20. kolo
26.12.2017 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Huddersfield Town - Stoke City 1:1

Dělbou bodů skončilo utkání mezi Huddersfieldem a Stoke City. Domácí sice brzy poslal do vedení Tom Ince, ale konečné slovo měl ve druhém poločase Ramadan Sobhi. Oba celky zůstaly ve druhé polovině tabulky.

Hudderfield se doma představil proti celku s nejhorší obranou v lize. Čtyřicet branek zatím neobdržel žádný z celků Premier League. A že obrana Stoke není zrovna skálopevná se domácí přesvědčili záhy. Už v 10. minutě Mounié celkem bez problému přihrál na malé vápno Tomu Incemu, který odstartoval domácí radost. Huddersfield se dostal do důležitého vedení 1:0. Potters začali vážněji ohrožovat domácí svatyni po půlhodině hry. Nejprve Shaqiriho výzvu netrefil Crouch a vzápětí Shawcrosse vychytal Lössl. Brankář Huddersfieldu pak skvěle zasáhl i proti nůžkám Choupo-Motinga, když balón udržel na brankové čáře.

Huddersfield tyto šance přečkal a ve 40. minutě prověřil Butlanda van La Parra. Stejný muž pak orazítkoval před koncem prvního poločasu tyč. Huddersfield měl několik možností zvýšit své vedení i po změně stran, ale obrana Stoke v čele s brankářem Butlandem odolávala. Přesně po hodině hry navíc prošla přihrávka Joea Allana až na malé vápno k Ramadanu Sobhimu, který srovnal na 1:1.

Vyrovnávací branka utkání paradoxně uškodila. Oba celky byly v následujících minutách velmi opatrné, ani jeden nechtěl udělat osudovou chybu, která by ho na Boxing day stála body. Hudderfield byl sice častěji na balónu, ale stoprocentní šanci si už v zápase nevytvořil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Theft90

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele