Stramaccioni končí jako trenér Panathinaikosu

02.12.2016, 15:00
Aktuality
Panathinaikos zatím neprožívá nejlepší sezonu a jeho vedení se nyní rozhodlo zareagovat na špatné výsledky výměnou trenéra. U kormidla řeckého klubu končí Andrea Stramaccioni, jemuž se osudnými staly i špatné vztahy s několika hráči...

Čtyřicetiletý kouč v minulosti vedl Inter Milán a Udinese a do Atén zamířil v polovině loňského listopadu. Týmu v tabulce řecké ligy aktuálně patří třetí místo, když z devíti zápasů vydoloval patnáct bodů. Hůře se Panathinaikosu vede v pohárových soutěžích, ve skupině Evropské ligy získal jenom bod a brány vyřazovací fáze mu zůstanou zavřeny. Podobně na tom může být i v domácím poháru, svou skupinu začal remízou s Iraklisem a před dvěma dny podlehl druholigovému OFI Kréta.

V kabině Panathinaikosu podle médií nepanovala nejlepší atmosféra, která se měla podepsat pod špatné výsledky, Stramaccioni totiž měl mít špatné vztahy s několika hráči.

Vedení slavného celku nelenilo a rychle oznámilo jméno náhrady, tým minimálně v nejbližších dnech povede Marinos Ouzounidis.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Josifek

Připomíná mi na této fotce trochu Morientese..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele