Informace

  • Celé jméno
    N'Golo Kanté
  • Číslo dresu
    ?
  • Datum narození
    29.03.1991
  • Výška
    168 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    70 kg

Národnost

  • Francie

Aktuální statistiky v klubu Al Ittihad FC (KSA)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Mistrovství světa klubů 2023
2
167
1
0
0
0
0
0
0
Celkem
2
167
1
0
0
0
0
0
0

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Francie
53
4112
2
0
0
0
8
0
0

Články

Kantého nominace na EURO 2024? Nepravděpodobné. Deschamps nechává dveře otevřené

Je tomu přes dva roky, co N'Golo Kanté naposledy nastoupil za francouzskou reprezentaci. A v současné chvíli není moc pravděpodobné, že by se v blízké budoucnosti v dresu Les Bleus, tedy hlavně s ohledem na letní evropský šampionát, objevil. Didier Deschamps, kouč Francie, nevyloučil jeho případnou nominaci. Ve finále ale nemá velkou potřebu záložníka povolávat.

Kanté následuje Benzemu, podepsal čtyřletou smlouvu s Al-Ittihadem

Al-Ittihad Club oficiálně získal N’Gola Kantého, jenž se k mistrovi Saúdské Arábie vydává jakožto volný hráč z Chelsea. Dvaatřicetiletý záložník se dohodl na smlouvě do roku 2027 a podle novináře Fabrizia Romana si může celkem vydělat 100 milionů eur...

Al-Ittihad získá po Benzemovi další zvučnou posilu, dotahuje se přestup Kantého

Karim Benzema se může těšit v Al-Ittihadu na svého bývalého parťáka z reprezentace. Podle italského insidera Fabrizia Romana bude brzy oficiálně oznámený příchod N’Gola Kantého, který se přesune do Saúdské Arábie jako volný hráč z Chelsea. Naplánováno má být během úterý ještě poslední kolo jednání, na němž by měla být stvrzena spolupráce do roku 2025.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele