Premier League - souhrn 1. kola

10.08.2018, 22:53, aktualizováno 12.08.2018, 18:57
Komentáře a souhrny
Manchester City vyhrál na půdě Arsenalu. Liverpool rozstřílel West Ham, zatímco Southampton se na úvod rozešel bez gólu s Burnley. Chelsea naplnila roli favorita proti Huddersfieldu. Watford zdolal Brighton, Fulham nezvládl obnovenou premiéru s Crystal Palace a neuspěl ani další nováček Cardiff, jenž pro změnu podlehl Bournemouthu. Vítězný vstup do sezóny má za sebou Tottenham, jenž získal body na půdě Newcastlu United. Man Utd dokázal zdolat Leicester City...

Arsenal FC - Manchester City 0:2

12.08.2018 17:00

Góly: 14. Raheem Sterling, 64. Bernardo Silva

První překážku na cestě za dalším ligovým titulem má Manchester City zdárně za sebou. Citizens obstáli proti Arsenalu bez Arséna Wengera na výbornou a po výsledku 0:2 si připisují zasloužené tři body. O vítězný gól se již po třinácti minutách postaral Raheem Sterling, jehož po změně stran doplnil Bernardo Silva. To domácí se pod novým koučem Emerym v prvním soutěžním zápase hledali a do dalšího kola na hřišti Chelsea mají co zlepšovat.

Oba manažeři překvapili složením základní jedenáctky přinejmenším na jednom postu. Unai Emery dal šanci nastoupit 19leté posile z druholigového Lorientu Matteu Guendouzimu a Pep Guardiola zase upřednostnil Raheema Sterlinga před Leroyem Saném, přestože anglický forvard kvůli účasti na MS vynechal celou letní přípravu. Post brankářské jedničky v brance Arsenalu ukořistil Petr Čech.

Po několika minutách vyrovnané hry bylo brzy patrné, že Arsenal s novým manažerem je teprve na začátku dlouhé cesty, zatímco Guardiolovi šampioni už pouze pilují drobné nedostatky jinak perfektně fungující mašiny. Snaha domácích o postupnou rozehrávku od vlastního brankáře se setkala s aktivním napadáním a výsledkem byly početné ztráty, díky čemuž hráči Manchesteru drželi soupeře pod ustavičným tlakem.

Nejnebezpečnějším hráčem Citizens byl Sterling, na němž nebyla nerozehranost ani trochu patrná. Jeho první velkou šanci po šikovném průniku do šestnáctky ještě zvládl lapit Čech, ovšem ve čtrnácté minutě již drobný křídelník Manchesteru skrytou ranou skrze chumel hráčů v červeném rozvlnil síť a Čech se ani nestihl odrazit ze země.

Inkasovaný gól hráče Arsenalu ještě více znervóznil a hned několikrát viselo navýšení skóre ve vzduchu, ať už po slibných akcích rozjetých hostí, anebo hrubce Petra Čecha, jenž si nepovedenou rozehrávkou málem vsítil vlastní gól. Když pak s přímým kopem nepřekonal českého brankáře jak Riyad Mahrez, tak dorážející Laporte, šlo se v poločase do kabin za těsného vedení Citizens, které mohlo být snadno vyšší.

Po změně stran Guardiolův tým upustil od vysokého tempa, přenechal herní iniciativu soupeři a trpělivě vyčkával na další brankové příležitosti. Arsenalu se tak několikrát povedlo dostat se k ohrožení Edersona, obzvláště s příchodem Alexandra Lacazetta, avšak všechny střelecké pokusy končily mimo tři tyče, anebo je zpacifikovala pozorná obrana.

Obavy fanoušků hostí ze ztráty vedení navíc trvaly jen něco málo přes čtvrthodinu. Samostatný únik Sergia Agüera z poloviny hřiště po hrubce Guendouziho ještě kvůli spolehlivému zákroku Čecha přišel vniveč, avšak jen pár minut nato rozhozenou defenzivu Arsenalu rozebralo duo Mendy - Bernardo Silva, když druhý jmenovaný napálil míč z hloubi šestnáctky suverénně pod břevno.

Od Silvovy trefy už bylo patrné, že o vítězi je rozhodnuto, a podle toho také vypadal závěr utkání se spoustou nepřesností na obou stranách. Arsenal měl díky nekoncentrovanosti brankáře Edersona hned dvě slibné šance na snížení, avšak v obou případech Kanonýři ve finální fázi nedostáli svému přízvisku, a tak se na úvod sezony poroučejí s prohrou 0:2 a Unaie Emeryho čeká ještě pořádný kus práce. To Pep Guardiola může být spokojen - ani absence loňských tahounů De Bruyneho s Davidem Silvou se na konečném výsledku neprojevila a mistr vykročil za obhajobou titulu suverénním triumfem.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Ham United 4:0

12.08.2018 14:30

Góly: 19. Mohamed Salah, 45+2. Sadio Mané, 53. Sadio Mané, 88. Daniel Sturridge

Střetnutí dvou celků, které v letním přestupovém období patřily k těm vůbec nejaktivnějším, vyznělo jednoznačně pro domácí Liverpool, který rozdrtil West Ham United v poměru 4:0. Jako obvykle mělo v gólech týmu Jürgena Kloppa prsty ústřední ofenzivní hvězdy, když se Mohamed Salah postaral o vítězný gól a Sadio Mané o další dva. Poslední zásah pak v samém závěru přidal střídající Daniel Sturridge.

Od Liverpoolu se po mimořádném posílení kádru očekávalo mnohé a nutno dodat, že Reds papírovým předpokladům dostáli v plné parádě. West Ham byl od úvodních minut podroben ustavičnému tlaku, napadání rozehrávky a nájezdech ofenzivní trojice Salah-Firmino-Mané, která plynně navázala na krasojízdu z loňské sezony. Bezbrankový stav tak vydržel pouze do devatenácté minuty, kdy výtečná práce Nabyho Keity otevřela prostor Andrewovi Robertsonovi na levém kraji hřiště a jeho přízemní centr uklidil zblízka do sítě Mohamed Salah.

Ani s nabytým náskokem liverpoolští neupustili od dominantního výkonu a nadále trýznili defenzivu soupeře. Několik špičkových šancí ještě zvládl zastavit Lukasz Fabianski, avšak na samém sklonku první půle v druhé minutě nastavení už neměl nárok ani polský brankář, neboť Robertsonův přetažený centr vrátil do ohně nabíhající Milner a Sadio Mané měl snadnou úlohu poslat míč do prázdné branky.

Jakékoli naděje hostí na zdramatizování zápasu vzaly za své hned osm minut po změně stran. Roberto Firmino zdánlivě předržoval míč na hranici pokutového území až příliš dlouho, avšak jeho prostrčení míče na volného Maného vyústilo přece jen v pohotové zakončení senegalského forvarda na přední tyč. Opakované záběry však ukázaly, že Maného trefa platit neměla, neboť se nacházel v postavení mimo hru. Vzhledem k absenci videorozhodčího v letošním ročníku Premier League se však na původním rozhodnutí nic neměnilo.

Od třetího gólu již o vítězi nebylo sebemenších pochyb a podle toho se také utkání dohrávalo. Firmino, Mané i Salah si při střídání užili zasloužené ovace publika a právě Salahův náhradník Daniel Sturridge se minutu před koncem základní hrací doby postaral okamžitě po svém příchodu na hřiště o poslední gól zápasu, když po Milnerově rohovém kopu potvrdil pověst kanonýra s čichem na správný výběr místa. Liverpool tak na úvod sezony deklasoval West Ham 4:0 a svým konkurentům v čele s Manchesterem City směle vrhnul rukavici.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Burnley FC 0:0

12.08.2018 14:30

Góly: -

První bezbrankový výsledek nového ročníku Premier League se urodil v Southamptonu. Na tamní St Mary's Stadium dorazilo Burnley, které mělo více šancí, avšak z žádné z nich se hosté neprosadili. To platilo i pro domácí, kteří bezvýsledně hrozili především z rohových kopů.

V sestavě Saints dostal šanci od začátku stoper Vestergaard, který na jih Anglie přišel v létě z Brém. Ofenzívu zase posílila další letní akvizice Armstrong. Za hosty se mezi tři tyče postavil bývalý anglický reprezentant Hart, který chce u Clarets restartovat kariéru. Český útočník Vydra se nevešel ani na lavičku náhradníků.

Hráči Burnley se již po sedmi minutách chtěli radovat z gólu, oslavy jim ale překazil asistent rozhodčího, který si správně všiml, že autor střely Westwood stál v ofsajdu. Další velkou šanci hostů měl o čtyři minuty později Lennon, kterého ve stoprocentní šanci vychytal brankář McCarthy. V 17. minutě se konečně činil také Hart na druhé straně, jenž po centru Bertranda vyrazil hlavičkový pokus Leminy.

V nastavení prvního poločasu opět podržel Southampton McCarthy. Po Gudmundssonem zahraném přímém kopu vrátil míč do ohně nůžkami, kde Hendrick hlavičkou pořádně zaměstnal gólmana domácích. Čtyři minuty po změně stran se do šance opět drali Clarets, jenže do Gudmundssonovy dost možná gólové střely se na poslední chvíli vložil Stephens a pokus islandského fotbalisty odrazil na rohový kop.

Po hodině hry se Burnley málem prosadilo do vlastní svatyně, nešťastnou hlavičku ale na brankové čáře odvrátil dobře postavený Westwood. Sedmnáct minut před koncem rozehrál další rohový kop Saints Elyounoussi, ale s hlavičkou Leminy si poradil Hart. Více toho již oba celky nenabídly a po závěrečném hvizdu si připsaly po bodu za bezbrankovou remízu.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Everton FC 2:2

11.08.2018 18:30

Góly: 44. Rúben Neves, 80. Raúl Jiménez - 17. Richarlison, 67. Richarlison

Po sedmi letech se Wolverhampton vrátil do Premier League a hned dokázal obrat o body jednoho z potenciálních kandidátů na boj o poháry. Everton tahal většinu zápasu za delší konec, poškodila ho ale červená karta Phila Jagielky. Ani dva góly nové posily Richarlisona Toffees na výhru nestačily, podobně se totiž prezentoval na opačné straně Rúben Neves.

Začátek patřil Evertonu, který už po deseti minutách po pravé straně zahrozil Colemanem. I zásluhou zaváhání Bolyho se irský reprezentant dostal s míčem do vápna, jenže pálil slabě do dlaní připraveného Patrícia. O pár minut později už se ale meruna třepotala v síti. Bainesův centr se nějakým způsobem zastavil v časoprostoru mezi Bolym a Keanem, a když odpadl zpět do reality, Richarlison jej pohotově vpálil do sítě.

Wolves se rozjížděli postupně a pomaleji. Po dvaceti minutách předvedl nováček Premier League zajímavou akci, na jejímž konci stál z voleje pálící Joao Moutinho. Neuspěl ale, podobně jako Hélder Costa, který vyslal do náruče Pickforda pouze propagační projektil.

A tak musel Vlkům pomoct možná trochu přesluhující kapitán Evertonu Phil Jagielka. Jednoduchá přihrávka mu podjela pod podrážkou, kterou následně nebezpečně vytrčil vstříc holeni unikajícího Joty. Jasná červená karta a přímá kop z velmi nebezpečné pozice. Pozice, kterou v nádhernou šibenici proměnil Rúben Neves. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Jako první po změně stran pořádně zazlobil Cenk Tosun, jehož tvrdou ránu musel Patrício pracně krotit. Ještě větší možnost měl na kopačce Raúl Jiménez, jemuž Bennett narýsoval parádní kolmici do samostatného nájezdu. Jordan Pickford ale střelci zmenšil úhel a ránu vyrazil.

No a záhy už mohl tisknout pěsti v radosti. Hvězda zápasu Richarlison dostal míč od Tosuna a poHenryovsku uklidil míč fantasticky na zadní tyč. Poslední slovo měli ale domácí a byl u toho opět Neves. Jeho dokonalý centr dopadl na hlavu předešlého smolaře Jiméneze, který uzavřel skóre na závěrečných 2:2. I proto, že v závěru při přečíslení dva na jednoho Coleman zpackal finální přihrávku na Niasseho.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Crystal Palace 0:2

11.08.2018 16:00

Góly: 41. Jeffrey Schlupp, 79. Wilfried Zaha

Fulham svůj návrat mezi anglickou smetánku nezvládl a v prvním utkání padl. Nad jeho síly byl jiný londýnský celek Crystal Palace, jemuž tři body vystříleli Schlupp a Zaha. Zápas ovlivnila také kontroverzní situace z druhé půle, kdy rozhodčí Dean po sporném zákroku hostujícího Sakha na Schürrleho neodpískal penaltu.

V sestavě domácích mužstev se objevily tváře, které do kádri přišli během letního přestupového okna. Obranu posílil Chambers, který přišel na hostování z Arsenalu. Před ním operoval mimo jiné Seri nebo Schürrle, kteří jsou ve Fulhamu taktéž krátkou dobu. Za Eagles naopak nastoupili hráči, kteří barvy Palace hájili i loni. Pouze na lavičce začal zápas Kouyaté, jenž v létě přestoupil z West Hamu.

Nováček soutěže se první branky mohl dočkat ve třinácté minutě. Celou akci rozjel Seri, po němž Schürrle přihrál na Mitroviće, jehož ránu vyrazil brankář Hennessey. Na druhé straně po půlhodině hry nacentroval Towsend na hlavu Bentekeho, který nebezpečně hlavičkoval, gólu však zabránil gólman Fabri.

Skóre se poprvé měnilo po jednačtyřiceti minutách. Van Aanholt vysunul do šance Schluppa, který střelou pod břevno rozradostnil fanoušky hostů. Za tři minuty se z branky radoval také Van Aanholt, jenž si narazil se Zahou a ránou z úhlu překonal Hennesseyho. Rozhodčí Dean ale branku správně neuznal pro ofsajd, a tak Crystal Palace vedlo po poločase "jen" 1:0.

Po změně stran chtěli Cottagers vyrovnat, o což se snažil po šedesáti minutách Schürrle. Německého fotbalistu při převzetí míče v pokutovém území podrazil Sakho, sudí ale diskutabilní zákrok nevyhodnotil jako penaltový. V 63. minutě prodloužil Hennesseyho nákop Benteke na Zahu, Fulham ale podržel Fabri, který střelu křídelníka Orlů vyrazil pravou nohou.

Domácím se nedala upřít snaha, do velkých šancí se ale nedostávali. Pouze v 64. Minutě hlavičkoval po Bryanově centru Mitrović, s jeho pokusem ale neměl Hennessey výraznější potíže. Odpor nováčka zlomili hosté deset minut před koncem. Wan-Bissaka na pravé straně vyválčil míč, poslal do úniku Zahu, který po kličce na Fabriho pohodlně skóroval do prázdné brány. Další branka už nepadla, tři body si po dvoubrankové výhře odnesli Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Chelsea FC 0:3

11.08.2018 16:00

Góly: 34. N'Golo Kanté, 45. Jorginho (pen.), 80. Pedro

Jestli někdo čekal změnu ve hře Chelsea, mělo se za to, že to bude spíš opačně. Totiž že budou Blues předvádět pohledné akce, ale zápas nakonec i vinou nestabilní defenzivní hry ztratí. Maurizio Sarri ale ještě nejspíš nestačil vtisknout týmu svůj rukopis, a tak Londýňané vytěžili z minima maximum a Huddersfield na jeho půdě smetli hladce 3:0.

Sarri přitom fanoušky upozorňoval, že hra Chelsea v úvodu sezóny nebude ideální, což ostatně potvrdil i první poločas. Huddersfield byl dlouho lepším týmem a po dvaceti minutách taky jako první vystřelil. Pritchardův pokus zpoza vápna ale debutující Kepa kryl. Ještě větší dusno bylo při centru z levé strany, kdy byli na Alonsa dva hlavičkující soupeři. Mounie ale míč před lépe postaveným kolegou prodloužil do zámezí.

No a Chelsea naproti tomu udeřila hned z první zajímavě vyhlížející akce po půlhodině hry. Pedro se uprostřed pole vyhnul protivníkovi a po chvíli předal míč na levou stranu Willianovi. Jeho výborný centr našel ve vápně N’Gola Kantého a sváteční střelec takovým nepovedeným koníčkem obstaral vítězný gól zápasu. Je něco, co by tenhle usměvavý chlapík neuměl?

Jenže hra se nezměnila a Huddersfield byl na míči i za nepříznivého stavu. V tuhle chvíli si domácí zasloužili vyrovnat, po rohovém kopu a hlavičce Mounieho ale zazvonila pouze tyčka. Naopak na druhé straně se po přihrávce Jorginha a krásné patičce Barkleyho zjevil ve vápně Alonso a Schindler ho zastavil jen za cenu pokutového kopu. Ten cizelérsky proměnil Jorginho, jenž tak stylově oslavil svůj první zápas v Premier League.

Tohle už bylo pro Terriers příliš, druhý gól, ještě k tomu do šatny - není divu, že úvod druhé půle jim nevyšel. Chelsea hrála úsporně, přesto byla blízko třetímu gólu po dvou hlavičkách Rüdigera. Nejdřív německého stopera zastavil gólman Hamer, poté se do jeho přihrávky položil Alonso a zazvonilo břevno.

Huddersfield se do utkání vrátil až kolem šedesáté minuty, ale nevyprodukoval prakticky nic. Po přímáku Mooye hlavičkoval Billing, avšak Kepa míč jen špičkami prstů kontroloval v cestě mimo bránu. Další povedená pasáž resultovala v nepovedenou střelu Depoitra. No a tak se deset minut před koncem chopil brejku střídající Hazard, perfektně načasoval finální pas na Pedro a ten jemným obloučkem překonal Hamera.

Více informací k zápasu

Watford FC - Brighton & Hove Albion 2:0

11.08.2018 16:00

Góly: 35. Roberto Pereyra, 54. Roberto Pereyra

Watford a Brighton se v loňské sezóně umístily v tabulce těsně za sebou a i letos je bookmakeři pasují mezi celky, jejichž hlavním cílem bude především udržet se mezi elitou. Vstup do sezóny mnohem lépe zvládli Hornets, kteří nedovolili svému soupeři ani jednu střelu na bránu a zaslouženě zvítězili 2:0. O oba góly se postaral argentinský záložník Roberto Pereyra.

Svěřenci trenéra Gracii zápasu dominovali od samého začátku. V první zajímavé příležitosti se po dlouhém výkopu Bena Fostera, letní posily ze sestoupivšího West Bromwiche, zjevil Andre Gray, střelou z úhlu si však na Matthewa Ryana nepřišel. Australský gólman se vyznamenal i o pár minut později, když vychytal Deeneyho, zakončujícího nějakých šest metrů od brány, načež dorážka Graye skončila nad.

Hosté z jihu Anglie se poprvé osmělili po dvaceti minutách hry. Tehdy pravý obránce Bruno našel svým centrem v nadějné pozici Dalea Stephense, ten však zamířil těsně vedle levé tyče. Pro asistujícího Bruna to byla jeho dnešní poslední akce, neboť o chvíli později musel kvůli zranění střídat a přepustit své místo Gaëtanu Bongovi.

V 35. minutě padl úvodní gól zápasu a nutno poznamenat, že opravdu stál za to. Centr Holebase od rohového praporku doplachtil k Robertu Pereyrovi, jenž číhal na hranici pokutového území, sedmadvacetiletý středopolař se do míče opřel přímo z voleje a nechytatelnou dělovkou otevřel skóre. Brankář Ryan si na balón sáhl, vytěsnit mimo tři tyče ji už ovšem nedokázal.

Watford svůj náskok navýšil krátce po změně stran, ještě před tím ale hlavičku Christiana Kabaseleho po další standardce Holebase zastavilo břevno. Druhá branka přišla ve 49. minutě, kdy defenziva Brightonu nechala příliš prostoru Robertu Pereyrovi, který si připravil míč na pravačku a obstřelem na zadní tyč uzavřel na konečných 2:0.

Hosté se na odpor nezmohli, naopak domácí si svůj pohodlný náskok v klidu hlídali. Navíc mohli i skóre ještě navýšit, kdyby jen Troy Deeney měl lépe seřízená mířidla. Po závěrečném hvizdu ho to ale nikterak nemrzelo, neboť jeho tým odšpuntoval sezónu nejlépe jak mohl.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Cardiff City 2:0

11.08.2018 16:00

Góly: 24. Ryan Fraser, 90+1. Callum Wilson

Od postupu do Premier League se Bournemouthu ani jedinkrát nepodařilo v zahajovacím kole sezony naplno bodovat, ovšem po sobotě to již neplatí. Svěřenci Eddieho Howa si na domácí půdě poradili s nováčkem z Cardiffu v poměru 2:0 díky trefám Ryana Frasera s Callumem Wilsonem, jenž tak v závěru pojišťovací brankou odčinil neproměněnou penaltu z první půle. Cardiff naopak po pětileté odmlce na prvoligové úrovni vstoupil do nového ročníku neslavně a má do dalších kol co zlepšovat.

Domácí vstupovali do zápasu jakožto favorité a své pověsti v úvodu plně dostáli. Po dvaceti minutách prchnul cardiffské defenzivě Callum Wilson, jehož příkladnou kolmicí vybídl Josh King, a útočník Cherries chytrou zpětnou přihrávkou připravil palebnou pozici Ryanu Fraserovi, jenž se nemýlil. Deset minut nato měl být náskok Bournemouthu dvojnásobný, neboť sudí Kevin Friend posoudil zákrok Mangy na Wilsona jako provinění proti pravidlům a nařídil nekompromisně pokutový kop. Sám faulovaný však si však v této jedinečné příležitosti vylámal zuby na brankáři Etheridgovi, který vytáhl špičkový zákrok, vytěsnil míč na roh a udržel svůj tým na jednobrankový dostřel.

I díky mistrnému počinu filipínského brankáře ve službách Cardiffu byli Bluebirds po změně stran o poznání aktivnějším a nebezpečnějším soupeřem, kvůli čemuž se domácí ještě museli obávat o výsledek. Nejblíže ke srovnání měl Sean Morrison, jenž se nachomýtl k zakončení takřka z brankové čáry, a přesto míč do sítě neprotlačil.

S přibývajícími minutami museli hosté čím dál více otevřít vlastní defenzivu, čehož nakonec Bournemouth v nastaveném čase využil ke vstřelení pojišťovacího druhého gólu. Střídající Simon Francis se uvolnil na pravé straně hřiště a posunul míč všudypřítomnému Wilsonovi, jemuž se tentokráte povedlo zamířit přesně k zadní tyči a přece jen si připsat zápis do střelecké listiny. Dobrý start do sezony nyní budou Cherries obhajovat zápasem na půdě West Hamu, zatímco tým Neila Warnocka čeká první domácí zápas proti Newcastlu.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Tottenham Hotspur 1:2

11.08.2018 13:30

Góly: 11. Joselu - 8. Jan Vertonghen, 18. Dele Alli

Velmi zajímavé utkání otevřelo sobotní program úvodního kola Premier League 2018/2019. Newcastle i kvůli mnoha nevyužitým šancím v domácím prostředí podlehl Tottenhamu 1:2. Tři body pro tým Mauricia Pochettina zařídil Jan Vertonghen a Dele Alli.

Výborné tempo nastolili hráči obou mužstev již od začátku zápasu. Do vedení šli po osmi minutách hry Spurs, když centr Christiana Eriksena od rohového praporku prodloužil Davinson Sánchez za sebe k Janu Vertonghenovi, jehož zakončení se od břevna přes marnou snahu Martina Dúbravky odrazilo za brankovou čáru, což potvrdila i technologie propojená s náramkem zkušeného sudího Martina Atkinsona.

Odpověď Newcastlu na sebe však nenechala dlouho čekat. Matt Ritchie poslal z pravé strany do šestnáctky vynikající balón a nabíhající Joselu jej už s přehledem uklidil do sítě. Zanedlouho si ovšem Tottenham vzal vedení zpět. Klíčku Eriksena ještě domácí defenziva vystihla, načež našel Serge Aurier krásným pasem volného Alliho, talentovaný anglický reprezentant na hranici malého vápna předskočil Yedlina a hlavou pokořil bezmocného Dúbravku.

Po dechberoucí čtvrthodině se hra trochu uklidnila a další příležitost, která zvedla diváky ze sedadel, přišla až v 38. minutě. Tehdy si na další roh Eriksena naskočil Davinson Sánchez a chybělo jen pár centimetrů, abychom viděli čtvrtý gól interesantního duelu.

Žádná branka nepadla ani po poločasové přestávce, ačkoliv šancí bylo na obou stranách k vidění spousta. Druhé dějství začalo dvěma tutovkami Magpies. Nejprve hlavička Jonja Shelveyho propadla až k Diamému, jenž z úhlu rozezvučel bližší tyč. Následně další velké zaváhání obrany hostů využil Ayoze Pérez, křížnou přihrávkou vyslal do stoprocentní příležitosti Kenedyho, dvaadvacetiletý křídelník hostující v St. James’s Parku z Chelsea si ale příliš předkopl míč a nechal vyniknout hbitého Llorise.

Poté měl spoustu práce pro změnu Martin Dúbravka. Slovenský brankář v 56. minutě bravurně lapil prudkou střelu Moussy Sissoka z nějakých jedenácti metrů, o chvíli později vyrazil centr z pravé strany jen Sánchezovi, jehož akrobatický kop se však mezi tři tyče nevešel.

Závěr utkání patřil Newcastlu, který toužil po vyrovnání. Tottenham ovšem podržel gólman Lloris, jako například proti střele Péreze z pohotové otočky po rohovém kopu. Nejblíže kýžené trefě byla pár minut před koncem letní posila z West Bromwiche Salomon Rondón. Venezuelský útočník naskočil do zápasu až jako střídající hráč a mohl zažít snový debut, kdyby jen jeho ránu nezblokoval skluzující Jan Vertonghen pouze do břevna.

Kaňkou na celém duelu bylo zranění obránce Yedlina, jenž si v nastaveném čase poranil zřejmě kotník nebo koleno a v očividných bolestech dokulhal do útrob stadionu. Krátká přesilovka Spurs již na výsledku nic nezměnila.

Více informací k zápasu

Manchester United - Leicester City 2:1

10.08.2018 21:00

Góly: 3. Paul Pogba (pen.), 83. Luke Shaw - 90+2. Jamie Vardy

Úvodní zápas letošního ročníku Premier League zvládl lépe favorizovaný Manchester United. Svěřenci Josého Mourinha porazili ve vyrovnaném duelu Leicester 2:1 a to díky gólům Pogby a Shawa. Za Foxes v závěru zaznamenal alespoň čestný úspěch Jamie Vardy.

Utkání začalo pěkně zhurta. Neuplynulo ani 120 vteřin, když se k zakončení na hranici velkého vápna dostal Alexis Sánchez, míč se po jeho zblokované střele odrazil na ruku Daniela Amarteye a sudí André Marriner po chvilce váhání ukázal na značku pokutového kopu. Nařízenou penaltu s velkým přehledem proměnil sebevědomý Paul Pogba a otevřel skóre.

Red Devils se po gólu trochu překvapivě zatáhli a přenechali iniciativu Leicesteru, který dominoval v držení míče. K ohrožení Davida de Gey došlo ale až ve 29. minutě, kdy přihrávku Ricarda Pereiry přebral ve velmi nadějné pozici James Maddison a proti ráně čerstvé posily z Norwiche musel bravurně zasahovat španělský brankář United, jenž potvrdil, že je po nevydařeném mistrovství světa zpět ve formě.

Manchester se do útočení vrhl znovu až v závěru prvního poločasu. Nejprve pálil nepříliš nebezpečně Paul Pogba, následně si Luke Shaw pěkně narazil s Matou, unikl po levém křídle, střela mu však příliš nesedla a Kasper Schmeichel neměl mnoho problémů. Jednička Leicesteru a dánské reprezentace musela opět zasahovat po změně stran, kdy jej zpoza šestnáctky prověřil obránce Darmian.

V 65. minutě pak do otevřené obrany po pasu Pogby vlétl rychlý Sánchez, počkal na Juana Matu, nabíhajícího z druhé vlny, a střela třicetiletého záložníka skončila s přispěním teče jednoho z obránců kousek vedle levé tyče.

Foxes se ve druhém dějství dlouho nemohli prosadit do žádné gólové příležitosti. Až čtvrthodinu před koncem střídající Jamie Vardy odstavil od balónu váhajícího Lukea Shawa, poslal před bránu ostrý centr a zakončení Andyho Graye skvěle lapil David de Gea. Na druhé straně mohl přidat rozhodující druhou trefu pro United Romelu Lukaku, jehož do stoprocentní šance vysunul po obrovské chybě hostující defenzivy aktivní Sánchez, jenže Kasper Schmeichel se tentokráte ještě vyznamenal a potvrdil svou extratřídu.

Gól klidu a jistoty přišel až o pár minut později. Juan Mata oslovil pěkným obloučkem rozběhnutého Shawa, ten si trochu nechtěně obhodil bránícího Pereiru a povedeným volejem na zadní tyč překonal nyní již bezmocného Schmeichela.

Družině Claudea Puela se ještě v závěru povedlo utkání zdramatizovat a skóre alespoň zkorigovat. V první velké příležitosti sice ještě Jamie Vardy vysoko přestřelil, o chvíli později už ale zkušený forward doklepl do sítě centr Ricarda Pereiry odražený od tyče. Na vyrovnání už ovšem hostům nezbyl čas, a tak z Old Trafford odjíždí bez bodu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC11004:03
2.Chelsea FC11003:03
3.Watford FC11002:03
 Manchester City11002:03
 AFC Bournemouth11002:03
 Crystal Palace11002:03
7.Manchester United11002:13
 Tottenham Hotspur11002:13
9.Everton FC10102:21
 Wolverhampton Wanderers10102:21
11.Burnley FC10100:01
 Southampton FC10100:01
13.Newcastle United10011:20
 Leicester City10011:20
15.Brighton & Hove Albion10010:20
 Arsenal FC10010:20
 Cardiff City10010:20
 Fulham FC10010:20
19.Huddersfield Town10010:30
20.West Ham United10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (837)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vau

Reagovat
nani92

tak jo, ideme na titul

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rozhodně ne Máchale.

Reagovat
Kixi Syhimour

Rozhodčí

Reagovat
kiwwi

ako hovoril nani...start ciel

bolo strasne...Alexis najzufalejsi vykon co som kedy videl, Darmian je trash, Rashford na hrote slabucky, celkovo tolko nepresnosti pri uplne zakladnych hernych cinnostiach, to je nieco priserne

potesil ma Andreas, Pogba, Bailly a v druhom polcase Mata

gol ide na vrub Davida, nechapem ze nesiel po tom centri v prvom rade a este aj zly odhad potom

Reagovat
Vsadim gule

Alexis to tam alespoň odmakal snad o toho bych se nebál. Ale ten Rash je daleko lepší na levo o tom žádná.

Reagovat
ACSMan

Rashford vůbec nepůsobil jako hrot hodně se stahoval na pravo, měl by ho tam Mourinho zkusit taky hezky pěkně místo Juana (kterej mi dneska přišel dobrý)

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle start cíl asi nebude. Nevím co by se muselo stát, aby vás zítra nikdo nepřeskočil.

Reagovat
kiwwi

start je dnes

Reagovat
BílíAndelDrcKo

po prvom kole sa kedysi vo futbale tabulka nikdy nerobila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Kdyby to Mou zas na konci nezavrel mohli sme dohrát v klidu a s nulou ale to by nebyl on jinak výkon se mi docela líbil. Fred zahrál dobře a čekám ze to umí ještě lip. Shaw paráda Pogba taktéž. Podme si pro titul

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Fred uzasny

Reagovat
MCFC_8

s tou hrou jedine tak po slovensky titul

Reagovat
Člen_zlořádu

Každej titul se počítá

Reagovat
ACSMan

Sick Luke Sick Luke!!

Reagovat
Counter

Penalta na OT, ušmudlaná výhra, nic se nezměnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na tomto je nejlepsi, ze megatragicky alexis vytvoril ty dve nejvetsi sance. a plus jeste penaltu

Reagovat
Counter

To je jeho klasika - když mu dáš dostatek příležitostí a přežiješ ten bazilion ztrát, tak se vždycky o něco vepředu postará. Takový lepší Aršavin.

Reagovat
Lacko_Boh

je to laska.

Reagovat
Lacko_Boh

*sou to lasky

Reagovat
mithro

xG how i missed you

Reagovat
Hokaido

Reagovat
redyyz

Reagovat
bbbauch

Ty penalty teda bohuzel nejsou nijak castej jev

Reagovat
Counter

Se nemůžeš divit, když akce do soupeřovy šestnáctky napočítáš na prstech.

Reagovat
smazaný uživatel

takže "nic se nezměnilo"?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
bbbauch

Ja se prave ani nedivim

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak třeba na Anfieldu kopal za celou sezónu v PL víc penalt Tottenham než my.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ze bychom se vraceli do casu, kdy jste nas aspon respektovali?

Reagovat
C-M@ster

Jamie Vardy opět potvrdil, že velcí soupeři jsou jeho parketa

Hra bídná, chvilama se hrálo "půlka soupeře je láva", United by se rozhodně měli prezentovat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Luke paráda, gól mu nejde neptat, snad to bude za sezona kde to všechno zlomí a Younga už na LB nepustí.

Reagovat
kiwwi

naivka

Reagovat
kylo ren

Zlomí

Reagovat
Vsadim gule

Hlavně aby si zas nezlomil něco jiného..

Reagovat
smazaný uživatel

young místo tonyho na pravo. U Luke mi stále včera chybělo, že to zas tolik nepodporoval ve předu což young právě dělá velmi často

Reagovat
smazaný uživatel

Prvých 30 min bolo super, potom sa hralo v trochu pomalšom tempe. Leicester mal niekoľko výborných akcií v ofenzíve, asi sa ešte potrebujú viacej zohrať Maddison, Gray a spol.

Z domácich sa mi najviac pozdávali Pogba, Bailly a Shaw.

Reagovat
Infernoqt

Tři body beru, na zbytek seru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Pogbu jsem nechal prozíravě na lávce, že asi hrát nebude.

Reagovat
pingla

Super, jsme první v tabulce, ale ten výkon nebyl dobrý. Pogba absolutně TOP hráč, dobře zahrál taky Pereira, Bailly nebo i Darmian. Fred, Rashford a Sanchez ale s tímhle betonem moc neuspějeme....

Reagovat
kiwwi

btw odchovanci dneska 253 minut...uz teraz by to mohlo stacit na odchovancov City ktorym da Pep sancu

Reagovat
Counter

Nejlepší jsou ti stomilionoví odchovanci. Ještě byste mohli přivést takového Drinkwatera, aby Pepek musel vyloženě šoupat nohama.

Reagovat
kiwwi

ja myslim, ze aj tych 170 bude mat Pepek problem prekonat

Reagovat
icka

jjj staci v zakladu odchovanec za 100 mega

Reagovat
kiwwi

don't drink and go to eurofotbal

Reagovat
Swarley

Další vášnivý čtenář

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Counter

Je to možné no Uvidíme, co letos Foden, v CS vypadal solidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

tebe nestacilo v poslednej debate?

Reagovat
Zaschrona

Spis tobe, ne? Pogba proste neni zadny vas odchovanec.

Reagovat
kiwwi

ked uz ti ani ta debata vtedy nedokazala vysvetlit ako to je tak teraz sa do toho urcite nejdem pustat znova, to nema zmysel

Reagovat
Zaschrona

Nema, no. Nenechas si rict a nenechas.

Reagovat
Busby babes

je, dal? kdyby neodesel do Juve, tak bys s tim problem nemel...

Reagovat
Zaschrona

Mel. Hrac, kteryho koupite za prachy, tak proste neni odchovanec. To je jak rict, ze Sterling je odchovanec Liverpoolu. Odchovanec za 5 mega.

Reagovat
Vsadim gule

ze není? Kdyby přestoupil do juve v 25 a zpátky přišel v 27 tak by taky nebyl?

Reagovat
Zaschrona

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

a co to je tvl, holzer je taky odchovanec baníku i když odešel do sparty.Ledvinku si vem a jdi ven

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

btw. celkem vtipny, jak shazujes Drinkwatera, ale porad jsme ho vychovali pro velkej fotbal.

Reagovat
Counter

Drinkwatera nijak neshazuju. Jen mi posloužil jako příklad, že počítání minut odchovanců v daném klubu nemusí nutně hovořit o stávající situaci vychovávání talentů z akademie.

Reagovat
Busby babes

a vazne ti ten priklad prijde jako odpovidajici situaci u nas? Tohle je proste od tebe smesny. Klidne si toho Pogbu odmysli a porad na tom budeme velmi dobre v ramci top 6 a obecne PL. Malokdo dava vic sanci odchovancum, malokdo vychova vic hracu pro vrcholovej fotbal nez my. A treba prave Drinkwater je toho dobrou ukazkou.

To same Pogba.

Reagovat
Counter

Právě že chlubit se Pogbou jakožto odchovancem je směšné

Reagovat
drussbarb

Tuplem když z ManU odešel, aby si zahrál. Teď je zpět za 100m a vida, jak Mou dává šanci odchovancům

Reagovat
smazaný uživatel

smesny jsi akorat Ty jak Ti ocividne United lezi v zaludku a musis okomentovat kazdy prispevek snad se tady ukazes i v nedeli kolem 19 hod

Reagovat
Counter

Když podle očekávání prohrajeme s ManCity? Proč by ne, nevidím mezi tím a touhle diskuzí žádnou souvislost.

Reagovat
smazaný uživatel

soudě podle obliby MFK vítkovice tak je to už starý pán trošku se uklidníme

Reagovat
smazaný uživatel

hele na Vitky nesahej Deda tam delal kapitana jak vyhrali Titul

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť právě mluvím. MFK Senior Vítkovice

Reagovat
Counter

Je sranda chodit na zápasy no, přijde 500 důchodců a pár děcek z juniorky.

Reagovat
smazaný uživatel

oni místo pozdravy do vězení dávají pozdravy do domova důchodců

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

jo a btw, on nekdo zapocitaval Drinkwatera k nam?

Reagovat
Counter

Nechápu, co tím myslíš.

Reagovat
Whitemedia

pro velkej fotbal určitě ne, hráč pro velkej fotbal by musel umět alespoň přihrát míč

Reagovat
Busby babes

pro vas dobry.

Reagovat
Whitemedia

spíš k vám by momentálně zapadl, s dřevěným Fredem by si rozuměl

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase neskončil druhej s největším odstupem na první místo v historii ligy ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

však tam je jen foden kterej tak nastoupí na 15 minut max

Reagovat
kiwwi

The number of times Alexis Sanchez lost the ball looks like a Fantasy Premier League code

Reagovat
Counter

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Euphael

Reagovat
chicuita

Prvni v tabulce, piskej konec!

Reagovat
kiwwi

Mourinho: “I had my plans for many months. I find myself in the beginning of the Premier League, i find myself in a situation i thought i wouldn’t be in. It’s the last time I will talk about it. It’s over finished, the market is closed.”

fiha, celkom na rovinu to vystrelil

Reagovat
icka

Tak co jineho mu zbyva, kdy mu neprivedli to co chtel.

Reagovat
smazaný uživatel

včera třeba chybějící CB a RW bylo znát dost... Ta představa, že by tam takhle Eric beastil s Tobym třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně nepochopím MOTM Pogbu když právě bez Baillyho by jsme byli nahraní. Btw co to ten smalldini má za účes

Reagovat
BílíAndelDrcKo

tak ale nevidim jediný dovod aby vam Spurs pustili hráča. Ani sami hráči sa do United nehrnu ako kedysi a za to môže aj Mourinho

Reagovat
Counter

OT: v naší fantasy EF lize je nějakých 350 lidí, solidní účast

Reagovat
havrys99

Reagovat
Swarley

DDG super, až u toho gólu zavzpomínal na staré dobré časy...ale jestli chceš takového gólmana přetáhnout s pomocí faxu, tak si musíš užít srdcaře Kurtoá...

Shaw skvelý, snad konečně Young zůstane na lavičce...pokud by se mělo hrát za situace, kdy není Tony a asi ani Dalot k dispozici, tak ať hraje pravého beka...Darmina opět slabota, ten už měl být prostě pryč...

Bailly paráda, ale někdy to hraje až moc na klid a párkrát ta rozehrávka fakt bída...Lindelof slušné, ale jako k Baillymu by fakt slušel do dvojky lepší stoper...

ten střed v pohodě, nejlepší Pereira...vedl si fakt zkušeně na DM, to jsem nečekal...Pogba s Fredem strašně moc ztrát...některé pasáže úplně k ničemu a v kombinaci s Rashem jsme místama absolutně nezvládali nějak podržet balon...Pogba se vrátil z repre a některé akce opět přehrával, toho se prostě musí zbavit...penalta na krále, ale jestli byl určený Alexis, tak celkem prasárna, že se mu do toho sral....Fred na první zápas dost chyb, ale rozhodně fantazie, co se týče nasazení...přesně takového hráče ta naše záloha potřebovala, jen tak dál...

Mata klasika, ani neurazí, ani nenadchne...Alexis straaaašně moc ztracených míčů...skvělé chvilky střídala úlná zoufalost...Rashford katastrofa...že mu to nejde, ok, ale že se tam prochází, nebojuje, nevyhraje jediný souboj...sto a jedna oproti tomu přínosu, co tam hned přinesl Lukaku...ten sice posral tu tutovku, ale to je u něj klasika, to si snad zase na pár zápasů vybral...

jako celek slabota...tohle je prostě málo, tohle připomínalo až moc některé loňské zápasy a to prostě na City stačit nebude...to musí Mourinho vidět...

Reagovat
Carrick

Já jsem naopak rád, že Lindelöfovi nebude zabírat místo Maguire nebo Toby. Roste z něj světový stoper, musí hrát co nejvíc.

Reagovat
Swarley

Maguire za 60+ určitě nebyl řešení, to fakt ne...to rozhodně ať dostane šanci Lindelof...u Tobyho si tak jistý nejsem, fakt jsem doufal, že on by mohl přijít a byl by super...ale nestalo se, Lindelof má velkou šanci...když mu to nevyjde a nevyšel ani Toby, tak se nic neděje, on by ten Vertonghen příští léto byl stejně nejideálnější...

Reagovat
smazaný uživatel

proč Vertonghen příští léto?

Reagovat
Swarley

Měl tam být smajl, toho asi ze Spurs nedostaneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě stejnak přijd Toby stejně dobrej - tam mě fakt mrzí, že nepřišel. Za rok, pokud potvrdí svoje kvality, bych se soustředil klidně na toho Skriniara, vypadá fakt na top světovej talent, zatím.

Reagovat
Swarley

jako rozhodně, za ten rok to můžou být klidně úplně jiné varianty...z tech letošních vypadal nejreálněji Toby, příští rok to může být znova on, ale třeba někdo jiný...Skriniar by mohl s Baillym vyřešit stoperskou dvojku na hodně dlouho, tak že bych rozhodně nebyl proti...

Reagovat
smazaný uživatel

chap ze vsichni berem jako jasneho stopera Baillyho a k nemu posilu ale u Baillyho je na hovno ze je az moc casto zraneny a takovych hracu mame uz dost

Reagovat
Darren Fletcher

bude nizka vykupka od buduceho leta

Reagovat
Swarley

to jen u Tobyho, ne?

Reagovat
Darren Fletcher

Som si ich pomylil

Reagovat
smazaný uživatel

světový stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Young > Tony Young umí aspoň nacentrovat

Reagovat
vladis271

keby len na City

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw skvěle, ikdyby teď dal 20 gólu, tak ho pak stejně posadí Young. In Murín we trust!

Lindelof ven s murínem

Reagovat
smazaný uživatel

tamt ěch SO co mají odejít než victor je daleko více. S tím číslem pro Roja jde vidět,že mourek s nim nepočítá

Reagovat
Hokaido

Škoda, Foxes si dnes zasloužili minimálně bod. Ale takhle to půjde. Levá strana ve složení Gray+Chilwell je super, Maddison to v sobě má a Nacho ty goly dávat bude. Jen se tak zbavit Morgana...

Reagovat
Swarley

Maddison byl super...k tomu i ty standardky kope perfektně...

Reagovat
Counter

Dneska jsem si ho sebral v draftu jako volného hráče

Reagovat
Swarley

Dobrej bodík

Reagovat
Counter

Zůstal samozřejmě na lavičce, je to výhledová posila.

Reagovat
Swarley

jako vypadal fakt dobře..

Reagovat
mithro

a kopanie do supera, super.

Reagovat
Counter

Nevím jak je to možné, ale spletl sis ho s Fredem.

Reagovat
mithro

nespletl, vykopol po Fredovi.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

https://streamable.com/hox61

Tobě to přijde v pohodě?

Reagovat
kiwwi

a nebavime sa tu náhodou o Maddisonovi? Fakt sa daj liečiť, toto už je nemoc

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Takže když Maddison udělal něco škaredého a je nepotrestaný, tak je hovado, ale když prasárnu udělá Fred, tak to pomineme, protože proto. Jestli se dám někdy na léčení, tak z tebe.

Reagovat
kiwwi

to si presne urobil ty na začiatku len naopak... ty si fakt atlét doprcic

Reagovat
Counter

Takže jsi tím pádem stejně nemocný a zralý na léčení jako já?

Reagovat
kiwwi

počúvaj založ si nové vlákno kde upozornis na Freda a ja ti dam zapravdu ale ta tvoja reakcia bola proste argumentacny faul a uz toho nechaj

Reagovat
Counter

Není jedno, v kterém vlákně to bude? Můžeš mi dát za pravdu i tady a zároveň mě normálním způsobem poučit, že Maddison udělal jinou sviňárnu.

Reagovat
kiwwi

to si mal proste urobiť ty keď si sa zapojil... mal si uznať Meddisonovu svinarnu a zároveň si mohol dodať Fredovu a nie napísať ze si ho zmylil s Fredom preboha... ked nevidíš svoje pochybenie v tejto diskusii tak ti už neviem viac pomôcť

Reagovat
Counter

Soyuncu nebo ten druhý mlaďoch by ho vystrnadit mohli.

Reagovat
chicuita

A co Evans ?

Reagovat
Counter

No jo vlastně Ale ten bude stejně v kuse zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně jsem od United nečekal nic světoborného, takže zklamaný z výkonu nejsem. Tři body doma a nic víc, asi bohudík za to..

Reagovat
smazaný uživatel

kundy United

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
smazaný uživatel

tobe toho mourka preju, konfidente

Reagovat
smazaný uživatel

vyřazen z chatu

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva mluv slušně, do píči.

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
mayday

Do piče.

Reagovat
Counter

Ještě jedno fanta OT: Nakonec se povedlo obnovit Chazy league

Reagovat
Busby babes

Za me celkove ok zapas. 3 body,to je hlavni.

Libil se mi Shaw, lital na te lajne tak jak bych si pral. Pogba super, Fred natesenej, ale spis ok.... obecne jsme desne kazili ,i jednoduchy veci. Ale zas smerem dopredu ti hraci byli odvazni, proto kazili. Zkousei casto nesmyslne veci, z toho pak plynuly ztraty micu.. lepsi jak loni na konci...

Reagovat
Busby babes

Jo a Alexis strasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda přišel Fred mnohem horší než Alexis. Respektive přesně k Alexisovi by mi sedělo hodnocení - spíš ok.

Reagovat
Busby babes

ono obecne tam tech ztrat bylo hrozne moc. Jeste nejsme moz sehrani. Ale fakt se mi libilo, ze ti hraci chodili dopredu, nebali se zkouset neco vymyslet a tak. xkrat to nevyslo jen o kousek. Pokud budeme mit takovejhle pristup k zapasum, tak to bude dobry.

Reagovat
Carrick
Reagovat
mithro

mne sa fred pacil

Reagovat
fenixLFC

fred bol hrozny

Reagovat
mithro

ja si myslim, ze po tej priprave ten zapas bol celkom ok, mali sme tam dobre pasaze a zle pasaze, leicester tiez nie su ziadne orezavatka. nemat na pracej strane taku dieru tak je to bez vacsich problemov.

Reagovat
Busby babes

jo, ja jsem spokojenej, nebylo to spatny.

Reagovat
mithro

a podla vsetkeho bola aj super atmosfera na stadione, co v tej situacii, v akej sa do zapasu islu je rozhodne velke plus

Reagovat
Bady86

Asi jsem koukal na jinej fotbal. Doporucil bych vetsine, aby si zapas pustili znovu a zmerili se na Pogbu. Za prvnich 30 minut mel takovejch lajdackejch ztrat mice, ze jsem to snad jeste nikdy v zivote u zadneho hrace nevidel. Zoufale. Ale kdyz nekomu staci gol z prisne penalty a jeden pas za obranu, tak ok.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Vsadim gule

Asi si Koukal Na jinej fotbal..

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Reagovat
blaugrana

Keď sa vyhrá, tak sa zabudne na všetko.

Reagovat
nani92

tzv. Messi efect

Reagovat
blaugrana

keď už chceš tak strašne používať anglické slovíčka, tak ich aspoň píš správne

Reagovat
nani92

Prepáč majstro

Reagovat
smazaný uživatel

To som si všimol aj ja. Ale v druhom polčase bol skvelý.

Reagovat
Lacko_Boh

Ste mi mohli napisat ze uz sa hra..

Reagovat
smazaný uživatel

v neděli pred arsenalem posilam zpravu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

Koscielny kapitan Ako jasne, pochopitelna volba vzhladom na kader ale ..oh

Reagovat
Swarley

koho bys dal?

Reagovat
Lacko_Boh

Messiho

Ako pisem, chapem rozhodnutie.Vicemene sa smejem nad samotnou situaciou ako nad tym rozhodnutim.

Reagovat
Swarley

Chápem, právě mě jen zajímalo, kdo by vůbec mohl být další v pořadí. Mesut?

Reagovat
Thab

Já tajně doufal v Xhaku, jinak je nejvíc na ráně asi Ramsey. Nicméně další kapitáni budou Čech, Ramsey, Ozil a Xhaka.

Reagovat
Swarley

Chce to někoho, kdo bude pravidelně hrávat...tohle lepení moc nemusim, ale někdy není moc na výběr...

Reagovat
Thab

Emery od začátku říkal, že chce 5 kapitánů, podle mě chce celkem chytře zapojit zkušenější hráče, aby mu do začátku pomohli s kabinou. Ale klubovej kapitán nemusel bejt zase klasicky nehrající, no

Reagovat
Thab

+ u Mesuta je to asi dost o vyjádření podpory po tom shitstormu v Německu

Reagovat
tomasinho

Xhaka

Reagovat
Thab

Reagovat
tomasinho

No sorry, mít za kapitána takovou nedisciplinovanou piču, to fakt chceš. Hráč, co by ani neměl hrát v top klubu základ, natož aby byl kapitán.

Reagovat
Counter

Právě že takový hráč je ideální kapitán, bude mít aspoň větší váhu u rozhodčích.

Reagovat
mayday

To je kravina. Nedisciplinovanej psychopat nemůže být kapitánem, akorát je to pak ještě větší ostuda, až zas udělá nějakou píčovinu.

Reagovat
Counter

Jenže on není nedisciplinovaný psychopat

Reagovat
mayday

Pár jeho zkratů jsem viděl. Plus se občas nevyvaruje kiksu. Tenhle borec za mě teda zrovna jako kandidát na kapitána není.

Reagovat
Counter

Ramos má taky zkraty, taky se nevyvaruje kiksů a je to stejně pro Real perfektní kapitán.

Reagovat
mayday

Tak toho ať má člověk rád nebo ne, tak je to úplně jinačí level fotbalista než Xhaka. I charisma a vše okolo. Já se nechci o tom hádat, mně jen přijde představa Xhaky jako kapitána předního týmu jako srandovní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Acquanni

No co se týče jeho povahy a mentální stránky... Podívej se na Ramose a kolik lepších kapitánů než je on najdeš? Magor, agresor, psychouš, ale kapitán je to prvotřídní a jeden z nejlepších. Já Xhaku nechci jako kapitána, maximálně nějaký ten zápas, kde nikdo jiný na to nebude. Ale mě vadí, že ještě pořád nedal dohromady svoji hru a neustálila výkony. Když bude tahat tým výkony, tak ať kapitán je.

Reagovat
Thab

Takže jsi viděl pár jeho blikanců v první sezóně a dál už ho neviděl, stačí, dík

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ze loserpoolsti musi kazdeho hrace nazivat picou asi ale tak rikas i fotrovi co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

za mna klidne :)

Reagovat
Swarley

Jinak Pogba byl prý určen jako první volba na penaltu..příště by to José mohl říct i Alexisovi...

Reagovat
icemike

Zkoušel, se to děje pořád

Reagovat
Swarley

Jako zase i Mourinho může kecat, aby zakryl tu neprofesionalitu

Reagovat
Sm0ker

united vyhráli a kiwwi vylezl z kanálu

Reagovat
smazaný uživatel

zlatej kiwwi oproti lůze Busbymu

Reagovat
Makiii

Cekal jsem to horsi, strasne dulezity 3 body hlavne po psychicke strance! Kazdopadne tolik ztracenych nebo blbe vyresenych nahravek jsem na urovni PL dlouho nevidel, hlavne teda samozrejme Alexis, ted chtel tak MOC, ze mu neslo nahrat ani na metr, ale to bych bral jako premotivovanej a hlavne zapas blbec... v priprave fakt hral vyborne.

Darmian - to je proste klasika, nic na vic, a to jeste 2x z nej tam udelali totalni andulu, ale OK, dejme tomu posledni zapas max jeste jeden a adios.

Shaw - nikomu jinymu jsem ten gol nepral tak jako jemu (plus ho mam ve fante ) Ale i bez golu hral dobre, potrebuje do sebe dostat sebevedomi a pujde to, jen mu musi Mourek verit! Az na tu jednu situaci, kdy to mohl, ale nemusel byt faul, kdy ho dohral Vardy. Jinak fakt od nej povedeny zapas.

Bailly - Naprosta spicka vykon, ale tohle od nej vidame fakt pravidelne az na vyjimky, kdy mu zapas nevyjde uplne tip top, pokud je zdravej je o parnik nas nej stoper. Hlavne zustat fit!

Lindelof - Bylo tam par situaci, kdy to mel vyresit lip, ale i od nej solidni vykon. Rozhodne na sebe vzit vic zoodpovednosti smerem dopredu v Benfice sla veskera rozehravka pres nej. Proc ne u nas, kdyz zrovna nasi stoperi to v sobe nemaji...

Fred - Energetickej vykon, neni linej na krok a prace s micem taky na vysoke urovni, debut bych hodnotil jako fajn, ale taky... strasne moc zkazenych lehkych balonu, u nej to bylo taky dost zapricineny premotivovanosti a nejspis tremou a tlakem, kterej proste na OT pozna kazdej hrac... to uz jsme se presvedcili, nebo nebo vlastne presvedcujeme pravidelne...

Andreas - Pokracoval v tom, co predvadel v priprave, bojovnost, technika, myslenka a klid, tohle jsou presne jeho prednosti... jak rekl Mourek z kridla se z nej stava 6tka. Jak uz jsem to zminoval asi 2 zpet, kdy ho zacal Mourek stavet v priprave, ze by mohl hrat tu pozici jako Verratti. Jsou si herne podobni a verim, ze by se mohl dostat na jeho uroven, potencial a motivaci na to ma. Opet patril k tomu nejlepsimu od nas.

Pogba - po 3 trenincich po MS, kdy si pak uzival o volnu vic nez dost vyhru MS? Naprosto skvely a jsem rad, ze si na sebe vzal zoodpovednost pri penalte, ale taky i na hristi. Samozrejme zase tam mel svoje klasicky zbytecny lehky ztraty, ale v tom zapase na tom byli jeste vetsi experti z nasi strany a to Alexis a Fred. Slo videt, ze nema fyzu na tolik casu, ale i tak tam byly situace, ktery proste ma malo hracu na svete.

Alexis - Jak uz jsem zminil, tohle bylo fakt spatny... chtel tak moc, ale tak moc se ukazat, ze to neslo...fakt zkazit tolik balonu neni normalni... Paradoxne ma fanta asisst, a zaridil nasi dalsi nejvetsi sanci. Zapomenout na tenhle zapas a navazat na skvelou pripravu.

Mata - patril vepredu k tomu nejlepsimu, ale i tak mi to prijde slaby... Ta rychlost je u nej strasnej problem, kdyz teda ''chceme'' hrat na brejky, tak na tom RW by fakt nemel hrat on...

Rash - Nevim co mu je, ale po tom navratu z MS je strasidelnej, bez naboje, bez sily, dostal 10tku, tak jsem cekal, ze uz jen ''kvuli'' tomu bude makat, ale zatim fakt spatny... Kdyz uz bezi na branku sam, tak nakonec se otaci ve vapne smerem od brany... Ale tak snad doladi fyzicku po volnu a MS a slapne do toho... Pokud to nebude hned, tak at misto nej hraje Martial.

Bailly, Andreas, Pogba, Shaw, DDG ( az na ten gol, to je u nej taky normalni, ze do tech balonu proste nechodi... - nechapu )

Rash, Alexis

Lindelof, Fred, Mata

Darmian

Reagovat
Lacko_Boh

diky bro

Reagovat
smazaný uživatel

procházíš nějakou krizí?

Reagovat
Taiger

lacko doesnt dance

Reagovat
smazaný uživatel

vybornej souhrn

Reagovat
Rybinho85

No to je to je to je to je dobře to máš máš pravdu no a co co ne ne ne ne kkj ztu

Reagovat
mithro

top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

djourou10.07.2017 13:20

Skromny tip: gibbs aj jenkinson budu do 2 rokov hraci champu

gibbs zostal v champe, jenko si ani nevie/nechce najst klub.. tito hraci za nas odohrali skoro 200 zapasov...

Reagovat
Counter

Odvedli pro nás dobré služby, oba v jednu chvíli zachránili účast v LM (Gibbs v posledním kole v závěru zápasu s WBA, Jenks nečekaně dobrým výkonem hned po přestupu v dvojzápase s Udine).

Reagovat
Lacko_Boh

*Jenks dobrým výkonem hned po přestupu v dvojzápase s Udine

Reagovat
Counter

Reagovat
icemike

Jen tak pro zajímavost, bude se ten Fred nějak řešit?

Reagovat
smazaný uživatel

Může mít někdo víc štěstí než Mourinho? Penalta za ruku ve druhé minutě a má na dva měsíce klid.

Reagovat
Counter

Štěstí jim nemůže trvat věčně, ať už bude De Gea předvádět cokoli.

Reagovat
mithro

The Men Behind #ManCity 2: The Kids Are Not Alright. I saved the worst stuff for the sequel, out today in English in

http://www.josimar.no/artikler/the-men-behind-manchester-city-the-dark-side/5040/

Reagovat
mithro

to aj Roman vyzera ako neviniatko.

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...Ta reklama na Škodu je megaotravna...

Reagovat
teenz

Reagovat
fajdax

Na telefonu 2x tak

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
pepinho2

já mívám i airbank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Whitemedia

úplně vymrdaná, naskakuje mi tu co tři minuty..

Reagovat
iamek

addblock

Reagovat
r.mrazik

Na telefonu a tabletu adblock nemam...ale vzhledem k takove reklame si to snad nainstaluju...to je peklo!!

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Counter

Loni proti Huddersfieldu 32, ještě má rezervu.

Reagovat
r.mrazik

Neser

Reagovat
kvasha16

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
teenz

Jeho hra je vazne katastrofalni.

Reagovat
r.mrazik

To jo...ale hlavně že dře

Asi jako tehdy Torres v Chelsea

Reagovat
teenz

To ze dre nenahradi, ze vse resi nejhur, jak muze.

Reagovat
r.mrazik

Hele....někomu to stačí

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
Acquanni

To že je to dřív omluvilo 1 katastrofální zápas v Arsenalu, když pak zahrál 9 dobře až perfektně. Ale u Úček je fakt děsný. Včera měl snad jednu jedinou výbornou věc, ten centr do běhu přes celou šířku hřiště, ale jinak to je hrozné utrpení koukat na něj.

Reagovat
r.mrazik

Je hodne spatny...herne bida...a to kvuli nemu sedi martial...

Reagovat
Acquanni

Těžko říct čím to je. Je jasný, že to ubíjí Mourinhův fotbal, ale tohle je šílené. Jedna věc je, když hráč nesedí do hry, resp. hráči nesedí hra, ale on prostě neumí pořádně zpracovat, nahrát, nic. Jeden skvělý pass, pak nic. Pokud to není hrou Moua, ale prostě šel dolů, což se taky stává tak jsme na tom vydělali dobře, já si Mikyho oblíbil a hraje dost dobře.

Reagovat
Acquanni

Btw. Martiala je škoda. Místo možnosti mi útok Lukaku, zleva Martial a zprava Rashford tam je Alexis Lukaku a Mata. Přitom ten první útok by mohl být luxusní a hlavně by mohli hrát aspoň. 5-6 let takhle spolu.

Reagovat
r.mrazik

Presne tak

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs zcela zaslouženě.

Atsu je kašpar. Za ty dva roky u nás toho udělal pramálo dobře. Nechápu pravidelný střídání Ritchieho v 60 minutě. Však je to náš nejlepší hráč.

Reagovat
Whitemedia

Někdo z vás tu psal, že je Atsu platnější hráč než Kenedy.. ale ty jsi to asi nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Ritchie vydrží běht jen 60 minut. Nevím, neviděl jsem

Reagovat
kissak

Atsu byl dneska hodně mimo to je fakt, ale že by byl tak tragickej od přestupu k nám?

Reagovat
kissak

Jak jsem psal od nás to dnes nebyl vůbec marnej výkon a zápasu slušela více remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

byl tam zaber, jak je nasranej sam, ze sel dolu tak brzo a zaroven mu nic nebylo..

Reagovat
Mates_Matesović

Fuu, s klikou, ale vzhledem k okolnostem super. Nejlepší za nás Davies a Jan, sračkou zápasu vyhlašuju Auriera, v závěsu za nim Sissoko a Kane.

Jinak nekoupit střeďáka byla hloupost, místo Sissoka by dneska zahrál líp kdokoliv.

Reagovat
Cobra

Davies?

Reagovat
Mates_Matesović

Přes jeho stranu skoro nic neprošlo, plus solidně podporoval útok.

Reagovat
Cobra

Vždyť skoro nic nepředvedl.

Reagovat
mayday

To je zajímavý, že jeden řekne, že borec hrál skvěle a druhej řekne, že hrál špatně. Zajímalo by mě, kdo tomu fotbalu nerozumí potom Chtělo by to ohlas ještě od někoho, kdo to viděl

Reagovat
Cobra

Já jsem neřekl, že hrál špatně. To svoje si odehrál, ale že by to byl výkon, který by patřil k nejlepším bych teda neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem byl z Aurierova příchodu nadšenej, tak bych ho poslal okamžite do pryč. Troufnu si říct, že jestli bude Sanchez pokračovat v dosavadních výkonech, tak může během příštích pár let v klidu předčit Tobyho.

Honzík gól <3

Toho Yedlina je škoda, vypadalo to na podlomený koleno, hnus.

Reagovat
Cobra

Alli, Verst, Sanchez super výkon, jinak těžká bída. Nejhorší na hřiští Aurier. Sissoko za sebereflexi, že po první půli do té druhé radši ani nenastoupil.

Překvapil mě Kenedy a Shelvey, ty hráli fantasticky.

Reagovat
Mates_Matesović

Shelvey byl super

Reagovat
Miguel19

Kane tahá nohy už od prvního zápasu sezony. Letos ho Poche dodělá úplně

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nedává smysl, proč dneska hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože iný hrot tam proste nie je. Veľmi ma mrzí, že sa nepredal Llorente a Janssen nedostal ešte šancu.

Reagovat
Busby babes

jak neni, kdyz jeden sedel na lavicce?

Reagovat
Counter

O to dementnější je, že Levy nikoho nekoupil.

Reagovat
Pride

Janssen je naprostý tragéd a Llorente je super hráč, akorát ne pro vás, ale pro tým na chvostu tabulky.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Favoriti zatiaľ so šťastím vyhrávajú, to nemôže skončiť inak, ako našiou prehrou s kladivármi.

Reagovat
Kixi Syhimour

taky si myslím

Reagovat
Acquanni

Prohra City s námi Live mám po AFC v Anglii nejradši, tak Vy to vyhrajte

Reagovat
smazaný uživatel

Od Lucasa som čakal podstatne viac. V úvode tejto sezóny má najlepšiu šancu preraziť v Tottenhame, ale nejako mu to nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi doležite tri body. Newcastle si zaslúžil minimálne remízu, Tottenham v 2. polčase úplne vypol. Vertonghen, Davinson, Lloris a Davies veľmi dobrý zápas. I príchod Dembelého hodnotím kladne, dobre to tam ukľudnil a podržal loptu.

Naopak Lucas Moura, Kane a Eriksen si vybrali slabší zápas. No a Aurier so Sissokom, tých ani nekomentujem. Dúfam, že ďalší zápas už bude Trippier fit, pretože to bolo obrovské šťastie, že Tottenham neinkasoval po jednej z mnoha Aurierových chýb,

Reagovat
smazaný uživatel

+ MotM podľa mňa Dier. Zahrál veľmi dobrý zápas, niekoľko krát musel hasiť, za čo schytal aj kartu.

Reagovat
Ferguson6

Škoda pre NUFC. Zaslúžili si aspoň bod za ten druhý polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Co hovoris na ten prvy gol Spurs? Ja by som ho tak jasne nevedel uznat...

Reagovat
smazaný uživatel

Keby mi to ukazali hodinky ako Atkinsonovi, tak ho uznám ešte jasnejšie.

Reagovat
Ferguson6

Ten som nevidel, zapol som to za stavu 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

To už prečo?

Reagovat
Ferguson6

Lebo hrali dobre a na dosť dlho zatlačili Spurs do obrany a k niečomu ich nepustili.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre 3 body,jinak hra od 25 min sla dost dolu ale stejně se jednalo o kvalitnější zápas než ta včerejší taškařice, jdem si pro titul tohle je předem jasný a jenom blázen nevěří že tottenham zvítězí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale titul pochybujem to by trebalo priviest par posil na rozširenie kadru ale uprimne dufam že to dokažeme a ukopeme ho (titul}

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.livesport.cz/zapas/I98kpJr6/#sestavy;1

Tá zostava Sunderlandu. Tam nezostal kameň na kameni. Ale určite zaslúžene, slušné hovná sa tam naťahali pred zostupom z PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Cattermole na lavici v League One

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stratil i kapitánsku pásku a pravdepodobne sa očakáva jeho odchod. NO problémom je jeho plat. Berie 40k týždenne a zmluvu má až do 2021. Tento krok som nikdy nepochopil. Stále tam ešte páchnu Djilobodji a N´Dong.

Reagovat
Whitemedia

Džumanži v League One

Reagovat
smazaný uživatel

oviedo tam zůstal

Reagovat
smazaný uživatel

Počítam, že nie na dlho. I on poberá vysoký plat, chcú sa ho zbaviť.

Reagovat
Pride

No, navíc tam jsou ještě Djilobodji, Watmore, McGeady a velká posila N'Dong.

Takových hráčů je škoda pro League One. Jsem zvědavý, jestli stihnou někam odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Spurs, čo si myslíte o Amosovi? Dostane šancu? V príprave podal myslím si slušný výkon proti silným mančaftom. Zápas proti Girone som nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt musíš počítat s tím, že to byla příprava. Ačkoliv tam podával solidní výkony, tak dneska vypadal dost zmateně. Možná to bylo tím, za jakýho stavu šel do hry, ale stejně si myslim, že potřebuje víc minut v domácích pohárech a pak se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá na Tottenham a nemá ani na PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen ❤️

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Holebas dva asisty, bodiky budou.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to nebol proti Newcastlu presvečivý výkon Eriksenový sa nedarilo a Kane podla mna nemusel ist do zakladu ale dal by som možnosť Sonovi na hrote a v druhom polčase tam hodiť Kanea,skoda že sme nepriviedly nejake tie posily bol by som bol rad za vymenu Alderw. za 20M a Martial a samozrejme nahradu na stoperskom poste a priviesť Maguire

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som prišiel... snažím sa predstaviť si akciu, po ktorej by dal Kanté gól :D

Reagovat
off-olda

Budeš čumět.

Reagovat
Miguel19

Dobrý vstup do sezony.

První poločas vyrovnaný, hra nic moc, ale dvakrát nám to tam spadlo. Druhý poločas už poměrně dominance.

Kepa hned čisté konto. Neměl žádnou práci, při tyčce měl kliku. Na míči vypadá jistě, i když dost odkopů mířilo do prdele. Jenže s tragickým Moratou je to těžký.

Jorginho solidní debut. Penalta s přehledem, dirigoval to tam jak v přípravě. To bude super posila.

Je tam dost práce. Barkley, Pedro a Morata na to nemají. Bohužel jsou to všechno ofenzivní hráči a to v dost zápasech bude znát. Takže díky bohu za 3 body a dokonce 3 góly.

Reagovat
Busby babes

ja si myslim, ze to pro vas nakonec nebude tak spatny, jak tu obcas vypadalo v diskuzich...

Reagovat
Miguel19

Uvidíme no. Ta hra nebyla nic extra.

Problém bude ta ofenzíva. Tam to by ještě jednoho top hráče sneslo.

Reagovat
fajdax

Díval ses na slepice a Účka?

Reagovat
Miguel19

Jo.

Reagovat
Busby babes

my jsme v pohode. zvlast az se vrati Lukaku a Pogba bude mit jeste vic natrenovano.

Reagovat
fajdax

hráli jste hrozne

Reagovat
Busby babes

vubec tomu nerozumis.

Reagovat
Whitemedia

to asi ani lidi na devilpage

Reagovat
Busby babes

pozeri.

Reagovat
kvasha16

tak ale zas samozrejme ze hra nebude nic extra kym si to cele sadne

Reagovat
Miguel19

Však já jsem dnes spokojen. Výhru jsem čekal, ale nějakou upocenou.

Navíc vám, že do ofenzívy nám furt chyběl Hazard a Cesc/Kovačič. Takže to bude jenom lepší

Reagovat
icemike

Cesc hrávat moc nebude

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Snatus

Barkley na to bude mít, přidává tomu bojovnost a zarputilost, ten se bude v zápasech chodit, i Pedro může být letos platný. Souhlasím jedině s Moratou, co ten útočník má na vedení? Přes půl roku hraje špatně, minimum golu a je stále v základu.

Reagovat
mesyas

Protože tam už nikdo není

Reagovat
Snatus

Giroud, Michy a Abraham jsou nic? Ten útok se mohl poskládat lépe směrem k sezoně.

Reagovat
mesyas

Abraham má za sebou 2 sezony mezi dospěláky, míchy už je ve valencii a nebudou stavět giroud, který je už starej a přišel jako náhradník. Morata tam bude hrát i proto že stal 55mega

Reagovat
Snatus

Však píšu, že se tohle mělo řešit v rámci přípravy lépe. Jasně, že Michyho tedka asi nepostaví, když je ve Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Jak píšu. Bojovnost mu neberu, v tom byl super. Ale to je na základ v Chelsea málo.

Podle mě ani jeden z těch 3 nemá v základu Chelsea co dělat.

Reagovat
Sandstorm

Ty meleš hrozny hovna s tou ofenzivou. Vždyť jste dali tři góly. Pedro skoro MOTM. A i Barkley s Moratou na to samozřejmě mají. Je to jen čistě tvoje zaujatost. Letos budete mít dobrou sezónu. Samozřejmě Hudersfield není velký měřítko, ale pod Sarrim ti hráči půjdou nahoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda vadil akorát Morata a Loftus-Cheek (kterýho jsem moc neviděl). Nejlepší Hazard, Kanté a stopeři

Reagovat
Snatus

Ruben-nejlepší chodící fotbalista.

Reagovat
off-olda

Messi.

Reagovat
icemike

Nevím, proč se Kante nepohodilns jorginhem. Jorginho byl pořád zdvojovan útočníky a nešlo mu nahrát

Reagovat
icemike

Neprohodil

Reagovat
fajdax

V suchým triku. Pozitivni výkon, vůbec nic jsme jim nedovolili. MOTM Pedro nebo Kante.

Reagovat
Miguel19

Pedro

Reagovat
fajdax

Hrál dobře, kdyby měl na zádech napsaný jiný jméno tak se tomu nesmejes

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

fakt jsem asi sledoval jiný zápas

Reagovat
fajdax

Pedro?

Reagovat
Whitemedia

jo

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Kanté.

Reagovat
icemike

Dneska to Pedrovi sedlo, zatímco will nenahraje ani na metr

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Chelsea Chelsea Chelsea, celou dobu jsem jim veril

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC super výkon,l bavilo mě to. Hráči Tottenhamu jsou unavení. Nemají ten hlad po fotbalu. Alespon mi to tak přišlo. Kenedy by se měl začít soustředit, ty důležitý doteky vždycky zajebe. Shelvey paráda. Ritchie, to je hráč, kterýho nejde nemilovat. Technicky skvělej, bojovník neskutečnej. Diame překvapil příjemně. Joselu už nikdy základ...nikdy není vidět.

Reagovat
fenixLFC

fulham dopredu zaujimavy, dozadu bieda. fabrizio snad pojde do hajzlu, totalne priemerny brankar. mitrovic mal smolu, dva goly mohol pokojne davat. MOTM pravdepodobne hennessey. CP ale vedelo co chce hrat a fungovalo to. nebola to nahoda ako vcera

Reagovat
Pride

Cardiff to bude strašně slabej tým letos

Reagovat
Counter

Snad netrhnou Derby no, kandidát na sestup číslo jedna.

Reagovat
Pride

Na Derby si už nepamatuju, ale ještě jsem neviděl tak nezajímavý tým v PL jako Cardiff letos. Z mojí strany tam nejsou ani žádné sympatie a to já outsiderům většinou nadržuju.

Reagovat
Noustress

aktualne mi príde, že v PL je nezaujimava už takmer polovica týmov a každým rokom sa to len zhoršuje postupmi klubov ako je práve Cardiff, Huddersfield, Bournemouth, Wolves predtým Swansea, Stoke

Reagovat
fenixLFC

wolves nezaujimavy

Reagovat
Noustress

to, že tam aktualne uraduje nejaký portugalský šašo bude zaležitosť na najbližšich par sezon potom sa klub vráti pekne tam kam patrí. Hold mi príde daleko zaujimavejšie WBA s angličanmi a škótmi v zostave hoc aj v Champe než 10 portugalcov a jeden angličan v PL po vzore francuzskeho Newcastelu.

Reagovat
fenixLFC

ked su to zaujimavi hraci tak pohoda aj keby to je len na sezonu. kazdopadne kvoli tomu nemozes povedat ze su nezaujimavi teraz. ked sa vrati kam patri tak nasrat vtedy mi budu ukradnuti wba bolo roky skoro rovnake a pritom to bolo stelesnenie nezaujimavosti, tim ktory by nikomu nechybal. je mi jedno akej su ti hraci narodnosti, to ako vedia hrat je pre mna dolezitejsie

Reagovat
Noustress

samozrejme, každému sa páči iný štýl klubovej politiky

Reagovat
Error

Tak Barkley jeste 50 minut a ma odehranou stejnou porci, jako lonskou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wan-Bissaka naprosto luxusni asistence pri tom golu Zahy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Fanta bargain.

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison kapo

o Wan-Bissakovi jsem do dneska neslysel, ale to co ustal, spadnul a zas vstal, jak zrychlil a pak nacasoval tu kolmici..jako sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Straky boli minimálne vyrovnaným súperom, tyčka, brvno, slepice viackrát pod tlakom. Dúbravka výborný. X-ka by bola férovejšia.

Reagovat
Steven666

túto sezónu sa vrát PL v kostce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ale místo toho zde bude víc zbytečných článků převzaných z jiných webů.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nějaká měsíční kostka.

Reagovat
C-M@ster

Ve formě článku s videem od PrážaTV_Official

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 je dobrej výsledek

Příště Emerson místo Alonsa, Hazard místo jednoho z dvojice Willian - Barkley a Giroud místo Moraty.

Reagovat
fajdax

Alonso byl dnes vybornej

Reagovat
Whitemedia

Alonso byl vždycky nedoceněný

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Byl

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápas jsi asi nekoukal, jinak bys tohle nenapsal.Alonso i Barkley hráli výborně, hlavně druhou půli a překvapivě i Morata byl cekem solidní. Že Willian je tragickej, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápas jsem koukal, ale měl jsem výpad mezi 46-60 minutou. Emersona jsem myslel jenom vyzkouset. Od Barkleyho jsem ocekaval vic, ale nehral zle. Ale Morata nehral dobře, fakt ne

Reagovat
Kapřík

Barkley a Alonso dnes fajn. Na tom se da stavět , zvlášť když tomu dává Barkley navíc bojovnost a srdce. Williana asi nikdo moc postradat nebude.

Reagovat
John Obi Mikel

Navrhuji koupit Hazardova bráchu (Thorgana)

Reagovat
blade115

Tak co jsem koukal na highlights a do diskuze, tak to až taková bída asi nebyla. Respektive podle diskuze by se zdálo, že i jo, ale člověk si zvláště u modráků musí tak 50% kritiky odmyslet, aby dostal reálný pohled na věc. Pár pozitiv tam je, největším jsou teda asi tři body - ztrácet co nejmíň, než se ten styl zaběhne, to bude klíčový. Ale dost frustrující je, že se očividně ohledně přístupu k mladým nic nezměnilo... Ampadu a Odoi ani na lavičce jsou prostě k smíchu. Callum teda mohl být údajně zdravotně mimo, tak uvidíme co další zápasy, ale už snad žádnýmu našemu trenérovi nebudu žrát ty kecy, že nekouká na jména a staví jedenáctku na základě výkonů. Leda hovno, takhle to u nás nefungovalo nikdy a pod Sarrim to očividně jiný nebude... Btw, ten Kepa vypadá v bráně oproti Courtoisovi nebo Čechovi strašně maličký, jsem celkem zvědav, jak bude ovládat prostor ve vzduchu a jak bude zvládat centrované balóny.

Jinak, momentálně se hraje Derby s Leeds, zápas fakt v parádním tempu, na Champ až překvapivě nádherný fotbalový momenty. Hlavně hostující kluci v Derby - Mount, Wilson a Tomori parádní. Lampard má smůlu, že tam kolem nich má pár neobratných polen, co moc nezvládají tu vytaženou hru a zbytečně faulují. Hlavně Wisdom je úplně tragickej, snad mu tam pošleme Ainu. Leeds typická Bielsova škola, ten pokud tam zas neudělá nějakou kokotinu, tak je může dostat do PL a i tam s nimi uspět. Stoke roznesli minule náramně, i tady se jim daří hrát dost efektivně. Snad to Rams zas otočí, i když tady by slušela asi i remíza.

Reagovat
Kixi Syhimour

Wisdom jako náš Wisdom?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, to je fakt on, zajímavý, když uvidíš bývalého hráče, když vůbec nevíš, kde hraje

Reagovat
blade115

No jo, je to ten váš. Ve WBA jsem ho moc nesledoval, ale co ho teď vidím v Derby, tak je fakt hroznej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, matně si hodí pamatuju z WBA, ale pořád lepší jak Lloyd Jones, kterej skončil v Lutonu

Reagovat
fff

To o Lovrenovi ste citali? Ze hral zraneny este na MS, svaly na bruchu, od MS netrenoval. Cca 4 dni dozadu tvrdil, ze sa citi fit a mohol by hrat kludne aj proti Turinu. A dnes, dnes!!! sa mali v klube od neho dozvediet to, ze od MS netrenoval, ma bolesti, nemoze hrat ci trenovat a musi a tym ist za specialistom...

Ak je toto pravda tak total amatersky chuj.

Reagovat
vladino10

..tak amatérsky..ak by im to povedal skôr, pool by možno zohnal náhradu a Dejan by mal o konkurenciu viac..

Podľa mňa to urobil skusene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

je to chuj, ktorého som si zobral aj do klasickej aj draftovej fanty, proste chuj chuj chuj, raz mu človek verí a on urobí toto, chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Musi prist stoper najneskvor buduce leto.. Kludne by sme mohli vytvorit najdrahsiu stopersku dvojicu.. Skriniara poprosím

Reagovat
fenixLFC

najdrahsiu dvojicu uz mame skoro aj teraz nie? mozno city o par mega

Reagovat
Kowe

Amatersky to od nej vubec nebylo, tohle je jasny jak facka, ze to rekl az po prestupaku.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
icemike

Reagovat
Nikikrew

pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fajdax

moc pěkný

Reagovat
jacobT

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

kolik byla potencionální výhra kdyby ti vše vyšlo? jinak

Reagovat
Zaschrona

Skoda, tohle se melo vyhrat. Ale kazdopadne fajn zacatek sezony, ofenzivne to byla mnohem vetsi zabava nez za celou minulou sezonu, defenzivne to bylo podstatne lepsi nez jsem cekal. I v deseti fajn vykon. Richarlison jasny hrac utkani, vypichnul bych i jeho defenzivni praci, to jak se vracel dozadu, nadhera. S deadline posilami tenhle tym muze byt hodne zajimavy. I Schneiderlin celkem vypadal, ze ma zajem hrat, Tosun nenapadne dobry vykon. A skoda druheho golu, ktery dost jde na Keana, do te doby byl super.

Wolves nic moc. Predevsim jejich obrana vypada docela bidne. Podle tohohle zapasu, coz je samozrejme moc maly vzorek, bych je spis videl do boje o zachranu nez o top 10. Goly davat budou, ale i dost dostavat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
vilp

Higuaín z první střely za AC gól, vy ještě budete litovat.

Reagovat
Whitemedia

Nikdy nebudeme litovat, že nepřišel 30letý útočník za 60 mega do ligy, ve které nikdy nehrál.. a to i kdyby hrál Morata nadále hovno..

Reagovat
vilp

Tak tohle už jsme si spolu vyjasnili.

Reagovat
Whitemedia

Vyjasnili, ale ty zase přijdeš s tím, jak budeme litovat

Reagovat
vilp

A ty se toho stejně musíš chytat, jak kdybych to měl myslet vážně.

Reagovat
Whitemedia

protože to vážně myslíš

Reagovat
vilp

Nemyslím. Ale viděl bych ho tam radši než Moratu, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

ot: Ingebrigtsen <3, väčší atletický talent som ešte nevidel

Reagovat
Miguel19

Co to tam šaškoval s tím plácnutím při běhu?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem :D ale sila... ešte ani 18 nemal

Reagovat
jacobT

To som teda vôbec nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Elliasson

Už jsem myslel, že je tu diskuse o skocích na lyžích.

Reagovat
Lacko_Boh

hej hej, vidim djouroua a cakam bud skoky alebo nenavistny komentar na Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

ingebritsena skokana som neznasal, v planici zobral schmittovi cerstvy rekord v treningu, aby v naslednom preteku skocil 90 metrov....wtf...k tomu ten ponytail

Reagovat
Elliasson

Já bohužel... Začal skoky sledovat pořádně až když Tommy končil kariéru. Postupem času je mi to líto, že tak pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tech je. az neceho dosahne na svete, tak se o tom muzeme zacit bavit

Reagovat
C-M@ster

Borci, nejsem příliš častej sledovatel MOTD, jak to letos bude:

Kde na to mrknout a v kolik to bude?

Reagovat
Whitemedia

sobotní většinou na BBC One, nedělní většinou zase na BBC Two, dnes ve 23:20 našeho času

Reagovat
C-M@ster

Dík a on byl nějakej odkaz na stránku, kde jsou televizní stanice a stačí tam kliknout a člověk tam to Takže ve 23:20 normálně tady, jo?

https://www.filmon.com/tv/bbc-one

Reagovat
Whitemedia

Ve 23:20 někde, kde jede stream s BBC One, já ještě žádný nehledal a nezkoušel

Reagovat
Zaschrona

Everton had more shots on target in those 50 mins with 10 men than they managed in almost half of Sam Allardyce’s full games last season (40%).

Za cely zapas pulka strel na branu, co jsme meli pod Big Samem vloni za jeho 27 zapasu. Ve svy podstate je neuveritelny, ze s takovymi cisly dokazal uhrat osmy misto. A taky neuveritelny, ze jsem se na to vydrzel vloni skoro na vsechno divat.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
Whitemedia

tohle je ovšem top statistika, Sam je prostě nechutný

Reagovat
Zaschrona

To jsem tu asi nehazel, ale ted dva dny zpet rikal v nejakem rozhovoru, ze pry musime koupit leveho beka (kdyz uz je u nas Digne asi dva tydny) a ze jsme byli luckeri, ze jsme z Olympiakosu zvladli koupit Tosuna... On je proste neuveritelna postavicka. Ale stejne jeste nejspis nejaky zpanikareny tym zachrani.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
John Obi Mikel

Sam je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

je nejaka sanca ze zajtra jeden z dvojky kevin- david silva nenastupi ani na minutu?

Reagovat
Counter

Myslím, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

jeeej, právě jsme vyhráli International Champions Cup

trofej nám pošlou poštou?

Reagovat
smazaný uživatel

Cože Tottenham vyhrál trofej ? SVĚT SE ZBLÁZNIL

Reagovat
John Obi Mikel

Slavnostně vám ji přivezou vládním speciálem, protože obrázek kapitàna Tottenhamu jak pozvedává trofej je jev, který jen tak neuvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem ho viděl celkem nedávno

https://bit.ly/2B3o40L

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo Měl napsat v dresu Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Spurs

2. BVB

3. Inter

4. Arsenal

Reagovat
Usty
Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Whitemedia

Další kopačka, co po roce v Anglii pořád není schopná žbleptnout anglicky..

Reagovat
C-M@ster

Kdo?

Reagovat
Whitemedia

Richarlison

Reagovat
Hokaido

Nerad bych ho podceňoval, ale kdyby neuměl hrát fotbal, tak by z něj asi nebyl raketový inženýr.

Reagovat
Whitemedia

Já prostě nedokážu pochopit lidi, co rok žijí v cizí zemi a nenaučí se řeč, alespoň základy.. vždyť ty rozhovory pro BBC nejsou nic složitého, většina fotbalistů v každém vyjádření opakuje pár stejných frází pořád dokola

Reagovat
Zaschrona

Pry se anglicky uci, ale mluvit tou reci v rozhovorech si netroufa. Dobre si vzpominam, jak driv

i takovy Pochettino taky nemluvil. A tak jako tak, buh vi jestli ma ve skole zvladnute vic nez nejakou zakladku. Pro jeho vzdelani koupeny nebyl.

Reagovat
Whitemedia

však základka na ty fráze bohatě stačí..

Reagovat
Zaschrona

Hele, i s nasi zakladkou ma spousta lidi problemy cokoliv anglicky rict a v Brazilii to vetsinou bude jeste horsi. Jedna vec je rozumet, dalsi vec je neco rikat a pak je jeste dalsi neco zvladnout poradne povidat v rozhovorech a verit si na to. Neni to tak lehky.

Reagovat
Whitemedia

Kluby ti zajistí špičkové doučování jazyka a pokud člověk jen trochu chce, tak po roce zvládne rozhovor v angličtině, i kdyby ji předtím vůbec neuměl.. jenže musí chtít..

Reagovat
Zaschrona

Je to mozne. V pripade Richarlisona si umim predstavit, ze ten zajem asi neni takovy, kdyz ho trenuje trener, ktery bezne komunikuje mezi asistenty v portugalstine.

Reagovat
Hokaido

Takhle to má víc hráčů. Ve videích z kabiny je vidět, že s ostatními komunikují, ale na rozhovor v TV si radši netroufnou.

Reagovat
vodka

https://www.youtube.com/watch?v=7chi2om-wP0

někteří si troufnou a vznikají z toho takovéto legendy

Reagovat
smazaný uživatel

ale vzdyt ani nechchou nic proti, nevysmivam se, ale zas fraze ze zakladky typu " dekuji, nekourim" ti nevystaci ani na ten hloupej dvouminutovej rozhovor. Vem si, jak nase media umi udelat z pi*oviny senzaci--A anglickej bulvar je nejvetsi odpad, nejakej znamej anglickej hrac to rekl naprudko, ze nedava rozhovory v anglictine, pekne s nema vym *rdal, protoze ty mrdky medialni neumi nic jinyho jak tu svou ajinu...sami sou na tom bidne a budou si stezovat, vubec se tem hracum nedivim, ze nedavaj nejaky rozhovory

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyz je to trosku faul na fanousky, aspon neco by mel umet kdokoliv, i hraci typu Tevez (to byl v tomhle expert)

Reagovat
C-M@ster

Ten Newcastle se Spurs vypadal ze sestřihu jako super zápas a Tottenham měl z prdele kliku

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Whitemedia

Nejhorší na tom je, jak něco takového Kenedy následně zajebal..

Reagovat
smazaný uživatel

v 1. polčase lepší Tottenham, v druhom Newcastle. Ten si zaslúžil minimálne bod.

Reagovat
samson192

Reagovat
Kornovec

byl jsem vcera v Huddersfieldu na Chelsea. atmosfera v prvni puli docela fajn, lidi byli slyset az do te penalty teda. v realu vypadalo, ze nejspis nebyla, kouknu se na zaznam jeste. domaci dopredu o nicem, Kepa mel tak dva zkroky, Chelsea taky nic moc, ale bohate to stacilo. ten stred Jorginho, Kante vypada hodne silny, tak uvidime. CFC by tu prvni 4 letos mela dat.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla.

Reagovat
bbbauch

Manchester United are set to appoint the first director of football in their 140-year history, as soon as the current restructure of the club and expansion of facilities are complete. The move will allow United a continuity of football style and ethos as well as a more streamlined transfer policy.

Ze by konecne?

Reagovat
kiwwi

počkaj jak Edo vymenuje sám seba

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cr7sux

Reagovat
iamek

Kezby. A Edo až se stará jen o Cash.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem koľko pre Wilsona a sezónu bez zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League goals and assists by the age of 22:

Dele Alli - 64

Frank Lampard - 33

Paul Scholes - 18

Steven Gerrard - 13

Jack Wilshere - 8

Reagovat
Grahf

rooney je kde?

Reagovat
Agent z Melmacu

ani jeden z nich nie je útočník

Reagovat
Counter

Zatímco tihle zmiňovaní jsou vyloženě jedna a ta samá pozice.

Reagovat
kiwwi

zo všetkých hráčov sa Ali na ihrisku približuje pozíciou najviac práve k tomu Rooneymu snáď

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Tuxedo

Trophy 0

Reagovat
M0rb1D4S

Až bude mít aspoň z poloviny takovou kariéru jako ty dva jména hned pod ním, tak se ozvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes bol z nich najlepší....taký záložník už nebude nikdy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Ronaldo? V MU hrál v záloze.

Reagovat
icemike

Ronaldo 86

Reagovat
elChe

Beckham 26..

Reagovat
Hokaido

Give that man a trophy!

Reagovat
icemike

Odkud to máš? Podle statistik tady to vůbec nesedí, ikdyz počítám i poháry, tak má kolem 40

Reagovat
Hokaido

and assists

Reagovat
icemike

Už jsem to našel, na ef mají poněkud málo zápisů, na TM uz to víceméně sedí...ale počítal jsem jen Alliho

Reagovat
Nikikrew

Vidiet PL opat na Creven Cottage je krasny pohlad, verim ze sa udrzia a budu este vela rokov posobit co najvyssie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bol som tam minulý týždeň na zápase so Celtou a je to fakt magický štadión. Mal som miesto úplne dole pri lavičkách na Riverside stand a bol to naozaj zážitok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mike.84
Reagovat
Miguel19

#Bakayoko from #Chelsea to #ACMilan on a loan deal with an option to buy. #CFC @SkySport #Tranfers

Reagovat
Snatus

Solidně naprd. Pouštíme jim na hostování hráče, který může být nadprůměrným hráčem ve středu.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Snatus

Reagovat
Whitemedia

Je to časovaná bomba, u něj máš tu jistotu, že posere nějakou lehkou přihrávku a soupeř z toho má nebezpečný protiútok.. on se potřebuje vyhrát a nabrat sebevědomí a pak možná může být fajn hráč na lavičku, teď momentálně ale určitě ne..

Reagovat
Miguel19

Jenže letos budeme hrát čtvrtky.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah už zase řádí

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Každý rok vymenia polovicu základu, trénera, brankára, a stále hrajú rovnakú sračku, Veď tí hráči si nevedia ani nahrať.

Mohli by vypadnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme čo budú hrať s tímami nižšie..toto nemalo moc výpovednú hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

Tým prošel spoustou změn a v současné době má Liverpool výborný, navíc již sehraný kádr. Ačkoliv jako fanda WHU bych rád viděl boj o evropské poháry, umístění kolem 7. nebo 8. pozice v tabulce bude letos dostačující, zatímco Liverpool bude hrát letos dle mého názoru o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

fans WHU klasicky nechýba sebavedomie. Nechápem po tých posledných sezónach. Ešte i Burnley bude znova nad WHU v tabuľke.

Reagovat
Counter

Nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já fanoušky Spurs nebudu generalizovat, poněvadž i mezi nimi je několik inteligentních a rozumných lidí. Ano, od loňského jara se WHU nedařilo, nicméně jsou kluby, které měly i horší období a delší dobu. Navíc konfrontace s finalistou LM je samozřejmě náročná. Do týmu přišlo několik nových hráčů, kteří se ještě nesehráli, navíc se mužstvo teprve de facto seznamuje s trenérem. Pokud bys takto reagoval v půlce či třetině sezóny, pochopím to. Teď to opravdu není směrodatný argument.

Reagovat
Counter

Ty jsi na tuhle diskuzi až moc slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to tak občas připadá. Na druhou stranu, kdybych tady werwolfa sjel za prakticky nulovou výpovědní hodnotu drtivé většiny jeho komentářů, vynadal mu do mentálních poruch a případně mu připomněl loňský zápas WHU proti Tottenhamu v EFL Cupu, kdy si jeho oblíbený celek nedokázal poradit s klubem, který - jeho slovy - hraje stále "rovnakú sra*ku", tak to stejně ničemu nepomůže a bude se nadále chovat jako <>.

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

navíc si to bude muset sednout. Pellegrini tomu ale dá asi víc jak Moyes s Biličem dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana sa mi vobec nepaci, ti dvaja novi boli slabi dnes. Mozno sa chyti Diop.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Balbuena byl o něco menší prů*er, než jsem původně čekal, ale přeci jen je spíš znát, že se obrana zatím nesehrála a nepanuje v ní žádný řád. To se snad za pár kol změní.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný zápas na úvod, ve skvělém světle se ukázal především Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez hral jak king , neuveriteľné čo dokáže v tak mladom veku. Pravý bek mu vôbec nesedí ale na stopérovi je skvelý. Cirkus Lovrento už dúfam dohral

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Ty máš fakt zvláštní pohled na LFC

Reagovat
avicii

On uplne.. Tipujem ze on je spokojny s Lallanom ale predal by Giniho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Však to tady i psal. Totální trotl prostě už x let

Reagovat
fenixLFC

jj trotl preto lebo nehypujem hracov ktorych ty

Reagovat
tomasinho

Ne, protože jsi furt totálně mimo Hráč po vápno Salah - 44 gólů. Příklad za všechny.

Reagovat
fenixLFC

ze bol dlhe roky palic salah nebolo nic nove. sam som to tu pisal ze som sa v nom mylil, hrozne wijnaldum je u nas dva roky ci kolko a okrem niekolkych velkych zapasov je to proste priemerak a dobre mi lezie na nervy

Reagovat
fenixLFC

lallana je moj oblubenec je pravda, ale na zaklad nema. giniho by som predal, uz ked prichadzal tak som to nechapal

Reagovat
Kowe

A Ingse je škoda

Reagovat
fenixLFC

hlavne nesuhlasim s tym gomezom a lepsi nez lovren nie je

Reagovat
tomasinho

Tak zatím není pořádně srovnání, když Gomez na stoperu nehrál nic. Talent ale na to má. A hlavně je extrémní čurák, čimž se shazuje sám. Ten jeho poslední půlrok je děsně overrated.

Reagovat
tomasinho

Hlavně Lovren je*

Reagovat
janinho

tak ale Lovren tusim tvrdi ze Lovren je jednym z najlepsich stoperov na svete

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
R22

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát si zbytečně pomáhá rukama, udělal tak dva tři zbytečný fauly. Jinak souhlas

Reagovat
Zaschrona

To je hezka prezdivka.

Reagovat
avicii

pohodicka a to sme ani zdaleka nehrali to naco mame

Reagovat
JacksLFC

ty už jsi bohužel dohrál...

Reagovat
Pablos

No Vydra, no goals

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

Start - cíl

MOTM Keita, za ním hned Milner, útočná trojka měla ještě rezervy, takže bude ještě víc strašit obrany. Škoda, že nedal Shaqirimu víc minut. Každopádně hodně pozitivní start do sezony.

Reagovat
Mindas

Milner?

Reagovat
fenixLFC

keita

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
papanegra

1. místo start cíl

Reagovat
smazaný uživatel

1. City

2. Pool

3. ManU

4. Totties

5. Chelsea

6. Arsenal

Prekvapenie Wolves a Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Na henda začínám mít podobnou alergii jako na Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja ešte vačšiu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
KKralik77

Co zpusobuje tu alergickou reakci ?

Reagovat
R22

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

co to dopiče

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
havrys99

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerá jak po troch sezónach pod Mourinhom

Reagovat
cr7sux

Reagovat
captain18

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

bože Bellerin to mal byť vinkel jak prase

Reagovat
YNWA__MSN

Liverpool YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Mane

Reagovat
Trand

Příště poprosím Alexe do základu na úkor Mkhitaryana a klidně bych zkusil i Torreiru a rozhodně Lena. A Lichty mě celkem potěšil, vypadal dost fajn na LB, přesně takovýho hráče potřebujeme.

Reagovat
LokoLFC

V čem by byl dnes Leno lepší než Čech?

Reagovat
Edgewalker

Emeryho ještě čeká práce jak na kostele.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool aj City dnes fantasticky zvládnuté zápasy.

Reagovat
tunkic

Ok, tak letos z toho titul asi nebude

Reagovat
vilp

Mesut, Lacazette a Mkh... reklama na tragédii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
EXoRcIsT

Neviem preco fans Arsenalu nadavaju na Cecha ked dnes toho pochytal dost skor by mali nadavat na utocnu trojku Miky Auba Ozil ktori boli otrasny

Reagovat
diastan

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já spíš nechápu Emeryho, chce hrát vzadu ťukes, ale dá tam Čecha a obránce, který mu taky zrovna nepomáhaj (respektive na tenhle styl hry nemají). Celá hra pak vypadá hrozně naivně, jak jsme dneska viděli. Guardiola si ho namazal na chleba.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vilp

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
icemike

Reagovat
iamek

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

A Čech až na tú chybu pri rozohrávke skvelý, chytil 3 super tutovky.

Reagovat
Gunner14

Stejný zápas s City jako minulý rok, měli jsme šance dát v klidu 2-3 goly, ale zahodili jsme, zatímco City v pohodě dominovalo zápas a 2 šance proměnili. Nebudu soudit Emeryho po prvním zápase proti soupeři který trhl rekord v počtu výher a bodů minulou sezonu. Ozil s Mikym totálně nahovno a příští zápas snad v základu: Leno, Monreal, Torreira a Laca.

Reagovat
Gunner14

Stačí když porazí me ty šašky ze Stamfordu příští týden.

Reagovat
Gunner14

porazíme*

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych neřekl. Oproti minulý sezóně tam je velkej posun. Otázka je, jestli to bude na Big 4, protože to je šíleně našlapaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

City tuto sezónu s Liverpoolem aspiranti na titul.

Reagovat
Sm0ker

Soudit po prvním kole

Reagovat
JacksLFC

Mourinho to rozsoudil už v přípravě těma kecama

Reagovat
Kixi Syhimour

Dejte City ten titul rovnou

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Je to hnus, ale souhlasím. Tomuhle může jen těžko někdo konkurovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
blade115

Těžko říct, jestli dnes ten rozdíl udělala skvělost City nebo tragičnost Arsenalu. Já bych se třeba moc nedivil, kdybychom s nimi příští týden ztratili... City mají kádr úplně někde jinde a hlavně jim ten systém už funguje. Letos to bude opravdu mezi nimi a Live.

Reagovat
Sm0ker

Je smáznete jak malý kluky na hřišti!

Reagovat
Kixi Syhimour

No, proti Crystalu nám to nikdy nejde navíc venku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu plačeš už od včera. Come on, ešte je len 1. kolo.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, mně tu někdo nazval tím nejvíce pesimistickým fandou LFC. Ale proti Fryštáku se nám moc nedaří

Reagovat
Whitemedia

Fryšták

Reagovat
Hachim Mastour

Čo to trepe ten kkt v štúdiu. Guendouzi až na pár chybičiek hral super a mal by dostávať prednosť pred Xhakom. Ďalší zápas posadiť Ozila a Laca základ.

Reagovat
SunFells

Mkhitaryana, ne Özila. Stažení Ramseyho místo arména bylo hodně mimo.

Reagovat
Hachim Mastour

Však Torreira,Guendouzi-Lacazette,Ramsey,Mkhitaryan.

Reagovat
SunFells

Však ne.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Hokaido

Vypadá dobře. Snad ho Emery posadí v pravý čas a nezničí ho jako Wenger Iwobiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger minulou sezónu 2x prohra 3-0, Emery=2-0. Arsenal fans are happy now

Reagovat
Gunner14

Ta infestace fanoušků City v dalších 2-3 let, to bude humus

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Total a nechápeš prostě. Naprosto umělý klub bez tradice. Ale aspoň hned poznáš, komu je cca 15 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Manchester_City_FC

Btw. co si představuješ pod tradicí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil sa tvári v tom Arsenale ,že si nemá s kym nahrať ...pritom on je uplne zformy a uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože City tam mělo kiksy, ale Arsenal neproměňoval, i když City taky mohlo dát o pár golů víc.

City vlastně i když hrálo většinu zápasu bez D.Silvy, KDB, Saného a Kompase, tak dobrý výkon

Reagovat
fenixLFC

lichsteiner je ale dobre nesympaticka pi*a uz od pohladu a cech s edersonom sa prekonavlai v tom kto vyrobi vacsi fail...inak arsenal dnes nula bodov, lacazette posral co mohol

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna lacazette, který byl od příchodu suverénně nejlepší z celé naší ofenzivní fáze. Ok.

Reagovat
fenixLFC

co hovri viac o tej ofenzive nez o nom

Reagovat
smazaný uživatel

To si klidně můžeš myslet, každopádně všichni ostatní hráli mnohem hůř, proto moc nedává smysl vypichovat zrovna jeho

Reagovat
fenixLFC

mal som sa vyjadrit presnejsie- sance tam mal ale zadrbal ich teda strasny stylom. kazdeho hraca sa mi nechcelo hodnotit

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

dneska pôsobil dosť henryovsky. Asi to tie dlhé rukávy a biele strelky robili

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

lichteiner je hnusak, to je pravda, a ešte aj strašne pičuje spoluhráčom

Reagovat
PP

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Lovrena čeká návštěva u specialisty

ideálně nějaký expert přes hlavu...

Reagovat
Lacko_Boh

hm, low-hanging fruit Swarley, low-hanging fruit.

Reagovat
Swarley

jaký Liverpool, takové vtipy

Reagovat
Lacko_Boh

teraz neoberas ovocie ale vyslovene vykopavas zemiaky..vykopavas zemiaky Swarley.

Reagovat
Swarley

tak to jsem toho dnes pořád udělal víc než Ozil

Reagovat
Azazelo RD

To asi nejsi jediný důchodce, který to dokázal.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

boha on tam dal Saného na 3 minuty, to chtěl jenom pro srandu ještě plivnout do tváře hráčům FPL ne

Reagovat
mike.84
Reagovat
Counter
Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

smazane. co tam bylo?

Reagovat
Counter
Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
Error

Reagovat
jacobT

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
Miguel19

Hornyak by ho naučil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Lovren by to chtelo kopnout do prdele a koupit novy potadnyho a zodpovednyho stopera.... Ne nekoho kdo 4roky hraje strasne a pak se mu povede jeden pulrok a vyhlasuje ze nejlepsi obrance na svete... Pak jeste zataji zraneni a rekne to az den po deadline day.... Mazip se mi libi vic... Doufam (jestli bude zdravej) ze bude hrat v zakladu s VVD

Reagovat
YNWA__MSN

*Matip

Reagovat
JacksLFC

Proč meleš o Lovrenovi, kterej včera ani nehrál

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

Já z toho úplně vidím, jak už ve chvíli, kdy dal ruce do týhle polohy věděl, že to zkurvil a snažil se to nějak zachránit, z čehož bohužel vzniklo tohle. Určitě mu celou dobu běželo hlavou „Kurva, kurva, co to dělááááááám“ a muselo mu přijít, že to trvá hodinu. Je mi ho líto.

Reagovat
JacksLFC

určitě přesně tak to bylo jak říkáš....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

dobre no, s tim jak Liverpool a City zahrali, tak si rikam, ze ten titul bude letos krapanek slozitejsi... holt to vyhrajem jen o 3 body a ne o 15.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Lacko_Boh

Za mna spokojnost. Pokazili ti, od ktorych sa to cakal a City je inde. Od dalsieho kola ocakavam velke zlepenie v rozohravke resp. drzani lopty, to by potom az tak ani nemuselo vadit ze nemame kridlo (City hralo excelentne). Ako to Lenovi ide s loptou na kopackach? Lebo Peto dnes s nohami horsie ako ja. Este ze to vynahradil NIEKOLKYMI vybornymi zakrokmi.

Emery spravil jednu chybu, 11tka mala hrat od zaciatku miesto Xhaku.

BTW, co hrame za formaciu?

Reagovat
Counter

Leno je na tom v tomhle ohledu o dost líp.

Reagovat
Lacko_Boh

Nice. Hell yeah.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Teď je ale Arsenal v dost schizofrenní situaci. Nechat tam Čecha, kterej dneska chytil asi tři góly, nebo ho vyhodit kvůli mizerné rozehrávce?

Reagovat
Lacko_Boh

ja si myslim ze este dva-tri zapasy ako jednotka dostane, a ak by ich odchyta v podobnom duchu, zrejme Leno up. Ale dnes by to nebola sranda rozohravat ani DDGimu.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Hachim Mastour

4231 pri bránení 4411 tak ako aj za Wengera.

Reagovat
Lacko_Boh

4411? To mi nejak nevychadza. Rozpis sa :)

Reagovat
Hachim Mastour

Mkhitaryan, Ozil na úrovni Xhaku a Guendouziho a Ramsey ostáva vpredu.

Reagovat
Lacko_Boh

Ano, uz to vidim :) Mi uplne vypadlo ze Alexis prestupil do United.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrajete na dva útočníky? Xhaka/Torreira - Ozil, Ramsey, Mkhitaryan - Aubemayang, Lacazette

Reagovat
Lacko_Boh

spocitaj si to ;)

Reagovat
Hokaido

Protože Ozil je dlouhodobě nepoužitelnej na jiný pozici než na desítce.

Reagovat
tomasinho

Proto teď hrál pravé křídlo. Měli by hrát diamant.

Reagovat
Lacko_Boh

hmmm

Reagovat
Lacko_Boh

no neviem, nemame na to bekov

Reagovat
Counter

Nemá cenu vymýšlet všelijaké šílenosti, Emery preferuje 4-3-3 nebo 4-2-3-1, což budeme točit podle okolností a soupeře. Možná v krajní situaci sáhneme ke třem vzadu, ale cokoli jiného by mě překvapilo.

Reagovat
Hokaido

No spíš 4231 a při bránění 4221 jako za Wengera.

Reagovat
mr.Silver

Leno, Torreira, Lichsteiner a Laca do zakladu, a bude to fajn kazdopadne, to ze nemame kridlo, je pruser...

Reagovat
Lacko_Boh

Laca miesto Aubu alebo miesto Mikyho? :)

Reagovat
mr.Silver

Mikiho

Reagovat
Lacko_Boh

takze Laca na kridle ? Podla mna tak obcas zahrame.

Reagovat
mr.Silver

Auba na kridle, Laca na hrote

Reagovat
Lacko_Boh

tak som to myslel aj ja

Reagovat
mr.Silver

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Lacko_Boh

(ง'̀-'́)ง

Reagovat
mr.Silver

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
teenz

Reagovat
jacobT

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mindas

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
YNWA__MSN

Proc Leno do zakladu??? Si jako myslis ze je nekde kvalitativne na urovni DDG? Cech vychyta 3 goly a ty

Reagovat
Lacko_Boh

IMHO 451. Som ochotny diskutovat o 4231.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adoxx

Proč nehrál Torreira místo Xhaky?

Reagovat
SunFells

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
doocetung

hodte mi prosim kod na fantasy ligu popripade i na tu na sazce, s kapošem maném se musim pripojit

Reagovat
Counter

156688-32463

Reagovat
Nikikrew

No nic, povinna prehra proti City checked, ten tym je niekde inde. Goly som si pozrel, pri tom prvom to branil ako Guendouzi ? Velmi zle. Druhy gol velmi pekna akcia City.

Boli tam prvky pressingu co chce hrat Emery ci sme proti City vyzerali bezradne?

Reagovat
mr.Silver

Byl tam videt progress, pressing a sofistikovana rozehravka, ale moc nam to neslo, bude trvat par mesicu, nez si to sedne.

Reagovat
Nikikrew

prirodzene. TOP4 by bol naozaj uspech a velky pre nas. Verim, ze to dame. Na Chelsea ale uz musime bodovat

Reagovat
PP

Viděl jsem druhý poločas a Ozil, Xhaka a Mikh katastrofa.. Nejhorší Ozil, proč tohoto hráče jsme neposlali doprdele už loni nechápu.

Laca + Torreira musí hrát od začátku, Ozila poslat do Číny, Turecka, USA, kamkoliv..

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi, xhaka, ozil hruza, strašně chybí DC/DM, který by si to zorganizoval vzadu.. možná torreira by to mohl zvládnout. Jinak jestli city budou stavět sterlinga a mahreze a vynechaji kevina, tak pujdou do kytek. I když zřejmě ho šetřil po ms..

Reagovat
fenixLFC

skor nebude hrat gundogan

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se hráči šetřili po repre, jen pár hráčů, co přišli dobrovolně dřív, i když měli po MS volno (třeba Walker se Stonesem a chtěli hrát). Základ bude s největší pravděpodobností

vypadat takhle

Ederson

Mendy - Stones/Kompany - Laporte/Otamendi - Walker

Fernandinho

David/Bernardo - KDB

Sterling - Kun - Sané

Reagovat
smazaný uživatel

Sané se Sterlingem teda nejspíš prohození, ale ono to je stejně jedno, protože si často i mění pozice během zápasu.

Reagovat
YNWA__MSN

Proc chteji fans Arsenalu do zakladu Lena???? Cech dneska chytil minimalne 3 golovky

Reagovat
AC.Milan
Reagovat
YNWA__MSN

To sou ty maly domu... To driv neexistovalo.... Brankar tam neni od toho aby tam rozehraval.....

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

ty komentáře pod videem jsou skvělé

Flabbergasted, Petr doing his party tricks again.

they pay a lot of money for leno and put this piece of garbage playing against man city xD

Reagovat
icemike

No, ale chybělo to, že?

Reagovat
smazaný uživatel

ot: skok o tyci dopici

Reagovat
smazaný uživatel

a gesa <3

Reagovat
mayday

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

o medailich se rozhodovalo pokusy pres 6m, coz je neuveritelne a pamatuju to jen na zoh v riu. a i tam se přes 6 dostal jen vitez, tady dva a vitez dal v 18 letech 605, svetovy juniorsky rekord

Reagovat
Azazelo RD

Zimní olympijské hry v Riu se skoky přes 6 metrů nepamatuje ani Swarley.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem zaoceanske

Reagovat
mayday

Aha, díky, já jsem dnes nic neviděl. Rekord ale drží snad ještě Bubka s rekordem nějak 6,18 tuším.

Reagovat
Minister

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

úžasné niečo

Reagovat
smazaný uživatel

skvelé výkony na týchto ME, Amíci mi vôbec nechýbajú

Reagovat
havrys99

Reagovat
Azazelo RD

Jinak ještě Jakob Ingebritsen brutál.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Azazelo RD

Jen teda člověk čeká půl hodiny na naše sprintery, aby pak viděl Stromšíka se napít vody.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste behem toho musi poslouchat rozhovor s vrzalovou

Reagovat
Azazelo RD

Mohli pozvat nějakou pěknou holku.

Reagovat
mayday

Arsenal už se asi v klidu sám pasoval do boje o šestý místo. Protože ten kádr je oproti těm ostatním týmům že špice prostě slabej.

Reagovat
Counter

Anebo je první, který hrál proti ManCity.

Reagovat
smazaný uživatel

lietajúci Švéd - juniorský svetový rekord neuveriteľných 605, kam tento borec môže ísť? wow

v skoku o žrdi samozrejme

Reagovat
Coutinho10

ted jsem si projel vsechny highlighty a LFC super Manemu to cislo 10 asi taky sedlo, tak snad vydrzi a bude pokracovat dal

Reagovat
smazaný uživatel

Si nepozeral? 1. kolo?

Reagovat
Coutinho10

nebyl jsem o vikendu doma, takze jsem rychle sjel jenom MOTD ze soboty a pak zvlast dnesni highlighty, takze o to vic jsem natesenej na 2. kolo ktery ukaze, jestli to dokazeme zopakovat i venku ...CP bude tezsi souper

Reagovat
Robochelsea

Ako je možné, že mám vo fante Game week #1 63 bodov a pri overall points mi ukazuje 32?? A podľa tých 32 som aj zaradený v rebríčku, inak by som bol 7.na Slovensku

Reagovat
mikelinos

Protože ty žebříčky ještě nejsou aktualizované a tobě to furt ukazuje tvůj bodový zisk s předešlých dvou dní

Reagovat
Mastný Chobot

Musíš počkať do zajtra

Reagovat
blade115

Maurizio Sarri: "Higuaín? Jsem trochu zklamaný, ale myslím, po přestupovém období bývá každý tak trochu zklamaný."

Už pindá.

Reagovat
hona.kub

co čekal s Moratou, zázraky?

Reagovat
smazaný uživatel

Morata a na lavičce má nejlepšího hroťáka Girouda - blázen Sarri

Reagovat
Miguel19

Za první kolo PL spolu s českou ligou výhra 42K.

Reagovat
hona.kub

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Lacko_Boh

fuuuuuu

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Busby babes

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Hokaido

Nemá někdo prosím stránku, kde jsou passmapy jako dělá 11tegen11 na twitteru? Letos to nějak fláká, nemá třeba včerejší Wolves a dneska ještě není Arsenal ani Soton.

Reagovat
YNWA__MSN

Rangers a Steven Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

a

Reagovat
YNWA__MSN

Rangers ted hrajou krasnej utocnej fotbal s vysokym presingem... Podobne jako Lfc.. Pekne to tam koucuje Stevie Snad se dostanou do EL a bude to konecne tesnejsi boj o titul v lize.... Doufam ze az Klopp(kterej je podle me jednim z nejlepsich treneru) odejde do duchodu, tak ho snad Stevie nahradi

Reagovat
Counter
Reagovat
Azazelo RD

Faul na míč.

Reagovat
smazaný uživatel

danny welbeck: do you have a boyfriend?

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Okamzite jsem vedel ze nekde v replies bude ten Chicharituv gol.

Reagovat
Busby babes

tak chtel taky dat gol hlavou...

Reagovat
Čenda

Ale za ten gól by ml mít 1+1, asistoval si na hlavičku

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

Potom link na MOTD poprosim

Reagovat
Minister

Samozrejme, že je. Už len ten Kos s Flaminim tam + ľudia by snaď takto naobliekani v lete neboli.

Reagovat
kvasha16

bol som napity a take detaily som si nevsimal no

Reagovat
Mastný Chobot

Nie je, no. Flamini sa kvôli tej fotke vrátil do klubu, Kos vyzdravel a ľudia v auguste nosia zimné bundy.

Reagovat
Svatej

Mazec, jak zoufale si ten jeho odchod vsichni preji, az z toho mrazi.

Reagovat
teenz

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Čenda

Reagovat
Masi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Je nejaka FANTA mám PL kam bych se mohl přidat?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele