Premier League - souhrn 20. kola

26.12.2017, 15:21, aktualizováno 28.12.2017, 22:53
Komentáře a souhrny
Manchester City navlékl další korálek na svůj vítězný náhrdelník a navíc navýšil náskok, jelikož United pouze remizovali s Burnley. Tottenham rozstřílel Southampton a alespoň dočasně se posunul na průběžnou čtvrtou pozici před Liverpool, který zareagoval deklasováním Swansea. Chelsea si poradila s Brightonem, Arsenal porazil Crystal Palace...

Crystal Palace - Arsenal FC 2:3

28.12.2017 21:00

Góly: 49. Andros Townsend, 89. James Tomkins - 25. Shkodran Mustafi, 62. Alexis Sánchez, 66. Alexis Sánchez

Neporazitelnost Crystal Palace je u konce. Po rekordní osmizápasové šňůře Eagles v Selhurst Parku padli v atraktivním londýnském derby proti Arsenalu. O teprve třetí venkovní vítězství svěřenců Arséna Wengera se postaral především Alexis Sánchez, jenž korunoval výtečný výkon dvěma trefami, jednu doplnil Shkodran Mustafi.

Arsenal poněkud překvapivě nastoupil zpět v rozestavení s třemi obránci, když výjimečně dostal šanci stoper Calum Chambers. Úvod utkání ještě nabídl vyrovnanou podívanou, kdy se domácí nebáli útočit ve vysokém počtu hráčů, ovšem od dvacáté minuty Kanonýři přišpendlili soupeře před vlastní šestnáctkou a dlouhé chvíle jej vůbec nepouštěli k míči. Po výtečné týmové kombinaci ještě Xhakovu nebezpečnou ránu dokázala obrana Palace zastavit, ale krátce nato se Arsenal přece jen dočkal zaslouženého průlomu skóre.

Po nedůrazně odvrácené standardní situaci se k míči na pravém kraji šestnáctky dostal Alexander Lacazette a osmělil se z ostrého úhlu otestovat pozornost brankáře Speroniho. Ten si sice s jeho pokusem dokázal poradit, jenže vyrazil míč pouze k Shkodranu Mustafimu, který v nelehké pozici chladnokrevně uklidil míč do sítě.

Ani po nabytém vedení hosté neustali v herní dominanci a velmi blízko k navýšení náskoku měl záhy Mesut Özil díky výtečné kolmici Alexise Sáncheze, avšak Speroni tentokrát svůj tým kvalitním zákrokem podržel. Deset minut před poločasovým odchodem do kabin pro změnu pokoušel střelecké štěstí Lacazette, ale nadějnou samostatnou akci nakonec zakončil těsně vedle. Když se pak neujal ani slibný protiútok Alexise s Özilem, skončila první půle 1:0 pro Arsenal.

Zatímco v první půli si domácí nevytvořili ani jednu gólovou šanci, po změně stran jim k tomu stačily jen čtyři minuty. Wilfried Zaha na levé straně snadno okolo stínujícího Chamberse poslal do ohně přízemní centr, který nachytal celou obranu Arsenalu a našel nabíhajícího Androse Townsenda, jenž s přehledem srovnal skóre.

Hráči Eagles byli najednou na koni a rozradostnění fanoušci v Selhurst Parku je hnali kupředu za obratem. Jak Schlupp, tak Loftus-Cheek ovšem mířili nepřesně a Arsenal se po krušné pětiminutovce dostal zpět do převahy, až krátce po hodině hry získal vedení zpět na svou stranu. Strůjcem branky byl i tentokráte Lacazette, který v šestnáctce přistrčil míč lépe postavenému Alexisovi, jehož pumelice skrze nohy Tomkinse propálila Speroniho na přední tyči.

Tentokráte již Kanonýři nehodlali ponechat cokoli náhodě a hned o čtyři minuty později hubený náskok zdvojnásobili. Výtečný pas Wilshera si neméně kvalitně zpracoval Alexis Sánchez a samostatný únik zakončil šikovným obstřelením vyběhnuvšího Speroniho.

Sedm minut před koncem mohl ještě utkání zdramatizovat Zaha, který se procpal k zakončení z bezprostřední blízkosti, jenže v obtížné pozici nedokázal ostrý centr trefit hlavou a odrazem od jeho ramena míč skončil neškodně v zámezí. Co ale nedokázal Zaha, to se již minutu před koncem povedlo Jamesi Tomkinsovi z rohového kopu, a přece jen bylo na napínavý závěr zápasu zaděláno. Arsenal ovšem čtyřminutové nastavení zvládl odehrát s míčem na kopačkách daleko od vlastní branky a důležité vítězství 3:2 si pohlídal.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester City 0:1

27.12.2017 20:45

Góly: 31. Raheem Sterling

Manchester City prodloužil svou vítěznou sérii na osmnáct utkání poté, co si poměrně snadno poradil s Newcastlem United. O vítězství hostů rozhodl ještě v prvním poločase Raheem Sterling, hosté pak měli několik příležitostí své vedení pojistit, ovšem pokaždé selhali v koncovce.

První polovina nabídla mimořádně jednostrannou podívanou. Newcastle se při každé příležitosti zatáhl do hlubokého bloku, své hosty nechal tvořit a na polovinu soupeře se dostával jen opravdu sporadicky. První větší příležitost měl na kopačkách Agüero, kterého našel přesným pasem Danilo, argentinský hrot však své zakončení poslal pouze do tyče.

Následně dvakrát zahrozil De Bruyne, který se uvolnil na hranici pokutového území a okamžitě na branku vyslal nepříjemný projektil, v obou případech však branku těsně přestřelil. Po půlhodince hry z podobné pozice napřáhl Agüero a jeho rána se zastavila až o tyč.

Pak už se ale Citizens konečně dostali do vedení. De Bruyne přesným obloučkem našel Sterlinga, který v poněkud krkolomné pozici zvládl vystřelit a s trochou štěstí otevřel skóre utkání.

Těsně před poločasem opět zafungovala spolupráce De Bruyne - Agüero, prvně jmenovaný Argentince našel přesným centrem, jenže útočník hostí nezvládl zakončení a míč poslal těsně mimo.

Druhou půli začal nebojácným průnikem Sterling, na jeho centr však Agüero těsně nedosáhl. Další příležitost měl na kopačce Gündogan, který ve středu pole obral Diameho, ovšem ani jeho střela si cestu do sítě nenašla.

Pak následovala další pasáž, kdy věci do svých rukou sebral De Bruyne, nejprve se po narážečce se Sterlingem dostal za záda domácí obrany, aby ale pořádně pokazil zakončení. O chviličku později zase napřáhl ze střední vzdálenosti a tentokrát si vedl mnohem lépe, jeho pokus totiž skončil na tyči, zatímco dorážející Agüero byl v ofsajdu.

Až v posledních patnácti minutách se osmělili také domácí. Po chybě v rozehrávce Citizens do vápna vtrhl Gayle, jenže místo zakončení si chtěl vymodlit pokutový kop, přičemž byl za svůj střemhlavý pád po zásluze oceněn žlutou kartou.

A když tentýž hráč nevyrovnal ani pět minut před koncem, kdy centrovaný míč dokázal usměrnit jen těsně vedle branky Edersona, mohli svěřenci Pepa Guardioly slavit další vítězství.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Swansea City 5:0

26.12.2017 18:30

Góly: 6. Philippe Coutinho, 52. Roberto Firmino, 65. Trent Alexander-Arnold, 66. Roberto Firmino, 83. Alex Oxlade-Chamberlain

Liverpool na Anfield Road rozstřílel hostující Swansea pěti brankami a nadále tak stíhá londýnskou Chelsea, na kterou ze čtvrté pozice ztrácí čtyři body. O vítězství svého týmu se dvěma brankami zapříčinil Roberto Firmino, po gólu pak zaznamenali Coutinho, Chamberlain a Arnold.

Plán Swansea byl jasný - pozorně bránit, svého protivníka znervóznit a případně zahrozit z rychlých protiútoků. Vydržel ovšem pouhých pět minut. Pak totiž ve středu hřiště vybojoval balón Firmino, předal jej Salahovi, ten z prvního doteku našel před vápnem nabíhajícího Coutinha, který předvedl další ze svých parádních dalekonosných projektilů a z dobrých 25 metrů rozvlnil síť. Druhý gól mohl o pár momentů později přidat Robertson, jeho rána z hranice šestnáctky však mířila o pár decimetrů vedle.

Krátce před poločasovou pauzou se po chybě v rozehrávce Swansea dostal do úniku Firmino, na penaltě si i položil vracejícího se obránce, jenže následně překvapivě selhal v zakončení, když vůbec netrefil branku Fabianskiho.

Hned na začátku druhého dějství se však domácí dočkali tolik potřebné pojistky a byl u toho právě Roberto Firmino. Ten si naběhl na volný přímý kop Coutinha a přesným volejem nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci.

Po 65 minutách hry se svým prvním ligovým zásahem v dresu Reds zaskvěl také Alexander-Arnold, který si našel odražený míč a parádní střelou potřetí rozvlnil síť. Domácí ale neměli dost a hned o minutu přidali dokonce čtvrtou trefu. Na začátku stále příšerná přihrávka jednoho ze středopolařů Swansea, která vyslala do úniku Salaha, který zachoval chladnou hlavu a před prázdnou branku míč ještě naservíroval Firminovi.

Konečnou podobu výsledku nakonec dal sedm minut před koncem Oxlade Chamberlain, který se ve skrumáži zorientoval nejlépe a přesnou střelou na zadní tyč popáté rozjásal obecenstvo na Anfield Road.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - West Ham United 3:3

26.12.2017 16:00

Góly: 29. Dan Gosling, 57. Nathan Aké, 90. Callum Wilson - 7. James Collins, 81. Marko Arnautović, 89. Marko Arnautović

Na Vitality Stadium v Bournemouthu se diváci dočkali štědré nadílky v podobě šesti branek. Hostující fans by jich možná uvítali i méně, jen kdyby si jejich tým připsal tři body, což se nakonec nestalo. Kladiváři totiž v průběhu zápasu strhli vedení na svojí stranu, ale ani oni výsledek za tři body neudrželi.

Boxing day vzaly oba celky v Bournemouthu se vší vážností a utkání začalo v pořádně ostrém tempu. Dokonce ani na první branku se nemuselo čekat dlouho, už v 7. minutě si po rohovém kopu seběhl na přední tyč James Collins a Begović poprvé inkasoval. Kladiváři vedli v Bournemouthu 1:0. Domácí mohli jen o pár minut později odpovědět, jenomže Wilsonovu přihrávku před branku King minul. Na druhé straně zase jen o kousek netrefil André Ayew. Každopádně závratné tempo hry nepolevovalo a ve 29. minutě se domácí dočkali vyrovnání. Fraserův centr uvnitř vápna WHU propadl a Dan Gosling stál ve správný čas na správném místě a balón dopravil do sítě. První poločas ještě nabídl několik náznaků šancí, ale skóre už se nezměnilo.

Také druhý poločas toho nabídl spoustu, ba dokonce ještě více. Wilson po Kingově sklepnutí netrefil prostor mezi třemi tyčemi a v 57. minutě stál Vitality Stadium na nohou, protože domácí otočil průběh zápasu na svojí stranu. Nakrátko rozehraný roh poslal do vápna Gosling a Nathan Aké překonal Adriána. V rozmezí dalších deseti minut měli domácí tři velké příležitosti a nebýt skvělých zákroků Adriána, mohlo to dopadnout s Hammers špatně. Jenomže Bournemouth třetí branku nepřidal a draze za to zaplatil.

Kladiváři přežili co mohli a v 81. minutě srovnali na 2:2, respektive se domácí připravili o vedení sami. Obrovskou hrubku vyrobil Asmir Begović, který podklouzl a Marko Arnautović měl snadnou úlohu. A to nebylo na Vitality Stadium zdaleka všechno. V 89.minutě West Ham dokonal obrat, když Hernándezovu střelu vyrazil Begović a Marko Arnautovič svým druhým gólem dal na 3:2 pro Kladiváře. Ani to nebylo poslední slovo zápasu. V nastavení ještě jistil Akého hlavičku Callum Wilson, který srovnal na 3:3, přestože se jednalo o těsný ofsajd i hru rukou. Kontroverzní moment nakonec utkání hodně ovlivnil, protože West Ham nebral tři body, nýbrž jen jeden.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Brighton & Hove Albion 2:0

26.12.2017 16:00

Góly: 46. Álvaro Morata, 60. Marcos Alonso

Úřadující šampion nakonec zvládl roli favorita a outsidera z Brightonu přehrál 2:0, ono vítězství se však nerodilo vůbec lehce. Domácí totiž prospali první půli a nebýt rychlé branky Moraty na začátku poločasu druhého, bůh ví, jak by se zápas na Stamford Bridge vlastně vyvíjel.

I ten nejzarytější fanoušek Blues musel po první půli přiznat, že výkon svěřenců Antonia Conteho byl jednoduše příšerný. Chelsea předvedla pomalý, nudný fotbal, se kterým si dobře organizovaná obrana Brightonu v klidu poradila. Domácí si vypracovali jen dvě příležitosti - nejprve když přetažený míč vrátil před branku Rüdiger, jenže Bakayoko míč z pár metrů nedokázal nasměrovat mezi tři tyče. Druhou možnost vypracoval nádherným pasem Fabregas, který vysunul Mosese, jeho zakončení však hostující brankář zneškodnil.

Do druhé části však vyběhla úplně jiná Chelsea a skóre se měnilo prakticky okamžitě. To si na tradiční Azpilicuetův centr za obranu naběhl Morata a tradičně hlavou míč uklidil za záda bezmocného Ryana. O chvíli později mohl skóre navýšit Hazard, jemuž na hranici vápna míč přiklepl Bakayoko, belgický reprezentant však mířil těsně vedle.

Pojistku mohl přidat také Marcos Alonso, jeho první hlavičku po rohovém kopu však brankář Ryana dokázal vytěsnit. O minutu později se však situace opakovala a tentokrát byl strážce hostující svatyně bezmocný. Fabregasův centr na bližší tyči Alonso lízl tak šikovně, že míč zapadl přesně za vzdálenější tyč.

Třetí přesný zásah mohl přidat Hazard, který si pohrál s hostující obranou, jenže jeho zakončení z brankové čáry vykopl jeden z bránících hráčů. O pár momentů později to byl opět Hazard, který se dostal za záda hostující obrany, tentokráte míč ještě předložil lépe postavenému Bakayokovi, kterému ale zakončení vůbec nesedlo.

Na druhé straně mohl zápas zdramatizovat Duffy, který se pět minut před koncem ocitl nehlídaný v pokutovém území domácích, svou hlavičku ovšem nasměroval těsně mimo. Chelsea tak nakonec dokráčela k poměrně rutinní výhře 2:0.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Stoke City 1:1

26.12.2017 16:00

Góly: 10. Tom Ince - 60. Ramadan Sobhi

Dělbou bodů skončilo utkání mezi Huddersfieldem a Stoke City. Domácí sice brzy poslal do vedení Tom Ince, ale konečné slovo měl ve druhém poločase Ramadan Sobhi. Oba celky zůstaly ve druhé polovině tabulky.

Hudderfield se doma představil proti celku s nejhorší obranou v lize. Čtyřicet branek zatím neobdržel žádný z celků Premier League. A že obrana Stoke není zrovna skálopevná se domácí přesvědčili záhy. Už v 10. minutě Mounié celkem bez problému přihrál na malé vápno Tomu Incemu, který odstartoval domácí radost. Huddersfield se dostal do důležitého vedení 1:0. Potters začali vážněji ohrožovat domácí svatyni po půlhodině hry. Nejprve Shaqiriho výzvu netrefil Crouch a vzápětí Shawcrosse vychytal Lössl. Brankář Huddersfieldu pak skvěle zasáhl i proti nůžkám Choupo-Motinga, když balón udržel na brankové čáře.

Huddersfield tyto šance přečkal a ve 40. minutě prověřil Butlanda van La Parra. Stejný muž pak orazítkoval před koncem prvního poločasu tyč. Huddersfield měl několik možností zvýšit své vedení i po změně stran, ale obrana Stoke v čele s brankářem Butlandem odolávala. Přesně po hodině hry navíc prošla přihrávka Joea Allana až na malé vápno k Ramadanu Sobhimu, který srovnal na 1:1.

Vyrovnávací branka utkání paradoxně uškodila. Oba celky byly v následujících minutách velmi opatrné, ani jeden nechtěl udělat osudovou chybu, která by ho na Boxing day stála body. Hudderfield byl sice častěji na balónu, ale stoprocentní šanci si už v zápase nevytvořil.

Více informací k zápasu

Manchester United - Burnley FC 2:2

26.12.2017 16:00

Góly: 53. Jesse Lingard, 90. Jesse Lingard - 3. Ashley Barnes, 36. Steven Defour

Manchesteru se příliš nezdařil zápas s letos výtečně hrajícím Burnley, na Old Trafford uhrál jen remízu a znovu ztratil cenné body v boji o titul. A to přitom musel po přestávce dohánět dvoubrankové manko. Hosté opravdu nebyli daleko k vítězství, jenže domácí nakonec díky Jessemu Lingardovi v poslední možnou chvíli vyrovnali.

Rudí ďáblové neodehráli vůbec dobrý první poločas. I proto manažer José Mourinho udělal po přestávce hned dvě změny, rozhodl se stáhnout nevýrazného Ibrahimovice a Roja a na hřiště poslal Mchitarjana s Lingardem. Především druhé střídání se ukázalo jako velmi správné, právě pětadvacetiletý záložník zachránil svůj tým od pohromy.

Burnley vstoupilo do utkání opravdu parádně. Gudmundsson rozehrál standardku centrem do šestnáctky, kde se sice Long nedostal k dobrému zakončení, ale k míči se propracoval Barnes, který už z blízkosti skóroval. A ve 12. minutě hosté mohli udeřit opět po standardní situaci, nicméně Gudmundssonův pas ztečoval pouze do břevna Arfield.

Odpovědět na Barnesovu trefu se snažil Pogba, nicméně hlavou po rohovém kopu těsně neuspěl. A ve 36. minutě hosté přidali další přesný zásah, Defour totiž zahrál přímý volný kop výtečně a zamířil přesně do šibenice. Snížit mohl záhy Rashford, jenže jeho pokus v cestě do brány zastavil na brankové čáře dobře stojící stoper Mee.

Ani ve druhém dějství sice nepřišlo závratné zlepšení ze strany United, alespoň však proměňovali své šance. The Clarets se soustředili na držení pohodlného náskoku a ukázali, že se přes jejich obranu za tohoto stavu prosazuje těžko. Měli každopádně velké štěstí, že v 51. minutě gólman Pope stačil vyrazit Lingardův pokus na břevno.

O pár chvil později se ale již Lingard přece jenom dočkal. Z pravé strany mu přihrávku adresoval Young a domácí náhradník elegantní patičku usměrnil ke vzdálenější tyčce. Když už se zdálo, že by Burnley mohlo vedení udržet, ozval se Lingard v 90. minutě ještě jednou. Z pokutového území nasměroval svou střelu z voleje přesně k tyči.

Více informací k zápasu

Watford FC - Leicester City 2:1

26.12.2017 16:00

Góly: 45. Molla Wagué, 65. Kasper Schmeichel (vl.) - 37. Riyad Mahrez

Slibně rozjetá sezona v podání Watfordu v posledních týdnech zakolísala černou sérií šesti zápasů bez vítězství. Ta už je však konečně minulostí, neboť Hornets na domácí půdě dokázali přehrát Leicester a po výhře 2:1 se nadále drží v samém středu tabulky na desátém místě. Hosté navzdory prohře zůstávají ještě s dvoubodovým náskokem osmí.

Vstup do utkání měl přitom Leicester, který musel být stále nabuzený z vybojovaného bodu proti Manchesteru United v posledních minutách hry. Jamie Vardy ještě v samostatném úniku selhal, ovšem tlak hostí se přece jen projevil i ve skóre zásluhou Riyada Mahreze, jemuž v sedmatřicáté minutě ideálně posadil míč na hlavu Marc Albrighton a brankář Gomes se natahoval marně.

Doposud nevýrazní domácí se inkasovaným gólem zničehonic probudili k životu a s trochou štěstí mohli ještě do přestávky průběžný stav dokonce otočit. Nejprve Richarlison po kličce brankáři Schmeichelovi trefil jen boční síť a nedlouho poté již bylo srovnáno. Obrana Foxes se nedokázala vypořádat s rohovým kopem Cleverleyho a míč si nakonec chumlem hráčů proklestil cestu až na zadní tyč, kde jej bez váhání napálil do sítě debutant Molla Wague, jenž shodou okolností loni hostoval právě v Leicesteru. Hráči Hornets byli najednou všude a aktivní Richarlison znovu v zakončení těsně neuspěl, neboť tvrdou ranou rozezvučel tyč.

Po změně stran Watford navázal tam, kde první půli skončil, a soustavný tlak po dvaceti minutách po právu zužitkoval. I u zrodu této akce stál Tom Cleverley se svými standardními situacemi, neboť jeho přímý kop na zadní tyč vybídl k ráně nabíhajícího Doucourého. Přestože se jednalo o obtížný volej z ostrého úhlu, Kasper Schmeichel místo zásahu míč pouze smolně tečoval do vlastní sítě, což záhy potvrdila i branková technologie.

Po zbytek zápasu hráli prim zase hosté a Heurelho Gomes musel předvést dva prvotřídní zákroky proti pokusům Morgana s Ulloou a pomohl tak výraznou měrou svému týmu k cenným třem bodům po čtyřech porážkách za sebou.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Everton FC 0:0

26.12.2017 16:00

Góly: -

West Brom nedokázal ani v osmnáctém utkání v řadě vyhrát a doma si proti Evertonu připsal jen bod. Diváci se na The Hawthorns nakonec branky nedočkali, což ve výsledku znamenalo poměrně nudný fotbal a prodloužení neporazitelnosti hostujícího mužstva.

Everton přijel na půdu West Bromu jako jasný favorit a trenér Sam Allardyce doufal, že se jeho svěřencům proti nepříliš srdnatě bojujícímu domácímu celku povede prodloužit neporazitelnost na šesté utkání v řadě. Everton kromě momentální formy vycházel také z toho, že se mu právě v období specificky britského svátku zvaného Boxing Day daří uhrát dobré výsledky.

Na domácí straně se do prvních ofenzivních akcí pouštěl zkušený kanonýr Salomón Rondón, jehož si ale hostující obránci velmi dobře a pečlivě všímali. Naopak se málem prosadil favorit. Po rychlé kombinaci měl dostatek prostoru Yannick Bolasie, jehož střela mířila těsně vedle! Po devatenácti odehraných minutách se mlem ujali vedení domácí hráči.

Rohový kop rozehrál Matt Phillips, odraženého míče se zmocnil Brunt a jeho ránu vyrazil Pickford jen k Phillipsovi. Jeho následný centr pak perfektní hlavičkou zakončoval Dawson, jenže mířil těsně nad bránu! Na opačné straně Bolasie napřáhl k dalekonosnému střeleckému pokusu a brankář Ben Foster měl štěstí, že se balon stočil mimo.

Jinak ale první půle nenabídla mnoho zajímavého, o přesných šancích se už nedá mluvit vůbec. Po Bruntově centru z pravého křídla Dawson hlavou opět mířil mimo a uzavřel tím poměrně nezáživné dění. Druhou polovinu otevřel tvrdou ranou aktivní Brunt, ale jeho smůla v zakončení, respektive v přesnosti střelby, pokračovala. Ani tentokrát se balon nedostal blíže Pickfordově bráně.

Pět minut po změně stran se do skvělé šance dostal Salomón Rondón, který dokonce postupoval sám na brankáře Pickforda, jenže jeho zakončení bylo dost jalové. V dosud největší šanci utkání selhal a následně byl pro zranění střídán. Do další zajímavé pozice před brankou Evertonu se dral Chris Brunt, jenže než stačil zakončit, nohu do střely mu vložil mladík Kenny.

Nebezpečí před bránou gólmana Pickforda přetrvávalo a mělo konkrétní podobu, jenže domácí hráče dnes trápila přesnost. Na Dawsonův centr si naskočil Jay Rodriguez, jenže ani ten neměl mnoho štěstí. Když následně poslal obránce Williams k zemi Barryho, rýsovala se před domácími nadějná střelecká pozice. Matt Phillips ale jasně deklaroval dnešní zmar a bránu vysoko přestřelil.

Vlastně až před koncem utkání, konkrétně v 89. minutě, se do zajímavé pozice probili také hosté. Střídající útočník Oumar Niasse se protáhl po křídle a pálil, ale ani jednu z jeho dvou střel neměl brankář Foster problém pokrýt. Evertonu i to stačilo na bezbrankovou remízu, třebaže snahy dnes moc neukázal.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Southampton FC 5:2

26.12.2017 13:30

Góly: 22. Harry Kane, 39. Harry Kane, 49. Dele Alli, 51. Heung-min Son, 67. Harry Kane - 64. Sofiane Boufal, 82. Dušan Tadić

Závěr roku zastihl Harryho Kanea v mimořádné fazoně. Anglický útočník po třígólovém galapředstavení na půdě Burnley jen o tři dny později nasázel hattrick i do sítě Southamptonu a překonal anglický ligový rekord Alana Shearera v počtu branek v kalendářním roce. A to je jen jeden z mnoha milníků, jež Kane letos překonal...

Stále teprve čtyřiadvacetiletý forvard během roku 2017 v klubovém i reprezentačním dresu dohromady skóroval úctyhodných 56 gólů, což nedokázal překonat nikdo z hráčů působících v předních evropských ligách, tedy včetně Lionela Messiho (54) či Cristiana Ronalda (53). Kane si navíc letos připsal šest hattricků jako první hráč v moderní historii Premier League.

Od roku 1995 odolávala bilance 36 branek Alana Shearera, až během úterního odpoledne přece jen padla, když Kane po dvaceti minutách snadně uklidil hlavou do sítě ostrý přímý kop Christiana Eriksena za přihlížení zkoprnělé obrany hostí. Nedlouho poté došlo i na jeden groteskní moment na opačné straně poté, co Hugo Lloris vyškrabával s pomocí brankové konstrukce zpětnou hlavičkovou přihrávku Dannyho Rose. Šest minut před poločasovým odchodem do kabin ovšem Spurs soupeře rozebrali podruhé. Dele Alli vykouzlil z hranice šestnáctky kolmici pro nabíhajícího Sona, jehož přízemní centr nabídl Kaneovi další jednoduché zakončení do prázdné branky.

Po změně stran mohl doposud jednoznačný zápas zdramatizovat dalekonosnou ranou Mario Lemina, jenže napálil pouze břevno, a takřka hned nato Spurs definitivně strhli utkání na svou stranu. V rychlém sledu za sebou se totiž prosadilo duo Alli - Son, které si navíc vyměnilo i gólové přihrávky, a po pouhých 51 minutách platilo drtivé skóre 4:0.

Debakl se sice hostům povedlo zmírnit ve čtyřiašedesáté minutě zásluhou Boufala, jenž propálil Llorise na přední tyči, ovšem jen tři minuty nato byl náskok Tottenhamu opět čtyřbrankový. Z bleskového protiútoku si chladnokrevným zakončením obloučkem přes bezmocného Forstera připsal hattrick Harry Kane a zakončil svou letošní střeleckou bilanci na devětačtyřiceti gólech v dresu Kohoutů a dalších sedm za anglický národní tým. Potřeboval k tomu přitom pouhých dvaapadesát utkání...

Výbornou náladu domácích již v závěru nezkazil ani střídající Dušan Tadić snížením na konečných 5:2. Tottenham po druhé dominantní výhře za sebou poskočil zpět před Liverpool na čtvrté místo, zatímco tápající Southampton je již pouhé tři body od sestupu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City20191061:1258
2.Manchester United20134343:1643
3.Chelsea FC20133434:1442
4.Liverpool FC20108246:2338
5.Tottenham Hotspur20114539:2037
6.Arsenal FC20114537:2537
7.Burnley FC2096518:1733
8.Leicester City2076730:3027
9.Everton FC2076724:3027
10.Watford FC2074929:3525
11.Huddersfield Town2065918:3223
12.Brighton & Hove Albion2056915:2521
13.Stoke City20551023:4120
14.Southampton FC2047920:3019
15.Newcastle United20531219:3018
16.Crystal Palace20461018:3218
17.West Ham United20461022:3818
18.AFC Bournemouth20451118:3117
19.West Bromwich Albion2029914:2715
20.Swansea City20341311:3113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (980)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hattri Kane je borec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Borec je Karel Hynek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Harry dokázal

Reagovat
smazaný uživatel

- porazil Voldemorta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tos mi připomněl tohle:

https://youtu.be/w_ujhexP-3Y

Snad to bude dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Je otázka, co by pro Harryho bylo nejlepší, věřit v projekt Tottenhamu, ale riskovat, že víceméně nikdy nic nevyhraje, nebo jít do velkoklubu? Zase na druhou stranu, Tottenham poslední dobou prostě umí, zůstat tam, vystřílet nějaké tituly a být legendou taky není uplně špatná představa.

Reagovat
Miguel19

Co Tottenham umí?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Umí pracovat s hráči, umí hrát. Na začátek nějaké menší "éry" by to mohlo stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

menší éry? wtf

Reagovat
Counter

Vyhýbat se trofejím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostať. K takému hráčovi tie trofeje proste musia prísť...

Reagovat
smazaný uživatel

Titul podle mě nedá, pokud zůstane u Slepic. Největší šanci na něj měl v tom roce, kdy vyhrál Leicester, ale nějaký trofeje (League Cup, FA Cup) by získat mohl. Víceméně by mohl udělat kariéru jako Totti.

Otázka je, zda to není málo. Přece jenom být ikona v klubu v Itálii a na Ostrovech je podle mě něco jinýho (nehledě na to, že AS je mnohem prestižnější tým, minimálně v rámci země).

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to sú sračky.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
smazaný uživatel

no myslím že je větší prestige hrát momentálně za slepice v Anglii než za AS v Itálii..

Reagovat
Uwe háže buly

Totti ale ten titul vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že ten titul vyhrál, ale celkově toho s AS za celou tu dobu vyhrál jeden titul, dva poháry a dva superpoháry (což snad ani nemá cenu počítat) a to je prostě na takovýho hráče málo. MS počítat nebudu, čistě klubový trofeje. 3 trofeje by mohl podle mě dát během kariéry v klidu i Harry, bez ligy, pokud by zůstal v Tottenhamu.

A co se týká té prestiže - já to nebral dle toho, jestli je teď lepší hrát tam nebo tam, ale prostě k tomu statusu toho hráče po ukončení kariéry a v tomhle je podle mě být lepší legenda AS než být legenda kteréhokoliv týmu na Ostrovech z pohledu toho, za jakou modlu tě budou potom brát ti fanoušci. A Francesco nepochybně bude jedna z největších model AS v historii.

Reagovat
Godwinson

V dnešní době je to zbytečný řešit. Skončí pátí a ani se po něm nezapráší.

Reagovat
smazaný uživatel

coze byt ikona v Italii je vic a ktomu jeste v AS ?Ty jsise pomatl

Reagovat
smazaný uživatel

Nepomátl, jen si prostě myslím, že ten vztah fanoušků k hráči jako k nějaký modle po skončení kariéry (hlavně, když ten hráč schopnostmi převyšuje ten klub v tý jeho fázi kariéry) je v Itálii mnohem silnější než kdekoliv jinde a hlavně u těch klubů, který patří do toho širšího výběru toho nejlepšího, ale úplnej top nejsou. Což AS splňuje.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Uwe háže buly

AS mi teda přijde věhlasnější klub, jak Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
mojmira

Reagovat
nani92

Nemusia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, realisticky v nejlepším případě FA Cup...

Reagovat
Miguel19

Což bude mít taky těžké, když na to jeho trenér sere..

Reagovat
popltak

Co umí? Nevyhráli žádný velký zápas co si pamatuju....

Reagovat
TrueCommunist

Podle mě je mnohem víc zůstat v Tottenhamu a i přes to, že se klidně může stát ,že nevyhraje žádné trofeje,ale přesto se stane legendou klubu.Za jistotou klubových úspěchů do Realu nebo Barcelony může jít kdokoliv, ale právě když zůstane v Tottenhamu a pokusí se mu pomoct k vysněnému titulu, tak teprve ukáže jaký to player a tahoun a pro mě by tohle byl mnohem cennější počin, než jít za jistotou.

Reagovat
r.mrazik

Jestli chce něco vyhrát tak musí odejít...aby nedopadl jak Baines třeba..

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je pekelnej zabiják. Kolikátej hatrick už to jen nasázel

Reagovat
smazaný uživatel

8 v tomto roce

Reagovat
Vánoční owník

Fenomén

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Harry dokazuje uz 3. sezonu ze je absolutna svetova spicka...

...naskyta sa otazka - ako vybrat penis z hriankovaca?

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď k nám Hazard - Kane - CR7

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo alespoň jeden z nich, oba dva by byli asi uz moc.

Reagovat
Svatej

Zas tak dobre na tom Thorgan v Gladbachu neni,dej mu jeste cas.

Reagovat
Vánoční owník

Premier League hat-tricks in 2017:

6 - Harry Kane

1 - Sergio Aguero

1 - Josh King

1 - Romelu Lukaku

1 - Alvaro Morata

1 - Wayne Rooney

1 - Callum Wilson

Reagovat
Riviera Kid

myslím, že většina z nás ho tady měla jen za jednosezonni hvězdičku.

Reagovat
JackDaniels.

Priznam sa, ze som bol medzi nimi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Tak snad konečně něco zahraje i na šampionátu za repre.

Reagovat
masly008

hlavně musí vypilovat to kopání rohů,to mu moc nejde

Reagovat
mayday

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mastný Chobot

blázon

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

four season wonder

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Busby babes

Videl jsem teda jen goly. Hezky to tam dvakrat doklepnul. Ne, je uzasnej, neuveritelny cislo a Tottenham tahne. A Lloris dobra dira. Kdyz si vzpomenu jak byl srovnavanej s DDG.

Reagovat
Thelvin

Taky se mi Lloris poslední dobou nelíbí. Možná mu chybí konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je uzasnej golman (a sympatictejsi nez DDG)... o toho bych se nebyl a Kane... no jako on to sice doklepnul.. ale to je jeho prace.. vyber mista a nezazdit to... (to by se kluci z Ucek mohli hodne ucit od nej)

Reagovat
Busby babes

ted nevim, ale asi reagujes na nekoho jineho.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to treti gol s uzasnym kludom, mne je osobne sympatickejsi De Gea aj ked teraz co ma na hlave mu moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Harry

2. nejlepší fotbalista současnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo = Král fotbalu

Harry Kane = Princ Fotbalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Messi = Kral fotbalu

Kane = Princ fotbalu

C. Ronaldo = Princezna fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Reagovat
lenckoj

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Messi = Bůh fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Kane se rozhodl že už bude dávat jenom hattricky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bol namotivovany po novom roku sa skludni

Reagovat
Mindas

Blazen!

Reagovat
Rarášek

To je strašná bublina .

Reagovat
JIMMY-PO

jaka zas bublina

Reagovat
Miguel19

Si dostal Hubba Bubba?

Reagovat
Rarášek

Pedro .

Reagovat
Kily

čtvrtá parádní sezona za sebou a letošním přestřílením Messiho a Ronalda dokázal to, co si spousta lidí zatím ani nedovedla představit, o bublině se dalo mluvit nějaké tři roky zpátky

Reagovat
Rarášek

Řadit ho po bok Messiho, nebo CR jako nejlepšího fotbalistu současnosti mi příjde prostě strašně ujetý. Však se takhle nehodnotil ani Lewa v nejlepší formě.

Reagovat
andrew96

Čistě dle počtu gólů není problém ho řadit vedle těch dvou. Celkově ho tu s Messim a Ronaldem porovnává snad jen owny a nad tím se už tu snad nikdo nevzrušuje.

Reagovat
Atlético de Madrid

Čistě podle počtu gólů se jednou dostal na stejný číslo, na které tihle dva hráči dosahují každý rok za posledních 7 sezon. Obdivuhodný, ale aktuálně je na tom podobně jako ten Lewandowski nebo Cavani. Na úrovni Messiho s Ronaldem bude, pokud prokáže, že dokáže 60 gólů střílet každej rok opakovaně.

Reagovat
Vánoční owník

Jedna věc je jistá, v Premier League už 3-4 roky nebyl nikdo lepší.

Reagovat
Rarášek

Hroťák, kterýmu by to tak padalo asi ne.

Reagovat
Atlético de Madrid

Aguero. Méně gólů má jen kvůli zraněním, jinak je to lepší fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Není.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
raduinho

Reagovat
Vánoční owník

Umí to líp s míčem, ale není to lepší fotbalista. A jenom kvůli zraněním jeho horší statistiky nejsou, minulou sezonu odehrál Aguero 2400 minut v PL, Kane ale jenom 2500, přesto byl mezi nimi rozdíl 9 gólů.

Reagovat
Atlético de Madrid

Minulá sezona byla jediná, pro kterou to platilo. Letos mají oba gól za 92 minut, sezony 14-15 a 15-16 obě v počtu gólů na minuty vede Aguero.

Reagovat
Vánoční owník

Ale tam zase nevíš, jestli by za ty minuty navíc ty góly dal.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, to opravdu nevím.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spalovač šancí

Kdy Kane ještě neměl tolik zkušeností a navíc hraje v horším týmu. Ale je to jedno, rozdíl není zásadní.

Reagovat
vilp

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Bayern +

Aj Suarez.

Reagovat
Counter

Reagovat
andrew96

To je pravda. Já to myslel za letošek.

Reagovat
Neutron

Harrymu sluzi ku cti, ze to dokazal v Tottenhame...

Reagovat
Svatej

Na ty urovni je ted, protoze za celej rok dovedl to,co oni. Od toho se ty goly za ten rok takhle prece pocitaj.

Ti dva byli.pred nim x predeslych let,ted uz nejsou. Tohle hledeni do minulosti v souvislosti s hodnoceni hracskych kvalit je zpatecnickej prezitek.

Reagovat
alcantara

Coze?

Reagovat
Svatej

Nesouhlasim s nazorem, ze nekdo musi prokazovat kvalitu xx let aby dostal dostatecnej kredit. Kane za delsi casovy obdobi ( v tomhle pripade cely rok ) vyrovnal a prekonal ty nejlepsi na planete, jak pak pro kristovy rany muze nebejt na jejich urovni ? Az pristi rok exkluzivne posere, tak bude na urovni Adebayora, ale ted tomu tak neni.

Reagovat
alcantara

Golovo je na ich urovni, to nikto nespochybnil. To je fakt.

Reagovat
Svatej

Jelokoz se tu Messi dal do jednoho urovnovyho balicku s Ronaldem, tak se da v pohode rict ze i harry je v tom s nima. Leda by byl takovej Ronaldo herne o tu zminenou uroven vys nez Harry, coz neni...

Reagovat
Atlético de Madrid

Ano, letos se da rici, ze Kane dal vice golu nez Ronaldo a Messi. Rict, ze ja na urovni Ronalda a Messiho je trochu obtiznejsi, protoze z vyznamu te vety je jaksi citit, ze se vztahuje k dlouhodobe vykonnosti, o ktere se neda v Kaneove pripade mluvit.

U tehle tvoji teorie je pomerne velky nedostatek ve vymezeni obdobi, ve kterem budeme Kanea povazovat za hrace na urovni Messiho a Ronalda. Kdyz treba neda zadny goly v lednu a Messi jich da v lednu dvacet, bude to stale platit? A prave proto se musi posoudit delsi casove obdobi, aby se v nem pripadne odchylky od prumeru navzajem vyrovnaly a my pote mohli porovnat, zda Kane podava skutecne stejne vykony jako Messi a Ronaldo.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale no tak, to prece neni zpatecnickej prezitek. Obcas nekdo vylitne nad svoje moznosti a zazije jeden rok, kterej pak uz nezopakuje. Toto je první Kaneův rok, ve kteérm dal stejně gólů jako Ronaldo a Messi a vůbec to v budoucnu nemusí zopakovat. Je to podobný princip, jako kdybys řekl, že Leicester je díky zisku titulu stejně dobrý jako Chelsea a Manchester City. Rika se tomu regrese k prumeru, muzes si o tom precist treba tady: https://www.kurzovesazeni.com/regrese-k-prumeru-ve-sportovnim-sazeni/

Reagovat
Rarášek

Podle gólu rozhodně, je to gólostroj, ale celkově to není tak vyjímečný fotbalista, aby mohl stát po boku Ronaldovi, Ronaldovi, Messimu, Ibrovi, nebo třeba Henrymu ..

Reagovat
andrew96

S tím souhlasím.

Reagovat
Vánoční owník

Messi je čistě co se týče technických schopností úplně jinde a vždycky bude. Ale myslím, že Ronaldo i Harry mají v současnosti podobný styl hry, kdy Ronaldo už není tak efektní jako dřív, ale je stále efektivní, tam bych se nebránil srovnání na vícero úrovních.

Reagovat
Azazelo RD

Zmoudřels.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Harry je hráč čistě do vápna. Ronaldo dokáže sem tam ukázat nějakou indivindi akci. Ale 33 let je už věk kdy se zlepšovat nebude. Stále je to, ale super fotbalista.

Reagovat
Hokaido

Harry není jen hráč do vápna, je skvělej do mezihry a má neskutečně vysokej work rate. Například loni i předloni na začátku sezony nedával goly, ale herně byl i tak strašně platnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dokáže to sklepnout, vyměnit si balon, ale ve vápně se cítí nejlíp.

Reagovat
Hokaido

Nedává to smysl, ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen říkám, že ve vápně je to zabiják. Ale samozřejmě je to i týmový hráč.

Reagovat
Svatej

ježiši

Reagovat
Svatej

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

jj cr je uz iba meno....

Reagovat
Atlético de Madrid

jj, ale porad je "iba meno" kazdej rok nejlepsim strelcem LM

Reagovat
Nihilister

Reagovat
db18

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

tak s takovym odhadem ten scouting jeste promysli

Reagovat
Rarášek

Přečti si to celý. Mně nejde o to, že mu to padá .. Mně se nelíbí ho řadit po bok vyjímečnejch hráčů jako Messi a Ronaldo, protože na ně prostě ani náhodou nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ja ti ten skauting preji reagoval jsem ciste na tu bublinu. Dalo se to zprvu pochopit tak, ze ho povazujes furt za jednosezonni hvezdicku, pak jsi to ale rozvedl

Reagovat
Rarášek

Asi jsem to měl napsat rovnou pod to porovnání no .

Reagovat
Atlético de Madrid

Jinak něco z rekordních tabulek pro srovnání.

Messi dal 15 hattricků ve všech soutěžích v sezoně 11-12, 8 z toho v lize. Pokud jde o ligové hattricky, Pelé jich dal v jedné sezoně brazilské regionální ligy 10, stejně jako Refik Resmja v albánské lize roku 1951. Nejvíc hattricků v řadě dal borec jménem Masashi Nakayama, v roce 1998 nasázel v japonské lize 4 v řadě.

Reagovat
LAM

Messi rok 2012 s 91 goly zůstane určitě nepřekonanej v nejlepších ligách ještě hodně let.

Reagovat
Staenly10

To je prostě něco šílénýho. Pak mi přijde úsměvný, když jsou na ČT opěvovaný střelci z "klubu ligových kanonýrů", kteří se škrábou na 100 gólů v GL celej život. Ale i to je fajn, většina borců to nedá ani v pralese.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Mohl to překonat Messi o rok později, bohužel se na jaře zranil.

Reagovat
mayday

Aspoň v tom pralese se můžu srovnávat s nejlepšími kanonýry dějin

Reagovat
El Cid z City

ty pi.. to je mazec,až s odstupem času to číslo získává vív a víc na hodnotě, tehdy mi tonepřišlo až tak mimo

Reagovat
mayday

To možná nepřekoná už nikdy nikdo, to je úplně šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

United, že by prohráli doma?

Reagovat
Counter

Pod Mourinhem tam ještě s nikým kromě ManCity neprohráli, ve všech soutěžích.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 s Burnley je docela ostuda no...

Reagovat
Counter

Chelsea si to letos užila taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea mala dvoch vylúčených hráčov

Reagovat
Busby babes

vas problem, ze hrajete jak prasata.

Reagovat
Counter

To je jaksi věc Chelsea, kolik hráčů se tam nechá vyloučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba bola to vylúčenie Cahilla, nie prehra s Burnley...

Reagovat
Busby babes

btw. vsechny goly jste dostali jen pri jednom vylouceni.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ale stále o jedného menej, než mal dnes United

Reagovat
Busby babes

a proto jsme dostali jen 2 a ne 3 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to byl vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

United by měl začít hrát pořádný fotbal.

Reagovat
Manik...

Klobouk dolů před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

čísla mluví jasně. ZLATÝ MÍČ PRO KANEA!!! Ubožáček messi nemůže být před NÍM

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel může toto není španělská liga

Reagovat
smazaný uživatel

Teďkom je pravý čas na to aby to převzal Giggsy v tuto dobu i zidane převzal real a jak to dopadlo už to ani nejde vydržet 5 sezonu se dívat jak hrajem defenzivně s takovýmhle týmem bohužel se bojím aby kdyby se poštěstilo a mourek odešel aby to další ňouma co bude parkovat nepřevzal protože gigsymu to asi nedaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zatím skvělý výkon od nás Rojo tuhle sezonu naprostá katastrofa Zlatan je takovej náš Poznar zcela lenivý a navíc nefotbalový a někteří hráči typu jones apod. jsou už zvyklí , že hrajeme na 1:0 a nikde se neženeme potom to takhle dopadá

Reagovat
jk

Harry je borec

Před třemi lety ho tu hejtila většina, teď už je těch lidí míň ale on jede dál. Řek bych, že ti chytráci co o něm tvrdí, že nemá na takový klub a na onakého hráče, hejtili před lety stejně i Zidana či Figa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibro, zabal to uz

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard zlatý to hoch pro united.

Reagovat
nani92

Gratulujem Chelsea k druhému miestu.

Reagovat
Busby babes

proc, oni doma s Burnley prohrali. a to je ten bod navic.

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme druzí šulínku

Reagovat
Svatej

Reagovat
Steve Stifler

Reagovat
Switchback

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs . Honba na titul, miliarda na posily a žebrácka hra s Fňukýňom na čele.

Reagovat
smazaný uživatel

Lingardovy futbalovy boh praje, ale to asi Mourkovi nestaci

Reagovat
Mastný Chobot

MU na konci sezóny budú Burnley tie 2 body chýbať na Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vánoční owník

To ještě bude pekelný boj o 6. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

LM tuhle sezonu na sto pro máme na spurs tam je velkej náskok

Reagovat
fajdax

No, pokud budete takto pokračovat tak to bude ještě tuhej boj

Reagovat
smazaný uživatel

to jde těžko když je skoro vyhra proti leicesteru a marcus udělá takovouhle klukovinu například

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodu je teda neskutecny polstar.

Reagovat
smazaný uživatel

Z 0:2 na 2:2 je neskutočný počin.

Reagovat
Miguel19

Druhá půle velmi dobrá. Bohužel dost neproměňujeme šance. Dnes to mělo být tak o 4 branky.

Jenom bod na United, kteří mají parádní sezonu. To není zase tak zlé..

Reagovat
diastan

UTD Ti vedi jak udelat radost

Reagovat
El Cid z City

hezkej dvou bodovej dáreček, brutálně bych nějakej zápas prorotoval i za cenu ztráty, ten náskok je nádhernej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LAM

?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

pohoněno ✓

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som si nakoniec z dvojice Lanzini-Arnautovic vybral Lanziniho

Reagovat
smazaný uživatel

Lanzini >>> Arnautović

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Burnley. Tak příště.

Reagovat
LAM

United hezky o vánocích konečně začínaj tlačit na City.Tohle bude ještě o fous.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

budou mít co dělat aby ukopali top 4

Reagovat
C-M@ster

kundo

Reagovat
LAM

Reagovat
Busby babes

no my to psali pred derby s tim, ze pokud derby vyhrajem, tak bude nejaka sance se pres Vanoce dotahnout. Mozna. No a derby jsme prohrali. Po nem uz to nikdo nepsal.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

ve vysledku zlatej bod. Ach jo, to byla tezka lekce z produktivity od Burnley. 2 strely, 2 goly a nazdar. ze branit umi, dokazujou tak nejak celou sezonu. Brutalne zahustili stred a s centrama nemeli vetsi problemy. To jak nejsme schopni dat poradnej centr nebo finalni prihravku bylo desny. Ibra na te 10ce vubec nefungoval. Kdyz pak prisel Jesse a Henrikh tak to bylo o dost lepsi. Daleko vetsi pohyb. Taky Pogba se zatahl niz a pro hrace Burnley bylo daleko tezsi k nemu rychle pristupovat, coz na zacatku delali velmi dobre a nedali mu moc prostoru. No nic, porad druhy, jedem dal. Priste to musi byt o dost lepsi. Snad uz bude Martial, Rash je momentalne dost z formy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna proti Burnley se to dalo čekat. To je tým, kterej přesně na to, co hrajete je parádně připravenej.

Reagovat
Busby babes

dalo, problem byl ten lucky gol na zacatku. to je proti Burnley proste pruser. Vratilo se nam to na konci. Ale kdyz je cela priprava na zapas ve druhe minute v tahu...

Reagovat
spider_8

Otázka, jestli vám ten návrat Ibry spíš neuškodí. Mourinho bude mít určitě tendenci cpát ho do základu, ale ve dvojici s Lukakem jim to nemůže fungovat a akorát tím utrpí kvalita hry (už tak dost bídná ). Pokud by nastupoval jen z lavičky, případně jako backup za Lukaka, tak je to super mít takového hráče k dispozici, ale jinak nevím, nevím...

Reagovat
Miguel19

Super by to bylo, kdyby byl rozehraný. Po takovém zranění je to na hovno.

Reagovat
spider_8

Ale stejně, takovýhle dva tanky v útoku, to podle mě není moc hratelný. Leda, že by Lukaku dokázal hrát víc z kraje.

Reagovat
Busby babes

ono je blby, ze tam nejsme schopni poslat poradnej centr. pak by takovy dva borci museli byt hrozne nebezpecni... my si dneska v pohode do tech kridelnich prostoru dostavali, ale pak to poslali do haje no.

Reagovat
smazaný uživatel

od shawa se mi ty centry i líbily young to buď přestřelil nebo to bohužel poslal přímo do náruče , ale nedalo se ani moc jinak jak hrát

Reagovat
Busby babes

uvidime, tohle je jedna z otazek, co musi Mou resit. Chtel to asi zkusit, ale zatim to nevypada, ze by to mohlo fungovat. tak doufam, ze bude pragmatickej a uvidi, ze to nefunguje.

Reagovat
Liquid

ještě měli břevínko v 1.půli, kterou odehráli naprosto luxusně

Reagovat
Busby babes

my meli tycku po hlavicce Pogby (nase asi jedina strela po rohu) a brevno Lingarda. Ano, prvni puli odehrali skvele, ale porad meli 2 strely na branu. za me ta lekce z produktivity plati.

Reagovat
Counter

Dvakrát za sebou 2:2, nani musí být na prášky z takových praštěných přestřelek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

napisal fan betonarskeho muzstva co dalo o 9 golov menej

Reagovat
Counter

Ale mnohem víc jsme inkasovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

vidis to goly davat neviete a ani branit poriadne

Reagovat
Counter

Jn, díky, doteď jsem to nevěděl.

Reagovat
Svatej

Rozeni betonari

Reagovat
Busby babes

proto se vas snazime dohnat, aby to bylo taky tak zabavny...

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

máme 2 body, namiesto 6tich po výsledkoch 1:0

Reagovat
cristiano.K.

oni by radši 0:0

Reagovat
EXoRcIsT

Jak sa nam vsetci smeju pritom ich muzstva stracaju este viac

Reagovat
El Cid z City

Jen počkej,smích je přejde, je to přeci mourkova druhá sezona ne?

Reagovat
EXoRcIsT

tak keby to porovname z predchadzajucimi sezónami tak bodov mame dost aj by sme bojovali o titul len to by nemohlo mat City historicku formu ktora v anglicku nema obdoby

Reagovat
smazaný uživatel

tak minulej rok mi přijde co si vzpomínám , že tam šli fakt k nám vyloženě pro bod teďkom se i ty týmy nebojí a to je i dobře

Reagovat
M0rb1D4S

Loni byste byli s tímhle bodovým ziskem stejně taky na druhém místě.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys nepočítal ty remízy tak bysme to vyhráli

Reagovat
EXoRcIsT

sak hej ale boli by sme na dosah prvemu takto si hraje City vlastnu ligu ( zasluzene ) a pre ostatnych je tu boj o druhe miesto

Reagovat
smazaný uživatel

tak nezaslouženě ani napsat nejde no tým maj dobrej pokud tam pep nenakoupí zase hráče navíc nechá je si všechny po spolu tak to bude , ale jak sám Pep řekl po první sezoně , že PL je úplně jiná liga než BL a španělská liga

Reagovat
smazaný uživatel

Jj pry da LM

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby Madley je zasranej bastard, takhle to dojebat

Reagovat
C-M@ster

Tak ten to neuznal a lajnovej mu řekl, ať to uzná, ne?

Reagovat
pepinho2

Begović

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Whitemedia

je to tragéd

Reagovat
Miguel19

Ještě nedávno ho tu někdo cpal na post jedničky místo Thiba..

Reagovat
Whitemedia

No já to určitě nebyl, mu tu nadávám do tragédů už víc jak rok

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Grahf

Pohoda, až sa vráti zo Pogba, tak to bude lážo plážo barcelona

Reagovat
vitasrp

Tak ta druhá půle byla úplně o něčem jinym, najednou měl ten fotbal hlavu a patu a dalo se na to v pohodě koukat, přičemž jsme na ty šance nemuseli ani moc dlouho čekat.

Jednak se samozřejmě zlepšili individuální výkony hráčů - Kante přestal dělat chyby, Fabregas už nechtěl prostrkávat přihrávky skrz tři hráče, který prakticky neměly šanci na úspěch, tím pádem jsme přestali odevzdávat laciný míče a naše hra se zrychlila.

Navíc naši křídelní obránci daleko rychleji zaujímali ofenzivní postavení až na úrovni defenzivní linie soupeře, čímž do hlubokýho postavení zatlačili i krajní záložníky protivníka, čímž se otevřel prostor na krajích hřiště pro střední záložníky, odkud tedy mohl Bakayoko a především Fabregas diktovat tempo hry. V první půli nám přechod do toho správného rozestavení trval dlouho, v poločase už to bylo mnohem rychlejší.

Posléze se pak i zlepšila hra ofenzivní dvojice, která najednou byla častěji na míči a zaujímala lepší postavení - když dostával Fabregas balón u postranní čáry, byla tam otevřená diagonála do středu hřiště pro přihrávku, která teda už konečně nebyla prázdná, ale pravidelně se tam nacházel Hazard/Morata, takže jsme se snáze dostávali do prostoru mezi liniemi.

Jinak Hazard je parádní hráč, jenom kdyby proboha pálil z každý pozice a nesnažil si ji tak často vyšperkovat. Kdyby měl ten instinkt Kanea nebo klidně i Vardyho, kteří v tý ofenzivní třetině nepřemýšlí, dostanou balón, uvolní se a prásk - tak bych těch branek dal daleko víc. U tý šance to teda vyřešil parádně a měl fakt smůlu, že mu to obránce vykopl, ale nebylo by to poprvé, kdy si celkem solidní příležitost nakonec nechal uplavat.

A Baka se mi v posledních pár zápasech zase líbí, maká, ve středu pole získává míče, dělá dobrý náběhy a tlačí se i do zakončení, bohužel pro něj je právě zakončení jeho ohromná slabina. U nás měl v týhle roli box to box záložníka už několik solidních příležitostí, ale krom tý jedný na Huddersfieldu jsem jej zakončení neviděl vyřešit nějak solidně.

Reagovat
spider_8

Já teda u Baky žádný extra přínos do ofenzivy nevidím. Přijde mi, že na hřišti není vůbec cítit, neudělá nic překvapivýho, neuvolní se a nějakých náběhů jsem si u něj taky moc nevšiml. Podle mě je v tomhle rozestavení potřeba mnohem větší podpora útoku, jinak jsou ti dva vepředu hrozně odstřižení.

Reagovat
vitasrp

Tak překvapivý věci od něj moc čekat nemůžeš, přece jenom to není žádnej technik, který by exceloval na malém prostoru. A je pravda, že spíš než tyhle zápasy do plných mu budou vyhovovat zápasy, kdy soupeři budou napadat výše, nebudou tak zalezlí a on bude moci využít té své energie.

Ty náběhy - třeba ta akce, kdy Fabregas dal balón z vlastní poloviny, Baka zaběhl za obranu, parádně zpracoval a na vápně předložil do výborný pozice Edenovi. Je fakt škoda, že má tak příšerný zakončení, poněvadž záložníka, co bude pravidelně dávat branky, potřebujeme, přičemž on se do těch šancí dostává (dneska 2), akorát tam pak vždycky vyrobí botu, nad kterou zůstává rozum stát.

Reagovat
vilp

Kolik situací jako to dnešní sklepnutí Hazardovi takhle vyřešil? Většinou se dostane do zajímavé pozice a následně s ní naloží úplně mizerně, kdy to místo jednoduché nahrávky raději bídně zakončí.

Reagovat
vitasrp

Nějak hodně jich nebude, ale v posledním měsíci právě má i v tý ofenzivní třetině občas dobrý věci.

Jinak souhlasím s tím, že bohužel zakončuje dost špatně, ovšem že by problém byl v tom, že by nějak často volil zakončení místo přihrávky líp postavenýmu spoluhráči, tak to si vůbec nemyslím. Většinou zakončuje právě z pozic, kdy se to opravdu nabízí a je to dost solidní pozice, bohužel v ní selže.

Reagovat
vilp

Mělo tam být "kdy to třeba místo jednoduché nahrávky raději bídně zakončí". A to si pořád myslím, stejně tak umí jít do nesmyslné kličky nebo pokazit jednoduchou narážečku či zpracování míče. Jeho finální a předfinální fáze se mi zkrátka nelíbí vůbec, stručně řečeno má zajímavý náběh, že kterého v 90 % případů neumí nic vytěžit. Ale sebevědomí má očividně vysoké, vždy se musím smát, když se jako pravák místo jednoduché krátké přihrávky pustí do dlouhého pasu na 40m levačkou, kde má úspěšnost tak 0,01 %. I dnes to ukázal. A s těmi zisky to taky nevidím tak růžově. Poslední zápasy se sice zlepšil, ale jinak má imho docela problém vzít soupeři míč čistým způsobem.

Reagovat
vitasrp

Tak to je samozřejmý, nemá brilantní techniku, takže pokažený přihrávky či zkažený kličky u něj rozhodně najdeš.

Dlouhý pasy na 40 metrů levačkou dává spíš Rüdiger (občas vyjdou, občas ustřelí), Baka se do nějakých delších pasů pouští jen výjimečně.

Reagovat
vilp

Výjimečně tak jednou nebo dvakrát za zápas. I to je ale moc.

Reagovat
vitasrp

Jako jestli za 90 minut zkusíš jeden delší pas, který nevyjde, tak to mi přijde celkem nepodstatný.

Reagovat
vilp

Tak s tím souhlasím. Ale v kontextu toho, kdy ti to za půl sezony ze třiceti pokusů vyjde jednou a ty to budeš pořád zkoušet a navíc svojí slabší nohou, mi to přijde prostě úsměvný, nic víc.

Reagovat
spider_8

Beru, že je to jiný typ hráče, jeho přednosti se spíš projeví ve 3-4-3. Ale v 3-5-2 potřebujeme od hráče na jeho pozici mnohem víc, hlavně do ofenzivy. Ideálně bychom tam měli mít někoho jako je Nainggolan nebo Vidal, tzn. komplexního box to box hráče. Jen připomínám, že Conte měl v Juventusu při podobném rozestavení Pogbu, Vidala, Pirla a Marchisia. Oproti tomu nám minimálně jeden top hráč chybí.

Jinak tu akci o které mluvíš jsem asi neviděl, nevybavuju si jí. Co se týče těch šancí, tak ano, nachomýtl se ke dvěma situacím, které vytvořili jiní hráči. Za to mu nějaký velký kredit dát nemůžu. Navíc jak píšeš, vyřešil je příšerně.

Reagovat
vitasrp

Jinak ještě k těm náběhům - pusť si zápas s Manchesterem United nebo Liverpoolem, tam jich jen za první poločas v obou duelech udělal spoustu a pro soupeře to bylo poměrně nebezpečný.

Taky bych byl mnohem radši, kdybychom tady měli někoho komplexního, který má dobrou techniku na malém prostoru, solidní v kombinaci, umí bránit a dává branky.

A v tomhle případě mi šlo hlavně o to, že potřebujeme záložníka, který bude v ofenzivě dávat branky. Klidně tím, že šance netvoří, ale umí se postavit tak, aby mu spoluhráči šanci vytvořili a on ji "jen" zakončil. Potenciál tkví v tom, že Baka se v týhle pozici do šancí dostává (Fabregas většinou ne, ten zejména tvoří), přičemž říkám - pokavaď zlepší zakončení, může být pro tým slušným přínosem. Otázkou samozřejmě je, jestli se postupem času v tý finální fázi zlepší, nebo zda bude pořád stejný plašan.

Reagovat
spider_8

Proti United to beru, to byl asi jediný zápas, kdy se mi směrem dopředu opravdu líbil. S Liverpoolem ale tohle předváděl spíš Drinkwater, Baku si tam nijak zvlášť nevybavuju. Obecně mi přijde, že se do těch šancí nedostává tolik, jak by bylo potřeba. O jejich zakončování ani nemluvě.

Jinak víceméně souhlasím. Ještě bych dodal, že potřebujeme konečně někoho, kdo umí vystřelit z dálky. To nám už taky pár let chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

velká škoda, že to Burnley neudrželi, ligu mistrů si ale zaslouží víc jak Arsenal, propo gunnýrci, jaké to je být na Vánoce mimo poháry v sezóně kdy můžete v EL šetřit hráče a soustředit se defacto jen na PL, fakt neskutečný co tomu Wengerovi projde

Reagovat
Counter

O EL bojujeme v suchém triku dál, nevím o čem točíš

Reagovat
Teoretik

Arsenal hraje přesně to, co se od něj teď očekává, na co má kádr. Popravdě jsem čekal, že jim top 5 uteče víc. Oni se jich ale zatím zuby nehty drží, Tottenham a hlavně Liverpool jsou pro mě letos zatím hlavní zklámání, ale Live už jde snad nahoru.

Reagovat
Liquid

no Ozil a Sanchez nejsou hráči pro 6. a horší umístění

Reagovat
Teoretik

To si oni myslí taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je sklamanie? Minulý ročník sme mali nad očakávanie a všeobecne každý očakával prepad, zvlášť pri nútenom pobyte vo Wembley.

Reagovat
Teoretik

Čekal jsem letos od vás víc, to je kompliment ne? Ale nemáte takovou kvalitu do hloubky soupisky no, i proto vás zranění a slabá forma některých hráčů brzdí.

Reagovat
mayday

Tomu už projde úplně všechno a dokud ho nevynesou z kabiny nohama napřed, tak tam prostě bude strašit. Ale jejich boj.

Reagovat
Tomanatura

To zas byl zvratek .

Reagovat
Tomanatura

Jestli me neco irituje, tak je to lukaku. Nechtel sem ho a dodbes nechapu, proc v tom utoku beha on a ne Aubameyang. Do plnych to neni nijak dobry hrac.

Reagovat
Miguel19

A Auba je?

Reagovat
Tomanatura

Je mnohem technictejsi.

Reagovat
Busby babes

nechapu, jak by nam Aubameyang pomohl do plnych. tam tu svoji rychlost vyuzije...

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěl bych ho ani BVB nesleduji , ale ty goly co dává jsou většinou , že to po souhře doklepne do prázdné a my tak pod mourkem nehrajem takže teoreticky zbytečnej kauf stokrát raději griezmana kterej přijde od atletů co hrají podobný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Griezman za 100, ktery dava golu jako Rashford? Nebud smesny. Mel se koupit Morata nebo tam hrat Rashforda, to by nas musel trenovat nekdo jiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Morata se měl koupit doteďka je mi ho líto už měl chlap přebarvené vlasy na červeno a mourek ho pošle k vodě navíc griezmana jsem porovnával s aubameyangem a ta cena to už je pomalu malá částka

Reagovat
Tomanatura

Ale bvb nehraje a nehralo jenom na protiztoky, za Tuchela se snazilo drzet mic, Auba daval goly furt ve vsech stylech. Prisel Lukaku, ok, je to super hrac, ale taky se mu ta hra musi trosku prizozsobit, aby z nej mel tym uzitek. Pri zapasech jako dnes je spis na obtiz, protoze kazdy bezhlave centruje na nej, ale nic z toho.

Mne dicela vadi, ze zase dali dva goly defacto z uplne nahody. Tam neni nic nacviceneho (ok, proti City tam byla jedna super akce), nic kreativniho, posledni zapasy je to obrovska bida. Melo by se na tom zapracovat, Mou uni hrat super fotbal a ti heaci nejsou spatni.

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes mi tam chybělo od lukaka , že tam mohl i více vběhnout pro tenc entrovanej balon , ale i tak pro tým je velmi důležitý za Mourkovi hry to , ale nebude holt TOP STRIKER

Reagovat
Tomanatura

Jo, toho se obavam.

Reagovat
smazaný uživatel

spíše zkusit někoho z juniorky místo ibry na střídačku juniorku máme skvělou tak proč toho nevyužít

Reagovat
C-M@ster

Aubu jsem chtěl taky, no... ale Lukaku mě zas tak neirituje, snad se zas rozjede.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se Lukaku líbí co dělá pro tým jo není tolik golovej , ale několikrát přiťukne do klíčových situacích rozhodně po dnešku už nikdo nebude říkat ať tam dá zlatana

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze tvuj jose rad nakopava. Nejsi moc chytry.

Reagovat
smazaný uživatel

tak když padá do toho systému a líbí se mi tam tak se mi logicky líbí jak hraje pro tým ano rád nakopává mourek

Reagovat
Tomanatura

Co ty si vubec za krypla?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj vzor, chytrejsi vzor.

Reagovat
Tomanatura

To jde videt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

51 centrov, rekord dnešného ročníka

Reagovat
EXoRcIsT

slabota 81 proti fulhamu sme sa ani nepriblizili

Reagovat
RKBoy

Moyes IS BACK.

Reagovat
RKBoy

WB vs Everton ,

Pardew vs Big Sam

0:0

to muselo byt pomlsaníčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som na taký výsledok stavil a vyšlo

Reagovat
Tuard.MUTD

Lingard naším klíčovým hráčem. Tyvole. Mourek ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby se Bailly vrátil ten Rojo je fakt

Reagovat
C-M@ster

Tak z tohohle vidím hovno, má někdo lepší záběr na 3:3 gól?

https://imgtc.com/w/Rc6fXV8

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Hlava větší jak praporek

Reagovat
Steven666

dakujem Chelsea k peknemu darčeku k meninám :)

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalovy inovator Josko mel dnes skoro vysnenou sestavu. V utoku Ibra a Lukaku a pod nima 100 megovy hlavickar Pogbad. Skoda, ze chybel Fella, mozna bychom to vyhrali. Dalsi krasny ofenzivni vykon na domacim hristi!!

Jedeme na vyhru v LM, ligu nikoho nezajima, tu jsme vyhrali nejvic v hostorii. Snad v LM se souperi nebudou snazit proti nam a golmani nebudou chytat zivotni zapasy. Glory glory Man United!!!

Reagovat
Grahf

Watching a Mourinho team play is like going to the dentist. The process is awful but the result is usually decent

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem jiz rikal, diky LvG nas trochu horsi Pedro, Lingard zase uzasny. Skoda, ze busby, iamek, swarley, exorcist, kiwi a podobne mrtky by ho uz davno prodaly. Bring LvG hime!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak LVG udělal dobrou věc jednu ,že dával šanci mladým to dává i mourek , ale mctominay nevím prostě nepřijde mi , že má ten smysl pro hru taky nevím proč už nezkouší tuanzebeho ten se mi vždycky líbil a jak jsem tu už i psal nevím co je s wilsonem místo ibry jako back up

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek nici vsechny hrace. Podusil Shawa, Smalling kvuli nemu hral se zranenim a uz na tiskovkach strili do vlastnich. Od neho necekej zadne budovani tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak smalling hraje prd tuhle sezonu určitě je hra lepší než pod LVG tam prostě to nemělo ani tu taktiku ta hra není to pěkné ani teďkom , ale mourek takovejhle fotbal hraje a taky není moc lepších trenérů v součastnsoti co by to po něm mohly vzít a jsou volní

Reagovat
r.mrazik

Mike je letos skvělý...koukej na to pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

právě , že koukám neda se moc vybírat při absenci Bailly

Reagovat
r.mrazik

Tak koukej pořádně

Reagovat
Busby babes

delas tu chybu, co obycejne ja... dont feed the troll

Reagovat
r.mrazik

Já si nevšiml to založení nicku...

Reagovat
smazaný uživatel

zase , ale LVG se narozdíl od Mourka nebál posadit nejvtší hvězdy jako například Snake kterého vytlačil Young ze sestavy za to má furt muj obdiv

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

swarley a kiwi bych s busbym neporovnával ti co si aspoň pamatuji byli hrdí mufani narozdíl od busbyho kterej tu za LVG provolával všechno možné

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutne, co nam tady fandi.. ale blyska se na lepsi casy, pujdou fandit Man City.

Reagovat
Counter

Mou po zápase:

Utracených 300 mega je málo.

MU je na přestupovém trhu znevýhodněno oproti ostatním kvůli své bohaté historii.

Dostali v posledních dvou zápasech tři góly z hovna.

Vzhledem k problémům a počtu zraněných odvádí hráči maximum.

Reagovat
Counter

"We are in the second year of trying to rebuild a football team you know is not one of the best teams in the world. Man City buy full backs for the price of a striker,"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Cakam, kedy povie nieco na sposob toho, ze Guardiola chodi len do jednoduchych lig... oh wait.

Reagovat
smazaný uživatel

spíše pepek chodí do týmu kde má všechno PL není jednoduchá liga nakoupil hráče co prostě jsou skvělí no je to jednoduché ta obrana city nějak šlape i když jsem ji nevěřil před sezonou a útok a zálohu mají bez konkurence v PL

Reagovat
alcantara

Jj, je to jednoduche, ked sa to vie

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Pepek sel do tymu, ktery byl prestarly a potreboval uz nutnou obmenu. Meli dosluhujici obranu. Nakoupil si hrace, kde ho tlacila bota a do sveho systemu, to ue ten rozdil oproti Mourkouvi, ten jen koupil jmena na posty dle potreby, ale ne podle systemu. Ma stejne prostredky a vetsi jmeno klubu a neumi kouoit poradne hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám pokud pepek nekoupí další hráče a logicky nechá jak to je maximálně tak 2 hráče dokoupí tak to bude OK ten tým nebyl dobrej já to vím taky jsem zvědav jak to pepek dál povede další sezony

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Patrick Timmons

@PatrickTimmons1

48m48 minutes ago

More Patrick Timmons Retweeted Samuel Luckhurst

Didn’t Pogba’s agent cost the same as Jesus, Sané, Gundogan, etc?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Teoretik

tak on koupí hrota za 85 mil éček a bude kecat něco o becích za polovinu?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

neee

Reagovat
nani92

to je DMNT

Reagovat
J0EL

zmudrel si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Viděl jsi to? On prý doslova řekl, že inkasovali další „shit goal“?!

Reagovat
Busby babes

coz je pravda, ten prvni byl shit. stejne jako nas druhej.

Reagovat
Hokaido

Tak řekl „another S goal“.

Je to prostě šašek. Absolutně nedokáže uznat kvalitu soupeře a o nějakým „sportsmanship“ asi nikdy neslyšel.

Reagovat
Busby babes

no tak se koukni jake goly posledni dobou dostavame. zas z toho nedelej kovbojku ty vole. Ze ma Counter opozdene Vanoce je sice hezky, ale zas ho neber tak vazne.

Reagovat
Counter

Nechápu, o co ti jde.

Reagovat
Busby babes

ale o nic, pokracuj.

Reagovat
Counter

Nevím v čem, nijak se tady Mourinhovi ani MU nesměju, jen jsem sem přepsal jeho pozápasová vyjádření.

Reagovat
Hokaido

Ale já už ho mám vážně plný zuby. Vždyť on snad nikdy nedokáže naplno uznat kvality soupeře (pokud nevyhraje). Proti City se dvakrát vymlouval na rozhodčí, teď dostává shit a lucky goly. Jak malý děcko.

V podstatě třeba půlka golů, co ve fotbale padne, je z hovna. A nepřipadá mí, že vy byste v posledních zápasech měli nějakou obrovskou smůlu.

Reagovat
Counter

I ty góly Bristolu byly oba luxusní, žádné haluzácké tečované šmudly, ale pohledné kombinační akce s výborným zakončením.

Reagovat
Vánoční owník

Maso

Reagovat
smazaný uživatel

Bristol si zasloužil vyhrát , ale dneska Burnley lepší nebylo prostě dostali jsme smolný druhý gol kde defour prostě kopl přímák co kopne jednou za život to je fotbal prostě ten první gol padl z ničeho , ale po chybě Roja a ještě někdo tam byl , ale hlavně rojo nedokázal uklidit takže ano dostáváme goly , ale po našich chybách jako rashford proti leicesteru kde nás to stálo zase 2 body

Reagovat
Hokaido

Nebylo. Ale taky jste samozřejmě museli celej zápas tlačit, takže herně prostě lepší být ani nemohlo, na to nemají kádr.

U nás v prním kole Burnley vyhrálo. Dostali jsme rychlou červenou a oni dali 3 goly, taky herně lepší nebyli. Proti Tottenhamu ve Wembley taky lepší nebyli, ale šťastně vyrovnali v nastavení z hovna. Další kolo na Anfieldu je Liverpool mačkal celej zápas, ale nedokázal je porazit. Na Evertonu lepší taky nebyli, ale dokázali dát z ničeho gol a ubránili výhru. A tak dále - Soton, Bournemouth... A žádný z manažerů těch týmů by si nedovolil příjít na rozhovor a povídat něco o S golech.

Vám se zase ukopl Lingard, takovou patičku dá asi stejně často jako Defour takovej přímák. A Young se ve Watfordu ukopl hned dvakrát, ale nepamatuju si Silvu, že by si po zápase stěžoval.

Reagovat
celeb

pekne povedane

Reagovat
Busby babes

ty dva goly proti City byly od nas debilni, ale to se stava. stejne jako ten dnesni. Shity goly? jo. Plati? jo. je to dobrej popis. muze byt. jak rikam, dneska to bylo na shity goly 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

jaký jsme mi dali shity goly oba dva jessie dal naprosto fantasticky ten první byla fotbalová libůstka a ten druhej , že se to z tlaku přenese na druhého hráče to je tak vždycky

Reagovat
Mastný Chobot

a jaká je teda pointa v tom to vypichovať? teda, ak samozrejme nie je cieľom vyhovárať sa a bagatelizovať stratu bodov?

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Boze uz nam nedelej ostudu.

Reagovat
Busby babes

od toho mame tebe a toho druheho kaspara, co si tu dneska udelal profil. (nebo to ses taky ty?) Nulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Busby jdi zase fandit někomu jinému jako za dob LVG když tu není kiwi kterej tomu aspoň rozumí tak nadáváš ostatním přitom ty tvoje informace postrádají právě ty informace

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Vánoční owník

"ty tvoje informace postrádají právě ty informace"

Best EF stěr ever.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hohoho pritvrdil. To tak byva, kdyz uz se stebla chyta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak sa pozri ake sracky vypusta ten traged ide sa vyhovárať na peniaze...

Reagovat
Counter

Stejně nevím, o čem mluví, vždyť první gól Foxes byl lahůdkový brejk a druhý byl po kvalitním centru i zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

ten krásnej centr rashforda

Reagovat
Busby babes

podle me narazel na goly City a ten proti WBA. a dnesni prvni. Proste takovy nestasny odrazy, smula... ale co uz. byly to shity goly? jo. Ale i takovy padaj no. Nam tam dneska jeden takovej taky padl.

Reagovat
alcantara

To je ale prekvapko...

Reagovat
Hokaido

No u nás nikdy takovej nebyl.

Reagovat
spider_8

No

Reagovat
Busby babes

u vas to byl kreten, ale jka prestoupil, hned je sympatickej dobrak.

Reagovat
smazaný uživatel

ten první byl shit , ale vinou kopyta roja tam do toho kope jako za malda v argentíně na plantáži

Reagovat
Infernoqt

Od City pravidelně dostáváme gol, dva ze standardky. Prostě je neumíme pokrejt a sami je ani neumíme kopat. Tady není co řešit, na to se mají hráči připravovat na tréninku.

Reagovat
Busby babes

jestli chceme konkurovat City tak musime byt jeste duraznejsi na prestupovem trhu. Nektery hraci budou muset jit a prijit za ne lepsi varianta.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Svatej

No..o moc duraznejsi uz byt nejde

Reagovat
Busby babes

ale jde. Darmian, Fella, asi i Blind out ( ) a misto nich dva krajni beky a CM. S Ibrou bych se po sezone uz asi taky rozloucil, pokud neda na jare 15 golu. Ja ho mam hrozne rad a v kabine takovej hrac bude hodne chybet, ale asi bude muset jit sentiment stranou no. Rashe bych posunul nahoru a privedl minimalne jedno typicke kridlo.

Reagovat
blade115

Ještě důraznější

Reagovat
Busby babes

ano. nemame kvalitni alternativu treba k pravemu beku nebo za Pogbu. Henrikh je taky zklamani.

Reagovat
blade115

No já vím, jen je to pro mě zarážející, po tolika rozmarných létech.

Reagovat
Busby babes

to je tim, jak se tocili treneri. kazdej si privedl svoje hrace, navic vsichni s uplne odlisnou filosofii.. tohle neni z pohledu klubu uplne dobre reseny.

Reagovat
blade115

To souhlas. Nicméně mi vždycky přišlo, že fans tady volali po posílení těch pozic, které nakonec i posíleny byly... Ale stejně to pořád není dost, tak si jen říkám, kde to má konec. Ono, teď si to třeba nějak skládá Mourinho, ale s ním to taky není běh na dlouhou trať.

Reagovat
Busby babes

Tak ja byl pred sezonou s prestupakem spokojenej. Rikal jsem si, ze ani toho Perisice nebo krajniho beka nepotrebujeme. Ted mi prijde, ze jsem se spletl. Rash z formy, Henrik se v tuhle chvili jevi jako spatna posila. Young hraje skvele, ale Young ma byt backup ne, prvni volba. To same by se dalo rict o Tonym na druhe strane, preci jen je to predelane kridlo. City to tak v tuhle chvili ma. My ne. Nehraje Kun? nevadi, naskoci Jesus. Nehraje sterling? je tam Sane nebo Bernardo Silva. Nehraje Silva? Naskoci Gundogan. To je ten rozdil. U nas tam naskoci Ibra, kteremu je 36 a je po tezkem zraneni. Fellaini nebo Ander, kterej letos taky hraje vyrazne pod svoje moznosti. Na podhrota je nejlepsi Jesse, coz again ma byt backup na tu pozici, ne prvni volbou. Ale tak se to jevi ted. za mesic to muze vypadat jinak... parkrat se vyhraje, treba vam o neco poodskocime a bude veseleji. Nebo se prohraje a spadnem na 4. misto...

Reagovat
blade115

My to tak máme taky, ale je to hrozně vrtkavá věc. Forma může odejít tak rychle, jak přišla, což platí i u City. Za půl roku už se na ten jejich kádr můžeme dívat úplně jinak. A zrovna tak i na kádr MU nebo Chelsea. Chce to pořádně zhodnotit možnosti jednotlivých hráčů a jestli se náhodou nemůžou rozehrát k lepším výkonům. Že by se to zkrátka dalo řešit i jinak než hned nákupy. Přijde mi, že jsou s tím dnes všichni rychle hotoví... A nejvíc to zaznívá - respektive aspoň mi to tak přijde - od mufanů zejména a vlastně i trochu od modráků. Přitom já třeba souhlasím, že potřebujete křídlo, ale už si nejsem tak jistý, že potřebujete další hrot nebo dalšího beka. Vždyť pokud jde o toho útočníka, tak hrajete na jednoho v základu a máte Lukaka (hvězda), Rashforda (talent) a Ibru (zkušenosti). Plus jako alternativa i Martial. To je geniálně poskládané.

Reagovat
Busby babes

jak jsem tu psal, utok bych dal Lukaku, Rash a privedl spis ty podhrotove hrace. taky s tim spojene, na papire to vypada super, ale... Rash se ted trapi a Zlatan... to proste neni ono. to, ze dlouho chybel je proste hodne znat a kdo vi, jestli to jeste bude lepsi... ale hodnotit se bude az po sezone, s tim bych souhlasil. dneska jsou vsichni se vsim hrozne rychle hotovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja s nim souhlasim. Meli bychom jeste par heacunkoupit a navic se proti nam snazi vsichni a golmani chytaji zivotni zapasy. Za vse muze LVG...

Reagovat
SCELO

presne si to vystihol, len je skoda, ze sme pravdepodobne len dvaja, co to takto vidime

Reagovat
EXoRcIsT

co je heacunkoupit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

decko

Reagovat
Counter

Hlavní je, že to ani v nejmenším není jeho chyba.

Reagovat
Teoretik

To se zas Mourek rozhádal s kabinou? Nebo proč hraje až takovou tužku?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako nebýt týhle neuvěřitelný půlsezóny City, tak by byl první. Takže zase takovou tužku ten tým výsledkově nehraje, na rozdíl od jeho poslední sezóny v Chelsea.

Reagovat
SpecialOne

No ale tahle sezóna měla být jeho nej. A ten argument "nebýt City"

Reagovat
Busby babes

tak City momentalne ma sezonu, kterou v top ligach jeste nikdo nikdy nepredvedl. bohuzel jim nedokazeme konkurovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No, mohli jste je aspoň ohrozit. Všichni čekali souboj Manchesterů, ne krasojízdu Manchesteru City. A jestli tohle považujete za "dobrou" sezónu, zatímco City jí má prostě "úpe boží", tak jste si asi jenom zvykli na nový standard

Reagovat
Busby babes

no stejne tak jste je mohli ohrozit treba vy. A taky nic. ten Morata a Bakayoko taky neprisli uplne zadarmo, ze jo. A penize mate taky.

Ano, City ma uplne bozi sezonu. To je fakt. My jim letos konkurovat nedokazeme, ztratili jsme moc bodu v apasech, ktere oni vyhrali. Coz je taky fakt. Do konce daleko, o to druhe misto to bude jeste boj. Pokud skoncime druzi, je to posun spravnym smerem a dost vyraznej. Sezona bez trofeje je bidna, sezona s trofeji a druhe misto v PL je prumer. Druhe misto v PL je na hovno.

Ale nechapu ten double standard. Porad nam tu nekdo predhazuje jak mame bidnou sezonu. Mozna jo. Ale pak Chelsea nebo Arsenal ji maji daleko bidnejsi. My privedli hrace za 165 mega eur. Vy treba za 210 mega eur. Jste uradujici mistr. Tak proc je pro vas ok, ze mate 15 bodu ztratu na City?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože aj napriek nákupom sme neposilnili káder, dokonca sa nám káder zúžil. To sa potom ťažko konkuruje Manchesteom, ktorí svoje kádre rozšírili a zároveň posilnili.

Reagovat
Busby babes

hm dobry no. nam odesel Rooney, prisel Lukaku, odesel Morgan, prisel Matic, odesel Basti, neprisel nikdo. Odesel Memphis, neprisel nikdo, Zlatan byl 4 mesice out, Rojo, prisel Lindelof. Takze posileni? urcite. rozsireni kadru? no nevim. Navic jeste vypadl Carrick.

Vy jste nahradili Diega Moratou. to mi prijde ok, Morata bude skvelej a i letos uz dava goly. Misto Matice Bakayoko. To je dle meho chyba, ale zas je Baka mladsi, tak uvidite. Odesel Terry, to je oslabeni do kabiny, loni v PL uz tolik nehral. Do obrany prisel Rudiger, to neni kus za kus, ale dali jste sanci Christensenovi. A pak prisel Drinkwater. kterej teprve ted zacina byt zdravej. ale ze by to bylo vyrazne horsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozdiel je iba tak mínus 14 bodov oproti minulej sezóne. Že to tebe nepripadá ako výkonnostný zostup už nie je akosi môj problém. A k tej ,,spokojnosti" ešte pridám, že hráme o súťaž naviac oproti minulej sezóne. Keď sa to ale všetko spočíta (odchody, príchody, konkurencia atď.), tak môže byť fanúšik Chelsea spokojný s doterajším vývojom sezóny čo do účinkovania. Predsa sme v semifinále Ligového pohára, postup do osemfinále v LM, bod od najväčšieho, resp. jedného z najväčších kandidátov na titul v PL, herný prejav je tiež super.

Reagovat
Busby babes

kde pisu, ze to neni vykonostni sestup? vsak to rikam, ze to je sestup. ja jen rikam, ze pokud my mame byt nastvani a rikat jak neuspesnous ezonu mame, tak co pak mate rikat vy, ze jo... a jasne, ma to i objektivni priciny, stejne jako u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak si napísal ,,ale ze by to bylo vyrazne horsi... ". Je to horšie o 14 bodov momentálne, no.

Reagovat
Busby babes

no vysledkove jo, ten kadr podava horsi vykony, nez na ktere ma. stejne jako u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ešte nevieme, kde má tento káder výkonnostný vrchol. To sa dá hodnotiť s odstupom času.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravujem sa, rozdiel je 10 bodov, nie 14. Ale to vyjde na rovnako. Neviem prečo som mal zafixovaných 14 z tej komparačnej tabuľky, čo tu niekto dával.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

prostacek

Reagovat
vladino10

Ja by som teda zdôraznil jednu skutočnosť- "nie je to výrazne horšie ako minulú sezónu"..to áno, lenže ak máš o súťaž viac (champions league), tak to nie že nemá byť výrazne horšie, ten kader musí byt lepší a širší ak chces vyhrať pl a do lm nenasadzovat priemerných hráčov..

Reagovat
Talker

Tak když budeš počítat Depaye, Bastiho a Morgana, tak my můžeme počítat RLC, Chalobaha, Akého, Zoumu, Ivanoviče a Oscara. Všichni měli stejně zápasů jako ti tři.

My pustili 2 špičkové hráče ligy (Diego, Matič) a přišli hráči, kteří do té role teprve musí dorůst. Vám odpadl Zlatan. To je vše z té kvality.

Morata je fajn, ale letos za nás odehrál tolik, co loni za celou sezonu v Realu. Jeho maximum je 2400 minut. Je mu sice 25, ale není to stejné jako byl Costa, jako byl Zlatan, Lacazette, Kane, Lukaku a spol - hráči, kteří ví, jaké je to tahat svůj klub celoročně, několik let. Baka měl loni první komplet sezonu.

Jo, vyřešili jsme obranu (stopery), ale to je tak vše - na krajích (obrany i zálohy) zoufale chybí kvalita (i kvantita). Máme kvalitní WB, jedno špičkové křídlo. Batsovi Conte nevěří. Záloha drhne. Loni se to schovalo díky tomu, že bylo méně zápasů.

Za posledních 12 jsme oškubali (vyčistili) kádr o 10 hráčů. Přivedli jsme za tu dobu 6 hráčů (do A týmu).

Výše jsi psal, že jsme utratili 210 míčů (euro). Podle TM.de jsme utratili 180 (v librách) a získali 175. Za poslední 4 roky jsme v součtu v mínusu cca 40 milionů. Vy jste za stejnou dobu net spend -440 míčů. V librách. Jen za poslední 2 roky 260 milionů.

Kdyby se do kádru nalilo 240 míčů navíc, tak přivedeme 3-4 TOP hráče a máme kádr na úrovni Citizens. Kopanec do Mourinha - kdyby nám nezazdil Lukaka, Salaha a KdB (a Bertranda), tak to není vlastně ani třeba.

Reagovat
Busby babes

Ivanovice a Oscara jsem prehledl, protoze sel uz v lednu tak daleko jsem se u vas neproklikal. ale Ake nebo Chabolah? ok, to pak budu pocitat Januzaje a Pereiru, Zoumu jste si odepsali na hostovacku, fajn, u nas odesel Timbo, v tuhle chvili maji oba asi podobne postaveni v kubu. RLC? ne, toho nepocitam, takovych hracu odchazi z velkych klubu kazdej rok nekolik.

Nam odpadl jen Zlatan? hm, fajn. Stredni zaloznik konecne prisel s Pogbou. Mezitim ale zas vypadl kvuli zranenim a veku Carrick.

Morata je imho skvela posila a potvrzuje to.Prvni sezona a i kdyz se vam tolik nedari, tak golu ma dost. Stejne tak muzu rikat, ze Lukaku nikdy nebyl v pozici, kdy musi tahnout klub jako je United. A ze je velka ztrata Wazzy (kterej sel za smesny penize), treba uz jen toho jakej vliv mel v kabine a okolo klubu.

A tech odchodu bylo vic v nedavne dobe, i tim jak se menili treneri. Raphael, Nani, RVP, Chicarito, DiMaria (zaplatpanbuh)...

Ad net spend, sorry, ale my nahrazujeme hrace, kteri odesli zadarmo nebo ukoncili kariery a ze jich neni malo v prubehu poslednich par let. A kdyz si vezmu treba ty pozice utocniku. Odesel nam Rooney prakticky zadarmo a vypadl Zlatan, prisel Lukaku, za 85. Vam odesel Costa a privedli jste Moratu za 70. me to prijde velmi podobny.

a posledni odstavec.. no lol. kdyby nasi majitele byli ochotni investovat do klubu jako je treba Roman ochotnej u vas za poslednich 10 let, tak jsme taky uplne nekde jinde. jenze oni klub vysavaj no.

Btw. j, nebyt Mourinha, kde jen jste mohli bejt... bez 3 titulu treba?

jo a castky jsem bral v obou pripadech tady na EF. tak si pripadne nepresnosti reklamuj jinde.

Reagovat
Talker

Schneiderlin odehrál 170 minut, Schweini 136 minut, Depay 86 minut. Januzaj ani minutu. Pereira 101 minut (pokud myslíš golmana). Ten druhý nebyl ani v klubu. Kdo je Timbo, nmám šajna... Zouma měl u nás 4500 minut. Kolik měl ten Timbo u vás?

Aké měl 369 minut, Brano 900, Zouma 500, RLC 350, Chalobah 540. Aina 200 (toho jsem ani nepočítal).Nevím, kdo je Timbo, ale Zouma u nás měl odehráno 4500 minut.

A to, že ti odchází hráči zadarmo (nebo směšný peníz)... Vždyt u nás zažil vítězství v LM (5 let zpátky) Azpi, Cahill, Luiz. Čech, Cole, Bosingwa, Ferreira, Brano, Terry, Essien, Lampard, Malouda, Mikel, Anelka, Drogba, Torres... Dal by se tam počítat i Salah, KdB a Lukaku - to je 200 míčů, které bychom ušetřili, kdyby s nimi Mourek byl ochotný pracovat.

Řešit rovnici "odešel vyčpělý útočník a zranil se nám hráč, který přišel zadarmo a dali jsme 85 míčů do nového" a "odešel jeden z 5 nejlepších útočníků na světě a místo něj jsme dostali horšího (kvalitativně) a ještě jsme si připlatili"...

Ohledně těch peněz - za posledních 10 let? Už nějakých 7 nebo 8 let do nás nic nelije, jsme v černých číslech, s výjimkou jednoho roku. A operujeme s výrazně nižším rozpočtem.

Každopádně nemá smysl to asi nadále řešit. Částky neřeším, všechno je cca +- 10%.

Můj názor je, že ty tituly bychom získali i bez Mourinha a dost možná bychom jich získali dlouhodobě více (= kdyby nezesral ten kádr). Našel si dobrý čas, kdy se k nám přisát. Jak poprvé (neomezený budget na tu dobu) i podruhé (nejtalentovanější kádr v Anglii).

První job, kdy nemá nejlepší kádr v lize je v tomto angažmá. Ale nedivím se, on ho asi nikdo jiný už nechtěl z TOP týmů, tak vzal i tuhle kost. Škoda, že neskončil v Evertonu

Reagovat
Busby babes

Zouma u vas v posledni sezone odehral 500 minut. Fosu - Mensah 273.

Morgan odehral v posledni sezone malo, stejne tak Bastian, ale porad to jsou clenove sirsiho kadru, ktere pouzijes pri rotaci kadru. Stejne jako treba ten Zouma. Odesli a nahrada za ne neprisla. sezonu pred tim mel Morgan okolo 3000 minut. Basti 2000, Depay 2500 Tak jen rikam, ze kdyz prisel Pogba, tak je to nahrada co se poctu clenu kadru tyka za jednoho z nich. Dal nam starne Carrick, kterej toho nezvlada odehrat tolik, co driv. Nahrada za nej nikde.

A jen pro jistotu, Zouma u vas diky zraneni upadl v tom poradi stoperu hodne hluboko a dostal se prave nekam na uroven: nadejny mladik... tak jsem to myslel. Ano, doplatil na zraneni a noveho trenera, stejne jako Basti nebo Morgan u nas.

Diega jste si ale tak nejak vystvali sami. Pokud teda rikas, ze vam Mourinho nebyl ochotnej pracovat s tema hracema, no tak Conte nebyl ochotnej pracovat s jednim z peti nejlepsich utocniku na svete... a ty hrace, co odesli zadarmo jsem zminil proto, ze tu zminujes net spent. Kterej je zkreslenej tim, kdyz ti hrac odejde zadarmo, nemyslis?

no vidis, muj nazor je ten, ze kdyby tenkrat v tom 2004 neprisel Mourinho, tak jste ty dva tituli nedali a na ten vrchol byste se dostavali podstatne dele. Ale to je jen kdyby, takze to je zbytecny resit.

btw. ty vyjmenovane hrace z viteztvi v LM (btw. Azpi tam je navic) myslis jak? ze to jsou hraci, ktere jste zas museli nahrazovat vy?

Utracite podobne penize jako my, odchazi vam podobnej pocet hracu jako nam... Loni jste meli skvelou sezonu, letos ji takovou nemate. ale za me teda ten argument pri porovnani s nama: ale vy mate mit o x bodu vic, protoze vas kadr... no nevim, moznosti mate stejny.

Reagovat
Talker

Tak ber to tak, že jste odehráli 62 zápasů, my 47 - o 15 méně.

Morgan a Basti měli sice předloni více minut, ale loni byli 5. a 6. volbou do středu zálohy. Depay byl 5. volbou do ofenzivy (nepočítám dvojici Rooney+Ibra, takže ještě hůř).

U nás byl Aké prvním náhradníkem na LWB a spolu se Zoumou 2./3. variantou na stopera. Chalobah byl druhým náhradníkem do středu pole, RLC druhým náhradníkem do ofenzivy.

U Costy je to dáno tím, že chtěl prostě za každou cenu zpátky do Madridu. On by nezůstal nikde v Anglii déle. V létě před rokem si chtěl vydupat přestup, nevyšlo mu to, Conte s ním dokázal pracovat a rok ho udržet - jak to vypadá, když se s ním neumí pracovat ukázal Mourinho rok předtím.

Vidíš, můj názor je, že bychom ten titul vyhráli tak jako tak - MU v útlumu budovalo tým kolem Ronalda, Rooneyho a neměli jste na to vyhrát titul v těch dvou letech, Wenger šel po Invincibles dolů, Liverpool na to v té době neměl. Nevyhráli bychom o 12 bodů, ale třeba jen o 3. Ale vyhráli bychom tak jako tak si myslím.

Těmi hráči myslím to, že omlouvat net spend tím, že vám končí hráči je blbost. My za posledních 5 let obměnili celý kádr vyjma 2 hráčů. A to jeden z těch dvou byl taky nějakou dobu pryč.

Já žádný takový argument nepředložil, že máte být před námi. Jen říkám, proč my jsme šli dolů - odchod 2 TOP hráčů, nedostatečně široký kádr, nízká aktivita na přestupovém trhu. My jsme prakticky sotva nahradili ty hráče, kteří hráli v sezoně, kde jsme odehráli 47 zápasů.

Ty si stěžuješ, že jste nenahradili nehrající hráče v sezoně, kdy jste měli 62 zápasů. Místo takového Carricka máte Pogbu, místo Rooneyho máte Lukaka, LvG vytáhl Lingaarda, Rashforda a další.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

fajn, prisel novej trener a ten Bastiho a Morgana nechtel, takze se dostali do tech pozic co pises. Jenze ti hraci prisli jako nahrady za Fletchera a potencialne za Carricka. Morgan mel byt tim, kdo bude jasnym zakladem na DM. Nepovedlo se, odesel a misto nej prisel Matic. vymena kus za kus. Morgan nas stal 25 mega liber, prisel Matic za 40. Neco podobneho Bastian. Taky to mel byt hrac do zakladu, kde jsme meli malo moznosti na to CM.

Ad tituly. v utlumu? rok predtim, nez prisel Abramovic jsme vyhrali titul. v te prvni sezone skoncili treti o kousek za vama, pak prisel Mou a teprve pak jste dali dva tituly v rade. V te dobe to byl asi nejlepsi manager na svete, vyhral LM s Portem... podle me to byla pro vas klicovej krok smerem k tomu titulu. ale tak ok, kdyz myslis, ze by ten titul dal kazdej... ja si to nemyslim.

Ad ty prestupy. No ja jen rikam,z e pokud chceme konkurovat City, tak prave musime posilit i na tehle postech, cos vyjmenoval. Coz treba prave Pep udelal. Po prvni sezone videl, ze treba krajni beky ma spatny, tak se vsech zbavil a privedl si nove vcetne backupu. Tohle se u nas nestalo.

Reagovat
Talker

Achjo, znova - to, že se někteří hráči nehodí do koncepce a odejdou, případně zestárnou, to se stává každému týmu. U nás zas Mikelovi, Braňovi, Terrymu a Ramiresovi. Místo těch dvou jste investovali 100 míčů do Pogby. To byla vaše volba, mohli jste si je nechat a za 100 milionů koupit 2 špičkové hráče.

Ohledně titulů - můj názor. Měli jsme TOP tým, k tomu dostal Mourek (a dostal by kdokoliv jiný) 120 míčů + Čecha s Robbenem, kteří se podepsali před Eurem. Nevyhrál by to kdokoliv, ale byla to naprosto ideální situace, kterou mohl kompetentní manažer přetavit do dlouhodobého projektu. Nemuselo se řešit X průserů. První 2 roky s Abrou jste měli 75 a 77 bodů, třetí rok 83. Titul pod 80 bodů od přelomu tisíciletí nebyl ani jeden, pod 85 bodů byly možná tak tři. Tolik k tomu, že jste byli kousek za námi, dál to asi nemusím řešit.

Ohledně přestupů - sorry, ale když nalijete do kádru 260 míčů, tak by to mělo nějak vypadat, ne brečet, že jste dali málo. Za ty prachy si Citizens vymazlili obranu i s golmanem. My zas jsme prodávali, tudíž se to nedá brát jako investice do kádru.

Reagovat
Busby babes

jenze City utratilo poslednich par let kazdej rok vic jak my. Tak je logicky, ze jsou lepsi. To je ten point. Ale jinak whatever.

Ad Mou u vas, to uz jen lol. To jak si tu vedete tu linii, ze to je vlastne nymand, co u vas malem nic nedokazal, nebo by to dokazal i kazdej Moyes, kterej by prisel kdyby neprisel on, to je fakt vtipny. No nic. nechme toho. Bez Mourinha byste tech 90 a 93 bodu nemeli.

Reagovat
Talker

Já neříkám, že by to zvládl každý Moyes. Ani neříkám, že bychom s Ranierim měli tehdy 95 bodů. Ale měli bychom třeba 85-88 a to by stačilo.

Mourinho je kvalitní trenér. Neříkám, že ne. Dej mu neomezený rozpočet a ten titul nějak udělá. Ale je to tím rozpočtem - nechává za sebou kádry, které se musí zas přestavovat, vzbouřila se mu 2x kabina, prostě to není koncepční manažer. A proto pro mě nikdy nebude absolutní TOP.

Mimochodem já jsem v tomhle konzistentní. Já Mourka hejtím už více než dekádu. To se nedá říct o půlce zdejších mufanů, kteří ho hejtili na každém kroku a psali to samé, co já, jen aby za poslední rok pokrytecky obrátili.

Reagovat
Busby babes

hm, nevim, co Porto nebo inter? tam rozhodne nemel neomezeny rozpocty.

Reagovat
smazaný uživatel

že máš energii diskutovat s tímhle magorem, on doteď neví, že Rojo je levák a nehraje RB

Reagovat
anonym

Za ty prachy by měli mít kádr na úrovni City. To, že několikrát špatně posílili není žádná výmluva.

Mourinhova dlouhodobá koncepce je naprosto šílená. Dost to souvisí i s jeho defenzivní taktikou a práci s mladými, pod ním by KdB podle mě nebyl tam, kde je teď. On by ho bral všemi deseti až teď, když ví, že je top.

Reagovat
spider_8

U nás je ještě potřeba započítat zimní odchody Oscara, Ivanoviče a Mikela, za které tenkrát nepřišla náhrada. V loňské sezoně nebyly potřeba, protože jsme nehráli v Evropě, ale v létě měl být kádr znovu doplněn, což se nestalo a proto máme tuhle sezonu o dost horší. Plus jak píšeš Bakayoko není plnohodnotná náhrada za Matiče. Sice jsme tedy utratili tebou zmiňovaných 200 milionů, ale když započteš příjmy z odchodů Costy, Oscara a Matiče, tak jsme vesměs na nule.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky odešli Costa s Matičem, a Conte sám nebyl spokojený s přestupákem. Nikdo nás do role favorita nestavěl, ani samotní fanoušci, čímž nechci přesouvat tlak z nás na vás, ale je to prostě tak. A u Arsenalu snad nikdo ani challenge o titul nečeká, s Wengerem na lavičce.

Nemáte bídnou sezónu, mohlo to určitě být horší. Ale právě mi přijde, že jste i tak spokojení, že máte hodně bodů, i když vám to je prostě k ničemu a nevedli byste ligu ani v minulé sezóně, kdy City byli taky bídní.

Jde prostě o to, že se před každou sezónou něco předpokláda. Teď se předpokládal jasně souboj Mourinha s Pepkem, kdy oba měli připravené kádry podle sebe tak, jak chtěli. Pepek z toho dělá rekordní sezónu, zatímco Mourek si jede ten svůj nudný fotbal, ve kterém ve velkých zápasech prostě spoléhá i na štěstí. Dělal to i v Chelsea. Což by hlavně mělo být varování pro vás, protože jestli z téhle sezóny nevytáhne Mourek PL ani LM, tak už to půjde jenom dolů. A to říkám jako někdo, kdo Mourinha měl vždy radši než Pepka, pochopitelně.

Reagovat
Busby babes

chapu, osobne nechapu, ze jste nechali Matice jit. u nas je skvelej. ale sami jste psali, ze to posledni dobou nebylo od nej ono, ale ok. on ani Mou nebyl spokojenej uplne. chtel jeste minimalne kridlo. mozna by to nepomohlo, mozna jo (ve smyslu, ze bychom treba jeste mohli mluvit o dohnani City). a pak se mluvilo jeste o nekom na kraj obrany. A to je ten rozdil. Pepek dostal na koho si ukazal, Mou ne tak uplne.

spokojeni... to je tezky, je to takovy jako kdyz se ti tchyne zabije v novem aute... proste je tam posun dopredu. jsme druzi, rozhodne to neni zadna tragedie abychom tu museli po kazdem kole nadavat a vyhazovat trenera, jak si tu asi nekteri predstavuji. a jak rikam, letos City nejsme schopni konkurovat a to zklamani je. Necekal jsem, ze nam tak utecou, na druhou stranu asi nikdo necekal, ze vyhrajou 19 zapasu v rade nebo kolik ted maji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Vánoční owník

Zas takovej zázrak to není, s tímhle počtem bodů by například v minulé sezoně po 20 kolech byli 3. za Liverpoolem a Chelsea.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Nekaz jim to

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

no vidis a letos jsme 2. pred Liverpoolem i Chelsea.

Reagovat
blade115

O jeden bod no, to je spíš ostuda s tím kádrem, co máte k dispozici.

Reagovat
Busby babes

vy mate k dispozici mistrovskej kadr.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale bez motivácie

Reagovat
Busby babes

aha, tak to potom je uplne neco jinyho no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak co na takovej blabol chces rict. tak jste meli vyhodit treba Conteho aprivest nekoho jinyho, kdo by je dokazal namotivovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak blabol

Reagovat
Busby babes

tak co to je za argument: kadr nema motivaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono tá motivácia niečo vyhrať dosť oslabne, keď to vyhráš, nie? A ani to nie je tak celkom majstrovský káder. Došlo k zmenám.

Reagovat
Busby babes

ja nevim, u tech viteznych typu, tech co vyhravaji trofeje porad to prave neoslabne ale naopak vzroste. Sahnou si na pohar a chtej to zazit znova. Aspon tak to tihle hraci vzdycky popisovali. u nas Rio, Vidic, Evra, Keane, Nevillove... jinde zas Ibra, Lampard, Terry nebo Henry...

Reagovat
smazaný uživatel

U nás taký hráč nie je. Možno Fabregas, pripadne Azpi, inak ma nikto ďalší nenapadá. Pri hráčoch ktorých si vymenoval to tak samozrejme je, ja som to vztahoval hlavne na terajšiu Chelsea, nechcel som, aby to vyznelo tak všeobecne.

Reagovat
Busby babes

tak to pak jo. ono takovych hracu ubyva mi prijde... tezko rict.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mám ten pocit. Hlavne keď si spomeniem, že ešte nedávno nám behali po ihrisku hráči ako Čech, Ivanovič, Terry, Lampard, A. Cole Dorgba alebo neskôr Costa, v minulosti Ballack či Essien ktorí by pre víťazstvo nechali na ihrisku aj dušu.

Reagovat
Allianz_Arena

To snad ani nemyslíš vážně s tou motivací

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
netopier

"Sahnou si na pohar a chtej to zazit znova." Bože tieto ošúchané frázy hráčov aj niekto berie vážne?

Reagovat
Busby babes

ja sjem napsal frazi, ale tak si treba precti jak tyhle veci popisuji ve svych knihach lidi jako Ibra, Jagr nebo Dan Carter. Jakou atmosferu v kabine a pristup popisuje Ferdinand po prvnim titulu u hracu jako Keane, Giggs nebo Scholes... To proste nejsou kecy. Ti hraci, co opakovane zvitezili ten mindset takovej maj. Naopak ti, co tohle povazujou za kecy casto nevyhrajou uz nikdy nic.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF to tiež vo svojej knihe písal

Reagovat
stas87

Barcelona, Juventus ci kedysi Lyon urcite suhlasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pls.

Reagovat
stas87

Tak to je potom smutne, ze asi ziadny hrac Chelsea v sebe nenajde dostatok motivacie k tomu, aby chcel obhajit titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
nani92

my už tiež nemáme motiváciu, ked vidíme City

Reagovat
Busby babes

no bohuzel posledni zapasy tak vypadaji. ne, ze by uplne chybela motivace, ale koncentrovanost.

Reagovat
blade115

Vždyť my tady celou dobu píšeme, že tahle sezóna je slabota. A mistrovský kádr byl nejlepší loni, to neznamená, že je nejlepší i letos. Oba Manchestery posílily lépe.

Reagovat
Busby babes

ja vim, ale ze byste meli vyrazne horsi kadr? nebo ze byste v lete mene utraceli? My mame dobrej kadr jen kdyz se to taky hodi. To nerikam, ze je problem u tebe, ale kdyz jsem psal, na zacatku sezony, ze ten kadr na papire neni spatnej, tak se mi tu zas jini smali.

Bohuzel nekteri hraci ty predpoklady z papiru v prubehu sezony nepotvrdili.

Reagovat
blade115

No vidíš, já od léta píšu, že Manchestery mají nejlepší kádry v zemi. A i když od nich nemusíme být nutně daleko, pořád nám trochu kvality na určitých pozicích chybí. Ale o by vyřešili třeba dva vhodní hráči.

Plus je to trochu alibistický, ale já letos ten boj o třetí místo čekal. Podle mě to tak teď bude běžné u obhájců titulu. Ta konkurence je fakt obrovská. Letos to mělo být vaše nebo City. Zatím to je ale až překvapivě jednoznačné, nic jiného jsem říct ani nechtěl.

Reagovat
Busby babes

ja v titul doufal. preci jen City to posililo hodne dobre. ale tak ja doufam v titul kazdej rok a rikam, ze o nej musime hrat kazdej rok jinak je to spatna sezona. To plati i ted.

Reagovat
blade115

Právě jde o to, že kdybyste byli od City třeba 5 bodů, tak se řekne "ok, ten tým hraje skvěle, ale City mají prostě neobyčejnou formu, a tak to válcují, to se nedá nic dělat". Ale tenhle reálný stav očekávání teda vůbec nenaplňuje. Alespoň z mého pohledu. Ale tak o musíte sami vědět, na co ten tým má a nemá.

Reagovat
Busby babes

za me jsou ztraty dneska, Stoke a Leicester. to je tech 6 bodu, ktere by asi delali rodil mezi tim soucasnym stavem a tim co popisujes jako ocekavani. Derby a Chelsea? spatny, prohralo se, ale to se obcas stane, ze prohrajes s top tymem. Huddersfield? takovej zapas je v kazde sezone. (teda pokud nejsi letosni City. )

Reagovat
ajouki

Váš základní problém je, že se Mourinho přepočítal a ty velké zápasy jel úmyslně na remízu. Něco jste vyhráli, něco prohráli a něco remizovali. Ale ten připstup byl negativní. City všechny smázli a jedou. A u vás je vidět ta mentalita, že se všechno vyhrát nemusí a odráží se to i do těch posledních zápasů. A je to málo. Bylo by to málo i loni. Proto to přepocítání.

Reagovat
Busby babes

tak vsechno se ve vetsine sezon fakt vyhrat nemusi. bohuzel nam taky v tech velkych zapasech chybel nas klicovej hrac a tak to smerem dopredu drhlo. Nevim, na Arsenal jsme branit neprijeli.

Reagovat
fenixLFC

kadef chelsea nebol najkvalitnejsi ani vlani a tento rok sa este oslabil. united a city naopak posilnili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Teoretik

Mít 7 ztrát v půli sezóny je hodně.

Reagovat
Teoretik

A myslel jsem hlavně ten prosinec. Od City jsou slabounký jak čaj, tak jestli v tom není něco víc než jen ta porážky od City.

Reagovat
Atlético de Madrid

jj, byl by první, kdyby zrovna letos nebyl druhej

Reagovat
LAM

Druhá sezona má bejt jeho nejlepší.Což letos asi kvůli City nehrozí.Třetí sezonu klasicky kádr oddělá

Reagovat
Allianz_Arena

Však těch bodů je málo, a City bych do toho netahal. Před sezonou bylo skoro jasné, že na titul bude potřeba minimálně přes 90 bodů, když Guardiola evidentně sestavoval dominantní tým. To, že letos budou City atakovat 100 bodů je věc druhá, ale United mají za 20 zápasů 43 bodů, což není příliš mnoho, spíše naopak.

Reagovat
Hokaido

Ještě k Harrymu:

https://i.imgur.com/2SHzojO.png

Šílený.

Reagovat
Busby babes

je skvelej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Velmi dobrej rok

Ale v jeho věku měl Leo na kontě už 250 golů za Barcu

Reagovat
Hokaido

To jsme rádi, že to víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Šikovný Leošek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ty nad ním musíš onanovat každý den.

Reagovat
Busby babes

uplne nesmyslnej priklad, protoze v porovnani s Messim vypada kazdej jak amater...

Reagovat
Taiger

Táhni.

Reagovat
samson192

v sranda lige sa ich dáva

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? Každý ví, že Messi je úplně někde jinde než kdokoli jiný..

Reagovat
Nikikrew

Owny nevie

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to tu i owny psal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

.....to len tak medzi recou, aby niekto nepovedal ze Kane>Messi

Reagovat
nani92

Niekde v diskusii si omylom napísal, že máš 31 rokov, asi by si to tam mal opraviť na správnych 13

Reagovat
smazaný uživatel

pekne, skoda ze ajtak penaldo ziska vsetky individualne ocenenia lebo sa uz davaju za timove uspechy a reklamu a nie za individualne vykony

Reagovat
Uwe háže buly

Tak jinak by měl Messi nějakých 7 zlatých míčů, to by nebylo fér..

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to fer

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze je uvezneny v Tottenhame kde hovno vyhra

Reagovat
kvasha16

wow, som vedel ze mu to pali, ale ze az tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Škoda te obrany Liverpoolu, ti mohli bejt úplně jinde. Stejně jak Tottenham, doufám že ukopou za to co hrají LM, společně s nama a Chelsea

Reagovat
blade115

Chelsea by zas mohla být úplně jinde, ale škoda toho útoku.

Reagovat
kvasha16

o to divnejsie je, ze posledne prestupaky sa s nami ziadne kridlo nespojuje, ani nejaky priemerak, nie to este nejake delo ktore potrebujeme

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

United by mohol byt tiez uplne ide, ale skoda ze sa vsetko pojebalo

Reagovat
Uwe háže buly

*škoda toho retarda na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

ta svina nevyhra ani chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my máme slabiny i v záloze. Většinu zápasů letos rozhodujeme jenom tím, že máme takové individuality v útoku.

Reagovat
cristiano.K.

přitom záloha Emre,Wijnaldum, Ox by mohla být zajímavá, kdyby hráli pravidelně.

Reagovat
fenixLFC

zaujimave ako by ta zaloha bola stale priemerna?

Reagovat
cristiano.K.

Emre má potenciál být kvalitní DM,což je půlka problému vyřešena.

Reagovat
fenixLFC

yup ale wijnaldum s oxom je proste priemer

Reagovat
cristiano.K.

mají nevyrovnané výkony, ale to i Emre. Fakt bych je postavil víc zapasů v řadě, aby se ukázalo, jak to může fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Si vem, že dneska mohl mít Arsenal v útoku smrtící dvojku Bendtner - Kane. WENGER OUT!

Reagovat
mimi_united

Couts prestúpi už teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Vánoční owník

Tak Salah nakonec o jeden víc jak Kane nedal.

Reagovat
avicii

Vpohode...my mame viacej strelcov ktory si to podelia

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Svine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A práve preto hrá túto sezónu lepšie ako Kane. Má v zápase 0+2, je komplexnejší a nesebeckejší=lepší.

Reagovat
Coutinho10

super zápas plno akcí, šancí a gólů ...co víc si přát navíc se trefil i Alex-Arnold + Ox

Reagovat
smazaný uživatel

aby sa trefil aj solanke?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

ten vlastně taky no

Reagovat
nani92

Coutinho je skvelý player

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sympaťák. Bude ještě větší když neposílí barcelonu a zkusí Liverpool dostat zas mezi elitu.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, co nechci, aby posílil konkurenci

Reagovat
Taiger

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Onomah

Reagovat
Mates_Matesović

Rozhodně si přîští rok zaslouží šanci.

Reagovat
Taiger

“Jack Wilshere is England's most talented player."

- Gary Neville

https://t.co/dg4IV9fBN8

Reagovat
smazaný uživatel

Už zlyháva aj v roli pundita

Reagovat
Side

to říkal před 8 rokama ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Liverpool

Reagovat
Whitemedia

Swansea

Reagovat
LAM

City hraje 31.12 a pak hned 2.1?Co to je za blbost?

Reagovat
Busby babes

my hrajem 30. a pak 1. podobny to maj vsichni. Vitej v Premier league.

Reagovat
Miguel19

V PL nehrají panenky jak jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Si pamatuju, že sme loni měli mezi dvouma zápasama pauzu míň jak 48 hodin

Reagovat
Hokaido

Barcakidi objevují PL.

Reagovat
LAM

v 31 už asi nebudu moc kid chlapečku.

Reagovat
r.mrazik

V takovym veku bys ale nemel byt timhle tak prekvapeny

Reagovat
mayday

Tak o to je to celý horší.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Uz chapu, proc nikdo nikdy neuspel s argumentem, ze ma pl narocnejsi program nez pd

Reagovat
alcantara

Tak ten program je retardovanost asociacie, tam sa nikto hadat nepotrebuje

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Je to naopak super. Ze je to pruser v souvislosti s unavou v druhy casti sezony je vec jina, ale asi by to tu nikdo nemenil.

Reagovat
alcantara

Vsak aj na to narazam. Podobne nemenne terminy domacich poharov v suvislosti s LM, ligou. Ale tak kazdy ma to, co chce.

Reagovat
Svatej

ono to i trochu nahrava tomu tvrzeni,ze pro spoustu fandu je vyhra ty ligy fakt prednostni ve srovnani s LM, i kdyz je tak nejak jasny, ze LM je vlastne maximum toho,ceho muze hrac na klubovy urovni dosahnout. Ta liga je i diky ty narocnosti pro fandy dost pritazliva, koneckoncu neni nic lepsiho nez videt svuj klub pravidelne kazdy dva az tri dny po cely mesice vkuse ..

No a zcasti je to nepochybne i proto,ze ti fandove tusi,ze nemaji velky sance tu LM urvat

Reagovat
celeb

divne je to v tom, ze PD aj PL maju rovnaky pocet zapasov za sezonu, takze tento fakt divny timing ide na vrub FA. Asi budu dovodom aj 2 pohare - otazne aky ma zmysel, ze su 2. Radsej 1 poriadny, ktory by mal tym padom aj vacsi 'cveng'.

Reagovat
Talker

Tak on je jeden pořádný. A pak je COC.

FA Cup se hraje o víkendech, většinou to nějakých 6-8 víkendů semifinalistům zabere. Což se musí někdy zahrát. Proto je více vložených kol a těch vánočních, aby se to "nahrálo".

Reagovat
Counter

A další věc je, že kupa těch zápasů se hraje/hrála dvoukolově, resp. v případě remízy následovala odveta na hřišti soupeře apod.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Atlético de Madrid

Blbost to je, ale tak to tam chodi kazdej rok. Dva domaci pohary se nekdy stihnout hrat musi, navic Anglicani by neprezili, kdyby jim nekdo vzal fotbal pres Vanoce.

Reagovat
Vánoční owník

My máme mezi zápasy týden pauzu, glory glory Tottenham Hotspur.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám ten zápas proti WHU presunuli a ani neviem z akého dovodu.

Reagovat
Mates_Matesović

Kvůli TV.

Reagovat
Hokaido

Nejspíš kvůli tomu, že Londýn bude strašně zasekanej a nedokázali by zajistit bezproblémovost a bezpečnost pro takovej dav. Dává to smysl.

Reagovat
Zaschrona

Sam Allardyce is the first ever Everton manager to go unbeaten in his first seven games.

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

1st ever ever ever ... ton manager ...

Reagovat
Vánoční owník

OT: jenom taková noční myšlenka, proč mě balí stále ne úplně top holky a ty top nechápají, že jsem to nejlepší, co je v životě může potkat?

Reagovat
vilp

Reagovat
C-M@ster

Můžeš pro ilustraci poslat fotku "ne úplně top holky" a "top holky"?

Reagovat
off-olda

Richard Genzer & Megan Fox

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
blade115

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
ZB 07

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
samson192

Reagovat
TopinB

Reagovat
HanziDrown

A potom poslať aj svoju fotku. Na dotvorenie komplet obrazu.

Reagovat
off-olda

Top holky nerady slyší, že máš rád slepice.

Reagovat
cristiano.K.

proč by top holka chtěla chodit s fanouškem průměrného týmu?

Reagovat
Recik

Lepší otázka možná bude proč by TOP holka měla někoho balit. TOPka si vybírá, ta nebalí.

Reagovat
cristiano.K.

ona i top holka si chce vyzkoušet, že dokáže sbalit toho na koho si ukáže

Reagovat
Recik

To už je pak čistě o tom co si pod "balit" každý představuje, no

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

To je mozny,ale tipuju,ze si to nebude dokazovat na nejakym smudlovi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

"proč mě stále bali" jasně...

Reagovat
Tomanatura

Musis tu nejlepsi sbalit sam

Reagovat
Carrick

Kašli na to, není nic lepšího než být sám.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Ale kde

Reagovat
Vánoční owník

Občas jo, ale ne napořád, už mě taky pomalu dohání věk.

Reagovat
smazaný uživatel

Just dont put that pussy on pedestal

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal > ženský.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo asi .

Reagovat
Svatej

Na top holky musis mazanejc.

Chce to instagram, fotky z dovoleny, v posilce, ukaz svoje buchty behem toho co v ruce drzis salat, postuj dalsi healthyfoody, volanty mercedesu, nohy v pisku na dovoleny a pak staci cekat s nohama na stole. Sice tezko narazis na top chytry buchty, ale ty blbejsi (ale porad dost pekny) se chytnou vcelku rychle.

Reagovat
Hokaido

Hlavně když ti napíše ahoj, tak hned poslat dickpic.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Pravej muz dickpicky neposila a zklame radsi zenskou nazivo

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

sa nečudujem, že ľudia sú takí vytretí, keď takto rozmýšľajú. Snáď to, čo si opísal, nerobíš, Leo.

Reagovat
Svatej

Je to ve skutecnosti jeste daleko horsi.

A ja doufal, ze o me uz vsechno davno vis, Oli

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som stalker.

Reagovat
Bayern +

Tak tak, je to ešte horšie.

Reagovat
Hokaido

Ser na to, znáš Tinder?

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
bbbauch

vlado s tim ma nejaky zkusenosti, kdyztak se ho ptej

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to funguje vlastne? Jeden čas som to mal nainštalované, ale nepoužívajte som to a rovno som to odinštaloval, zaberalo mi to pamäť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoužíval*

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som sa strasne hanbil sa na nieco podobne registrovat, neviem, mozno som blby, ale pripada mi to ako priserna myslienka. Ale na druhej strane ma to laka, aky feedback by som tam dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som bol asi 2 mesiace (od nudy) na Badoo a asi som škaredý . Ináč je to pičovina, no, to uznávam. Zas na druhú stranu, niekedy sa pošťastí (poznám také prípady), že vzniknú vzťahy aj z internetu .

Reagovat
smazaný uživatel

Na badoo neviem, to poznam len z priznani VS

ale tinder -Vseobecne je to len o tom, aky mas profil. Aky prvy dojem na nu spravis. Musis ist na to takticky.ak by si aj bol skaredy, tak to tam vies pekne zamaskovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ako zamaskovať škaredosť?

Reagovat
Vánoční owník

Paradoxně, co jsem zkoušel, tak jsem měl větší úspěšnost s nějakýma fotkama, na kterejch se nelíbím ani sám sobě, než když jsem se snažil fotky líp vybrat a ještě vypisovat pičovinky na profil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ak bya tam niekde videl niekto znamy tak by som sa asi hanbil

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

odpoviem ti takto naraz. Ak nie si zanedbany, alebo nemas nejak vazne zdefermovanu tvar, tak sa ti jednoducho staci trochu pohrat s farbami a pridat nejaky filter, pripadne si vytunit ksichtik v nejakom facetune a podobne - len tu plati jedno pravidlo, vsetko s mierou , decentne s citom

Ja neviem, ja vobec nechcem odsudzovat ludi co tam chodia, nevidim na tom nic zle. Ale osobne mi to pripada malinko "zufale" (chcelo by to jemnejsie slovo). Ale je to pohodlne a tiez tam najdes baby co hladaju yo iste takze je to v tomto lahsie.

Ja som trochu oldschool a miesto online zoznamok som si dal nedavno vyzvu, ze ak sa mi bude nejaka baba pacit a vypozorujem, ze aj ja sa jej pacim tak sa prosto pojdem zoznamit. Zatial som bol takto za cudzou babou len raz, asi mesiac dozadu v nakupnom centre, ale rozhodne to este zopakujem. Podla mna je to strasne badass a nikto z mojich rovesnikov to nerobi.

Reagovat
smazaný uživatel

+ kvalitny fotak je zaaaklad uspechu

Reagovat
Vánoční owník

Tak trochu zoufalost to je, ale podle mě to už tak hodně lidí nevnímá, prostě je to potřeba brát jako takovou relax činnost, co dělat na telefoně, není to klasická seznamka, nemusíš se vypisovat, profil se tam vytvoří asi za 10s a pak už si jenom prohlížíš baby a třeba z toho něco bude.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

No...znám pár lidí kteří si takhle někoho našli...

Přeci jen když jsi v práci celý den, tam je pak těžký někoho najít...občas je potřeba tomu jít naproti jakkoli

Reagovat
Busby babes

no puvodni idea byla rychlej sex, ne? Jenze pak to objevily cesky holky.

Reagovat
r.mrazik

Já vlastně nevím...ale pro nezadanyho je to vlastně taková rychlohra

Reagovat
Busby babes

z moji zkusenosti takova rychlohra: ktera me jeste neposlal do hajzlu?

Reagovat
r.mrazik

i tak se da hrat

Reagovat
Busby babes

hezky, odvaznej.

ad tinder a podobny, proste netovy seznamky. Nekdy lidi treba nemaj cas na to se nekde seznamit a pak tohle muze byt volba. Nebo se stydi v realu a tohle jim muze pomoct nejdriv pokecat po netu a pak se teprve seznamit v realu. Nevidel bych na tom nic zoufaleho.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tym casom je pravda. Ono ako aj owny pise hore moze to byt fajn zabavka, nepochybne vacsia sranda ako CandyCrush.

Reagovat
Busby babes

a min navykovy.

Reagovat
smazaný uživatel

V nákupnom centre ako vidíš, že aj ty sa jej páčiš? to musí byť riadna náhodička, ale za odvahu .. Ja sa tiež bárs komu prihovorím, ale väčšinou si robím srandu z ľudí, čo nie každý zoberie športovo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ju som stretol par dni pred tym, nez som sa prihovoril v mhd.

Nikdy to nemozes na 100% predpovedat, ze sa jej pacis, ale je niekolko "znameni" ocny kontakt, body language atd. V podstate to ale vycitis intuitivne bez toho aby si sa musel zamyslat. Len si musis vsimat okolie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bola teda riadna náhoda si myslím, bolo z toho aj rande?

Reagovat
smazaný uživatel

v nesprávny čas sa to odohralo celé... Posledný týždeň v škole, teda veľa práce a cez sviatky sme pochopiteľne, nie na intráku, ale doma. Takže tak. A už som popravde aj stratil záujem.

Písať si s ňou ma už nebaví. Uvidím, možno ju v letnom semestri niekam pozvem, ale pripadá mi, že je šialene hanblivá...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže sa poznáte (z videnia) zo školy?

Reagovat
smazaný uživatel

No nepovedal by som tak celkom, je prváčka, chodí na inú školu a býva na inom intráku ako ja (i keď je to len kúsoček odo mňa). Ja som ju videl asi 1-2x a potom šiel za ňou.

A odvtedy som ju stretol raz, tiež takto náhodou, ale rovnako aj ako keď som bol za ňou prvý krát (vteedy som aj ja bol), bola veľmi nervózna

Reagovat
smazaný uživatel

Čiže nie je to až taká náhoda, z videnia sa poznáte z internátu...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem presne odhadnúť ako to myslíš s tou náhodou ako som už napísal, všímaj okolie zakaždým, keď ideš na ulicu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ale ked som to skusal bola tam sama rakusanka

Reagovat
smazaný uživatel

ak nie si fesak, tak musis ich balit ty

Reagovat
Dayman

not following rules 1&2

Reagovat
Miguel19

Chce to kus štěstíčka.

Reagovat
vladis271

tie úplne top holky vedia, že fandíš Spurs. Tým ne úplne top to radšej nehovor.

Reagovat
cristiano.K.

oba brazilci včera boží. Coutinho MOTM, Firmino mohl dát klidně hattrick. Salah ukázal Manému, jak se řeší situace 4 na 2. Ox u svého golu ustál a vyhrál tři souboje. Trentovi ten gol nejde nepřát, udržená nula

Trent > Gomez

Ox > Lallana

Klavan > Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by to chtělo směrem dozadu posílit.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Je to jasné, v Liverpoolu čtou EF

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez by mal hlavne začať hrávať na stopérovi.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Robertson > Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou.

Reagovat
cristiano.K.

v defenzivě určitě, v ofenzivě už se Robertson osměluje.

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jeho jediná přednost je to, že umí nacentrovat.

Reagovat
cristiano.K.

ted je otázka co umí Moreno? Kreativitu podle mě mají oba špatnou.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Ox > Lallana

Reagovat
cristiano.K.

tak může se ta šipka za měsíc obrátit, tohle je aktuální dění.

Reagovat
fenixLFC

yup ked lallana nehral dlhu dobu a oxovi vysielt eraz zapas

Reagovat
cristiano.K.

i minule hrál dobře a trefil tyčku, za listopad a prosinec s ním nemám problém.

Reagovat
Maresma

S přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

"When you speak about responsibilities to win the #PremierLeague, Tottenham doesn't have that because they aren't a club with the same history as us.

"Arsenal and Chelsea don't have the responsibility to win it."

Jose Mourinho isn't holding back

Reagovat
HanziDrown

Vytrhnute ž kontextu. Od Mourinha to boli otazky k novinárovi, nie oznamovacie vety.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jose Mourinho claimed Manchester United will need to spend more money and says Manchester City "buy full-backs for the price of strikers"."

Nikdy som nemal nič proti United, ale s týmto šašom a jeho posraným futbalom im nejde priať nič.

Reagovat
nani92

Môžeš nám priať neúspech, ak chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Konečně našel klub, kam perfektně zapadne. Snad tam vydrží co nejdéle..

Reagovat
nani92

Dávam boľševikovi rok, maximálne dva

Reagovat
Euphael

chalanisko, Jožko nevydržel nikde déle než tři roky, jeho třetí roky jsou největší sranda...už se těším příští roky na ty čardáše

Reagovat
bbbauch

Perfektne sednul k vam a i vy sami jste to psali

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Za ty penize, ktery dal za Lukaka a Pogbu, si Manchester City koupil 5 hracu do zakladu..

Reagovat
Euphael

Kdybys mu to řekl, tak přijde s jinou výmluvou, absolutně si ten kašpar nevidí do papule.

Reagovat
smazaný uživatel

schizofrenik no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Taky je vtipná ta jeho poznámka o nákupech krajních obránců, když v ManCity celou sezonu hraje Delph, který stál snad míň než kterýkoli z beků MU

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt je to sasek totalni

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí tam Sir Alex.

Reagovat
mikelinos

to by pak ten Bristol mohli porazit

Reagovat
smazaný uživatel

keď sa ti dá smiať a dáviť zároveň.

Reagovat
nani92

Aj Tebe sa chce dáviť ?

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz už nie, už som tie portugalcove sračky nejako strávil.

Reagovat
celeb

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jeden z těch full backů se jim zranil po 3 zápasech a hraje jim tam Delph a stejně mají takový náskok.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kdyby rýpal kdokoliv další (Liverpool, Arsenal, Tottenham i Chelsea), tak se to dá pochopit, ale Manchestery si opravdu nemají co vyčítat, utratily stovky miliónů a zatímco City ten záměr dokonale vyšel a jsou tam, kam se toužili dostat, United přešlapují na místě a zjišťují, že je takových přestupáků čeká ještě několik. Ten klub je skvěle veden po ekonomické stránce, ale ta sportovní naopak ustoupila do pozadí a slouží jako ideální důkaz toho, že ani peníze v dnešním sportu neznamenají všechno. Osobně si nedovedu představit, že by United v nejbližších letech mohli opravdu konkurovat City.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale druhý místo je furt fajn. Ikdyyž cíl měli vyšší.

Reagovat
cejen13

To druhý místo není taky žádná jistota, s tim co hrajou teď se za chvíli budou koukat chelsea na záda

Reagovat
Hristo Stoichkov

Druhý místo samozřejmě špatný není (což ostatně ani počet bodů), ale hra už je o poznání horší a hlavně z toho týmu nikdo nemůže mít pocit, že to směřuje někam k pozitivní budoucnosti. Když minulý léto přebírali Mou s Pepem svoje týmy, tak se všeobecně uznávalo, že City možná mají trochu lepší kádr, ale budou potřebovat daleko větší přestavbu. Dneska je mezi těmi týmy propastný rozdíl, ačkoliv nainvestovaly zhruba stejné prostředky. United chybí spousta věcí k tomu, aby se s nima například dalo počítat mezi favority LM.

Reagovat
Carrick

Je to právě naopak, Guardiola měl po příchodu k dispozici 3 top hráče, okolo kterých to vlastně momentálně pořád staví - De Bruyne, Silva, Aguero. Kdežto Mourinho pouze jednoho a k tomu ještě brankáře - DDG. Guardiola měl kostru kádru více pohromadě než Mourinho. Takže co se týče přestavby, měl a má ji složitější právě Mourinho.

Reagovat
Mindas

City nemelo roky resenou obranu. Maximalne docasne, viz Sagna. To byl take docela nelehky ukol pri dnesnich moznostech do obrany. United zapocalo prestavbu uz za LVG, ze se nenakoupila kvalita je vec druha.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Hristo Stoichkov

City mělo tragickou a hlavně přestárlou obranu - kraje Zabaleta, Sagna, Clichy, Kolarov (jediný aspoň trochu splňoval kritéria), na stoperu vysmívaný Otamendi (letos minimálně TOP5 stoper v Evropě), skleněný Kompany, Mangala a Demichelis. To je kompletní přestavba, navíc se rozhodl i vysypat Harta, což osobně chápu, ale spoustě lidí se to nelíbilo. Davida Silvu i KdB trochu zatáhl, hrají hlouběji a prožívají nejlepší časy kariéry, což je u Silvy docela zarážející. Kde ten mohl být, pokud by se k Pepovi dostal dřív... Navíc si sedla útočná trojka Sterling, Jesus, Sané. Sterling byl před Pepovým příchodem dost kritizovaný, on ho dostal na jiný level. Jesus je obrovský talent a oni ho dokázali získat prakticky za hubičku při dnešních cenách. Sané další skvělá investice, i B. Silva by se časem mohl vyplatit. Zatímco Mourinho přivedl hráče, kde prakticky u žádnýho nemůžeš s klidem říct, že to byl povedený obchod.

Reagovat
Carrick

S klidem to můžu říct o Pogbovi, Baillym, Ibrovi, Matičovi i Lukaku.

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hristo Stoichkov

Baillyho bohužel kosí zranění, Pogbu José neumí naplno využít, Ibra teda povedený určitě není, jelikož minimálně přibrzdil vývoj Rashforda a Martiala, Matič je v pohodě, ale na trhu je spousta mladších a dynamičtějších hráčů na jeho pozici, Lukaku je za ty peníze chyba. Celkově mi i díky těmto nákupům přijde vaše hra strašně statická a těžkopádná.

Reagovat
Carrick

To jsou hodně mizerné argumenty. Jose koupil tyto hráče a oni hrají dobře a jsou platní pro tým. Tudíž jsou považováni za povedené nákupy.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Chelsea tiez zrovna nemina malo, tych by som neradil medzi chudinky.

Reagovat
Svatej

My jsme chudinky ciste vyberem hracu,to by se mohlo pocitat

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak oni ale i hodně prodávají... Rozhodně to pro mě není kategorie City/United, kteří si v Anglii jedou vlastní finanční ligu, ačkoliv oba z jiných důvodů. Chelsea v souboji o nejlepší hráče prakticky nemá šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam to podobne, ale nejakou averzi si pestuju uz od LvG, to je taky picus k pohledani.

Reagovat
Hokaido

Jako fakt mi to začíná připomínat Josého v posledním roce u nás i v Realu. Kope kolem sebe, ale jaksi už mu to nefunguje a ten tým to neztmelí.

Reagovat
Hokaido

*s

Reagovat
r.mrazik

At uz ten kreten vypadne nekam do prdele..treba do chelsea

Reagovat
Harakan

Reagovat
M0rb1D4S

Ne, děkujeme. Nechte si ho. To nejlepší už má za sebou.

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
J0EL

Reagovat
Sandstorm

Mourinho to začal dobře rozjíždět. Bohužel pouze hubou v médiích. Nejdřív rýpe do hráčů a naposledy už rýpal i do vedení, že je potřeba více utrácet za posily. Myslím si, že má před sebou poslední půl rok jako manažer Manchesteru United. V tom klubu je po odchodu Gilla a SAFa všechno špatně. Výběrem posil počínaje. Woodward dává všechno ekonomické stránce, amicí jsou štastní a sportovní stránka jde na druhou kolej a pak to takhle vypadá.

Reagovat
El Cid z City

pl nedaj, lm vyhrát je nadlidský výkon , zbývá pohár..no bez případné trofeje to bude mít těžké

Reagovat
MCFC_8

Klasicka medialna sracka od Jozka...nezvlada to tak sa snazi superov rozhodit slovami...najlepsie je nevsimat si to a ukazat na travniku to najlepsie, co sa zatial dari

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Atlético de Madrid

Stejně je boží ten způsob, jakým v Anglii naložili s fotbalovými rekordy. V roce 92 přejmenovali svojí ligu, čímž zároveň umazali všechny rekordy (samozřejmě kromě počtu titulů, aby se kluby nenasraly) a teď se všechna čísla počítají jen za posledních 25 let, i když to před tím byla úplně stejná soutěž s úplně stejnými kluby. #logic

Reagovat
smazaný uživatel

Nebola to úplne rovnaká súťaž.

Reagovat
Atlético de Madrid

No nebyla, byla to ale stejná liga se stejnými týmy hraná podle témět stejného systému, jen měla jiný brand a organizovala jí jiná organizace.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebola. Počet klubov v najvyššej súťaži bol napríklad 22. To je dosť zásadný rozdiel. Vo vojnových obdobiach sa model sútaže menil zasadne.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale 22 klubu hralo i v prvnich letech PL, soucasnych 20 tymu je az od sezony 95-96. Treba ten Sheareruv rekord je z roku 1995...

Reagovat
smazaný uživatel

To sú štyri roky oproti ostatku. Rekordy ma netrápia, ten model sútaže sa proste zmenil a je oproti minulosti až na štyri roky stabilný a nemenný.

Reagovat
RKBoy

The competition was formed as the FA Premier League on 20 February 1992 following the decision of clubs in the Football League First Division to break away from the Football League, founded in 1888, and take advantage of a lucrative television rights deal.

žiadne rekordy sa nemazali,exitujú ale sú súčastou starej najvyššej Anglickej futbalovej ligy, čo je absolútne logické..aj tituly sa delia na obdobie pred a po PL ,čo sa dost často v Anglicku zdoraznuje...ked si už chceš rýpnut,bud oboznámený aspon s faktami.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já znám všechna fakta moc dobře. Jde o to, že se vždycky pějou ódy na rekordy Premier League a přitom s vůbec nezmiňují ty staré rekordy.

Reagovat
Atlético de Madrid

Nedávno se to řešilo i na Guardianu v kontextu toho, že média pěla ódy na to, že Barry překonal rekord Giggse v počtu strtů v PL, ale došlo tam k bizarní situaci, protože Giggs odehrál ještě několik desítek zápasů ve staré First Division. .

https://www.theguardian.com/football/when-saturday-comes-blog/2015/jun/10/can-we-please-stop-obsessing-over-premier-league-records

Nebo tady:

http://www.wearewearside.com/post/2016/12/20/the-premier-league-history-myth-why-most-football-records-are-wrong.aspx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Mně to naopak přijde celkem fajn. Alespoň se srovnávají údaje z moderní éry, ne z doby, kdy se hrálo s dřevěným kopačákem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Vsude tu ctu chvalu na vcerejsiho Oxika..To hral vazne tak dobre? A na jakym postu, kridlo nebo hral v zaloze?

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Vánoční owník

Jako popravdě je podle mě je lepší mít dlouhodobě v týmu hráče, který je na své pozici nejlepší na světě a je radost na něj koukat, než s bandou šedých průměráku vyhrát maximálně FA Cup, oslavit ho a dál pokračovat v nadávání na svůj klub.

Reagovat
nani92

v čom to je akože lepšie?

Reagovat
Vánoční owník

Zeptej se 10 fanoušků Spurs a Arsenalu, jestli jsou spokojeni se současnou situací v klubu a porovnej výsledky.

Reagovat
masly008

máš pravdu.malé týmy se uspokojí s málem.

Reagovat
Talker

Zeptej se fanoušků Burnley, Brightonu, Leicesteru a dalších. To, že jsou spokojení znamená jen to, že mají nižší očekávání od klubu a ten je plní nebo přeplňuje.

Když máš tým, který je za předchozích 23 let poprvé v TOP3 (a hned 2x za sebou), tak asi nespokojený nebudeš. Zvlášť když jste naposledy skončili 2. v lize před 55 lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Jestli takhle argumentuješ i s holkama, tak se pak nediv, že po tobě nejedou ty né top a ty top ne. Měl by si jít zpátky na Tinder asi.

Reagovat
Taiger

jedou*, ale popravdě asi ani ty né top nejedou

Reagovat
Teoretik

jinými slovy ty top jsou zlatokopky, které chtějí tituly/trofeje

Reagovat
cejen13

Tak přesně něco takovýho bylo předtím v Arsenalu. Hezkej fotbal na kterej bylo radost se koukat, ale trofeje stejně nikde. To tedy taky přestane bavit za chvíli, ale chápu že máte ze svých současný situace radost vzhledem k mizerii před Pochem.

Reagovat
Vánoční owník

Jasně že to nevydrží věčně. Trofeje v klubu, jakým je Tottenham prostě být musí. Ale jestli by to bylo za nějakou cenu, jako jak píšeš u toho Arsenalu, jejich hra je teď mnohdy nekoukatelná, špičkové hráče už buď nemají nebo jsou v procesu nechat si je utéct zadarmo, jedinou útěchou je těch pár FA Cupů po jinak zpackaných sezonách. Nemyslím si, že bych současnou situaci vyměnil za tuto budoucnost, v jedné věci to je lepší, v 10 dalších věcech horší.

Reagovat
Taiger

"Trofeje v klubu, jakým je Tottenham prostě být musí."

Ty chceš ještě zafinišovat u hlášek roku nebo jak to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Tituly v klubu jako je Tottenham nikdy nebyly.

Reagovat
cejen13

Jo arsenal teď na tom asi je hůř než vy aspoň co se nálad okolo klubu tyče, ale mě ty situace přijdou stejný, hezkej fotbal Vàm bude za chvíli k ničemu pokud nezvládnete udělat ten krok nahoru mezi elitu v čemž teď arsenal dlouhodobě selhává.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jak to můžeš vědět?

Reagovat
cristiano.K.

"feeling"

Reagovat
Shevchenko

nejlepší na světě

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Edgewalker

Q: What is the difference between Tottenham Hotspur and a cup of tea?

A: The tea stays in the cup longer!

Reagovat
popltak

Troubo.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool have beaten Manchester City to the race to sign Virgil van Dijk from Southampton after agreeing a world record £75m fee for a defender. [@JWTelegraph]

Reagovat
bbbauch

pod

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem zvědavej, co na to řekne Žuzé až dostane na prdel i od Reds.

Reagovat
Teoretik
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Holy cow

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho by si mel zajit k doktorovi a pozadat ho o celkove vysetreni mozku. Prijde mi, ze ma nejakou vaznou nemoc. Tipuju schizofrenii. A to neni sranda

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=ZYMIZL8yPh4

Campeones Campeones ole ole ole

Campeones Campeones ole ole ole

Campeones Campeones ole ole ole

Campeones Campeones ole ole ole

Reagovat
smazaný uživatel

Príliš ustráchané od Newcastlu a do toho aj nekvalita v tvorbe hry. Shelvey a Diame nevedeli dať norrmálnu prihrávku...

Reagovat
kissak

Diamé ostatně jako každej zápas uplně mimo, kéž by ho v lednu pustili.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali to čo si mohli dovoliť. Podľa mňa Rafa pripravil mužstvo výborne. Pri troche kvality alebo rozumnejšieho riešenia od Gaylea bod mohol byť. Chvalabohu to vyriešil ako vyriešil.

Reagovat
Taiger

Merino je skvělej ale, už i proti nám se mi líbil, po jeho příchodu to mělo aspoň trochu hlavu a patu.

Reagovat
kissak

doufám, že na Merinovi, Lascellesovi, Ritchiem a Atsuovi se postaví celá kostka nového Castlu

Reagovat
stas87

Ty vole...za sedem mega ojro mate vynikajuceho hraca a BVB za uplnych saskov. Keby mu dali viac casu a trpezlivosti, tak si casom tie minuty na ihrisku vybojuje. No a az trebars za pol roka ci rok pojde z Newcastlu za 35 mega do lepsieho klubu, tak si Zorc moze akurat nafackovat.

Reagovat
kissak

Rafa mu dává času až až. Jeho absence byla kvůli zranění a také snad kvůli soudu, jinak mu Rafa věří i proto ho do týmu přivedl.

Reagovat
stas87

Aky sud? Co spravil? Hehe, ja som bol snad jediny, kto videl jeho potencial ked prichadzal do BVB. V jednom zapasy vylozene zlyhal a snad ho aj vystriedali a po tom zapase ho vsetci odpisali a potom uz vela sanci nedostal. Ale kurva taky Mchitarjan dostal celu jednu sezonu casu a Merino len sedem zapasov v BL ci kolko. To ma na tom stve najviac, ze jednemu sancu daju a druheho tak skoro odpisu. Jasne, Merino nestal tolko co Mchitarjan ale on by sa casom do toho zakladu dostal, o tom som presvedceny. Vypadol im Castro, cast jesene im chybal Weigl, Gurreiro tiez...Sahin uz lepsi nebude. A Dahoud zatial tazke sklamanie, po tej minulej sezone v Gladbachu siel hrozne dole.

Reagovat
kissak

Byl přivolán jako svědek po nedávnem útoku na autobus BVB ve kterém také seděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Posledních 10 minut ze strany Magpies super a jsem spokojenej s výsledkem. Proč jenom jsme se jich tolik báli a dovolili takovou nadvládu v první půli?

Reagovat
Teoretik

Ráž jednoznačně hráč utkání ale ta druhá půle byla bída, dokonce právě i Sterling musel pak hrát hodně do defenzivy

Reagovat
kissak

konečně v závěru jsme zjistili, že bankéři jsou také jen lidi a přestali jsme se jich bát a vystrkovali růžky. Skoda, že to nešlo od začátku.

Reagovat
Teoretik

Rafa to po zápase zhodnotil dobře, klíčové je proti současnému City zůstat ve hře až do konce utkání. Pak jste to víc otevřeli a měli jste i šanci. No kdyby jste ale hráli takto od začátku, tak je z toho nálož, buď by vám došly síly, nebo by přišel trest z brejků.

Reagovat
kissak

Přesně tak dopadlo by to jako s Chelsea a MU. Otevřeně jsem si myslel, ze dostaneme bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

může mi někdo vysvětlit, co se letos stalo se Sterlingem? nebylo zakončení vždycky jeho velká slabina? a teď je najednou nejlepší střelec City, sází tam jeden za druhým a má víc gólů než Aguero

Reagovat
kissak

Josephkouzlo?

Reagovat
Teoretik

ale kdyby proměňoval aspoň polovinu šancí co má, tak má gólů dvojnásob

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas vela toho aj spali a vacsina tych golov nie su nejak Kaneovsky zakoncene, ale hlavne sa dostava do dost sanci

Reagovat
El Cid z City

nemůžu si pomoct,ale má neskutečné haluze, umí si naběhnout do dobrých prostor a odráží se k němu míče..i ten dnešní gol trefil špatně,podrážkou..zato dost situací kolikrát vyřeší na pěst

Reagovat
Mindas

Z hovna bič a pak z loženky tzv. na Pavla Kuku.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo na Vlčka

Reagovat
Mindas

Reagovat
Busby babes

dari se jim, hraje v pohode a vsechno si u nich sedlo. je skvelej.

Reagovat
cristiano.K.

když šlape skvěle tým, on šlape taky.

Reagovat
patas92

Však on dost často sám neví, jak ty góly dává

Reagovat
Zaschrona

Ed Aarons: Understand Everton have agreed £25m fee with Besiktas for Cenk Tosun. Striker expected to move when transfer window opens

Reagovat
Vánoční owník

https://www.facebook.com/tereza.simackova.5/

wow, nemáte někdo kontakt?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, to jak si ju našiel?

Reagovat
Vánoční owník

Nějak jsem se proklikal.

A teď nemůžu spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jej napíš, nemáš čo stratiť

Reagovat
blade115

Evidentně má mizerný vkus, tak bych tomu dával i velkou šanci.

Reagovat
Azazelo RD

Jasně, jí napíše a ona ho pošle do hajzlu nebo mu neodepíše a Owny z toho bude do konce života zamindrákovanej. No jo, takže fakt nemá co ztratit.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

dime

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

ešte si vystalkuj adresu a "náhodou" si choď kopať mičudu pred jej barák v Eriksenovom drese

Reagovat
Vánoční owník

Nebo nemá někdo doma dres Ozila a byl by ochotnej se v něm třeba nechat zbít?

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Kontakt ne,ale mam na ni facebook...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuloarem se proslycha, ze Terka je jen jedno alterego Herr Mullera. Takze jestli si nechces domluvit rande s 180 centimetry chlupateho vozemboucha, tak pracky pryc!

Reagovat
Vánoční owník

To by bylo zklamání, ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

To je slušná slepice.

Reagovat
PP

jsi nějaký rozněžnělý takto na svátky, owníku..

Reagovat
C-M@ster

Zeptej se Toma Kuči.

Reagovat
Vánoční owník

Kuča se už nejspíš snažil a určitě marně čekal na nádraží, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma ji v pratelich. Ale Tomy ma ted jine starosti, zacalu mu individualni zimni priprava tzv.IZP a jede podobne sady jak minuly rok ! Stroj!

https://www.youtube.com/watch?v=p3e7q1fgYOo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Odkaz, na který jste klikli, je asi poškozený, nebo už je daná stránka odstraněná.

Reagovat
cr7sux

po prihlaseni

Reagovat
tuny

wau

jednu dobu chodila myslím na spurs.cz, její profilovku nejde zapomenout

až tě pošle do prdele nebo vyhodnotíš, že ji nikdy nenapíšeš, tak dej vědět, gentlemansky čekám v pořadí

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

další panic.

Reagovat
Vánoční owník

Tvoje máma je panic demente

Reagovat
RKBoy

to mal byt pokus o vtip,alebo nepodarený sarkazmus? robíš to často ,ale moc ti to nejde,možno preto sa ti všetci smejú.

Reagovat
Kovi81

to su nastastie v dnesnej dobe este vsetky, ale v buducnosti uz to tak ruzovo nevyzera

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
RKBoy

panic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

na mimi_united by si mi kontakt mimo EF nenašiel?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Vánoční owník

Ta je ujebanější než ty, to ti musí imponovat.

Reagovat
nani92

<3

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

když znáš fb = máš kontakt, akorát se ho bojíš použít

Reagovat
Taiger

Kontakt tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Svatej

No hele neriskoval bych to.. zamysli se, jaci jste vy fandove slepic parchanti a to jste chlapi. Tohle, v kombinaci s zenskou povahou, musi byt ztelesneni vseho zlyho na zemi, jen budes nestastnej

Reagovat
C-M@ster

... a ještě je to Pražačka - to nechceš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Understand Everton have agreed £25m fee with Besiktas for Cenk Tosun. Striker expected to move when transfer window opens #efc

Reagovat
kiwwi

kvoli comu nehraju Spurs dalsie kolo vo fante ale maju dvojzapas v tom nasledujucom?

Reagovat
Mates_Matesović

Je v tom něco s TV právama.

Reagovat
Busby babes

hele kdo se nam tu objevil. Tak hezky svatky.

Reagovat
kiwwi

vies jak to chodi na sviatky...clovek pride domov a ma co robit aby sa stretol s ludmi co ich cely rok nevidel nie to este chodit sem...ja som ani nas zapas nevidel, len neviem ci zialbohu alebo chvalabohu pretoze citam rozporuplne komentare

Reagovat
Busby babes

rid se vysledkem, chvalabohu.

Reagovat
kiwwi

akoze v style 3:3 > 2:2, takze bieda?

Reagovat
Busby babes

Burnley dvakrat vystrelilo na branu, dalo 2 goly no. A pak uz jsme jen dohaneli. prvni pule nic moc, Zlatan na 10 spis marnej. Jak prisel Jesse, tak to bylo o dost lepsi.

Reagovat
Svatej

To je stejne ulet,ze jsme se dockali toho, kdy budem cist tyhle posledni dve vety a brat je vazne...

Reagovat
Busby babes

jo no.

Reagovat
kiwwi

Rojo avoids ban for five yellow cards in 5 Premier League appearances as cut off date is 19 games or 31st Dec. Will only face ban if gets another five in next 12 games.

lucker

Reagovat
Counter

Takže v 26. kole stojí.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit, že Wenger ide zas utaviť Wilshera

Reagovat
masly008

no.že bych se tím fotbalem nějak zvlášť bavil,ale napíšu jako každý:hlavně že jsou 3 body

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
LAM

Už šestý

Reagovat
Counter

Burnley se už vůbec nechytá.

Reagovat
Vánoční owník

Radši objasni, proč si kouzelník Rafíček v Newcastlu vede nejhůř ze všech celků, co postoupili, přestože má z nich nejlepší zázemí.

Reagovat
Counter

Asi proto, že to nejlepší zázemí nemá, žejo. Brighton i Huddersfield v létě utratili o 20-30 mega více.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ven

Reagovat
J0EL

Mna uz to za tie roky ani nebavi pisat.

Reagovat
kiwwi

aku mal tento zapas sancu, aby si to nenapisal?

Reagovat
smazaný uživatel

Zadnou On je nase nejvetsi slabina. Budu se dost divit, pokud skoncime aspon 4.

Do LM vidim vetsi sanci pres EL, tak snad ji po Ostersundu zacnem brat vazne.

Kdyz se podivam na tech 5 klubu pred nama, tak vsichni delaji progres, ale my prinejlepsim stagnujem. Me uz ten nas fotbal moc nebavi... Kde jsou ty casy, kdy jsme venku klidne sfoukli soupere 0:4? Ted nas vyklepe Watford a s Crystal Palace se trepem do konce

Reagovat
J0EL

To musi skoncit uz.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s tím Sanchezem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledne ceho?

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem, že prý chce odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz chtěl v lete. Nejpozději v lete podepíše jinde

Reagovat
Euphael

Reagovat
Vánoční owník

Zrovna když vyrovnal Fergusonův rekord.

Reagovat
Rarášek

Jack

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pri snaze nahrat si hudbu do iphone mi itues (po pretazeni souboru do slozky "hudba" v iphone) pise: Soubory nebyly do iPhone zkopirovany, protoze je v nem zapnuta knihovna fotografii na icloudu. Ale at hledam jak hledam, tak zadnou knihovnu v icloudu zaplou nemam. Ja jsem si ani nikdy icloud nezprovoznil a kdyz se podivam v nastaveni tak icloud-vypnuto. Kdyz se podivam na nastaveni fotografii, tak zadna moznost "knihovna fotografii na iCloudu" tamneni. Neumel by mi nekdoporadit. (Pice jak je mozne ze firma vyrabejici telefony, na ktery kdyz si chces nahrat hudbu, tak potrebujes spesl program, studovat navody na YT a pak to nejde protoze je jakoze zapla funkce, ktera kurva nema s nahravanim hudby do toho kramu nic spolecneho, jeste nezkrachovala?!?!?

Reagovat
Azazelo RD

Zkus to vypnout a zapnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Vokostuju, jak budu doma. Ale z toho jak o tom mluvi fanatici jako Manik... jsem nabyl dojmu, ze ten zazrak vzivote nemuze potrebovat neco tak prizemniho jako je reboot. Vsak tomu se ani neda vytahnout baterka

Reagovat
Vánoční owník

Typický Apple nesmysl, zahoď ten krám.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
J0EL

Reagovat
patas92

Reagovat
Bayern +

Reagovat
nani92

Reagovat
Manik...

Když s tím někdo neumí, protože je dement, je to krám

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Vánoční owník

Jo, protože komu se nelíbí překombinované proprietární řešení Applu, tak s tím automaticky neumí.

Reagovat
Manik...

Mají vše nastavený na svůj systém. Na Windows sere pes. Nedivím se jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka, takze kdyz jsem tu picovinu vyfasoval jako sluzebak, tak si k tomu mam koupit macbook pro za 30, jinak se budou dit takoveto nevysvetlitelne picoviny? Luxusni vztah k zakaznikovi.

Reagovat
Manik...

Prostě děláš něco blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako musis byt ajtak, aby sis do toho kramu nahral par giga mp3ek? Ja jsem jinak celkem prumerni uzivatel modernich technologii a bojuju s tim jak moje babka s pcckem kurva! Toje jak kdyby si skodovka namontovala na viko od nadrze jezka v kleci, ja se te pral jako harcovnika jak na to, ty by ses mi vytlemil, ze to je prece taaak jednoduchy. Jednoduchy to je kdyz uz to znas, ale pokud si novy uzivatel musi studovat navody, aby vyresil otevreni palivove nadrze, kterou u ostatnich aut otevre i retardovany kun po transplantaci mozku, tak je to furt na picu.

Reagovat
r.mrazik

Delas to proste spatne

Reagovat
alcantara

Zadarmo drahe.

Reagovat
icemike

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Taiger

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Vyfasoval jsem to v rachote, ale vcera jsem od toho nemel daleko. Ale abych tomu nekrivdil, tak dokud to nepropojis s kompem, tak to byl celkem normalni telefon...

Reagovat
smazaný uživatel

nefandi Tottenhamu

Reagovat
Manik...

Když si dáš nastavení - "Tvoje jméno" - icloud - fotografie, tam to máš vyplné nebo zaplé?

Kdybys měl MacBook, nemusíš to řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Vypnuto. Still the fucking same.

Hm, tak to je luxusni kompatibilita!

Reagovat
smazaný uživatel

Apple má v Česku jedno z nejlepších IT supportů, zavolej jim

Reagovat
smazaný uživatel

Living my fucking sen in Canada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tommy the Gunner

zkus tu hudbu presunout prees mediamonkey a melo by to bejt bez problemu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je dalsi prevadec sponitosti jak itunes? Kurva co jeste to bude po me chtit? Ale dik, oprubuju, kdyz nepomize ten reboot.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tommy the Gunner

v pohode

Reagovat
Taiger

Kup Android.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
r.mrazik

Tak hudbu musis nejdriv nakopirovat do knihovny itunes...pak vyberes v itunes ktere chces do telefonu a pak das synchronizovat a ono je to prehraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele