8. kolo
15.10.2017 16:15 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Girona FC - Villarreal CF 1:2

Villarreal potvrdil zlepšenou formu a na půdě nováčka z Girony zvítězil díky dvěma brankám Cédricka Bakambua 2:1. Domácí rozhodně nebyli bez šance, spoustu příležitostí zazdili a prosadit se dokázali jen jednou.

V roli favorita byl bezpochyby Villarreal, který už ve čtvrtek čeká pražská Slavia. Žlutá ponorka byla v úvodu hodně aktivní, což zároveň přetavila v góly. Ještě než se tak stalo, Bakambu posílal balón před branku, kde žádného adresáta těsně nenašel. Nicméně v obraně Girony byly velké skuliny, Bakambu si převzal ideální pas za obranu a chladnokrevně k tyči zakončil.

Villarreal se rychlou brankou uklidnil a ve 20. minutě odskočil už na rozdíl dvou branek. Byla to opět rychlá akce a paráda v podání Cédricka Bakambua, který znovu ukázal precizní zakončení.

Girona sice hru vyrovnala, ale do zakončení se v šestnáctce Villarrealu vůbec nedostávala. Až ve 39. minutě přišel centr na zadní tyč a hosty zachránilo po hlavičce břevno. Girona ještě zůstala u balón a minutu na to udeřila. Tlak po rohovém kopu vyústil ve střílenou přihrávku Espinosy a na přední tyči ji tečoval za záda Barbosy Cristhian Stuani. Nováček LaLigy byl zpátky ve hře.

Hned na začátku druhého poločasu byla Girona blízko vyrovnání. Stuani potáhl akci, rozdělil balón na Maffea, který trefil boční síť. Po hodině hry zase odmítl zvýšení Carlos Bacca, jehož ránu vyrazil Iraizoz. Domácí se ale osmělovali čím dál více, Stuani zkoušel zakončit nůžkami a moc nescházelo a vůbec největší šanci na vyrovnání spálil čtyři minuty před koncem nejprve Luiz, když orazítkoval břevno a z dorážky přestřelil Maffeo. Villarreal přežil klinickou smrt a až do závěrečného hvizdu výsledek ubránil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Assassin11

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele