22. kolo
18.01.2015 14:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Hull City 3:0

West Ham je zpátky? Vypadá to tak: první výhra v pěti kolech, první čisté konto v devíti zápasech, a hnedka takové nekompromisní smetení Hullu. Ten se naproti tomu dál topí v sestupových vodách, když se mu nepodařilo skórovat již podesáté z minulých 15 pokusů...

Tigers mají kromě samotné produktivity problémy také se zdravotními stavy veskrze všech útočníků, a Steve Bruce tak na West Ham vyrukoval akorát s osamoceným Sonem Alukem na hrotu. I ten si nicméně alespoň zprvu věděl rady a těsně vedle pálícímu Elmohamadymu například přichystal největší šanci úvodních pasáží. Naproti tomu Hammers se před pauzou dosti trápili a McGregor musel zasahovat vlastně jen jednou, když na břevno vyškraboval Valenciovu lobovanou hlavičku.

Kladiváři ovšem na rozdíl od Hullu dokázali svou hru pořádně vystupňovat alespoň po změně stran, když ihned za čtyři minuty McGregor dokázal pouze vyrazit Valenciův projektil a Andrew Carroll byl u odraženého míče ze všech nejdřív - 1:0.

Tenhle nečekaný úder hosty kompletně rozhodil, takže West Ham mohl během krátkého úseku mezi 69. a 72. minutou definitivně rozhodnout o vlastnictví kýžených tří bodů. Nejprve Dawson ztratil z dohledu Valenciu, jehož výzvy využil ke zvýšení Amalfitano, a posléze stačil jeden Songův vynikající pas k uvolnění skórujícího Downinga. Zbylých 18 minut už bylo jen formalitou.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musi bejt 3body!!! 3:0 Come on IRON'S

Reagovat
OnlyWHU

To dáme! 3:1

Reagovat
HullCity

1:1

Reagovat
duloig

Už by sa patrilo brať 3 body sakra.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele