Premier League - souhrn 9. kola

22.10.2016, 15:23, aktualizováno 23.10.2016, 18:53
Komentáře a souhrny
Jose Mourinho utrpěl svou nejtěžší porážku v Premier League, když jeho Man Utd při návratu na Stamford Bridge prohrálo vysoko 0:4. Liverpool uhájil vedení nad WBA a dotáhl se na čelo, jelikož ztratily první tři týmy tabulky - Arsenal remizoval s Middlesbrough, Tottenham s Bournemouthem a Manchester City se Southamptonem...

Chelsea FC - Manchester United 4:0

23.10.2016 17:00

Góly: 1. Pedro, 21. Gary Cahill, 62. Eden Hazard, 70. N'Golo Kanté

José Mourinho na svůj první návrat na Stamford Bridge coby hostující kouč nebude vzpomínat v dobrém. Vždyť mu dal gól i N’Golo Kanté! Manchester United se na hřišti Chelsea absolutně sesypal a po Pedrově brance z první minuty to s ním šlo od desíti k pěti. Do přestávky se trefil Cahill, po pauze Hazard a Rudí ďáblové si z Londýna odváží potupnou porážku 4:0.

Po zápase v Liverpoolu se i od nedělního šlágru očekávala velmi takticky svázaná bitva, které měl dominovat Mourinhův konzervatismus. Jakékoli predikce ovšem po pouhých třiceti vteřinách smetl ze stolu Pedro, který využil fatálního zaváhání United v defenzivě, obešel vyběhnuvšího De Geu a střelou do prázdné brány proměnil Alonsův odkop ve vedoucí gól.

Pro Red Devils to byla pochopitelně obrovská rána, Mourinho najednou nemohl "pouze" kontrolovat střed pole a soustředit se na bránění a protiútoky. Byli to právě hosté, kdo musel tvořit a Chelsea toho náležitě využívala. Manchester navíc působil nekoncentrovaně, takže po jednoduchém signálu z rohového kopu zakončoval úplně sám na hranici šestnáctky Hazard. A moc mu k navýšení vedení nechybělo.

Druhý gól Chelsea přidala až po dvaceti minutách, dalším rohu a dalším zmatku v obraně United. Valencia totiž centr tečoval do Herrery a vinou Smallingova špatného pohybu byl náhle u balónu osamocený Gary Cahill. Byť ho neměl přesně na noze, dokázal se do skákajícího míče parádně opřít a přes Blinda jej zatlouct do sítě.

Blues však dvougólové vedení nestačilo a během pár minut si vytvořili další dvě gólové příležitosti. Obě si musí vzít na triko chybující Daley Blind - nejprve před vlastní šestnáctkou ztratil míč pod tlakem Pedra, při druhé situaci zase nedovedl zabránit Hazardovu centru. Z bryndy ho však vytáhli spoluhráči - nejdřív blokující De Gea, pak Bailly.

United se navíc nedařilo ani na opačné straně hřiště, kde úřadovala tříčlenná obrana Chelsea v čele s všudypřítomným Azpilicuetou. Ten prohrál jediný nerovný souboj s Ibrahimovićem, který v solidní pozici hlavičkoval nad. Největší šanci měl Lingard, když Courtois vyrazil Herrerovu ránu právě k jeho nohám - belgický gólman však zvládl parádně lapit i druhý pokus.

Po změně stran byla Chelsea chvílemi až příliš pasivní a United ji dokázali zatlačit k vlastnímu vápnu. Z převahy však vytěžili jenom další prudkou ránu Lingarda, kterou Courtois s přehledem vyrazil. Krátce na to se ale hosté definitivně sesypali. Po hodině hry předvedli šokující bránění proti Hazardovi, jenž si na hranici vápna bez povšimnutí narazil s Matićem, v šestnáctce ošálil Smallinga a zamířil přesně k tyči.

O dalších pár minut později explodoval stadion Stamford Bridge počtvrté. Gól na konečných 4:0 sice už neměl takový význam, jeho střelec se však musel náležitě oslavit. N’Golo Kanté se trefil poprvé v dresu Chelsea a zase u toho byl otřesně bránící Smalling. Defenzivní diblík kolem něj proběhl neskutečně snadno a bezmocný De Gea měl po další ráně k tyči znovu důvod k nepříčetnosti.

Úděsný večer nejúspěšnějšího klubu anglické historie nevylepšil ani takřka neviditelný Zlatan Ibrahimović, který deset minut před koncem dobře zakončoval z otočky, ale na skvělého Courtoise nevyzrál. Belgičan výtečně vyrazil i Rojovu pumelici a přispěl k nejhorší porážce Manchesteru United od slavného debaklu 1:6 v na den přesně pět roků starém městském derby se City.

Více informací k zápasu

Manchester City - Southampton FC 1:1

23.10.2016 14:30

Góly: 55. Kelechi Iheanacho - 27. Nathan Redmond

Manchester City nevyužil zaváhání Arsenalu a v domácím prostředí stejně jako Gunners pouze remizoval. Cenný bod z Etihad Stadium si veze Southampton, který v první poločase předvedl sympatický výkon a ačkoliv se po změně stran jen bránil, víc než gól Iheanacha nepřipustil. Čelo tabulky se tak po tomto kole ještě více vyrovnalo.

Svěřenci Pepa Guardioly tak potvrdili pokles formy a nevyhráli již čtvrtý soutěžní zápas v řadě. Touha za vítězstvím od Citizens nebyla vidět ani od začátku dnešního zápasu, ačkoliv dominovali v držení míče, hře chyběla myšlenka a větší tah na branku. Poprvé to v ochozech zahučelo po čtvrthodině hry, na Fernandinhův zajímavý centr ale nakonec Sterling nedosáhl.

Nezaujaté diváky probrala z letargie až 27. minuta, kdy John Stones nekoncentrovaně zahrál malou domů na Claudia Brava, který rovněž reagoval možná trochu pomaleji, než by bylo zdravo, a toho všeho využil agilní Nathan Redmond, ujmul se míče, udělal kličku Bravovi a nezištně zakončil do prázdné brány.

Svou chybu mohl John Stones záhy napravit, po skvěle zahrané standardní situace v podání Kevina De Bruyneho zblízka překonal Forstera, radost mu ovšem záhy překazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Jinak z prvního poločasu můžeme vypíchnout ještě fakt, že domácí ani jednou nevystřelili na Frasera Forstera.

Po příchodu z kabin přišlo u Manchesteru k výraznému zlepšení výkonu a dopomohlo k tomu i stažení nevýrazného De Bruyneho za Kelechiho Iheanacha. Nigerijský forward se ukázal jako správný žolík již po deseti minutách pobytu na trávníku, David Silva si zpracoval parádní pas z kopačky Fernandinha, odcentroval právě na Iheanacha a ten nedal Forsterovi nárok.

Obrat se už však hostům nepodařil. Nejblíže ke gólu byl Ilkay Gündogan, jenž si krásně vyměnil balón s Iheanachem a jeho skákavou střelu bodlem Fraser Forster s námahou vyrazil. Na opačné straně prověřil pozornost Brava zpoza vápna Charlie Austin, chilský brankář si s jeho projektilem poradil. V závěru ještě měl vítězství na kopačce Sergio Agüero, v nadějné pozici ale minul.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Bromwich Albion 2:1

22.10.2016 18:30

Góly: 20. Sadio Mané, 35. Philippe Coutinho - 81. Gareth McAuley

Liverpool uhájil vítězství nad West Bromwichem Albion navzdory pozdnímu snížení Garetha McAuleyho a posunul se v ligové tabulce na druhé místo, přičemž za vedoucím Arsenalem zaostává pouze o skóre. Triumf si Reds vydobyli především výtečným výkonem v prvním poločase, kdy se postupně trefili Sadio Mané a Philippe Coutinho.

Svěřenci Jürgena Kloppa po pondělní remíze s Manchesterem United navázali zpět na své ofenzivní choutky z předchozích zápasů a defenziva West Bromwiche byla pod ohromným tlakem od samého úvodu. Již v druhé minutě se Sadio Mané dožadoval odpískání pokutového kopu po zákroku Allana Nyoma, ovšem rozhodčí Neil Swarbrick se obměkčit nenechal. Překvapivý průlom skóre na opačné straně málem ve třinácté minutě zařídil Matt Phillips, jenž se ještě snažil najít lépe postaveného Salomona Rondóna, avšak jeho přihrávku stihla obrana Reds na poslední chvíli zachytit.

Po dvaceti minutách se již domácí příznivci na Anfield Road dočkali. Vše odstartoval Coutinho, jenž chytře přepustil Milnerovu přihrávku volnému Çanovi. Německý reprezentant posunul gólovou akci k Robertu Firminovi, jehož lahůdkový centr přepadl přes bezmocného Nyoma a z voleje se placírkou povedeně trefil Sadio Mané. Liverpool byl v tu chvíli při chuti a šance se jen kupily. Adam Lallana ještě přestřelil, avšak čtvrthodinu po úvodní brance přidal pojišťovací trefu aktivní Coutinho, když převzal přihrávku Maného podsekl si míč blíže středu hřiště a ranou na přední tyč suverénně překonal i brankáře Fostera.

Po změně stran se zprvu opakovala stejná písnička a Foster měl co dělat, aby vytěsnil mimo tři tyče střelecké pokusy Firmina či Lovrena. Liverpoolští však postupem času přece jen zvolnili a k několika šancím se dostali i do té doby strádající hosté. Chadli s Morrisonem ještě přestřelili, ovšem devět minut před koncem Baggies zužitkovali svou silnou stránku (a zároveň liverpoolskou Achillovu patu) - standardní situace. Rohový kop Chrise Brunta způsobil v šestnáctce domácích chaos, kterého využil Gareth McAuley a pohodlně překonal brankáře Kariuse.

Místo pohodového dohrání zápasu tak museli být liverpoolští stále na pozoru, zvláště když Firmino s Coutinhem nedokázali vyzrát na Fostera a obnovit dvoubrankové vedení. Hosté již však nic víc, než nepřesnou ránu Chadliho nepředvedli, a tak z Anfieldu odjíždí s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Middlesbrough FC 0:0

22.10.2016 16:00

Góly: -

Pořádnou porci zklamání přinesl fanouškům Arsenalu domácí duel s Middlesbrough. Neutrálové se sice při bezbrankové remíze celkem bavili, ovšem zasvěcené přihlížející na Emirates Stadium těžko mohl potěšit především pohled na vývoj prvního poločasu, kdy Boro klidně mohlo rozhodnout o vítězi...

Takhle nezkoncentrovaný a bezzubý výkon v úvodní části a takhle rozdílového brankáře snad fanoušek Arsenalu v první půli proti nováčkovi nezažil. Přitom faktem je, že hned tři skvělé šance na gól v zahajovacím poločasu připadly právě hostům.

Zajímavým tahem Aitora Karanky se ukázalo být upřednostnění mladého křídelníka Adama Traorého před Stewartem Downingem. Dvacetiletý štírek totiž nejprve donutil k chybě Koscielného, aby následně neproměnil samostatný únik na Čecha, a později dal vzniknout další velké šanci i svým centrem zleva, po němž do českého brankáře hlavičkoval Ramírez. Ten sám ještě předtím překvapil na standardní situaci, když namísto centru střílel, a hle - klepalo se z toho břevno.

Gunners si začali šance vytvářet až po poločase. Nejprve jim vypomohl Valdés, který šel úplně zbytečně po vysokém balonu, zboural přitom dva spoluhráče, a pak s úlevou přihlížel nepovedené koncovce Sáncheze z úhlu. Chilský forvard nepochodil ani záhy, když ho tentokrát španělský gólman sám vychytal, a obdobná situace se opakovala i v 66. minutě.

Middlesbrough i nadále hrozilo skrze Adamu Traorého, který Čecha ještě jednou donutil k zákroku a později vysílal do nájezdu Negreda, jehož nicméně na poslední chvíli výborně zastavil Koscielny. V závěrečných minutách už hosté jen klesali hlouběji a hlouběji, obě největší šance Londýňanů ovšem zmařila ofsajdová postavení protagonistů.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Everton FC 2:1

22.10.2016 16:00

Góly: 39. Sam Vokes, 90. Scott Arfield - 58. Yannick Bolasie

Everton skutečně opouští jejich drajv zkraje sezony, což potvrdila dnešní třetí domácí výhra Burnley v sezoně. Toffees sice dominovali, už počtvrté v řadě ale nepřekročili limit jednoho vstřeleného gólu na zápas, aby posléze v 90. minutě pro jistotu podruhé inkasovali a překvapivě prohráli...

Zápas mohl vypadat úplně jinak. Už v první minutě si neporozuměli jinak výteční stopeři Mee a Keane, Kevin Mirallas však odmítal trestat. A záhy už to měl Everton celkem obtížné. Navrátilec do sestavy Ross Barkley sice ještě jednou otestovat Heatona, jinak si ale hosté před pauzou žádnou salvu šancí nevytvořili. Naopak Sam Vokes ve 39. minutě využil nepřesvědčivého zákroku Stekelenburga proti Arfieldovi k tomu, aby Moorites senzačně poslal do vedení.

Po přestávce se už Everton cílevědomě hnal za vítězstvím a v 58. minutě se dočkal kýženého vyrovnání. Bolasie ukradl míč zpod kopaček Lukakua, kterému obyčejně připravuje góly, a tentokrát sám křižnou ranou rozjásal fanoušky Toffees.

Tento úder Everton nakopl a zmíněný belgický útočník mohl hned dvakrát posílat svůj mančaft do vedení, jak Michael Keane, tak brankář Heaton ale vždy včas intervenovali. Místo toho se tedy příznivcům Karamelek dostalo nepříjemného flashbacku do reality pod předešlým manažerem Martínezem, kdy Everton nezřídka inkasoval pozdní branky. Dnes se tak stalo skrze dorážku Scotta Arfielda poté, co Gudmundssonova tvrdá rána skončila na břevně.

Více informací k zápasu

Hull City - Stoke City 0:2

22.10.2016 16:00

Góly: 26. Xherdan Shaqiri, 50. Xherdan Shaqiri

Stoke potvrdilo vzestup své formy i proti Hullu, který na jeho stadionu 0:2 zásluhou dvou výstavních tref Xherdana Shaqiriho. Švýcarský ofenzivní hráč opět předvedl, že patří k rozdílovým hráčům a na jeho výkon v dnešním zápase budou ve Staffordshire ještě dlouho vzpomínat.

Rodák z Kosova se poprvé zastřeloval již v samém úvodu utkání, branku ale ještě minul. Svůj první zásah si schoval až na 26. minutu. Shaqiri si zpracoval odražený míč, "po robbenovsku" si ho navedl do středu na levačku a pak utěšenou ranou do levého horního rohu otevřel skóre. David Marshall plachtil vzduchem marně a čerstvě pětadvacetiletý fotbalista si připsal teprve druhou branku v letošním ročníku.

Hull sice do aktuální sezóny vstoupil velice nadějně, v poslední době se mu však vůbec nedaří a svůj zmar prezentoval i dnes. Lee Grant dnes v brance příliš práce neměl a připsal si tak druhé čisté konto ze čtyř zápasů, které dosud v Premier League za Potters odchytal.

Zato jeho protějšek Marshall se musel mít na pozoru a několikrát své spoluhráče podržel. Jako třeba ve 28. minutě proti Arnautovićovi, jenž se na něj řítil sám po krásném dalekonosném pasu, rakouský forward ale skotského gólmana nepřekonal.

Tigers podruhé inkasovali až v 50. minutě. Curtis Davies dvacet metrů od brány fauloval Shaqiriho, ten se sám postavil k volnému přímému kopu a parádní střelou přes zeď zvýšil na 0:2. Někdejší hráč Bayernu Mnichov si potom mohl připsat i asistenci, to by ovšem Marko Arnautović po další výborné dlouhé přihrávce musel z úhlu vyzrát na skvělého Marshalla.

Hull se sice v závěru snažil ještě duel zdramatizovat, ani aktivní Abel Hernández, jenž na trávník přišel v 55. minutě a hru rozhodně oživil, se však nedokázal prosadit a proto si Stoke na Britannia Stadium odváží cenné tři body.

Více informací k zápasu

Leicester City - Crystal Palace 3:1

22.10.2016 16:00

Góly: 42. Ahmed Musa, 63. Shinji Okazaki, 80. Christian Fuchs - 85. Yohan Cabaye

Doma to Leicesteru ještě pořád jde. Obhájce mistrovského titulu ještě na King Power Stadium neprohrál, a přestože se mu v Premier League zdaleka nedaří tak jako loni, doma body sbírá pravidelně. Foxes porazili Crystal Palace hladce 3:1, když se o góly podělili Ahmed Musa, Shinji Okazaki a Christian Fuchs. Za hosty až v závěru korigoval Yohan Cabaye.

Už ve druhé minutě vyrobil úděsnou minelu Steve Mandanda a Shinji Okazaki měl na noze úvodní gól zápasu. Při snaze o lob však fatálně selhal a vůbec netrefil bránu. Po úvodní pasáži hry se do vůdčí role pasovali hosté, kteří Leicesteru zle zatápěli. Kellyho centr dokonce Christian Benteke trefil hlavou tak přesně, že míč zastavilo až břevno.

Po půlhodině hry ale začal Leicester Eagles jasně přehrávat, dařilo se především Mahrezovi, který po delší době opět divákům ukázal své technické dovednosti. Právě po jeho souboji 1 na 1 se dostal ke střele, jíž Okazaki hlavou tečoval těsně nad.

Japonský útočník má však největší přednosti jinde než ve střílení gólů, jeho doménou je především tvrdá práce. A když pět minut před pauzou spolu se Slimanim vybojovali perfektní střeleckou pozici Ahmedu Musovi, konečně se i vyplatila. I díky Kellyho nedůslednosti totiž nigerijský křídelník za vápnem nikým nehlídán napřáhl a prudkou ranou rozvlnil síť.

Hned po změně stran se o druhý pojišťovací gól pokoušel Islam Slimani, který si dobře naskočil na Simpsonův centr. Branku však těsně minul a síť rozvlnil jen zvenčí. Jeho kolega z útoku byl však za svůj odmakaný výkon nakonec odměněn i gólově. Okazaki se trefil po hodině hry, kdy Delaney odvrátil Drinkwaterův centru přímo k jeho kopačce a on svou střelou zacílil dokonale k tyči.

Crystal Palace se nadechl k odezvě, Schmeichel však zastavil ránu Zahy i obrovskou šanci Cabayeho. Když ho pak konečně překonal Benteke - jak jinak než hlavou - zastoupil jej na brankové čáře Simpson. Naopak Mandanda kapituloval ještě jednou, deset minut před koncem se parádně opřel do odraženého balónu Christian Fuchs a byl z toho nádherný třetí gól.

Eagles nebylo přáno, což dokázal opět Benteke, jenž při samostatném nájezdu ztroskotal na skvělém Schmeichelovi. Až pět minut před koncem kosmeticky upravil skóre Yohan Cabaye. Zaha se přehnal přes zřejmě ještě stále slavícího Fuchse a francouzský záložník uvnitř vápna nasměroval míč mimo gólmanův dosah. A protože v nastaveném čase Mahrez sám před Mandandou selhal, uzavřel Cabaye skóre na konečných 3:1 pro Leicester.

Více informací k zápasu

West Ham United - Sunderland AFC 1:0

22.10.2016 16:00

Góly: 90+4. Winston Reid

Na olympijském stadionu konečně létají bublinky! West Ham se po sérii velmi špatných výkonů začíná konečně zvedat, na výhru proti Crystal Palace navázal i doma proti Sunderlandu. Svěřenci Davida Moyese prohráli 1:0 až gólem Winstona Reida v nastaveném čase, nic to však nemění na tom, že už devět kol čekají na výhru. Tak mizerný úvod přitom zažívají podruhé za sebou - jako vůbec první tým v historii Premier League.

West Ham vstoupil do utkání velmi dobře, soupeře od první minuty zatlačil na jeho polovinu a ohrožoval Pickfordovu bránu jedním centrem za druhým. Po deseti minutách se navíc Payet proháčkoval až před bránu a povedlo se mu i zakončit - jeho střelu však Pickford dokázal vyrazit.

Chvílemi až geniální Francouz posledně na olympijském stadionu předvedl fantastické gólové sólo a svou domácí formu si převedl i do utkání se Sunderlandem. Krátce před půlhodinovou značkou si opět na hranici šestnáctky věděl rady - tentokrát se pokusil o střelu dříve a trefil tyč. Po tomto okamžiku se hra vyrovnala a lehce aktivnější byli naopak hosté.

Black Cats se ale k ohrožení branky Hammers dostali až po změně stran. A to vlastně bezprostředně, jelikož Khazri hned v první minutě druhé půle uháněl sám na bránu. Adrián však jeho myšlenku vystihl a se střelou si poradil.

Zápas byl na šance velmi chudý a není divu, že o výsledku rozhodl až nastavený čas. Podobně jako při první domácí výhře West Hamu tedy Kladiváři urvali tři body na sklonku utkání - Payet po rohovém kopu přistrčil míč Winstonu Reidovi, ten se za vápnem zbavil protihráče a jeho následná rána prošla přes klubko hráčů až do sítě za záda bezmocného Pickforda.

Více informací k zápasu

Swansea City - Watford FC 0:0

22.10.2016 16:00

Góly: -

Na domácí debut Boba Bradleyho se ve Swansea asi příliš dlouho nebude vzpomínat. Velšané natáhli svou sérii bez ligového vítězství už na osm zápasů a vlastní publikum nepotěšili ani jedním vstřeleným gólem. Swans si tedy alespoň připsali první nulu od zahajovacího klání sezony a ojedinělé výhry nad Burnley...

První poločas na Liberty Stadium nenabídl v podstatě žádnou zábavu. Bob Bradley učinil v sestavě hned pět změn a je celkem vypovídající, že nejvíce zaujal mladý debutant na stoperu, Alfie Mawson. Swansea se směrem dopředu lepšila až s postupem času, kdy soupeřům dělala starosti hlavně rychlost Modoua Barrowa.

Velšany však dnes zrazovala slabá koncovka a s pár skvělými zákroky se vytáhl také Heurelho Gomes, který zejména zblízka odmítal Mikea van der Hoorna. Frustraci Swans dále dokonale podtrhla Sigurdssonova rána do tyče.

Watford naproti tomu vesměs ani ty gólové příležitosti neregistroval. Spokojit se musel akorát s dvojím voláním po pokutovém kopu - nejprve se penalta dala pískat po Naughtonově ruce a podruhé po údajném faulu na Behramiho.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur 0:0

22.10.2016 13:30

Góly: -

I bezgólový zápas může být velmi zajímavá podívaná, když se oba celky snaží vstřelit vítězný gól. Bournemouth doma proti Tottenhamu předvedl nebojácný výkon a k vítězství byl blíž, když největší šanci zápasu Lloris se štěstím vyrazil na břevno. Konstrukci trefil i Lamela, a jelikož zbylé rány Spurs pochytal Boruc, branky se fanoušci na Dean Court nedočkali.

První poločas patři domácím, kteří výtečně presovali a nedali Tottenhamu prostor k jeho hře. Už v páté minutě navíc mohli slavit, když se Wilsherův roh přes Kinga a Gibsona dostal až k Danielsovi. Levý bek Cherries však sám před Llorisem selhal a francouzský gólman vyrazil jeho nízkou střelu na břevno. Solidní pozici pak spálil Wilson, kterémuž ránu zblokoval Vertonghen.

Favorizovanému Tottenhamu se dlouho nedařilo disciplinovaného soupeře přehrát a dostat se alespoň do blízkosti jeho šestnáctky. V úvodních pětadvaceti minutách navíc jen jedinkrát vystřelil, zato však velmi nebezpečně. Poté, co Dele Alli nasadil dvěma protihráčům housle, se do balónu opřel Erik Lamela a trefil spojnici Borucovy branky.

Hra se pak začala mírně obracet, Bournemouth už nestíhal presovat na tak velkém prostoru a uvolňoval Tottenhamu střed pole stále častěji. Zaskvět se musel i Artur Boruc, střela Eriksena byla velmi povedená a kdyby ji nevyrazil na roh, zapadla by přesně za tyč. Závěr poločasu už ale patřil opět domácím, kteří na Wilsona poslali minimálně dva nebezpečné centry do vápna - jednou však forvard Cherries hlavičkoval vedle a podruhé ho zblokoval pozorný Vertonghen.

Druhý poločas začal pěkně zčerstva, už pár desítek vteřin po příchodu na plac se napřáhl Dele Alli a protáhl Boruce prudkou ranou. Na šance chabý duel se snažil pozvednout hlavně Lamela, jenž z úhlu pálil nad a z přímého kopu doprostřed branky. Měl však štěstí, že vůbec zápas dohrál - podobně jako Rose nebo Wanyama. Nad všemi třemi se velmi výrazně vznášela hrozba červené karty.

Tottenham byl po změně stran aktivnější, a to i proto, že Bournemouthu viditelně došly síly a jejich presink nebyl tak úpěnlivý. V úplném závěru se ale Cherries přece jen zmohli na poměrně velký tlak a sřídající Benik Afobe měl po skvělé práci Francise na hlavě vítězný gól. Míč však poslal těsně nad břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City962120:920
2.Arsenal FC962119:920
3.Liverpool FC962120:1120
4.Chelsea FC961219:919
5.Tottenham Hotspur954013:419
6.Everton FC943213:815
7.Manchester United942313:1214
8.Southampton FC934211:813
9.Watford FC933313:1312
10.AFC Bournemouth933312:1212
11.Crystal Palace932412:1211
12.Leicester City932411:1511
13.West Bromwich Albion924310:1010
14.Burnley FC93158:1310
15.West Ham United931510:1710
16.Stoke City92349:169
17.Middlesbrough FC91447:117
18.Hull City92168:227
19.Swansea City91268:155
20.Sunderland AFC90276:162

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1104)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zklamání.

Reagovat
Emqick

Nezvládáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vždy, s nicku je nám jasné.

Reagovat
Free_player

a to jsem se na něj dneska tak těšil ...

Reagovat
smazaný uživatel

MUčedníci

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj to bol zápas. Janssen je drevo, Lamela úplne z formy. Už by sa mohol vrátiť Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas s žebráky se blíží, Kane se musí dát do rychtyku...

Reagovat
smazaný uživatel

Už začal behať. Dúfam, že budúci týždeň bude na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nedělej z Janssena tragéda, Son nepředvedl o nic víc za 62 minut. Soupeř bránil pozorně.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs nepředvedli vůbec nic, a to ještě měli dohrávat v devíti lidech. Dnes Bournemouth ztratil dva body a slepice jeden získaly... spurs :Spew:

Reagovat
smazaný uživatel

Neplačkaj.

Reagovat
smazaný uživatel

já vás mám zcela u prdele, pouze jsem okomentoval zápas, na který jsem koukal

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth nedal gól, takže nestratili žiadne 2 body. Nikdy ich ani nemali.

Reagovat
smazaný uživatel

...ok

Reagovat
smazaný uživatel

haha a smajlík jsem zabil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

1. nejsi originální, to už tady bylo mockrát

2. nereaguj na mě, omezenče

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Kéžby to šlo takhle jednoduše

Reagovat
Svatej

Reagovat
vicinda07

ano vo vsetkych statistikach sme 2-krat lepsi a mal vyhrat Bournemouth lebo nas pritlacili posledne 3 minuty vsak

Reagovat
smazaný uživatel

neber všechno podle statistik měli jste 2-3 dobré šance.. Bournemouth 2, + to pak třeba prostě nedotlačil až k zakončení, viz např. Gradel v závěru... a jak říkám, měli jste hát poločas v 10, a zápas dohrát v 9, to by pak i ty tvoje statistiky vypadaly trochu jinak, když se tady s nimi oháníš

Reagovat
vicinda07

oka takze vyrovnany zapas a nie jak on napisal ze boli lepsi oka Sissoko cervena, ostatok nechapem ze to tak riesite

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nehorazne rad ze siel wilshere hostovat, u nas by ho arsene chtiac nechtiac tlacil do zapasov aby si zahral a dostal sa do formy a bolo by to na ukor timu

Reagovat
smazaný uživatel

Uz by mohol odist Oezil lebo stratite ten poklad, kt. je v Jackovi.

Reagovat
nani92

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
vicinda07

Poch absolutne nezvladol dnes, hrozne striedania...Harry sa musi dat dokopy uz, bez neho to nepojde

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Sonem to posral.

Reagovat
vicinda07

aj s Delem, vsak posledne nase goly davaju len oni dvaja, nechapem...

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sa tlačí kárička vpred.... Pawson

Reagovat
frank

Dneska jsme slušně prasili, rozhodčí nám odpustil několik ČK. Výkon špatný, jak už je poslední dobou zvykem. Harry se musí rychle uzdravit, Janssen dokazuje, že ho nahradit nedokáže ani vzdáleně. Snad se tenhle bod na konci sezóny ukáže jako cenný.

Reagovat
vicinda07

a čo mate s tym prasenim, taky Arter hral cely zapas tiez na hrane, bral lopty ale aj s nohami, vid šlapak na Wanyamu ktory si asi nikto nevsimol, cervena mozno tak za laket Sissoka, aj to tam Arter nemal co tu loptu brat kedze bola naša...ale ak by dali Sissokovi dodatocny trest, az tak by ma to nezasiahlo, zatial presne podla mojich predpokladov, uplne k hovnu hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak no, jsi první kdo tady zmiňuje Artera, ač ten ze všeho vyšel taky bez karty. Hráči chodili důrazně po míči a dostávali za to karty, rozhodčí se pak posral a nedával skoro za nic.

Co si ale dovolil ten Sissoko je k neuvěření, Přijde na hřiště aby rozhodl zápas a hned si takhle řekne o vyloučení ? To byl hovado vždycky, nebo je to jen ojedinělý záblesk?

Reagovat
vicinda07

na ihrisku neviem ale vyjadrovanim do medii, ked hral za Newcastlu to teda ziadny sympatak nie je

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme ještě potřebovali, aby nám tým rozbil jeden předražený pitomec, jak na hřišti tak mimo něj . Co jsem viděl zatím nebyl tahounem ani v jednom zápase a tam kde se dařilo se spíše svezl. Za ty prachy co stál bohužel dostane minuty, i když by místo něj mohl dostat šanci někdo z mladých.

Vidím to blbě ale snad se mýlím. Teď si asi stejně na chvíli nezahraje, posype si hlavu popelem a začne makat

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, co jste čekali. Sissoko hrál celou minulou sezónu za Newcastle tragicky, tak se nedalo čekat, že bude hned po přesupu za hvězdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nekupoval a vím o něm prd. Za ostatní mluvit nemůžu.

Reagovat
vicinda07

praveze skoro nikto za neho rad nebol a aj to potvrdzuje

Reagovat
Setwo

keby sa vám bol podaril Michy Batshuayi, tak by to podla mňa inak vyzeralo.. škoda, prial som vám ho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten šel bohužel čistě po penězích. A pořád věřím, že Vincent nebyl o nic horší volbou a že se do toho dostane.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Za 3 dny zápas s LFC, tam bychom nějakou střeleckou formu najít mohli, ale doufám, že se oba týmy neposerou a pořádně to prostřídají.

Reagovat
smazaný uživatel

Poch jo, už o tom mluvil.

Reagovat
FUnk

uz ted slapali vodu, musi hrat stridajici hraci

Reagovat
blaugrana

Bormont.

Reagovat
Spalovač šancí

Slepice jsou prostě labilove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas s tvým stavem. Já být jejich fandou, tak asi taky permanentně zvracím

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejť když už jako fanoušek Slavie musíš neustále chlastat.

Reagovat
Spalovač šancí

Já nepiju

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

su to kreteni

Reagovat
TopinB

Hráči i spousta fanoušků

Reagovat
Generalní Gladiator

dobrej výsledek pro všechny soupeře slepic na špici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

\Bournemouth\ 8==>~~ \Spurs\

Reagovat
smazaný uživatel

\Jose Mourinho\ 8==>~~ \Manchester United\

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tommy the Gunner

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
Pospovič

+ Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že dnešní souhrn nepsal fantomas, to by byly tak 2 odstavce.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemá prosím někdo nějakej dobrej stream na premier league

Reagovat
C-M@ster

Pusť si radši tohle, toto je lepší:

http://www.mangolinkcam.com/webcams/pets/hwc.html

Reagovat
smazaný uživatel

nedělej krávu

Reagovat
smazaný uživatel

to muže napsat ten kdo fandí united

Reagovat
smazaný uživatel

co chlapi nějakej dobrej sportovní stream prosím

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

"Měl však štěstí, že vůbec zápas dohrál - podobně jako Rose nebo Wanyama. Nad všemi třemi se velmi výrazně vznášela hrozba červené karty."

Už i ty autore ?

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes shootout !

Reagovat
Mastný Chobot

Zklamání.

Reagovat
nani92

Nevadí

Reagovat
avicii

dnes zatial parada, isto to tiez dodrbeme

Reagovat
Wat

... a hráči Burnley dál pokračují v porážení liverpoolských celků, jejich jediný dvě výhry!

Reagovat
fenixLFC

maju tri ale fajn

Reagovat
Wat

Ajo, ajo.

Reagovat
kiwwi

v suchom triku

Reagovat
J0EL

wow, ze s tym prides ty, to chce odvahu.

Reagovat
kiwwi

Ta mi nikdy nechýbala

Reagovat
SunFells

hňupa tu ze sebe děláš velmi statečně.

Reagovat
kiwwi

Wow, ze s tým prides ty, to chce odvahu.

Reagovat
SunFells

Říkám

Reagovat
fenixLFC

burnley 6 bodov z 10 proti merseyside

Reagovat
C-M@ster

Lol Moyes, ty závěry Sunderlandu...

Reagovat
Gunner14

Jakoby nestačilo že je v lize Mourinho on je tam i jeho bývalej asistent . Alexis . A Valdes byl zhulenej nebo proč se celou dobu smál jak kokot ?

Reagovat
Hachim Mastour

Lebo je to buzna z Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud by mel v utery nastoupit a dneska by nezvladl ani 30. minut?? Klidne mohl byt na lavicce.

Byt tam, tak verim, ze tam ten gol dotlacime Boro za vyborne odbraneny match

Reagovat
Edgewalker

Bída. Ale Čech zaslouží

Reagovat
Hokaido

Koukal jsem na WHU posledních 30 minut, ale úplně zaslouženě. Sunderland totální beton, to jsem dlouho neviděl a ani Mou se na to nechytá. Moyes musí jít, pokud se chtějí udržet, ten tomu týmu prostě vůbec nic nedá.

Reagovat
nani92

Tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hrajou zitra

Reagovat
nani92

toto nezmyselné odpisovanie Pepa po menšej kríze..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je Pep v traged, co jste potom vy, kdyz si vas namazali na chleba

Reagovat
nani92

tak ak je Boro 17te, tak neviem kam patríte vy, ked ich neviete poraziť

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidis tabulku nahore, tak na spici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
nani92
Reagovat
Gunner14

Verminátor mu to pěkně nachystal

Reagovat
Mastný Chobot

už mám len Welbecka proti vám a viac už asi nedám, tak to ukončíme?

Reagovat
nani92

ked má ten Wenger narodky

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho,že dá Ozil hattrick proti slabuckemu Razgradu, kdyz pak hraje jak nejakej linej hrac, kterej lacine ztrati, odflakne pulku zapasu

Reagovat
Mastný Chobot

ono, sranda je, že on hral proti Razgradu podobne ako dnes, aj horšie. Akurát dal 3 góly na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

"Před dvěma dny byl fenomén a za 48 hodin je nejhorším hráčem Premier League," řekl novinářům s typickým sarkasmem Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke City bez Shaqiriho: 0 bodu

Stoke City s Shaqirim: 9 bodu

Reagovat
vodka

to není jenom tím, spíš si to konečně začíná trochu sedat a zlepšil se pohyb v záloze, k Allenovi s Arnautovičem se přidal už i Pieters a Bony vypadá poslední dva zápasy taky solidně, jenom to chce gól, ať se nakopne trochu. Martins Indi si taky začíná zvykat. Škoda toho Imbuly, ten by místo Camerona měl dělat rozdíl, ale teď potřebuje prostě zabrat, šanci dostane, pokud ji chytí, neměl by být problém zase to 8.-11. místo dát...

Reagovat
Zaschrona

Takhle debilne prohrat, na to fakt mame patent.

Reagovat
Spalovač šancí

Arsenal jsou prostě labilové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 zápasy 0:0, sranda liga.

Reagovat
C-M@ster

Doporučuju někdy zkouknout ruskou ligu. Tam to je takhle každý kolo.

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/jmp1

Tohle je sranda liga. A Suaréz

Reagovat
Usty

Bože to je fakt kus imbecila.

Reagovat
EXoRcIsT

jak keby medzi nich padol granat pritom to bola prazdna plastova flaska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

no...este na zakladke spoluziak odkopol prazdnu plastovu flasu a ta sa vrchnákom zabodla do tabule...takze ono to boliet moze ked dostanes priamo do hlavy ako neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Veď práve. Neymar to dostal do hlavy a bolelo to všetkých, čo tam vtedy boli

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho jste měli tabule, Milan?

Reagovat
fenixLFC

na to ti neviem odpovedat janci, take tie klasicke komunisticke zelene alebo aka to je farba

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

to bola prezrana termitmy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna flaška 10 mrtvých...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Svatej

bejt to Alba tak je tam sanitka

Reagovat
Gunner14

Reagovat
vladis271

Reagovat
Gunner14

Tam na ně hodili bombu ti zmrdi

Reagovat
frank

Reagovat
Tomasso24

Reagovat
frank
Reagovat
Mastný Chobot

najlepší bottle flip challenge zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Godwinson

Ty krávo, to jsou strašně zmrdský plačky v čele s koučem

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Ed_Hazard

Vidím že v PL sekcii to malo úspech

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, zápasy v PD - 90% reality show, 10% fotbal

Reagovat
kiwwi

Chudák jeho cerny dedecek, týždeň čo týždeň sa takto musí hanbiť za vnuka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

no to snad ne.... lepsi nez tohle je uz snad utok lajnoveho na Albu

Reagovat
norton

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Mascherano

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nema obdobu

Reagovat
kvasha16

neskutocna banda komediantov, byt hracom Barcy to je snad diagnoza uz

Reagovat
C-M@ster

Koukám Barca 3:2 výhra gólem z pentle v 92. minutě... to si tak někdo žije.

Reagovat
Usty

Doporučuju kouknout, za co ta penalta byla pískntuá...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš odkaz?

Reagovat
Usty

ne

Reagovat
Hokaido

Jako že neměla být? Podle mě byla. Ale zase Barca dala gol po jasým ofsajdu, to si nevybereš...

Reagovat
Usty

No od tebe to právě vyznělo, jako bys chtěl říct, že to byla darovaná penalta - a proto že si žijou... já to neviděl

Reagovat
Ed_Hazard

Pencla byť mala, ale takto vyzeral ich prvý gól

https://www.youtube.com/watch?v=TvGmEQH2gJg

Reagovat
C-M@ster

Na lajně Ratajová?

Reagovat
Pospovič

začíná to parádně

Reagovat
Gunner14

Ještě prohra Liverpoolu a City a Chelsea s MU remízu 0:0 bez střely na branku a bude to

Reagovat
Spasitel

Pekná sobota v PL ešte remíza Liverpoolu

Reagovat
EXoRcIsT

aj prehra by potesila

Reagovat
smazaný uživatel

K ČEMU JE ARSENALU TO, ŽE OBČAS ZAHRAJE ZAPASY JAKO NEJLEPSI TYM NA SVETE, DAVA GOLY, HRAJE UZASNE, KLIDNE I PULKU SEZONY, KDYZ TO PAK NIKDY NEDOTAHNE DO KONCE? SAME OLD ARSENAL EVERY YEAR

Reagovat
C-M@ster

Můžeš si na uklidnění pustit Green Day

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Hokaido

Jj, po šesti výhrách v PL v řadě je remíza s Boro obrovská tragédie.

Reagovat
afc

Si cakal,ze dame 10 vyhier v rade alebo co? Uz 6 vyhier je pekny uspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo tohle je vazne skvely obhajeni ztraty bodu DOMA S BORO. Tohle byl ten zapas, kdy bod je spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluem. Tymto uspechom by pre vas mohla sezona pomaly koncit.

Reagovat
Svatej

TRUTH HAS BEEN SPOKOEN

Reagovat
Hokaido

TRUTH ABOUT MARTA

Reagovat
smazaný uživatel

pravda o zrude

Reagovat
Gunner14

Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

ani teraz by neboli tam kde su kebyze nemali kopec stastia v dvoch zapasoch ked im raz rozhodca daroval penaltu a druhy krat neregulerny gol. To ze mali dlhu seriu vyhier vobec nevypovedalo o realite ze hrali polku tych zapasov otrasne, ale to sa casom zacne prejavovat tak ako teraz...

Reagovat
lofin9

Kazdy nemoze hrat okulahodiaci futbal ako United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
afc

Ze otrasne o takom vykone ako bol napr proti Chelsea ci Baselu moze taky United iba snivat.

Reagovat
lofin9

to mu nevysvetlíš proste deluded mufan

Reagovat
EXoRcIsT

inak zlata PL sekcia tie diskusie pri La Lige to je neuveritelne tu aj ked si fans rivalom navzajom nadavaju na kluby tak to aspon nejako vyzera alebo si dokazu pripustit nejaku chybu tam keby napr. Pique zlomil na 3x nohu Ronaldovi v 16tke tak fan Barci budu tvrdit ze to ju uz mal polamanu a to iste aj Madridisti

Reagovat
smazaný uživatel

To sme potrebovali vedieť

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to je strašná žumpa no.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Radin

PL a PD diskuze podobná žumpa..V PL se řeší a popisuje snad každá situace, když někdo hraje, tak že je tu milion komentů.Navíc se tu řeší snad všechno, od toho co je v tv až po jiné sporty. PD je možná nejhorší sekce, kde se řeší věčně Ronaldo s Messim a Barcelona s Realem, k fotbalu si tam málokdy něco přečteš..Zlaté sekce Itálie a Bundesligy. Bundesliga asi nej, většinou si přečteš popis k zápasu, ne každou kravinu a nějaké poznatky..Itálie trochu trpí na ego fans Juventusu, ale dá se tam taky něco dozvědět...Tohle se podle mě dlouho nezmění, jestli někdy vůbec

Reagovat
TopinB

Tak aby to tam nebylo k věci, když tam v těch dvou sekcích píšou dohromady čtyři lidi

Reagovat
kvasha16

"V PL se řeší a popisuje snad každá situace, když někdo hraje, tak že je tu milion komentů." a to je akoze zle?

Reagovat
Radin

Každej kdo na to kouká má potřebu psát o všem..Když někdo fauluje, když někdo špatně nahraje, proostě vše co je evidentně vidět, když na to koukáš :-) Pak se v tom hrabat je těžký...Lepší je, když se to shrne po zápase..

Reagovat
kvasha16

tak to uz je tvoj nazor podla mna je fajn ze sa tu komentuju rozne situacie aj pocas zapasu, x-krat by sa na ne mohlo zabudnut, a to nehovorim o tom, kolkokrat sa clovek zasmeje pri niektorych komentoch

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Klobúčik dolu teda. Dúfam že raz budem vedieť vypičovať napríklad banovi s rovnakým pátosom ako ty fanúšikom citizens

Reagovat
Counter

Momentálně top of the league v suchém triku

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/9lyv

Ty vole, já ho fakt miluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Staré, tohle dělal Ozil už dáávno

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Miguel19

Fuj.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Usty

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Ty se uklidni, Matějovský by to neudělal ani ve stavu beztíže na 10 pokusů.

Reagovat
Rarášek

No rozhodně by to nevzal zpátky do pusy, fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje máma by to nevzala zpátky do pusy

Reagovat
Rarášek

Taky proč jo.

Reagovat
Counter

Hah, jen kopčí Mesutka.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Pane bože, body straténe s Borom S Alexisom na hrote trpíme.Teda hlavne Ozil.To je ako keby sme hrali bez hrotu.

Reagovat
Nikikrew

Bohuzial ale ta seria musela skoncit, skoda prave se s Boro ktory 2 polcas totalne zavreli. Giroud dnes velmi chybal s nim by to bolo inak. 2 polcas to chalani odmakali ale nedali by sme gol ani kebyze sa hra cely den. Nic no dalsia zapasy sa musia = vyhre.

Reagovat
Nikikrew

Bohuzial ale ta seria musela skoncit, skoda prave se s Boro ktory 2 polcas totalne zavreli. Giroud dnes velmi chybal s nim by to bolo inak. 2 polcas to chalani odmakali ale nedali by sme gol ani kebyze sa hra cely den. Nic no dalsia zapasy sa musia = vyhre.

Reagovat
Lacko_Boh

rovnať?

Reagovat
Nikikrew

Co ine podla teba by to malo byt

Reagovat
Lacko_Boh

vyhre sa priradi do premennej musia

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ste dva krat ojebali raz penalta proti Southamptonu ptm ruka takze som rad ze konecne na vas doslo.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
J0EL

Zalez do kanala. Vas sa celo tabulky netyka a teda ta to nemusi zaujimat

Reagovat
vladis271

Pulis

Reagovat
fenixLFC

?

Reagovat
blaugrana

Sa ti nepáči, že vie na Pool?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Moc se nesměj, 2:0 v poločase...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Benzema

Reagovat
vladis271

preventívne

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal unbeaten.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes.

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/M1CHA3L1988/status/789853914023731200 Ellie Goulding asi přikuřuje Kroenkemu

Reagovat
Lacko_Boh

mala šťastie ze diplo followuje na soundcloude divnych ludi . A aj na fly emirates je náhodou

Reagovat
Gunner14

Rozuměl jsem ti tak půlku slov ale vem si palec

Reagovat
Gunner14

Až ted mi to dává smysl, takže palec beru zpátky

Reagovat
Lacko_Boh

fight? kde si?

Reagovat
Kowe

On ji objevil Diplo nebo co?

Reagovat
Lacko_Boh

neviem, ale tak zlom jej "kariery" bolo "powerful", aspon pre mna mylim sa nebodaj?

Reagovat
Kowe

no to nebyl ani omylem

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je?

Reagovat
Radin

Zase ztráta, když ztrácí i konkurence, to je pořád dokola..Bude to tuhej boj o top 4...

Reagovat
SunFells

Je to Tottenham, já bych to nepřeceňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunfiells pls.

Reagovat
vladis271

Začal by som nám odrátavať extra body za obdržané góly z rohov.

Reagovat
stiflerovamama

Skoda, ze sme im nedali viac, mohli sme byt top of the league. Ale dobry vykon

Reagovat
vladis271

za tak debilne odbránený roh si nezaslúžime byť na čele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

!!! Dakujeme !!!

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
avicii

boli sme tak o dve triedy lepsi, skoda ze to nevidno na skore zapasu ale tri body su tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Boli ste lepší presne o 1 gól.

Reagovat
avicii

Reagovat
stiflerovamama

Ale Karius teda o triedu horsi od Mignoleta v tych centrovanych loptach

Reagovat
avicii

zatial vobec nepresvedcil..

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych řekl, že na neho jeste nesla poradna střela, respektive nemel zapas, kde by se mohl ukazat.. tezko potom naberes sebevedomi a jistotu

Reagovat
avicii

tiez pravda, prakticky este nemal zakrok...kazdopadne ma 23 rokov, stale velmi mlady a radsej nech chyta a uci sa, Mignolet sa uz nezlepsi

Reagovat
fenixLFC

nic prekvapujuce..mignoletovi to trvalo dva roky dokial sa ich u nas naucil chytat...a ked sa to konecne naucil tak prisiel novy brankar ktory to nevie

Reagovat
Kowe

"naučil"

Reagovat
smazaný uživatel

Nic sa nenaucil + kixoval.

Reagovat
fenixLFC

spomen si ako na tom bol prve roky u nas. oproti tomu to bol brutalny posun

Reagovat
Kowe

to furt ale není naučení.. jen zlepšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea bol este horsi ked u nas zacinal. Problem je ze Pool by potreboval hotoveho top brankara a nie talent ktory potrebuje sezonu-dve kym sa dostane na nejaku uroven.

Reagovat
avicii

Klopp ale radsej talent formuje, narozdiel od vies koho...

Reagovat
smazaný uživatel

nam jozefin kupil 22 rocneho Baillyho, 23 rocneho Pogbu a 35 rocneho Ibru co skonci za rok max dvaa uvolni miesto nasemu Rashfordovi

Reagovat
fenixLFC

dufam ze ich jurgen zdrbe za to zvolnenie v druhom polcase kedy sme hrali profesorsky a spekulovali ako to este vylepsit...po inkasovanom gole sme zapli a hned dve-tri jasne tutovky. a budem zas proti prudu, ale dost ma frustroval roberto tymi laxnými prihrávkami do brejkov, stratami a spekulovanim pri sanciach

Reagovat
smazaný uživatel

Som si ho aj dával do fantasy preto, že zvykol šance premienať normálne jednoducho. A dnes ako píšeš to kde si zabudol.

Reagovat
Counter

"Who wants a clean sheet when you can get 3pts instead?"

Klopp luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 > 3b.

José

Reagovat
B3n

Reagovat
Maresma

Reagovat
kiwwi

WBA majú z toho zápasu 3 body?

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
vladis271

niektorý to vnímajú ako dig do Mourinha. Nvm príde mi akoby sa médiá snažili umelo medzi nimi naštartovať nejakú rivalitu.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

o co jde, vy se o to snažíte posledních 20 let nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

zas tiee svine

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Hele Klopp tohle vážně řekl, to není vymyšlená citace

Reagovat
vladis271

*niektorí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Co je na tom luxusního ?

Reagovat
kiwwi

ze to Counter ponal ako kopnutie si do Mourinha a tym mu Klopp privodil zatmenie, ktore sa unho musi rovnat nejakej nirvane alebo co

Reagovat
B3n

Ajo, tak to potom jo, to je luxusní. To zatmění.

Reagovat
Counter

Zase ve mně čteš jako v otevřené knize.

Reagovat
popltak

Klasická ubohost od Tottenhamu a Arsenalu. Labilové.

Reagovat
Wat

Hm, konečně PERFEKTNÍ čelo tabulky. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

jen jedničku a dvojku prohodit

Reagovat
smazaný uživatel

Složení top 4 dobré, jen to pořadí nesedí.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Edgewalker

Takhle bych to nechal

Reagovat
Maresma

...Matip hraje jako nejlepší stoper v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych nepřeháněl, ale zatím fakt dobrej Ale hlavně Lovren se neskutečně zvednul.

Reagovat
Maresma

Henderson se zkušeně nechal vykartovat na ligovej pohár a na ligu už bude k dispozici

Reagovat
smazaný uživatel

A není to nějak postižitelné?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by mělo být?

Reagovat
Sm0ker

Nezvládáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra vyborne, tak som rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalkul. Odporny, nesportovy kalkul.

Reagovat
Sm0ker

Zase Henda nepřeceňovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

génius

Reagovat
Lacko_Boh

najlepšie myšky, ak neratam tie s prsiami

Reagovat
Whitemedia

Je to možné, já myš nepoužívám

Reagovat
smazaný uživatel

21:47 Diaby podstoupil operaci kotníku

Abou Diaby zůstává mimořádným smolařem. Francouzský záložník, který se dosud v dresu Marseille vůbec nezapojil do probíhajícího ročníku, v tomto týdnu v Londýně podstoupil další operaci kotníku.

Na některé věci je i expreska moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd. Letos jsem ho na livesportu viděl jednou v základu tak jaký, že se nezapojil

Reagovat
Busby babes

dokonce ma odehrano 128 minut.

Reagovat
Hachim Mastour

WBA nesklamalo.Predsa len dalo ten gól, vďaka ktorému je Liverpool druhý

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra dve remizky poprosim.

Reagovat
vladis271

Snad mou nesklame.

Reagovat
cristiano.K.

a nebo at jim klidně Chelsea dá trojku

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

dva tábory exotů, ani jednomu to nejde přát

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

bud alebo

Reagovat
Kovi81

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

Držel ses zbytečně při zemi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

jsem skromný člověk

Reagovat
Svatej

jenom ?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

300. pro titul v MU, ať je v Anglii zase trošku pořádek

Reagovat
smazaný uživatel

Lol.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rssa

vzdyt rikam, pomatenec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

to tu uz dlho nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
eder

Reagovat
Lacko_Boh

300. pre zimne nakupy... (čiapy, rukavice a šály)

Reagovat
Swarley

rukavice na gumě, nejlegendárnější vynázel všech dob

Reagovat
Swarley

*vynález

Reagovat
Lacko_Boh

v pohode, stáva sa

Reagovat
Swarley
Reagovat
Lacko_Boh

eurofotbal predsa (: (: (: (: (: (: (: (:

Reagovat
Edgewalker

Dá se s ní i krájet?

Reagovat
Lacko_Boh

jej možnosti končia tam kde ľudská predstavivosť na youtube su videa kde z nej Internet of Things nadšenci robia senzor na garazove dvere, meteorologicku stanicu a mp3 pregrávač zdrojove kody pre inšpiraciu som ti poslal do SZ

Reagovat
Lacko_Boh

xD

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
SunFells

To je kokotina, musel bys úplně překopat techniku nabírání.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Pls.

Reagovat
Whitemedia

Mikina s kapucí na zimu ideální, nic víc není potřeba.

Reagovat
Lacko_Boh

CB namiesto Gabriela, CM namiesto Elnenyho ( ano,zacinam s tym ja :( ) a ponozky v ktorych mas kazdy prst zvlášť + baranicu

Reagovat
Whitemedia

Já ti ale Laco v poslední době moc nerozumím

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hokaido

Laco je bůh, nejvtipnějši uživatel tady.

Reagovat
Whitemedia

Ale to já vím, jen v poslední době je nějakej jinej

Reagovat
Lacko_Boh

"jinej" = trapny :) Ale dakujem za citlivy pristup :) No mas pravdu,(aj) toto vlakno som velmo prekombinoval, ale ono je aj dost "inside" (ale očividine iba tak s mojim druhym ja :) ). Chcel som povedat vela s malo slovami. Zial na to ale nemam :( Zatial! Budem ale skusat! Ked este nedostal ban Counter za tie jeho kratke reviewcka a Erik za picovanie do..vlastne do vsetkych, tak ja si este par trapnych vtipov mozem dovolit 8-) Pokial samozrejme admini niesu sovinisti a nemaju dvojty meter...

Reagovat
SunFells

Laco kdo je tvůj dealer na kolejích?

Reagovat
Lacko_Boh

na fb je stranka :)

Reagovat
SunFells

Znám jen tu Alcohol + Tabacco ...ale mě zajímá tvůj materiál.

Reagovat
Lacko_Boh

Nič, toto som proste ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
TopinB

Laťka nastavená podobně vysoko jak nejlepší hokejista v Ekvádoru

Reagovat
Nikikrew

A bundy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Naprogramoval jsem eurofotbal notifikátor do mobilu. Má to ještě nějaké mouchy, ale není to špatné.

http://imgur.com/a/tnEZe

http://imgur.com/a/1mx3F

http://imgur.com/a/SNI2i

Reagovat
kiwwi

chod dopici, teraz budem zapinat ten EF este castejsie ne?

Reagovat
Hokaido

Já uvažuju nad tím, že už Kilyho poprosím o ban na pár týdnů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve skutečnosti naopak, nebudeš ho zapínat, když budeš vědět, že na tvoje výplody nikdo nereagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No přihlašování do takový appky teda riskovat nebudu. Nic proti.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

To mě samozřejmě napadlo, ale já nemám co skrývat, zdrojové kódy klidně zveřejním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
TopinB

"Aplikace požaduje přístup k vaším platebním údajům"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Tvl takový šikovný kluk a přitom je to zároveň taková jitrnice

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

ten kdyby chtěl.......

Reagovat
Mastný Chobot

(ešte raz, tá jitrnice ma zas rozosmiala, to si musím zapísať)

Reagovat
Le Gunner

Nadávky jako jitrnice nebo máslo teď dost frčí...

Reagovat
Azazelo RD

Nepiš sem ty vulgarismy, ty květáku!

Reagovat
Le Gunner

Pújdu si vypláchnút čuňu svěcenú vodú.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam ještě přihoď WebView a máme tu první EF appku

https://developer.android.com/reference/android/webkit/WebView.html

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

Sky sources: Wayne Rooney will miss Chelsea v Man Utd after picking up muscular injury in training. #SSNHQ

a Mikhy vraj tiez necestoval

Reagovat
Whitemedia

škoda..

Reagovat
Hokaido

Všechno špatně.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
EXoRcIsT

ani Depay vraj

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 22.10.2016:

Počet komentářů: 2396

Nolifer dne: Ed_Hazard (63 komentářů)

Vtipálek dne: valloire

Palcohonič dne: valloire

Kokotko dne: valloire

Omezenec dne: X-bano-X

Nezvládač dne: Slonky Terik

Reagovat
Hokaido

No jo, dneska hrála Barcelona.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
patas92

Pěkně se na tom kokotkovi ti dva střídají

Reagovat
Ed_Hazard

Konečne niečo

Reagovat
nani92

piči, už ani na Pulisa sa človek nemôže spľahnúť, no nič, ked sa bude hrať o titul tak tých drevorubačov doma dáme s prstom v nose a Rooneym v základe..Mou power!

Reagovat
eder

A o jaký titul vlastně budete s WBA hrát? To mi nějak uniká.

Reagovat
eder

Každopádně doma byste je mohli dát i s Wazzou, o tom žádná.

Reagovat
Lacko_Boh

Co hovorite na ten novy dizajn flasky koniferky? za mna teda stara all day long

Reagovat
Lacko_Boh

teda "novy"..uz tak 4mesiace ale..nebol dovod kupit ju tak som nevedel :(

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Šabubo se s tím furt vypit dá.

Reagovat
Rssa

Misty pekny vykon, hezky tlak na mic a na soupere, kdyz bylo poitreba tak se zaplo. Skoda jen toho zvolneni pred brankou.

Reagovat
EXoRcIsT

NHL OT : Panik si ide zatial pekne

Reagovat
Rssa

Kazdopadne zakrok kola asi Foster proti hlavicce Lovrena

Reagovat
Coutinho10

tak konecne jsem videl alespon v MOTD nas vcerejsi zapas s WBA a klidne to teda mohlo bejt vic, ale mame dalsi dulezity 3 body

Reagovat
cristiano.K.

Včera jsme ukázali v čem je naše největší síla. Brejk do otevřené obrany, protože do prvního golu WBA bránilo velmi dobře. Coutinho a Mané MOTM. Coutinho byl ještě o něco více vidět. Firmino mohl být klidně taky mužem zápasu,ale to by musel proměnit svoje dvě tutovky.

Fakt mě zaráží výkony Kariuse, který v těch pěti zápasech neukázal aspon něco, v čem byl měl být lepší než Mignolet. Hra nohama příšerná a včera zase podběhl centr.

Reagovat
Maresma

Dej mu čas bože, ten přechod do PL není pro brankáře snadnej.

Reagovat
cristiano.K.

To není. Čekal jsem od něj víc, co se týče rozehrávky nohou. Hlavně na centrech musí zapracovat, pak mu klidně prominu nějaký ten odkop do autu.

Reagovat
avicii

mne ta hra nohami nepride horsia ako Mignoletova..

Reagovat
fenixLFC

tak vcera uz aspon daval obluciky, nie tie prizemne nakopy ale aj tak som si spomenul na tu jeho rozohravku ked netrafil beka asi o 6 metrov a bol z toho aut z nicoho pre WBA

Reagovat
cristiano.K.

jinak MOTD hodně zajímavé. Slepice měly dohrát v devíti. Arsenal mohl v suchým triku prohrát. Shaqiri nám pěkně odpověděl na to pomluvení v minulém týdnu, že jsme od něj čekali víc. Dva goly výstavně levou, jeho golům se může přiblížit jen Fuchs, který dal asi životní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V devíti, to určitě, ty moulo.

Reagovat
Hokaido

V osmi, no.

Reagovat
cristiano.K.

až ti vyprší platnost nicku, tak si ponechej. Děláš mu skvělou reklamu

Reagovat
Svatej

Reagovat
niflheim

Kdy že jde Coutinho do té Barcy?

Reagovat
vladis271

čakajú na DDG aby zby mal nejakého kamoša pri ceste do Španielska vybavia to jedným ťahom.

Reagovat
Coutinho10

nikdy

Reagovat
Spasitel

Vtedy ked z Depaya bude nový Ronaldo

Reagovat
cristiano.K.

až Barcelona položí na dřevo částku, která přesahuje aktuální rekord v přestupech.

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, na dřeva bude pokládat částky až Liverpool.

Reagovat
bbbauch
Reagovat
cristiano.K.

jsi četl expresku a děláš chytrýho?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Miguel19

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
madridcan

Neviem Blaugrana, ty tak poznas pracu Pepa...kedy ho tak zvyknu odvolat?

Reagovat
alcantara

Ty by si bez tej Barçy a cohokolvek s nou spojene regulerne zomrel. Z prveho miesta to ma zmysel.

Reagovat
madridcan

To vravi ten najpravejsi a so svojou fajtou

Reagovat
alcantara

Vazne? S cim?

Ved ty sa tu uz len regulerne vyjadrujes len k nam, Pepovi a jirimu... To nase uspesne obdobie ta strasne dalo dole.

Reagovat
nani92

Reagovat
madridcan

Tak si prebehni moje prispevky, daj si facku a neplac ty uspesne obdobie

Reagovat
alcantara

Neplac...Ake necakane

V globale to proste pravda je.

Reagovat
madridcan

Tak si sa rozhodol? Tak to potom musi byt pravda

Reagovat
Hokaido

Děkujeme za očekaváně smysluplné příspěvky z PD sekce.

Reagovat
blaugrana

Neviem, čo sa ti stalo, ale stal sa z teba zatrpknutý valloire 2.

Reagovat
alcantara

To je len blby troll odjakziva. Tento tu bol niekedy rozumny.

Reagovat
blaugrana

Ved prave. Dalo sa s nim diskutovať a chapal aj to, keď bolo niečo napísané zo srandy a s nadhladom, ale teraz sa chova ako keby mu niekto prisliapol penis.

Reagovat
Rssa

Stal se z neho zatrpkly sulin. Nebyval takovy, ale bohuzel...

Reagovat
iamek

Hmm City pet zapasu bez vyhry. Uz vidim jak to prolomi proti nam

Reagovat
Coutinho10

Saints hezky je to celo tabulky nabuseny

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dnes tri body a začína sa deliť zrno od pliev

Reagovat
Coutinho10

je to tam

Reagovat
nani92

prišiel na Psa mráz..

Reagovat
smazaný uživatel

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle měl minulý rok po 9 zápasech 21 bodů.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
afc

Ten Pepek tu PL ale valcuje.

Reagovat
vrabejka

Saints skvělý výkon. City si za ten odchozený 1:poločas víc jak bod nezasloužili.

Příští kolo na 1:místo

Reagovat
SunFells

Jsi překvapený?

Reagovat
vrabejka

rozhodně. Ta sestava City na papíře vypadala skvěle.

Reagovat
avicii

dobra kriza City zatial paradne vysledky este United nevyhrat a som spoko

Reagovat
smazaný uživatel

Být v krizi a přesto na 1. místě bych taky bral.

Reagovat
Le Gunner

Dej tomu pár kol.

Reagovat
nani92

tak v kríze ste, 1. miesto nebude ani vo forme, s tým sa netráp

Reagovat
SunFells

City si ještě prodlouží trápení v Capital One Cupu s účkama.

Reagovat
kiwwi

Počkáme ako túto krízu zhodnotí Counter, ale predpokladám že ešte by trebalo tak 3-4 nevyhry aby to začal považovať za krízu

Reagovat
J0EL

Ak ma City krizu a su na prvom mieste, u vas je to potom co? Si zas nevidis do huby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

vy ako teda? kríza? či nie?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Rssa

Reagovat
SunFells

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
vladis271

Reagovat
papanegra

Reagovat
kiwwi

uplne o niecom inom tocis

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mada

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Game, set, match Yung!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Někteří vedou ligu, jiní v ní mají jednu výhru za posledních šest kol. Kdopak je asi ve větších problémech?

Reagovat
kiwwi

vies dobre, ze pointa je niekde inde

Reagovat
Counter

Pointa je v tom, že u ManCity je vidět nějaký pokrok a pořád je považuju za favority na titul. U MU zatím není vidět vůbec nic.

#MCFC players still locked in dressing room with Pep 40 mins after final whistle

Takhle na to jde Guardiola. Po remíze. Přišel nasraný na tiskovku o tři čtvrtě hodiny později. Jsem zvědavý na vás.

Reagovat
kiwwi

pokrok v com, preco tu nedas porovnanie, ze mal Pelle takto minuly rok o 2 body viac? Preco taketo porovnanie das len na United? Preco po dvoch prehrach United prides rozpravat o krize zatial co u City po 5 zapasoch bez vyhry si ticho? Cakas na kazde zavahanie United jak pes ale u inych si ticho jak vos pod chrastou...

ja nemam problem s nikym kto kritizuje United, koniec koncov to sam robim dost casto a aj ini fanusikovia United...ale ty si vyslovene zaujaty

a nejake zamkynanie hracov v satni City ma fakt nezaujima

Reagovat
Counter

Protože ManCity remizovali a vedou ligu, zatímco MU zase vytekli a jsou sedmí.

Znova opakuju, že jsem nikdy o žádné krizi United nepsal, klidně si projeď ownysearch, ale takové slovo tam nenajdeš. Akorát jsem tehdy dával do diskuze odkazy na články o nespokojenosti některých hráčů a potýkal se s vaším posměchem, jaké to jsou výmysly.

Ono když jste zatím zaváhali v pěti z devíti zápasů, tak člověk ani nemusí na nic čekat :-)

Ve vlastním souhrnu píšeš, jak by sis přál pořádný pozápasový fén. Já ti tady ukázal, že přesně to udělal Guardiola, tzn. mělo by se ti to líbit / měl bys to ocenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to nemá cenu mu něco vysvětlovat

Reagovat
kiwwi

vymyslene to nie je...hladat to nejdem, ale logicky, po tej tretej prehre si sem dokracal s tym, ci uz teraz konecne mozes hovorit o krize - tzn, ze si o nej hovoril uz predtym len sme sa ti vysmiali

Reagovat
Counter

Ne Ptal jsem se tě tehdy, jestli už můžu kritizovat, viz http://www.eurofotbal.cz/clanky/-340192/?forum=1#p8836497

Reagovat
kiwwi

ja neviem, logicky snad rozmyslat vies (len mam pocit ze aj to robis len ked sa ti hodi) - ked sa ma po 3 prehre pytas, ci je to stale demagogia a uz ti to odsuhlasim, tak to znamena, ze si to skusal aj po druhej, ze?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EXoRcIsT

dalsie 3 zapasy City : MU : vonku , WBA : vonku a Barcelona : doma teoreticky by si mohli City prestiahnut snuru bez vyhry na 8 zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

v jakém vesmíru nás City neporazí?

Reagovat
kammil1203

Manchester City je zápas od zápasu horší a horší, po debaklu v LM s Barcelonou zas dokázalo, že je úplně z formy, útok téměř jalový, Pepek v MC dokazuje, že není zas tak úchvatný kormidelník, pokud to mužstvu nejde, dnešní rozestavení bylo dost zvláštní! S 1 gólem toho moc v PL nedokážete.

Reagovat
vrabejka

City po 9.kolech:

15/16 - 21 bodů skore 25:9

16/17 - 20 bodů skore 20-8

Pellegrini > Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

co jako?

Reagovat
B3n

Pojďme, souboj Vás dvou, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si jdi zaběhat !

Jaký souboj ty si fakt mimo btrojko

Reagovat
B3n

Ok ok, dobrej začátek. Teď je na řadě vrabejka !

Reagovat
Hokaido

Nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

v tom souhlasím

Reagovat
vrabejka

Reagovat
vrabejka

Jsme jediní kdo o víkendu z top 6 vyhrál. Skvěle LFC

Reagovat
SunFells

Nech tu Chelsea aspoň první promrdat než tohle napíšeš ...

Reagovat
vrabejka

Nás Chelsea nemusí zajímat.

Reagovat
Staenly10

Seš dementní?

Reagovat
SunFells

Ano

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak drž aspoň hubu o top 6

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

aj ked mas pravdu, vas by mali zaujimat timy co budu bojovat o EL

Reagovat
eder

Vás možná ne, no.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chalani sorry zase za picovinu(tu sa take veci zvyknu riesit), ale dress code: business, je nevyhnutne oblek ?

Reagovat
Lacko_Boh

tmavomodrý sukňový kostým a biela blúzka, sukňa max 10cm nad kolená a pančuchy za každých okolností.Topánky vždy lodičky, uzavretá špička. Samozrejme že len oblek :) Aj Špaček to ma v knihe ;) Business neni sranda,pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je zlé

Reagovat
Lacko_Boh

Kamze? Pohovor? to nemusi byt uplne stratene ak aj nebudes striktne business. Vlastna a kamaratova skusenost. Ale tak samozrejme ako studenti na junior pozicie.

Reagovat
smazaný uživatel

pohovor este nie len taky kurzik, tak dufam, ze nebudu tak velmi striktni

Reagovat
Lacko_Boh

ovb?

Reagovat
Mastný Chobot

tých sa drž

Reagovat
smazaný uživatel

Rodičúm můžeš prodávat pojistky třeba v teplákách...

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Exhibice

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, fnukinho, na picu ti dam :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté genius

Reagovat
fff

9 kol za nami a MU s nesympatickym manazerrom, drahymi posilami a trapnou hrou uz 5 bodov na LM.

Sranda, ze aj LVG aj Mou mali byt ako istota uspechu, stabilita...

Reagovat
iamek

A sest na titul <3

Reagovat
Counter

Ale potíž je právě v tom, že je nad váma tolik klubů.

Reagovat
iamek

Ted mame az do konce roku prijatelny los. Pokud se nedotahnem, tak zacnu panikarit a nezvladat. O domaci zapasy strach nemam. Tam az na polocas ze city to je dobre, ale ty venkovni zapasy to je sracka. Az na Hull. Tam aspon sli za trema bodama.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

v tom ma pravdu. Dneska samozrejme tragedie, o tom se asi nema cenu moc co bavit (respektive, cekam prival vtipku a bavit se tu asi bude dost lidi), ale bude to ted o tom, jak zvladnem dalsi zapasy. Z pohledu sezony prohra na Chelsea a remiza na Anfieldu neni zase takova tragedie, pokud se to neumocni jinyma vysledkama. Coz se samo stat muze a pak to bude pruser. A jasne, prohra na SB 1:0 je neco jineho nez nakladacka 4:0.

Reagovat
iamek

To radsi 4:0, nez dostat 1:0 v nastaveni. Takhle jsem od dvavate minuty uz nervozni nebyl, protoze bylo hotovo

Reagovat
Counter

Jde o to, že už hned zkraje jste si vypotřebovali prostor pro možná zaváhání, tři prohry z devíti kol je dost (Leicester loni prohrál třikrát za celou sezonu). A teďka hned derby s ManCity.

Reagovat
Busby babes

jasne, tohle ja chapu. Na titul uz musime jen vyhravat. Tezko rict, kdyz kouknu na to, jak je to celo vyrovnany, muze se stat, ze se budou ztracet body i u jinych tymu. nebo bude naopak tezsi se na to uplne celo dotahnout. Uvidime. Ted kazdopadne musime zabrat a udelat nejakou snuru vyher. Jinak to nepujde.

Reagovat
R22

jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

LVG měl nastartovat tým pro Giggse, což se mu podařilo, mourino je ale klasicky mrdka

Reagovat
Mastný Chobot

Nevadí

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Priste snad beton. Na co mit lepsi drzeni a vice strel, kdyz je z toho debakl . Jeste zvladnout Spurs a tezke soupere mame za sebou. Pak to bude masina ( a probudil jsem se ).

Reagovat
nani92

Aj by som napísal Nevadí, ale mám v sebe ešte kvapku súdnosti..

Reagovat
smazaný uživatel

nani92 22.10.2016 17:57#

Tragédi

Zajo, tys to odhadl dobre uz vcera

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

According to the Ghanain juju priest Nana Kwaku Bonsam it's all on Dr. Eva

"Eva Carneiro possesses a higher spirit which is causing the entire calamities in Jose’s career and has been a curse therefore, if he Mourniho doesn’t take a second look at this it may get to a time he will get fed up and end his career abruptly."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Katastrofa...

Jinak snad si Mourek konečně uvědomí, že Fella prostě na základ v United nemá. Čím více zápasů mu to bude trvat si uvědomit, o to více bodů přijdeme.

Dneska kolektivní sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jde rovnou dopíče mourek

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný den. Velké díky Josému i Pepkovi

Reagovat
Error

Tak pojďme diskutovat - má Chelsea na titul nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

konečně si to pod Antoniem sedá

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale dnes pěkná hra vynesla i peníze, které jsem ztratil na nás + něco navíc, takže +

Budete výše než MU

Reagovat
smazaný uživatel

výše než MC

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel tě zklamu, tohle se ti může stát už jen ve Fifa

Reagovat
smazaný uživatel

nebudem přeci soudit dne před večerem, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

No jo, dneska už jste nám vlastně odskočili o nedostihnutelný 1 bod.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Kovi81

tezko rict, ja chci letos hlavne at udelame LM, cokoliv navrh je bonus

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Error

Veď hej... Ono se to do května stejně ještě mnohokrát otočí.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

to si zjistil sám?

Reagovat
Error

Kde máš čepici?

Reagovat
smazaný uživatel

jakou čepici?

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji za odpověď

Reagovat
Error

Běž se zabít.

Reagovat
smazaný uživatel

děti májí přednost, obvláště s chybou prosím .....

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

já chci, abychom skončili alespoň líp než 10. místo. cokoliv navrch je bonus.

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

ja si myslim ze na to mame (a nie je to kvoli dnesnej vyhre)

Reagovat
Pettirosso

S Contem určitě ano

Reagovat
Swarley

wow, ostuda, debakl a teda sám si teď nějak nedokážu vybavit zápas, kdy jsme zahráli hůř a to je teda za poslední tři roky docela výkon...takhle ne pánové, zaber José...

Reagovat
smazaný uživatel

těch bylo

Reagovat
Rssa

Uz je v Anglii poradek?

Reagovat
Swarley

všechno bude, nic se neboj

Reagovat
Nihilister

Užívej si Mourka v plné kráse .

Reagovat
Swarley

tohle není Mourek v plné kráse

Reagovat
Counter

Zatím tolik nebrečí, to teprv přijde.

Reagovat
Hokaido

Bez Wazzy to holt nepůjde.

Reagovat
C-M@ster

Po třech kolech se tu psalo, že United titul. Po pěti, že suverénně City. V té době se taky psalo, že Klopp na to nemá a 2 kola zpátky se dokonce spekulovalo o vyhození Conteho...

Takže tak.

Úvodní pětice dobře vyrovnaná, snad se k nim United časem dotáhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

lidi toho nakecají

Reagovat
iamek

Musime chytit serii vitezstvi. Krome zapasu na Evertonu mame doma Spurs i Arsenal. A pokud se po tomhle losu co ted mame nedotahnem, tak at to radai zabali.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek je kouzelný, všichni zremizovali a on pro jistotu prohraje

tak hlavní je, že ubetonovanou remízou 0:0 nám dodal sebevědomí a uhrajeme aspoň skupinu EL

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě obligátní

Fellaini

Blind

šrek

Reagovat
R22

89m za Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

ma zmluvu na 5 rokov tak este nesud po 5 tyzdnoch pls

Reagovat
FuckT

Za take peniaze mal dat 64 golov v prvom zapase a o 5 navysovat kazdy dalsi zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčšie víťazstvo. Ja nemám slov. Mourinhov zlý duch je snáď konečne zo Stamford Bridge preč. CONTE!!! . Inak, najvyššia prehra United vonku za 17 rokov. What's biggest Man United problem? Mourinho himself. Na NBC vedia.

Reagovat
Mastný Chobot

Mourinho pokoruje rekordy, ktoré ani LVG s Moyesom nepokorili - tak to má byť. Record breaker, history maker.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ale všechna čest, já bych čekal, že ty dva nedokáže takhle trumfnout.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

A atmosféra bola fantastická - asi najhlasnejšie Keep the blue flag flying high čo som počul.

Reagovat
smazaný uživatel

rekord brejker

Reagovat
spider_8

Zlý Mourinhův duch

Zase nezapomeň, kdo nám postavil zálohu a útok.

Reagovat
Whitemedia

Roman

Reagovat
Kovi81

to je kral, o tom zadna

Reagovat
B3n

Takže na NBC vědí, jo ?

Reagovat
madridcan

V tom Doncastri ci Mk Dons ci ako neprehrali rovnako?

Reagovat
Counter

jj, taky 4:0. Možná mysleli ligovou, ne pohárovou.

Reagovat
Svatej

Jsem fakt uplně nadšenej, nádhernej fotbalovej víkend. Nakonec došlo na terryho slova, Conte si s Mourinhe neuvěřitelně pohrál. Fakt by mě zajímalo, co mu po zápase tak dlouho říkal.

Každej jednotlivej hráč podal naprosto skvělej výkon jak dopředu, tak dozadu a to, co udělali Kanté a Matič s tím středem United asi soupeř jentak nezapomene. Děkuju hoši, děkuju trenérovi, protože ten z těch kluků udělal fakt tým, kterej se rve o každou příležitost zazářit. Courtois taky moc potěšil, sálá z něj konečně jistota.

Ještě bych chtěl zmínit Luize, protože od příchodu k nám se mi prostě strašně líbí a i hráči se na něj můžou spolehnout, protože tu rozehrávku má zkrátka perfektní. Dneska sicec mohl být venku, ale to Bailly taky, moc bych to už nehrotil.

Reagovat
Svatej

Jinak jsem zvědavej, jakým způsobem to příští rok chce Conte hrát na tý stoperský pozici. Azpi je na tom místě naprosto perfektní a Luiz je se dvěma parťákama úplně jinej hráč.

Vrátí se Christensen a Zouma, bůhví jak to bude s Terrym. Rozhodně příjemný vyhlídky.

Reagovat
smazaný uživatel

zouma > cahill all day

Reagovat
Svatej

To jo, ale Christensen mi příjde ještě talentovanější než Zouma a je škoda mít jednoho z nich nalavičce i s přihlédnutím k tomu, že bude potřebova rotovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen není talentovanější než Zouma.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

Věc názoru. Zouma je bestie, ale s.míčem celkem slabej. Andreas má tu rozehravku na top úrovni a i když to není takovy hovado, tak má dost slusnej tackling a poziční hru

Reagovat
kvasha16

taka dobra dvojka by z nich mohla byt

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

tak moment, s tym opatrne.. nemam ho nasledovaneho, ale z Nemecka o nom idu len pozitivne ohlasy

Reagovat
icemike

oni jsou vpodstatě hodně odlišní hráči,,,já to spíše vidím za 3 roky na obranu Azpi, Zouma, Christ

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně...je fajn mít taky jednou tyhle příjemný starosti

Reagovat
smazaný uživatel

nevypadalo to jako přátelskej proslov. Ten Kanté je neskutečnej, nejlepší kauf za posledních několik let

Reagovat
Coutinho10

Mourek to nak zase neunesl moc kamardsky rozlouceni s Contem to fakt nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mu říkal, že se mu to hraje, když mu ty hráče připravil stejně on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb dneska dva fíky, celkově 3+2 z 10 gólů Schalke. A zápas ještě neskončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak dúfam, že sa už naspäť nevráti. Máme lepších hráčov na CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by se asi musel zranit. Měla by tam být nějaká opce na odehrané zápasy - a hraje furt. Píšu to sem kvůli lemplům, co ho mají za průměráka.

A btw, nevadil by mi nazpátek. DMek už máme dost a na CM by se použil líp. Dembélé už není nejmladší. Problém bude, že to je asi celkem kokot.

Reagovat
Milan.B

Co to hovoril po zapase Contemu??? nieco po taliansky ale nerozumel som

Reagovat
SunFells

According to Sky Italia, Mou said it's just his opinion, but "u don't wind up crowd at 4-0. You do it at 1-0. It's humiliating."

Asi něco o tomto.

Reagovat
Svatej

Hmm, Mourinhovi už jen Wenger očividně nestačí

Reagovat
SunFells

To říkej, až bude o Contem mluvit při zápase s někým jiným

Tady i s Mourinhem souhlasím, takové šaškování v rozhodnutém zápase je hloupé, ale měl by se teda soustředit na něco jiného než na poučování druhých.

Reagovat
spider_8

Tak mě to přišlo, jako takové poděkování hráčům za předvedený výkon. Bylo vidět, jak jim i Conte sám tleská.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ok, to pak jo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

To si ale můžeš všechno potom vysvětlit ofenzivně. Conte možná chtěl po fandech, aby těm hráčům za ten skvost poděkovali. Pár let si tu stěžujeme na slabou atmosféru na stadionech a potom je špatně, když se s tím snaží něco dělat sám trenér. .. zbytečně se z toho dělá něco, co to není..

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

I Mourinho se dřív snažíval diváky rozproudit.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

potom je ale trapne, ze couch musi vyzyvat fanusikov aby podakovali hracom pritom ako vyhravaju 4:0

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiwwi

tak neni to trapne zo strany fanusikov ze tam cucia pritom ako ich tim vyhrava 4:0 a trener ich musi burcovat?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
kvasha16

Reagovat
B3n

Ale tak zase z toho nedělejme, že by tam jen seděli a ani nezatleskali...

Reagovat
kiwwi

no Contemu to tak ocividne pripadalo

Reagovat
B3n

Ale prosimtě. Jen byl v eufórce a chtěl víc.

Reagovat
mikelinos

že se vůbec snažíš

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Jojo, pokud ti to zlepší naladu

Reagovat
TopinB

Ale hlavně teda i komentátoři tvrdili, že je to na povzbuzení diváků aby hráčům poděkovali za předvedený výkon

Reagovat
TopinB

Reagovat
10

snad ho Antonio poslal doprdele, uplakánka

Reagovat
Svatej

Neřekl asi vůbec nic, co jsem tak koukal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Conte měl hlasivky klasicky v čoudu a asi ani mluvit nemohl, takže nic neřekl..

Reagovat
10

tak ho snad v tunelu aspoň chytnul za koule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Prý se mu nelíbilo, jak se tam Conte během zápasu předváděl, ale je to jen spekulace Sky Italia.

Reagovat
smazaný uživatel

Je temperamentní, on tohle dělá pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
TopinB

Nezvládá tak moc, že by si mohl říkat owny Jestli je to teda pravda

Reagovat
Godwinson

Komu by se to líbilo, je to strašnej šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není

Reagovat
Whitemedia

Zola prorok

Reagovat
13

Mourinho

Reagovat
vrabejka

5 týmů ve 2 bodech zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi.

Reagovat
smazaný uživatel

je teda ten Pogba nejlepší francouzskej hráč všech dob, nebo ne? jeho Instagram a výkony na hřišti si protiřečí

Reagovat
smazaný uživatel

je to hlavně de.il

Reagovat
smazaný uživatel

Red devil

Reagovat
smazaný uživatel

d.bil

Reagovat
tomasinho

No jo José, karma, přesně jsem to říkal po tom jeho hloupém prohlášení na adresu LFC. Ať si to ego jednou počechrá po povedeném zápase, než mu ho někdo sundá. A hop, zrovna Chelsea Holt MU nejsou poslední zázrak světa José

Reagovat
Svatej

Zrovna jsem si taky říkal, že kdyby byl Conte parchant, tak mu to na tiskovce hnedka vybarví

Reagovat
B3n

Děláš, jak kdyby něco takovýho tvrdil. Přitom často říká, jak se musí zlepšit.

Reagovat
I am Mancunian

nevadí

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozmrdali nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuij zápasy, když jsme prohráli a po zápase vidíš v očích Keanovi, Nevillovi a spol. smrt. Tady frajeři prohrají a smějí se napohodu a večer hodí na snapchat nějaké sračky.

Polovina hráčů, co s námi dnes vyjebali, minulou sezónu měli stejně v píči, když je trénoval Mourinho.

Podepište někdo Giggse, Poche, Simeone nebo LVG, na tohle se nedá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

i LVG radši než jeho, jo?

Reagovat
vodka

za mě určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo :) Takový stanovisko máš už od jeho nástupu nebo až po tom, co předvádí?

Reagovat
Counter

Takové stanovisko měl ještě před jeho jmenováním

Reagovat
vodka

pro mě je Mourinho fotbalový nepřítel č. 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

tak to už radšej Moyesa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano :) mně se jeho filozofie a co s klubem předvedl líbilo, mourinho má více peněz, vydupal si posazení rooneyho a nevede to nikam..

a u LVG vidím hodně plusů, u Mourinha jen posazení Rooneyho, ale dodrbal vše, co mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

uprimne zacinam pochybovat, ze s nekdy videl Gary Nevilla jinde nez ve studiu Sky.

Reagovat
iamek

Youtube preci.

Reagovat
smazaný uživatel

neville, to je ten, co hraje LB? oh wait

Reagovat
Busby babes

ze bys pamatoval Philla, to uz bych se vubec neodvazoval tipovat...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi tak hloupý, že ani nepoznáš narážku na tvého Roja RB a až bude Phil na Sky, tak dej vědět

Reagovat
EXoRcIsT

toto je pravda ked vidim ze fasnu 4:0 a sa smeju ma ide roztrhnut

Reagovat
vodka

Ješěže k nám přišla na lavičku ta ověřená top kvalita, nedokážu xi vůbec představit, jak bychom hráli pod někým jiným, to by bylo asi na sestup...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, co ty United? Možná by Pogba mohl zkusit jinej účes

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/Cvd5LS9XYAEClPW.jpg

Po devíti zápasech o pět bodů méně než LVG loni.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Ty vole, trosku ucty k tomu Josemu, dyt vam vyhral tri tituly a vy mu pak date takovou nakladacku.

No nic, strasnej zapas. Smerem dozadu asi nejmarnejsi co jsem u nas videl za hodne dlouhou dobu. Smalling si asi celej tyden poustel videa sve hry z roku 2012, protoze takhle spatne nezahral od toho zapasu se City, kde byl vyloucenej. Zaloha strasne pruchozi a vubec cela hra desne chaoticka. Jak smerem dopredu, tak smerem dozadu. Obecne se mi zatim ta hra stoperske dvojice Smalling - Bailly nelibi. pokazde kdyz jsme tak nastoupili, tak to bylo nic moc. S Blindem to je lepsi. I kdyz ten dneska na tom kraji taky horel.

Pusobilo to na me jak, kdyby po tom prvnim golu, misto aby si rekli: ok, stalo se, porad mame nejakej plan, jak zapas hrat, tak pokracujem, gol prijde... tak vsichni zpanikarili a zacli hrat sylem: honem rychle musime neco vymyslet a udelat. A kupodivu to byla marnost nad marnost.

Bohuzel pro me se uz nedozvim, jestli to bylo timhle, nebo by nas Chelsea prejela i tak. Ve vysledku je to fuk, 4:0 je poradna facka a ostuda. Chelsea hrala velmi dobre ale to co jsme predvadeli (nebo spis nepredvadeli) smerem dozadu ji to docela usnadnilo. Fakt mizernej vykon.

Pred tydnem jsem teda cekal podobnou cocku od Live a ze to dneska nejak uplacame, nakonec je to naopak. Co se da delat.

No nic, srat na to, ve stredu dalsi zapas se City, tak je treba zabojovat.

Reagovat
Busby babes

jo a nehrali jsme beton.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infernoqt

Na začátku sezony měla být větší přestavba. Ten tým je špatnej už tři roky, jen poslední dva to tak nevypadalo, nebot se to zastíralo pomalou a kombinační hrou. Každej to v duchu věděl... alespon tušil. Jose neměl koule to přebudovat hned na začátku sezony, ale tyhle zápasy mu otevřou oči. Po sezoně bude hned jasné, kdo se v týmu udrží, a kdo naopak bude muset pryč. Z osobního pohledu v lize moc úspěchů neočekávám, a to jsem už říkal. Jen si fakt nepřeju další účast v EL. Raději týden pauzy bez evropy než EL. Na příjmy sere pes, jednou si tou přestavbou musíme projít do konce jinak se tým nikdy nezvedne.

Reagovat
iamek

Predstavba ? Zase? Ctvrty rok? Dalsi stovky mega projebat?

Reagovat
Infernoqt

Opět, co je na tom k nepochopení? Nikdo ten čas do konce nedostal. A ze všech možností je Mourinho nejvíce ambiciozní kouč.

A stovky mega to nebudou, FFP nám to nedovolí. Máme Pogbu na splátky a příjmy klesnou o 30-40% bez LM. Očekávám posily tak do 60m liber max příští léto (bez evropy).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uvědomuješ si že tenhle tvůj "ambiciozní kouč" tu nebude déle jak tři roky, že jo ?

Reagovat
Infernoqt

Už v Chelsea doufal, že se usadí. Je to slyšet z jeho tiskovek, kde to dával najevo. Řekl to i v rozhovoru pro MU. Vsadím se o co chceš, že odejde jen v případě, když ho vyhodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude nadále rozhazovat peníze a hovno z toho uvaří, tak se vsadím o co chceš, že ho vyhodí dřív než luskneš prsty...

Reagovat
smazaný uživatel

jak moc člověk musí být naivní a dement, aby věřil všemu, co murino říká

Reagovat
Infernoqt

to samé se dá říct o každém, kdo tu čte tvoje příspěvky

Reagovat
B3n

Jo, to on rozhazuje peníze

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

snad nevydrže přes listopad

Reagovat
iamek

Prijmy se letos ocekavaji na stejne urovni jako letos. Ne-li vyssi. Ja bych to jen procistil. Rojo, Jones, Basti, Morgan, Afro, Young a klidne Rooney. Pak by stacil jeden CB a jeden stredak. A vic prostoru pro TFM.

Reagovat
Infernoqt

Letos jako letos Ta čistka přijde určitě. Něco v lednu, ale hlavně po sezoně. Já fakt nechci EL. Ne kvůli prestižnosti soutěže, ale kvůli vytíženosti zápasů každé 3 dny, v čemž se pohybujeme ted. Každej s trochou soudnosti to musí skousnout a dát tomu čas. Jinak se ten tým nikdy nezvedne. Jsme momentálně na rozcestí 3 různých stylů a různých kvalit. Hodně věřím ale, že nákup kvalitního DM v létě by nám práci dost ulehčil, ale furt tam chybí doplnění obrany a především křídel, kde nikdo neudělá 1 na 1, takže to nás oprostuje od stylu, kterým se chceme odebírat. Mikyho neučast nechápu, ale věřím, že to je vlivem zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan este ani nedostal sancu tuto sezonu a uz by si ho vyhodil

Reagovat
Busby babes

s tim nesouhlasim. Ten tym ma jen podstatne na vic, nez co dneska predvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

EL sotva zaplatí letadlo někam do Turecka. Jako vážně, mívali jsme od UEFA kolem 5 mega.

Reagovat
H.N.T.

Tym se kterym meli MU posledni titul byl jaky oproti tomuhle???

Reagovat
Infernoqt

To bylo o přístupu Moyese. Nevěděl, kdy jaké hráče použit. Ten tým byl dobrý jen demotivovaný a špatně takticky sladěný... Moyes nebyl dobrý manažer. Zasahoval do struktur klubu a zkoušel změnit různé věci, které dřív fungovali. Ale mohl za to i těžký start, jinak by se v tom nehrabal a nedělal panic buy jako s Fellainim.

Pak přišel Gaal a jeho nová filozofie, která odkopla hráče, kteří by se nám v současné situaci hodili. A ted jsme v situaci, kdy zase překopáváme nedodělanou práci. Ono se to nezdá, ale City i Chelsea mají mnohem lehčí úkol. Kádr je možná drahý, ale kvalitativně na to nemá, nebot je to směška různých stylů a různých typologií. Když to bude na 2 postech, dá se to překousnout, ale ne na každém. I Pogba to má pak těžké se najít.

Reagovat
smazaný uživatel

To je už zatmenie

Reagovat
Infernoqt

Vysvětli mi věc, která logicky nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to zbytočné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Btw. Moyes měl po devíti kolech stejný počet bodů a lepší skóre

Reagovat
kiwwi

paradoxne si myslim, ze sme nehrali az tak zle smerom dopredu, totalne nas zrazila dole obrana...taky Smalling co dnes predviedol, to je naprosto neakceptovatelny vykon, to bolo snad najhorsie co som od neho doteraz videl

ale nebol to len on, Blind s Baillym sa tiez nevytiahli, stred pola priechodak, jediny co splnil ake take kriteria bol Valencia

a nehadzem nic na Fellainiho, ale to je najzbytocnejsi hrac pod slnkom, vykopnite ho uz niekto na Mars...Mourinho si jeho zaradzovanim do zakladu podpiluje pod sebou konar...a na lavicke sedi milionkrat lepsi Carrick...nepochopitelne

ale dobre ze sme dostali takto cez picu, mozno si niektori frajeri v time uvedomia, ze musia zacat hrat asi tak 10x lepsie a hlavne viac behat, dufam, ze za toto dostane taky fen ze budu mat vsetci vlasy na Fellainiho

Reagovat
iamek

Afro prezije vse. Je jak komunista.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě odborníku už před první min. to bylo "jasné"

Reagovat
smazaný uživatel

Schweinsteiger is the luckiest man alive. Gets €14m/year, goes home to Ana Ivanovic and avoids playing with this shit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Jemu sa darí, MU nie. Tak takéto angažmán mu nakoniec aj musím priať

Reagovat
Miguel19

Úplnej luxus.

Přesně tohle jsme potřebovali k potvrzení funkčnosti toho novýho systému. Fakt jsem měl obavy, ale všichni naprostá klasa. Dokonce i na toho Pedra člověk nemůže být nasranej, i když kromě gólu hrál piču (u něho teda menší klasa).

Moses s Alonsem opět paráda. Hazard dnes přesně to, co se od něj čeká. Za stavu 2:0 nás United začali docela mačkat, tak to vzal a ukončil to. Nicméně očekávám, že další zápas bude mít zase procházkový.

Obrana super. Azpi letos klasika. Cahill v novém systému taky super, ale stejně snad půjde na lávku. A Luiz je po příchodu fakt parádní. Škoda toho blikance.

A Thibo snad na chvíli zavřel pár fandům huby. Dneska excelentní.

Reagovat
SunFells

Excelentní ...vychytal jednu těžkou příležitost, kterou pro účka vytvořil sám

Reagovat
Whitemedia

No a na jeho poměry to je excelentní..

ale ne, těch střel tam dnes pobral víc, vloni by z nich dostal dva góly..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vrana17

TC dnes Man of the match.

Reagovat
smazaný uživatel

Muorkovi už zbývá poslední záchrana. Nakydat hnůj na Wengera a po repre pauze se chytnout proti nám

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papanegra

tak se nám rýsuje vylepšená Big 4, s tím že City nahradili United...

ale určitě se musí počítat u se Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

aby jsi se na konci nedivil, když Spurs nahradí v té "vylepšené" BIG 4 zrovna vás

Reagovat
hitZor

City nahradili United? Já měl za to, že pár roků zpátky nahradili právě Reds

Reagovat
smazaný uživatel

ještě to nikdo nenapsal ? Tak asi budu první... JOSÉ OUT

Reagovat
Infernoqt

to nemyslíš vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je len zaciatok sezony

Reagovat
smazaný uživatel

no a ? Utrácíme víc jak Real s Barcou dohromady a stejně hrajeme hůř jak většina PL týmů nad námi... toho mám za to opěvovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

opevovat ne ale vyhodit trenera po par tyzdnoch je posledna vec co nam pomoze a akurat by zo seba klub urobil uplnych kretenov a smial by sa z toho cely svet

Reagovat
smazaný uživatel

obávám se, že svět už se nám dlouhodobě směje i bez tohoto kroku...

Reagovat
EXoRcIsT

to zas nie

Reagovat
smazaný uživatel

MOUT

Reagovat
Willy Wonka

Takhle to dopadá, když nehraje Wazza.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

Tři zápasy bez Ivana a ani jedna obdržená branka v nich.. to je tak skvělý pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Já uplně zapomněl, že ho vlastně máme.

Reagovat
Kovi81

... ale zase trochu ucty k nemu on sam podle me vi, ze uz na to nema a klidne tu roli nahradnika prijme.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak to i říkal, že mu nevadí být na lavce.

Reagovat
Miguel19

Ani tam se nevejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Spalovač šancí

je tak tlustý?

Reagovat
smazaný uživatel

Velká prdel.

Reagovat
Whitemedia

Na lavičku Aina, Ivan na tribunu.. ale to k němu není hezké, takže ať v zimě jde kopat do Ameriky

Reagovat
spider_8

Zase na druhou stranu tuhle roli krajního stopera by mohl celkem zvládat. Třeba Ibrahimoviče by na začátku zápasu pokryl určitě líp než Azpi.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Co je se City a United??

Reagovat
smazaný uživatel

City je 1. a United má Mourinha

Reagovat
pawelFCB

United vesmír v rovnováze

Reagovat
smazaný uživatel

http://imgur.com/elAZy61

telo odišlo, ale duch ostal

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek 5 zapasov bez vyhry , nezvyk unho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Když už Conte vyřešil naši obranu, mohl by něco udělat taky se svýma kotletama

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenský meme

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

José neunáší, co zase řekl Contemu za sračky

to je fakt ubožák a ostuda klubu.

"za stavu 1:0 je to ok, za stavu 4:0 je to ponižování"

ale když se sám poižuje každý třetí match day, tak mu to nevadí

Reagovat
B3n

Odkud víš, co mu přesně řekl ?

Reagovat
Spasitel

Tiež som sa obával zápasu či bude fungovať rozostavenie aj proti Mourinhovmu defenzívnemu štýlu ale chalani do toho dnes dali srdce skvelý výkon

Reagovat
juveforever

Conte

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Jose Mourinho clearly worried about Eric Bailly's knee injury. "It's in the ligament area. It's really bad."

Reagovat
Mr.Jindros

Jakej hraje Tonda s Chelsea systém?

Reagovat
Counter

Dneska při bránění 5-4-1, při přechodu do útoku 3-4-2-1.

Reagovat
Kovi81

To co napsal Counter hrajem posledni tri zapasy (od druheho polocasu s Hullem mam dojem)

Reagovat
Counter

https://twitter.com/BilouFCB/status/790242009483243520

Trapná španělská liga - Las Palmas proti Villarrealu.

Reagovat
alcantara

To vdaka obrane tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Trapná liga čtyř týmů.

Reagovat
Counter

Kdo je ten čtvrtý?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sevilla vypadá, že by mohla zatápět.

Reagovat
Counter

jj, letos rozhodně, Nasri prožívá hotovou renesanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Darí sa mu?

Reagovat
Counter

Víceméně na něm stojí ofenzíva Sevilly a zatím zvládá na výbornou

Reagovat
smazaný uživatel

Parkrat sem ho za Sevillu videl a je ho plny hriste, hyri napadama, bavi ho to

Reagovat
alcantara

Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný

Reagovat
SunFells

Pěkná pata do ohně a slušné zakončení ...co všichni mají?

Reagovat
Pospovič

i ty dresy jsou dobré

Reagovat
kvasha16

pekny

Reagovat
ADM

čo ti jebe

Reagovat
Busby babes

Mourinho says Eric Bailly is injured. 'I'm afraid it's a bad injury. In the knee ligament area. It's bad."

Gary Neville: "Manchester United's best performers today have been the away fans." ale jinak taky

Reagovat
Grahf

však to je už pomaly každý zápas, čo hrajeme vonku

Reagovat
Busby babes

statistiku mame 2-1-2. Remiza na anfieldu a 2 prusery, jeden s Watfordem a druhej dneka.Rozhodne je co zlepsovat, ale pomalu kazdy zapas?

Reagovat
Counter

Třeba myslel i Feyenoord.

Reagovat
Busby babes

klidne mozne, zapas blbec. ale prohral se. Hele nepopiram, ze na tech zapasech venku neni co zlepsit, ale zas uplna tragedie to taky neni. mysleno vysledkove

Reagovat
smazaný uživatel

Mourkovi neusiel vlak .

Reagovat
smazaný uživatel

takže to byla celá vlaková souprava říkáš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tchn69

Vlak nie to autobus

Reagovat
smazaný uživatel

My nemáme ani na top 4.

Reagovat
J0EL

Si objavil teplu vodu teraz.

Reagovat
eder

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nějaký dobrý, postapokalyptický film kromě 12 opic?

Reagovat
smazaný uživatel

Já legenda

Reagovat
Mr.Jindros

Mad max fury road

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

?

Reagovat
Mastný Chobot

gýč, to nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

wow. Ja nie som fanusik zanru ale pre mna teda od Birdmana najvacsi zazitok. Filmovy samozrejme, aj v realnom zivote mam sem tam nejake zazitky. Zaujimavé aký je ten svet rôznorodý :) to spektrum názorov je fascinújuce. Farby.

Reagovat
Counter

Mi se Mad Max taky moc líbil, ale drtivá většina lidí, s kterýma jsem se o tom pak bavil, byla naopak hrubě nespokojená. Film polarizující společnost.

Reagovat
Kovi81

presne, love or hate

Reagovat
kvasha16

ja som z toho filmu bol zmateny, akoze efekty, herci atd., vsetko super, ale v podstate to bol film o nicom

Reagovat
Kovi81

tak on nema pribeh no (resp ma, ale tak na 1 stranu A4)

Reagovat
DerekZoolander

dokonalý film

Reagovat
patas92

Je Birdman (pro mě totální pičovina). Max je famozni

Reagovat
Mastný Chobot

Ja mám post-apo rád, ale nie takéto. Jasné, moja chyba, že som nepozrel, na čo idem a kto to má rád, tak to možno ocení, ale ja nie. Ja nie, Laco, ja nie.

Reagovat
salami

na post-apo je nejlepší většinou právě příběh a zásadní je zajímavě vykreslená budoucnost a příčina/průběh apo, tohle byl obyčejnej stupidní akčňák zasazenej do post-apo prostředí s pár dobrejma nápadama a to mě teda moc nebere

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Co bylo tak úžasný na Birdmanovi? Mně to přišlo hrozně nudný.

Reagovat
Mastný Chobot

úžasne nudné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

planeta opic

Reagovat
Kovi81

world war z

Reagovat
C-M@ster

Hunger Games

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Hele vycházejí ti za chvilku Gilmorova děvčata.

Reagovat
Lacko_Boh

golfista

Reagovat
C-M@ster

Vím a těším se!

Živím naději, že Rory skončí s Jessem.

Reagovat
SunFells

Já živím naději, že skončí pod autobusem. Jedna z nejotravnějších postav na skrz všema show.

Reagovat
C-M@ster

To částečně dělá ten dabing.

Reagovat
SunFells

No a na ten počkám žejo, když jsem na něj zvyklý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Logan

Reagovat
SunFells

S Jessem? To by byl zvrat

Reagovat
patas92

Logan Nejlepší trailer roku

Reagovat
J0EL

To je aj tou hudbou

Reagovat
patas92

Nejlepší písnička všech dob . Ale k tomu traileru to prostě sedí perfektně. Fakt povedený trailer, snad i film bude v podobném duchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Road

Reagovat
smazaný uživatel

A Wall-E samozřejmě.

Reagovat
Rssa

Potomci lidi....neni sice uplne post, ale budoucnost je v nem zobrazena asi nejrealneji (nemyslim zrovna hlavni zapletku)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Milan.B

Owen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Snowpiercer byl docela fajn, stejně tak Nevědomí. Z dalších co tu nepadly už mě jen napadá jen animák Číslo 9 a Sexmise A ještě Soudný den, ten byl správně lolz

Reagovat
oli9

Já legenda, , Cesta ..

není uplně ale taky dobý Svetová válka Z

Reagovat
smazaný uživatel

Díky všem, zkusím něco vybrat

Reagovat
Lacko_Boh

brazil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DerekZoolander

Není to úplně postapokalyptický film ale doporučil bych Potomci lidí

Reagovat
smazaný uživatel

inside out

Reagovat
oli9

Tak co bude zase MOurek brečet jako děcko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kebyze Fergie ma taky team, ten by to drtil jedna radost . Mali by ho presvedcit nech sa vrati. Mozno bude zit do 90tky a vyhral by nam este aspon 10 titulov

Reagovat
tunkic

Tomu věř no!

Reagovat
hitZor

Jaký tým? Pár top individualit a zbytek jen lehce nadprůměrní nebo průměrní hráči, kteří by zahřívali lávku v týmech kolem desátého místa?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho now officially has made a worse start as United manager than David Moyes. P14 W8 D2 L4 VS David Moyes: P14 W8 D3 L3.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Mourinho says "if we could delete the defensive mistake (in the first minute) the globality of the performance was very good"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nevim no, tahle cast je pro me divna. Smerem dopredu to nebylo zas tak katastrofalni, sanci i strel tam bylo dost. Ale dozadu hrozna bida. A ty chyby fakt neskutecny.

Reagovat
Counter

Mi to zní jako by říkal, že nebýt toho gólu, tak můžou zůstat u svého plánu ala LFC a byl by spokojený Blbé pro ně je, že na to nedokázali patřičně zareagovat a akorát to nakonec komplet projeli.

Reagovat
Busby babes

o tom pisu vejs, jak to na me pusobilo. Najednou hroznej zmatek, protoze se dostal gol v prvni minute. Pritom byl celej zapas pred nama, nebyl imho zas takovej duvod v tu chvili neco menit nebo zacit hrat hrr, rychle neco udelame... pak to bylo takove, krecovite chvilema. Ale i tak tam sance byly, nepromenili jsme. Navic jsme delali hrozne chyby vzadu, coz me teda stve daleko vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu to nebyla hrůza? Vždyť do vápna jste se dostali maximálně centrama ze stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to mi zas uplne neprislo, ale uplne hadat se o tom, po vysledku 4:0 nebudu. Je to tak nejak nepodstatne. Par sanci jsme si vytvorili, bohuzel nepromenili. Ibra mel dat na 1:1, Lingard pak na 2:1. Nedali, chyba.

Reagovat
Counter

Až takové tutovky to dle mého nebyly, aby se dalo říkat "měl dát na x:x". Zrovna nedávno se na tohle téma rozjela docela masivní diskuze na twitteru, kterou iniciovali takoví ti statističtí blázni, protože už jim pilo krev, jak komentátoři u každé aspoň trochu slušné šance říkají "he should have scored" apod., když ve skutečnosti je úspěšnost zakončení třeba jen deset patnáct, dvacet procent.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

to uz je otazka, co pouzijes za slovo. Ta hranice mezi mel dat/ mohl dat je casto tenka. Treba ta hlavicka Ibry imho mela skoncit lepe, zvlast u takoveho hrace. V druhem polocase zas mel peknou strelu z te otocky, tam zas predvedl skvely zakrok golman (pravda, za stavu 4:0 uz to bylo celkem fuk ). Ale jinak jo, tyhle statistiky jsem taky videl a je to osemetne. Ono se to da i otocit. Cahilluv gol, skakajici mic, sice prakticky z maleho vapna, ale taky: trefit to jen o trochu jinak, tak to mohlo letet nad branu, trefit DDG nebo Blinda. Nestalo se, ten rozhodujici kousek udelali hraci Chelsea lepe (mysleno v tom zakonceni, ne v celem zapase).

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

No ale ty centry.. je mi záhadou, že Ibra žádný z nich neproměnil..

Reagovat
Busby babes

Ibra posledni dva tri zapasy taky moc dobre nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, čumim,..po takovým zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Takhle by ta tabulka týmů mohla skončit

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Přinejhorším skončit.*

Reagovat
Manik...

Přesně i s bodama. Arsenal by se po*ral, že mu ušel titul o gól

Reagovat
hitZor

To zas ne, ale tabulku střelců by mohli uzavřít

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Dnešek naprosto děsivý výkon. Dopředu to aspoň ze začátku nebylo tak špatné. Třetí gól nás položil. Největší tragédie Smalling a Blind. Na to že loni byly dlouho jednou z top stoperských dvojic je to teda dost zklamání. Hlavně Mike tedy. Velmi dobrý byl opět Valencia, Škoda toho věku. Největší dnešní fail je zařazení Felly do základu. Místo něj měl hrát Carras. Místo Lingarda Mata. Místo Roja měl přijít do hry Shaw. Velkým zklamáním je pro mě Ibra. Po tom famózním vstupu do sezóny naprosto přestal dávat góly. Zasloužil by si posadit. Herně sem od něj čekal mnohem víc. Mou to prostě chtěl hrát na držení míče ale postavil na to moc defenzivní sestavu. Psány na mobilu tak omluvte gramatiku pls.

Reagovat
smazaný uživatel

v jakém vesmíru byl blind top? murino je na Shawa ještě nasraný z předchozího zápasu, kdy posral góla

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Loni na začátku sezóny top byl. A celkově si na tom stoperu drželi se Smallingem dobrý čísla. A on má ty top zápasy často, jen ve většině velkých zápasu naprosto vyhoří. Rozhodně umí zahrát top. Zároveň to ale určitě není stoper do základu. No to moc nechápu, protože Rojo je děsivej.

Reagovat
smazaný uživatel

rojo je hrozný, ale nějak si zasedl na Shawa po tom zápase CBJ se má vrátit zpátky z hostování, to mluví za vše

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi prostě šašek fakt fanoušek k nezaplacení...

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes > LVG > Mourinho

Reagovat
Busby babes

jak dlouho si to vymejslel?

Reagovat
eder

Nevadí.

Reagovat
patas92

Mourinho

Reagovat
Hokaido

Zatím je fakt zaděláno na nejlepší sezonu PL ever a to jsou ještě téměř všichni manažeři top klubů kromě Arséna (a možná Pocheho) na začátku.

Reagovat
Godwinson

To se tu objevuje na začátku každý sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako dominance city po jejich startu.

Reagovat
Mimalu

ale letos to fakt platí

Reagovat
fenixLFC

okej, ten hype okolo nasho utoku by mohol opadnut...pretoze nedat doma gol tymto kriplom....

Reagovat
Counter

Mimo je akorát Sturridge (a i ten se časem chytne), jinak máte útok suprový.

Reagovat
fenixLFC

neverim ze sa chyti, nedostane na tu sancu. firmino sedi do systemu lepsie

Reagovat
Counter

Tak jasné, v tuhle chvíli do základu nepatří, vždyť zatím v PL ještě nedal ani jeden gól... Časem mu to tam začne padat a užitek pro vás mít ještě bude. Hrozná tahle debata, ještě nedávno jsme tvé kolegy přesvědčoval, že Sturridge není nejlepší anglický útočník a nezaslouží si permanentní základ, přičemž se mu mají ostatní přizpůsobovat, a teď ho tu bráním

Reagovat
fenixLFC

ako ja som ho dlhodobo povazoval za najlepsieho anglického utocnika ale uz od minulej sezony ma niektorými vecami vytaca a po tych zraneniach ako keby o cosi prisiel. co sa tyka repre, furt radsej jeho ako kanea alebo aj vardyho, na tom sa nic nemeni. ja ani nehovorim ze pre nas nebude mat uzitok, ale tej pohode moc neverim ked nebude hravat pravidelne zaklad (co pri nejakých zraneniach nebude) a navyse mi pride ze klopp dava prednost aj origimu pred nim

Reagovat
vladis271

Manú odíde na APN.

Reagovat
eder

Aspoň jeden gól tam padnout měl, no. Tahle plichta a ta se Spurs jsou bodové ztráty, které můžou v konečném součtu mrzet. Na druhou stranu je pro Reds lepší zatím "útočit z druhé vlny".

Reagovat
Miguel19

Všichni útočí z druhé vlny, když přišel geniální inovátor Pep.

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

United si toto zasluzia arogantny fans, kreten na lavicke a namyslene zbohatlicke kurvicky v kadri

Reagovat
R22

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

když odečtu kreténa na lavičce a zbohatlické kurvičky, jsme na tom pořádně morálně stejně - vy za to čekáte věčnost a my si to vyžíráme i s úroky

Reagovat
avicii

kdyz...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Busby babes

jeste ze v jinych tymech PL hraji hraci prakticky zadarmo.

Reagovat
bbbauch

A ve vsech fanouskovskejch taborech je to samej uvedomelej milius

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ten Pogpič

Reagovat
Pospovič

Dobrá generálka na příští těžké kolo proti Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Aj, to budeme rádi za bod.

Reagovat
The Krupy

Grande Conte snáď s Chelsea získa titul.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reakce Antonia Conteho: "Byl jsem hráč a ke svým soupeřům vždy chovám maximální respekt. Ale kritizovat manažera za to, že chce, aby fanoušci zatleskali hráčům, se zdá být absurdní."

takze asi fakt mal nejake kecy o tom burcovi, akoze

Reagovat
avicii

Pokrytec...ako keby on nikdy nesaskoval...

Reagovat
kvasha16

hned som si spomenul na tu jeho oslavu pri gole na 2:0 proti vam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Tak to zas bylo trošku něco jinýho, že jo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

2:0 venku v době kdy tě soupeř tlačí x 4:0 doma kdy je soupeř vcelku marný je poněkud rozdíl. Byť beru že zrovna od Mourinha je nějaké tlachání o tom, jak by se měl trenér chovat doopravdy k smíchu

Reagovat
kvasha16

ano, ina situacia, ale aj to burcovanie bolo uplne ine, ved Jose skoro vyskocil z koze vtedy

Reagovat
avicii

aj ja

Reagovat
kvasha16

*burcovani

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Classy.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, on sa na súčasné miesto hodí ako nikto iný.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci MU dnes

http://imgur.com/CpFf4Ja

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, to mel chudak zase pech

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Předáváte štafetu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Chození kanálama.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

máš to asi ťažké, EF ti asi pomáha

Reagovat
smazaný uživatel

zayo, psycholog

Reagovat
smazaný uživatel

tadyty ironicky palce tu fungovaly pred 10 lety, uz se probud

Reagovat
niflheim

Není důvod, stavíme se k tomu čelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mou řekl na tiskovce pozápasové, že druhý a třetí gól byly protiútok.. On je pořád stejný prostě a jsem rád, že máme Conteho.

Reagovat
SunFells

Druhý byl roh

Reagovat
Mimalu

je jakýsi zmatený, kdyby dneska byl aspoň jeden gól z protiútoku

Reagovat
Usty

To se prostě spletl žejo, asi chtěl říct 2. a 4.?

Reagovat
smazaný uživatel

2. byl roh, třetí nebyl protiútok a čtvrtý taky ne.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný poslouchat ty jeho kecy. Jak nejsem ovlivňen tím, že je to náš manažer, tak vážně jen kroutím hlavou. Oni prohrajou 4:0 ale podle Mourka vlastně celej zápas kontrolovali ale naneštěstí dostali góly z protiútoku... Zajímalo by mě, jestli někdy José přijme prohru a uzná, že to projeli na plný čáře. Jednoduše nezvládá.

Reagovat
Busby babes

jj, vsichni tu pisem, jak to byl uzasne odehranej zapas. nebyt tech smolnych 4 golu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ironie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevrátil sa, že by opravil túto ,,štatistiku" na tú správnu mieru?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ještě ani ne čtvrtina sezóny a ManU už ruplo tolikrát co Lester v celé loňské sezóně. No jsem na ty chlapce zvědavý, zvlášť když o to čelo letos bude fakt nátřesk.

Reagovat
smazaný uživatel

*víckrát

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

to natriskane celo ted bude hrat casto mezi sebou, takze tam budou ty tymy ztracet. Coz ovsem nemusi nic znamenat, pokud nebudeme vyhravat nase zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Moudro.

Reagovat
Busby babes

no ani ne, jen mi obcas prijde, ze se tu pocita s tim, ze tech 6 tymu bude uz jen vyhravat, no nebude, ze jo. my ted meli tezsi cast losu, zpaasy venku se silnyma souperema, mame z nich bod, coz neni zadna slava, ale zdelat z toho uplnou katastrofu taky nebudu. Bude zalaezet jak zvladnem dalsi ligove zapasy v listopadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Pozrel som si City zo zaznamu a tolko nepresnosti som uz davno nevidel. Aguero snad nepresiel cez jedineho hraca. Lopta na neho znamenala automicky stratu. Po tom udere laktom a naslednej pauzy je uplne bez formy. Tie 2 nepremenene penalty (repre a proti Evertonu) mu asi tiez nepomohli. David Silva - do 2. Iniestu na teda daleko. Takisto kopec strat, zlych nahravok, v 1. polcase vysunuty vpredu bol uplne zabity, v 2. polcase to bolo sice lepsie, ale stale to bol velmi slabe. Ani jeden prekvapivy pas, 2 x sa dostal do sance a 2x zlyhal. Sterling - 1. polcas uplne zly, 2. polcas na opacnej strane ihriska bol aspon viac na lopte, ale takisto strasne vela nepresnosti, lopta mu uskakovala a jeho pasy boli uplne zle. 80% skoncilo na 1. braniacom hracovi, zvysok preletel daleko od utociacich hracov a 1x nasiel vlastneho hraca, ale to tu katastrofalnu bilanciu nezachranilo. Aspon sa snazil a vracal sa spat, pytal si loptu, takze v 2. polcase sa mu aspon aktivita upriet neda.

Najlepsi hrac asi Sane, potom Gundogan a Fernandinho.

Pep to asi trochu prehnal, ked v ramci novehy stylu hry zacal aj s nezvyklym rozostavenim 3-2-4-1. Najvacsi problem bol vsak v samotnych hracoch. Za mna odflaknuta hra. Vela prihravok naslepo do uzemia nikoho, ked sa hrac ani nepozrie, ci tam niekoho ma. Bol z toho aj 1. gol, po skrate Stonesa. Skoda, ze mu Aguero zbytocnym vyskocenim, ked si ako jediny nepostrazil ofsajdovu poziciu pokazil gol. Ale nebol to Stonesov jediny kiks. Otamendi je suverejne najlepsi stoper City. Chyba mi tam este jeden kreativny zaloznik. Silva je vacsinu casu neviditelny, uzitocnejsi je, ked je trochu stiahnuty. Je zamysleniahodne, ze Gundogan, ktory hra viac DM, ma viac striel, viac finalnych nahravok, narazeni s utocnikmi a este zvlada odoberat lotpu a plnit si ulohy DM. Oproti cislam, ktore maju Gundogan s Fernandinhom je to velky rozdiel. Ked sa k tomu prirata v 1. polcase neviditelny Aguero (v 2. polcase s 95% stracanim lopty, tak ma City problem).

Reagovat
Swarley

1000. pro titul MU

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jako nevím, co čekáš za reakce.

Reagovat
Swarley

že začneme vyhrávat?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Jako když koukám na váš los, tak se docela klidně můžete zvednout a udělat třeba 4 výhry v řadě. Čekám nějaké utrápené vítězství proti Burnley, které vás nakopne a v dalších zápasech pomůže stáhnout ztrátu na čelo. Ale pokud ne, tak můžete ztratit šanci na titul už v této fázi sezony a bojovat jen o 4. místo.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Je to jasné

Reagovat
Busby babes

ale libi se mi jak chytre neudavas, kdy ten titul cekas.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

nebylo lepší načasování

Reagovat
r.mrazik

Uz ho vyhodili? Jeste ze Ryan zatim nikde nepodepsal...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

to si jeste pockas.

Reagovat
fenixLFC

teraz vidim MOTD- to co tam preboha obrana vyvadzala to som davno nevidel a to tam ratam aj legendarne vykony lovrena

Reagovat
Busby babes

tak vybrali si kluci trosku slabsi chvilky.

Reagovat
SpecialOne

Proč vůbec za Leicester ještě nenastoupil Kapustka? Zraněný není ne?

Reagovat
FUnk

hlida si tu svoji kobru

Reagovat
niflheim

Každopádně 6 bodů na čelo je zatím hovno. Další dva zápasy musíme vyhrát a pak si poradit s Arsenalem.

Reagovat
aither

Reagovat
Mastný Chobot

s Arsenalom ste si poradili v momente, kedy ste menovali Mourinha manažérom.

Reagovat
kiwwi

6 bodov na celo, ale 7 bodov od zostupu

Reagovat
Svatej

máte někdo odkaz na včerejší MOTD ? Nevím, kde to hledat, díky

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Mastný Chobot

OT pre fanúšikov CZ/SK hiphopu: neviem, či ste zaregistrovali týchto šikovných pezinských chalanov, ale majú pár dobrých vecí a teraz majú novú pecku. Oni dvaja sa ešte musia vyskilliť, ale hudby, klipy a potenciál majú veľmi dobrý.

https://www.youtube.com/watch?v=UzYk5wzLZIA

Reagovat
Mastný Chobot

*dobré/ý

Reagovat
SunFells

Ty vole asi ne.

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, nakoľko sú známi, ja som ich začal registrovať len nedávno, ale moc sa mi nepáčili. Aj keď pozerám, že čísla majú slušné na yt.

Reagovat
SunFells

Já jsem o nich slyšel, ale není to pro mě.

Reagovat
Mastný Chobot

Mne sa doteraz tiež moc nepáčili, ale táto vec vyzerá dosť prelomovo.

Reagovat
Maresma

Jsou už celkem známí, však budou i teď na heart of music

Reagovat
Hokaido

Poslední dobou jsem docela odvařenej z Luize. Ani tak ne kvůli tomu, jak hraje, ale hlavně je vidět, že on je strašně důležitej pro tým. Řídí kabinu, oslavy na hřišti atd., vždycky jsme byli pověstní tím, že máme strašně semknutej tým, kterej dokáže zahrát na 100% a na hraně obětavosti. Loni nám to třeba chybělo, ale s návratem Luize mi přijde, že se to všechno docela rychle vrací.

Jeho příchod jsem hodně kritizoval, ale možná je lepší mít jeho než nějakýho opravdu top stopera, kterej není tak výraznej a nemá tuhle přidanou hodnotu. Naopak United tohle chybí, v létě koupili hlavně dva narcise s obrovským egem a nevidím v jejich výkonech ani půlku bojovnosti a vášně jako u našich.

Reagovat
B3n

Já Ti to říkal, že to není tak hrozný, jak jsi dělal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to ted zhlednul. A po zaverecnem hvizdu se Ibrahimovic smeje, zatimco dalsi zaber na Matu, ktery je zniceny Dokonaly kontrast. Dokud bude mit United na lavce Mourinha a na hristi Ibrahimovice, tedy dva lidi, kterym jde jen o vlastni uspech, muzou se s trofejema rozloucit. Hrozni sobci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele