Premier League - souhrn 22. kola

17.01.2015, 17:56, aktualizováno 19.01.2015, 22:52
Komentáře a souhrny
Arsenal veze body ze hřiště Manchesteru City, který tak na Chelsea, jež si zastřílela na půdě Swansea, ztrácí pět bodů. Další výhru oslavil Manchester United, uspěl rovněž Southampton. Tři body mají i Liverpool, Stoke City, Tottenham, Crystal Palace a West Ham, Everton hrál bez branek s WBA...

Everton FC - West Bromwich Albion 0:0

19.01.2015 21:00

Góly: -

Trápení Evertonu zvesela pokračuje, když bezbranková remíza s West Bromwichem pro Toffees znamená již šesté po sobě jdoucí kolo bez vítězství. Potenciálně rozhodující branku měl na kopačce Mirallas ještě v prvním poločase, tehdy však ošklivě selhal na penaltovém puntíku, kam se přitom sám nahrnul namísto klasického exekutora Bainese...

Everton je v tuhle chvíli až 12. a sedí pouhé čtyři body nad sestupovou propastí, což ostře kontrastuje s jeho loňskou pozicí, kdy Martínezův mančaft ještě v těchto chvílích bojoval o Ligu mistrů. Teď je to už zkrátka o něčem jiném, a v prvním poločase měl takto Everton až příliš velké potíže s rozevřením organizované obrany WBA.

Toffees se v úvodní části museli omezit akorát na dalekonosné pokusy, z nichž jeden na brankáře Fostera nasměroval také smutný hrdina utkání Kevin Mirallas. Ten ještě navíc po půlhodině hry neuspěl z přímého kopu, aby posléze nepotrestal Lescottovu ruku chabým, přízemním pokusem z penaltového puntíku.

Belgický křídelník byl o pauze vystřídán (oficiálně kvůli zranění) a od té doby to byli překvapivě hosté, kdo spíše usiloval o vedení. Ačkoliv Robles nakonec nemusel pořádně zasahovat, především Saido Berahino zlobil defenzívu Evertonu ažaž. Závěrečnou šanci utkání potom na druhém konci hřiště spálil Lukaku.

Více informací k zápasu

Manchester City - Arsenal FC 0:2

18.01.2015 17:00

Góly: 24. Santi Cazorla (pen.), 67. Olivier Giroud

Manchester City letos doma podruhé padl! Etihad Stadium není tou pevností jako při mistrovských sezónách Citizens a dnes toho využil Arsenal. Wengerův tým předvedl především zodpovědný výkon plný nasazení a dokonalého počínání pod tlakem. Góly Cazorly z penalty a Girouda posunuly Gunners a páté místo s bodovým odstupem na druhý Manchester United. Domácí naopak ztrácí na druhé pozici ztrácí na Chelsea už pět bodů.

Dneškem skončily dvě dlouhé série. Manchester City prohrál po čtrnácti soutěžních zápasech, Arsenal naopak porazil jednoho z hvězdného tria Man City, Man Utd a Chelsea po šestnácti neúspěšných pokusech. Favoritům nepomohl ani návrat Agüera a Kompanyho do základní sestavy po šesti, respektive pěti zápasech.

Většina děje prvního poločasu se odehrávala v prostřední třetině trávníku, obrany obou celků byly skvěle konsolidované. Manchester City se v úvodu utkání do šestnáctky Gunners nedostal vůbec, Arsenal zahrozil pouze centrem Oxlade-Chamberlaina, který Giroud za přispění Kompanyho nedokázal zakončit přesně.

Až po dvaceti minutách byli hosté připuštěni ke své hře, když uprostřed hřiště na malém prostoru šikovně kombinovali; byť poměrně jednotvárně a bez potřebného využití roztažení do křídel. I levý bek Nacho Monreal byl v takových momentech natlačený doprostřed, což se ovšem nakonec ukázalo jako klíčový prvek.

Monreal si po jedné z takových akcí narazil s Giroudem a ve vápně byl sražen Kompanym. Rozhodčí Mike Dean neváhal ani chviličku a ukázal na puntík. Penalty se chopil tradiční exekutor Santi Cazorla, a přestože Joe Hart vystihl směr jeho rány, na razantní úder k tyči nedosáhl - 0:1 a pro Cazorlu čtvrtá proměněná desítka (a pátý gól) za posledních osm střetnutí.

Po otevření skóre se hra vrátila do předchozích kolejí. Man City byl o fous aktivnějším týmem, ale nedostatek přímočarosti i tvořivosti byl velkým kamenem úrazu, který souvisí s absencí Yayi Tourého. Když to nešlo po zemi, začali to domácí zkoušet vzduchem - způsob jistě efektivnější, avšak do konce poločasu z něj vytěžili pouze dva rohové kopy. Agüero, Silva, případně Milner se přeci jen s Koscielnym a Mertesackerem v tomto aspektu nemohou měřit.

Po změně stran zůstal v kabinách James Milner; Manuel Pellegrini se rozhodl zefektivnit hru nasazením druhého útočníka Stevana Jovetiće. Už pět minut po obrátce zkoušel z úhlu zakončit Navas a vyprášil Ospinovi rukavice. Kolumbijský brankář nastoupil teprve podruhé v ligové základní sestavě Arsenalu

V šedesáté minutě zachránil Arsenal od obdržené branky Laurent Koscielny, který jemným dotekem vychýlil Navasův centr od Agüera, jenž by jinak zakončoval takřka do prázdné brány. Důležitost tohoto zákroku vyvstala o šest minut později po faulu Jovetiće. Přímý kop poslal Cazorla sametově na hlavu Girouda, který za důsledného přihlížení Fernanda lehce trkl míč do sítě - 0:2.

Manchester City byl jednoznačně aktivnějším týmem a často dostával soupeře pod tlak. Jenže Arsenal dokázal i pod velkým tlakem obdivuhodně přesně kombinovat, díky čemuž se dostával do nebezpečných brejků. Jeden z nich zakončil zajímavou střelou Alexis, ale Hart tentokrát zasáhl bez větších potíží.

Obrovskou šanci měl deset minut před koncem Jovetić, který se po skvělé kombinaci tentokrát od Man City ocitl sám před Ospinou, ale jeho střelu nakonec stihl zblokovat Mertesacker. V závěru se svými pokusy neuspěli Džeko ani Kompany, a Manchester City tak doma prohrál o více než jeden gól poprvé za 51 měsíců - naposledy v říjnu 2010 taktéž s Arsenalem (0:3).

Více informací k zápasu

West Ham United - Hull City 3:0

18.01.2015 14:30

Góly: 49. Andrew Carroll, 69. Morgan Amalfitano, 72. Stewart Downing

West Ham je zpátky? Vypadá to tak: první výhra v pěti kolech, první čisté konto v devíti zápasech, a hnedka takové nekompromisní smetení Hullu. Ten se naproti tomu dál topí v sestupových vodách, když se mu nepodařilo skórovat již podesáté z minulých 15 pokusů...

Tigers mají kromě samotné produktivity problémy také se zdravotními stavy veskrze všech útočníků, a Steve Bruce tak na West Ham vyrukoval akorát s osamoceným Sonem Alukem na hrotu. I ten si nicméně alespoň zprvu věděl rady a těsně vedle pálícímu Elmohamadymu například přichystal největší šanci úvodních pasáží. Naproti tomu Hammers se před pauzou dosti trápili a McGregor musel zasahovat vlastně jen jednou, když na břevno vyškraboval Valenciovu lobovanou hlavičku.

Kladiváři ovšem na rozdíl od Hullu dokázali svou hru pořádně vystupňovat alespoň po změně stran, když ihned za čtyři minuty McGregor dokázal pouze vyrazit Valenciův projektil a Andrew Carroll byl u odraženého míče ze všech nejdřív - 1:0.

Tenhle nečekaný úder hosty kompletně rozhodil, takže West Ham mohl během krátkého úseku mezi 69. a 72. minutou definitivně rozhodnout o vlastnictví kýžených tří bodů. Nejprve Dawson ztratil z dohledu Valenciu, jehož výzvy využil ke zvýšení Amalfitano, a posléze stačil jeden Songův vynikající pas k uvolnění skórujícího Downinga. Zbylých 18 minut už bylo jen formalitou.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Southampton FC 1:2

17.01.2015 18:30

Góly: 29. Yoan Gouffran - 14. Eljero Elia, 62. Eljero Elia

Newcastle potřetí za sebou v soutěžní zápase prohrál, tentokráte před vlastními fanoušky nestačil na Southampton. O výhře Koemanovy družiny rozhodla zimní posila Eljero Elia, který se postaral o oba góly. Saints se tak i po 22 kolech drží na senzačním třetím místě tabulky.

Na úvodní branku utkání se nečekalo dlouho, domácí příznivci z něj ovšem příliš radosti neměli. James Ward-Prowse vyslal dobrou kolmici, v osobním souboji Elia přetlačil Janmaata a střelou ve skluzu překvapil Krula. Nizozemský brankář jako by už ani nečekal, že se jeho krajan v dresu Southamptonu ještě dostane k zakončení, a z úhlu tak obdržel trochu laciný gól.

Nicméně ani na opačném konci hřiště Fraser Forster nemohl mít úplně čisté svědomí. Ve 29. minutě totiž brankář Southamptonu vyběhl proti dlouhé přihrávce za obranu, zřejmě se však správně nedohodl se stoperem Gardosem, který v sestavě nahradil zraněného Alderweirelda a před anglickým reprezentantem ve skluzu odkopl míč pouze do dobíhajícího Gouffrana, jenž tak nechtěně srovnal skóre.

Druhé dějství dlouho mnoho vzruchu nenabídlo, to se změnilo až po dvojím střídáním Ronalda Koemana. Nový muž na trávníku, Shane Long, vyhrál hlavičkový souboj s Coloccinim, k míči se dostal Eljero Elia, znovu byl úspěšnější v souboji s Janmaatem, s jehož pomocí se pokus lednové akvizice z Werderu Brémy ocitl až v síti.

Čtvrthodiny nato mohl Elia při svém debutu v St. Jame's Parku dokonce zkompletovat hattrick. Na centr Clynea z pravé strany si naskočil Graziano Pellé, orazítkoval břevno a k dorážce se nizozemský křídelník nakonec neprodral.

V závěru se ještě Magpies snažili o vyrovnání, posílali hodně míčů do šestnáctky Saints, ale nejlepší defenziva Premier League si s nimi dokázala poradit. Domácí se ještě dožadovali penalty, když střídající Riviéra evidentně trefil ruku kapitána Southamptonu Fonteho, avšak hlavní sudí Madley pokutový kop neodpískal.

Více informací k zápasu

Swansea City - Chelsea FC 0:5

17.01.2015 16:00

Góly: 1. Oscar, 20. Diego Costa, 34. Diego Costa, 36. Oscar, 79. André Schürrle

35 minut a bylo po boji. Labutí jezero se zabarvilo krví, Chelsea vyplenila Liberty Stadium 5:0 a připravila fanouškům velškého celku vyrovnanou nejhorší domácí prohru v historii. První poločas ověnčili dvěma góly Oscar a Diego Costa, pátý gól přidal krátce před koncem Schürrle. Petr Čech v brance nemusel proti hráčům Swansea zasáhnout ani jedinkrát...

Už vstup do utkání měla Chelsea jako z říše snů. Jen padesát vteřin po úvodním hvizdu zkazil Sigurdsson přihrávku na Carrolla, míče se ujal Oscar a krásnou střelou z 20 metrů zamířil přesně k tyči mimo dosah Lukasze Fabiańskiho - 0:1. Brazilský záložník hbitě navázal na produktivní výkon z minulého týdne, kdy výhru nad Newcastlem zařídil gólem a asistencí.

Gylfi Sigurdsson svoji chybu málem napravil už za minutu, když z podobného místa jako předtím Oscar vypálil na branku Petra Čecha a otřel míč o spojnici břevna a tyčky. Swansea se každopádně z brzkého gólu nepoložila; naopak se ujala otěží duelu a v následujících minutách byla o fous lepším týmem.

Po zhruba deseti minutách snahy Velšanů se však Chelsea opět nadechla k ofenzivě a byl to opět Oscar, kdo vyprášil Fabiańskimu rukavice razantní střelou doprostřed branky. Willianova dorážka mířila hodně nad. Aktivní Oscar se pokusil o nebezpečnou střelu i posléze, ale tentokrát přízemní křížnou střelou branku těsně minul.

Polského gólmana v brance Swans krátce nato vystrašil i Eden Hazard a Fabiański měl co dělat, aby zabránil druhému míči ve své síti. Po dvaceti minutách hry však stejně lovil kulatý nesmysl ze sítě. Španělsko-brazilskou kombinaci po ose Fábregas - Willian - Oscar a znovu Fábregas zakončil přesnou střelou Diego Costa - 0:2. Pro jeho dvorního nahrávače zase patnáctá asistence v sezóně. Fábregas se tím opět přiblížil rekordu Thierryho Henryho (20) ze sezóny 2002/03.

A málem jej překonal ještě do půlhodiny, když si na hranici vápna narazil s Hazardem a uvnitř šestnáctky předal míč Willianovi. Ten však přibil třetí hřebík pouze do tyčky. Nezdařená akce však byla předzvěst totální demolice.

Jakmile odbyla zmíněná třicátá minuta, stačil se ještě nechat vystřídat zraněný Routledge, a pak se rozjel stroj. Nutno dodat, že jej šílenou minelou promazal stoper Swansea Fernández, jenž přihrál Costovi před branku a obávaný kanonýr se ani tentokrát nemýlil. Pro nejlepšího střelce Premier League to bylo už sedmnáctá branka v sezóně.

Swansea pomalu nestačila rozehrát a Willian už rozjížděl smrtící brejk. Míč rozehrál do strany na Costu, jenž balón vrátil pod sebe na Oscara a famózní ranou málem vymetl šibenici. 4:0 a labutí jezero se zalilo krví. Pro Chelsea to byl nejlepší první poločas od loňského března, kdy stejným poměrem drtila zoufalý Arsenal. Navíc byla blízko i páté trefy, když Diego Costa nezvládl dokonale samostatný nájezd, ale vzápětí nabil Willianovi. Ten ale opět trefil brankovou konstrukci, tentokrát břevno.

Po změně stran se ďábelské tempo hry dle předpokladů snížilo na nutné minimum a styl utkání upadl do průměru. Krátce po obrátce byly k vidění na obou stranách první rohy zápasu, Mourinhova parta nechala domácí na jejich polovině více v klidu a první nebezpečnou akci vyprodukovala až s blížící se šedesátou minutou. Hazard se uvolnil na levé straně vápna, ale Fábregas následně zakončil slabě.

Swansea se nabídnuté šanci zhostila tak napůl. Častěji držela míč, hodně střílela, jenže Petr Čech zůstal i v 70. minutě absolutně nevyužitý. Naopak Hazard prověřil možná už trošku zkřehlého Fabianskiho, který se druhou půli taktéž chvílemi nudil. Čtvrt hodiny před koncem byl blízko hattricku Oscar, ale šajtlí po chybě Emnese těsně minul zadní tyč.

V závěru zápasu přišel na hřiště André Schürrle a pouhé tři minuty mu stačily ke vstřelení branky. Ukázkovou akci na pravé lajně předvedli Hazard s Ivanovićem a srbský bek předložil Schürrlemu míč před prázdnou svatyni. Swansea tak doma podlehla Chelsea 0:5, čímž vyrovnala nejhorší domácí porážku v historii klubu.

Více informací k zápasu

Leicester City - Stoke City 0:1

17.01.2015 16:00

Góly: 63. Bojan Krkić

Foxes setrvávají na dně tabulky, když vinou Krkićova parádního zásahu přišli o unikátní čtyřkolovou neporazitelnost. Prvních 25 minut si v novém dresu odbyla rekordní posila Leicesteru, Andrej Kramarić - ani té se však prozatím Pearsonův celek ze střeleckých patálií dostat nepodařilo...

Fanoušci Potters museli prožívat smíšené pocity, když poprvé uviděli startovní listinu svého týmu. Vůbec prvně v tomto ročníku totiž v zahajovací sestavě Stoke scházel zraněný kapitán Ryan Shawcross, zatímco Victor Moses byl schopný startovat poprvé od měsíce listopadu.

A právě nigerijský ofenzivní klenot spolu se střelcem Bojanem byli jako jedni z mála schopný alespoň čas od času prosvítit jinak kvalitou nikterak nepřekypující klání. První poločas takto nabídl jen velmi málo: Begovićovu dobrou reakci proti Knockaertově střele a Wollscheidův nepřesný hlavičkovaný projektil po rohovém kopu.

Ve druhé půli právě Moses posílal do šance Arnautoviće, který v dobré pozici o velký kus minul, a N’Zonziho zajímavý volej pro změnu zlikvidoval skvělý Hamer. Na co už byl ovšem domácí brankář krátký, to byl záblesk geniality z dílny Bojana, který se po příhře od Walterse zhruba půlhodinu před koncem na pětníku otočil a při zemi zacílil do sítě.

Nigel Pearson okamžitě zareagoval vysvlečením Ulloy s Kramarićem, i tak ale Stoke pokračoval být tím nebezpečnějším týmem - a právě jeho žolík, Peter Crouch, měl ve zbývajících pasážích tu největší šanci skórovat.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Sunderland AFC 2:1

17.01.2015 16:00

Góly: 3. Jan Vertonghen, 88. Christian Eriksen - 31. Sebastian Larsson

Defoeův návrat na "domácí" White Hart Lane příliš nedopadl. Ačkoliv při svém debutu skóroval ve všech pěti předchozích působištích, tentokrát bývalý anglický reprezentant vyšel naprázdno, a navíc se svým Sunderlandem Tottenhamu podlehl skrze pozdní branku. Hrdinou Spurs se opět stal Christian Eriksen, když jim už potřetí v sezoně zajistil výhru až v závěrečné dvouminutovce...

Gus Poyet se před dnešním kláním rozhodl historicky pátému nejlepšímu střelci Tottenhamu do jisté míry přizpůsobit: představil tedy nové rozestavení 3-5-2, v rámci něhož měl Defoe ideálně spolupracovat se Stevenem Fletcherem. Tenhle plán ovšem příliš nezafungoval. Mimo jiné proto, že už ve třetí minutě jeden ze tří hostujících stoperů Santiago Vergini při pokusu osvobodit svůj tým akorát napálil Vertonghena a jeho střela se po odrazu od O’Shey dobrala až za brankovou čáru.

Sunderland se pokoušel okamžitě odpovědět, jenže Defoeův pokus vykoledovat si penaltu rozhodčí bez většího zájmu přešel, a dál už se Black Cats v první půlhodině k ničemu nedostaly. Naopak Christian Eriksen na druhé straně jednou střílel slabě přímo do Pantilimona, a podruhé jej zase nebezpečně poděsil z 25 metrů.

Ačkoliv ze hry zůstával být Sunderland stoprocentně neškodný, ve 31. minutě se přeci jen dočkal nezaslouženého vyrovnání skrze bezchybný přímý kop Larssona. To však mohlo být ještě před pauzou zapomenuto, kdyby se Kaneova rána nesnesla pouze na tyč Pantilimonovy svatyně; potažmo kdyby rumunský brankář vzápětí neúřadoval proti Roseově dorážce.

Po přestávce, a zvláště s každou přibývající minutou, potom bylo čím dál jasnější, že Sunderland bude rád i jen za jeden bod z tohoto zápasu. V 66. minutě například Eriksen vyzýval Chadliho a další O’Sheova záludná teč tentokrát Pantilimonovi jakž takž neznemožnila zakročit.

Mackems se s poslední ojedinělou šancí vytasili v 81. minutě, když Lloris vyrážel dalekonosnou ránu Johnsona i dorážku Grahama, a za tuhle spálenou příležitost nakonec závěrem utkání ošklivě pykali. Bleskový Townsendův protiútok z 88. minuty zakončil Eriksen a přispěchal tak již se svou pátou vítěznou ligovou brankou v sezoně.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Liverpool FC 0:2

17.01.2015 16:00

Góly: 24. Fabio Borini, 79. Rickie Lambert

Aston Villa je ve familiární bryndě, když už 522 minut nedokázala vstřelit jediný ligový gól. Konkrétně za svůj výkon proti Liverpoolu se nicméně birminghamští nemusí tak úplně stydět, jakkoliv nakonec doma favoritovi po brankách Boriniho s Lambertem podlehli 0:2...

Tím patrně nejaktivnějším mužem prvního poločasu byl Raheem Sterling, který se s minimálním úspěchem neustále vrhal za defenzivní linii soupeře. Hned zkraje ho takhle do šance nepouštěl Hutton vynikajícím skluzem na poslední chvíli; podruhé byl na vině pro změnu příliš dlouhý míč za obranu; a nakonec si za vše mohl i sám Sterling, když koncem úvodní části v situaci 1 na 1 s gólmanem nezvolil ideální řešení a pokusil se nešikovně lobovat napřímeného Guzana.

V tu chvíli už byl nicméně Liverpool ve vedení. Ve 24. minutě si Fabio Borini za zády Okoreho výborně počíhal na precizní centr Hendersona a Aston Villa se jen marně dožadovala odmávání neexistujícího ofsajdu. Ještě hůře pak navíc birminghamským mohlo být při Coutinhově náběhu na ojedinělou hlavičku, tehdy však Brazilec mířil přímo do Guzana.

Domácí Villa začala kousat až ke konci úvodního dějství, když nejprve Sánchezova dalekonosná rána nabrala po cestě opravdu divný odraz, aby výrazně poděsila Mignoleta; a pak Cleverley nezakončil ideálně pěknou akci Bentekeho s Westwoodem.

Začátkem druhé půle se musel opět činit Brad Guzan, když v posledním možném okamžiku přeci jen zvládl zareagovat na Škrtelovu skrytou hlavičku a vyškrábl ji na svou pravou tyč. Obecně Liverpool odstartoval poměrně silně i do této části a karty se načas obrátily teprve počínaje 58. minutou, kdy se Paul Lambert jal zjišťovat, co že všechno nabízí jeho nová posila, ofenzivní záložník Carles Gil.

Španělský záložník, jehož vzorem je prý David Silva, totiž skutečně birminghamský celek obdivuhodně nakopl. Villans rázem byli schopni dostat hosty pod vytrvalý tlak a speciálně Benteke s Bakerem měli po 65 minutách hry rozhodně stavět mnohem lépe na Huttonově přetaženém centru.

Ani tato zlepšená Aston Villa se nicméně ve finále neubránila druhému gólu ve vlastní síti. V 77. minutě ještě sice Guzan zvládl zasáhnout proti Lucasově nepříjemné přízemní ráně, ihned vzápětí - po strašlivé Delphově odevzdávce - už ovšem z podobné pozice úřadoval Rickie Lambert, a bylo hotovo.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Crystal Palace 2:3

17.01.2015 16:00

Góly: 12. Ben Mee, 16. Danny Ings - 28. Dwight Gayle, 48. Jason Puncheon, 87. Dwight Gayle

Pardew je hrdinou. Druhý zápas na lavičce Crystal Palace, druhá fantastická výhra. Eagles dokázali otočit zápas na hřiště Burnley z 2:0 na 2:3 a poskočili až na dvanáctou příčku tabulky. Clarets naopak stejně jako v FA Cupu ztratili dvougólové vedení a po dobré sérii opět začínají ztrácet půdu pod nohama...

Poté, co udělal Sean Dyche hned sedm změn v pohárovém utkání s Tottenhamem, nasadil již v osmém utkání Premier League v řadě totožnou základní jedenáctku. Jeho chlapci jej odměnili brzy a v ochozech Turf Moor zavládla euforie. Ve dvanácté minutě uklidil dobře zahraný kop na zadní tyči do prázdné branky Ben Mee a jen čtyři minuty nato obral Arfield na křídle Warda a následný pas přetavil ve vedení 2:0 Danny Ïngs.

Fantastický vstup do utkání však Burnley spíše ukolébal a ještě před odbytím půlhodiny hry snížil na rozdíl jediné branky hrdina posledních dní Dwight Gayle. Mladý útočník vstřelil minulý týden gól Tottenhamu a prosadil se i na hřišti nováčka ligy - poprvé se k němu odrazil míč v šestnáctce a Gayle překonal Heatona v brance Clarets.

Hostům vyšel dobře konec poločasu, v němž málem srovnal debutant Yaya Sanogo, avšak jeho hlavička cíl těsně minula. Eagles se tak dočkali až po změně stran, nicméně dlouho čekat nemuseli. Další "tottenhamský střelec" Jason Puncheon se dvě minuty po obrátce opřel do míče zpoza vápna a zamířil přesně k tyči - 2:2.

Burnley zahrozilo už jen jednou po standardní situaci, kdy akrobaticky zakončoval sváteční zakončovatel Michael Keane, ojedinělou radost z gólu mu však zákrokem na brankové čáře sebral jeden z pohotových mužů ve žlutomodrém.

Tři body byly dnes zkrátka přisouzeny Crystal Palace a jejich manažerovi Alanu Pardewovi. Glenn Murray ještě po rohovém kopu trefil pouze tyčku, ale tři minuty před koncem rozhodl hrdina Dwight Gayle. Jason Puncheon jej centrem z pravé strany našel ve vápně a Gayle mezi zamířil přesně mezi Heatonovy nohy.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Manchester United 0:2

17.01.2015 16:00

Góly: 58. Marouane Fellaini, 90+4. James Wilson

Teprve potřetí dokázal Manchester United vyhrát na hřišti soupeře a po vítězství nad Queens Park Rangers se alespoň do večera vrátil na třetí místo před Southampton. Red Devils spasili střídající hráči, Marouane Fellaini skóre po přestávce otevřel, James Wilson v nastavném čase uzavřel na konečných 0:2...

Trénuje hrdý klub z Manchesteru Louis van Gaal nebo fanoušci? Až naléhání ochozů, kde seděl hostující příznivci donutily holandského lodivoda ke změně rozestavení z 3-5-2 na formaci se čtyřmi obránci. A nutno dodat, že do té doby to byla ze strany Ďáblů již obvyklá bída - vždyť jedinou nadějnou akci měl na svědomí Falcao a to ještě střílel přímo do Greena.

Rangers v útoku dlouhodobě spoléhají na Charlieho Austina, který nastřílel už 13 gólů, dnes ovšem anglický forvard vyšel naprázdno. Ještě do přestávky ohrozil Davida De Geu dvěma voleji, avšak zajímavě vyhlížející střely do černého nezasáhly.

Až změna stran, rozestavení a Fellainiho za Matu přinesl pro favorita zápasu kýžené rozřešení. Hra United byla okamžitě nebezpečnější a jen Greenův let zamezil Falcaovi ve skórování hlavičkou. Až s blížící se šedesátou minutou Rooney otevřel obranu QPR pasem na Valenciu, ten našel zadovkou ve vápně Marouana Fellainiho a United vedli 1:0.

Hoops málem využili nedorozumění Carricka a Roja, ale Vargas jejich zaváhání nevyužil a místo přihrávky na volného Austina se nechal vytlačit. Góly zkrátka dávali pouze hosté, v nastavení uzavřel skóre další náhradník James Wilson. První jeho ránu po brejku sice Green vyrazil, ale mladý forvard byl pohotový a dorážku už dostal do sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC22164251:1952
2.Manchester City22145345:2247
3.Southampton FC22133637:1642
4.Manchester United22117436:2140
5.Arsenal FC22116539:2539
6.Tottenham Hotspur22114732:3037
7.West Ham United22106635:2536
8.Liverpool FC22105731:2735
9.Swansea City2286826:3030
10.Stoke City2285923:2729
11.Newcastle United2276926:3527
12.Everton FC2258930:3423
13.Crystal Palace2258925:3323
14.West Bromwich Albion22571020:2922
15.Aston Villa22571011:2522
16.Sunderland AFC22311819:3320
17.Burnley FC22481021:3620
18.Hull City22471120:3019
19.Queens Park Rangers22541323:3919
20.Leicester City22451320:3417

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2079)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Meh každy vyhral

Reagovat
fenixLFC

mohli zostat polcasove vysledky

Reagovat
Jazdec

2 kolá po sebe čisté konto ....na to by bol slušný kurz

Reagovat
REPLIKATOR

3 zápasy venku po sobě čisté konto

Reagovat
kvasha16

martinlaurence7: Oscar has opened the scoring in the same number of PL games as Costa now and one more than Aguero (5)

len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Boring boring Chelsea.

Reagovat
afc

To su teda vysledky O LM bude este pekny boj.

Reagovat
r.mrazik

jeste ze tomu nasemu kretenovi fanousci na stadionu poradili,jak to ma hrat...jinak bychom meli zas minimalne bod...

di maria nemuze hrat v utoku...

blind byl na wingbacku a v obrane jeste tragictejsi nez shaw...evans je vtip na obrance

fella naopak hral skvele,stejne jak radamel,ktery mel hroznou smulu...rooney obcas na pest za ty ztraty mice

jinak prvni polocas silenej...druhy uz lepsi,ale to bylo dany tou zmenou hry...zelva pryc!!

Reagovat
r.mrazik

*maximalne bod...sakra

Reagovat
Miguel19

Proč mu říkáš želva?

Reagovat
r.mrazik

protoze tak vypada

Reagovat
Paddy

v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

Peťa v bráně a další vychytaná nula. Stát tam ten kašpar, tak to skončí 5:5.

Reagovat
spider_8

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Whitemedia

Tak není těžké vychytat nulu, když na bránu nejde ani jedna střela

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si tu obranu umí zorganizovat.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ani v tom, že si Čech umí líp zorganizovat obranu než Courtois nesouhlasíš? tak to si ještě větší blbec, než jsme doufali.

Reagovat
vitasrp

To je takový to tradiční dogma, který vzniklo v letošní sezóně kvůli tomu, že Chelsea ve většině venkovních zápasů inkasovala, kdežto loni na jaře udržela (nejspíše) více čistých kont.

A přitom se samozřejmě opomene, že je to důsledek změny herního stylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byl důsledek změny herního stylu, tak ta obrana hraje stejně u obou brankářů...

Třeba takovej Cahill minulej rok možná i nejlepší stoper v PL, když tam je Courtois, tak je to průměrák.

Reagovat
blade115

Mě zas překvapuje to, že o sobě mluvíš v pluralu, to pro změnu znamená, že těch blbců tu je víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopils, nevadí.

Reagovat
blade115

Ale aspoň že ty máš jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mariano13

Reagovat
HonzaKoller

Souhlas.

Reagovat
Mariano13

Reagovat
Kovi81

jj z nula strel na branu das pet golu

Reagovat
REPLIKATOR

Čech je helmou tak zdeptal, že se nedokázali trefit mezi tři tyče

Reagovat
smazaný uživatel

merle jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo protože obrana před Čechem hraje úplně stejně jak před Courtoisem že?

Reagovat
vitasrp

No jako jo, hraje prakticky úplně totožně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ne.

Reagovat
vitasrp

Dobrá, tak tedy ne.

Reagovat
C-M@ster

Kolik mu jich chybí na rekord? 6?

Reagovat
vitasrp

5

Reagovat
smazaný uživatel

5, doufám že se Mourinho taky probere a nechá ho překonat rekord, nebo aspoň doufám, že příští rok zůstane v PL, v menším klubu jako je třeba Arsenal, by klidně mohl chytat do 40. To by pak jeho rekord už nikdo nepřekonal.

Reagovat
Elliasson

"v menším klubu jako je třeba Arsenal"

Reagovat
hitZor

Tak v posledních letech jsme jen my, United a City a zbytek je někde daleko vzadu

Reagovat
Elliasson

Přesto nejste větší než Arsenal.

Reagovat
kvasha16

hm, nie

Reagovat
Usty

Reagovat
Svatej

jasan

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mariano13

Reagovat
REPLIKATOR

Borini

Reagovat
smazaný uživatel

swans

jak jsme hráli my?

Reagovat
smazaný uživatel

prohráli jste s Hradcem 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

idiote, nereaguj na mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda Čech další nulu a ISPORT.CZ si jde VYHONIT!

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za tu nulu, která je ve studiu digi sport?

Reagovat
EXoRcIsT

WB je navacsia sprostost nemoze hrac stihat aj utocit aj branit celych 90 min ked je sam na ciare a 352 je totalne na hovno a ked to LVG nevidi tak nech si vyberie oci s prdele a uvedomi si ze Rooney je utocnik ADM zaloznik Carrick totalne nestiha a zaloha ma byt ADM Herrera Blind

Reagovat
Mariano13

záleží od tímov a hráčov s Holandskom mu tak MS vysli a Blind hral bohovsky tam no tu nic .. Valencia by to v pohode mal stíhať aspon do tej 70 minuty ... len mne tam vadi Evans na stoperovi tam by sa Carrick hodil a Fellaini furt zaklad ved na nom to stoji vo vasine zapasov uz

Reagovat
REPLIKATOR

Čech ještě v lize nedostal gól

Reagovat
Sandstorm

Co se to děje, že vyhypovaný Belgičan sedí a chytá Péťa?

Reagovat
vitasrp

Zranění

Reagovat
Sandstorm

a i přesto je na lavičce, tak mi to bylo divné. Jinak to vyhypovaný nebrat vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

tak prečo si to napísal?

Reagovat
Staenly10

Jak dlouho ještě? Je nějaká šance, že Čech zůstane v základu?

Reagovat
Svatej

asi ne, už tentokrát se zdálo, že Courtois bude chytat

Reagovat
Staenly10

Škoda, zasloužil by si to. Aspoň do toho rekordu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že ten šašek na lavičce upřednostnil kašpara před Čechem jen kvůli věku, tak je ta šance minimální.

Reagovat
vitasrp

Se City už podle mě bude čapat normálně Thibaut.

Reagovat
Svatej

To je vážně tak těžký si zjistit fakta, než začneš zase blít ty tvoje srandy ?

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Svatej

Narážím na ten hype.

Reagovat
Sandstorm

Mně je to jasný. Samozřejmě nebrat vážně.

Reagovat
LGT

Tak proč to píšeš?

Reagovat
Sandstorm

Jen tak z prdele a uznávam, že to bylo zbytečný psát.

Reagovat
Svatej

......

Reagovat
Miguel19

Však to je Srandastorm...ten neví co píše

Reagovat
niflheim

Tak snad tohle už konečně znamená zahození 3-5-2. Naprosto katastrofální první poločas, totální holomajzna, hráči ani sami neví, co mají hrát. Tak snad se už zaměříme na sestavu se čtyřmi obránci, protože toto je nehorázné utrpení a je to jen takové spoléhání na náhodu.

Reagovat
Staenly10

Paráda. Viděl sem sice jen poslední půl hodinu, ale útočná fáze se mi začíná líbit, má to hlavu a patu a škoda nedotažení některejch akcí, na konci sme mohli ještě jeden přidat.

Obrana chce ještě zlepšit, od 65. tak do 75. minuty si tam Villa dělala co chtěla a měli sme fakt štěstí klikrát, že tam nic nepadlo.

Celkově vidim zlepšení, takže spokojenost.

Reagovat
Gareth Bale 11

No zápas jsem viděl asi od 65. minuty. A naštěstí se výhra ukopala a Hugo na konci podržel. Ale trochu nechápu, jak v takový lize může asistent odmávat ofsajd, když je hráč na svý vlastní půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Gareth Bale 11

Jestli je to na ten ofsajd, tak tady máš, aby jsi neřekl.

http://1url.cz/aUcu

Reagovat
smazaný uživatel

však jo, taky to nechápu

Reagovat
Gareth Bale 11

Jo ták, já myslel, že nějaký rejpání, tady je to klasika i na úplně jasnou věc. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je fakt.

vlastně tohle házim většinou jako výsměch na komenujícího, nevim, jak rozlišit, čemu se směju

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ještě 5 nul chybí Petrovi, aby vyrovnal Jamese. Tak snad.

Reagovat
Whitemedia

to nedá

Reagovat
Kenneth

Já doufám že bude chtít zůstat v PL a nepůjde třeba do toho Monaka...

Reagovat
stiflerovamama

Tak dnes pekny vykon, opat sme nedostali gol, az na tu jednu pasaz kde nas tak pritlacili to bolo super. Mat v predu este poriadneho utocnika tak by to bolo este lepsie. Uz sa celkom tesim ked to Brendan ( dufam) posklada s Danielom-Raheemom-Coutinhom a Lallanom

Reagovat
smazaný uživatel

A kam je všechny nacpe?

Reagovat
stiflerovamama

tak tajne dufam, ze prejdeme na 4-2-3-1

Reagovat
tomasinho

Jen to ne.

Reagovat
fenixLFC

na to nemame obranu.budeme hrat to co doteraz s tym ze sa budu tocit lallana/coutinho a na hrot pojde danny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Napriek Borinimu sme vyhrali

Inak dnes v cela obrana super, pacil sa mi aj Hendo, ktoremu ta rola lidra v strede svedci a Lucas (ten skrtka musi hrat, kym nepride nahrada). Sterling dnes okrem nahravky Rickiemu skorovsetko zadrbal, Couts sa v poslednej tretine zapasu vytratil. Lazar dnes dalsi super vykon, jupi.

A Simon dnes okrem tej strely v prvom polcase a jedneho zleho vykopu dnes vyborny, chodil si pre lopty, ktore aj ziskaval a zachranil gol pri Bentekeho sanci, dnes paradny vykon .

Reagovat
Staenly10

No, Villa tam desetiminutovku, kdy si s naší obranou dělala co chtěla, měli sme fakt štěstí, že nic nedali. Jinak to vypadá, že Markovič se konečně začíná chytat.

Reagovat
monty25

Jsem zvědav, jestli se Liverpoolu příště konečně povede vyhrát třetí zápas v řadě. Teď nás ale čekají anglické poháry a hlavně semifinále proti Chelsea bude těžká šichta...

Reagovat
Pony Slaystation

5 bodu rozdil mezi 3-8, pěkný

Reagovat
vrabejka

To byl zápas. Ani nevím jak jsme ve 2. poločase udrželi čisté konto. Neskutečně nás zatlačila AV měli jsme štěstí a podržel nás golman. Naštěstí pak to definitivně utl Rickie a v pohodě jsme vyhráli. Důležité vítězství zejména protože United i Spurs vyhráli. Uvidíme či vyhraje Southampton jestli naše ztráta na top 4 bude 4 nebo 5 bodů.

Jinak se mě neskutečně líbil Ibe z těch 2 akci co měl mohli byt 2 goly

Reagovat
vladis271

Srať na DM, brankára, náhradu za Gerrarda-Okamžite kúpiť útočníka.

Reagovat
Sandstorm

Origi už čeká

Reagovat
fff

Skor Sturridge .

Reagovat
Godwinson

Origi nepůjde? S ním je to jako na horské dráze, co se týče lednového odchodu.

Reagovat
fff

Netusim, fakt. Raz sa pise jedno raz druhe. Nakoniec koncom januara budeme na vyriesenie Origiho cakat rovnako napato ako na Konoplyanku minuly rok a to je to uz nas hrac pritom

Reagovat
vladis271

Obrana začína s Canom fungovať. B4 neni nereálny cieľ. Lenže sa nemôžeme spoliehať na Studga. Sa zraní na 2 mesiace a sme v loji. Tá zostávajúca trojka sa predbieha v tom kto je horší útočník.

Reagovat
fff

Samozrejme, ze utocnik schopny kvalitne za Dannyho zaskocit by sa hodil, no osobne si fakt nemyslim, ze to budeme teraz do konca sezony uz riesit, kedze Danny sa ma vratit. Na kolko, to samozrejme nikto nevie .

Podla mna maximalne poriesime mozno brankara (mozno nejaka hostovacka), obrana ostane ako je, Lucasa si nechame do leta a do utoku pride max Origi a budeme dufat, ze Danny vydrzi pol roka bez prestavky zdravy.

Reagovat
smazaný uživatel

V lednu už nikdo nepřijde.. podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

IBE!

Reagovat
LGT

Reagovat
vrabejka

dneska skoro pripravil 2 goly tak sa nesměj.

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekeho za 15m+ Boriniho

Reagovat
fenixLFC

bentekeho, ktory nam nebol schopny dat gol?

Reagovat
smazaný uživatel

nedostal poriadnu nahrávku, ale je s formy

Reagovat
avicii

to by bolo bozie

Reagovat
matZz

Boriniho se jen tak nezbavíte! si zase řekne o plat 120 tisíc a bude se rvát o svou šanci v Liverpooolu

Reagovat
smazaný uživatel

United are now unbeaten for six away matches, best since seven in Oct-Dec 2013.

Reagovat
smazaný uživatel

zas idete na titul, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne proč, jen sem dávám statistiku, nemožu?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ano...

Reagovat
Mariano13

akože prečo ... preto lebo je to každosezónny ciel MUFC ... to že hra na to nevyzerá je len detail takisto ako to že teraz budem rád aj za tu LM ak vybojuju .. a titul je ziadany takisto ako v oboch londynoch aj u city a aj v Lpoole

Reagovat
smazaný uživatel

asi tolik, jako LFC na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně easy zápas, Swansea si to zvorala vlastníma chybama. Jedinej komu se to nepovedlo byl Hazard, jinak všichni výborně. Konečně jsme nekombinovali až do brány a nebáli se střílet. Swansea může být ještě hodně ráda jenom za toho bůra. A zítra Arsenálek zabrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Hazardovi se to nepovedlo? No nevím, nehrál špatně. Nemůže nás táhnout každý zápas.

Reagovat
Miguel19

Nepovedlo Však nehrál zle, jenom ti okolo něho prostě byli lepší..

Reagovat
fenixLFC

niekto gif rickeho oslavy?

Reagovat
smazaný uživatel

prvni polocas bida, co je nam platne, ze mame milion procent drzeni mice, kdyz nemame zadnej tlak. Skoda te sance Falcaa, mohlo to byt lepsi hned od zacatku.

Po prichodu Wilsona to uz bylo jine kafe. hlavne tou zmenou rozestaveni a stazenim ADM hloupeji do pole. hned to bylo znat, meli jsme i po tom golu mirnej tlak, Falcao zase dve super sance. Skoda, makal, hral dobre, jen ten gol mu dneska souzen nebyl. Ale libi se mi daleko vic nez Persan. Snad zustane. Pokud bych se mel rozhodovat koho pustit, tak bych Robinovi podekoval a poslal o dum dal a nechal si Falcaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych Robina prodal, ale to by nesměl na lavičce sedět LVG

Jinak souhlas, změna rozestavení hned byla vidět, doufám, že Lojzík to viděl a opustí ten debilní systém!

Reagovat
Dawon

Ja jsem rad, ze to v prvni pulce Falcao nedal, s takovou bysme pak hrali tu sracku cely zapas...rekl bych uz to obligatni "snad mu konecne dojde, ze to s 5 obrancema nefunguje", ale po minulem tydnu uz jsem v nejakou zmenu uplne ztratil viru

Reagovat
Mariano13

nie nie Falcao sa zrani a nemame utocnika WIlson este nema na pravidelne hranie a uz vonkoncom nie proti superom z top 5 napriklad ... RVP tam musi byt aby pri tvorbe ADM alebo MATU a centrom Luisa mal kto doklepavat lebo Falcao sice maka ale nema na RVP co sa tyka skorovania

Reagovat
X-bano-X

čo je to s tým Bojanom? Živá voda?

Reagovat
vodka

Hughes ty polozapomenuté útočníky oživovat umí

Reagovat
vodka

navíc nehraje hrot, ale podhrot, běhá, napadá, prostě ho zase fotbal baví. Za milion eur asi kauf sezony.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Maresma

Reagovat
X-bano-X

Tak to asi hej. Nech sa mu teda darí.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
mr.Silver

Fabregas uz 15 asistenci

On je vazne neskutecny, uplna spicka.

Reagovat
smazaný uživatel

A Wenger o něj nestál

Reagovat
smazaný uživatel

Not this shit again

Reagovat
mr.Silver

Neni pro nej misto. Nemel vubec odchazet, kolem nej by se postavil novy team a tech 50 mega za Ozila by se vyuzilo jinde. Skoda.

Reagovat
Whitemedia

Místo pro Cesca by se našlo vždy

Reagovat
smazaný uživatel

To vidíme, že pro něj neni místo, když hraje Welbeck na křídle a Ox ve středu pole.

Reagovat
smazaný uživatel

LVG taky ne, kdyz jsme u toho...

Reagovat
smazaný uživatel

LVG by ho nestavěl jako Herreru

Reagovat
Sandstorm

Moyes ho chtěl

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Jj on je uplne z jine planety

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nechápu proč kopal roky Jones https://pbs.twimg.com/media/B7kWNRTCUAA0KrV.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mu šly na tréninku.

Reagovat
mr.Silver

Nikdo lepsi tam neni.

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole cože?

Reagovat
smazaný uživatel

a ked uz sme pri tom, kolko a ako ich kopol?

Reagovat
CubONE

Asi tri a nahovno jak vsetci.

Reagovat
Mariano13

2 alebo 3 lebo kopal len z pravej strany (podla brany ) a raz to preslo cez cele vapno skackavo potom na prednu tyc pre supera

Reagovat
Mariano13

aby nemal kto hlavickovat :D

Reagovat
Free_player

Eriksen letos samý důležitý gooly

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham's last 8 PL wins: 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 2-1, 5-3, 2-1.

Reagovat
Gareth Bale 11

a to ten druhý gól je vždycky mezi 80-90 minutou od Kane a nebo Eriksena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby aspoň jeden zápas, okrem augustovej výhry nad QPR, som prežil v kľude za rozhodnutého stavu už do polčasu. asi by som chcel príliš veľa

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

ja spise cekal ze nam daji oni z rohu.....

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čím novější doba, tím horší diskuze na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ale to hlavně kvůli tobě, šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tvoje příspěvky taky nejsou kdovíjak úžasné, hlavně tvůj poslední je opravdu perla

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled pod tim článkem o Serii A si dokázal svojí genialitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A čím si myslíš, že to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty diskuze nemají úroveň, účet má každý debil, hlavně PL sekce se číst nedá, třeba italská není ovlivněna tou naplaveninou z Facebooku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic ve zlém,ale ty jsi jeden z těch co tu melou často úplné sračky

Je zajímavé,že se často tady ozvou takoví "uživatelé" jako ty,co si stěžují.

Tzv potrefená husa.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej názor třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

si děláš srandu? To mám jako hledat kdy a co si tady "vykouzlil? Prostě si tě pamatuju podle nicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jen to že neříkám že PL je nejlepší na světe neznamená, že píšu hovna. Tenhle názor není podloženej informacema

Jinak díky, myslíš že mám status celebrity?

Reagovat
smazaný uživatel

1.věta -

......dál nemá smysl číst

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že tady máš nejmíň 5 nicků, ty kkte.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho nezajímáš, nepleť se do věcí dospělých

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň si to olajkovat Bobříkem, retarde.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

"We have had a lot of clean sheets thanks to David De Gea. That is a big compliment...and I don't give compliments." - LvG

V pátek v Cambridge bych mu dal volno, které si zaslouží za jeho výkony! Valdese chcu vidět

Reagovat
Infernoqt

už s tím počítám, že Valdes půjde do akce, ale i Cambridge je schopný nám zavařit

Reagovat
smazaný uživatel

cim viac budeme nadavat na 352, tym dlhsie ho bude hrat...on sam velmi dobre vie, ze to je sracka, ale neda mu od toho upustit preto, lebo ludia to chcu a on musi ist proti muru, nemoze sam seba zhodit tym, ze by dal za pravdu okoliu...verim ale, ze psotupne prejde spät na to, co hral niekedy v septembri a dnes druhy polcas, ale pisem postupne no, takze dalsi zapas pekne 352, ine by som necakal este..

Reagovat
smazaný uživatel

to je pekne debilná filozofia teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře: 3-5-2 je nejlepší formace na světě!! jen tak dál Lojzíku!

Reagovat
Infernoqt

5-3-2

Reagovat
smazaný uživatel

Super výsledek dneska,ale čekal sem výhru a že dáme 6+. No nic i tak se to dá.

Jen ty Slepice zase po haluzi na konci utkání. Už je mi to podezřelé.... po kolikáté už?

Reagovat
FUnk

haluz byla ze jsme nedostali na 2:2 maximalne...

Reagovat
smazaný uživatel

No taky pravda ale často dáváte góly v posledních minutách.

Reagovat
smazaný uživatel

asi si nato zvyknem, no moje nervy to ťažko znášajú

Reagovat
smazaný uživatel

věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

celý zápas jasne lepší. dnes úplne zaslužené víťazstvo proti betonu

Reagovat
smazaný uživatel

OT pro fandy Gunners

Chci se zeptat někoho kdo už byl na Emirates, jestli stojí za to si připlatit za nižší tribuny?? Nebo jestli si užiju zápas i z těch vyšších pater.... Díky moc!

Reagovat
smazaný uživatel

Priplatit za nizsi tribuny... Ty spodni jsou vetsinou prekvapive levnejsi, pokud nechces misto az nekde pod strechou

Reagovat
vitasrp

Nejsem Gunner, ale na Arsenalu už jsem párkrát byl a utkání si určitě užiješ i z vyšších pater.

Navzdory tomu si obecně myslím, že z těch nižších pater máš větší zážitek, ale za tahle místa by sis vůbec neměl připlácet, protože na Arsenalu jsou levnější než místa nahoře. Akorát se teda nedají úplně snadno sehnat.

Reagovat
smazaný uživatel

oukej díky za tipy, já si pravě koupil Red membership a tam je celkem omezené, které mista si vubec mužu vybrat

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej si, az se zapas uplne vyprodana a kup listek v ticket exchange, tak vzdycky kupuju listky ja. Na Bayern jsem tak sehnal misto v sedmnacte rade za stridackou

Reagovat
smazaný uživatel

jo? ale co jsem koukal, tak ty ticket exchange listky jsou o dost dražší než ty co si mužeš koupit normalně

Reagovat
vitasrp

Cena tam máte úplně stejnou právě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je super díky za rady

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli chces zazit nejlepsi atmosferu, tak si sezen listek dolu na North Bank, kde se stoji a je to nejhlucnejsi sektor na stadionu

Reagovat
Counter

10 - Tottenham have won 10 points with goals scored in the 88th minute or later this season; four more than any other side. Drama.

No jooo, Arsenal, to jsou ti praví haluzáci, kteří všecko vykopou až v poslední minutě, že owny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Mada

Reagovat
Jardin

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mariano13

komentator na NBC : two hands up means he´s going to hit the defender on the first post

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini on celebration: "He's (Januzaj) not played a lot this season, he is my best friend in the team, I have to look after him."

Pěkně Fella

Reagovat
Swarley

i na FB tam mají kupu fotek spolu a je to každopádně fakt vtipná dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

lol, to sú fakt skvelé štatistiky, snáď si to udrží dlhodobejšie a bude z neho príbeh ako Song

Reagovat
smazaný uživatel

nie snáď, to tak proste bude

Reagovat
fantomas

Heh, vzorek 6 zápasů vs 20 zápasum. Legrační srovnání.

Reagovat
hitZor

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

POTY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kofin
Reagovat
smazaný uživatel

snad si ten pomezní už nezamává. tohle je na kriminál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

So leaders #Lyon, who have spent €19.8m on new players in last four years, go seven points clear of #PSG, who've spent... €453m

Reagovat
Miguel19

15 - Cesc Fabregas is the first Premier League player to provide 15 assists in two different seasons. Creator.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Sandstorm

Stejně Herrera > Fabregas

Reagovat
hitZor

Jestli to myslíš jako ironii (podle toho smajlíku nejspíš jo), tak

Reagovat
fff

Mna kiwwi presviedcal, ze LvG vyslovene chcel radsej Herreru nez Fabregasa

Reagovat
kiwwi

coze?

ja som ti povedal, ze Herrera bol uz v priebehu jednania ked prisiel LVG a tak isto Fabregas...ani jedneho si LVG vyslovene nevybral ale viacero zdrojov tvrdilo, ze Fabregasa stopol a u Herreru to nechal nech to dotiahnu dokonca

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jednoho si nevybral, ale jednoho stopnul a druhýho dotáhnul do konce?

Reagovat
kiwwi

mas problemy s chapanim?

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně. Proto jsem to napsal, abys mi to vysvětlil.

Reagovat
kiwwi

ze ani jeden z nich nebol hrac, ktoreho si vybral sam LVG, aby s nim zacal klub jednat...to iste Shaw, LVG dostal zoznam hracov na ktorych sa pracovalo a odsuhlasil Shawa a Herreru, zvysnych si uz vybral on sam

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, ale tak když říkáš, že Fabregase stopnul, tak protože chtěl radši Andera, ne?

---

Jinak já jsem třeba za Herreru fakt rád. Vidím ho jako jinej typ záložníka než Cesca, navíc kterej se nám hodí, jen je škoda, že nedostává víc minut...

Reagovat
fff

Tak ked jedneho stopnem a druheho necham dokoncit, zrejme chcem toho, ktoreho som nestopol .

Reagovat
kiwwi

tak potom comu sa smejes?

Reagovat
fff

Nechaj to tak radsej .

Reagovat
kiwwi

aha...

Reagovat
TopinB

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hitZor

Stejně by k vám Cesc nešel, chtěl zpátky do Londýna

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mariano13

pri Matovi a ADM eje lepsie mat kvalitneho nahradnika ako je Ander ako hviezdu Cesca ktory by nehraval jedine by to bolo lepsie ze by aspon nehral ze chelsea

Reagovat
PhilipS

Čech dneska perfektní..... Čech>Courtois

Reagovat
Mariano13

podla tejto logiky ktoru tu vidim casto tak by malo tiez platit Kozacik>Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sa mi veľmi páčil Stambouli, po tom, čo v minulom kole bol jasne najhorším hráčom na ihrisku. len tak ďalej. skvelé víťazstvo dnes. Nepochopil som len ten offside, ešteže to na výsledku nič nezmenilo. Cez týždeň sa už teším na semifinále CoC, dúfam, že to Tottenham zvládne a potvrdí rolu favorita. No práve toho sa obávam, Tottenham taketo situácie nezvláda práve najlepšie možeme sa tešiť na kvalitný nervák zase

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jednu vec, ktorá je typická pre Totenham. Snáď žiadne mužstvo nefauluje tak často, ako práve Spurs. V drvivej vačšine zápasov ma navrch oproti súperovi v počte faulov, aj proti súperom, ktorí sa celý zápas sústredia na obranu. Veľa zbytočných zákrokov pri postrannej čiare, pred pokutovým územím, jednoducho všade. Taktické fauly sú doležité, ale nie v momente, ako dnes, kedy je potrebné hrať v tempe a nedať súperovi vydýchnuť

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CubONE

Mate niekto video Wilsonovho golu?

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Schurrle jak striedal tak vyzeral ze sa normalne citi neprijemne ze zaziva nieco nove v zivote Dufam ze dostane sancu, aspon jedneho nemca treba mat v klube

Reagovat
cristiano.K.

u půli jsem pochválil obranu,takže museli začít v druhé půli trochu hořet. Jednou propadl Emre a jednou Škrtel,kdy se vyznamenal Mignolet,celkově má Simon na dnešní výhře velkou zásluhu, dvě nuly v řadě dlouho neměl, snad mu to vydrží.Sterling dneska špatný,potěšilo nasazení Ibeho. Motm asi Hendo.

Reagovat
fff

Hendovi inak ta pocizia v strede, ked hra bez Gerrarda dost sedi. Aj standardky kope podla mna celkom fajn. Nebude to samozrejme nikdy Gerrard v najlepsich rokoch ale bude pre nas dobry.

Lucas dnes tiez fajn. Do buducna keby mal Hendo vedla seba niekoho ako Matica bolo by to super. Musime takeho zohnat .

Reagovat
cristiano.K.

Ono i po Lucasově hlavičce běžel Sterling sám na bránu

Reagovat
fff

Aj ta jeho strela bola slusna.

Snad si ale BR uz uvedomil, ze nejake DM skratka potrebujeme. To, ze aktualne je to akurat ten Lucas, to je podla mna chyba jak hovado ale tak na co sa k tomu vracat. Snad BR uz doplo a v lete ten post seriozne poriesi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinak?

Samozrejme nie zaklad s Hendom ale na lavicku dobry.

Reagovat
fff

Co ja viem, pri vsetkej ucte k Jedinakovi by sme si oproti Lucasovi az tak nepomohli ... a ja by som chcel skor DM do zakladu, ni hraca na lavicku. Koho ale presne, to neviem .

Reagovat
fff

Okrem toho uz ma 30 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze je o dost lepsi ako Lucas, ale tazko povedat.

Nie typicke DM, ale skor def. CM. Zalezi aj od toho aky system budeme hrat. Toto 3-4-3 je dobre, ale bolo by treba prilis vela zmien. Este ani nevieme ci bude LM/EL. Teda taketo veci riesit je este fakt moc skoro.

Koncom maja budem snad aj ja vediet koho

Reagovat
fff

Ale kazdopadne Jedinaka snad nie .

Reagovat
smazaný uživatel

Ne prosím.. hlavně zase ne nějakej shit z Premier League.

Reagovat
cristiano.K.

jedinak není shit, jen zkrátka na LFC by neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si tam dej průměrák místo shit no, když to pomůže.

Reagovat
cristiano.K.

jo,vypadá to líp

Reagovat
smazaný uživatel

Na DM nechcem vidiet nic co ma ako rodny jazyk Anglicitnu.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Rossiter.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž tomu se asi ani nedá říkat angličtina tomu jak on mluví.

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

ale hej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Trand

Reagovat
nani92

ten diplom mali tam ukázať dieťa zo sociálky dmnti

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ze odmietla ten spot zidovska a buzerantska televizia odvysielat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja proti homosexualom nic nemam, neznasam len tu jebnutu televiziu.

Reagovat
EXoRcIsT

co radsej chces aby ti priatel pchal pero do prdele sa uvedomte kde skonci ludstvo ked budu vychovavat deti homosexualy a z nich vyrastu dalsi homosi

Reagovat
nani92

z homosexualneho paru vyrastú len homoši a z heterosexualneho vyrastu len heteráči...tak ako sa zrodili homoši?

Reagovat
smazaný uživatel

vidím, že aj tu ste

Reagovat
smazaný uživatel

ak si hetero, môže ťa vychovávať aj King Kong tak homo nebudeš, trúba

Reagovat
smazaný uživatel

nie, v kostole hovorili inak

Reagovat
fff

Tak v tomto ja osobne vidim problem. Ja osobne som este nezachytil, ci existuje jednoznacny vyskum o tom, ci homosexualita je dana geneticky, alebo ci na to moze mat vplyv aj vychova.

Reagovat
smazaný uživatel

aj zvieratá sú občas homosexualne, tak si to odvoď

Reagovat
fff

Tak ludska psychika je predsalen nieco uplne ine podla mna. Vplyv vychovy a socialneho prostredia na cloveka moze jedinca neskutocne ovplyvnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je medzi kňazmi toľko homo a pedo, mali zlú výchovu? Podľa mňa nie.

Reagovat
fff

Tak to je specificka skupina, zober si celibat ako ten socialny vplyv.

Reagovat
smazaný uživatel

výchova s teba spraví buď puritána, alebo liberála

Reagovat
smazaný uživatel

alebo psychopata (neber osobne)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

akože existuje homogén?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si spíš myslím, že tato nemoc by se měla léčit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

radšej riskovať, že bude dieťa homosexuálne s normálnym detstvom, ako keby malo vyrastať niekde v cigánskej osade medzi psími hovnami alebo v decáku, kde z neho vyrastie akurát tak feťák alebo kriminálnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik, bez urazky, na to, ze si student prava a ekonomie by si mohol aj rozmyslat. Tvoj nazor ti neberiem, maj si ho aky chces, sloboda myslenia je tou zakladnou slobodou, ale ak chces vynasat sudy, tak aspon takto hlupo nezovsebecnuj..Vyberies si mensinu a podla nej sudis vacsinu, co je to za logiku? Mas 12 rokov? Alebo si ako kiwwi, ktory provokuje? Na margo diskusie, ak chces len osocovat, v pohode no

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze s Dominikom suhasim, akurat hned ked som videl, aky priklad pouzije, tak som vedel, ze pride niekto a bude sa snazit odviest pozornost na nieco ine, v tomto pripade na mensiny. Je X tisic pripadov v pripade majority, na Slovensku, kedy tie detstva su naozaj smutne, v podstate moznosti na stastny zivot nulove, ale to je jedno. Ked raz budu viest diskusiu s niekym o sovojom zivote budu moct povedat, ze vyrastali v tradicnej rodine. Fuj ja ked to spojenie pocujem, chce sa mi grcat.

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze plati rovnica: deti vyrastajuce v detskom dome=zivot fetaka/kriminálnika..?Vy ste spolu s yungom statisti? Nic len spekulaca od Yunga.. ziadne odvadzanie pozornosti..to ze v tomt vlakne hadze vacsiny (krestanov a deti z dets.domovov napr.)do jedneho vreca na zaklade mensiny a predsudkov je jasne vycitatelne z diskusie...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorim o decakoch. Myslim rozvratene rodiny, prechlastane rodiny, nezodpovedne rodiny, neschopne postarat sa o deti, ci rodiny, kde je vyprask zeny mantra pre oboch, zenu aj muza.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je míchání jablek s hruškama Nikdo neříká,že každá hetero rodina je ideálním prototypem,my jen poukazujeme na to,že homorodina není rodina,ale nějaký perverzní paskvil. Ano,můžou být určitá pozitiva,že dítě není v děcáku a tak...Ale je zde i spousta negativ,které mají přesah(myslím tím do celé společnosti).

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

a aké sú tieto negatíva?

Reagovat
smazaný uživatel

Oli

Reagovat
vladis271

drž hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aká menšina, Oľo, prosím? O čom rozprávaš? Pravda je taká, že dieťa, čo vyjde z decáku dostane nejakých pár eur a čus. Absolútne nepripravené pre život, takže to, že sa z neho stane feťák alebo kriminálnik rozhodne nie je nejaký menšinový stav. A koniec koncov, aj keby bol - ak sa dá pomôcť aj tým pár, ktorých má taký osud postihnúť, tak prečo nie. Detí v cigánskych osadách je takisto toľko, že to za zanedbateľnú menšinu považovať proste nemôžeš...

A ja nie som za to, aby sa homosexuálom zverovali deti, ale nie preto, že by som s tým nesúhlasil, alebo že by to malo nejaký zlý vplyv na dieťa, to si rozhodne nemyslím. Nie som za to presne pre to, čo napísal Fenri, kvôli hnusným homofóbom, medzi ktorých dúfam narozdiel od Palikeho ty nepatríš.

Reagovat
vladis271

Samozrejme, že patrí.

Reagovat
Robochelsea

Za 1. : Existuje veľa heterosexuálnych párov, ktoré by si rsdi adoptovali dieťa len im to tento byrokratický systém neumožňuje alebo to trvá strašne dlhú dobu.

Z 2. : Treba radšej zapracovať na tom, aby neboli decké domovi tak katastrofálne ako sú a nie robiť pokusy na deťoch a dávať ich buzerantom.

Reagovat
smazaný uživatel

za 1: no a? ja sa nebavím o systéme adopcie na Slovensku, ja sa bavím o tom, prečo by malo byť lepšie, že dieťa vyrastá často v hrozných podmienkach, ako keby malo byť zabezpečené v rodine 2 gayov.

za 2: tvoje existencia je pokus na dieťati.

Reagovat
Robochelsea

Jak že no a? Keď je dosť hetero párov, ktoré by si radi adoptovali dieťa, tak prečo by si ich mali adoptovať buzici? Veď to je úplne proti prírode. A neviem, ako môžeš nazývať dvoch gayov rodinou. Je dokázané, že sú omnoho promiskuitnejší ako normálni ľudia, takže by to dieťa vyrastalo do dospelosti asi s 20 mužmi a nie dvomi. A čo chceš brať z osád deti a pchať ich homošom?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, presne kvôli takým homofóbnym idiotom ako si ty si to predstaviť neviem, no. Možno do toho naša spoločnosť niekedy dospeje.

Reagovat
Robochelsea

Sorry ak som ťa urazil, ale proste si nemyslím, že by si si mal so svojím priateľom adoptovať dieťa

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, aký si idiot. Blahoželám.

Reagovat
Robochelsea

Ty si určite jeden z tých, čo posielali smsky Conchite Wurst.

Reagovat
fff

Na jednej srane nazyvas ludi homofobnymi idiotmi, na strane druhej v podstate prezentujes taktiez obmedzeny nazor jednej strany bez toho, aby si pocuval stranu druhu.

Takymto sposobom k tomu nasa spolocnost urcite nikdy nedospeje, urcite nie tak, ze sa kazda strana postavi do svojho kutika a bude ignorovat pripomienky druhej strany.

Praveze by sa cez dialog mali spolocne najst vsetky mozne pozitiva a negativa, vypocut pripomienky druhej strany, dat tie argumenty vedla seba a zvazit pre a proti.

Reagovat
smazaný uživatel

a aký je názor druhej strany, resp. strany týchto ľudí? že deti "by nemali mať za rodičov hnusných buzíkov" a nemali by sa na nich robiť "pokusy"? Veď to nie je žiaden hodnotný názor, to je prízemný blud a prejav idiocie, ktoré práve tento týpek máva dosť často. Tak prečo by som ho mal počúvať/brať vážne?

Reagovat
Robochelsea

Napríklad na to, že sú gayovia oveľa viac promiskuitní si mi nepovedal nič. Asi ani nevieš, čo to slovo znamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop, že už na teba nebudem reagovať.

Reagovat
Robochelsea

Však to je mi jasné, lebo ty vieš diskutovať akurát s tvojimi #YOLO#swag kamošmi, ktorí majú rovnaké názory ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamarat to je taka picovina, ze na to sa reagovat neda,prepac. To nie je zaiadny faktr samozrejme, To je krasny priklad"co sa babe chcelo, to sa babe prisnilo" v praxi.

Reagovat
Pigeon

máš i nějaký jiný argument, proč by homo páry neměly vychovávat děti, než ten, že jsou podle tebe více promiskuitní, a že je to proti přírodě?

Reagovat
smazaný uživatel

A potom pride ako kazdy tyzden na miestnu diskoteku a bude sa pred rovnakymi obmedzencami chvalit, kolko zien za posledny mesiac pretiahol. (samozrejme zase to bude zbozne prianie, pretoze ich je nula)

Reagovat
Pigeon

řeší, že by homosexuálové neměli vychovávat děti, protože na ně budou mít špatný vliv, a pak si vem, že lidi s takto omezenými názory vychovávají své děti, což je úplně v pořádku

Reagovat
Robochelsea

A ti je málo? Dieťa proste potrebuje otca aj matku, a dvaja otcovia nenahradia mamu. Čo je to za idiotský model rodiny? A ty máš nejaký argument, okrem toho, že je to lepšie ako detský domov?

Reagovat
Pigeon

Já se hlavně pozastavuji nad tvými argumenty, protože ta promiskuitnost bude nějaká hovadina vycucaná z prstu a že to je proti přírodě, to ani netřeba komentovat. Jestli je to lepší jako dětský domov, to netuším, ale nevidím důvod, proč by nemohli dva lidé stejného pohlaví vychovávat děti. Vždy jde o komunikaci mezi rodiči a dítětem a ta je buď špatná nebo dobrá. V obou případech nezáleží na pohlavích rodičů, ale na tom jací jsou zdatní. A pokud budou dítě vychovávat dva chlapi, kteří budou v dítěti probouzet ty správné hodnoty, tak je to 1000x lepší, jak když dítě vychovává muž a žena, kteří je vedou k dementním postojům.

Reagovat
TopinB

Tak podle té logiky by se páry s dětmi nesměly rozvádět a nedejbože kdyby jeden rodič umřel, to by tu mrtvolu museli hodit do vězení

Reagovat
fff

Cca taka uroven argumentov ako ked Ty pises o ciganskej osade a psich hovnach.

Pointa bola inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Psie hovná sú smutná ale pravdivá realita veľa osád, kde tie deti vyrastajú (pričom tie hovná ani nie sú to najhoršie), urážanie homosexuálov je prejav idiocie a nevyspelosti. Ak v tom vidíš to isté, tak mi to je ľúto.

Reagovat
fff

Prejav nevyspelosti je ignoracia argumentov druhej strany, nech uz su podane akokolvek a jednostranny pohlad na vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

heh, pochop, že ja neignorujem jeho argumenty (aj keď promiskuita gayov je argument jak noha a neviem, prečo by to malo niečo meniť, môžem požadovať, aby červenovláskam zakazovali vychovávať deti a svoju argumentáciu založiť na tom, že štatisticky sú promiskuitnejšie, hej?), ja ignorujem jeho. Práve kvôli tej forme, v akej to podáva a práve preto, že je to idiot, čo tu ukazuje dlhodobejšie. Ak by chcel o tom debatovať niekto normálny, tak s tým nemám problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Ešte musím dodať, ako strašne si sereš do huby. Na jednej strane tu tliachaš o vyspelej spoločnosti a zároveň by si zobral deti z osád ich rodičom a dal ich homosexuálnym párom V každej krajine, kde je spoločnosť tak ,,vyspelá", že je tam povolená adopcia detí homosexuálmi, by ťa za taký nápad ukameňovali, lebo je to diskriminácia, porušovanie ľudských práv a neviem čo všetko. Spoločnosť, ktorá podporuje adopciu detí gaymi, zároveň podporuje vo väčšine prípadoch vysoké sociálne dávky, podporu menšín, socialistickú politiku atď.. A to neviem, či by sa ti tak páčilo. Ale ty by si asi chcel, aby Slováci prevzali iba to z tej takzvanej vyspelej spoločnosti, čo sa tebe páči.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ja by som len chcel, aby nebolo toľko idiotov ako si ty. Zbytku tvojho príspevku fakt nerozumiem, aj keď si ho rozdelím na viacero častí, prepáč.

Reagovat
Robochelsea

Tak keď tomu nerozumieš, tak ti to teda skúsim napísať jednoduchšie:

Sťažuješ sa, že naša spoločnosť je nevyspelá, lebo nepodporuje adopciu detí homosexuálnymi pármi. Ale ty, ktorý sa považuješ za vyspelého jedinca, navrhuješ, aby sa zobrali deti z osád ich rodičom a aby si ich následne adoptovali gayovia. Paradox spočíva v tom, že myšlienka zobrať niekomu dieťa, lebo je cigáň a žije v osade, sú absolútne protirečí s mentalitou modernej "vyspelej" spoločnosti, ktorá funguje v západných krajinách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, už to chápem lepšie a vidím lepšie, čo za bludy píšeš. Tak v prvom rade; ako som tu už asi 2x napísal, nechcem, aby sa deti mohli zverovať homosexuálom do opatery. Nie dovtedy, kým naša spoločnosť bude plná homofóbnych idiotov. V druhom rade; neviem, prečo to vzťahuješ len na cigánov a homosexuálov, to mi je fakt záhadou. Iní ľudia ako gayovia nechcú adoptovať deti, iní ako cigáni nie sú adoptovanými? Ďalej; branie detí insolventným ľuďom, agresívnym ľuďom, alkholikom alebo ľuďom, ktorí z iných dôvodov nie sú schopní postarať sa o svoje deti a dávanie ich do opatery slušným, solventným ľuďom bez prihliadania na ich sexuálnu orientáciu, čo je podľa mňa irelevantná vec, je proti princípom modernej spoločnosti? To si odkiaľ vyhrabal? Z knihy Kraviny od Robochelsea?

Reagovat
Robochelsea

,,bez prihliadania na ich sexuálnu orientáciu, čo je podľa mňa irelevantná vec"

No tak týmto si to vyšperkoval. Keď niekto povie, že by im dovolil adoptovať deti aj keď sú tam nejaké kontra argumenty, ale prevažujú pozitíva, tak taký názor beriem. Ale keď je podľa teba irelevantné, či vychovávajú deti dvaja buzici alebo žena a muž,tak to už nemá zmysel sa s tebou baviť. To by teda vyzeralo, keby boli všetci tak pošahaní ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že sa toho budeš držať aj naďalej a za všetkých okolností.

Reagovat
smazaný uživatel

a takisto som rád, že na zbytok nemáš čo napísať

Reagovat
Robochelsea

No tak niečo z toho si sem už napísal 20. krát, tak ti nebudem aj ja 20. krát písať to isté. A súhlasím s tým, že ,,branie detí insolventným ľuďom, agresívnym ľuďom, alkholikom alebo ľuďom, ktorí z iných dôvodov nie sú schopní postarať sa o svoje deti a dávanie ich do opatery slušným, solventným ľuďom".

Reagovat
Robochelsea

Ja nemám proti gayom nič, serem na nich. Nech si niekto jebe aj kozu, to je jeho problém. Ale som proti tomu, aby si adoptovali deti, lebo to už je problém toho dieťaťa.

Reagovat
smazaný uživatel

Clovek je hned pokojnejsi, ked vidi kolko ludomilov je na Slovensku. Vsetci sa obavaju o nase deti a preto nepokrytecky okrem reeferenda sa kazdy den staraju aj o to, ako sa stat stara o tie tradicne rodiny, ktore sa o deti postarat absoutne nevedia, pripadne ich vychova je pre to dieta celozivotnou traumou. Len tak dalej synu. Si dobry clovek.

Reagovat
vladis271

Skúšali to v lampe. Pozri si argumentáciu Chromíka. Diskusia sa niesla v pokojnom tóne z oboch strán, ale chromík a ten druhý boli totálne v lese. Trepali tam sprostosti o "esenciách lásky". A najväčší gól bolo, keď jeden z nich trepol niečo o tom, že ak by mali gayovia niečo ako manželstvá, tak tento právny zväzok by sa zredukoval "len" na inštitúciu lásky.

Reagovat
fff

Hm mrknem to mozno dakedy, ked bude mat naladu zabit nejaku cast mojho zivota .

Reagovat
vladis271

A si zober, že ak by aj bolo úspešné, tak na právnom stave vecí sa nič nezmení. 1. otázka je vyriešená v ústave. Otázka sexuálnej výchovy je sprostosť, tým sa ani nebudem zaoberať. A najväčší joke sú tie adopcie. Pretože jednak tomu bráni nastavenie spoločnosti ako som už v tomto vlákne písal. A hlavne homosexuál by si teoreticky mohol za súčasného stavu podať žiadosť o adopciu ako single. Lenže je to u nás tak, že sociálka môže dať decko sigle človeku len vo výnimočných!!!!!!!!!!! prípadoch. Čiže nič také ako adopcia detí homosexuálnym párom nehrozí. A ak si predstavíš situáciu, žeby tomu tak nebolo a single človek by si mohol adoptovať dieťa, tak ani úspešné referendum nezabráni adopciii dieťaťa homosexuálom, pretože štát nemá žiadne právo ani prostriedky ako zisťovať sexuálnu orientáciu človeka. Cˇiže homosexuál by max. podpísal nejaké čestné prehlásenie, že je heterosexuál a adoptoval dieťa aj tal.

Celé je to zbytočná sprostosť. Som len rád ako sa KDH bude vykrúcať, ked Chromík založí stranu a bude im odoberať hlasy. Dvakrát som tých klerofašistov volil v parlamentných voľbách, tretíkrát nič také nespravím.

Reagovat
smazaný uživatel

POzri si to. Uvidis, ze ti ludia neorganizuju referendum z presvedcenia o nejakych hodnotach, a alebo kvoli nejakym racionalnym arguemntom, ktore si dokazu podlozit. Tam uvidis, ze ti ludia to robia z cirej zloby a nenavisti voci jednej mensine. Nevedia tam reagovat na elementarne polemiky, ktore sa v diskusii na tuto temu objavuju uz na zakladnej skole hadam. Je neuveritelne, ze prave ludia, ktori za tym referendom stoja vobec nevedeia toto referendum obhajit a su tak arogantni, ze sa argumentacne nepripravia, ked idu o tom diskutovat do diskusnej relacie.

Reagovat
kiwwi

Akoze heterosexualne pary by zamerne vychovali homosexuala?

Reagovat
smazaný uživatel

tak vznikli prví dvaja, potom už to išlo samo

Reagovat
smazaný uživatel

jak upíři

ale taky proti nim funguje oheň a kolík do srdce

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
fff

Ja len chcem povedat, ze osobne som zachytil vyskumy na podporu oboch tvrdenie, jednak ze je to vrodene a jednak, ze na to moze mat vplyv aj vychova a socialne prostredie.

Nadvazujuc na to tvrdim, ze nevylucujem, ze mozno je trochu pravdy v oboch tvrdeniach, predsalen ludska psychika je specificka a vyrazne ovplyvnitelna.

Ja osobne nemam proti homosexualom nic, len osobne nie som uplne presvedceny o tych detoch. Ak je nieco pravdy aj na tych vyskumoch priklanajucich sa k vplyvu vychovy a socialneho prostredia, tak si nie som isty ci je fer nejake dieta vystavit tomu pripadnemu riziku, ze by do buducna v zivote muselo znasat kvoli tomu take postoje spolocnosti, ake tu dnes zial voci homosexualom mame dnes.

Reagovat
alcantara

Nadviazem na ten treti odstavec, uz len preto by som na Slovensku zakazal adoptovanie deti homosexualmi, nech vyskumy hovoria cokolvek. Nasa spolocnost je tak zaostala, ze tie adoptovane deti by boli najvacsimi trpitelmi a vdaka vysmechu, ktoremu by sa im hojne dostavalo odvsadial, by sa zni ch stavali outsideri a bohvieco este. My sme mentalne zaostala krajina, na co i len diskusiu o tomto budeme pripraveni mozno v 22. storoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak

Reagovat
smazaný uživatel

Staci ked clovek vytiahne hlavu z prdele, poznava vela ludi, medzi nimi aj gayov a zisti, ze su taki sratka od narodenia. Vychova s tym nema asbolutne nic spolocne.

Reagovat
fff

Niekedy je fajn aj vytiahnut hlavu z prdele za ucelom normalne debaty.

Reagovat
smazaný uživatel

To ja som nemyslel osobne na teba, preto je tam ten clovek. Sorry. Ja som alergicky na tuto temu strasne, pretoze aj ked som sa uz milion krat snazil pochopit nazory ludi, ktori referendum obhajuju, ale proste nejde to. A uz vobec nechapem a nikdy nebudem chapat formu propagacie referenda, tu zobu okolo toho. V kazdom pripade toto bude strasne hnusnych par tyzdnon. Najlepsie by bolo na mesiac ist niekam do Konga.

Reagovat
smazaný uživatel

*zlobu,* tyzdnov.

Reagovat
fff

Ono v tomto uplne suhlasim. Ta zloba okolo z oboch stran, uz aj na FB aby sa clovek bal mrknut, aby nanho nevybehla jedna ci druha strana .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nehorazny fanatik Stoja proti sebe dve teorie, ani jedna nie je jednoznacne podopreta a preskumana a ty napises "absolutne nic spolocne". Referendum podporim a predsudky obmezdencov ma vobec nezaujimaju...

Reagovat
smazaný uživatel

lol uka mi jedinej výzkum, že sexuální orientace je dána výchovou

Reagovat
smazaný uživatel

Oľo a co tebe vadi na gayoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Napis mi do spravy tvoj mail, ak ta to zaujima a ked budem mat po skuskovom, napisem ti... k teme ale a nie k podrývajúcej otazke, kt. si polozil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ty chces zase niekoho stalkovat, hm?

A otazka je podla mna uplne normalna, vobec nemam v umysle podryvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Sa teším ako oznámia 10 percentnú účasť na na vyhováračky Chromíka. šak on aj vyzerá jak pedofil.

Reagovat
Fenri

Jeden výzkum sám o sobě bude jednoznačný (kor v tomhle tématu) dost těžko. To na začátek.

Když si přisadím s mým omezeným rozhledem, tak to, že je homosexualita genetická alespoň zčásti, se už dá říct, s vlivem prostředí to není vůbec jasný. Je sice dost možné, že tam nějaký je, ale už není tak lehké určit, jak velký je a už vůbec ne, co konkrétně může hrát roli (výchova rodičů je jen část toho, s čim se dítě potká).

Co se týče konkrétně výzkumů výskytu homosexuality dětí vychovávaných homosexuálními partnery, tak je pravda, že je tam ten výskyt trochu zvýšený oproti obecné populaci. Ale má to několik háčků a nedá se hned říct, že výchova homosexuálním párem zvyšuje pravděpodobnost homosexuality dětí. Jedno z možných vysvětlení je například to, že děti vyrůstající v těchto rodinách nebudou mít homofobní názory a pravděpodobně se budou méně stydět na sebe "homosexualitu prásknout", když už zjistí, že jimi taky jsou, zatímco v obecné populaci budeś mít víc lidí, kteří, když se jich zeptáš, ti neřeknou, že jsou homosexuálové.

To je jenom na okraj, já sám mám s tímhle asi největší problém v tom, co jsi vlastně psal o něco výš - připadá mi rizikové to povolovat ve společnosti, kde jsou o tom hodně hodně vyhrocené názory na obě strany, a myslim, že je pro to dítě potenciálně nepříznivý, aby se potýkalo v homofobním prostředí s tím, že má třeba dva taťky. Nicméně to je zase na delší debatu, jestli je lepší, aby se potýkalo s tímhle, než aby muselo vyrůstat bez rodiny (osobně jsem se s nějakou studií na tohle téma nesetkal).

Reagovat
fff

Ja osobne skratka nemam v tomto jednoznacny nazor, pretoze nemam pocit, ze by som na to mal dostatok preverenych informacii. Ono ja s Tebou suhlasim tom, ze homosexualita je geneticka. Len od zaciaktu pisem prave to, ze co ak je daco pravdy na oboch tych teoriach. A prave toto by som ja osobne mal radsej

A tam sa prave dostavame k tomu zaveru, kde sa v podstate aj zhodneme. Ja skratka sa na to snazim pozerat primarne z hladiska toho dietata, co mu to moze priniest. Nepopieram, ze mnohokrat z hladiska zabezpecenia a inych veci mozu aj homosexualne pary priniest detom to, co by inak nemali. Na druhej strane im to moze priniest aj tie uz popisane negativa.Skratka tak ako vela veci je to zrejme o zvazeni a porovnani tych pripadnych rizik pre a proti a v tomto ja osobne nemam este jednoznacny nazor.

Reagovat
fff

* A prave toto by som ja osobne mal radsej viac podlozenych faktov aspon v takje miere, v akej je to mozne.

Reagovat
Fenri

Jasně, no. Jenže on je právě docela problém v tom, jak to zjistit. Zatímco genetický faktory se takhle zkoumat daj celkem dobře, na to, aby jsi mohl pořádně prozkoumat, jaký rizika sebou nese výchova homosexuálními rodiči, tak na to potřebuješ dostatek případů... Samozřejmě můžeš vzít spoustu faktů, který se toho přímo či nepřímo dotýkaj a dají se měřit bez toho, aby se ta adopce povolila, a nějak to oblepit, ale je otázka, jestli toho bude někdy "dostatečně".

Reagovat
smazaný uživatel

A nemas osobne skusenosti? Zo zivota?

Reagovat
fff

S cim?

Reagovat
smazaný uživatel

S gaymi. Nemas ziadneho pribuzneho, kamarata, znameho? Pretoze to su najlepsie fakty, ziadny vyskum potom nepotrebujes.

Reagovat
fff

Mam par znamych a kamaratov ako som pisal uz tu niekde. Mat vsak znameho ci kamarata je nieco uplne ine, nez ked homosexualny par ma vychovavat dieta, praveze tam by nejaky vyskum bol podla mna velmi vhodny.

Reagovat
Fenri

Anekdotická zkušenost je ti k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale este jedna vec..ono sa dneska tomu rozumie tak, ze ak je nieco geneticky dane, neznamena to, ze sa to proste stane..znamena to, ze ak to je vystavene urcitemu prostrediu, tak je ovela vacsia sanca ze sa to stane

Reagovat
Fenri

Reagovat
fff

Ono ja cely cas tvrdim to, ze podla mna nemusi byt tato debata stylom bud alebo, teda bud je to dane geneticky alebo vychovou a prostredim. Podla mna osobne je to dane geneticky, len to k comu cely as smerujem je, ci je vylucena moznost, ze okrem toho to moze vzniknut aj v dosledku vychovy a prostredia.

Ono ten vplyv vychovy a prostredi je podla mna dost podcenovani. Ked uz mam zajst do extremov, co som povodne nechcel ale budiz, zoberme si napr. tzv. vlcie deti. Dieta vychovvavane zvieratami, su pripady, kedy sa taketo dieta nenaucilo nikdy rozpravat, jest rukami, spat v posteli, skratka o nejakej socializacii nemoze byt ani rec. Pochybujem, ze mai tie deti eneticke predpoklady spravat sa napr. ako pes., ale od malicka nic ine nemali, nevideli a jednoducho to tak dopadlo. Ako som pisal v uvode, je to samozrejme extrem, no podla mna nie je dobre ignorovat ci podcenovat vplyv vychovy a prostredia, v ktorom dieta vyrasta, vpyv toho co kazdodenne vidi a logicky sa mu javi ako normalne a prirodzene. A bude to opakovat bez ohladu na geneticke predpoklady.

K homosexualom, ako som pisal ja proti nim nemam nic, vacsina z nich si prijemni a zabavni ludia aspon z tych, ktorych som mal moznostpoznat ja osobne. Ale bli tam aj tkai, z ktorych sa robia vsetky vtipky a parodie, viete co myslim. jednoducho rozpravaju ako rozpravaju, obliekaju sa neprimerane vyzyvavo a jednoducho ti, co to chcu dat z kazdu cenu najavo, ze su homosexuali. Je to ich pravo, mne osobne to nevadi, je to ich pravo a ich vec. Ale nadvazujuc na to co som pisal vyssie, ze deti imituju to, co vidia, takak by sa dostali napr. k takejto osobe a od neho tieto veci odkukavali tak by potom to dieta mohlo mat v nasej spolocnosti fakt neprijemny zivot. Samozrejme, odkukavat moze dieta aj od otca ozrana, matky fetacky a pod., len vravim, ze opat ten vplyv vychovy a prostredia moze byt vyrazny.

Taktiez ako tue niekto spomenul to vysoke percento pedofilie, ktora sa vyskytuje napr. pri kanozoch. To je podla mna tiez dobry priklad na vplyv prostredia na cloveka. Ono podla mna ten vplyv prostredia, celibat ako v podstate neprirodzena sexualna abstinencia v kombinacii s tym, ako casto sa dostavaju do konaktu s detmi (fuj je nechutne to len pisat) su primarne dovody tej pedofilie skor nez ze by to mali vsetci vrodene. Resp. ok mozne to je, no nezda sa mi to pravdepodobne a pride mi logickejsie vysvetlenie, ze to je tak nejak hlavne vysledkom tych okolnosti.

Ono samozrejme adopcie homosexualnymi parmi mozu mat nepochybne vyhody, no taktiez mozu podla mna prinasat velke mnozstvo rizik a ja sa len pytam, ci je fer tomuto deti vystavovat. Samozrejme rizika su aj dnes, jednak zivot po detskom domove, rizika mozu byt aj v heterosexualnych paroch len je otazne, ci je vhodne aktualne tie rizika pre deti este pridavat.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám strach, že z tvýho dítěte vyroste blb jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

to kto ťa vychováva nemá žiaden vplyv na sexualitu. To si fakt niekto myslí, že (ak by sme aj vzali úplne najextrémnejší prípad) ak by ťa dvaja chlapi pchali celý čas do námorníckej uniformy alebo ružových tričiek, tak sa ti začnú páčiť chlapci? Veď to je naivné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nj,ideální by bylo,aby děti vychovávali arabský transsexuál a cikánská lesba. A ještě třeba kůň,abychom nediskriminovali zvířata a dítě se třemi rodiči bude mít trojnásob lásky,jak ty z ústavu. Protože přece rovnost,svoboda,a tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

https://www.facebook.com/video.php?v=610084945803893&set=vb.195950090550716&type=2&theater

koho zaujima tradičná rodina, ked zachviľu tu máme vojeneský konflikt..veľký vojenský konflikt a nie nejaké Rusko s Ukrajinou..

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo jak řekl klasik...Gayové mají právo mít vlastní dítě,tak ať si jej zplodí

Reagovat
smazaný uživatel

heterosexualni pary zakazat. Vem si kolik homosexualu zplodi...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a ty si chcel so mnou diskutovat. Nabuduce si usetri praceu a nereaguj vobec na mna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta anketa na Charlie Hebdo

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom tak šokujícího?

Reagovat
smazaný uživatel

No minimálně mi přijde dost nevhodná.

Reagovat
smazaný uživatel

Má nevhodnou formu, ale výsledek překvapivý (vzhledem k prostředí) není...

Reagovat
vladis271

a tom som aký taký katolík. Ale to referendum mi príde ako spomienka na Tisov klérofašizmus.

Reagovat
vladis271

A hlavne je to blbosť. Takéto adopcie sa neriešia ani v omnoho liberálnejších krajinách než sme my. Od podobnej situácie sme približne tak ďaleko ako od slovenského astronauta na Mesiaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Sandstorm

To Soton zase vyhraje?

Reagovat
smazaný uživatel

20 titulov máte v riti strčených a malému klubu raz za 130 rokov nedoprajete dobré umiestnenie

Reagovat
Sandstorm

Ale jo, já jim přeju 4.místo

Reagovat
Infernoqt

místo Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo KRÁÁÁSNÉ !!!!

Reagovat
Sandstorm

Klidně, to je mi celkem jedno. Hlavně chci, abychom my skončili třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace, Dwight Gayle

Reagovat
fff

Inak LFC z poslednych tusim 14 zapasov jedna prehra. Snad sa nam podari chytit taka jarna forma ako v poslednych dvoch sezonach. Napr. na MU sme stiahli z 10 bodovej straty 5 bodov v priebehu par kol. Bude to este velmi zaujimave, MU Spurs mame doma, zapasy na Sotone a Arsenale budu strasne dolezite. Plus teraz najblizsie treba doma porazit WHU.

Reagovat
fff

A dufam, ze Sakho si udrzi formu a BR pri nejakom zavahani (ktore sa skor ci neskor stane kazdemu hracovi) neposadi na lavicku, lebo konecne zacina naplnat to, v com som dufal (a zrejme viacero z LFC fandov), ze by to mohol byt nas top stoper na velmi vela rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Soton super

, ale ten Cabella je strašný tragéd . Nejhorší na hřišti,ale viděl sem posledních 25 min.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, důležitá výhra bez Vica a Schneidyho. Elia dost příjemný překvápko.

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

OT- dneska jsem videl tri filmy v DVDscr a vy co rikate, ze si radsi pockate na kvalitnejsi verzi, tak asi budete cekat dlouho. Kvalita ( American sniper, Unbroken a Big eyes ) je topkova. Tak se nebojte :-) .

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si stáhnul Unbroken? TPB?

Reagovat
*CZE*

pirát

Reagovat
iamek

Jo no. Do basy se mnou.

Reagovat
blade115

Jak ten Sniper? Celkem nízký hodnocení na to, že to ještě ani nebylo v kině...

Reagovat
iamek

Klasicky Eastwood. Je to patriot jako svine a podle toho to vypada. Ale delat hrdinu z posahaneho vraha nvm nvm.

Reagovat
blade115

Hmm, tak jsem zvědavej. Hlavně teda na výkon Coopera, když je všude tak vychvalovanej. Mně nikdy jako špičkovej herec nepřišel...

Reagovat
iamek

Tady zahral hodne dobre :-) . Ale to je jen muj laicky nazor :-)

Reagovat
blade115

Je to možný, on zatím tolik příležitostí ani neměl, tak jsem právě zvědavej.

Reagovat
Whitemedia

Mně se líbil jen v Limitless, jinak je to průměrný herec, ani ve Sniperovi to nebyla žádná sláva..

Reagovat
smazaný uživatel

posahanej vrah?

Reagovat
smazaný uživatel

na vraha reagovat nebudu

Je to slabší Hurtlocker a to o dost.

Kdyby z toho nečišel patriotismus na sto honů tak to nikdy nemá šanci na oscara.

Reagovat
vladis271

Hlavne ten patriotizmus tam byť musí, ked aj z reálnych fotografií na nete je zrejmé, že skutočný Chris patriot bol. A na tom nevidím nič zlé, pokiaľ človek nie je "patriot" typu Kotleba.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
vladis271

mne sa to dosť páčilo. Osobne z noviniek najviac. Unbroken, Enigma, či Theory of Everything sklamania, najmä ten Hawking bol pre mňa prepadák. Ale sniper ma bavil.

Reagovat
Whitemedia

Nejvíc z novinek se mi líbí Stonehearst Asylum a zrovna o tomhle snímku se vůbec nemluví

Reagovat
blade115

Tak to já naopak od Enigmy čekám víc jak od snipera. Ale ještě nevím no, narozdil od vás neuvedomelych na to chodím za zážitkem do kina.

Reagovat
Sandstorm

No zrovna American sniper je z těch DVDscr jedna z nejhorších kvalit

Reagovat
iamek

Koukam na 150 palcovce a jede to uzasne.

Reagovat
Sandstorm

A jakou máš verzi? Já sem zkoušel snad pět verzí a každá byla dost bídná. Nakonec mi přišla nejlepší tahle American Sniper (2014) DVDSCR x264 AAC HQ-CPG, ale i na DVDscr je to celkem bída.

Reagovat
iamek

Lottery

Reagovat
Sandstorm

Tu sem měl a to bylo hrozný, takovej trochu lepší CAM

Reagovat
iamek

:-D :-D :-D

Reagovat
iamek

Kdyby takovou kvalitu mel CAM, tak z mych 150 navstev kina rocne se stane tak 60 a to jeste festivalovych filmu :-D

Reagovat
Dawon

150 palcu? Ty mas TV se skoro 4 metrovou uhloprickou?

Reagovat
iamek

Tak cm no . Ale 4 metry bych bral =-O

Reagovat
Dawon
Reagovat
Rssa

150 palců jsou ale skoro 4 metry uhlopricka...takovou televizí si troufám tvrdit že nemáš...

Reagovat
kiwwi

naco bol dobry tento komentar, ked uz na to poukazal niekto iny a iamek uznal chybu?

Reagovat
Rssa

Nato, aby prispivajici více aktualizoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Tos to měl otevřený den?

Reagovat
Rssa

Večer se koukal a ráno reagoval

Reagovat
nani92

ja idem teraz si dať DVDscr ten film o Hawkingovi

Reagovat
smazaný uživatel

Umnbroken jsem před pár dny viděl a docela mě zklamal. Po takovém traileru jsem čekal mnohem více. Tvářilo se to jako megafilm, ale tím opravdu není..

Reagovat
smazaný uživatel

priste ocekavam ze rooney bude hrat beka, di maria si stoupne do brany a van persie bude delat trenera

Reagovat
Swarley

když to bude na 4 beky...

Reagovat
Infernoqt

nejvíc mě dostal ten Jones při kopání rohu... jako pochopil bych to ještě jaksi u Roja, ale Jones ^^

Reagovat
kiwwi

a pritom jednoznacne najlepsiu kopaciu techniku ma Blind

Reagovat
ACSMan

Dneska už tak 150tý ironický příspěvek co čtu ale nedivím se, filosofie LVG sahá nad hranice lidského chápání

Reagovat
Mariano13

Pekný nástup Eliu u svätcov

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda ze CR poslal do riti Irinu?

Reagovat
EXoRcIsT

vraj lebo nemala rada jeho mamku

Reagovat
Sandstorm

ne, poslal jí ke mě domů

Reagovat
celeb

*pos... co?

Reagovat
Infernoqt

on se chtěl celou dobu vrátit do Manchesteru, jen jí se líbilo ve Španělsku, tak ji poslal k vodě

Reagovat
smazaný uživatel

však je stejně hnusná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přes 15. Přestárlá, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

"Viď".

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Byla otázka času než jí ho pošle do řiti. Zvyk je železná košile.

Reagovat
Mervin

Jak to funguje ve fantě, když máš s hráčem, na kterého narazíš v poháru stejný počet bodů? Oba máme 46 a oběma nehrál Downing a Alexis.

Reagovat
kiwwi

If a cup match is drawn, then the following tie-breaks will be applied until a winner is found:

Most goals scored in the Gameweek

Fewest goals conceded in the Gameweek

Virtual coin toss

Reagovat
Mervin

díky, sakra to bude těsné

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že golman má vliv na to jak hraje obrana? Velký fotbal jsem nikdy nehrál, tak nevím, ale na malém mi příjde, že když golman ty spoluhráče cepuje a oni ho poslouchají, tak to funguje mnohem lépe, než když drží hubu.

Reagovat
Mervin

Také by mne to zajímalo, protože mám naprosto stejnou zkušenost.

Reagovat
Lacko_Boh

má obrovský ale dôležitejšie ako organizovanie( ktoré aj tak v 1. rade ošefuje stoper) je dôvera v bránkara a to ,že sa môžeš na neho spolahnúť.

Reagovat
Lacko_Boh

Laco a to vieš že dôvera = môžeš sa na niekho spolahnúť?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NU, CP - Pardew aura?

Reagovat
fff

Tak ze by ten Jove nakoniec predsa do Juve? Celkom by sa mi pozdaval aj k nam, len skoda tych zraneni.

Reagovat
kiwwi

United chanting "442" at the half-time whistle. Can't have been too often that fans have chanted a football formation at the manager before.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

za chvíli bude nad Old Trafford létat letadlo s nápisem "the wrong formation, switch it back to 4-4-2"

Reagovat
nani92

ked taký zaslepenec sa často nevidí no..

Reagovat
Miguel19

píše si

Reagovat
Ritchie

Reagovat
iamek

Depay hraje uzasneee. LVG kupuj. Potrebujeme LWB

Reagovat
fff

Kto sa tak relane spomina v suvislosti s vami teraz v zime?

Reagovat
smazaný uživatel

Garaya Sneijder.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý kdo měl zrovna dobrý zápas.

Reagovat
TopinB

Reagovat
mithro

vsetci. a nepride nikto. popojedem

Reagovat
Swarley

Depay v létě přijde

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocnost, ked nevyuzivame ani Januzaja

Reagovat
Swarley

tak jde o to, jestli pořád je ve hře ten přechod na křídla kvůli tomu, že kvalitní nemáme...třeba v létě budeme chtít křídla nakoupit a hrát klasické 4-3-3...

Reagovat
Infernoqt

j, ted ho nemáme jak využít, akorát bychom ho zkazili na backupu někde a v létě už snad trvale přejdem na 4-3-3, kde se najde uplatnění

Reagovat
iamek

Je skvelej. Rychly, primocary, pali hned na branu, umi odcentrovat. Moc se mi libi.

Reagovat
Infernoqt

já vím, taky ho chci... měli bychom na něj mít výhodu vzhledem ke kouči a holandanum v týmu

Reagovat
smazaný uživatel

2 holanďani v týmu, to je moc no

Reagovat
hitZor

3-5-2 jako mezikrok mezi 4-4-2 a 4-3-3?

Reagovat
Infernoqt

mno, pochybuju, že tě opravdu zajímá na toto téma vést diskuzi... jinač mezihra ani ne, je to otázka času, kdy k tomu přejdem, jen to chce prostředky (hráče)

Reagovat
smazaný uživatel

a Strootman nejlepsi hrac zapasu AS.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

Jinak všimli jste si dneska, když je Rojo zpět v sestavě, úplně to posunulo rozehrávku naší obranné řady na novou úroveň. Strašně tam chyběl. Je mnohem přesnější než Ferdinand s citem na náběhy útočníků.

Reagovat
Counter

http://instagram.com/p/x-IkpGi6XC/

Alexis se učí anglicky...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: chystáte se někdo sledovat od pěti ten zápas v boxu? Wilder x Stiverne

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevie niekto ako funguje podiel z predajnej sumy z budúcich prestupov pre materský klub? Ak teraz prestúpi mladý hráča z klub A do klubu B v tom istom štáte, a potom prestúpi z toho klubu B do zahraničia, dostane jeho materský klub (klub A) nejaké peniaze z prestupu?

Reagovat
Zaschrona

http://en.wikipedia.org/wiki/Transfer_%28association_football%29#Solidarity_contribution

Nicmene, narok na solidarity contribution se uplatnuje jen v pripade prestupu hracu do jine zeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka za odkaz, nevedel som ako sa nazýva ten pojem. Ale aj tak mi to nie je úplne jasné, potom keď prestúpi do zahraničia tak nebude mať jeho materský klub nárok na tie percentá?

Reagovat
Zaschrona

Narok maji vsechny kluby, kde ten hrac hral v tom veku, jak se pise v te tabulce. Pojem matersky klub tahle problematika nezna. Takze napriklad - kdyz by Marek Hamsik prestoupil za 50 milionu euro mimo Italii - pak by mel klub Jupi Podlavice narok dle te tabulky priblizne na 1% te castky, takze by mel dostat 0,5 milionu eur. Slovan Bratislava by mel mit narok na cca 1,5%, takze by dostal treba 0,75 milionu eur atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha už mi to je jasné, tak to mi odĽahlo vďaka za objasnenie

Reagovat
Zaschrona

SAAAAAAAAAINTS

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nějaký stream na MOTD ?

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Mi nefunguje

Reagovat
nani92

z tých 5 streamov ti niktoré pôjdu a niektoré nie..ja pozeram natom a ide mi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Wenger on signing a centre-back: "If it was easy, we would do it. We haven't found anyone."

"Of course we've made enquiries (for a centre-back) but they just say 'ok, come back in June or July & maybe yes."

Reagovat
PhilipS

takovej Sivok na backup by byl k mání...

Reagovat
Lacko_Boh

tebe by mal doktor zakazať čítať Wengiho tlačovky ,jebne ta mne zakazal citat lolkaca a ownyho

Reagovat
smazaný uživatel

a pomohlo? cítiš sa lepšie?

Reagovat
Lacko_Boh

neposlucham a čítam ich dalej

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s owny je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho mam rad

Reagovat
fff

owny je taky EF Grinch, vkuse mi pride nasraty a do vsetkeho a kazdeho rype, ale bavim sa na tom

Reagovat
smazaný uživatel

občas je fakt vtipný, ale dosť často aj trápny

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
Lacko_Boh

sak oboch mam rad

Reagovat
Counter

Kdyby si uměl udělat srandu i z vlastního oblíbeného týmu, tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, dělám to celkem často.

Reagovat
Counter

Reagovat
madridcan

Ak myslis svoj ,,humor", tak tam si na srandu skor ty

Reagovat
Counter

Nevím, co myslíš.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

https://pbs.twimg.com/media/B7katVlIIAEYOdX.jpg

Tohle vypovida o urovni PL rozhodcich fakt vsechno. Tohle ze je ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

A hlavny to ma hned pod nosom

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je fakt naprosto nepochopitelný prostě...

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna to vyznačení obránce je trochu zavádějící, protože Pantilimon byl v ten moment mimo branku - tudíž obránce zastával roli brankáře a v případě, že by Verts byl za půlkou v podobným postavení, tak by to ofsajd byl...nicméně tohle rozhodčí hrubě nezvládnul

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaká pičovina s tou pozicí brankáře ne? V normálním fotbale poslední nechytá, to jenom na sídlišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozici posledního bránícího hráče. Kdyby doběhli až do vápna, rukou ten hráč hrát nemůže

Reagovat
Mimalu

No on to myslel tak že být to za půlkou tak to opravdu offside byl, většinou se jednoduše sleduje postavení posledního obránce a útočníka, ale ve skutečnosti se sledují poslední DVA hráči bránícího týmu, v 99,9% případů je to obránce a brankář, ale v okamžiku kdy brankář vyběhne, tak se sledují poslední dva obránci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že nemůže chytat rukama atak, ale jinak má pravdu. Pokud by byl Vertonghen za půlkou, tak to je ofsajd.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
hitZor

Reagovat
fenixLFC

nie nieje, v tomto pripade sa rata ako ,,brankar'' mimalu to spravne pise...aj v LM alebo kde sa to stalo a tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ok,ok, já jenom toužil pronést vtip o sídlišti

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že nechytá To bylo myšlený jen obrazně, že by to byl prostě ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najnepochopitelnejsie je ako to mohol odmavat, kedze linia bola este na polke, na ktorej sa on nepohybuje. To skratka ani nejde, to musel mat zatmenie.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
hitZor

Reagovat
Godwinson

Reagovat
hitZor

Tuhle sezonu to je jeden fail za druhým. Přijde mi, že jediný ze současných rozhodčích, co neměl nějaký fail, byl Friend, u ostatních těch lepších si minimálně chybu dokážu vybavit..

Reagovat
Wat

To jsou ocasi.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

To je slušný přešlap

Reagovat
Miguel19

Lavička ty fíky docela prožívala..

Reagovat
Miguel19

Verthongen zase taktický fauly koukám

Reagovat
Minister

Graham také šance

Reagovat
stiflerovamama

No ale ten Van Gaal je teda strasne nesympaticky oproti Moyesovi

Reagovat
Minister

Elia oslava ako Ronaldo?

Reagovat
Minister

Tú ruku fakt mal odpískať. Úplne jasná penalta.

Reagovat
Infernoqt

Louis van Gaal gets Phil Jones to take Manchester United corners - what will be his next tactical innovation?

-David De Gea to take long throws

"He has the physical attributes. The fact no-one else has had their goalkeeper do this is simply because no-one else has the same understanding of football that I do."

-Chris Smalling on penalties

"You do not understand my philosophy. If you knew anything, you would know that our rivals have seen this video, and so other goalkeepers will not be prepared to face Chris."

-Angel Di Maria to play centre-back

"We have a philosophy that we are developing. This is more important than these problems you tell me about Andy Carroll and his headering."

-Wayne Rooney instructed not to shoot for fear of offending Sir Bobby

"We are Manchester United. This means we do not upset our history by breaking the records of our legends. Wayne understands this."

-Phil Jones to be lead model for all future Man United photoshoots

"Phil has a face that shows what we are trying to achieve here."

Reagovat
smazaný uživatel

hmm hotová kanonáda v JLA, pekne chlapci a Trťo je pán

Reagovat
smazaný uživatel

a súboj českých gólmanov začína

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Hutton dnes 0/3

Reagovat
Godwinson

Občas se holt nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

no on ani za jeden nemohol

Reagovat
Godwinson

Ale oni stejně ještě otočí

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že práve proti nim nie

Reagovat
Godwinson

Tak možná přeci jen ne, no

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

já vsadil senatory, dostali šatnak lamy

Reagovat
smazaný uživatel

to je prdel v JLA, 4.gól

Reagovat
Infernoqt

trochu štěstí, že se jim zranil Rinne, jinak je Nashville hodně nepříjemnej tým

Reagovat
smazaný uživatel

tj, ale dnes veľmi nič neukázali

Reagovat
Infernoqt

jsou jediný tým v nhl, co nemá losing streak

... já jsem rád, že padnou, chci aby ducks byli top of the league na konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

TRŤOOOOOOOOOOO

Reagovat
nani92

Reagovat
Godwinson

500. pro Careyho Price

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
TopinB

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Cech ukazuje, ze je porad jeste lepsim golmanem, nez ten namachrovanej talentovanej sasek. Jen tak dal.

Reagovat
Steven666

no žeby mal proti Swans veľa práce sa povedať nedá.

Reagovat
kiwwi

Jones is taking corners to avoid him from clattering into his own players trying to head the ball. Smart move by LVG.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Error

Villans si nahlas říkají o první sestup... V tuhle chvíli mimořádně zoufalý tým, především co se střílení gólů týká.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom šancí měli habaděj. Nechápu, jaká deka na nich leží, že to nedokáží proměnit...

Reagovat
Whitemedia

Oni dali jenom 11 branek

Reagovat
kiwwi

wau, Filipe Luis slusna anglictina, som necakal od neho

Reagovat
smazaný uživatel

lol, pozrite si v MotD Chelsea za stavu 0-2 po Willianovej tyčke je záber na Mourinha a za ním sedí Costa, ktorý v tom čase ale bol na ihrisku a neskôr dal ešte gól. Náhoda? Nemyslím. Ilumináti.

Reagovat
Whitemedia

jsou všude

Reagovat
Arbiter

loooool

Reagovat
Wat

Si šel odpočinout na chvílu.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
efellipe

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Only Beckham, Zola & Henry have scored more free kicks than Larsson in the Premier League.

Veľký frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Zola

Reagovat
hitZor

Reagovat
Wat

Slušná mašina v tomhle, no.

Reagovat
kiwwi

aj tak si furt spomeniem na ten jeho dive proti Wolves ktory bol epicky potrestany

https://www.facebook.com/video.php?v=2796928960236&set=vb.1168831838&type=3&theater

Reagovat
Azza

Reagovat
hitZor

Stejně ale nechápu proč v takovémhle případě ten hráč tak skočí.. Kdyby pokračoval dál, tak do toho obránce vletí a stejně je to penalta

Reagovat
cristiano.K.

běžte si ty gaye,islám a jiné řešit někam jinam,už je to fakt otravný

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
Godwinson

Pěkně Matić

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vodka

Matič

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

len mu daj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Murtago

Reagovat
efellipe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Infi

Reagovat
guzman

Reagovat
fenixLFC

wow, na odkazy v diskusi sa uz da priamo klikat gj

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
nani92

West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Murtago

Reagovat
Free_player

Elia

Reagovat
Elliasson

Reagovat
nani92

Falcao v Liverpoole

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

To by byla bomba. Se smeji jak je drahy a pak by ho tam meli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Jel na výlet do města Beatles nebo co?

Reagovat
jany kozak
Reagovat
kubys

Wtf

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Džeko páli ľavačkou zvnútra šestnástky, Ospina vo veľkej pohode chytá s prstom viete kde.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
hitZor

Tipl bych, že to byl Vlado Goffa

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkal Arsenal win hola heeej

A všichni co chtěli výhru City šašci

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jednou jsem si zadal sledovat diskusi (nové příspěvky) a už tam dávno žádné nové nejsou a já ji sleduji stále, ale nemůžu to vypnout, protože nevím, která diskuse to byla, poradíte?

Reagovat
smazaný uživatel

OOOSPINA je šéf!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tragéédi Paráda ! A teď zase jako obvykle můžete prohrávat.....

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja jim, narozdil od tebe, tu LM preju. Na ukor LVG

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

To nám nepřeješ ani to třetí místo?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Nevím, co je větší překvapení, jestli to, že jsme vyhráli nad dobrým týmem nebo to, že jsme vyhráli s Deanem. Každopádně dnes dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla > Eriksen

Reagovat
SunFells

Slunce > Měsíc

Reagovat
Cobra

Kebab>Gyros

Reagovat
Murtago

Terorista!

Reagovat
niflheim

Arsenal vyhrál proti top4 klubu, nemožné

Reagovat
SunFells

na City umíme.

Reagovat
J0EL

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

A dokonca v suchom tričku.

Reagovat
smazaný uživatel

Radamel Falcao hostuje z Monaka v Manchesteru United, kde se mu ale příliš nedaří a podle všeho Rudí ďáblové nevyužijí na konci sezóny opci. Kolumbijský kanonýr by ale poté mohl zůstat na severozápadě Anglie, zajímat se o něj prý začal Liverpool

Kto take bludy vymysla

Reagovat
kiwwi

vzivote by tam nesiel

Reagovat
smazaný uživatel

To jako, že za vás odehrál 13 zápasů, tak už je to klubová legenda a nešel by ke konkurenci?

Reagovat
kiwwi

k jakej konkurencii prosim teba

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva hrajete stejnou soutěž, oba týmy mají ambice vyhrávat ligu. To, že jsou momentálně v tabulce úplně jinde přece neznamená, že nejsou konkurence.

Reagovat
kiwwi

to je jedno, aj tak som to myslel inac

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli jsi myslel rival, tak to jsem zase nemyslel já.

Reagovat
vladis271

Aj tak ho nechceme. Načo by nám bol taký IP priemerák? Hodí sa do MU.

Reagovat
kiwwi

radsej utocne trio Borini - Lambert - Balotelli

Reagovat
vladis271

na maródke už máme Studga. Ten je o level vyššie než Falcao a nebere také nehorázne peniaze.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

a samozrejme; Coquelin > Matić

Reagovat
J0EL

Reagovat
Steven666

hral dobre ale bude musieť ešte veľa mliečka vypiť aby sa dal porovnávať z Matičom :)

Reagovat
smazaný uživatel

*4 krat

Reagovat
LAM

City jsou bez Toureho a Nasriho poloviční.

Arsenál toho využil maximálně.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nielen "Coq ", ale celý "Arsenal "

Reagovat
SunFells

beci nakonec dobří, Coq výborný a Santi opět famózní. Alexis s Kunem tam nemuseli být.

Reagovat
Wat

Santiago prostě úžasnej, už zase hraje to svoje. Na tu lehkou bídu, kterou hrál, dává perfektně zapomenout. Ale dneska to šlapalo jako tým, tak to má bejt.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Draw me like one of your french girls.

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
Fenri

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
TopinB

Reagovat
Free_player

Reagovat
masly008

C

Reagovat
masly008
Reagovat
Jardin

Reagovat
afc

Fantasticka odpoved na vcerajsie vyhry konkurentov.Dne s Top defenzivny a koncentrovany vykon.Preco takto nehrame stale?Kto by to bol pred mesiacom povedal,ze s Coquelinom a Bellerinom vyhrame na City s cistym kontom?Dnes Santi MOTM.Bol genialny.

Reagovat
Matesuj
Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Po delší době mě fotbal od Arsenalu bavil. Jenom je potřeba naučit Sancheze přihrávat. Je super, že s balonem udělá 30 metrů, ale když ho nepředá, tak je to špatný. Obrana super, City takový mdlý výkon, ale na to se historie neptá. Wenger střídal v ideální časy, takže za mě super.

Reagovat
Counter

Hlavně toho Cazorlu sundat dolů, že?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Londýnská výpomoc, tak to má být.

City trapní, nepředvedli nic.

Reagovat
Infernoqt

Ten boj o LM bude ještě napínavý. Byl bych dost naštvaný, kdybychom to letos neurvali. Ale těch adeptů je tam řada a my máme vrtkavé výkony na hřištích soupeře, kde Arsenalu věřím víc. Ale doma bychom je dát měli,takže je to ve hvězdách.

Reagovat
kiwwi

nebudz posraty az za usami

Reagovat
PhilipS

rozhodčí už vás tam nějak dotlačí...

Reagovat
kiwwi

dufam, zatial nas skor rezu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
J0EL

Reagovat
Infernoqt

to je vtip ne? opomínají nám i pískatelné zákroky, narozdíl od vás, my penaltu ještě neměli... od dob Moyese se nedá říct, že by nás brali nějak jinak

Reagovat
PhilipS

Stačí aby Wenger vedle sebe postavil Santiho, Rósu a Alexise....a jede se bojovat o druhý místo...

Reagovat
PhilipS

a za ně Francise "lepší než Matic" Coquelina...

Reagovat
PhilipS

a btw. gratulace Chelsea k titulu....

Reagovat
smazaný uživatel

Snad najhorsi domaci vykon za posledne 2 roky , zasluzene vitazstvo pre Arsenal. Gratulacia

Reagovat
smazaný uživatel

Šmatlák Cazorla zase rozhodl utkání

Reagovat
jacobT

Thierry v štúdiu a už sa vyhráva.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ještě najdi jak tam Clichy vykoupal Oxe

Reagovat
Counter

No Clichy hrál dneska dobře náhodou, se nějak hecl proti nám.

Reagovat
SunFells

Reagovat
spider_8

Ty jesličky byly takticky úplně na hovno Kdyby mu to vypíchl, tak šli City do rozhozený obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

vie, čo si môže dovoliť

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál vůbec? Nějak jsem to zmeškal a právě v těchle zápasech by se u něj mohl lámat chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne.

Reagovat
Fenri

S přehledem jako vždycky.

Já si neumim představit, že by někdy zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Nebo, že by s ním v sestavě Arsenal někdy prohrál...

Reagovat
SunFells

Skvěle, fakt ukázal známky toho, že by mohl bojovat o sestavu i dlouhodoběji.

Reagovat
smazaný uživatel

bojovat o sestavu? tak jedine sám so sebou

Reagovat
SunFells

To může teďka.

Reagovat
Counter

Je zajímavé, jak se ve fotbale může leccos zničehonic zlomit. Ještě nedávno chodil po hostovačkách, hrál v Charltonu... A najednou má budoucnost v AFC.

Reagovat
smazaný uživatel

tak podľa fantomasa by ju mať nemal, takže by som s tým počkal.

Reagovat
Fenri

Mi přijde, že v něm to bylo vidět vždycky. Akorát mu Wenger nikdy natolik nedůvěřoval, aby mu dal šanci na delší dobu. Většinou byl u nás lepič (a to i když vlastně vždycky hrál dost dobře; nebo alespoň si nepamatuju nějakej špatnej výkon za nás). Já doufám, že mu to vydrží, protože přesně takhle si představuju hru hráče na jeho pozici

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne chodil po debilných hosťovačkách, kde sa ani poriadne nemohol ukázať, kedže v nejakom Freiburgu hrával pravé krídlo.

Reagovat
Counter

jj, já ho měl vždycky rád a taky nepamatuju, že by někdy zahrál vyloženě špatně.

Reagovat
SunFells

Největší záhada je, proč se na těch hostovačkách tolik neprosazoval, když u nás hrál i v minulosti velice dobře, hlavně na beku.

Reagovat
Fenri

*hlavně kdekoli, kde byl zrovna potřeba

Reagovat
Counter

Reagovat
j_mrazik

Ten jeho osud se trochu podobá Flaminimu, než šel jak sráč do AC.

Reagovat
SunFells

A Coqovi končí smlouva Coq je však celý dychtivý prodloužit

Reagovat
smazaný uživatel

asi nemal stastie na tie kluby, hraval vacsinou na kridle

Reagovat
SunFells

Kde to berete takové informace? Já mám za to, že hrával spíš beka a ve středu. Někdy třeba i na křídle, ale že by většinou na křídle, to fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

stas to tu písal

Reagovat
Fenri

a já jsem ho viděl Asi deset minut

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa musel byť skvelý aj na tom krídle

Reagovat
SunFells

Trochu jsem pohledal a byl tam hodnocený jako třetí nejhorší hráč ligy Hrával levé křídlo za zraněného Pilaře a ještě jednoho, ale nastoupil i na obou krajích obrany a ve středu hřiště.

Reagovat
Counter

Kvalitka, dal do toho všecko.

Reagovat
J0EL

Bol to dokonaly vykon, uz si nepamatam kedy nam DM-ko zahralo podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dík, já jenom doufám, že to u něj není nějaký lauf a bude takhle hrát delší dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Song 2.0

to garantujem, akože sa Dušo volám

Reagovat
smazaný uživatel

praveze cisty flamini

Reagovat
smazaný uživatel

myslím ten neuveriteľný príbeh, kedy sa z odpisovanej nuly stane za pár zápasov ťahúň tímu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, Coq v životě tak špatně jako Song před tím svým zázračným zlepšením nehrál..

Reagovat
smazaný uživatel

ale odpisovaní boli rovnako.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to bych neřek Coq lítal po hostovačkách a Song tehdy hrál základ Ale pokud myslíš od fanoušků tak to potom jo

Reagovat
SunFells

Celkově je to úplně jiný příběh.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo Coq Barcelonu odmietne

Reagovat
SunFells

Lebo všechno Zatímco Songinho hrál v začátcích hovno a Wenger na něj vsázel, tak u Coqa to bylo naopak. A teď je Coq dost na začátku cesty, aby ty jejich příběhy vykazovaly nějaké podobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

s odstupom a postupom času sa objavia

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

wenger songovi vzdy veril, flaminiho skoro predal pred tym birminghamu..s coqom sa uz tiez velmi nepocitalo

Reagovat
smazaný uživatel

nekazte mi to všetci

Reagovat
smazaný uživatel

no kazi ti to hlavne song s coqom

Reagovat
smazaný uživatel

Hecuje jako Flamini, tackluje jako Flamini, dává saně jako Flamini....

Reagovat
Counter

Za rok do Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechna čest, jak zahrál. Ale zrovna tenhle moment? Udělá jeden zákrok a naparuje se doslova jako plameňák.

Reagovat
smazaný uživatel

o to ide, že už si dovolí spičovať o toľko starších spoluhráčov a takých hráčov ako Alexis alebo Ramsey. Tak to má byť.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle to bylo myšleno, to pak jo. Já to pochopil tak, že udělal obyčejný zákrok a pak dělal gesta jaký je machr.

Reagovat
smazaný uživatel

NESKUTOCNE ZVLADNUTY ZAPAS...v nasom podani proti silnemu vonku..strasne dolezite vitazstvo ktore doda timu velmi vela sebavedomia...wengerovi absolutorium za zostavu, taktiku a striedania...skvelo to zvladli mladici coq s bellersom ktori ukazali ze na to maju a su ready na vsetko..santicka hodil ozilovi rukavicu, takto je neposaditelny a hra vo forme ako ked k nam prisiel..vsetci boli vazne super, este specialne by som vypichol girouda ktoremu by som dnes bozkaval nohy a nacha, ktory to zvladol vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

a este zopakujem taky moj pocit ze tuto sezonu by sme mohli nieco porobit v lm..vieme zahrat velmi dobre a chytame formu pomaly

Reagovat
kiwwi

City to bez Aguera zvladlo vyborne a jak sa vrati tak prehraju komu som to minule (aj ked len zo srandy) hovoril

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
PhilipS

Thierry je klasa i ve studiu...

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt toho zavedenia klikatelnych odkazov, vyhra arsenalu by bola highlightom dna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Som zvedavy na Krlesa teda

Reagovat
smazaný uživatel

Bude zrúbaný ako delo a o jednej v noci bude vypisovať, ako má Arsenalistov rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina konečně na cestě být jedničkou místo toho srandovního Poláka?

Reagovat
Counter

Už pár týdnů jednička je. Dokud se nezraní nebo nezačne dělat blbosti, tak jí i bude.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mada

a naprosto zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře že Arsene Wenger tam začal dávat Tomáše Rosickýho

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím, David Šesťšesťšesť

Reagovat
HonzaKoller

"Girouda posunuly Gunners a páté místo s bodovým odstupem na druhý Manchester United. Domácí naopak ztrácí na druhé pozici ztrácí na Chelsea už pět bodů."

not bad

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
blade115

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin: 3 tackles, 4 interceptions, 7 clearances

monreal: 6 tackles, 7 interceptions, 9 clearances

coquelin : ∞ tackles, ∞ interceptions, ∞ clearances

Reagovat
smazaný uživatel

Francis Coquelin: 100% tackle success, 88% aerial duels, 5 interceptions, 6 interceptions, 11 clearances

Reagovat
smazaný uživatel

jedno bude tackle

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

and 1 shout that is better than any shout that Flamini ever gave

Reagovat
smazaný uživatel

to je prave jedina vec v ktorej je flamini lepsi ale vidno ze na tom coq pracuje

Reagovat
Fenri

Famózní prostě

Reagovat
Wat

Manchester City tak doma prohrál o více než jeden gól poprvé za 51 měsíců - naposledy v říjnu 2010 taktéž s Arsenalem (0:3).

Reagovat
Sali5

To bylo taky naposledy, kdy vedli po poločase s někým z trojice MU, City, Chelsea venku

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově nudnej zápas. Naše obrana udělala dvě tragický chyby (plus Monreal letěl jak hard) dostali jsme dva góly. Co je průser, že doma jsme letos tragický a ta záloha bez Yayi je totálně v hajzlu. Tohle byl možná i prokauč od Pellého od začátku..

Reagovat
SunFells

Po hard nárazu letěl hard no.

Reagovat
Matesuj

Reagovat
smazaný uživatel

Prokauc v com? Momentalne v tom bol nevinne. Postavil to najlepsie co mal k dispozicii v momentalnej forme. Aj s Aguerom bez formy. Reagoval striedaniami v podstate spravne, mozno niektore mal dat skor a niekore neskor. Stale sme zavisli na Yayovi. Fernandinho siel vykonami z minulej sezony strasne dole

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam dát Frank měl hrát od začátku jako spojnice zálohy s utokem. Případně dva útočníci..

Reagovat
smazaný uživatel

Příště mu to poraď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

If Ozil played like Silva did today, there would already be a column in the Daily Mail slating him.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně aby se Petr Čech udržel na postu brankářské jedničky v Chelsea. Jinak začnu fandit Celtiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Wengele má pochvalu, že konečně začal stavět objektivně lepšího kolumbijce do brány. Dostal on vůbec gol?

Reagovat
Lacko_Boh

ani na treningu a ani si to neviem predstaviť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si neumím představit, že bychom s ním v bráně někdy prohráli.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Matesuj

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fff

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Hyrax

Reagovat
kiciN

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

vraj este nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si to, Szcz může balit kufry, já to říkal hned, že ho dříve nebo později posadí

Reagovat
smazaný uživatel

sa ti pacil z l1?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v Nice byl pokaždé parádní, proto jsem se divil,že jde jenom na lavičku, byť do Arsenalu. Navíc po vydařeném mistrovství.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
Lacko_Boh

minule si bol kopať so synom v parku a ani jemu vraj nepustil, on to nevie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

jj to si pamatam

Reagovat
jacobT

Reagovat
J0EL

pod este prosim

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
CubONE

Reagovat
fff

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
SunFells

Do svých šestadvaceti doposud nepřekonán.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ináč skvelý zápas :) pre oba kluby za dnešné predstavenie

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea suverénně nejlepšítým tohoto kola, usuzuji z toho výsledku, který je parádní. Čech musí být v brance už teď pořád.

Reagovat
Counter

Zajímavé taky bylo, že úplně v klídečku se dneska povedlo ubránit nějakých 16 rohů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina si to umí narozdíl od Poláka zorganizovat.

Reagovat
Counter

On mi právě přijde ve vzduchu fakt průměrný I dneska to tam tak nějak pochybně boxoval...

Reagovat
Wat

Já dneska koukal, jak to boxoval tak zvláštně jednoruč. Ale jinak se předvádí v dobrém světle a ostatní věci ještě může dopilovat.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

No to je celkem pravda, navíc vysoký taky zrovna není, jeho přednost jsou reflexy na čáře.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto je wojta jasne lepsi, ale inak vyzera fakt solidne..ma fantasticku rozohravku a tiez pri nom nemam pocit ze hocikedy moze spravit kiks, chyta zatial velmi stabilne

Reagovat
Counter

No nevím, měl tam dneska jeden špatný odkop a jeden centr mu spadl na zem, byť ho teda hned chytl.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

Ten odkop byl hlavně dost speciální

Reagovat
fantomas

Organizace nerovná se "hra ve vzduchu".

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto hulí, niekto organizuje hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

no, moc těžký to neměl, zvlášť když Navas 9x z 10 pokusů trefí prvního hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ten Ospina ma sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že ironie

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako, radšej by som bol, keby chytal Szcz, lebo ho mám radšej a je mi sympatickejší, ale keď sme s Ospinom ešte nedostali gól a funguje to, tak na to nie je jediný dôvod, samozrejme.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

vojty mě je taky lito, je to srdcař a všechno, ale bohužel tuhle sezonu absolutně nepotvrdil vykony z loňska...takže má smůlu. Je dobře, že má konečně nějakou pořádnou konkurenci a oba dva jsou ještě relativně mladí na Gk, tak uvidíme jak se to vyvrbí

Reagovat
kiwwi

jak moze byt niekomu Szcz sympatickejsi (ako hocikto) asi vzivote nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

nikto to od teba ani nechce

Reagovat
Lacko_Boh

po Almuniovi a neistých Fabianskeho výkonoch došiel sebavedomý Wojtech,aktívny na socialnych sietach s vtipnými vyjadreniami...take niečo ako sa tebe zapáčil LVG po Moyesovi

Reagovat
SunFells

Ty ho taky piču znáš.

Reagovat
Counter

Výborný postřeh.

Reagovat
fantomas

Ako hocikto je asi nefér, ale speciálně ako Ospina, kterýho v podstatě ani nemá šanci znát (a nesympaticky snad na první pohled nepůsobí)... to taky nepochopim.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, tak nie je to napr. práve preto, že ho nemám šancu poznať?

Reagovat
fantomas

Tak to je pak od tebe ještě spíš nefér než od kiwwiho.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ako keby si napísal, že je nefér, že mám radšej susedu, s ktorou žijem odmalička, ako susedu, ktorá sa prisťahovala minulý týždeň.

Proste, Szcz pre mňa znamená Arsenal a chcem, aby sa mu darilo a aby chytal, nechápem, čo je na tom tak ťažké pochopiť.

Reagovat
Kenneth

Dojemný příběh.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo smrdíš pod PL? Pod PD už sa ti všetci smejú, tak chodíš smrdieť inam?

Reagovat
Kenneth

Já si můžu chodit kam chci, Petře Juniore Novotný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak pokud řekneš, že máš Szcz rád, budiž... ale pokud ti je sympatičtější, tak už nutně srovnáváš, ačkoliv pořádně nemáš jak.

Ale však klidně si to tak měj, já vim, jak přemejšlíš, jen to holt nechápu ve smyslu, že se s tim nedokážu ztotožnit. Pro mě je to dost podobný jako řikat, že Flamini pro mě znamená Arsenal (což by docela klidně mohl), a proto ho chci vidět startovat za každou cenu až do konce jeho kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Flamini je piča, Szcz je sympaťák

Reagovat
fantomas

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

radšej vráť, čo si napísal o Coqovi

Reagovat
fantomas

?

Reagovat
smazaný uživatel

niečo v zmysle, že Coq u nás nemá a nemal by mať budcnosť

Reagovat
fantomas

Jj, přesně tak, z dlouhodobýho hlediska - na tom se furt nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

veď hej, ja viem, ale také veci teraz nemôžeš písať, lebo tým prinesieš Coqovi smolu.

Reagovat
fantomas

Evidentně ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

ze posadil oblubeneho priemeraka ? myslel som si ze chcete vyhravat

Reagovat
fantomas

Stejně asi nikdy nepochopim, jaktože se stal takovym oblíbencem v první řadě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to tiez nechapem, moc sympaticky tiez neposobi (pri kazdom uspesnom zakroku hlava do nebies ako ocny kontakt s Najvyssim ). Sebavedomie, ktore urcite ma az pozehnane, robi vzdy nejaku dobu zazraky, ale nakoniec sa musi kazdy vratit na Zem. Ospina je v kazdom ohlade lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sme si zapreháňali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobre, Wojta ma lepsi uces a...a je vyssi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tomu rozumim, sice by arsenal s polakem zas pravidelneji inkasoval, ale alespon by mel v brane poradny #sweg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

To štúdio na Sky Sports je bezkonkurenčné.

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Nasriho je podobna

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne

Reagovat
J0EL

Ale hej, mihol sa tam tiez.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fff

Reagovat
nani92

fakt nechápem načo tam liezol a ani tie peniaze nemôžu byť taký dôvod

Reagovat
13

OT: házená

Reagovat
smazaný uživatel

2 za polčas od Messiho ti príde málo?

Reagovat
kiwwi

2 tikety vysli...parada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Dobře mu tak

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz: Kde se dá dnes online sledovat Seahawks - Packers?

Reagovat
I am Mancunian

vipleague.com

Reagovat
smazaný uživatel

Pak ti dám do zpráv link, jestli chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

To bys byl hodný. Já jsem nějaké našel, ale nevím, jestli to vůbec pojede.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, hodím ti to tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Hm takze vsetci, co bojuju o LM vyhrali, nic neriesiace kolo Ale tak hlavne, ze sme nestratili.

P.S. Ten Falcao je snad blbost teda.

Reagovat
teenz

Proč snad ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi se jim nehodi do systemu jako bony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

Smiechu smiechu ale to je mi nahoda, ze ked nam polku sezony hral na hrote nepohyblivy hrac, tak sme hrali absolutne na chuja a cely tim trpel

Reagovat
vladis271

čo sa smejete? Proste sa nám Bony nehodí. Akože City ho kúpilo tak to znamená, že je od nás provar, že sme po ňom nešli?

Reagovat
fff

Prachy, plat a po tom zraneni sa mi zatial nezda uplne v pohode. Plus nie je najmladsi.

Reagovat
teenz

Platíš to ty ? Pokud by mu drželo zdraví, byl by hvězda.

Reagovat
fff

Neplatim to ja, ale kedze by bol dost drahy, tak by ostalo menej penazi na ine, mozno este akutnejsie problemy v zostave, brankar, po odchode Gerrarda CM a po moznom odchode Lucas v lete aj DM. Plus mozno bude treba zhanat nahradu na RB, keby konecne vypadol Hlen. Plus teda radsej by som dal peniaze na niekoho, kto by mal u nas dlhsiu perspektivu nez o par dni 29 rocny Falcao po vaznom zraneni.

Reagovat
teenz

A koho máte do útoku ? Jednoho IP a pak jen lemply ? On by nejen pozvedl na hřišti celej tým, ale i v kabině. Jako třeba tomu bylo u Suareze.

Reagovat
fff

Ved ja suhlasim, ze do utoku dakoho bude treba, len ovela radsej by som tie nie male peniaze dal na ineho hraca, nez Falcaa. Lacazette, Paco napr. u nas mozu hrat dlhsie, mali by mensi plat.

Reagovat
teenz

Tak pokud bude takhle Laca hrát, pochybuji že po něm pujdete jen vy a Paco podepsal smlouvu, takže ten minimálně rok-dva asi nikam nepůjde a Vale nemá důvod prodávat. Každopádně Falcao je jasná kvalita, kterou nemáte a pozvedl by většinu týmu.

Reagovat
fff

Aj tak nakoniec ostane Balotelli

Reagovat
Kenneth

Kolikrát si viděl Paca hrát?

Reagovat
fff

Asi ... 5 ci 6 .

Reagovat
Kenneth

A zaujal tě jo? On není zrovna to, co by vás posunulo. Falcao jo, ale chápu proč ho nechceš.

Reagovat
fff

Tak vcelku zaujal, hoci napr. Lacazette sa mi paci viac, pride mi schopnejsi v tom sam si nieco vytvorit. Paco mi pride skor ako zakoncovatel. Nebol by moja prva volba, no z dlhodobeho hladiska by som ho bral radsej nez Falcaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavite sa o Pacovi Alcacerovi?

Reagovat
smazaný uživatel

O Pakovi Ayestaránovi.

Reagovat
smazaný uživatel

z jakého dlouhodobého hlediska zrovna Lacazette nebo Alcacer jsou takoví hráči, že když se jim u vás bude dařit tak někdo přijde a koupí je a budete tam kde teď.

Reagovat
smazaný uživatel

No však jo.. někdo je koupí a budeme mít zase penízky na jinýho hráče. Takhle koupíme Falcaa.. tomu se bude dařit a pak nám odejde někam do Arábie zadarmo a bude hovno.

Reagovat
fff

Ty prides, das ctrl+f, nahodis tam fff a ides sa mi za daco smiat

Reagovat
smazaný uživatel

Filipko aky narcis

Reagovat
fff

P.S. pre kristove rany, nehovor mi Filipko

Reagovat
Swarley

Filipko aký podrážděný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Teď ti tak budeme říkat všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

A tebe zmenaren...

Reagovat
fff

Nebudete.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno?

Reagovat
SunFells

Filipko pls.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

teď to beru vážně ale Koupíte Lacazetta, bude se mu dařit, přijde PSG protože hledá náhradu za Ibru. Koupíte Alcarera, který by vás sice nějak neposunul, ale dejme tomu, přijde jeden ze dvojice Real Barca, protože budou chtít depth v útoku a jdete zas na párek.

Místo nějakých mladých nadějí a píčovin kterých máte plný barák by jste mohli přivést někoho hotového jako je třeba Cavani.

Reagovat
fff

Tak ja netvrdim, ze nemas pravdu. Dlhodobe hladisko som myslel tak, ze ti hraci su mladsi a to najlepsie maju pred sebou Ak by sa chytili samozrejme udrzat ich, to by uz bolo o inom.

A ono hotovi hraci ako Cavani, vieme ako to dopadlo u nas naposledy. A predtym. A este predtym ... Nevieme ich nalakat.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne mame tak nastavenu platovu politiku, ze ich nenalakame ani na plat, ako mancs DiMu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Lacazette je moj sen, musíme ho proste kupit

Reagovat
vladis271

Bony rovná sa Suárez.

Reagovat
vladis271

jasné, že je. Ani naše vedenie nie je také stupidné aby priviedlo drahého a nič nehrajúceho IPčkára.

Reagovat
fff

Kebyze BR dostal v lete prachy a nejake by ostali po kupe brankara, DM a CM, tak snad by sme tie zvysne dali inam, Lacazette, Paco, kebyze uz IP tak napr. Jovetic. Ale nie Falcao.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vaše vedení priviedlo drahého a nič nehrajúceho Balotelliho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten článek o jeho přestupu k nám napsal týpek, co v létě psal o tom, že chce Rodgers Aggera nahradit Alanem Tatem ze Swansea. Pár dní po tom odešel Tate na hostování do Crewe.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.riderhd.org/

Jedou tam Henryho goly..

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

City měli 12 zápasů bez prohry, hezky

Reagovat
vrabejka

Ted už máme nejlepší formu my

Reagovat
smazaný uživatel

Soton...

Reagovat
smazaný uživatel

Je podle formy za posledních 5 zápasů za Liverpoolem, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ale za viac než 5 je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak většinou se jako forma bere posledních 5 zápasů.

Reagovat
hitZor

6

Reagovat
kiwwi

len na evysledky davaju 5

Reagovat
fff

Napriek tomu 8. miesto, nasa zla forma zo zaciatku sezony sa zda este horsia.

Reagovat
SunFells

1000. pro Titiho.

Reagovat
fff

Reagovat
jacobT

Reagovat
J0EL

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Wat

Reagovat
afc

Reagovat
Trand

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Messiii

Reagovat
FUnk

Reagovat
PaulinhoTheGunner

"posunuly Gunners a páté místo s bodovým odstupem na druhý Manchester United. Domácí naopak ztrácí na druhé pozici ztrácí na Chelsea už pět bodů."

Vím, že tu je spec. upozrnění na chybu, ale tolik chyb všeho druhu v jednom souvětí, to je síla

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

By mě zajímalo, proč furt kopírujete to "posunuly" useklý - takle to akorát vypadá jako další chyba, přitom neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Hull ma s takym muzstvom 4 vyhry, to je katastrofa Bruce..

Reagovat
Swarley

je to průser, rozhodně musíš být s tímhle výš

Reagovat
smazaný uživatel

*Bruce

Reagovat
Swarley

právě i Palike by s tímhle týmem musel být výš

Reagovat
Murtago

Ten tým je k smíchu

Reagovat
Wat

Jsem zvědavej, jak dlouho s ním budou mít trpělivost.

Reagovat
Sandstorm

Vždyť jen těžko by s tímhle týmem mohl být výš. Ty super posily Ramírez, Ben Arfa, Hernandez se vůbec neprosadili a Diamé se hned zranil.

Reagovat
afc

AW on Coquelin: "He's 23 and has gone through some difficult experiences but he's learnt from them. He's done very well"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fff

Jebla hlava toto.

Reagovat
SunFells

Wtf, to je kus kokota.

Reagovat
Swarley

Packers !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Miky aky clanok na EF

Reagovat
vladis271

Chazy aký pózer. A že sa vysral na EF.

Reagovat
Wat

Však vysral, má NFL.

Reagovat
smazaný uživatel

No Wigan, no party

Reagovat
SunFells

Ian Watmore ‏@ianwatmore 29m29 minutes ago

Back from the Etihad. City fans before the game re Santi Cazorla "he's just a s*** David Silva" And at the end? Don't know they'd all left.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/SkySportsNewsHQ/status/556903128621416448 dnešek je prostě Arsenal day ohhhhh Yaya Sanogo

Reagovat
Gunner14
Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
papanegra

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Jardin

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Reagovat
13

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
mithro

Man City have now conceded more PL goals than Man Utd this season.

Reagovat
kiwwi

mame 3. najlepsiu obranu LVG

Reagovat
jacobT

Resp. máte De Geu.

Reagovat
Wat

To spíš DDG.

Reagovat
fenixLFC

skor DDG

Reagovat
kiwwi

to je ten De Diera ci jak ste to zvykli pisat?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Však má stejně čistých kont jako Mignolet.

Reagovat
kiwwi

a?

Reagovat
13

Jestli ho tu někdo neuznával, tak leda hned po příchodu na ostrovy, když byl nejistej občas, ale reflex měl vždy jako bůh.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a ked dobre pocitam, tak aj v LM dostali viac golov ako my...Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

https://www.youtube.com/watch?v=t994irPrQOY#!

Slyšet Pellegriniho mluvit o penaltě je epické

Reagovat
Counter

Robertson Ale Murphy úžasně, zasloužil si to.

Reagovat
kiwwi

12 timov v tabulke ma zaporne skore (a aj to 6. Tottenham je LTT v pluse)...dost cudne

Reagovat
Matić

Chelsea has scored more goals than Leicester, Sunderland and Aston Villa combined.

Reagovat
Counter

Udělej i to samé s rozpočtem nebo výdaji na platy

Reagovat
smazaný uživatel

bože, ja som čítal, že Matić has scored ...

Reagovat
kiwwi

ja tiez

Reagovat
papanegra

u tvojí inteligence mě to nezarazí

Reagovat
hitZor

Reagovat
fantomas

Chelsea has spent more money than Leicester, Sunderland and Aston Villa combined.

Reagovat
Matić

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Matić

Chápu, jsi smutný z toho, že LFC má jenom stejně gólů jako AV a Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale fakt blbá statistika. Takovéhle blbosti můžu vymyslet ve prospěch jakéhokoliv klubu na sto způsobů..

Reagovat
hitZor

Reagovat
alcantara

Reagovat
Ferguson6

Porazil už Arsenal v tejto sezóne nejaký top klub?

Reagovat
Matić

ano, Manchester City

Reagovat
Wat

Dortmund.

Reagovat
FUnk

tak tech zapasu s top tymy bude na jare vice, na pozdim toho moc neni.....ale BVB vas porazilo ne?

Reagovat
FUnk

*podzim

Reagovat
Counter

V Německu vyhrál Dortmund, v Londýně Arsenal.

Reagovat
Counter

Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

áno, LVGland

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se porazil Arsenal sam

Reagovat
fantomas

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ak sa zopakuje situácia ako s Pogbom, len teraz to bude Januzaj? Náhodou fakt odíde a zase môžme ľutovať, pretože ten chlapec talent má.

Reagovat
Swarley

maximálně hostovačka, nikam odcházet natrvalo nebude

Reagovat
smazaný uživatel

No len aby. Našťastie pdpísal tú dlhoročnú zmluvu, vďaka Moyseh

Reagovat
Swarley

ale v tomhle mě LVG sere, Angela tam tlačí někde na hrot na pozici alá Robben v Holandu, ale že by to před tím alespoň jednou zkusil s Januzajem...radši ho cpal někde na wingbacka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som teraz celkom skúsil formáciu 4-2-3-1, ale viem, že je to utópia.

De Gea; Rafael/Valencia - Jones - Rojo - Shaw; Carrick/Blind - Herrera; Di María - Rooney - Januzaj - Falcao.

Reagovat
Swarley

rozhodně, Angel by to stejně mohl hrát ze zálohy víc ze středu tak jak mu to jde nejlíp a v podstatě by to bylo to 4-3-3 nebo něco v tom stylu...všechno lepší než ta pětka...

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-1-2 je podle mě rozhodně to nejlepší, co můžeme hrát..

Reagovat
Dawon

at fakt radsi vysmahne na hostovacku, kdyz ho nevyuzil ani pres vanoce, tak ted uz tim tuplem ne, jak zas bude skoro furt jen 1 zapas tydne...tahle sezona ho muze strasne zabrzdit, pokud ji jenom prosedi

Reagovat
Swarley

rozhodně jestli ho nebude nějak víc využívat, tak ho musíme do konce sezóny někam poslat na hostovačku, tohle je k ničemu

Reagovat
kiwwi

hlavne Januzaj je na tej pozicii doma, hraval ju

Reagovat
Swarley

přesně tak, nikde není psáno, že se po té minulé sezóně má profilovat do křídla...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci to sem uz niekto daval ale pozrite si to stoji to zato http://sport.aktuality.sk/c/181469/online-manchester-city-arsenal-fc/

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je diskuze k NFL??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Bellerin neprepadol na to, ze hral jeden z najtazsich zapasov lige. Ak to s nim pojde podla predpokladov, o chvilku sa ozve DNA a snad ho za primeranu sumu privezieme spat, nech mame za Daniho aspon slusnu nahradu. Toral sa ako javi, vie niekto?

Reagovat
13

Ty Arsenal fakt vidíš jako farmu Barcy nebo co.

Reagovat
alcantara

Doslova nie, z farmy prichadaju hraci zdarma, oni si pytaju provizie

Reagovat
Fenri

No, má dvacet a ještě se nepodíval do áčka, takže to s nim moc bombasticky nevypadá...

Reagovat
alcantara

Heh, a to bol ospevovanejsi z tej dvojice. Ale stale je este relativne mlady.

Reagovat
Counter

Toral byl dost zraněný, to ho srazilo ve vývoji. Pořád se nad ním hůl neláme, ale čas se mu krátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Bellerín tuším dokonce při příchodu do Arsenalu plácnul něco na způsob, že by se rád do Barcelony vrátil

Reagovat
Counter

Jinak počúvaj, podle Guardianu se Arsenal zajímá o Gabriela od Ponorek.

http://is.gd/LtU2gE

Máš o něm nějaké povědomí?

Reagovat
alcantara

Skus Andyho skor, ten vychvaluje neustale Vietta, ponorku asi sleduje Ja od urciteho casu stiham ledva sledovat nas s Madridom a obcas Atleticom, vsetky ostatne zapasy Primery, Capitals, Bulls, atd atd bohuzial ustupili inym zaujmom.

Reagovat
Counter

ok, dík

Reagovat
smazaný uživatel

nestras ale v case ked budete moct nakupovat a bude vam chybat rb tak on uz pomaly bude velka hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

the guy defends like a defender, attacks like an attacker and passes like a midfielder.

Reagovat
smazaný uživatel

ale má strašne veľkú hlavu v pomere k telu

Reagovat
j_mrazik

A u Coqa ti nevadí, že není fešák?

Reagovat
smazaný uživatel

práveže je.

Reagovat
vladis271

No a? Aj ja mám veľkú hlavu. Na druhú stranu som velký a svalnatý. Ale pomer som neskúmal.

Reagovat
smazaný uživatel

nemal si jesť toľko zemiakov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný pohled na tabulku. I bych to tak nechal a skončil pro letošek

Reagovat
alcantara

Nestras.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nezdá? Zrovna tobě?

Reagovat
alcantara

V skratke,City titul, Arsenal LM, United druhe miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

aha furt nedáváš jak sme Vás smetli v LM?

Reagovat
alcantara

Ano, presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu ale žít se s tím dá

Reagovat
kvasha16

cute

Reagovat
Counter

Páté místo Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Proč ne? Už AFC v LM prostě nechci vidět za Wengera. Sorry.

Reagovat
hitZor

Pořád jsou v LM úspěšnější než City a Pool

Reagovat
Counter

Však aspoň nedělají ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to vezme.

Reagovat
smazaný uživatel

cožeeee? Právě že dělají. Bráno X let zpět. Nebavím se o letošku. Rok co rok ve skupině druzí ( zbytečně ) a pak v osmif. šup na giganta a konec! Vyjma jednoho semif. absolutní max čtvrtfin,ale spíš osmif. A jenom díky tomu,že to z 90% poserou ve skupině. Sorry,ale co se týče anglických týmů v PL tak mě rok co rok nejvíce "serou",ale i se furt musím smát = Tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjma jednoho semif. absolutní max čtvrtfin,ale spíš osmif

To je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal sem pravdu jak a kdy jste skončili. A když si vzpomenu proč tomu tak bylo tak Ty zápasy posrané ve skupinách co Vás poslali v osmif. proti gigantovi......

Reagovat
j_mrazik

Takže Real taky dřív dělal pár let ostudu Španělsku v LM, když vypadával ve čtvrtfinále? Srovnej si výkonnost Arsenalu s ostatníma mančafta, co se tam objevujou. A uvidíme, jak dopadne LM tenhle rok, forma jde postupně nahoru oproti bídě z první poloviny sezony, tak snad přijde ve vhodný okamžik a dostaneme se dál.

Reagovat
smazaný uživatel

ANO ANO. Real dělal Velkou ostudu v LM !!!!! Pravda.

Jinak letos jste měli v losu štěstí (přeju Vám to),takže přes Monaco je to povinnost postoupit! To se snad shodnem

Reagovat
alcantara

To nie je stastie po tych kalibroch, co neustale dostavali, to je nutnost

Reagovat
smazaný uživatel

tys tu chýbal.

Reagovat
Counter

Myslím, že hlavní je, že se vždycky postoupí. Jak ukazáli v posledních letech Liverpool s ManUtd, ani to není až taková jistota... A právě tenhle nepostup bych považoval za ostudu.

Skončit každoročně mezi nejlepšími 16 / 8 týmy v Evropě podle mě ostuda není, jen je to takové stereotypní.

Reagovat
Jardin

Asi má Krleš jinou představu o ostudě. Né že bychom některé zápasy neposrali, ale z celkového pohledu na ten daný ročník se to nikdy nedalo nazvat ostudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mám názor,že radši být třeba jednou ve finále,jednou to vyhrát a pak třeba dvakrát nepostoupit ze skupiny a potom to zas třeba vyhrát. Ať se furt mám na co těšit a nebo být s tou či danou sezónou nasraný! A né furt být po trapných výsledcích ve skupině druhý a vědět,že jdu na Top tým a tím pádem vždy nepostoupit. A rok co rok dokola. To je pro mě NUDA

Reagovat
Counter

Nuda = ostuda?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomínej jak a s kým jste skončili roky 2006-14 ? Tragédie střídala tragédii. Ty zápasy ve skupinách za ty roky,které Vás poslaly na 2.flek je k

Reagovat
smazaný uživatel

tragédi no

Reagovat
Swarley

jj, za tu dobu jste ve finále LM byli jedenkrát víc než Arsenal, válec

Reagovat
Swarley

kurva vidím blbě roky, ale tak mohl jsi tam ten jeden rok přidat

Reagovat
j_mrazik

On vyndá, co se mu hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát finále,1 vyhráli,Xkrát semif. . No proti AFC hodně lepší. A když vezmu ty jejich historické sračky(čím se tu furt ohání) tak v LM se na nás dívají jak mravenec na koně.

Reagovat
Counter

Možná to bude tím rozdílem X set milionů liber utracených za nové hráče, ale to jen tipuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo . Ale to mě přece nemůže zajímat. Já chci vidět "svůj" tým vítězit a hrát všude dobře. A navíc to je chyba (peníze) AW nebo vedení AFC. A nebavme se tady o čistotách kluibu a pod. sračky.

Reagovat
Counter

To ti neberu, ale musíš zároveň slevit v nárocích na jiné kluby, které tyhle prostředky neměly / nemají. Tu Ligu mistrů nemůžou vyhrávat všichni, třepe se na ni každý rok Bayern, Real, Barcelona, Chelsea a vždycky vylítne i někdo další, jako Dortmund nebo Atleti. Pro Arsenal je těžké se tam pořádněji prosadit, nemůžeš od něj očekávat pravidelné postupy do semifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano,ale nechce někdy těm klubům aspoň na rok vyrovnat? Vždyť si to zaslouží. Ať vedení šoupne injekci a výsledky se dostaví

Reagovat
Counter

Však šouplo, loni a letos. Výsledky by se měly dostavit.

Reagovat
smazaný uživatel

no sem zvědavý. Krom Aůexise,který je podle mě nic moc.

Ale uvidíme

Reagovat
Counter

Podle mě i Chambers s Welbeckem byla dobrá posílení kádru. Ospina taky vypadá slibně. A Debuchy měl holt zatím velkou smůlu.

Reagovat
Counter

Když se skončilo, tak skoro vždycky těsně, s žádnou ostudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele víš sám,že těsně/netěsně dneska už jde o to postoupit. Dnes už neprohrajete 5:0 a pod. Ale ty týmy co přes Vás prošly dále tak prošly v klidu. A to že třeba jste doma porazili Barcu nebo já nevím koho,to nikoho nezajímá. Vždycky bude každého zajímat co kdy,který tým vyhrál. A ZATÍM je ARsenal hodně v suterénu. Bohužel.

Reagovat
Counter

To je pravda. Ale pořád výsledky Arsenalu nepovažuju za ostudu. Není to žádný favorit.

Reagovat
SunFells

Proč se s ním bavíš?

Reagovat
Counter

Já si s krlym poslední dobou docela rozuměl

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře ostuda je možná nadsazené,ale když si vzpomenu na ty zápasy,které se měly jasně vyhrát a být v zákl. sk. 1 a nakonec se vše posralo..... . Víš sám jak to v LM je,jak je někdy těžké nebo díky losu lehké postoupit daleko. A některé roky byste mohli být i daleko,kdyby jste neposrali ten či onen zápas,protože byste hráli třeba v čtvrtfin. se snadným soupeřem a hle....už by bylo semif. a to už něco znamená!

Reagovat
Counter

To máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

4. <-> 6.

Reagovat
hitZor

Za dva týdny porazit City a mohli by to ukončit

Reagovat
smazaný uživatel

1201. proti Hegelovi

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Counter

Hezky v MOTD rozebrali Coquelina

Reagovat
smazaný uživatel

idem na to pozrieť hneď

Reagovat
smazaný uživatel

to, čo spravil po tom Giroudovom góle líder

Reagovat
smazaný uživatel

A složili ho zase dohromady?

Reagovat
Counter

Nic moc.

Reagovat
cristiano.K.

Spíš nic než moc.

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/a-sxZ5Bs0FA

nesledujte Davida, ale vsimajte si nasich obrancov...to je naprosto sialene branenie skoro v kazdej jednej situacii...bud vyrobia hrubku alebo stoja ako koly v plote, sa mi chce z nich plakat odchod vsetci, nechat iba Jonesa

Reagovat
smazaný uživatel

a vieš, že to má na svedomí aj trénerský tím na čele s LVG , že?

Reagovat
kiwwi

ked raz na to ti hraci nemaju, tak s tym nespravi nic ziaden trener...a aj preto hrame na troch stoperov, pretoze nechat tam tych sasov len dvoch, tak je z toho katastrofa...nech mi nikto nehovori ze nehrame na 3 stoperov len preto, ze dvom LVG nedoveruje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Fakt neskutečný, že máte 3. nejlepší obranu

Reagovat
kiwwi

ked to porovnam s dvojicou Terry - Cahill (a to Cahill ma otrasnu formu a Terry ma 34 rokov) tak sa mi chce plakat

ale k tomu aj ti krajni beci - Valencia ten brani tak ze ani sam nevie co robi a na druhej strane ani nevieme kto bude hrat nikdy

Reagovat
Sandstorm

Tak na tom má velkou zásluhu právě David.

Reagovat
Sandstorm

To je styl bránění, jak u nás v kapr lize

Nechal bych Jonese a Roja. A koupil k nim nějakou osvědčenou kvalitu.

Reagovat
r.mrazik

v tom poslednim zapase na to blind na levym beku slusne sral...lemra lina

Reagovat
kiwwi

ty si neskutocny

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne ten zakrok v zapase s evertonem byl uzasny...

no ale pockej...on tam byl fakt tragickej jak na wingbacku,tak i kdyz pak hral obrance...to se pak vracel poklusem...ma stesti,ze je tulipan

Reagovat
kiwwi

ty si si ho zobral na musku od zaciatku jak aj Matu a proste nezalezi jak hra, vzdy to budu lemry line a svine spanielske

Blind je asi ten posledny koho by som zo zapasu s QPR kritizoval

Reagovat
r.mrazik

je to prumerak

Reagovat
kiwwi

prosim teba

Reagovat
r.mrazik

nemusis prosit...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

No mrazik má pravdu v tom, že se pozdě vracel. Měl se líbil na DM v diamantu, ale na wingbacku mět taky moc neoslnil.

Reagovat
kiwwi

vy furt s tym vracanim cosi mate...sa pozrite na inych bekov/wingbekov ako sa vracaju, to proste nejde vzdy byt aj vpredu aj vzadu, od toho su tam ti stoperi aby zaskocili ked bek nestiha lebo bol v utoku

keby vynechaval kazde jedno vracanie sa tak nepoviem nic, ale ked sa ti to stane 2-3x za zapas tak je to naprosta normalka u bekov

Reagovat
Sandstorm

To je pravda, ale on občas lelkoval, i když měl čas se stihnout vrátit.

Reagovat
Arbiter

Co jsem ho párkrát pozoroval v záloze, tak ani tam se často zpátky nevracel. Se silně ofenzívním složením zálohy je to pak docela sebevražda...

Reagovat
r.mrazik

navic pravidelne odchazi pred 70 minutou zapasu

je to prumerak a kdyby nebyl oblibenec želvy,tak si o hrani v MU muze jen zdat... ( )

Reagovat
kiwwi

na to ti kludne mozem konkurovat tym, ze ked som ho pozoroval v zalohe tak sa vzdy vracal spat. Neviem, fakt som si nic extra zavazne v jeho vracani sa v zalohe nevsimol

Reagovat
kiwwi

*kontrovat

Reagovat
vodka

Blind tam neni od toho, aby někoho přesprintovával. Když si všimneš, tak náběhy do volného protoru má dobré, dost balonů zachytil/vypíchl. Navíc vytvořil 2 golovky. S ním jako obráncem se holt musí počítat, že někdo ho občas rychlostně trumfne.

Reagovat
kiwwi

a vytvoril ich aj proti Saints...on ma tu lavacku uzasnu a jeho centre maju oci...proti QPR ta kolmica nemala chybu

Reagovat
r.mrazik

nejde o presprintovavani...nedrzi prostor,nechaval tam diru jak krava,pomalu se vracel...pozde pristupoval k hraci

ze tohle dela ve stredni zaloze,kdy za nim jeste nekdo je...ale v obrane?

nabehy do volnyho prostoru mam dobry kazdy...ale vracet se chce jen nekomu

Reagovat
Sandstorm

Ale správný wingback s TOP kvalitou to musí prostě rychlostně zvládat i dozadu. Ti naši hráči to zahrají, ale nikdy na té pozici nebudou TOP. Jenom Rafael a Shaw pro to mají předpoklady.

Reagovat
kiwwi

ano Blind nie je typicky wingback pretoze to nie je sprinter, ale to ani nie je jeho primarna pozicia, lenze ako zaskok je tam vyborny...ukaz mi ine DM ktore mozes takto vyuzit na bekovi resp. stoperovi

Reagovat
Sandstorm

Jo já vim, neni to jeho primární pozice, takže se musí počítat s tim, že tam nezahraje vždy ideálně. Já sem to myslel spíš tak, že hrajeme na wingbacky i přesto že na to nemáme úplně ideální hráče.

Reagovat
kiwwi

no lenze na bekov uz nemame ani tolko, to je ten problem

Reagovat
Arbiter

já si myslím, že takto můžeš využit spoustu hráčů, akorát že to manažéři nedělají, protože namísto bazírování na rozestavení využijí maximálně kádr a změní na základě toho, co má k dispozici právě to rozestavení...

Reagovat
kiwwi

koho napriklad? napada mi akurat Asamoah v Juve

Reagovat
Fenri

Coquelin

Reagovat
kiwwi

to je nejaky futbalista?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

a treba taky mascherano,javi martinez..song hraval taky stopera...

jones hraval taky vsechno

ale prece nebudes stavet hrace na pozice,ktera jim nedela moc dobra...a sakra...pockej...

Reagovat
kiwwi

jj, mascherano a javi martinez su wingbeci jak lusk

Reagovat
r.mrazik

jojo...presne takovy jako blind

Reagovat
kiwwi

Mali sme skončiť pri tom prvom "ty si neskutočný "

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

*Coquelin

Reagovat
Arbiter

David Luiz...

Reagovat
kiwwi

bavime sa o hracoch ktori vedia zahrat na 3 obrannych poziciach nie o hracoch ktori nevedia zahrat ani na jednej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Já měl za to, že wingback je spíš útočnější pozice než obranná, to za a) a za b) Luiz je pořád lepším defenzivním hráčem než Blind. Za c) pak jsem měl předpoklad, že chceš diskutovat a ne jen zesměšňovat nebo shazovat protiargumenty...

Reagovat
kiwwi

chcem, ale Luiz je vazne viedny priklad

Reagovat
kiwwi

*biedny

Reagovat
Arbiter

Tak si, prosím, vzpomeň na zápas Chelsea vs. ManU, kdy v záloze hráli na straně jedné Luiz a na straně druhé Jones. O výkonu jednoho v MOTD prohlásili, že se jedná o výkon špičkového DM, o výkonu druhého prohlásili, že to byl výkon obránce, který nastoupil v záloze. Zkus si tipnout, ke komu z nich ten komentář patřil...

Reagovat
kiwwi

skor mi ide o toho wingbeka

Reagovat
Arbiter

Wingbecka Luiz snad nikdy nehrál, to je fakt. Ale to není podstata té diskuse. Ta diskuse začala tím, že jsou hráči, kteří dokážou obstojně zvládnout více pozic (což Luiz, i přes všeobecný výsměch tady, obstojně zvládne) a že jich není málo. Tys chtěl příklady, já ti dal Luize, který je známý tím, že hraje stopera, dost dobře umí zahrát v záloze a neméně špatně zahraje zkraje. Dokážu si ho představit jako wingbecka a seděl by mi na tu pozici víc než Blind. Sice to neznamená, že je na tu pozici ideální, ale pokud bych byl jako LVG a lpěl na formaci s třemi obránci, Luize bych tam nacpal. Dalším příkladem hráče, který zvládne zahrát jiné pozice, je třeba Ramires, kterého si dokážu představit (a dokonce tam i nastoupil) jako pravého obránce. To ale pořád neznamená, že by ho měl kouč na tu pozici stavět, spíš by měla nastát otázka, zdá není lepší přizpůsobit systém hráčům...

Reagovat
kiwwi

ale LVG tam Blinda necpe nasilu, ale ako zaskok...pretoze je zraneny Young a Shaw

Reagovat
Arbiter

na sílu ho cpe, protože "přirozenější" by pro Blinda byla přece jen pozice levého beka ve čtyřčlenné obraně než WB v pětičlenné... To je to bazírování na systému. Navíc mi přijde švihlé, aby Shaw, který přišel na LB, hrál WB...

Reagovat
kiwwi

no kedze nemas na druhej strane beka tak si mozes vybrat, bud das LB na LWB alebo das RWB na RB

Reagovat
Arbiter

Jones jako RB třeba?

Reagovat
kiwwi

ano, to je urcita alternativa, ale pod Fergiem sme na to strasne nadavali, tak si vyber no

Reagovat
j_mrazik

Srovnávat Blinda a Luize na wingbacku je to samý jako srovnávat Bestchastnykha a Bendtnera na křídle.

Reagovat
Arbiter

já nesrovnávám ty hráče na WB, vždyť tam Luiz snad ani nikdy nehrál a ani to není podstata toho příkladu...

Reagovat
kiwwi

praveze je

Reagovat
Arbiter

"...ukaz mi ine DM ktore mozes takto vyuzit na bekovi resp. stoperovi..."

Reagovat
kiwwi

som sam kto tam vidi to slovo "bekovi" ?

Reagovat
Arbiter

Což Luiz plně splňuje? Já dále mluvím obecněji, protože on vlastně ani Luiz není primárně DM, takže pokud to budeme brát doslova, ano, DM, kterého je možné využit v obraně, resp. na beku zas tolik není, protože ono ani není tolik DM...

Reagovat
kiwwi

Luiz na bekovi? hmm

Reagovat
Arbiter

Luiz na bekovi hrál, hrál ho třeba v Benfice. Nemohu za to, že máš v tomhle směru nedostatečné znalosti...

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

tak on nemá žiadnu poriadnu rýchlosť, dávať ho na kraj obrany/zálohy je kktina totálna

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla has scored more penalties in the PL than any other player - 4.

Penorla

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud has scored 11 headed goals since the start of 2012/2013 season, more than any other player.

v tomto je proste absolútne svetová špička, najlepší v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Penorla a Headoud

Ba dum tss

Reagovat
smazaný uživatel

El Headoudi

Reagovat
smazaný uživatel

Haha a to pořád říká,že jeho hra hlavou není ideální (což v porovnání s jeho střelou z první není)

Reagovat
smazaný uživatel

skôr jeho vedenie lopty a dribling je na úrovni treťoligového stopéra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

a nie?

Reagovat
SunFells

Já bych šel aspoň o ligu výš.

Reagovat
Counter

Ale prosímtě.

Reagovat
tweek

Halvně to jeho luxusní zklepávání nohou nakopnutých balonů. Z toho vždycky seru, jak si to ten "dřevák" zandává...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a kto by chcel pohoniť na včerajšom Santim, tak tu:

https://www.youtube.com/watch?v=kHeqf-dcXCM&feature=youtu.be

Reagovat
smazaný uživatel

Za jaké období?

Reagovat
smazaný uživatel

v tejto sezóne logicky

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
aragorn

Jde se někde podívat na MOTD?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
aragorn

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

away fans sú skvelí... celý zápas bolo počuť buď ooooh santi cazoooorla alebo na na na na girouuuuud

Reagovat
Jardin

A ještě OOooooooooooooospina

Reagovat
Counter

Reagovat
iamek

„Viem dopredu, že ak hráme so štyrmi záložníkmi v diamantovej zálohe, vytvárame si vtedy viac šancí, no vtedy sa zároveň stráca rovnováha v tíme," okomentoval taktiku ,,diamantu" Louis Van Gaal.

Reagovat
kiwwi

on ma ale v tomto pravdu...sme omnoho lepsi vo vytvarani sanci, ale zaroven super si vytvara vela sanci...v 3-5-2 supera nepustame prakticky k nicomu, ale nic si nevytvorime ani my, tak si vyber

Reagovat
Sandstorm

Tak osobně se radši budu dívat na zápas, kde budou šance na obou stranách, než na zápas, kde nebudou šance ani na jedné straně. A nemyslím si, že je to úplně pravda, co píšeš s těmi šancemi soupeře v 3-5-2. I v 3-5-2 si slabé QPR v prvním poločase vytvořilo 2-3 šance a opět jen díky skvělému DDG sme neinkasovali.

Reagovat
r.mrazik

pokazdy si souper vytvori sance i v tom 532

Reagovat
kiwwi

tak ja by som sa tiez radsej pozeral na taky zapas kde budu sance na oboch stranach ale manazer pod tlakom asi radsej bude hrat tak aby nedostal gol a bral 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

no blby je, ze posledni dobou to bylo spis tak, ze jsme i tak inkasovali a 3 body nebrali. kazdopadne super no, i v patek 3-5-2.

Reagovat
Swarley

na tom je samozřejmě kus pravdy, ale ono to dost souvisí jak s kvalitou stoperů, ale i taky v poskládání toho vepředu...musí se i ta záloha a útok lépe vyvážit i směrem dozadu, Carrick to tam sám neubrání...

Reagovat
r.mrazik

vyhodte ho nekdo...to je takovej kaspar,jak se snazi porad drzet te sve posrane taktiky

Reagovat
r.mrazik

a jeste dodatek...on z tech rozhovoru stale vypada,jak kdyby byl porad na MS a hral nejaky posrany turnaj....

a nedochazi mu,ze je lepsi vyhrat a pak prohrat nez dvakrat remizovat

Reagovat
iamek

Reagovat
nani92

"Co sa straca??:D uz vaciu rovnovahu mam ja ked vyzerem dva litre vodky a lezim na dlazke ako nas team v rozostaveni 352"

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked ležíš na dlážke, tak máš dokonalú rovnováhu, nie?

Reagovat
nani92

veľmi hlboká otázka na pondelňajšie popoludnie..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
nemanja

nájdem niekde komplet zostrih kola - všetky zápasy v 1. videu? ..ideálne v HD..

Reagovat
papanegra

Půl roku zatracovaný, po jednom utkání milovaný... Jak to ten Wenger umí lišák

Reagovat
smazaný uživatel

nikto nemiluje Wengeleho, všetci milujú Penorlu a Coqa

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Mamlasama zatracovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rišty

Reagovat
Mada

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Side

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Minister

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz co nam zbyva, Chelsea sedi na nasem.

Reagovat
smazaný uživatel

božííí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Jardin

Neměli byste odkaz na tu Rosovo krásnou nahrávku (snad šajtlí) ke konci zápasu? Jak se nad tím rozplýval i ten komentátor.

Reagovat
Rišty
Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak snad Jardin nemyslel takuto picovinu nie?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako, nie je to niečo spektakulárne, ale zodpovedá to opisu lepšie ako ten link od Sidea.

Reagovat
kiwwi

no ani nie (ked si odmyslis tu zatvorku kde je este k tomu "snad")

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš mimo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

takze podla teba je to ta krasna nahravka hodna rozplyvania sa hej?

Reagovat
cristiano.K.

ano. Jsi fakt divnej. Ten odkaz,který dal Side je sice taky hezká přihrávka,ale né na rozplývání, taková očekávaná kolmice s dobrým načasování.

Tohle je prostě geniální, možná už sis zvyknul na jeho extratřídu. Předvést něco takového Giggs, tak si první,kdo sem ten odkaz postuje.

Reagovat
kiwwi

achjo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi pls

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jardin

díky, i když v tom zápalu emocí mi to přišlo spektakulárnější, i tak ale to je geniální

Reagovat
kiwwi

ty si fakt myslel toto?

Reagovat
Jardin

Zamysli se a odpověz si na otázku, co bys dělal, kdyby to udělal DiMaria, Mata nebo Rooney.

A raději neodpovídej, stejně to bude blábol.

Reagovat
kiwwi

k tomuto by som sa asi vzivote nevratil, fakt

Reagovat
cristiano.K.

jsem si mohl usnadnit práci

Reagovat
fenixLFC

tentokrat ma ale pravdu, nic co by stalo za extremne nadsenie alebo cosi preboha

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

ta bola krasna

Reagovat
smazaný uživatel

tam bolo najkrajšie, ako Flamini zbúral Clichyho

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi na tom je, ze kdyby Clichy bezel za balonem a ne za Flaminim, tak by tam byl driv a nic z toho nebylo.

Reagovat
Trand

A šíleně divně se otáčel, když Rosa tu přihrávku poslal, tak mi přišlo, že se tam Flamini nikdy nemůže dostat dřív.

Reagovat
Matić
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Matić
Reagovat
Arbiter

nejde mi moc do hlavy, co tam dělá Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

človek by čakal, že aby mal čisto ofenzívny hráč hodnotenie 8.9, tak by musel mať aspoň 1 asistenciu... no, život je plný prekvapení

Reagovat
smazaný uživatel

aha, whoscored

Reagovat
j_mrazik

He didnt.

Reagovat
Matić

Myslím, že má v tomto kole nejvíce vytvořených šancí (5) po Cabellovi (6), ale jinak asi klidně místo něho mohl být asi Downing.

Reagovat
smazaný uživatel

ten bol skvelý, tradične

Reagovat
kiwwi

hahaha ten zaver MOTD2 je epicky...vybrali tam najvacsie januarove prestupy v PL (Suarez, Mata, Carroll, Bony...) a pri kazdom ukazali nejaky pekny gol a posledneho dali Torresa a ukazali jak netrafil prazdnu branu

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo pěkný. Akorát,že english neumím. Ale pěkné obrázky

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

kráľ

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom čisté konto, škoda, že Berahino tam niečo nevsietil, ale aj tak ďalšie parádne fanta kolo a Fajdaxovo Šlapadlo už mieri na prvenstvo v Chazy League. Dve kolá dozadu 17. miesto, po tomto budem ôsmy.

Reagovat
k0udy

za Wisdoma ve fantě

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/EvertonVines/status/557295438752391168

To by me zajimalo, jak tohle chce vysvetlit...

Reagovat
fantomas

My ti to tady řikáme už asi rok, že je to blbeček.

Reagovat
kiwwi

karma je svina

Reagovat
off-olda

Somálský emigrant přijede do Teplic. Zastaví prvního člověka, kterého potká a řekne mu: "Díky, pane Čechu, že mě necháváte v téhle zemi a zajišťujete mi ubytování, stravování, lékařskou péči a vzdělání zdarma!"

Muž ale odpoví: "Ne, mýlíte se, já jsem Rom."

Somálec jde dál a potká dalšího kolemjdoucího: "Děkuji za vaši krásnou českou zemi!"

Ale kolemjdoucí odpoví: "Já ne Čech. Já Vietnamec."

Somálec jde dál, potká dalšího kolemjdoucího, potřese mu rukou a řekne: "Díky za báječné Čechy!" Kolemjdoucí řekne: "Nejsem Čech, jsem Arab!"

Somálec nakonec potká krásnou ženu a podezřívavě se zeptá: "Jste Češka?"

Žena odpoví: "Ne, jsem z Ukrajiny."

Somálec je zmatený a ptá se: "A kde jsou proboha všichni Češi?"

Ukrajinka se podívá na hodinky, pokrčí rameny a odpoví: "Touhle dobou nejspíš v práci!"

Reagovat
smazaný uživatel

a vieš, kde boli všetci Slováci? V škole.

Reagovat
off-olda

Škoda, že nikoho nezajímají co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Cobra

Reagovat
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

Mylite se já jsem rom tohle cigan nikdy nerekne

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip s nádychom sovinizmu, ale to sa hodi, nie ze nie

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že krom cikánů jsou obecně arabáši, ukrajinci i vietnamci pracovitější než češi, takže tomuhle vtipu se může zasmát tak člověk, který žije jenom ve škole a doma u internetu

Reagovat
Zaschrona

Steven Naismith: "There were no hard words in the dressing room. I'm sure Mirallas came off with an injury." #EFC

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

I'm sure

Reagovat
Liquid

vyhoďte už toho Martineze, to je strašná blamáž kolik bodů už se silným Evertonem poztrácel

Reagovat
Zaschrona

Carl Markham ‏@carlmarkham

Well, Samuel Eto'o's still here having selfies in the tunnel with West Brom players.

Jesteze tomu EFC fandim, to je fakt nekonecna studnice zabavy.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
FUnk

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Zaschrona

RM: "Baines is our No.1 penalty taker but Kevin wanted to take it and was confident. Baines was quite happy for him to do that."

Roberto Martinez confirms Kevin Mirallas was withdrawn at half-time because he "wasn't 100 per cent" fit.

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

asi ho ta penalta psychicky zdrtila

Reagovat
Zaschrona

Mohl aspon rict, ze si to zrejme udelal pri rozbehu na tu penaltu, to by znelo aspon strasne vtipne. Takhle vypadame zase jako sasci akorat a je u nas bohuzel sef, takze ted je sef sasku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on povedal, že po penalte sa necítil dobre ...

Reagovat
Zaschrona

Vtipek no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro, Toffees su mi sympaticki, cize vam prajem skor ci neskor vyhadzov toho falosneho cloveka.. hraci uz ocividne zistili, co je zac... #Merseyside United

Reagovat
Zaschrona

*#MerseysideUnited

Reagovat
smazaný uživatel

preco sa to pise spolu?

Reagovat
fenixLFC

hashtag je vzdy jedno slovo nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a ja ze tam dam tu mriezku len pre imidz

Reagovat
fenixLFC

#nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

tagovanie neni imidz ale zivotny styl #ef #lacko_bohOfficial #red#lipstic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

faloooos

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Martínez the fraud.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton have kept their first clean sheet in 12 Premier League games (first since November 1st vs. Swansea).

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vitasrp

V podstatě věci, který říct musel, reagoval bych podobně, protože není asi horší věci, než když začneš hráče natírat do médií no.

Reagovat
Zaschrona

Jako chapu, proc to rekl a ma tu vyhodu, ze ted mame 13 dni volno pred dalsim zapasem, takze je dost casu na "uzdraveni" Mirallase, ale mnohem vic by myslim v tuhle chvili fandy EFC potesilo, kdyby otevrene rekl, ze chtel penaltu kopnout, tym mu veril a nemel s tim problem - vcetne prvni volby Bainesyho, bohuzel zklamal a o polocase sam poprosil o stridani, protoze tym zklamal. Vyznelo by to mnohem inteligentneji, navic kdyby k tomu dodal, ze citil, ze bylo potreba roztahnout Oviedem hru, aby jsme meli trochu vic sanci prekonat ten uzky blok WBA, nikdo by nerekl ani popel... Zraneni je jen vymluva a vymluvy nas v aktualni situaci nedostanou vubec nikam...

Reagovat
vitasrp

Jako jasně, my fanoušci bychom vždycky chtěli slyšet to nejupřímnější vyjádření, abychom přesně věděli, co se stalo a co bude následovat. Navzdory tomu to takhle už moc v dnešní době nefunguje, takže to od manažerů ani moc nečekám. Taková ta obecná tendence vždycky je svý hráče po téměř jakémkoliv průseru chránit, čemuž rozumím - tý individualitě pomůže, že se za ni jako jeho trenér postavíš, i když ho pak třeba na tréninkovém hřišti seřveš, vysvětlíš mu, co si o tom počínání myslíš, a dáš mu například pokutu.

Mě teda docela i překvapilo, co říkal Naismith - z těch záběrů byl evidentně hodně nasranej a myslím si, že si zaslouží určitý uznání za to, že se rozhodl celou tu situaci zahrát do autu a víceméně kolegu odmítl jakkoliv kritizovat. Ono kdyby ti borci řekli doopravdy, co si o celé té záležitosti myslí, bylo by to (pravděpodobně) pro nás dost atraktivní, akorát by to v konečném důsledku vůbec nemuselo dělat dobrotu.

Reagovat
Zaschrona

No ja nevim, ale pokud vidim tyhle zabery (https://twitter.com/EvertonVines/status/557295438752391168 nebo https://twitter.com/ToffeeTV1/status/557310209702789122), tak co si o tom Naismith realne mysli je celkem jasno, i ten pohled Naismitha byl celkem vymluvny pri tom rozhovoru. Jedna vec je co rika, druha body language... Ale nevim, jestli se nesnazim se do toho koukat az moc.

Ale podle me je tam hlavne problem v tom, ze nam hodne chybi kapitan, ktery by to na hristi vsechno serval. Neville alespon rval, i kdyz ho nemam rad, kdyz to neslo, tak kricel. Jags je skoro porad zticha. A s tim i souvisi to, ze starsi hraci nepodavaji vykony, ktere s nimi byly spojeny. Barry horsi a horsi, Pienaar porad zraneny, Osman uvazuje kvuli zranenim o konci kariery, Distin ma konec kariery pred sebou, Jagielka by mel byt kvuli svym vykonum posazen idealne na lavicku, Howard letos chytal tak, ze by mel asi taky pomalu uvazovat o navratu do USA. Snazim se to videt v klidu a s nadhledem, ale i kdyz se to snazim brat presne tak, jsem porad presvedceny o tom, ze musi prijit radikalni rez kadrem, jinak je jen otazka casu, nez nas to stahne ke dnu. Stejne tak treba i rozhodnuti o jmenovani jineho kapitana nebo privedeni novych hracu. Dalsi zapas hrajeme az uplne na konci ledna, takze Martinez ma celkem cas na to, at s tim ted neco udela.

Jestli na tebe muzu mit dotaz - co by jsi s tim na jeho pozici ted delal ty? Resit to vyhazovem manazera je podle meho nazoru absolutni nesmysl.

Reagovat
vitasrp

Jo, já taky neříkám, že není nasranej (to on stoprocentně je a nedivil bych se, kdyby mu v kabině něco moc pěknýho řekl), ale že je pozitivní, že to byl schopnej v sobě podusit a do médií říct tuhle verzi (sice to třeba jsou sračky, ale to je celkem fuk). Prostě podle mě je průser, jakmile se kabina začne kritizovat i v rozhovorech - takže jsem celkem rád, že takový stádium ještě rozhodně nenastalo.

Jako z toho, co jsem viděl, nějak nevěřím, že by letos ještě došlo k nějakýmu výraznýmu výsledkovýmu vzepětí, takže očekávám, že skončíte uprostřed tabulky. Doufám, že Martineze nikdo nevyrazí, byla by to podle mě kravina, těžko se dalo očekávat, že tolik hráčů najednou letos herně odejde.

Nicméně v létě bych se asi podíval na věk některých hráčů, na jejich současnou výkonnost a uvědomil si, že lepší už to pravděpodobně nebude. Zažil jsem to u pár hráčů v Chelsea někdy okolo roku 2010, kdy někteří jednotlivci měli super sezónu, najednou takhle po třicítce přišel zlom (u někoho dřív, u někoho později) a návrat na předchozí level už se nikdy nekonal. (například Lampard, který se na podzim 2010 zranil a vrátil se až po nějakejch 3 měsících. V sezóně 09/10 byl TOP, ale nakonec to byl taky poslední ročník, kdy byl opravdu tím jedním z nejlepších hráčů ligy) To samý se podle mě týká Barryho, Jagielky atd., tudíž tyhle věci by se měly adresovat v létě a udělat se přestavba. Někdo by měl asi zůstat jako zkušenej záskok, s někým se rozloučit trvale, přivést náhrady (otázka, jakej bude rozpočet, tudíž jakou kvalitu si budete moct dovolit) a dát tým dohromady. Pokud by se podobný ročník opakoval znovu, potom už bych to považoval za velkej průser a jo, pravděpodobně bych si myslel, že úvahy o změně manažera by byly na místě. V současnosti bych se ale spíš smířil s tím, že k výraznýmu zlepšení nedojde - k mírnýmu by dojít určitě mělo, nicméně na vyšší příčky než střed tabulky okolo toho 9 - 10 místa podle mě kvalita letošního týmu už nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Mirallas buď to chce odísť, alebo je fakt sprostý. Asi aj jedno, aj druhé.

Reagovat
Infernoqt

1- Guillem Balague claims Manchester United have made €35m offer for much needed defensive signing

2- Falcao promises fans that the goals will flow soon

3- Juventus confirm Manchester United target Paul Pogba could leave Turin

http://mesqueunclub.net/wp-content/uploads/2015/01/balad.png

prej mezi zájemci o Pogbu je kromě nás i Chelsea

Reagovat
tomasinho

Ten toho nakecá taky

Reagovat
I am Mancunian

laporte za 50m

Reagovat
tomasinho

Nom, ten Everton už snad ani není vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

uz to vidim ako sa nakopnu v derby ..nechcem byt ale zlym prorokom

Reagovat
Zaschrona

Holt se dneska zase potvrdilo, jak marni dlouhodobe jsme v rozbijeni bloku 2x 4 hracu. Tahle taktika na nas perfektne staci, dela nam nehorazny problem se proti tomu prosadit. Obrana se Stonesem a Besicem vypada o dost lepe, takze pokud mame nejake penize k dispozici, snad za to Bob zvladne posilit nejakou posilu do zalohy smerem dopredu. Nedostatek kreativity je podle me nas naprosto zasadni problem - chybi v tomhle ohledu Pienaar, Deulofeu, Osman, ale i McCarthy. Jeden nebo dva hraci tam nutne musi dojit.

Reagovat
Wat

Achjo, už by mohli toho Pulise vyhodit, zas začínaj sbírat body.

Reagovat
božský John

OT: Tak jsem uz taky videl Gone girl a jenom vam chci rict, ze tak zkurvenej konec nemelo ani Se7en.

Reagovat
*CZE*

chceš přivést do Dejvic kapesníčky?

Reagovat
božský John

Jsem v Jablonci tedka a jj, chci

Reagovat
smazaný uživatel

Ten konec byl skvelej, mel sem husinu.

Reagovat
božský John

No skvelej, neocekavanej spis. Ta heerecka, co hrala Amy je fakt uplne mrazive dokonala

Reagovat
smazaný uživatel

Byla skvela, snad vyhraje nakou cenu.Soundtrack je taky vybornej https://www.youtube.com/watch?v=3WZtrkkcH9M skladba Consummation je mazec.

Reagovat
Wat

Reagovat
SunFells

Vy si o ty americký happy endy ještě říkáte Konečně to tamější produkce udělá zase jednou jinak a lidé blblaj.

Reagovat
božský John

Tyjo, tak svym zpusobem to happy end je, ze jo. Jednorozci, duha, deti a tak. Jenze to melo proste dopadnout naopak

Reagovat
Kowe

Reagovat
Counter

Reagovat
alcantara

Pike som doteraz prakticky neregistroval, po tomto filme som ju nenavidel strasnym sposobom, a to je dobre

Reagovat
božský John

Mam to uplne stejne

Reagovat
smazaný uživatel

mna nechala chladnym, Rosamunda mi nepride nejak oslniva krasavica, takze by sla mimo moj rajon

Reagovat
božský John

Tak o krasu ani tak nejde. Spis to, jak tu roli zahrala. Co se tyce Afflecka, tak tomu to taky sedlo. Marna slava, Fincher umi

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, remeselne ten film je na vysokej urovni, tak ako vsetky Fincherove, inak ta latka smrdi skor televiznym spracovanim, Affleck hral vlastne Afflecka, sympatickeho noumu od vedla, tak ako v takmer vacsine jeho filmov, Rosamunda to zahrala dobre, nijak uzasne, taketo role su pre vacsinu hereciek vyzvou a mnohe by takuto rolu zvladli uplne v pohode, to su vylozene zenske postavy. Mam vsak problem s vyznenim filmu, ktore ma byt nejednoznacne a prilis kruto realisticke, ale citit tam velmi autorku a nie autora.

Reagovat
SunFells

Krasavica to je, ale má hrozný hlas.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by jej filmy pozerali ludia s dabingom Lucky Vondrackovej, tak by sa mozno u niektorych erekcia dostavila .... no nie je to moj typ, ale BJ by som od nej neodmietol

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Se7en má BOŽÍ konec!

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Jano myslel skurvený v zmysle smutný, nie náhodou?

Reagovat
fantomas

Těžko říct, asi jo. Ostatně, je to thriller.

Reagovat
smazaný uživatel

*drama

Reagovat
fantomas

Ne, textbook thriller.

Reagovat
smazaný uživatel

Stratené dievča

USA Gone Girl

CZ název Zmizelá

Drama / Thriller / Mysteriózní

USA, 2014, 145 min

http://www.csfd.cz/film/346856-zmizela

Reagovat
fantomas

A co přesně si mi tim vyvrátil?

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade je to drama=smutny koniec a thrillery nemavaju vzdy smutny koniec, alebo sa mylim? Aj csfd sa myli?

Reagovat
r.mrazik

i komedie muze mit smutny konec...dokonce i pohadka...

Reagovat
r.mrazik

*ok...tak mozna pohadka primo ne

Reagovat
Arbiter

Jak to? Pohádky od Andersona snad měly pravidelně smutný konec, ne?

Reagovat
r.mrazik

to je taky pravda...ja to myslel spis definice typu souboj dobra a zla,kde dobro vyhraje...

je fakt ze andersen to vzal po svym

Reagovat
vodka

a od Němcové co máme doma knížku, tak tam je pohádka o kohoutkovi a slepičce, končí tak, že než slepka stihne všechny oběhat, tak se kohout udusil...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade by to bola: drama / komedia

Reagovat
Arbiter

vždyť drama nemusí mít nutně špatný konec. Jde tam o samotný děj a ne o závěr...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tieto veci som už pozabúdal, v tom prípade má asi fantík pravdu, neviem síce, no

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

i porno, keď vypadne internet

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fantomas

No to snad ne - odkdy zrovna ČSFD, která to tam sází dost od oka, určuje, co je jakej žánr?

Reagovat
smazaný uživatel

dobre

Reagovat
božský John

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že už bylo 15 minut předem jasný, jak to skončí.

Reagovat
fantomas

Hehe, tyhlety vtipálky miluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

mirallas a karma, nerozlucna dvojica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Everton za poslednych 10 zapasov 6 bodob tomu sa hovori forma

Reagovat
kiwwi

*bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Martinéz z nich takto urobí Wigan...

Reagovat
kiwwi

Defensive comparison back 3 vs. back 4

http://i.imgur.com/wDdynr0.jpg

Reagovat
Murtago

Teď je 14 přestávka. Podle mě pro Everton nejlepší čas na výměnu trenéra.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
božský John

Reagovat
Arbiter

Reagovat
nani92

Len skoda, ze ten zakrok znehodnocuje fakt, ze utocnik hlavickoval z offsidu..

Reagovat
smazaný uživatel

ten mantinel má lepšiu prihrávku ako J.Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
nani92

Reagovat
Ligter

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Miguel19

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Pocukroval

Reagovat
kiwwi

tak ked uz tu bolo tolko vysmechu na United, porovnajme si aj ine kluby oproti minulemu roku po 22 zapasoch

Arsenal 2013-2014

pozicia: 1.

body: 51

GD: +24

Atsenal 2014-2015

pozicia 5.

body: 39

GD: +14

Spend: £82,000,000

Tottenham 2013-2014

pozicia: 5.

body: 43

GD: +3

Tottenham 2014-2015

pozicia. 6.

body: 37

GD: +2

Spend: £22,950,000

Liverpool 2013-2014

pozicia: 4.

body: 43

GD: +25

Liverpool 2014-2015

pozicia: 8.

body: 35

GD: +4

Spend: £117,000,000

Everton 2013-2014

pozicia: 6.

body: 42

GD: +15

Everton 2014-2015

pozicia: 12.

body: 23

GD: -4

Spend: £38,000,000

Man City 2013-2014

pozicia: 2.

body: 50

GD: +38

Man City 2014-2015

pozicia: 2.

body: 47

GD: +23

Spend: £79,500,000

Chelsea 2013-2014

pozicia: 3.

body: 49

GD: +23

Chelsea 2014-2015

pozicia: 1.

body: 52

GD: +32

Spend: £91,300,000

Southampton 2013-2014

pozicia: 9.

body: 31

GD: +4

Southampton: 2014-2015

pozicia: 3.

body: 42

GD: +21

Spend: £57,900,000

Manchester United 2013-2014

pozicia: 7.

body: 37

GD: +9

Manchester United 2014-2015

pozicia: 4.

body: 40

GD: +15

Spend: £145,500,000

z toho pekne vidno, ze len 3 timy z tychto urobili progres a to Chelsea, United a Southampton...Saints jednoznacne najvyraznejsi a ta delova Chelsea urobila progres na urovni trapneho United

Spend ma jednoznacne najvyssi United, ale ani ostatne timy zrovna nesetrili a zaroven treba poukazat na to, ze z tie posily co United priniesli boli vacsinu casu zranene a ani nehrali

Reagovat
smazaný uživatel

lol, je mi z nás zle

Reagovat
j_mrazik

To znamená, že vy jste zaplatili za 1 bod navíc Ł48,5mio. My tu vizitku taky nemáme ideální, ale tohle obhajování je trošku smutný a spíš to ukazuje, že váš manažer je dřevák.

Reagovat
kiwwi

achjo

Reagovat
kiwwi

a vy ste za kazdy bod menej zaplatili 680 tisic libier

Reagovat
r.mrazik

utratit 145,5 mega liber a mit k dobru jen tri body nez driv (a to bez nakupu Maty)

Reagovat
kiwwi

njn, naco citat

Reagovat
r.mrazik

tak ja si to precetl...a co to meni na tom,co jsem napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no. Jenže třeba Gaal oproti Moyesovi utratil neskutečný balík a jediný rozdíl jsou 3 body, což je úplně zanedbatelný rozdíl. Gaal má akorát kliku že De Gea měl období kdy chytal skoro všechno a že soupeři proti Vám neproměnovali šance, do kterých se dostávali. Jediný rozdíl je v tom, že za doby Moyese soupeř ty goly proměnil. A pokud se nepletu s tímhle bodovým ziskem by jste byli minulou sezonu kolem 6. místa - jako za Moyese. A nebylo by od věci taky porovnat, kolik jaký klub získal za prodeje hráčů.

Reagovat
kiwwi

a Mourinho tiez utratil neskutocny balik a rozdiel su tiez 3 body, to je co?

Reagovat
Miguel19

Ale my se posunuli i herně, vy jste na tom furt stejně

Reagovat
kiwwi

herne sme sa posunuli aj my (aj ked s tym asi vela ludi suhlasit nebude) a musis vziat do uvahy to, ze Mourinho si ide druhu sezonu a ladi si to, LVG prebral zdevastovany tim takze to nie je celkom fer porovnavat co sa tyka hernej stranky

Reagovat
smazaný uživatel

a to jako má mít Chelsea 80 bodů? Uvědom si že má o 12 bodů víc než vy..ono už moc prostoru na zlepšení není. ano mohli by projít sezonou bez ztráty bodu ale nějáká ztráta přijde vždycky. Podstatný je to, že pod Van Gaalem nevidím žádné zlepšení, promiň ale ne. U Chelsea to zlepšení je rapidní. Jestli tohle chceš popřít, tak už fakt nevim. Jediný zápas kdy fakt propadli bylo na Tottenhamu, který proměnil vše do čeho kopl, jinak prochází sezonu vyrovnanými výkony. To se u vás asi říct nedá že

Reagovat
r.mrazik

pozice je v pohode...ale ty bidny body se v pripade MU daji obhajit hodne tezko a to jestli vubec

Reagovat
j_mrazik

Body jsou na tu hru ještě zlatý, ne?

Reagovat
r.mrazik

vzhledem k de geovi a celkove slusnymu stesti obcas tak i jo...herne to je spatny,co si budem povidat....

asi jako kdyby stavel wenger flaminiho na levyho beka,girouda do stredu zalohy a wilshira do utoku...proste,delat si to tezky sam sobe jen proto,ze je clovek arogantni sebestrednej vul

Reagovat
kiwwi

pozri, s Moyesom to uz dalej islo od 10 k 5, cize ten rozdiel sa bude uz len a len zvysovat, napr. v nasledujucich 5 zapasoch ziskal Moyes 8 bodov - o 5 zapasov moze byt rozdiel medzi Moyesom a LVG aj 15 bodov

Reagovat
r.mrazik

tak...muze a nemusi vid...

staci aby se želva drzela svoji filozofie a bude to...

ale hodil jsi statistiku doted a rozdil jen tri bodu je totalne smesny z pohledu penez a kecu manazera

Reagovat
kiwwi

njn ale pozri sa na ostatne timy...to vyzera tak ze okrem Chelsea a Saints su ostatni este smiesnejsi

Reagovat
r.mrazik

tak nejsmesnejsi je hlavne Pool...trochu min srandovni Arsenal...ostatni plus minus stejne...City jsou druhy a rozdil jen tri body

my utratili prachu jak svine,mame jen o tri body vic nez moyes s cleverlym v zaloze a herne to vede manazer spis do prikopu nez z neho...

a pred saints kloubouk dolu co predvadi....jinak ostatni me nijak moc nezajimaji...hlavni je MU

Reagovat
kiwwi

njn ale vezmi si ze Moyesovi odisla kompletna obrana co hrala za Moyesa a z tych posil fakt malo kto pravidelne hrava kvoli zraneniam...ale to uz sa opakujem

Reagovat
r.mrazik

pripadne doplneni obrany bylo na manazerovi...ze si koupil jine hrace je jeho vec

zraneni sice byly,ale spise v obrane...

ja se nikoho zastavat nebudu...prachy utraceny neskutecny,hra kvuli manazerovi desna,staveni hracu mimo pozice do debilni taktiky a rozdil jen tri body oproti moyesovi...to je podle me spatna dosavadni vizitka,to at se na me nikdo nezlobi...

Reagovat
kiwwi

ked uhra LM tak to bude vizitka dobra...o dalsich veciach sa mozme bavit buducu sezonu

Reagovat
r.mrazik

tak to mam teda vetsi naroky,nez se trast o ctvrty misto s takovyma hracema co ma k dispozici

Reagovat
vodka

tak zase bylo docela dost odchodů a z těch posil hrál pravidelně kdo? ty zranění prostě ani panu filozofi vůbec nepomáhají.

Reagovat
r.mrazik

no ale zas je problem manazera,ze zdravy herrera sedi,ze sedi zdravy shaw...di maria nehral kolik zapasu? falcaa tam pry taky nedaval jen kvuli sobe...

Reagovat
kiwwi

Shaw vzdy ked bol fit tak hral a Angel odohral 1024 minut z 1800 moznych cize vynechal toho celkom dost

Herreru bol tiez dost dlho zraneny, ale je pravda, ze sedi aj ked je zdravy

Reagovat
j_mrazik

Teď je rozdíl 3 body. Moyes udělal 8 a LVG by udělal 15, kdyby vyhrál všechno. To je rozdíl 10 bodů.(3+15-8) Ty kvůli LVG už znásilňuješ i matematiku.

Reagovat
kiwwi

moja chyba

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

si taky nic jinýho ani nezaslouží...sice ne přímo tyhle kupecký počty, ale i tak...

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

vid reakcia na Miguel19

ja nepopieram, ze ten progres mohol byt u nas vacsi, ale treba sa pozriet aj na ostatne timy kym sa zacne vysmievat United

Reagovat
SunFells

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

Nemá cenu, kiwwi je kiwwi.

Reagovat
Counter

Ještě minulé kolo jste na tom byli stejně jako pod Moyesem. Jedna výhra = "máme progres na úrovni Chelsea". Jste na tom skvěle, jen tak dál

Reagovat
kiwwi

cisla hovoria jasne

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

no pozri, predtym sme na tom boli lepsie ako za Moyesa ale vy ste si pockali na to 21. kolo a zrovnali ste to s Moyesom po 21. kolach...v com je to ine ako toto?

Reagovat
Counter

Když jsem tady poprvé napsal o porovnání těch dvou, tak to bylo před 21. kolem. To, co tady předvádíš, je nebetyčná blbost, jakou si můžeš svůj zvrácený svět obhajovat snad jen ty.

Reagovat
kiwwi

ne, porovnali ste to presne vtedy, ked mali rovnako bodov a pritom ste akosi zabudli porovnat aj ine timy, co som urobil ja teraz...takto agresivne jak si sa zapojil do tejto debaty dokazes len ty so sunfellsom asi

Reagovat
Counter

Jako já ti na tohle nemám co říct, je to prostě strašná blbost a jakkoli se můžu snažit argumentovat, pojedeš si tu svou.

Dokazuješ takovým srovnáním jen to, že Chelsea měla loni kvalitní start do sezony, a letos ho má stejně tak výtečný, zatímco ManUtd stáli loni za hovno a letos je to rovněž za hovno + tři body.

Reagovat
kiwwi

aha a porovnanie s inymi timami si vynechal schvalne...

Reagovat
Counter

Porovnání s jinými týmy je o tom samém. Loni měl Arsenal výsledky vysoko (neudržitelně) nad průměrem, letos spadl dolů. Liverpool podobně.

Já chápu, proč to zmiňuješ, co tím chceš dokázat. Ale není to prostě tak jednoduché. U Chelsea s ManCity tím tuplem, protože ti už fakt nemají kam jít výš. A Arsenal s Liverpoolem taky neměli kam jít výš, propady jsou v jejich případech logické. ManUtd naopak měli sezonu, která byla podprůměrná, a letos je prostě výsledkově značně podobná (doposud).

Strop očekávání bys měl mít nastavený výš a nechápu, že to tak nemáš.

Reagovat
kiwwi

nn, len asi 5x som to v tomto vlakne zmienil

Reagovat
Counter

Ale proč potom tyhle věci okolo vůbec píšeš? Si můžeš ušetřit čas i výsměch takových, jako jsem já.

Reagovat
kiwwi

na vysmech takych ako si ty mozem zvysoka nasrac

Reagovat
Counter

Samozřejmě, jak jinak.

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Arbiter

Crystal Palace zaznamenal také progres na úrovni bombové Chelsea. A to nemluvím o West Hamu, ten je v progrese po 22 kolech světelné roky jak před Chelsea, tak před United či CP...

Reagovat
Counter

A to utratili ještě méně peněz! ManUtd měli angažovat Allardyce, to by byl teprve raketový vzrůst

Reagovat
Arbiter

Reagovat
nani92

Big Sam

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Jak by to pak vypadalo, kdybys od toho "spend" odečetl to, co kluby získaly za prodej hráčů

Reagovat
kiwwi

nerobil som to, lebo vsetci sa ohanali tymi 150m co LVG minul...

ale ak chces tak:

Arsenal: £51,800,000

Spurs: -£1,250,000

Liverpool: £39,380,000

Chelsea: £16,100,000

City: £52,000,000

Saints: -£34,700,000

Everton: £36,500,000

United: £110,200,000

kazdopadne stale plati to, ze z toho co sme minuli, hrali ti hraci dost malo a dokopy snad ani raz narozdiel od inych timov u ktorych tie minute peniaze hraju v zakladoch drvivu vacsinu zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Argument o tom, že moc nehrali, fakt nie je relevantný.

Reagovat
kiwwi

fakt nie? Aky ma potom vyznam z vasej strany ohanat sa tym kolko minul, ked ti hraci mali minimalny impact na vysledky pretoze boli zraneni?

Reagovat
Arbiter

a proč jste si kupovali takové sklenky? Nebo je chyba v tréninkových metodách?

Reagovat
smazaný uživatel

A čo? Proste sa na nich minuli peniaze a tie sú objektom hodnotenia, tak ako u iných tímov. A takisto je to irelevantné, lebo to zohľadňuješ len preto, že ide o MU, dám ruku do ohňa, že inak by si nad tým ani nerozmýšľal, ale to už je moja domnienka.

Reagovat
fenixLFC

ok, tak my tam nebudeme ratat balotelliho a lovrena, ti tiez nehravaju. proste ste nakupili, vinou okolnosti nehravaju, ale napriek tomu ste na nich tie prachy minuli

Reagovat
kiwwi

minuli, ale v tejto suvislosti (ze LVG by mal hrat lepsie ked minul tolko penazi) je to bezpredmetne

Reagovat
nani92

Ale najvacsia posila na trenerskom poste hra stale a nepredvadza uzasne vykony

Reagovat
kiwwi

posledny krat, ja netvrdim ze predvadza uzasne vykony a ze ten progres nemohol byt lepsi, ale musis uznat, ze ciel prvu sezonu bolo vratit nas do LM, co sa mu zatial dari a co sa tyka hry, tak to snad pojde hore druhu sezonu...Moyes by tiez neletel, keby tu LM uhral a hra bola taka aka bola

Reagovat
Arbiter

pokud příští zápas prohrajete a Arsenal vyhraje, změníš závěr, že se LVG daří ManU dostat zpět do LM?

Reagovat
kiwwi

co su to za otazky?

Reagovat
Arbiter

já se tě ptám, změnil bys ten závěr nebo ne?

Reagovat
kiwwi

nie

Reagovat
Arbiter

vždyť to se loni touto dobou relativně "dařilo" i Moyesovi

Reagovat
kiwwi

Moyes tuto dobu stracal na LM 6 bodov, LVG ma naskok 1 bod...o dalsich 5 kol to bolo este tragickejsie a LVG na tom bude trufam si povedat este lepsie, ale to si povieme po 27. kole ok?

Reagovat
Arbiter

další kolo Moyes vyhrál... A porovnáme si to ve chvíli, kdy si zajistíte/ztratíte možnost účasti v LM...

Reagovat
nani92

Ja som hlavne cakal skonsolidovanie obrany, to je u mna najvacsie sklamanie zatial..

Reagovat
kiwwi

sa najprv pozri co tam mame za obrancov a tak cakaj

samozrejme chyba od LVG bola, ze to v prestupaku podcenil

Reagovat
nani92

Co nedokazal Moyes, nedokazal ani LVG no..

Reagovat
vodka

možná ani nepodcenil, obránci se nakupují blbě a přestupy stejně vyjednává Woodward.

Reagovat
Arbiter

tak když ani není schopný nějakého kvalitního stopera přivést

Reagovat
Arbiter

To, že dohromady nehráli, nehraje ve vyhozené částce pražádnou roli. To je jako říkat, že koupě Žirkova vlastně nebyla chybou Chelsea, protože on stejně většinu doby promarodil, takže se nemohl ukázat...

Reagovat
kiwwi

ale ja teraz nehodnotim prestupy ci boli vydarene alebo nie...miesas hrusky s jablkami

ja hovorim, ze mu nemohli tie posily zatial vyraznejsie pomoct pretoze boli zranene a LVG hra v podstate s tym istym timom ako Moyes (miestami aj slabsim pretoze s minulorocna obrana bola nepochybne lepsia)

Reagovat
Arbiter

a místy hraje s mnohem silnějším mančaftem...

Reagovat
kiwwi

takze ked to spriemerujeme tak +- rovnakym

Reagovat
vitasrp

Moyesovi loni taky v první půli sezóny chyběli třeba útočníci (minimálně Van Persie byl zraněný určitě, to si pamatuji), což je docela podstatný, protože několik výher jste letos udělali vyloženě jen díky tomu, že máte v ofenzivě zabijáky, co většinu šancí nemilosrdně promění.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

to je tiez polemicke...niektore zapasy sme zamrdali, pretoze ti zabijaci nepremenili tutovky

a Moyes s tym az taky problem nemal, pretoze rad hra na 1 utocnika a mal tam stale k dispozicii Rooneyho a Welbecka

Reagovat
vodka

a Hernandeze, ktery vysedel na lavce dulek

Reagovat
vitasrp

Takovej zápas jste měli akorát na Tottenhamu.

Reagovat
kiwwi

co proti Saints minuly tyzden ked Mata zahodil 2 tutovky? A najde sa toho aj viac, ale toto fakt nechcem rozoberat...raz je to timovy vykon, raz to individualne zabezpeci po zlom vykone nejaky zabijak a potom zasa po dobrom vykone to zabijak zadrbe a my stratime body...to sa neda nijak zovseobecnovat

Reagovat
vitasrp

Ale ono není neobvyklý, že tým nepromění jednu, dvě šance, to se obvykle stává. Se Southamptonem jste nevyhráli (prohráli) kvůli tomu, že jste byli děsně nekreativní, však ty dvě šance jste taky měli za stavu 0:1.

Naopak proti Tottenhamu jste těch šancí měli mraky, byli jasně lepší a všechno zahodili, proto píšu, že to je jedinej zápas, kdy bylo příčinou vaší ztráty zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

"Chelsea urobila progres na urovni trapneho United"

WTF? A kam výš by měli jít?

Reagovat
kiwwi

bodovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
Jardin

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a tu jasne vidiet preco ste teraz niektori s LVG spokojni. Posunul vas o neuvertielne tri body, ale vdaka pozicii v tabulke to vidite ako posun. pritom ten posun je len na zaklade padu dalsich 4 timov.

INak co sa tyka Liverpoolu, tak teraz sa ten rozdiel zacne zvacsovat takto minuly rok sme boli na zaciatku tej nasej skvelej fazony kde sme de facto vsetko valcovali...

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

City od roku 2008, čo je 6 rokov, kúpilo 12(!) útočníkov skoro za 300 miliónov libier (priemerne 25 mega za jedného):

Bellamy, 14

Robinho, 32

Jo, 18

Adebayor, 25

Tevez, 25.5

Santa Cruz, 17.5

Džeko, 27

Balotelli, 24.5

Aguero, 38

Joveetić, 25.8

Negredo, 20.6

Bony, 28

To je zvrátenosť

Reagovat
kiwwi

a z toho len Tevez a Aguero za nieco stali...aj ked drevak Dzeko sa tam uz drzi tiez dost dlho a nastrielal spustu dolezitych golov, cize ten by sa tiez dal povazovat za vydareny nakup...zvysok je cisty odpad...uvidime co Bony

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo urcite odpad nebol, Adebayor mal dobru prvu sezonu, Balotelli tiez nebol prerobkova investicia.

Reagovat
kiwwi

utocnici na jednu sezonu za 30 mega, sorry, ale to je odpad

Reagovat
smazaný uživatel

to vsak nie je problem utocnikov Negredo bol vyborna posila, doplatil vsak na politiku vedenia

Reagovat
smazaný uživatel

veď práve.

Reagovat
smazaný uživatel

co vsak neznamena ze Negredo je odpad, co by ste za takeho utocnika dali vy

Reagovat
smazaný uživatel

tak je nevravím, že to je odpad, s tým som sem ja neprišiel, ja som prišiel s kritikou vedenia. Negredo je výborný hráč a bol by u nás jasná jednotka, to áno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nam ho kupte za 30, a budeme kamarati

Reagovat
smazaný uživatel

musel by sa predať Welé a toho nikto nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

treba sa obratit na Biga Sama, ten zbiera odpadlikov...ale teraz asi nebude treba, tak skusit u Brucea, ten je dokonca vyhlaseny samaritan

Reagovat
smazaný uživatel

*Big Sama

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

To je kravina.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

no co...vysolit 30 mega za hraca co ti odohra jednu sezonu? nasrac

Reagovat
fantomas

Nasráč od vedení, který ho pak prodá. To ale nedělá odpad ze samotnýho hráče, kterej zrovna v případě Negreda ani nehrál vůbec špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasráč

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň má Samir novú prezývku

Reagovat
kiwwi

*nasrac

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho bol dobry tiez

Reagovat
smazaný uživatel

iba polovicu sezony

Reagovat
smazaný uživatel

vsak potom ho to prestalo bavit v tom time, sa na to vysral, kym ho to bavilo, tak bol vyborny podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

jeho to vsak po case prestavilo bavit vsade

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak to na tom nic nemeni

Reagovat
smazaný uživatel

ked hral v ofenzive so SWP a Irelandom, to mal tazke, skoda, ze nevydrzal do tej doby, ked uz tam prisli top hraci

Reagovat
smazaný uživatel

s Irelandom si myslim velmi dobre rozumeli, vtedy vsak bol Ireland futbalovy hrac a nie srac

Reagovat
smazaný uživatel

Byl skvelej, tehdy zivotni sezona.

Reagovat
tomasinho

Hlavně si rozuměl s Elanem, ale mimo hřiště. Bellamy v knížce popisoval, jak na to srali, že je v šatně musel kolikrát seřvat a Hughes mu dával za pravdu. Úplně na to srali. Říkal, že v životě nehrál s dvěma tak technicky zdatnými hráči, ale že to byli lemplové.

Reagovat
vodka

stejně to moc nechápu, Hughes má většinou fakt bojovné a běhavé týmy, do kterých dokáže zapracovat i problematické hráče, ale jak v City, tak následně v QPR s tím shořel...

Reagovat
smazaný uživatel

no ved, zacal na to srat no, chcel by som ho vidiet v City v tej dobe Manciniho, keby hral s top hracmi mohlo ho to bavit viac, kto vie

Reagovat
kiwwi

prestalo ho to bavit ked po polroku zistil ze hrat za Manchester City a nie za United

Reagovat
smazaný uživatel

ale co to pises, to zistil po par mesiacoch i Pellegrini a neprestalo ho to bavit

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Utocnici su drahi, okrem toho City muselo preplacat ponuky, ak chceli mat instantne ambicie. Tak ako kazdy klub. Na druhej strane sa cast tych penazi vratila a investovali do dalsich posil na posty, ktore za tie roky charakterizuju hernu tvar muzstva. Vysoku sumu za utocnikov mozes najst aj u Liverpoolu, o Chelsea nehovoriac.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nenájdeš tam 12 kúpených útočníkov za 6 rokov. To je každé prestupové okno jeden drahý útočník. Fuj. Navyše, takí ako Jo, Santa Cruz - to sú úplne wtf nákupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, kazde muzstvo ma nejaku uchylku, sejkovia mali uchylku na ofenzivnych hracov (zvlastne, defenzivu sme si dokazali vytvorit a vychovat este donedavna sami len na talentoch) , u vas tiez az teraz otvorili kohutiky na financie, tak sa uvidi, aku budete mat uchylku vy

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerá to, že to bude úchylka na mladých, predražených Ostrovanov a hráčov RM a FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

este pred 6 rokmi to bolo sci-fi

Reagovat
j_mrazik

Zatím to vypadá na trošku upozadněné hvězdy z Barcy a Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

a taktiez nie lacne

Reagovat
Jardin

To je snad jasné, že to jsou ofenzivní záložníci, nebo si někdo myslí něco jiného?

Reagovat
kiwwi

instantne ambicie

Reagovat
smazaný uživatel

z času na čas zalejú vriacou vodou, ako v poslednom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

a potom sa to rozpusti

Reagovat
Counter

Některé zase prodali, někteří za to stáli, někteří holt byly nutně marné investice.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno, takto nekoncepčné prestupy nemala ani Chelsea at its best.

Reagovat
Counter

Nooo

Reagovat
fantomas

Kežman, Mutu, Ševčenko... mám pokračovat?

Reagovat
Arbiter

Kežman? Really?

Reagovat
fantomas

Eh... Kežman se řadí mezi úspěšný přestupy CFC? To by o lecčems vypovídalo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,tak od Džeka dál jsou už ty přestupy v pohodě a koncepční. (Ballo šel pryč a pryč půjde i Jojo)Předtím ještě dával smysl Tevéz.

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetić za také peniaze mi nikdy neprišiel koncepčný, nie to ešte rozumný alebo potrebný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prodají ho za stejné peníze,za které přišel. Takže s jejich kapitálem to nebyl provar jako třeba Santa Cruz nebo Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus. A zaloznici nebo obranci sice nejsou tak hrozni, ale taky nic moc. Vsichni 3 manazeri dostali volnou ruku a neomezenym rozpoctem, a tak to pak vypada, jak to vypada. Hughes umel koupit za pusu hrace jako Kompany nebo Zaba, ale s vetsima castkama zachazet neumel. Pellemu bohuzel nejde nic, to je kompletni traged. No Mancini z toho nakonec vychati jak genius. Kazdopadne tolik prachu v prdeli a vic jak pulka tech hracu k hovnu, to nikdo jinej nema.

Reagovat
vodka

tak Jo třeba byl domluvený už předtím a Hughesův nákup to nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani Robinho nebo Adebayor.

Reagovat
vodka

Adebayora myslim chtel, ale uz je to precejenom davno...

Reagovat
Jardin

Ade

Reagovat
Miguel19

My dneska hrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Telegraphu dostanou Coq a Arteta nové smlouvy,Flamini a Diaby po sezoně končí. Konečně pořádná koncepce

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to ale asi vylučuje príchod DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako po sezoně? V lednu jsem s DM stejně nepočítal

Reagovat
smazaný uživatel

po sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

To se podle mě nevylučuje. Zvlášť,když tohle bude fakt jediný post,který bude třeba řešit (pokud teď přijde stoper).

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger síce vie prekvapiť, ale mne to tak nejako vychádza, že Flamini out, Coquelin in. Diabyho "miesto" zaberie niekto z akadémie. Zelalem možno.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme

Reagovat
SunFells

Šak máme bílého Yayu z Polska.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

coq to zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Přesně s tím jsem počítal.

Reagovat
fantomas

Arteta

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Arteta je fajn jako lídr, příkladný profík, vzor a mentor pro mlaďochy. Před lety Wenger všecky nad 30 v podstatě povyhazoval, nechal si jen děcka a nedopadlo to nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Byl by fajn, kdyby se u něj dalo očekávat postupný sestupování na lavičku (respektive backup role už pro příští sezonu). Jenže tomu nenasvědčuje zhola nic.

Reagovat
Counter

Souhlas. Záleží na letní aktivitě.

Reagovat
Counter

Všem čtyřem jim tuším končí smlouva Slovem koncepce bych to nenazýval. A taky se může stát, že koupíme Schneiderlina a Coq raději půjde.

Reagovat
kiwwi

Fotbalisté AC Milán se musejí při cestách na zápasy obejít bez luxusního týmového autobusu. Vedení klubu totiž podle italských médií vůz v rámci úsporných opatřeních prodalo za 150 tisíc eur (asi 4,2 miliónu korun) a dalších 200 tisíc by mělo ročně ušetřit za jeho provoz.

tam fakt tru biedu

Reagovat
vladis271

za ušetrené ročné náklady su kúpia Januzaja. Už to vidím. Začínajú vykupovať anglickú mládež.

Reagovat
smazaný uživatel

za predany autobus ?

Reagovat
vladis271

a palivo na rok.

Reagovat
smazaný uživatel

to by nestacilo ani na Zahu

Reagovat
smazaný uživatel

su kúpia

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli budou v rámci úspor budou jezdit na venkovní zápasy s Interem

Reagovat
CubONE

demagogia

Reagovat
vladis271

Už je nejaký rumour na zostavu proti paklubu?

Reagovat
Miguel19

Čech (Courtois) – Ivanović, Terry, Cahill (Zouma), Luís – Fabregas, Matić – Willian, Oscar, Hazard – Costa

Reagovat
Arbiter

snad nastoupí Schürrle namísto Williana...

Reagovat
Miguel19

Až o víkendu..

Reagovat
Arbiter

proti třetiligovému týmu?

Reagovat
Miguel19

A?

Vychází to ideálně. O víkendu si dá "A" pauzu aby byli ready na City...

Reagovat
Error

Taky doufám, a to nejen kvůli dnešku, ale rád bych "viděl" ( ) fungující sestavu i proti Bradfordu. Myslím, že nejsem daleko od pravdy když očekávám, že Mourinho o víkendu nasadí v ofenzivě podobný paskvil jako proti Watfordu - tedy Salah, ???, Rémy - Drogba, a na tu desítku by se přecijen hodil více Willian, který by si odpočinul dnes, než kdyby se tam snažil procpat ještě Schurrleho. S Oscarem a Cescem na víkend nepočítám, ti musí 100% hrát dnes.

Na odvetu s Liverpoolem potom nějaký mix obou sestav, záleží od dnešního výsledku, a poté na City už v plné palbě. V hlavě mám náčrtek jedenáctek na následující čtyři zápasy tak, aby byli všichni pokud možno odpočatí a zahráli si i Aké s Christensenem o víkendu, no bohužel se s Mourinhovými představami málokdy potkávám.

Reagovat
kvasha16

eeste mu na ten kokotsky koment odpovedaj

Reagovat
fff

SG a HyperMario su zdravi?

Reagovat
r.mrazik

“In the first half on Saturday, Manchester United centre-backs had 114 passes of the ball. You look at the other teams that played away from home this weekend, Southampton (57), Chelsea (37), Arsenal (26) and it’s a miraculous difference.

“When they go to the back four in the second half it goes to 54 passes. It’s a big difference. They started looking at diagonal passes, playing risky ones, making QPR work and doing things that are unpredictable.” ...kontrola hry v podani 532

Reagovat
j_mrazik

Přihrávání ve dvouch navzájem je trapný. Ve třech je to zábavnější. Ale tipuju, že 2 stopeři + DM si přihrajou navzájem zhruba stejněkrát.

Reagovat
r.mrazik

prvni polocas 532 - 114 prihravek

druhy polocas 442 - 54 prihravek...takze fakt ne

tri stoperi a pred nima carrick,ktery to muze vratit kazdymu z nich...takticka nirvana

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

tam to DM nemusi davat ten mic tolik zpatky,protoze misto toho stopera je vedle nej zaloznik...

Reagovat
Swarley

já to moc nechápu, protože i v tom diamantu jsme byli schopni ty zápasy na balonu ovládat...já to nechci měnit, chci držet často míč, chci, aby to po tomhle směru bylo dominantní...ale právě pokud pak chceme vepředu něco vymyslet, když hrajeme zákonitě do plných, tak tam potřebujeme toho hráče vepředu a ne někde na stoperu...potřebujeme tam hráče jako Ander, Fella, kteří to dokážou rozhýbat, přečíslit, jít do hlavičky a rozhodnout to z centru...a pak pokračovat dál, kontrolovat hru, držet balon, nepouštět soupeře do ničeho...

neuvěřitelný, že to LVG nevidí nebo spíš vidí, ale tvrdohlavě si stojí za tím svým...je sice zázrak, že mám třetí nejlepší obranu v lize, ale stejně si nemyslím, že to je tou trojkou vzadu...možná je to trošku bezpečnější, ale tu obranu zlepšíme i tou kontrolou hry...že to bylo proti QPR víc nahoru dolů, tak to je dost pravděpodobně způsobený i tím, že něco během hry měníme místo toho, aby to byl původní plán A...musíme trénovat s tou čtverkou vzadu a ne to míchat během zápasu...

ať LVG nakecá do novin něco o tom, že doteď to nešlo hrát, protože bylo špatný postavení Saturnu, ale teď ho sám svou vlastní vůlí a egem vychýlil z dráhy a jako pán všemocný teď už konečně může hrát na 4 beky vzadu...je mi to fakt u řitě, ať si něco vymyslí a vyjde z toho jako hvězda, ale kurva ať to začneme co nejrychleji hrát...takhle si fakt zbytečně zahráváme...

Reagovat
r.mrazik

hmm...souhlas...

tam je spatna cela ta filozofie (hahaaa), protoze on hraje na kontrolu z duvodu nedostat gola a ne na kontrolu toho gola dat....

vlastne odzacatku spatny mysleni....a i ti hraci to maji podle me v hlave,hlavne neudelat chybu,hrajeme priposrane,tak nic nezkazit....hlavne u Maty mi to prijde,ze na to mysli hned kdyz si bere kopacky...

Reagovat
kiwwi

svine mala spanelska

Reagovat
r.mrazik

je vid?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ta hra pod kontrolou se mi prostě pozdává a chtěl bych ji, protože i ty poslední sezóny pod SAFem mi tohle celkem vadilo, nebylo to tak dominantní...v tomhle je to opravdu dlouhodobý proces, protože naučit se takto kontrolovat zápasy, to není rozhodně nic jednoduchého, hráči si to musí zažít, někteří samozřejmě na to ani mít nemusí...ale zase se vracíme k tomu, proč pak proboha tlačíme pořád na to 3-5-2 na místo stylu, který by byl z dlouhodobýho hlediska jednoznačně lepší a stejně to k tomu musí směřovat...hrajeme jakousi nouzovku místo toho, aby to někam směřovalo...a ta nouzovka nemá moc s tím sběrem bodů nic společného, kdyby to alespoň v tomhle ohledu fungovalo...

ale samozřejmě s tebou souhlasím, že pak ta samotná předfinální a finální fáze už nesmí být připosraná...ty akce musí být nachystané, dá se něco secvičit...že ingoruješ Herreru, který sice směrem dozadu hoří a moc tomu nedá, ale zase směrem dopředu dokáže být ten klíčový hráč, který to umí přečístit, tak to už je jen tvá blbost a nějaká tvrdohlavost no...že závěrečným řešením v zápasech bude "kopejte to na Fellu", tak s tím samozřejmě nesouhlasím...jen to dokazuje tu absenci nápadu v té finální fázi a to je s takovým týmem fakt trestuhodné...

Reagovat
r.mrazik

a tak at si je dominantni a na mici,ale prece je blbost to tlacit pres obranu,kde je vetsi pravdepodobnost kiksu a nakopavanych micu...

jinak nic proti dominanci na mici,hrace na to rozhodne mame a hrat bychom tak meli

podle me to je cely spatne od korenu,od obrany,pres zalohu po utok...jediny co funguje je de gea...a to mame pres pulku soutezniho rocniku...je to desny

Reagovat
kiwwi

nooo LVG povedal, ze na 4 vzadu potrebuje 2 krajnych bekov a zapasov kde boli k dispozicii Rafael aj Shaw sucasne zratam asi na prstoch jednej ruky

ja by som to hral aj s Valenciom, ale pri jeho braneni sa necudujem, ze on nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol proti Yeovilu k dispozícii už aj Rafael? Aj tak sme hrali 3-5-2 a to bol nejaký Yeovil, to už ak aj proti nim sa bál hrať na 2 stopérov, tak potom neviem. V druhom polčase sme ich mali pre istotu 4.

Reagovat
kiwwi

tak na jeden zapas sa mu neoplati to switchnut ked vie, ze dalsi zapas uz Rafael k dispozicii nebude

Reagovat
fenixLFC

takze ked je shaw a rafael IP, tak aj ked sa obaja vratia tak budete hrat 3-5-2, ved naco to menit, aj tak sa zas zrania...LVG

Reagovat
kiwwi

Shaw by mal byt OK, nutne potrebujeme praveho beka bez ktoreho sa to proste hrat neda

Reagovat
Swarley

já už mu v tomhle ohledu nevěřím nic, prostě mi to přijde, že se šprajcl a chce si stát za tou sračkou stůj co stůj a to může být fakt nepříjemná sebevražda...a je to škoda, protože bych radši ztrácel body tím, že stavíme něco s výhledem i pro další dvě sezóny a ne že hrajeme něco, co nám sbírá body...ale ono to i tak nefunguje a ty body sbíráme spíše nárazově, než že by ten styl s tím měl něco moc společnýho...

co se týče Valencii, ok, ale v té obraně hoří všichni, kéž by to byl jen Tony a tohle prostě taky neberu, stejně jako situaci kolem stoperů...proč si v létě beka a stopera nepřivedl? mohl a hlavně měl...že se zraní Rafael je překvapení? že se budou zraňovat stopeři? to je jen blbost LVG a vedení, času na tohle bylo dost...

Reagovat
kiwwi

to ze sa obrana neposilnila je samozrejme chyba, ale to ze tymto smatlakom neveri v systeme na 4 obrancov mi az take cudne nie je no...

ako dost nam ide celkom aj to, ze zacneme 3-5-2 a potom to v druhom polcase switchneme na diamant...on to chcel LVG urobit aj proti Saints ale zranili sa mu hraci na postoch takych, ze nemohol vystriedat tak ako chcel

nech uz proste dokopeme tuto sezonu s hocicim do 4. miesta a dalsiu sezonu nech sa spravi cistka, nakupi si LVG hracov akych potrebuje a nech uz zacne hrat nieco normalne...potom to uz bude neospravedlnitelne ak to bude vyzerat takto ako teraz

Reagovat
wild

hej a kde su teraz Rafael a Shaw? obaja su zdravy a sedia na tribune aby sme hrali jebnute 3-5-2

Reagovat
vodka

jj, radši ať hrají hned, když nejsou 100% fit, co z toho, že o poločase je bude střídat Blackett s McNairem...

Reagovat
kiwwi

ocividne fit neboli no

Reagovat
wild

potom tomu nechapem.. LVG povedal ze zraneny je len Young.. Rafael aj Shaw trenuju uz mesiac a stale nie su fit? Blind hra v pohode cele zapasy hned po dlhom zraneni..to asi preto ze je holandan

Reagovat
r.mrazik

v tomhle si van gaal taky slusne kálí do gatí...

Reagovat
vodka

taky musíš brat v uvahu, co to je za zraneni. Svalove jsou nachylnejsi k obnoveni nez to blindovo koleno.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Grahf

obhajuješ neobhájitelné. Keby chcel lvg hrať so štyrmi vzadu, tak tam postaví aj rooneyho s falcaom. A zaujímavé, že nazývaš obrancov šmatlákmi, pri tom nám vyhrávali tituly a sú to reprezentanti svojich krajín.

Reagovat
kiwwi

"A zaujímavé, že nazývaš obrancov šmatlákmi, pri tom nám vyhrávali tituly"

pozri, to fakt nie Tie tituly nam vyhravali Evra, Rio a Vida

Reagovat
Grahf

pri poslednom titule sme už na všetkých troch skôr nadávali, ako ich uctievali :)

A tí zvyšní hrávali dosť dobre, Evans bol hodne slušný, Jones budúci kapitán, Rafael topka na pravom bekovi, Smalling tiež nebol zlý. Možno to bolo tým SAFom, pod ktorým šmatláci vypadali ako kvalitní hráči :)

Reagovat
kiwwi

Evans bol slusny 1 sezonu, Jonesa by som si nechal ako jedineho, Rafael vkuse zraneny a Smalling je smatlak, o tom sa ani nejdem bavit

s tymto chces hrat o titul?

Reagovat
Grahf

a že som ťa pod SAFom nič také nevidel písať

Reagovat
kiwwi

pozri, SAF bol iny level to vsetci dobre vieme, ale nikdy ani pod nim nestala hra na tychto hracoch (to plati aj na tvoju otazku nizsie), vzdy hral jeden alebo dvaja v zaklade a okolo nich boli top obrancovia...teraz mame z takych hracov poskladanu celu obranu a cudujeme sa

Reagovat
vodka

Evans byl vyborny jednu sezonu, slusny 3

Reagovat
kiwwi

no ono to bolo vzdy prespikovane zraneniami, fakt to nikdy nebol stoper na ktorom by mala stat obrana okrem tej jednej sezony

Reagovat
r.mrazik

stejne jako smalling neni smatlak...

Reagovat
kiwwi

zaujimave jak sme si prehodili nazory na Smallinga

Reagovat
r.mrazik

tak loni byl na zabiti...letos se mi zda jako drzak...samozrejme krome toho vylouceni,tam byl na zabiti

Reagovat
Grahf

Inak keď toto boli šmatláči, tak čo potom boli hráči ako brown, oshea, alebo gibson?

Reagovat
vodka

Reagovat
j_mrazik

Vždyť má pravdu.

Reagovat
nani92

Oshea bol super, nikdy netragedoval ako tí čo su tzeraz

Reagovat
j_mrazik

Tak proč zmizel do Sunderlandu? Mně právě nikdy nepřišel, že by měl dostatečnou kvalitu na velkoklub + vedle sebe měl vždycky nějakou superkvalitu - Ferdinanda.

Reagovat
vodka

O'Shea hlavně v MU na stoperu skoro nanastupoval, začínal vlevo, pak si párkrát zahrál DM a nejčastěji nastupoval vpravo. A pár zápasů šel do hry i jako útočník a jeden dokonce dochytával jako golman Na stoperu fungoval jenom jako nouzovka, stopera začal hrát pravidelně až v Sunderlandu.

A Brown kdyby neutrpěl tolik zranění kolen, tak je někde jinde. Teď už taky jenom dohrává, stoper to býval kvalitní a jednu sezonu na RB hrál taky skvěle.

Reagovat
vodka

navíc do toho Sunderlandu šli oba víceméně dohrát kariéru v základu, šak O'Shea má 33 a Brown 35.

Reagovat
j_mrazik

Jo to je jasný, že to tam šli dokopat, ale stejně mi přijde, že momentálně má ManUtd lepší hráče do obrany, než byli tihle. Brown měl fakt smůlu na zranění. Si pamatuju, jak chtěl neskutečně prachy za dobrej půlrok.

Reagovat
kiwwi

Brown (s vynimkami ked bol famozny) a Sheasy boli hraci druheho sledu na zaskok...ked to myslis tak, ze teraz mame tych hracov na zaskok lepsich (Smalling, Evans), tak asi ani tak nemas pravdu ale dajme tomu...podstatne je, ze predtym sme kurva mali Ria a Vidu, teraz takych stoperov nemame pretoze Jones a Rojo niesu (aspon zatial) ziadna topka

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikal vcera Garry. Pro United fans bude urco lepsi, kdyz se zacinat se 4 vzadu, daji se nejake goly a pak se klidne muze prehodit na 3 - 5- 2 a kontrolovat hru.. ale ne naopak, kdy se kontroluje hra a nic z toho nevytvarime...

btw. ukazoval statistiky. 3-5-2 42 procent vyher, 4-4-2 - 60 procent vyher, vic vstrelenych branek, mene obdrzenych..

Reagovat
wild

obhajit 352 sa neda nech sa snazi ktokolvek a akokolvek..nema to proste ziadne plusy ,,

Reagovat
smazaný uživatel

ale má, nič nie je ČB ... máš väčšiu kontrolu nad loptou, nad zápasom, na turnajoch to je určite lepšie ako v lige, kde WL sú viac ako DD

Reagovat
r.mrazik

jenze ten mic je spis mezi obranci a kdyz souper presuje,tak ten mic pak rychleji ziska kvuli prevaze hracu uprostred...

Reagovat
smazaný uživatel

"kdyz souper presuje,tak ten mic pak rychleji ziska kvuli prevaze hracu uprostred" ... rozveď to prosím ťa

Reagovat
r.mrazik

ok,vem si,ze ma mic de gea a ma pred sebou tri stopery a wingbackove jsou na svych krajich...v zaloze jsou vlastne jen pak tri hraci (v lepsim pripade,pokud Mata nestoji klasicky blizko utocniku), pri pressingu jsou casto obranci nuceni hrat dlouhy mic,protoze rozehravka pres stred,kde je v lepsim pripade volny jen carrick je dost problematicka...po nakopu je pak pro druhy tym lehky ten mic ziskat/odvratit prave kvuli prevaze hracu

Reagovat
smazaný uživatel

no tak existujú 2 cesty rozohrávky ... buď to po (rýchlych) krídlach (čo Blindom splnené byť nemôže), v tom prípade by sa mali stredoví záložníci stiahnuť viac do stredu k sebe, aby vytvorili viac priestoru pre WBs alebo to hrať stredom, pričom WBs by zamestnávali kraje súpera a vytvárali priestor pre vašu stredovú trojku ... po presunutí sa ADM do zálohy, to perfektne ukazoval, že sa to dá, ak tam je technika, nápad, dribling ... je to samozrejme komplikovanejšie ako 4-x-x tým 1 hráčom vzadu naviac

Reagovat
r.mrazik

jojo,to jo

jen jsem to myslel tak,ze pri 532 pridavas tlak hlavne na obranu...a kdyz ji zacnes presovat,tak pak pri logickym nakopavani micu ma souper vetsi sanci ten mic ziskat i diky tomu,ze v te zaloze ma o hrace vic pro mice odrazene...

je to divna taktika...dokonce i Juve,kterou tim snad jediny v evrope hral (a hrali tim skvele v domaci soutezi), tu taktiku nechava napokoji...

Reagovat
smazaný uživatel

no to je jasné, že pridávaš tlak na obranu, keďže hra ide prioritne od nich, preto tam potrebuješ mať kvalitných stopérov s kvalitnou rozohrávkou a futbalovým myslením predovšetkým ... tak Juve s tou taktikou v lige dominovalo, ostatným nedávali ani čuchnúť, ale v Európe vždy vyhoreli, hlavne vďaka tomu systému, podľa mňa ... tá zmena ich taktiky je hlavne spôsobená zmenou trénera, ak by tam ostal Conte, tak to na 99 % nezmení

Reagovat
r.mrazik

tak ono na tu taktiku potrebujes i dobryho hrace do zalohy...a v MU Pirla nemame,ac je carrick taky skvely...a pak oproti behavym Vidalovi a Pogbovi je tam stojak Rooney a neviditelny Mata...

nemyslim,ze by resenim byli jen novi obranci...

WB je Valencia slusny...Shaw je hlavne obrance,ne WB...Blind je znouzecnost,ten by tam nemel vubec davany...

jinak mas pravdu...conte by tak hral dal...tezko rict,zda by konecne prorazil i v evrope s timhle...

Reagovat
smazaný uživatel

tak pre mňa je u vás ADM v zálohe základ, a tým kreativitu, techniku, dribling, behavosť v zálohe ... potom k nemu nejaký Carrick/Blind a pred nimi Mata/Rooney (poprípade Rooney za ADM, kde sa mi zatiaľ pozdáva) ... samozrejme to všetko len v prípade, že cez 3-5-2 nejde vlak a neupustí sa od toho, ja som inak veľký kritik tohto systému, aj keď sa to nemusí zdať

Reagovat
r.mrazik

jj...di maria v utoku je spatna vec...ta zaloha v momentalnim slozeni taky moc nefunguje (s touhle taktikou)

ok...ja to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? mne príde, že som to tu celkom vychválil

Reagovat
r.mrazik

tak mne se hra Juve s timhle stylem taky dost libila...bylo to neco novyho

jenze mi prislo,ze Conte tu taktiku nastavil vzhledem k dostupnym hracum a ne van gaal,ktery to dela ted uz dost opacne...rve hrace do taktiky...a to je celkem cesta do pekel

Reagovat
smazaný uživatel

tak LvG to vyšlo zázračne na MS (keď ho takmer všetci od toho odhovárali), vychádzalo to aj v príprave, tak ho to usvedčilo v tom, že to je dobrý nápad, navyše takmer nikdy nemal k dispozícii Rafaela aj Shawa na 4obranu (ktovie, čo by s nimi hral) ... Conte netuším ako s tým začal, pre mňa tu zrazu bolo Juve hrajúce 3-5-2 súhlasím, že teraz ide LvG skôr cez mŕtvoly a svoje ego akokeby tú taktiku prispôsoboval hráčom

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Mně přijde úplně přirozené, že si to ve tříčlenné obraně stopeři víc vyměňují. To je jak to porovnání Roja s ostatníma.

Reagovat
r.mrazik

tak logicky to je ...jde o to,ze to je spatny

Reagovat
SunFells

To jo, tady ty formace s tříčlennou/pětičlennou obranou na mě působí efektivně jen krátkodobě.

Reagovat
fff

Mario Lemina by mohl opustit Marseille a zkusit štěstí v Premier League, mladého francouzského záložníka by podle listu L’Équipe rád získal Liverpool.

Co je zac?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi DM, ale taky Imbula, to je dobry CM/DM

Reagovat
smazaný uživatel

Nič v zlom, ale teraz by som ho nechcel ani späť do Sotonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kůman by z neho urobil opäť superhviezdu

Reagovat
smazaný uživatel

večne zranený, drahý a návrat by mu bral chuť sa zlepšovať

Reagovat
smazaný uživatel

našťastie to ani nehrozí

Reagovat
SunFells

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Counter

Ale tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Legendu

Reagovat
smazaný uživatel

ešte nie.

Reagovat
smazaný uživatel

S jeho zdravim?

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zachvílu bude fit, tak ti končí dovolená

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

owny pls

Reagovat
Cobra

Taky mě to napadlo

Reagovat
*CZE*

Chamberlain začne dávat goly a Walcott se do základu už nikdy nepodívá i když bude zdravej

Reagovat
fenixLFC

to boli uplne uzasne dresy

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

najkrajšie

Reagovat
SunFells

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
smazaný uživatel

najpodstatnejšie je, že 3-5-2 nie je zlý systém, ale najprv by sa malo hrať (proti slabším) 4-4-2, dať nejaké 1-2 góly, a potom to uhrať na držanie lopty (3-5-2), nie opačne a potom naháňať výsledok

Reagovat
r.mrazik

to je otazka...ono tim 532 dostavas obranu pod tlak...a kdyz ti nekdo vysune pressing,tak ti obranci vic nakopavaji a ty mice se vraci...

osobne beru 532 - 352 jako obrannou taktiku proti silnejsim tymym (a i tam mam radeji 451),ale jinak jako totalne marnou vec,ktera je prekonana modernejsima vecma...

asi jako kdyby nekdo chtel hrat WM styl v tehle dobe

Reagovat
kiwwi

pamatas si jak sme za Fergieho nadavali na 4-5-1? Podla mna to bolo porovnatelne s tymto

Reagovat
r.mrazik

jenze s tim 451 jsme nastoupili parkrat do roka proti chelsea a treba venku proti poolu,arsenalu....nikdy proti prumernym tymum...

taky bych nemel nic proti 532 ve venkovnim zapase proti modrakum/arsenalu...

byla to rezervni obranejsi taktika...ne zaklad

Reagovat
kiwwi

a odohrali sme s tym celu LM tych zapasov rozhodne nebolo len par do roka

Reagovat
r.mrazik

tak v LM proti lepsim tymum asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som narážal skôr na to, čo spomínal Gary ... že keď sa už uchýlil k tej zmene 3-5-2 na 4-4-2, tak by sa to malo urobiť opačne ... ale súhlasím aj s tebou v tom, že 3-5-2 nevidím na dlhodobejšie rozostavenie (svojím spôsobom prežité), navyše na to nemáte hráčov

Reagovat
r.mrazik

aha,tak to jsem pochopil spatne...

Reagovat
smazaný uživatel

problem podle meho je, ze LVG chce hrat 3-5-2, tam bys pak mel soupere precislovat v zaloze prave diky tem dvema wing backum. Ale misto toho je to spis 5-3-2 a tim padem nam tam pak dva hraci v zaloze chybeji a na obranu se to pak vali...

Reagovat
r.mrazik

hmm...

jak jsem psal nahore...ono ani ta stredova trojka carrick,rooney,mata proste nefunguje...tak je pak tezky,aby fungovala hra s wingbackama...

cely to je spatne co posledni dobou predvadi....jen teoreticky...uz s herrerou misto rooneyho by to mohlo byt jine/lepsi...a mit tu trojku carrick,herrera,rooney,tak to taky muze vypadat mnohem lepe...

rooney by tam byl super,kdyby se hralo na kridla a on jim tam daval ty svoje dlouhy pasy...nez se do toho prostoru dostane WB,tak ho ma uz davno pokryty jejich obrance...

to je proste na picu...

a di maria v utoku...a jsem zas nasranej....

Reagovat
smazaný uživatel

no ja taky doufam, ze se prejde na 4 vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

za mňa najlepšie rozostavenie/zloženie zálohy u vás túto sezónu bol diamant Blind-ADM, Ander - JMM

Reagovat
r.mrazik

to nebyla spatna hra...

vzhledem k uzdravenym hracum bych to postavil osobne carrick - ADM,Herrera - rooney

nejsem blindovo fanousek

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiež nie, ale prišlo mi, že najlepšie hrá na DM v diamante, ale to ste veľmi často nehrali

Reagovat
r.mrazik

to je fakt...navic nebyl zdravy carrick,ktery je stale o dost lepsi

Reagovat
kiwwi

Andrea Pirlo's European dream team: Buffon - Lahm, Maldini, Cannavaro, Cafu - Scholes, Gattuso, Xavi - Kaka, Inzaghi, Messi

Scholes

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaticke od neho, ze tam nedal seba namiesto Scholesa, no..

Reagovat
wild

tak seba da do najlepsej 11tky len Ibrahimovic

Reagovat
kiwwi

podla mna taky Ronaldo by sa tam nanominoval tiez

Reagovat
wild

nj, ale on je fakt najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi v egomanii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Messi takisto a našlo by sa ich viac ...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je asi jediný, kto by tam Messiho nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie náhodou Messi je asi jediný, koho by tam nikto nedal

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom tomu nerozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

aha, už to mám, zvyškový alkohol sucks

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Co to je za sračku?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To skládal někdy před 6 lety, ne?

Reagovat
kiwwi

Tottenham agree £5million deal with Swansea for right-back Kyle Naughton

Reagovat
smazaný uživatel

och

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

MUFC Granny Trolls Arsenal Fans!

https://www.youtube.com/watch?v=vppOxpX5ifg

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme podepsali toho Mirallase?

Reagovat
kiwwi

nema kto u vas kopat penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale včera odpoledne se objevily spekulace, že ho chceme

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na tebe otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi tady napsat stručné info(prewiev) vašeho zápasu s Shefieldem?

Nechce se mi to hledat.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

si pozri ich stranku

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha....

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají ty české stránky neaktualizované,staré Serou na to. Slabý klub

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Cobra

Psat se bude až o finále

Reagovat
blade115

Prewiev

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield United head to White Hart Lane hoping to claim their sixth Premier League scalp in the space of 12 months as they bid to reach the League Cup final for the first time in their history.

The Blades have enjoyed trips to London under Nigel Clough, upsetting the odds away at Fulham, West Ham and Queens Park Rangers.

April's thrilling FA Cup semi-final at Wembley against Hull, which ended in a 5-3 defeat, has also whetted Clough's appetite for cup success.

"For a League One club to reach Wembley twice within 12 months in both major cup competitions would be fantastic," says Clough.

"We enjoyed it so much when we went there in the FA Cup semi-final against Hull last season but to get there for a final - it's incredible stuff," he added.

Christian Eriksen's late winner against Sunderland on Saturday means Tottenham have now earned 10 Premier League points thanks to goals in the 88th minute or later.

Head coach Mauricio Pochettino has been credited with improving fitness levels thanks to a punishing pre-season regime, and those preparations should help Spurs cope with a congested fixture list - this will be the sixth of their nine games in January.

"Our fitness is very good," Pochettino said.

"The club believes that is very important - the sports science and medical staff have done a great job so far."

"And also our mentality... you have to always believe it is possible to win the game," the Argentine added.

- Tottenham are without Nabil Bentaleb because of international duty but fit-again forward Emmanuel Adebayor could start his first game since November.

- Ryan Mason is in contention after recovering from a hamstring problem, but Erik Lamela is not yet ready to make his comeback from a calf injury.

- Tottenham have won 11 of their last 12 League Cup games against lower division sides - with their only defeat coming in the second leg of a semi-final against Burnley in 2009 which Spurs won on aggregate despite losing on the night.

- Spurs are vying to reach their first final for six years. They were runners-up in 2009 (losing on penalties to Manchester United), a year after winning it for the fourth time.

- The Blades are in the semi-finals for the first time in 12 years, when they lost 3-2 on aggregate to Liverpool. That is their only previous appearance at this stage.

- They have beaten five Premier League clubs in the last 12 months: Villa and Fulham in last season's run to the FA Cup semi-finals, and West Ham, Southampton and QPR this season.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie english

Reagovat
SunFells

Nemáš tam obrázky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak dík za snahu. No holt budu volat příteli na telefonu.

Reagovat
kiwwi

West Brom had a bid to take Fletcher on loan for the rest of the season rejected last week by Manchester United

(skysports)

Reagovat
smazaný uživatel

to je ono

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

We're remembering our former manager, the great Sir Matt Busby, who sadly died on this day in 1994.

Reagovat
Infernoqt

http://man-news.com/2015/01/20/man-utd-and-other-clubs-alerted-by-psv-stars-availability/

Viděl jsem rozhovor s trenerem PSV. Říkal že je to super bejt u vývoje takového hráče a nejde to zastavit, že už přerostl tým a nebude mu branit.... strašně moc si ho přeju k nám, víc jak Balea nebo nějaké nonsense transfer rumours. Koupil bych ho ještě teď v lednu a nechal do konce sezony hostovat v PSV. Prostě mít tu jistotu, ať už je náš.

Reagovat
Infernoqt

Ba dokonce podle MU evenings, LVG dostal £150m na možnou útratu už v tomto zimním přestupovém období. Koupit hráče a nechat ho hostovat, než v létě doladíme zbytek přestupů na formaci 4-3-3, je to nejlepší, co můžeme udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Depaye bych bral. pokud teda chceme do budoucna hrat 4-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern v tejto sezóne 0 červených a 12 žltých kariet. To je ako jeden Flamini.

Reagovat
Miguel19

Dvojka Matič-Cesc má určitě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe zatiaľ bez karty

Reagovat
kiwwi

Juan Mata has been named the Premier League's best free-kick scorer with a conversation rate of 17.9%, x3 more than Leighton Baines.

Reagovat
Wat

Jako za tuhle sezónu?

Reagovat
kiwwi

The Spaniard has the best conversion rate from set-pieces in the history of the Premier League

je to ale taka trochu skreslujuca statistika pretoze ich vela nekope

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/mata-named-most-deadly-premier-8482163

a tu je statistika od sezony 2001-2002:

Top 10 Premier League players, based on conversion rate, with 5+ goals scored directly from free-kicks since start of 2001/02 season:

Juan Mata : Shots 28, Goals 5, Conversion 17.9 (per cent)

Sebastian Larsson : Shots 90, Goals 11, Conversion 12.2.

Jimmy Floyd Hasselbaink : Shots 62, Goals 6, Conversion 9.7.

David Beckham : Shots 54, Goals 5, Conversion 9.3.

Nolberto Solano : Shots 78, Goals 7, Conversion 9.0.

Thierry Henry : Shots 144, Goals 12, Conversion 8.3.

Danny Murphy : Shots 67, Goals 5, Conversion 7.5.

Ryan Giggs : Shots 73, Goals 5, Conversion 6.8.

Leighton Baines : Shots 76, Goals 5, Conversion 6.6.

Laurent Robert : Shots 154, Goals 10, Conversion 6.5.

Selected others

Cristiano Ronaldo : Shots 164, Goals 10, Conversion 6.1.

Steven Gerrard : Shots 102, Goals 6, Conversion 5.9.

Frank Lampard : Shots 175, Goals 7, Conversion 4.0.

Reagovat
kiwwi

trochu ma prekvapil Baines, cakal som ze tych golov dal viac ako 5

Reagovat
Mimalu

Lampard fakt bída v tomto

Reagovat
Miguel19

Tak na přímáky to chce trochu více techniky...

Reagovat
Wat

To bych čekal daleko víc u toho Larssona třeba. Ale koukám, že je tady i taková legenda jako Solano.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý desátý freekick končí gólem. To je super úspěšnost při tom množství. Zajímalo by mě, jestli brali jen ty freekicky, které šly rovnou na bránu.

Reagovat
Arbiter

já si myslím, že ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud jsou do toho počítané i freekicky někde z půlky, tak je to super úspěšnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen jestli v PL zůstane, tak se tam podle mě v klidu zařadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Až Oscar dá pátej, tak se zařadí hned na první místo.

Reagovat
SunFells

Hasselbaink, hezky

Reagovat
r.mrazik

číselný mág Mata

Reagovat
kiwwi

a neda si pokoj

Reagovat
r.mrazik

Mata že jo?

Reagovat
Whitemedia

Marin má hostovat v Anderlechtu..

proč ho prostě za pár éček neprodáme..

Reagovat
Arbiter

šak součásti hostování má být opce, pokud to správně chápu...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Error

Jenže takovou opci už měl při hostování v Seville, potom Fiorentině a nakonec se vždy stejně vrátí, pokud se neprosadí. A není jediný.

Reagovat
kiwwi

Manchester United reportedly slap £50 million price tag on David De Gea

MALO!!!

Reagovat
Infernoqt

lolz, si fakt myslíš, že bychom ho prodali a nikoho místo něj nepřinesli? podle mě neodejde nikam ...

Reagovat
kiwwi

sak to je price tag na odradenie zaujemcov vraj sa mu ide dat nejaky riadny plat na novu zmluvu

Reagovat
J0EL

Tak takoutou almuznou Real isto odradite

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Máte někdo už rumoru sestavu LFC? Určitě bude hrát Gerrard, podle mě se tam narve místo Boriniho a Sterling půjde na hrot teda. Doufám, že ten střed nebude chtít Rodegrs rozbíjet.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude diskuze tady, kde je 2k komentářů? Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

už boli aj 3, ak sa nemýlim

Reagovat
smazaný uživatel

aha, akože k zápasu? veď choďte pod Redknappa, tam je málo. Alebo pod Wengeleho.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

*OT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je vtipné mezi Slováky, nebo mezi homosexuály?

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je vtipné, je to sarkastická pravda.

Reagovat
Infernoqt

dneska to bude v Liverpoolu pěkná remízka

Reagovat
Infernoqt

remízka při handicapu 2:0 pro domácí

Reagovat
smazaný uživatel

traged a skaza nacho :

http://oi57.tinypic.com/2eq6sf9.jpg

Reagovat
vodka

tak bloky a clearences jsou dost ovlivněné i tím, že Nacho hrával stopera

Reagovat
smazaný uživatel

to hej, ale aj to o niecom svedci ze toho stopera zvladne a zvladne ho dobre..a napr hlavicky mal ako stoper tazsie proti hrotakom

Reagovat
Fenri

Taky na stoperu hraje skoro líp než na beku

Reagovat
smazaný uživatel

to je tiez myt na zaciatku sezony bol na lb super, daval neskutocne lopty do sestnastky..proste si uz zvykol na ligu.

Reagovat
Fenri

Říkám snad, že hraje na beku špatně? Ne, jen, že na stoperu hraje líp, to by mu naopak mělo ještě lichotit. Já jsem s ním letos spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

oke prepac fenricko

Reagovat
Fenri

prepaceno

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

kto si toho trageda Nacha dovolil vobec porovnat s jednym z najlepsich LB v lige?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Tady to srší lepšími a lepšími srovnáními.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevravim ze je lepsi vo vsetkom, ale z tych cisel sa da aspon trosku vyvodit , ze to, ze jeden je tu hromadne nazyvany traged, a druhemu ked ja poviem ze je priemerak tak si zijem vo svojom svete, celkom nesedi

Reagovat
fantomas

Monreal tu už dávno neni hromadně nazývaný tragédem. Se necháváš unášet Yungem či kym - letos se tu naopak docela chválí napříč celou AFC základnou, progres ostatně udělal naprosto evidentní.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ja som naposledy nazval Monreala tragédom, keď tragédom bol, čiže pred rokom.

A nižšie vlastne, ale to je švanda len

Reagovat
fantomas

Tak pak už vůbec nevim, o čem tu djourou točí.

Reagovat
Counter

Letos má úžasné stats, možná mu pomohlo i to postavení na stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ako pisem, uz predtym zacal sezonu super

Reagovat
smazaný uživatel

nie, je to tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj copik je traged

Reagovat
smazaný uživatel

ááá, som to skryl pred všetkými svojimi fb & ef priateľmi a teba som zabudóóól

Reagovat
smazaný uživatel

takze si to poslal iba mne ? dikyy si zlaty :*

Reagovat
Counter

Já se ho zastával loni, ale to byl ještě marný, tak jsem byl pro smích. V téhle se snad už konečně chytl.

Reagovat
smazaný uživatel

counter si na spravnej ceste ale musis sa este naucit vytrvalosti

Reagovat
Counter

Neboj, u Szcz vydržím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ahhh, not again! Jenom bych podotknul, že na základě tohohle Squawka matrixu (jak to trefně pojmenoval Sam Tighe), vychází mj. taky Rojo >>> Terry. Což je samozřejmě uplně mimo.

Reagovat
vodka

2000. pro MU

Reagovat
smazaný uživatel

Masarykovu univerzitu

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

Reagovat
kiwwi

sadla

Reagovat
smazaný uživatel

dědek

Reagovat
smazaný uživatel

od hanby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele