8. kolo
15.10.2017 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SD Eibar - Deportivo La Coruña 0:0

Nedělní porce zápasů LaLigy odstartovala krátce po poledni a duel Eibaru s La Coruňou bohužel divákům branku nenabídl. K vidění bylo pramálo šancí a spíše urputný boj o každý decimetr hrací plochy.

Už první poločas nabídl jen jednu příležitost a to na straně hostujícího Deportiva. Mimochodem ani La Coruňa a ani Eibar si nemohou nějak vyskakovat, oba celky se pohybují jen těsně nad hranicí sestupového pásma a zisk tří bodů by jim hodně přilepšil.

Pojďme však k šanci La Coruni. Andone se po rychlé přihrávce dostal do blízkosti Dmitroviće, ale opora domácích rychle vyběhla, zmenšila střelecký úhel a situaci zvládla. Jak už bylo řečeno, po hříchu to byla jediná velká šance prvního poločasu.

Ani druhý poločas nebyl v tomto ohledu optimální. Znovu se urodilo jen velmi málo brankových příležitostí. Konečně se ale přihlásil o slovo Eibar, k hlavičce se totiž dostal Escalante a Uzoho si také připsal zákrok. O chvíli později pálil Escalante znovu a pro domácí vybojoval rohový kop.

Devět minut před koncem neměl Uzoho problém ani s tečovanou střelou Garcíi a vše vypadalo na bezbrankovou remízu. Diváci ale nakonec přeci jenom viděli gól. V nastavení poslal balón do sítě Enrich, ale nepohlídal si ofsajdovou past a jeho gólovou radost mu překazil zdvižený praporek.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Assassin11

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele