HET liga - preview 16. kola

01.12.2017, 08:44, aktualizováno 03.12.2017, 08:33
Previews
Podzimní část české nejvyšší soutěže uzavře souboj dvou týmů, které zatím vůbec nemohou být spokojeny. Sparta už ztratila šanci na zisk titulu a na jaře se pokusí alespoň zapojit do boje o druhé místo, Mladá Boleslav je zase na míle vzdálena příčkám zaručujícím Evropskou ligu...
Sparta Praha - FK Mladá Boleslav  (neděle 18:00)
Pro celý český fotbal nastává 3. prosince 2017 historický okamžik. Vůbec poprvé v dějinách bude pro zápas Sparty s Mladou Boleslaví k dispozici videorozhodčí. Co se samotných aktérů týče, Sparta potřebuje nutně zvítězit a alespoň částečně napravit zpackaný podzim, a hosté? Těm půjde vesměs o to samé.

O tom, že se poprvé v dějinách českého fotbalu chystá video, toho bylo řečeno a napsáno mnoho. Stejně tak o neustálé mizérii pražské Sparty, která nebere konce. Letenští v minulém kole zase zaváhali, když prohráli nejtěsnějším rozdílem v Olomouci. Sparťané sice prohráli poprvé po čtyřech duelech, na druhou stranu jejich herní projev byl i v předchozích zápasech neuspokojivý. A pochopitelně hlasy volající po konci trenéra Andrey Stramaccioniho neustále sílí a ten dál a dál ve své funkci setrvává.

Podobnou mizérii prožívá i Mladá Boleslav, která se za kormidlování Dušana Uhrina mladšího nemůže rozehrát k očekávaným výkonům. Přitom na přelomu října a listopadu to vypadalo, že se tým konečně dostává do herní pohody, vyhrál třikrát v řadě a stoupal tabulkou, než přišlo domácí utkání s Bohemians a další porážka. Mladá Boleslav následně nezvládla ani zápas na Dukle, kde schytala čtyřbrankový příděl.

Jak Sparta, tak i Mladá Boleslav potřebují zvítězit a alespoň částečně napravit nepovedený podzim. Historie vzájemných soubojů slibuje zajímavou podívanou, byť loňská sezona přinesla vždy nejtěsnější výhru domácího celku. Mladá Boleslav na Spartě nevyhrála od roku 2011, takže má na čem pracovat. "Myslím, že z nich jde stále respekt, i když se jim teď nedaří. Takže my nesmíme vůbec nic podcenit a budeme se snažit to poslední utkání zvládnout," prohlásil pro Bolka TV obránce Jiří Fleišman.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Zahustel, Hovorka, Štetina, Costa - V. Kadlec, Sáček, Frýdek, Mavuba, Vatajelu - Šural
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vejmola - Pauschek, Chaluš, Stronati, Fabián - Takács, Rada - Mingazov, Hubínek, Přikryl - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.02 - 6.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - FK Teplice  (sobota 15:00)
Dukla zakončí podzimní částí sezony na domácí Julisce v souboji s Teplicemi. Severočechům se venku vůbec nedaří, mimo své hřiště ještě ani jednou nevyhráli, zatímco Dukla doma neprohrála.

Pražané jsou navíc povzbuzeni vysokou výhrou nad Mladou Boleslaví, kterou odčinili debakl na Slavii. "Potvrdit výsledek je těžké a potvrdit výsledek a výkon je ještě náročnější, aspoň pro nás to tak během podzimu bylo. Věřím, že využijeme domácí prostředí, které bude velkou motivací k vícezápasové kvalitě. Takové vítězství a s ním spojený bodový zisk by byl krásný vánoční dárek," nechal se slyšet před utkáním trenér Jaroslav Hynek.

Utkání s Teplicemi bude velmi důležité a v podstatě rozhodne o tom, zdali byl podzim úspěšný či nikoliv. V tuto chvíli patří Dukle desáté místo a pokud zvítězí, posune se do první poloviny tabulky.

Teplice nikdy nepatří k příjemným soupeřům, na druhou stranu letos to Sklářům venku vůbec nejde. Mimo své hřiště nevyhráli ani jedno utkání, pouze dvakrát brali body za nerozhodné výsledky. V minulém kole si Teplice připsaly remízu 0:0 a staly se vůbec prvním týmem v sezoně, který dokázal obrat o body vedoucí Viktorii Plzeň. "Chceme navázat na bojovnost a nasazení, co jsme měli doma s Plzní. Zápas chceme výsledkově zvládnout a mít dobrou zimu," říká obránce Sklářů Jan Krob.

Hostující fotbalisté chtějí konečně zvítězit a mohlo by se jim to povést. Vždyť v minulé sezoně brali na Julisce všechny body, za nejtěsnější vítězství. "Zápasy na Dukle bývají hodně těžké. Je tam takové nefotbalové prostředí, žádní lidé, jedna velká tribuna, jinak nic. Musíme si to ale vyndat z hlavy a hrát tu svou hru ze zajištěné obrany, zkusit domácí potrestat z nějakého brejku," dodal Jan Krob.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Holek, Jiránek, Preisler - Bilovský, Holenda, Tetour - Miloševič, Djuranovič, Schranz
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Král, Šušnjar, Krob - Ljevakovič, Kučera - Hyčka, Fillo, Rezek - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.40 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Vysočina Jihlava  (sobota 15:00)
Duel posledního s předposledním uvidí Uherské Hradiště. Vítěz si s jistotou zajistí přezimování mimo sestupové pozice, ale povede se to vůbec někomu? Vždyť Slovácko čeká na výhru už dvanáct kol.

"Čeká nás asi zápas, který bude těžší psychicky. Já ale říkám, že kdo nezvládá situace psychicky, tak nemůže fotbal dlouhodobě dělat a hrát. Je to další zkouška a co nás nezabije, to nás posílí. Já věřím, že utkání zvládneme," pevně doufá domácí trenér Kordula. Slovácku se vůbec nedaří a ve finále tomu nepomohla ani rošáda na trenérských pozicích, kdy v průběhu podzimu vystřídal Stanislava Levého právě Michal Kordula. Dvanáct zápasů už čeká Slovácko na ligové vítězství a to už tu dlouho nebylo. Naposledy Slovácko prohrálo krajské derby ve Zlíně 1:2 a zůstalo na posledním místě.

Slovácko přivítá v ryze záchranářském souboji Jihlavu, která si také nemůže příliš vyskakovat. Vysočina má jen o jeden bod více a naposledy nezvládla klíčové utkání s Brnem. "Nemůžeme uspět bez správného nastavení sebevědomí a motivace hráčů. Na hřišti musí dokázat, že jsou odhodlaní získat tři body," nechal se slyšet trenér Ivan Kopecký. Jihlava venku prohrála všech sedm utkání a prolomit tuto katastrofální bilanci se pokusí na hřišti posledního Slovácka. Kde jinde už by se to také mělo povést?

Je pravdou, že vzájemné duely v posledních letech příliš diváky nepotěšily. Dvakrát po sobě se v Jihlavě hrálo 0:0, na Slovácku naposledy pro změnu 1:1.

Utkání o samotné záchraně a sestupu ještě nerozhodne, na druhou stranu půjde o velmi důležitý duel, který může na konci sezony sehrát dost podstatnou roli. A v neposlední řadě může jednomu či druhému výrazně pomoci psychicky.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Hofmann, Šimko, Reinberk - Šumulikoski - Navrátil, Havlík, Sadílek, Petr - Zajíc
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Urblík, Tlustý, Krejčí, Keresteš - Vaculík, Záviška - Fulnek, Dvořák, Zoubele - Ikaunieks
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.93 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Fastav Zlín  (sobota 15:00)
Poslední ligové kolo v tomto roce nabídne pikantní moravské derby mezi Brnem a Zlínem, přičemž spokojenější zatím mohou být domácí. Je to paradox, ale Zbrojovka se v posledních kolech vyšvihla mimo sestupové pozice, na kterých i v případě dnešního neúspěchu setrvá.

Pro Zlín to ještě nebude loučení s první polovinou sezony. Ševce čeká ve čtvrtek poslední zápas v Evropské lize, kde se zase nějaký ten rok vůbec nemusejí objevit. Svěřenci trenéra Páníka zakončí základní skupinu na posledním čtvrtém místě.

Mnohem důležitěji se teď jeví výsledky z domácí soutěže. Zlín v tuto chvíli balancuje na hranici první a druhé poloviny tabulky a nedá se říci, že by se mu zrovna dařilo. Hosté sice naposledy porazili v krajském derby Slovácko, ale stalo se tak po čtyřech kolech bez vítězství. "Naše výkony nejsou stabilní, v posledním zápase proti Slovácku jsme navzdory vítězství hráli špatně. Nedaří se nám ani na venkovních hřištích, kde podáváme bázlivé výkony. Což dokladuje zisk pouhých dvou bodů. Pokusíme se to napravit. Musíme si odpracovat naše předchozí výpadky," nechal se slyšet trenér Páník.

Zlín zavítá do Brna, které se dostalo pod trenérem Pivarníkem do herní pohody a opustilo sestupové příčky. Záchranářské práce tím Zbrojovce rozhodně nekončí, ale fakt, že podzim zakončí nejhůř na třináctém místě, jí může psychicky velmi pomoci. Brno vyhrálo dvě utkání v řadě a pomýšlí na třetí triumf. "Budeme se snažit tu sérii prodloužit. Chceme hrát aktivně a jít za výsledkem, hrajeme doma, kde chceme hrát otevřeně a dominovat," řekl před utkání kouč Pivarník.

Loni se v moravském derby radoval vždy domácí celek. Zbrojovka doma zvítězila 2:0 a ve Zlíně padla 1:2.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Gomez, Pavlík, Kijanskas, Vraštil - Sedlák - Přichystal, Kratochvíl, Škoda, Lutonský - Zikl
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Bačo, Janíček, Holzer - Ekpai, Traoré, Jiráček, Vukadinovič, Mehanovič - Diop
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.23 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
Už šest zápasů v řadě neporažená Bohemka se představí na půdě Karviné, kde jí nečeká vůbec snadná práce. Karvinští chtějí odčinit zaváhání z derby proti Ostravě a naopak navázat na předchozí domácí vítězství s Jabloncem. Oba aktéři také budou bojovat s nepřízní počasí.

Šest zápasů bez porážky, to je bilance, na kterou nejsou v Ďolíčku zas tak zvyklí. Pravdou je, že Klokani pod trenérem Martinem Haškem vykazují konzistentní výkony a na průběžném šestém místě jsou zcela po zásluze. Přesto je v Karviné nečeká jednoduchý zápas. "Všude vnímáme, že jsme v lepším rozpoložení, než tomu bylo na jaře. Na konci května k nám přijela Karviná a o holé přežití v lize jsme bojovali my. Uvolněná atmosféra znát je, ale chceme mít ještě více bodů. Jsme hladoví a víme o našem ziscích, ale jdeme po co největším možném množství bodů," nechal se slyšet kouč Martin Hašek.

Karviná by pro větší klid nutně potřebovala vyhrát. Povedlo se jí to sice nedávno proti Jablonci, avšak následující kolo s Baníkem zase prohrála a zůstává v bezprostředním sestupovém ohrožení. "Situace při pohledu na tabulku už není dobrá delší dobu. Stejně jako s Jabloncem tyhle tři body z domácího zápasu opravdu nutně potřebujeme," prohlásil asistent trenéra Josef Mucha.

Karviná je v tabulce až na třináctém místě s pouhým jednobodovým náskokem na sestupové pozice, který se může v případě neúspěchu velmi rychle rozplynout.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Moravec, Janečka, Hošek, Eismann - Budínský, Šisler - Štěpanovský, Panák, Kalabiška - Wágner
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Krch, Šmíd, Kocič - Jindřišek - Reiter, Hašek ml., Mašek, Vaníček - Nečas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.35 - 3.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
Šestnácté kolo HET ligy nabídne mimo jiné zajímavé utkání o evropské poháry mezi Slovanem Liberec a olomouckou Sigmou. Hosté se v případě bodového zisku vrátí na druhé místo před Slavii, domácí si zase mohou pojistit pohárovou příčku před dotírající Spartou. Olomouc také může prodloužit svojí sérii neporazitelnosti už na třináct utkání.

Ať už utkání dopadne jakkoliv, nic se nezmění na tom, že Olomouc prožila fotbalový podzim snů. Staronový účastník nejvyšší soutěže si udržel konzistentní výkonnost a bojuje o příčku zaručující Ligu mistrů. Teprve po vítězném minulém kole nad Spartou trenér Jílek připustil, že jeho tým bojuje o Evropu. Kdo by to byl před sezonou čekal. Poslední korálek chtějí před zimní přestávkou navléknout v Liberci, kde je čeká obtížný soupeř. "Máme to v úmyslu, je to naším přáním udělat za úspěšným podzimem tečku, kterou si představujeme. Ale musím říct, že proti nám stojí silné a ambiciózní mužstvo, takže to nebude vůbec nic jednoduchého," řekl trenér Václav Jílek.

Spokojeni jsou i v Liberci, kde po další přestavbě kádru opět bojují vysoko. Trenér Jindřich Trpišovský tak znovu prokazuje své trenérské kvality, čehož už si všimli zastánci zahraničních klubů. Liberec si naposledy rozdělil body s Bohemkou za remízu 0:0 a díky porážce Sparty si na ní vytvořil dvoubodový náskok.

Liberec se se Sigmou dlouhá léta utkával a vzájemné souboje platily vždy za hodně vyrovnané. Slovan se pokusí hostům vrátit porážku z druhého kola. Tehdy o výhře Hanáků rozhodl brankou čtyři minuty před koncem Pavel Moulis.

Sigmě bude scházet zkušený Aleš Škerle a také útočník Tomáš Chorý, který v zápase se Spartou uviděl už svojí čtvrtou žlutou kartu. V útoku by ho měl nahradit Jakub Plšek.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Kulhánek - Bartl, Bosančič, Breite, Potočný - Graiciar
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Kalvach, Texl - Zahradníček, Houska, Falta - Plšek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.47 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - FK Jablonec  (sobota 19:00)
Viktoria Plzeň je s předstihem půlmistrem a za mimořádným podzimem může udělat poslední sladkou tečku. Západočeši přivítají nebezpečný Jablonec, který má kvality na to, aby lídra minimálně potrápil.

Až v patnáctém kole Viktoria poprvé v této sezoně ztratila. Houževnatým Teplicím nedokázala vstřelit branku a remizovala pouze 0:0. Viktorku to nijak zvlášť mrzet nemusí, na čele má totiž obrovský, takřka nedostižný náskok. "Z našeho pohledu to bylo fantastických 15 kol a výborný vstup do soutěže. Všichni v klubu si toho ohromně vážíme," neskrýval radost trenér Pavel Vrba. Právě jeho angažování se ukázalo být tím nejsprávnějším krokem.

Viktorku ještě čekají dva zápasy. Vedle ligového klání s Jabloncem se ve čtvrtek představí v Evropské lize na půdě izraelského Hapoelu Beer-Sheva. "Věřím, že fanoušci na poslední domácí duel přijdou a společně se vítězně rozloučíme se skvělým podzimem. Budeme jim chtít dát první vánoční dárek," slibuje před zápasem s Jabloncem Pavel Vrba.

Jablonec nebude mít v Doosan Aréně vůbec co ztratit a určitě se bude chtít pokusit o překvapení. V minulých týdnech prohráli svěřenci Zdeňka Kluckého v Karviné a doma remizovali se Slavií 1:1. "Do každého zápasu jdeme s cílem vyhrát. Pokud ale hrajete proti týmu, který je na prvním místě tabulky s čtrnácti výhrami a jednou remízou, je to těžké. Chceme v Plzni dokázat něco, s čím málokdo počítá. Na podzim jsme poslední mužstvo, které jim může vzít tři body. Budeme se snažit, aby se překvapení zrodilo. Máme k dispozici celý kádr, všichni jsou připraveni jít do zápasu," rozhovořil se kouč Jablonce Zdeněk Klucký.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Havel - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kopic - Bakoš
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Holeš, Pernica, Kysela, Hanousek - Kubista - Masopust, Trávník, Zelený - Tecl, Mihálik
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.22 - 8.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Baník Ostrava  (pátek 19:30)
Slavia se rozloučí s podzimní částí sezony v domácím zápase s Baníkem Ostrava, kterému v prvním zápase překvapivě nedokázala vstřelit gól. Oba celky potřebují nutně zvítězit, Slavia aby se dotáhla na druhé místo, Baník zase aby si polepšil v boji o záchranu.

V pěti posledních kolech Slavia hned třikrát ztratila body a nejenže může zapomenout na obhajobu mistrovského titulu, ale dokonce se jí vzdaluje i druhé místo, které zaručuje předkolo Ligy mistrů. Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého ztrácejí na druhou Sigmu Olomouc tři body.

Je tedy jasné, že Slavia potřebuje nutně zvítězit. V ligovém utkání se letos představí naposledy, ale v týdnu ještě sehraje domácí utkání Evropské ligy, které bude neméně důležité. "Byť máme ještě pohárové utkání, které je hodně důležité, tak poslední ligový zápas na podzim je neméně důležitý. Potřebujeme bodovat, jednoznačně chceme vyhrát," nechal se slyšet Jaroslav Šilhavý.

"Byť se Baník pohybuje v dolních patrech tabulky, nehraje špatný fotbal. Má nebezpečné hráče, útočníky, hlavně Milan Baroš je velice nebezpečný. Nicméně my se jednoznačně chceme rozloučit s ligovým podzimem vítězstvím," dodal domácí kouč.

Baník v minulém kole konečně zvítězil a to teprve po druhé v sezoně. Ve slezském derby otočil nepříznivý vývoj s Karvinou a poskočil mimo sestupové pozice. Pravdou je, že obě vstřelené branky vzbudily kontroverze

Slavia je obrovským favoritem, navzdory faktu, že v prvním zápase Baník porazit nedokázala a dokonce jí nevstřelila ani gól. "Uhráli jsme s nimi remízu, od té doby se ale hodně věcí změnilo. Jim tam přišli ještě Sobol, Stoch, mužstvo má velikou kvalitu. Slavia se tehdy nějak sehrávala, byla už tenkrát kombinačně silná. Ukazovali jsme klukům i určité věci z toho srpnového zápasu," řekl trenér Radim Kučera.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Bořil, Jugas, Ngadeu, Sobol - Hušbauer, Souček - Zmrhal, Danny, Stoch - Škoda.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Šustr - Breda, Šindelář, Azackij, Morgan - Hlinka - Mičola, Hrubý, Poznar, Sus - Baroš.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.80 - 17.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň15141032:543
2.Sigma Olomouc1595123:932
3.Slavia Praha1585225:629
4.Slovan Liberec1583423:1627
5.Sparta Praha1574418:1225
6.Bohemians Praha 19051557315:1322
7.FK Jablonec1556421:1821
8.FK Teplice1555518:1720
9.Fastav Zlín1554617:2219
10.Dukla Praha1554618:2719
11.FK Mladá Boleslav1552819:2617
12.Zbrojovka Brno1542911:2214
13.Baník Ostrava1525820:3011
14.MFK Karviná15321015:2511
15.Vysočina Jihlava15311114:3010
16.1. FC Slovácko1516811:229

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1045)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Keine stress, litr na Baník. Kdo nedá.. Však vy to už znáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to beru ve velkém keine stress, nemáme co ztratit, je mi i celkem jedno, zda se prohraje.

Jsem zvědav jen na představení dobrého českého domácího kotle a hlavně pak těch nejlepších u nás, jenž budou v sektoru hostů

Reagovat
Puskas

+ vlastní gól Frydrych po Laštůvkově nahrávce.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych klukům nepřál. Oba mám rád..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
sosna

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

skoro

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Dave LFC

achjo

Reagovat
monty25

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Euphael

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Infi

Reagovat
uff

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten kurs na neprohru Baníku je fajn.

Reagovat
Blasphemer

Ani bych se nedivil, kdyby po těch pokutách sešívky dneska ztratili. Plichta by být mohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, proti nám stačí víceméně vystřelit na bránu.

Reagovat
Blasphemer

Proti nim taky. Když bude chytat Laštůvka.

Reagovat
KingMaster13

Jasně, proto máme jednu z nejlepších obran Laštůvka sice je poleno ale z každý střely taky gol nedostává. Navíc obranu máme asi nejlepší v lize a ta jim toho moc nedovolí. Navíc Baník dostává gol pomalu z každýho centru, který je naší hlavní zbraní. Takže 3 kousky jim dáme

Reagovat
Blasphemer

Jo, obranu máte samozřejmě jednu z nejlepších v lize, ale když by se měl vypíchnout nejslabší článek, tak to bude asi gólman, ne?

Reagovat
KingMaster13

Pokud by hrál Přemda tak ne. Největší slabina je slabá podpora útoku a Laštůvka je bohužel takovej, že není špatnej ale zároveň není jistota. Samozřejmě bych to třeba viděl i jinak ale člověk je zmlsanej díky Pavlenkovi, který minulou sezonu odchytal skoro bez chyby. Jinak naší největší slabinou jsou asi momentálně křídla bez formy Stoch hraje dobře ale není moc efektivní a o druhé straně vůbec nemluvím. I když Zmrhal se do formy pomalu dostává, furt je to na tý straně slabota

Reagovat
Blasphemer

Já myslel slabinu v obraně. Sobol a Deli jsou skvělí. Jugas jak kdy, nebo alespoň mně přišlo, že po příchodu byl strašný, ale zlepšil se. Bořil zase hrál dobře ze začátku sezóny a teď už to taky není ono.

No a Laštůvka tak nějak nedrží od začátku až doteď. Samozřejmě to není díra, co pustí každou střelu, ale těch kiksů udělal už spoustu.

Reagovat
KingMaster13

Přesně Kiksů má dost. Nicméně furt i díky obraně nedostává tolik golů. Baník má v útoku tragickýho Poznara a Baroše čekám, že Deli s Jugasem kluci uhlídají. Domácí zápasy až na Liberec zvládáme zatím perfektně. Celkově obrannou fázi máme možná i lepší než Plzeň. Ovšem obrovskej rozdíl mezi náma, že vy to ničíte ve předu. Plzeň má ve vápně většinou pravidelně při tlaku třeba 5-6 hráčů, my sotva 2

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar se minule rozstřílel. Pozor na něj.

Reagovat
KingMaster13

I dřevo musí občas dát gol To samý třeba lord Voltr

Reagovat
Blasphemer

he scores when he wants

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, počítám s výsledkem 3:1 pro vás. Na vás se bohužel neumíme tak vyhecovat jako na Spartu třeba.

Reagovat
KingMaster13

Já bych to viděl spíš 2:0 ale i 3:1 bych bral. Barošovi bych ten gol přál

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych bral 1:1..

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo 0:0. Představ si, že byste byli tým, co by nám dvakrát nedal gól.

Reagovat
KingMaster13

To bych nerozdejchal tu ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych nedělal z Laštůvky úplného tragéda. Ten hate co se na něj rozjel je nesmyslný..

Reagovat
Blasphemer

Tak to z něj dělají hlavně slávisti sami. Já se jenom svezl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten hate rozhodně není nesmyslný, stačí si jen spočítat, kolik hrubic už nadělal. A to se ani nezmiňuju o dalších nejistých zákrocích. Fakt mi přijde, jako kdybychom byli zase za éry Jaakkoly nebo Romanovse. To i ten Čontofalský chytal líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl dost zápasů a jo, občas nějakou chybu udělá. Ale zase to co se z něj dělá... Vsadím se, že jít teď třeba k nám nebo zpátky do Karviné, tak je zase za boha.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Když už jsme u Čontofalského, tak netvrdím, že patřil k hvězdám, ale občas se na něj směšně plive.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

#hafhaf #trevorjugend #lichnatorikal #jebatzidy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Docela vám zavidím, vaše výjezdy musí být super.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
doNny

Reagovat
Posledni Kovboj

Kein, kdyz uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se více líbí Keinne. Jebat gramatiku.

Reagovat
HorajzmAmmann

jebat němčinu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že bude dneska hrát Breda. Ať se uikáže, jestli to proti Karviné byla jen výjimka nebo skutečně umí..

Reagovat
sosna

moravská družina

Reagovat
sosna

OK, můžeš to smazat.

Reagovat
ratusek

Proc si to Slavisti futsaliste neprelozili? Se jim to kryje pry to presunout neslo, ale kdo vi kdy to resili.

Reagovat
ratusek

Vidim to tak ze se budeme chvili drzet, bude to vypadat na body a pak dostanem cca v 60.minute haluzovej gol po chybe 2 obrancu (samozrejme po 4 nasich nepromenenych 100% tutovkach) a zeserem se z toho a pak dostanem dalsi kousky. Nebo druha varianta ze dodrzime tradici a dostanem gol do 5.minuty a zeserem se z toho hned.

Reagovat
ondrasch77

Takže, a´t je to jak chce, každopádně vostrá 1...

Reagovat
ratusek

Jojo v hcp mozna

Reagovat
ondrasch77

Já teď dost často používám místo hcp, kombinaci "domácí a padne více než 2 (3) góly... Ten handicap mi přijde kolikrát nebezpečněj - viz. středa MC - South..., říkal jsem si, že to skončí 3:0 a nakonec bylo City rádo za 2:1....

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím, že ten zápas budeme mít tvrdě pod kontrolou a ty šance si vůbec nevypracujete. Gol do 10, minuty, 2. někde v 60 a pak už to bude dohrávání. Možná ještě 3. někde v 85. pro diváky pokud budou hrát na Sever jinak to bude udržovačka 2:0 a hlavně pošetřit síly na Astanu Nicméně, že bychom dali 4 a více golů jako Dukle, to bych se fakt nebál.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se toho bojím

Reagovat
Kepy_FCB

zbavte nas Kucery pls

Reagovat
Puskas

Kučera nemůže na hrůzné chyby stoperů, ať to kombinoval, jak chtěl, dříve nebo později je tam nasekali všichni.

Reagovat
Kepy_FCB

Za Petrzely je nedelali, ja vim 2.liga,ale. Dalsi odpad tam natahal, schopneho Zapo vyhodil.

Od 3. kolo v podstate uplne vse prohral, bo domaci remizy te v lize nezachrani. To by nemel ustat zadnej trener nikde natoz v lize.

Jestli on Brabec neni nahodou bukvice kdyz si ho tam furt nepochopitelne drzi

Reagovat
Banikovec7

Jestli je za Vlastika nedelali, tak jsem chodil asi na jiny stadion. Kolikrat nam utocnici chodili sami na branku a zachranila nas jejich neschopnost a zakroky Vaska.

Reagovat
frankiefcb

no právě docela by mě zajímalo, kde vzal, ež stopeři nedělali chyby. Dělali a to solidní.

Reagovat
Puskas

nebýt Vaška, tak hraje ligu Opava.

Reagovat
doNny

o to je to vtipnější, že jsme ho před sezónou pustili právě my...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HanzBP

To sice nemůže, ale že obránci nemají žádný systém to už jeho chyba je. Stačí se podívat na jeho výsledky se Znojmem. Tam vždy taky dost inkasoval, ale mnohokrát dokázal soupeře přestřílet, ale v 1. lize to už takhle fungovat nemůže.

Reagovat
Rarášek

Jsem se zase zasmál . V záložkách ve starým prohlížeči jsem objevil tenhle skvost http://sharemytactics.com/84632/

Úplně jsem na to zapomněl, kdo to sem vůbec dával?

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznávám, že je to moje práce.

Reagovat
Rarášek

Takhle s odstupem času je to snad ještě lepší .

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě když si člověk uvědomí, že Čuhelce se ten únik povedl a odcestovala do USA.

Reagovat
Rarášek

Akorát u Ozzyho je ta šipka špatně, když nepřišel ..

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
Kang & Kodos

A u montyho taky. Zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ten obrázek je uplně na piču..

Reagovat
Baronne

Hovno, je právě libovej

Reagovat
monty25

Jsi mi připomněl, že mám pořád ještě rozečtenou tu její knížku o Švancim...

Reagovat
C-M@ster

Doufas, ze se doctes, na co ji klofnul?

Reagovat
uff

Reagovat
andrew96

Reagovat
ZB 07

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Baronne

Tak to je kurevskej skvost

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc (nepřekvapuje me, že to vytvořil banikovec)

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, jednou udělám i sestavu kokotů a určitě se tam pak najdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že místo jedný sestavy by to možná chtělo celou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

První napiš Trevorovi, jestli ti to schválí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
pingla

Reagovat
Posledni Kovboj

to je lichna, a moje nominace na hlasku roku byla jasna uz zkraje 2017

Reagovat
Blasphemer

Konaté je tam kvůli kvótám?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Stiksxx

Premier League International Cup

Sparta U21 - Jong PSV 3:4

https://www.youtube.com/watch?v=YBb4-qboWC8

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.

Reagovat
Stiksxx

Ani ne. Ja stojím na druhé straně barikady. Ale dal jsem to sem jen pro zajímavost.

Reagovat
Rarášek

Tak výhrali jste zaslouženě .. A jsem rád, že si to sem hodil, naše zpravodajství je nula nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro spoustu lidi to dnes bude posledni zapas v dresu FCB, tak pevne verim, ze se rozlouci skvelym vykonem a ziskem bodu !

Reagovat
iamek

Pro koho myslis ?

Reagovat
delfin

https://sport.aktualne.cz/fotbal/ceska-liga/stramaccioni-majitel-sparty-rozhodne-zda-je-tenhle-realizacn/r~6d5b1fc8d61211e7a4500cc47ab5f122/

"Prezident je vynikající podnikatel a fotbalový znalec, který vede klub dvanáct let. Mám s ním denní aktivní debaty, zná přesně všechny moje názory a já jeho."

Reagovat
Losinho

co na to říct..

Reagovat
Puskas

To, že jestli považuje Křetínského za znalce, tak to svědčí o jeho fotbalovém vnímání.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková žumpa tenhle člověk...

Reagovat
Hokaido

Se divím, že mu nedali do obálky černou ruku.

Reagovat
Puskas

Mě by zajímalo, jestli tam byl někdo z místních... Plus to, jestli byla někam blízko Beneventa.

Reagovat
andrew96

-"rekonstrukci vítězného cyklu"

-to s prvním zahraničním trenérem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Krysy se vrací do svých děr. Teď ještě Hába, Dušanko, Mašlej a Vlk.

A je vidět, že hlas lidu působí. Václav nejspíše konečně otevřel oči a vidí, kdo mu ojebává klub

Reagovat
HorajzmAmmann

není mu jedno že to sere fans

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bylo již na čase teda..

Reagovat
HorajzmAmmann

to je fuk, časem třeba poletí i Vrto... leda že by ten přestupák fakt narval

Reagovat
smazaný uživatel

Cece, chtelo by to jeho vyoutovani, ale pocitej spise s tim, ze zustane.

Reagovat
HorajzmAmmann

počítám, ale já si fakt myslím, že přivede dobré hráče. Nebo v rámci možností... On už musí, za každou cenu... Takže se nechám překvapit, co to přinese do budoucna ukáže až čas, ale zatím jsi měl většinou pravdu o všem...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, hlavni je, ze uz nema hlavni slovo, co se tyce prestupu :-)

Reagovat
Figi

Wolf konecne pochopil, ze Banik ut se pozvednout neda a jeho dny v lize jsou zase secteny, tak se vratil tam kde to ma budoucnost. po padu Bahniku je treba si z nich udelat B tym

Reagovat
HorajzmAmmann

Dolar má aspoň úroveň, ale ty jsi jenom prostě píča

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně i Dolar klesá a stoupá..

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou?

Reagovat
Euphael

nezvládáš, už jenom poznámka o dollarovi tomu odpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Socka od Tesca vylezla

Ještě máš 14 zápasů, aby sis užil ligu, pak nastane postupný pád a krach umělého projektu

Reagovat
Figi

uz se tesim az ve 29 kole posleme domaci vyhrou Bahnik zpatky do druhe ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 29. kole už nebudete mít o co hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me za me tam tenhle tym poslete, akorat teda netusim, o jaky klub jde, pac jak se divam na tabulku, tento tym ligu nehraje

Reagovat
SuperBanikovec

Tak zrovna Mašleje by byla škoda ne? Mládež se pod ním znovu zvedá.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jak se to veme.... Jediné, co se mu uprit neda je ta skola propojena s Banikem, jinak to vazne neni zadny zazrak. Ba naopak. Zkus se nekdy a nekoho zeptat od mladeze FCB, co tam byl jeste pred Maslejem :-)

Proste dalsi z party karvinskych kurev.

Reagovat
SuperBanikovec

Tak to je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Býku a byl někdo před ním o dost lepší, nebo je to jen proto že je z Karviné (rudý hadr)?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tam byl nejaky blbec. Ale aspon tam ti kluci, co tam trénovali poter drzeli spolu a byli oblibeni u rodicu..

Treba Tchur u juniorky ted. Hadej, kdo ho tam dosadil... Driv mela juniorka v te zvlastni lize alespon nějaké vysledky.

Ty ted nema vubec.

Nicmene snad se alespon podari ten naplanovany projekt akademie s temi hřišti, ubytovanim atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ho dosadil - tipnul bych Šafarčíka. Ale vzhledem k tomu že píšeme o Karviňácích, tak asi někdo z nich.

Juniorku moc nesleduju, tak nevím jak se mu s ní daří. Ale po jeho dosazení jsem měl celkem radost, jako hráč byl u mě oblíbený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi takovy prostacek

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, klido pido, hlavne, at uz jdete do pice s celou mafii :-)

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Můžete mi někdo vysvětlit, jak člověk, který stojí za vzestupem Karviné a plní tam nějakou funkci, tak zároveň dělá (dělal) předsedu představenstva v Baníku, který přímým konkurentem Karviné a když tomu vemu geograficky, tak i rivalem? To se Brabec úplně zbláznil, nebo jak to mám chápat?

Reagovat
Banikovec7

Když Brabec začínal ve fotbale, tak si s sebou chtěl vzít lidi, které zná a věří jim, akorát se asi nečekalo, že tam zůstanou na už skoro 2 roky.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Liquid

snad dneska Baníku naložíme aspoň 5 koustků ať přezimuje na místech na sestup - kam patří

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
eleven11
Reagovat
Figi

Wolfa je pro Banik skoda, ten klub uz je stejne skoro mrtvej.

Reagovat
HorajzmAmmann

0:2 Poznar, Šindelář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Banikovec7
Reagovat
Kaspar

King Zmrhy hattrick, ale je to stejne drevak

Reagovat
Banikovec7

Milan sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurz na Banik je hodne lakavej.

Reagovat
db18

RIP Baník

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Aspoň toho Bílka tam mohl dát... takhle ho tam dá v nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zase pálky...

Reagovat
iamek

Poznar sam v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava. Beton Beton Beton

Reagovat
ZB 07

Baník moc netáhne koukám...

Reagovat
KingMaster13

Je zima jako svině. Já tu sedím na západě a jestli to vydržím tak to bude zázrak.

Reagovat
ZB 07

Věřím Ale je to škoda, Bílek by si zasloužil víc lidí na poslední zápas.

Reagovat
KingMaster13

No to každopádně. Ty 2 poslední kola na podzim jsou vždy co se týče počasí za trest, proto i chodí bohužel méně lidí a mrzí mě, že to vyšlo zrovna takhle na Baník, navíc se hraje v pátek Astana to bude taky neštěstí.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Artaxerxes

Pojď na sever, tu člověk aspoň stojí v tej zimě

Reagovat
Coutinho10

fakt hnus zima...jsem malem nedošel ani domů

Reagovat
lada.sp

Banik pičo!!! hrrr na ně, jste velmi sympatický klub

Reagovat
Kepy_FCB

Co vas tak malo

Reagovat
lada.sp

v pátek večer každý slušný člověk chlastá...a jedno komu fandí, tento termín je poněkud neštastný

Reagovat
db18

Pražáci už vyjeli na chaty...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně...když člověk potřebuje,tak vetřelec nesestaví Tak už mi to je jedno

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
patas92

Frydrych

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych pěkně

Reagovat
KingMaster13

Frydrych je evidentně srdcem Baníkovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

srdíčko

Reagovat
Kepy_FCB

Fryda je furt nas

Reagovat
Greny

Snad vyhrajete

Reagovat
Kepy_FCB

Ani bod nebude

Reagovat
Greny

Třeba Šugin zachyta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Zakřičel jsi , naběhl a zakončil easy

Reagovat
KingMaster13

Ještě, že Deli nehraje a nebude dostávat záporný body

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív si nechá utéct lehkou přihrávku do autu a teď tohle. Šilhavýho asi hráči moc rádi nemaj..

Reagovat
Kepy_FCB

Lasty si na rade

Reagovat
ondrasch77

Frydrych , modrobílé srdířko stále bije , to je dement....

Reagovat
andrew96

Co to má společného s demencí?

Reagovat
ondrasch77

Pokud to nikým neatakovaný nacpe do vlastní brány, tak asi všechno...

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
ondrasch77

Tak to vidíš, sebereflexe zafungovala a svět je zase v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek teda slušně opožděně

Reagovat
KingMaster13

No jestli se dívají hoši z Astany tak se musí řádně smát

Reagovat
KingMaster13

To je ono Hušby zkoušej to

Reagovat
Kang & Kodos

Tam může

Reagovat
dextroza_m

Frydrych tam foukne ještě jeden a bude náš nejlepší střelec

Reagovat
KingMaster13

Nemusel by to akorát dělat tak okatě ale hezky na Holka

Reagovat
dextroza_m

Náhodou, mně to nevadí. Ještě by ho měl podpořit kotel:-)

Reagovat
KingMaster13

Tak jasně, že to tobě vadit nebude

Reagovat
dextroza_m

Pořad myslíme na Evropu, víš co..

Reagovat
iamek

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
KingMaster13

Ten golman

Reagovat
Kepy_FCB

Kucera jim do toho zacal kecat....

Reagovat
ZB 07

No proto

Reagovat
ZB 07

Baníkovci

Reagovat
KingMaster13

Ten jejich golman chytí fakt hovno

Reagovat
smazaný uživatel

A už se to veze

Reagovat
ZB 07

Frydrych

Reagovat
dextroza_m

Frydrych ma v srdci oba týmy.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dextroza_m

Kundo

Reagovat
KingMaster13

Kdyby jste neměli takovýho poušťáka v bráně Ta jeho střela nebyla žádná dělovka

Reagovat
dextroza_m

Dáváme zbytku ligy podzimní náskok

Reagovat
iamek

Sustr omg

Reagovat
db18

Díra

Reagovat
smazaný uživatel

Šustr mi připomíná toho brankaře, co chytal poslední loňské kolo za Brno na Strahově.

Reagovat
andrew96

JZ reprezentant u obou gólů.

Reagovat
doNny

Kdyby Bosák věděl význam 1312 na tom choreu, tak to nepochválí

Reagovat
Riviera Kid

A co to znamená??

Reagovat
smazaný uživatel

ACAB

Reagovat
Riviera Kid

tak to mě fakt nenapadlo.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
ZB 07

taky jsem si říkal

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba dostal na auto botu.

Reagovat
Bex5

Reagovat
mayday

Celkem smutný, co může předvádět prvoligovej gólman...

Reagovat
smazaný uživatel

Naučte se chovat, kurvy polské

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsi kurva..

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě tohle chovaní přijde v pořádku? A mám pocit, že tenhle bordel ve vašem kotli dělají hlavně poláci.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělal jsi demografický průzkum?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak drž hubu.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dělal se bordel (dělal? nestihl jsem poločas, spletl jsem se o hodinu ) = byli to Poláci

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, byla tam hozená světlice celkem daleko od sektoru - hrozná píčovina.. A pak tam pár týpků lomcovalo s plotem. Jinak asi nic převratného. Ale patas a Bobrik při vstupu kontrolovali každému občanky a ví o nich všechno, tak se možná zeptej jich..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

A Bosák už zase začíná...chybí mu Karoch

Reagovat
Kang & Kodos

jeho protestní mlčení v Bratislavě je legendární

Reagovat
smazaný uživatel

Karol Marko to není no

Reagovat
ZB 07

To jsou dementi v tom kotli.

Reagovat
M0rb1D4S

Opět vylézají na povrch dementi

Reagovat
PlackaSKS

a přesně proto se berou baníkovci jako prasata a ne nejlepší fanoušci...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Riviera Kid

Nevím kdo víc nezvládá, jestli Bosák nebo Banikovci.

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
Greny

A co má ten Bosák k tomu říci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on na to vyloženě čeká a teď si beztak nechává od Zelenky hladit prirozeni, protože z toho musí být neskutečně vzrušený..

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad? On pět minut v kuse mluví o tom samém jak největší brecoun.

Reagovat
M0rb1D4S

Jo jasně, vyloženě na to čeká. Ještě před chvíli je chválil, potom jste dostaly banán a opice začaly vyvádět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Bosák to odsuzuje při každém zápase ať hraje kdokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Však ja nic jiného nepíšu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sere mě to u každého zápasu, protože on se na to dívá ze svého teplého místečka, musí sledovat jen hřiště (teď nemluvím o dnešku, neviděl jsem) a hovno ví co se tam stalo a jak to vzniklo. A hlavně strašně rád hází všechny do jednoho pytle. Z jakéhokoliv týmu.

Reagovat
centos

Reagovat
Greny

Proč to dělají...

Reagovat
patas92

Protože to jsou gumy

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Šustr díky, posral jsi další zápas..

Reagovat
Greny

proč? Nemyslis že máte problémy jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

A kde? Jako ten první gól ještě budiž, ale tohle by měl ligový gólman prostě chytat...

Reagovat
Greny

Ve vedení a v trenérovi..

Sorry jsem trochu zaujatý ...asi v tomto případě ale na ligu má. Je otázka zda chtějí ostatní trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam jsou problémy. Ale v tomhle konkrétním případě prostě 29 minut nic a pak dvakrat hovno a prohráváme 1:2.

Reagovat
Greny

Ale ani nic od vás...

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám. Já ani nic nečekal. Tím spíše je to škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se to změní po výměně trenéra, tak by měli jít i hráči kteří to dělali.

Reagovat
taws

Kokoti fakt

Reagovat
valek9610

Pičo fakt jsem Ostravak a upřímně za takové zmrdy se stydím pičo zas Banik pokuty kvůli takovým zmrdum pičo hlavně jak ten klub milujou

Reagovat
iamek

Odpad ligy

Reagovat
Liquid

jednoznačně, mělo to zůstat někdě ve štole

Reagovat
smazaný uživatel

Dávat zrovna jako příklad ideálního chování k fotbalovým fanouškům zrovna VB za Thatcherový, to je fakt dno.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
uff

Reagovat
ZB 07

Ale už by mohli hrát, stejně ti retardi ten plot nepřeperou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hrozí remíza..

Reagovat
KingMaster13

Minulé roky kotel FCB parádní, fandili i když prohrávali fanaticky. Dnes je to od nich ale ostuda. Fandění ok ale tyhle vylomeniny si nechte do ulic

Reagovat
centos

Na pole.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

stejně to je jenom póza... V plotě dávno díra a nikdo nikam nešel. Vůbec nechápu smysl těchto akcí, akorát pak jde support totálně do kytek.

Reagovat
uff

Reagovat
dextroza_m

To je těžko, blbé máš všude a když nám fandí i v Polsku..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nejsou jen Poláci, vlastně ani jednou jsem na těch několika výjezdech s problémy kde jsem byl neslyšel debila mluvit polsky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není kotel. To je pár volu co si na kotel hraje..

Reagovat
ZB 07

Já nechápu jednu věc. Tam 6 borců lomcuje s plotem a stovka dalších na ně čumí. Proč jim nic neřeknou?

Reagovat
KingMaster13

A ty by jsi riskoval střet s pár vymaštěnci?

Reagovat
ZB 07

Tak snad tam je někdo, kdo si to dokáže ukočírovat. Bordel tam dělalo pár jedinců, takže ten zbytek byl docela v přesile (pokud i ti ostatní nejsou stejní vymaštěnci).

Reagovat
smazaný uživatel

Sry ale tohle je jako Hurvínek a válka..

Reagovat
ZB 07

Já v tom takovej problém nevidím, takhle se kvůli šestici lidí budou zas všichni z kotle házet do jednoho pytle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono většině je celkem jedno co si o nich myslí Bosák apod. Takže myslím, že tohle není pro ne nějaký problém..

Reagovat
ZB 07

Ale zas by mohly hrozit blbosti typu zákaz výjezdů, zavření stadionu apod., to už by je mohlo zajímat. U nás to byl zase opačnej extrém, protože když jsme byli v podmínce a hrozilo, že bude prázdnej stadion na Spartu, tak kotel jeden zápas pro jistotu bojkotoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, jenže v tu chvíli si to asi nikdo tak moc neuvědomi. Bohužel. Ale tak až na tu světlici se zase nic tak hrozného nestalo.. Ale za tu světlici bych lámal ruce..

Reagovat
KingMaster13

Ještě s tím plotem nemuseli lomcovat ale tak tam už tím nikomu moc neškodili

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsi Ty nezastavil ty brňáky kteří naběhli na sektor baníkovců? Nebo jsi byl mezi nima? Sice nejsem úplné ořezávátko ale nepotřebuju dostat po hubě od ožralé piče...

Reagovat
ZB 07

To je trošku jiná situace, ne? A taky se od toho kotel distancoval, tomu zabránit fakt nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě úplně stejná situace. Akorát vaší čuráci museli přeběhnout stadion, naši byli s náma v sektoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb; čuráci byli, jsou a budou...

Reagovat
ZB 07

Co jsem slyšel, tak většina lidí z našeho kotle o tý akci ani nevěděla. Když se kouknu na fotky, troufnu si tvrdit, že až na výjimky tam mezi těma lidma, co na vás naběhli, nebyl nikdo, kdo by pravidelně jezdil na Zbrojovku, takže bych tyhle dvě situace fakt neporovnával.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
KingMaster13

Tak jasně ale furt se ti tam nechce třískat fanoušky vlastního klubu, i když to jsou idioti. Udržet si pořádek ve vlastním kotli je prostě těžký.

Reagovat
C-M@ster

To nevím, kdybys řekl "borci, nechte toho", nikdo se k tobě nepřidá... to by museli dělat něco horšího, abys měl zastání...

Reagovat
ZB 07

Tak kdyby jim to řeklo víc lidí, tak už toho třeba nechají...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba kdyby to skandovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba "Véééém zbraň...."

Reagovat
rufus

Byl si nekdy v kotli na vyjezdu?

Reagovat
ZB 07

Ano...a právě u nás to tak docela funguje. Ale to je dost daný i tím, že většinou jezdíme řádově v desítkách, takže se skoro všichni v podstatě znají...

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle otázku si dlouho kladu taky. Ale asi by hrozila nějaká mohutná bitka mezi sebou a to by nebylo dobré..

Reagovat
KingMaster13

Tak já vím, já vás nějak neodsuzuju ale to přerušování jinak docela dobrýho zápasu je škoda. Kdyby jen pro pyro tak nad tím mávnu rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat
patas92

A proč si s těm pár volama tam neudělají pořádek? To je furt dokola...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože těch pár volů je dneska v Edenu. Ti ostatní sedí doma a píšou na eurofotbal

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi někdy do kotle prosím.. Ty kecko od pc..

Reagovat
patas92

Ne, díky. Mám nějakou úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo přibližně někde v Safarcikove prdeli..

Reagovat
patas92

Tak já nevím, co ti mám říct. Normálně se tě zeptám, proč si to tam nevyřeší sami, když většina jsou teda podle tebe normální, s ty zas zareaguješ jak kretén. Možná to bude tím, že většině lidí tam to chování nevadí.

Reagovat
C-M@ster

Za kreténa jsi ty, když na „jdi někdy do kotle” reaguješ „ne, mám nějakou úroveň”

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky Safa

Reagovat
icka

Reagovat
bobis21

a vyřeší jak? Když tam máš třeba 6 idiotů, tak co máš udělat? Nikdo jiný se do žádných bitek dostat nechce, takže když jim půjdeš něco říct, tak budeš sám proti 6 agresivním kreténům. A nikdo se k tobě nepřidá, protože jak říkám, nikdo jiný se do žádné bitky dostat nechce. Pokud ti tohle nedochází, tak musíš mít v hlavě fakt prázdno

Reagovat
patas92

Vy byste všechno řešili hned bitkama, ale já mám prázdno

Reagovat
C-M@ster

Tak jo, hypotetická situace... jsme na fotbale a lomcuju s plotem jak smyslů zbavenej... co mi řekneš?

Reagovat
patas92

Jenže pointa je v tom, že tam je dalších 300 lidí, kterým by to lomcování mělo vadit taky. Asi je jasné, že bych proti těm 6 idiotům nešel sám.

Reagovat
Hokaido

Ale šel, jsi strašně naivní.

Reagovat
patas92

No tak to by se mi akorát potvrdilo to, co si o těch lidech už myslím.

Reagovat
JarousFCB

Ty umíš myslet?

Reagovat
C-M@ster

A co bys teda udělal?

Je vás tam 300, stojíš mezi nima, nikdo se neozývá a ty koukáš, jak lomcuju s plotem.

Reagovat
smazaný uživatel

On by tam hlavně nebyl..

Reagovat
patas92

Ty bys tam byl a zapaloval jim světlice, ať to tam lítá rychleji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj přesně. A pak bych s kamarády poláky šel znásilňovat ženy..

Reagovat
icka

Reagovat
JarousFCB

Střetem by to řešit nechtěl, jak píše výše, takže by jim šel asi poklepat na rameno a poprosit, že prý napočítal dalších třista lidí, kterým to vadí. Na dalším zápase už by měl připravené trička, masivní letákovou kampaň a petiční archy.

Reagovat
smazaný uživatel

A pásku přes oko...

Reagovat
bobis21

ty vole fakt prázdno já bych to bitkama samozřejmě neřešil, ale když půjdeš sám k 6 agresivním a opilým kreténům a řekneš jim ať přestanou dělat to co dělají, jak myslíš že to dopadne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tvoje otázka jasně vypovídá o tom, že nevíš jak to v kotli a připadá mi že vůbec na stadionu funguje.. A jak píše pode mnou C-M@ster, tím dodatkem si mi to jen potvrdil.

Reagovat
patas92

Tak mi popiš, jak to funguje v kotli, prosímtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak? Třeba tak že nebudeš mlátit svoje lidi, kteří to třeba nezvládli s chlastem. Navíc pokud jde třeba o jednotlivce, tak kotel si tyhle exempláře umí srovnat..

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak lomcovani plotem provokace od vas a pak acab, takze...

Reagovat
Liquid

synonymum výrazu fanoušek baníku - debil, imbecil, kretén..... snad dostanete takovou pokutu a zákaz výjezdu do konce ročníku, bordel si dělejte doma a v druhé lize kam patříte

Reagovat
lada.sp

Bosáku ty jsi opravdu píča, větší jak oni...

Reagovat
TrueCommunist

Neandrtálci přijeli do Prahy

Reagovat
Liquid

Reagovat
andrew96

Mírův morální vlog.

Reagovat
lada.sp

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kepy_FCB

Bosak pls

Reagovat
SuperBanikovec

Zkurvení dementi

Reagovat
Pepe1911

Baník má výhodu domacího prostředí

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť vůbec nejsou slyšet, slyšet jsou akorát sešiti. Baníkovci akorát dělaj bordel s dýmovnicema a lomcujou plotem.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Kdyz muze Brabec platit Kuceru tak i pokuty za tenhle maras

Reagovat
Kepy_FCB

Kdyz muze Brabec platit Kuceru tak i pokuty za tenhle maras

Reagovat
Kepy_FCB

jak prijede hodne GKS tak je to na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby sestoupili. Liga bez těhle poloopic byla a bude lepší.

Reagovat
Euphael

Reagovat
JarousFCB

Jako byste na Spartě neměli hooligans. Nebo to, co píšeš, platí i na vás? Jestli ne tak drž piču, než budeš mít zameteno před svým prahem.

Reagovat
smazaný uživatel

To, žes viděl jednu hospodu, jednu vietnamskou večerku, jednu stanici metra, jednu policejní služebnu a jeden mekáč ještě neznamená, žes viděl půl Prahy. Chápu, že ta vaše buranská skupinka musela bejt z tý civilizace vyjukaná, ale určitě si toho neviděl dost.

Reagovat
smazaný uživatel

vedle

Reagovat
paver

Šustr zkušeně mizí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Šustr neměl jistej základ ani v Kromclu v MSFL, má tak 176 cm ne? A co ta jeho brada jako? Vypada jak maly decko s fousama... jeste jak mu bylo lito ze strida.. urcite.. pro vsechny dobre

Reagovat
Greny

Má tak 188

Reagovat
smazaný uživatel

To neeee

Reagovat
Greny

Vsadím se ó co chceš že 185-188 ma

Reagovat
SuperBanikovec

186 myslím, na gólmana dost málo.

Reagovat
smazaný uživatel

186 je podle me dost, pokud ma.. potom je teda jenom hroznej.. ne malej

Reagovat
SuperBanikovec

Tahle výška je v Baníku u gólmanů zřejmě prokletá, stejně vysoký byl tuším Buček a ten v Baníku zrovna taky kariéru neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Slávka dneska suchotrikuje...a jsme zase blíže derby v příští sezoně baník-frýdek

Reagovat
dave30

Frýdek nespadne?

Reagovat
Banikovec7

Konecne jsi rozdychal minuly tyden? Ze jsem tu od te doby nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se zastávat těch pár fans Baníku, kteří hází světlice po malých klucích, ale za tyhle problémy může z velký části špatná pořadatelská služba v Edenu.

Tady je to dost dobře vidět: http://tv.isport.blesk.cz/video/3814138/slavia-ostrava-problemy-v-edenu-zraneni-jsou-i-v-kotli-baniku.html

Zdravotníci nikde, security nikde. Na ošetření ho vede pryč ze sektoru jeden z fans Baníku.

To stejný jsem zažil na derby, když tam dostal na budku jeden z fanoušků Sparty. Zdravotníci ani security nikde, tak jsem musel volat o pomoc do vedlejšího sektoru, kde odněkud vyhrabali zdravotníky. Tohle by měla Slavia zlepšit.... Nepamatuju si jiný sektor hostí, kde by nebyla security...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Malý čtverec

Reagovat
andrew96

Jestli Chachaři dostatečně nevysvětlí,co se v sektoru dělo, tak si nemají s jejich vedením co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jak toho Pokornýho může vůbec někdo chtít?

Reagovat
paver

Portugalec Lutonský

Reagovat
patas92

Mluvili španělsky, ne. Danny se narodil ve Venezuele

Reagovat
paver

Je to možné, nepoznám rozdíl

Reagovat
C-M@ster

Tak řekl bych, že umí oba jazyky a tipl bych, že Lutonský spíš španělštinu, ale nevím, neslyšel jsem to...

Reagovat
pepinho2

Španělština

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Ta reklama se Sokolem na Vodafone je teda pěknej shit

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno se Sokolem je shit.. Leoš Mareš a Bouček, ať jsou jací jsou, se musí plácat do kolen co Nova objevila za "náhradu"

Reagovat
Riviera Kid

Sice Boucka dvakrát nemusím, ale to co předvádí Sokol to je fakt amaterismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom v Partičce byl dobrý..

Reagovat
rufus

Particka a dobry, vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já s Partičkou nemám problém.

Reagovat
Kepy_FCB

ty jsi fakt jouda

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe to sedí.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Nihilister

Tak on nemá problém ani s despacito ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně má humor jakej úplně nesnáším, prvoplánový primitivní pro jednoduchý lidi, viz. Partička (to ještě nebylo tak hrozný) a Hlas (megahumus).. jestli chce Nova stavět na něm, Pazderkové apod, tak našla nový dno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Bouček je určitě větší dno

Reagovat
Miguel19

Sokol už je shit všude. Měl zůstat u Partičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jak si rozbije mobil? Na poměry "vtipných" reklam naopak dobrá.

Reagovat
Liquid

s takhlec slabým soupeřem letos Slavia ještě nehrála

Reagovat
Artaxerxes

Třeba Boleslav?

Reagovat
ondrasch77

Rozdíl mezi Slavii a baníkem bohužel nebyl moc vidět...

Reagovat
Snatus

Měly ty týmy dole někdy tak málo bodů? Letos to je snad unikát, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Cože

Reagovat
smazaný uživatel

Lázně Bohdaneč?

Reagovat
mayday

Aby tam mělo tolik týmů jen kolem 10 bodů, to se mi taky moc nezdá. Jeden odpadlík tam je často, ale 5 týmu plus mínus 10 bodů teda časté není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Slávka zaslouženě. I když byl to hrozně divný poločas..

Reagovat
andrew96

Škoda se tam ve druhé půli jenom motá.

Reagovat
ZB 07

Od Slavie bych teda čekal mnohem víc...

Reagovat
Kaspar

taky no, ale takova klasika od Silhavyho i kdyz ma v utoku v cem vybirat tak stejne vedeme tak to pohlidejte zbytek zapasu a jen to dokopejte

Reagovat
db18

Jako se Šilhavým?

Reagovat
ZB 07

Jo, Duklu přejeli 5:0 a za 2 týdny se trápí s Baníkem.

Reagovat
mayday

Řekl Bosák Poštulka si křikl?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

hej jo, taky jsem to slyšel a nebyl jsem si jistý jestli jsem debil

Reagovat
mayday

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Když to člověk sleduje, tak Stoch a Danny jsou technicky o 100 % jinde než zbytek lidí na hřišti.

Reagovat
Miguel19

A hovno z toho.

Reagovat
andrew96

Co to zase Bary zkouší

Reagovat
lada.sp

měl oba tyhle cikány vyhodit!!!!

Reagovat
PlackaSKS

z baroše je vyloženě nesympatická pí*a...

Reagovat
mistr129

a Bosák neví, za co dostal kartu

Reagovat
smazaný uživatel

A za co? Chápal bych klidně i druhou žlutou za kecy po zápase (a dosta ji měl, naštěstí pro nás nedostal), ale po tom co mu nedovolil Dany rozehrát fakt ne

Reagovat
lada.sp

je???

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane už někdy Baroš za ty kecy žlutou? Kúdela za něco podobnýho druhou žlutou dostal, ale Baroš má evidentně nějakou imunitu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

mě tohle sere mnohem víc než simulování, Baroš, Frýdek a spousta dalších ani neví, co rozhodčí udělá a už k němu 30 metrů sprintujou a řvou

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Miguel19

Penaltička, karmička.

Reagovat
Miguel19

To si zase Milda zapláče. Minulý týden bude zapomenut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda rozhodčí nás tlačí jako prase. Takhle vyhrávat nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, banik takto vyhral minuly tyden a taky je to nijak netrapilo naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsi jako fanoušek Karviné která to odnesla nejvíce klidný, tak to se divím.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se da delat no, snad aspon dnes tam nejaky bodik urveme

Reagovat
HorajzmAmmann

Naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napr. mistni nejmenovany arcicurak z toho udelal "zaslouzene vitezstvi dobra nad zlem" zejo a je dost mozny, ze ten zapas muze byt v boji o udrzeni rozhodujici

Reagovat
Baronne

Arcičůrák

Reagovat
ZB 07

Dobře jim tak

Reagovat
mistr129

a zas

Reagovat
valek9610

jasná pencle

Reagovat
Kepy_FCB

Jasna!

Reagovat
lada.sp

hahahahhhaaaaaa a nám dejde video...

Reagovat
exse

Tvrdík sebral pokuty a zainvestoval do Jílka.

Reagovat
mojmira

správně sudí za tu prasárnu s Karvinou

Reagovat
Kaspar

jednou ti fotbal pomuze, jindy te srazi

Reagovat
mistr129

už ať je ta pauza, potřebujou ji jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

Jílku, ty píčo hlupá!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědav zdali pak bude celotýdenní pranýř tohoto zářezu.

Reagovat
andrew96

Nemůžu si pomoct, ale Bary je prostě fotbalový Čajánek.

Reagovat
Miguel19

To docela sedí

Reagovat
db18

Reagovat
havrys99

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Aik29

Reagovat
Bosko

Baros je hrozna spina. Dannymu vubec nevadilo ze chtel rychle rozehrat ale to, ze se zakerne petrzelovsky ohnal po Sobolovi.

Ted sice mela bejt penalta, ale ten ostravskej cikan je tak znamej svyma hereckyma vykonaˇa, ze mu rozhodci jen tak nejakou penaltu nepisknou. Dobre mu tak

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi se léčit.

Reagovat
Bosko

To by mel jit ten cikanskej komediant a ty poloopice ve vasem kotli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
mayday

Tak buď kurva penalta nebo Barrandov a žlutá ne? Byla by prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

hahaha Slavie se strachuje o výsledek, Bosáku ty píčo na Spartě si řval s tím samým soupeřem jaká jsme žumpa fotbalu

Reagovat
exse

A v obou případech měl pravdu.

Reagovat
Blasphemer

Tomu Bílkovi nedá ani posranou minutu, aby se mohl alespoň rozloučit.

Reagovat
db18

Reagovat
Kepy_FCB

Věčné: Kdyz Slavie nemuz tak rozhodci pomuze

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, vždyť jste minulej tejden vyhráli dvěma gólama z offsidu

Reagovat
Bosko

od tech poloopic clovek nemuze cekat objektivitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Ja to tady kritizoval!

U nas je to jednou za uherak

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ok, sorry.

Každopádně jasně, sebrali vám penaltu, já právě myslel, že jsi to nekritizoval.

Reagovat
Kepy_FCB

Kepy_FCB25.11.2017 20:27#

Nemam radost, necestna a absolutne nezaslouzena vyhra ktera udrzi Kuceru a ten nas stahne do 2.ligy

Smutny den pro Banik, vyhra ala zkurvenec Pelta

Reagovat
mayday

Tak to je ale pěkné od fanouška Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

beru predchozi palec zpet

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kang & Kodos

On tam radši dá Altintopa, než aby se tam na tři minuty proběhl Bílek

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka za kecy dostane žlutou, Baroš ne. Super dvojí metr no

Reagovat
Miguel19

Ten Buren je tragéd tvl.

Reagovat
Blasphemer

Zajebat situaci pět na jednoho už chce velkou dávku umění.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte na toho blázna síť a roztrhejte mu registračku. Ten pán má evidentně poruchu chování, měl by se léčit.

Reagovat
lada.sp

Sešívaný válec zase vyhrál, to bude oslavných od v mediích co vy mediální mrdky..hlavně že až my vyhrajeme po nevýrazném výkonu tak nám budete vyhazovat i uklízečku

Reagovat
Bosko

Hruza. Individualni vykony nekterych hracu byly OK. Danny, stoch i tem Frydrych nakonec OK. Ale tymovej vykon bida. Strachovat se do posledni chvile o vysledek proti v podstate druholigovym tragedum? To chceme hrat s timhle o LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Hrát jí nebudete, takže v tomhle ohledu už se můžete hodit do klidu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

druhej poločas v podstatě jako proti jablonci a můžeme být rádi za výhru o gol. dvě neodpískané penalty, každá na jedný straně, takže to bych v podstatě neřešil. My můžeme být hlavně rádi, že ten golman zvládl odchytat alespoň první poločas, jinak by to bylo horší... baroš píča, baníkovci se chovali jak dementi. zlatý tři body a už aby byla pauza, hrajeme špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak penalty proti nám měli být dvě - jedna po strčení Ngadeua do Baroše a druhá po šlápnutí Jugase na Baroše, jinak souhlas.

Reagovat
PlackaSKS

to strčení do baroše fakt ne, spadl jen co ucítil ruce. ta druhá byla samozřejmě jasná, ale to samý na škodu v pvnim poločase

Reagovat
lada.sp

tohle počítaní penalt jste vy Slávisti vždycky odsuzovali..v první minutě máš 89.minut na obrat v 90+ seš v píči, najednou je to 1:1 bez ohledu na stav a minuty

Reagovat
PlackaSKS

neodpískal jasnou penaltu na škodu, neodpískal jasnou penaltu na baroše. oboje je zásadní chyba rozhodčího, ale poškodil oba týmy stejně. co "slávisti vždycky odsuzovali" neni moje věc, já to vidim takhle a vždy jsem to tak viděl, takže to zkus používat jako argument u někoho kdo to dřív posuzoval tak jak píšeš a ně u mě.

Reagovat
lada.sp

dobře 90% slávistu, tak se vtom nehledej

Reagovat
PlackaSKS

tenhle zápas nerozhodl rozhodčí, přestože ten konec nezvládl. zápas rozhodla nemohoucnost baníku a v druhym poločase z toho byla sračka i kvůli našemu (opět) mizernýmu výkonu.

Reagovat
Andis

Pražská Píča

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
taws

takhle špatnej tým má fakt ambice hrát o titul? to už i bohemka proti nám hrála líp

Reagovat
mayday

Já už si to za podzim říkal několikrát, že ačkoliv ten kádr vypadal před sezonou dobře, tak je tam dost fotbalistu, co jsou pomalí, neobratní, upracovaní, kazí, zakládají brejky soupeřům, neumí nacentrovat... Hned mě napadá Frydrych, Souček. Kdybych nevěděl, že hrají ve Slavii, tak bych je tipl tak max do klubu hrajícího o záchranu. Souček snad nemá zápas, kdy by nezaložil nebezpečnej brejk pro soupeře a Frydrych, to provedení dnešního vlastnaku asi jen podtrhlo, co si o něm myslím

Reagovat
Andis

Špíny z SKK, kterým musí dělat body rozhodčí. Baroš tenkrát moc mluvil tak je jasný že ho chce vedení FAČR zničit. Slávie se dostává na úroveň Plísně

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jako může bejt Baroš rád, že nedostal druhou žlutou za kecy. I když ta první i ta neodpískaná penalta byly samozřejmě nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Tvl, odvezte toho Baroshe do blazince

Reagovat
lada.sp

s tvým nickem už z něj píšeš a chybí ti kámoš??

Reagovat
ondrasch77

zralej na další žlutou..

Reagovat
valek9610

Mičola pravdivá řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Co říkal?

Reagovat
valek9610

Není kvalita je to bída

Reagovat
iamek

To mluvil o sobe ne ? Nejen dneska naprosto otresny.

Reagovat
mayday

Mluvil nesmysly. Nejdřív prej že Slavia je špičkovej mančaft a všechno, pak že to bylo jejich nekvalitou a bylo to hratelný. Micola mi vždy přišel jako dement.

Reagovat
iamek

Tak nedodelal ani ucnak. Respektive udelal, ale nechodil tam tri roky, prochazel a nakonec dal i zkousky, kde se jen ukazal. Takze moc chytry neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty jsi za vola? Řekl to naprosto dobře. Že Slavia je špičkový mančaft, ale že spíš než její kvalitou to bylo nekvalitou Baníku, že týmu chybí kvalita. COž je naprosto pravda, Slavia včera zase toho tak moc nepředvedla, vzhledem k její síle.

Reagovat
mayday

Jak myslíš

Reagovat
patas92

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

On ten Baník není tak tragickej. Záblesky tam jsou, ten tým má potenciál a když chtěj, dokážou hrát s každým. Kdyby neměli tak primitivní fanoušky a kdyby se Baroš nechoval jako totální píča, tak by to možná byl i celkem sympatickej tým.

Penalty dneska rozhodčí měl písknout a nepísknout na obou stranách, ale samozřejmě se bude řešit jen ta po faulu na Baroše, protože baníkovci s Barošem v čele, budou brečet celou zimu.

Slavia v Jablonci i teď s Ostravou totálně nezvládla druhej poločas. Na Baník to stačilo, ale ve čtvrtek to stačit nemusí, pane Šilhavý

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsme Karviná...

Reagovat
M0rb1D4S

Ty musíš mít opravdu smutný život

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, jsem spokojený a jelikož ty víš o mém životě píču, tak si mysli co chceš. Ale srovnej ten brekot co předváděli minulý týden Karvinští hráči a to, co se děje teď.

Dneska rozhovor s Hrubým a v něm "Na penaltu se nevymlouváme, měli jsme si to uhrát sami"

Reagovat
smazaný uživatel

Bud soudny tvle, Uvedom si, o co se hralo a jak a proc to tak dopadlo! vcera jste ztratili max bod a to to bzlo na ty penalty nefoukle 1:1.. karvina prisla o bodu da se rict 6, kdyz to vztahneme na potencialni zachranarsky souboj s banikem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já to beru že šlo o více. Ale i tak je v tom prostě pořád rozdíl. Nás média natírala ještě týden, polovina vašeho kádru si vylila srdíčko.. A to minimálně ten první gól by offside na první pohled netipoval nikdo.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
valek9610

Na Baroše to byla jasná tam nebylo co řešit to je fakt a myslím,že i fans Slavie by to měli uznat

Reagovat
smazaný uživatel

i Ostravák by měl bejt schopnej z textu pochopit, byť třeba po pátým přečtení, že souhlasím, že ta penalta se pískat měla.

Reagovat
valek9610

Píšeš penalty vole já píšu jen o jedné která byla jistá jen jedna a ta na Baroše vole

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu penalty, protože jasné byly obě, vole. Akorát, že já to uznám, zatímco ty ne. Tak se tady pak neodvolávej na to, že i fanoušci soupeře mají uznat oprávněnost penalty, když ty sám to neumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Bez fanoušků a Baryho bychom byli pod úrovní Jihlavy (sorry Jihlaváci, nemyslím to nějak posměšně, prostě jste menší město a máte menší potenciál ).

Reagovat
Chlupatá máma

Nejlepší byly ty psí oči od Sobola po faulu na Baroše.

Reagovat
TrueCommunist

No Slavii dneska hodně pomohl rozhodčí, bylo vidět, že celý zápas připískával. Ale nevím za co tady teď kritizujete Baroše, taky ho nemám rád, ale ta první žlutá byla úplně nesmyslná + taky by mě naštvalo, kdyby na mě nepískli takhle jasnou penaltu, takže v tomhle ho chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta první žlutá byla naprosto zasloužená. Danny po něm vystartoval, protože se Baroš ohnal po Sobolovi. Z opakovačky je to jasně zřetelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nijak zvlášť. Zase z toho nedělejte takovou vědu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ohnal se dost. Nedivím se, že se to Dannymu nelíbilo. Baroš si myslí, že si může dovolit cokoliv. Jsem rád, že ho Danny umravnil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brečíš tady jen ty. Škoda, že má Slavia takové fanoušky..

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že vy ostraváci moc neznáte pocit vítězství, ale věř mi, že je to skvělej pocit a člověk vůbec nemá důvod brečet. Proto nebrečím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tady končím..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si pár neandrtálců udělalo výlet do civilizace, důrazně jim bylo ukázáno, že jsou to pro ostatní nuly, do kterých se jenom dobře kope, a můžou jet zas zpátky do tý svojí díry. Jsem rád, že když už toho sešiti nebyli schopní, tak aspoň Jílek ty šašky pořádně potrolil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do civilizace?? Prošli jsme půl Prahy a já měl pocit že jsem v Přívoze... Praha je díra jak cyp!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To, žes viděl jednu hospodu, jednu vietnamskou večerku, jednu stanici metra, jednu policejní služebnu a jeden mekáč ještě neznamená, žes viděl půl Prahy. Chápu, že ta vaše buranská skupinka musela bejt z tý civilizace vyjukaná, ale určitě si toho neviděl dost.

Reagovat
smazaný uživatel

A co bys doporučil?

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Baroš mi přišlo, že byl nasranej, ze nehrál od začátku a pak tam už tam rovnou šel vzteklej. Přesto, že na něj byla penalta, tak na rozhodčího řval furt tak, že by ho musel vylít, kdyby nebyl posranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Za co ty prémie jako měl brát?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto je vrátil. Super gesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja cetl "spermie"

Reagovat
popltak

Ty jsi dement ale.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
FCSL

Dneska úplně klíčovej zápas. Prohra by znamenala 8 bodů rozdíl a to už nedáme. Sparta si to pohlídá, takže jediná šance je přes Sigmu. Taky hrajem o to, co se bude dít o přestávce, proto by to chtělo mít tu šanci na EL co největší. Absence Chorýho by nám mohla pomoc, silnej útočník nám vždycky dělá problémy, s tou naši pidi obranou.

Kolář - Karafiát, Kúdela, Kerbr - Kulhánek - Coufal, Ševčík, Breite, Potočný - Bosančič - Graiciar/Pulkrab

Brno - Zlín 0

Dukla - Teplice 0

Karviná - Bohemians 1905 1

Liberec - Olomouc Over/Oba gol

Slovácko - Jihlava Under

Plzeň - Jablonec 1 + Over

Reagovat
Greny

My vyhrajeme

Reagovat
ZB 07

Po delší době jsem na nás vsadil, takže bych tomu moc nevěřil...

Reagovat
Euphael

já vás taky hraju, tak snad dneska za tři

Reagovat
smazaný uživatel

Brno 1, jinak samé dvojky.

Reagovat
db18

Neobjektivní Novinář‏ @NeoNovinar

Po včerejším incidentu, kdy fanoušci Sparty předali Stramaccionimu jednosměrnou letenku do Itálie, se dnes situace opakovala. Tentokrát dorazili fanoušci ostatních ligových týmů a přinesli zpáteční letenku...

Reagovat
KingMaster13

Dneska doufám, že Sparta porazí Boleslav 3:0 ať se situace na Spartě trochu uklidní a podrží ho

Reagovat
monty25

Hrajou až zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on v to doufá už dneska..

Reagovat
monty25

No právě, bude doufat zbytečně dlouho...

Reagovat
KingMaster13

Moje chyba...zítra samozřejmě

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
FCSL

Kolář - Karafiát, Kúdela, Kerbr - Kulhánek - Coufal, Bosančič, Breite, Potočný - Bartl - Graiciar

Hladký, Mikula, Folprecht, Vácha, Voltr, Ševčík, Pulkrab

Snad vítězná

Reagovat
monty25

Jsem rád za toho Graiciara v základu, mám ho ve Fanlize.

Reagovat
Rarášek

Kerb už dokonce hraje až "stopera", jo?

Reagovat
Liquid

Karviná, Zlín, Jihlava, Liberec za 3 bodíky dnes

Reagovat
Bosko

Proč je vlastně 16. kolo obracené 2. ? Proč spolu v 16. kole nehrají týmy, které spolu hrály v prvním?

Reagovat
Greny

Protože by Banik doma dostal trojku

Reagovat
vanGomm

Proč je za výhru 3 body,když je remíz nakonec ještě víc než dříve?

Reagovat
Bosko

Co je tohle za dementní blábol? Když neumíš odpovědět normálně, tak si nech tyhle chytrácký žvásty

Reagovat
vanGomm

Důvodem zadení 3 bodů za výhru bylo to,že se pak bude hrát na výhry a ubude remíz.Jenže těch remíz je naopak víc to si každý může porovnat.Zavedení 3 bodů za výhru se v tomto ohledu ukázalo jako úplná zbytečnost.Takové tabulky LM,EL,nebo skupin na šampionátech (MS,EURO) mě dávájí za pravdu.Jsou totiž stejné jeli za výhru 3,nebo 2 body.

Reagovat
remeslnik

V málopočetných skupinách (4 nebo 5), což bývají kvalifikace, tak máš asi pravdu, že to nemá skoro význam, ale v dlouhodobých, kde je více účastníků účastníků, např. 3 kvaldy na amerických kontinentech nebo ligy všech evr. států, tak to význam má. Můžeš jak rychle stratit postavení, tak i získat.

Reagovat
monty25

Zajíc ve Fanlize

Reagovat
smazaný uživatel

To Slovácko fakt nedá gol z ničeho, to jsou hrozní paliči

Reagovat
monty25

A teď ještě dostali gól, takže můžu Fanligu definitivně zabalit. Mám od nich brankáře a dva obránce...

Reagovat
Liquid

vyhrajou na Baníku

Reagovat
Kang & Kodos

Zikl

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
monty25

Hm, taky jsem nad ním uvažoval...

Reagovat
Kang & Kodos

Já musel, na poslední tři hráče mi zbylo 20 mega

Reagovat
Greny

Škoda je že Rusek je ve Znojmě ...

Reagovat
Blasphemer

Dneska dal gól, takže příště bude stát 15 mega.

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě že Krmenčík půjde pryč a nebudu muset půlku rozpočtu dávat jenom na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho dal do tý 50/50, protože mi na nikoho jinýho nezbyly prachy Do tý TOP jsem dal Pulkraba s Koném

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

ma i Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ofenzivní hody

Reagovat
monty25

Vaněček To je fakt umění tohle nedat...

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Fillo gól kola!

Reagovat
ondrasch77

Zikl super

Reagovat
Greny

Ziiikl

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pablos

Brno se pod Pivarníkem rozjíždí ...to jsou přesně týmy pro něj tohle ...nakonec skončí tak 8 celkově

Reagovat
monty25

Kušnír

Reagovat
PavlíčeQ

Kušnír ve fanlize

Reagovat
REPLIKATOR

Kušnír

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Sice zakončení Rezka nic moc, ale když je v bráně Rada...

Reagovat
monty25

Slovácko Odešel Zajíc a začali hrát...

Reagovat
Banikovec7

To se nedivím, pokud hraje tak jak za repre 21.

Reagovat
Banikovec7

Brno poslední 2 domácí zápasy CSM style.

Reagovat
monty25

Jako že ČK nehraje roli?

Reagovat
Banikovec7

No, dokonce mi to spíš vždy přišlo že je to výhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Znám mentalitu našich tak říkám po vyloučení Zlíňáka je to v prdeli. Ale vážně jsem to nemyslel.

Reagovat
C-M@ster

Vést se Zlínem, kterej hraje o desíti a body ztratit... co mi to jen připomíná...

Reagovat
monty25

Konečně 3 body zvenku

Reagovat
ondrasch77

Bohužel nezaslouženě... Byl jsem úplně hotovej z Vaněčka, snad 90-ti kilovej chlap, kterej se při každém kontaktu válí na zemi , Fillo to samé...

Reagovat
monty25

Teplice daly dva góly, Dukla žádnej. Co je na tom vítězství nezaslouženýho?

Reagovat
ondrasch77

Zápasu by daleko víc slušela remíza, Teplice nepředvedly víc než Dukla, spíš naopak...

Reagovat
monty25

To teda nevím, na jaký zápas ses díval...

https://www.livesport.cz/zapas/fL8naMHH/#statistiky-zapasu;0

Reagovat
ondrasch77

To taky netuším Jinak ze zkušenosti vím, že tyhle statistiky livesportu jsou poněkud zcestné...

Reagovat
ondrasch77

Jen tak pro zajímavost https://www.livesport.cz/zapas/YB7jbtXN/#statistiky-zapasu;0

Podle ČT držení balonu 53 x 47%, střely Plzně - 13 (5 na kasu), střely Jbc - 5 (3), mimochodem jsem si tady dělal poznámky a střely mi vyšly stejně jako ČT...

Reagovat
Greny

Pivarník to dnes nezvládl... Ztracené dva body.. Koně snad končí

Reagovat
remeslnik

Ale zas na druhou stranu říká se, že hra je taková, kolik soupeř dovolí. A Zlín byl v druhé půli před i po vyloučení lepší. Tak dobře jsem je ještě letos hrát neviděl. Žádné vyčkávání za půlkou, žádné bezhlavé odkopávání do pryč. Dobré zpracování míče, kličky, zasekávačky - vše pod tlakem i pod kontrolou, odvaha, sebevědomí, náběhy, centry, do poslední chvíle útočení ve třech, ve čtyřech i v oslabení, tedy až na to zakončení. Hlavně Železník. Trochu víc klidu a přehledu a mohli dát i pět branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivantschitz na lavičce

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kepy_FCB

Šádek je Adolf

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mi vysvětlit proč strkají do obrazovky toho krakonoše s tou výsledkovou tabulkou nebo co to je do pravého dolního rohu? Už častokrát to zakrývalo výhled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já chuj si to ještě vždycky čtu že je to něco k zápasu.

Reagovat
hefy

Standa je skvělej.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Teclik hraje za Slavii no. Plzen zatim marna uplne

Reagovat
Kang & Kodos

"Petrželi balon uskočil"

Reagovat
Coutinho10

Teclik skoda no..mohl i prihravat

Reagovat
ratusek

Krmelec

Reagovat
Miguel19

Krmenčík je fakt v mimozemské formě.

Reagovat
Blasphemer

návrat krále

Reagovat
Posledni Kovboj

Kysela

Reagovat
Blasphemer

Podle Hanouska máme širokej kádr. A proto hraje 14 hráčů všechny soutěže.

Reagovat
ondrasch77

Hanousek neřekl nic, co by nebyla pravda... Je to jen vaše "blbost", že hraje jen 14 hráčů...

Reagovat
Blasphemer

Když nebudu počítat Čišovského a Baránka, který je už víc jak rok bez fotbalu, tak máme na soupisce o jednoho hráče víc než Jablonec.

Reagovat
ondrasch77

A to není široký kádr?

Reagovat
Blasphemer

Vždyť takhle "širokej" kádr má každej tým v lize.

Reagovat
ondrasch77

Já ani Hanousek netvrdíme nic jiného, jen tobě přijde divný, proč hrajete ve 14 lidech...

Reagovat
Blasphemer

Asi proto, že Bakoš není Krmenčík, Živulič není Hořava, Čermák není Kolář, Kovařík není Kopic nebo Havel není Limberský. Tou "kvalitou" široký fakt není. A počet hráčů není vyšší než je v české lize běžné. Tak jako nevím, kde se ten mýtus o širokým kádru bere.

Reagovat
ondrasch77

Myslíš, že má každý tým stejně silnou lavičku jako základ? Dnes se to ukázalo u nás, kdy musel jít ve 44. minutě dolů Kubista (do té doby výborně hrající) a místo něj přišel naprosto nevýrazný Považanec...

Reagovat
Blasphemer

My ale nemáme stejně silnou lavičku jako základ.

Reagovat
Blasphemer

Jako kdyby se zranil třeba Kolář a musel tam jít Čermák, tak je to úplně stejný jako dneska u Jablonce.

Reagovat
ondrasch77

Jak na které pozici... Čermák je možná lepší než Kolář, jen mu Vrba nedává šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

sleduj jinej sport

Reagovat
Blasphemer

Začal jsem sledovat tvojí mámu. A můžu ti říct, že je to úplně jinej sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, vyridim ji to. Az to zjisti, tak ti streli takovou, ze budes mesic zrat brckem.

Reagovat
Kang & Kodos

Však máte. Akorát je vám k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Masopustovo držení bez karty

Reagovat
ZB 07

Video

Reagovat
Miguel19

Ten Havel stojí za hovno.

Reagovat
Blasphemer

Řezník stál za hovno snad až do začátku listopadu a důvěru dostával. Havel jí taky potřebuje, u něj věřím, že se vyhraje.

Reagovat
db18

Snad...

Reagovat
smazaný uživatel

Klucký si jede dobrý CSM. Čím víc útočníků máme, tím víc gólů dáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Krmeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec

Reagovat
Blasphemer

traktor

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ta oslava

Reagovat
C-M@ster

Že by dneska hattrick?

Reagovat
Miguel19

Asi dvoumetrovej offside ne?

Reagovat
Riviera Kid

zas bych neprehanel.

Reagovat
remeslnik

No tak hoši, to pěkně kecáte, tam žádný ofsajd 2m není !!!

...tak s bídou metr dvacet

Reagovat
ratusek

Tvl naprosto jasnej offside ne?

Reagovat
PlackaSKS

taky si myslim...

Reagovat
smazaný uživatel

A teda Krmenčík by se v týhle formě neztratil ani v Německu. Sice ho osobně rád fakt nemám, ale celkem mu ten Werder přeju (spíš kvůli tomu, že možná budem mít i šanci na titul ).

Reagovat
zelda

Nebyl to náhodou asi metrovej offside?

Reagovat
TrueCommunist

Nebyl to náhodou offside?

Reagovat
PavlíčeQ

Když mohl jít Standa sám na gólmana, tak mávnul neexistující gól, Krmenčíka pro změnu nechá dát góla po jasným ofsajdu

Reagovat
PavlíčeQ

neexistující ofsajd*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Píšu jen jak to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
svaca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Loučení s Andym.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Blasphemer

Vrba není piča jak Šilhavý, tak ho alespoň pustí na hřiště se rozloučit.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ale vedete o dva góly a neklepete se o vedení až do konce

Reagovat
db18

Reagovat
hefy

K čemu tam jde kurva Bakoš na dve minuty? Proč tam nenechá Krmelce, aby mohl zkusit dát hattrick?

Reagovat
C-M@ster

Asi aby se nezranil.

Reagovat
Blasphemer

Baky ten hattrick chce zkusit taky.

Reagovat
Miguel19

Loket, karta a nadávky sudímu.

Reagovat
Blasphemer

tzv. Bakyho trojboj

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Možná střídání na rozlučku

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kde na to jako bere Olympia peníze? https://twitter.com/fotbalinsider/status/937096078574411778

Reagovat
ZB 07

nedivil bych se, kdyby šli příští rok do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině že by třeba od Kárla koupili licenci Na postup ztrácí 7 bodů, to je docela dost.

Reagovat
db18

Paukner by jim prodal celou Duklu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ten no

Reagovat
Aldeano

Nemyslím že postoupí, ale 7 bodů ztráta není v druhé lize moc.

Reagovat
Greny

Beztak ho plati Sparta, aby tam mohla poslat Ben Chaima na hostovani

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

debeta o Ben Chaimovi naprosto top

Reagovat
Kang & Kodos

Zkusil jsem to potřetí s přes minutu a půl se nedostanu. To se nedá

Reagovat
stas87

Celkom zaujimave, len keby dementi sa neprekrikovali a chvilu drzali hubu. Sracky o Mosadu na konci...a celkom prekvapenie, ze Ben Chaim nepovazuje Cesko za civilizovanu krajinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo? Obsah nenalezen

Reagovat
pepinho2

furt to funguje

Reagovat
Uwe háže buly

Co to jako má být? ten kdo tam mluví slušně je kdo?

Reagovat
Mimalu

co to mělo být, to je z nějakého zasedání představenstva Sparty nebo nějaké soukromé setkání pár štamgastů v hospodě? Jestli ten největší křikloun má nějaký vliv ve Spartě, tak to je na tom Sparta vlastně ještě dobře...

Reagovat
C-M@ster

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/24294217_1989999827925075_8825041616143811677_n.jpg?oh=643eaa87e96ab5649d2b525171f15e79&oe=5ACF8F4B

Jinak na rozdíl od toho textu, já si naopak myslím, že vzkaz od vedení, že „schůzka by měla nulový přínos pro obě strany” je férové přiznání, jak to je...

Ta první schůzka měla pro vedení přínos ten, že se fans uklidnili a nedělali bugr... pro fanoušky to zas mělo přínos ten, že si připadali důležitě, když si mohli tykat s kravaťákem a že měli dojem, že jejich hospodský řeči někoho zajímají...

Další schůzka už by těžko fans nějak uklidnila a bylo by horší jim nabulíkovat, že někoho zajímají...

To mezi ultras Sparty nemá nikdo mozek?

Jinak ještě by mě zajímalo, co vlastně konkrétně ten Kotalík dělá? Podle článků je on, co dohlíží na skauting a na příchod posil... to by měl mít nějakou sebereflexi

Reagovat
pepinho2

na skauting by měl dohlížet Požár a Kotalík by to pak měl maximálně schvalovat..

Reagovat
Mimalu

ok, dík

Reagovat
Aldeano

Jestli skauting vůbec existuje, to právě nikdo neví. Co tam dělá Požár a co Kotalík a podle toho záznamu například Kotalík s Hřebíkem vycházet taky nebudou, nikdo přesně neví co tam kdo dělá, ale všichni tam tak nějak jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje

Reagovat
Aldeano

Jo, taky si bohužel myslím.

Reagovat
Blasphemer

Skauting se ve Spartě pomocí nejnovější a nejúčinnější IT metody, tedy před YouTube, ne?

Reagovat
Aldeano

Jj nebo doporučení přes twitter, ale jde o to, kdo to má na starosti

Reagovat
smazaný uživatel

Skauting neexistuje v žádným českým klubu.

Reagovat
Aldeano

To je pravda, spoléhá se především na agenty. O to zvláštnější je, že se tak Požárova funkce nazývá a nejsou známy výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

"Řekni mu, že ten Coufal je úplnej kokot, ať se připraví."

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Snatus

Bože, parta bezmozků a jejich problémy.

Reagovat
KingMaster13

Ta debata na konci o Ben Chaimovi...top

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, ale tohle je docela průser, ne? Když se vrcholovej funkcionář Sparty nechá nahrát při rozhovoru, kde říká interní věci, který by nahlas vůbec nikde říkat neměl...

Bejt to můj podřízenej, tak letí okamžitě, jak si to doposlechnu. Ale je to Sparta, takže se vůbec nebudu divit, když zůstane...

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.tyden.cz/rubriky/sport/fotbal/fotbalova-liga/zazitky-z-baniku-prepaden-slavisty-a-zasazen-peprakem_457187.html

Verejne se chlubit, ze se nechal dobrovolne obrat o veci.. Ale je dobre, ze k tomu dostali i par facek, aspon budou pro priste vedet ze se symboly v cizim meste zasadne nenosi

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
doNny

Reagovat
db18

8 na 4(2) Ale stejně nechápu, že ty věci předal dobrovolně...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za kreténa..

Reagovat
smazaný uživatel

Několik let s Baníkem, ale diví a chová se jako na prvním výjezdu. Chorál má taky s chybou, co si o něm mám myslet?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Udelal ostudu a jeste to pise verejne. Blbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

21 bodů na Spartu po půlce. Ten Ital je skvělej. Doufám, že projekt bude pokračovat.

Reagovat
Baronne

Zmrde!

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem vždy, když jsem viděl hrát toho Matěje Hanouska, tak mně se spíš vždy jevil jako atlet a ne jako fotbalista, s balonem je totálně nemožný. Nechápu co takový "fotbalista" dělá v první lize, akorát zabírá místo lepším a nadějnějším fotbalistům.

Reagovat
PavlíčeQ

Hanousek je pan fotbalista například oproti Zelenýmu

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze kriz nebo dvojka a Papa tragikomeckej projekte. Hlavne si na cestu pribal Kotalika!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze kriz nebo dvojka a Papa tragikomeckej projekte. Hlavne si na cestu pribal Kotalika!

Reagovat
C-M@ster

OT:

Ten odpočet Kazmy byl na spuštění předvánočního prodeje a ne na novej díl...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na tu čůrákovinu ještě někdo kouká

Reagovat
diastan

Reagovat
C-M@ster

Proč ten hejt? Mně se třeba díly s Jimem Carreym, maskotem nebo Prostřenem líbil...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ten člověk vyloženě štve.

Reagovat
taws

no to musi byt skvely, kdyz si z vas dela uplny idioty

Reagovat
C-M@ster

Z nás?

Ze mě zatím ne

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rarášek

Dobrej trolling .

Reagovat
db18

Skvělý Natočil pár dílů, aby zvýšil očekávání a teď z cca 300 tisíc lidí udělal kretény, když je nechal si myslet, že přijde nový díl, ale místo toho šlo o jen nějakou akci v eshopu.

Za mně zatím nejlepší počin.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné je, že opravdu hodně lidí si to koupí protože na tom bude napsaný Kazma.

Reagovat
db18

A co to vlastně je?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý snapback za 2190, ale víc nevím..

Reagovat
db18

Konkurence pro copatutoje...

Reagovat
Kang & Kodos

To je bezkonkurečně nejdebilnější, co jsem kdy viděl.

Reagovat
lada.sp

co je Kazma??

Reagovat
Kepy_FCB

Nejaky youtubersky hovno

Reagovat
Rarášek

Který nemá Youtube .

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Rarášek

Myšleno, jakože tam nevydavá svoje "projekty", tudíž bych ho nepovažoval za Youtubera.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Jako kšiltovka za dva litry, no neber to

Reagovat
Rarášek

Proč zase nastupujeme jen v deseti?

Reagovat
db18

Kde už máš sestavu?

Reagovat
Rarášek

Insider .

Gulbis to brzo určo taky otráveně okomentuje. .

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

No sestava přinejmenším zajímavá, ale ten Frýdek vole, to je zlej sen

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát teda nevím, co zamýšlí Ital s tím středem hřiště, to bude nejspíš fraška

Reagovat
db18

celou sestavu nebo ban!

Reagovat
Rarášek

Reagovat
KingMaster13

Uhrina porazíte i s Frýdkem

Reagovat
smazaný uživatel

S tím složením středu zálohy o tom začínám pochybovat

Reagovat
KingMaster13

Doma jste to vždy nějak uplácali. Teď to bude to samý. 1 centr na Kadlece nebo Šurala...gol a Bolka gol nedá

Reagovat
Blasphemer

Tak to už nevydejchá.

Reagovat
Aldeano

*Čuhela

Reagovat
SpartaOvenka

Už zase? Aspoň bude na koho nadávat

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co na něm Strama furt vidí? Borec pomalu nedá na pět metrů přihrávku a v každým souboji od hráče odpadává, ale flek má jistej. Takhle ho ještě KJVCD bude povolávat do repre

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl ty hazenkarky nase, to je tragedie, zatim

Reagovat
Greny

Nejsme žádné Benevento

Benevento - AC 2:2

Má pravdu s AC by Sparta lepší výsledek neuhrala

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

Když ostudu tak pořádnou

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu tam ten golman vlítnul fakt dobře

Reagovat
KingMaster13

Tak to každopádně

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
HorajzmAmmann

Benevento

Reagovat
KingMaster13

Benevento A zase jsme za čuráky. Prostě není doba aby alespoň jeden můj tým nebyl v hajzlu. No co, furt věřím Gattusovi, že to tam zvedne

Reagovat
monty25

Gattuso zklamal, čekal jsem klasicky 0:0 jako při jeho angažmá v Pise...

Reagovat
KingMaster13

Musí to poladit. Ten tým má ofenzivní choutky, musí to z nich vymlátit prostě. Chce to čas. Dneska to ale proti Beneventu ale udržet mohli

Reagovat
Greny

A gól od brankáře

Reagovat
KingMaster13

Jako třešnička na dortu

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
uff

Tak to si asi žiaľ naivný. Podľa mňa trénersky na AC nemá. No rád by som sa mýlil.

Reagovat
Snatus

Dávají někdo tu Spartu dneska? Popřípadě nenašli jste stream? Sport365 žádný na Spartu nemá.

Reagovat
Rarášek

o2 tv jistí všechno viď .

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Snatus

Nejistí, když nemám O2 tv.

Reagovat
Rarášek

69 kč je úplně v klidu .

Reagovat
Greny

O2, Tipsport, na streamcomandu to bude

Reagovat
lada.sp

běž kouknout na to video, co něj bude čumět prý nějaký "odborník"

Reagovat
SpartaOvenka

2.12. už se nestihne, tak snad 4.12.

Reagovat
Bex5

Reagovat
andrew96

Možná na Silvestra, kdyby vyhráli obě derby.

Reagovat
lada.sp

Tak co spermohlti už se těšíte na první a zároveň poslední video použité v dějinách českého fotbalu?

Reagovat
Sosi

já se těším, až tam bude sporná situace, kterou ani video nevyřeší a bude se to celou zimu řešit

Reagovat
lada.sp

a až to bude na Baníku a Baroš po zápase vtrhne do té kabiny a bude řvát své oblíbené "ty zkurvysynu"

Reagovat
Greny

Jedlicka

Reagovat
Greny

Hokejová Sparta jako předkrm ... Jsem zvědav na hlavní chod

Reagovat
Miguel19

Hokejová Sparta snad načala pěkný sportovní podvečer.

Reagovat
Greny

Reagovat
lada.sp

tak kdyby bylo to samé score i na Letný tak budu štastný, čtyřikrát si zařvat gool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Squinty

Frýdek se Zahustelem opět v základu

Reagovat
ZB 07

Boleslav by mohla z golmanů poskládat pomalu celou jedenáctku a stejně dneska musí postavit devatenáctiletýho dorostence

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No Agajev je šášula a s Vejmolou je Jedlička kvalitativně tak zhruba nastejno, tak to zas tak překvapivý není.

Reagovat
ZB 07

Tak hlavně, že se zbavovali Diviše...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak to hledal Kastrol na koho by svalil vinu a vyšel mu Diviš

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Boleslav dnes na letné nesebere Spartě body, tak by tam měli v té Boleslavi zbourat stadion, vyfouknout balony a raději se tam věnovat jiným sportům.

Reagovat
lada.sp

a oni jsou o míle fotbalově na podzim dále než my? proč by jako nutně měli brát body, hlavně když jako jedni z mála s námi rupli i doma

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto, když s váma rupnou po druhé, vzhledem k tomu, že hrajete s neustálým pozměněným složením (Jako my), jako třeba dnes, kde se zase myslím si ukáže nesehranost, tak by toho Boleslav měla využít, která prakticky hraje se stejným týmem delší dobu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mario23

Nějakej stream ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak hovno Stramma ve Spartě, ale čapka za trojku Kazma ty vole...

Reagovat
ZB 07

Je dobře, že se video zkouší zrovna na souboji dvou týmů ze středu tabulky. Před tou hrstkou diváků aspoň nebude rozhodčí pod takovým tlakem.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
andrew96

Reagovat
C-M@ster

To dokáže zkazit náladu

Reagovat
Kang & Kodos

Tomu říkám načasování...

Reagovat
db18

Jedlička

Reagovat
monty25

Video Ale myslím, že by to uznal i bez toho...

Reagovat
Neon

To nevymyslíš.

Reagovat
exse

Wtf, ani jeden záběr průkaznej.

Reagovat
mario23

asi se koukáš na jinej zápas, to nic.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry Jedlicko, jdi do prdele.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty fakt nevidíš za roh, pokud Sparta vyhraje, tak Strama zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

To je memu tiketu hodne ukradeny.

Reagovat
db18

Jo... tak už vím, čím to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

to máš za to že nevěříš našemu "projektu"

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Díky.

Reagovat
KingMaster13

Řekněme že to takhle chtěl trefit

Reagovat
ZB 07

Neskutečný takovej moment se stane tak dvakrát za sezonu a zrovna dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedlička

Reagovat
KingMaster13

Takže jak je českým zvykem. Další šanci dostane až ve 23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jedlička: reflex -5

Reagovat
Aldeano

Charakter 9

Reagovat
hefy

Jak to, že najednou hraje Plavšic a Civič?

Reagovat
exse

Někdo chtěl podržet Stramu, a tak mu je hodil do klobouku před dnešní losovačkou.

Reagovat
Aldeano

Tahali si sirky a tentokrát bylo štěstí na jejich straně. Velkou logiku bych v tom nehledal.

Reagovat
smazaný uživatel

sparťanský národ to tak chtěl

Reagovat
Sosi

psali na netu, že Plavšič teď porazil United nebo koho a dřepí v juniorce...

Reagovat
Tigerinho

Liverpool

Reagovat
ZB 07

Strama zůstává

Reagovat
SpartaOvenka

Konečně si to sedlo

Reagovat
KingMaster13

a teď přijde 11 nových hráčů a budete se zase hledat celý jaro

Reagovat
SpartaOvenka

Ale v tom posledním kole zase přijde nadílka

Reagovat
KingMaster13

Chudáci Klokani

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to nasazovani golmanu Bolky to je neco. On nasadi na Spartu toho nejmladsiho bez ligovyho startu.

Reagovat
chytrejkluk

Boleslav

Reagovat
Kang & Kodos

Válec Jugoši, který od srpna nedostali čuchnout, nejlepší na hřišti.

Reagovat
KingMaster13

Strama dodržel co slíbil, takže nevidím důvod ho vyhazovat

Reagovat
Artaxerxes

Ach jo ta Boleslav je tak tragickej tým

Reagovat
PavlíčeQ

Jestli Bolka dneska nedostane bůra, tak budu hodně překvapen

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude Strama po výhře vyhlašovat jak si to sedá a jak jsou na správné cestě apod., že ne?

Reagovat
KingMaster13

Chce udělat dojem na Křéťu takže klidně ať to zahlásí

Reagovat
Banikovec7

Po zápase se zjistí, že to gól nebyl a video skončí dřív než začalo.

Reagovat
chytrejkluk

tvl ty centry Bolky

Reagovat
Coutinho10

hrozny tragedi

Reagovat
SpartaOvenka

chtěl jsem napsat

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Kang & Kodos

Boleslav musí bejt ve strašným rozkladu, když ještě i my vedle nich vypadáme jako sehranej kompaktní tým.

Reagovat
Kang & Kodos

Masér/prezident určuje sestavu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

(Starka, 2015)

Reagovat
Kang & Kodos

Já nemyslel sestavu sudích

Reagovat
db18

Asi dostaneš tyčí...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak podle O2, se po dohodě Dufka s Čuhelem teď prohodili Fleišman s Fabiánem

Reagovat
ZB 07

To jsou zoufalci ta Boleslav

Reagovat
db18

Sparta vede 2:0, načež domácím fanouškům došla trpělivost a odcházejí...

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
ratusek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aik29

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Přitom dnes se na ně dá i koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Cuhel zejtra leti..

Reagovat
Kang & Kodos

Do juniorky

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A kurva, u Sparty si to už sedlo

Reagovat
ratusek

Bolka 6 bodů od sestupu

Reagovat
Coutinho10

zase spatne mavnutej ofsajd bolce ale Mingy to snejne dal...takze to je fuk

Reagovat
Coutinho10

* stejne nedal

Reagovat
fabec1222

Strama doživotní smlouva

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav sestup

Reagovat
ratusek

zkurvený simulanti

Reagovat
Kang & Kodos

tohle nebylo nutný

Reagovat
KingMaster13

Novou a vylepšenou smlouvu Stračatelovi

Reagovat
ratusek

ty seš zlej, no ale vy si nemáte co vyčítat

Reagovat
KingMaster13

Já se chci bavit Přeci jen ale jsme na tom o něco lép

Reagovat
smazaný uživatel

A prodloužení alespoň o 5 let

Reagovat
Kang & Kodos

Frýdek fasuje karty i u vlastního přímáku

Reagovat
Uwe háže buly

No a ten přímák byla taky slušná prácička.. to bych kopnul snad líp i já.

Reagovat
monty25

Plavšič stejnej případ jako Mingazov v derby. Z pohledu rozhodčího bych to písknul taky.

Reagovat
Kepy_FCB

Sparta vali

Strama zustava

Reagovat
lada.sp

přejdi na druhý břeh dokud je čas, teď už to bude jenom jeden velký válec a Stramáč bude nesmrtelný jako Sir Alex

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav je presne ve stavu, jako kdyz jsem mel v FMku super tym, sirokej, ale nevedel jako to poskladat a at uz bych to stavel jakkoliv, tak to stejne bylo na picu. A pak jsem uz panikrali a menil to kazdej zapas. Az kdyz jsem se zbavil toho prebytku hracu a ustalil sestavu, tak se to zlepsilo.

Reagovat
spider_8

V tom stavu je Sparta celej podzim.

Reagovat
db18

"Když není centr, není gól" Toto se líbí Jaroslav Šihlavý.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PBLead

Reagovat
Greny

Sparta překvapuje otázka je je tak dobrá nebo Bolka tak v pici

Reagovat
db18

Bolka v prdeli... Fabián je naprosto mimo a minimálně dva góly by dobrý gólman měl mít...

Reagovat
Greny

Dík koukám na Kometu... "Přestřelka"

Reagovat
Neon

Nevím, co je lepší, jestli vychytaná nula nebo jak Sparta s Jihlavou, kde sice dají 6 gólů, ale zase jich 5 dostanou.

Reagovat
Greny

Hele u Komety sú klidné... Za prvé je před Vanocema za druhé jak říká Erat liga začíná až v lednu

Reagovat
C-M@ster

Stačí zas všechny smést v Play off jak loni.

Reagovat
Greny

Co vím tak zase trénují jak blázni od repre pauzy

Reagovat
lada.sp

vždycky když Sparta někoho porazí tak bud podvodem a když je to o víc tak ten soupeř je uplně v píči..téma staré jako slepice a vajíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Nekoukám tak jsem se zeptal viděl jsem jen vlastní gol že tam padl...

Reagovat
Artaxerxes

Já třeba vidím letos Bolku potřetí (Slavia, Dukla), a dycky to je hrozná hrůza

Reagovat
PBLead

Reagovat
Neon

Z 30% to první a 70% to druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

Mavuba výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Už dlouho. Nezkazí přihrávku a nepřihrává do špeku. Snad jen ta defenzivní činnost má rezervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Vyhraje obrovské množství soubojů. Sice není tak rychlej ale skvěle čte hru a má dobrou poziční hru.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, poslední zápasy jsem mu docela přišel na chuť. Oproti "srdcaři" Váchovi je úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi bylo jasný už od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty kravo, twitterovy Slavisti uz by to neuznavaly, ze ty zabery se nedaji brat za 100%

Reagovat
Greny

Pokud to tak bylo tak ale gól platil správné takže rozhodčí

Reagovat
Kang & Kodos

link?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Rarášek

Jinak jak jsem proti kotli, a jejich přístupu a tomu, co dělají, tak roztrhání toho vlastně nevyného transparentu je prostě šílená kravina.

Reagovat
db18

Ukázali podporu Stramovi... a byli to vlastně fanoušci, nebo nějací Kotalík boys?

Reagovat
smazaný uživatel

19-letej novic v brance proti Spartě místo Vejmoly jako proč ???

Reagovat
Rarášek

Frýdek a Matějovský podobní hráči, no tak to mám dost.

Reagovat
db18

Oba stejný svině... no, proč ne?

Reagovat
Aldeano

A oba přitom jen jedna průniková přihrávka.

Reagovat
kilobyte

Jediná věc kterou mají společnou je mozková buňka a půjčují si ji mezi sebou.

Reagovat
lada.sp

jak to udělali dneska?

Reagovat
kilobyte

No na zápasy jí má Matějovský a když mají volno, tak je v sejfu.

Reagovat
db18

Hovorka další sáně...

Reagovat
PBLead

proč pískali na ben chaima při střídání? jo, je to lenoch, ale pořád je to hráč sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Není no.. a navíc je namachrovanej a čumí jak tupá svině

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože není hráč Sparty, jo? Ty tupá svině.

Reagovat
Uwe háže buly

Protože to jsou dementi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnaž se to pochopit. Ušetříš si pár zbytečných vrásek a spoustu cenných vteřin času svého života.

Reagovat
Kang & Kodos

Ben Chaim 76 mega za takový rohy

Reagovat
lada.sp

3 piva a jednoho dva rumy a normálně to koupnu aspon do vápna a to mě bude 48

Reagovat
Rarášek

Mě je ho hrozně líto .. Ale on je úplně mimo.

Reagovat
Kang & Kodos

Úplně psychicky v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Snad se s tím dá ještě něco udělat přes zimu, protože věřím, že v něm něco je, ale je vidět, jak je úplně mimo, blok, zmar ..

Reagovat
ratusek

Goťák

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho chcete dát góla vy kryploidi z Boleslavi, moc se nerozčiluj Megero, to máš dávat

Reagovat
mario23

Fakt super, konečně mohli vykopnout Itala, ale Bolka je tak strašně tragická, že jim naložíme 3:0... Teď z něj zase vedení udělá Boha a na jaře trapný výkony nanovo.

Reagovat
Uwe háže buly

Teď už budem takhle vyhrávat furt

Reagovat
mario23

s týmama, který jsou ve stejných sr.čkách, jako Boleslav asi jo.

Reagovat
lada.sp

ten kádr pročistit, koupit Rosického 2 a v létě se uvidí...já tomu blbovi pořád ještě věřím ale už uplně naposled

Reagovat
mario23

Nedej druhou šanci blbovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej mu rovnou třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni prezidenti jsou u nás stejní

Reagovat
lada.sp

nebo raději angažovat nového šaška co si přivede své oblíbence a znova se to celé rozesere??

Reagovat
SpartaOvenka

třeba přivede Bořka

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalec zůstane i na jaro.

FCV, SKS, Libe, Olmík

českej fotbal

Reagovat
hefy

Ben Chaim je snad nejhorší hráč na světě. To je neskutečný, jak je vyřízenej.

Reagovat
smazaný uživatel

A Sparťanští fanoušci pro to dělají maximum. Není normální, aby na hráče v takové situaci při příchodu pískal celej stadion. V tu chvíli bylo jasné, že Ben nic nepředvede. Kokoti na tribunách.

Reagovat
Raylan

Celej stadion rozhodne nepiskal, jen par debilku, stejně jako kdyz řvali na Itala..

Reagovat
smazaný uživatel

Celej stadion to určitě nebyl. Na druhou stranu, co na něm milovat? Naději?

Reagovat
KingMaster13

Tak a je zase na 2 měsíce konec

Reagovat
Kang & Kodos

Konečně

Reagovat
Bex5

taky mě to akorát sere ... co mám teď do piče dělat, učit se? Jediná trochu zajímavá část přestávky jsou ty nákupy hráčů, i když myslím, že teď to nebude zdaleka takový jako v létě.

Reagovat
Kang & Kodos

Jak nebude? Zbavit se těch kopyt bude o dost zajímavější než je koupit.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás jedině dobře..

Reagovat
db18

Ještě ne...

Reagovat
andrew96

Chrochtáme si.

A ani tak nemá pravdu, čeká nás přece silvestrovské derby a Tipsport liga!

Reagovat
SpartaOvenka

A příprava plná naděje v lepší zítřky.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele