29. kolo
03.03.2018 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Leicester City - AFC Bournemouth 1:1

Na King Power Stadium si fanoušci mohli vychutnat nebývalé drama, ve kterém to dlouho vypadalo na překvapivou výhru hostujícího celku. O cenný skalp Lišek je však hluboko v nastaveném čase připravil Ryiad Mahrez, který tak pro svůj celek zachránil alespoň bod za remízu 1:1.

Hosté byli v úvodu zápasu aktivnějším celkem a první projektil měl na svědomí Stanislas, i když ten svým krotkým zakončením Schmeichela zrovna dvakrát nevystrašil. Na druhé straně však v rozehrávce chyboval jeden z hráčů Bournemouthu a Mahrez se řítil sám na hostujícího brankáře, jenže ten jej v rozhodující chvíli vychytal. V pětadvácté minutě hosté sehráli krásnou kombinaci, na jejímž konci si zpětný centr Danielse našel Stanislase, který však ve výhodné pozici těsně minul.

Po půlhodině hry však přišel první klíčový okamžik zápasu To ve vápně fauloval domácí Albringhton, když poněkud neuváženě složil Kinga, a kopala se penalta. K té se postavil sám postižený a bezpečně ji proměnil. Ještě do poločasu mohl srovnat Mahrez, jeho tvrdou střelu však brankář lapil.

Zkraje druhé půle se k nebezpečnému zakončení dostal Fuchs, jeho ránu však obránci zblokovali nad. Po dalším centru Mahreze se zase k hlavičce prodral Morgan, jenže nemířil přesně. Po jednom z rohových kopů zase ani na dva pokusy míč neprotlačil Maguire.

Když už to vypadalo, že se domácí branky skutečně nedočkají, postavil si míč k volnému přímému kopu Mahrez a z dobrých 25 metrů jej poslal do sítě, čímž svému celku zachránil alespoň bod.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele