22. kolo
17.01.2015 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Leicester City - Stoke City 0:1

Foxes setrvávají na dně tabulky, když vinou Krkićova parádního zásahu přišli o unikátní čtyřkolovou neporazitelnost. Prvních 25 minut si v novém dresu odbyla rekordní posila Leicesteru, Andrej Kramarić - ani té se však prozatím Pearsonův celek ze střeleckých patálií dostat nepodařilo...

Fanoušci Potters museli prožívat smíšené pocity, když poprvé uviděli startovní listinu svého týmu. Vůbec prvně v tomto ročníku totiž v zahajovací sestavě Stoke scházel zraněný kapitán Ryan Shawcross, zatímco Victor Moses byl schopný startovat poprvé od měsíce listopadu.

A právě nigerijský ofenzivní klenot spolu se střelcem Bojanem byli jako jedni z mála schopný alespoň čas od času prosvítit jinak kvalitou nikterak nepřekypující klání. První poločas takto nabídl jen velmi málo: Begovićovu dobrou reakci proti Knockaertově střele a Wollscheidův nepřesný hlavičkovaný projektil po rohovém kopu.

Ve druhé půli právě Moses posílal do šance Arnautoviće, který v dobré pozici o velký kus minul, a N’Zonziho zajímavý volej pro změnu zlikvidoval skvělý Hamer. Na co už byl ovšem domácí brankář krátký, to byl záblesk geniality z dílny Bojana, který se po příhře od Walterse zhruba půlhodinu před koncem na pětníku otočil a při zemi zacílil do sítě.

Nigel Pearson okamžitě zareagoval vysvlečením Ulloy s Kramarićem, i tak ale Stoke pokračoval být tím nebezpečnějším týmem - a právě jeho žolík, Peter Crouch, měl ve zbývajících pasážích tu největší šanci skórovat.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele