LaLiga - souhrn 8. kola

13.10.2017, 22:54, aktualizováno 16.10.2017, 22:57
Komentáře a souhrny
Celta Vigo vysokým rozdílem vyhrála na půdě Las Palmas. Atlético si s Barcelonou ve šlágru kola body podělilo. Athletic si poradil se Sevillou, Real Madrid za sebou má další trápení a tentokráte s dobrým koncem, díky gólu Ronalda udolal Getafe. Real Sociedad uspěl v Alavésu, Valencia porazila Betis v utkání, v němž padlo devět gólů...

UD Las Palmas - Celta Vigo 2:5

16.10.2017 21:00

Góly: 90. Vitolo, 90+3. Loïc Rémy - 16. Emre Mor, 20. Iago Aspas, 49. Iago Aspas, 71. Pablo Hernández, 76. Iago Aspas

Celta Vigo si velmi snadno poradilo se soupeřem na Kanárských ostrovech a tamní Las Palmas opět selhalo. Ještě minutu před koncem to navíc vypadalo na debakl, neboť hosté vedli o pět branek! A z velké části za to mohl veterán Iago Aspas, který dnes nasázel do sítě soupeře hattrick.

Že by to mohlo být tak jasné, to si mysleli možná jen zarytí fandové hostujícího týmu. Las Palmas doma bojuje a vůbec není příjemným soupeřem, ale Celta Vigo si z toho vůbec nic nedělala a dnes opět díky atraktivnímu hernímu pojetí deklasovala svého soupeře. A to přesto, že musela téměř 40 minut dohrávat bez vyloučeného brankáře Rubéna Blanca!

Už po šestnácti minutách dostal do vápna krásnou nahrávku mezi obránce mladík Emre Mor a po zpracování poslal druhou nohou míč do sítě! To byl pro domácí ekipu velký šok a její hra se zbortila jako domeček z karet. Rozhodně to ale nebylo vše, protože o pouhé čtyři minuty už hosté stačili navýšit své vedení. Postaral se o to Iago Aspas, který si naběhl do pravé části pokutového území a zamířil k bližší tyči - 2:0.

Bleskový úvod, který domácí hodně zaskočil. Kazili nahrávky, nedokázali udržet míč a dostat jej alespoň trochu blíže soupeřově bráně. Domácí se osmělili v podstatě díky standardním situacím. Další povedený roh měl na starosti Momo a David García hlavičkoval velmi dobře! O další šanci se postaral Momo, který byl hodně aktivní co se týče střelby.

První půli zakončil povedeným průnikem Oussama Tannane, který stihl ještě zakončit, ale pálil jen do brankáře Rubéna Blanca. Pár minut po změně stran se Aspas prodral za záda domácích obránců a ačkoli mu mnoho prostoru nenechali, dokázal tvrdě vypálit. Domácí brankář Chichizola dnes prožil hodně špatný večer, protože jeho obránci pozdě reagovali na Aspasův náběh a v samostatném zakončení neměl Aspas potíže - 3:0.

Ty měl jeho ceek o chvíli později, protože brankář Blanco fauloval ve vápně Jonathana Calleriho a byl sudím vyloučen! Čtvrtou branku utkání ale měli na svědomí opět hosté, konkrétně Pablo Hernández. Jeho rána zpoza vápna zapadla přesně k tyči. A když pak Aspas po nahrávce k vápnu od Sista uzavřel hattrick, Las Palmas bylo na omdlení. Zápas ale nezabalilo a vrhlo síly do zoufalého útoku.

Přesto utkání alespoň trochu zdramatizovalo. Brankář Álvarez nedokázal pokrýt ránu z úhlu, kterou měl na svědomí Vitolo. Ten si obhodil prvního protihráče a sám před brankářem nezaváhal. A pouhé tři minuty po něm ještě jednu branku přidal zkušený útočník Loïc Rémy, který uháčkoval svého soka ve vápně a přidal svou třetí branku ve třech duelech.

Více informací k zápasu

Real Betis - Valencia CF 3:6

15.10.2017 20:45

Góly: 79. Joel Campbell, 80. Tonny Sanabria, 84. Cristian Tello - 35. Geoffrey Kondogbia, 45. Gonçalo Guedes, 64. Rodrigo, 74. Santi Mina, 88. Simone Zaza, 90. Andreas Pereira

Neuvěřitelné utkání se odehrálo v Andalusii na půdě Betisu. Valencia tam v průběhu zápasu vedla už o čtyři góly, ale Betis se díky třem brankám vrátil do zápasu, jenomže nakonec stejně prohrál, protože v závěru Netopýři přidali další dva góly. Valencia vyhrála na Betisu 6:3 a vyhoupla se už na druhé místo za vedoucí Barcelonu.

Od začátku zápasu panovala na stadionu Benita Villamarína skvělá atmosféra. Oba celky se prezentují ofenzivním fotbalem, takže vše vypadalo na parádní fotbalovou podívanou a vskutku tomu tak bylo.

Bohužel pro domácí se však začala prosazovat výhradně Valencia, která poprvé udeřila ve 35. minutě. Parejo rozehrál rohový kop a Kondogbia hlavou zatloukl balón do sítě. Francouzský záložník byl v pokutovém území trestuhodně nehlídán. Betis se sice snažil o odpověď, ale Valencia ho k ničemu nepustila a naopak v závěru prvního poločasu si vytvořila tlak a podruhé udeřila. Výsledkem náporu byla naprosto fantastická rána Guedese, na kterou Adán neměl nárok.

V 53. minutě dostali domácí šanci vrátit se do zápasu. Sudí Sánchez viděl Kondogbiovo hraní rukou a nařídil pokutový kop. Jenomže León tíhu okamžiku nezvládl, trefil střed branky a gólmana Neta, takže Valencia dál vedla o dvě branky. O chvíli později navíc zvýšila už na 3:0, když využila dalšího katastrofálního bránění rohového kopu. Parejo znovu poslal krásný centr a tentokrát Rodrigo Moreno hlavou překonal Adána. A když si pak v 74. minutě pohrál s obráncem Mandim Santi Mina a tečovanou ranou zvýšil na 4:0, zdálo se být hotovo. Pravdou je, že Minově brance předcházela Gayova ruka, po které se měla hra přerušit, ale na to už se nikdo ptát nebude. V tuto chvíli by si na Betis už asi nikdo nevsadil, jenomže domácí se dokázali vrátit do zápasu.

Obrovskou chybu v rozehrávce defenzívy Valencie využil Campbell umístěnou střelou k tyči a hned vzápětí se vyhnul ofsajdové pasti Antonio Sanabria, kličkou brankáři si otevřel branku a zakončil. Betis deset minut před koncem ztrácel dvě branky a byl tedy zpátky ve hře. V 84. minutě přidělal kouči Marcelinhovi další vrásky brankou na 3:4 Tello, opět krásným technickým obstřelem a Betis už ztrácel jediný zásah! Stadion Benito Villamarín byl v euforii a hnal domácí za vyrovnáním. Ti se tak trochu nechali strhnout skvělou atmosférou a ještě více otevřeli hru, což se stalo osudným.

Dvě minuty před koncem dostal pas za obranu Simone Zaza a nekompromisní dělovkou vrátil Valencii dvoubrankový rozdíl. Ve třetí minutě nastavení pak ukončil bláznivé utkání šestou brankou do sítě Betisu Pereira. Valencia vyhrála v Seville 6:3, zůstává nadále neporažena a je už druhá za vedoucí Barcelonou.

Více informací k zápasu

Málaga CF - CD Leganés 0:2

15.10.2017 18:30

Góly: 56. Gabriel, 78. Alexander Szymanowski

Málaga zůstává pevně přikovaná u dna ligové tabulky, když nezvládla další domácí utkání. Všechny body si z La Rosaledy odvezl Leganés, mimochodem v tabulce už šestý! Los Legionarios neprohráli čtyři utkání v řadě, během kterých ani neinkasovali. Výhru 2:0 zařídili po změně stran Gabriel a Szymanowski.

Domácí Albicelestes byli odhodlání ukončit čekání na první výhru a do utkání opravdu vstoupili o něco aktivněji. Rolán dokonce z úhlu postupoval na Cuellára a trefil tyč. Akce tím ještě nekončila, protože k dorážce se dostal Mula a odkrytou branku vysoko přestřelil. O tři minuty později byl v podobné akci na druhé straně Amrabat a zde si úspěšný zákrok připsal Roberto. Leganés měl ještě jednou velkou příležitost na konci prvního poločasu, ale v pádu zakončující Gabriel jen těsně minul Robertovu branku.

Branky začaly padat na La Rosaledě až po změně stran a výhradně do domácí sítě. Amrabatův povedený kop ještě Roberto zlikvidoval, ale o chvíli později byl na Gabrielův pokus krátký. Dlouhý nákop po přímém kopu propadl a Gabriel neměl problém trefit odkrytou branku. Málaga sahala v 58. minutě po vyrovnání, Rolán dobře hlavičkoval a ještě lépe zasáhl Cuellár. Byla to však jedna z mála šancí domácího celku. Leganés jinak kontroloval hru a v 78. minutě vstřelil druhý gól. Domácí defenzívě pláchl Alexander Szymanowski a postup sám na brankáře bezpečně proměnil.

Málaga navíc neudržela nervy na uzdě a Recio byl po strkanici vyloučen. Oslabení domácí už samozřejmě na zvrat neměli a po další porážce jsou nadále beznadějně poslední.

Více informací k zápasu

Girona FC - Villarreal CF 1:2

15.10.2017 16:15

Góly: 40. Cristhian Stuani - 9. Cédric Bakambu, 20. Cédric Bakambu

Villarreal potvrdil zlepšenou formu a na půdě nováčka z Girony zvítězil díky dvěma brankám Cédricka Bakambua 2:1. Domácí rozhodně nebyli bez šance, spoustu příležitostí zazdili a prosadit se dokázali jen jednou.

V roli favorita byl bezpochyby Villarreal, který už ve čtvrtek čeká pražská Slavia. Žlutá ponorka byla v úvodu hodně aktivní, což zároveň přetavila v góly. Ještě než se tak stalo, Bakambu posílal balón před branku, kde žádného adresáta těsně nenašel. Nicméně v obraně Girony byly velké skuliny, Bakambu si převzal ideální pas za obranu a chladnokrevně k tyči zakončil.

Villarreal se rychlou brankou uklidnil a ve 20. minutě odskočil už na rozdíl dvou branek. Byla to opět rychlá akce a paráda v podání Cédricka Bakambua, který znovu ukázal precizní zakončení.

Girona sice hru vyrovnala, ale do zakončení se v šestnáctce Villarrealu vůbec nedostávala. Až ve 39. minutě přišel centr na zadní tyč a hosty zachránilo po hlavičce břevno. Girona ještě zůstala u balón a minutu na to udeřila. Tlak po rohovém kopu vyústil ve střílenou přihrávku Espinosy a na přední tyči ji tečoval za záda Barbosy Cristhian Stuani. Nováček LaLigy byl zpátky ve hře.

Hned na začátku druhého poločasu byla Girona blízko vyrovnání. Stuani potáhl akci, rozdělil balón na Maffea, který trefil boční síť. Po hodině hry zase odmítl zvýšení Carlos Bacca, jehož ránu vyrazil Iraizoz. Domácí se ale osmělovali čím dál více, Stuani zkoušel zakončit nůžkami a moc nescházelo a vůbec největší šanci na vyrovnání spálil čtyři minuty před koncem nejprve Luiz, když orazítkoval břevno a z dorážky přestřelil Maffeo. Villarreal přežil klinickou smrt a až do závěrečného hvizdu výsledek ubránil.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Deportivo La Coruña 0:0

15.10.2017 12:00

Góly: -

Nedělní porce zápasů LaLigy odstartovala krátce po poledni a duel Eibaru s La Coruňou bohužel divákům branku nenabídl. K vidění bylo pramálo šancí a spíše urputný boj o každý decimetr hrací plochy.

Už první poločas nabídl jen jednu příležitost a to na straně hostujícího Deportiva. Mimochodem ani La Coruňa a ani Eibar si nemohou nějak vyskakovat, oba celky se pohybují jen těsně nad hranicí sestupového pásma a zisk tří bodů by jim hodně přilepšil.

Pojďme však k šanci La Coruni. Andone se po rychlé přihrávce dostal do blízkosti Dmitroviće, ale opora domácích rychle vyběhla, zmenšila střelecký úhel a situaci zvládla. Jak už bylo řečeno, po hříchu to byla jediná velká šance prvního poločasu.

Ani druhý poločas nebyl v tomto ohledu optimální. Znovu se urodilo jen velmi málo brankových příležitostí. Konečně se ale přihlásil o slovo Eibar, k hlavičce se totiž dostal Escalante a Uzoho si také připsal zákrok. O chvíli později pálil Escalante znovu a pro domácí vybojoval rohový kop.

Devět minut před koncem neměl Uzoho problém ani s tečovanou střelou Garcíi a vše vypadalo na bezbrankovou remízu. Diváci ale nakonec přeci jenom viděli gól. V nastavení poslal balón do sítě Enrich, ale nepohlídal si ofsajdovou past a jeho gólovou radost mu překazil zdvižený praporek.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - FC Barcelona 1:1

14.10.2017 20:45

Góly: 21. Saúl Ñíguez - 82. Luis Suárez

Již sedm let nedokázalo Atlético Madrid ve španělské La Lize porazit Barcelonu a nejinak tomu bylo i tentokrát. Madridský celek si sice vydobyl brzké vedení zásluhou Saúla Ňígueze a mířil za zlomením této černé série, jenže osm minut před vypršením základní hrací doby dokázal srovnat neúnavný Luis Suárez a zajistil Barceloně cenný bod, díky němuž katalánský velkoklub nadále vévodí ligové tabulce s pětibodovým náskokem na druhý Real Madrid.

Ne že by svěřenci Diega Simeoneho na barcelonské vyzrát neuměli, ostatně v posledních letech tohoto soka hned dvakrát vyřadili v Lize mistrů, ovšem v domácí soutěži podobný úspěch naposledy pamatují v roce 2010. Suárezova pozdní hlavička po centru Sergiho Roberta byla navíc vůbec prvním inkasovaným gólem, jaký Atlético dostalo v lize na svém novém stadionu.

Očekávané utkání započalo pěkně zhurta. Již v první minutě šli hosté málem do vedení, když výtečnou akci Messiho zarazil před Suárezovou dorážkou do odkryté brány až na poslední chvíli Saúl Ňíguez. Poté se již tvorby hry ujalo Atlético a Marc-André ter Stegen se musel dvakrát vytáhnout proti nebezpečným ranám Antoina Griezmanna. Po dvaceti minutách už byl ale i německý gólman bezmocný proti Ňíguezově nechytatelné dělovce zpoza pokutového území.

Krátce po změně stran měl na kopačce vyrovnání Luis Suárez, jenže na Jana Oblaka si ani s tvrdou ranou nepřišel. Když pak z přímého kopu orazítkoval Lionel Messi jen brankovou konstrukci, začali domácí příznivci doufat, že tentokráte to již proti Barceloně vyjde. Barcelona se však ani s přibývajícími minutami nevzdávala a aktivní Suárez se nakonec po sérii neúspěšných pokusů přece jen dočkal. Nezastavitelný uruguayský forvard se v 82. minutě odpoutal od Stefana Saviće a poslal hlavou pas Sergiho Roberta mimo Oblakův dosah.

Vzápětí se málem schylovalo k velkolepému obratu, avšak ani Suárez, ani Messi z dalšího nebezpečného přímého kopu nakonec neuspěli. Barcelona si tak z Madridu odváží bod za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Sociedad 0:2

14.10.2017 18:30

Góly: 77. Mikel Oyarzabal, 81. Aritz Elustondo

Baskické regionální derby mezi Deportivem Alavés a Realem Sociedad ovládli druzí jmenovaní, a to v poměru 2:0. Po černé čtyřzápasové sérii, během níž družina kouče Eusebia získala jediný bod, se tak vrátila na vítěznou vlnu a znovu s třinácti body na kontě atakuje pohárové příčky. Alavés naopak po nedávném vítězství nad Levante znovu padl do zajetých kolejích a připisuje si sedmou porážku z úvodních osmi ligových kol.

Sociedad se do zápasu pustil s cílem udržet míč na kopačkách a trpělivou hrou soupeře rozebrat, jenže domácí na tento scénář byli připraveni a z nebezpečných protiútoků hrozili více než dost. Italský kouč De Biasi nastolil v klubu z Vitórie jasný řád, ovšem vyšší kvalita soupeře nakonec rozhodla o triumfu Sociedadu díky zásahům Oyarzábala s Elustondem v závěrečné čtvrthodině.

První půle nabídla hektickou podívanou, kdy se hra rychle přelévala ze strany na stranu. Antonio Pedraza opakovaně ukazoval osamocenému beku Odriozolovi záda a první slibné šance připadly Alavési. Manu García ani Munir El Haddadi však se svými pokusy neuspěli, přestože druhý jmenovaný se ocitl v obzvláště nadějné pozici. Hosté kontrovali soustavným tlakem, avšak obrana Duarte, Ely, Maripán, Alexis si dokázala poradit se vším, co na ni soupeř vrhl.

Po změně stran to už ale byla jiná písnička. Hráči Sociedadu neztratili trpělivost a třináct minut před koncem šli do vedení, když Odriozola místo centru našel pasem nakrátko Mikela Oyarzabala, jenž si ještě v hloubi pokutového území stihl míč zpracovat a následnou přízemní ranou z klubka protihráčů překonal brankáře Pacheca na zadní tyči.

Než se Alavés stihl pořádně vzpamatovat, už dokonce musel dotahovat dvoubrankové manko. Nakrátko rozehraný roh totiž Xabi Prieto s Adnanem Januzajem propašovali po zemi až do šestnáctky k Aritzi Elustondovi, jenž poslal šance domácích na bodový zisk k ledu a stanovil konečné skóre 2:0. V příštím kole uvítá Sociedad v San Sebastiánu barcelonský Espanyol, zatímco Alavés se pokusí vymanit ze zóny sestupu v Seville proti rozjetému Betisu.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Madrid 1:2

14.10.2017 16:15

Góly: 56. Jorge Molina - 39. Karim Benzema, 85. Cristiano Ronaldo

Opět s velkými problémy se potýkal Real Madrid, byť derby s Getafe nakonec výsledkově zvládl. Bílý balet se ale nečekaně nadřel, vedl sice zásluhou Karima Benzemy, ale domácí srovnali díky Molinovi a ještě pět minut před koncem drželi nerozhodný výsledek, než Real spasil Cristiano Ronaldo.

Zinedine Zidane vsadil na poněkud překvapivou jedenáctku. Pouze na lavičce náhradníků zůstali záložníci Modrić s Iscem a od úvodní minuty dostali příležitost například Casilla, obránce Hakimi či záložník Llorente.

Real začal dle očekávání hodně aktivně, v 11. minutě pohotově pálil Ronaldo a Guaíta si připsal důležitý zákrok. Real každopádně obléhal branku Getafe, ale prosadit se dokázal až ve 39. minutě, kdy se Benzema elegantně vyhnul protihráči a střelou na zadní tyč poslal Real do vedení.

Hosté věděli, že pokud rychle nevstřelí druhý gól, mohou mít problémy a přesně to se stalo. Nejprve zazdil velkou šanci Marcelo, i když je nutné pochválit brankáře Guaítu, a následně Getafe vyrovnalo. Fajr poslal na malé vápno přesnou přihrávku, Ramos a Nacho jí nedokázali zablokovat a Jorge Molina dotlačil balón do sítě.

Real okamžitě přepnul na vyšší obrátky, ale Ronaldo poslal přímák vedle a zahazoval i další šance. Pět minut před koncem zápasu přišla Portugalcova hvězdná chvíle, Isco mu předal balón a Ronaldo tvrdou ranou z voleje rozhodl o vítězství Realu.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Sevilla FC 1:0

14.10.2017 13:00

Góly: 43. Mikel Vesga

Sevilla nezvládla zápas na San Mamés a po porážce 0:1 může přijít o průběžné druhé místo. Výhru Basků zařídil ještě v prvním poločase Mikel Vesga.

Andalusané se mohli přiblížit vedoucí Barceloně a v zápase s Athleticem nebyli vyloženě horším týmem, ovšem selhali v koncovce. Především v prvním poločase si dokázali vytvořit zajímavé příležitosti, které ale gólem neskončily. Ve 34. minutě vyslal nebezpečný přímý kop obránce Corchia a brankář Arrizabalaga raději vyškrábl pokus na rohový kop. O chvíli později se šikovně uvolnil i Ben Yedder, ale střela nebyla důrazná a Kepa si s ní znovu poradil. Do třetice pak neuspěl ani Carole, který se sice dobře prosmýkl obranou, ale Arrizabalaga byl znovu pozorný.

Bilbao předvedlo trpělivý výkon, první poločas drželo ofenzívu Sevilly na uzdě, aby krátce před přestávkou zasadilo hostům nepříjemnou ránu. Po autovém vhazování propadl balón uvnitř pokutového území Sevilly, načež se ocitl sám před brankářem Vesga a pohotovým lobem otevřel skóre utkání.

Sevilla se z inkasovaného gólu nemohla vzpamatovat a to ani po změně stran. Hned ve 48. minutě se domácí García snažil vymodlit pokutový kop, ale neúspěšně a v další šanci těsně nedosáhl na balón Vesga.

Čas ubíhal pro hosty velmi rychle a ti stále ne a ne vyrovnat. Minutu před koncem odmítl definitivní pojistku zkušený Aduriz, ovšem Sevilla nedokázala vyrovnat ani během dlouhého šestiminutového nastavení a v Bilbau na San Mamés prohrála.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Levante UD 0:0

13.10.2017 21:00

Góly: -

Zápas na Estadi Cornellá-El Prat divákům branku nenabídl. Předehrávka španělské LaLigy mezi Espanyolem a Levante skončila nezáživnou dělbou bodu, přestože zejména domácí měli velký počet gólových příležitostí.

Katalánci mohli přitom udeřit už v 10. minutě, ale asi největší šanci celého zápasu zpackali. Jurado to ještě udělal dobře, když po rychlém sprintu nebezpečně vypálil, ale dorážející Baptistao měl zkrátka vstřelit gól a ne přestřelit branku! Domácí to muselo mrzet, protože Levante směrem dopředu nic nehrálo. Hosté se sice spoléhali na rychlé brejky, ale žádný nebezpečný se beztak neurodil.

V 63. minutě byl Espanyol znovu velice blízko vedoucí branky, ale Baptistao naprosto z ideální pozice hlavou trefil Fernándeze a Moreno pak z dorážky jak jinak, než přestřelil. Espanyol nešel do vedení ani po ráně Dardera, která divže nepřelomila břevno!

Když už se domácím přeci jenom podařilo zlomit střelecké prokletí, zasáhl hlavní sudí a po odpískání útočného faulu pokračoval nerozhodný výsledek 0:0. Zbytek zápasu včetně nastavení si už Levante pohlídalo a nakonec může být s bodem navýsost spokojeno, protože branku Lópeze prakticky nedokázalo nijak ohrozit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona871024:322
2.Valencia CF853021:1018
3.Real Madrid852115:717
4.Atlético Madrid844013:516
5.Sevilla FC85129:416
6.CD Leganés84227:314
7.Real Sociedad841319:1713
8.Villarreal CF841311:1013
9.Real Betis841317:1713
10.Celta Vigo832318:1311
11.Athletic Bilbao832310:911
12.Levante UD82428:1010
13.Espanyol Barcelona82337:119
14.Getafe CF822410:98
15.Deportivo La Coruña82249:168
16.SD Eibar82153:177
17.Girona FC81347:136
18.UD Las Palmas82067:186
19.Deportivo Alavés81073:123
20.Málaga CF80174:181

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (193)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho máš velkýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Leo na pána 2 krát z päťky do nebies

Sergio zas nechal vyniknúť brankára

brvno, nepísknutá 11, neuznaný gól v závere...

vs

levante nastúpilo v ružových dresoch, v polčase išli do šatne a po 90 minútach odišli do šatne s bodom...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se to rýsuje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo utrpení.. Nicméně zápas venku po repre pauze, takže jsem schopnej to přehlídnout.

Reagovat
Kenneth

Skoda jen ze utrpeni uz je to celou sezonu.

Reagovat
JM

La liga a LM je zatím jak noc a den.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný král

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam co skodi CR7, Benzema ani Bale to nejsou.

Posledni dobou jeden z nich totalne bez formy

Nahravka sel vzduchem, tezky jak prase a stejne ten nabeh a prvni dotek bezchybny

Upoceny gol na konci. Aspon divadlo o titul pokracuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam 2*

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vás mile překvapil Achraf?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zatím to zvládá nad očekávání. Jsem ale zvědavej na sestavu ve úterý, jestli ho tam Zidane šoupne nebo ne.

Reagovat
Israha

Na svůj věk a minimum zkušeností hraje velice slušně, ale zas bych nepřechvaloval. Efektivní při podpoře útoku je asi tak, jako Danilo...

Reagovat
smazaný uživatel

V úterý bych to viděl spíš na Nacha.

Reagovat
smazaný uživatel

Dozadu Dopredu (zatiaľ)

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale byla to mizerie. Aspon Ronaldo dal gola.

Snad se ten tym uz konecne odrazi z krize a zacne valcovat jako minulou sezonu.

Zatim Kroos a Modric dost fadni vykony, Asencio vesmes z formy.

Isco a Asencio sobci mezi sebou a Ronaldo je v teto trojice jako ruska hlidac dziny tech dvou hracu.

Jinak dneska bida a predevsim v obrane Nakonci malem inksovali

RM zatim nehraje jako tym a efektivita je mizerna.

Isco a Asencio chteji byt lidrem ale nemaji formu a skodi tymu atd.

Misto valec pro nejlepsi strelce tymu, tak strileji si sami pro sebe.

Obcas pak vypada, ze CR7 hraje tymove , ale on je od toho aby tam nasazel 1-2goly, tim by meli klid. Ale ne, ti 2 si to tam sobci pro sebe.

CR7 v posledni nekolik zapasu, spise musel nahravat a ty nahravky casto nedostaval.

Hlavne je videt, ze pak ten tym je dost neklidny a i dneska za stavu 1-2 to same.

Bali o vysledek, 2 chyby a z toho jednu strelu ktere skrtnul vnejsi spojnice branu...

Za takove situace beru zpet trojice BBC Pac takove random hra od Isco a Asencio se mi nelibi od zacatku sezonu

Reagovat
pantondavo

Tak takhle chutná gól z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Zinedine Zidane - 100 matches as RM coach, 75 wins, 273 goals, 7 trophies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Zkušený hráč ví přesně, kdy má napálit míč do brány, aby jeho tým zvítězil. Je to Král.

Reagovat
ramm+

Král-doklepávač

Reagovat
ramm+

A vůbec, kolikrát sebou dnes trapně yebnul na zem, nesledoval jsem to, ale ty to budeš vědět..?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně 0x.

Reagovat
ramm+

Tak to tedy překvapil, i když tomu tedy nevěřím

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš toho delfína s teatrálními pády a neopakovatelnými faily?

Reagovat
valloire

Další rekord geniálního Zizua.

Reagovat
pantondavo

Jakej?

Reagovat
valloire

13 zápasů venku - 13x za sebou demolice soupeře. Je to i v expresce.

Reagovat
Dayman

Reagovat
Pasha

Až na to slovo "demolice" beriem. Taká séria sa nerodí pravidelne. Demoláciami by som to však ani náhodou nenazval.

Reagovat
valloire

Já jo. Soupeř je vždycky zdemolován.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel Oyarzabal dalsi gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza

Reagovat
LAM

Škoda.Po prvním poločase jsme se dost zlepšili,ale nepadalo to tam.Remíza nakonec není tak zlá.4body na Atlety a 5 na Real po tomhle zápse jde,ale příště snad lepší výkon.

Reagovat
Teoretik

Skvělé zlepšení v druhé půli. Hlavně Suárez a Gomés mě v něm překvapili. A střídání Roberta a Deulofeua? Dokonalé oživení od Valverdeho, podobně jako proti Palmám, zjistil kde je třeba udělat změnu, a vyšlo to

Reagovat
Ángel di María 22

Konecne ztrata, nejak to zacit muselo

Reagovat
Teoretik

V nejtěžším zápase ligové sezóny? Bod = spokojenost, teď už neztratíme

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Barcu jednoznačne Anoeta

Reagovat
Jordi Alba

Tam nás kolikrát přejedou tak i herně, že to vypadá, že tam nastoupilo Atlético s Realem dohromady.

Reagovat
valloire

Reagovat
Messiáš

Reagovat
misinho7

len pred chvilou sme vas rozobrali jak hracku a teraz zrazu zapas s atletmi najtazsi

Reagovat
Teoretik

Snad nemůžes takový přátelák brát vážně

Reagovat
valloire

https://youtu.be/tYJtv3YDvxk?t=854

jo, to nikdo vážně moc nebere

Reagovat
Majk91

jasne ked hraci hrali na pol plynu a realisti ako keby hrali o zivot.

Reagovat
JM

Reagovat
misinho7

to ste vazne taki idoti?

Reagovat
madridcan

Keby hrali ako o zivot, tak sa na druhy polcas nevyjebu

Reagovat
smazaný uživatel

Torres 300. zápas v la lige

Tak snáď na dlho posledný.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Baronne

Reagovat
Switchback

Dobrá remízka

Reagovat
Majk91

Kazdy bod z Atletica dobry a navyse asi maximum co sa dalo z tohto zapasu vytazit. Stale na baletky ostava slusnych 5 bodov naskok, navyse ich Wanda Metropolitano este len caka. Prvy polcas strasna bieda, kazdy len alibisticky nahraval na najblizsieho hraca a okrem Messiho nikto nebol schopny potiahnut loptu. Po prestavke sa hra trochu zlepsila, Gomes zacal konecne nieco hrat, ked siel na Iniestovu poziciu a deulofeu to tam celkom rozprudil na tej pravej strane, ale aj tak nic moc. Na Rakitica zacinam chytat alergiu, z neho sa stava tak neskutocne nudny hrac a pritom to bol jeden z mojich najoblubenejsich. Pomaly, nekreativny, bez techniky... nechapem preco Paulinho nehrava castejsieho na miesto neho. Sua sa konecne trafil a dnes urcite nebol tak marny, navyse nechybalo vela a mohol tak fuknut este jeden

Reagovat
smazaný uživatel

sanci nebylo malo, raketa je furt stejnej, kdyz se vyhrava tak je na vlne, kdyz to nejde, tak tym nikam neposune..deu byl imho spatnej ale rozproudil to no (trochu)..oba golmani

Reagovat
celeb

trochu bol dnes slabsi Semedo (zatial jeho najslabsi vykon, cize priemer je vyborny), Rakitic tak trochu meh - tu sa cudujem, ze Paulinho nesiel OVELA skorej, predsa len mali Chorvati tazky zapas v Ukrajine a Brazilia bola v suchu. Deulofeu s Robertom to pekne rozprudili - musim povedat, ze striedania zatial Valverdemu idu. Akurat mohli prijst skorej, ale inak strieda rozhodne lepsie ako Vilanova, Tata ci Lucho, pricom posledni dvaja to vedeli striedaniami skor pokazit. S bodom som spokojny, aj ked ta standardka v 93. minute mohla pridat dalsie 2. V zapase doma s Malagou by som rad videl Digneho namiesto Albu, Roberta v zaklade a kludne aj Mascherana. Verim, ze to bude s rozumom a nebude to kompletne ina 11tka, aku vedel vyskladat Lucho a nedalo sa na to pozerat.

Inak Arda s Rafinhom vyzeraju byt na odstrel. 0 minut ... na cene im to neprida, ale aspon dostane zvysok viac minut.

Reagovat
Rox

Mě by jen zajímalo, proč nestřídal tragickej Goméz a střídal Iniesta. Měl nějaký zdravotní problémy nebo snad už nemohl ?

Reagovat
celeb

celkovo bola blbost dat Gomeza do utoku. Mozno chcel mat Valverde poistu v jeho vyske pri pripadnych standardkach atletov. V zalohe uz to bolo lepsie. Tak snad sa uz poucil a radsej nabuduce zacat s Deulofeom, alebo Denisom ci Robertom v utoku, ked uz tam nechce dat Paca. Za chvilu pojde Luis pod noz a to bude este len sranda.

Reagovat
ADM

Rafinha logicky, kedze bol znova na operacii.

Reagovat
celeb

coze, zas?!? Tak toto mi nejak uslo. Zachytil som nejake spravy, ze je zaujem o nho na ostrovoch. Skoda no. Sympaticky chalan, ktory vedel dobre zahrat aj viac zapasov po sebe ... az kym sa nezranil. V dobrej forme bol hlavne pred tym nestastnym zapasom s AS Rim. Potom mu to nejaky cas trvalo sa dostat spat ... no co uz. Asi mu nie je sudene spravit karieru u nas.

Reagovat
Jordi Alba

Rafinha ani hrát nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra ešte zaváhanie Valencie a toto kolo dopadne na jedničku

Reagovat
Teoretik

Madridští se bojí současné Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto nepochopil

Reagovat
popltak

Zbytečná ztráta dominantní Barcelony.

Reagovat
Zaschrona

Omlouvám se za OT: Hledáme zájemce do místní NBA fantasy, na poslední chvíli nám vypadl jeden hráč. Ať už vás baví sledovat NBA nebo jenom hrát fantasy, ideální volba se přidat, jde vesměs o ligu nováčků.

Reagovat
Kenneth

Jede to nejak i pres aplikaci na telefon? Potom bych to mozna zkusil.

Reagovat
kubys

Jede

Reagovat
smazaný uživatel

Btw.

"Myslím si, že si zahraji v Realu Madrid. Ano, takový je můj cíl. Kdy se tak stane? To ví pouze Bůh. On mi pomáhá a také mě tam dovede," řekl Memphis Depay.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

9 z 10 psychológov varuje, že angažmá v MU trvalo poškodzuje mozog.

Reagovat
celeb

drzime mu palce

Reagovat
smazaný uživatel

Na tak těžký zápas po repre přestávce to byl podle mě velice dobrý výkon, hlavně druhý poločas jsme rychle a přesně kombinovali a vznikaly z toho i šance Suárez hrál na jeho současné poměry výborně a nakonec dal i veledůležitý gól. Střídající Roberto opět u klíčového momentu, nádherný centr, ten týpek má na tyto momenty prostě čuch, hráč k nezaplacení Gomes byl většinu zápasu absolutně tragický a moc jsem nepochopil,co sním Valverde zamýšlel - většinu zápasu akorát běhal a napadal, fotbalově ale nulový...no asi ho chce Valverde využít aspoň nějak a nakonec mu to vyšlo, nechal ho protrápit celým zápasem a v závěru měl dokonce dvě tři pěkné odvážnější přihrávky. Škoda Messiho tyčky z přímáku a toho Luisova půlmetru po Gomesově přihrávce, výhra z toho klidně mohla být

Reagovat
smazaný uživatel

První půlka byla čekaná na Atlety. Naprosto se nám nechtělo hrát a ač jsme drželi po většinu času míč na kopačkách, tak to byla jen okopávačka okolo jejich bloků. Na hráčích bylo vidět, že jim reprepauza dala fyzicky zabrat.

Druhá půlka byla už úplně o něčem jiným - gól byl jen otázka času, Atlety jsme svírali čím dál víc a oni nám navíc nahrávali tím, jak moc se jim nechtělo útočit. Vyloženě čekali, až (a kolik) toho tam Barce napadá. Vyšla i střídání - Sergi Roberto byl výborný a Goméz na místě Andrése o dva levely lepší. Deu to rozběhal, ale ta jeho finální fáze, to je fakt hanba mluvit. Ohromná škoda.

Messi je dvě třetiny výkonu Barci. Je víc a víc vidět, že je pro ten tým bytostně nepostradatelný.

V létě bych dal všechno, co máme, za Grize. On měl být náhradou za Neye.

Sice jsme sahali po třech bodech a byli jsme k nim určitě blíž, tak plichta zápasu určitě sluší. Jsem na ten tým pyšnej. Po tragédní první půlce se takhle zvednout a přehrát venku takový tým, jakým jsou Atleti ... velkej klobouk.

Valverde se nezdá, ale nejspíš ví, co dělá.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych to tak optimisticky neviděl, Atleti jsou čím dál slabší a ten první poločas byl opravdu otřesný. Ve druhým poločase se to sice razantně zlepšilo, ale nějak odvařený bych z toho teda nebyl, bod proti takovým Atletům beru spíš jako ztrátu. Valverde je zvláštní, pořád nevím, kam si ho mám zařadit, některý kroky se mu povedly, ale má i spoustu věcí, který jsou stěží pochopitelný. Zatím mi přijde jako o něco málo taktičtější verze Lucha, což je prostě málo.

Osobně bych šel v létě po Martialovi a Eriksenovi/Jorginhovi.

Reagovat
patas92

Martial je neprodejný.

Reagovat
Kenneth

Zato Griezmanna dostanete na zlatem podnose.

Reagovat
patas92

Reálnější jak Martial, no.

Reagovat
Kenneth

Jasne

Reagovat
Gazdo

Tak griezmann ma vykupku

Reagovat
Kenneth

200 mio pro kluby ze Spanelska co sem tak cetl.

Reagovat
Gazdo

Furt lepsie ako hrac bez vykupky no

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tím bych si tak jistý nebyl, pozici má všelijakou, točí se s Rashfordem, pod Mourinhem se nikdy svýmu stropu ani nepřiblíží a rozhodně bych nevylučoval, že zrovna pro Mourinha bude hráč jako on nepostradatelný.

Reagovat
patas92

Jde o to, za kolik tam přišel. Zas tak dobrý není, abychom za něj dali víc, než tehdy United, ale zároveň není tak špatný, aby ho byli ochotni pustit za míň.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je dobrý jak prase, ale není to hráč pro Mourinha. A navíc si myslím, že mezi našimi středními záložníky by si Mou něco vybral - Gomés či Rakitič. A United bych za něj klidně dal to, co zaplatili Monacu.

Reagovat
patas92

Než šel do Úček, tak sem si ho přál k nám. Teď mi přijde, že se jeho vývoj trochu zastavil.

Reagovat
Footballer

přesně, na druhou stranu bychom mohli oživit jeho kariéru, ale v současné době mě moc neoslňuje teda

Reagovat
Footballer

A navíc, bota nás tlačí někde jinde než na křídle. Uzdraví se Dembele a ten bude dělat vítr Je potřeba konečně vyřešit střed zálohy. Tzn. zbavit se Ardy, Gomese (WTF do Tottenhamu za 35??) a taky Rakitice (včera zase mizerný, alibistický výkon, nepamatuji se že by dal vertikální přihrávku)

Reagovat
patas92

Bota nás tlačí i tam. Dembélé bude hrát asi vpravo, takže doleva není nikdo.

Reagovat
Footballer

Dokáže zahrát i zleva. Daleko více je potřeba kvalitní střední rozehrávač, který se nebojí hrát. Ne jen alibisticky posouvat míč. Vždyť i ten Roberto za 30 min toho vytvořil daleko víc než Rakitic. Nechápu, co na něm Valverde pořád vidí.

Reagovat
Gazdo

Martial kludne moze namiesto suareza on je to povodne hrot a az v MU z neho spravili kridlo

Reagovat
Jordi Alba

To zní všechno moc reálně, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial ma smulu s SAF by zaril. Ostatne ti treneri v MU nevedeji co s timhle hracem.

Jeho projev hry se mi libi a i dost zapada do hry Barcelonu.

Akorat kde by hral ze? Misto Neymara je tam Dembele, Couts chteji misto Iniestu.

S Grizman bych videl za pomalu upadavajiciho Suarezem.

Nemyslim si ze Valverde sahne po Martial v lete Mozna ani nevi o koho jde

Reagovat
remeslnik

Mourinho je chytrý, když vidí, že má někdo o jednu z jeho oveček zájem, tak ji nedá lacino, ani kdyby mu k ničemu nebyla, ne tak ještě k tomu Martiala !!

Reagovat
remeslnik

Barce chybí minimálně jeden dobrý a silný koncový útočník (něco jako Lukaku), záložník ( klidně Griezman, ikdyž je útočník) a hlavně aspoň jeden vysoký a rychlý stoper.

Reagovat
Jordi Alba

Stopera bych neřešil, dokud je u nás Luis tak nikdo jako Lukaku nepřijde. Záložník by se hodil.

Reagovat
remeslnik

Ba právě, že stopera ano !! Vždyť tam není nikdo na rychlostní vysoké útočníky !! a že jich je. S Piqueho si udělá každý dobrý forvard vrtulu, jsi to viděl i včera. A Masch ani Umťa na vysoké centry do šestnáctky nedosáhnou a když má Barca golmana, který nechodí do centrů, můžou se jen dívat a modlit. Tak kdo ? A Lukaku se mohl koupit, byl i za dobré peníze, jenže to by musel ve vedení sedět někdo jiný a vědět to. To je tank, tan by strčil Luise do kapsy.

Reagovat
patas92

Wtf

Reagovat
Jordi Alba

To seru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny vysoky utocnik co se hodil Barcelone byl Zlatan.

Zlatan byl dost technicky i s tou jeho vyskou.

V Barcelone to take ukazal, ze goly davat umi. Vsichni byli z nej nadseny a pravdou je, ze mu to sedlo strasne. Bohuzel strhnul vsech pozornost na sebe a sel pryc na truc Messiho prani byt v utoku misto na pravem kridle zalohy

Lukaku nevidim jako dobry pro laLigu. Neni z tak technicky jako Zlatan a tank v PD nepotrebujes tak casto.

Za to vidim Griz jako dobrou nahradu za Suarezem, ktere uz pomalu upadava ve TOP vykonech.

Reagovat
smazaný uživatel

je vtipný jak někdo může věřit tomuhle: “Bohuzel strhnul vsech pozornost na sebe a sel pryc na truc Messiho prani byt v utoku misto na pravem kridle zalohy“

Reagovat
valloire

vždyť to tak to bylo. messi je fracek

Reagovat
10FKK

dej vokno

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
drussbarb

No když to říkal Zlatan, tak to musí byt pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan is Zlatan, to neni zadny pokrytec hrajici na hodny a poslusny kluk

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli něco Barce teď nechybí, tak je to stoper do základu a gólman. Tam je to pořešeno.

Reagovat
remeslnik

Jiří, dobře, jak myslíš. Golman dejme tomu, na lajně je dobrý, jen se mi u něj nelíbí, že neumí sbírat centry přes útočníky, nemá odhad na let míče (tak jako Čech). Tak tedy každém případě by se mělo něco změnit na způsobu bránění. Není možné, aby bylo pro obranu nejdůležitější, aby drželi lajnu (byli v řadě) a ustupovali jako blok před třeba dvěma hráči, než aby je těsně napadali - šli naproti, jako to dělají třeba Atleti nebo Realisti a nejen oni. Schválně si to někdy všimni. To ustupování, to mně vadí nejvíc. Hráči Barcy ve všeobecnosti neumí bránit 1-1.

Reagovat
smazaný uživatel

On je gólman úplně přesně padnoucí do našeho stylu hry - hraje fantasticky nohama, má odhad na výběhy, hraje s klidem a rozvahou, má výbornou hru na čáře. Ano, centry mu dělaly problémy, ale už si ani nepamatuju, kdy naposled proti někomu v tomhle zakiksoval, nebo dokonce nás to stálo gól. Jak jsem byl k němu hodně kritický, když přišel, tak teď na něj nedám dopustit. Ano, na někoho může jeho styl působit riskantně nebo dokonce nadřazeně. Ano někomu může připadat nesympatický co se vizíže týká, všechno beru ... Ale pro nás ideální gólman.

Co se toho bránění týká, tak máš pravdu - zrovna teď ten kus Saúla padl tak, že obránci couvali a dali mu místo na střelu. Měli jsme trochu smůlu, že to trefil zrovna takhle. On vůbec nemířil, nekoukal na kasu. Prostě to napálil.

Ale v globálu je momentálně naše ideální složení obrany ideální - Pique vysokej hlavičkář a dobrej v soubojích. Jeho velkou slabinu - rychlost - kompenzuje předvídavostí a čtením hry. Navíc má skvělou rozehrávku. Umtiti je fantastický komplexní stoper. On dokáže fantasticky číst hru, umí perfektně předskakovat před útočníky, je rychlej, silnej, skvělej v soubojích. Dokonce i hlavu má dobrou. Perfektně umí vyvážet balony. Světová TOPka podle mě. Krajní beci mají jako hlavní devízu rychlost, přečíslování obran soupeře, ale Alba má zase slabší souboje (pochopitelně), co prostě neuběhá, to těžko odbrání.

Já jsem s naší obrannou pětkou spokojen asi nejvíc za hodně dlouhou dobu. Ano, Puyol byl Puyol, ale teď mi to všechno přijde hodně vyvážené.

Reagovat
remeslnik

Co se týká TS, tak si pusť gol, který dostal od Cavaniho v PM doma. Míč letí ze středového kruhu na útočníka do malého vápna, ten nahrává Cavanimu a ten střílí. Tam měl moře času udělat pět kroků dopředu, měl to jak na podnose před sebou, a sebrat míč z hlavy. A to je pro něj typické a za to mu nemohu přijít na chuť. Mám to dodnes před očima. A kvůli tomu bylo potřeba dát o dva goly navíc, že se to nakonec podařilo, je věc jiná. A další. Loňská domácí remíza s RM. V poslední minutě centr, po kterém padnul gol, by mohl, při jistém riziku přes vše před sebou, taky mít - minimálně vyrazit dopryč. On by si měl jinak udělat pořádek ve vápně. Ale není na to, tak jak Čech, ale ten si umí aspoň zdirigovat obranu, to TS je mrtvá ryba, bez emocí, jak by mu to všechno bylo jedno. Je to škoda. Ale na lajně je borec, to přiznávám. Mně se líbí brankář typu Oblak.

Ale u toho Piqueho mě ale nepřesvědčíš. Na to, jak je vysoký, tak těch hlaviček tolik nemá - nehlavičkuje z max výskoku, jak to umí CR, Ram nebo Bale. Nemá ten timing. Schválně si spočítej za kterýkoliv zápas, kolik jich vyhraje. Je neobratný a výškou to není. Proto couvá min 10m od soupeře, aby měl klid na rozehru, v soubojích je to s ním horší, spousta šikovných forvardů mu zasukuje nohy. S tou postavou by toho měl uhrát hlavně před vlastní bránou víc. Vzpomínám, pro mně byl vrchol stoperství Jaap Stam. Umťa dobrý, toho ten patří k těm lepším a krajní, no vpravo Semedo taky výborný, z obrany nejlepší. Vlevo Alba, lítač to je, ale co z uníků po lajně, když 9 z 10 centrů dá do prvního hráče. To už je na palicu. A hlavně, jak jsem psal, to jejich ustupování. Všech. Kolikrát si říkám, nebýt tam kasa s TS, tak ustupují až na horní tribunu. Jaký rozdíl např. oproti Atletům. Oni v Barce fakt asi nikdy neviděli bránění, vystupování proti hráči, oni na něj čekají !!! a nechávají klid k centrům nebo střelám. A Puyol byl borec jak hráč, tak hlavně jako člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti jsou slabší, ale to my taky - to přece víme.

Já remízu beru. Trochu hořký byl ten konec, kde jsme po tom gólu docela sahali.

Reagovat
Visca el barca

asi tak, jsme strašně namlsaní. A přitom stále vedeme ligu o 5 bodů. Já bych teda záložníka, ikdyž mám toncka moc rád.

Reagovat
Footballer

Reagovat
blaugrana

Šance na góly tam boli, ale bohužiaľ. Treba dotiahnuť toho Coutinha a ak to bude možné, tak aj Grieza. Potom by bolo na pľace opäť viacero nebezpečných hráčov a vyzeralo by to inač.

Reagovat
valloire

jj, uděláme výběr světa

Reagovat
smazaný uživatel

Vyber sveta je uz v Realu, mel bys to vedet nejlepe ne?

Reagovat
Phillipinho

Griezmsnna chcete protoze se vcera snazil hrat s vama?

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Masi

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tá jeho strata lopty na konci tesne pred vlastnou 16-kou a následný faul

Reagovat
remeslnik

Každý udělá chybu. Ale včera byl Griez nejlepší hráč zápasu.

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

A vyhoď si tu Barcu z obľúbených.

Reagovat
smazaný uživatel

nechces to radeji udelat ty? ty tvoje sracky je nekdy tezky cist..

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že TOP hráči už do Barcelony nechtějí jako v minulosti.

Reagovat
patas92

Jj, Coutinho nebo Verratti k nám vyloženě nechtěli.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Kdyby chteli, tak jiz hraji v Mordoru

Reagovat
JM

Coutinho k vám chtěl určitě, ale Veratti do toho nějak extra hr nebyl, ne?

Reagovat
patas92

Podle mě chtěl, i když pak tvrdil opak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě .... podle mě .... ano, názor niemanda patase92 je určující, co Verrati chtěl.

Reagovat
valloire

věštec

Reagovat
10FKK

konečně si našel kolegu

Reagovat
patas92

Umím toho víc

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Typické překrucování faktů (čteš moc španělský bulvár a neověřuješ si informace jako hloupí jednodušší voliči ANO či SPD), stejně tak jako nesmyslná politická demagogie katalánské tzv. "vlády", kterou státní aparát pod vedením Madridu řádně a správně zadupal do země při tom směšném referendu.

Reagovat
10FKK

další génius!

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Reagovat
drussbarb

Uf, debata o politice?

Reagovat
blaugrana

Vážne? Kde to písali?

Reagovat
Kenneth

Tohle plati pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale né pro Real, pro perlu mezi kluby.... největší světový velkoklub všech dob... Viva la don Franco. Hala Madrid.

Počínání Barcelony na přestupovém trhu připomíná Arsenal, to nezastírám.

Reagovat
Visca el barca

Co to meleš. Dembelé se na dortmund kuli nám vysral, coutinho měl bolavá záda. Fakt nás nesrovnávej.

Reagovat
Manik...

Od fanouška Arsenalu

Reagovat
Jordi Alba

André Gomes nepatří k důležitým hráčům Barcelony, pravidelně se tak spekuluje o jeho možném odchodu. Zájem o služby portugalského reprezentanta má kromě jiných Tottenham, který údajně již připravuje konkrétní nabídku ve výši 35 milionů eur.

Chtěl sem mu dát šanci a škoda, že je to Tottenham, jinak by to byl skvělej obchod a to nemluvím o tom, že by za něj někdo dal peníze a tím pádem by Barcelona nemusela kupujícímu klubu nic platit za ten přestup.

Reagovat
misinho7

http://www.bilybalet.cz/publicistika/2017100035-marcelova-otevrena-zpoved-od-detstvi-az-po-real-stastny-jako-blecha.html

Marcelo velmi zaujimave citanie a ten portal https://www.theplayerstribune.com/ vyzera dobre ked vydava tolko dajme tomu blogov od hracov(minule Cris a dalsi sportovci)

Reagovat
ADM

Marcelo je frajer

Reagovat
maxton

Abyste mohli hrát s takovou svobodou, potřebujete mít vzadu spoluhráče, který vám rozumí. Fabio Cannavaro byl na mé straně. Pamatuju si, jak říkával: “Jen běž, Marcelo. Já jsem tady. Pořádně provětrej svoje kopačky. V klidu. Já jsem Cannavaro. Jsme v pohodě.”

.

.

.

vysla mi slza

Reagovat
Billy McClane

Hned sa mi vybavil zapas v Lyone

Reagovat
valloire

Malej Ronaldo maloval na zdi obraz Zica před MS 82. Kurva, to MS měli vyhrát a Zico by byl největší z největších spolu s Pelém.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já toho Marcelina fakt žeru, tahle jeho Valencia je úžasná, klobouk dolů jak rychle to tam dal dohromady. Krásný zápas, Betis hraje pod Settienem pěkný fotbal, Guedes neskutečný golazo.

Reagovat
-Kopy-

trošku jsme si to zkomplikovali ale je to doma nakonec Guedes slušná střela

Reagovat
Hristo Stoichkov

Fantastický zápas, nádherný góly, reklama na ligu. Guedes je strašný dělo, celkově máte výborný tým, teď jde o to co nejvíc hostovaček proměnit v přestup a budete mít vystaráno. Ale je neuvěřitelný, jak Marcelino zvednul jednotlivce. Když vidím například Rodriga, tak se mi ani nechce věřit, že je to on.

Reagovat
-Kopy-

já už to psal minule, že nechápu, jak může mít trenér tak velkej vliv na nějaký hráče, to je neskutečný.

Reagovat
Mass

Reagovat
ADM

Fakt škoda že nešiel k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na ne napojenej jeste ten agent-hajzl?

Reagovat
Phillipinho

Ne

Reagovat
eliskafan

Za poslední dva zápasy jsme dostali 10.fíků Hrajeme pro diváky, ale já trpím

Reagovat
Phillipinho

Betis to je proste zaruka ze bude jak rikaji Spanele- partidazo . Vic takovych Setienu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skvělý trenér.

Reagovat
REPLIKATOR

Válecnia

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
ADM
Reagovat
smazaný uživatel

Marcelino, to je prostě třída

Reagovat
madridcan

Valencia mi robi velku radost a zatial krasne zadostucinenie fanusikom za tie vsetky vrasky za posledne roky. Valencia patri na vrchol tabulky a patri do Europy. Verim, ze im to vydrzi co najdlhsie sa bit o Ligu Majstrov.

Reagovat
Inter Eterno Amore

4. miesto by mohlo byť

Reagovat
netopier

Reagovat
blaugrana

Betis vs Vale slušná prehliadka tragickosti obrán. Ale diváci si to museli užiť. Teda aspoň tí z Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

skôr by som povedal, že prehliadna perfektných útočných akcií.

Reagovat
santini

Celta uz stupa nahor... dufam ze cim skor pridu silni superi bo s Leganesmi a podobnymi paklubmi sa vzdy trapime...

Reagovat
smazaný uživatel

No to bol ale haluzny futbal , skoda za lobotka ma zakazane prejst cez polku on by bol idealny medzi16tkovy zaloznik lebo ani v tom braneni az tak nevytrca

Reagovat
santini

tak zas on nie je Neymar ktory pride do klubu robit hviezdu. Dosiel ako 6tka a to zatial aj robi - ked si natrvalo vybojuje miesto v zaklade, verim ze sa bude pustat viac dopredu

Reagovat
Ed_Hazard

Tak zatial to vyzera, ze si tam to miesto vybojoval ci?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze ano, lopty nestraca a vie aj podrzat, obtocit sa a ist dopredu, ale este mu asi chyba sebadovera skusenosti, mozno je to aj spanielcinou ze sa zatial radsej nikam nehrnie, verim ze ked sa plne zabyva bude oporou v zalohe, ma na to

Reagovat
santini

tak je to 8. zapas za Celtu - este nemoze moc vyskakovat - dolezite je aby sa sustredil na ulohy, ktore ma a to mu zatial vychadza. ked nadobudne sebadoveru a upevni si miesto v zaklade, nepochybujem o tom, ze pojde hore a napokon ho predame za tazke Love niekam do Barcy...

Reagovat
Ed_Hazard

On sa podla mňa nebojí vyťahovať vyššie, jemu musel tréner proste nakázať, aby sa držal pri stoperoch. Nie je šanca aby hral tak nízko prirodzene alebo kvôli nejakému strachu

Reagovat
santini

pri tych nasich stoperoch resp obrane sa ani necudujem...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele