LaLiga - souhrn 1. kola

19.08.2016, 22:39, aktualizováno 22.08.2016, 23:51
Komentáře a souhrny
Valencia doma na úvod čtyřikrát inkasovala od Las Palmas. Leganés veze tři body ze hřiště Celty Vigo. Atlético Madrid na své půdě remizovalo s nováčkem z Alavésu. Real Madrid si odvezl tři body ze San Sebastiánu, Gijón si poradil s Bilbaem. Sevilla přestřílela barcelonský Espanyol, jehož městský rival si poradil s Realem Betis a Deportivo zdolalo Eibar. Na hřištích Granady a Málagy se udály nerozhodné výsledky...

Valencia CF - UD Las Palmas 2:4

22.08.2016 22:00

Góly: 6. Santi Mina, 34. Santi Mina - 16. Marko Livaja, 24. Jonathan Viera (pen.), 31. Kevin-Prince Boateng, 88. Marko Livaja

Takovýhle vstup do nové sezóny si fotbalisté Valencie, kteří hodlají za každou cenu napravit neúspěšný loňský ročník, rozhodně nepředstavovali. V duelu proti Las Palmas byli favority a porážka nebyla očekávaným výsledkem, pro Netopýry je však možná ještě horším zjištěním, že inkasovali celkem čtyři branky.

Santi Mina poslal domácí do vedení a zdálo se, že vše dopadne dle předpokladů. Jenže celek z Kanárských ostrovů brzy zabral a díky brankám Marka Livaji, Jonathana Viery a Kevina-Princeho Boatenga otočil vývoj skóre ve svůj prospěch. Santi Mina sice skóroval ještě jednou, jenže v závěru nakonec Marko Livaja znovu udeřil a přisoudil tři body na stranu hostů.

Možná že se valencienský kouč Pako Ayestarán rozhodl schválně pro nezařazení obránce Shkodrana Mustafiho do základní sestavy. O tuhle stálici defenzivních řad Los Che se totiž výrazně zajímá anglický Arsenal, takže riskování jeho zdraví by nebylo před případným přestupem úplně tím pravým ořechovým.

Nicméně po půli už Němec přece jenom do hry zasáhl, vždyť Ayestaránovi svěřenci odcházeli do kabin s třígólovým nášupem. Každopádně utkání se pro Valencii nevyvíjelo vůbec špatně, v 6. minutě si soupeř nepohlídal bližší tyčku, na centr z rohového kopu si naskočil Santi Mina a hlavou v pohodě usměrnil míč do brány.

Vedení však domácím nevydrželo příliš dlouho. Konkrétně jen deset minut, neboť Michel našel svým parádním pasem z pravé strany v šestnáctce nabíhajícího si Livaju, jenž hlavičkou zamířil ke vzdálenější tyčce. Poté Joao Cancelo fauloval v šestnáctce Daniho Castellana a nařízenou penaltu proměnil Jonathan Viera.

A ve 31. minutě Las Palmas dokonce zvýšil svůj náskok, jelikož Boateng, čerstvá posila z AC Milán, zužitkoval centr od El Zhara. Valencii se ještě do obrátky podařilo vsítit kontaktní gól a opět to bylo zásluhou rohového kopu. Ve vápně byl znovu ne úplně dobře hlídaný Santi Mina, který umístil svou střelu přesně pod břevno.

Netopýři se ve druhé půli horlivě snažili vyrovnat, ale když Santi Mina odmítl šanci připsat si na své konto hattrick vlivem dobrého zákroku gólmana Javiho Varase a Paco Alcácer trefil jen břevno, mohl protivník dvě minuty před koncem přidat čtvrtou pojišťovací trefu. O tu se po rychlém brejku postaral podruhé v utkání Livaja.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - CD Leganés 0:1

22.08.2016 20:00

Góly: 74. Víctor Díaz

Loni druhý nejlepší celek Segunda División a zároveň nováček španělské nejvyšší soutěže svým nejtěsnějším možným vítězstvím na půdě Celty Vigo určitě překvapil. Leganés sehrál se svým soupeřem rozhodně vyrovnanou partii, na rozdíl od něj zásluhou Víctora Díaze vstřelil branku, a tak se raduje na úvod sezóny z překvapivého bodového úspěchu.

Zpočátku se oba týmy oťukávaly. Na domácí straně si nechal šanci proklouznout mezi prsty Fabián Orellana, na té druhé mírně zahrozili David Timor s Guerrerem a pak také Adrián Marín, jenž svůj pokus nasměroval jen do rukavic gólmana Sergia Álvareze. Následně si hostující brankář Jon Ander Serantes poradil s nebezpečným centrem Iaga Aspase.

Znovu se ke střelbě dostal Fabián Orellana, tentokráte zacílil z voleje, a pak i Sisto, každopádně Jon Ander Serantes se překvapit nenechal. Fabián Orellana byl i nadále při chuti, svůj pokus nasměroval ovšem jen mimo, a z rozvlnění sítě se radoval Iago Aspas, ovšem branka mu nemohla být uznána kvůli ofsajdu.

Do poločasu se ještě ve slušné možnosti objevil Hugo Mallo, avšak ani on nezamířil svou levačkou mezi tři tyče, a těsně před přestávkou mohl Leganés poslat do vedení Guerrero, kdyby ho Sergio Álvarez z blízkosti nevychytal. Zkraje druhé půle spálil velkou tutovku Iago Aspas, jenž po samostatném úniku naprosto selhal v zakončení.

O osudu utkání rozhodla 74. minuta. David Timor z levé strany poslal centr do šestnáctky, kde ho do malého vápna prodloužil hlavou Machís a tam Díaz pohodlně tečoval. Vyrovnat mohl snad jen Guidetti, ale svou příležitost zahodil. V závěru ještě obdržel červenou kartu David Timor, který už jako vystřídaný hráč vyčinil sudímu Munuerovi Monterovi z lavičky.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Deportivo Alavés 1:1

21.08.2016 22:15

Góly: 90+2. Kévin Gameiro (pen.) - 90+5. Manu García

Ani proměněná penalta Kévina Gameira ze druhé minuty nastavení druhé půle nepomohla Atléticu Madrid k očekávanému vstupu do nové sezóny. Deportivo Alavés, které se do nejvyšší soutěže vrátilo po deseti letech, totiž dokázalo ještě v úplném závěru srovnat na konečných 1:1 zásluhou Manua Garcíy.

Domácí samozřejmě chtěli potvrdit svou dominanci už od začátku. V 8. minutě se Juanfranův centr odrazil ke Kokemu, jeho střelu ovšem byl připravený zablokovat obránce Feddal. Sotva se však Maročan zapojil nějakým způsobem do hry, už musel o čtyři minuty později střídat kvůli zranění. Jeho místo zaujal Víctor Laguardia.

Atlético se brzy utábořilo na soupeřově polovině a hledalo cestičku k úvodní brance. V 18. minutě po rohovém kopu pálil hlavou mimo Diego Godín a Tiago dopadl o pár chvil později stejně. Ve 21. minutě hezky vystřelil Gabi, nicméně i on měl smůlu, že jeho pokus nakonec nezamířil do prostoru mezi tři tyče.

Deset minut před koncem spálil velkou možnost Gameiro. Juanfran poslal kolmici na pravé straně na Kokeho, jenž přihrál do šestnáctky na novou posilu ze Sevilly, ovšem ten z bezprostřední blízkosti trestuhodně vysoko přestřelil. Dvě minuty před obrátkou byl velmi blízko také Ferreira-Carrasco, jenže svým technickým pokusem orazítkoval jen tyčku.

Ani ve druhém poločase se obrázek hry nezměnil. Hosté se soustředili hlavně na bránění nerozhodného výsledku a nechali svého soupeře i nadále útočit. V 57. minutě se k dobré hlavičce propracoval Diego Godín, brankář Fernando Pacheco si však i nadále držel čisté konto. Fernando Torres poté trefil opět ke smůle Atlética jen brankovou konstrukci.

Po mnoha spálených šancích se nakonec madridský celek dočkal v závěru zápasu. Víctor Laguardia v šestnáctce fauloval Fernanda Torrese a sudí Villanueva se nebál nařídit pokutový kop. Ten pak s přehledem proměnil Gameiro. Avšak v posledních vteřinách napřáhl za vápnem Manu García a svou přesnou střelou k tyči šokoval celý Estadio Vicente Calderón.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Madrid 0:3

21.08.2016 20:15

Góly: 2. Gareth Bale, 40. Marco Asensio, 90+4. Gareth Bale

Při absenci Cristiana Ronalda s Karimem Benzemou se oči příznivců Realu Madrid upíraly s o to větší naléhavostí ke Garethu Baleovi a dlužno dodat, že velšský reprezentant zcela dostál očekáváním. O jednoznačnou výhru 3:0 na půdě Realu Sociedad se totiž Bale zasloužil hned dvěma góly, mezi něž vklínil jednu trefu mladíček Marco Asensio.

Zinedine Zidane neměl pro první kolo La Ligy k dispozici celou řadu hráčů jako např. Luku Modriće, Pepeho či brankářskou jedničku Keylora Navase, nemluvě o zmíněných dvou předních střelcích Bílého baletu. Přesto Real neměl v San Sebastiánu sebemenší problém ukořistit všechny body a učinil první z osmatřiceti kroků směrem k zisku vytouženého titulu.

O perfektní start nového ligového ročníku se postaral Gareth Bale již ve druhé minutě, když potvrdil své výjimečné kvality ve vzduchu a prudkou hlavičkou z Carvajalova centru poslal hosty do vedení. Velšská superstar tak i ve svém čtvrtém vystoupení na stadionu Anoeta skórovala alespoň jednou. Ani s nabytým vedením Real neustával v aktivitě a brankář Rulli měl co dělat, aby vyrazil ránu Toniho Kroose. Na opačné straně se do slibné pozice dostal Asier Illarramendi, jenže raději zvolil další přihrávku a výtečná kolmice Davida Conchi tak přišla vniveč.

Jestli někdo obzvláště toužil skórovat, byl to Álvaro Morata. Španělský útočník má na úvod sezony jedinečnou šanci usadit se po působení v Juventusu na hrotu madridského útoku, avšak stejně jako v případě Superpoháru UEFA to navzdory vší aktivitě nebyl on, kdo skóroval, nýbrž jeho mladičký parťák Marco Asensio. Dvacetiletý talent, jenž se těší velké důvěře kouče Zidana, v závěru první půle využil zmatku domácí obrany a chladnokrevně přehodil vybíhajícího Rulliho.

Deset minut po změně stran napálil Toni Kroos další povedenou střelu do břevna a jeho kolega ze středu zálohy Mateo Kovaćić pro změnu ztroskotal na výtečném Rullim, jenž konečky prstů vytěsnil jeho ránu na roh. V samém závěru pak ještě Gareth Bale, jenž po celý večer usilovně pomáhal týmu i směrem dozadu, přidal výhře Realu třešničku v podobě třetího gólu, když obešel Rulliho a zavěsil do prázdné brány.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Athletic Bilbao 2:1

21.08.2016 18:15

Góly: 50. Duje Čop, 53. Víctor Rodríguez - 86. Borja Viguera

První drobné překvapení La Ligy je na světě. Sporting Gijón si totiž vyšlápl na Athletic a díky dvěma slepeným gólům v rozmezí tří minut nakonec slaví vítězství v poměru 2:1. Domácí tak udělali první krok k tomu, aby se vyhnuli loňskému boji o záchranu do poslední chvíle.

Všechno podstatné se událo na začátku druhé půle, kdy se v krátkém rozmezí trefili Duje Ćop s Víctorem Rodríguezem, což v závěru pouze zkorigoval Borja Viguera. Jedinou kaňkou na vstupu Gijónu do nové sezony bylo rasistické skandování části domácího publika na stadionu El Molinón.

První střelecké pokusy si připsali Moi Gómez, letní posila z Getafe, a Iňaki Williams, jenž se stal záhy terčem urážlivých výkřiků z publika, kvůli nimž musel rozhodčí dokonce přerušit zápas a vyzvat k varovnému oslovení stadionu. Po obnovení hry šli domácí málem do vedení zásluhou Rodrígueze, jenž stejně jako Gómez přišel během léta ze sestoupivšího Getafe, ovšem nakonec si museli počkat až na druhý poločas.

Pět minut po změně stran se jako první v sezoně za Sporting prosadil Duje Ćop, když akrobaticky z voleje zakončil rohový kop Burguiho. Zaskočení hosté ani neměli šanci se vzpamatovat a už lovili míč ze sítě podruhé. Tentokrát vše začalo rohem hráčů Athleticu, po němž domácí podnikli bleskurychlý protiútok skrze Gómeze, jenž posunul míč nabíhajícímu Rodríguezovi. Tomu už nedělalo problém přízemní ranou z hranice šestnáctky trefit se přesně k levé tyči.

Pro hosty posléze mohlo být ještě hůř, jenže Isma López nabízenou příležitost pokutového kopu za faul Bóvedy na Burguiho trestuhodně neproměnil, neboť jeho záměr pálit do středu brány vystihl brankář Iraizoz a odvrátil tak punc debaklu. Aktivní Burgui záhy po šikovném průniku z levé strany otřel svou střelu o břevno, a tak se místo poklidného dohrání zápasu ještě diváci dočkali závěrečného dramatu, když čtyři minuty před koncem střídající Viguera šikovně tečoval Williamsův nástřel. Na body to však nakonec hostům stejně nestačilo a na úvod sezony se poroučejí s prohrou 2:1.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Espanyol Barcelona 6:4

20.08.2016 22:15

Góly: 15. Pablo Sarabia, 22. Luciano Vietto, 45+1. Luciano Vietto, 54. Franco Vázquez, 66. Wissam Ben Yedder, 74. Hiroshi Kiyotake - 8. Pablo Piatti, 26. Hernán Pérez, 44. Víctor Sanchez, 79. Gerard Moreno

Panečku, to je výsledek! Sevilla se rozhodla po neúspěšných superpohárech odškodnit fanoušky a v prvním ligovém zápase porazila Espanyol tenisovým výsledkem 6:4. Kouč Jorge Sampaoli sice nebude spokojen s defenzívou, ale co je důležité, že domácí mají tři body.

Přestřelku na stařičkém stadionu Sáncheze Pizjuána spustili hosté a to už v deváté minutě. Pablo Piatti si vyměnil balón s Baptistaem, načež druhý jmenovaný vracel přihrávku pod sebe a Piatti v pádu střelou od tyče poprvé překonal golmana Rica. Sevilla se pokusila o okamžitou odpověď, ale Vietto si vylámal zuby na Robertovi. Vítěz posledních tří ročníků Evropské ligy však přeci jenom brzy srovnal. Pablo Sarabia si ve vápně naskočil na centr a dobře umístěnou hlavičkou dal na 1:1.

Ve 22. minutě už domácí poprvé v zápase vedli a opět k tomu stačil precizně zahraný centr (rohový kop) a neomylně hlavičkující Luciano Vietto. Ale Espanyol byl proti, za další čtyři minuty vysunul Piatti Hernána Peréze a ten nasadil Ricovi jesličky - 2:2. Před koncem poločasu si hosté z Barcelony vzali vedení zpátky, Rico ještě dokázal vyrazit nadějný přízemní pokus, ale proti povedené ráně ze střední vzdálenosti v podání Victora Sáncheze už byl krátký. Jenomže ani toto vedení nevydrželo a ještě v nastaveném čase prvního poločasu srovnal na 3:3 výborně hrající Vietto, ke kterému se balón odrazil a hvězda Sevilly pak propálila vše co měla před sebou.

Diváci tedy viděli v prvním poločase šest branek, ale přestřelka tím rozhodně nekončila. V 54. minutě nádherně vypálil Franco Vázquez a Roberto lovil míč počtvrté ze sítě. Za dalších deset minut už Sevilla odskočila na rozdíl dvou branek. Kolmici Sarabii dostal za Robertova záda Ben Yedder - 5:3 pro Sevillu. A když čtvrthodiny před koncem zvýšil po podobné akci už na 6:3 Hiroshi Kiyotake, bylo o vítězi zápasu rozhodnuto. Poslední slovo měl nicméně espanyolský Gerard Moreno, jeho parádní sólo nedokázal utnout ani Sergio Rico a konečný výsledek tak dostal podobu 6:4.

Více informací k zápasu

Granada CF - Villarreal CF 1:1

20.08.2016 20:15

Góly: 65. Ezequiel Ponce - 61. Samuel Castillejo

Žlutá ponorka si na úvod sezony přiváží z Granady bod, přestože jí po hodině hry poslal do vedení Castillejo. Domácí reakce na inkasovanou branku byla bleskurychlá, za čtyři minuty odpověděl Ponce a více už oba celky nenabídly.

Nutno podotknout, že konečná remíza je spravedlivá, neboť ani jeden tým si vyhrát nezasloužil. Utkání nenabídlo mnoho šancí, na stadionu Nuevo Los Cármenes byla k vidění spíše taktická bitva.

Už první poločas nebyl takřka v ničem zajímavý. Golmani neměli žádnou práci, a tak za zmínku stojí jen dvě žluté karty, domácího Lombána a hostujícího Sansoneho. Na hrotu Villarrealu operoval Alexandre Pato, ale ani on si směrem dopředu nevěděl rady.

Druhá půle byla už přeci jenom lepší, ale do oku lahodícího fotbalu to mělo pořád hodně daleko. Každopádně co je důležité, začaly padat branky. Nejprve ještě orazítkoval tyč z ojedinělé šance Soriano a v 61. minutě už to gólově klaplo. Samuel Castillejo se postavil k volnému přímému kopu a nádhernou střelou k tyči poslal Žlutou ponorku do vedení.

Hosté se však neradovali dlouho, obrana si brzy neporadila s rohovým kopem a Ezequiel Ponce nikým nehlídaný zblízka srovnal. V 69. minutě mohl vrátit vedení na stranu Villarrealu Nicola Sansone a Granadu znovu zachránila branková konstrukce!

Granada v závěru zápasu častěji držela míč, ale stejně jako Villarreal si už žádnou šanci nevypracovala. Utkání tak skončilo smírem 1:1.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Betis 6:2

20.08.2016 18:15

Góly: 6. Arda Turan, 37. Lionel Messi, 42. Luis Suárez, 56. Luis Suárez, 57. Lionel Messi, 82. Luis Suárez - 21. Rubén Castro, 84. Rubén Castro

Barcelona vykročila za obhajobou jednoznačným vítězstvím nad Betisem 6:2, když se postupně prosadili Arda, dvakrát Messi a rovnou třikrát Suaréz. Čestný úspěch Betisu měl na svědomí v prvním i druhém poločase Rubén Castro.

Svěřenci trenéra Enriqueho byli pochopitelně velkým favoritem a jakýkoliv výsledek než výhra domácích by byl považován za fotbalový zázrak. Barcelona si zápas nekomplikovala a do vedení se dostala už po šesti minutách. Pohlednou akci po ose Alba-Messi-Arda zakončil posledně jmenovaný a dodal Kataláncům potřebný klid. Betis sice o několik minut později odpověděl krásnou brankou z volného přímého kopu v podání Rubéna Castra, ale na více už hosté neměli. Barcelona ještě do poločasu vykročila za jasným vítězstvím, když nejprve vrátil vedení na stranu Katalánců božský Lionel Messi. Svojí typickou akci si seběhl ke středu a neomylně zakončil. Ještě předtím Messi orazítkoval brankovou konstrukci!

Každopádně Barca už vedení nepustila a otázkou bylo spíš, o kolik vlastně zvítězí. Ve 41. minutě perfektně našel ve vápně Sergi Roberto Luise Suáreze a bylo to 3:1. Střelecký koncert v podání domácích pokračoval i po změně stran. V 56. minutě předvedli Messi a spol. další krásnou kombinaci na jeden dotek a Luis Suárez neměl problém trefit úplně prázdnou branku. Hned o minutu později zvýšil už na 5:1 Lionel Messi a poděkování patří Turanovi, který vybojoval balón a nezištně ho argentinskému fotbalistovi předložil.

Další branky přišly až v závěrečné desetiminutovce. Nejprve Luis Suárez z dalšího přímého kopu zvýšil už na hrozivých 6:1 a zakrátko zkorigoval na 6:2 Rubén Castro. Diváci na Camp Nou viděli celkem osm branek a jasné vítězství domácího celku v poměru 6:2. Jak odpoví v zítřejším utkání Real Madrid, respektive Atlético?

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - SD Eibar 2:1

19.08.2016 22:00

Góly: 69. Pedro Mosquera, 87. Lucas (pen.) - 55. Iván Ramis

Deportivo vstoupilo do nového ročníku vítězně. Na domácím Riazoru otočilo nepříznivý vývoj a Eibar udolalo 2:1 brankami Mosquery a Lucase.V 55.minutě poslal Eibar do vedení Ramis.

Kdysi slavná La Coruňa by se v tomto ročníku ráda vyhnula záchranářským bojů a hned v prvním kole pro to udělala maximum. V zápase s Eibarem sice ve druhé půli prohrávala, ale nakonec se jí podařilo výsledek otočit. O první rozruch zápasu se postaral Bruno Gama, jenž svým únikem pořádně zavařil brankáři Riesgovi. Aktivita domácích nicméně polevila a dobrou půlhodinu sledovali diváci spíše nudnější utkání. Až ve 34.minutě po odražené standardce pálil hodně nepřesně Lucas. Eibar se spíše soustředil na defenzívu a nutno podotknout, že tato sázka se za prvních pětačtyřicet minut vyplatila.

Zvláště když se hosté v začátku druhého poločasu gólově prosadili. V 52.minutě ještě dalekonosnou ránu Bébého s potížemi zlikvidoval Lux ale hned o tři minuty už Eibar vedl. Bébé našel při rohové kopu na přední tyči Ivána Ramise a ten uklidil míč hlavou do sítě! Na tahu byli domácí, jejichž kouč se okamžitě rozhodl pro oživení hry střídáním. Na plac přišel Florin Andone. Ale dlouho to nešlo. Přesto Deportivo srovnalo a rovněž ze standardní situace. Lucas krásným obloučkem našel Pedra Mosqueru, který na malém vápně poslal balón do protipohybu brankáře - 1:1.

Vypadalo to, že si oba celky na startu sezony připíší po bodu, když v tom, pět minut před koncem zápasu vyrobil penaltu pro soupeře David Juncá. Ve vápně fauloval Lucase a sám postižený střelou do protipohybu nedal Riesgovi žádnou šanci! Depor tak strhl vedení na svojí stranu a Eibar nakonec porazil 2:1.

Více informací k zápasu

Málaga CF - CA Osasuna 1:1

19.08.2016 20:45

Góly: 56. Juanpi Añor - 85. Fran Mérida

Pět minut dělilo Málagu od dobrého vstupu do sezóny. Do vedení domácí dostal Juanpi Aňor v 56. minutě, jenže pak dokázal vyrovnat Fran Mérida, nová posila z Huescy a bývalý hráč Arsenalu, který přitom na hřiště přišel až na poslední dvacetiminutovku. Osasuna jako nováček ligy tak může být s tímto výsledkem nadmíru spokojená.

Úplně nejlepší reklamu španělské La Lize, která právě tímto zápasem odstartovala nový ročník, oba týmy v první půli nedělaly. Hodně utahaný fotbal nemohl nezaujatého diváka vyloženě bavit, až se ve 38. minutě přece jenom osmělili domácí. Keko hezky zamíchal s balónem na pravé straně a poslal centr na bližší tyčku, tam ovšem Sandro Ramírez trefil z blízkosti jen brankáře Nauzeta Péreze.

Ve 42. minutě také málem udeřilo na druhé straně. Obránce Diego Llorente, jenž je v Málaze na hostování z Realu Madrid, neodhadl místo, kam poletí dlouhý nákop, na něj si tak mohl naběhnout Oriol Riera až do šestnáctky, odkud z halfvoleje vypálil, a ačkoli nemířil vůbec špatně, gólman Carlos Kameni dokázal vyrazit do zámezí.

Jedenáct minut po přestávce se Boquerones ujali vedení. Juanpi Aňor hezky roztáhl hru do šířky na levou stranu, tam Jony ve správný moment počkal a míč vrátil svému spoluhráči na hranici vápna, odkud už Venezuelan zacílil přesně. Charles mohl náskok navýšit v 65. minutě, jenže Nauzet Pérez vyběhl z branky a spíše takovým basketbalovým stylem jeho snažení zamezil.

Čtvrthodinu před koncem zahodil další šanci Sandro Ramírez, jenž nemířil ze slušné pozice přesně. Pamplona nakonec dokázala udeřit v závěru. Jaime Romero poslal ostrou přihrávku do malého vápna, kde se Diegovi Llorentemu nepodařilo odvrátit do bezpečí, takže balón do brány dorazil Fran Mérida. Vítězství domácím ještě mohl zařídit Chori Castro, to by však musel dosáhnout na jeden z centrů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona11006:23
2.Real Madrid11003:03
3.Sevilla FC11006:43
4.UD Las Palmas11004:23
5.Sporting Gijón11002:13
 Deportivo La Coruña11002:13
7.CD Leganés11001:03
8.CA Osasuna10101:11
 Atlético Madrid10101:11
 Villarreal CF10101:11
 Deportivo Alavés10101:11
 Granada CF10101:11
 Málaga CF10101:11
14.SD Eibar10011:20
 Athletic Bilbao10011:20
16.Celta Vigo10010:10
17.Espanyol Barcelona10014:60
18.Valencia CF10012:40
19.Real Sociedad10010:30
20.Real Betis10012:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (470)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele