Premier League - souhrn 29. kola

03.03.2018, 15:33, aktualizováno 05.03.2018, 22:56
Komentáře a souhrny
Manchester City přehrál Chelsea a je znovu o něco blíže k zisku titulu. Tottenham potvrdil doma roli favorita proti Huddersfieldu, Liverpool na to zareagoval triumfem nad Newcastlem a Manchester United v závěru utrhl výhru nad Crystal Palace, další ztrátu naopak zaznamenal Arsenal. Fotbalisté Burnley otočili duel s Evertonem a upevnili si sedmou příčku tabulky.

Crystal Palace - Manchester United 2:3

05.03.2018 21:00

Góly: 11. Andros Townsend, 48. Patrick van Aanholt - 55. Chris Smalling, 76. Romelu Lukaku, 90. Nemanja Matić

Arsenal a Chelsea se předhánějí, kdo v Premier League předvede trapnější výkon, zatímco José Mourinho má tisíc důvodů se smát. Kromě neúspěchů jeho dvou úhlavních nepřátel Arséna Wengera a Antonia Conteho totiž se svým celkem opět poskočil na druhou pozici. Přestože na hřišti Crystal Palace prohrával Man Utd už 2:0, v nastaveném čase stav zvrátil na konečných 3:2 fantastickou ranou Nemanja Matić.

Palace po dnešním nezdaru zůstává na sestupových příčkách, přestože po deseti minutách hry otevřelo skóre. Elektrizující atmosféru odpálil Andros Townsend, jehož ránu tečoval Lindelöf, a ta zapadla skoro do šibenice. Tolik k prvnímu dějství - United totiž nepředvedli prakticky nic.

To platilo i pro úvod půle druhé, kdy navíc domácí podruhé udeřili. Narychlo rozehraný přímák do nepřipravené obrany dovolil Patricku van Aanholtovi samostatný nájezd a pohodlné zakončení na přední tyč. Jen o pár minut později ale hlavou snížil Chris Smalling a hra se začala postupně obracet.

S blížícím se koncem utkání navíc Crystal Palace vypadalo mdle a unaveně jako ustarané kruhy pod očima Roye Hodgsona. Eagles se zatáhli až příliš nízko, díky čemuž United centrovali do zatraceně nebezpečných pozic. Matićovu střelu ve čtyřiasedmdesáté minutě ještě dokázal Christian Benteke odkopnout z brankové čáry, ale za dvě minuty už Mourinho slavil.

Alexis Sánchez se v dresu Red Devils stále hledá, ale v dnešním zápase alespoň jakous takous zásluhu na třech bodech má. Jeho tečovaná střela se odrazila do břevna, a protože obránci Crystal Palace asi pět vteřin jen vystrašeně koukali na odražený míč u kopaček Romelua Lukakua, belgický forvard merunu po chvíli vyšutroval rovnou do sítě.

Závěrečná čtvrthodina pak musela bavit úplně každého. Oba týmy se snažily strhnout výhru na svou stranu, a i když k tomu dlouho nebyl nikdo blízko, hrál se krásný fotbal nahoru-dolů. Parádnímu představení nasadil korunu fantastickou ranou z dobrých 25 metrů přesně k tyči Nemanja Matić. Manchester tak otočil výsledek na konečných 3:2.

Více informací k zápasu

Manchester City - Chelsea FC 1:0

04.03.2018 17:00

Góly: 46. Bernardo Silva

Zápas úřadujícího anglického mistra s tím budoucím. Zápas, který sliboval souboj hvězd a při nejmenším třaskavou bitvu nahoru-dolů a silný náboj. Zápas, který uspával lépe než rohypnol. Chelsea na hřišti Manchesteru City předvedla odevzdaný výkon, ani jednou nevystřelila na bránu a po porážce 1:0 ztrácí na Top Four už pět bodů. Citizens na špici tabulky stačí ze zbývajících devíti kol čtyřikrát zvítězit a titul je jejich.

Chelsea do zápasu nastoupila s jasným plánem. Přestože z nominace vypadl nemocný N’Golo Kanté, zaparkovali Blues před Courtoisem devítičlenný autobus, před kterým poklusával jen otrávený Hazard. Však taky za čtvrthodiny zápasu Man City nastřádalo držení míče 80 procent - ne že by jim to proti důsledně bránícímu soupeři k něčemu bylo.

Na druhou stranu, hráči Chelsea jen velmi neradi nakopávali balón nazdařbůh dopředu a podobně jako v zápase s Barcelonou vždy hledali konstruktivní řešení. Chtěli hrát na brejky, proto Antonio Conte nasadil dopředu tři běžce a žádnou klasickou devítku. City ale skvěle presovalo a hosté tak často ztráceli balón na své polovině.

S míčem na kopačkách ale měli svěřenci Pepa Guardioly proti modrému betonu značné problémy. Až ve dvacáté minutě jako první našel hbitým průnikem skulinu Leroy Sané, po němž se k zakončení zpoza vápna dostal Bernardo a jen těsně přestřelil.

Přesně uprostřed prvního dějství se zablýsklo na lepší časy i pro Chelsea, Willian se totiž jako úplně první hráč hostí zjevil s míčem u vápna Citizens. Jeho střílený centr ale obrana zblokovala. Jen o minutu později se navíc mohla dostat do přesilovky, ale sudí Oliver se nad Zinchenkovým skluzem s vysokou podrážkou dost možná chybně slitoval.

A pak už to bylo zase jen o City. Z postupného útoku to nešlo, ale přímý kop De Bruyna sebral na zadní tyči Sané senzačně a ještě pohotověji pálil - překonaného Courtoise však na čáře zastoupil Azpilicueta. Další skvělý průnik Saného posléze zase spálil Bernardo. S blížící se přestávkou už domácí mírně polevili a poločas skončil bez branek.

Jak asi frustrovaný musel Antonio Conte být pětačtyřicet sekund po obrátce, když se veškerá předchozí snaha Chelsea ukázala jako naprosto zbytečná. Christensen nedůrazně odkopl dlouhý míč Gündogana, pročež mohl David Silva pěkným balónem do kapsy najít na pravé straně jmenovce Bernarda a ten improvizovaným koníčkem záludně přeloboval předčasně padajícího Courtoise.

Výjevem jako ze zápasu s Barcelonou potěšili hosté asi všechny diváky ve čtyřiapadesáté minutě. Rychlý přechod, patička Hazarda, svěží průnikovka Fábregase... jenže Mosesovi při střele z úhlu míč sjel z kopačky. Vzápětí mu prakticky z totožné pozice ukázal jak na to David Silva, Courtois byl ale tentokrát u přední tyčky včas.

V dalších minutách se obraz hry typu "tlak Citizens a pasivní hra Chelsea" proměnil v naprostou nudu na obou pólech. Jako kdyby Guardiola svým svěřencům naordinoval přihrávací trénink, jenže sparing partner nespolupracova. Conteho ekipa nepresovala ani na vlastní polovině a jakýkoli zisk míče znehodnotila nepřesnou přihrávkou.

Ti, kteří do závěrečného hvizdu neusnuli nebo si nevydrápali oči, sledovali v závěrečných minutách skutečnou rezignaci zcela nehodnou úrovni nejen bývalých šampionů, ale Premier League obecně. Alonsova povedená střela těsně vedle působila v nastaveném čase jako z jiné planety. Pro nezúčastněné fanoušky těšící se na zápas v Barceloně skutečně exkluzivní pozvánka...

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Arsenal FC 2:1

04.03.2018 14:30

Góly: 7. Lewis Dunk, 26. Glenn Murray - 43. Pierre-Emerick Aubameyang

Arsenal nezvládl další ligový zápas a po porážce v Brightonu se mu opět vzdálila první pětka. Seagulls se druhým vítězstvím v řadě posunuli na desáté místo se ziskem 34 bodů.

Manažer hostů Arséne Wenger překvapil posazením Bellerína na lavičku náhradníků a nenominováním Ramseyho. Na pravém beku tak nastoupil Chambers a šanci dostal též Iwobi. Domácí vyběhli na trávník ve stejném složení jako v posledním vítězném utkání proti Swansea. Obranu Gunners měl větrat především Murray, jenž v posledních pěti domácích utkáních vsítil pět branek.

V 7. minutě rozehrál domácí Groß rohový kop, Duffy ve vzdušném souboji přelstil Čecha s Chambersem a kapitán Dunk poslal Brighton do vedení. V 10. minutě mohl další branku přidat Groß, ale Čech jeho střelu vyrazil. Arsenal se na začátku utkání velmi trápil. Ve 20. minutě vybojoval Knockaert míč na Iwobim a po Großsově patičce vypálil, ale Čech je pokus zblízka kryl.

Ve 27. minutě se ke gólové situaci opět přimotal Groß. Tentokrát centrem našel Murrayho, který střelou hlavou navýšil náskok domácích. I další příležitost si připsali Seagulls. Ve 32. minutě střílel Groß do Čechovy náruče. Za šest minut po delší době zahrozili hosté, Mchitarjan však střelou z úhlu nepřekvapil Ryana. Dvě minuty před pauzou Aubameyang tečoval střílenou přihrávku od Xhaky a snížil na 2:1. V nastaveném čase mohl Koscielny dokonce vyrovnat, ale trefil pouze tyč.

Druhý poločas začal ve vlažnějším tempu než ten první. V 58. minutě si Özil narazil míč s Aubameyangem a vypálil. Ryan měl s jeho projektilem plné rukavice práce. Za dalších šest minut opět zafungovala německo-gabonská spolupráce v barvách Gunners. Aubameyang však Özilovu nahrávku před branku nezužitkoval. Poté byl po srážce s Kolašinacem několik minut ošetřován Schelotto. Nakonec musel italský bek vystřídat.

Po této pauze zahrozil Izquierdo, když svůj pokus nasměroval těsně vedle tyče. Wenger poslal do hry na posledních osm minut Bellerína a Nketiaha, pro něhož to byl ligový debut. Následně Murray podruhé v zápase dopravil balón do branky, ale sudí mu pokazil radost kvůli Izquierdově postavení mimo hru. Ve třetí minutě měl dobrou možnost Aubameyang, ale volej namířil jen doprostřed brány, kde byl připravený Ryan. Ve zbylých minutách kontroloval hru Brighton a nakonec si připsal velmi cenné vítězství.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Newcastle United 2:0

03.03.2018 18:30

Góly: 40. Mohamed Salah, 55. Sadio Mané

Liverpool přehrál Newcastle a minimálně do pondělního večera se posunul na druhé místo v ligové tabulce. Straky zůstávají na 29 bodech dvě pozice nad hranou sestupu. O branky se postarali Salah a Mané.

Manažer domácích Jürgen Klopp opět protočil sestavu. Matipa vystřídal na stoperu Lovren a ve středu zálohy uvolnil Milner místo Hendersonovi. Lodivod Magpies Rafael Benitez učinil tři změny v základní sestavě. Zraněného Shelveyho nahradil Merino a místo Ritchieho a Péreze naskočili Atsu s Murphym.

Reds začali aktivněji, ale dlouho se nedostávali do vyložených šancí. Aktivitou hýřil především Mohamed Salah. V 15. minutě si naběhl za obranu pro dlouhý míč a volejem z ostrého úhlu protáhl brankáře Dúbravku. Ve 26. minutě zahrávali domácí rohový kop a na hlavičku si naskočil Lovren. Jeho první pokus zneškodnil Dúbravka a dorážku zblokoval Merino.

Další nebezpečí z rohového kopu přinesla 34. minuta. Centrovaný míč minul jak Dúbravka, tak hráči Liverpoolu. Pět minut před pauzou převzal balón ve středu hřiště Oxlade-Chamberlain, před vápnem jej předal zcela volnému Salahovi, jenž zahrál Dúbravkovi na housle a otevřel střelecký účet střetnutí. V nastaveném čase se musel činit i Karius, když vyškrábl technickou střelu Diamého.

V 52. minutě se domácí dožadovali penalty poté, co Salah trefil ruku Lascellese. Píšťalka sudího však zůstala němá. Liverpool to nemuselo tolik mrzet, protože nedlouho poté skóroval Mané, k čemuž ho vyzval Firmino.

Ve zbytku zápasu se diváci na Anfieldu spíše nudili. Liverpool kontroloval hru bez vytváření brankových příležitostí, Newcastle se zase sporadicky dostával na polovinu soupeře. Domácí chtěli ještě dvakrát pokutový kop, ale oběma požadavkům byl rozhodčí Scott hluchý. I tak se Jürgen Klopp mohl radovat ze zisku tří bodů. Zato Newcastle se zase přiblížil návratu do Championship.

Více informací k zápasu

Leicester City - AFC Bournemouth 1:1

03.03.2018 16:00

Góly: 90+7. Riyad Mahrez - 35. Joshua King (pen.)

Na King Power Stadium si fanoušci mohli vychutnat nebývalé drama, ve kterém to dlouho vypadalo na překvapivou výhru hostujícího celku. O cenný skalp Lišek je však hluboko v nastaveném čase připravil Ryiad Mahrez, který tak pro svůj celek zachránil alespoň bod za remízu 1:1.

Hosté byli v úvodu zápasu aktivnějším celkem a první projektil měl na svědomí Stanislas, i když ten svým krotkým zakončením Schmeichela zrovna dvakrát nevystrašil. Na druhé straně však v rozehrávce chyboval jeden z hráčů Bournemouthu a Mahrez se řítil sám na hostujícího brankáře, jenže ten jej v rozhodující chvíli vychytal. V pětadvácté minutě hosté sehráli krásnou kombinaci, na jejímž konci si zpětný centr Danielse našel Stanislase, který však ve výhodné pozici těsně minul.

Po půlhodině hry však přišel první klíčový okamžik zápasu To ve vápně fauloval domácí Albringhton, když poněkud neuváženě složil Kinga, a kopala se penalta. K té se postavil sám postižený a bezpečně ji proměnil. Ještě do poločasu mohl srovnat Mahrez, jeho tvrdou střelu však brankář lapil.

Zkraje druhé půle se k nebezpečnému zakončení dostal Fuchs, jeho ránu však obránci zblokovali nad. Po dalším centru Mahreze se zase k hlavičce prodral Morgan, jenže nemířil přesně. Po jednom z rohových kopů zase ani na dva pokusy míč neprotlačil Maguire.

Když už to vypadalo, že se domácí branky skutečně nedočkají, postavil si míč k volnému přímému kopu Mahrez a z dobrých 25 metrů jej poslal do sítě, čímž svému celku zachránil alespoň bod.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Stoke City 0:0

03.03.2018 16:00

Góly: -

Nudná záchranářská bitva si nakonec vítěze nenašla, přitom s bodem nemůže být ani jeden z celků naplno spokojený. Oba soupeři tak zůstávají pořádně namočeni v záchranářských bojích a o jejich osudu se rozhodne v následujících týdnech.

Jako první zahrozili fotbalisté Stoke City, když se po nepřesně rozehrané standardní situaci v podání domácích řítili do přečíslení 2 na 1, celou akci však zhatila nepřesná přihrávka Shaqiriho. Na další nebezpečnou akci si diváci museli počkat více než půlhodiny, pak se po pěkném zpracování dostal do úniku domácí Sims, jenže jeho střelu zvládl zablokovat vracející se Martins Indi. největší šanci první půle měl na konci hlavičkující Ndiaye, parádním zákrokem se ale blýskl brankář McCarthy.

V druhé půli se do samostatného úniku dostal Choupo-Moting, v zakončení ale selhal, když míč poslal jen nad branku Southamptonu. Na druhé straně pálil tvrdě Cedric, Butland si ale na jeho ránu počkal. A když se z dálky těsně před koncem neprosadil ani pálící Redmond, dospělo utkání k nudné, bezbrankové remíze.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Huddersfield Town 2:0

03.03.2018 16:00

Góly: 27. Heung-min Son, 54. Heung-min Son

Povinnost splněna. Tottenham navázal na výbornou formu a před ostře sledovanou odvetou osmifinále Ligy mistrů si pohodlnou výhrou nad Huddersfieldem ještě zlepšil sebevědomí. Spurs k vítězství 2:0 dovedl Korejec Son, jenž se postaral o obě branky a pomohl tak svému týmu odskočit od Chelsea na rozdíl pěti bodů. Pátý tým tabulky navíc v neděli vyjíždí na hřiště Man City.

V počátku zápasu Kohouti seřizovali měřidla - a to dokonce ve finální fázi. Alli nedosáhl na přihrávku Kanea, a pak si oba dva roli vyměnili. Míč směřující na zadní tyč byl v obou případech o fous delší, než bylo záhodno. Jednostranná záležitost pokračovala i nadále, Dier ale střelou zpoza vápna minul a Kaneovu střelu z bezprostřední blízkosti dokázal Lössl vyrazit. Eriksenův přímý kop pak zeď ztečovala na tyč.

Zcela zaslouženého gólu se Tottenham dočkal v sedmadvacáté minutě, krátce poté, co Eriksen přízemní ranou vyprášil Lösslovi rukavice. Kane sklepl vysoký míč k Dele Allimu, který jej obratem výtečně posunul Hueng-min Sonovi do samostatného nájezdu. Nutno podotknout, že mu zakončení výrazně usnadnil ostudně bránící Hadergjonaj; finální fáze však byla na Korejci. Ten ladně obešel brankáře a míč poslal pohodlně do sítě.

Ojedinělý záchvěv ofenzivy Huddersfieldu nepřetavil v nikterak nebezpečnou střel Van La Parra, a pak už to bylo zase o Tottenhamu. Před přestávkou musel Lössl zasahoval ještě proti ráně Harryho Kanea, jemuž do vápna šikovně nabil Alli.

Hosté měli solidní šanci k vyrovnání po změně stran, konkrétně to byl Tom Ince - jeho pokus z hranice šestnáctky skončil nicméně kořistí Huga Llorise. No a vzápětí přišel trest a školácká chyba v rozehrávce od Van La Parry. Kane dostal míč na pravé lajně a famózním centrem takřka donutil Sona k druhému gólu. Ten jeho pobídku hlavičkou do protipohybu gólmana přijal.

Krátce nato rozvlnili Spurs síť potřetí, při gólově lavičce Vertonghena však byla v ofsajdu celá pětice hráčů. Nebyl to dnes střelecký den Harryho Kanea, nejlepší střelec Premier League se po centru z pravé strany zjevil úplně nehlídaný sám před brankou, ale míč špatně trefil a nezamířil přesně. Poté ještě nezakončil akci Lucase. Proti Juventusu to bude muset být o něčem jiném...

Více informací k zápasu

Watford FC - West Bromwich Albion 1:0

03.03.2018 16:00

Góly: 77. Troy Deeney

Pátá ligová prohra v řadě a West Bromwich Albion už může zachránit jen great escape ve stylu Leicesteru zpřed tří let. Tým Alana Pardewa popravila jediná hloupá chyba v závěru utkání a její potrestání katem Troyem Deeneym. Baggies jsou devět kol před koncem sezóny zoufale poslední a na bezpečnou hladinu v podobě sedmnáctého místa ztrácí propastných osm bodů.

Vše mohlo být jinak, kdyby Krychowiak ve čtvrté minutě nenarazil na veledůležitý blok Mariappy, jenž zamezil jasnému gólu. West Brom hrál v první polovině zápasu poměrně dobře a frustroval soupeře důslednou hrou. Až krátce před pauzou dostal šanci na změnu skóre Daryl Janmaat, jenže Ben Foster jeho střelu posunul mimo tři tyče.

Po obrátce to byl zase celek z West Midlands, kdo poprvé zahrozil, konkrétně Salomon Rondón, jehož ránu z dvaceti metrů skvěle lapil Karnezis. Řecký gólman zachránil Watford ještě jednou, když vyrazil hlavičku Evanse na tyč.

Nejdůležitější moment utkání - tedy logicky jedinou branku - si ztrápení fotbalisté West Bromwiche dali vlastně sami. Krychowiak uprostřed hřiště školácky nezvládl zpracovat přihrávku Hegazyho, načež si ještě vůbec neporozuměl s Bruntem. Vyústila z toho parádní přihrávka Willa Hughese do otevřené obrany a samostatný nájezd Troye Deeneyho. Kapitán Watfordu jej zakončil parádní ranou pod břevno a připsal Watfordu důležité tři body do tabulky.

Více informací k zápasu

Swansea City - West Ham United 4:1

03.03.2018 16:00

Góly: 8. Sung-yueng Ki, 32. Mike van der Hoorn, 48. Andy King, 63. Jordan Ayew (pen.) - 79. Michail Antonio

Swansea dalo zapomenout na týden starou ztrátu bodů a doma s přehledem zdolalo West Ham. Domácí se tak bodově dotáhli na svého dnešního soupeře a udělali důležitý krok vstříc vysněné záchraně.

Manažer Labutí Carlos Carvalhal zareagoval na porážku z Brightonu a učinil změny v sestavě. Od začátku nastoupili Andy King a André Ayew, který v útoku doplnil bratra Jordana. Lodivod Kladivářů David Moyes taktéž zareagoval na prohru z Liverpoolu a ve Walesu poslal na trávník Rice, Reida, Creswella a Hernándeze.

Do zápasu vstoupili mnohem lépe domácí. Již v 8. minutě vypukl na Liberty Stadium jásot. André Ayew přenechal mič Ki Song-Jungovi, který si přehodil míč na levou nohu a přesnou střelou po zemi překonal Adriána. Za dalších osm minut si brankář Hammers připsal důležitý zákrok, kdy kryl Fernándezovu střelu z blízka.

Problémy West Hamu pokračovaly poté, co se nepříjemně zranil Winston Reid. Po dlouhém ošetřování na hrací ploše musel být odnesen na nosítkách. Další pohromu přivodil hostům Mike van der Hoorn. Ten si ve 32. minutě naskočil na rohový kop a poslal Labutě do dvoubrankového vedení.

Další branku přidaly Swans hned po přestávce. Hlavičku André Ayewa po rohovém kopu ještě vyrazil Adrián, odražený míč však do sítě uklidil Andy King. Hammers mohl zpět do utkání vrátit Arnautović, který se v 57. minutě uvolnil v pokutovém území, ale jeho slabou střelu kryl Fabiański. Tato situace mrzela hosty zvlášť o šest minut později. Kouyaté ve vlastním vápně hloupě fauloval André Ayewa a nařízenou penaltu v pohodě proměnil druhý z bratří Ayewů Jordan.

Korekci skóre zařídil v 79. minutě střídající Antonio, který si zpracoval nákop od Creswella a z otočky překvapil Fabiańskeho. To však také bylo pohříchu vše. K pohodlné výhře tak nakonec dokráčeli fotbalisté Swansea. Naopak hosté z Londýna budou mít cestou zpět do hlavního města o čem přemýšlet.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Everton FC 2:1

03.03.2018 13:30

Góly: 56. Ashley Barnes, 80. Chris Wood - 20. Cenk Tosun

Březnový díl letošní sezóny Premier League začal soubojem týmů, které v koutku duše pomýšlí na kvalifikaci do Evropské ligy, na níž by mohlo stačit i sedmé místo. K tomu se dnes výrazně přiblížilo ligové překvapení Burnley, které díky Woodově gólu v závěru porazilo Everton 2:1. Toffees nyní na kýženou pozici v držení Clarets ztrácejí už šest bodů.

Začátek zápasu přitom vyšel Evertonu. Po skvělé práci Sigurdssona měl balón na osmi metrech Theo Walcott, míč ale poslal vysoko nad, tak nějak... poWalcottovsku. Až Cenk Tosun svým premiérovým gólem poslal Toffees do vedení. Walcottův centr prodloužil Coleman a turecký útočník hlavou překonal Popea.

V prvním dějství podržel Everton i gólman Jordan Pickford, který senzačním reflexivním zákrokem po půlhodině hry překazil radost Ashleymu Barnesovi. Forvard Burnley si výborně naskočil na centr z pravé strany, ale jeho protivník byl ještě o něco lepší.

Jenže po změně stran už mladý gólman svou formu nepotvrdil. Naopak - při vyrovnávací brance v šestapadesáté minutě mělo jeho svědomí k čistotě zatraceně daleko. Lowtonův pas za obranu na Barnese byl excelentní, ale Pickford ho možná mohl včasným výběhem zastavit. Kdo ví. Na každý pád anglický reprezentant neměl stát v malém vápně jako zařezaný a čekat, až střelec napálí míč na přední tyč.

Idrissa Gueye po vyrovnání prchal vyčinit svému kolegovi až z půlící čáry. To možná Pickfordovi pomohlo, protože když se totožná situace opakovala, už Barnesovi zmenšil úhel a jeho střelu dokázal vyrazit.

Gylfi Sigurdsson měl čtvrt hodiny před koncem příležitost obrátit příběh zápasu zase na stranu Evertonu, po parádní kličce ve vápně ale poslal balón mimo bránu. Jen o dvě minuty později třímal hlavu v dlaních znovu, protože Burnley ukázalo o poznání větší efektivitu.

Barnes v malém vápně na hranici pravidel odstál Pickforda, Chris Wood suverénně přehlavičkoval svého strážce Keana a vedení 2:1 vydrželo domácím až do závěrečného hvizdu. Černý den Evertonu završil ještě kapitán Ashley Williams, který se při standardce ohnal po Barnesovi a dostal červenou kartu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City29253183:2078
2.Manchester United29195556:2262
3.Liverpool FC29179367:3260
4.Tottenham Hotspur29177555:2458
5.Chelsea FC29165850:2653
6.Arsenal FC291361052:4145
7.Burnley FC291010924:2640
8.Leicester City299101041:4237
9.Watford FC291061339:4736
10.Brighton & Hove Albion298101128:3834
11.Everton FC29971333:4934
12.AFC Bournemouth29891234:4433
13.Swansea City29861525:4230
14.West Ham United29791336:5430
15.Huddersfield Town29861525:5030
16.Newcastle United29781427:4029
17.Southampton FC295131129:4128
18.Crystal Palace29691427:4627
19.Stoke City29691428:5427
20.West Bromwich Albion293111522:4320

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (739)

Přidat komentář
Zaschrona

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
avicii

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
efellipe

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham snad do Champu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Sandstorm

West Ham, Stoke, WBA, Newcastle, Soton...všechny tyto kluby si zaslouží sestup...hrají nejhorší fotbal.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Na Arsenal je taky ubohý pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Prekvapi v noci Ortiz?

Reagovat
fenixLFC

evra ukazkova posila dva zapasy, dvakrat 1:4

Reagovat
Sandstorm

Nevím co od toho Patrice čekal jít do klubu, ktery se celou sezonu trápí. Navíc v tolika letech se vracet do PL taky nebylo moudré...

Reagovat
icka

Reagovat
Bayern +

No... a pre toto nechcem Moyesa

Reagovat
Bayern +

Ale v apríli sa chystám na West Ham, tak aspoň je predpoklad, že nezažijem gulášový zápas.

* Moyes

Reagovat
Hachim Mastour

Koho by ste chceli ? Manciniho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Salah

Reagovat
Edgewalker

Burnley na nás nebezpečně dotírá, zítra musíme zabrat!

Reagovat
avicii

V suchom triku.. Dnes slabe od krajnich obrancov.. Ale dobra efektivita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem.

Reagovat
13

Výhra, které je potřeba si vážit, takovéhle zápasy umí LFC i královsky posrat. Za mě pěkný výkon, Karius vypadá, že by mohl vážně v LFC zůstat jako jednička, ale potřebuje takových zápasů víc za sebou.

TAA je občas brutálně nešikovný a přitom to v noze má, je to o hlavě a klučinu čeká ještě dost práce. Hendo Can Ox všichni útočné trio netřeba zmiňovat.

Je mi Rafíka líto, v tom týmu chybí kvalita, s tímhle těžko něco vyčarovat. Mimochodem Gayle je hrozný nesympaťák, jinak mám ale Newcastle rád a sestup jim nepřeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Beči

Reagovat
monty25

Tři body, Ox v základu+asistence a ještě jsem měl Liverpool na tiketu, takže spokojenost. Jenom mě trochu mrzí, že dneska odložili Aston Villu, kterou jsem tam měl jako první zápas. Tam přece musí mít vyhřívaný trávník, to v tom Birminghamu tak mrzne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkám nerad, ale pokud s tím konkurence něco neudělá, tak jde Liverpool příští rok na titul. Tutovka.

Reagovat
C-M@ster

Tak na druhou stranu nepředpokládám, že by Salah měl další sezónu stejnou jak tuto.

Reagovat
Busby babes

porad ztraceji spousty bodu se slabyma souperema. Obrana je slaba. S tim musi neco udelat. Pokud jim odejde Can, tak i stred zalohy budou muset resit.

Reagovat
vladis271

práveže obrana išla rapídne hore.

Reagovat
Busby babes

sla, to nepopiram. jen rikam, ze na papire je to porad slabe. Nemusi to nic znamenat, to je jasne. Treba ten Dijk dlouhodobe dokaze vytahnout i spoluhrace vejs, uvidite... Kazdopadne si myslim, ze obrana a pripadne stred zalohy jsou oblasti, kde byste meli v lete posilovat. pokud odejde Can.

Reagovat
avicii

snad ale Can podpise

Reagovat
smazaný uživatel

nielen, keď Can odíde....

Reagovat
pepinho2

Tak přijde Keita, to bude obrovská posila. Navíc se teď mluví o Jorginhovi,ten by byl taky skvělý.

Reagovat
Maresma

Kdyby zůstal Emre, tak by stačil CM a CB a ta základní jedenáctka by byla fakt super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Je ještě třeba DM,gólman(Allison ),náhrada za Coutse(Fekir ),útočník(prodej Studge je tutovka ),minimálně jeden hráč na křídlo(Malcom) a doufat, že krajní obránci se budou budou furt zlepšovat. Ještě spousta práce a peněz. Naopak CB bych řešil až jako poslední. Prodat Lallanu(Nevěřím, že po tom zranění už by byl přínosem) a Ingse. Bohužel z odchodů nepotřebnejch hráčů už moc pěnez nebude a sem zvědavej jak moc budou chtít majitelé investovat

Reagovat
Maresma

Jak jsem psal, mluvim o zakladni jedenactce. A stoper by mela byt hned po CM priorita.

Reagovat
smazaný uživatel

Dijk tu obranu pořádně zvednul. přijde Keita. Hodně se mluví o Jorginhovi

Reagovat
blade115

Není vyloženě slabá, akorát místo Lovrena by to chtělo ještě jednoho solidního stopera a kraje obrany jsou vyřešené spíš tak polovičatě. I když Robertson teď vypadá fakt solidně. A uvidí se, jak se vrátí Clyne. Co se Cana týče, tak sice přijde Keita, ale tam by spíš chtělo, aby hráli spolu, než aby jeden nahrazoval druhého. Tam souhlas, že v případě jeho odchodu by to za něj někoho chtělo. Nevím, jestli Jorginho, ale kdyby se do toho scouseři nebáli jít a přivedli Saviče, tak by to byla neskutečná pecka.

Reagovat
fenixLFC

clynea doprdele tak ako tak a doviest nejakeho normalneho beka. k tomu nejakeho stopera (tah ) a obrana by mohla fungovat

Reagovat
tomasinho

Což je hráč, který by se s Keitou bil neskutečně. Právě potřebujeme na Hendovo místo někoho, jako je Jorginho, takového hráče potřebujeme jako sůl.

Reagovat
blade115

Tak Savič je taky poměrně velký bijec. Hlavně je oproti Jorginhovi schopný i směrem dopředu, svým způsobem by vlastně mohl zastat i ten Coutinhuv přínos směrem dopředu, což jste v lednu nijak nenahradili. A když o tom přemýšlím, tak vlastně ani nemáte moc solidních alternativ v té útočné trojici... Kdoví, jak byste na tom byli, kdyby se na půl roku zranil Salah nebo Firmino.

Reagovat
Kowe

V hajzlu bysme byli, jednoduche.

Reagovat
tomasinho

Jenže právě tohle platí o i Keitovi. A Savič, to je další skoro stovka minimálně, pochybuju. Podle mě zkusíme zdarma třeba Meyera na rozšíření kádru, horší jak Lallana nebude určitě a v poslední době hraje hlouběji. K tomu třeba ten Jorginho jako rozehrávač z hloubky.

Reagovat
blade115

Jo, Meyer by byl taky super. Jorginha pochybuju, že vám Neapol pustí, tam bych vám to vyjednávání s De Laurentisem nepřál. By nakonec přišel za podobnou pálku jako právě Savič.

Reagovat
tomasinho

Ale daleko vhodnější typ no Nebo zkusit nasrat Levyho s Wanyamou, i když typově bych fakt preferoval někoho, jako je Jorginho. Pokud by zůstal Can, což nepředpokládám, tak stačí podle mě Meyer na doplnění kádru a náhrada za Coutinha.

K tomu teda druhý stoper (ideálně zdarma De Vrij nebo Gimenez), backup na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztracime spousty bodu se slabyma souperema? Jen City proti slabym souperum v lize uhralo vic bodu nez Liverpool.

Reagovat
Busby babes

hele vzhledem k tomu, ze jste na 2./3. miste tak jste obecne tech bodu letos moc neztratii. Ale Newcastle, Swansea, Burnley doma, WBA... tyhle zapasy myslim.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mates_Matesović

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

přístí rok už bude náš = neslýcháme tohle od Liverpoolu posledních 28 let and counting?

Reagovat
smazaný uživatel

A kde to tady říká fanoušek LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

jsi v diskuzi nový nebo co? vždyť je to sezónu co sezónu to samý pár dobrých výsledků poolu a polovina fans už se těší jak v příští sezóně vyhrajete titul.. stačilo tu například být po výhře nad Man City... pak prohrajete se Swansea a všichni se zase vrátí na zem... tak to samé je ve větším měřítku po každé trochu povedené sezóně Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo kde

Reagovat
smazaný uživatel

jsi zkus projít některý starší diskuze... já nemám čas se tady probírat celej den komentářema... případně si stačí otevřít vaše stránky fanklubu Liverpoolu... Nevím jestli jsi tu poprvé nebo co, ale je to známý fakt, že "příští rok" bude váš

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli to tady spíš furt nepíšou takový jako ty

Reagovat
papanegra

co to meleš, myslím že drtivá část fanoušků preferuje v současné době hlavně kvalifikaci v LM...

Reagovat
fenixLFC

a tak vznikaju famy....ze dalsi rok je nas tvrdia vacsinou fans inych klubov alebo vrabejkovci ale pohoda, kludne si myslite ze to hovorime my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
bbbauch

Jeste bubble

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

budu velki kandidati, prajem im to

Reagovat
blade115

Vždycky mi byli ze všech konkurentů nejsympatičtější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

To len preto, lebo pre vás nikdy skutočná konkurencia neboli

Reagovat
blade115

Minimálně 08/09, 13/14 a letos, zayo.

Reagovat
avicii

A aj v LM sme par pamatnych zapasov hrali spolu

Reagovat
smazaný uživatel

neúspěšné týmy jsou obecně sympatičtější

Reagovat
smazaný uživatel

Az na vas

Reagovat
Čenda

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
fenixLFC

nah, city budu hlavny aspirant a velku konkurenciu pre nich nevidim...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Takze uz ne City naporad ale ted liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Ved City maju len zivotnu sezonu, inak by to vyhral Mourko

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne nie, tomu kadru chyba minimalne kvalitne DM a 3/4 obrany, tam sa to hemzi priemernymi hracmi ... na titul urcite nie

Reagovat
pantondavo

Na titul pro zbývající týmy PL možná no, protože pokud nespadne na Manchester asteroid, tak City se asi nijak rapidně nezhorší.

Reagovat
Busby babes

Co je letos uzasny, je ten boj o zachranu. CP bylo uplne v hajzlu, pak se vysvihli a vypadali, ze se v pohode zachrani a ted jsou zas na padaka.

Podobne Swansea, jednu dobu totalne na rucnik, zadne svetlo na konci tunelu a ted jsou 13.

Reagovat
smazaný uživatel

I Top 4 bude bitva, ale v boji o zachranu je fakt cela spodni pulka tabulky a s takovou i Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea potřebuje porazit venku Man City pokud chce zůstat ve hře o top 4 = doufám, že se jim to nepodaří a my si už pak pohlídáme ten náskok do konce sezóny... ještě by to chtělo konečně vyhrát na Shitford Bridge a bude hotovo....

Reagovat
valek9610

Takový stadion v Anglii není debile

Reagovat
spider_8

Právěže nás už do konce sezony nebudou čekat žádné velké zápasy venku, jen Liverpool a Spurs doma. 5 bodů ztráta po dnešku by už byla kritická, ale určitě tam jsou předpoklady pro to, abychom to stáhli. Obzvlášť, když nejspíš vypadneme z LM a nebudeme muset tříštit síly.

Reagovat
fenixLFC

Prekonaju salah s kaneom ten golovy rekord PL?

Reagovat
eder

Ne.

Reagovat
Coutinho10

super další 3 body...Salah + Mane super teď by to ještě chtělo, aby City přejelo Chelsea a ta LM čtyřka by se odtrhla od Chelsea s Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.Ja si myslím že Chelsea to už nedá a čím ďalej idú viac výkonom dole a ani tá vyhra by im nejak nepomohla aj keď pravdepodobnosť že doma City prehrá je veľmi malá.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Bůh, momentálně asi o 10 parníků nejoblíbenější hráč kádru.

Reagovat
13

U mě taky, snad nebude následovat předchozí oblíbence Suareze a Coutinha.

Reagovat
tomasinho

Já jsem ani jednoho neměl tak vysoko jak Firmina, fakt ho žeru prostě. Jak odejde Can, tak bude mít tu pozici úplně jasnou už u mě.

Reagovat
cristiano.K.

a dost!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

lallana

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Pěkná příhra. Já bych to rozdal doleva a nic by z toho nebylo.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Rasista, ideální nástupce Suareze

Reagovat
cristiano.K.

přitom první poločas byl hroznej od něj

Reagovat
vrabejka

Jednoduche vítězství. Byli jsme trpělivý počkali si na šance a pak udeřili. Komplexní výkon. Je fajn že už zvladame závěry zápasů brz zbytečných nervů. Karius opět fantastický. Pokud bude takhle pokračovat tak je blbost davat 50+ mega za nového když bude důležitější posílit jiné posty. Z posledních 4 zapasu jsme dostali 1 gol. Impact Van Dijka na obranu je obrovský. Výborný také Ox. Zatím jsou jeho výkony jako na houpačce ale dnes skvělý. Toto určitě není jeho strop a časem bude lepší a lepší.

A ofenziva zase excelovala. Snad dnes Chelsea dostane bura ať se TOP 4 odtrhne od plevelu.

Motm: glorius Karius nebo OX.

Reagovat
smazaný uživatel

skvelé zhrnutie

Reagovat
Mastný Chobot

Nové dno každý týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha

Reagovat
Hokaido

Není ti někde uvnitř Arsenalu alespoň trochu líto? Takovouhle agonii snad nejde přát ani největšímu rivalovi.

Reagovat
Gazdo

Ale ide

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal have lost 6 out of 9 games since Alexis Sanchez signed for United.

Reagovat
Counter

jn, teorie "bez Alexise to bude lepší" zatím moc neobstálo

Reagovat
Busby babes

muze vas tesit, ze u nas zatim hraje taky nic moc. Blby je, ze Henrikh u vas jeste hur.

Reagovat
Le Gunner
Reagovat
avicii

Arsenal mimo top 4 definitivne...EL posledna nadej pre nich

Reagovat
smazaný uživatel

Hughton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

pekny vykon od brightnu, snad se udrzi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

https://www.youtube.com/watch?v=ctAf6Xsy9j4 kde si sebral tolik kámošů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si prášky, zalez pod peřinku, paleček do pusinky a v klidu se to pokus vydýchat... Diagnóza je jasná, buď nezvládáš ty, nebo nezvládá tvůj ošetřovatel, a tys měl už dávno být zpátky v kazajce.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mojmira

Reagovat
Minister

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Já tam slyším, že si kluci dali kokain a asi by to i odpovídalo jejich chování.

Reagovat
Euphael

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny je tak neskutočný tragéd. Lovren je beckenbauer oproti nemu

Reagovat
Liquid

Ikdyby Arsenal trénoval Hitler, tak by našel krapet soudnosti a odstoupil by, Wenger žije ve svým světě a evidentně si myslí, že má stále týmu co dát

Reagovat
Gunner14

Ty vole už je Wenger horší jak Hitler EF

Reagovat
jhony16

ani nie, aj Hitler si vylámal zuby pri dobývaní Londýna

Reagovat
Mastný Chobot

Ešte k tomu Xhakovi. Mimo toho, že dnes bol jediný hráč, čo zniesol aké-také kritériá. Nie je jeho chyba, že je zle využívaný, to je Wengerova chyba. Ale jeho chyba, jeho preveľká chyba je, že nedokáže zakryť svoje slabiny. Fabregas bol takisto pomalý hráč, ale nikto si to na ňom nevšimol, lebo to vedel zakryť a hral na svoje silné stránky. Xhaka je absolútne trápny pri akomkoľvek pohybe, s loptou je nemotorný, pri bránení slabučký a v súbojoch jak dorastenec. Takisto je jeho chyba, že absolútne nerozmýšľa pri hre, všade je väčšinou neskoro alebo vôbec, na bránenie serie a ešte ľúbi aj prasiť. Fakt je ten, že to pravdepodobne bude jeden z najhorších alebo úplne najhorší Wengerov prestup v kariére v pomere k cene.

Reagovat
Hachim Mastour

Fabregas nebol pomalý.

Reagovat
norton

Reagovat
Mastný Chobot

však to bol najväčší slimák v tíme, aj si z neho za to všetci robili srandu

Reagovat
matZz

já třeba vůbec nemůžu pochopit, proč kope standardky

Reagovat
fenixLFC

akoze nasrat na jeho slabiny, na vasom mieste by ma na nom stvalo prave to, co on moze ovplyvnit a to je to tvoje spominane sranie na branenie. v zivote som asi nevidel hraca ktory by tak vypustal suboje a nechal hracov skorovat...

Reagovat
REPLIKATOR

Wenger out!

Reagovat
smazaný uživatel

"Easy peasy lemon squeezy. "

Reagovat
Counter

Counter's legacy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

A to ma Wenger zmluvu este aj na dalsiu sezonu a vsetci vieme ze sam neodide to co on robi v AFC je najvacsia futbalova komedia vsetkych cias. Auba a Laca musia byt zhrozeny do akej sracky sa dostali

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*i

Reagovat
Infernoqt

Já jsem rád hlavně za Mikyho. Je vidno, že mu ten útočný fotbal vyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

nezapominej na naladu v kabine...

Reagovat
mithro

ale manazer je v pohode

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=L05ZsBcUAUY

To je fakt jasnej další kapitán

Reagovat
Liquid

ten Čech a zase mě tu budou gunýrci přesvědčovat, že jde o jednoho z aktuálně nejlepších gólmanů v PL takový goly by nedostal ani Laštůvka se zavázaným 1 okem

Reagovat
smazaný uživatel

je len pod tlakom kvoli 200. nule ked ju da tak nadviaze na svoje super vykony

Reagovat
Counter

Kdo tě o tom přesvědčoval?

Reagovat
Liquid

jména nepamatam, ale bylo to na podzim 2017

Reagovat
Taiger

Tak hledej.

Reagovat
Ferguson6

O tom ťa mohli presviedčať fanušikovia iných tímov. Žiadny súdny fanušik Arsenalu by o Čechovi nič dobré nenapísal posledné 2 sezóny.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
dave30

Ten první gól by v 90procentech evropskych lig pískali faul (naběhl do něho míč neměl). Ten druhý spíš jako chyba ve výběhu (ze 6m se špatně reaguje). Bláhově spoléhal na stopera.

Reagovat
Busby babes

pak by to v 90 % piskali blbe. Tam zadnej faul nebyl.

Reagovat
Liquid

Reagovat
dave30

Omlouvám se. Pustil jsem si to ještě jednou. On ten míč nezasáhl. Už jsem prostě starý a špatně vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

nas najvacsi uspech tejto sezony je ze Liverpool porazil city

Reagovat
avicii

To preco?

Reagovat
nani92

aby im nezobrali Invincibles

Reagovat
smazaný uživatel

Ox zaridil

Reagovat
pantondavo

Nevíte, vychytal už Petr Čech tu 200. nulu?

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se 22.4.2021 v dresu Burnley

Reagovat
Hokaido

Nechápu, že když už Wenger rotuje, tak nehraje Elneny. Ten hráč není žádnej zázrak, ale kvalitativně je možná nad Xhakou. A hlavně je asi jeden ze dvou hráčů, kteří jsou hrdí na klub, za který hrajou, a na hřišti by pro něj umřeli.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
mayday

Ale dávají mu tam sodu v komentářích... Já bych snad nic nepsal.

Reagovat
j_mrazik

Když jste říkali, že Čech nám udělá rozdíl cca 15 bodů za sezonu, tak jste mysleli směrem nahoru nebo dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger: I can turn things around

Reagovat
j_mrazik
Reagovat
j_mrazik

Chybí mi Ox, Coquelin a Giroud.

Reagovat
PP

mě chybí Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Namísto nich Iwobi, Iwobi, Iwobi

Reagovat
Trand

Coq a Oli jo, Ox fakt ne.

Reagovat
Nikikrew

Iba Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Wenger, taký Kaliňák Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/MilageUK/status/970347717468749824

Nechce někdo nějaké dresy za libru?

Reagovat
smazaný uživatel

Mum, go away.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Busby babes

Zitra must win zapas. odskocit Chelsea na 9 bodu by bylo dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Troll

Reagovat
Busby babes

ted to fakt nechapu... vzhledem k vyvoji na cele by tech 9. bodu na 5. misto znamenalo, ze uz bychom to museli neskutecne zeslonit abychom nehrali LM i pristi rok... Letos a vlastne i loni se nam neustale stavalo, ze jsme zavahani souperu nedokazali vyuzit...

Reagovat
cristiano.K.

bod vám bude muset stačit!

Reagovat
Busby babes

mam trochu obavu, ze to tak dopadne.

Reagovat
Hokaido

Tohle je na okamžitou rezignaci. Absolutní ubohost.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Z Conteho se postupně stává hrozný tragéd.

Reagovat
Liquid

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kenneth

Ja nechapu jak muze nastoupit s Hazardem v utoku kdyz ma na lavicce 2 utocniky.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi kvůli tomu, aby nebyl Hazard ve hře a Pedro mohl na křídle srát každou akci, taktika je evidentně vypustit střed hřiště společně s aktivitou a bránit v deseti lidech.

Reagovat
Kenneth

Tohle Edena dlouho bavit nebude a v lete si pro nej prijdem.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ho to nebaví už nějakou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
C-M@ster

Bez Costy není nic!

Reagovat
smazaný uživatel

Najslabší výkon a najhorší futbal čo som na Etihad videl v tejto sezóne. Keby sa hralo do rána, možno (ale fakt len možno) by Chelsea vystrelila na bránu.

Reagovat
diastan

New EPL record of total passes (975) against Chelsea

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger -> Chelsea

Conte -> Arsenal

Reagovat
cokoliv

Contemu někdo řekl že prohrává ? nebo co měly znamenat ty střídání ?

Reagovat
jhony16

tak to vyzeralo ako keby sa zabudol v satni na polcas a vyliezol az po 47 minute, lebo chelsea bola uplne do konca spokojna s taktikou autobus

Reagovat
icemike

Vidíš, to mě nenapadlo, že třeba ten gól neviděl

Reagovat
Miguel19

My jsme fakt k smíchu. Opět po parádní sezoně přichází naprostá marnost.

Každé okno se vyhazují desítky/stovky milionů a ten tým je slabší a slabší. Vedení k smíchu, trenér aby něco změnil tak radši vyplakává do médií, nejlepšího hráče cpe někam do píči. Fraška

Reagovat
Kenneth

Proc Morata nehraje?

Reagovat
Svatej

Hraje mizerně... V soubojích mizernej, na míči mizernej, všechno řeší špatně..

Reagovat
kvasha16

bol zraneny a proti silnym superom COnte radsej hraje Hazarda na hrote a Pedra na kridle kvoli balansu v time

Reagovat
icemike

Před vánocemi dostal kolenem do zad a ne se z toho dostat

Reagovat
blade115

Hlavně teď nevyhazovat Conteho. Hiddink by s tím stejně nic moc lepšího nesvedl. Pokud se v létě nedokážou Conte s vedením shodnout na nějakém dalším směřování klubu, tak pak může dojít na nějakou trenérskou změnu. Momentálně to ale nic neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

v lete sa dohodnut na smerovani klubu? nie je to trochu neskoro?

Reagovat
blade115

To "v létě" mělo být v úplně jiné (poslední) části věty.

Reagovat
icemike

tak tak, nevyhazovat, dát si schůzku, výříkat si to a začít fungovat. Na to se nedá koukat, loď se potápí a místo záchrany se kapitán a šéf Ing hádají, kdo objednal tuňáka na večeři...

Reagovat
Teoretik

Jakoby byla zpátky ta top forma z podzimu. Tak snad to je úmyslné načasování a bude to tak ještě dlouho pokračovat

Reagovat
cristiano.K.

Devět kol do konce a my máme na CFC náskok sedm bodů. Jestli ztratíme první čtyřku, tak jsme největší amatéři. Nemá smysl být při zemi, funguje nám obrana,útok, rozchytává se Karius, všeumělové v záloze hrají taky dobře. Druhé místo je hodně reálné, pokud neprohrajeme na MU.

A jinak by bylo zajímavé sledovat CFC, která by skončila na pátém místě. Jak vyhazují Conteho, jak odchází Hazard do Realu atd....

Reagovat
blade115

Hazard asi ne, to je neambiciózní mamvpičista. To spíš Courtois by se na to eventuálně mohl vykašlat.

Reagovat
smazaný uživatel

To se ještě uvidí.

Reagovat
cristiano.K.

popravdě si myslím, že jestli nepřestoupí tohle léto, tak už nepřestoupí do Realu nikdy, to už spíš pak PSG přijde reálnější. Bayern po odchodu "R" bude taky shánět.....

Reagovat
icemike

Možná oba

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam sa nenašiel nikto, kto by dnes čakal výhru Tobôž z tohto zápasu zase robiť nejaké závery.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, že ste prehrali, ale ako ste prehrali. Pre fans Chelsea muselo byt veľmi frustrujúce vidieť hráčov sa prechádzať po ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea prehrala 1:0 po nejakom šťastnom odraze a chybe Alonsa. A ja som videl v druhom polčase prechádzať sa iba Hazarda na hrote, inak nikoho. Frustrujúca je skôr Conteho ješitnosť, ale to trvá už dlhodobo, nie len dnes. To čo je pre koho frustrujúce je dosť subjektívna vec, nesnaž sa to takto podsúvať.

Reagovat
icemike

kdyby se aspoň snažili

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icka

to byla tragedie

Reagovat
nani92

ak nečakám od zápasu výhru, tak do toho zápasu nemusím ani nastupovať

Reagovat
smazaný uživatel

Už by si zase mohol byť normálny

Reagovat
Liquid

Sledoval jsem podrobně ve 2.půli hru Rudigera, tato parodie na stopera, ztratila 4 lehký míč a 5.ztrátu mu lze přičíst také kdy míč poslal těžkou malou domů na golmana, musíme se ho zbavit.

očekávané změny:

odchody: Conte (Peking), Rudiger (Diyarbakirspor), Pedro (Watford), Morata (Levante), Zappacosta (Neapol), Cahill (Everton)

příchody: kouč Mark Hughes - kdo by jiný pozvedl Chelsea než její legenda, Cavani (PSG), Dybala (Juventus), Insigne (Neapol) a aspoň 2 kvalitní stopeři klidně někde z Brazilíe, Argentiny, i Christensen teď chybuje

Reagovat
blade115

Nejprospěšnější by byl ale stejně odchod Liquid (fotbalportal).

Reagovat
Miguel19

V něčem má pravdu. S Pedrem, Zappacostou a Cahillem souhlas. Příchody krásný. Cavanus i Dybala ok..

Reagovat
blade115

Už aby ten Cavani ukončil kariéru tvl...

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
Liquid

kroutím tu kamaráde už 11.rok nebejt tu já, $ a zopár dalších tak by to tu bylo záživné ako hocijaká debata na valné hromadě

Reagovat
cristiano.K.

ještě,že tu jste teda no

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas, bráško.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Squinty

Reagovat
oddy

Reagovat
BílíAndelDrcKo

To je žvást

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Zlatý Vrána toto

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Teoretik

Ilkay Gundogan attempted 174 passes, completing 167

Reagovat
Swarley

Ta aktivní a promakana defenziva je hned vidět, to se na té nule střel na branku hned pozná..

Reagovat
Godwinson

To je moc

Reagovat
vitasrp

Očekáváná porážka, v podstatě jediný pozitivum je, že ten tým stále dokáže poměrně slušně bránit, bohužel tomu ale obětuje úplně celou ofenzivní fázi. Tohle byl víceméně kompletní beton bez jakýhokoliv plánu při přechodu do ofenzivní fáze.

Moc se mi nezamlouvalo, jak to Conte postavil, na druhou stranu City jsou letos vážně fenomenální a mít v záloze dvojici Fabregas - Drinkwater, jež by ještě na straně doplnil často nebránící Hazard, to bych asi vidět úplně nechtěl. Nehledě na to, že prostě takhle špatně pasující středovou dvojici si u Chelsea zase dlouho nepamatuju. Fabregas je pomalej a neobratnej, ale aspoň má senzační techniku a často dokáže vymyslet skvostnej pas, ovšem Drinkwater nemá vůbec nic, ten jenom vyplňuje počet do jedenácti, ale to bych se opakoval. Posila úplně k hovnu.

Štve mě, že Antonio nezareagoval dřív, takový Morata nebo Giroud měl být na place už v 65. minutě, jenže se to bál otevřít a víc se o to poprat. To je pro mě zasádní mínus tohohle večera.

Navzdory tomu každej kouč by chtěl mít nějaký volby, ze kterých by mohl vybírat, jenže v případě Chelsea se ta sestava rýsuje v podstatě sama. Obrana je jasná, záloha jakbysmet, jediný otazník je, jestli do sestavy zařadit hrota nebo ne. Vrcholem pak je, když je potřeba oživit ofenzivu, no a za křídelního hráče musí přijít bek, poněvadž nikdo jiný už prostě není k dispozici.

Co se týče individualit - pro Christensena je tohle slušná škola, tohle je třetí minela během tří důležitých duelů, která tým stála gól. Moses je pak oproti loňské sezóně poloviční a Pedro je nejotřesnější hráč ze současnýho kádru. Tomu už zbylo fakt jenom to zakončení, kdy je občas schopen trefit nějaký nesmysl, dneska měl ale tak čtyři solidní možnosti rozjet brejk a pokaždý to totálně posral.

Do konce ročníku si můžem dovolit asi tak jednu remízu, jinak musíme vše vyhrát, abychom se ještě protlačili do té CHampions League, to bude opravdu hodně zajímavé sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné je, že Cesc byl dnes snad ještě horší než Drinkwater. Ten výkon jsem moc nepobíral. On jak na svoji hru nemá čas, tak jde vždy hrozně dolů, ale dneska měl neskutečný problém s každým míčem, co se k němu dostal. Člověk by čekal, že to v některých situacích podrží, uklidní, nechá soupeře běhat za balonem, ale absolutně nic, navíc při každém pokusu o pas akorát odevzdal. Hrozný výkon.

Reagovat
Miguel19

Smutný je, že všichni naši záložníci mají problémy hrát pod tlakem. Jakmile soupeř jenom trochu napadá a na nic nemají čas, záloha je v píči.

Reagovat
icemike

Cecek dneska vše poslal buď dozadu, nebo do prdele. Drink dneska tu zálohu tahal sám a vpodstate nás nejlepší hráč dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Ale klobuk dole pred City, hrať bez DM už 2. zápas v rade a neinkasovať. Pri pohľade na hráčov v zálohe Sane, Bernardo, David Silva, KDB a Gundogan WTF, kto bude brániť.

Reagovat
smazaný uživatel

Celej tým. to je taky rozdíl mezi tou minulou sezónou a touhle.

Reagovat
Ondiis

Oni nikomu nedarují míč, tak na co bránit

Reagovat
Tolstobik

Jak ze to je s tim vyfakovavanim z top 4?

Reagovat
blade115

Jsem zvědav, jestli vám to nedá spát alespoň tak dlouho jako Swarleymu nástup Abramoviče.

Reagovat
scheeza

Citizens,hrají krásnej fotbal,momentálně asi nejlepší nejen v PL,hrají proti mistrovi z loňského ročníku,stejně ale nejsou schopni vyprodat stadión,pohled na ty prázdný sedačky byl opravdu smutnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň tam není ticho jako na OT.

Reagovat
scheeza

Byl jsi tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, ale Mourinho tam je celkem pravidelně, tak asi ví, když si na to stěžuje.

Reagovat
scheeza

To víš diváci jsou takový jako je předvedená hra,takže Mourinho si stěžovat může ale kdyby se hrál atraktivnější fotbal tak věřím že i atmoška bude lepší,každopádně ja tam v dubnu byl přímo v kotli na Stretford endu a ticho vypadá opravdu jinak :)

Reagovat
diastan

A ty jsi se díval ? Jestli jsi to zapnul na konci tak se nediv. Jinak volnejch tam bylo pár jak tomu je často, že lidi zkrátka nedojdou i s koupenou vstupenkou.... bylo totiž vyprodáno, co se dostalo k prodeji

Reagovat
vladino10

ja som tam tiez videl dost volnych miest

Reagovat
diastan

otázka co je pro tebe dost, mě přišlo, že je tam občas místečko jako vždy pro nějaká rýmečkáře a v jedná části jich bylo prázdnejch docela dost, což mi přijde divný tak na fleku..museli byt snad bloklý. Na twitteru týpci brečeli, že bylo vyprodané tak nevím no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Conte says Pedro and Willian played a "fantastic game"

Reagovat
kiwwi

genius Conte nejak nezvlada...som zvedavy, ci bodovo aspon dorovna Mourinhov minuly rok pretoze nebyt naprosto tragickeho Arsenalu, tak Chelsea neni ani piata

Reagovat
Svatej

Logika supr. Navíc nebýt dalších tragických 16ti týmů, tak je Chelsea poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri na koho reaguješ.

Reagovat
diastan

Reagovat
blade115

génius kiwwi taky nějak nezvládá.

Reagovat
kiwwi

akurat ze je jasne ze sa bavíme o top 6

Reagovat
mikelinos

vlastně by stačilo 15

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi

Henrikh Mkhitaryan has already lost 4 Premier League games with Arsenal. He lost 5 in his entire spell at Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc bych se nesmál. United můžou sice skončit v top 4 a hrát LM, ale jinak si s Arsenal fakt moc co závidět nemaj

Reagovat
kiwwi

ani tu top 4 a LM?

Reagovat
Kixi Syhimour

Arsenal ji může hrát taky

Reagovat
Nikikrew

Ved mozme mat podobnu sezonu ako vy, skoncili ste 6 po tranej sezone ale dali ste EL

Reagovat
kiwwi

Môžete,ale nebudete no

Reagovat
Nikikrew

Asi nie

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

TROFEJE ARSENAL=0, TROFEJE UNITED=0 TAK CO SE DIVÍŠ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ví fanoušek Arsenalu co to vůbec je trofej?

Reagovat
oddy

Ano

Reagovat
Člen_zlořádu

Existují staré obrázkové knihy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ale Wenger je na nej aspon hodnej...

Reagovat
Mastný Chobot

cringe too strong

Reagovat
nani92

Reagovat
Nikikrew

Wenger uz musi ist po sezone, tolko prehier v sezone sme nemali asi nikdy, navyse takuto krizu si ani Wenger pravdepodobne nepozna.

Som rad ze som zapas nevidel, tato sezona nech uz skonci co najskor. Jedine co ma moze potesit je EL, 4 miesto je definitivne v p*ci

Reagovat
C-M@ster

A s tím Ramseym je co zase?

Reagovat
Trand

Prý ho šetřil na AC.

Reagovat
smazaný uživatel

WENGŘE KURVA PROSÍM UŽ VYPADNI!!! NENIČ FANOUŠKY A MILOVANÝ KLUB

Reagovat
eder

Kam by chodil, jen ať zůstane.

Reagovat
bbbauch

To byla radna sracka od chelsea, ja tam nevidel nikoho, kdo by chtel hrat.. 10 hracu stojicich za balonem

Reagovat
icemike

Někteří ani tam

Reagovat
smazaný uživatel

Vy si vážně myslíte, že to City je fakt tak našlapaný a nepřekonatelný? Dle mě jde porazit a uvidíme i v LM, že ji nevyhraje. Jde o to, že ostatní týmy jsou prostě brutálně neschopný. Chelsea,Arsenal,Li­verpool, United i Spurs jsou daleko za očekáváním a v podstatě jejich sezony jsou nahoru dolu.

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
eder

Všechno je to optický klam.

Reagovat
smazaný uživatel

Sú našlapaní, anglicko má konečne lídra...áno sú to ropáci, ale konečne niekto v anglicku kto si môže vyskočiť aj na europskeho súpera.

Reagovat
Busby babes

neprekonatelny nejsou, prekonal je Wigan a Liverpool.

Reagovat
El Cid z City

nemyslím

Reagovat
Snatus

Tak to vychází na příští rok s titulem a Ancelottim.

Reagovat
REPLIKATOR

@FootyHumour

5 hod.před 5 hodinami

Arsenal F.C.

Awful defence: Check.

Passive midfield: Check.

Ineffective attack: Check.

Goalkeeper miles past his best: Cech.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

sila no. Tuto sezonu uz nas stal tolko bodov ze az. Hrozna sezona pre neho

Reagovat
Čenda

Reagovat
Mastný Chobot

OT: stalo sa vám niekedy, že ste mali na stávkovej appke peniaze blokované bankou (nemyslím locked balance)? je treba s tým niečo robiť, či to banka dá sama v blízkej dobe do poriadku?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zahranicna stavkova..? Bwin, Bet365, Betfair..? Pri ceskych si to neviem vysvetlit, pri zahranicnych ie to dosledok regulacii Eau, kvoli (ne)zdanovaniu zisku..

Reagovat
Mastný Chobot

Práveže Nike. Ale už to je ok, asi mali problém, že som tam vložil peniaze z druhého účtu.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
C-M@ster

A ještě toto, taky pecka https://youtu.be/FDopoe35XRM?t=140

Reagovat
Mateo16

OT : Pre Fica asi konecna, ak Bugar sa neotoci o 180 stupnov. Koho pojdete volit ? Sas , Olano, Beblaveho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Volím správne, volím pána Kotlebu.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
andrew96

Reagovat
Taiger

No píčus jseš asi ty, když čteš blesk.

Reagovat
smazaný uživatel

Argument píšuse, u tebe ne překvapivě. Ale abych tě uklidnil, nečtu. Googlil jsem ten FB post a vybral první odkaz, na kterém byl screen toho postu .

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

Daňa

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho (a áno, budem sa sťažovať, lebo som občan).

Reagovat
nani92

občan ktorý nevolí nie je občan

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Pockaj. Ty tu dávaš iným rozumy o spoločnosti a o tom, ako by ju mali/nemali vnímať a potom, keď náhodou príde šanca niečo s tým sám spraviť a splniť si občiansku povinnosť, tak ty jebes na to, hej? pekne, Oľo

Reagovat
andrew96

Co když je nevolit taktéž volba?

Reagovat
smazaný uživatel

To ľudia s klapkami na očiach nepochopia...

Reagovat
andrew96

Zase to neber jako pochvalo, pořád jste ještě dost demokratická země s mnoha volebními možnosti. Ale dokážu si představit, že je někdo tak zoufalý, že tam opravdu žádnou možnost nevidí.

To ale zrovna tobě nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, nezúčastním sa volieb do NRSR zo zlovestných dôvodov .

Reagovat
Mastný Chobot

Veľmi zmysluplná a pragmatická v parlamentnej demokracii

Reagovat
andrew96

Pragmatické to být zrovna nemusí, ale může to byt forma protestu např. právě proti parlamentní demokracii.

Reagovat
Hachim Mastour

A prečo by mal protestovať?

Reagovat
andrew96

Protože tu nechce parlamentní demokracii. Hovořím v obecné rovině.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

kto nevoli nema pravo sa stazovat..

Reagovat
smazaný uživatel

nj, rovno vyhostiť tých 50 % ľudí zo SR.

Reagovat
r.mrazik

to neni treba...oni jsou uz v cesku

Reagovat
Mastný Chobot

Ani po lobotómii nehrozí, že by som niekedy dal svoj hlas Matovičovi. Tak ako Kotlebu alebo Fica, tak ani Matoviča by som nikdy s čistým svedomím voliť nedokázal. Všetka česť niektorým ľuďom od neho, určite tam má kopu šikovných ľudí, ale čudujem sa im, že s takým zjavom sa dobrovoľne spájajú. A bojím sa, že keby aj možno nastala situácia, že tu budeme možno raz mať nádej na vládu, za ktorú sa človek nebude musieť hanbiť a ktorá bude chcieť robiť modernú a koncepčnú politiku, tak že ju takí ako Matovič zasa raz rýchlo položia.

Reagovat
fenixLFC

Matovic je skvely opozicny politik a vdaka zanho ale vo vlade si ho neviem predstavit

Reagovat
Mateo16

Olano ale neni o Matovicovi. Ich budem volit pre Remisovu

Reagovat
fenixLFC

to uz radsej pre matovica nez pre remisovu

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
vodka

co to progresivní slovensko? tam aspoň z toho, co jsem zachytil, nejsou úplně převlékači kabátů a kariérní politici...

Reagovat
vladis271

Stefunko je retoricky traged a fyrt je to lavicova strana. U mna najmensie zlo ostavam pri saske.

Reagovat
vodka

Sulík je ale taky supermamrd.

Reagovat
celeb

hlavne odchodmi Poliacka a Krajcera sa ich celkova sympatickost prudko zvysila.

Reagovat
alcantara

Co je zle na Poliacikovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko.

Reagovat
alcantara

Aha. Tak potom nechcem vediet, aky privlastok maju Kotleba, Fico, Kalinak, Kollar,...

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež nepekný.

Reagovat
nani92

sú to progresívni sráči

Reagovat
alcantara

Je tam dost schopnych ludi, ale nemyslim si, ze svojou retorikou dokazu ziskat nejake zaujimave percento. My sme krajina, kde aj Meciar vyhral v 98 volby po tom vsetkom, to je potom tazke Bez tvrdeho populizmu to proste nejde. Je sice pekne, ze pomenuvaju problemy a mozno by boli schopni aj nieco urobit, ale ludia maju napr temu skolstva v prdeli, na tom body neziskas.

Reagovat
kiwwi

jj vybrali si proste ťažké témy a to je pre tento prostý ľud príliš... ale kto v tejto populistickej spleti Sulikov a Matovicov nemôže s čistým svedomím nájsť niekoho, komu by dal hlas, tak toto je asi naj voľba... možno ešte Spolu

Reagovat
alcantara

Jasne, skoda len, ze od takeho Jozka z Malinca su tak vzdialeny, ze je to ina galaxia. Bratislava obecne je pre mnoho ludi uplne ina galaxia. Ti ludia maju svoje problemy, nejake skolstvo, korupciu, Basternaka alebo prokuraturu maju na haku, ani nevedia, co to je. A tych ludi nie je malo. Su to strany s ludmi, ktori maju odbornost nieco urobit, problem akurat je, ze oslovia mozno 5%. Ono sa fakt oplati radsej volit mensie zlo, nez ten hlas prepadne.

Reagovat
vodka

no, ja teda nechapu, kdo by mohl s cistym svedomim volit kteroukoliv parlamentni stranu na slovensku, vcetne kdh.

Reagovat
Hachim Mastour

SaS, ale dúfam, že sa do parlamentu dostane aj Beblavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Anyway, na facebooku sa pekne vyfarbuje kokotlebovska a "alternatívna/protisystemová" chamraď.

Reagovat
blaugrana

Neťahaj tu skurvenu žumpmu menom slovenska politika.

Reagovat
EXoRcIsT

Sulíka

Reagovat
mithro

to je na tej celej situacii, ze tam nie je ziadne vychodisko a predcasne volby mozu len potvrdit tuto vladu.

Reagovat
vladis271

Smer mozno padnut aj pod 20 percent s takymto skandalom.

Reagovat
vodka

porad ale vyhraje volby. + pokud jeste poroste kollar s kotlebou, most asi do prdele a mas zase pat.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale porastie aj sas, olano a do parlamentu sa dostane kdh a spolu čo su pravicove strany.

Reagovat
mithro

prave. co natom, ze smer klesne ale tam nie je ziadna alternativa, ktora by bola dostatocne silna nato aby nieco pred/po volbach ukazala.

Reagovat
alcantara

Len aby

Reagovat
Hachim Mastour

Ani bez tejto vraždy v roku 2020 by už Fico nezložil vládu.

Reagovat
smazaný uživatel

KDH

Reagovat
minoLFC

Predtým som SaS ale teraz asi Mihála(Spolu), keď počúvam reči Sulíka a hlavne Nicholsonovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Která slovenská strana je nejvíc euroskepticka?

Reagovat
Hachim Mastour

ĽSNS a Sme Rodina. SaS je eurorealistická.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi bych to hodil Sulikovi..

Reagovat
Hachim Mastour

SaS by som asi prirovnal k ODS.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, driv jsem je vnimal spis jako Svobodny.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Swarley

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Cobra

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

hanbaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle udělat hráči Spurs nebo LFC, tak by je Poch a Klopp asi zabili.

Reagovat
Nikikrew

Njn a preto ste tam vy dostali hanebnu štvorku a Liverpool dokonca patku

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat 1:0 stylem mamtovpici mi přijde hanebnější, než se pokusit hrát fotbal a dostat 4-5 fíků.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Ondiis

Reagovat
kvasha16

no, to je celkom diskutabilne... ale najvacsi ujeb na tom je, ze sme im ten gol viacmenej darovali

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli červenej karte .

Reagovat
Nikikrew

opravnenej, Maneho blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné a v rovnovážnom stave od LFC neboli lepší.

Reagovat
bbbauch

jeste kdyz se prohrava

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
FUnk

teces, ale ne tak moc abys musel zacit hrat fotbal.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Podle Conteho vyjádření to tak je no. Ostuda.

Reagovat
Free_player

snad CFC skončí mimo top4

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

to je tempo

Reagovat
Shevchenko

Ten Cesc na konci.

Reagovat
icemike

Drinkwater >>> fabre

Zbytek pole=Arsenal

Reagovat
Zaschrona

Daily Star rozjizdi zitra na titulce, ze pry chceme Wengera...

Reagovat
madridcan

Oscar diskusiu mame?

Reagovat
C-M@ster

Asi ne... máš stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Spatna sekce. Zkus La ligu

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
PePiG7

Reagovat
patas92

Jsem hodně rád za Oldmana a Rockwella, málokdo si to zaslouží tak, jako oni. Škoda Nolana

Reagovat
diastan

Rockwell byl paradni

Reagovat
patas92

Parádní naprosto ve všem

Reagovat
vodka

nejradši ho mám stejně v box of moonlight

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem rad za Peelea a Deakinse jeste.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

400. za dnešní poklidnou výhru MU

Reagovat
blaugrana

Za lepším by po sezoně mohl vyrazit Mario Lemina. 24letý záložník hraje za Southampton, zájem o jeho služby ale má Liverpool.

Za to im zoberieme Bobbyho.

Reagovat
vladis271

Naco by vam bol firmino. Ak niekde tak on pojde do realu.

Reagovat
blaugrana

Leo a Luis na vsetko nestacia. Keď príde Griez a ON, tak to bude o inom.

Reagovat
smazaný uživatel

Griez je srac, nebrat

Reagovat
vladis271

Klopp bude chciet titul. Toto leto z kadra neodide nikto dolezity okrem cana.

Reagovat
blaugrana

Vlado, seriozne veris utoku na titul v lige, kde je City vedene Pepom?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

To chcete hrat 2-3-5 nebo jak si predstavujete?

Reagovat
blaugrana

Predstavujem si to tak, že Leo a Luis nebudú musieť hrať pomaly všetko.

Reagovat
Svatej

Takze vam bude na lavicce pokazdy sedet 200 mega ?

Reagovat
icemike

prostě něco jako united

Reagovat
kiwwi

stavím sa s tebou ze v priemere sedí na zápasoch Chelsea na lavičke viac peňazí ako na lavičke United

Reagovat
Svatej

Bohuzel, to je fakt dost mozny...

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
cristiano.K.

netroluj trole pls

Reagovat
blaugrana

Stale mensi trolling ako utok poolu na titul. Trole.

Reagovat
vladis271

Za poslednu dekadu by to bolo 3. kraT co by sme on bojovali tak netrep

Reagovat
blaugrana

To potom môze hlasit utok na titul rovno aj Arsenal.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Co s tym vasim titulom v 2. Mourkovej sezone ivan?

Reagovat
kiwwi

takto vyzerá prechod z kokotiny do protiútoku?

Reagovat
vladis271

kokotina je to, že LFC by mohol bojovať o titul budúci rok ba dokonca, že to bude Kloppov cieľ? Si vážne retardovaný Ivan? Sme v luxusnej pozícii a ak teraz napíšem, že kľudne môžme skončiť tento rok druhý tak mi povedz čo je kokotina na tom že pri súčasnej forme a z pozície runnerupa by Klopp cielil na titul?

Reagovat
kiwwi

takže to, že o next year rozprávajú iní ako scouseri ako sa nám to scouseri snažia posunúť je len fáma?

Reagovat
vladis271

ak by to bol kloppov cieľ neznamená, že by mal byť aj môj. Klopp chce vyhrať v horizonte pár rokov (tipol by som si do 2-3) ligu s Liverpoolom.

Reagovat
bbbauch

Nemusis tipovat, vsak Klopp jasne rek, ze to chce do 4 let od nastupu do Liverpoolu. Takze pristi rok

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně, ať se Southampton zachrání, jinak má Barcelona a Liverpool po nákupech.

Reagovat
blaugrana

Stale je tu Benteke a Joe Allen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neni tu Rodgers

Reagovat
Maresma

To by vás stálo víc jak Coutinha.

Reagovat
kiwwi

prečo by mal za to Coutinho platiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

O Leminu se zajímá Liverpool

Za lepším by po sezoně mohl vyrazit Mario Lemina. 24letý záložník hraje za Southampton, zájem o jeho služby ale má Liverpool.

CTRL+C Liverpool se zajímá o "/dopln jmeno" ze Southamptonu. "/dopln jmeno" podává za Southampton v této sezoně kvalitní výkony a od tým od řeky Mercey si na něj dělá zálusk. CTRL+V

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten christensen? Rudiger take slaby, s timhle nemaji sanci udelat top4

Reagovat
icemike

tak zrovna stopeři včera byli ten nejmenší problém, oni nemůžou za to, že záloha šla do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj jen posrali posledni 3 klicove zapasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City včera vyhrál nad Chelsea jenom 1:0, svému soupeři toho ale v průběhu utkání moc nepovolil a nesvědčí o tom jenom fakt, že londýnský celek ani jednou nevystřelil přímo na bránu. Hráči Citizens kontrolovali míč a poslali si 902 přihrávek, to je nový rekord anglické ligy. (soccerway.com)

Reagovat
smazaný uživatel

But Mourinho said Rashford is a key player at United and always "starts or is on the bench".

"If the national coach trusts him, he selects him. It doesn't matter if he plays or doesn't play," he said.

Mourinho si jede svoje

Reagovat
kiwwi

Mourinho on Rashford: "At his age, what he’s doing is more than enough and the experience he’s getting at every level is more than enough for us to be happy with what we think is going to be his future."

https://www.theguardian.com/football/2018/mar/04/marcus-rashford-manchester-united-jose-mourinho

ide o United a repre my môžme mať v pici... ked ho coach chce, nech ho vezme, aj tak vie ze lepšieho náhradníka nezozenie

Rash hráva na svoj vek dosť a jeho vývoj ide dobrým smerom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

31.1. hral alexis prvni zapas...od te doby se odehrali 4 ligove zapasy...plus poharove utkani a utkani ligy mistru....takze 6 zapasu

rashford v tech 6 zapasech odehral 10 minut v lize a 16 minut v lize mistru...

vice jak polocas odehral Rash v lize naposledy 30.12.

tezko rict,jakym smerem jde jeho vyvoj po prichodu alexise...

Reagovat
r.mrazik

mozna jde jeho vyvoj smerem hostovani

Reagovat
r.mrazik

ale abych si nedelal srandu a hodim,kompletni minutaz kopacek v sezone ve 20 letech (a v sezone nasledujici):

ronaldo:2943, v dalsi sezone 3737

bale:2720, v dalsi pak 3335

messi: 2953, v dalsi pak 3774

rooney: 3495,v dalsi pak 3982

rash ma ted 2008 minut...

Reagovat
r.mrazik

a jenom....martial ma zatim 1976...

mata 2110, jesse 1809, pogba 1982 (tam ty zraneni...), lukaku 3256

Reagovat
kiwwi

Rash ma na svoj vek nadštandardnú minutaz

Reagovat
r.mrazik

tak to je dobre,ze se mu privedla dalsi konkurence,aby nedejboze nehral vic

Reagovat
kiwwi

Rash môže hrať na 3 pozíciách a LW dokonca ani nie je jeho primárna... treba sa ukludnit, ja viem ze si si vytvoril novú teóriu s Alexisom, ale fakt to netreba preháňať

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zapasu odehral na hrotu? Lukaku ma o 1200 minut vice a hraje i ligovy pohar. Zrejme mourek s nim pocita na hrot

Reagovat
r.mrazik

primarna pozicia je na hrote? tak to je dobre,ze tam toho odehral mraky

napravo je stejne jak martial docela spatny...

Reagovat
Busby babes

hm, takze Rash muze mit na konci sezony treba 2400 minut, tedy odehrano o 3-4 zapasy mene nez v tom samem veku Messi nebo Ronaldo? Chapu to dobre? Desny, jak jde jeho vyvoj do hajzlu...

Btw vejs si zapomnel zminit, ze byl taky zranenej.

Reagovat
r.mrazik

nevedel jsem,ze byl zraneny

jj,on nema vubec spatnou minutaz do konce minuleho roku

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

jj,vsak rikam,ze jsem to nevedel...treba by si v poharu trochu kopl

Reagovat
Busby babes

vsak ja to daval jen pro info. v pohode.

Reagovat
r.mrazik

ja su v pohode

Reagovat
vladis271

Ivan are you there?

Reagovat
kiwwi

a vieš o tom ze bol zranený, však?

Reagovat
smazaný uživatel

On měl nějaký lehký svalový zranění ne?

Reagovat
vladis271

deluded čulák

Reagovat
r.mrazik

tak on fakt hral docela dost v prvni pulce sezony,kdy se tocili s martialem...v tom ma kiwwi pravdu

Reagovat
vladis271

samozrejme narážam na jeho pozíciu po príchode Alexisa.

Reagovat
r.mrazik

tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral prvni zapasy, az po x zapasech, kdy zachranil mourinhovi prdel, pochopil, ze lepsiho hrace n tu pozici nema (lonsky rok). Letos hral a spatne, stagnuje a mourinho mu privedl jako motivaci Alexise

Reagovat
Busby babes

http://www.eurofotbal.cz/souteze/anglie/fa-community-shield/2016-2017/reportaz/leicester-city-manchester-united-447963/

20 minut ze stridacky, pak 2 zapasy nic, pak dalsi zapas zase 20 minut ze stridacky. dalsi zapas derby se City hral polocas, prvni zapas LM v zakladu (prohrali jsme). 5. kolo v zakladu, opet prohra...

No nejak ti to tvoje teorie: nehral, ale pak zachranil Mourinhovi prdel... uplne nesedi s fakty, ale tim se nenech rozhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zachranil mu prdel v hullu v 90. A pak dobrymi vykony v dalsich zpaech mel acko nebo goly. Pak uz se usadil v sestave.

Reagovat
Busby babes

ano, dal gol proti Hullu, pak proti City nic, tam gol padl po te hrubce Brava, proti Feyenordu jsme gol nedali a proti Watfordu dal gol to jo.

Ale tvrdit: zachranil Mourinhovi prdel, tak ho stavel, je jen tvoje pohadka. Zahral dobre, tak hral. Jednoduchy. Tak to je vsude. Ted nehral dobre, tak nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Umis cist? Nehral na zacatku. Pak mu zachranil dobre = velmi dobrymi vykony tak hral zaklad. Stejne si nakoupil salsi pokemony a ted nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U toho Alexise si presne nemyslim, ze by ho chtel Mou...

Reagovat
Busby babes

no a pak sla jeho forma dost dolu a zacal byt casteji na lavicce. Nedelal bych z toho kovbojku, drama queen.

Reagovat
r.mrazik

no,pak prisel alexis a na lavici byli oba s martialem...snad tu formu vysedi...ruzova zahrado

Reagovat
Busby babes

takze hrace bez formy budem davat neustale na hriste a doufat, ze se to nejak zlepsi, je to tak? Forma se nevysedi, forma prijde s treninkem. Coz se driv nebo pozdeji stane, protoze u Rashe jsem nezaznamenal, ze by na treninky kaslal...

Reagovat
r.mrazik

nerikam neustale...vsak se tocili s martialem, ted to bude mit tezsi...

uvidime,kolik toho odehraje do konce sezony schvalne

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite, kdyby SAF jesteze SAF tkhle stejne pracoval s Ronaldem, Rooneym, Nanim, apod. Naopak mourin vychoval salaha, kdb, lukaka a spol

Reagovat
Counter

jn, zatím je ten vzorek malý, ale momentálně to vypadá, že Rash vstupuje do "Luke Shaw territory"

Reagovat
Busby babes

dobrej popis. no doufam, ze Shaw bude dneska hrat uz konecne.

Ad Rash... moc malej vzorek, jak rikas, navic se u nej teda seslo to, ze hral spatne, pak se i zranil a par zapasu vynechal.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Counter 23.02.2018 14:24 #

To bychom v mezičase museli prohrát všechny ligové zápasy, Wenger furt jede svou, že EL je na vedlejší koleji a hlavní je liga.

Hráči mě vzali za slovo a přináší to ovoce - Wenger: Nearly impossible to make top four

Jediná vada na kráse je, že AC nedáme i tak.

Reagovat
Nikikrew

Ja som si aj myslel ze to mozne bude ale potom som si spomenul ze Auba hrat nemoze tak terraz hura davat na MIlan ze postupi

Reagovat
Taiger

Laca nebude zpátky ani na odvetu? Kdy se vrací?

Reagovat
Counter

Na odvetu by zpátky být měl, ale víme, jak to v Arsenalu chodí s očekávanými termíny návratu po zranění. A stejně - výsledek 4:0 se obrací těžko tak jako tak

Reagovat
Taiger

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Ondiis

z jakých stránek to taháš? Zajímalo by mě xG od Arsenalu z posledního střetnutí se City

Reagovat
Hokaido

Tohle je od: https://twitter.com/11tegen11

Pak ještě používám https://twitter.com/Caley_graphics a understat.com

Reagovat
Ondiis

Dík moc

Reagovat
vladis271

FICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
vladis271

jemu jeblo v hlave.

Reagovat
Hachim Mastour

čo dal ? niečo iné ako včera ?

Reagovat
vladis271

v podstate obvinil Kisku, že v New Yorku sa so Sorošom dohodli na štátnom prevvrate.

Reagovat
Hachim Mastour

a on chce byť v jadre EU schyzofrenik týmto si získal voličov ĽSNS

Reagovat
mithro

to je ina zabava. kazdy den lepsie a lepsie

Reagovat
vladis271

ale to, že sa mení na Orbána ma trochu desí.

Reagovat
Zaschrona

Realita je ale takova, ze timhle muze ziskat spoustu hlasu... i ztratit, ale muze ziskat, naprosto realne si to umim predstavit...

Reagovat
vladis271

a koho? kotleboví voliči ho voliť nebudú aj tak

Reagovat
Zaschrona

Od kohokoliv, zvlast ale treba dosavadnich nevolicu. Staci chytre zamirit kampan a zmenit retoriku, aby dorazili k volbam.

Reagovat
Hachim Mastour

Fico už nikoho nezblbne, na to už je dlho pri moci.

Reagovat
Zaschrona

Bylo by to super, ale ve svete politiky me neprekvapi uz nic.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

naivko, mečiara taky všichni znali a pořád dostával 20 %

Reagovat
Hachim Mastour

20 percent je nič

Reagovat
fenixLFC

v tomto vytretom narode? zblbne

Reagovat
Hachim Mastour

ako som už napísal, aj bez tejto vraždy by 2020 už vládu nezložil a mal by menej percent

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že k volbám nechodí hlavně lidi, kteří jsou v jádru antisemiti jo?

Reagovat
Zaschrona

K volbam nechodi hlavne ti, kteri nemaji koho volit. Antisemiti uz zrejme voli Kotlebu, ta linka navic s Sorosem realne nema v podstate co delat.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že má.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
EXoRcIsT

nikoho neziska kazdy ho uz pozna a vie ze je to hajzel co by sa aj satanovi upisal keby mu to prislo vhod

Reagovat
Mateo16

Robove kroky po skandale.

1. Milion eur v bankovkach ktore ukazuje mediam

2. Party na MDZ

3. Konspiracne teorie na Prezidenta

Najvacsi kral ! On proste nemoze odist bez neho a Kaliho to bude nuda

Reagovat
EXoRcIsT

normalne mu jeblo

Reagovat
Mastný Chobot

Na jednej strane úplná arogancia moci, nulová sebareflexia, teraz už aj konšpirácie vládnej strany a hlavne Fica alebo ignorácia koaličných partnerov, na druhej strane agresívne, často primitívne provokácie a nepodložené fabulácie opozície a po novom aj prezidenta. Akože, nemyslím si, že to my slovač-bedač máme v náture, ale tá atmosféra je fakt taká napätá, že stačí ešte nejaký prúser a môže to tu dopadnúť všelijako.

Súhlasím s tým, že ak sa ukáže, že nejaký politik má napojenie alebo vedomosť o niečom, čo súvisí s tou vraždou, tak by mal okamžite skončiť, ale to, čo tu robí opozícia a bohužiaľ aj prezident posledné dni, je dosť hnus podľa mňa. Však máme ústavu, máme nejaké zákonné procesy s tým súvisiace, Smer vyhral voľby, dostal mandát, tak ich nechajme tento bordel riešiť a nie že Matovič, Nicholsonová a podobné hysterky budú vrieskať, že Fico je vrah, Kaliňák feťák a Smer rakovina. Však žijeme v civilizovanej krajine, čo to je za politickú kultúru. A samozrejme to nemyslím len na opozíciu, lebo Fico sa im prispôsobil (alebo oni jemu?) úplne rovnako, to je úplný suterén fakt.

Reagovat
Mastný Chobot

*ignorancia

Reagovat
Mateo16

Zbavit sa Kaliho je nadramec vsetkeho , prakticky je nesmrtelny. Ze teraz ide opozicia so silami az na dno je celkom logicke.

Je tu X skutkov kde sa postopovalo rovnakym sposobom. Pozri co robi Fico

1 Marketing s 1 mega namiesto asistentky

2. Ignorovanie a ziskavanie casu a utisenie pripadu a davu , ziadne vysetrovanie

3 Co bude nasledovat je konspiracne teorie o vrazde. Nebola to mafia. Fetak, Cigani , Imigranti atd

Ten scenar je uplne rovnaky ako pri Hedvigy Malinovej

Reagovat
celeb

Fico dostal mandat ... no skorej ho dostala koalicia zlozena zo SMERu, SNS a Mostu. Osobne Kisku vobec nemusim, ale nepovedal nic nepatrcine. To, ze spomenul, ze v modernej demokracii dotknuti clenovia vlady beru na zodpovednost veci suvisiace s ich rezortom je podla mna samozrejmost. Ze ocakava urcitu restrukturalizaciu vlady je jeho ocakavanie, nic viac. On nevyzyval na nepokoje verejnosti, naopak navadzal vsetkych na doveru k vysetrovaniu a spolupracu. A nemam vobec problem napisat, ze Kiska je populisticky chuj, ktory zacal s jednou najvacsiou nerestou na slovensku - neziskovky, splatky, uvery.

Odpovede FICA je sialena, lenze ine mu ako ostava. Viete ZENY, vy SRDCIA Slovenska, jebavam jednu zlatokopku, co fotila fesne akty so Zetorom, predtym ju sukal jeden taliansky mafian, potom Rusko, potom kamos Jasan a teraz patri iba mne, tak s nej spravil statnu radkynu a bravam ju na medzistatne rokovania, aj ked nema bezpecnostnu previerku a stale sa stretava s panom mafianom na kavickach (snad). Toto samotne by neustal ani Berlusconi ... a pritom je to snad to najmenej zavazne z celej kauzy, co sa zacina nezadrzatelne rozrastat a prevalovat.

Reagovat
celeb

** Errata si domyslite, sry sa odoslanie bez kontroly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Prezident viacmenej v pohode, az na tu jednu kontroverznu vetu. Nicholsonova a Matovic sa vyjadruju prilis emotivne, to nema zmysel riesit. Racio zostalo kdesi v prdeli, nie prvykrat. Pritom staci byt vecny a utocit ako napr Galko s tym sefom protikorupcnej jednotky v NAKe na mieste cinu. To by som ale asi chcel vela.

Reagovat
Mastný Chobot

No, lenže prezident by sa takto na adresu vlády vyjadrovať nemal v súčasnej situácii, kedy to akurát prilieva olej do ohňa a môže to všelijako vyeskalovať. Má svoje kompetencie, ale rozprávať vláde do toho, čo má ako robiť a čo on "očakáva" by podľa mňa nemal, to neprinesie nič dobré. Všetci jeho názor poznáme, takéto vyjadrenia mi neprídu vhodné. Matovič je mentálne na úrovni Daňa a Vaskeho, to nemá zmysel ani komentovať, ten človek by sa na to mal pre dobro tejto republiky vysrať raz a navždy.

Reagovat
alcantara

Radsej budem pocuvat odvazneho prezidenta, ktory pozaduje rekonstruciu vlady, v ktorej ocividne nieco nefunguje, ako tie atrapy, co tam boli predtym. Prilial do ohna akurat tym nestastnym vyjadrenim, ked sa odvolaval na atmoseru v spolocnosti bez ohladu an vysledky vysetrovania. Inak neviem, co ine by mal akoze pri tych mafianoch, co to drzia pokope, povedat, a zaroven byyt slusny.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

preco by mal podporit vladu? mal kovac podporovat meciara? prwzident je tiez vyrazna autorita a ked vlada nie je schopna sebareflexie, tak jej musi niekto iny ukazat, ze toto uz fakt nie. NEvidim jediny dovod rpeco by mal prezident pri podobnej prilezitosti mlcat alebo dokonca vyzyvat k pokoju nech si to vlada vyriesi sama....toto je pruser ako hrom a v inych krajinach sa odstupuje za ovela menej. to ze tu by im presla pomaly aj genocida je uz neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

co takové hrozné udělal kiska? vždyť to je fakt docela státnický krok, když je vyzval, aby to začali řešit a pokusili se vrátit důvěru ve vládu.

Reagovat
Mateo16

Ten pocit ked u nas je tak na kkt politicka situacia ze moze byt aj horsie

https://www.etrend.sk/trend-archiv/rok-2018/cislo-9/cesi-debatuju-o-odchode-z-unie.html

Reagovat
Hachim Mastour

Piráti

Reagovat
mikelinos

Nevim co je tu u Pirátů k smíchu. Referendum může projít úplně v pohodě bez nich, ale snaží se tomu dát docela rozumný rozměr (mluví o dvouúrovňovém referendu - kde se podle závažnosti otázky budou lišit kriteria). Navíc to mají v programu takže tak a určitě tu nechcou spustit nic velkého, ale začít u malých věcí pro vyladění.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
C-M@ster

A hlavně u nich funguje i v rámci strany (na rozdíl od SPD, která má přímou demokracii v názvu a byť hlásá odvolatelnost politiků, tak v momentě, kdy chtěli odvolat Okamuru, tvrdil, že jde o útok na demokracii)

Reagovat
vodka

Reagovat
mikelinos

Tohle se podle mě v poslední době strašně zveličuje a přehání, však referendum zahrnující mezinárodní otázky podporuje jen Okamurova srandaparta a možná komunisti.

Reagovat
Mimalu

nemyslím si že se to nějak zveličuje. Už jen to, že v průzkumech se objevují čísla něco sotva nad 50% procent pro setrvání je dost alarmující.

Reagovat
mikelinos

Měl jsem na mysli, že při současné politické situaci k tomu podle mě dojít nemůže, ale mínění veřejnosti v číslech jsem nezaznamenal, to je docela bída no

Reagovat
C-M@ster

A kolik by se taky mělo objevovat. Médií máme tři prdele, ale nikdo není spolehlivě schopen vysvětlit plusy a mínusy EU. Jediný články, co se člověk dočte jsou ty, že kvůli nim rum musíme přejmenovat na tuzemák, že nesmíme tuhle a támtu byrokratickou kundovinu a že všechny eurodotace shrábnul babiš... Případně citace někoho, že euro je cesta do pekel.

To se pak nikdo nemůže divit, že je tolik lidí pro výstup.

Reagovat
C-M@ster

Matič docela šajtle

Reagovat
iamek

Po dlouuuuuhé době zápas, kde jsem za stavu2:0 věřil, že otočíme. Po druhém inkasovaném gólu fantastický výkon. Všichni o level jinde

Reagovat
niflheim

A stačilo jen do hry poslat rychlé, šikovné křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
nani92

škoda toho City, inak by ten titul bol v kapse

Reagovat
fff

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SCELO

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mithro

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Otočka pro blada.

Reagovat
kiwwi

suche triko

Reagovat
smazaný uživatel

ale mokré kalhoty

Reagovat
Busby babes

Pvni polocas des a bida. Druhej tradicne lepsi. Od toho Smallingova golu uz bylo na hristi jen jedno muzstvo. Rekl bych, ze i celkove zaslouzeny vysledek.

Nechapu, ze takhle nemuzem hrat celej zapas. I ta lepsi cast rozhodne nebyla idealni ale uz to aspon bylo odmakany a darilo se nam dostavat do precisleni a tak. Diky tomu, jak ten tym nepusobi vubec tymove, jsem za stavu 2:0 necekal, ze najde sily to otocit. Kupodivu vsichni zacli makat. Aspon, ze je to probudilo.

Smalling i pres gol bidnej. Vtipne je, jak Lindelof pokud muze, tak ho proste v rozehravce uplne ignoruje. Sam to mel s Bentekem docela tezky, preci jen je mensi, na tom bude muset zamakat. Ale co se mi na nem libi je, jak neustale komunikuje na hristi. Bohuzel je jeden z mala.

No a Nemanja nakonec, to byla lahudka. Sice jak si to chystal tak jsem ten mic videl nekde za stadionem, ale nastesti me neposlechl. Paradne trefeny, skvela technika.

Kazdopadne, jestli zase prospime prvni polocas, tak to bude pristi tyden 0:3.

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

ja som krical "nestrielaj" na cely office som tu loptu videl v potoku za stadionom

Reagovat
Busby babes

ne asi. Ja doma: dopice, nee. A tak jo... Holt ja hral hanspaulku, on hraje za United, tak to asi vi lip.

Reagovat
tnt03

Taky to nechápu, proč prostě hned nemakáme a nelítáme od první minuty. Hned by se na ten fotbal dívalo líp.

Reagovat
r.mrazik

Prvni polocas slusny prokauc...druhym to zachranili...vsichni

Kazdopadne jestli se neproberou,tak pres sevillu nepostoupi

Nemuzeme preci hrat porad stredem bez kridel...ty alexisovy narazecky na deset metru s lukakuem jsou na hovno...musi tam byt alespon jeden krajni hrac...kaspare pust si to zpetne na videu

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

ty vole, tim me dneska tak srali. Alexis narazecku pres pul hriste. Kupodivu to nikdy nestihl dobehnout.

Reagovat
iamek

U Alexise mi připadá, že se až moc snaží a hlavně mu tam nemá kdo ten balón dát. Ozila nemáme

Reagovat
r.mrazik

Z meho pohledu uz chce moc tvorit hru a na tohle by se mel vysrat...od toho tam byt nema

Ma hrat neco jak martial nebo rash...vic ze strany...jinak bude k hovnu

Reagovat
iamek

Taky máš pravdu. Ale líbí se mi na něj jak se ke konci x krát vrátil sprintem až k vlastnímu pokutovému území. To jsem od něj po přestupu nečekal. Ale Rash se mi tam líbil víc.

Reagovat
vodka

on se vracel poměrně poctivě vždycky.

Reagovat
Busby babes

hlavne on hraje tu Ozilovu pozici. dneska takovej Wazzovskej vykon, moc se mu nedari a misto aby zjednodusil hru a dostal se do zapasu, tak si vzdycky vybral suverenne nejslozitejsi reseni. Parkrat to vyslo, ale jinak...

Reagovat
r.mrazik

to bylo sileny...navic do dostaval lukaku porad na koule

Reagovat
Busby babes

jo, na konci vypadal, ze bude potrebovat ten chladici gel...coz mu teda nezavidim.

Reagovat
r.mrazik

to jen tak nerozbeha...pulku spreje...

Reagovat
kiwwi

kokos tu ludia namiesto toho aby sa tesili z takeho obratu budu kritizovat kazdu vec

jasne, aj kazdy si musel v prvom polcase zanadavat, ale to tak uz u tych obratov byva, ze prehravas preto lebo si hral nahovno a ze sme tych obratov v minulosti mali neurekom

je len a len super, ze skusas nieco a ked to nejde tak striedaniami sa prepnes na nieco ine a zrazu sa aj superova hra musi tomu prisposobit a da sa cakat, ze to nebude take kompaktne ako ked to hras od zaciatku...mozno by sme hrali od zaciatku lepsie a neprehravali by sme...ale mozno aj nie a potom je zareagovat omnoho tazsie lebo nemas cim prekvapit

ja chapem co pises, ale toto je futbal a my niesme Barca alebo momentalne City pod Pepkom ze budeme dominovat cely zapas

Reagovat
r.mrazik

takze mourek prekvapil tim,ze je pustil do vedeni 2:0?

Reagovat
nani92

mňa áno

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

no tak to si zase pochopil

Reagovat
Busby babes

ja bych teda taky rekl, ze je na hovno, ze posledni asi 3-4 zapasy jsme ani jednou nezvolili spravnou sestavu/taktiku a resili to az v polocase. Ale aspon, ze zatim to.

Reagovat
Cobra

K tomu čtvrtému odstavci bych ještě doplnil týmy jako Liverpool nebo Tottenham.

Reagovat
kiwwi

ano? A kolko zapasov Spurs alebo Liverpool prehrali alebo zremizovali? Kolko srackoidnych zapasov ste odohrali? Nenechaj sa vysmiat

Reagovat
Cobra

Jenomže vy máte sračkoidní 80% zápasu, zatímco Spurs a Liverpool 15%? Jako vaši hru můžete porovnávat tak s Arsenalem, jenomže narozdíl od nich vy to nějak ukopete kvalitou.

Reagovat
kiwwi

deluded cobra

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Nemanja .

Reagovat
salm0n

Už se na Matiče těšim ve FUT

Reagovat
Busby babes

Sky nechalo Mourinha vybrat MOTM a on to dal Smallingovi. Ty vole, ten mu pomahal odklizet telo nejaky devky z jeho hotelu, jinak to neni mozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

a maticovi zakrical do rozhovoru, ze snad nie je MOTM on

Reagovat
kiwwi

Jose: "I cannot tell you what I said to the players at half-time because there would be lots of *beep beep beep* on television."

a oni dojdu na ihrisko a hned dostanu dalsi

Reagovat
Busby babes

proto zacli hrat. kdyby to prohrali, tak asi zdrhnou druhou stranou stadionu.

Reagovat
mul

to ako Joseho video o Ballotelim: 46 min, red card

Reagovat
tnt03

Reagovat
tnt03

Už vidím to jak šli na druhou půlku v tunelu a "Hoši ten šašek je na infarkt, serte na to a pustíme to na 0-2". Pak co Smalling pustil ten ofsajd se podíval na lavičku jak je nasranej do ruda a hned běžel snížit

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

A já to po 2 gólu vzdal a šel spát

Výborný obrat a Matic parádní gól, on tyto wonder góly prostě umí! Ted porazit kloppovu chátru

Reagovat
tnt03

Fuj to je teda podpora!!! Vypínat to když se prohrává! Já věřil a BOOM. Shame on you :D :D

Reagovat
cristiano.K.

nemáte zač, za stavu 2:0 jsem to vypnul

Reagovat
mithro

suche triko.

Reagovat
vladis271

No, na sobotu sa teším. Ideme tam po dlhom čase ako mierny favoriti, ale bral by som asi aj x.

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

snad vyhrate

Reagovat
smazaný uživatel

že favorit

Reagovat
smazaný uživatel

Favorit protože jste před United v tabulce, nebo protože jste dál v lize mistrů nebo proč?

Reagovat
bbbauch

Na jakou tabulku koukas?

Reagovat
bbbauch

Jaj, chapu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Forma? A nejako ti uslo to "mierny".

Reagovat
smazaný uživatel

No formu asi mirne lepsi mate.. ale v takovym zapase nevim nevim jestli to je relevantni

Reagovat
vladis271

Tak v berby leti forma vzdy von oknom, to nepopieram. Aj preto pisem, ze by som bral x.

Reagovat
smazaný uživatel

To já asi taky

Reagovat
mithro

tak remiza by viac menej sedela obom muzstvam, top 4 by mala byt ista.

Reagovat
pingla

Mozna tak Favoritem tam dojedete

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
kvasha16

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Hrajeme momentálně o něco lepší fotbal a i výsledky máme z poslední doby lepší. Na druhou stranu United mají v týdnu volno a v posledních letech to na nás umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Klopp by mohl dost lidí šetřit, kdy jindy chce dát šanci borcům z lavky.. ti by doma 5ku snad nedostali ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Portu má taky chybět snad 5 hráčů, takže bych taky určitě postavil náhradníky, ale bude záležet na Kloppovi.

Reagovat
niflheim

Já bych se nesmál, minimálně je Live v daleko lepší herní pohodě.

Reagovat
r.mrazik

formou a herne favoriti jste...ale na to se nehraje,takze plichta

Reagovat
vladis271

a obom bude vyhovovať. Mou neprehrá a udrží si 2. flek a Klopp bude počítať s tým, že tie 2 body do konca ligy dotiahne.

Reagovat
r.mrazik

asi tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

To bude pokoukáníčko zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

je to tak, ale včerejší výhra je může samozřejmě nakopnout

Reagovat
kvasha16

ze "bral by som asi aj x" neidete na Soton, ale iny tim stredu tabulky

Reagovat
Sergi Samper

OT: Zkoušeli jste někdo připojovat ovladače od PS3 k PC?

Např. podle tohoto návodu/programu:

https://blog.buchtic.net/jak-rozchodit-playstation-3-gamepad-na-pocitaci-a-emulovat-xbox-360/#.Wp5LA-jOWHs

+ tento bt adaptér:

https://www.alza.cz/belkin-f8t065bf-d379395.htm?o=2

???

Reagovat
smazaný uživatel

je to v pohodě, ale Xbox controller je mnohem lepší

Reagovat
tnt03

Reagovat
Sergi Samper

To lze říct nějak objektivně nebo spíš na základě osobních zkušeností? Já jsem teda hrával na obou a nevadil mi ani jeden

Jde mi spíš o to, že jsem koupil nový herní PC a leží mi 4 ovladače na PS3 v šuplíku. Tak bych je chtěl využít. A půjdou zapnout všechny naráz i na PC?

Reagovat
r.mrazik

mam PS4...a ve skrini se mi vali ten Xbox (kdyby nekdo chtel za rozumnou cenu )...a ergonomicky je ten xbox lepsi

tak do pc si toho muzes pripojit kolik chces ne? takze by to nemel byt problem

Reagovat
Sergi Samper

Připojit asi připojím, spíš mám obavu aby to pořád nepadalo jak píše dole lexess.

Reagovat
smazaný uživatel

čistě na kompatibilitě se systémem... je to teda jen zkušenost jednoho člověka a může to být neschopností nastavení, ale my jsme zkoušeli a vzalo nám to max 2 PS3 ovladače a občas se musel restartovat systém třeba při změně hry, aby si jich všiml, neběhalo to úplně bezproblémově

jak píše mrazík, tak do ruky mi přišel taky lepší xbox, ale to už je subjektivní věc:)

Reagovat
Sergi Samper

Ok díky, koupím ten adaptér a uvidím

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Darren Fletcher

ja mam xbox ale hram len fifu a na webe mnohi radia prejst na analog.. co si o tom myslis alebo ostatni? ze xbox viac obmedzuje v pohybe, pozna len 8 smerov

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem naprosto casual hrac, takze tohle asi ani nepoznam, mne prijde, ze se toci do vsech smeru

Reagovat
Darren Fletcher

ja som casual ale rubem si cestu nahor

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Grahf

ten program používam, mám takto zapojený sixaxis, ale normálne cez napájací kabel, nie wireless cez adapter.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry že se vtírám, ale je na Fifu lepší Xbox nebo PS4? Vyplatí se si k tomu koupit i nějakej herní monitor, nebo je to prostě nejlepší na TV? Dík bráškové

Reagovat
smazaný uživatel

Vy kurvyyyyyy

Reagovat
Sergi Samper

Tak já jsem měl jen PS3, hlavně kvůli hraní Fify online (od 2014 asi 2 000 zápasů ), ale kdykoliv jsem hrál na xboxu tak jsem neviděl rozdíl a hned si zvykl na druhý ovladač (hratelnost mě přijde stejná). Na PC jsem Fifu nikdy nehrál ani to neplánuju.

Reagovat
Hurrikane

To, co předvedli hráči CP před gólem Lukaka bylo ostudné. Snad pět hráčů kolem něj, nikdo ho neatakuje, následnou střelu nezablokuje...

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste si musel Lukaku pomoct rukou pri zpracovani

Reagovat
magnat7

ci rukou?

Reagovat
smazaný uživatel

de Geovou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele