8. kolo
13.10.2017 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Levante UD 0:0

Zápas na Estadi Cornellá-El Prat divákům branku nenabídl. Předehrávka španělské LaLigy mezi Espanyolem a Levante skončila nezáživnou dělbou bodu, přestože zejména domácí měli velký počet gólových příležitostí.

Katalánci mohli přitom udeřit už v 10. minutě, ale asi největší šanci celého zápasu zpackali. Jurado to ještě udělal dobře, když po rychlém sprintu nebezpečně vypálil, ale dorážející Baptistao měl zkrátka vstřelit gól a ne přestřelit branku! Domácí to muselo mrzet, protože Levante směrem dopředu nic nehrálo. Hosté se sice spoléhali na rychlé brejky, ale žádný nebezpečný se beztak neurodil.

V 63. minutě byl Espanyol znovu velice blízko vedoucí branky, ale Baptistao naprosto z ideální pozice hlavou trefil Fernándeze a Moreno pak z dorážky jak jinak, než přestřelil. Espanyol nešel do vedení ani po ráně Dardera, která divže nepřelomila břevno!

Když už se domácím přeci jenom podařilo zlomit střelecké prokletí, zasáhl hlavní sudí a po odpískání útočného faulu pokračoval nerozhodný výsledek 0:0. Zbytek zápasu včetně nastavení si už Levante pohlídalo a nakonec může být s bodem navýsost spokojeno, protože branku Lópeze prakticky nedokázalo nijak ohrozit.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele