22. kolo
19.01.2015 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Everton FC - West Bromwich Albion 0:0

Trápení Evertonu zvesela pokračuje, když bezbranková remíza s West Bromwichem pro Toffees znamená již šesté po sobě jdoucí kolo bez vítězství. Potenciálně rozhodující branku měl na kopačce Mirallas ještě v prvním poločase, tehdy však ošklivě selhal na penaltovém puntíku, kam se přitom sám nahrnul namísto klasického exekutora Bainese...

Everton je v tuhle chvíli až 12. a sedí pouhé čtyři body nad sestupovou propastí, což ostře kontrastuje s jeho loňskou pozicí, kdy Martínezův mančaft ještě v těchto chvílích bojoval o Ligu mistrů. Teď je to už zkrátka o něčem jiném, a v prvním poločase měl takto Everton až příliš velké potíže s rozevřením organizované obrany WBA.

Toffees se v úvodní části museli omezit akorát na dalekonosné pokusy, z nichž jeden na brankáře Fostera nasměroval také smutný hrdina utkání Kevin Mirallas. Ten ještě navíc po půlhodině hry neuspěl z přímého kopu, aby posléze nepotrestal Lescottovu ruku chabým, přízemním pokusem z penaltového puntíku.

Belgický křídelník byl o pauze vystřídán (oficiálně kvůli zranění) a od té doby to byli překvapivě hosté, kdo spíše usiloval o vedení. Ačkoliv Robles nakonec nemusel pořádně zasahovat, především Saido Berahino zlobil defenzívu Evertonu ažaž. Závěrečnou šanci utkání potom na druhém konci hřiště spálil Lukaku.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
vanGomm

Everton čeká na výhru už 5 kol.Mohlo by to už vyjít tip 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele