HET liga - preview 1. kola

28.07.2017, 11:44, aktualizováno 30.07.2017, 09:19
Previews
Posledních šest týmů před sebou má start do nové sezony české nejvyšší soutěže. Sparta ve čtvrtek selhala v Bělehradu a náladu si bude chtít zlepšit v derby proti Bohemians 1905. Mladá Boleslav sbírá výhry a další hodlá přidat proti Olomouci, Liberec změří síly se Zlínem...
Slovan Liberec - Fastav Zlín  (neděle 17:00)
Své první utkání nového ročníku načne také Slovan Liberec, který dostal při losu tu výsadu začít doma. Před vlastními diváky uvítá Fastav Zlín, který má v poslední době s libereckým soupeřem velmi dobré zkušenosti a bude v nich chtít pokračovat.

Zlín se stal příjemným překvapením loňské sezony a za svou snahu obdržel výtečnou odměnu - zahraje si totiž základní skupinu Evropské ligy! Souboje s evropskými mužstvy budou hlavním lákadlem pro fanoušky ševců, ale nejprve se pozornost klubu musí obrátit na ligovou scénu. Hned první duel totiž nebude jednoduchý.

Start nového ročníku je vždy velmi náročný, především pak z hlediska fyzické kondice a mentální síly mužstva. Tím spíš, když se vedení klubu činí na přestupovém poli tak, jak se to povedlo ve Zlíně. Do sestavy se bude snažit probojovat hned osm nových posil, které mají pozvednout úroveň kádru a zlepšit jeho vyhlídky nejen v lize, ale také na evropské scéně.

Řady Zlína rozšířili hráči jako Holzer, Ekpai, Jiráček, Džafič, Podio, Železník, Bartošák nebo naposledy Duval a je jasné, že jejich aklimatizace a začlenění do týmu bude chvíli trvat. A to si velmi dobře uvědomuje také trenér Páník, který si mimo jiné pochvaloval také několik přípravných duelů.

Na tiskové konferenci řekl: "Začali jsme sezonu vítězstvím v Superpoháru. Odehráli jsme dvě velice kvalitní utkání v Polsku, zejména s Fulhamem. Kádr se rozšiřuje do kvality, nikoliv do kvantity, což je pro nás velká změna. Dříve sem hráči chodit nechtěli, nyní se karta obrátila. Přitáhli jsme opravdu početnou kvalitu," sečetl zkušený trenér Zlína.

Vzájemná bilance Zlína s Libercem je vzácně vyrovnaná, poslední dobou se však daří více týmu ševců. Za posledních šest duelů se jim totiž podařilo prohrát jen jednou, přičemž čtyřikrát stáli na straně vítězů. Zlínský celek by se velmi rád připravil na svůj vstup do evropských bojů tím nejlepším způsobem.

Proti němu bude stát výrazně obměněné a nepříliš posílené mužstvo Liberce. Slovan jakožto tradiční bojovník v první lize přišel o mnoho opor, jenže se mu je zatím nepovedlo adekvátně nahradit. Liberecký celek přišel například o hráče typu Martina Dúbravky, Milana Baroše či Tomáše Součka s Egonem Vůchem. Veskrze pilíře, které se mu budou velmi těžko nahrazovat.

To uznal i sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar. Někdejší populární útočník a historicky nejlepší střelec Slovanu v rozhovoru s médii přiznal: "Mnoho hráčů odešlo a ti, co přišli, jsou skoro všichni navrátilci z hostování nebo na hostování. Rozloučili jsme se s hráči základní sestavy, jako byli Dúbravka, Ekpai nebo Baroš. Dá se predikovat, že týmu bude trvat se s tím sžít. Bohužel se nám nepodařilo přivést nové pilíře, s čímž nejsme spokojeni."

Obdobné pocity měl i trenér Trpišovský. "Odešlo nám pět hráčů základní sestavy. Chceme vylepšit své loňské umístění, i když si uvědomujeme, že jsme jedním z nejméně posilujících týmů v lize. Uvidíme, jak si to u nás i u soupeřů sedne. Záležet bude především na prvních kolech, jak se bude mužstvo prezentovat," dodal zkušený stratég.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Kulhánek - Ševčík, Folprecht, Breite, Malinský - Pulkrab.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Janíček, Gajič, Bartošák - Ekpai, Traoré, Jiráček, Holzer - Diop, Beauguel.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.26 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Mladá Boleslav za sebou má úspěšný soutěžní start do nové sezony a sérii evropských výher bude chtít prodloužit i na domácí scéně. V prvním kole se na její půdě představí navrátilec do české nejvyšší soutěže Sigma Olomouc...

Mladoboleslavští začali soutěžní část letošního ročníku v Evropské lize a v jejím druhém předkole dvakrát porazili irský Shamrock. Dobře měli rozehraný i první duel třetího předkola proti Skënderbeu, v prvním poločase svého albánského soupeře jasně přehrávali, po změně stran ovšem ubrali plyn a nakonec na poslední chvíli utrhli výhru 2:1. Před čtvrteční odvetou jsou tak šance otevřené.

"Měli jsme hrozně moc šancí. Mohli jsme vyhrát 4:0, ale místo toho jsme si nechali hloupým gólem srovnat. To byla obrovská škoda. O to důležitější bylo, že jsme dokázali rychle zareagovat. Udělali jsme si to těžší. Ale máme jednobrankové vedení, i když jejich gól z venku má větší hodnotu. Máme to však ve svých rukou a pojedeme si tam pro vítězství a postup," řekl po utkání autor vítězné trefy Adam Jánoš.

Mladá Boleslav má proti Olomouci poměrně zajímavou bilanci a z posledních patnácti vzájemných duelů odcházela poražena jenom ve dvou případech. Nedaří se jí ovšem doma, kde Sigmu udolala v jediném z posledních čtyř klání.

Domácí mohou s výjimkou Kysely nastoupit v kompletním složení a o motivaci postaráno bude mít Tomáš Přikryl. Ten dříve barvy Sigmy hájil, pokud se navíc objeví na trávníku, připíše si na své konto jubilejní 150. ligový start.

Olomouc se dokázala skvěle vypořádat s nástrahami druhé nejvyšší soutěže a mezi tuzemskou elitu se vrátila v nejrychlejším možném termínu. Druholigovou tabulku opanovala a nic na tom nezměnila ani poslední tři kola, v nichž získala jenom dva body.

Hanáci přicestují do Mladé Boleslavi v kompletním složení. Změnit se přitom pokusí výsledky na trávnících soupeřů, k jejich sestupu před více než rokem vedlo i to, že venku nebodovali v posledních devíti duelech.

"Uvědomujeme si, že první liga je o něčem jiném. Ale věřím v sílu mužstva, které svou kvalitu loni ve druhé lize prokázalo, a myslím, že je schopné se porvat o střed tabulky. Samozřejmě, že jsme všichni natěšení na první zápas, byť proti nám bude stát soupeř z těch nejkvalitnějších," říká trenér Václav Jílek.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Čmovš, Stronati, Fleišman - Jánoš - Přikryl, Matějovský, Mareš, Fabián - Mebrahtu.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Sladký, Škerle, Polom, Vepřek - Manzia, Houska, Radakovič, Plšek, Falta - Chorý.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.95 - 5.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Bohemians Praha 1905  (neděle 19:00)
Sparta se v pražském derby s Klokany pokusí zapomenout na nepříjemný debakl z Evropské ligy a místo toho se revanšovat svým fanouškům prvními body. Utkání s Bohemians ale nebude snadnou záležitostí.

Jeden z největších favoritů na mistrovský titul HET ligy začíná před domácím publikem a jeho hostem je nedaleký rival. Sparta Praha přes léto hodně obměnila kádr a podařilo se jí přivést kromě zahraničního trenéra také nejedno zajímavé jméno. I proto jsou očekávání před začátkem ligy velmi vysoká.

Trenér Andrea Stramaccioni má před sebou velkou výzvu - dostat Spartu zpět do čela a pomoci jí k titulu. První utkání jsou však přinejmenším průměrnými výsledky. Ať už je to porážka v přípravě s Dynamem Kyjev, remíza 1:1 s nizozemským Vitesse či právě poslední a hodně nešťastné utkání předkola Evropské ligy. Domácí CZ Bělehrad totiž Spartu po nevynucených chybách pokořila 2:0 a letenští budou mít v odvetě co dohánět.

Tvář "železné Sparty" se přes léto notně obměnila. Vše začalo příchodem mladého italského trenéra Stramaccioniho, který sbírá jedno angažmá za druhým. Přestavba kádru pokračovala jmény z české ligy v podobě Dúbravky, Civiče nebo Štětiny, ale vedení klubu zalovilo také v zahraničních vodách. Do kádru přišli hráči jako Janko, Kaya, Mavuba nebo Ben Chaim, kteří mají pozvednout reputaci a kvalitu týmu.

Po fiasku v Bělehradě v to doufá i asistent Radoslav Kováč: "Pro nás bude strašně důležité, abychom zápas výsledkově, ale i lépe herně zvládli. Není to ideální soupeř, protože Bohemka bude složitá, ale věřím, že budeme hrát jinak než v Bělehradě. Zápas prostě musíme za každou cenu vyhrát," burcuje známá osobnost českého fotbalu.

Klokanům se proti Spartě dlouhodobě vůbec nedaří a jejich bilance s českým velikánem je hodně tristní. Bohemka obrala Spartu o body za posledních patnáct duelů jen čtyřikrát a to vždy jen formou remízy, na výhru čekají Klokani už hodně dlouho. Minulý střet na Letné rozhodl jedinou brankou v první půli Aleš Čermák, hosté se neprosadili ani jednou.

Hodně speciální utkání čeká hostujícího trenéra Martina Haška, který má s pražskou Spartou společnou historii coby hráč i jako trenér. Sám však nad tím prý moc nepřemýšlí a raději se věnuje mužstvu. Aby své hráče nabudil, dokonce vypsal ve spolupráci s místním řeznictvím netradiční prémii pro každého hráče.

"Po vyhraném zápase opékáme buřty v Uhříněvsi. Správce udělal nové speciální ohniště pro tuto příležitost. Jsem si vědom, že to není ideální výživa pro sportovce. Nicméně za určitých okolností je důležitější psychologická stránka. V případě, že vyhrajeme, tak vypíšu jako prémii pro každého špekáček. Pochopitelně ten pravý od řezníka, 99 % masa," láká Hašek na zdravou stravu.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Karavajev, Kaya, Štetina, Vatajelu - Mandjeck, M. Frýdek - Plavšič, Lafata, Šural - Janko.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Urdinov - Švec - Bartek, Mašek, Jirásek, Tetteh - Kabajev.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.35 - 10.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Stejně jako obhájce titulu z Edenu, i ligový vicemistr už má ostrý start do nového fotbalového ročníku za sebou. Plzeňská Viktoria vybojovala v prvním utkání třetího předkola Ligy mistrů na hřišti rumunského FCSB nadějnou remízu 2:2 a nyní čeká na západočeský celek úvodní kolo HET ligy.

Druhé mužstvo loňského ročníku po sérii trenérských výměn rozhodl povolat do akce osvědčeného Pavla Vrbu. Bývalý reprezentační kouč si do mužstva přivedl starého známého Daniela Koláře, jehož v seznamu posil doplnili průšvihář Čermák, jenž do Viktorky zamířil z Letné, či útočník Zbrojovky Řezníček.

To klub z Julisky se musel v letní přestávce potýkat se sérií odchodů. Asi nejviditelnějším oslabením je rozpad spolehlivé stoperské dvojice - zatímco elegantní matador Jan Šimůnek zamířil do maďarského Vasasu, Lukáš Štetina se stal jednou z mnoha posil pražské Sparty.

Zkušenost získalo mužstvo Jaroslava Hynka ve formě Martina Jiránka - bývalému hráči Liberce či Bohemians je už osmatřicet let, přesto je o jeho služby stále v nejvyšší soutěži zájem - po sestupu o patro níže, jenž bývalý reprezentant zažil s Příbramí, tak ostřílený obránce zůstává na prvoligových pažitech.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Limberský, Hejda, Hájek, Havel - Hořava, Ivanschitz - Kopic, Kolář, Zeman - Krmenčík
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Jiránek, Ostojič, Podaný - Tetour, Hanousek, Bilovský - Koreš, Holenda, Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.05 - 5.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Fotbalová liga je tady a Slovácko, jež v uplynulém ročníku české nejvyšší soutěže obsadilo dvanácté místo s pětibodovým odstupem na sestoupivší Hradec Králové, zahájí novou sezonu na domácím hřišti. Soupeřem mu bude Jablonec.

Ten po letech, kdy vystupoval velmi ambiciózně a dokonce si zahrál i evropské poháry, působí značně skromněji, čemuž nasvědčovaly i výsledky v minulém ročníku. V tom nakonec mužstvo Zdeňka Kluckého obsadilo osmé místo a kromě toho, že uzavíralo první polovinu tabulky, tak díky lepším vzájemným zápasům při stejném bodovém počtu přeskočilo největšího rivala, sousední Slovan.

Tým ze Střelnice v letní pauze opustil stoper Beneš, jenž se vydal na svou první zahraniční štaci do maďarské Budapešti. V kádru naopak zůstal Tomáš Hübschman - zkušený středopolař a bývalý člen reprezentace podepsal nový roční kontrakt. Kromě kapitána Jablonce se může Klucký spolehnout i na Ondřeje Mihálika a Vlastimila Hrubého - jak talentovaný mladý forvard, tak gólmanská jednička jabloneckých v klubu prodloužili dosavadní smlouvy.

Definitivně rozloučit se naopak musejí příznivci severočeského klubu s Tomášem Wágnerem, sedmadvacetiletý kanonýr, jenž v jarní části ligy hostoval v Karviné, ve Slezsku zůstává na přestup.

Celek, jež vede zkušený kouč Stanislav Levý poznamenal odchod Civiče, který si to namířil na Letnou. I nadále hodlá Slovácko sázet zejména na mladé hráče, což dvanáctý tým loňské tabulky dle expertů řadí k hlavním adeptům na přesun do druhé ligy.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Juroška, Hofmann, Šimko, Divíšek - Šumulikoski - Navrátil, Machalík, Daníček, Havlík - Kubala
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Jankovič, Pernica, Hübschman, Hanousek - Masopust, Trávník, Kubista, Zelený - Mihálik, Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.23 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
MFK Karviná - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Nováček z Karviné prožil loni povedenou sezonu, během níž si vyšlápl třeba venku na Mladou Boleslav a ukořistil cenný bod v souboji s trápící se Spartou. Se vším všudy to nakonec pro svěřence Jozefa Webera znamenalo třicet čtyři bodů, desáté místo a vcelku pohodovou záchranu v nejvyšší soutěži.

Stejné cíle si slezský klub klade i letos, a podobné přání mají i ve vedení Jihlavy. Vysočina se loni horko těžko zachraňovala a nakonec je před pádem do druhé ligy, jež postihl patnáctý Hradec Králové, zachránily jen lepší vzájemné zápasy s východočeským celkem.

Zatímco na trenérské sesli v Karviné se nic nemění, Jihlava do aktuální sezony vstupuje s novým koučem, jímž je Ivan Kopecký. Tomu zůstala k dispozici brankářská dvojice někdejších slávistů Hanuš - Rakovan, přičemž především první jmenovaný je oprávněně považován za jednoho z nejlepších brankářů ligy.

To Karviná musí vstoupit do ročníku 2017/18 s novou gólmanskou jedničkou - zkušený a spolehlivý Jan Laštůvka se stal nástupcem Jiřího Pavlenky v brankovišti Slavie a mezi tyčemi ho tak nahradí další muž spjatý s červenobílými barvami - na roční hostování z Vršovic do Slezska zamířil Martin Berkovec, jenž loni působil v Bohemians.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Moravec, Košťál, Hošek, Eismann - Šisler, Janečka - Štepanovský, Panák, Kalabiška - Wágner
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Tlustý, Kryštůfek, Krejčí, Rosa - Štěpánek - Fulnek, Zoubele, Hronek, Ikaunieks - Dvořák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.46 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FK Teplice  (sobota 20:00)
Fotbalové prázdniny jsou u konce a brány nové ligové sezony se otevírají dokořán. V rámci čtveřice zápasů, jež česká liga v sobotu nabízí, se před domácím publikem představí i pražská Slavie. Obhájce titulu tak bude chtít v Edenu navázat na parádní šňůru neporazitelnosti, která Bílkově partě přinesla překvapivý triumf.

Ostrý vstup do sezony však už mají svěřenci Jaroslava Šilhavého za sebou, když v úterý zásluhou proměněné penalty Milana Škody porazili v úvodním duelu třetího předkola Ligy mistrů BATE Borisov. Po mistru Běloruska do Vršovic zavítají Teplice - tým ze Stínadel byl v minulém ročníku příjemným překvapením soutěže a až do posledního víkendu bojovali Šmejkalovi hoši o účast v pohárové Evropě.

O mohutném posilování červenobílých toho bylo napsáno mnoho, i v teplickém kádru však došlo k několika změnám. Svou dlouholetou kariéru pod Stínadly završil ligový matador Štěpán Vachoušek, po ukončení smlouvy pak z klubu zmizel Brazilec Nivaldo.

Novými tvářemi v severočeském městě jsou naopak Jan Rezek, jenž si po sestupu s Příbramí změnou angažmá prodloužil svůj pobyt na prvoligových trávnících a dva mladíci, již do pátého celku loňské tabulky přišli hostovat z papírově silnějších celků - z plzeňské Viktorie do mužstva zamířil Jan Suchan a od svého aktuálního soupeře z Edenu tepličtí získali na hostování novou akvizici červenobílých Daniela Trubače.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Frydrych, Deli, Jugas, Flo - Souček - Mingazov, Altintop, Alvir, Zmrhal - Mešanovič
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob - Ljevakovič, Kučera - Fillo, Suchan, Rezek - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Baník Ostrava  (pátek 18:00)
Novou sezonu první ligy v pátek otevře souboj mezi domácí Zbrojovkou Brno a nováčkem Baníkem Ostrava, na jehož lavičce si Radim Kučera odbude trenérský debut v nejvyšší soutěži. Utkání má výkop v 18 hodin.

Baník se dokázal vrátit mezi elitu už po roce. V minulém druholigovém ročníku s vypětím sil odrazil nápor Opavy a skončil na druhém místě tabulky za Olomoucí. Přesto na místo kouče Vlastimila Petržely přišel Kučera ze Znojma.

Během léta se do Ostravy vrátil z Liberce bývalý reprezentační kanonýr Milan Baroš a další útočník Tomáš Poznar hostuje z Plzně. Posilou do obrany je Martin Šindelář z Olomouce, naopak zkušený stoper a bývalý kapitán Tomáš Zápotočný odešel zpátky do Příbrami.

Celkem povedenou přípravu slezského týmu zkalila prohraná generálka s druholigovým Třincem (2:5). "Výsledek mě opravdu naštval. Ale snad je lepší, že takový zápas přišel ještě v utkání nanečisto, než aby se to stalo v Brně," upozornil Kučera.

"Jejich síla je hlavně v domácích zápasech, kde za poslední dva roky moc neprohrávali. Já věřím, že u nás nastane nováčkovský efekt toho, že se hráči budou chtít předvést. Věřím, že začneme dobře," přidal k pátečnímu soupeři Kučera.

Brněnský trenér Svatopluk Habenec varuje před ofenzivou Ostravy. "Sledoval jsem výsledky i hru Baníku, jenž hraje systémem 4-4-2. Ten už moc týmů nepraktikuje. Ale tím, že Baroš, Šašinka a Poznar jsou velice dobří útočníci, tak chtějí mít na hrotu dva hráče. Na to se musíme nachystat. Určitě je útočná fáze Baníku silnější než obranná," upozornil Habanec. "Žádná omluvenka neexistuje. Potřebujeme získat tři body," dodal kouč.

Brňané v nové sezoně chtějí hrát na tři útočníky. Jedním z nich by měl být navrátilec Michal Škoda, který strávil jaro na hostování v norském Lilleströmu. Do ofenzivy Zbrojovka získala i Francise Koného a Alvina Fortese. Středopolař Tomáš Pilík se pokusí zaplnit místo po odchodu kapitána Pavla Zavadila do druholigové Opavy.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Šural, Pavlík, Kijanskas, Jablonský - Polák - Fortes, Pilík, Kratochvíl, Lutonský - Koné.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Breda, Pokorný, Šindelář, Granečný - Stáňa, Hlinka, Panič, De Azevedo - Baroš, Poznar.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.30 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Dukla Praha00000:00
 1. FC Slovácko00000:00
 Vysočina Jihlava00000:00
 Bohemians Praha 190500000:00
 Zbrojovka Brno00000:00
 FK Jablonec00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 Baník Ostrava00000:00
 Viktoria Plzeň00000:00
 Sigma Olomouc00000:00
 Slavia Praha00000:00
 Sparta Praha00000:00
 FK Teplice00000:00
 Fastav Zlín00000:00
 MFK Karviná00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1755)

Přidat komentář
PavlíčeQ

Konečně je to tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

a nešlo by, že bychom se ještě tak 3 roky sehrávali?

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
db18

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Figi

ubohy vykon z obou stran = 0-0

Reagovat
frankiefcb

no to opravdu nepředpokládám.

Reagovat
Lorcan

já se toho trochu bojím

Reagovat
frankiefcb

0:0 s naší obranou, těžko. 1:1 a nebo 2:1 (klidně to může dopadnout na obě strany), ale 0:0 určo ne podle mého.

Reagovat
smazaný uživatel

Logo

Reagovat
Sosi

Reagovat
vinetou

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eL

Reagovat
db18

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Wat

Matějů do Anglie za slušnej peníz?! Celkem vítaná věc pro místní fanoušky, nebo se pletu?

Reagovat
Kang & Kodos

Pro fanoušky Plzně určitě. Nechápu, jak tam toho lempla mohli udat. Tim překonali i našeho Mazucha.

Reagovat
ratusek

A co takovej Chrien

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

?

Reagovat
Sosi

už to mám... jedině dobře posílat hráče do zahraničí

Reagovat
exse

Pro Plzeň paráda.

Reagovat
Wat

Jo, tak jsem to myslel, ale nebyl jsem si jistej, jestli se mi to neplete s jiným hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetin

Reagovat
Puskas

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

3:1 (Kratochvíl, Prichystal, Škoda - Baros)

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Krony

Ale dva střelce jsi chytnul... i to skore - jen opačně

Reagovat
KingMaster13

Konečně je to tady Tak jsem zvědavej na Návrat krále

Reagovat
ratusek

Reagovat
Spalovač šancí

Začátek ligy a hned rozhodující zápas v boji o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, ten kdo dneska prohraje tak určitě sestoupí

Reagovat
Spalovač šancí

A pokud to bude remíza, tak spadnou oba ...

Reagovat
ratusek

Takže o sestupujících je jasno. No a o titulu se rozhodne taky hned v prvním kole.

Reagovat
Spalovač šancí

jj, Slovan vypleskne Zlín a bude vymalováno

Reagovat
andrew96

Branky Ekpai a Bartošák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Jo aha, to je naopak ale i tak to může být pravda.

Reagovat
Pablos

Slovan vypleskne Zlín ....ono je to vlastně oběma směry použitelný ta věta

Reagovat
Spalovač šancí

vl.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině Bááník, jedině Bááník, jedině Baník Ostrava!! 0:1

Reagovat
ratusek

Baníček

Reagovat
ZB 07

Konečně! Akorát jsme samozřejmě museli vychytat zase nejhorší termín

Reagovat
Greny

Nevim jak primo v Brne zde ale je bourka a lije

Reagovat
ZB 07

Já jsem paradoxně v Ostravě a je tu docela pěkně...tak snad se to odloží jak loni se Slávkou

Reagovat
Puskas

zažít domácí prohru s Baníkem v Ostravě - co může být víc?

Reagovat
ZB 07

To nevím no, naštěstí už budu během zápasu na cestě domů, takže snad večer potkám aspoň smutný Baníkovce v centru Brna

Reagovat
Puskas

proč by měli být smutní, když budou slavit výhru?

Reagovat
Hokaido

Protože jsou to Baníkovci.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Puskas

šťastnou cestu domů

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte si pusu, at je vam lepe pri fnukani :-)

Reagovat
KingMaster13

A paradoxně kdyby se ten zápas tenkrát neodložil tak si myslím, že by jste nás porazili, ten začátek sezony jsme měli strašnej

Reagovat
ZB 07

Zpětně si to říkám taky no

Reagovat
KingMaster13

Počasí nám dost možná zachránilo titul

Reagovat
smazaný uživatel

V centru Brna ani kapka

Reagovat
ZB 07

Škoda

Reagovat
C-M@ster

Dneska celkem slunečno, musím se kouknout, jestli se mi nerozpustila čokoláda v tašce.

Reagovat
Uwe háže buly

Pátek večer je nejlepší termín

Reagovat
ZB 07

Ale ne v 18...a na výjezd už vůbec ne.

Reagovat
Uwe háže buly

Výjezd mi nezajímá, domácí zápas je pro domácí fanoušky.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka Brno - Baník Ostrava. 0:0

Viktoria Plzeň - Dukla Praha. 2:1

1. FC Slovácko - FK Jablonec. 1:1

MFK Karviná - Vysočina Jihlava. 2:0

Slavia Praha - FK Teplice 3:1

Slovan Liberec - Fastav Zlín. 1:2

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc. 2:0

Sparta Praha - Bohemians Praha 1905. 1:1

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Tak jelikož máme těsně před ligou tak pojďme si dát tipovačku Vím, že už jí někteří provozovali na jiný diskuzi ale pár nás zbylo co si řekli, že to uděláme až v preview těsně před začátkem.

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Boleslav

5. Teplice

6. Liberec

7. Jablonec

8. Zlín

9. Dukla

10. Slovácko

11. Baník

12. Bohemians

13. Jihlava

14. Brno

15. Karviná

16. Olomouc

Nejlepší střelec: Škoda

Nejvíce asistencí: Čermák

Nejvíce čistých kont: Kozáčik

1. odvolaný trenér: Hašek

Vítěz poháru: Liberec

Reagovat
ZB 07

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Boleslav

5. Zlín

6. Jablonec

7. Teplice

8. Liberec

9. Baník

10. Sigma

11. Dukla

12. Slovácko

13. Karviná

14. Brno

15. Bohemians

16. Jihlava

Reagovat
Wat

Já bych to Brno s Jihlavou prohodil.

Reagovat
ZB 07

Nic takovýho!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Zlín 5? Na podzim budou mít dost a vzhledem k tradičnímu jaru by mohli být na padáka

Reagovat
KingMaster13

Padáka asi ne, kádr budou mít kvalitní a na jaře pak tu ztrátu doženou do 10 budou

Reagovat
ratusek

U kohokoliv jinýho byxh dohnání ztráty na jaře bral. U Zlína fakt ne

Reagovat
ZB 07

Slušně posílili a vzhledem ke kvalitě ostatních týmů to není nereálný.

Reagovat
ratusek

Jelkož my budem nejlepší tým z Moravy a Slezska, tak budem čtvrtí, supr

Reagovat
smazaný uživatel

Baník 9.???. I Brnák je z nich mimo, to nechápu. Začátek jim možná půjde, ale celkově budou mít problémy jako my.

Reagovat
ZB 07

Je to jenom tip, v tý slabší polovině stojí většina týmů za houby.

Reagovat
smazaný uživatel

1.Slavia

2.Plzeň

3.Sparta

4.Boleslav

5.Liberec

6.Jablonec

7.Teplice

8.Zlín

9.Dukla

10.Karviná

11.Slovácko

12.Bohemians

13.Brno

14.Baník

15.Sigma

16.Jihlava

Pohár: Zlín

Reagovat
Spalovač šancí

1. Liberec

2. Plzeň

3. Slavia

4. Sparta

5.-14. Arsenal, Benesz, nezajíma

15. Baník

16. Brno

Nejlepší střelec: Půlkrab

Nejvíce asistencí: MvB

Nejvíce čistých kont: Melichárek

1. odvolaný trenér: Vrba

Vítěz poháru: Baník

Reagovat
meno

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Bolka

5. Tepláky

6. Liberec

7. Zlín

8. Jablonec

9. Karviná

10. Dukla

11. Slovácko

12. Bohemka

13. Brno

14. Olmík

15. Jihlava

16. Baník

------

Škoda

Danny

Grigar

Levý

Teplice

Reagovat
vrabejka

1. Plzeň

2. Slavia

3. Zlín

4. Boleslav

5. Sparta

6. Teplice

7. Liberec

8. Jablonec

9. Dukla

10. Karviná

11. Baník

12. Bohemians

13. Olomouc

14. Brno

15. Slovácko

16. Jihlava

Reagovat
Pony Slaystation

1. Pivo

2. Židi

3. Rumuni

4. Pokora

5. Gottwaldov

6. Rozprodej

7. FK MB Slušňáci

8. Hools řehtačky

9. Synot

10. Vakuum

11. Bobíci

12. Střížkov

13. Olmíci

14. Poláci

15. Sestupující 1

16. Sestupující 2

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe je určitě na prvním místě Kokeš

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Hools řehtačky

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

Pfff, jediná pravá tipovačka je tady:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/je-to-padesat-na-padesat-mirni-silhavy-pred-bate-optimismus-369616/#post9599032

Už je nás skoro 60, což je dvojnásobek oproti loňsku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím proč jste si usmysleli že tipovačka bude tam, pitomost . Maj se dělat u 1. Prewie

Reagovat
Hokaido

Nevím jak jsi tu dlouho. (?) Tipovačky je převzatá z PL sekce a tam se to dává vždycky pár dní před startem ligy pod jinej článek. Kdyby to bylo tady, tak to půlka lidí nezachytí do začátku ligy. Snad nikdy to nebylo až v prevku. Je tak težký to pochopit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(vubec se neraly v potaz moje poznamky)

Reagovat
db18

Kdo to má za rok hledat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

1. Sparta

2. Slavia

3. Plzeň

4. Boleslav

5. Teplice

6. Liberec

7. Dukla

8. Jablonec

9. Brno

10. Zlín

11. Slovácko

12. Bohemians

13. Baník

14. Sigma

15. Karviná

16. Jihlava

Střelec: Chramosta

Asistence: Danny

Čistá konta: Kozáčik

1. trenér: Weber

Pohár: Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Boleslav

5. Jablonec

6. Zlín

7. Teplice

8. Slovácko

9. Liberec

10. Dukla

11. Karviná

12. Olomouc

13. Jihlava

14. Brno

15. Baník

16. Bohemians

Nejlepší střelec: Lafata

Nejvíce asistencí: Danny

Nejvíce čistých kont: Laštůvka

1. odvolaný trenér: Kučera

Vítěz poháru: Zlín

Reagovat
Kixi Syhimour

Plzeň

Slavie

Sparta

~ostatní~

Reagovat
smazaný uživatel

1. Plzeň

2. Slavia (Sparta)

3. Boleslav

4. Sparta (Slavia)

5. Zlín

6. Olomouc

7. Teplice

8. Jablonec

9. Liberec

10. Slovácko

11. Dukla

12. Brno

13. Jihlava

14. Karviná

15. Bohemka

16. BANÍK

Nejlepší střelec: Řezníček nebo Chram

Nejvíce asistencí: Danny

Nejvíce čistých kont: Laštůvka

1. odvolaný trenér: ten z baniku

Vítěz poháru: Sigma

Reagovat
monty25

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Boleslav

5. Liberec

6. Teplice

7. Zlín

8. Jablonec

9. Karviná

10. Dukla

11. Baník

12. Sigma

13. Brno

14. Slovácko

15. Jihlava

16. Bohemka

Nejlepší střelec: Milan Škoda

Nejvíce asistencí: Danny

Nejvíce čistých kont: Laštůvka

1. odvolaný trenér: Hašek

Vítěz poháru: Teplice

Reagovat
Aldeano

1. Plzeň 2. Sparta 3. Slavia 4. Bolka 5. Jablonec. Sestup Jihlava a Karviná. Nejlepší střelec Janko/Václav Kadlec, nejvíce asistencí Mavuba, 1. odvolaní trenéři: ve stejném kole Hašek a Weber, Vítěz poháru Sparta

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych se snad i vsadil, ale letos to dělat nebudu...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

1. místo – Slavia Praha

2. místo – Viktoria Plzeň

3. místo – Sparta Praha

4. místo – Mladá Boleslav

5. místo – Slovan Liberec

6. místo – FK Teplice

7. místo – Dukla Praha

8. místo – FK Jablonec

9. místo – Fastav Zlín

10. místo – Zbrojovka Brno

11. místo – Baník Ostrava

12. místo – Vysočina Jihlava

13. místo – MFK Karviná

14. místo – Sigma Olomouc

15. místo – 1. FC Slovácko

16. místo – Bohemians Praha 1905

Nejlepší střelec – Kuba Řezníček

Nejvíce asistencí – Pilík

Nejvíce čistých kont: Důbravka

1. odvolaný trenér: Hašek

Vítěz poháru: Viktorka Plzeň

Reagovat
cubinho

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Boleslav

5. Zlín

6. Liberec

7. Teplice

8. Jablonec

9. Sigma

10. Brno

11. Dukla

12. Baník

13. Slovácko

14. Karviná

15. Bohemians

16. Jihlava

Nejlepší střelec: Škoda

Nejvíce asistencí: Danny

Nejvíce čistých kont: Laštůvka

1. odvolaný trenér: Kopecký

Vítěz poháru: Slavia

Reagovat
db18

1. Viktorka

2. Slavia

3. Sparta

4. Teplice

5. Boleslav

6. Jablonec

7. Zlín

8. Dukla

9. Slovácko

10. Baník

11. Liberec

12. Zbrojovka

13.-16. Karviná, Jihlava, Olomouc, Bohemians (u všech si říkám "jasný sestup", ale nějak to nevychází )

Nejlepší střelec: Lionel Dolli

Nejvíce asistencí: MvB

Nejvíce čistých kont: Grigar

1. odvolaný trenér: Hašek

Vítěz poháru: Jablonec

Reagovat
db18

*nejlepší nahrávač Pilík (nevím jak jsem na něj zapomněl )

Reagovat
Pablos

kdo je Lionel Dolli ???

Reagovat
db18

Martin Doležal.

Reagovat
ondrasch77

Ty nám nějak přeješ Doli kanonýr roku a navíc Jabko vítěz poháru

Reagovat
db18

Tak pohár vám docela jde... navíc ta první trojka se asi bude rvát hlavně o ligu a než jednomu z té trojky dojde, že ta snaha už je marná, tak v poháru bude pozdě...

Reagovat
ondrasch77

Tak zrovna loni, kdykonečně o něco šlo, tak jsme vyfrčeli s nějakou 2./3. ligou... Jinak jsme byli ve finále snad 3 x během posledních 6-ti let... Ve skutečnosti si myslím, že kádry obou S, jsou letos tak sdvojené/strojené, že si to jeden z těch týmů pohlídá...

Reagovat
db18

Budou riskovat, že hráči uvidí stadion v Opavě a nebudou pak chtít za eSka hrát?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos

Nejsme hovada, aby se u nás zahraničním hvězdám brali žabky do sprchy

Reagovat
db18

Je fakt, že při přeřazení do juniorky na to můžete jít aspoň s citem a říct jim, že příště hrají na stánku, kam se vejde 200 tisíc lidí...

Reagovat
Kang & Kodos

Mohli by poslat Mavubu na rozehrání do juniorky, v pondělí se zrovna hraje

Reagovat
ondrasch77

Jinak já to vidím takhle:

1. Slavie (díky dobrým nákupům, navzdory Šilhovkovým herním metodám... )

2. Plzeň

3. Sparta (původně jsem je tipoval na 1. flek, ale po tom včerejšku jsem značně skeptický...)

4. MB

5. Jablonec

6. TP

7. Dukla

8. Zlín

9. LBC

10. Karviná

11. Baník

12. Slovácko

13. Bohemka

14. Sigma

15. Brno

16. Jihlava

Nejlepší střelec: Škodovka nebo Chramosta

Nejvíce asistencí: Petržela

Nejvíce čistých kont: Laštůvka

1. odvolaný trenér: Hašek / Habanec / Štramák ???

Vítěz poháru: Sparta

[reagovat]

Reagovat
Pablos

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Mladá Boleslav

5. Teplice

6. Liberec

7. Slovácko

8. Jablonec

9. Dukla

10. Zlín

11. Baník

12. Karviná

13. Olomouc

14. Brno

15. Bohemians

16. Jihlava

Nejlepší střelec: Škoda a Chramosta

Nejvíce asistencí: Přikryl

Nejvíce čistých kont: Laštůvka

1. odvolaný trenér: Habanec

Vítěz poháru: Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

1. Sparta

2. Liberec

3. Boleslav

4. Teplice

5. Zlín

6. Slavia

7. Dukla

8. Plzeň

9. Jablonec

10. Slovácko

11. Bohemians

12. Karviná

13. Olomouc

14. Brno

15. Baník

16. Jihlava

Nejlepší střelec: Janko

Nejvíce asistencí: Karavaev

Nejvíce čistých kont: Dúbravka

1. odvolaný trenér: Kopecký

Vítěz poháru: Liberec

Reagovat
Briggus

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Boleslav

5. Teplice

6. Zlín

7. Liberec

8. Baník

9. Slovácko

10. Jablonec

11. Karviná

12. Bohemka

13. Sigma

14. Brno

15. Dukla

16. Jihlava

Nejlepší střelec: Krmenčík

Nejvíce asistencí: Danny

Nejvíce čistých kont: Laštůvka

1. odvolaný trenér: Jílek

Vítěz poháru: Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je to tu

vidím, že PČR úřaduje od 1.kola v dušení Baníku, pátek 18:00 ideální termín pro pracující lid třeba do 16:30

Reagovat
Spalovač šancí

v pátek se nepracuje

Reagovat
Puskas

Tak 12. flek pro nás asi strop, každé vyšší by bylo milé překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Banikovec7

Dnes asi výhra v hledišti, prohra na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/D8RfU8x0Vzw

Král je zpět

Dnes výhra Baniku 2:1 !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

fantasy se dá hrát jen na sazce?

Reagovat
smazaný uživatel

uplne jak grecka liga, ale stale lepsi nez epojisteni

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

1.Sparta

2.Plzeň

3.Slavia

4.Liberec

5.Zlín

6.Boleslav

7.Jablonec

8.Teplice

9.Dukla

10.Brno

11.Karviná

12.Baník

13.Bohemians

14.Olomouc

15.Slovácko

16.Jihlava

Střelec: Janko

Asistence: Přikryl

čistá konta:Laštůvka

1.odvolaný trenér: Hašek

Vítěz poháru: Teplice

Reagovat
kecipep

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Boleslav

5. Jablonec

6. Teplice

7. Slovácko

8. Zlín

9. Liberec

10. Dukla

11. Karviná

12. Olomouc

13. Bohemians

14. Brno

15. Baník

16. Jihlava

Nejlepší střelec: GolGol

Nejvíce asistencí: Danny

Nejvíce čistých kont: Laštůvka

1. odvolaný trenér: Habanec

Vítěz poháru: Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip:

1.Sparta

2.Slavia

3.Plzeň

4.Mladá Boleslav

5.Teplice

6.Zlín

7.Jablonec

8.Liberec

9.Bohemians

10.Zbrojovka

11.Jihlava

12.Olomouc

13.Karviná

14.Baník

15.Slovácko

16.Dukla

Reagovat
Miguel19

Asi týden běží tipovačka a pak se stejně najde dement, co jí udělá i tady

Reagovat
Spalovač šancí

Klidně jmenuj

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (0:2).

Baroš, Poznar.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty předpokládané sestavy?? Jakože by Sus a Hrubý nehráli??

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka vyhraje 2:1, nevim ale vubec co od zapasu ocekavat..

Reagovat
Shevchenko

Nebudu mířit příliš vysoko, pro první sezónu po návratu mi bude stačit skončit v první desítce, skončit nad Brnem a Karvinou a vyhrát pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Největšim favoritem je Sparta protože narozdil od Plzne a Slavie nebude hrat poháry(pravdepodobne), ikdyz herni kvalitou je zda se zatím o parnik za Slavii a Plzní tak na soupere z ligy by to i tak mělo stacit, ikdyz nechtel bych ostatní tymy podceňovat...

Reagovat
Kepy_FCB

Nechapu proc vybrali nas zapas v Brne jako televizni uvodni zapas kdyz je to vzdy strasnej srackafotbal.

Reagovat
Greny

Proč? 4 kluby v poharech takze pulka ligy v patek hrat nemuze takze Ti zbyde Karvina s Jihlavou, Slovácko - Jablonec (to bude souboj Zajícu) a Liberec - Zlin

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude na FAČR sedět Berbr a jeho partička, tak na stadion nepáchnu. Sorry jako...

Reagovat
ZB 07

O2 se rozhodlo, že letos bude vysílat jen jeden zápas?

Reagovat
Greny

Přes prazdniny vysilali vzd jen jeden ne?

Reagovat
ZB 07

Aha, je to možný...

Reagovat
k0udy
Reagovat
Kang & Kodos

Máme normálně EF miniligu, ještě tam je pár míst volnejch

https://sazkafantasy.isport.blesk.cz/groups/59/invite/47d65d9894f5daa223028346cce9951c

Reagovat
k0udy

dik

Reagovat
nani92

aj ja chci

Reagovat
Kang & Kodos

Běž na sazkafantasy.sk

Reagovat
nani92

strach z víťazstva čobola

Reagovat
Kang & Kodos

Bysme tě diskvalifikovali, kdybys náhodou vedl.

Reagovat
Greny

Jenze pak by Fico musel psat dopis na Sazku

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Ty tu studuješ, Zayomír? Nebo čím to je, že českou ligu docela sleduješ?

Reagovat
nani92

už som doštudoval ale neštudoval som u vás, ani nič také, ale okrem PL sledujem našu aj vašu ligu, minimálne su zaujimavé, aj ked tá kvalita niekedy je diskutabilná a aj ked si prejdem diskusie, tak to človeka vtiahne

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KingMaster13

Většinou jsem na tuhle hru moc neměl čas ale letos bych si jí s váma docela zapařil, jdu do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz už nejde..

Reagovat
k0udy

Je to jen na 20 míst, což je docela nic moc no, tak ještě 10 míst volných

Reagovat
Greny

Zbrojovka : Melicharek - Sural, Pavlik, Kijanskas, Jablonsky - Pilik, Polak, Kratochvíl - Fortes, Kone, Lutonský

Snad za 3 body

Reagovat
Banikovec7

Ty vole tak to je sestava, Šašinka s Poznarem Sus vlevo

Reagovat
HorajzmAmmann

a ze bys jí napsal celou?

Reagovat
k0udy

Reagovat
Banikovec7

To se mi nechtělo psát, jsem myslel, že se to už někde brzo objeví. Vašek - Breda, Pokorný, Šindelář, Sus - Stáňa, Hlinka, Hrubý, Azevedo - Šašinka, Poznar

Reagovat
Banikovec7

Kuba Šašinka pro upřesnění, Ondra na lavičce, kde jsou 3 útočníci

Reagovat
Shevchenko

Jakubov je alternativa na stopera

Reagovat
Banikovec7

Tak snad se teda nikdo nezraní.

Reagovat
ratusek

snad bude kopat rohy někdo, kdo dokopne za prvního hráče

Reagovat
Banikovec7

Myslím, že všichni víme, kdo je bude kopat.

Reagovat
Hokaido

Jestli tohle skončí před Plzní, tak se odstěhuju do Indie a dám se na buddhismus.

Reagovat
Kang & Kodos

píšu si

Reagovat
exse

To si jako někdo myslí, že Baník bude hrát o titul, nebo Plzeň o sestup?

Reagovat
Puskas

ze střízlivých nikdo

Reagovat
Shevchenko

Oba střed.

Reagovat
Banikovec7

Bude to asi parádní podívaná, s takovýma dvěma kolohnátama vepředu, chudák Azevedo.

Reagovat
HorajzmAmmann

co je vůbec s Barym?

Reagovat
Banikovec7

Asi tam nějaké zranění bude, ikdyž Kučera tvrdil že ne. Ale na lavičce je, tak snad pak vyběhne.

Reagovat
smazaný uživatel

2 věže vedle sebe? Tomu Kučerovi fakt jeblo

Reagovat
exse

Kterej Šašinka? Lepší nebo starší?

Reagovat
Banikovec7

Starší a lepší.

Reagovat
exse

To šel tak nahoru? Když ten mladej byl lepší už před dvouma rokama, když jste byly ještě v lize.

Reagovat
Banikovec7

No uvidíme, já ho teď ještě pořádně neviděl, ale vypadá to, že se zvedl, do budoucna věřím víc Ondrovi, ale Kuba by teď mohl být platnější. Ikdyž nevím, jaký má smysl stavět ho zrovna vedle Poznara.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se tam vice líbil Ondra, Poznar je prostě kolohnát a starší Šašinka, když jsem ho teda viděl vypadal jako podobný typ. Ondra je daleko pohyblivější a aktivnější, ale jsem zvědavý.

Reagovat
Banikovec7

Jo jak píšu, k Poznarovi se Kuba moc nehodí, nevím co tím Kučera sleduje.

Reagovat
Puskas

nakopávání a bojovnost

Reagovat
HorajzmAmmann

V priprave nejlepsi hrac Baniku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Euphael

dneska Brno v hcp

Reagovat
Miguel19

Tvl ty ceny ve fantasy

Reagovat
Euphael

jake jsou ?

Reagovat
Miguel19

Myslím ceny hráčů

Reagovat
k0udy

některé strašně nesmyslné buď málo, nebo moc

Reagovat
Miguel19

Nejdražší obránce Sparty je Hovorka

Reagovat
smazaný uživatel

tam je toho zatím hodně divokého...když pominu posty,tak ty ceny jsou cucané z prstu pod vlivem

Reagovat
Hokaido

1. Není na nějakým serveru nějaký pěkný obsáhlý prvko k lize?

2. Bude ČT vysílat zápasy přes internetový vysílání nebo tam zase bude jen reklamní přestávka počas přenosu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Liga zacina zapasem urovni 2.ligy, to jsme to dopracovali

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

Tak kdo si zapne šlágr kola Zbrojovka Brno - Baník Ostrava? takovýto úvodní zápas mě fakt navnadí do dalších zápasů HET ligy

Reagovat
Miguel19

Já si dám. Pak když tak přepnu na Hospodu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň, že sis včera pochutnal na Spartě.

Reagovat
Shevchenko

Ty ses navnadil včera, co?

Reagovat
Teoretik

Kdybyste aspoň nekopírovali.

Reagovat
Shevchenko

Wtf koho?

Reagovat
Teoretik

Dole Každopádně do mrtvol se nekope, tak mě nechte užívat si klinickou smrt, do který mě Štramák dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to koukatelnější, než ta sračka, co jste předváděli včera. A to vám v pohárech přeju.

Reagovat
Kaspar

Jak brnaci vubec vitaj zpet Skodu, potom jak chtel za kazdou cenu pryc a ted je mu zbrojovka dobra zase ?

Reagovat
Greny

Je to rozdeleno tak 50 na 50, ale hodne mu pomohlo ze mame jen Koneho, jinak by to bylo mnohem horší kdyby zustal Reznicek

Reagovat
Kang & Kodos

Brno-Baník, Vlasta Vlášek za mikrofonem

To je start!

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak si jdi pustit vcerejsi zapas Sparty radeji

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bez Zelí nebo Karocha

Reagovat
andrew96

Reagovat
Feind

nejaky link?

Reagovat
monty25

Začíná nejlepší ročník nejlepší ligy na světě! Viva HET liga!

Reagovat
HorajzmAmmann

Stana

Reagovat
ratusek

co to bylo za zakončení dpč 3 před brankářem a asi ani nebyl offside

Reagovat
HorajzmAmmann

1. liga ma po roce zase poradnej kotel hosti

Reagovat
andrew96

To byla akce Snad se Plavšić a Danny dívají, jak se to tu hraje.

Reagovat
Miguel19

"Naprosto senzační moment"

Reagovat
smazaný uživatel

to používá na všechno..

Reagovat
smazaný uživatel

potencionál

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? "Nejčastěji používaný tvar je potenciál – tvar vychází z původní latinské formy. UJČ však uvádí, že je možné používat i řidčeji uváděný potencionál – ten však nemá oporu v původní formě latinského slova potentia."

Reagovat
smazaný uživatel

"ten však nemá oporu v původní formě latinského slova potentia"

Reagovat
Teoretik

v Brně mají prostě potencionál

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo

Reagovat
ratusek

Stáńa do piče už potřetí

Reagovat
Greny

Leva strana obrany zase špatná

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká škoda, že Brno moderní fotbalový stadion.Tam by ta atmosféra, navíc když by hráli třeba s Baníkem, byla famozní.

Reagovat
smazaný uživatel

*NEMÁ

Reagovat
ratusek

No právě, na Baník, Spartu a Slavii. jinak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že letos i se Zlínem.A hlavně v Brně lidi chodí rádi na sporty, ale holt tu nízkou návštěvnost dělá ten jejich stadion.Hrát za Lužankami, tak chodí v průměru 7-8 tisíc a kdyby hráli o poháry, tak klidně i 12-15.

Reagovat
ratusek

Nevěřím té mantře o tom, že Za Lužánky by mávnutím kouzelného proutku chodilo kolem 10 000. zvlášt když by hráli tak bídně jako loni

Reagovat
ZB 07

10 000 ne no. Chodilo by tak 15 minimálně.

Reagovat
ratusek

i po dnešním výkonu na urovni 3. ligy? tohle mi nikdo nenamluví

Reagovat
ZB 07

Jenže v Brně je ta situace trochu specifická. Švanciho rozlučka je jasným důkazem, že Lužánky znamenají skoro víc než samotnej klub. Jasný, kdybychom permanentně hráli hnusnej fotbal, tak by to nadšení postupně opadalo, ale minimálně první sezonu by bylo plno.

Reagovat
KingMaster13

Tohle se prostě těžko vysvětluje. Já mohu z vlastní zkušenosti uvést příklad u Slávie. Když jsme hráli na Strahově a já nevím drželi jsme se nahoře hráli jsme na 2-5 místě, tak si pamatuju zápasy kde bylo třeba i jen 3000 fanoušků, jen pár lidí v kotli. V Edenu? Nejmenší návštěvu pamatuju tak 6000 a to jsme byli v těch největších sračkách, kde jsme dostávali 7 od Teplic a tak. Přesto pod 6000 návštěva nikdy nepadla. U Brna by to bylo stejný. Za Lužánky by chodilo víc lidí ikdyby hráli 2. ligu. Baník s Bazalama by to měl též asi stejný.

Reagovat
Losinho

Chodil jsi tehdy vůbec? Měli jsme spoustu zápasů s návštěvou kolem 4500..

Reagovat
KingMaster13

Byl jsem třeba na zápase proti Liberci v závěru sezony 2003/2004. Z toho zápasu mám i fotky jak sedím na hlavní tribuně spolu s dalšími asi 300 lidmi, na protilehlý sedí dalších cca 100 hlav a pak je něco málo v kotli a přijelo asi 100 Liberečáků. Ofiko návštěva na tom zápase byla 2 500 hlav. A takových zážitků mám víc. Jasně, že přišlo víc lidí třeba na poháry, na derby. To ano ale pak byli zápasy kde to byl vyloženě trapas. I pod 2000 tuším, že jsme se jednou dostali proti Blšanům Fakt ten Eden nám pomohl jak svině

Reagovat
JarousFCB

Spíše reagoval na toto: "Nejmenší návštěvu pamatuju tak 6000 a to jsme byli v těch největších sračkách, kde jsme dostávali 7 od Teplic a tak. Přesto pod 6000 návštěva nikdy nepadla."

Reagovat
KingMaster13

Pokud to opravdu myslel na toto období tak ale opět si budu muset dát za pravdu. Jako je možný, že se to lehce pod 6 000 i dostalo ale furt kolem těch 6 bylo. Já spíš myslel průměrnou návštěvu. To si pamatuju, že jsme jí měli 3. nebo 4. nejvyšší i přesto v jakých hovnech ten klub byl. Fenin na hrotu, Škoda na stoperu, Čontofalský v bráně a Gecov v záloze, to bylo to největší dno ve kterým jsme byli

Reagovat
Losinho

jo.. spousta zápasů byla okolo 5000 a dobrej průměr byl hlavně proto, že na derby přišlo 16k a na Plzeň třeba 10.. celkovej průměr pak 7 a to v naší lize na to 3. místo stačilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik těch šancí ten Stáňa ještě chce

Reagovat
exse

Král už dominuje.

Reagovat
andrew96

Potencionál

Reagovat
Greny

Kone sprintem dozadu

Reagovat
Banikovec7

Mají ruchový mikrofon hned u kotle Brna ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ze ty pico

Reagovat
HorajzmAmmann

Atmosfera ze strany Brna taky super

Reagovat
Spalovač šancí

Jablonský slušný výkon

Reagovat
HorajzmAmmann

Stana ty kokote !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Stáňa do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Se Staňou bude dneska asi veselo

Reagovat
Banikovec7

Stáňa zatím

Reagovat
ratusek

Stáňa už mě dost sere nemá na to zakončit a furt zakončuje

Reagovat
Kluivert9

Zatím nejlepší hráč

Reagovat
C-M@ster

Bronislav Stáňa si dělá co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Totální fotbal.

Reagovat
Greny

Kratochvíl

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
dantetomas

Fotbal jak vino

Reagovat
jiriczeQ

naprosto senzační fotbal

Reagovat
Miguel19

Zádíčka ve vápně.

Reagovat
monty25

Zatím to má šťávu.

Reagovat
dantetomas

Tak u teba musi byt optimizmus na mieste, pri tom, co predvadza Stáňa

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni slušní lidé dnes fandí Brnu.

Reagovat
C-M@ster

Slušní lidé je tak dementní skupina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale di, ty brepto...

Reagovat
ratusek

jojo a loni celá republika Opavě

Reagovat
Kang & Kodos

Stáňa je nějaká verze Konateho?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to legalni verze, Konate je verze na cerno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Obrany na obou stranách snad ještě překonávají předpoklady.

Reagovat
Spalovač šancí

Dobře je tam Stáňa točí. A jak by to vypadalo, kdyby to byl kluk

Reagovat
HorajzmAmmann

Uz nas rezou !!!

Reagovat
ratusek

řežou Krále

Reagovat
smazaný uživatel

Být aktivní videorozhodčí, tak už je penalta

Reagovat
monty25

Reagovat
C-M@ster

Měla být penalta, ale sere mě formulace o přirozené poloze”, protože v přirozené poloze právě ruka je takto u skluzu... Nikomu není přirozený skluzovat s rukama u těla nebo za zády...

Reagovat
andrew96

Pro nestranné zatím super, snad to vydrží.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak zatim naprosto podle predpokladu

5-7

Reagovat
Banikovec7

Brno klasika, 90% pokřiků urážky soupeřů.

Reagovat
ratusek

hlavně jak tam má čt ruchovej mikrofon

Reagovat
C-M@ster

Nemá, jen prostě fandí nahlas...

Reagovat
Greny

Je pravda ze u nas se menilo misto kde je kotel

Reagovat
smazaný uživatel

máš se přidat do ligy pokud nebyl někdo rychlejší

Reagovat
andrew96

Už je konečně na hlavní?

Reagovat
Banikovec7

Vždyť to jde jasně poznat, že ten zvuk je blíž, než z kotle Baníku.

Reagovat
Greny

Sustr do branky?

Reagovat
ratusek

Pilík s Hrubým se budou předhánět o to, kdo to kopne víc na piču

Reagovat
smazaný uživatel

Pilík Nejprve do zdi, teď ani nedokopl.

Reagovat
Spalovač šancí

Ta modrá trička střídajících baníků pěkná, dresy ovšem nic moc. Brněnské dresy naopak téměř perfektní (stačí, aby se odlepily reklamy)

Reagovat
Banikovec7

Sudí už nás nech

Reagovat
Shevchenko

Děláte si prdel?

Reagovat
ratusek

ty kurvy už nás řežou od 1.kola

Reagovat
HorajzmAmmann

Bezte do pici... Ja chci hrat 2. ligu tam aspon nejsou opakovacky. Buzeranti

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Baggio si.ted neskutecne povodil stanu, ten mu muze nosit vodu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to v Brně, jak v Grand Canyonu - samej koridor.

Reagovat
FCSL

Zkoušíme Kvídu ze Zwolle, kéž by se chytil

Reagovat
Kaspar

co je zac ?

Reagovat
chytrejkluk

střední obránce, kdysi talent z Příbrami

Reagovat
Miguel19

Stáňa

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot

Reagovat
Shevchenko

to je kokot

Reagovat
Kang & Kodos

Stáňa To je fakt čistej Konate

Reagovat
ratusek

no nestraš, ještě nám začne trucovat

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole co to je

Reagovat
ratusek

tradiční zápasy. Baník jasně lepší, ale Brno jednou uteče a dá nějakej haluzák do toho nás řeže ten zkurvenej Proske

Reagovat
taws

nojo Opavak vymrdanej

Reagovat
HorajzmAmmann

Spicka 2. ligy loni > Stred tabulky 1. ligy a dnesek to jen potvrzuje.

Uz to mohlo bejt 0:3

Reagovat
Banikovec7

Zase bych nepřeháněl, Brno taky mělo ne zrovna malé šance.

Reagovat
ratusek

Brno vůbec netuší

Reagovat
Shevchenko

Už jsem chtěl napsat že pálení šancí pokračuje a hned gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ve FNL se Stáňa trefil jen v jednom zápase, to hovoří za vše.

Reagovat
Banikovec7

Robooooo

Reagovat
ratusek

joooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubý

Reagovat
andrew96

To vypadalo jako jeho 1. střela levou v životě.

A Němec je schopný omluvit i tohle.

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOL HRUBY

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool

Reagovat
Kepy_FCB

Goooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je docela válcuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl první gol ligy jak má být

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubýýýýýý

Reagovat
ratusek

tak gol roku máme po 28 minutách 1. kola

Reagovat
Shevchenko

Nádhera, čum na to Stáňo

Reagovat
Kepy_FCB

Tomuhle uz sudi nemohli zabranit

Reagovat
HorajzmAmmann

gol roku hned 1. kolo

Reagovat
ratusek

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Miguel19

Polák s Pilíkem vůbec neví která bije

Reagovat
monty25

Hrubý Takhle jsem ho v Teplicích vystřelit neviděl...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Šašinka s Poznarem, to jsou fakt dvě věže

Reagovat
ratusek

jinak ten Šašinka neskutečnej, zpracuje balon, podrží a dost rychlej. z něj něco bude

Reagovat
Shevchenko

A to minulý rok vypadalo, že je jeho strop druhá slovenská liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno zatím hrůza. Hlavně ta záloha hraje dost špatně.

Reagovat
Spalovač šancí

jděte někam, tady jde stream s dvouminutovým zpožděním

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Proč smazali všechny komentáře?

Reagovat
smazaný uživatel

tak už nic

Reagovat
ratusek

tvl tolik šancí a jen jeden gol z dálky to nás bude mrzet ještě

Reagovat
ratusek

jestli neporazíme tohle trapné Brno, tak nemáme v lize co dělat. to Brno je naprosto zoufalý

Reagovat
Miguel19

Červená.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Radar

A nám upřeli minimálně jednu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

ČT vysílá jenom dva zápasy za hrací kolo, ale stejně není schopná zajistit HD přenosák. Přitom na jaře 2012 byly všechny zápasy v HD.

Reagovat
Frick

Na jaře 2012 určitě ne. První HD přenos z ligy byl až podzim 2013...

Je to z Moravy a v Brně/Ostravě má ČT místní přenosový vozy. Tak je tam nechce tahat z Prahy, no...

Reagovat
Greny

Zezadu, bez umyslu hrat balon... no muze byt rad za zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo vypadá jako takovej tmavší Coutinho

Reagovat
HorajzmAmmann

Poznar podrzi prihraje. Vybornej

Reagovat
bobis21

škoda že mu zatím nikdo pořádně nepřihrál nebo nenacentroval ...

Reagovat
Shevchenko

OMG

Reagovat
Banikovec7

Se dalo čekat s tou naší obranou.

Reagovat
Greny

Kratochviiiiiil to bude kup roku

Reagovat
Greny

Luton a Pilik famozne

Reagovat
db18

U nás to bude odkup roku.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
HorajzmAmmann

Uaaa zbytecny kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Z ničeho, proboha!

Reagovat
Miguel19

Pěkná akce. Hlinka se na něj solidně vysral.

Reagovat
ratusek

tvl proč Pokorný lezl do brány? kdyby zůstal tak by ta přihrávka nešla zpět

Reagovat
icemike

Reagovat
monty25

Kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

I Češi umí hrát hezkej fotbal jsem zvědavej, co předvede ten zahraniční "all-star team" v neděli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

super akce

Reagovat
mistr129

Reklama na pleťové lázně na isportu u fotbalovýho sestřihu - marketing genius

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Od loňskýho medvěda trpícího na svědění konečníku je to pořád velkej posun kupředu.

Reagovat
ratusek

zlatej Clavin

Reagovat
smazaný uživatel

přijde to jenom mě nebo ten Breda hoří jak papír?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale gól jak u nás na sálovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika.V létě fotbal plný šancí, dobrá atmosféra, dost gólů a pak v listopadu a prosinci přesně naopak

Reagovat
Spalovač šancí

A tvůrce dnešní předzápasové analýzy z komunity Tipsportu už musí měnit trenky ...

Reagovat
Banikovec7

Nebylo tam, že padnou aspoň 2?

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně

Reagovat
andrew96

Šašinka a Stáňa hrozní zadrbávačí akcí Baníku. Být přesnější, tak hosté vedou.

Reagovat
Banikovec7

Taky jich ale většinu vytvořili.

Reagovat
andrew96

To je hezké, ale když to ve finále nedotáhnou, tak to nelze hodnotit pozitivně.

Reagovat
Banikovec7

To je pravda, ale nebýt jich, tak nic nemáme.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Staňa takovej Koanté

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec...

Reagovat
Spalovač šancí

Vlášek má novou platonickou lásku

Reagovat
Greny

Banik hraje chytre z bloku, rychlej prechod do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dobrý no, ale finalní přihrávka a to zakončení

Reagovat
dinss

Zatím pěkný zápas. Brno hrozně sráží zbytečné ztráty balonu, jenž Baník využívá k rychlým protiútokům. Poznar je úplně jiný hráč. Kaňkou teda je ta neodpískaná ruka ale jinak super od obou.

Reagovat
spider_8

Celkem super fotbal, na naše poměry.

Reagovat
Lorcan

Reagovat
chytrejkluk

tak zápas zatím celkem dobrý, ale ten Stáňa dobře rozjetou akci, vždycky tak dosere

Reagovat
smazaný uživatel

říkám, druhej Konaté

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

Koncový hráč

Reagovat
chytrejkluk

no jsem zvědavý na Poznara, jestli ještě někdy dá v lize gól

Reagovat
Puskas

dneska

Reagovat
Euphael

vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Polák zpátky na stopera. Už vůbec nestíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím spokojenost. Škoda toho gólu, úplně zbytečný..

Reagovat
Puskas

Reagovat
Banikovec7

Ještě ty 2 stopery a Pazderu a nemuselo by to být špatné.

Reagovat
Lorcan

fotbal zatím krásnej škoda že není víc diváků

Reagovat
Rakoid

Zatim to vypadá na sestup Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli přímý souboj o sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Jsem myslel že tam někdo zemřel, jak začal Vlasta smutně.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No jo, vrátili se do první ligy a už zas dělaj bordel

Reagovat
Banikovec7

Brňáci přiběhli k sektoru Baníku, ale baníkovci dělají bordel.

Reagovat
doNny

Tak jistě, však i ten plot v Opavě je vaše práce..

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nj, já vim, ale víš jak... může za to Baník

Reagovat
Radar

A uprchlíci.

Reagovat
smazaný uživatel

A Kalousek nic? Nová doba!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To si necháme až na kampaň

Reagovat
Kepy_FCB

Brnaci utocili

Reagovat
Radar

Blbec bude mít svou vlastní pravdu

Reagovat
doNny

Reagovat
pawelFCB

ze ty delas na Nove...zrovna tam dali clanek toto typu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Azevedo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že na začátku zápasu mluvili komentátoři o velkých bezpečnostních opatřeních

Reagovat
Greny

Lutonsky na beka

Reagovat
Frick

Vlášek - vim, že je ženatej, ale neni i tak homo?

Reagovat
cubinho

Jede vám i-vysílání ČT?

Reagovat
smazaný uživatel

tam to nechodí nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

česká liga. Práva na internetové vysílání má iSport.

Reagovat
cubinho

Celá pauza a asi 5 minut z druhé půlky jelo.

Reagovat
C-M@ster

Prvni half jel celej.

Reagovat
bobis21

má ČT práva na vysílání ligy na netu?

Reagovat
Greny

Tipsort a isport ne?

Reagovat
monty25
Reagovat
Frick
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Banikovec7

Už nemůžem.

Reagovat
Banikovec7

Ale asi jde Milan.

Reagovat
Greny

Fortes je super

Reagovat
andrew96

Poznarovi v Baníku věřím. Ale spíš teda vedle něj Bary. který je typově takový Železník víc než Šašinka. A navíc všichni nostalgicky vzpomínáme na dobu, kdy měl Bary v repre sklepávače.

Reagovat
doNny

Okamažitě-dejte-jim-gola

Reagovat
Kepy_FCB

Pilik - Sedej vlk

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Český Jeremy Toulalan

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kepy_FCB

Navrat krale online

Reagovat
ratusek

jak vidláci z Brna bučí a pískaj

Reagovat
Kepy_FCB

Senozrouti z Brna nikdy takoveho hrace nevychovali a nikdy nevychovaj

Reagovat
smazaný uživatel

To "cikáne, cikáne" je teda hodně pod úroveň

Reagovat
Banikovec7

U fandů Brna ani ne.

Reagovat
Greny

Forbes

Reagovat
Euphael

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ratusek

čestně

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Tak víme co dělá Pepa Němec po večerech

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si říkal, že jsem předtím špatně rozuměl, ale on fakt říká Němec místo Fortes - forbes

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jj, už od začátku

Reagovat
ratusek

zase sudí posranej až za ušima když na něj někdo řve z centrimetru do xichtu. Proske je fakt šašek

Reagovat
Greny

Tak kdyz je Granecny magor

Reagovat
bobis21

jako magor vypadal spíš Polák. V jeho věku už by se mohl umět trochu ovládat

Reagovat
Greny

Kdyz te nekdo trefi zezadu, bez balonu a on nejdriv nepiskav ani faul

Reagovat
bobis21

podle tebe je přiměřená reakce na to, že není písknutý (možná) faul na půlce to, že řveš po rozhodčím a soupeři jako by ti vyvraždili rodinu?

Reagovat
Greny

Vadi ti to u Barose, kterej breci u rozhodciho nekolikrat za zapas po celou kariéru?

Reagovat
bobis21

jo, u každého mi vadí když řve po rozhodčím jak magor. Ale upřímně jsem ještě baryho neviděl takhle bezhlavě řvát na rozhodčího

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

v Liberci mu to moc pěkně šlo

Reagovat
bobis21

tak liberec jsem nesledoval ale jinak ho často vidím hádat se s rozhodčím, ale takhle prostě z metru řvát po rozhodčím jak magor, to si fakt nepamatuji

Reagovat
db18

http://tinyurl.com/yd7v5ugp

Jinak snad každý zápas proti Spartě...

Reagovat
bobis21

video by asi bylo lepší, než nějaká momentka

Reagovat
db18

K tomu se video těžko hledá...

Reagovat
bobis21

chápu. A já ani neříkám že se to nikdy nestalo, jen že si to u něj teď nevybavuji. A na fotce se občas povede momentka, která vypadá trochu jinak než realita, proto jsem psal ten předchozí koment ...

Reagovat
andrew96

On má zkraty celou kariéru.

Reagovat
ratusek

o to nejde. dám Polákovi kartu a hotovo. ne na sebe pořád nechat řvát. ti rozhodčí jsou posraní, to je neskutečný

Reagovat
Greny

Ono kdyby piskl faul tak po nem nevyjede ze

Reagovat
ratusek

uznávám, samozřejmě. ale to si hráč prostě nemůže dovolit. ale to není jen tenhle případ, šašci jsou posraní pořád a nechají na sebe řvát i sprostě

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Fortes

Reagovat
ratusek

jinak druhej poločas Brno lepší, my jsme uplně odešli. to smrdí prohrou a uplně zbytečnou s takovým soupeřem

Reagovat
db18

Baník gól gól gól?

Reagovat
Greny

Skoda na plac

Reagovat
Banikovec7

Přijde mi, že tak 95% hráčů už nemůže. A to tak už 10 minut.

Reagovat
Greny

To stridani nechapu proc Pilik dolu

Reagovat
andrew96

Útok Baníku bez podpory, záloha odešla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Tvl cogoš se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam

Reagovat
Greny

Z hovna gol

Reagovat
ratusek

co ste dali vy?

Reagovat
Banikovec7

Odplata za první poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notak, nebreč.

Reagovat
ratusek

Granečný píčo a Baroš luxusně

Reagovat
KingMaster13

Granečný a ten jeho centr A Bary návrat krále

Reagovat
Shevchenko

BARYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
fabec1222

Repre volá

Reagovat
smazaný uživatel

Barrrroooošššš

Reagovat
Miguel19

Baroš do repre.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Skvělej centr

Reagovat
Kepy_FCB

Udrzet

Reagovat
cubinho

Baryyyyy

Reagovat
Banikovec7

Sus

Reagovat
ratusek

piče Sus takový golovky musí dávat kurva

Reagovat
smazaný uživatel

a mohlo být po zápase

Reagovat
Shevchenko

Sus Aby se zase neřeklo, že jsme efektivní.

Reagovat
nani92

Baroš <3

Reagovat
Hokaido

Ale jo, vidět dát Baryho gol za Baník v premiéře po návratu je super.

Reagovat
KingMaster13

Musím uznat, že i mě ten Baryho gol hodně potěšil. Je hezké vidět srdcaře dávat goly za týmy které milují.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

legendani...

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten miloval prachy

Reagovat
ratusek

Polák : Počkej počkej

Reagovat
Greny

Podle me u rikal ze tam nedal druhou zlutou Hlinkovi

Reagovat
Banikovec7

Jo, možná spíš Granečnému, za ten faul na něj.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Proske ty vole, to je výkon

Reagovat
Shevchenko

Pavlík

Reagovat
Shevchenko

Pěkně ho vykoupali

Reagovat
smazaný uživatel

My je máme pod kontrolou v druhý půli a ten vocas Habanec dá pryč Pilíka a oslabí stred pole.

Reagovat
Banikovec7

Co to tam řve za opici furt?

Reagovat
andrew96

ZB07 se právě vrátil z Ostravy a nezvládá.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Tvl Baryyy, oni bráni ve 2 lidech a my toho nevyužijeme. Pavlík jakoby tam nebyl

Reagovat
Kaspar

Habanec rikal, ze pokud majitel neda trenerovi 2-3 roky na praci tak ze neuspech je majitelovo chyba, takze jeste 1-2 bude zbrojovka ve srackach

Reagovat
db18

Reagovat
langosh

Do dvou let vyhrajou ligu, bohužel druhou

Reagovat
Shevchenko

No naposled jak ji hráli, tak s velkými problémy skončili čtvrtí

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
langosh

Baroš je tam deset minut a už vydejchává ale jinak skvělej výkon dneska. Dlouho jsem ho takhle hrát neviděl.

Reagovat
ratusek

To jo no. taky se divím že už se vydejchává

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel nahecovanej a prvních 10 minut tam lítal jak zamlada.

Reagovat
Greny

Achjo Habanec

Reagovat
patas92

Reagovat
Shevchenko

JE TO TAM!

Reagovat
KingMaster13

stáňa

Reagovat
Kepy_FCB

Chachá

Reagovat
KingMaster13

Ty kráso ale Granečný Ten vám tam dlouho nezůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle je typicky český proč nehraje od začátku? Je mladej.

Reagovat
Banikovec7

No tak nebyl s náma skoro celou přípravu a EURO mu taky moc nevyšlo, zahraje si dost jestli zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Příprava nic moc a s Třincem naprosto vyhořel. Dalo se to čekat. Každopádně, dneska se znovu ukázalo to, že on musí hrát v záloze..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten je ještě na hřišti?

Reagovat
ratusek

Panič pěkná střela ale měla být golova. Jinak výhra v pohodě celkem, Brno naprosto zoufalé a dávám Habancovi 5 kol, i když nevím do jaké míry je odpovědný za kádr on

Reagovat
KingMaster13

Nemají love, prostě pracuje s dřevákama no S tímhle by nesvedl nic asi žádnej lepší trenér. Jediná cesta pro Brno je, že si skvělé hráče vychovají a hned je nerozprodají

Reagovat
Miguel19

Habanec s Haškem si to rozdají o první vyhazov.

Reagovat
Shevchenko

A Panić co to zas bylo za zakončení?

Reagovat
smazaný uživatel

když už se trefil i Stáňa dneska

Reagovat
Banikovec7

Panič Z přesně takové pozice dal gól v nějakém sestřihu a chválil jsem ho, že většina našich by to nedala.

Reagovat
exse

Granečný zase

Reagovat
Puskas

Reagovat
Teoretik

Sakra toho Habance jsem dřív považoval za celkem kvalitního kouče, i když má fetiš na remízy. Ale to co předvádí v Brnu je fakt katasrofa.

Reagovat
Miguel19

Klasický hype u našich trenérů. Takových jako Habanec bylo za poslední dobu plná prdel.

Reagovat
monty25

Jo, třeba Vavruška.

Reagovat
Teoretik

to je pro mě takový druhý Pulpit

Reagovat
monty25

Tak to by aspoň mohl s Viktorkou postoupit do 1. ligy...

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

nevím proč, ale ten jeho jednoduchý fotbal a metody mi přišly celkem fajn

Reagovat
ratusek

tipoval sem ho na kouče Plzně když vytáhl tehdy Slovácko nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Hráče máme nějaký i zajímavý ale trenéra co chce hrát nakopávačku.

Reagovat
ratusek

zase vidláci "cigáne" tvl ZB není ti to trapný?

Reagovat
Liquid

vždyť mají pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Romský spoluobčane by znělo blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanbanec efekt again.

Reagovat
Greny

Habanec jestli nas neprisel potopit tak nevim, sunda Pilika, prohravame da tam stopera, Banik hraje jednduse celej zapas, neni schopnej na to nijak zareagovat, o tom ze dlabe na obranu nemluvim a to jsem ho dloiho omlouval

Reagovat
Greny

A hodnocení : mame lepsi drzeni mice a vic strelnez nez v minule sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu. Trenér se má pokusit strídáním změnit obraz hry. A jemu se to povedlo dokonale.

Reagovat
Frick

DĚTSKÝ KOUTEK?

Reagovat
centos

Baník mistr!

Reagovat
KingMaster13

Jako na to, že nehráli žádné top týmy tak zahajovací zápas téhle sezony měl úroveň jak fotbalovou tak diváckou. Opravdu mě to navnadilo na další zápasy. Baník jestli jim to vydrží tak ve předu naprosto skvělý a moc se těším na jejich zápasy. To s Brnem to vypadá docela špatně Hlavně ta obrana

Reagovat
ratusek

tě to přejde příští kolo to těšení

Reagovat
KingMaster13

Seno a vidle Vrátíme vás do reality

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na to těším.

Reagovat
HorajzmAmmann

dostat od SKS i kdyby 4:0 fakt nebude žádná realita Vy si jedete svojí vlastní ligu a po zápase Sparty jsem o tom přesvědčen ještě víc

Reagovat
ratusek

V suchým triku

Reagovat
KingMaster13

Tak to vypadá, že si k vám další kolo pojedeme vybojovat 1. místo

Reagovat
Banikovec7

Pavlík dobře neunáší, měl jít k nám radši v zimě.

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
monty25

To jsem si říkal před rokem...

https://pbs.twimg.com/media/CojVE8_XYAYnodl.jpg

Reagovat
Banikovec7

Kdybychom dopadli jak vy loni, tak bych se taky nezlobil.

Reagovat
monty25

Návrat krále, co dodat. Brno letos bude mít starosti se záchranou a divil bych se, kdyby tam Habanec vydržel do konce sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník titul,

Brno sestup!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo kolik si vydela za zapas security na Sparte?

Reagovat
smazaný uživatel

4 flusance a 2 kopance

Reagovat
Kepy_FCB

2-3k

Reagovat
smazaný uživatel

. 500-1000.

Reagovat
Uwe háže buly

Tolik možná dostává agentura no

Reagovat
Uwe háže buly

1000 kč

Reagovat
andrew96

Pro mě důležitý hráč v dresu Baníku defenzivní hráč s číslem 33...

.

.

.

tajemné ticho

.

.

.

...Marek Hlinka.

Reagovat
chytrejkluk

klasickej Němec jinak podle mého Hlinka vůbec neměl dohrát

Reagovat
KingMaster13

Jako návrat krále super a příští kolo možná duel prvního s druhým?

Reagovat
taws

Pavlík je fakt ultrakokot vylízanej

Reagovat
ratusek

měl by vyliskat Habance a nadávat našim hráčům, debil

Reagovat
ratusek

nenadávat samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Kučerovi to strašně přeju, ať se mu daří

Reagovat
chytrejkluk

líbí se mi, že nastoupili i ty kluci z U19, jsem zvědav co bude s Králem z Teplic a Holíkem ze Slávky, Hlavatý se snad v Sokolově taky trošku vyhraje

Reagovat
KingMaster13

Holík nevím ale klidně bych ho do 1. týmu bral. Na kraje máme Frydrycha, Bořila, Šventa a Floa. Přičemž Flo není nic moc, Švento je věčnej marod a Bořil s Frydrychem nemohou odehrát úplně všechno. Klidně bych se ho nebál postavit

Reagovat
chytrejkluk

on potřebuje hrát, ta Karviná by pro něj byla ideál si myslím

Reagovat
KingMaster13

Ještě asi jo ale uměl bych si ho představit už i u nás

Reagovat
chytrejkluk

nebo by nám mohl pomoci v Hradci , Holeš odešel a obrana bude podle mého v hajzlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ještě docela velkej talent je Daniel Souček ale toho nám zabijí v Táborsku, tím že ho moc nestaví

Reagovat
chytrejkluk

tak toho neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co Greny?

Reagovat
taws

O fans zbrojovky jsem měl vždy celkem vysoký mínění, ale dnes se předvedli jako úplní ubožáci...ještě pod úrovní boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

presne... totalni zklamani.

Reagovat
Kepy_FCB

O fans zbrojovky jsem měl vždy celkem vysoký mínění

Dyt jsou porad stejny pice, vubec zadnej vyvoj.

Reagovat
taws

tak pice byli vzdycky, ale považoval jsem jejich fandění a prezentaci jako jedno z těch lepších v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna to fandění a prezentace je vetsinou na úrovni Teplic nebo Jablonce. Hecnou se jen na větší zápasy (sparta, banik, slavia)

Reagovat
smazaný uživatel

Za to vy jste se v Opave ukazali Banikovci budou nadavat na Brnaky?

Reagovat
smazaný uživatel

Že, jak jsme hezky zbourali ten plot

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by to "vždy" trvalo do 1996 tak souhlas

Reagovat
Le Gunner

Tak po včerejším solidním lákadle dnes očekávám super zápasy.

Hlavně Slávku s Teplicemi.

Reagovat
Losinho

to bude dobrá křeč

Reagovat
HorajzmAmmann

6:0 a na příští týden vám snad dojdou náboje

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
db18

Nefandí náhodou moc levičáckému klubu?

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
andrew96

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

A teď vážně, kde tyhle videa, gify apod. bereš? Nebo koho platíš za to, že ti něco takového najde?

Reagovat
Kang & Kodos

Mám pár malejch Číňanů za monitorem. Kdo nesplní normu, musí psát příspěvky urážející majitele Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si chuj....

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
andrew96

I mladý Dienstbier fandí Bohemce...kruh se uzavírá, bude znovu OF!

Reagovat
db18

Ten se aspoň nesnaží tvářit jako pravicový politik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96
Reagovat
Uwe háže buly

Klid, udělaj si novou tabulku.

Reagovat
chytrejkluk

Plzeň není dnes nikde v TV???

Reagovat
ZB 07

Ne

Reagovat
db18

aspoň hrajem v normální čas...

Reagovat
db18

btw. v tv Viktorka nebude v nejbližších třech zápasech.

Reagovat
chytrejkluk

cooo? to si dělají prdel ne?

Reagovat
db18

1. kolo: ZB - FCB, Slavia - Teplice na čt, Sparta - Bohemka O2

2. kolo: Sigma - Slovan, MB - ACS na čt4, FCB - Slavia O2

3. kolo: SKS - Jihlava, Teplice - Jablonec čt2(!!!), Slovan - Sparta O2

Jinak O2 pak po prázdninách zařadí ještě jeden zápas do programu, tak pak nám to asi skončí.... (ale nechápu teda tu logiku, že během prázdnin nechají 1 a až po nich přidají druhý zápas )

Reagovat
db18

Jo a ještě: Boleslav - Sparta se hraje až v pondělí... od 17:00

Reagovat
smazaný uživatel

To dává docela logiku, když hrají oba ve čtvrtek EL.

Reagovat
db18

Sparta doma... tý by to mohlo být jedno - ale ten čas je na hlavu...

Reagovat
Kang & Kodos

Právě proto by snad nebyl problém to odkopat v neděli. My i Bolka máme stejný podmínky

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna pro vás je každý den na přípravu zlatej

Reagovat
rufus

Hnus!

Fotbal v pondělí je hrůza.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, já měl vždycky rád, že mám na co koukat i v pondělí.. Případně, když jsem měl náročný den ve škole a pak si zašel na dohrávku na Bazaly, to byla paráda..

Reagovat
rufus

Ovšem na výjezdy úplně na nic.

A i domácí zápas od pěti hodin bych z práce nestíhal úplně od začátku..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to chápu..

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak tohle kolo by mohla být slušná průměrná návštěva

Reagovat
db18

Tak nic no... u nás jen 9 (letos zatím asi udáváme pravdivý údaj ) a Slavia 11...

Reagovat
HorajzmAmmann

Olympia

Nováčci v 1. kole jedou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

počet prodaných permic:

Slavia - 8000

Sparta - 7500

Plzeň - 7000

Baník Ostrava - 3000

Teplice - 2000

Ml. Boleslav - 2000

Slovácko - 2000

Bohemians - 1750

Zlín - 1700

Karviná - 1600

Liberec - 1600

Brno - 1000

Jablonec - 950

Olomouc - 800

Jihlava - 800

Dukla - 300

Tak to bych u nás čekal víc, vzhledem k cenám lístků. Ale SKS, Plzen a Sparta

Reagovat
db18

Včetně vydaných permic?

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc jenom 800?

Reagovat
Firkraag

Nemá bejt u Boleslavi 200 ?

Reagovat
FCSL

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:

Laštůvka - Frydrych, Deli, Jugas, Flo - Souček - Mingazov, Altintop, Alvir, Zmrhal - Mešanovič

Slávie bude až tak šetřit?

Reagovat
HorajzmAmmann

jenže ty kurvy mají 3 ligové jedenáctky

Reagovat
db18

A tohle je zrovna jedna z těch nejslabších... Průchozí levá strana a nesehraný střed zálohy... to by nemusel vytrhnout ani nafetovaný Mešanović... ale podle mne taková sestava nenastoupí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Bych teda čekal, že Dannyho a spol. budou chtít ukazovat v domácích zápasech, a venku šetřit

Reagovat
HorajzmAmmann

doufám

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zase oni vás nejspíš vyškolí i s Mingazovem a Teclem, to bych byl asi radši, kdybych se mohl kouknout na Dannyho

Reagovat
HorajzmAmmann

ale 1:2 je lepší než 0:4

Reagovat
db18

Hlavně na první domácí zápas by je měli ukázat...

Reagovat
Kang & Kodos

To je mi platný, když doma hráli už v úterý

Reagovat
Miguel19

Fanta v piči hned první kolo

Reagovat
Kang & Kodos

To bude hrozná loterie, ty sestavy. Aspoň dokud nám nezbyde zase nějakejch 13 hráčů a Vrba nezačne točit 12 hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Teď na to tak koukám...

...ty vole, Ikaunieks nejdražší hráč? wtf?

Reagovat
Blasphemer

Blbost. Ščasný není trenér, co by to takhle brutálně točil. A už vůbec ne proti Teplicím.

Reagovat
Miguel19

Impuls

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nevím, jak to s tím souvisí, ale souhlas.

Reagovat
Losinho

kravina.. trefili leda obranu a útok

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že by byl Alvir v základu

Reagovat
HorajzmAmmann

FC Viktoria Plzeň – FK Dukla Praha - 1

1.FC Slovácko – FK Jablonec - 0

MFK Karviná – FC Vysočina Jihlava - 0

SK Slavia Praha – FK Teplice - 1

1.FK Příbram – 1. SC Znojmo FK - 1

MFK Frýdek-Místek – SFC Opava - 0

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice uválčí remízu

Reagovat
HorajzmAmmann

https://youtu.be/Yw1Lx7mRYIg?t=25s

Choreo zase naprostá špička. Počet taky parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to prijde zas docela blbe roztazene, ze tam neni moc poznat, co tam vlastne je

A pocet... Je videt, zes tam nebyl, protoze support na ten pocet az na par vyjimek byl docela prumer, ne-li to bylo az ostudně zdechle..

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak komentuju počet a choreo, ne support Stálo to za hovno jo? Hmm nevadí, tak snad SKS bude aspon jako se Znojmem

Ale máš pravdu v tom, že jsem se na to choreo musel podívat zblízka abych pořádně viděl co tam je, to je pravda

Reagovat
FCSL

Hrošovský kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Však je tam nejdýl...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá sestava. To by i mohlo fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba překvapivě dělal změny

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by se prehodila sestava, když by se zrakvil stoper?

Reagovat
smazaný uživatel

Řezník na stopera, docela tam obstál.

Reagovat
smazaný uživatel

A bek bude kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se může zatáhnout Kopic nebo Živulič. Ale Plzeň by někoho asi měla přivést.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela, hrál tam v přípravě

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla mi přijde dost slabá podle kádru. Ta asi bude bojovat o sestup...

Reagovat
ZB 07

Dneska samé 1 až na Jablonec...zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko bych nepodceňoval, zvlášť doma

Reagovat
ZB 07

Jablonec tam podle mě neprohraje, Slovácko přes léto moc neposílilo...

Reagovat
ondrasch77

Tak to my taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale základní jedenáctka nevypadá zas tak slabě. Útok Mihálik-Doležal by mohl fungovat

Reagovat
ZB 07

Ale na papíře ten váš kádr vypadá silněji, snad mě nezklamete

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky nikoho neprodalo, a ti mladíci jsou zase o rok zkušenější. Jablonec o pár hráčů přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně Civič odešel, ale ten na mě moc dojem nedělal.

Reagovat
PavlíčeQ

My o pár hráčů přišli, ale jako jediná ztráta se dá počítat jen Beneš

Reagovat
smazaný uživatel

Beneš hrál? Kádr ale máte dost úzkej. Jsem zvědavej, v jaké formě se vrátí Breda a nebo jako bude hrát Janeczký.

Reagovat
ondrasch77

Breda jsem doufal, že bude hrávat v základu a Zelený pod ním, ale podle posledích zápasů, bude naskakovat asi až do zápasu...

Reagovat
PavlíčeQ

Beneš byl s Hrubým náš nejlepší hráč co se týče minulý sezóny tak ještě nám chybí Kysela, Holeš a 2 útočníci v jednání, pak budeme komplet

Reagovat
ondrasch77

Nemáš nějakej kloudnej stream, chtěl jsem koukat na tipsportu a tam svítí "za okamžik", přitom už se hraje...

Reagovat
ondrasch77

díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Holeše jsem zvědavej, na ten post vlastně ani nikoho nemáte... Nebo jak tam vůbec hraje masopust?

Reagovat
PavlíčeQ

Ještě tam máme Jankoviče, nevím proč tam dneska hraje Masopust.

Reagovat
ondrasch77

Taky mě to překvapilo..., máme dva ortodoxní RB a hraje Maso , zas na druhou stranu je tředa říct, že Maso jenejlepší na place...

Reagovat
PavlíčeQ

Jo snaží se a je dost vidět no. Jinak gól na 1:1 docela haluz ale nevadí, počítá se. Jsme o trochu lepší než Slovácko, tak snad do toho v 2. půli ještě trochu šlápneme. Z lavičky tam může jít třeba Mehan nebo Breda, který by mohli rozhodnout

Reagovat
ondrasch77

Není to úplně špatný, ale kdyby to Slovácko nebylo tak marný, jak včera Brno, tak ten náš lážo-plážo fotbal stačit nebude... Kolikrát by stačilo udělat trochu rychlejší krok a vedli bychom o dva góly... Hru roztahujeme příliš do stran a vadí mi přihrávky dozadu, v podstatě je vidět jen pravá strana, líbí se mi Maso, Tráva, Kubista, občas tam má dobré momenty Pišta a Hanousek, ostatní jsou takřka neviditelní... Mehanovič půjde do hry určitě, taky doufám, že dá gól, chtělo by to více střílet...

Reagovat
PavlíčeQ

Tak 2. půlka naprosto tragická. Jsem rád, že už je konec

Reagovat
ondrasch77

Hrozný kokoti, do 50. minuty mohli dát dva góly, nejdřív se z toho zesral Diviš, kterej na velkém vápně místo střely nahravá doprava a pak Zelený... Pak hrálo Slovácko a my až zase někdy od 75. minuty... Nechápu proč nestřílej z dálky (z vápna).... Tohle na Plzeň stačit nebude!

Reagovat
PavlíčeQ

ještě ke konci zápasu tam byla solidní akce, kdy nejlepší náš hráč Masopust to krásně potáhnul ve vápně, vytáhnul brankáře mimo a nikdo nebyl schopnej si ten míč najít a to tam byli myslim 3 naši

Reagovat
ondrasch77

jak říkám těch posledních cca 10 minut jsme se zvedli, ale příjde mi, že většina hráčů je líná na krok...

Reagovat
PavlíčeQ

a ke konci, kdy jsme začali být lepší, tak stáhneme oba útočníky a hrajeme na 6 záložníků Jsem zvědavej na ty 2 útočníky co přijdou, ale jsou potřeba, pokud chceme hrát na 2 útočníky. Jinak dneska jsme ty 3 body klidně udělat mohli, ale to by nesměli být líný na krok, jak říkáš. Akorát ten Masopust tam lítal a snažil se. Ale abych jen zas nekritizoval, tak mě docela překvapil Hübschman na stoperu, zahrál docela solidně dneska. Proti Plzni už snad na beku Jankovič/Holeš a Masopust na křídle

Reagovat
ondrasch77

S Hübschmannem souhlasím v druhém poločase, byl výbornej, na konci první půle se i odhodlal ke střele (strašně bych mu přál první ligovej gól) a naprostý souhlas se změnou na pravé lajně, Diviš tam nemá co dělat... Doli tam měl rozhodně zůstat, ale možná toho měl plný brejle a o střídání si řekl sám, dneska nebyl "tolik" vidět, ale myslím, že toho odběhal skoro nejvíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký stream na Plzeň?

Reagovat
meno

Co je s Hanušem?

Reagovat
ZB 07

že já jsem něco říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíc Tak to šlo rychle

Reagovat
KingMaster13

Do háje já toho Zajíce chtěl dát do sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, ale pak jsem někde četl že je zraněnej.

Reagovat
chytrejkluk

Hejdaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hejdaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
ZB 07

Plzeň luxusně zatím

Reagovat
Miguel19

H E J D A !!!

Reagovat
monty25

Hejda dá gól a já dám do Fantasy Hájka...

Reagovat
vinetou

Hejda

Reagovat
HorajzmAmmann

Zajíc dobrej pohyb před golem

Reagovat
HorajzmAmmann

Dresy Jablonce jsou hezký

Reagovat
ondrasch77

Konečně po letech

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík

Reagovat
chytrejkluk

Krmelec hustě

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec totalne luxusne jestli bude hrat takhle, tak odejde jeste ted

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co se tyce simulovani, tak to dela furt hrozne amatersky

Reagovat
Hyrax

Reagovat
db18

jako by nevěděl, jak se se svou postavou a vahou chovat, aby nefauloval...

Reagovat
Miguel19

H R O Š O V S K Ý !!!

1+1 za 17 minut. To už je víc jak za poslední 3 sezony ne?

Reagovat
Sosi

O boze, to je slast koukat na Vrbuv fotbal v lize...

Reagovat
HorajzmAmmann

Spíš bych řekl a to i podle sestavy, že ta Dukla bude úplně marná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.

Reagovat
Sosi

Tak tak pivarnik by hral radeji zr zajistene obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
HorajzmAmmann

Plzeň stačilo. Ještě gol a budeme druhý

Reagovat
vinetou

Ať si říká kdo chce co chce, Krmenčík je nejlepší útočník ligy

Reagovat
KingMaster13

Jsem to říkal, že Plzeň je pro mě větší nebezpečí než Sparta. Vrba je v tomhle kouzelník. Škoda jen, že je strašně nekoncepční

Reagovat
vrabejka

Slovácko

Plzeň

Reagovat
chytrejkluk

tvl, ty rohy nakrátko

Reagovat
ZB 07

Jablonec

Reagovat
vinetou

Ale Dukla je v obraně fakt totálně marná

věčně je tam absolutně neobsazený hráč Plzně.

Reagovat
HorajzmAmmann

mladej Bezpalec a veterán Jiránek, co chceš Ale třeba ty kraje Kušnír - Podaný by zrovna neměli hořet

Reagovat
KingMaster13

Vrba udělal z Krmenčíka fotbalistu Neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hrával dobře i pod Pivarníkem.

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
KingMaster13

Goly dával ale nebyla v tom žádná fotbalovost, poslední zápasy teď už u něho tu fotbalovost vidím. Předtím to dával na náhodu

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

u nás by hrál třeba taky dobře, kdyby ho Komnacký nestrkal na křídlo

Reagovat
db18

Tam taky nehrál špatně, jen pak už neměl sílu na pořádný zakončení...

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre za zlutou pro Krmelce, snad v tomhle trendu budou pokracovat vsichni rozhodci

Reagovat
chytrejkluk

souhlas

Reagovat
Banikovec7

Nedívá se tu někdo náhodou na Opavu co? Co teď nedal Kuzmanovič, to jsem asi neviděl ještě.

Reagovat
doNny

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Banikovec7

A stream na Karvinou někdo nemá? Bych se chtěl podívat na ten tým, co má vklidu na střed tabulky.

Reagovat
chytrejkluk

streamcomando

Reagovat
HorajzmAmmann

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
chytrejkluk

Krmeleeeec

Reagovat
smazaný uživatel

Arturo Vidal ze Slovenska zatim hodne super

Reagovat
ZB 07

Sakra to je jízda, Vrba <3

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň teda slušný rozjezd

Reagovat
HorajzmAmmann

Piče, druhý

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tuard.MUTD

Krásná práce.

Reagovat
vinetou

Krmelec

Reagovat
vrabejka

Vrba!!!!

Vítej zpátky doma Český Kloppe!!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Dukla sestup konečně

Reagovat
exse

Uplně v klidu budou ve středu tabulky.

Reagovat
Banikovec7

Mám na to celkem štěstí, jen zapnu Karvinou, tak na každé straně jedna neskutečně zahozená tutovka.

Reagovat
chytrejkluk

Hořavaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Vrbovo retro zatim mega válec pražské kurvy už lezou kanálama a to hlavně ti z toaletné

Reagovat
HorajzmAmmann

Dukla na ručník

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ofenziva Plzně je hodně dobře složená. Takhle i na rumuny

Reagovat
Miguel19

Starej kádr

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna od tebe to zni vtipne, kdyz patris k tem, co nadavali, ze neposilujem

Reagovat
Miguel19

Přenášel jsem tlak jak Jožko Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý je, že s tím Vrba točí a nenechá hrát jen ty starší protože nostalgie... Pokud tak bude pokračovat, tak Plzeň může být hodně silná

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hyrax

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

kokeš jede jiny bomby letos titul pico

Reagovat
ZB 07

Dukla po včerejšku jsem hned klidnější.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
db18

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

No počkat, ještě ti chybí jeden tým.

Reagovat
Kang & Kodos

Nechává místo pro Bohemku

Reagovat
HorajzmAmmann

Koukám příští kolo Dukla : Teplice souboj posledního s předposledním

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem žil v domnění, jak má Dukla solidní kádr a teď koukám na jejich dnešní sestavu a to je vážně katastrofa.

Reagovat
nani92

Vrba píčo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ty vole já nevím, to fakt má ten Vrba takový vliv? Při koukání na Plzeň mám uplně dobrý pocit, je to fakt fotbal a baví to

Reagovat
Sosi

na něj budeme ještě za 20 let s láskou vzpomínat, jak hrál FOTBAL proti evropským týmům...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To si piš

Reagovat
smazaný uživatel

To pro Spartu nezní moc pozitivně...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne jak pisou vo tom kayovi. by me zajimalo co delal ujfalusi kdyz ho zna.

Reagovat
smazaný uživatel

tlačil kamaráda asi...

Reagovat
HorajzmAmmann

Vlastně nemohli věřit svým vlastním uším, když se dozvěděli, že za něho dostali dva miliony eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ZB 07

Znojmo

Reagovat
vinetou

Krmenčík jednoznačně muž zápasu

Reagovat
HorajzmAmmann

Znojmo, Frýdek

Reagovat
Komix

oni hrajou dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram pokračuje v nastaveném směru

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem výsledkovém,ale Jarda asi vytahuje drápky

Reagovat
Kaspar

deje se tam neco podezrelyho ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Hostující Znojmo vstřelilo druhou branku utkání, ale ani tentokrát nebyla branka uznána kvůli ofsajdovému postavení.

Reagovat
Greny

Znojmu neuznal rozhodčí dve branky

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně nenápadně

Reagovat
Greny

Se divim, ze tam Znojmo vubec jezdi

Reagovat
smazaný uživatel

a bylo tam něco nebo měla nějaká platit?

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava a Banik jasnej sestup.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Hmm, Andy zas nic. Nejlepší hráč přípravy zas ani minutu.

Reagovat
FCSL

Mohl by k nám, když si ho nevážíte

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

to už mohlo bejt tak 6:2

Reagovat
FCSL

Laštůvka - Frydrych, Bílek, Jugas, Bořil - Ščuk, Souček - Mingazov, Altintop, Zmrhal - Mešanovič

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
HorajzmAmmann

příští týden znovu tak pls. Možná místo Mingazova Tecl a místo Bořila Flo a remízku uhrajem

Reagovat
Coutinho10

no to bude docela náročnej tejden

Reagovat
HorajzmAmmann

vám ta ztráta neublíží, vyhrát ligu v 22. kole nebo v kole 18. je už docela jedno. Zato nám se bude docela hodit

Reagovat
Coutinho10

no je fakt, ze minulou sezonu jsme si dovolili celkem luxusne prospat zacatek ...tak snad si na to dame ted vetsi pozor, ale prednost maj zase evropsky pohary no

Reagovat
smazaný uživatel

pár změn..skoro by si člověk nevšiml

Reagovat
Greny

Pockej az zitra nasadi Stramak "ligovu sestavu"

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vyměníme skoro celou sestavu, ale na pozici, u které je asi nejvíce otázníků (levý bek), zase hraje Bořil, který byl mimochodem proti BATE šílenej

Reagovat
Coutinho10

j já BATE neviděl, každopádně to asi znamená, že odvetu hrát nebude, takže pro středu možná pozitivní

Reagovat
HorajzmAmmann

právě proto že na odvetu nebude hraje dneska bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ja Borila nikdy nemusel, ale zrovna proti BATE mi neprisel vubec spatnej.. Hodne se snazil podporovat utok a s Dannym si celkem rozumeli, i kdyz presnejsi centry do vapna by od nej asi neuskodily.. Nicmene souhlas, ze klidne mohl nastoupit Flo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je právě ono, ty jeho centry lítaj všude možně, jen ne na hlavu. Já oceňuju jeho bojovný přístup, ale tohle je zároveň paradoxně i jeho slabina, protože těch nesmyslných faulů, co za zápas udělá

Reagovat
Miguel19

Dík za nic Šilhavý.

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak jsem zvědavý na Altintopa

Reagovat
Coutinho10

na nej asi nejvic...preci jenom tohle je ostrej zapas a v priprave uplne nepresvedcil, ale je fakt, ze mu chybela fyzicka...ted by to melo bejt lepsi

Reagovat
HorajzmAmmann

já si právě říkal, že byl nějak moc hejtovanej na to, že hrál pořád celkem pravidelně BL. Tak se chci na něj kouknout. Pořád si myslím, že to bude na naší ligu kurva nadstandartní hráč když bude hrát pravidelně.

Reagovat
Coutinho10

jj taky tomu věřim, ale neměl moc natrénováno...potřebuje čas, tak snad ho od tý doby, co přišel využil a dnes nám ukáže, co je v něm

Reagovat
HorajzmAmmann

a co ten Rotaň ?

Reagovat
Coutinho10

ze začátku parádní...pak šel trochu do průměru, ale svoje si odehraje, takže neni důvod ho vyhazovat ze sestavy...s BATE nevim, jak zahral, ale kvalitu má

Reagovat
FCSL

X2 @ 2,8

Reagovat
monty25

Šilhavý pěkně vyjebal se všema, co si do Fantasy natahali slávisty. Cítím šanci pro Teplice...

Reagovat
Coutinho10

ja se nenechal ochcat a dal Mingazova

Reagovat
ondrasch77

Ich auch

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt se to dalo cekat, ze pred odvetou LM se ta sestava hodne protoci a i on sam uz pred dlouhou dobou vyhlasoval, ze vzhledem k siri kadru, se bude hodne rotovat. Nevidim na tom nic spatnyho, pokud ti hraci chteji dokazat, ze maji na to hrat i zaklad - treba Zmrhal nebo Soucek, tak si to musi vykopat.

Reagovat
monty25

Zmrhal a Souček se čekali, ostatní moc ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Jde v té debilní fanlize poznat i který hráč udělal kolik bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Mám -3 za Podaného

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

jo,ale musíš se dostat tam,kde jsi to sestavoval..jinak jinde asi ne

Reagovat
Coutinho10

docela debilni, ze se neukazuje to prubezny skore

Reagovat
ondrasch77

Je to celkově na hovno, ale jak psal Puskas, aspoň si máme kde hrát

Reagovat
Coutinho10

jojo tjn

Reagovat
smazaný uživatel

celé je to debilní,ale lepší než nic...

Reagovat
Coutinho10

j musíme brát no aspoň, že jde průběžně doplnovat miniligu a nebudeme v sudym poctu

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš v lichým,že?

Reagovat
Coutinho10

jojo presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste nabírali, tak řekni.

Reagovat
Coutinho10

jojo kdyztak se ozvu , protoze v pripade neci neaktivity neni problem hrace vymenit

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč zrušili tu starou. Asi proto že na Sazkovou nikdo nechodil

Reagovat
smazaný uživatel

Už to vidím. Zatím Kopice 7 bodů a Šindelář 2 body, tak asi dobrý. Ale nehraje mi Danny no.

Reagovat
Puskas

Já mám gól od Hořavy, ale Danny mi nehraje taky, s Hušbauerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zelenka

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, vem fungujici Fantasy a sver to Sazky, u ktere nefunguje ani hovno

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak ten stadion v tom Brně ty vole Oproti tomu jsou Bazaly Old Trafford

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Podle mě je to asi na podobný úrovni jako Lužánky. Stačí vymalovat šatny a hrajete konečně doma

Reagovat
HorajzmAmmann

Danny 3 žongly v pohodě

Reagovat
Coutinho10

Halil to sundal bude nezvyk

Reagovat
smazaný uživatel

Reklama na Gambrinus

Reagovat
smazaný uživatel

Yeah..a máme Karocha

Reagovat
Coutinho10

OT: novinka v lize....mame vlastni radio pro toho, kdo nemuze koukat na prenos

http://gbvision.cz/skslavia/audio1/index.html

Reagovat
Greny

OT: Černak ve slovenske lize proti Ziline stihl za polocas vse

Reagovat
HorajzmAmmann

na to že za půl minuty začíná zápas tak všichni ještě u bufetu asi

Reagovat
Coutinho10

slusnej uvod jen do nich

Reagovat
Greny

Teplice maji pekny dresy

Reagovat
HorajzmAmmann

Teplice, Brno, Jablonec, Sparta

Reagovat
HorajzmAmmann

a Zlín má hezký venkovní

Reagovat
ondrasch77

to jo, Zaječická hořká

Reagovat
smazaný uživatel

Mingazov jeste to dvakrat trikrat zkusit a ono to prijde

Reagovat
smazaný uživatel

Vaneček si ty vousy namaloval pastelkou, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

výborná by byla kombinace Vaněčka a Hovorky

Reagovat
smazaný uživatel

Že mu to trvalo

Reagovat
Greny

Co to kurva je

Reagovat
Coutinho10

yeees penalt

Reagovat
fabec1222

penalta

Reagovat
ZB 07

Už ať je video

Reagovat
mistr129

Však to šlo o ruku

Reagovat
HorajzmAmmann

noha - hlava

Reagovat
Greny

I kdyby si to o tu nohu nastrelil do ruky, tak takova ruka se uz dva roky nepiska

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně hlavní na to čuměl ze 2-3 metrů...a nechal to..to pak radil pomezní,který to nemohl vidět?

Reagovat
Greny

Cekal zda prijdou yuany

Reagovat
mistr129

Tohle taky nechápu no, ale nakonec k tomu dospěli správně podle mě a s tím vlastním nastřelenim ruky to je jen při odkopu ne? Tohle si nenastřelil a proste to byla součást obranneho zákroku

Reagovat
Hokaido

Reagovat
ZB 07

část obranného zákroku -> nastřelená ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

No tahle teda nebyla jasná ani náhodou...ale na první pohled jsem taky viděl ruku, nedivím se, že to písknul.

Reagovat
JozkokozleJ

Aj keby, nastrelil si ju sam - nepiska sa.

Reagovat
Greny

Presne tak

Reagovat
hefy

Berbr už úřaduje

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli mu radil pomezní..ten viděl velké hovno

Reagovat
Coutinho10

Yes Gooooooooooaaaaaaaaaaaaal HAAAALIIIIIIL , ale spadl mi kamen

Reagovat
salm0n

Že to máte zapotřebí

Reagovat
Greny

Az na to ze to penalta nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

udělat z tohoto ruku, tleskám pomezní.

Reagovat
langosh

Ta byla prisna

Reagovat
nani92

Sparta kupovala hráčov, Slávia rozhodcov

Reagovat
langosh

Reagovat
Hokaido

Však počkej, my přijdem na scénu hned zítra.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Teoretik

čínská chobotnice

Reagovat
pepinho2

"kurva, to je vlastně Čína.. penalta!"

Reagovat
fabec1222

Altintop posila století

Reagovat
smazaný uživatel

Lol takze hlavni ktery to.ma primo pred nosem to nevidi, ale asistent, ktery vidi hracova zada to vidi seems legit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Orel

Reagovat
Coutinho10

měl jí tam blbe no...jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

kdyby ji mel u tela, tak se neni o cem bavit....pockame jeste na tuzku od Ludka

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde ale o to, že rukou vůbec nehrál a i kdyby hrál, nastřelil by si jí sám, takže vážně nechápu, co tam pomezní nacvičoval.

Reagovat
smazaný uživatel

A největší komedie na tom je že ji prej viděl pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, čeští rozhodčí mi chyběli.

Reagovat
monty25

No nejspíš jo, protože Orel se nejdřív k ničemu neměl...

Reagovat
Coutinho10

ale na druhou stranu tezka situace pro nej, protoze to letelo na branu, ale asi by se mely piskat jenom fakt tutovy no

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby těžká pro něj..ale co pro lajnového,který mu to poradil?

Reagovat
Coutinho10

ten si byl jistej no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně nechápu, že to mává zrovna pomezní, kterej to vidět ani nemohl.

Reagovat
Coutinho10

j kdyby to byl aspon brankovej jako v EL, ze by ten vyhled byl 100%, ale tohle bylo tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Orel metr od toho, kouká na to, ale nechá si radit od pomezního, co je od toho přes půl hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

Zelí se už tetelí blahem

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se jí to vůbec dotklo...

Reagovat
Coutinho10

to je vec druha no , ale vypada to, ze pesti hral mic

Reagovat
smazaný uživatel

nevím...já viděl nohu - hlavu - možná rameno..kdo ví Zelí zaostří lupu a bude to

Reagovat
Coutinho10

jj uvidime

Reagovat
monty25

Ať už to ruka byla nebo ne, srazil si to tam jinou částí těla. Takže penalta NE!

Reagovat
Greny

Az na to ze pokud si hrac tu ruku nastreli sam tak se uz dva roky nepiska precti si pravidla

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

pockam jeste na opakovacku...vim, ze nastreleni od sebe se nepiska, ale tohle bylo takovy prapodivny...uvidime co v polocase u tuzky

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

To je vtip, že jo...?

Reagovat
Coutinho10

tak je potřeba tu diskuzi trochu ozivit

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Prvni kolo a uz vime kudy beží zajic

Reagovat
HorajzmAmmann

mezi Pernicou a Hubschmanem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Reagovat
KingMaster13

Ty vole jako já jí tam taky prvně viděl ale nevim. Ikdyby se mu to odrazilo od nohy do ruky tak mi to přijde hodně krutý. Tohle byla kurva divná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Péníze!

Reagovat
KingMaster13

Mě přijde, že Berbr nám chce schválně nadržovat abychom proti němu nemohli nic říct

Reagovat
HorajzmAmmann

na to, že SKS prodala 8 000 permic tak tam o moc víc lidí není

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že na Celtic bylo lidí!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si nezvýší návštěvu, tak by návštěva kola měla být naše.

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, nevím. Sice už údajně jen 1500 lístků, ale jaká bude realita, kolik lidí opravdu dorazí po tom čtvrtku...

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží kolik příjde permanentkářů, každopádně čekám minimálně 14 000.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl jen rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to zítra zvládneme herně i výsledkově, navnadí to lidi a ve čtvrtek to bude jízda na hřišti i na tribunách.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla paráda.

Ale já hodím taky tip: 12 000 lidí, umolousaná výhra 1:0, fotbal na píču.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravděpodobnější, ale jsem optimista....možná proto, že se už hodně těším na soutěžní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Člověk se těší na začátek nové sezony a hned v 9. minutě zářez jako prase. Nic, za půl hodiny začíná další čtvrtfinále Eura žen...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Hokaido
Reagovat
monty25

Reagovat
Sosi

Taky bude zářez?

Reagovat
monty25

Jako Nizozemky dneska hrály luxusně...

Reagovat
Sosi

Myslel jsem jinej zářez, ale ok

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Němky se propenaltujou do finále...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Kvalitní tým vyhraje i přes zářez sudího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Penalta být neměla, ale ani mi to nevadí, protože i když Slavia vyhraje třeba 6:0, tak se jí stejně budem smát, jak si kupuje rozhodčí a máme se alespoň na co vymlouvat. ♥

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

to mám nejradši i na zápasech Sparty

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

A co když nevyhrají 6:0? Pomyslels vůbec na to? Ha?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo spartu rozhodčí vůbec netlačí

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady.

Reagovat
Kang & Kodos

však přesně pro takový lofase to napsal

Reagovat
Hokaido

A mimochodem ten dres Laštůvky je něco otřesnýho.

Reagovat
HorajzmAmmann

jak 3. dres Plzně

Reagovat
db18

Grigara taky... bohužel takový dres máme i my...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejdriv hrdej za arsenal template a ted "bohuzel" jo?

Reagovat
db18

Asi nechápeš rozdíl mezi dresem pro brankáře a dresem pro hráče do pole, co?

Reagovat
smazaný uživatel

to "bohuzel" patrilo JENOM k dresum vasich brankaru? ukaz.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kriklavej se mi vazne nelibi ale modrej mi prijde fajn.

Reagovat
db18

Jo, modrý docela jde... ale Hruška v něm stejně vypadá vtipně...

Reagovat
Coutinho10

Laštůvka 2 super savy

Reagovat
pepinho2

Pumlíč vyřčen

Reagovat
smazaný uživatel

to musi byt nejaka inside sazka, ze to rekne v kazdem zapase

Reagovat
pepinho2

Reagovat
monty25

Pumlíč

Reagovat
Komix

Pumlíč je tam

Reagovat
Komix

co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Strašák. Krasoň fuč a mikrofon s repráky taky.

Reagovat
Komix

Krasoně bych nepouštěl ani na EL

Reagovat
Komix

Teda jako na poháry ani na LM

Reagovat
smazaný uživatel

EL má prý zakázanou, může na český pohár a LM.

Reagovat
Lexi Belle

Soudkyně ví

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Strašák je o dost lepší

Reagovat
REPLIKATOR

To byly peníze Jardy!

Reagovat
hefy

Vaněček je klasik, toho Slavia platí snad dloudohodbě, moc si vzpomínam na jeho legendární výkon z minulýho roku.

Reagovat
monty25

No ale jednou se hezky ukopnul...

Reagovat
hefy

''Ukopnul'' je přesný.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dobře SKS, vydržet týden

Reagovat
smazaný uživatel

http://tv.isport.blesk.cz/video/3579144 ruka/neruka..každopádně bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Halil už nemůže

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně ty standartky kopal včera líp i Pilík s Hrubým

Reagovat
db18

"i Pilík"

Reagovat
smazaný uživatel

to nemohl včera i Bary po pár minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, taky dýchal jak starý pes.

Reagovat
Greny

Mingazov zase ve vapne a zase se vali

Reagovat
Greny

A jo to byl Altintop

Reagovat
monty25

To byl Altintop.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle smrdělo penaltou o hodně více než ta údajná ruka.

Reagovat
PlackaSKS

První ani omylem, druhá jasná

Reagovat
smazaný uživatel

No, jestli jasná, nevím. Imho ho netrefil, ale kdyby tuhle písknul, tak asi by bylo míň protestů.

Reagovat
PlackaSKS

Já jsem si právě jistý, že ho trefil. Stejně jako u první, že pokud se to ruky dotklo, tak to ani nezměnilo směr... Nechápu, že se ani moc nehadal

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

No, tak k čemu by to bylo, že jo...

Reagovat
PlackaSKS

Ulevit si

Reagovat
monty25
Reagovat
Miguel19

Mrdej holky.

Reagovat
monty25

Se koukni, co jsem psal ve 20:15...

Reagovat
smazaný uživatel

aha a neni nahoda, ze presne neco podobneho se stalo i na tom me na slovensku? buh nechce, aby divky hraly fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta made in CHINA!! Letos nema smysl hrat a dal bych titul rovnou Slavii, proti rozhodcim se hrat neda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ta penalta byla made in china tak je puntik sejdrem ty debilku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže Slávia překvapivě marná

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo, Krob ho obešel jak žáčka!

Reagovat
smazaný uživatel

A Rezek a jeho lepidlo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tu obranu mají Teplice výbornou. Za Jeřábka bych zaplatil půlku moravy a Vondrášek taky výborný . Akorát mají kopyta útočníky

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo

Reagovat
salm0n

Čistý

Reagovat
REPLIKATOR

Na to se nedá dívat. Vypínám

Reagovat
smazaný uživatel

Ve stredu fandim BATE, tuhle zumpu v Evrope nechci videt hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsem dobře slyšel tak Fillo řekl: žlutá pič.o vol.e?

Reagovat
smazaný uživatel

spíše "Kurva děláš si piču vole? " první slovo nejde moc poznat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde. :-) Ono tam z dnešního zápasu je víc luxusních výplodů

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem si říkal, že ten zápas by snad stačil na jeden díl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí Orel mi včera nadělal jeden díl tzv. "orlího" odezřena no :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Zelí má jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázal to v lupě a vidět tam ruka nešla..spíše jasně od nohy do hlavy a pryč....když už,tak ten faul na Altintopa byl víc penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Puskas

samá ruka samá noha

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
langosh

Reagovat
fabec1222

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Mešanovič Takhle do něj naskočit a chtít penaltu, to je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ten Altintop mě začíná srát

Reagovat
HorajzmAmmann

Ščuk a Altintop jsou pomalý jak kráva

Reagovat
KingMaster13

Ty prostě spolu hrát nemohou

Reagovat
Hokaido

No nevím, tohle je jesná druhá žlutá pro Ščuka... Pokud ho Jarolím nestáhne do 5 minut, tak je to blázen a může to stát Slavii zápas. Ten střed je momentálně fakt v troskách.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím? Koukáš na nějaký záznam?

Reagovat
Hokaido

No jo

Reagovat
db18

Ščasný, Jarolím... co všichni hulíte?

Reagovat
smazaný uživatel

kjvcd

Reagovat
monty25

Vošahlík

Reagovat
Greny

Cervena nebude.?

Reagovat
HorajzmAmmann

před tímhle zápasem bych byl po 2. kole rád za plusové skore pro Baník.

Teď chci 6 bodů !!!

Reagovat
Miguel19

Fillo

Reagovat
monty25

Jak ho Fillo zjebal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý je debil? Ščuka nechá dál

Reagovat
salm0n

Místo nějakýho zku*venýho Giacheriniho bych radši koupil Filla

Reagovat
Greny

Rada ho chtel koupit

Reagovat
pingla

Co dela Mingazov ve Slavii je novou zahadou HET Ligy

Reagovat
Greny

Padá

Reagovat
KingMaster13

Sice nechápu proč neudělal změnu ve středu hřiště kde nám to hoří. Na druhou stranu alespoň, že tam neposlal Tecla

Reagovat
smazaný uživatel

toho nemáte ani na lávce

Reagovat
KingMaster13

Díky bohu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vezmu, že Rada chtěl přitáhnout Filla, tak zlatý zahraniční babylon.

Reagovat
vinetou

Je někde k sehnání ten seznam hráčů, který doporučil Spartě koupit?

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo, Hořava, Jugas, o jiných jménech myslím zmínka nepadla.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni by byli přínos.

Reagovat
smazaný uživatel

Jugas a Hořava budiž, Fillo opravdu ne, takových kopyt se musí zbavit a ne je zase kupovat.

Reagovat
Hokaido

Hráči jako on, Krob nebo Přikryl jsou přínosem v horších týmech, ale na Spartu prostě nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Přikryl už byl vekým přinosem pro Spartu, ale neměl tak super PR jako Konaté.

Reagovat
smazaný uživatel

Přikryl byl přínos první půl rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak byl často zraněný. Ale i když zrovna nebyl, tak dokázal být produktivní a měl velký přínos pro hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jugas a Hořava by byly přesně to, co Sparta potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

*byli

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou cizinci?

Reagovat
smazaný uživatel

Občanství je mi u prdele. Jugase ti nechám. Ale čím by byl přínosem Hořava?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi v poslední době zálohu Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava umí uklidnit hru, podržet míč, kvalitně rozehrát a když je třeba tak o podpořit finální fázi. To je přesně to, co by záloha Sparty dlouhodobě potřebovala.

Reagovat
smazaný uživatel

To umí mj. i Mareček se Sáčkem a podívej, jak první jmenovaný vypadal ve čtvrtek. A o tom to je. Imho Hořava nenabízí nic navíc, co by Sparta v kádru neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to vidím. Tak snad dáte alespoň tu Bohemku

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra vypadá dost otřesně a Altintop dost mrtvě

Reagovat
HorajzmAmmann

Altintop je úplně v píči

Reagovat
Greny

Ten je vic zatavenej a pomalejsi nez vcera Polák

Reagovat
HorajzmAmmann

a Kratochvíl je oproti němu Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Jardo, hlavně nestřídat!

Reagovat
KingMaster13

Jak mohl proboha hrát Altintop bundesligu? Vždyť nestíhá ani naší ligu a přitom je tady to tempo poloviční

Reagovat
HorajzmAmmann

HET > BL

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
HorajzmAmmann

ten zápas celej zápas mele o tom, že to všechno stojí na Škodovi

Reagovat
hefy

Ježiš, Červenka. Další sabotér.

Reagovat
db18

Po zápase si odvezou ještě Tecla, ať mají třetího do party...

Reagovat
hefy

Reagovat
Kang & Kodos

V konkurenci těch teplickejch hovnařů by byl Tecl jako Suarez

Reagovat
HorajzmAmmann

ale jako útočník umí překvapivě ohrozit branku soupeře

Reagovat
Tuard.MUTD

Hloušek.. nevím, jestli to tady už bylo, ale.. https://gfycat.com/PastDeepIberianmole

Reagovat
db18

se koukal na Malinského, ne?

Reagovat
vinetou

Jak je vidět do Ekstraklasi zapadl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

To je lepší než Ben Haim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Pojd sem kam des tam to neni

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
hefy
Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

nadherne Bora

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že hráči Teplic nemají žádnou individuální kvalitu.

Reagovat
Jackmaker1989

Frydrych a Altintop tragedia. Frydrych nedal snad ani jednu dobru nahravku.

Reagovat
KingMaster13

Červenka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Komix

Orel nezvládá, teď jasná červená

Reagovat
Greny

Jojo pro scuka

Reagovat
Komix

Ten si taky koledovat no

Reagovat
mistr129

Jen žlutá? Děla si prdel?

Reagovat
Greny

A nebyla tam predtim jasna cervena pro Scuka?

Reagovat
mistr129

Viz příspěvek níže

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Orel má na pár týdnů volno z ligy

Reagovat
mistr129

Penalty pisknuty předně naopak, Ščuk i Červenka měli být venku... Polák nebude mít radost

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fabec1222

slušná bída...

Reagovat
exse

Červenka je hroznej výmaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Vošahlík a Červenka, to je zabijácké duo.

Reagovat
HorajzmAmmann

+ Vaněček

Reagovat
monty25

Zahoď tu píšťalku už...

Reagovat
KingMaster13

Doufám, že Vorel si nějakej ten pátek nefoukne. Strašnej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo všechno posral, je pomalej a ještě na to kašle.

Reagovat
Hokaido

Ščuk Škoda, že nedali opakovanej záběr z toho souboje, kterej rozhodčí nepísknul. Pokud to byl faul, tak to měla být jeho 4. žlutá.

Reagovat
Greny

Ukazali to a kontakt tam byl

Reagovat
monty25

Haljeta, na toho jsem hodně zvědav. Psalo se o něm, že zatím nemá na ligu a jde tam hned proti Slavii...

Reagovat
db18

...další poleno.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek stylovej.

Reagovat
KingMaster13

Ten Deli tam chybí jak svině. Bordel v těch zadních řadách, to je neskutčný

Reagovat
smazaný uživatel

To je otřes

Reagovat
db18

Ngadeu na stoperu - kdy jindy, když ne teď?

Reagovat
Greny

Bilek zranenej.?

Reagovat
HorajzmAmmann

škodaaaaa

Jinak co to má ten Fillo na tý hlavě?

Reagovat
ZB 07

Dobrá bída teda...

Reagovat
Miguel19

Klasická Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, že hráči Teplic jsou v zakončení banda dřeváků.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

David Luiz, ty vole.

Reagovat
HorajzmAmmann

Asi tolik k útočníkům Teplic, když tam dává leváka boba ty vole

Reagovat
Greny

Typicka Silhavyho sracka podporena notnou davkou stesti

Reagovat
pepinho2

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Reagovat
dinss

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Teoretik

Ten Král je fakt kopie Luize, i ty nohy má tak tvarovaný na způsob Leváka Boba

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak je to neskutecny kopyto

Reagovat
monty25

Klasika. Čím víc je člověk natěšenej, tím víc je pak po 1. kole otrávenej...

Reagovat
hefy

Legendární výkon.

Reagovat
Greny

Vanecek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to su klidný na neděli, že si klidný, ja su klidný. Slavia . Mohou děkovat teplickým, že jsou opravdoví šašci v zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Bílý Yaya Touré, Altintop a Ščuk, to byla symfonie. No nic, pro Teplice veliká škoda, nebýt dřeváci, ta odjíždějí minimálně s bodem.

Reagovat
KingMaster13

Díky bohu!!!! Ty vole ale s tímhle to na titul není ani náhodou. Oproti tomu co dnes předvedla Plzeň tak se jí budeme koukat na záda Rozhodčí Obě penaltové situace foukl na hovno(přesně obráceně). Červenka a Ščuk měli bejt venku, spoustu situací posoudil bezcitně. Prostě výkon tak na okres. Altintop ať kouká makat, takhle na základ ať zapomene. Ščuk je magor. Zmrhal evidentně v hlavě nezvládá konkurenci. V jiných případech by to dal. Obrana chaos. Bílek nestíhal, Jugas taky nic moc. Vyzdvihl bych akorát možná tak Součka ten mi dělal radost. Laštůvka taky skvělej, byl jistej. Tepličáci taky nic moc výkon, kdyby nebyli dřevěný tak tu dnes vyhráli

Reagovat
chytrejkluk

tvl ty Teplice to je banda dřeváckej kopyt, slabší Slávie už nebude!

Reagovat
smazaný uživatel

Kalous.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Teplice podaly lepší výkon. Slavia takzvaně na Plzeň, celý zápas hrají hovno a dají góla z penalty nebo po standartce..

Reagovat
db18

Slavia tzv. na Slavii z jarní části sezony 16/17.

Reagovat
KingMaster13

Oproti tomu co předvedli dneska tak zlatý jaro. Na jaře bylo cca 5 zápasů kde předvedli sračku. Zbytek byl víc než koukatelnej. A i když jsme hráli tu sračku tak to nebyla taková sračka jako dnes. Loni jsme předvedli bídu pro Spartě, Jablonci, Dukle a na Slovácku to docela stálo za prd.

Reagovat
db18

Proti Teplicím taky, ne? (a proti nám to až do vyloučení Řezníka byla taky bída - a stejně z toho byla taky jen výhra po standardce)

Reagovat
KingMaster13

Proti Teplicím se mi to náhodou líbilo. Teplice mohli remizovat a i dokonce vyhrát ale nebylo to tím, že bychom hráli nějak blbě ale Teplice skvěle. Šance měla SKS i Teplice a právě ten zápas se mi hodně líbil, měl náboj přelévání šancí ze strany na stranu. Opravdu mě tehdá ten výkon Teplic dost potěšil, že si to přišli na férovku rozdat a mohlo jim to i vyjít. Škoda, že se neinspirovali i ostatní mužstva Zato ty zápasy co jsem vyjmenoval tak tam jsme kazili přihrávky, byli nervozní. Ten včerejší zápas oproti tomu co jsme odehráli s Teplicema na jaře byl jak noc a den. Kazili jsme přihrávky, nesmyslné nákopy, kombinace se nedařila, obrovská nervozita třeba u Zmrhala a i ostatních, což fakt nechápu Prostě na jaře předvedli obě mužstva svoje maximum, teď mi to přišlo spíš naopak. Oba zahráli dost pod svoje možnosti(Teplice ve finální fázi a SKS v kombinaci)

Reagovat
KingMaster13

Oproti tomu co předvedli dneska tak zlatý jaro. Na jaře bylo cca 5 zápasů kde předvedli sračku. Zbytek byl víc než koukatelnej. A i když jsme hráli tu sračku tak to nebyla taková sračka jako dnes. Loni jsme předvedli bídu pro Spartě, Jablonci, Dukle a na Slovácku to docela stálo za prd.

Reagovat
KingMaster13

sry se mi to laglo

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Co si tak pamatuju, tak minulou sezónu takhle hrála Plzeň, hra nic moc, ale vždycky to tam dotlačila po rohu nebo ze standartky..

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle výkonem bychom měli v neděli šanci.. Doufám, že to zase na ligu Slavia prostřídá..

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

já vidím šanci přes nějak uhaluzený 1. gol

Myslím, že budeme mít kurva dobrý protiútoky. Nákop na Poznara/Šašinku/ Baroše a rychlý kraje Stáňa, Granečný to by mohlo fungovat takže až pak do nás bude SKS bušit, dáme na 2:0 a zboříme Vítkovice.

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak bude hrát Azevedo.

Reagovat
HorajzmAmmann

ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek ( )- Karavajev, Kaya, Štětina, Civic - Mavuba, Mandjeck - Plavšič , Lafata ( ), Ben Haim - Janko

Plavšič s otazníkem, Ben Haim asi taky...Dúbravka v pátek myslím netrénoval. Takže čekám nějakou takovou sestavu.

Reagovat
SpartaOvenka

Nevíš, jak to vypadá se Šuralem?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevím, podle posledních zpráv se o jeho možném startu mělo rozhodnout dnes, stejně jako u Plavšiče

Reagovat
vrabejka

V 1.kole nás čeká nevyzpytatelný Liberec. Poslední zápasy se nám s ním daří. Potřebovali by jsme aby se nám povedl začátek ligy jako vloni. Hodně si slibuju od Železníka věřím že se hned chytne a bude naším lídrem v doufejme úspěšné sezoně. Dnes bych rád viděl v základu Holzera, Železníka a Bartosaka tak uvidíme. Věřím ve 3 body a úspěšný ligový start. Ševci do toho!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kde nejlépe parkovat když jedu na spartu autem? Díky

Reagovat
HorajzmAmmann

na černáku a dojedeš metrem

Reagovat
smazaný uživatel

koukam ze mu prejes stejne...

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jako po Praze autem se mi fakt nechce metrem to je úplná pohoda a to parkoviště je otevřený snad do půlnoci takže to tak dělám vždycky když jedu autem

Reagovat
smazaný uživatel

treba na petrinach se da taky v pohode zaparkovat. ale cernak je jistota no. kor kdyz prijizdis po hradecky.

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem se tak díval na dostupnost MHD, tak mi nejlíp vychází parkování v OC letňany

Reagovat
db18

To je dostupný? Mne přijde, že je to snad ještě kilometr za metrem...

Reagovat
Likan7

Asi 20 metrů od vchodu do metra.

Reagovat
smazaný uživatel

na cernym moste.

Reagovat
SpartaOvenka

v dejvicích

Reagovat
smazaný uživatel

Znám jednu z Dejvic ...

Reagovat
SpartaOvenka

já taky, zastávku, jmenuje se dejvická

Reagovat
db18

Tam už je skoro všechno modrý...

Reagovat
SpartaOvenka

Ale k večeru už to je zadarmo a o víkendech úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

pred stadionem

Reagovat
rufus

Reagovat
FCSL

Hrát venku, tak bych nám nevěřil, ale doma neprohráváme, takže máme šanci. Trochu se bojim, aby nás nevyučili z brejků, tu rychlost na stranách maj fakt velkou. Úplně vidim, jak nám dá Ekpai gola. Sestavu bych viděl jako v preview, leda že by JT překvapil Voltrem nebo Potočným, ale snad nepřekvapí. Tipnu si 1:1 Pulky - Ekpai

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.facebook.com/fk.mlada.boleslav/photos/a.395978596676.182351.119993636676/10155431248991677/?type=3&theater

Ten pocit když podepíšeš hráče a získáš o 200% víc fanoušků než jsi měl

Reagovat
Kang & Kodos

To je úplný hovno, nám Kayu přála polovina Istanbulu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
taws

nám pořád Turci na facebooku zasypávají srdíčky fotky s Barym

Reagovat
FCSL

Kolář - Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Kulhánek - Ševčík, Folprecht, Breite, Mikula - Potočný

Nic moc teda, radši bych tam viděl Pulkraba a Malinskýho, dneska nevyhrajem

Reagovat
HorajzmAmmann

Nahradit Karafiáta, Mikulu a Potočnýho a bude to dobrý. Bůh ví co Kulhánek ještě

Reagovat
exse

Karafiát je výbornej, spíše nahradit Coufala, Kulhánka, Folprechta, Breiteho, Mikulu a Potočného a bude to dobrý

Reagovat
HorajzmAmmann

Fakt? Já myslel že byl ještě loni dost hejtovaný.

Reagovat
FCSL

Podzim - tragický, jaro - výborný

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale Kudela je jistota, ne?

Reagovat
FCSL

Jojo, hlavně díky němu se zlepšil i Karafiát

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Mikula na LM?

Reagovat
FCSL

Taky bych ho prohodil s Kerbrem, ale bylo to tak i v přípravě, takže bych to viděl tekhle. Na jaře byl dost produktivní

Reagovat
Kang & Kodos

Potočný másto Pulkraba

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
FCSL

Potočný měl lepší přípravu no, ale taky jsem čekal Pulkraba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná...3 netrefení hráči..ještě Sparta to totálně změní a je to

Reagovat
monty25

Já mám dokonce čtyři (Bolek, Přikryl, Malinský, Pulkrab). Tak snad dá kapitán Golgol aspoň hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

ty nemáš soupeře stejně

Reagovat
monty25

No jo, ale chtěl jsem vyhrát nějakou cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Bolek, Hušbauer, Přikryl, Pulkrab Kapitána mám Plavšice, ale na obranu skládal jsem to ještě před EL s tím, že jsem si myslel že to půjde měnit

Reagovat
vrabejka

Dostál, Matějov, Janíček, Gajic, Holzer, Jiráček, Kopečný, Moses, Diop, Traoré, Beauguel.

Na Jiracka a Holzera jsem zvědavý.

Reagovat
HorajzmAmmann

Všichni kromě nás maj tak hezký dresy Třeba Zlín. Ale ty štulpny si k tomu teda vzali pěkně na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak letos mame fajn dresy, lepsi nez minulý rok.

Reagovat
Kang & Kodos

http://www.livesport.cz/zapas/AiZMMjkT/#sestavy;1

To už je fakt pomalu čistý béčko

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta B vs Plzeň B

Reagovat
smazaný uživatel

Sparty nebo Slávie?

Reagovat
Kang & Kodos

Těch pár sešívek to kazí, ale co už

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavaty na lavce..

Reagovat
smazaný uživatel

Žluté by byly top! Ale fotbal zatím nic moc...

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec : Zlín zatím hrozný. Holzer mimo třeba. S tímhle v EL dostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec taky úplně mimo. Vono jim to ještě uškodí ta přesilovka.

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska ty zápasy nic moc, Boleslav se seká a na to druhý se zase nedá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý hřeb večera teprve přijde

Reagovat
pepinho2

Traoré

Reagovat
FCSL

Traoré Dement

Reagovat
HorajzmAmmann

proč máte jinde kotel?

Reagovat
FCSL

Beztak to skončí 0:0. My a tvořit hru Chtělo by to Bosančiče, jinak tam není nikdo kreativní

Reagovat
HorajzmAmmann

No ale zatím teda Liberec v té kombinaci daleko lepší než Zlín. Beauguel, Holzer a Ekpai si ani nepřihrajou

Reagovat
FCSL

Slávie už by kopala penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Buďte rádi za tu červenou, docela přísná.

Reagovat
FCSL

Jasná, však mu přejel kotníky. Klasickej hloupej negr, tzv. na Sackeyho. Celkově pěkně prasej

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, ale stejně myslím, že by ji většina rozhodčích ještě nedala.

Reagovat
smazaný uživatel

Falta

Reagovat
Funkmaster

Reagovat
db18

Ještě, že jsme místo Traorého vzali Živuliće.

Reagovat
smazaný uživatel

Chválu na Traorého jsem nikdy nepochopil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ekpai

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Faltáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná práce od Plška

Reagovat
sosna

Snad se dívá ten janek, co tu nedávno psal, že Plšek hraje s hlavou dole. Větší blbost jsem tady dlouho nečetl.

Reagovat
FCSL

Over už snad dojde

Reagovat
HorajzmAmmann

Olomouc

Reagovat
Kang & Kodos

Boleslav Letos pro změnu začli mrdat na ligu

Reagovat
Shevchenko

Tahle Boleslav všem vyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldik

Reagovat
Coutinho10

konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Venny

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
vrabejka

Olomouc

Reagovat
FCSL

ROSA NA LAVICI!!

Reagovat
Le Gunner

Takže semifinále EL?

Reagovat
Le Gunner

Reakce na Kanga...

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček s Ekpaiem zatím vypadají jako výborné posily. Někdo tu psal o Jiráčkovi jako o špekáčkovi, ale poločas teda odjezdil nahoru dolu.

Reagovat
Kang & Kodos

To si dělá prdel s tim Julišem

Reagovat
Hokaido

Mně z něj jednou fakt praskne čúrák.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Mě z tý nový grafiky. Jsem myslel, že se s tim akorát o přátelácích nechtěli srát...

Reagovat
HorajzmAmmann

mě to zase příjde strašný u Boleslavi.

Reagovat
Funkmaster

Dnes jsem si hledal sestavu Boleslavi a grafiku mají fakt otřesnou.

Reagovat
HorajzmAmmann

jak z roku 98

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Venny

Reagovat
Le Gunner

Bude na hrotu nebo na křídle? Nevidím nikde grafiku a vychází mi z té útočné čtveřice tři varianty.

Reagovat
db18

V sestavě je Lafata, takže si myslím, že bude na hrotu...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Le Gunner

No právě...

Plavšič, Lafata, Ben Haim - Juliš nebo Juliš, Plavšič, Ben Haim - Lafata (tak si myslím, že to bude).

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš spíše na křídle...nezabije dva posty najednou..stačí,že Mareček bude krotit Kayu na stoperu...po posledním výkonu

Reagovat
Le Gunner

Tak to ho bude krotit ten správný, no.

Reagovat
db18

Ještě to může být: Plavšić, Lafata, Juliš - Ben Chaim...

Reagovat
smazaný uživatel

Atomovej šváb kterej přežije úplně všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Mareček stoper...Juliš základ...Štramák ví

Reagovat
smazaný uživatel

To musí sparťany hodně štvát, že po těch nákupech si Juliš s Marečkem zahrají víc než dřív

Reagovat
HorajzmAmmann

ne asi prostě koupíš půlku evropy a stejně hraje Juliš na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

OT: a Kliment proměňuje penaltičku

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne penaltu,ale asi dorážku

Reagovat
vinetou

Hvězda Dánské ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lexi Belle

Vole Juliš. Vole JULIŠ.

Reagovat
hefy

Nesmrtelnej Juliš.

Reagovat
HorajzmAmmann

Na druhou stranu nejlepší útočník Sparty peávě nahradil Kulhánka

Reagovat
One-Real

Sestava až na Juliše parádní, tam bejt zdravej Rosa, tak to nemá chybu. Mareček na stoperu proti Bohemce snad nebude problém. Je to jen na o2 sport nebo to bude možnost chytnout někde na netu?

Reagovat
db18

Určitě tipsport, možná to bude dávat nějaká izraelská tv kvůli Ben Chaimovi.

Reagovat
samson192

sport365

Reagovat
FCSL

To je banda kopyt tvl. Dej tam Boskeho

Reagovat
HorajzmAmmann

Vlašim To byl Fot(f)r

Reagovat
Hokaido

Jsem rád za Dúbravku. A naše lavička je teda brutální, to je snad nejsilnější v historii.

Reagovat
REPLIKATOR

Kliment repre forma

Reagovat
smazaný uživatel

za 3 zapasy ma 2+3 jarolim uz volá

Reagovat
FCSL

Zlín v 10 lepší

Reagovat
ZB 07

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka – Karavajev, Kaya, Mareček, Civič – Mandjeck, Mavuba – Plavšić, Lafata (C), Ben Haim II – Juliš....ok..tak Lafata zase podhrot

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FCSL

Pulkrab a Mikula Pat a Mat

Reagovat
smazaný uživatel

Ekpai je dobrý fotbalista, ale ten chlap neustojí žádný souboj

Reagovat
REPLIKATOR

Ekpai Mrdka simulantská

Reagovat
Hokaido

Bolka na hřišti s trojkou Chramosta, Golgol, Komlichenko

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekat s takovým s tavem

Reagovat
FCSL

Úplně vidim jak tam dá Voltra místo Boskeho

Reagovat
smazaný uživatel

Co si od toho Bosančiče slibuješ? Že bude hrát jako kdysi?

Reagovat
FCSL

Že jako jedinej z našeho týmu umí dát přihrávku dopředu, občas i vystřelit

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jde o to, v jaké je formě. Já ho teda v přípravě neviděl, ale stejně nějak pochybuju že se vrátí do tam kde byl než odešel.

Reagovat
FCSL

Po technický stránce se nezhoršil, to spíš po fyzický, která dneska není potřeba. Problém je, že bd neni zdravej nebo nemá kondici, takže proto hraje tak málo. Jenom nevim proč je na lavici, pokud nedá 20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

no máš ho tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín v 9

Reagovat
Banikovec7

Zlín 20 minut v devíti, když už teď se nedostávali z vápna, tak to jsem zvědavý.

Reagovat
REPLIKATOR

Oni už třikrát vystřídali Páník taktik

Reagovat
Banikovec7

A neměli už nějaké zranění předtím? Jsem se začal dívat až teď.

Reagovat
smazaný uživatel

bolka strašidelná

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček KO.Zlín udělá v EL stašnou ostudu

Reagovat
REPLIKATOR

Tolik střel a nic z toho...

Reagovat
HorajzmAmmann

18:3 na střely a 0:0. FIFA

Reagovat
ratusek

FDF

Reagovat
fabec1222

přihoď výsledek 0:1 a máš z toho FM

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci zase vychvalovat Přikryla, ale dneska Bolce strašně chybí.

Reagovat
FCSL

Tak pojd Mildo

Reagovat
REPLIKATOR

Tragéd Mikula konečně vystřídanej.

Reagovat
One-Real

Rosa, Štětina a Janko a byl by to v tomhle složení ideál ne?

Reagovat
FCSL

Reagovat
REPLIKATOR

Tyč

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmička váleček

Reagovat
smazaný uživatel

modrá lavina

Reagovat
FCSL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL PULKYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece jen Pulkrab, navazuje tam kde v Liberci skončil

Reagovat
Banikovec7

To už hrál Zlín v osmi u toho gólu.

Reagovat
ratusek

ona se dává žlutá za takové slavení golů? to jsou debilové

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooool není možné

Reagovat
Hokaido

Pulky

Reagovat
smazaný uživatel

aha, Pulkrab...ja myslel, že dal někdo z půlky

Reagovat
smazaný uživatel

Matej

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec z něho udělá celýho kraba!

Reagovat
JarousFCB

Beztak by byl i u vás nejlepší útočník.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
okorec

Prosím, link na Spartičku nemáte niekto (mimo územia ČR)?

Reagovat
hefy

Ta sestava Bohemky je sotva druholigová. Pro mě hlavní kandidát na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím. Vypadá to hrozně slabě na papíře.

Reagovat
ratusek

a to mají neumětela i na lavičce

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude dnes ostuda jestli rupnete

Reagovat
hefy

My už hráli, ale dík za starost.

Reagovat
exse

Jirásek je zraněnej, nebo to ten tělocvikář chce Spartě schválně ulehčit?

Reagovat
FCSL

Ještě že tak, tohle nevyhrát, to by nám zrovna nepomohlo. Příště snad Pulky a Malinský v základu. Díky Traoré a Pulky

Reagovat
HorajzmAmmann

Matějovský s Chorým asi nepůjdou po zápase na pivo

Reagovat
ronaldik

Matějovský do té Boleslavi pěkně charakterově zapadl.

Reagovat
HorajzmAmmann

však Chorý tam dělal jak kdyby mu dal pravej hák Mayweather

Reagovat
HorajzmAmmann

proč to Da Silva nedal z první?

Reagovat
smazaný uživatel

Likvidace Jiráčka absolutně bez trestu, bravo Hrubeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Se podívej na opakovačku. Trefil mu pravou nohu, zahákl se o ní a zřejmě zkroutil.

Reagovat
smazaný uživatel

faul ano, ale likvidační ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Ne likvidační ve smyslu úmyslu, ale hráč nese zodpovědnost za to, jak jde souboje a jaké to má následky.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, no byly to nervy na závěr, ale Sigma paráda

Reagovat
Funkmaster

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Chápe někdo, proč hraje Juliš?

Reagovat
ratusek

musí asi pořádně kouřit nebo si to místo platit, jinak si to neumím vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

A koho tam chceš dát? Přes všechny ty nákupy zase moc možností nemáte.

Reagovat
HorajzmAmmann

možná i toho Vencu Kadlece

Reagovat
smazaný uživatel

Proti CZB určitě lepší než Janko.

Reagovat
pingla

máte někdo stream s českým komentářem?

Reagovat
pingla

mně to nejede ....

Reagovat
FCSL

Musíš si najít ten zápas

Reagovat
nani92

tipsport

Reagovat
pingla

tam nemám účet

Reagovat
nani92

založ, vlož euríčko a máš pokoj na ceý život

Reagovat
pingla

fakt jo? tak to si ho zítra založím

Reagovat
db18

Musí tam být stovka na účtě... sáze ale ani nemusíš... (nebo pak v průběhu 24h, co se chceš koukat, musíš vsadit libovolnou částku na něco - ale to jen, když tam nemáš aspoň tu stovku...)

...no a po sezoně si tu stovku zase můžeš na pobočce vyzvednout.

Reagovat
pingla

díky za info

Reagovat
svaca

Máte někdo stream na tu Spartu?

Reagovat
exse

Kája

Reagovat
nani92

Kaya

Reagovat
FCSL

Kaya vypadá fakt marně

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ta obrana sparty

Reagovat
ratusek

Goťák

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaya bude vtipnej ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Pravá náhrada za Kadlece

Reagovat
Coutinho10

to se musi trestat

Reagovat
ratusek

Bartek odletí od 30 kilového borce

Reagovat
One-Real

Mareček

Reagovat
smazaný uživatel

slavia style

Reagovat
ratusek

on ho obejme a ještě se diví Lafata to stejně nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vymletej musi byt ten hrac, aby udelal neco podobnyho

Reagovat
chytrejkluk

to je debil

Reagovat
Coutinho10

uz nam to zase zacina

Reagovat
ratusek

na tom faulu bylo něco nepenaltového?

Reagovat
Coutinho10

no dejme tomu ok

Reagovat
mistr129

takovyhle zakroky děláme v iv třídě voe

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho takhle fauloval? Omg

Reagovat
monty25

Hůlka Přitom Bohemka nezačala vůbec špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Bože

Reagovat
smazaný uživatel

Zase strašně vydřenej gól pro Lafatu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

plavšič rychlejsi jak střílející hráč

Reagovat
smazaný uživatel

jak letící míč

Reagovat
fabec1222

Stramačoni doživotní smlouva

Reagovat
PhilipS

Teplousci, nemáte někdo stream na Spartu, co by šel na mobilu?

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Kang & Kodos

200. ligovej gól pro Lafatu. Teď bych mu udělal nějakou velkolepou rozlučku, poděkoval a poslal do Jablonce.

Reagovat
smazaný uživatel

Timhle golem si zajistil zaklad minimalne v podzimni casti

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Haim bude nejlepsi hrac ligy

Reagovat
ratusek

Ben Chaim zatím parádní, ale proti takovejm dřevákům by se měl prosadit asi každej

Reagovat
smazaný uživatel

tak podle slavistu jasna penalta, ne?

Reagovat
mistr129

Reagovat
PaulinhoTheGunner

No tak snad Jihlava a Bohemka sestup

Reagovat
vinetou

Ale Ben Haim bude dobrej

Reagovat
HorajzmAmmann

dobrej? S Dannym úplně jiná liga

Reagovat
vinetou

Zatím bych dal i nad Danny, ten mi ještě připadal takovej nesvůj, ale Haim tam dneska vletěl stylově.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ben Chaim

Reagovat
Rarášek

Už se to rozjíždí .

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Kadlec se může koukat, jak má hrát posila za 70 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Ách jo, ten Lafi je úplně mimo.

Reagovat
vinetou

Ale toho Giaccheriniho nebo Schwaba by to stejně chtělo, nevěřím tomu že by Sparta všechno vyhrála jen přes kvalitu Haima a Plavšiče.

Reagovat
db18

Zlín to zlvádal jen s obranou a Vukadinovicem...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale ta obrana je základ a tu Sparta nemá.

Reagovat
db18

Až se uzdraví Hovorka, tak to půjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka je hodně pohyblivý a kvalitní v rozehrávce, ale lídr defenzivy taky moc ne. A kdo ví jestli mu dá Strama vůbec šanci a pokud tak jestli na stoperu.

Reagovat
db18

Na pozici lídra mají Štetinu...

Reagovat
pepinho2

Tak ono je to snazší, když hraješ na brejky

Reagovat
vinetou

No a pak si na to všichni zvykli a už se nechytali...

Reagovat
db18

Zase Ben Chaim je lepší než Vuki... (a ještě tam můžou dát právě Vukiho... )

Reagovat
smazaný uživatel

Schwab sám přestup vyloučil.

Tak snad se postoupí přes Zvezdu, jinak i tenhle přestup padá.

Reagovat
chytrejkluk

co víc ta Bohemka chce??

Reagovat
Coutinho10

Masek

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Nepochopím, z takové šance, aby to takhle dlouho trvalo a ještě vystřelil nakonec skoro po zemi doprostřed, myslím, že by to gól nebyl i bez Marečka

Reagovat
Coutinho10

j na to dojizdeli minulou sezonu a vypada to, ze se nic nezmenilo

Reagovat
FCSL

Ale Plavšič, Rosický, Ben Haim - Janko/Lafata by nebylo špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho hroťáka To by tam pak chtělo Pulkraba...

Reagovat
Kang & Kodos

Kaya ale solidně mimo. Zatim mi přijde jako splašenější Costa

Reagovat
El Campeon

Tenhle hráč musel jít výkonnostně hrozně dolu,nebo opravdu vedle sebe potřebuje lídra,jinak nechápu proč by ho před 2 roky chtěla půlka Evropy

Reagovat
One-Real

Mavuba bude super, jakmile před ním bude místo Juliše někdo kreativnější s lepším pohybem bez balonu, tak to bude vidět daleko víc. Konečně tam je někdo, kdo dokáže uklidnit hru, podržet balon, rozdat v klidu, neplašit, neztratit během prvních pár vteřin. Ty jeho zkušenosti se budou hodit. Prostorově se pohybuje fajn. Myslím že s ním místo Marečka bychom v tom Bělehradě neprohráli.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

To měl být asi roh ne?

Reagovat
mistr129

sudí si střihnul Orel style

Reagovat
smazaný uživatel

S takovouhle hrou to proti Bělehradu nebude stačit ani remízu

Reagovat
Teoretik

na to se nedá dívat, nedaj si 2 přihrávky a lítá to kilometry daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně s Dočkalem by to byla fantazie.

Reagovat
mistr129

pro Bohemku

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 20.kole

Reagovat
smazaný uživatel

*S Rosou

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh zatim luxusni vykon, skoda ho v Bohemce, po nem mel jit TOP3 tym

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Civic je strašně špatný Samozřejmě pořád o třídu lepší v obraně než Vatajelu, ale uzdravení Costy bude pro Spartu megaposílení.

Reagovat
monty25

Zranění Kayi je taky slušné posílení...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Mě se docela líbil náhodou, jasně v kombinaci zatím příšerný, stejně jako celá Sparta, ale v soubojích celkem suverénní a působil docela klidně a s nadhledem. Vzhledem k tomu, co za hráče Spartě (ne)zbývá na post stopera, to vidím jako docela zásadní problém a oslabení.

Reagovat
monty25

No nevím, mně přišel celkově jako tragéd.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jako neříkám, že byl nějak extra dobrý Ale to Štětina hořel ještě víc proti Bělehradu mi přišlo a pak už mají zdravého jen Köstla ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Na mě teda působil všelijak, jenom ne klidně.

Reagovat
monty25

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Kája konečná snad

Reagovat
smazaný uživatel

1.kolo a Sparta už nějakých 7 hráčů mezi zraněnými a nejspíš další - aneb posila za 2 milióny éček

Reagovat
smazaný uživatel

Podle reakce Gottaka to vypada, ze letos uz dohral..

Reagovat
One-Real

Takze krome Giaka dorazi jeste stoper.

Reagovat
dinss

Štětina má prý výbornou rozehrávku.

Reagovat
db18

Nevypadá na to, ale docela jí fakt má...

Reagovat
dinss

V prvních zápasech Sparty jí teda rozhodně neukázal...

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě, že to je zrovna Bohemka, kde navíc chybí pár hostujících sparťanů. A i tak to je na šance skoro vyrovnaný. Ale koupit 10 hráčů a zapomenout na někoho, kdo bude umět v záloze přihrát, to je umění.

Reagovat
vinetou

Tvl ten Mareček

to je něco neskutečného co teď předvádí.

Reagovat
One-Real

Podle mě má Strama nějakou podmínku, aby vždycky aspoň pár hráčů z Česka nastoupila. Jinak si toho Juliše ani Marečka vysvětlit nejde.

Reagovat
hefy

Ten střed je komickej, Mavuba je vrchní alibista a Mandjeck se sice snaží, že by mu snad něco vyšlo, to se říct nedá. Ben Chaim je šikovnej, ale moc tahá míč a až na jednu střelu tam nic moc neměl a furt to nesmyslně tahá do středu. Juliš s Lafatou jsou děsně odřízlí.

Reagovat
One-Real

Mavuba neni špatnej, na to že to má za úkol "řídit" z šestky. Krajní obránci se moc nenabízejí a Mandjeck s Julišem se spíš schovávají. Tam to chce intenzivnější pohyb obránců, křídel a hlavně někoho na 10tce, kdo se mu bude nabízet. Zrovna u něj jsem si jistej, že bude přínosem. Oproti tomu středu zálohy ze čtvrtka, kdy Mareček nebyl schopnej nahrát spoluhráči na 5-10 metrů.

Reagovat
hefy

Špatnej neni, ale hráč s jeho pověstí a historií si myslim, že by měl bejt schopnej poslat průnikovou přihrávku a nebo zrychlit hru rychlou přihrávkou do křídla. On to všechno dává pomalu a bud do nohy nebo za hráče. Chapu, že chce Strama držet míč, ale takhle? A proti Bohemce? No nevim..

Reagovat
One-Real

No na druhou stranu se koukni v jakých prostorech se pohybuje, podle mě má pokyny být primárně přikovanej na šestce a hrát DLP. Jako jedinej z těch záložníků tam má inteligentní pohyb a vykrývání prostorů, Mandjeck lítá všude kolem. Na soudy je brzo, ale jakmile začnou hrát kraje a především tam bude někdo místo Juliše (mám jako jedinej pocit, že se celej poločas schovává před balonem?), tak celkově ta hra půjde nahoru. Zrovna od něj se podle mě očekává hlavně zklidnění hry, jistota, spolehlivá rozehrávka. Kdyby místo něj byl Vácha v dobách svý fotbalový formy, tak by jako hráč o 20-30 metrů blíž soupeřově vápnu podle mě byl taky platnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

přijde mi, že to ti černoši ve středu mají dobře na párku

Reagovat
PBLead

Mavuba a Ben Chaim budou dobré posily. Plavšič zatím každý zápas dost aktivní, ten se mi taky z těch posil líbí. Madjenck dává vedle Mavuby smysl, ne vedle Marečka. Zranění Semita Káji je smolné, sice nehrál nic zázračného, ale věřím, že by se chytl spíš než Michal Kadlec.

Reagovat
Venny

Jiránek by se chytl spíš jak Kadlec

Reagovat
Logan

Na šance 2:1 pro Bohemku, Tetteh výbornej, budu se na něj muset zaměřit v dalších zápasech

Sparta marná, sterilní, ta záloha je fakt nekreativní až běda ... jsem zvědav na druhej poločas jestli přijde Rosa

a co vy spartani vlastně tady, Kang, rarášek, kotukov, proč nejste na Letný?

Reagovat
smazaný uživatel

"Jsme energie tohoto týmu" Větší klišé na skladě asi neměli

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi me je Tetteha tak lito vsechno kolem nej totalni drevaci..

Reagovat
Liquid

nejsilnější sestava Sparta a hraje stejnou bídu co včera béčko Slavie, opravdu největším soupeřem Slavie v boji o titul bude konzolidovaná Plznička

Reagovat
stas87

Ma cenu zapnut si druhy polcas? Teraz som pozeral druhy polcas Lech- Piast (5-1) a dobry futbal to bol. Sparta vyrazne prehrava Bohemians?

Reagovat
db18

Ještě počkej, až přijde Rosický...

Reagovat
stas87

Skleneny panacek je uz minulost, ten uz si za Spartu v lige nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilku jde na plac.

Reagovat
stas87

Asi jo. Snad si zahra viac ako 19. minut.

Reagovat
db18

+/- 22

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehrava, ale je to zajimavej fotbal.

Reagovat
vinetou

Ale teda docela se děsím toho, až Sparta ve čtvrtek nastoupí proti CZ s tím, že musí dát 3 goly a v sestavě bude mít dva defenzivní záložníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad místo jednoho nastoupí Rosický. To je jediná šance Sparty.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ten Hůlka je trochu výmaz ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvil inteligentne, ale to co predvadi na hristi

Reagovat
monty25

Ten Hůlka je snad buzna, že tam každýho objímá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Julis je podle presne ten typ hrace, kdy na treninku patri k nejlepsim a pak se pri zapase nervozitou posere a s kazdym dalsim zapasem to je horsi a horsi a ten tlak totalne nedava. Kdyby sel nekam hostovat, tak bude za hvezdu.

Reagovat
db18

Ono by stačilo, kdyby hrál v útoku...

Reagovat
PhilipS

Já u něj neviděl nikdy ani záblesk něčeho, čím by měl bejt platnej. To už mi přišel Pulkrab lepší.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
pepinho2

Zase Hůlka ale rozhodčí už další nepískne

Reagovat
pepinho2

Dostál ještě nemá kartu? Na Ben Haima snad jen on tak 5 faulů

Reagovat
smazaný uživatel

Že by si dnes Rosa střihl rekordní počet minut na hřišti?Jaký drží rekord z loňské sezóny?17'?

Reagovat
smazaný uživatel

Rosaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ted jasna zluta pro Ben Chaima!

Reagovat
smazaný uživatel

za to same vcera dostal Krmelec..

Reagovat
smazaný uživatel

Traktor by ji měl dostávat preventivně už při vstupu na hřiště.

Reagovat
db18

Se zranil na tom samém místě jak Kaya, ne?

Reagovat
PaulinhoTheGunner

jn

Reagovat
smazaný uživatel

A Bohemce se zranil jediný hráč co vypadal zajímavě.

Reagovat
dinss

Hůlka má vsazeno?

Reagovat
ratusek

Juliš je naprosto neschopnej. Proč hraje

Reagovat
smazaný uživatel

protože se alespoň dostává do hry.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tomu Julišovi nemůžu dlouhodobě přijít na chuť Co jsou jeho přednosti, má vůbec nějaké? Ztratí balón katastrofálním zpracováním, čímž rozjede protiútok Bohemky a jeho reakce je, že klidným výklusem míří dozadu, wtf?

Reagovat
pepinho2

Plavsic je boží

Reagovat
smazaný uživatel

Velký talent, ale musí se s ním ještě pracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále.

Reagovat
Jacks11

Rosa se za 10 minut zraní a to sem Sparťan

Reagovat
PhilipS

Prosím, popište mi každej dotek s míčem Rosy, když se nemůžu koukat

Reagovat
rufus

Navrat krale, vy blbci!

Reagovat
chytrejkluk

to jsou dřeváci tvl, to není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa tam dela nejaky velkolepy gesta a nejakej kokot mu vleze do zaberu.

Reagovat
ratusek

tak na Slavii přišlo málo lidí kvůli počasí, aha

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta i Slavia 1-0 z penalty

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Dúúúbravka

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
C-M@ster

NÁVRAT KRÁLE!

Reagovat
chytrejkluk

gooooooooooooooool

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle začíná smrdět

Reagovat
ratusek

Dubravka

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Před Bělehradem ale pro Spartu jedině dobře.Alespoň bude chytat Bičík.

Reagovat
One-Real

Ty vole to bylo tak jasný po tom záběru na tu oblohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a Důbravka asi skončil, no.

Reagovat
mistr129

tak tohle bych mu z těch 3 gólů přisuzoval zrovna nejmíň. Neviděl, skočilo a obrana se na to totálně vysrala

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jako těžké na chytnutí, ale kvalitní golmán nevyráží střelu před sebe, ale někam do bezpečí... Rozhodně na tom gólu má velký podíl.

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

to nerozporuju, ale obrana má minimálně stejný

Reagovat
mistr129

on tamty dva s CZB posrali tolik, že to "nejmíň" je pořád dost

Reagovat
stas87

Co mal urobit u toho prveho? Tam sa na to vysral hrac, co mal strazit toho Boaykeho, nezachytil jeho nabeh.

Reagovat
PBLead

dyť tomu míči ještě uhnul, neříkám, že ten gól je jeho vina. Hlavní chyba byla laxnost obrany, ale věřím tomu, že by tohle spousta gólmanů chytila.

Reagovat
mistr129

přesně, zmenšení úhlu úplně na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

On ale chtěl ten balon nesmyslně chytit do ruky, i když musel vidět, že prostě nemá šanci. Kdyby se tam nohama rozplácl, tak by to možná i měl. Zatím je fakt strašně špatnej a nejistej.

Reagovat
PBLead

no v rozehře špatný není. obrana mu to dost posílá a je vidět, že se nebojí rozehrávat. Navíc ty míče, co mu lítaj dozadu... I dneska mu tam zas posílali míč vzduchem, nechápu...

Ale to chytání, nevím, nevím, zatím nic nepředvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nohama umí hrát výborně, to jo. Ale v chytání je zatím marnej. Přitom se jedná o výbornýho golmana, takže to bude spíš nervozitou.

Reagovat
stas87

Som si to pustil este raz a mas pravdu. Asi si veril, ze loptu zoberie utocnikovi do ruk, skratka ze tam bude o nieco skor ako on. Zasa v hre po zemi mi pride dobry, nezmatkuje a dokaze obrane vypomoct. Myslis si, ze ho Stramaccioni odpali po dnesku?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude muset. Ale pořád je to výbornej golman, kterej se do toho určitě dostane. Jen teď prostě nemá cenu něco vymejšlet a čekat, kdy se tak stane nebo nestane. Teď bude se muset dát do brány Bíčík nebo Koubek.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vyřešil to absolutně nejhůř. Tak snad se vrátí Bičík, protože nemá cenu v tomhle pokračovat, když to evidentně vůbec nefunguje.

Reagovat
mistr129

Bičík je podle mě pořád top gólman, ne-li nejlepší v lize, nechápu proč skoro loni nechytal

Reagovat
PBLead

Tak Bičík doplatil na věk, stejně třeba jako Petr Čech v Chelsea. Prostě radši se věřilo mlaďasovi Koubkovi. Škoda, že (koubek) tak výkonnostně šel dolů.

Reagovat
mistr129

jasný, ale Koubek byl v průběhu sezony strašně děravej, tam měla přijít změna

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě

Reagovat
stas87

Ten Smid ma na prazske kluby fakt pifku. Zatial ich dal v lige osem a z tych osmich bola rovna polka Dukle, Sparte a Slavii.

Reagovat
stas87

Ten Smid ma na prazske kluby fakt pifku. Zatial ich dal v lige osem a z tych osmich bola rovna polka Dukle, Sparte a Slavii.

Reagovat
PBLead

snad příště už Bičík.

Reagovat
monty25

Sparta Já věděl, proč na ni nevsadit...

Reagovat
smazaný uživatel

Já debil na ní vsadil a mé konto je na nule.

Reagovat
monty25

Já chtěl dát za litr Spartu a Midtjylland, po čtvrtku jsem si to rozmyslel...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Logan

já teda nejsem na nule ale vsadil jsem si na ní taky, dokonce s handicapem, tak jsem na konci doufal že aspoň jeden z těch týmů dá gól, 1:0 by bylo to nejhorší

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Venny

Já měl na tiketu neprohru Bohemians a zesrala mi to Žilina

Reagovat
chytrejkluk

paráda Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivum pro Spartu jsou obě křídla, zranění Kayi a Rosický. Ale jinak strašná bída. Není kvalitní útočník, není podhrot, a ti dva DM na mě taky zrovna nepusobí nejlepším dojmem.

Reagovat
wiggum

Třeba si to brzo sedne, ale pokud ne a odskáče to trenér, jsem zvědavý, co s tou naplavou budou dělat.

Reagovat
PhilipS

Jak hrál Rosický??

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se nedostal k míči, respektive Sparta se v závěru ani k míči nedostala.

Reagovat
PhilipS

To je docela smutný

Reagovat
djwenca

nezranil se

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

viditelne se setril

Reagovat
hefy

''Z týhle Sparty nemam strach''

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Tak souboj hlavních kandidátů na sestup skončil spravedlivou remízou...

Reagovat
Lorcan

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lorcan

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Tak co kluci Sparťanští, už si to sedlo? Už je to válec?

Reagovat
stas87

Demente, pisat po prvom ligovom kole tieto sracky fakt dokazes asi len ty.

Reagovat
Kluivert9

Promiň, já zapomněl, že už ve čtvrtek to byl válec a dneska jen neměli svůj den

Reagovat
stas87

Ked im hraci prichadzaju cez cely prestupak, tak je jasne, ze to nebude klapat od prveho zapasu. Ja Spartu nemam rad a neprajem jej, len mi pride hlupe a smiesne sa jej vysmievat po prvom ligovom kole a druhom sutaznom zapase.

Reagovat
Kluivert9

Hm, mně ne. Vzhleden k tom, co to tady celé předvádí...

Reagovat
smazaný uživatel

Dotknul se Rosa balonu?

Reagovat
Radar

Neblázni, mohl by se zranit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zijes

Reagovat
Radar

Já tu chodil celé ty roky, jen jsem nepsal a stalkoval. Letošní ročník je výjimečný tak jsem se rohodl pro comeback.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu rikam "Navrat krale"!

Reagovat
Radar

Ta ironie by se dala...nevím co no

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdááááár

Reagovat
REPLIKATOR

https://www.youtube.com/watch?v=wY9LvlMsWN4

Půlka videa je střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni nezklamal

Reagovat
Liquid

Bohemáci Rosu šetřili, jestli nastoupí ve čtvrtek, tak ho nějakej Srb zrasí tak, že bude mít Bulovka věrného pacienta zase zpátky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele