LaLiga - souhrn 1. kola

19.08.2016, 22:39, aktualizováno 22.08.2016, 23:51
Komentáře a souhrny
Valencia doma na úvod čtyřikrát inkasovala od Las Palmas. Leganés veze tři body ze hřiště Celty Vigo. Atlético Madrid na své půdě remizovalo s nováčkem z Alavésu. Real Madrid si odvezl tři body ze San Sebastiánu, Gijón si poradil s Bilbaem. Sevilla přestřílela barcelonský Espanyol, jehož městský rival si poradil s Realem Betis a Deportivo zdolalo Eibar. Na hřištích Granady a Málagy se udály nerozhodné výsledky...

Valencia CF - UD Las Palmas 2:4

22.08.2016 22:00

Góly: 6. Santi Mina, 34. Santi Mina - 16. Marko Livaja, 24. Jonathan Viera (pen.), 31. Kevin-Prince Boateng, 88. Marko Livaja

Takovýhle vstup do nové sezóny si fotbalisté Valencie, kteří hodlají za každou cenu napravit neúspěšný loňský ročník, rozhodně nepředstavovali. V duelu proti Las Palmas byli favority a porážka nebyla očekávaným výsledkem, pro Netopýry je však možná ještě horším zjištěním, že inkasovali celkem čtyři branky.

Santi Mina poslal domácí do vedení a zdálo se, že vše dopadne dle předpokladů. Jenže celek z Kanárských ostrovů brzy zabral a díky brankám Marka Livaji, Jonathana Viery a Kevina-Princeho Boatenga otočil vývoj skóre ve svůj prospěch. Santi Mina sice skóroval ještě jednou, jenže v závěru nakonec Marko Livaja znovu udeřil a přisoudil tři body na stranu hostů.

Možná že se valencienský kouč Pako Ayestarán rozhodl schválně pro nezařazení obránce Shkodrana Mustafiho do základní sestavy. O tuhle stálici defenzivních řad Los Che se totiž výrazně zajímá anglický Arsenal, takže riskování jeho zdraví by nebylo před případným přestupem úplně tím pravým ořechovým.

Nicméně po půli už Němec přece jenom do hry zasáhl, vždyť Ayestaránovi svěřenci odcházeli do kabin s třígólovým nášupem. Každopádně utkání se pro Valencii nevyvíjelo vůbec špatně, v 6. minutě si soupeř nepohlídal bližší tyčku, na centr z rohového kopu si naskočil Santi Mina a hlavou v pohodě usměrnil míč do brány.

Vedení však domácím nevydrželo příliš dlouho. Konkrétně jen deset minut, neboť Michel našel svým parádním pasem z pravé strany v šestnáctce nabíhajícího si Livaju, jenž hlavičkou zamířil ke vzdálenější tyčce. Poté Joao Cancelo fauloval v šestnáctce Daniho Castellana a nařízenou penaltu proměnil Jonathan Viera.

A ve 31. minutě Las Palmas dokonce zvýšil svůj náskok, jelikož Boateng, čerstvá posila z AC Milán, zužitkoval centr od El Zhara. Valencii se ještě do obrátky podařilo vsítit kontaktní gól a opět to bylo zásluhou rohového kopu. Ve vápně byl znovu ne úplně dobře hlídaný Santi Mina, který umístil svou střelu přesně pod břevno.

Netopýři se ve druhé půli horlivě snažili vyrovnat, ale když Santi Mina odmítl šanci připsat si na své konto hattrick vlivem dobrého zákroku gólmana Javiho Varase a Paco Alcácer trefil jen břevno, mohl protivník dvě minuty před koncem přidat čtvrtou pojišťovací trefu. O tu se po rychlém brejku postaral podruhé v utkání Livaja.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - CD Leganés 0:1

22.08.2016 20:00

Góly: 74. Víctor Díaz

Loni druhý nejlepší celek Segunda División a zároveň nováček španělské nejvyšší soutěže svým nejtěsnějším možným vítězstvím na půdě Celty Vigo určitě překvapil. Leganés sehrál se svým soupeřem rozhodně vyrovnanou partii, na rozdíl od něj zásluhou Víctora Díaze vstřelil branku, a tak se raduje na úvod sezóny z překvapivého bodového úspěchu.

Zpočátku se oba týmy oťukávaly. Na domácí straně si nechal šanci proklouznout mezi prsty Fabián Orellana, na té druhé mírně zahrozili David Timor s Guerrerem a pak také Adrián Marín, jenž svůj pokus nasměroval jen do rukavic gólmana Sergia Álvareze. Následně si hostující brankář Jon Ander Serantes poradil s nebezpečným centrem Iaga Aspase.

Znovu se ke střelbě dostal Fabián Orellana, tentokráte zacílil z voleje, a pak i Sisto, každopádně Jon Ander Serantes se překvapit nenechal. Fabián Orellana byl i nadále při chuti, svůj pokus nasměroval ovšem jen mimo, a z rozvlnění sítě se radoval Iago Aspas, ovšem branka mu nemohla být uznána kvůli ofsajdu.

Do poločasu se ještě ve slušné možnosti objevil Hugo Mallo, avšak ani on nezamířil svou levačkou mezi tři tyče, a těsně před přestávkou mohl Leganés poslat do vedení Guerrero, kdyby ho Sergio Álvarez z blízkosti nevychytal. Zkraje druhé půle spálil velkou tutovku Iago Aspas, jenž po samostatném úniku naprosto selhal v zakončení.

O osudu utkání rozhodla 74. minuta. David Timor z levé strany poslal centr do šestnáctky, kde ho do malého vápna prodloužil hlavou Machís a tam Díaz pohodlně tečoval. Vyrovnat mohl snad jen Guidetti, ale svou příležitost zahodil. V závěru ještě obdržel červenou kartu David Timor, který už jako vystřídaný hráč vyčinil sudímu Munuerovi Monterovi z lavičky.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Deportivo Alavés 1:1

21.08.2016 22:15

Góly: 90+2. Kévin Gameiro (pen.) - 90+5. Manu García

Ani proměněná penalta Kévina Gameira ze druhé minuty nastavení druhé půle nepomohla Atléticu Madrid k očekávanému vstupu do nové sezóny. Deportivo Alavés, které se do nejvyšší soutěže vrátilo po deseti letech, totiž dokázalo ještě v úplném závěru srovnat na konečných 1:1 zásluhou Manua Garcíy.

Domácí samozřejmě chtěli potvrdit svou dominanci už od začátku. V 8. minutě se Juanfranův centr odrazil ke Kokemu, jeho střelu ovšem byl připravený zablokovat obránce Feddal. Sotva se však Maročan zapojil nějakým způsobem do hry, už musel o čtyři minuty později střídat kvůli zranění. Jeho místo zaujal Víctor Laguardia.

Atlético se brzy utábořilo na soupeřově polovině a hledalo cestičku k úvodní brance. V 18. minutě po rohovém kopu pálil hlavou mimo Diego Godín a Tiago dopadl o pár chvil později stejně. Ve 21. minutě hezky vystřelil Gabi, nicméně i on měl smůlu, že jeho pokus nakonec nezamířil do prostoru mezi tři tyče.

Deset minut před koncem spálil velkou možnost Gameiro. Juanfran poslal kolmici na pravé straně na Kokeho, jenž přihrál do šestnáctky na novou posilu ze Sevilly, ovšem ten z bezprostřední blízkosti trestuhodně vysoko přestřelil. Dvě minuty před obrátkou byl velmi blízko také Ferreira-Carrasco, jenže svým technickým pokusem orazítkoval jen tyčku.

Ani ve druhém poločase se obrázek hry nezměnil. Hosté se soustředili hlavně na bránění nerozhodného výsledku a nechali svého soupeře i nadále útočit. V 57. minutě se k dobré hlavičce propracoval Diego Godín, brankář Fernando Pacheco si však i nadále držel čisté konto. Fernando Torres poté trefil opět ke smůle Atlética jen brankovou konstrukci.

Po mnoha spálených šancích se nakonec madridský celek dočkal v závěru zápasu. Víctor Laguardia v šestnáctce fauloval Fernanda Torrese a sudí Villanueva se nebál nařídit pokutový kop. Ten pak s přehledem proměnil Gameiro. Avšak v posledních vteřinách napřáhl za vápnem Manu García a svou přesnou střelou k tyči šokoval celý Estadio Vicente Calderón.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Madrid 0:3

21.08.2016 20:15

Góly: 2. Gareth Bale, 40. Marco Asensio, 90+4. Gareth Bale

Při absenci Cristiana Ronalda s Karimem Benzemou se oči příznivců Realu Madrid upíraly s o to větší naléhavostí ke Garethu Baleovi a dlužno dodat, že velšský reprezentant zcela dostál očekáváním. O jednoznačnou výhru 3:0 na půdě Realu Sociedad se totiž Bale zasloužil hned dvěma góly, mezi něž vklínil jednu trefu mladíček Marco Asensio.

Zinedine Zidane neměl pro první kolo La Ligy k dispozici celou řadu hráčů jako např. Luku Modriće, Pepeho či brankářskou jedničku Keylora Navase, nemluvě o zmíněných dvou předních střelcích Bílého baletu. Přesto Real neměl v San Sebastiánu sebemenší problém ukořistit všechny body a učinil první z osmatřiceti kroků směrem k zisku vytouženého titulu.

O perfektní start nového ligového ročníku se postaral Gareth Bale již ve druhé minutě, když potvrdil své výjimečné kvality ve vzduchu a prudkou hlavičkou z Carvajalova centru poslal hosty do vedení. Velšská superstar tak i ve svém čtvrtém vystoupení na stadionu Anoeta skórovala alespoň jednou. Ani s nabytým vedením Real neustával v aktivitě a brankář Rulli měl co dělat, aby vyrazil ránu Toniho Kroose. Na opačné straně se do slibné pozice dostal Asier Illarramendi, jenže raději zvolil další přihrávku a výtečná kolmice Davida Conchi tak přišla vniveč.

Jestli někdo obzvláště toužil skórovat, byl to Álvaro Morata. Španělský útočník má na úvod sezony jedinečnou šanci usadit se po působení v Juventusu na hrotu madridského útoku, avšak stejně jako v případě Superpoháru UEFA to navzdory vší aktivitě nebyl on, kdo skóroval, nýbrž jeho mladičký parťák Marco Asensio. Dvacetiletý talent, jenž se těší velké důvěře kouče Zidana, v závěru první půle využil zmatku domácí obrany a chladnokrevně přehodil vybíhajícího Rulliho.

Deset minut po změně stran napálil Toni Kroos další povedenou střelu do břevna a jeho kolega ze středu zálohy Mateo Kovaćić pro změnu ztroskotal na výtečném Rullim, jenž konečky prstů vytěsnil jeho ránu na roh. V samém závěru pak ještě Gareth Bale, jenž po celý večer usilovně pomáhal týmu i směrem dozadu, přidal výhře Realu třešničku v podobě třetího gólu, když obešel Rulliho a zavěsil do prázdné brány.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Athletic Bilbao 2:1

21.08.2016 18:15

Góly: 50. Duje Čop, 53. Víctor Rodríguez - 86. Borja Viguera

První drobné překvapení La Ligy je na světě. Sporting Gijón si totiž vyšlápl na Athletic a díky dvěma slepeným gólům v rozmezí tří minut nakonec slaví vítězství v poměru 2:1. Domácí tak udělali první krok k tomu, aby se vyhnuli loňskému boji o záchranu do poslední chvíle.

Všechno podstatné se událo na začátku druhé půle, kdy se v krátkém rozmezí trefili Duje Ćop s Víctorem Rodríguezem, což v závěru pouze zkorigoval Borja Viguera. Jedinou kaňkou na vstupu Gijónu do nové sezony bylo rasistické skandování části domácího publika na stadionu El Molinón.

První střelecké pokusy si připsali Moi Gómez, letní posila z Getafe, a Iňaki Williams, jenž se stal záhy terčem urážlivých výkřiků z publika, kvůli nimž musel rozhodčí dokonce přerušit zápas a vyzvat k varovnému oslovení stadionu. Po obnovení hry šli domácí málem do vedení zásluhou Rodrígueze, jenž stejně jako Gómez přišel během léta ze sestoupivšího Getafe, ovšem nakonec si museli počkat až na druhý poločas.

Pět minut po změně stran se jako první v sezoně za Sporting prosadil Duje Ćop, když akrobaticky z voleje zakončil rohový kop Burguiho. Zaskočení hosté ani neměli šanci se vzpamatovat a už lovili míč ze sítě podruhé. Tentokrát vše začalo rohem hráčů Athleticu, po němž domácí podnikli bleskurychlý protiútok skrze Gómeze, jenž posunul míč nabíhajícímu Rodríguezovi. Tomu už nedělalo problém přízemní ranou z hranice šestnáctky trefit se přesně k levé tyči.

Pro hosty posléze mohlo být ještě hůř, jenže Isma López nabízenou příležitost pokutového kopu za faul Bóvedy na Burguiho trestuhodně neproměnil, neboť jeho záměr pálit do středu brány vystihl brankář Iraizoz a odvrátil tak punc debaklu. Aktivní Burgui záhy po šikovném průniku z levé strany otřel svou střelu o břevno, a tak se místo poklidného dohrání zápasu ještě diváci dočkali závěrečného dramatu, když čtyři minuty před koncem střídající Viguera šikovně tečoval Williamsův nástřel. Na body to však nakonec hostům stejně nestačilo a na úvod sezony se poroučejí s prohrou 2:1.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Espanyol Barcelona 6:4

20.08.2016 22:15

Góly: 15. Pablo Sarabia, 22. Luciano Vietto, 45+1. Luciano Vietto, 54. Franco Vázquez, 66. Wissam Ben Yedder, 74. Hiroshi Kiyotake - 8. Pablo Piatti, 26. Hernán Pérez, 44. Víctor Sanchez, 79. Gerard Moreno

Panečku, to je výsledek! Sevilla se rozhodla po neúspěšných superpohárech odškodnit fanoušky a v prvním ligovém zápase porazila Espanyol tenisovým výsledkem 6:4. Kouč Jorge Sampaoli sice nebude spokojen s defenzívou, ale co je důležité, že domácí mají tři body.

Přestřelku na stařičkém stadionu Sáncheze Pizjuána spustili hosté a to už v deváté minutě. Pablo Piatti si vyměnil balón s Baptistaem, načež druhý jmenovaný vracel přihrávku pod sebe a Piatti v pádu střelou od tyče poprvé překonal golmana Rica. Sevilla se pokusila o okamžitou odpověď, ale Vietto si vylámal zuby na Robertovi. Vítěz posledních tří ročníků Evropské ligy však přeci jenom brzy srovnal. Pablo Sarabia si ve vápně naskočil na centr a dobře umístěnou hlavičkou dal na 1:1.

Ve 22. minutě už domácí poprvé v zápase vedli a opět k tomu stačil precizně zahraný centr (rohový kop) a neomylně hlavičkující Luciano Vietto. Ale Espanyol byl proti, za další čtyři minuty vysunul Piatti Hernána Peréze a ten nasadil Ricovi jesličky - 2:2. Před koncem poločasu si hosté z Barcelony vzali vedení zpátky, Rico ještě dokázal vyrazit nadějný přízemní pokus, ale proti povedené ráně ze střední vzdálenosti v podání Victora Sáncheze už byl krátký. Jenomže ani toto vedení nevydrželo a ještě v nastaveném čase prvního poločasu srovnal na 3:3 výborně hrající Vietto, ke kterému se balón odrazil a hvězda Sevilly pak propálila vše co měla před sebou.

Diváci tedy viděli v prvním poločase šest branek, ale přestřelka tím rozhodně nekončila. V 54. minutě nádherně vypálil Franco Vázquez a Roberto lovil míč počtvrté ze sítě. Za dalších deset minut už Sevilla odskočila na rozdíl dvou branek. Kolmici Sarabii dostal za Robertova záda Ben Yedder - 5:3 pro Sevillu. A když čtvrthodiny před koncem zvýšil po podobné akci už na 6:3 Hiroshi Kiyotake, bylo o vítězi zápasu rozhodnuto. Poslední slovo měl nicméně espanyolský Gerard Moreno, jeho parádní sólo nedokázal utnout ani Sergio Rico a konečný výsledek tak dostal podobu 6:4.

Více informací k zápasu

Granada CF - Villarreal CF 1:1

20.08.2016 20:15

Góly: 65. Ezequiel Ponce - 61. Samuel Castillejo

Žlutá ponorka si na úvod sezony přiváží z Granady bod, přestože jí po hodině hry poslal do vedení Castillejo. Domácí reakce na inkasovanou branku byla bleskurychlá, za čtyři minuty odpověděl Ponce a více už oba celky nenabídly.

Nutno podotknout, že konečná remíza je spravedlivá, neboť ani jeden tým si vyhrát nezasloužil. Utkání nenabídlo mnoho šancí, na stadionu Nuevo Los Cármenes byla k vidění spíše taktická bitva.

Už první poločas nebyl takřka v ničem zajímavý. Golmani neměli žádnou práci, a tak za zmínku stojí jen dvě žluté karty, domácího Lombána a hostujícího Sansoneho. Na hrotu Villarrealu operoval Alexandre Pato, ale ani on si směrem dopředu nevěděl rady.

Druhá půle byla už přeci jenom lepší, ale do oku lahodícího fotbalu to mělo pořád hodně daleko. Každopádně co je důležité, začaly padat branky. Nejprve ještě orazítkoval tyč z ojedinělé šance Soriano a v 61. minutě už to gólově klaplo. Samuel Castillejo se postavil k volnému přímému kopu a nádhernou střelou k tyči poslal Žlutou ponorku do vedení.

Hosté se však neradovali dlouho, obrana si brzy neporadila s rohovým kopem a Ezequiel Ponce nikým nehlídaný zblízka srovnal. V 69. minutě mohl vrátit vedení na stranu Villarrealu Nicola Sansone a Granadu znovu zachránila branková konstrukce!

Granada v závěru zápasu častěji držela míč, ale stejně jako Villarreal si už žádnou šanci nevypracovala. Utkání tak skončilo smírem 1:1.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Betis 6:2

20.08.2016 18:15

Góly: 6. Arda Turan, 37. Lionel Messi, 42. Luis Suárez, 56. Luis Suárez, 57. Lionel Messi, 82. Luis Suárez - 21. Rubén Castro, 84. Rubén Castro

Barcelona vykročila za obhajobou jednoznačným vítězstvím nad Betisem 6:2, když se postupně prosadili Arda, dvakrát Messi a rovnou třikrát Suaréz. Čestný úspěch Betisu měl na svědomí v prvním i druhém poločase Rubén Castro.

Svěřenci trenéra Enriqueho byli pochopitelně velkým favoritem a jakýkoliv výsledek než výhra domácích by byl považován za fotbalový zázrak. Barcelona si zápas nekomplikovala a do vedení se dostala už po šesti minutách. Pohlednou akci po ose Alba-Messi-Arda zakončil posledně jmenovaný a dodal Kataláncům potřebný klid. Betis sice o několik minut později odpověděl krásnou brankou z volného přímého kopu v podání Rubéna Castra, ale na více už hosté neměli. Barcelona ještě do poločasu vykročila za jasným vítězstvím, když nejprve vrátil vedení na stranu Katalánců božský Lionel Messi. Svojí typickou akci si seběhl ke středu a neomylně zakončil. Ještě předtím Messi orazítkoval brankovou konstrukci!

Každopádně Barca už vedení nepustila a otázkou bylo spíš, o kolik vlastně zvítězí. Ve 41. minutě perfektně našel ve vápně Sergi Roberto Luise Suáreze a bylo to 3:1. Střelecký koncert v podání domácích pokračoval i po změně stran. V 56. minutě předvedli Messi a spol. další krásnou kombinaci na jeden dotek a Luis Suárez neměl problém trefit úplně prázdnou branku. Hned o minutu později zvýšil už na 5:1 Lionel Messi a poděkování patří Turanovi, který vybojoval balón a nezištně ho argentinskému fotbalistovi předložil.

Další branky přišly až v závěrečné desetiminutovce. Nejprve Luis Suárez z dalšího přímého kopu zvýšil už na hrozivých 6:1 a zakrátko zkorigoval na 6:2 Rubén Castro. Diváci na Camp Nou viděli celkem osm branek a jasné vítězství domácího celku v poměru 6:2. Jak odpoví v zítřejším utkání Real Madrid, respektive Atlético?

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - SD Eibar 2:1

19.08.2016 22:00

Góly: 69. Pedro Mosquera, 87. Lucas (pen.) - 55. Iván Ramis

Deportivo vstoupilo do nového ročníku vítězně. Na domácím Riazoru otočilo nepříznivý vývoj a Eibar udolalo 2:1 brankami Mosquery a Lucase.V 55.minutě poslal Eibar do vedení Ramis.

Kdysi slavná La Coruňa by se v tomto ročníku ráda vyhnula záchranářským bojů a hned v prvním kole pro to udělala maximum. V zápase s Eibarem sice ve druhé půli prohrávala, ale nakonec se jí podařilo výsledek otočit. O první rozruch zápasu se postaral Bruno Gama, jenž svým únikem pořádně zavařil brankáři Riesgovi. Aktivita domácích nicméně polevila a dobrou půlhodinu sledovali diváci spíše nudnější utkání. Až ve 34.minutě po odražené standardce pálil hodně nepřesně Lucas. Eibar se spíše soustředil na defenzívu a nutno podotknout, že tato sázka se za prvních pětačtyřicet minut vyplatila.

Zvláště když se hosté v začátku druhého poločasu gólově prosadili. V 52.minutě ještě dalekonosnou ránu Bébého s potížemi zlikvidoval Lux ale hned o tři minuty už Eibar vedl. Bébé našel při rohové kopu na přední tyči Ivána Ramise a ten uklidil míč hlavou do sítě! Na tahu byli domácí, jejichž kouč se okamžitě rozhodl pro oživení hry střídáním. Na plac přišel Florin Andone. Ale dlouho to nešlo. Přesto Deportivo srovnalo a rovněž ze standardní situace. Lucas krásným obloučkem našel Pedra Mosqueru, který na malém vápně poslal balón do protipohybu brankáře - 1:1.

Vypadalo to, že si oba celky na startu sezony připíší po bodu, když v tom, pět minut před koncem zápasu vyrobil penaltu pro soupeře David Juncá. Ve vápně fauloval Lucase a sám postižený střelou do protipohybu nedal Riesgovi žádnou šanci! Depor tak strhl vedení na svojí stranu a Eibar nakonec porazil 2:1.

Více informací k zápasu

Málaga CF - CA Osasuna 1:1

19.08.2016 20:45

Góly: 56. Juanpi Añor - 85. Fran Mérida

Pět minut dělilo Málagu od dobrého vstupu do sezóny. Do vedení domácí dostal Juanpi Aňor v 56. minutě, jenže pak dokázal vyrovnat Fran Mérida, nová posila z Huescy a bývalý hráč Arsenalu, který přitom na hřiště přišel až na poslední dvacetiminutovku. Osasuna jako nováček ligy tak může být s tímto výsledkem nadmíru spokojená.

Úplně nejlepší reklamu španělské La Lize, která právě tímto zápasem odstartovala nový ročník, oba týmy v první půli nedělaly. Hodně utahaný fotbal nemohl nezaujatého diváka vyloženě bavit, až se ve 38. minutě přece jenom osmělili domácí. Keko hezky zamíchal s balónem na pravé straně a poslal centr na bližší tyčku, tam ovšem Sandro Ramírez trefil z blízkosti jen brankáře Nauzeta Péreze.

Ve 42. minutě také málem udeřilo na druhé straně. Obránce Diego Llorente, jenž je v Málaze na hostování z Realu Madrid, neodhadl místo, kam poletí dlouhý nákop, na něj si tak mohl naběhnout Oriol Riera až do šestnáctky, odkud z halfvoleje vypálil, a ačkoli nemířil vůbec špatně, gólman Carlos Kameni dokázal vyrazit do zámezí.

Jedenáct minut po přestávce se Boquerones ujali vedení. Juanpi Aňor hezky roztáhl hru do šířky na levou stranu, tam Jony ve správný moment počkal a míč vrátil svému spoluhráči na hranici vápna, odkud už Venezuelan zacílil přesně. Charles mohl náskok navýšit v 65. minutě, jenže Nauzet Pérez vyběhl z branky a spíše takovým basketbalovým stylem jeho snažení zamezil.

Čtvrthodinu před koncem zahodil další šanci Sandro Ramírez, jenž nemířil ze slušné pozice přesně. Pamplona nakonec dokázala udeřit v závěru. Jaime Romero poslal ostrou přihrávku do malého vápna, kde se Diegovi Llorentemu nepodařilo odvrátit do bezpečí, takže balón do brány dorazil Fran Mérida. Vítězství domácím ještě mohl zařídit Chori Castro, to by však musel dosáhnout na jeden z centrů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona11006:23
2.Real Madrid11003:03
3.Sevilla FC11006:43
4.UD Las Palmas11004:23
5.Sporting Gijón11002:13
 Deportivo La Coruña11002:13
7.CD Leganés11001:03
8.CA Osasuna10101:11
 Atlético Madrid10101:11
 Villarreal CF10101:11
 Deportivo Alavés10101:11
 Granada CF10101:11
 Málaga CF10101:11
14.SD Eibar10011:20
 Athletic Bilbao10011:20
16.Celta Vigo10010:10
17.Espanyol Barcelona10014:60
18.Valencia CF10012:40
19.Real Sociedad10010:30
20.Real Betis10012:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (470)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vydreté víťazstvo... V 3. min. sme mali kopať čistú penaltu a zápas by mal iný priebeh... Ale otočili sme to a máme tri body...

Forza Depor !!!

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu ta vaše penalta, která rozhodla, mi přišla nasimulovaná

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa nezaprieš a presne takúto Tvoju reakciu som čakal...

Áno, penalta na konci jasná nebola, zato faul v tretej minúte bol jednoznačne na penaltu a navyše nám rozhodcovia odpískali aj dva krát offside, ktorý nebol ani náhodou (v jednom prípade by už išiel Lucas sám na brankára)... Vzhľadom na to, v čom nás hlavný rozhodca v 3-4 prípadoch poškodil, bolo logické, že už v 87. min. konečne pískol !

Reagovat
santini

kukám vás dlhodobo a hráte dobrý futbal.. .tentokrát som sledoval prvý polčas a nebolo to vôbec zlé... uvidíme, myslím, že s takým kádrom by ste mali v pohode uhrať stred tabuľky

Reagovat
JessePinkman

Hezky pěkně Depor

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga pre mňa veľké sklamanie. Na začiatok sezóny tam je dosť veľa nepresností a nervozity, ale to sa časom spraví.

Pamplona typický silový mančaft, relatívne vysokí hráči, nie moc tachnický, veľa nakopávaných lópt atd. Po prvom gole tam mala Malaga podržať loptu a mali by ich.

Reagovat
Phillipinho

Doufam, ze Depor fakt nakonec Lucase udrzim

Reagovat
smazaný uživatel

Pracujeme na tom celé leto...

Reagovat
smazaný uživatel

Merida... toho si pamatuju ještě jako velkýho talenta v Arsenalu a on nehraje ani základ v Osasuně.

Reagovat
Tigerinho

no... před rokem postoupil s Huescou do druhý ligy...

Reagovat
ZB 07

Barca

Reagovat
LAM

Messi naprosto fantastickej.Vypadá že má formu už od začátku a v takový formě nemá naprosto konkurenci.

Suarez dnes skvělá koncovk a taky paráda.Roberto zas ukazuje že je jasná jednička na post RB.Už ať se vrátí Neymar a můžem hrát v Top sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbil i Arda než ho stál do zálohy. Nakonec z něho bude back-up za Neymara a Munir za Luise kdyby nahodou

Reagovat
-Carles-

Ney nech si dá kludne na čas a poriadne zregeneruje po OH, Arda je boží

Reagovat
Wat

Luis ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia Barca ! Leo a Luis užasne , tato Barca bude a je magická ..tato sezona nas este zdvihne zo stoliciek...a prestanme už porovnavat Lea s inými hráčmi, on je neporovnatelný..najlepsi v historii

Reagovat
smazaný uživatel

Možná leností a průměrností.. Takovej hráč, kterej by byl v jiném týmu nepoužitelnej. S ním musí mít tým držení míče 70%+ jinak by furt hráli v 10..

Reagovat
smazaný uživatel

Addyn...nereaguj na kolegu. Čistokrevný rýpal, protože z Messiho udělat průměrného hráče může opravdu jen neználek nebo...rýpal Jinak dneska se nato hezky koukalo, jen tak dále El pistolero 3 a Leo 2...jen tak dále, celkový dojem ze hry super a jsem rád, že tam postavil na konec i Dingeho, který se v přípravě a poháru jevil velice slibně.

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem rýpat ale el pistolero (skôr el kaniballo ) lebo tie góly ku koncu sezóny( mu messi a neymar dávali aby bol najlepší strelec

Reagovat
misinho7

addyn a prispevky o Messim

Reagovat
patas92

Misinho a jeho potřeba vyjádřit se k úplně každému podobnému příspěvku o Messim

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to zrušil to rovnou můžou hrát jen Real a Barca ostatní snad o 2 ligy dolů každý kolo hezky pěkně Leoš proti CR7 jinak to nemá cenu ani sledovat, neskutečně komické výsledky

Reagovat
LAM

komické výsledky má poslední roky slavná PL

Reagovat
smazaný uživatel

Abych byl nezaujatý, jako vždy tak musím podotknout, že Atletico + Valencia a Sevilla by v té lize mohli figurovat a s ostatním naprosto souhlasím..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jako ale i tak liga o 5 týmech a stejně se rvou 2 ostatní ztrácej po sezoně 40 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Taková liga je každá. Francouzská, Německá, Česká, Skotská... Prostě všechny ligy mají své top týmy, které neustále vyhrávají ligu. Jen minulý rok byl vyjímkou Leicester, který toho dosáhl i bez šejků.

Reagovat
Pospovič

Tenhle stav je důvodem financí ostatních klubu, ale největší minus bych viděl jako fanoušek španělského fotbalu. Nebavilo by me to tak jak me teď nebaví Bundesliga. Jiste výhry mimo par zápasu za sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

No právě pokud federace nebude rozdělovat prachy jinak tak prostě co tam chtěj dělat proti těm gigantům mě by nebavilo hrát a vědět že ti dají 6 kousků a to jen když jim to tam nebude padat, taky se může stát že dostaneš 10 a to není zábava ani v hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

Bundesliga má aspoň svojí kvalitu. Týmy z prostředka tabulky jsou velmi dobrý a hrají atraktivní fotbal + tomu dodává ta atmosféra na stadionech. To je nejhorší na Španělsku, na průměrné kluby nikdo nechodí... Je velký rozdíl jestli hraje Frankfurt s Brémama nebo Eibar s Osasunou..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Majk91

nie nikto nechodi Malaga - Osasuna 23 000 divakov, Depor - Eibar 22 000 divakov. To ze nesledujes zapasy LaLigy medzi tymami zo stredu tabulky neznamena, ze nemaju kvalitu a grady.

Reagovat
smazaný uživatel

No ony určitě kvalitu mají o tom žádná, šlo o to že ta velká dvojka prostě nemá těžký zápasy jen mezi sebou

Reagovat
Majk91

nema tazke? Tak napr. na Anoete Barcelona nevyhrala uz niekolko rokov. Atletico jeden z naj tymov na svete, dalej proti tymom ako Bilbao, Sevilla, Villarreal, Valencia, Celta je to vzdy boj, hlavne na ich ihriskach. Aj dalsie tymy vedia potrapit vid. Malaga minuly rok alebo mestske derby s Espanyol Barcelona ...

Reagovat
smazaný uživatel

fajn 10 zápasů do roka max 5 týmů ... a dál ... a dál... Zoltan hlavně sebe přesvědčuj mě nemusíš já mám svojí Valencii a vím že nemáme šanci

Reagovat
Majk91

Mozno je v PL viac vyrovnanych zapasov medzi spickou a druhou polovickou tabulky, ale aj ta spicka v PL sa kvalitou Barcelone a Realu nepriblizuje, momentalne mozno ani Atleticu a preto maju viac tazsich zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak náhodně jsem vybral průměrné návštěvy z minulých let. Granada průměr 13 912 diváků, Osasuna 11 634. Frankfurt 50 367 a třeba Brémy mají okolo 37 000. To je docela rozdíl nemyslíš??

Reagovat
smazaný uživatel

Nech je být oni mají svojí Barcelonu a dál nevidí

Reagovat
Majk91

Granada ma priemer 16 tisic (kapacita 22000), navyse Osasuna hrala druhu ligu a aj tak celkom slusne nato ze maju iba 18tisicovy stadion nie? Je jasne ze nebudu mat niektore kluby taky priemer ako maju tymy v bundeslige kedze maju mensie stadiony... aj taky Ingolstadt alebo Darmstadt nemali viac ako 15 tisic priemer za celu sezonu cize to o navstevnosti nic nevypoveda, kedze sa to odvija od velkosti stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že si protiřečíš. Přesně to na to krásně ukazuje. V Německu krásné stadiony, které jsou narvané k prasknutí. Ve Španělsku na to prostě kluby nemají a finance jim nezbývají ani na pořádné hráče a proto jsou tak slabý. Průměrný tým PL si teď koupil Bentekeho za 31 mega na takové nákupy prostě týmy ve Španělsku nemají.

Reagovat
Majk91

a ty si neprotirecis? porovnavas navstevnost bundesligy a LaLigy a vytiahnes prestup Crystal Palace z PL Ved bundesligove tymy az na par vynimiek tiez nerobia nakupy za 31 mega a to maju podla teba krasne a plne narvane stadiony to o solventnosti klubov nic nevypoveda.

Reagovat
stas87

Bremy alebo HSV sa placaju niekolko rokov na spodku, aj tak na Werder chodi 40 tisic a kapacita Weseru je 42 tisic, Hamburg ma narvano taktiez. FCI je specificky priklad, ten klub vznikol myslim v roku 2004, sponzoruje ich Audi a nie je tam ta tradicia. V tomto smere je sklamanim aj TSG ci vlci.

Reagovat
smazaný uživatel

A ta atmosféra na HSV z toho běhá mráz po zadech

Reagovat
Majk91

To nesvedci o nekvalite ligy, ale naopak o kvalite tych dvoch tymov Barci a Realu. Ak by hrali v PL tak aj tam by tak deklasovavali superov. Si predstav zapas Barcelona proti Burnley alebo Real proti Hull? ved to by skoncilo mozno aj s vacsim debaklom ako dnes dostal Betis

Reagovat
smazaný uživatel

A právě raději ligu o dvou týmech než půlroční čekání na dramatickej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Bundesliga je o jednom týmu. Francouzká je o jednom týmu. Italská je o jednom týmu. A Anglická o dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Pique říkal, že je úplný rozdíl hrát třeba na Stoke než na Osasuně. A taky prohlásil, že Barcelona by v PL měla ze začátku velký problém a to právě kvůli takovýmto soupeřům, který pro ostrý zákrok nejdou daleko..

Reagovat
smazaný uživatel

http://sport.aktuality.sk/c/208734/pique-v-premier-league-to-bude-mat-guardiola-jednoduche/

"Anglicko je oveľa jednoduchšie ako Nemecko. Pep Guardiola bude mať množstvo príležitostí vyhrávať trofeje s Manchestrom City," skonštatoval Katalánec pre Periscope.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by Manchester United nebo Chelsea hrály ve Španělsku, pak by to bylo úplně to samé - neměly by šanci získat titul.“

Reagovat
smazaný uživatel

Však to taky tvrdím, v Španělsku jsou dva super týmy se, kterými by měl problém asi každý tým na světě, ale ostatní až na pár vyjímek jsou fakt hodně špatný.. Není to pak tak atraktivní liga a tomu napovídá i samotná návštěvnost. V Anglii se málokdy stane, že by někdo dostal 5:0 a v Španělsku to je dost běžný a myslím, že takový výsledky prostě pak tu ligu trochu "degradují"

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to tak davno, co vykladna skrina anglickeho futbalu dostala vo finale LM od Barcelony po potupnom vykone 3 banany. Alebo Arsenal na Nou Campe dokonca 4. Obrazok o Premier League si tak uz urobme kazdy zvlast.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Premier League nema take kluby ako Real a Barca.

Reagovat
Pospovič

Ale prd, tohle představ si zápas proti... Jasné, jeden zápas by vyhráli (zřejmě) ale konzistentně je to o něčem jiném, kdyz ty týmy jsou kvalitnější. Sily ubývají rychleji a potom to taky vypadá. Me šlo o to, ze me nebaví kdyz Bayern je mistr uz v březnu, proto sleduji PL. Je to jediná liga (z těch Top) které jsou vyrovnané a nejde předem určit kdo bude mistr. A tim nechci nějakou ligu shazovat nebo vyzdvihivovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnane su, pretoze tam ziadny klub nedosahuje kvalit Realu a Barcelony...ale to uz sa opakujem.

Reagovat
Pospovič

Tohle si nemyslím, ale neni to jak porovnat tak se do te diskuze pouštět nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, není to jak porovnat. Stejně jako se nedá porovnat, že "ty týmy (ze spodku PL) jsou kvalitnější" jako si napsal výše.

Reagovat
Pospovič

Tak zase o spodku ligy to vidim jinak. Týmy z PL mají mnohonásobné více peněz za které si dokážou koupit velmi kvalitní hráče. Sice to moc nezvládají ale kvalitnější jsou, stačí se podívat na zázemí týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to hlavne svedci o tom, ze uniteddevil je andre gray...

Reagovat
Mateo16

Prosim ta pozri si zajtrajsi zapas Sociedad - Real . Kde prehra Realu nebude prekvapenim . Kde FCB uz 7 rokov cca nevyhrala .

Hodnotit ligu podla vyhry FCB doma nad Betisom

Reagovat
smazaný uživatel

chlapec moj ...vsetko je to o tom, ze Barcelona, Real, Atletico...su urovnou este nad TOP klubmi Anglicka, Talianska, FR, atd...a mozu sa rovnat len s Bayernom momentalne....+ Villareal, Sevilla, Bilbao, Valencia, Vigo, Malaga, Sebastian...su na urovni Arsenalu, Lpoolu, City, United, Chelsea....

cize nie, ze spodok La Ligy je slaby ale v podstate je srovnatelny s takou Swansea ci Hullom, ktory by im nerobili az taky problem pri vzajomnej konfrontacii.

Reagovat
smazaný uživatel

ted si jim to dobre nandal

Reagovat
Phillipinho

Proc sem lezes?

Reagovat
smazaný uživatel

Vandim Valencii

Reagovat
DeformFCB

Vadíš nejenom Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se ti nedivim, chapu to. To je jako u filmu. Tezko objevis kouzlo a nesporne kvality madarskeho filmu, kdyz jsi zvykly na psychologii americke produkce, ktera te nakrmi takovym zpusobem, ze vsechno ostatni ti pripada ubohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Boh predsa len existuje, Leo .

Reagovat
papanegra

copak by byl bůh potetovanej, měl problémy se zákonem a barvil si hlavu jako hňup ?

Reagovat
smazaný uživatel

proč by nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste to? Kdo nemá rád Messiho a Suaréze nemá rád krásný fotbal!

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Majk91

trochu kanonada Luis pokracuje tam kde skoncil, neskutocny zabijak. A Leo? Ten ma asi nikdy neprestane udivovat. Cim starsi, tym lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Bravo uz ako keby chytal zaklad City. Toto je uz len otazka casu.

Hart? 99% anglicko, 1% talianko?

Reagovat
Realita

Má ta liga vůbec relevanci?? Vždyť je to rok co rok dokola.. Soupeř přijede na Barcu či Real a schytá nářez...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm (fanúsik realu) akože hrali ste dobre pekne tikitaka góly ale píšete tu o golostroji, hetrik je je tu tak možno pri Reále a Barcelone každý 4.-5. zápas. Tu uz pri ich kvalite treba čakat kazdy 9 zápas bud 5 gólov/ 1 hrac alebo 8 gólov/tym. Moj názor. No nudí ma pozerať ako Barcelona a real majú problém vyhrať vonku .Takze celkovo dnesny zapas na to ze hrali doma nadpriemer (nie kanonáda) SK a CZ komentátory hovoria o kanonáde a zničený súpera pri výsledku 0:3 . Real kazdy sa zraní alebo ide na dovolenku na zaciatok sezony (vytvori sa strata a dočahuj sa zas 12 bodov. Posledny zapas Real S- Real M? 0:1 80.MINUTA GARETH BALE!!!! co tak oneskorene . Iné Rayo Valeccano -Real M.-2:3 84.GARETH BALE!!!! Las palmas -Real madrid 89.MINUTAA CASEMIRO!!!!!!!!!!!! A Barcelona tiež čo sa nemusi smiať 1:2 1:3 Priemer Dlhy koment co?

Reagovat
smazaný uživatel

a co tim chtel clovek rict? Z toho tvojeho komentare se nic nedozvime.... napis to jednoduse a strucne nez plno zvastu a nikde nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

proste ze vonku i real i barca nesu taki silni a hetrik tu je skoro vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Česi niekedy nazvu slovákov "cobolaci". Vie mi niekto vysvetlit co to znamena?

a ano, kazdy v komentoch EF chce vyzerat ako najvacsi a najoriginalnejsi, majster sveta, bavic publika uzivatelov tejto komunity ...ale poprosil by som iba o jednoduchu odpoved aj ked to bude maximalne tazke s velkym sebazaprenim

Reagovat
Pospovič

Protože ozrali Slováci rano říkali: čo bolo?

Reagovat
smazaný uživatel

utfg

Reagovat
smazaný uživatel

čo bolo - to bolo - čo bolo ---> čoboláci ....takovy kopyta proste, nejakej posmesek atd.

Ke komentu...spis chteji udelat reklamu, jak dobre investoval DIGI sport a rict, to byly zapasy vidite ??? Divejte se i priste, bude to zas golostroj

Reagovat
Rattlesnake

puvodne to pochazi ze slavne sceny z Cernych Baronu, kde je dustojnik-major (herec landovsky, cech ale hraje slovaka) na cosi tazan s dovetkem "pane kapitane", a postava se na tazajiciho otoci a pravi: " Co bolo, to bolo, terazky som majorom."

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, ten Sergio Díaz je jinde. Castilla v prvním ligovým zápase vyhrála 3:2 nad Sociedadem B a Díaz 2 góly a áčko.

Reagovat
Mateo16

Kludne mohol dostat minuty v Acku pri Cope teraz fakt netusim co tam spravi ZZ s Benzemom , Alvarom a Marianom

Reagovat
Ed_Hazard

A treba poznamenať, že to Castilla otočila z 0:2 na 3:2

Reagovat
LAM

Finále Olympiády ve fotbale

Reagovat
patas92

Neymar

Reagovat
monty25

Reagovat
ADM

Som nesmierne zvedavý čo zas prinesie po návrate do našej hry, zatiaľ mi tam nejako vôbec nechýba ... takmer som na neho aj zabudol

Reagovat
Switchback

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
ADM

A vám "chýbal"? Šlape ten Arda super tam

Reagovat
LAM

Neymar ve formě tu lajnu opravdu hodně ovládá a hlavně s nim jsme nebezpečnější z protiútoků.

Reagovat
ADM

Však tu kvalitu ma nespornu, ale jednoducho tam teraz skutočne nechýba

Reagovat
Jerichoo

Hral vyborne

Reagovat
ADM

Bravov odchod oficiálne potvrdený

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Hart

Reagovat
LAM

Pro City jen dobře.Bravo nedělá takový chyby jako Hart a umí hrát líp nohama.City s nim budou ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak: RIP Angličané v City

Reagovat
LAM

Tak Pep chce hrát kombinančně,takže pro Angličany není místo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
LAM

Bohužel.Nejsem za to rád,ale už se to dalo čekat.Tak snad Stegen potvrdí kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem že chcete Cillesena je to pravda?

Reagovat
LAM

Jako dvojku asi jo.Někdo tam bude potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýho dřeváka? Kdo tohle proboha vymyslel?

Reagovat
Messiáš

Hmm, snad win win pro všechny, ale zatím mi to tak taky nepřijde...

Reagovat
Rssa

Reagovat
Messiáš

Sevilla vs. Espanyol... moc hezkej fotbal, teda aspoň dopředu. Ještě tak 2 góly čekám

Reagovat
smazaný uživatel

Luiiiis ach . Najlepsi utocnik na svete za posledne 4 roky!

Reagovat
Phillipinho

Sevilla uz zacina bavit koukam druhou puli a dopredu je to parada.

Reagovat
Phillipinho

Vazquez je genius.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem ako mohli ostatne kluby prehliadat takeho skveleho hraca, on je uplne genialny

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Radin

Sevilla se letos bude snažit přestřílet všechny jo? Nákupy hlavně dopředu asi

Reagovat
madridcan

To co sa deje? Sevilla asi bude stat za zaznam

Reagovat
papanegra

Nuda liga začala...

Tak do z trojlístku Barca, Real, Atletico ?

Reagovat
Aldeano

Sevilla

Reagovat
ADM

FInále Olympiády

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilci, to je krása pohledět na ten jejich fotbal.

Reagovat
ADM

To už ani nebolo zvykom posledné roky

Reagovat
Messiáš

Stale jim chybi poradnej hrotak... Gabigol to podle me nesplnuje

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? dobre ze som si pozrel cely zapas, neskutocna zabava a neskutocne fotbalove finesy od hracov Sevilly.

Tu obranu ma Sevilla taku deravu, ze je to az smiesne.Som zvedavy co s tym budu robit.

Reagovat
Aldeano

Budou muset přestřílet soupeře

Reagovat
Messiáš

Pencle... to spis vidim na Německo

Reagovat
Switchback

Je to tam

Reagovat
LAM

Tak po Messim má OL zlato i Ney

Reagovat
Majk91

mimochodom Luis Suarez dal za poslednych 6 ligovych zapasov 17 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Stane sa.

Reagovat
El Campeon

Sevilla neskutečně ale jsem zvědavý jak ten tým,s takovou obranou,bude hrát venku.

Reagovat
blaugrana

20 gólov v troch zápasoch LaLigy a 16 v siedmych zápasoch PL. LaLiga rocks. Každopádne ta obrana Sevilly je slušne na zaplakanie. Mercado hrá LCB, pritom je to RB. Maj gat. Mali by sme im nechať toho Caia, aby im to tam trochu pozdvihol.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
patas92

Sem myslel, ze Rayo spadlo

Reagovat
Rssa

Reagovat
Hristo Stoichkov

Paráda, Barca vypadá s dobře naladěným Messim prostě luxusně. Na tu Sevillu ještě musím kouknout, ale u nich to letos budou podobný přestřelky. Neymar skvělý, už stihl i odevzdat pásku (což se mu nedivím). Už se na něj těším, ačkoliv Arda oproti všem předpokladům překvapil a musí se s ním počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi byl včera galaktický - to byl beast mode.

Arda vypadá zajímavě, ale musí zrychlit svoji hru a ještě víc vzít zodpovědnost na sebe. Oboje by mohlo přijít se zvedajícím se sebevědomím. Je třeba mu pomáhat a on pak třeba pomůže nám.

Alba včera zvedl Dýní hozenou rukavici. Souboj na levé straně obrany bude další ozdobou sezony.

Ač jsem to fakt vůbec nečekal, tak nejhorší pozici bude mít momentálně Rafinha, kterýmu se ty OH můžou zle vymstít.

Reagovat
blaugrana

Ja Rafinhovi absolútne neverím a vidím to tak, že v zime pôjde na hosťovačku.

Reagovat
patas92

Dal bych mu sezónu a pak ho případně prodal. Nemá cenu ho už tahat po hostováních

Reagovat
blaugrana

Barca nepredáva. Barca vodí po hosťovaniach a potom pustí for free.

Reagovat
patas92

Reagovat
Rssa

Hostovani s opci za 1,2 milionu pro italske vychytrale kluby...uplne to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by ist do AS Rim

Reagovat
blaugrana

Tam by si nekopol. Celta bola preňho ako ušitá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lifted

Reagovat
Visca el barca

Tam je v prdeli to loňský zranění a podle mě udělal chybu, že jel na olympiádu. Prostě udělal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ted ma pozici hroznou, ale kdo vi. Bude potrebovat nejaky zraneni, ackoliv samozrejme nechci nic privolavat. Dal bych mu minimalne sezonu, ono se beztak prokaze, ze Arda v zaloze je polovicni.

Messi je neuveritelny, vcera hral na postech falesnyho Xaviho, Iniesty, "9" i svym tradicnim "kridle". Vubec si nedokazu predstavit, jak by se dal v tomto modu ucinne branit.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Messiáš

Já ani za zlaté prase, ať zůstane Munir. Gabigola jsem viděl jen včera a bylo to otřesný...

Reagovat
smazaný uživatel

tradičné prehry s Elche pokračujú, boli sme horší, takže celkom aj zaslúžene...

síce penaltička bola taká ech, ale keď to pískol tak to pískol

17 ročný Fran Beltrán v základe vedľa Trashorrasa

pre Sandovala, že sa toho nebojí

Reagovat
db18

Kdo se mi tu snažil vysvětlit, že se kvalita obran v la lize rapidně zvedla?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já sice ne, ale co je na tom tak vtipnýho?

Reagovat
Radin

Teprve hraje Atlético, tam to bude zase na 1:0 výsledky :)

Reagovat
Radin

Nebyl jsem od toho daleko :-)

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi proste asi skryty nouma a jenom cekas aby ses jim stal. Podarilo se. Barca je doma nejtezsimuzstvo na svete. Brani se tam uplne kazdy vcetne Realu a 2ze3 dostanou naloz. Staci aby tam vyjel kdokoliv jiny z Evropy a smrdi to vitezstvim Barcy o tridu. Tohle mi pripada, ze neni treba vysvetlovat. Moznas mel jen slabsi chvilku. Tu Sevillu ti odpoustim, moznas ji pres leto nevidel a nevis co se tam deje za taktickou revoluci.

Reagovat
db18

Jen mne to pobavilo - že hned v prvním kole padne v jednom utkání 10 branek.

Mne je jasné, že se toho v Seville hodně měnilo (a to už na podzim v LM připouštěli hodně příležitostí)

...ale Espanyol taky dostal 6 branek.

Reagovat
smazaný uživatel

No on Espanyol taky hodně změnil.

Prostě jsi si úplně zbytečně nachytal.

Reagovat
db18

No tak mi ten vtípek nevyšel - nicméně se tam místy vyskytuje rapidní krok zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, uznavam. Pred rokem jsem tu prorokoval, ze Sevilla a Valencia muzou udelat diru v LM a zmylil jsem se, zbylo to jak je posledni roky zvykem zase jen na Realu, Atleticu a Barce. Stalo se to proto, ze jsem si neuvedomil, ze Valencia mela ten defenzivni strop sice strasne vysoko a tak jak dokazala zahrat proti te silne trojce, tak si dovolim tvrdit by malokdo z Evropy zahral, ale ze v klubu neni dlouhodobe fixni struktura, ktera by tuhle kvalitu zastitila a propujcila ji udrzitelnost. U Sevilly zas byl problem v Emerym, ktery byl vyborny, ale nedokazal byt pruzny, coz si vyssi uroven LM narozdil od EL zadala. Takze jsem se zmylil. Avsak ti co pravidelne LaLigu sleduji vi, ze minuly rok prodelala v Simeoneho nastolenem trendu, i kdyz nema takovou kvalitu defenzivnich hracu, systemovou zmenu a byla to prave tahle zmena systemu, kdy i drive volni ofenzivni hraci maji svou defenzivni zodpovednost, ktera udelala z vetsiny zapasu urputne bitvy s minimem branek.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reál dneska paráda, v sranda lize krásně pošetřené síly i bez hlavních opor. Hlavně ukázat v LM, kdo nosí kalhoty.

Reagovat
Ángel di María 22

První zápas, bez několika hráčů základní sestavy, k dokonalosti to má ještě daleko, ale vezeme 3 body z jednoho z těch těžších stadionů, takže spokojenost.

Ten zápas byl celkem pohodovej nakonec, Socky jsme do ničeho vážnýho nepustili, i když občas se Ramos, Kovačič, Marcelo nebo Casemiro snažili jim přihrát do šance Bale trošku hah, 2. minuta a 94. minuta byly vlastně jediný jeho momenty a jsou z toho dva góly, nelíbilo se mi, jak byl jinak mimo hru, ale to se vyladí.

Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

rekl bych, ze Bale napodobil Cristiana do puntiku presne

Reagovat
Ángel di María 22

Tak v nejakych zapasech jo, v nejakych ne Uvidíme, jak se to bude vyvíjet.

Reagovat
Kokesh

Vyborny vstup do ligy na tezke pude Anoety, v druhem polocase vice nez solidni tempo, chvilemi nahoru dolu.

Case brutalni drzak, kolik brejku on zachranil poslednich 20 minut, no smekam. Do toho cista hlava po zlute karte, zadne blikance. Spolecne s Alvarem nejlepsi na place, u toho uz jsem si vsiml uz v priprave, ze je neustale na zemi.

Celkove i pres breceni z nasich rad proc nehraje ten ci onen, Zizu knows.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradníci se v absenci některých hráčů základu ukázali celkem dobře. Morata a Asensio supr, Kova meh. Socky dobře presovali, několikrát tam naše hráče celkem zaskočili, což vedlo k ztrátám (asi největší mínus dneska, kor v první půli), což zase vedlo k šancím Socek. Ale jako když si vezmu ty absence, to že to byl úvodní zápas sezony a to, že to byla Anoeta, tak dneska celkově pozitivní dojem z celýho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus taky celkem dobrý nakopnutí celýho týmu. Ta Anoeta na začátek byla velký strašák, teď máme celkem datelný program, do 10. kola "těžší" jen Athletic a Villareal doma, zbytek povinný 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Uz asi opadla ta radost cules po zverejneni losu

Reagovat
smazaný uživatel

S náhradníkmi sme odohrali velmi pekny zapas. Mame velmi silnu lavicku a siroky kader.

Velmi pekny zapas aj ked bez gola Morata, mal niekolko vybornych individuálnych akcii a obisiel niekolko hracov, snaha sa tiez velmi ceni.

Asensio prvy zapas v lige a opat velmi pekny vykon, je to talent ale musi na sebe viac makat. Gol dal ako svetovy hrac, skvele spracovanie a este krajsie zakoncenie.

Casemiro skvele, vzadu bol vsade, odoberal lopty, vyhraval suboje, to sme potrebovali.

Bale klasika, niekedy nehra nic ale zapas rozhodne, to je najdolezitejsie.

Reagovat
misinho7

Teraz nas caka Celta,Osasuna,Espanyol(vonku) a Ponorka ..hmm to vyzera zaujimavo a dovolim si tvrdit ze sezonu by sme mohli zacat aj 5 vyhrami ..neviete niekto aky je nas rekord alebo teda najlepsi start do sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

Z wiki:

Longest win streaks from the start of a season: 9, Real Madrid (1968–69)

Reagovat
misinho7

tento rok to prekoname

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Vy ste vyhrály zatím 1.zápas a už překonáváte kdejaký rekordy.

Reagovat
valloire

My jsme Bílý balet, nic není nemožné....

Reagovat
Mateo16

Ako dlho bude Gareth out ? Nevie sa ci pri tom zakroku co tam lezal sa zranil ?

Reagovat
misinho7

podla mu nic neni sak po tom zakroku si stihol dat este gol

Reagovat
smazaný uživatel

Fyzioterapeuti ho dali dobre dohromady. Taky prvni, komu sel podekovat, nebyl James, ale doktor, co ho osetroval

Reagovat
misinho7

Reagovat
RMCF

Mimo byl jen od 2. minuty do 94. minuty, tak už se asi vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

sak ten Real lepsi bez Ronalda jak s ním , ak by ho nemali , tk by získali viac ako jeden ligový titul za posledných 8 rokov

Reagovat
misinho7

happylight 2 spotted...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bud by ste získali rovnako alebo viac, to že by ste ziskali menej to snad už nie :D

Reagovat
smazaný uživatel

9 - Casemiro is the 1st Real Madrid player to win nine tackles in a La Liga game since Marcelo against Getafe in 2007.

Reagovat
misinho7

kralis .. este keby sa naucil viac kroti zeby nedostaval stale zltu tak je to top

Reagovat
Mateo16

Faux .Odkial to beres ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

The shocking part is that Marcelo won 9 tackles in 2007 when he barely knew how to defend

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky napadlo.. že ze všech lidí to drží zrovna Marcelo.

Reagovat
Mateo16

13 - Isco made 13 recoveries against Betis, more than any other outfield player in a La Liga game for @realmadriden this season. Sacrifice.

21 kolo minulu sezonu a aj Xabi mal viac ale to uz je daleka minulost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tackle je asi jinak definovaný než recovery.

Reagovat
smazaný uživatel

http://optasports.com/news-area/blog-optas-event-definitions.aspx

A tackle is defined as where a player connects with the ball in ground challenge where he successfully takes the ball away from the man in possession. All tackles are really a successful event.

Recovery. This is where a player wins back the ball when it has gone loose or where the ball has been played directly to him.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

výborný prvý polčas, druhý horší, ale nakoniec skvelé 3 body a ide sa za ďalšími 37 zápasmi

Zizou prekvapil zostavou a tou dôverou v Kovu, Marca, taktiež stiahnutie Kroosa a postavenie Isca

čo sa týka hráčov, vyzdvihol by som týchto:

- Kova - dostal príležitosť, slušne povedané ju veľmi nevyužil, ale zápasov je ešte dosť

- Bale - dal 2G, herne neviditeľný, ale keď bude takto efektívny, bude mi to jedno + výborne sa vracal dozadu za Daniho

- Casemiro - k nemu už veľa povedané a ešte naďalej bude rozdeľovať náš tábor, dnešný výkon zodpovedá výkonu celého tímu, tj. prvý polčas výborný, priam dokonalý (až na zbytočnú ŽK), druhý polčas väčšinu kazil, na niekoľko faciek, nemyslím si, že tu je nutnosť pozíciu posilňovať (zatiaľ)

- James - túto "ságu" absolútne nechápem, pod Carlettom sa rozohral k veľkým výkonom a dôležitým momentom, momentálne ho preskakujú hráči typu Lucas, Marco, Kova; dnes nastúpil len pro forma, just don't get it

k tejto sezóne: máme tu niekoľko fans, ktorí chcú titul v lige, niekoľko chce LM, ja chcem všetky trofeje

Reagovat
misinho7

ja si myslim ze tento rok mame konecne dost siroky kader nato aby sme zabojovali o vsetky trofeje niesme viazany uz len na Crisa vedia ho zastupit aj iny a celkovo ten tim nato ma verim tomu ze to konecne dame

Reagovat
smazaný uživatel

už si robím miesto vo vitríne na treble

Reagovat
smazaný uživatel

Baleovu neviditelnou hru Zidane zdůvodnil, že ještě po dovolený není fyzicky úplně 100%.

Reagovat
misinho7

to sa da chapat no predsa pripravu nemal skoro ziadnu ale aj tak dal dva goliky..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ono to je jedno no. Dal 2 góly, dozadu se vracel.. dneska se mu to dá odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je po dovolenke už tak 2 roky

Reagovat
misinho7

ale no minulu sezonu bol aj herne dost dobry je jasne ze proste on nikdy nebude kazdy tyzden herne uplne vynikat ale co sa tyka vplyvu na vysledok tam to je vzdy obrovske a to je podstatne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak statistiky za vás má víc než solidní. 124 zápasů - 60 gólů, 46 asistencí. Na to, že v tom týmu není hlavní hvězda a že měl ten první půl rok/rok nic moc to je paráda.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
teenz

Ten James se mi nelíbí, ani Isco. Je mi takových hráčů líto. Přitom na to oba mají.

Reagovat
Hachim Mastour

Gareth zas a znova udrel.Páčilo sa mi,že hral Kroos viac vpredu a je mi ľúto Jamesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci z Realu maju radi statistiky, preto si jednu na noc dame- taku celokariernu :)

Lionel Messi 647 zapasov : 511 + 217 ..podiel na 728 goloch svojeho timu

C.Ronaldo 804 zapasov 548+183....podiel na 731 goloch svojeho timu

Reagovat
misinho7

ta to bavi tu stale toto riesit?

Reagovat
smazaný uživatel

heeej ale ppci co povies :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle sra*ky tu kecej, až stráví Messík 6 let v premier league

Reagovat
valloire

Já povím jenom jedno : Pelé. Aha ! A teď mluv.

Reagovat
roman1978

Radovan Hromádko

Reagovat
Al Capone

Euro

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

Reagovat
Mercury

jezis bezte s tim uz fakt doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

to je k nicomu ked nad hlavu nikdy nedvihol 32 spanielsku ligovu trofej a rekordnu 11 LM

zbytocne ked sa nemoze pochvalit hranim za klub, ktory vybojoval rekordných 80 trofeji a pocet najdolezitejsich ligových a LM je daleko vyssi.

o nicom ked mal dlhe roky zohratejsi team a lepsich spoluhracov

zbytocne ked ma v lige horsi priemer ako CR

slabe ked v najprestiznejsej sutazi LM zaostava za rekordnym CR v pocte golov

zbytocne ked to CR ako outsider dokazal s Portugalskom a Messi ako favorit s repre nie.

tvoje imaginarne statistiky su k nicomu ked ma prakticky len o jednu Zlatu loptu viac

k nicomu ked CR pomaha zachranovat zivoty a Messi je brany ako odsudeny zlodej

Reagovat
Majk91

sorry ale take sracky asi len ty mozes napisat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Billy McClane

Cristiano o 3 body lepsi, tu nie je o com

Reagovat
valloire

vo parník

Reagovat
Majk91

Ronaldu si moze s Messim akurat tak statistiky porovnavat a aj tie ma horsie.... Messi je svojou genialitou inde, tak o triedu lepsi

Reagovat
valloire

Eriksen > Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Nokia > Eriksen

Reagovat
nani92

Reagovat
Switchback

Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Alaves Pacheco

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico chudáci sa snažia celý zápas a tí potkani len faulujú a na konci ešte vyrovnajú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to mi něco připomíná ...

Reagovat
Visca el barca

Cholovi musela prasknout cévka ne?

Reagovat
Billy McClane

Atleti potesili

Reagovat
Phillipinho

Tak tohle sem jeste nevidel...Celej zapas se nedostanou za pulku a paktam nejakej tricatnik trefi zivotni strelu

Reagovat
Kokesh

Tomu se rika ochutnat vlastni medicinu. Proroctvi nekterych Barca fans, ze Atleti budou jedini vazni souperi v boji o titul zacina od zacatku nabirat trhliny.

Reagovat
DeformFCB

Oblomov zase věštil?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle nějak jsme loni ztratili dva body s Valencií. Nic, nic, pak jeden dlouhej nákop na Paca a kus. Nazdar ...

Reagovat
Billy McClane

A zase rok predtym ste tam haluzacky vyhrali s golom v 94. minute.

Reagovat
smazaný uživatel

point

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Morata ty sikulace? Dobrej hnus

Reagovat
Kokesh

Za dva dny demo PES 17, letos definitivne strci celou Fifu do .....

PES 2017 has been nominated for Best sports game at the Gamescom Expo, having already won the title in 2014 and 2015.

FIFA 17 meanwhile, isn't even nominated.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
teenz

Tak to museli udělat nějaký velký pokrok ne ? Protože tento rok a několik minulých je FIFA na konzoli o světelné roky napřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že to letošek nezmění

Reagovat
Nihilister

Jako já nevím mě u fify poslední dobou srali pořád stejný průběhy zápasu ... Rychlý křídlo centr gól ... Tohle u Pro Eva nezazijes

Reagovat
teenz

Tak zrovna u bránění je několik možností, jak si s tím poradit u FIFY. Pokud si zapnu jí a PES na PS4 tak je jasnej vítěz. Pes má navrh třeba v karieře a animacích, ale to už několik let.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na PC se jim demo dělat nechtělo..

Reagovat
Diego2

No nevim ja se teda na FIFU tesim dost Novy engine, Ultimate bude promakanejsi a zabavnejsi. PES vypada graficky luxusne ale jinak mi prijdou ty pohyby hracu takove divne.

Reagovat
teenz

Grafiku už mají teď dobrou, ale pohyby jsou vážně "počítačový" a to se nedá s Fifou srovnat.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Visca el barca

Mě u fify sere, že La liga nemá všechny stadiony. Přitom při zápase všude běhá EA..... Druhá věc nebude tam Camp Nou díky debílní smlouvě s Konami. Takže fifu hrát nebudu, bez těhle detailů mě to fakt nebere

Reagovat
Diego2

No ja nastesti FIFU jinak jak online nehraju. Karieru jsem nehral od FIFY 05 me to proti pocitaci nebavi, kdyby jsem nemohl hrat online konzoli uz davno nemam.

Reagovat
teenz

Přesně, bohužel Ultimate je hroznej žrout času.

Reagovat
Diego2

No ja hraju jen ty Ultimaty jak v NHL tak ve FIFE ale na NHL letos kaslu , za nove menu 60€ nedam.

No a letos jak budou ty turnaje do vikendove ligy to sezere jeste vic casu jeste ze mam na to cas jen hodku denne.

Reagovat
teenz

Já hraju vždy jen večer, na odreágování, teda akorát se vždy vynervuju, když někdo má tým nakoupenej za miliony a nepujčí mi míč. Ale jinak je Ultimate super věc.

Reagovat
teenz

Teda ještě dřív jsem hrál profíka, s klukama jsme měli tým a hráli třeba v 6 lidech za svýho hráče. To bylo taky super.

Reagovat
Diego2

No prave ten profik je brutalni zrout casu Tak ono loni mi ani neprislo ze tym za miliony je nejaka vyhra, paradoxne jsem byl v 1 divizi s Aduritzem Williamsem a tak

Reagovat
teenz

Jo, to výhra být nemusela. Ale co mě dokázalo naštvat, že jsem i takovýho milionáře někdy drtil a on pak za někoho jako Neymar vystřelil a já neměl šanci to chytit.

Náhodou Aduritz byl tenhle rok super, měl jsem ho jako back-up za Karima.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Diego2

No ja mel toho 85 tusim a to byl valec. Na to ze nehraju na centry a on neni rychlej tak vybornej zabijak

Reagovat
teenz

A měl takový to lepší tažení míče, sice neni rychlej ale bylo těžký mu ho vzít.

Reagovat
Visca el barca

Tak my hrajem s klukama dost často turnaje. Každej má svůj tým a já jako jedinej budu hrát někde na No name stadium? Plus ty sezony občas hraju no. Mě prostě sere, hra stojí dvojku a není to pintlich. To mě vytáčí. A to jsem se letos těšil

Reagovat
misinho7

Ultimate je topka vzdy si postavim namakany tim z PD hlavne poskladany z realu ci barci len skoda ze hracov ako Ronaldo,Bale,Messi ci Neymar nikdy neziskam...jedine ak by som to hral v kuse a obchodoval alebo vrazal do toho este vlastne prachy...

Reagovat
teenz

Často tam jsou ty balíčky akční, kde se může někdo takovej objevit. Ale to jich musíš pár nakoupit.

Reagovat
misinho7

no ja som s balickami stratil nervy kedze dam do nich prachy a nikto dobry mi nepadne..tak potom radsej setrim na hracov normalne

Reagovat
teenz

Mě se balíčky osvědčily. Vždycky když byla nějaká akce tak jsem 3-4 koupil a tam se někdo našel. Sice žádnej úplnej top, ale ta kvalita která se dá zpeněžit se tam našla (Dani Alves, Costa, Dybala, Griezmann...)

Reagovat
Diego2

Ja mam plno casu v praci takze vzdy v praci obchoduju a hlavne jak uz spusti web app tak 2 tydny pred vydanim fify tak uz hned obchoduju Ale samozrejme jsem i fo Ultimatu dal, ale maximalne 500. Z NHL se mi to aspon vratilo , dobre jsem koupil movember karty

Jinak kazdy rok zacinam Italskou ligou - pomer cena/vykon nejlepsi. A az mam vetsi bank tak taky jdu do PD.

Reagovat
teenz

Nejhorší mi přišla PL, kvalita zero a chtějí za ně hrozné rance.

Reagovat
teenz

Hm, takže jako v realitě.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Diego2

Tak tak , me PL nikdy nesedela tak ji ani nehraju . To same Bundesliga.

Reagovat
teenz

BL jsem zkusil a taky mi nesedla. Asi je to taky tim, že jsem zvyklej na hráče s dokonalym zpracováním/krátkym tažením míče. Pak mi nikdo jinej nesedí.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
teenz

Hráče máme podobný, ono se v PD ani nic moc světobornýho nedá vymslet. Docela mi vadí, že tam je málo hráčů a tak se ty týmy tolik neliší. Snad jich bude v 17 více.

Já už jsem tak 2-3 měsíce nehrál, protože neni čas a čekám na novou FIFU. Ale taky přiložim, s čím jsem hrál naposled.

Ok, tak nepřiložim. Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later.

Reagovat
misinho7

proste EA

nj to sa tam toho vela vymysliet neda v PD prakticky to je mozno take najsilnejsie co sa da postavit pri takom normalnom hrani napodobne tiez som to uz 3 mesiace nehral, ono to aj prestane aspon mna teda po sezone aj bavit...lebo zacne take haloo okolo novej FIFI a clovek sa uz tesi na dalsiu ze tu uz ani nema motivaciu hrat a vylepsovat si tim ked aj tak o chvilu uz pojde na dalsiu fifu

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

pozeram ze u teba prevlada nadvlada barcelonakov ale inac pohode aj ked Buquetsovi sa osobne casto vyhybam lebo na fife kde dost zalezi na rychlosti tak on je strasne pomaly ..ale co som pocul ze nova FIFA ma byt pomalsia tak snad to tak zostane aj tyzden po vydani a nie ze znova spravia patch ktory hru nenormalne zrychli ako robia posledne roky..

Reagovat
Diego2

Klasicke EA patche vyplakane deckama

Reagovat
teenz

Jo, taky když na to koukám po delší době, tak mě to překvapuje. Ale prostě, pro svůj styl hry potřebuju rychlost na kraji a to má Alba vyšší než Marcelo a Dani než náš Dani. Ve středu potom Pique za docela směsný peníze s jeho hodnocením (Ramos je drahej a Pepe horší o něco). Možná bych mohl místo Busqa dát Toniho.

Reagovat
valloire

No fuj Tohle kdybych pustil do TV, tak vybouchne.

Reagovat
teenz

Hraju s materiálem, se kterým se mi hraje dobře. Nemůžu za to, že někteří hráči Realu jsou brutálně drazí nebo horší varianta.

Reagovat
valloire

Hraješ s materiálem, který je moc fuj fuj. Ty vole Pique....s tím bych nehrál, ani kdyby přes něj něj nikdy nikdo neprošel a dával 2 fíky v každým zápase. Styď se Pro vítězství cokoliv....

Reagovat
teenz

Ramos je drahej no.

Reagovat
roman1978

má to výborně poskládané

Reagovat
Diego2

Blby odkaz Bcko mam proste Italii Dybalu, Nainggolana a spol

U konce jsem uz zkousel kde jake hrace prvni pulku roku hraju s tim nejlepsim co dokazu poskladat pak uz zkousim kohokoliv, hlavne levne hrace tydne.

Reagovat
teenz

Rád bych se podíval, ale ..

Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later.

Reagovat
Diego2
Reagovat
misinho7

Krychowiak a Laporte mal som ich v time a neskutocni hraci, laporte rychly stoper snad nikoho nepustil(podobne to mam s Varanem) a s Krychowiakom sa mi v strede velmi dobre hralo ale chcel som to upgradovat na hracov realu ak musel ist prec

Reagovat
Diego2

Tak pro me top stoperi v PD ve FIFE v 16ce Laporte s Varanem

Reagovat
misinho7

asi tak , hlavne vo fife kde sa hraje na rychlost tak takyto stoperi samozrejme vynikaju aj ked kvoli overallu som napr Laporteho poslal potom prec predsa len je taky lepsi pocit tam mat Pepeho s Piquem a potom v becku Varaneho s Godinom

Reagovat
Diego2

Ja na overall nekoukam vubec , nekteri hraci jsou uplne perfektní i s nizsim overallem. Kazdorocne treba zacinam s Benatem v zaloze to je stroj. Ale je pravda ze Ultimate je moc o rychlosti. Coz je celkem nuda. Proto casto hravam online sezony za 3,5*

Reagovat
misinho7

mne o overall viac menej ide uz ku koncu ked sa snazim postavit totalne najlepsi tim aky ide a samozrejme ked mam moznost dat tam pepeho ci laporteho asi vieme co si vyberiem online sezony su pecka, neviem ale zas pride mi to niekedy ze to je dost easy(neviem ze ci tym ze to hraje menej hraco a nie je tam taka konkurencia) lebo do prvej divizie sa dostanem lahko a aj vsetky pohare vyhram co vo FUT nie je az take lahke..aj ked tam je casto ten spominany handicap co stazuje hru

Reagovat
Diego2

Prave proto hraju mene hvezd a tam se mi zda ze hrajou starsi hraci a ty zapasy dost casto vypadaji jako fotbal. A neni to uz ani tak moc lehke :)

Handicap , no miluju soupere s vyberama ze Skotske ligy s max overallem 70

Reagovat
teenz

Modriče závidim.

Reagovat
Diego2

Ja s nim tusim ani nehral mel jsem tam furt Iniestu , nebo jsem zkousel i IF hrace jako Bruno z Villarealu (pomalej ale vyborny) a pak jsem tam hodil Modrice a tusim prodal hned FIFU ale jinak ho mam kazdy rok , je jedno ze jsou z Realu ale James, Varane a Luka musi byt v nejakem mem tymu kazdy rok

Reagovat
misinho7

tak tak podobne to mam s alvesom, piquem casto a rakitic..skoda ze z tej utocnej trojky ci z barci ci z realu(okrem Karima) je skoro nerealne dakoho ziskat do timu

Reagovat
Diego2

Neymara jsem mel letos a jako zadny zazrak to nebyl. To fakt Inaki Williams za par supu je tusim lepsi Ale kazdemu jak to sedi no. Suareze jsem mel v 14ce naposledy , ale to byla parada

Reagovat
misinho7

ja som este nikoho z BBC a MNS (okrem karima ) nemal teda este tusim v 2014 co bolo to MS ci co rozsirenie vlastne FUT ale samostatny mod tak tam mi padal Ronaldo a to bola ina kava ten tam sukal goly ako sa mu chcelo bolo vidno ten rozdiel

Reagovat
teenz

Jamese jsem měl na SOZ a dával skoro více golu jak útočník, ta jeho střela je suprová.

Reagovat
Diego2

No prave proto skoda Giovanniho dos Santose ze odesel z PD to byl taky super kauf na SOZ nebo do utoku. Levnejsi James. Ja Jamese kupoval letos na zacatku a stal tusim 90 tisic nebo kolik, ted stoji 17

Reagovat
teenz

Já ho kupoval asi za 45.

Reagovat
Diego2

Ja ho bral hned prvy tyden, ze zacatku se mi darilo obchodovat ze jsem si vydelal 30 tisic denne a nemusel jsem zapinat ani konzoli tak jsem to neresil Letos asi budu skudlit a hrat co nejdele s horsima kartama a dobry tym si postavim az kolem vanoc.

Reagovat
misinho7

s cim si obchodoval ze si az tolko denne zarabal?

Reagovat
Diego2

Kupoval jsem treba Banegu , Kondogbiu predelanych na CM (jejich puvodni posty CAM a CDM no diky workrate to jsou idealni CMka)...kupoval jsem CMka za 900 a prodaval za 2500 minimalne. Ze zacatku jsem tak otocil i 20karet denne.

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Cenim to obchodování. Mě to neba, nakoupim/prodám a chci hrát. Taky podle toho musim nakupovat balíčky.

Reagovat
Diego2

Kdyby jsem nemel tolik casu v praci taky neobchoduju Letos bude ve FIFE cerna karticka neco jako movember v NHL , na tom se v NHL vyborne obchoduje.

Jsem koupil Panarina za 15 tisic a pak po TOTY jsem ho prodal za 350 tisic.

https://youtu.be/19-2SEvTOdY

Jinak ja a balicky to ani nema vyznam. Jedina dobra karta a to hraju Ultimate x let - TOTY Gerrard v 14ce tusim

Reagovat
misinho7

ked sa mozem spytat co robis ked mas tolko casu v praci? nieco v kancli?

Reagovat
Diego2

jojo v kancli vzdy rano je trh mene aktivni a jsou tam celkem pekne ulovky, pak si to necham a poobede jak chodi lidi z prace ze skoly to nahazu na trh a sklizim

Reagovat
teenz

Já nekupoval obyč. balíčky. Vždy jsem si počkal na nějaké akce, kde sice byly drahý, ale zase si dostal dobrý hráče. Jasně, občas byl balíček plnej šmatláků, ale občas se zadařilo. A dost peněz jsem projebal jenom tím, že jsem měl krizi a nechtěl jsem hrát s aktuálním mužstvem.

Reagovat
Diego2

Me se EA moc krmit penezama nechce , uz tak si myslim ze za ty prachy co jim platime za hry jsou ty hry sracky

Reagovat
teenz

+ prachy za PSN a ono to výjde měsíčně na pěknej peníz. Ale to už dneska všechno.

Reagovat
Diego2

http://www.futhead.com/16/squads/16640153/

Tu mam to Bcko , ja ale furt vymyslim kazdy mesic skladam neco jine S timto jsem koncil .

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
teenz

v Ultimate už jsou i letní přestupy jo ? Krych v PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, úplně ho miluju, jsem hrál career mode za sevillu a hodně se mi líbil, tak jsem asi za 50k koupil tuhle kartičku, úžasná.

Reagovat
teenz

Tak to možná dneska zahraju.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teď začala po dlouhé době zase bavit, akorát hraju víc career mode, protože ve futku jsem v 1. divizi a dlouho jsem to nehrál, se bojím, že bych to všechno zas prohrál, než bych to chytil do ruky. Jak dlouho nehraješ, tak končíš prostě no...

Reagovat
teenz

Jo přesně, docela duležitý je i psychika. Stačí mít blbou sérii a už se hraje dost těžko.

Jakou karieru hraješ ?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, psychika je všechno, občas to cítím hned po prvním zápase třeba, prostě vím, že na to ten den nemám, tak radši nehraju, než abych prohrál všechno. Kariér mám rozehráných hodně, momentálně hraju za Chelsea, docela trapas no... :DDD Ale už jsem si zahrál za menší týmy a tak, teď jsem se vrátil k většímu no.

Reagovat
teenz

Jo, mám to úplně stejně. Večer si k tomu sednu a když vidim, že na to nemám ten den, tak to seru radši. Jindy u toho vydržim několik hodin, protože mám zrovna formu.

Jako manažera ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, manažera. Krychowiak byl jeden z prvních, co jsem koupil :)

Reagovat
teenz

Tak to já se manažera držel dál, měl jsem strachl že bych brečel, jak velkej je rozdíl mezi tím a FMkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je určitě no, i když jsem FMko nikdy nehrál. Manažer je pořád stejnej, dost nerealistickej, celkově o ničem, ale baví mě, nechápu jak je to možný.

Reagovat
Visca el barca

PES je o hovně to bez debat Licence? opět nikde a ty pohyby jsou vážně divný.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Ed_Hazard

Presne presne Tie pohyby mi pridu otrasbe, neviem co pouzivaju za technologiu ale toto teda nie je ani z daleka imitacia reality

Reagovat
misinho7

To ze to Pes vyhralo ak v 2014 a 2015 aspo hovori o tom ako ta cena nema vyznam... FIFA tento rok dost velke zmeny aj co sa tyka prechodu na novy engine, tento rok znova neni o com

Reagovat
DreamTeam

Tak vloni to byla z pohledu ea tragedie.Holt se potvrdilo,ze kdyz si nekdo mysli,ze ma neotresitelnou pozici,tak obvykle klopytne.Uvidime zda si pro letosek vezmou ponauceni.

Reagovat
misinho7

Je pravda ze minuly rok to nebolo nic moc ale PES bol aj tak pozadu...EA vie ze konami na nich dost straca tak asi si mysleli ze si to mozu dovolit..ale tento rok to vyzera znova na dalsi posun vopred cize v Konami asi znova zostanu len oci pre plac...

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Engine? Je tam jen malá změna, jinak Engine zůstává stejný.. Jak vás tahle nereálná arkádová hloupost může bavit..

Reagovat
smazaný uživatel

Engine nezůstává stejný. Minulý ročníky jely na Ignite, nový teď na Frostbite.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale změna bude v podstatě minimální.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
patas92

Reagovat
Pospovič

PES 5 bylo TOP, od té doby to jde s nimi z kopce a momentálně se na FIFU nechytají snad v ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si zkus tu hru zahrát na nových konzolích.. Mít Konami stejnou porcí licencí, tak by FIFA pravděpodobně zkrachovala..

Reagovat
Pospovič

já to právě zkouším každý rok...

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš myslet vážně, FIFA oproti PES je uplne někde jinde, porovnáváš dvě neporovnatelné věci

Reagovat
Kokesh

Přečti si nějaký recenze na netu a nesud hlavně jen podle sebe, ty neporovnatelna věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Fifa je v prdeli, to máš pravdu.. Arkádovej sranec, který za posledních 5 let neudělal ani jednu věc ke zlepšení.

Reagovat
dantetomas

A ti co sa stazuju na licencie u pro eva, na ps4 bude moznost menit cele option files cez usb takze po tyzdni stiahnete z netu a mate licencie poriesene. Hral som tento rok obe serie, ale fifa isla pp tyzdni z domu. Pro evo je futbalostou uplne niekde inde. Myslel som ze novy engine nieco zmeni, ale kamos co hral betu, tak vravel ze velke rozdiely patrne nie su. Takze zasa rovnaka kostrbata a strojova hratelnost. Ale tak mozno je to moj nazor, kazdopadne za mna 2016 pro evo jasny vitaz, napriek niekolkym vaznym nedostatkom

Reagovat
DreamTeam

vsak to options file slo menit uz ted u 16ky

Ono nejlepsi by bylo,kdyby se o animace a prezentaci celkove postarali v ea a hratelnost nechali Konami.Vznikl by tak ultimatni fotbal.Skoda ze se to nikdy nestane.

Reagovat
dantetomas

Suhlasim, a s tymi option files, sli importovat obrazky ale nemohol si si stiahnut cudzie options files a importovat ich cez usb do svojej ps4. To by malo v 17tke fungovat a vsetko urychlit. Dokonca sa na proevo.cz hovori o ceskej lige

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že hratelnost má PES strašnou. Je to "reálnější" fotbal, ale je nutný si uvědomit, že to pořád je hra a ta má bavit. PES mě celkově nebaví ani z poloviny jako Fifa. Grafiku tolik nehodnotím, to je spíš o vkusu, ale celkově mi přijde zase lepší Fifa.

Co má PES ale fakt zmáknutý je kariérní mód za hráče, kde se Fifa ani zdaleka nechytá a raději se rozhodla jít cestou nascriptovaného story alá Hunter a taktika.

Reagovat
dantetomas

A prave ten realnejsi futbal ma na tom viac bavi. Ano je to hra, ale zaroven simulacia futbalu, co pre mna znamena priniest co najrealnejsi futbal do hry a to je momentalne pro evo. Ale ako pisem, kazdemu chuti nieco ine a nejdem nikoho presviedcat, ze pro evo je lepsia hra. 16tka ma dost nedostatkov, ktore musia byt v novej verzii odstranene. Tak uvidime. Kazdopadne dam sancu aj fife, aspon skrz demo a potom sa rozhodnem

Reagovat
smazaný uživatel

Problém Fify je EA. Třeba minulý rok bylo demo 16ky absolutně parádní a byl to podle mě ten správný mix na pomezí arkády a reálného fotbalu, takže takový správný mix mezi Fifou a PESkem, ale s ostrou verzí to šlo do háje.

Reagovat
teenz

Reagovat
Diego2

I ostre verze jsou dobre , prvni mesic.....potom zacne plac a stezovani ze je to tezke a drb patche.

Jak v NHL tak ve FIFE.

Ve FIFE tak deti pobihaji s jednim hracem nahoru dolu jako splasene kone a v NHL zase nechavaji branit pocitac a cekaji s utocnikem az ti pocitac vezme puk a vesele jdou do brejku.

Pro vyhru vse

Reagovat
Visca el barca

Mohl bys mi výsvětlit jak se to přesně dělá??? A na co všechno jsou licence??? U Fify to takhle nejde?

Reagovat
dantetomas

No v 16 si si mohol inportovat obrazky dresov i loga rucne a premenovat hracov i kluby. Teraz Konami slubuje moznost sharovania OF. Cize si stiahnes z netu of niekoho, kto uz tie kluby premenoval a poriesil vsetko nelicencovane a len to skopirujes do svojho plejka. Ale ci to tak naozaj bude, to netusim, al Konami to slubilo tak snad to dodrzia. A nie, u fify to nejde, neslo to doteraz ani s psom na plejku, az od 17tky

Reagovat
Visca el barca

A to tam ty týmy majuí i své stadiony?

Reagovat
dantetomas

Nie, import veci asi mozny nebude, ak teda nehras na pc

Reagovat
Visca el barca

Tak to je pro mě fail..... Mě tohle hrozně vadí, hry za dvojku a nejsou schopný mít licencovanejch pět lig co se týče stadionů a všeho.

Reagovat
Kokesh

Taky jsem hrál už několikatym rokem obě série, u Fify vydržím chvíli, PES hrají po celý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Fifu hraju od 97 a Pro evo z doby kdy se ještě jmenovalo Isis nebo jak to bylo a Pro evo bylo vždy lepší až na fifu 11-14 pak sem zase hrál Pro evo , teďka hraju Pes 16 a přemýšlím co koupit ... Pro fifu hraju fakt že nejsou warez hráči jinak budu soudit až zahraju obě dema ale fifa zatím nepřinesla nic extra až na engine

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenovalo se to ISS Pro Evolution

Reagovat
Ángel di María 22

Alaves

Reagovat
smazaný uživatel

Ten závěr u Atletů ...

Reagovat
Lifted

už jsem si taky mnul ruce, když najednou pencka pro Atléty. Už jsem vypínal stream asi v 94tý a byl jsem očima mimo noťas, když najednou golazo departido de Alaves

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že jsme v 21. století, ale včera mě fans Sportinguu vyvedli z omylu rasistickým chováním vůči Williamsovi. Super ale bylo, že rozhodčí kvůli tomu na minutu přerušil zápas a někdo promluvil k fanouškům přes megafon. Nejlepší na tom je, že i Sporting má v sestavě černocha

Reagovat
minoLFC

debilné Atletico, posledný zápas zo 6tich na tikete.....

Reagovat
smazaný uživatel

u mňa z 10tich...

Reagovat
Jerichoo

Ten Alvarov workrate je parádny, presne takáto alternatíva na hrot nám chýbala

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona are set to announce the signing of Valencia striker Paco Alcacer, with the Spanish attacker set to cost up to €30 million. The deal will be completed by the end of the week.

Source: Mundo Deportivo

Reagovat
Dr. Admess

No, smíšené pocity. Paco je určitě furt jinde než Munir, ale na druhou stranu je to Munirovi facka do tváře, kterou si nezaslouží.

Ale zase budeme mít aspoň backup za každej útočnej post a s Pacem na lavce bych věřil v treble. We'll see.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram pozeram oficialne weby, a ziadne oznamenie prestupu Paca Alcacera sa nekona. Vy komentujete prestup, ktory sa neuskutocnil, ci ako to mam chapat? Lebo pokial viem prestupy Parejo, Paco a Mustafi su vo Valencii pase..

Reagovat
Dr. Admess

Tak samozřejmě, že jsem to psal z pohledu, kdyby se to vskutku stalo.

ANEB -> "s Pacem na lavce BYCH VĚŘIL v treble".

Reagovat
valloire

já ne

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

no a?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe. To je sranda jak už to ani není Barca vs. Real, ale Messi vs. CR Kolik lidí odpadne z fandění těm týmům až skončí to bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

zo zaznamu vidim, ze Gameiro neostal nic dlzny svojej povesti spalovaca sanci

nechapem vyznam zapasu o 22:15 v case ked normalny clovek ide spat, aby mohol vstat do roboty.

V Spanielsku nevstavaju rano do roboty alebo do skoly?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Spanelsku jsou v lete bezne teploty ke 40 stupnum

Reagovat
smazaný uživatel

V španielsku je každý 3. nezamestnaný na zaplnenie štadióna to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Amunt, na to som aj myslel

ale co chces, Spanieli maju pohodovy zivot, oni sa v robote neponahlaju, vzdy ked som tam na dovolenke ide z nich taka pohodicka. Vsetci dochodci maju Iphony

Reagovat
smazaný uživatel

životná úroveň je tam o dosť vyššie

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Odegaard will not be joining Rennes. Sporting Director Mickaël Silvestre cites FIFA regulations relating to minors as the reason.

Reagovat
misinho7

wtf...len snad nezostane v Castille ..ta 3 liga mu nic nedava

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, snad je to problém jen co se týče přestupu do Francie a někam jinam se bude dát poslat.

Castilla mu bude k hovnu, ale teoreticky by to takový průser by ani nemusel být. 18 bude v prosinci (předpokládám, že ten problém je kvůli tomu), takže v zimě bude asi moct normálně odejít. Ten půl rok v Castille ho nezabije.

Reagovat
Kokesh

Je to samozřejmě kvůli věku, to už psali pár dní nazpatek. A jelikož Real čeká ban za podobne prohřešky, vše předal právníkum, aby jsme splnili všechny regulé, proto se to tak táhlo.

Čistě logicky ale nechápu, jelikož ho posíláme na hostování a ne na přestup, jaké stanovy by jsme tím porušili...

Reagovat
smazaný uživatel

Já, i kdyby se posílal na přestup, tak nechápu jaký stanovy se tím porušují. Španělsko a Francie jsou členy EU a v EU můžou fotbalisti přestupovat od 16.. však koneckonců bez problémů přestoupil k nám, tak proč to nejde teď, kor když jde o hostovačku?

Každopádně ten Silvestre zmiňoval, že možná si ho vezme na hostování nějaký španělský klub, takže problém je možná jen s Francií nebo obecně s cizími státy. A to hostování ve Španělsku by i nakonec byla možná lepší varianta, když nad tím tak přemýšlím.

Reagovat
Fairplay

Nesliboval Bale náhodou, že se v případě výhry v Lize mistrů ostříhá?

Reagovat
misinho7

nie cele to bolo prekrutene ..a neviem ani si ho uz inac ani neviem predstavit najlepsi uces mal hned na zaciatku( https://www.google.sk/search?q=gareth+bale+prezentacia&espv=2&biw=1920&bih=947&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjL5eeG6NXOAhXGPxoKHXklDHgQ_AUIBigB#tbm=isch&q=gareth+bale+presentation&imgrc=D-bqEWemRATHVM%3A)

inac tie dalsie to bol otras a tento mi pride este celkom v pohode

Reagovat
misinho7

a neviem si ho uz ani inac predstavit * ..pisane na mobile

Reagovat
smazaný uživatel

prosim te, radeji uz nic nepis, tohle nejsou stranky pro gaye o ucesech

Reagovat
Jordi Alba

Tebe doma stříhá mamka nebo si to necháváš narůst na 2 metry ?

Reagovat
Hachim Mastour

Neviem prečo si nedá transplantovať vlasy ako napr. Conte.

Reagovat
smazaný uživatel

Z K U R V E N Í S O V Ě T I

Reagovat
valloire

?

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze se to tenkrat nepodarilo

Reagovat
Israha

Hm, Celta na úvod sezony dost za očekáváním. Sice je pomezní okradl o regulérní gól, ale krom toho měli už jenom jednu čistou gólovku, jinak po většinu zápasu jenom takový bezúčelný jakožetlak. Snad se zvednou, tohle vůbec nepůsobilo jako tým, který loni doma proháněl Real i Barcelonu.

Leganés herně hrozní (ta přesnost přihrávek ), pouze to odbojovali to s nováčkovským entuziasmem. Tenhle klub nebude, co do atraktivity, pro La Ligu žádným přínosem.

A ze strany sudího tedy hodně nešpanělsky pískaný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, jak to Iagovi mohl mávnout

Reagovat
santini

celkom dobré zhrnutie - chvíľami som mal pocit, že ten sudí postúpil do LaLigy s Leganésom musíme sa dať dohromady, dnes to bol fakt strašný odvar

Reagovat
Israha

No hlavně jsem místy nechápal, jaké zákroky na obě strany pouští jako čisté . To tam občas smrdělo sádrou...

Reagovat
alcantara

Snad ten Paco v zaklade znamena, ze take horke to s prestupom nebude. Zatial sa javi velmi slusne, je to odchovanec, to by nam malo stacit.

Reagovat
valloire

jakej odchovanec?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že myslí Munira.

Reagovat
alcantara

Vypadol.

Reagovat
valloire

Munir je taky paco?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem odkial sa zobrala saga s Pacom. medialna kacica od zaciatku. Ved ten prestup nedava logiku od zaciatku,

Reagovat
doughty

Valencia: Las Palmas - reklama na futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a hlavne reklama na Valencijskou obranu a ''skveleho'' Ryana v brance ..Jinak Mina

Reagovat
C-M@ster

Las Palmas

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana derava nic sa oproti priprave nezlepsilo. Medzihra dobra. Treba na tom zapracovat. Abdenour by mal vypadnut, radsej nech ostatne Santos a Mustafi, plus nech vybavia kvalitneho stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Kopa smoly. Inak sa tento zápas označiť ani nedá. Toľko šancí čo Vale zahodila a ten tlak čo produkovala na LP sa len tak nevidí... Las Palmas mali viac šťastia ako rozumu... Podla mňa by Valencia vyhrala 9 z 10 takychto zápasov... Ale ta obrana je čistá katastrofa od odchodu Otamendiho.

Reagovat
drussbarb

Teprve jsem viděl highlighty. Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Palmovej olej

Reagovat
Mateo16

Fakt sa ide predávať James ? To je od Zidaneho neuveriteľne pohŕdanie hráčmi ale ako Ancelottimu tak aj Zidanovi sa to tvrdo vráti

Reagovat
Visca el barca

Kdo by ho koupil?

Reagovat
teenz

James už měl rozhovor, kde řikal že ví o nabídce z PL, kterou Real obdržel, ale že chce bojovat. Takže se někdo určitě najde. Já chci aby přestoupil, tohle jeho zahazování potenciálu je děsný. James je sympaťák. Tak třeba Wenger by to mohl prubnout ( ).

Reagovat
Visca el barca

Takže spíš Chelsea ne? A fabregas k vám

Reagovat
teenz

Jo, myslím, že zrovna o Chels se nějak psalo. To už vůbec nechápu, nějak mi do Conteho stylu nepasuje. Ale to je fuk. Nechci ho vidět nasranýho na naší lavičce nebo jeho střídání v 80 minutě jen tak, aby se neřeklo.

Reagovat
Visca el barca

Tak do juve Tohle chápu no, mně přijde osobně hrozně těžkopádnej a proto možná nehraje. Věc názoru

Reagovat
teenz

Má takovej línej pohyb, ale ta jeho levačka a výběr místa, kdy ví kde má bejt a rozhodnout má s Crisem podle mě nejlepší v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Však pro něho není místo momentálně, pravděpodobně se nesmíří s tím, že by nehrál základ (BBC, záloha je do těžkých zápasů taky jasně daná) a při příchodu Moraty odpadá ta možnost dát Ronalda na hrot a upíchnout ho na křídlo. Navíc evidentně za ty dva roky se ukázal jeho přistup a životospráva. Stokrát radši, že půjde on a zůstane Isco

Reagovat
teenz

Jako určitě lepší on než Isco. Každopádně u obou zahazujem jejich obrovský potenciál.

Reagovat
Israha

No, je jasné, že James i Isco budou pod Zidanem sedět...ale radši budu mít na lavičce Jamese, který ten gól nebo asistenci vymyslí a pomůže zvrátit zápas, než neproduktivního Isca, na jehož hru se sice krásně kouká, ale za tu dobu, co v Realu je, se vůbec nikam neposunul a většina jeho oku lahodících akcí končí ztrátou nebo přihrávkou do strany/dozadu. Za mě Jamese nechat a Isca prodat s buyback klauzulí, kdyby se náhodou rozehrál k lepším výkonům.

Reagovat
teenz

Za Carla hrál velice dobře a on musí hrát a pak mu to jde. Jakmile sedí a jde na pár minut, tak se snaží něco vymyslet a takhle to dopadá. Logicky docela.

Reagovat
Israha

Mně by Isco do budoucna pasoval jako náhrada za Modriče (těžko plnohodnotná, Modriče nenahradíš...ale dostatečně kvalitní jo). Vedení míče na to má, zakončení ze střední taky, rozehrávku standardek a kopací techniku obecně taky. Tuším tu pozici i párkrát za Carla hrál a nebyl tam špatný...ale musí se prostě naučit, kdy míč podržet, kdy ho rozdat a obecně řešit herní situace efektivně. Ideálně v nějakém jiném klubu s tou buyback klauzulí, jak jsem psal.

Reagovat
teenz

Jo, ta náhrada za Modriče by mohla bejt. Ale to je několik let a to on nevydrží. Takže připadá v úvahu ten přestup s buybackem, ale to si myslim, že na hráče jako je Isco docela potupný.

Reagovat
Israha

Tak potupný....aktuálně to prostě na základ v Realu z jeho strany není.

Reagovat
teenz

On ani nedostal šanci za poslední rok a pul.

Reagovat
Israha

Tak zas tak málo minut nahráno nemá, aby se dalo říct, že nedostal šanci. Jako já bych byl taky rád, kdyby se chytl, protože toho surového fotbalového talentu má neskutečné množství...ale jenom z toho se žít nedá.

Reagovat
teenz

Zrovna on je typ hráče, kterej potřebuje prostor. Ten prostor dostal dříve a myslím, že ukázal, že dokáže být velice kvalitním hráčem. Pokud teď nastupuje pouze na pár minut, tak se nedokáže rozehrát. Takže jeho aktuální působení docela chápu.

Reagovat
Israha

Dejme tomu, je mladý a ne úplně zkušený, nepodá adekvátní výkon, když není v pravidelné zátěži, beru. Na tohle v Realu už dojelo více hráčů, tam je prostě nejvyšší kvalita potřebná hned, není čas čekat, až se hráč rozehraje...a když jiní hráči i z té pozice nerozehraného náhradníka mají lepší herní příspěvek. Škoda pro Isca a z dlouhodobého pohledu asi i škoda pro Real, ale já pro něj to místo v letošním týmu moc nevidím, no .

Reagovat
teenz

Já chápu pohled, že má Zizou svoje koně a těm dá přednost. To má každej trenér. Každopádně jsou chvilky kdy Isco nebo James mají hrát základ místo někoho a místo toho je před nimi někdo jiný, kdo by nemusel.

Reagovat
Mateo16

Ano a treba sezonu budeme hrat z Casemiro , Kroos , Modric . A to staci .

Reagovat
Mateo16

Prosim porostavaj mi o tom aky je Isco neproduktivny ? Pokial neratam ze James neni CM . Tak Isco je nas najproduktivnejsi zaloznik . Hmm sialenost co pises

Reagovat
Israha

Neefektivní je vhodnější slovo. Je sice fajn, že dává víc gólů než Modrič s Kroosem, ale ještě aby ne, když hrává výš, než oni, a do koncovky chodí daleko častěji...spíš mi jde o to výše zmíněné špatné řešení herních situací. Modrič s Kroosem vědí, kdy přihrát na dálku, kdy krátce, kdy podržet, kdy vystřelit...Isco bohužel ne, ten přehled a vnímání hry mu chybí. A ano, to získá herní praxí, ale v Realu je třeba hráč, který to už umí, nemůže se takhle na špičkové úrovni během ostrých zápasů tohle učit...proto odchod, za mě.

Reagovat
Mateo16

To ale vobec ale vobec neni pravda . Tak si to porovnaj z Kroosom co teraz hra na LCM a znova ti vide ze Kroos ma mensie cisla .

Ale to je slusna blbost . Iscova slabina neni to ze nevie kedy ma prihrat ale je to skor . Nevyrovnavnost vykonov co je aj Varanova slabina ci kazdeho mladeho hraca .

Ak tu chces robit sudi to 1 sezone ktoru nemal az tak zlu tak sa fakt asi nemame o com bavit . Za ktoru samozrejme moze aj z casti Benitez .

Reagovat
Israha

Sudy robím po třech sezonách, co v Realu je (přičemž v té první byl v pohodě, to uznávám). A hlavně teda nehodnotím jenom góly a áčka (v porovnání s Jamesem jo, ale teď tu řešíme Isca ve středu zálohy), ale celkovou schopnost řešit vhodně herní situace...jako jestli nevidíš, jak často předržuje balon, dělá kličky navíc, otáčí se, přihrává do špeků, atp., tak nevím. TOHLE je jeho největší nedostatek, ty góly a áčka POUZE v porovnání s Jamesem, ne obecně.

Reagovat
Mateo16

Pozri si City , Betis , Eibar , Getafe atď či tam drží moc dlho loptu . Iscova slabina sú nevyrovnané výkony

Len pre zaujímavosť tak druhu sezónu mal najlepšiu a jeho presnosť prihrávky okolo 90-93 % , Casemiro 85 % a to nechodí tak do risku as ok toľko k spekom

Reagovat
Mateo16

Lool tu sa bavíme o hráčovi ktorý v najlepšej forme má iba o 3-6 % horšiu presnosť prihrávky ako Kroos táto debata je strašne vtipná

Reagovat
Israha

Nepřekrucuj to. Procentuální úspěšnost přihrávek je super statistika, ale když těch několik procent, co chybí, jsou klíčové pasy při přechodech do útoku, je ti celá úspěšnost v procentech úplně k ničemu. Nevytahuj z těch mých postů něco, co tam není a neupravuj si je tak, jak se ti to hodí.

Reagovat
Mateo16

Ja nič neprekrucam , minulú sezónu tak zlú aj tak 3 najlepší nahrávač v RM , V kľúčových pásoch taktiež neni najhorší.netusim ešte aký chceš argument Vilpa na teba .

Myslím že ty hodnotis Isca v najhoršej sezóne a ja najlepšej forme

Reagovat
Israha

Hodnotím loňského Isca, protože ten je aktuální. Nemám problémy uznat, že v Realu měl daleko lepší časy, ale za mě se postupně zhoršuje a to je důvod, že je, kde je - tedy na lavičce. A s tím motáním se ve vlastních kličkách a zpomalováním útoků má konec konců problémy furt, jen se nad tím mávalo rukou, protože vedle toho měl i pozitivní momenty, které to převážily .

Reagovat
Israha

Ty, já popravdě nemám paměť na to, abych si takhle z fleku vybavil výkon konkrétního hráče v konkrétním zápase (pokud to není výkon výjimečný), takže na ty zmíněné mače a Isca v nich si nevzpomenu...hodnotím z dlouhodobějšího pohledu. A tam vidím, že převažují výkony, které jsem popisoval já. Několik dobrých zápasů se samozřejmě najde, ale nepřevažují, to je to.

Reagovat
Mateo16

Najlepsie je na tom vobec ze James je rovnako produktivny na pozicii CM ako Isco . Ale aj tak je produtivnejsi . Fakt ti tu nejdem vysveltovat ked hra James o nieco vyssie ako CM .

Isco je lepsi v medzihre , v pohybe , obrane , viac odbeha to vie aj ZZ pred to je aj Kovacic pred Jamesom . . A ze sa za tie 3 roky nikam neposunul slusna picovna .

Reagovat
Israha

Áha, už chápu. Isco fanboy, protože sympaťák, Španěl a krásně se kouká na jeho kličky. Tady asi nic nezmůžu...

Reagovat
Mateo16

Ano a preto mam nick po Kovacicovi . Nechce sa mi ti tu vysvetlovat pracu stredneho zaloznika . Nastuduj si to . Treba o rok budeme pocitat efektivitu aj Varanovi

Reagovat
Mateo16

Jo a dik za agrument

Reagovat
Israha

Ten je o pár postů nahoře, napsal jsem to do jednoho příspěvku.

Reagovat
nani92

Odegard

Reagovat
-Carles-

Takže pustíme Brava za 19 aby sme priviedli Cillessena za 13, omg

Reagovat
misinho7

vase prestupy ma niekedy udivuju ( teda hlavne co sa tyka predaja za totalne blbe ceny )

Reagovat
DeformFCB

Palmičky míří do Evropy!!!

Reagovat
Kokesh

Tak už jsem hrál to demo PES a je to definitivní. FIFA bez šance.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele