1. kolo
20.08.2016 18:15 CET
6 : 2
(3:1)

Reportáž

FC Barcelona - Real Betis 6:2

Barcelona vykročila za obhajobou jednoznačným vítězstvím nad Betisem 6:2, když se postupně prosadili Arda, dvakrát Messi a rovnou třikrát Suaréz. Čestný úspěch Betisu měl na svědomí v prvním i druhém poločase Rubén Castro.

Svěřenci trenéra Enriqueho byli pochopitelně velkým favoritem a jakýkoliv výsledek než výhra domácích by byl považován za fotbalový zázrak. Barcelona si zápas nekomplikovala a do vedení se dostala už po šesti minutách. Pohlednou akci po ose Alba-Messi-Arda zakončil posledně jmenovaný a dodal Kataláncům potřebný klid. Betis sice o několik minut později odpověděl krásnou brankou z volného přímého kopu v podání Rubéna Castra, ale na více už hosté neměli. Barcelona ještě do poločasu vykročila za jasným vítězstvím, když nejprve vrátil vedení na stranu Katalánců božský Lionel Messi. Svojí typickou akci si seběhl ke středu a neomylně zakončil. Ještě předtím Messi orazítkoval brankovou konstrukci!

Každopádně Barca už vedení nepustila a otázkou bylo spíš, o kolik vlastně zvítězí. Ve 41. minutě perfektně našel ve vápně Sergi Roberto Luise Suáreze a bylo to 3:1. Střelecký koncert v podání domácích pokračoval i po změně stran. V 56. minutě předvedli Messi a spol. další krásnou kombinaci na jeden dotek a Luis Suárez neměl problém trefit úplně prázdnou branku. Hned o minutu později zvýšil už na 5:1 Lionel Messi a poděkování patří Turanovi, který vybojoval balón a nezištně ho argentinskému fotbalistovi předložil.

Další branky přišly až v závěrečné desetiminutovce. Nejprve Luis Suárez z dalšího přímého kopu zvýšil už na hrozivých 6:1 a zakrátko zkorigoval na 6:2 Rubén Castro. Diváci na Camp Nou viděli celkem osm branek a jasné vítězství domácího celku v poměru 6:2. Jak odpoví v zítřejším utkání Real Madrid, respektive Atlético?

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nee... kecas

Reagovat
dextroza_m

6:0, Luis 2, Leo 2,, Arda 1, Denis 1

Reagovat
valloire

0-0

Reagovat
10FKK

Měkneš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takovy trapny tipy muze davat fakt jen fanousek Realu .... trosku ses netrefil

Reagovat
valloire

Messi-Neymar-Suarez - zase rychle zalez

Reagovat
smazaný uživatel

a ty to zas dobre tipni, ty bys mohl vsazet v sazkove kancelari s tema tvojema tipama

Reagovat
valloire

Víš snad, že smát se mým skvělým tipům se nevyplácí a může ti přinést i posměch okolí?

Reagovat
smazaný uživatel

anooo jiste

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj! Real letos zas ve Spanelsku nic nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona si 1.ligovy zapas doma pohlida. Jasna vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

4-0 Barca

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec 6:2 krasny zapas, krasne goly Messiho a Suareze.... nadhere.... valime to http://www.fullmatchesandshows.com/2016/08/20/barcelona-vs-real-betis-highlights-full-match-2/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele