20. kolo
26.12.2017 16:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Watford FC - Leicester City 2:1

Slibně rozjetá sezona v podání Watfordu v posledních týdnech zakolísala černou sérií šesti zápasů bez vítězství. Ta už je však konečně minulostí, neboť Hornets na domácí půdě dokázali přehrát Leicester a po výhře 2:1 se nadále drží v samém středu tabulky na desátém místě. Hosté navzdory prohře zůstávají ještě s dvoubodovým náskokem osmí.

Vstup do utkání měl přitom Leicester, který musel být stále nabuzený z vybojovaného bodu proti Manchesteru United v posledních minutách hry. Jamie Vardy ještě v samostatném úniku selhal, ovšem tlak hostí se přece jen projevil i ve skóre zásluhou Riyada Mahreze, jemuž v sedmatřicáté minutě ideálně posadil míč na hlavu Marc Albrighton a brankář Gomes se natahoval marně.

Doposud nevýrazní domácí se inkasovaným gólem zničehonic probudili k životu a s trochou štěstí mohli ještě do přestávky průběžný stav dokonce otočit. Nejprve Richarlison po kličce brankáři Schmeichelovi trefil jen boční síť a nedlouho poté již bylo srovnáno. Obrana Foxes se nedokázala vypořádat s rohovým kopem Cleverleyho a míč si nakonec chumlem hráčů proklestil cestu až na zadní tyč, kde jej bez váhání napálil do sítě debutant Molla Wague, jenž shodou okolností loni hostoval právě v Leicesteru. Hráči Hornets byli najednou všude a aktivní Richarlison znovu v zakončení těsně neuspěl, neboť tvrdou ranou rozezvučel tyč.

Po změně stran Watford navázal tam, kde první půli skončil, a soustavný tlak po dvaceti minutách po právu zužitkoval. I u zrodu této akce stál Tom Cleverley se svými standardními situacemi, neboť jeho přímý kop na zadní tyč vybídl k ráně nabíhajícího Doucourého. Přestože se jednalo o obtížný volej z ostrého úhlu, Kasper Schmeichel místo zásahu míč pouze smolně tečoval do vlastní sítě, což záhy potvrdila i branková technologie.

Po zbytek zápasu hráli prim zase hosté a Heurelho Gomes musel předvést dva prvotřídní zákroky proti pokusům Morgana s Ulloou a pomohl tak výraznou měrou svému týmu k cenným třem bodům po čtyřech porážkách za sebou.

Autor: Martin Kantor / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasí s book. Muj favorit je host

Reagovat
Assassin11

tvuj favorit je blázinec, hovadiny sem furt píšeš jak z ústavu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je čteš, ty debile?

Reagovat
Assassin11

nepiš sem ty krávoviny ty debile a nikdo to pak nemusí číst vole blbej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole blbej, ty mě tak budeš něco zakazovat, debilku.

Reagovat
Theft90

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele