1. kolo
20.08.2016 20:15 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Granada CF - Villarreal CF 1:1

Žlutá ponorka si na úvod sezony přiváží z Granady bod, přestože jí po hodině hry poslal do vedení Castillejo. Domácí reakce na inkasovanou branku byla bleskurychlá, za čtyři minuty odpověděl Ponce a více už oba celky nenabídly.

Nutno podotknout, že konečná remíza je spravedlivá, neboť ani jeden tým si vyhrát nezasloužil. Utkání nenabídlo mnoho šancí, na stadionu Nuevo Los Cármenes byla k vidění spíše taktická bitva.

Už první poločas nebyl takřka v ničem zajímavý. Golmani neměli žádnou práci, a tak za zmínku stojí jen dvě žluté karty, domácího Lombána a hostujícího Sansoneho. Na hrotu Villarrealu operoval Alexandre Pato, ale ani on si směrem dopředu nevěděl rady.

Druhá půle byla už přeci jenom lepší, ale do oku lahodícího fotbalu to mělo pořád hodně daleko. Každopádně co je důležité, začaly padat branky. Nejprve ještě orazítkoval tyč z ojedinělé šance Soriano a v 61. minutě už to gólově klaplo. Samuel Castillejo se postavil k volnému přímému kopu a nádhernou střelou k tyči poslal Žlutou ponorku do vedení.

Hosté se však neradovali dlouho, obrana si brzy neporadila s rohovým kopem a Ezequiel Ponce nikým nehlídaný zblízka srovnal. V 69. minutě mohl vrátit vedení na stranu Villarrealu Nicola Sansone a Granadu znovu zachránila branková konstrukce!

Granada v závěru zápasu častěji držela míč, ale stejně jako Villarreal si už žádnou šanci nevypracovala. Utkání tak skončilo smírem 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele