1. kolo
19.08.2016 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - CA Osasuna 1:1

Pět minut dělilo Málagu od dobrého vstupu do sezóny. Do vedení domácí dostal Juanpi Aňor v 56. minutě, jenže pak dokázal vyrovnat Fran Mérida, nová posila z Huescy a bývalý hráč Arsenalu, který přitom na hřiště přišel až na poslední dvacetiminutovku. Osasuna jako nováček ligy tak může být s tímto výsledkem nadmíru spokojená.

Úplně nejlepší reklamu španělské La Lize, která právě tímto zápasem odstartovala nový ročník, oba týmy v první půli nedělaly. Hodně utahaný fotbal nemohl nezaujatého diváka vyloženě bavit, až se ve 38. minutě přece jenom osmělili domácí. Keko hezky zamíchal s balónem na pravé straně a poslal centr na bližší tyčku, tam ovšem Sandro Ramírez trefil z blízkosti jen brankáře Nauzeta Péreze.

Ve 42. minutě také málem udeřilo na druhé straně. Obránce Diego Llorente, jenž je v Málaze na hostování z Realu Madrid, neodhadl místo, kam poletí dlouhý nákop, na něj si tak mohl naběhnout Oriol Riera až do šestnáctky, odkud z halfvoleje vypálil, a ačkoli nemířil vůbec špatně, gólman Carlos Kameni dokázal vyrazit do zámezí.

Jedenáct minut po přestávce se Boquerones ujali vedení. Juanpi Aňor hezky roztáhl hru do šířky na levou stranu, tam Jony ve správný moment počkal a míč vrátil svému spoluhráči na hranici vápna, odkud už Venezuelan zacílil přesně. Charles mohl náskok navýšit v 65. minutě, jenže Nauzet Pérez vyběhl z branky a spíše takovým basketbalovým stylem jeho snažení zamezil.

Čtvrthodinu před koncem zahodil další šanci Sandro Ramírez, jenž nemířil ze slušné pozice přesně. Pamplona nakonec dokázala udeřit v závěru. Jaime Romero poslal ostrou přihrávku do malého vápna, kde se Diegovi Llorentemu nepodařilo odvrátit do bezpečí, takže balón do brány dorazil Fran Mérida. Vítězství domácím ještě mohl zařídit Chori Castro, to by však musel dosáhnout na jeden z centrů.

Autor: Patrik Sandev / espnfc.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
9augi9

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele