HET liga - souhrn 30. kola

26.05.2018, 17:58, aktualizováno 26.05.2018, 17:58
Komentáře a souhrny
Slavia vyhrála na hřišti Teplic a uhájila druhou pozici za mistrovskou Plzní, která pro změnu rozstřílela Duklu. Třetí místo a tím pádem jistotu účasti v základní skupině Evropské ligy má Jablonec, jenž zdolal Slovácko. Olomouc porazila Mladou Boleslav a posunula se před Spartu, která jen remizovala s Bohemians 1905. Karviná vyhrála utkání v Jihlavě, která se s nejvyšší soutěží loučí, neboť ostravský Baník přehrál Brno. Tři body má rovněž Zlín...

Dukla Praha - Viktoria Plzeň 1:5

26.05.2018 16:00

Góly: 38. Dominik Preisler - 3. Michael Krmenčík, 14. Michael Krmenčík, 30. Aleš Čermák, 59. Michael Krmenčík, 66. Ondřej Štursa

Mistrovská kocovina? Kdepak. Viktorka na závěr sezony rozdrtila Duklu na jejím hřišti 5:1 a podtrhla vydařenou sezonu. Hlavní hvězdou byl autor hattricku Michael Krmenčík, nejlepší střelec sezony se nakonec zastavil na šestnácti ligových brankách.

Byl to doslova plzeňský uragán, který řádil v úvodu zápasu na Julisce a který de facto rozhodl celé utkání. Ve 3. minutě vystihl chybnou rozehrávku Krmenčík, načež o zakončení se neúspěšně pokoušel Kopic, ale Krmenčík se ještě jednou dostal k balónu a Plzeň vedla 1:0. Nejlepší střelec letošního ročníku HET ligy přidal další přesný zásah ve 14. minutě, kdy se obtočil kolem obránce a přesnou ranou dal na 2:0. Po půlhodině hry už to s Duklou vypadalo hodně bledě. Aleš Čermák ve vápně zvyšoval už na 3:0.

Dukla se pak konečně probrala a výsledkem bylo snížení. Nejprve Néstor orazítkoval tyč a ve 37. minutě snížil Dominik Preisler. Pochvalu přitom zaslouží i Miloševič za přesný centr, kterým mladého Preislera našel. Na konci prvního a začátku druhého poločasu nehrála Dukla vůbec špatně a dokonce se mohla Viktoriánům přiblížit na rozdíl jediné branky, ovšem všechno nakonec bylo jinak.

V 53. minutě zkompletoval hattrick Michael Krmenčík, slávu pro něj nachystal další skvělou prací Kopic. Po hodině hry dostali prostor i plzeňští mladíci a jeden z nich, teprve sedmnáctiletý Ondřej Štursa, po pouhých třech minutách pobytu na hřišti zvyšoval na 5:1. Svojí premiérovou branku v dresu Viktorie dostal za brankovou čáru i s pomocí teče. Štursova branka byla v zápase poslední.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slavia Praha 0:3

26.05.2018 16:00

Góly: 41. Michael Ngadeu, 51. Tomáš Souček, 68. Jaromír Zmrhal

Druhé místo a tím pádem i předkolo Ligy mistrů si pohlídala Slavia. Sešívaní bez problémů vyhráli v Teplicích 3:0. Domácím už na Stínadlech o nic nešlo a i přes porážku a hrubě nepovedený závěr sezony obsadili konečné osmé místo.

Slavia ještě mohla přijít o druhé místo, pokud by ze zápasu v Teplicích nezískala ani bod a Jablonec zároveň zvítězil nad Slováckem. Jenže Pražané nenechali nikoho na pochybách, do zápasu vstoupili aktivně a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Sýkorův centr si málem srazil do vlastní sítě Čmovš, ale dobře zasáhl Diviš. O chvíli později nebezpečně pálil Frydrych a Diviš si připsal další úspěšný zákrok. Teplice si vytvořily první příležitost ve 14. minutě a s Vodráškovým centrem si musel poradit brankář Kolář. Také ve 26. minutě byly Teplice blízko vedoucí branky, ale Kučera trestuhodně přestřelil.

Hosté se uklidnili až ke konci prvního poločasu, kdy se jim podařilo vstřelit vedoucí branku. Akci Stocha, Frydrycha a Ngadeua zakončil hlavou posledně jmenovaný a Slavia vedla 1:0. Krátce po změně stran pak hosté přidali i druhý gól a o osudu zápasu už nikdo nepochyboval. Milan Škoda zvládl souboj s brankářem Divišem a Tomáš Souček trefil odkrytou branku - 2:0 pro Slavii.

Sešívaní drželi otěže zápasu pevně ve svých rukou a když v 68. minutě Jaromír Zmrhal překonal Diviše potřetí, bylo rozhodnuto. Závěr zápasu už se v klidu dohrál. Na osmé příčce Teplic se ani přes porážku 0:3 nic nezměnilo, stejně jako na postavení Slavie, která si s definitivní platností zahraje předkolo Ligy mistrů a má rovněž jistotu základní skupiny Evropské ligy.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - 1. FC Slovácko 2:0

26.05.2018 16:00

Góly: 14. Martin Doležal, 53. Jan Chramosta

Obrovský úspěch slaví v Jablonci. Severočeši si po výhře 2:0 nad Slováckem pojistili třetí místo a v příští sezoně si zahrají základní skupinu Evropské ligy. O branky se podělili oba útočníci, tedy Martin Doležal a Jan Chramosta.

Svěřenci Petra Rady měli ještě možnost poskočit na druhé místo, ale potřebovali k tomu nejen zvítězit, ale také porážku Slavie v Teplicích, která se nakonec beztak nekonala.

Nechybělo přitom moc a domácí mohli rychle prohrávat. Kubala už v jasné pozici napřahoval, když se mu vrhl pod nohy Luděk Pernica. Mimochodem obránce Jablonce nastoupil k poslednímu zápasu v dresu Severočechů, neboť už dříve se domluvil na podmínkách ve Viktorii Plzeň. Pak už hrozil převážně domácí tým. Doležal nejprve hlavičkoval mimo, ale ve 14. minutě už byl úspěšnější. Po centru Tomáše Holeše byl jablonecký útočník ve správný čas na správném místě a zblízka zajistil Jablonci vedení.

Jablonec měl v prvním poločase ještě další možnosti, avšak ke změně skóre prozatím nedošlo. I proto, že Doležal i Jovovič své další příležitosti neproměnili. Severočeši si pojistili vedení v 53. minutě, k Janu Chramostovi se odrazil balón a prázdná branka pro něho nepředstavovala žádný problém.

Dvougólový náskok si svěřenci Petra Rady hlídali až do závěrečného hvizdu. Slovácko vyjma první šance na začátku zápasu nic zásadního nepředvedlo a ze severu Čech se vrací po zásluze s nepořízenou. Jablonec vyhrál 2:0 a může se těšit na základní skupinu Evropské ligy.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - MFK Karviná 0:2

26.05.2018 16:00

Góly: 66. Jan Kalabiška, 90+4. Tomáš Wágner (pen.)

Je dobojováno, je hotovo. Karviná vyhrála v Jihlavě 2:0 a odsoudila jí k sestupu. Hosté šli za vítězstvím od úvodní minuty a po celý zápas byli výrazně lepším týmem. Jihlavě sázka na opatrnou hru nevyšla a nakonec jí nepomohl ani výsledek z Ostravy.

Karviná musela v tomto zápase vyhrát, nic jiného by jí totiž v první lize neudrželo. Jihlavě zase stačil k jistotě i bod, popřípadě jakákoliv ztráta Baníku Ostrava.

Nejspíše vědomí, že i ten bod bude stačit k záchraně, domácím fotbalistům poměrně svázalo nohy. Karviná na nic nečekala a na Vysočině začala bušit do vrat. Dreksa hlavičkoval z dobré pozice nad a pokus Wágnera přehodit Rakovana nevyšel. O několik minut později opět zakončoval Wágner, tentokrát hlavou a Rakovan musel zasahovat. Největší šanci prvního poločasu měl Budinský, který ve 25. minutě orazítkoval tyč.

Jednu z mála příležitostí Jihlavy zahodil Ikaunikes, jenž trefil boční síť. V závěru prvního poločasu tlak hostujícího MFK sílil a Rakovan byl palbou, ovšem vše ustál, a tak si Jihlava odnášela do šaten prozatím výsledek 0:0, který jí vyhovoval.

Domácí fotbalisté si byli vědomi faktu, že výkon, který předvedli v prvním poločase, nemůže stačit, ale na jejich hře se nic nezměnilo. Karviná byla nadále lepší a ohrožoval domácí svatyni. Eismanův přímák skončil těsně vedle a na druhé straně pohrdl velkou příležitostí Ikaunikes. Nevyužitá šance musela domácí hodně mrzet, protože v 66. minutě přišel klíčový okamžik zápasu.

Letićův centr posunul hlavou na malé vápno Tomáš Wágner a Jan Kalabiška zblízka zajistil Karviné vedení. Jihlava měla půlhodiny na to, aby srovnala, jinak byl její osud zpečetěn. Ale Karviná hrála dobře a vzápětí mohla zvýšit, kdyby Letić dokázal z úhlu trefit odkrytou branku. Vysočina byla v těžké situaci, čas se jí krátil a musela rychle pelášit dopředu, kde jí čekala už zformovaná defenzíva Karviné. Už v nastaveném čase vrhli Ježci všechno do útoku a ve třetí minutě nastavení byl jejich osud definitivně zpečetěn. Po faulu Vladislava Levina byla ve prospěch hostů odpískána penalta a Tomáš Wágner úspěšnou exekucí poslal Jihlavu do druhé ligy.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno 2:0

26.05.2018 16:00

Góly: 65. Dame Diop, 77. Marek Hlinka

Ostrava bude i v příští sezóně prvoligová. Baník musel kvůli výhře Karviné taktéž uspět, což se mu díky dvěma brankám ve druhém poločase podařilo. Velkou měrou se na vítězství podílel útočník Diop, který první gól vsítil sám a druhý si po jeho akci připsal Hlinka.

V sestavě domácích se na pravém kraji obrany objevil Stáňa místo Pazdery. Znovu jen na lavičku usedl Baroš, kterého nahradil Diop. Trenér Brňanů Roman Pivarník již věděl, že posledním zápase jeho svěřencům jde jen o čest, a tak jedenáctku svého týmu obměnil. Mezi tři tyče se postavil brankář Halouska, pravého obránce zahrál Sedlák, střed záložní řady vyztužil Sedlák a v útoku se s hostováním loučil Bazeljuk.

Již ve druhé minutě hlavičkoval Diop vedle brány. Po dvaceti minutách hry nedosáhl Halouska na centr De Azevedo, ale znovu Diop nedokázal v těžké pozici zamířit do odkryté brány. Vzápětí na druhé straně zahrozil střeleckým pokusem Krejčí, ale gólman Laštůvka pohodlně lapil míč do svých rukavic. Baník byl v první půli aktivnější, ale branky se mu docílit nepodařilo.

Po změně stran se jako první dostal ke střele Fillo, ale jeho zblokovanou střelu chytil Halouska. Obrovskou příležitost dostal Baník v 55. minutě. Hlinkovu tvrdou ránu vyrazil Halouska k Fillovi, který byl v pokutovém území nedovoleně zastaven a sudí Královec odpískal pokutový kop. K exekuci se postavil sám faulovaný, avšak Halousky vystihl jeho záměr a zachránil Brno od inkasované branky.

V 65. minutě se však přeci jen dočkali domácí fandové první branky. Procházka svůj útočný výlet zakončil centrem na Diopa, který hlavičkou do protipohybu nedal Halouskovi šanci. Ještě větší klid přišel na kopačky Baníku v 77. minutě. Po Diopově akci z levé strany se k míči i s trochou štěstí dostal Hlinka, který propálil vyběhnuvšího Halousku a rozjásal vítkovický stadion podruhé. Pět minut před koncem ještě Halouska vychytal Diopa, avšak po závěrečném hvizdu se Ostrava mohla radovat ze záchrany.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Slovan Liberec 3:1

26.05.2018 16:00

Góly: 13. Jean-David Beauguel, 51. Jean-David Beauguel, 84. Jean-David Beauguel - 71. Petr Ševčík

Zlín se výhrou rozloučil s domácími fanoušky. Na výhře 3:1 se velkou měrou podílel autor hattricku Beauguel. Liberec i po porážce zůstal a konečné šesté pozici.

Domácí trenér Vlastimil Petržela učinil pro poslední utkání několik změn v sestavě. Prostor mezi třemi tyčemi hájil Dostál, na post stopera se postavil Bijimine a v útoku se objevil Beauguel, který velkou část sezóny promarodil. I v sestavě hostů došlo k prostřídání gólmana, svoji šanci totiž dostal Nguyen. Na hrotu se ukázal Bartl, který nahradil vykartovaného Pulkraba.

Ve 13. minutě ocentroval z právé strany Ekpai přesně na svého spoluhráče Beaugela a francouzský útočník přesnou hlavičkou otevřel skóre utkání. Navrátilec do sestavy Zlína se k dalšímu střeleckému pokusu dostal za jedenáct minut, kdy jeho dalekonosný pokus pokryl Nguyen. Po půlhodině hry prodloužil Džafić na Ekpaie, jehož volej vyrazil Nguyen na rohový kop.

Aktivní Beaugel měl další šanci ke skórování ve 33. minutě, ale Ekpaiovu přihrávku nedokázal uklidit do odkryté brány a namísto toho jej vrátil do Nguyenovy náruče. Hned za minutu se na druhé straně probojoval k centru z levé strany Wiesner, ale těsně netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Ve 37. minutě se pouze zastřeloval domácí Železník.

Šest minut po změně stran se Zlínu podařilo skórovat podruhé. Šťastným autorem branky byl opět Beauguel, který vybojoval míč na polovině hřiště a samostatný únik zakončil prostřelením Nguyena. Liberec mohl odpovědět za sedm minut, ale Breite na hranici pokutového území pálil těsně nad břevno. Slovan zbraně nesložil, což v 63. minutě potvrdil Pilař, jehož střela pořádně protáhla Dostála.

Devatenáct minut před koncem Severočeši snížili po akci dvou střídajících hráčů. K Da Silvově zblokované ráně se dostal Ševčík, který zblízka překonal Dostála. Liberecké choutky na vyrovnání však překazila situace z 83. minuty. Po Vukadinovićově standardní situaci se k zakončení dostal Bijimine, jehož hlavičku dorazil Beauguel. Navrátilec do sestavy zkompletoval hattrick a uzavřel gólový účet duelu.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha 0:0

26.05.2018 16:00

Góly: -

Sparta v pražském derby pouze remizovala v Ďolíčku a sezónu zakončila až na pátém místě. Na letenský celek tedy čeká předkolo evropské ligy. Bohemians dělbou bodů završili povedený ročník, ve kterém se umístili o dvě příčky za rivalem z Letné.

Do základní sestavy Klokanů se po pauze dostal Šmíd a v záloze se místo Reitera objevil Bartek. Hosté se museli obejít bez vykartovaného Štetiny a Plavšiće. Prvního jmenovaného nahradil Costa a levého beka zahrál Frýdek, za Plavšiće zase zaskočil Vatajelu.

Po čtyřech minutách hry vyslal Kanga obloučkem Frýdka, který předložil balón Ban Haimovi, avšak izraelský fotbalista trestuhodně minul. Za minutu musel do útoku Bohemians zasáhnout včasným výběhem brankář Niță, následně se z levé strany protlačil k zakončení Bartek, ale ani on nazamířil mezi tři tyče. Ve 14. minutě se Niță nedostal k Jindřiškovu centru a míč propadl až k Tettehovi, který netrefil odkrytou svatyni Sparty.

Domácí zahájili zápas aktivně, což potvrdil v 15. minutě Dostál, proti jehož střele musel zasahovat Niță. Po půlhodině hry se do pokutového území letenských dostával Hašek, ale našel jen náruč rumunského brankáře ve službách Sparty. Na druhé straně si Frýdek narazil s Vatajeluem, ale jeho slabou střelu chytil gólman Fryšták.

Po přestávce našel si Vatajelu naběhl na přihrávku od krajana Stanciua, po souboji s Hůlkou upadl a sudí Franěk odpískal penaltu. Arbitr však následně celou situaci zkonzultoval s videorozhodčím a po zhlédnutí sporného záběru svůj verdikt odvolal. V 55. minutě si na standardní situaci Vatajelua naskočil Šural, ale našel jen připraveného Fryštáka. Za deset minut se domácí Tetteh prosmýkl okolo bránícího Costy, avšak Nițu svým pokusem nezaskočil.

Dvacet minut před koncem dohrál Vatajelovu nepovedenou střelu Šural, ale zamířil pouze do kotle fanoušků Bohemians. Za dvě minuty vysunul Mašek střídajícího Kabejeva, jehož střelu vyrazil Niță. Stejný hráč se za minutu sám řítil na Nițu, který si ale připsal další úspěšný zákrok. Kabajev svou aktivitou dělal obraně Sparty velké problémy. V 80. minutě prošel kolem dvou protihráčů, ale kličkou na Nițu se vyhnal do zámezí.

Do hry se dostal i Lafata, který si připsal posledních deset minut své kariéry. Již minutu po svém pobytu na trávníku si naskočil na Frýdkův centr, ale Fryšták nakonec nemusel zasahovat. V 90. minutě táhl protiútok domácích Kabajev, který předložil míč Záviškovi, ale jeho střelu lapil Niță. Vítězství Sparty mohl ještě v nastavení zařídit Mustedanagić, ale ve velké příležitosti pálil nad břevno.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav 3:0

26.05.2018 16:00

Góly: 33. Jakub Plšek, 52. Šimon Falta, 81. Jakub Plšek

Olomouc porazila Boleslav a v tabulce HET ligy skončila na čtvrtém místě. Sigma si tak v příští sezóně zahraje předkolo Evropské ligy. Domácí sice dohrávali v deseti, ale Středočeši zahodili několik šancí na změnu stavu. Naopak v dresu Hanáků opět vynikal záložník Plšek.

Domácím scházel kapitán Vepřek, který v minulém kole na Spartě viděl červenou kartu. Svou šanci tak dostal obránce Sladký. Mezi tři tyče se zase postavil Reichl, přičemž ofenzivní část sestavy Hanáků zůstala beze změn. Jedenáctku hostů posílili obránci Šušnjar s Křapkou a záložník Mareš. Ten se již po pěti minutách mohl zapsat mezi střelce, ale jeho střela i díky teči Sladkého skončila nad břevnem.

V desáté minutě si domácí brankář vybral slabší chvilku, když našel protihráče Jánoše. Jemelka však včasným skluzem zabránil pohromě. Ve 28. minutě se ke střele dostal Matějovský, pokus boleslavského záložníka ještě tečoval expert na tyto situace v olomouckém dresu Sladký. Ke štěstí fanoušků Sigmy skončil míč těsně vedle tyče Reichlovy svatyně.

Po půlhodině hry nabil Řezníček v pokutovém území Faltovi, ten ale pálil nad břevno. Ve 33. minutě se ke střele z dálky dostal Plšek. Brankář Poláček si sice sáhnul na míč, ale první brance domácích zabránit nedokázal. Druhý gól domácích přidal sedm minut po přestávce Falta. Záložník Hanáků si navedl míč do středu hřiště, odkud zamířil přesně k tyči.

V 62. minutě měli Středočeši obrovskou příležitost ke snížení skóre. Konatého střelu zastavil na brankové čáře obránce Radaković rukou. Rozhodčí ukázal na penaltový puntík a navrch ukázal Radakovićovi červenou kartu. K pokutovému kopu se postavil Magera, ale Reichl vystihl jeho úmysl a pokus boleslavského útočníka zneškodnil. Za dvě minuty zasáhl olomoucký gólman proti ráně Jánoše. Úspěšný byl Reichl i proti pokusu Ladry.

Neproměněné šance definitivně zlomily odpor hostů. Sami naopak mohli inkasovat v 75. minutě, ale Plšek v obrovské šanci hlavičkoval nad břevno. Za pět minut se však Olomouc radovala potřetí. Střídající Moulis vybojoval míč a po jeho přihrávce se podruhé v utkání prosadil Plšek. Sigma si již pohlídala závěr zápasu a nepustila Boleslav do velké příležitosti.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň30206455:2366
2.Slavia Praha30178550:1959
3.FK Jablonec30168649:2756
4.Sigma Olomouc301510541:2255
5.Sparta Praha301411543:2553
6.Slovan Liberec301371037:3546
7.Bohemians Praha 1905309111030:2938
8.FK Teplice308101232:4034
9.FK Mladá Boleslav30971431:4334
10.Fastav Zlín30891331:4833
11.Dukla Praha30951632:5532
12.Baník Ostrava307101336:4331
13.1. FC Slovácko306131123:3231
14.MFK Karviná30791432:4030
15.Vysočina Jihlava30861630:4830
16.Zbrojovka Brno30661820:4324

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (898)

Přidat komentář
Kaspar

takze jablonec nikoho neproda

Reagovat
db18

Trávníka jo... a za ty prachy pak přivedou Maru s Horou nebo Ikaunieksem.

Reagovat
Kaspar

bych radsi masopusta nez travu

Reagovat
ondrasch77

Nechceš , každou chvíli zraněnej... Tráva je pro Slavii za 50 mil. dobrej kup...

Reagovat
pepinho2

Kdo nevsadil neprohru Bohemky, okradl svoji rodinu

Reagovat
oli9

Ja tam nacpal slavku, olomouc,banik,jablonec a spartuuu pac sem si myslel ze vsem co o neco de to zvladnou...ni vsichni az na spartu

Reagovat
pepinho2

Já Baník, Jablonec a neprohru Bohemku, protože jsem fanoušek Sparty a znám je

Reagovat
andrew96

Omlouvám se, ale toto se dalších několik sezón nemusí opakovat. Sparta

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

přitom od 2.místa pouze 2 výhry

Reagovat
John Obi Mikel

pouze

Reagovat
ratusek

počkej, dyt je to pravda ne? nebo jsem napsal blbost

Reagovat
John Obi Mikel

Je to pravda, ale 6 bodů je docela dost.

Reagovat
ratusek

tak mít místo třech remíz tři výhry. to jsou ty jejich druhé poločasy

Reagovat
John Obi Mikel

Stejné jako tvrdit, že pokud bychom porazili Zlín, Slovácko a Jihlavu, jsme první.

Reagovat
ratusek

Však jasně, ale na to v jakejch sračkách Sparta je, tak to druhé místo nebylo daleko. Ale to už je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

V případě Sparty tak 6 remíz

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Příští sezona:

Slezsko 3 kluby

Zlínsko 2 kluby

Jihomoravský kraj bez ligového fotbalu

Reagovat
honzal

Asi jsi ještě zapomněl na Olomouc, ten mi nesedí ani do Zlínska a ani do Slezska.

Reagovat
honzal

Ale s tím JM krajem máš samozřejmě pravdu.

Reagovat
db18

Krmenčík. Jinak trochu škoda střídání, že tam Vrba za rozhodnutého stavu nepustil spíš Čiháka s Andreasem.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dinss

Reagovat
Kaspar

Karviná vyhrála utkání v Jihlavě, přesto se s nejvyšší soutěží loučí, tak vole jihlava nebo karvina ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava padá

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, kdo tohle píše...

Reagovat
smazaný uživatel

Spadnout s 30 bodama nasere..

Reagovat
smazaný uživatel

V loni se udrželi snad s 29 body o skóre nad Hradcem. Dobře jim tak.

Reagovat
Shevchenko

27 dokonce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Karviná tu podle místních konspirátorů jasnej sestup a oni se nakonec zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty picko novinarska, nedostal jsi info? :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je pod tvoji úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, vim, jak slidis info po nasich spolecnych pratelich. Kdyz nevis, ser na to.

Reagovat
smazaný uživatel

To je všechno?

Že jsem se na něco jednou zeptal Williho?

Hroznej prohřešek!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen on? :-) Nebud smesny, paaaaaaan novinar

Reagovat
Nihilister

Není, je to lůza.

Reagovat
F.Torres

Sparta

Reagovat
C-M@ster

Že Rada zvládl Jablonec vytáhnout před Spartu na jistotu EL poté, co ho v létě nahradili zmrzlinářem, to musí být hodně sladké zadostiučinění.

Olomouc jako nováček hned poháry.

3 slezské týmy v první lize

Škoda, že místo Brna a Jihlavy nešla dolů Boleslav a Dukla... Aspoň že Bolka nebude KONEČNĚ smrdět v pohárech, kde by tradičně předvedla ostudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
tnt03

Reagovat
dinss

Jihlava je dole zcela zaslouženě. Dlouho v lize nic nepředvedli. Dukla má alespoň nějakou koncepci.

Reagovat
Figi

co.za.kokota pise ten nadpis

Reagovat
C-M@ster

HET liga - souhrn 30. kola

Reagovat
db18

To je titulek.

Reagovat
C-M@ster

Reportáž z utkání připravujeme.

Reagovat
db18

To už je článek. Nadpis nevidím.

Reagovat
andrew96

Nikdo.

Reagovat
Figi

tak teda clanek

Reagovat
Kaspar

pristi sezonu pada posledni a predposledni si da s druhym s druhy ligy zapas o udrzeni/postup ?

Reagovat
smazaný uživatel

Padá poslední. 15. a 14. jde do baráže s 3. a 2. z 2. ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je další úžasný vynález. Možná jsem jen staromilec, ale ty baráže jsou nejtrapnější část sezóny. Poslední dva týmy prostě prohráli "baráž" se zbytkem ligy, a tak šup dolů, ne? A ty do se v nižší lize dřeli za postupem, by ho měli automaticky mít.

Proč se ještě mají patlat s looserama z vyšší soutěže? Navíc když mají tým, který ještě není posílený pro první ligu.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kaspar

Reagovat
Losinho

"posílený pro první ligu"

Tak třeba v hokeji tohle zatím nehrálo roli a koukni třeba na Olomouc letos.

Jinak kdyby to bylo jak píše Kaspar, tak bych byl proti, ale takhle má aspoň šanci i 3. tým FNL. To mi nepřijde tak špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to příjde dobrý. takovýhle zápasy o všechno jsou super. A navíc z 2. ligy může postoupit i třetí. Takže určitá výhoda i pro druholigové kluby.

Reagovat
Zaschrona

Kdyz uz baraz, tak at si to mezi sebou daji primo tymy z druhe ligy po vzoru Anglie nebo Italie.

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii to nemají špatně vymyšlené

Reagovat
Zaschrona

Akorat bych u nas nechal semifinale jen na jeden zapas na stadionu lepe postaveneho tymu, finale klidne taky tak. Mistr FNL primo postup, tymy z 2. az 5. mista do playoff. Letos by to bylo Pribram - Trinec a Pardubice - HK. Myslim, ze by to bylo super vyvrcholeni sezony a druha liga by byla atraktivnejsi, navic by porad bylo zasadni umistit se co nejvys. Vyhrat ji by neco znamenalo, zaroven by tam byla sezona zajimava az do konce pro vic tymu. A o sestup by se to mohlo hrat klidne uplne stejnym formatem mezi tymy 12. az 15., akorat tam by vypadnul ten tym, ktery by prohral 2 zapasy po sobe.

Reagovat
Zaschrona

*samozrejme tenhle format myslim pro FNL, pro prvni ligu nic takoveho. Tam by uplne stacilo tu nadstavbu predelat na 4-8-4 s primym sestupem poslednich dvou. To by taky letos bylo zajimave, 6 primych duelu mezi Slovackem, Karvinou, Jihlavou a Brnem. Rozhodne lakavejsi nez baraze Jihlava - Pribram a Karvina - Pardubice...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Banikovec7

Akorát, že z té čtveřice jediná Příbram chtěla jít do ligy.

Reagovat
Zaschrona

Pokud by predem vedeli, ze by postup odmitli, tak by se jich ta baraz vubec tykat nemusela.

Reagovat
Banikovec7

No tak pak by se taková baráž o 4 týmech hrála jednou za 7 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Nevim hele, chapu, ze nektery tymy nemaji porad stadion, ale ma to jiny duvod, proc by nekdo nechtel postoupit?

Reagovat
Banikovec7

Myslím, že hlavní důvodem budou ty stadiony, pak asi pro ty menší týmy peníze, tuším, že jak měl pár sezón zpátky postoupit Varnsdorf, tak to nějaký jejich šéf zdůvodňoval tak, že by třeba jednu sezónu zvládli, ale mohlo by to ten klub úplně zničit do budoucna.

Reagovat
ZB 07

Podle mě by měly sestoupit dva týmy a 3. z FNL si zahrát baráž se 14. z ligy. Třeba letos postoupila Příbram z FNL s naprostým přehledem, ale pak by jí nevyšlo jedno utkání s Jihlavou a můžou se snažit zas od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Achašveróš

Já mám baráže rád

Reagovat
Aldeano

Reagovat
didosh

Tohle je nejmenší hovno z těch sraček co ty kundy ze svazu vymysleli...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přijde právě jako dobrej nápad. Ty týmy, co hrají nahoře v druhý lize jsou většinou pořád horší než ty týmy, co padají do druhý ligy. Častokrát ani nemají zájem postoupit. Navíc když se pak sejde v druhý lize kvalita, která má na postup, tak můžou postoupit aspoň 3 týmy a ne jen 2. Určitě lepší než ten nápad s playoff jako je v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

12 týmů v 1.lize, 12 týmů ve 2.lize. 8 týmů z 1. by hrálo o titul po rozdělení bodů na polovinu, 4 poslední z 1.by hráli s první čtyřkou z 2. od nuly a 3 týmy z těch 8 by si zachovaly nebo vybojovaly ligovou příslušnost. Zbylým 8 týmům bych zase rozdělil body napůl, vítěz téhle skupiny by hrál baráž o 1.ligu se 4.týmem skupiny o udržení, 7. a 8. tým by sestoupil do ČFL/MSFL. Možná to vypadá složitě, ale je to jednoduchý model a pořád by bylo o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nejsou schopni porazit druhý nejhorší tým z první ligy, tak tam stejně nemají co dělat.

Reagovat
Uwe háže buly

Jenomže ty kluby mají prostě uzpůsobenej kádr pro druhou ligu (mimo Olomouce loni) a až po sezoně, kdy postoupí přivádějí hráče pro ligu. Třeba taková Příbram přivede 2-3 hráče z Brna a Olomouce a posbírá nějakej odpad z lepších provoligových týmů a bude mít uplně jinej tým, tahle by ji zas vyřadil Jihlava a zas by se zázrakem zachránili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

mně to naopak přijde dobrý, kolikrát se stane, že v druhý lize pomalu nikdo nechce/nemůže postoupit, to at radši zůstane prvoligovej tým, kterej nějak funguje, než aby tam pak chodily mužstva, co lepěj sestavu, hrajou na cizím stadionu a byly jednookym vícekrálem v druhý lize

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

To je debilita, kdo to vymyslel

Reagovat
Puskas

Nakonec 12. místo, to jde.

Reagovat
C-M@ster

Má být 13. Mají to špatně.

Reagovat
Puskas

jo, vzájemný zápas

Reagovat
Puskas

Nakonec 13. místo, to jde.

Reagovat
Mononukleoza

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme 12. Vzájemný zápas prý rozhoduje jen když o něco jde (sestup, poháry) Na ostatních místech rozhoduje skóre.

Reagovat
Puskas

Nakonec jsme se zachránili, to jde.

Reagovat
bobis21

jsme 13. ne? Já myslím že u nás rozhoduje vzájemný zápas a ty byly se Slováckem oba tragické ...

Reagovat
bobis21

Jsem rád že se Baník zachránil sám jsem zvědavý jak se změní kádr v létě - priorita musí být nějaký gólový hráč (ten nevyslovitelný z Jihlavy už má něco domluvené, nebo se o něj můžeme pokusit?)

Poháry asi ideálně rozložené (i když EL bych přál spíš Olomouci). Slavia má větší šanci něco předvést v předkole a Sparta ať si tu EL zaslouží v předkolech po té letošní sezoně ...

Reagovat
Kaspar

Ikaunieksem asi plzen

Reagovat
Kaspar

a vam zustane Poznygol

Reagovat
bobis21

tak s tím nemám problém - budeme hrát na 2 hroty a Poznar se ve dvojici svou bojovností a vyhranými souboji hodí, ale musí vedle něj být někdo gólový (ne Diop)

Reagovat
Puskas

Šašinka by to též zvládl, navíc je fotbalovější.

Reagovat
bobis21

Ondra dal na slovensku 2 góly, Jakub žádný ... já bych byl rád kdyby se odchovanci prosadili, ale zatím prostě v soutěžních zápasech ani jeden nepřesvědčil. Jako alternativa místo Poznara se samozřejmě minimálně v přípravě zkusit musí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Jakubov je na hostovačce ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Diop se rozestřílel. Poznygól-Diop.

Reagovat
Kiwi-21

Ten Ikaunies půjde výše než do Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Ikaunieks asi půjde do Plzně, Hrubý taky do Plzně. .

Reagovat
Kiwi-21

Hrubý do Plzně to mě překvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ne

Reagovat
smazaný uživatel

O Dvořáka se klidně můžete pokusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tím co říkali na ČT Sport - všichni chtějí gólového hráče, těžko se to bude shánět

Reagovat
Uwe háže buly

Mužete zkusit Pázlera, max Řezníčka.

Reagovat
bobis21

Řezníček spíš zamíří k vám

Reagovat
rufus

Horší sezonu jsem nezažil. Trapas v Evropě i v lize.

Pátý místo je komedie. Navíc v létě velký nákupy, v zimě to stejný. A skončí před náma i Olomouc, která víceméně s tím stejným kádrem hrála loni druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nakonec můžeme být rádi, že jsme nakonec 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš můžeme být rádi, že se letos z 5. místa postupuje do EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak. Ten odstup od Liberce je už dost velký. A za Libercem už je propast.

Reagovat
rufus

Hmm.. úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, matematika.

Reagovat
Aldeano

Liberec si to prohrál sám.

Reagovat
db18

A Jablonec, který byl před výměnou Stramy za Hapala ještě za váma.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by Strama měl lepší výsledek na konci sezony než Hapal. Hapal snad pro dobro Sparty nezůstane.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hapal přežije

Reagovat
rufus

Nestraš.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to smrtelně vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, vždyť si nás mazalo i Brno v deseti...BRNOOOO

Reagovat
db18

To si vás maže vždycky... stejně jako Baník, nebo Slovan v devíti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Akorát nám to poslední dobou moc nejde

Reagovat
Kang & Kodos

Díky bohu za vás a Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Musí zůstat. Není to trenér impuls. Ale když se mu dá čas, tak to pak stojí za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Jablonec s Radou neskutečný jaro. O to větší paradox, že jediná prohra přišla zrovna s náma.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

* ještě v zimě oslabená

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, pod Ščágou to od zimy fakt šlape.

Hajzl debilní

Reagovat
Snatus

Hlavně nezabít odchovance.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, před nim to totiž slapalo...

Být tam pořád Strama, tak poháry hrát nebudeme.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Strama > Hapal

Reagovat
Puskas

Jako že chodí lépe oblékaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Srsly

Reagovat
Mates_Matesović

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Už to pls konečně rozveď

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom mám rozvádět? Copak to na jaře nevidíš? Kde je ten viditelný posun pod Hapalem? Pane bože, vždyť to je venku ještě horší a dokázal prokaučovat minimálně 2 vyhraný zápasy - Plzeň, Slavia...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě horší? Jako že to bylo na Slávii, v Liberci, Brně nebo na Dukle nebo v Evropě lepší? A že to prokaučoval? On snad může zato, že je Zahustel kokot a odvrací míče tím stylem, že je vrací do vápna? A není to náhodou chyba Andrejka, že jediným RB v týmu byl právě Zahustel Aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Prokaučoval Karvinou (Lafata), Teplice (MiKa), Slavii (Sáček, připosraná hra) a Plzeň (absolutně nedokázal reagovat na Vrbovi střídání).

Na RB měli Sáčka, Pavlíka, že ho tam nedávali, to je blbost jej obou...

Reagovat
smazaný uživatel

Strama prokaučoval Liberec, Slavii, Duklu, Bohemians, Brno, Slovácko, Plzeň, pohár s Baníkem, CZ Bělehrad - za celý jeho působení nelze najít jediný plus.

Karavaeva odstavil, Civiće prodal, Plavšić nehrál, Janko nedostal druhou šanci,

Když chtěli hrát před koncem centry do vápna, aby vyhráli, na lavici sedí Janko a on stáhne nejlepšího hlavičkáře na hřišti (Costu) a pošle tam Biabianyho který neumí centrovat a umí akorát brejky. Nevím jak by měl Hapal reagovat na střídání Vrby. Hapal není žádný zázrak, ale napsat že je horší než Strama? To snad ani nejde, to nemůžeš myslet vážně. To už bych na pozici trenéra mého oblíbeného klubu viděl Pastoora než Strammacioniho. Všude kde byl, tam to rozesral (Inter, Panathinaikos, Sparta).

P.S. Sáček beka hrát neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Čivič je na hostování.

Karavajev byl strašnej. Dokonce horší než Zahustel.

Reagovat
Aldeano

Kara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

ok, tos mel rict rovnou, ze trolis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Liberec šel tak do hajzlu že by vám ty poháry přímo vnutil.

Reagovat
smazaný uživatel

A Strama by jako něco uhráli proti Slávii, Plzni, rozjetýmu Jablonci nebo Olomouci? To asi těžko. Vždyť si z nás dělal srandu i Liberec a Brno (BRNOOOO) o deseti hráčích. Krátká paměť u některých lidí je docela vtipná.

Reagovat
Puskas

To byl jeden z nejhorších trenérů v lize, ne-li nejhorší. s takovým kádrem hrát toto, to už je dar.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně je vtipný, jak si to u Stramy "muselo sednout", ale Hapal měl jít už od Teplic ven.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně tu někteří zapomínají, že tuhle skvadru si složil sám Strama, ne Hapal. Hlavně Karavaev by mohl vyprávět.

Reagovat
Kang & Kodos

Každopádně Hapalovi bych určitě dal přes léto čas, aby s tim něco udělal, ale žádnej extra progres tam zatim nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť tam natahá nějaký mamlasy co zná ze slovensky U21 + nějaký magoři co na ně ukáže Ščága. Ty vole, to nás ten předsezoní optimismus přepadá brzo

Reagovat
Kang & Kodos

Já teda optimista fakt nejsem. Ale nepotřebuju půl roku lízat prdel jednomu trenérovi, abych pak od prvního dne začal plivat na toho druhýho

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni byl možná matlák, ale minimálně tu zavedl nějaký věci, který jsou v lepších ligách běžný - větší realizační tým. Všechno tohle hodil Hapal do koše. Ať jde. Nevidím v ničem jeho pozitivní přísun.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, na práci Sassa a Vokolose budeme vzpomínát roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
Puskas

Otázka je, nakolik je v našich podmínkách mít v týmu tak přehujerováno.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyli hujeři. Třeba právě ten Sasso chodil na všechny zápasy juniorky + U19 a sledoval i hráče na hostování. Ostatně Stramaccioni si taky vzal zpátky právě Kulhánka.... Pod Hapalem už na mládež zase nikdo nechodí.

Kromě toho Stramaccioni taky začínal dávat větší a větší prostor Drchalovi. Hapal to utnul.

Reagovat
Puskas

Talián dostal Spartu do této situace, kdy je to tam /zvenčí nahlíženo/ pořádně rozdrbané. Bude nějaký čas trvat, než se to dá do kupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby. Stramaccioni vůbec nebyl tak špatnej, jak je tady prezentováno...

Spousta věcí který udělal - Přestavba Strahova, důraz na některý mladý hráče, odstavování Lafaty etc byly dobrý.

Reagovat
Puskas

Kdyby byl tak dobrý, trénuje už dávno jinde, všude, kde byl, prakticky pohořel, to není náhoda. Já nepamatuji tak špatnou Spartu, to se Spartou nemělo nic společného ten podzim. I když měla v minulosti nějakou chvilkovou krizi, vždy s ní soupeři hráli s respektem, na podzim si na ni troufal každý.

Reagovat
smazaný uživatel

A pod Hapalem to je jako jiný? V čem je to jiný, Puskasi? V čem vidíš tu změnu?

Reagovat
Puskas

Viděl jsem tak tři zápasy,ale zdálo se mi, že ta hra přece jen dostává nějaký systém, to na podzim nebylo. Navíc on přišel do totálně rozhašeného týmu, na kterém bylo vidět, že si nevěří a snad se o bojí něco udělat. Musel tedy řešit i tento stav, do kterého se hráči dostali za jeho předchůdce. Vždyť Strama nejprve někoho posílal v novinách na tribunu a příště hrál v základu, jiný zahrál skvěle a šel na lávku, tam byl totální chaos ve hře i v myšlení hráčů, nefungovalo tam vůbec nic. Za Hapala to pomalu nějaký řád dostává., ale pořád je to mužstvo individualit, které netvoří jeden tým, Strama rozbil ducha kabiny těmi přestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby! Hapal žádnej systém nemá. Jediný dva trenéři, kterej mají v lize fungující systém jsou Jílek s Haškem. Co se týče Hapala, tak ho zachraňovaly pokaždý vždycky individuality - Kanga a Stanciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase měl 14 asistentů.

SF>Puskas 1-0

Reagovat
andrew96

Reagovat
salami

řekněme, že k pozitivům Stramaccioniho patřily hlavně systémový změny a celkově e sem snažil přenést fungování podobný evropskejm velkoklubům, naprosto ale shořel ve výběru posil a ani jako trener/taktik neobstál, on se svojí prezentací a zkušenostma z větších klubů může fungovat slušně jako funkcionář, o trenerskejch kvalitách nepřesvědčil

Reagovat
stas87

Nepovedal Scasny pocas jari, ze v doraste ci priamo v mladezi nie je aktualne ziadny hrac pripraveny hrat za acko? Na Sparte musi byt naroky na kvalitu mladika ovela vyssie ako je to napriklad v Liberci ci Jablonci. A Hapal prisiel do rozhodeneho timu, takze celkom logicky ked je to jeho prvy a takto velky angazman, tak stavi skor na skusenost. Kritizuj za to nenasadenie mladikov Hapal az po jeseni, ked to nebude robit a nie v situacii, kedy prisiel v rozbehnutej sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný je magor. Absolutně nechápu, jak je možný, že se dostal do tý pozice, když to nikdy v životě nedělal. Vždyť po tom odchodu ze Sparty po něm ROK A PŮL nikdo ani neštěknul a oni ho pak povýší? Vždyť to je na palici.

Reagovat
stas87

Nerozumiem teda tvojej kritike Hapala za to, ze nenechava hrat mladikov. Logicky nikoho z mladikov neda hrat, kedze ich detailne nepozna a to plati vlastne o celom time. Prisiel pocas rozbehnutej sezony, tak je jasne ze najprv potrebuje poznat hracov ktorych v tom time. A ze nikto nechodi na mladez? Tak asi tam nie je na koho chodit a asi tam nebude ziadny hrac, ktory by vyhladovo mal na to, aby si vybojoval miesto v acku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, ale on hned v prvním zápase vzal do Karviné Drchala, nechal ho na hotelu a na poslední chvíli nasadil Lafatu. Sparta díky tomu ten zápas zadrbala. To stejný nasazení MIchala Kadlece v Teplicích, když měl další tři možnosti.

Jasně, že v mládeži je spousta zajímavých hráčů. Odkud si myslíš, že se vzal třeba ten Drchal? Tam jsou ještě mnohem větší talenti....

Reagovat
stas87

Takze v Karvinej Sparta stratila vyhru kvoli tomu, ze Lafata odohral 64 minut? Ked ho striedal, tak Sparta vyhravala 1-0. To su zasa tvoje konstrukcie...s Drchalom namiesto Lafatu by to bolo urcite lepsie, ze?

No, zaujimavi byt mozu, ale ked nemaju kvalitu na to, aby si vybojovali miesto v acku, tak k comu by ich mal Hapal tahat do acka? Len kvoli veku a tomu, ze su perspektivnejsi ako Lafata? Piseme o Sparte, nie o Boleslavi ci Ostrave. Tieto timy maju uplne ine ambicie ako Sparta. Sak aj Bayern v poslednych rokoch nedava pravidelne sancu ziadnemu odchovancovi a to vzhladom k ambiciam podobny tim ako Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký moje konstrukce? Viděl si ten zápas? Sparta dala gól z hovna a neměla, i díky sterilnímu Lafatovi, žádný další šance. Pak se zatáhla a čekala co udělala Karviná. Když byl na hrotu Drchal, tak to vypadalo vždycky jinak......

Jasně, že mají kvalitu na áčko, proto ty kluky pak chtějí třeba v Liberci, Boleslavi a prosazují se - Reiter, Hašek, Pulkrab já nevím kdo. Tvrdit, že se tam nechodí, protože není kvalita je nesmysl. Vždyť Sparta hraje ve všech mládežnických kategoriích o titul....

Reagovat
stas87

Ja nepopieram, ze Lafata bol kotva a nemal uz co ponuknut. Lenze ty to chces postavit tak, ze s Drchalom by to bolo lepsie. To ale nikto nevie, kludne by to tak byt mohlo niekolko zapasov a to Hapal nechcel podstupit.

Ved o tom pisem, ze pre Boleslav, Liberec ci iny priemerny klub budu prinos. Ale pre SPARTU nie, chapes to uz konecne? A nasadit ich do zapasov len preto, ze su odchovanci a maju nizky vek? To je dost lacne a dost fanusikov to zozerie. Tak to je fajn, ze vsetci hraju o titul...ale kto z nich ma vyhladovo na to, aby hral za SPARTU stabilne v acku? Nie za Liberec ani Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

Sedláček, Fortelný, Patrák.

Reagovat
stas87

Tito traja maju teda na to, aby ich neposlali hostovat a oni zacali jesen v acku? Ze skratka nebudu musiet absolvovat hostovanie a zvladnu ten prechod z mladeze do seniroskeho futbalu? Tak to som zvedavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jo.

A jsou tam další hráči. Uvidíme, co s nima bude.

Hele, vůbec jak působil Hapal u tý U21? Ty to máš určitě nakoukaný.

Reagovat
stas87

Ok, ja tomu neverim.

No prilis ma repre futbal nezaujima. Pride mi to take nezazivne a nudne. Sledujem primarne Nationalelf a az potom slovenske reprezentacie.

Jeho 21ka na mna posobila viac timovo ako v minulosti. Skratka ti hraci drzali pri sebe a dokazali zapasy zvladnut aj vtedy, ked boli horsi a nedarilo sa im. V minulosti tam tiez bolo zopar individualit ale nebol tam taky doraz na timovu hru ako za Hapala. Viac ti asi nenapisem, kedze som sledoval len zaverecny turnaj v Polsku.

Reagovat
smazaný uživatel

kedze ich detailne nepozna, tak se na tu mladez ani nebude chodit divat... seems logical

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nasazení Drchala? Vždyť to byl jen další krok, díky kterýmu si chtěl zachranit krk. A Kulhánek? Nejsem si jistej, jestli je tohle věc, která by se dala hodnotit nějak extra pozitivně. Vždyť se díky tomu zadrbal Sáček.

Reagovat
smazaný uživatel

Kulhánek je top. Drchala si prosadil on...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč si proboha asi tak prosadil? Nebylo to náhodou kvuli tomu, že mu teklo do bot? Jak jinak si chceš aspoň částečně spravit reputaci a zároveň mít v záloze alibi. A pokud je pro tebe TOP DZ hráč, kterej se ve 22(!!) letech bojí hrát s balónem, tak je to asi jen další hřebíček do rakve pro tvého chlebodárce.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kaspar

tam zadny cas kvuli tem predkolum skoro neni

Reagovat
PlackaSKS

bejt spartanem, tak chci aby hapal táhnul, ale ne kvůli výsledkům nebo předváděný hře (na to bych mu dal čas)... takhle ubrečenýho trenéra bych ale vážně nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezastávám se Stramy, jen chci podotknout, že Hapal dostal tým, který se mu trochu sehrával už půl roku. Takže situace stejná nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Sehrával? Vždyť Sparta hrála každý tyden s jinou sestavou.

Reagovat
Puskas

Asi to myslí tak, že měl vyzkoušené všechny varianty.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť pak po podzimu říkal, že to bylo naschvál... Dokonce mu to posvětil i Křetínský.

Reagovat
smazaný uživatel

Křetinský? Snad Kazma, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Jenže za ten půl rok samozřejmě nesehrál ani hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak polopatě: V lednu 2018 se ti hráči znali lépe než v září 2017.

Reagovat
Kang & Kodos

Vzhledem k tomu, že hru tam tvořili dva, co přišli právě až v lednu, a ten zbytek vypadal, že se potkali hodinu před zápasem (i ty tři zápasy pod Stramou), tak je to asi jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že uhrál

Reagovat
smazaný uživatel

"Vždyť si z nás dělal srandu i Liberec"... "Krátká paměť u některých lidí je docela vtipná." No nic každopádně Strama je nýmand, ale Hapala zachránili prostě jen individuality posil, jinak mě nezaujal a neměli by si ho nechat.

Reagovat
Puskas

Nejde přece měnit trenéry jak fusky, vždyť je to snad 6. trenér za poslední 2 sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je jiná situace ale podle mě. Strama byl totální propadák, čímž to smrdělo už od začátku. A Hapal je jen náhrada do konce sezony aby se udrželi aspon ty poháry, jestli sem to pochopil, který udržel víceméně jen díky totálnímu vyhoření Liberce. Týmu nic nedal, podle mě se tam ani nehodí, a jestli sám Křéťa tvrdí že chce jen mezinárodně a minimálně na postu Sport. ředitele, idálně trenéra, mít nějakýho cizince, tak by to neměl opustit po jednom nezdaru.

Reagovat
Puskas

Já myslím, že jen na jaro by tam nešel, bude o na delší dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

A dokážeš si představit, že by Strama vedl 2:0 v Plzni nebo 3:0 proti Slávii? Takticky to v určitých momentech bylo o třídu výš než u Štramáka. S tímhle kádrem by nikdo kvalitnější umístění neudělal.

Reagovat
Puskas

A dokážeš si představit, že by Strama vedl tým v Plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu, protože do ty doby bych si musel vyškrábat mozek vidličkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to nebylo ideální ale třeba to jak jsme někdy dokázali zamknout tým, byť třeba bez šancí tomu jsme se pod Štramákem ani nepřiblížili. Pod ním jsme nebyli schopní ovládat hru ani chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Hůř jak 5. by neskončil ani Strama. Hapalovi to uhráli Stanciu a Kanga. Bez nich by byl v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

druhý místo v suchym triku nakonec se vyplatilo pustit to jablonci, protože výhra v poháru a pátý místo sparty z toho dělá úspěšnou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

No po zápase s Duklou nevěřil nikdo ale stalo se že pan Páník dokázal nemožné. Antitrener Kačera by mu měl poslat prachy.

Jihlava nikomu chybět nebude, je to klub proti kterymu nikdo nic nemá ale je to naprosto šedej klub po všech směrech.

Příští sezónu ale nutností bude zbavit se Poznara s Diopem!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo, kde (a kdy) teď Kučera dostane práci.

Proč Diopa, vždyť vám dnes vystřílel záchranu

Reagovat
Kepy_FCB

Kdyby proměnil aspoň 1/4 šancí tak dnes nehrajem existenční zápas.

Kučera? Nějaký moravský hroudy se nad ním slitují a John Uličný mu něco někde vybrečí, ale v 1.lize to snad už nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To s Jihlavou podepisuju, přesně proto jsem rád, že sestoupili.

Reagovat
Kang & Kodos

Ven: Zahustel, Chaim, Vácha, M. Kadlec, Juliš a na hostování Hovorka

Zbytek ať skočí do zdi, třeba se proberou

Reagovat
rufus

Ven v první řadě Ščasný!

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máme ve vedení konečně člověka, který rozumí fotbalu. To je zlé. Okamžitě vyhodit a dosadit Křetínského kamaráda ze superstar.

Reagovat
rufus

Máme tam jen Rosu.

Nemyslíš si snad, že Ščasný rozumí fotbalu, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš vůbec pochybovat o tom jestli Ščasný rozumí fotbalu či ne. wtf O tom se snad na fotbalovým fóru nebudeme dohadovat, ne? A Rosa? Možná má dobré předpoklady ale je nezkušenej. Byť může do Sparty přinést mnoho zajímavých nápadů zkrz to, že byl dlouho ve fotbalově vyspělejším Západě. Ale je zbytečné propadnout Rosovu kouzlu a brát ho takřka jako spasitele, ne? Do této chvíle zatím kopal jen do míče.

Reagovat
rufus

Ščasný má obrovský podíl na tom, jak špatně na tom jsme. Naprosto nás zevnitř rozkládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasně.

Reagovat
salami

což ale samozřejmě neznamená, že nerozumí fotbalu

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
rufus

A ne snad?

Reagovat
Uwe háže buly

Špatně jsme na tom byli i když tam na podzim vůbec nefiguroval. Hodnotil bych ho jako jednoho z těch lepších trenérů za posledních 10 let.

Reagovat
rufus

On právě začal dělat ty zásadní chyby při jeho posledním angažmá. Jasně, dostal se daleko v EL, je to úspěch nechci to nijak snižovat.

Jenže on je arogantní, sebestředný dědek, co musí mít vždyky pravdu. Chybama se neučí, chyby nabaluje a opakuje. Vinu vždycky svede někam jinam, on nikdy za nic nemůže. Já neříkám, že nás rozkládá schválně, to bych si nedovolil.

Osobně ho beru jako za jednu z největších hrozeb ve Spartě, musí co nejdřív pryč. Bohužel pravda je ta, že od jeho odchodu u nás byli horší trenéři, to jediné Ščasnýmu hraje teď do karet..

Reagovat
Uwe háže buly

Nebo od příchodu DK.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to všechno prodal, stadion zbořil a namísto Letný začal pěstovat řepku.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Pavel Novotny by nesouhlasil

Reagovat
Snatus

Reagovat
dondinho

To se líbí uživateli Tomáš Řepka.

Reagovat
Posledni Kovboj

Julis jeste zije?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhazuješ 1 hráče ze základu. Myslíš že byl fakt problém jen v něm?

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Rada neskutečný trenér.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
tnt03

Reagovat
ZB 07

Uff, tuhle sezónu hrůzy už máme konečně za sebou. Možná nakonec dobře, že padá Jihlava, prodají Ikauniekse a třeba se přes ně bude líp postupovat než přes Baník. Teď jen doufat, že se do ligy hned za rok vrátíme...

Reagovat
PlackaSKS

co se tady psalo kdo vám odejde, tak to rozhodně nebude tak jednoduchý...

Reagovat
Kang & Kodos

Stejně hráli všichni píču

Reagovat
PlackaSKS

to všichni ti co si vyjmenoval kousek výš taky a jak by se hodili v druhý lize... až na m.kadlece

Reagovat
Kang & Kodos

Jenže oni z tý ligy nespadli se skoro zápornym počtem vstřelenejch gólů

Reagovat
PlackaSKS

m.kadlec s váchou by spadli se zápornym skore... nicméně jinak souhlas.

Reagovat
ZB 07

Tak chybět bude jen Acosta (a možná Pavlík). Odejít má ještě Pilík, kterej skoro nehrál, Polák, kterej už moc nestíhá a Škoda, kterýho pokud nevyhodí Bartoněk, tak ho odsud vlastnoručně vyvedu já. Zbytek asi zůstane...teď bude na Požárovi a Pivarníkovi, aby tým dali dohromady, věřím, že je v našich silách přes Jihlavu a Hradec postoupit.

Reagovat
db18

Co Bazuka?

Reagovat
ZB 07

Tak ten je snad jasnej...byl tu jen na hostování.

Reagovat
db18

Ale s opcí.

Reagovat
ZB 07

To jo, ale jeden povedenej poločas na Spartě mu tu snad nezajistí stálý angažmá.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ruska nebo Zikla nebude nekdo chtit?

Reagovat
db18

Růska chce myslím Baník

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Chce zmrde, smej se jak chceš

Reagovat
C-M@ster

Chtít může, pičo malá.

Reagovat
ZB 07

Mohli byste zvládat aspoň dneska, když jste nesestoupili

Reagovat
Puskas

Rusek je na hostování, ne? Půjde zpět do Znojma, bo nic moc nepředvedl.

Reagovat
ZB 07

Nene, patří nám, na podzim hostoval ve Znojmě. A možná bych ho tam i vrátil a nechal si jen Zikla...

Reagovat
Puskas

Ok.

Reagovat
Puskas

Ale jinak fajn, že to Zbrojováci nevzdali a hráli o čest.

Reagovat
ZB 07

No nevím, půlku jsme přelezli asi dvakrát, a to ještě omylem, no a směrem dozadu jsme vám dva góly darovali. Další do kolekce trapných představení...

Reagovat
Puskas

Tak neberu výkonnost, ta je delší dobu špatná, spíše to zaujetí. My potřebovali hrát, Vy jste se zatáhli a snažili se přežít, to je běžný scénář v naší lize. Vepředu nikoho nemáte, kdo by tam něco udělal. Dostat 2 žluté kvůli kritice rozhodčího při penaltě též o něčem svědčí.

Reagovat
ZB 07

Tak k tomu dopomohla i atmosféra, nechtěli prohrát, navíc to pravidelně schytávají od našich fans, takže to vypustit a dostat bůra asi úplně nebylo na pořadu dne.

Reagovat
Puskas

Asi se víc motivuješ takto, než kdybys byl třeba 9. a nemohl jít výš, ani níž.

Reagovat
ZB 07

Je to možný, ale ani jeden na ligu (zatím) nemá.

Reagovat
Jeňa

A speciálně za vyvedení Škody

Reagovat
PlackaSKS

já bych byl jedině rád kdybyste příští rok postoupili, ale bojim se, že skončíte třeba pátí, šestí a budete se tam trápit... velkou šanci vidim v tom, že sparta nakoupí mraky posil kvůli pohárům, vypadne hned v prvnim předkole a díky požárovi vám pošle pět hráčů na hostování.

Reagovat
ZB 07

Já si myslím, že ze všech celků FNL vstoupíme do příští sezony v nejlepší pozici. Nevidím tam moc týmů, který by měly mít ambice postoupit do ligy...hlavně se musíme trefit do správných posil a donutit hráče vážit si toho, že mohou hrát v brněnským dresu, bez toho to nepůjde.

Reagovat
Puskas

Budete v situaci, kdy po Vás všichni půjdou.

Reagovat
ratusek

Přesně, na nás si dělali všichni výkony sezony

Reagovat
PlackaSKS

souhlasim s Puskasem. navíc pokud se nepodaří třeba první dvě kola, tak to může dopadnou vyloženě špatně... ale tak uvidíme, budu držet palce ať postoupíte.

Reagovat
ZB 07

Tak zase je třeba myslet na to, že výkonnostní rozdíl mezi druhou a první ligou je fakt velkej. Uvědomuju si, že nás čeká strašně složitej rok, ale Příbram i loni Sigma jsou jasným příkladem, že se ta liga zvládnout dá navzdory jasnýmu sestupu.

Reagovat
Puskas

Jo, ale na ten jeden zápas s Brnem se vyhecuje i ten o hodně slabší.

Reagovat
ZB 07

Tak my jsme v tý lize nedávno byli. Moc dobře si pamatuju, jak jsme vždycky přijeli do nějaký vesnice a po hrozný holomajzně nás domácí obrali o body, ale s tím, že se na nás soupeři hecnou, musíme počítat. Já věřím, že to nějak zvládnem.

Reagovat
Puskas

Já myslím, že to většina diskutérů tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Má na ligu Krejčí?

Reagovat
ZB 07

Podle mě je na tom podobně jako Janošek, kterej přestoupil do Slovácka. Pokud na sobě Krejčí zamaká a bude mít k sobě někoho zkušenýho, tak věřím, že je schopnej v týmu okolo 10.místa pravidelně hrát. U něj byl letos problém, že celá záloha hrála naprosto průměrně bez viditelnýho lídra typu Zavadil, takže se v podstatě jen zařadil do skupinky hráčů podávající naprosto nevýrazný výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

good luck

Reagovat
Banikovec7

No muzeme byt radi, ze dnes nas ani Brno ani Kralovec nemeli zajem poslat dolu, hrozny vykon. Ale Setrvani Krale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hurrikane

Jablonec skupina EL to bude ostuda

Reagovat
Posledni Kovboj

presne, zlata Boleslav

oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dám ostudu. Rada ty ukáže vole. Rozhodně to nebude taková sračka jako Zlíncester.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
tnt03

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Radši se nauč anglicky

Reagovat
Posledni Kovboj

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nerad, ale ptám se:

Kde najdu streamy z II. ligy?

Reagovat
zelda

nikde, užij si výjezdy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do Sokolova apod. fakt jezdit nebudu , snad postoupí Velmez a bude aspoň derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Fortuna, ale rozlišení bídné ...

Reagovat
Puskas

Škoda Svědíka, i tak tam udělal pořádný kus práce s tím mančaftem, z něhož asi moc víc vytřískat nešlo.

Reagovat
andrew96

Tak k záchraně chyběl krůček, takže šlo.

Reagovat
Puskas

Takto nahlíženo ano, ale po podzimu bych nevěřil, že budou bojovat do konce.

Reagovat
ratusek

Stačilo aby Davis proměnil šance v Brně nebo Rakovan neposral tu střely Kangy. Ale to je fuck, někdo sestoupit musel a Jihlava to jen oddalovala jako tenkrát my, takže na ně logicky přišla řada. Ale obávám se o jejich budoucnost, zkejsnou v té druhé lize na dlouho.

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť tam neni konkurence. S Brnem to bude všelijaký, Hradec taky nevypadá nějak extra, Budějovice se už pár let plácají někde uprostřed, Znojmo taky, Žižkov je úplně v prdeli, a ten zbytek snad ani postoupit nemůže

Reagovat
ratusek

To je pravda, nicméně už teď měla Jihlava kádr na čelo druhé ligy, ale teď se ji rozuteče, takže to budou lepit kdovíjak.

Reagovat
Kang & Kodos

Já myslim, že to bude dobrý. Ale je fakt, že přímo postupuje jenom jeden, lehký to mít určitě nebudou

Reagovat
Uwe háže buly

Olympia a Hradec budou mít oboje ambice na postup.

Reagovat
smazaný uživatel

No takže nakonec 12. místo, tým by příští sezonu nemusel vypadat špatně, i když asi odejde Heča. Obrana ok, záloha pokud nikdo neodejde taky, jen by to chtělo koupit pořádného hroťáka, který by dal 10+ golů za sezonu a Kubalu poslat hostovat do druhé ligy, což by mu mohlo pomoct, jako třeba Sadílkovi.

Reagovat
Kiwi-21

Tak pokud udržíte Tomáše Zajíce a bude zdravej tak útok je pořešený myslím

Reagovat
FCSL

Berem Svědíka

Reagovat
smazaný uživatel

Toho neberte, s tím skončíte 10.

Reagovat
ondrasch77

super, Jihlavu jsme letos ztrestali se skóre 9:0, tak se budu těšit, jak vás na nás Svědík připraví

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen druhý poločas Boh - Spa. Padá na mě smutek. To filmování už nabírá takové rozměry, že bych ty hráče prostě začal stylem 2x a dost vyhazovat z A týmu.

Jinak ta hra taky na prd. Nic tam nedrží pohromadě. Všechno je více méně na náhodu. To strašně sráží výhody plynoucí z individuálních kvalit hráčů.

Do nové sezóny si přeju už žádnou novou dlouhodobou koncepci. Ten tým potenciál má hodně vysoký. Potřebuje se sehrát. Jediné místo v sestavě, kde nás bota tlačí opravdu hodně je pravý bek. Zahustel přišel jako křídlo. Experiment "Kadeřábek 2.0" snad skončí - ku prospěchu týmu i hráče.

Doufám, že převládne sklon k trpělivosti a opravdu dlouhodobé práce s týmem. Většinu těch hráčů mám v oblibě a věřím jim.

Reagovat
PlackaSKS

takže v útoku problém nemáte? nebo na stoperu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve srovnání postem pravého beka je to úplné hnidopišství

Reagovat
langosh

Reagovat
andrew96

Beauguel

Reagovat
Losinho

Sestup s 30b, ale 34 stačilo na 8. flek

Reagovat
bobis21

fakt že jo letos si ten sestup zasloužila půlka ligy

Reagovat
andrew96

Nebo si ho zasloužil jen jeden tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to vidím jen na Brno. Všechny ostatní mančafty něco předvedly, marní nebyli. I těch bodů mají dost.

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec

Reagovat
Kaspar

jediny plus je, ze se snad Karlovi uz konecne rozsviti v hlave, ze takhle to kazdy rok nejde od nuly

Reagovat
FCSL

Blbost, spíš na to bude srát ještě víc

Reagovat
andrew96

Pochybuju.

Reagovat
Zaschrona

To vzdycky v tom studiu CT zvani takove nesmysly? Pry dle nich Sparta sezonu zacne velmi, velmi brzo, zatimco Plzen nebo Jablonec budou moci mit dlouhou dovolenou. To si fakt nemohou zjistit, ze Sparta pred prvnim zapasem v Evrope odehraje hned dve ligova kola jako vsechny ostatni tymy?

Reagovat
Kaspar

nebyly vzdy predkola jeste pred sezonou ?

Reagovat
Zaschrona

Od pristi sezony bude liga zacinat driv.

Reagovat
PlackaSKS

liga začně 21.7.2018, druhé předkolo EL bude 26.7.2018..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Tak oprava, jen jeden ligovy zapas. Ale neznalost expertu na CT to je porad stejna...

Reagovat
Puskas

to standard u některých

Reagovat
didosh

Reagovat
tnt03

Reagovat
salami

Reagovat
Aldeano

Reagovat
icemike

a nemysleli to, že je čeká spousta práce a ideálně by měli začít trénovat už v pondělí?

Reagovat
Kaspar

jeste to tu nikdo nerekl, coz je divny, ale konecne Bolka nebude srat v poharech

Reagovat
C-M@ster

Já jo

Ale je potřeba to zmínit víckrat, protože to je fakt jedno z největších pozitiv letošní tabulky.

Reagovat
tnt03

Naprostý souhlas

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sasek s mikrofonem na O2 sport: ani jednou ste se spartou nedokazali prohrat... a pak doda: prekvapilo vas to?

Reagovat
Puskas

Nedokázali prohrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a to je porad u neho. Silene co staci aby delal v tv

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že se tu pořád kritizuje ČT Sport, těch chyb je tam fakt hodně.

Reagovat
didosh

Reagovat
C-M@ster

Brno - Prostějov derby

Snad to dají

Reagovat
Blasphemer

Kdy skončila Sparta naposledy takhle bídně

?

Reagovat
smazaný uživatel

Za Hřebíka 4. myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Grigy jsme snad byli 6.

Reagovat
Puskas

A někdy v 75. spadla

Reagovat
martin1

Před 12 lety

Reagovat
Kang & Kodos

V tý legendární sezoně 05/06 to bylo taky pátý místo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Franze vyhodili v předešlý sezóně nebo až 05/06?

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě předtim, v půlce sezony. Pak přišel Hřebík

Díky tomu pak mohl bejt Franz ještě dalších pár let branej jako kvalitní kouč, protože ho ze Sparty (i když ne zrovna košer) vykopli ještě dřív, než se mu to stihlo posrat

Reagovat
Blasphemer

Já teda věřím tomu, že tenkrát by to neposral ani on.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On tam byl fakt jen chvilku, co teď koukám. Nějak mi přišlo, že tam byl déle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosímte.. Franze vykopli z 1. Místa z 9 bodovým náskokem. Ligu tehdy naprosto válcoval.

Reagovat
smazaný uživatel

ale byli spatni v LM a dostali strasnou sadu v Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Jo, to jste nás vlastně zachránili. Ceníme doteď, hoši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Jo, vy jste to tenkrát odsrali, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Kdy kdokoliv na světě skončil takhle bídně vzhledem k utraceným penězům v poměru ke zbytku ligy...

Reagovat
langosh

Myslím, že Man City v roce 2009/10 na tom nebyl taky úplně skvěle vzhledem k investicím.... Chtělo to čas. Tam se to ale moc nedalo poznat vzhledem k tomu co hráli dřív.

Reagovat
martin1

Štursa je 2. nejmladší hráč, který letos nastoupil a nejmladší, který dal gól. Kdo by řekl, že nejmladší hráč, který letos skóruje, bude za Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není ze Sparty, tak se to tolik řešit nebude.

Reagovat
Sasha

slovácko v tabulce je před Ostravou

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jeden z vudcu zdejsi komunity Baniku, vyzivam vas, vsechny Chachari, pojdme zde udelat pomnik hlavnimu strujci nasi zachrany.

Bob Panik

Reagovat
C-M@ster

Ostravská kavárna

Reagovat
smazaný uživatel

Nejake novinky o MZ ? Nakrm me, druha ligo

Reagovat
C-M@ster

Jaké novinky? O žalobě pro velezradu asi víš, ne?

Hádám, že jsi sdílel to, jak Piráti ČR okradli o dvě stovky, to je potřeba vyšetřit, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Nebo by vyznemánavali kovanýho komunistickýho básníka.

Sorry, ale piráti jsou taky zmrdi

Reagovat
C-M@ster

V čem?

Určitě ne na levelu zmrdostvi Okamura/eMZák/Hrabiš

Reagovat
Kang & Kodos

Jasně že ne. Sice jsou mi mnohem sympatičtější, ale je to stejnej princip jako u ANO - strana, která měla vždycky tak dvě procenta, se najednou marketingově vyhajpovala a všem bylo jedno, že zase taková sláva to neni. A teď většina lidí, který na to skočila, bude do krve obhajovat jejich sebevětší přešlapy, protože nepřiznají svůj omyl.

Reagovat
C-M@ster

No, ale co teda udělali špatně teď?

Upřímně to s tou kryptoměnou je fakt takový hodně nicotný a neviděl bych v tom ani tolik zmrdovství...

Předpokládám, že myslíš něco většího, co jsem nezaregistroval?

Reagovat
Kang & Kodos

Tak nicotný to je, ale to vysvětlení je komický. Do toho třeba zvolení Vondráčka do čela sněmovny, nebo snaha o prolomení advokátního tajemství...prostě dost často schvalujou nebo prosazujou pro mě absolutně nepřijatelný věci.

Reagovat
C-M@ster

Už to čtu s tím básníkem... no nevím... já ho třeba taky neznám

"Kontroloval jsem si osobnosti, které připravovaly násilný puč, válečné letce, co v zásadě jen plnili rozkazy, údajné rasisty, gestapácké donašeče, dětský básničkář mě nenapadl. Jde to za mnou, pos*al jsem to. Navrhněte trest. Omlouvám se všem," napsal Pikal na Facebooku. Na dotaz Aktuálně.cz nereagoval on ani předseda strany Ivan Bartoš, který Sýse rovněž podpořil.

Reagovat
smazaný uživatel

Clovece, tys to hezky zhodnotil se vsim vsudy. Respekt...

Reagovat
C-M@ster

Uvědomuješ si, že on souhlasí s tím, že Zeman je kurva prodejná, co zrazuje ČR ve prospěch Rusů, že jo?

Reagovat
Kang & Kodos

No jestli jsi mi to posvětil i ty, tak to muselo bejt fakt silný

Reagovat
smazaný uživatel

srovnani s ano je uplne, ale uplne mimo...

Reagovat
dinss

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

Raději ne, pomníky se často bourají.

Reagovat
SuperBanikovec

Bob dobrý, ale pomník si zaslouží hlavně Brabec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, ne. Podzimni hruza jde i na jeho hlavu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

jako jo ale je to jen průměrnej trenér,..

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno, co teď zažíváme, je tady jen díky němu. Možná by to chtělo nemyslet jen tak krátkozrace..

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jo.

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Jo a pak vytáhl 30 mega z vlastní kapsy, aby to napravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes cely stadion rval jeho jmeno, fajn :-)

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Naprosto neskutečný jaro. Po podzimu 8. se ztrátou 11 bodů na 3. místo a teď končíme sezónu právě na 3. místě zaručující skupinu EL jako tým jara s bilancí ze všech soutěžních zápasů: 13 výher, 2 remízy, 2 prohry a skóre 33:11 Věřil jsem, že to Rada zvedne, ale až tak? neskutečný většina hráčů pod nim šla fakt nahoru - Zelený, Doležal, Hübschman a další. Fakt poklona Radovi a všem hráčům

https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/33727645_10156138794110211_1297009449705144320_n.jpg?_nc_cat=0&oh=91458c247bd39bf8244af9d6ce94d308&oe=5B8DF6BA

Reagovat
SuperBanikovec

Kdyby se už letos hrály ty baráže tak jste možná mistři.

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, my jsme vás jako jediný sekli v lize

Reagovat
ondrasch77

2x

Reagovat
PavlíčeQ

Při skóre 0:5

Reagovat
ondrasch77

Zas na druhou stranu - ten podzimní zápas jsem tu už monohokrát zmiňoval, 2 x to zesral rozhodčé + my jsme tomu taky "pomohli"... Na jaře to bylo zas o prvním gólu, kdyby to Maso v první půli trefil, dopadlo by to jinak... Je to už jedno, na kdyby se nehraje...

Reagovat
PavlíčeQ

Jak říkáš už je to jedno. Zvládli jsme jiný zápasy

Reagovat
tnt03

Tak tak

Reagovat
ratusek

S Plukovníkem do Evropy

Reagovat
didosh

Reagovat
Alan_Shearer

Lampasak Snad v EL neco uhrajete, tesim se.

Reagovat
ondrasch77

Bodejž by ses nětěšil, když reálně hrozí, že budem hrát u vás...

Reagovat
Alan_Shearer

Ja na vas vetsinou chodim, je to kousek, tak proc se na takovej Ajax nebo Alkmaar nepodivat. Nicmene pokud budete hrat fakt u nas, koupim si asi balicek na vsechny zapasy

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
tnt03

Reagovat
Uwe háže buly

Proč? kvuli kapacitě?

Reagovat
ondrasch77

Hned když přišel, tak jsem tvrdil, že je to geniální tah...

Reagovat
PavlíčeQ

Já taky psal, že to byl super tah

Reagovat
tnt03

Zajímavý, taky jsem si ho přál a věřil mu. Byl to osud

Reagovat
Coutinho10

s odstupem casu jsem rad, ze jste nas minule porazili...tu skupinu EL si zaslouzite za to jaro jednoznacne nejvic...konecne bude prijemna a zmena v EL a navic s vetsi sanci tam o nejaky body toho nahrat vic nez Zlin

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Gratulace, kádr tak nějak plus mínus udržíte a díky penězům můžete posílit, na trhu teď máte dobrou pozici. Takže věřím tomu, že Plukovník rozseká ne jeden velkoklub Navíc ještě na podzim ta zima u vás těm soupeřům taky nepřidá

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ondrasch77

snad jo... Takže nejlíp nějaký líný Portugalce nebo Řeky....

Reagovat
KingMaster13

Klidně sejměte třeba Olympiakos, ten je díky tomu jejich majiteli pěkně v hovnech a Portugalci jsou až na tu jejich top4 marný. Pokud jsi viděl zápas s Rio Ave, který si namazal na chleba Uhrin tak musíš dát za pravdu

Reagovat
ondrasch77

Jednou (pár let zpět) jsem viděl duel cca 5. s 10. - hrůza, skončilo to 0:0, neustálé polehávání, postrkování, maximálně 3 přihrávky, pak zase přerušení... K zblití...

Reagovat
KingMaster13

Jo tyhle jižanský národy k tomu mají sklony. Zlatá naše liga

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mayday

Sestup Brna zklamání, ale zaslouženě bohužel. První dva fleky taky zaslouženě, Jablonec s plukovníkem taky síla, i když ty tam rád nevidím. Největší masakr je ale Sparta. Ty obrovský nákupy loni, i v zimě v podstatě a výsledkem taková ostuda. Poháry netřeba komentovat, pátej flek v lize. Kádr - musím říct, že souhlasím s tím, co řekl Karoch dneska. Bordel ve stoperech, naprostý nemehlo na pravým beku, křídla nic moc, na hrot jen ctyricetiletej Lafata a alternují tam Kadlec a Šural, což prostě nejsou střelci na hrot. Takový peníze utratili, takovou ostudou to skončilo a stejně v tom týmu je práce jak na kostele. Doktor Kretinskej s vedením se překonává musím říct. Absolutně nekompetentní ocasi.

Reagovat
oli9

Jinak Jablonec se teda dočkal. Nechapu ty komenty co tam bude dělat atd.. horší jak zlín nebude, řekl bych že ten tým má sílu a podle skupiny klidně může hrát o postup... za to jaro ai to zasloužil nejvíc, a prece jen Sparta potrebovala pád na držku, pokládají nový tým ten se prorve predkoly budeme mit v Evropě 5 týmů protože sigma jestli neudělá výprodej a nechytne nějaký velkoklub tak to dá taky

Reagovat
mayday

Záleží na losu, hlavně u Sigmy. Může být los velmi slabej i naopak. Sparta objektivně sílu nějakou má, ale tam je tolik práce, že ty předkola můžou klidně zas promrdat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmě bych na postup do skupiny docela věřil, kdyby jim nikdo neodešel. Ale minimálně 2 klíčoví hráči odejdou... Jemelka, Plšek. Mají to fakt postavené na 12-13 hráčích, co hráli pravidelně celou sezónu (i zranění se jim vyhýbala).

Reagovat
mayday

Uvidíme no, los může být hodně přívětivej i těžkej.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
tnt03

Jablonec zcela zaslouženě

Reagovat
Kang & Kodos

Koukám, že největším letošním úspěchem pro fotbal v Brně je asi 4. místo v Sazka fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že letošní neprohrál se Spartou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ZB 07

a to jsem se ještě vykašlal na skládání sestavy pro poslední dvě kola.

Reagovat
iamek

Největší úspěch pro ně letos bylo jak pustili ToiToiku ze schodů a sejmuli svého fanouška nebo možná seděl i uvnitř

Reagovat
pingla

Však U19 je kousek od vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne

Reagovat
Coutinho10

nene 4. bych mel bejt ja, takze ZB07 koukam, ze se propadne az na 6. misto, protoze Vosic ho na lepsi skore preskoci

Reagovat
Kang & Kodos

I tak...

Reagovat
Coutinho10

to jo...fotbalisti Brna by se měli inspirovat, jak se má bojovat

Reagovat
ZB 07

Takže se zas ani do tý Evropy nedostanem, klasika

Reagovat
Coutinho10

o kousíček, ale aspoň si důstojně zastupoval zbrojovku

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Kangu Kangu, tak já ani nezměním sestavu z minulého kola a stejně mě neporazíš? Jak ses sakra dostal na druhé místo?

Reagovat
Kang & Kodos

Na poslední chvíli jsem vyndal Krmenčíka, protože jsem nechtěl spoléhat na to, že bude střízlivej

Reagovat
smazaný uživatel

sice slezsky tymy jsou 3 v nejvyssi lize, ale zas z druhe ligy spadly frydek i vitkovice

Reagovat
FruFru

Beztak zůstanou oba, protože nikdo nebude chtít postoupit

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak usti v druhy lize poslednich 5 zapasu a 5 vyher a zachrana na klidnem 10. miste

Reagovat
lada.sp

Reagovat
San Iker

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Tak co říct k nám, kádr nemáme rozhodně na to, aby se do posledního kola klepal o záchranu. Ale předpokládám, že to u většiny byl strašný nápor na psychiku a jak víme, sport dělá hlavně hlava. otázka je, co bude s kádrem, můj názor na hráče, co by měli odejít je všeobecně znám. Škoda jen, že ten lempl dal zrovna dneska gol

Uvidíme, kteří žoldáci zůstanou a kteří budou chtít jít pryč. Těším se na aktivitu na přestupovém trhu.

Jinak příští rok doufám fakt ten klidný střed, o záchranu už prosím ne

Reagovat
smazaný uživatel

Rikejte si co chcete ale strama by po tom kolapsu plzne na jare jeste udelal i ten titul

Reagovat
dondinho

Tak určitěě...ta bodová smršť v těch prvních zápasech tomu nasvědčovala...nebo by si to už sedlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podlě mě Šilhavý ho mohl reálně mít, kdyby neodepsalo vedení Slavie celou sezonu po půlce a negratulovali Plzni k titulu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
John Obi Mikel

Těžko říct, bodově jsou na tom s Trpišem tak podobně.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kepy_FCB

GKS Jastrzębie (60) + Piast Gliwice (30) cestují na zápas Banik - Brno zastavuje policie na stanici Český Těšín

Brno ma dražbu asi se všemi

Reagovat
smazaný uživatel

Kepy drz hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Pohon si na internetu...

Reagovat
Kepy_FCB

Karvina v lize vyhon si na hajzlu...

Reagovat
božský John

V zime jsem tady hloupe nadaval na vedeni, ze privedli Radu. Za to se panu trenerovi omlouvam. Na tiskovce krasne nalozil uplakankum z Olomouce ❤

PLUKOVNIK > KRAL

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

Už jsem na Twitteru popíchnul pana Janegu...

Reagovat
Kaspar

co se stalo na tiskovce ?

Reagovat
monty25

Dneska nic.

Reagovat
Kaspar

ale johny jak tam pise ze na tiskovce olomoucakum nandal

Reagovat
monty25

Tak to nevím, já myslel jako s panem Janegou nic...

Reagovat
PavlíčeQ

Jílek před týdnem řekl, že ta naše výhra v edenu je zarážející, tak se k němu Rada v několika minutách vyjádřil

Reagovat
Kaspar

ale jak kurva

Reagovat
PavlíčeQ

Tady si to najdi, bylo to někde v půlce

https://www.facebook.com/FKJablonec/videos/10156138844615211/

Reagovat
ratusek

Dobře Rada Jílek už minule se projevil, jak žaloval na nás

Reagovat
Funkmaster

Jenom vyjádřil svůj názor na hru Baroše, ty primitive.

Reagovat
ratusek

Jílek neumí prohrávat, to je celý

Reagovat
smazaný uživatel

Sem na něj hrozně zvědavej v EL

Reagovat
ondrasch77

Si mázne Arsenal na chleba doma i venku

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Tak co pane JANEGA, trenér z pravěku dovedl tým z 8. místa před Spartu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

omluvila se vůbec ta novinářská žumpa?

Reagovat
ratusek

to jsem ani neviděl, hnus

Reagovat
John Obi Mikel

Souhlasím, ty novináři nemají ani trochu úcty.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Funkmaster

Krásně si ten buran poplakal, řechtačko.

Reagovat
sosna

Ten chlapec z Olomouce zpochybňuje fotbal v očích lidí. To asi myslí ty lidi co neviděli západ Jablonec - Příbram v květnu 2016. Ale pro někoho krásné naložil. Plukovník.

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě bych přidal Teplice - Olomouc, stejný den. To byl úplně stejný hnus

Reagovat
John Obi Mikel

Ale o tom Jílek mluvit nebude to bylo v POŘÁDKU

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem mu nevěřil a dost mě překvapil

Reagovat
db18

- Jste rozčarovaný z pátého místa?

HAPAL: „Docela na mě tlačíte… Mužstvo jsem převzal v nějakém stavu a vy musíte zhodnotit, jestli se to někam posunulo. Já mám pocit, že mužstvo se zvedlo jak výsledkově, tak herně.“

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já jsem taky spokojenej.

Reagovat
Zaschrona

Pod Stramaccionim mela Sparta prumer 1,74 bodu na zapas.

Pod Hapalem mela Sparta prumer 1,82 bodu na zapas.

Muzstvo se zvedlo.

Reagovat
db18

Z 5. na 5. místo.

Reagovat
Kang & Kodos

!!!!

Ale víceméně to odpovídá. Nepatrnej progres tam byl, ale že by z toho kdokoli skákal radostí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ščága viděl okamžitou změnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný light. Ať vypadne

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
langosh

Tak já bych ho hodnotil po přípravě a po výběru posil. Teď je to trochu brzo....

Reagovat
db18

1. výběrem je Ďurica, ne? Už jenom za to bych ho někam zavřel...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Kralovsky kopnutnuta penalta Filla ? Klidne jo bo sve osobni statistiky obetovat ve prospech Baniku. A za ty penize to stalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Schumacher hodně slušně. Z Dortmundu do druhé české

Reagovat
db18

Tak původně šel na testy do Pardubic, že jo...

Reagovat
C-M@ster

Jj, všichni místní sparťani jsou z toho na větvi

Reagovat
monty25

Náhodou, dneska na Strahově jsem od pár fanoušků slyšel mj. "Tak jsme vládci Prahy, no a coooo"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kritiku Hapala absolutně nechápu. Mužstvo šlo herně jednoznačně nahoru. Ustálil sestavu, vyndal z ní Lafatu a Chaima. S tím co měl k dispozici hrál víc než dobře.

Reagovat
db18

Jenže Lafatu mohl vyndat ze sestavy jenom proto, že ho do sestavy vůbec vrátil...

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť naopak tam zase nacpal Lafatu a teď tam začal dávat i Ben Chaima.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tak zázračně to nezvedl. Odečti Stanciovy zázračné góly a možná bude horší než Straciatella

Reagovat
John Obi Mikel

Odečti potom ale taky góly Stancia ze začátku jara pod Strammacionim

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeden? Můžu no... 1,74 bodu na zápas Straciatella a 1,81 Hapal před odečtením. Bez Stanciua 1,45. A že to kolikrát od Sparty krom jeho gólu zrovna oslava fotbalu nebyla...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jenže Lafatu mohl vyndat ze sestavy jenom proto, že ho do sestavy vůbec vrátil...

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlel jsem nad tím, že bych si dal tu práci a vypsal příspěvky všech, kteří na nás na jaře plivali, vysmívali se, posílali nás už dávno dolů.. Ale seru na to, jsem strašně šťastný, že to nakonec vyšlo, i když po zápase s Duklou už jsem i já přestával věřit.. Tahle sezóna byla pro mě asi nejtěžší od té doby, co jsem začal fandit Baníku a to co jsem zažil na jaře, bych nepřál nikomu.. Sice je to jen fotbal, ale i tak..

Na závěr přeju Miguelovi nepodařený tiket na sestup Baníku a za 2. je tady někde Neri? https://www.imgup.cz/image/LOk9

Reagovat
Banikovec7

Těch pár minut mezi gólem Karviné a naším gólem

Reagovat
smazaný uživatel

Málem jsem se zhroutil..

Reagovat
SuperBanikovec

Já naštěstí zjistil že Karviná vede až po nejsem gólu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Po Dukle jsem vsadil pri kurzu 8.3 naše umístění do 14.mista a dnes mi ta výplata ty nervy aspoň trochu vynahradila

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolik jsi to dal? Litr?

Reagovat
Baronne

Spíš než ty který Vás posílali dolu, kde jste skoro skončili, by někdo měl vyzdvihnout ty z Vás, který tady arogantně psali, že budete na 6-10 místě, a někdo Vás dokonce posílal i do pohárů..

Reagovat
iamek

Co předvedli fans Brna zhruba mezi 10-15 minutou nemělo chybu . Jsem se málem pochcal smíchy i když tam šlo o zdraví. Snad fan bude v pořádku

Reagovat
Banikovec7

A pak panika a sundávání vlajek při příchodu ultras pod ochozy na přípravu chorea.

Reagovat
iamek

Jo to bylo taky pecka . Ale tam bych to i chápal.

Reagovat
tnt03

Nebylo by nějaké video? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Karvina pry hrala zapas sezony. Hm. No jo, no ..

Co se tyce nas....

Ty pico... Az zitra, ja ty nervy musim se svym vernym pejskem prodiskutovat do rannich, nedelnich hodin. HAF HAF

Reagovat
Figi

Kdyz drevak filo nedal penaltu a karvina hned na 1-0 tak vam hodne.lepilo

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi, chcipnes pristi sezonu, cigane spinava :-)

Reagovat
Figi

To vis ze jo. Farmu si z vas udelame teda o rok pozdeji

Reagovat
smazaný uživatel

Bez peněz? Jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych dodal, že pokud bude mít vedení rozum, tak velká část kádru může zůstat i pro příští sezonu. I když ale Bary ještě sezonu dá, tak to chce přivést aspoň 1 pořádného útočníka. A Poznara bych klidně nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak Diop vykopal záchranu

Reagovat
Banikovec7

Podle VB chtějí asi 3 hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to říkal? No, jednoho do útoku to je jasné, pak asi obrana a možná střed zálohy jako alternativa k Hlinkovi?

Reagovat
Banikovec7

https://twitter.com/MichalKvasnica/status/1000436067642769408 Já bych to viděl asi jako ty, s tím, že ten obránce by měl být levý, Fleišman snad každý zápas končí zraněný, navíc už má taky věk. Pak otázka jak to bude s Hrubým, jestli zůstane nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, vlevo je alternativa Granec. I když víme jak to vypadalo. V záloze je lepší. Napravo je sice Pazdera, ale ten kvalit Fleišmana nedosahuje a o Bredovi si myslím své.

Reagovat
Banikovec7

Tak jako být to na mě, tak těch hráčům vyměním mnohem víc Ale chápu, že to zase nechcou celé přestavovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Němčoura z Jihlavy!

Reagovat
ratusek

Reagovat
iamek

Jen tři ?

Reagovat
Banikovec7

Ale zase vlastně prý už máme podepsaného Pavlíka, tak nevím...

Reagovat
iamek

Ten z Brna ?

Reagovat
Banikovec7

Jo

Reagovat
ratusek

psychopat a ještě hraje hovno na stoperu

Reagovat
SuperBanikovec

A pokud si dobře pamatuju měl na Baník nějaké kecy. Doufám že tohle je jen kachna.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu dle Brňáků byl jedním z 2-3 hráčů, kteří něco na tom hřišti předváděli.. Ale taky bych byl radši pro zachování dvojice Prochy-Šindelář.

Reagovat
ratusek

třeba Prochy fakt odejde a tohle je náhrada. Kdo ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych strašně chtěl zpátky Frydrycha.. Uvidíme, jak se to vyvine. Zájem určitě zase bude..

Reagovat
Mirek na tenisu

Z Prahy do Ostravy? Z evropského poháru do spodku kaprligy? To snad nemyslíš vážně? Hráč základu v Edenu?

Reagovat
ratusek

Vždyť na něj Slavisti jen nadávají

Reagovat
PlackaSKS

já ho mam třeba rád a jako záplata je super, ale na základ prostě nemá... na stoperu jsou lepší a on bohužel není bek. má třeba skvělý zpracování, ale přihrát nedokáže ani na dva metry... pokud nebude mít ambice hrát základ, tak at určitě zůstane

Reagovat
salami

Slavia bude v létě hledat posily primárně na 2 posty, na křído a na levýho beka, což znamená, že chtěj Frydrycha posadit, já ho mám rád, je to dříč a poctivec, nechal bych si ho jako alternativu na stopera a na beka, zahrál by si dost, ale pokud bude chtít hrát základ a bejt důležitou součástí týmu, tak to bude mít příští sezonu ve slavii složitý

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
taws

To snad ne

Reagovat
John Obi Mikel

Miluju ty řečičky, co bude dělat Jablonec v Evropě, nebo že si Evropu nezaslouží, nebo že by si jí více zasloužil někdo jiný....

Když si vybojoval, ať v ní je. Máte se víc snažit

Reagovat
Banikovec7

Vždyť jim to tady snad všichni, kromě jednoho dementa, přejou.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nemyslím to jenom na Jablonec, ale to je skoro každý rok. Je to i jiných diskuzích. Že ten tým tam nic neuhraje, ale kdyby tam byla Sparta tak vylepší koeficient... a podobné bláboly.

Podobné je to i na druhém konci ligy. Ten a ten by neměl sestoupit, protože má skvělé fanoušky, kteří lize budou chybět. atd. Sestupuje ten, kdo skončí na sestupových pozicích. Tečka.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
tnt03

Ten tým si to prostě vybojoval. Tečka.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Figi

Presne tak. Vsichni maji.stejne sance si to uhrat. Aji kdbyb prohrali.vsechny zapasy, tak se ukazou v evrope a ziskaji hromadu.penez do.pokladny.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Rada je stejně největší trenérský sympaťák

Reagovat
ondrasch77

Je to chlap, co má koule narozdíl od různejch moderních pseudotrenérů...

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak se s ničím nesere a všechno řekne na plnou hubu. Tak to má být Doufám, že v té EL Jablonec neudělá ostudu už jen kvůli něj.

Reagovat
ondrasch77

Mám to podobně...

Reagovat
db18

To úplně ne, ale člověk se s ním aspoň nenudí...

Reagovat
tnt03

To rozhodně nenudí :D Když sleduješ zápas a vidíš pokaženou přihrávku, tak tam skáče jak kdyby šlápl na lego Gestikulace, kolikrát až na hřišti, když je u něj autové vhazování, ten kdo ho hází instantního seřváka. Skvěle se na něj dívá, jak tím žije

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně, Neri se nám nepřihlásil už 16 dní, očekávám tedy, že se prostě posral a sázku odmítá vyplatit. No škoda..

Reagovat
Frick

Pro fans Sigmy - nechtěli byste radši do 2. pk než až do třetího?

Reagovat
Frank Lampard 8

Na to se bude lépe odpovídat až podle toho, jakého soupeře dostaneme my a jakého Sparta.

Reagovat
Euphael

tak to nesmysl...sparta bude s jejim koef. lepe nasazovana

Reagovat
Erialdur

Upřímně jsem na to při zápase na tribuně myslel... Že je lepší možná postoupit alespoň třeba přes druhý a zažít nějakou radost v Evropě, ale na druhou stranu... Skončili jsme před Spartou. To stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

Něco tam jsou fakt lahůdky. Třeba zenit, Sevilla, Lipsko ve 3. předkole

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava

Já z toho pořád nemůžu. Porazili Plzeň i Slavii, chvíli byli snad devátí, a nakonec to proserou doma s Karvinou.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď mi došlo, že dokonce venku dali Liberec, to je fakt fail.

Reagovat
db18

Kdo letos nedal Liberec?

Reagovat
lampas

Slavia třeba...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani koupena výhra u libereckých roztahovacek nepomohla, takže to dopadlo fajn.

Reagovat
Figi

Psychika dela hodne.

Reagovat
Figi

Nabic hrat proti.plzni aa slavii.je.neco.jeineho nez jrat proti.Karvine. proti.top.tymum.hrajes na 200 procent ted jim.slo o vsechno a.hlava rozhodla. Karvina sla za vitezstvim.od prvnich minut a zaslouzene si.je povodila

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fajn, je dobojováno. Potažmo doprodáváno, doupláceno, dovypouštěno - jak je komu libo. Mně stačí to dobojováno.

Letos byla liga divná, už jsem to několikrát psal, ale znovu to zopakuju. Byla divná, ale zábavná. Takže si dovolím takový malý normální rozdávání velkých nenormálních trofejí.

První trofej je sdílená - pohár za nejušmudlanější souboj o titul získává Plzeň společně se Slavií, protože takhle by se o titul asi hrát nemělo.

Suverénně nejdelší dlouhý nos putuje do Jablonce a Rada ho může dělat na Spartu. Té to určitě vadit nebude, získává titul Bavič roku, tolik jsem se během jedné sezóny na konto jednoho týmu už dlouho nenasmál.

Olomouc získává Zázračné dítě ligy, přišli jako nemluvňata a pak zpívali a hráli tak, že ostatním padaly brady.

Brno přebírá pohár s nápisem "Flegmóš jára" - skoro všechny zápasy to vypadalo, že je jim to jedno.

A Ostrava má taky jednu speciálku - Král časoměřičů. Protože jejich záchrana nebyla za pět minut dvanáct, to byl tak mihotavý kraťoučký okamžik před dvanáctou, že jen v Ostravě teď vědí, jestli to byly setiny vteřiny nebo snad tisíciny. Každopádně ten zlomek času jim na záchranu stačil.

Ostatní mají smůlu. Ne snad že by si nic nezasloužili, ale už jsem je tolik nesledoval, takže si netroufám hodnotit.

Přeji všem příjemnou dovolenou a zároveň se už teď těším na další ročník naší báječné ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamo, to bylo 0000000,1 pred dvanactou :-)

Reagovat
Vasil

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Zlín by mohl dostat cenu, že po třech letech má konečně první výhru doma na jaře

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

doprodáváno, doupláceno, dovypouštěno

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
iamek

Idnes - KUWA legendarni: zapas za Banik rozhodl hrač ktery vypada jak haviř, co zrovna vyfaral.... DIOP je BŮCH !!!

Reagovat
smazaný uživatel

A Panik jiz namrdany na Stodolni

Reagovat
iamek

Genius

Reagovat
smazaný uživatel

Fleisman dostava sve pověsti, Prochy, Fillo, Sindy a dalsi v nudlisobotu. Ale co uz, je po sezóně.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Erialdur

Rada . I vítězit se musí umět.

Reagovat
ondrasch77

Však jo...,k tý vaší plačce neměl šanci se dřív vyjádřit...

Reagovat
Erialdur

Jedinej kdo pláče je on. Jílek pouze odpověděl novináři na přímou otázku, zatímco Rada si to očividně připravoval celý týden , protože to vytáhl sám. Každopádně si to užíjte. Mě radost ze 4. místa nepokazí, tím spíš, že Rada je trenér na půl roku. Pak to vždycky jde to kytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se na možné soupeře Sparty a může to být dost sranda: CSKA Sofia, Levski, Glasgow Rangers, Slovan Bratislava...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Aldeano

Rangers

Reagovat
Artaxerxes

Sevco by vyřadili jak nic

Reagovat
Frank Lampard 8

Jinak je docela paradoxní, že Jihlava sestupuje zrovna po této sezóně, kdy podle mě hráli na jaře nejlepší fotbal ze všech prvoligových sezon. Každopádně hráči jako Ikaunieks, Schumacher, Mara, Levin či Fulnek půjdou nejspíš za lepším. A s kádrem, který jim zůstane, bude těžší postoupit zase zpět mezi elitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně na tyhle hráče jsem myslel - jestli se jim bude chtít hrát druhou ligu. U Mary ale uplatnili opci, z Vlašimi přestoupil. Ikaunieks by odešel tak jako tak. Fulnek, Ljovin a Schumacher nevím, ale to jsou ligoví hráči.

Reagovat
PP

Snad nejsrandovnější ročník, co pamatuju.. Toto nejde ani zparodovat..

Reagovat
Kang & Kodos

„Mrzí mě jedna věc. A to, že někdo zpochybňuje naši práci. Vyhráli jsme na Slavii 3:1 a vyhráli jsme zaslouženě. Můj trenérský kolega po tomto zápase komentoval: „Jablonec uhrál překvapivý, až zarážející výsledek.“ Víte, kdo to řekl? Psali to v deníku Sport. Řekl to chlapec z Olomouce, Václav Jílek. Ten je ještě příliš mladý na to, aby zaváděl takové věci do fotbalu. Dává lidem podnět k tomu, aby zpochybňovali, jestli je fotbal čistý, nebo není. Olomouc hrála dobrý fotbal, má vynikající hráče a vedla před námi o 11 bodů. Jestli je to trenér, měl to uhrát."

král

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Pán

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

LEGENDA

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Funkmaster

Ten buran ani nedokáže argumentovat jinak než věkem, holt primitiv.

Reagovat
Snatus

Žumpa

Reagovat
havrys99

Reagovat
sosna

Dává lidem podnět k tomu, aby zpochybňovali jestli je fotbal čistý. Ten chlap trénuje mancaft předsedy svazu, ktery byl nedávno v teplakach a o jehož cinklym jaru existuje i divadelní hra a prohlásí tohle.

Reagovat
ondrasch77

Já nechápu sosna, proč se k tomu jako fanoušek Sigmy vůbec vyjadřuješ? Sigma potrestaná odpočtem bodů za korupci.... Navíc, pokud zmiňuješ cinklý jaro, tak to lze brát především v souvislosti se Spartou, nikoliv Jabloncem... Nicméně poslední zápasy Jbc- Příbram mě taky nasrali...

Reagovat
2Forty2

Potrestaná za vymyšlenou kauzu, kde nikomu nebylo nic prokázáno.

Radši se věnuj dáváním palečků pod komentáře, jak je Rada super, že se nebojí říct vlastní názor. Ale jakmile si to dovolí někdo jiný, hned je to uplakánek.

Reagovat
ondrasch77

Nic vymyšleného nebylo, Sigma se snažila Střížkov podplatit a zaplať pánbůh, že to ten gólman pustil ven, to že se k tomu nikdo ze Sigmy nedoznal, mě nijak nepřekvapuje, ale klidně si věř tomu, jak je Sigma čistá

Ano, Rada je super v tom, že jedná na rovinu, rozhodně to nezaměňuj za názory... Naproti tomu Jílek projevil názor, v kterém nepřímo někoho obvinil z ovlinění výsledku (bez shlédnutí utkání) - takže spíš než názor, tak nerespektování soupeřů a plácání prázdné slámy, nic víc...

Reagovat
2Forty2

Ať se ti to líbí nebo ne, soud všechny obžalované osvobodil. Důkazy neexistovaly. Nezlob se, ale víc věřím soudní moci než fanouškovi křišťálově čistého Pelty. A máš to trochu popletené. Ven s tím vylezl Kapr a ne nějaký gólman.

Jílek nikoho neobvinil. Odpověděl akorát na dotaz, co říká na výsledek ze Slavie. Mluvíš o respektu, tomu by se měl učit především plukovník. Ten se nedůstojně vyjádřil o kolegovi z branže, Jílek proti Radovi neřekl ani ň... A to nemluvím o dalších lampasákových výstřelcích.

Reagovat
ondrasch77

U korupce jsou někdy důkazy? I u toho zkurvenýho Ratha, kterýho policajti chytli se 7-mi míčema v krabici těsně po převzetí nejsou policajti schopni ani po letech prokazát, že to byla korupce... Jestli s tím na světlo vylezl Kapr nebo gólman je mi celkem fuk, FAČR vás za korupci potrestal a to je podle mě směrodatný...

K Jílkovi jsem se ti už vyjádřil... A Rada na rozdíl od spousty jiných, respekt k ostatním má..., že si nenechá srát na hlavu od cápka, kterej by mohl bejt jeho syn, je věc jiná...

Reagovat
2Forty2

Ano, budeš se divit, i v korupčních kauzách existují důkazy. Třeba takový Horník by ti mohl vyprávět. A pokud vím, soudní proces s Rathem není uzavřen, tak nevím, proč to sem pleteš a vydáváš to jako hotovou věc. Asi tě to překvapí, ale soudní procesy trvají i několik let.

Na tom Radovi se taky neshodnem. A asi je to dál zbytečné řešit. Rada je prostě nervák, který neumí kontrolovat své emoce. To co tu vždycky předvádí, když sem zavítá s nějakým týmem, škoda mluvit.

Reagovat
ondrasch77

Já vydávám soud s Rathem za hotovou věc? Ani jsem si nevšiml, nauč se chápat psaný text... Kauzu poměrně sleduju, takže jsem celkem v obraze...

Rada je možná nervák, nicméně rovnej chlap...

Reagovat
2Forty2

Tak proč to sem taháš, když byla řeč o uzavřeném soudním procesu? Mícháš jablka s hruškama. Nebo jsi mi snad chtěl ukázat, jak Rath nebyl odsouzen, když jeho případ nebyl dosud uzavřen?

Reagovat
ondrasch77

Proč to sem tahám? Možná, aby sis uvědomil, jak je těžké prokázat korupci, když mi tu tvrdíš, že Sigma neuplácela

Reagovat
2Forty2

Však to tu nikdo netvrdil, že je to brnkačka. Se prostě musíš smířit s tím, že žijeme v právním státě, kde rozhodují nezávislé soudy a ne svědek Peltovův. Důkazy neexistovaly. Bylo to tvrzení proti tvrzení. Soud všechny obžalované zprostil viny. Tečka.

Reagovat
ondrasch77

Odečtli vám body za korupci? Odečetli... Takže v rámci FAČR je Sigma korupčnický klub... Co na to soudy je mi v celku u prdele. Tečka.

Reagovat
2Forty2

Aha, tak mafiánský FAČR je u tebe víc jak soud. V tom případě už se s tebou nemá smysl jakkoliv dál bavit. Krásně ses odkopal. Opravdu svědek Peltovův. Až si vytáhneš hlavu z pr*ele, tak se ozvi. Do té doby čau.

Reagovat
ondrasch77

Soud samozřejmě není víc než FAČR...

Vysvětli mi prosím, proč vám teda FAČR odečetl body? Díky...

Reagovat
2Forty2

"Soud samozřejmě není víc než FAČR..." A proto se tu neustále odvoláváš na rozhodnutí pochybné organizace a ne toho soudu, co?

Tobě prostě nemá smysl jakkoliv něco vysvětlovat o mafiánských praktikách v prostředí fotbalu. Věř si dál FAČRu, jak je nezávislý a spravedlivý.

A opravdu bych to tady ukončil, nikam to nevede a navíc s někým, kdo razí názory typu: "Co na to soudy je mi v celku u prdele," si nemám, co říct. A asi ani nechci. Až z toho vyrosteš, ozvi se.

Ahoj a hodně štěstí ve skupině EL.

Reagovat
ondrasch77

Nevěřím, že je FAČR nezávislý, ani čistý, stejně tak jak se mi to snažíš namluvit ty o kauze Sigmy... Soud byl ukončen počítám pro nedostatek důkazů, což je pochopitelné, ale pro FAČR ten důkazní materiál pro prokázání viny stačil, aby na jejích základech potrestal Sigmu odečtem bodů... Když tě to tak sere, že Sigma je křišťálově čistá v tom hrozném korupčnickém systému, tak proč z FAČRu jednoduše nevystoupí nebo si nestěžuje na UEFĚ... Přijde mi, že používáš trochu dvojí metr

Reagovat
2Forty2

Tak už snad naposled...

Už se konečně prober! Neskutečný, co vypouštíš za nesmysly: soud důkazy k potrestání neměl, ale FAČR ano. Samozřejmě, že FAČR neměl žádné důkazy. Kdyby nějaké měl, tak je musí předložit soudu. Celé to potrestání Sigmy bylo na základě výpovědí Kapra a jeho malomocných hráčů, důkazy žádné. Tady máš ty mafiánské praktiky v akci. Jestli ti přijde normální někoho trestat na základě křivého obvinění, jsi pro mě duševní mrzák.

O čistotě Sigmy jsem nikde nic nepsal. Zejména za dob Kubíčka se o tom dá pochybovat. Jen tu od začátku tvrdím, že tato "kauza Kapr" je absurdní.

Perly typu: "tak proč z FAČRu jednoduše nevystoupí," to už snad ani ty nemůžeš myslet vážně.

A prosím, ve tvém vlastním zájmu, už neodepisuj. Čím dál víc se akorát ztrapňuješ.

Reagovat
ondrasch77

Ve svém vlastním zájmu odpovím Myslím to naprosto vážně, máš dvojí metr, kterej tu naprosto ukázkově předvádíš... Podle tebe je FAČR zkorumpovanej (ale jedinej důkaz pro své tvrzení nemáš), a uplácení Sigmy jsou mafiánské praktiky Kapra (na což důkazy taky nejsou, protože si to Střížkovští vymysleli)... tak to jo...

Reagovat
2Forty2

Ty seš opravdu prosťáček nejprostší. Vždyť jsem ti podal jasný důkaz o mafiánských praktikách (nezaměňuj s korupcí, o které jsem nic nepsal), co se na svazu děly/dějí. Jestli pro tebe není důkaz nekalého jednání potrestání někoho jen na základě jakýchsi pochybných výpovědí, tak už si opravdu začínám myslet, že máš nějaký pokřivený charakter. Vypadá to asi, že pro fanouška klubu, kterému jde FAČR na ruku, je to těžko pochopitelné.

Btw. náš právní systém ctí presumpci neviny, tzn. Sigma nemá co dokazovat, že neuplácela. Tuto povinnost měl naopak Kapr. Kapr logicky nic nedokázal, jelikož neměl žádné důkazy (pozn. pro prosťáčka: samotné výpovědi nejsou důkazy).

Ty dvojí metre!

Reagovat
ondrasch77

Pochybných výpovědí?... Z čeho usuzuješ, že ty výpovědi byly pochybné?... Mě se to naopak zdálo velice věrohodné a pochybné mi přišly výpovědi olomouckých aktérů, kteří u výslechů lhali jen se hory zelenaly...

Pokud je FAČR tak prohnilý a mafiánský, tak by si měl splnit svojí občanskou povinnost a jít to oznámit na PČR (navíc jsi mi o tom podle svých slov "podal důkaz", tak ho prosím podej i tam...)

Shrnutí - máš na všechno svoji pravdu a kdokoliv o ní chce polemizovat, tak je "prostáček", čímž jsi jen prokázal, že to trochu neunášíš... O své pravdě jsi mě každopádně nepřesvědčil... Nicméně musím uznat, že jsem se pár dní docela pobavil ...

Reagovat
2Forty2

Aha, takže, když já tě nařknu z toho, že jsi mě vykradl, tak má výpověď bude věrohodná, přestože nemám žádný důkaz.

Ne, s tebou opravdu nemá smysl se jakkoliv dál bavit, když nechápeš takovéto elementární věci. Ztráta času. Sbohem.

Reagovat
Funkmaster

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/fotbalova-asociace-penize-z-loterii-pelta-berbr_1805280600_miz

Tohle je už minimálně pátá korupční kauza vašeho vepře (cinklý jaro, dotace fačr 2017, soudkyně, syner), ale Jablonec dělal vždycky čistě!!

Reagovat
ondrasch77

Která je ta minimálně 5...?

Reagovat
sosna

Protože mi to přijde vtipný. O čistotě Českého fotbalu si snad nikdo nedělá iluze. A máslo na hlavě mají za tu dobu snad všechny týmy Sigmu nevyjímaje. A zrovna borec od Pelty začne někoho obviňovat, že zpochybňuje čistotu ligy.

Reagovat
ondrasch77

Pokud já vím, tak s tím začal spíš Jílek, kterého náramě překvapilo, že jsme vyhráli na Slavii a snažil se to zpochybnit...

Reagovat
sosna

Vždyť jen řekl, že výsledek byl zarážejíci, nic vic. A vzhledem k tomu, jak vypadalo finále poháru, to prostě překvapení bylo. A Rada kvůli tomu provzlyka půlku tiskovky.

Reagovat
ondrasch77

Mě na tom nepřipadalo nic zarážejícího... Naopak, nepovedl se nám jeden zápas, a to bylo finále poháru. Zarážející naopak je (při naší fazóně), že jsme ho nezvládli... Navíc nechápu, že to pro Jílka bylo tak fascinující, když viděl na vlastní oči asi tři neděle předtím, v jaké je Jablonec formě, když Sigma (která si podle něj zaslouží absolutorium) snad ani nevystřelila na bránu...

Reagovat
2Forty2

A přesto to skončilo 0:0. Stejně tak mohu říct, že na podzim jsme měli vyhrát my. Mimochodem byl nám odepřen pokutový kop... Ale to bychom se zase dostali na začátek začarovaného kruhu.

Reagovat
ondrasch77

a v poháru, když jsme u vás vyhráli, tak kolik jste měli kopat penalt?

Reagovat
sosna

Že to tak nepřipadlo tobě ale neznamená, že to tak musí mít všichni. Znám dost lidí, co byli z toho jednoznačného výsledku překvapení. Pří vší úctě k jarní formě Jablonce, Slávia doma není zrovna nějaké ořezávátko. Hlavně ale jen odpověděl na dotaz, že ho to zarazilo, nic víc. Jenže tím se dotknul plukovníkova ega, který to tam málem obrečel. Víc bych to asi neřešil.

Reagovat
ondrasch77

Sorry, ale Slavie v posledních kolech doma žádnej válec nebyla

https://www.livesport.cz/fotbal/cesko/1-fotbalova-liga/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Policie také zjišťuje, kdo poskytl alkohol třináctiletému chlapci, který se opil natolik, že musel být ze stadionu převezen do nemocnice. Vzhledem k jeho stavu se ani nedalo dechovou zkouškou zjistit, kolik alkoholu v krvi měl. "Věc bude pravděpodobně prověřována pro trestný čin podání alkoholu dítěti," uvedla policejní mluvčí.

Více na https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2017-18/336179/radeni-fanousku-brna-hozena-kadibudka-zranila-fanouska-opile-dite-v-nemocnici.html

Slušné představení Brno dnes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
niflheim

...na posraného i hajzl spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnoceni a par kratkych vet k hracum Baniku

Vasek - Poslal Vrta tam, kde ho mel poslat uz davno nekdo jiny... V prvni lize uz tolik nezaril jako v te druhe, nicmene si vzdycky odchytal svoje. Jeste jednou diky.

Sustr - Nepusobil dojmem, ze by mohl byt jednicka. Ale nejsis bude dobry partak na trenink i do kabiny. Pravidelne jezdil s tymem vsude i se zlomenou nohou. I takovy lide jsou pro chod tymu duleziti.

Lastuvka - Sice to trvalo, a vzal to hodne velkou oklikou nez se vratil, presto sem hrozne rad, ze se je zase zpatky doma. Od zacatku to byl muj favorit a vedl si znamenite. Nejvic cistych kont v lize od dob krale Klacka, to je na hydranta(zdravim slavisty) docela slusne :-)

Breda - Vecny a nekonecny predmet sporu fanousku Baniku. Podle me se stal podzimnim obetnim berankem, ale dvemi asistencemi proti Karvine se vykoupil snad u vsech. Se Spartou to byla hruza, ale kdyz cele jaro prosedel na lavce... tam se forma nabira tezko.

Azackyj - Na podzim tezka bida, ke cti mu slouzi gol v poharu do site Sparty a dobry jarni vykon proti ni. Jako nahradnika bych ho mozna prekousl i na dalsi sezonu.

Sindelar - Muz dvou tvari. 89 minut hraje prvotridne a o chvilku pozdeji je schopny vymyslet totalni ulet ze ktereho prichazi zkaza. Podzim nic moc, vedle Prochazky sel rapidne nahoru.

Psyche - PRYC,PRYC,PRYC! Kdo stal za jeho angazma by mel z vlastni kapsy uhradit naklady na jeho mzdu.

Granecny - Taky stridal lepsi chvile s tema horsima. Centr na Barose v prvnim kole nebo solo ve Zline, to jsou veci kteryma nejvic upoutal. Spis mu sedi koncovky zapasu kdy vedeme a muze uplatit svou rychlost.

Fleisman - O nem uz bylo napsano v prubehu jara dost. Vsem pochybovacum vcetne me dokonale zavrel hubu. Smekam a klanim se.

Pazdera - Na nej mela lecba Panikem nejvetsi vliv. Behem jara se stal stabilni oporou.

Prochazka - Pan stoper, nas Beckenbauer :-) Cim vic hral tim vic nabiral na jistote, skvela rozehravka, podpora utoku... Proste se povedl se vsim vsudy a jeste vytahnul spoluhrace okolo o level vys. Jeho udrzeni by byla mela byt jedna z hlavnich priorit.

Hlinka - Uz se z nej pomalu stava specialista na krasne goly z primaku proti nejvetsim rivalum. Po Opave to krasne kopnul i proti Sparte. Mnohdy nedoceneny, ale ja si bez nej zalozni radu zatim nedokazu predstavit. Jako jeden z mala si udrzel standart po celou sezonu.

Jirasek - V podstate splnil to co se od nej ocekavalo. Nahradnik, ktery nic nezkazil, nicim neurazil.

Hykel - Kdo to byl ?

Morgan - Zaujal v poharu na Sparte, ale to bylo tak vsechno. Dobre, ze je pryc.

Stana - Nejspis to neni hrac pro prvni ligu. Na podzim zazdil par tutovek, krome rychlosti nic neukazal. Asi pujde o dum dal.

Fillo - Prestupovy hit zimy. Malou produktivitu nahradil prikladnou bojovnosti. Pro nekoho mozna zklamani, ale za me se povedl.

Azevedo - Jako jeden z mala mel lepsi podzim nez jaro. Naladovejsiho hrace v tymu nenajdete. Kdyz ma den tak udela zapas, kdyz se mu nechce tak je na par facek. Docela by se mi libilo, kdyby po nem sahnul nekdo ze zahranici, Baniku uz nema co dat.

Hruby - Stejne jako Azevedo mel lepsi prvni cast sezony. Jeho strely z dalky jsou vystavni. Pokud pujde za lespim budu mu fandit.

Micola - Jak se to rika ? V krizi poznas charakter? V tomhle je Colek krasny priklad. Ve vnimani jeho osoby sem udelal beham dvou let obrat o 360 stupnu. From zero to hero :-) Nemel sem ho rad, zvlast po jeho angazma ve Slavii... Ale co vsechno odvedl a obetoval pro Banik kdyz bylo nejhur, to se snad ani neda popsat. Preju mu jenom to nejlepsi a hlave ZDRAVI !

Diop - ...

Poznar - Nojo, Poznygol... Pro me bojovnik a sympatak. Moc fotbalovosti nepobral, ale pro tym byl hodne dulezity. Kdyby zustal natrvalo tak bych se urcite nezlobil.

Baros - Nejdriv sem uz to nechtel zase rozmazavat, ale neda mi to... V zapasech kdy se lamal chleba zavrel hubu i posledni mrdce co mela drzost si na nej v Jablonci otevrit hubu. Jinak samozrejme legenda, kterou budou uctivat vsichni Banikovci jeste hodne dlouho. kdyby si jeste prodlouzil svoji uspesnou a bohatou karieru, tak mi udelal neskutecnou radost.

Kucera - Bilance hovori sama za sebe, tohle byla proste katastrofa. Presto mu preju do budoucna nejake angazma, kde si zpravi chut.

Panik - PRISEL,VYHRAVAL,ZACHRANIL. Diky Bobe !

A na zaver par slov k veci, kterou sem nosil v hlave uz dlouho, ale cekal na vhodnou prilezitost...

Banik napsal jeden z nejvetsich pribehu v historii nasi ligy, na tohle zmrtvychvstani se bude bude vzpominat jeste hodne dlouho. Jsem pysny na to, ze jsem mohl byt u toho :-) Narozdil od vetsiny, ktera si uz pripravovala kosik a altas hub na dalsi navstevu lesu u Taborska a dalsich ceskych luhu a haju, sem veril i po debaklech se Slovackem nebo Dukou. Takze to tady muzu zapichnout se cti a cistym stolem. Koncim na vrcholu a tak to ma byt.

Po vsemoznych prohranych volbach dostala zachranou Baniku EF kavarna dalsi tvrdy policek. Kdyby si uz konecne z toho aspon jeden neco odnesl bylo by to fajn... Nicmene zazil sem tady i zlate casy a poznal spostu dobrych lidi at uz je to banikovska banda, homeles, dolar, willi,BJ,muzajs...a spostu dalsich. Takze diky a odted se budem potkavat uz jen na fotbale :-)

MY JSME BANIK !

Reagovat
John Obi Mikel

Zvláštní, že jsi u Granečného nezmínil podzimní zápas se Spartou

Reagovat
SuperBanikovec

Fillo by měl ovšem ještě přidat i nějaké góly a asistence, bojovnost mu nechybí ale co z toho, a Azeveda bych se nezbavoval, techničtí hráči se u nás těžko hledají. A se Stanou se uvidí, dostal šanci proti Brnu a své si odehrál, až na tu chvíli kdy se vesral tuším Hrubému do střely.... Ale jinak souhlas, dobré shrnutí.

Reagovat
ratusek

Liquid si prostřelil doufám mozek a bude si svoje moudra muset šetřit 2 měsíce než každé kolo začne dávat analýzy takových výsledků, abychom sestoupili.

Kádr se musí zúžit o Diopa, Azackeho, Psychého, Hykela, Stáňu. Prostě lavička se musí celá kompletně vyměnit o buď nadějné nebo zkušenější borce a hlavně na lavičku přivést kvalitu, protože v kádru je tak 12 schopných hráčů hrát ligu. Otázka bude, kdo bude chtít pryč, protože třeba takovej Fillo nebude chtít dle mě mít zase nervy hrát o záchranu. kdo ví.

Bohužel hlavně takovej Diop jako Pánikův kůň zůstane

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Fillovi stačí zavřít hubu penězi, a bude hrát o záchranu klidně i další rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Colka jsi nejdřív miloval, pak nenáviděl a teď zase miluješ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Snatus

Další matematik

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
John Obi Mikel

Je Mičola zdráv? Nebo má předplacený rotoped?

Reagovat
ratusek

Dle mě byl odstřelen na vedlejší kolej

Reagovat
smazaný uživatel

S celým příspěvkem souhlasím, až teda na hodnocení Azeveda. Podle mě i na jaře hrál dost dobře a v mnoha zápasech byl jasně nejlepší. Rozhodně bych se ho nezbavoval.

Co se týče tvého působení, třeba si to brzy rozmyslíš. Trevor taky kdysi končil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Odchod se ctí

Reagovat
Mirek na tenisu

Ty jsi dokonce sledoval hráče a hru? A já myslel, že na Baník chodíš akorát vytahovat plachty při choreu a skákat Baník .ičo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Ve vnimani jeho osoby sem udelal beham dvou let obrat o 360 stupnu. -matematik

Reagovat
twelwer

Reagovat
Blasphemer

tl;dr

Reagovat
dondinho

Tak tohle vypadá na zabavení PC exekutorem...

Reagovat
smazaný uživatel

Okomentuj mi to, chci si to zítra přečíst a zapomněl bych Díky, teď nemám čas.

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, to víš že jsem na to zapomněl

Reagovat
twelwer

Pohode ked uz nikto aspon som ti tu hodil palec

Reagovat
raduinho

Jste leda hovno.

Reagovat
John Obi Mikel

Sparťani, vážně si myslíte, že by to s Italem bylo lepší

Reagovat
Aldeano

Ne.

Reagovat
ratusek

Každopádně 4 týmy v základních skupinách pohárů je pro nás luxus, který se asi nebude jentak už opakovat.

Sparta to předkolo dá, i když s novým trenérem pochybuji. Nemyslím si, že by si Hapala nechali, ale na druhou stranu by to na něj byl podraz, jelikož opustil dost lukrativní post u mládežnické repre na Slovensku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře a koho místo Hapala? Habance?

Reagovat
ratusek

Tak to nevím, ale ve Spartě nic logiku nedává

Reagovat
smazaný uživatel

Hlásím, že jsem sázku dodržel. Měl ten nick být ještě bez mezer, ale to mi nechtělo povolit, tak snad to Hokaido uznáš, že jsem to splnil a do 27.11.2018 tu tedy budu pod tímto nickem.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

za nick, za dodrženou sázku

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi Bůh. Vyžral jsi to Šafarčíkovi.

Reagovat
frankiefcb

Hokkaido ty pravé to si nemohl vymyslet něco lepšího

Reagovat
frankiefcb

*prase

Reagovat
Hokaido

Nechtěl jsem nic vulgárního, tohle mi přijde v pohodě.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
andrew96

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Posledni Kovboj

respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Je nás víc takovejch

Reagovat
SuperBanikovec

O co jsi se ty vsadil?

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřil, že pod Stramou uděláme titul ..

Reagovat
Hokaido

To jsem ani nezaregistroval. Jakej jsi měl nick předtím?

Reagovat
smazaný uživatel

To ti neřeknu, ale nejlepší hráč ligy určitě není Kopic, nýbrž Marek Matějovský .

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hokaido

Vítej.

Reagovat
Kixi Syhimour

za sázku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mirek na tenisu

Brno pro mělo bylo jasné už na podzim. Herně, kádrem atd. bylo nejslabší. Jihlavy je mi líto, ale ani výborné jaro nestačilo. Svědíka moc nemusím od doby, kdy z něho po extempore v Baníku dělali mučedníka. Baník se zachránil po velké haluzi, ale pro ligu je jeho účast samozřejmě plus. Ani herně nebyl nejhorší. Na jaře se drželi ultras. Žádné dýmovnice, žádné dělbuchy. Až na ten včerejší útok na sektor Brna. Bezmozci se vždycky najdou...

Reagovat
smazaný uživatel

11:20 Fanoušci Bena udělali škody za 25 tisíc

https://www.youtube.com/watch?v=QqS-yjzSOOU

Reagovat
dinss

Tak nám liga dopadla nadmíru dobře kromě sestupu Brna. Jihlava konečně spadla. Škoda, že do Bolky sel Weber jinak by je Uhrin snad k sestupu dovedl. Plšek s Ikaunieksem snad k nám společně se Skalákem, Houskou a radši bych přivedl Podaného z Dukly než Zeleného ale všude na něj jde chvála takže... Štursa první ligovej gól jinak Jablonec za to jaro zcela zaslouženě EL a jinak asi liga dopadla tak jak mela.

Reagovat
dinss

Tak nám liga dopadla nadmíru dobře kromě sestupu Brna. Jihlava konečně spadla. Škoda, že do Bolky sel Weber jinak by je Uhrin snad k sestupu dovedl. Plšek s Ikaunieksem snad k nám společně se Skalákem, Houskou a radši bych přivedl Podaného z Dukly než Zeleného ale všude na něj jde chvála takže... Štursa první ligovej gól jinak Jablonec za to jaro zcela zaslouženě EL a jinak asi liga dopadla tak jak mela.

Reagovat
db18

Hlavně, abychom si ještě rozmysleli Ekpaie...

Reagovat
dinss

Bohužel v lize asi není lepší pravý křídlo. Možná Masopust ale koho jinýho?

Reagovat
db18

Než Ekpai? Hora, Jovović, Azevedo, Fillo, Falta...

...nebo bych tam radši vyzkoušel i Provoda s Medvedevem, nebo křídlo zahraje i Žitný.

To Ekpai udělal za ten rok takový pokrok, že jsou z něj teď všichni udělaní?

Reagovat
Blasphemer

Jovoviče bych asi jako jedinýho bral raději než Ekpaie. Horu bych bral samozřejmě taky, ale podle mě je to hodně nereálné, když už jsme se ho jednou zbavili...

Jestli ti u Ekpaie vadí nevyrovnanost, tak Azevedo a Falta na tom nejsou o nic líp podle mě. Fillo už fakt ne. Stačí, že se možná vrátí střelec z Kypru.

Reagovat
db18

Zeman se taky vrátil podruhé... i když Horu bych primárně bral raději na podhrot, případně alternativu na hrot (buď on a nebo Ikaunieks)

Reagovat
Blasphemer

Zeman se vrátil zadarmo, ne? U Hory bychom vypadali jako kokoti, kdybychom ho kupovali od Teplic zpátky za patnáct nebo za dvacet.

Reagovat
db18

Zeman byl v Sionu jeden rok... myslím, že tam pár milionů přiteklo...

A u Hory teď nejsem stoprocentně jistý, ale nekončí mu teďka náhodou smlouva? (nebo to až za rok?)

Reagovat
db18

Aha, tak má smlouvu ještě na další sezonu, ale když nepodepíše, tak ho Teplice budou chtít střelit. Blbý by akorát bylo, že bychom se přetahovali s Jabloncem.

Reagovat
dinss

Nehrál Hora i na beku? Hora by nebyl spatnej ale pokud přijde Plšek tak by jsme meli tři hráče na CAM + Horu. Ale klidně bych ho bral. Je to asi jedinej český hráč, kterýho bych bral a i možná toho Jovoviče ale Pelta za něj bude chtít strašný prachy.

Reagovat
Blasphemer

Jo, jeden čas tam na beku hrál... a docela dobře.

Reagovat
dinss

Takže toho bych bral asi spíš. Ted si v podstatě můžem ukázat na každýho hráče krom S a asi i Jablonce protoze Pelta z toho chce hodně vytřískat.

Reagovat
dinss

Přesně tak. Jovovič je asi jedinej kdo vypadá líp než Ekpai. Hora je asi lepší na podhrot. Falta mel vybornej podzim ale jaro nebyl zas tak vidět, ne?

Reagovat
hefy

Já bych nebral ani Jovivče a Ekpaie a asi všechnu snahu radši narval do Skaláka.

Reagovat
Blasphemer

Skalák býval dobrý, jenže se bojím, že ta doba bez hraní soutěžních zápasů je u něj až moc velká. Hlavně, když u něj býval nejlepší jeho fyzický fond a bojovnost... o tohle mohl klidně za tu dobu přijít a kdoví jak dlouho by mu trvalo než by se vrátil do formy... jestli vůbec.

Ale pokud by nestál moc a ideálně se mu tam nějak povedlo vyvázat ze smlouvy, tak by ho vzal... to určitě.

Reagovat
dinss

Zeman taky rok nehrál. Já si myslím, že prostě přijde z PL mnohem lépe připraven než jsou ted naší hraci.

Reagovat
Blasphemer

Rok nehrál v Admiře, ne? A taky to na něm bylo dost vidět, když jsme ho pak radši vykýblovali.

Reagovat
dinss

V Sionu taky. ..

Reagovat
Blasphemer

V Sionu nehrál půlrok. Což je pořád o dost lepší než Skalák, který nehrál od postupu před rokem a už i v druhé polovině sezóny ještě v Champu naskakoval spíš jen občas.

Reagovat
dinss

Ale jak říkám...bude o level připraveny lépe. ..

Reagovat
Blasphemer

Někdo tu psal, že chce pokud možno zůstat žít v Anglii... Takže problém by u něj byla spíš motivace zas kopat kaprligu.

Reagovat
dinss

No ale kdy si zahrajes LM?

Reagovat
db18

Asi jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo z Kypru?

Reagovat
Blasphemer

Zabiják z Famagusty.

Reagovat
db18

Ďuriš... šel tam myslím na hostování.

Reagovat
andrew96

Těžko říct, jestli by byl pro vás posilou, ale ve Zlíně možná i nejlepší hráč. Třeba včera hrál hlavně v první půlce výborně.

Reagovat
hefy

Jurij už patří Senici.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit že přestoupil do Slovanu B. a v Senici teď hostuje.

Reagovat
twelwer

A zachvíľu možno slovanu

Reagovat
dinss

Provod hraje spis v útok, ne? Navíc Medvedev je snad na přestup na Slovensku. Raději bych mel v kádru Kratochvíla a Hlavatého. Navíc ten mladej Pfeifer byl taky zajímavej. Ale asi největší moje přání je Ikaunieks a Plšek.

Reagovat
Aldeano

Ekpai mi přišel super už v Liberci, určitě je to na 1igu nadprůměr. Naopak koukám jak se ti líbí Hora. Není špatnej, ale neřekl bych, že má na víc než na Teplice. To třeba Štípek, než se s ním začalo zametat mi přišel lepší. Fillo je snad nereálný ne? Ikdyž je to pro vás podle mě od začátku škoda, že se s ním přestalo počítat.

Jinak z ligy mi přijde zajimavý ještě třeba Budínský na AM (možná i Mašek) nebo na hrot Zajíc nebo Ayong, někoho takového bude určitě zkoušet i Jablonec na EL. A btw když se ti líbí Hora, tak Potočný se ti nelíbí? A s Řezníčkem se pro příští sezónu počítá?

Reagovat
Blasphemer

Mašek by byl sen.

Co se týče Řezníčka, tak Vrba nerad mění názory na hráče... takže když ho jednou poslal jako nepotřebného hostovat, pochybuju, že se bude něco měnit. Kdyby byl mladší, tak možná...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Potočák má jen standardky, jinak je k hovnu... Ayong k nám má přijít v létě na testy...

Reagovat
Aldeano

A z těch křídel mě napadl ještě Acosta a Ashiru. O Acostovi se už mluvilo, když byl u vás Pivarník ne?

Reagovat
db18

Jo jo... Ashirua bych taky bral, ale u něj zrovna platí, že je taky labilní... navíc stejný případ jako Zeman... ale když by se naučil, kdy odcentrovat, tak by byl neskutečný.

Reagovat
hefy

Mašek i Budínský.

Reagovat
smazaný uživatel

Skalák

Reagovat
Blasphemer

Proč?

Reagovat
db18

Přijde mi hodně nevyrovnaný... a pořád mám v paměti jeho zápas na Štruncákách v dresu Liberce...

Reagovat
Blasphemer

Tak zase který naše křídlo je vyrovnaný, kromě Kopice?

Reagovat
db18

Pilař

Ale spíš než nevyrovnaného hráče za 20 mega bych byl radši, kdyby dostal šanci někdo z dorostu/Sokolova.

Reagovat
Blasphemer

Tak s Pilkou se podle mě už moc nepočítá.

Reagovat
dinss

Pilař asi půjde.

Reagovat
lampas

Ekpai je těžce k ničemu. Průměrák, který možná zaujme jen tím, že je černej...Možná šel ale za ten rok ve Zlíne výrazně kupředu, nevím.

Reagovat
db18

Musel jít, jinak si nedovedu představit náš zájem.

Reagovat
Blasphemer

Jihlavy mi je dost líto, rozhodně měla spadnout radši Karviná, když už to bylo mezi nima dvěma.

Podanýmu je třicet, když konečně posilujeme, tak ať neberou další hráče, co budou ten věkový průměr ještě zvedat. Ještě na úkor Zeleného...

Reagovat
dinss

Jihlava si to zasloužila. V Karviný je alespoň peknej stadion a obě ty sezóny hrála peknej fotbal.

Reagovat
Blasphemer

V Karviný stejně fandí každej druhej Baníku. Navíc teď tam bude ještě Opava, což je na jeden region až moc řekl bych. Na Vysočině je hovno, i hokej tam šel letos do prdele, tak jsem jim přál alespoň ten fotbal.

Reagovat
dinss

Stejně tam přijde víc lidu než v Jihlavě.

Reagovat
Artaxerxes

Na ten hokej v druhej lize by šlo víc lida než na fotbal v první

Reagovat
Aldeano

Reagovat
salami

Příští rok už by konečně mohla spadnout Dukla, ten tým je v lize prostě úplně zbytečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně míň zbytečnej než Jihlava... Mají dobrou mládež.

Reagovat
smazaný uživatel

A vyprodukovaných hráčů = 0

Reagovat
Euphael

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Uwe háže buly

Jako ta částka by na puberťáky asi seděla

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to narocne, ale nakonec 13.misto.

Keine stress

A jak maji nekteri odjezdeno ? (I kdyz si nedelam moc velke nadeje, ze to tady bude hyrit velkýma cislama stravenych na sektorech... ).

14/1(Jihlava mi stale utika )

7x vyhnanství.

2x pohar.

Reagovat
smazaný uživatel

*14/15

Reagovat
smazaný uživatel

29/30... áčko pouze domácí Vítky

v poháru jen Jeseník, absence v Prostějově a Plzni

Reagovat
doNny

Doma 15/15

Venku 9/15 (Třinec, Žižkov, ČB, Příbram, Vítkovice, Táborsko, Pardubice, Olympia Praha, Hradec)

Pohár 2/3 (Jeseník, Plzeň ... absence Prostějov)

Reagovat
smazaný uživatel

Hura, aspon nekdo A dobra dochazka vy dva !

Reagovat
JarousFCB

"Doma" - 0/15

Venku - 15/15

Pohár - 2/3 (ACS, MB)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé. Faktor Vítkovice?

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak co rozprodej Jihlavy? Ja bych si docela umel predstavit toho Schumachera jako backup, nutne potrebujem posilit kraje obrany a on je navic perspektivni.

Reagovat
Uwe háže buly

Tlustý do Dukly.

Reagovat
ratusek

Schumachera k nám a bral bych Levina a asi i Fulneka.

Reagovat
Aldeano

I Mara se celkem rozehrál a z Vlašimi jste měli poslední dobou dost hráčů

Reagovat
ratusek

koho? Jen Bredu

Reagovat
Aldeano

Tak asi ne, já nevim proč jsem si myslel, že si Petržela vzál více hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Mara už ale podepsal smlouvu v Jihlavě. Buď přestup, nebo hostování z ní.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Najde někdo naše tipy na umístění v lize někdy před 1. kolem ligy, docela by mě zajímalo, jak se kdo trefil... Například já jsem oba sestupující trefil (jen v obráceném pořadi)...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno to nekde asi pod prevko dával Hokaido myslím. Ale přesně ti to asi neřeknu.

Reagovat
db18

Já trefil mistra.

Reagovat
ondrasch77

U tebe zcela nečekaně...

Reagovat
KingMaster13

V mém případě raději ne. Tipoval jsem, že Olomouc sestoupí

Reagovat
ondrasch77

Já ji měl jako 14....

Reagovat
KingMaster13

Taky slušnej tip

Reagovat
Hokaido

http://www.eurofotbal.cz/clanky/je-to-padesat-na-padesat-mirni-silhavy-pred-bate-optimismus-369616/#post9599032

Ale netipoval jsi tu. Ještě někdo rozjížděl jinou, ale tu nenajdu...

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
smazaný uživatel

Někdo odkaz na clanek s tipovackou pred sezonou?

Reagovat
smazaný uživatel

Milan je osobností ligy

Reagovat
smazaný uživatel

To je i bez ankety

Reagovat
lampas

Prej něco vyhrál Kleibl, je to pravda?

Reagovat
Mirek na tenisu

5. pořadí ve Sportce....86 korun

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele