Premier League - preview 5. kola

16.09.2016, 08:30, aktualizováno 18.09.2016, 09:15
Previews
Mimo jiné souboj na dálku o to, kdo bude po pěti kolech sedět na úplném chvostu tabulky, dnes nabídne anglická Premier League. Kandidáty jsou jednobodoví fotbalisté Sunderlandu, které čeká složitý výjezd na White Hart Lane, a stejně úspěšní hráči Stoke City, který čelí Crystal Palace. Špatně je na tom zatím i Southampton, který bude leccos napravovat proti Swansea. A revanš za premiéru v Evropské lize chystá rovněž Manchester United na půdě Watfordu...
Watford FC - Manchester United  (neděle 13:00)
Domácí ligová prohra a vzápětí porážka v Evropské lize. Copak se do Manchesteru vrátil Louis van Gaal? United po ďábelském startu do sezónu podruhé v řadě výrazně zakopli a pod kotlem to začíná uhasínat. José Mourinho a jeho svěřenci nyní vyráží na hřiště nevyzpytatelného Watfordu s jediným cílem - vrátit se zpátky na vítěznou vlnu.

Předevčírem to bylo třicet let, kdy Watford naposled Manchester United porazil. O něco aktuálnější je bilance z posledních jedenácti utkání, které skončily shodně vítězstvím jednoho z nejslavnějších klubů světa. Po období sucha s Davidem Moyesem a Louisem van Gaalem to vypadá, že se Red Devils opět vrátí, když ne na výsluní, tak alespoň pryč ze stínu.

Klíčové městské derby s Man City sice Mourinhův výběr nezvládl, ale portugalský manažer spolu s Pogbou a Ibrahimovićem opět udělali z Fergusonova impéria obávaný stroj. Nikdo neočekává, že zádrhel bude jakkoli vážný. I přesto, že v cestě stojí silný Watford, jasným favoritem bude na Vicarage Road právě mistr z roku 2013.

O kvalitách Hornets se naopak dlouhé týdny pochybovalo - obzvlášť, když ve druhé polovině srpna prohrál Mazzari všechny tři domácí zápasy - včetně druhého kola ligového poháru proti třetiligovému Gillinghamu. Jenže poslední ligový duel stál skutečně za to a Watford má najednou na papíře kádr, který může zatápět úplně všem.

Jako přelomový se zdá přestup Roberta Pereyry z Juventusu, jenž do hry Watfordu přinesl symbolický poslední potřebný prvek. Úžasnou formu má navíc Etienne Capoue a proti West Hamu se konečně prosadil i loňský podzimní fenomén Odion Ighalo. Ten vstřelil od února teprve druhý ligový gól v osmnácti utkáních.

Další bude chtít přidat proti United, jemuž v minulé sezóně branku nevstřelil. Watford k prolomení dávného prokletí bude moct využít kompletní sestavu - fit by měl být i Younes Kaboul, který si z minulého kola nese drobný problém. Chybí jen náhradník Stefano Okaka. Stejně je na tom i Manchester United, analogii reprezentuje Eric Bailly a zraněný Henrich Mchitarjan.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Cathcart, Kaboul, Britos - Janmaat, Capoue, Behrami, Pereyra, Holebas - Deeney, Ighalo
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Blind, Shaw - Fellaini, Pogba - Lingard, Rooney, Rashford - Ibrahimović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.20 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Stoke City  (neděle 15:15)
Venkovní debut rekordní posile Crystal Palace Christianovi Bentekemu vyšel, když Belgičan Eagles okamžitě vystřelil první výhru v sezoně. Nyní na něho čeká druhé vystoupení před Selhurst Parkem, kde na něj hodně spoléhají. Podobný impuls by pak užil i Stoke City, který se bude na dálku prát se Sunderlandem o to, kdo bude po pěti kolech okupovat samé dno tabulky.

Orlům se proti Stoke daří, už tři roky s ním neprohráli a z posledních šesti zápasů v lize a poháru vyhráli hned pět. Úvod sezóny je nicméně v optimální formě nezastihl. Doma prohráli s WBA, pak na půdě Tottenhamu, no a domácí remíza s Bournemouthem taky není nic, čím by se chtěl Alan Pardew chlubit. Jedinou výhru eviduje Crystal Palace z minulého týdne a utkání na hřišti Middlesbrough.

Není to však vůbec nic proti tomu, co prožívá Stoke. Kromě bodu z openeru na půdě Middlesbrough si Potters museli vyžírat jednu porážku za druhou. Nutno říct, že jim příliš nepřál los - podlehli Man City, Evertonu a Tottenhamu. Na jediný vstřelený gól a hned devět inkasovaných v tomto náročném cyklu už ale výmluva neexistuje.

Marka Hughese trápí úděsná obrana - kdo by to u Stoke kdy řekl, že? Transformace červenobílých v atraktivní ofenzivní mužstvo se začátkem sezóny trochu zvrtla. Obrana absolutně nefunguje, a to hlavně z hlediska organizace - chybí přitom pouze gólman Jack Butland, jehož náhradník Shay Given rozhodně v otázce dirigování za svým kolegou nezaostává.

Jeden z nejlepších gólmanů loňského ročníku PL je každopádně pořád mimo, stejně jako další opory Ibrahim Affelay a Xhedran Shaqiri. Do sestavy by se alespoň měl vrátit pravý obránce Glen Johnson, který si nezahrál 7 měsíců.

Crystal Palace naopak na delší dobu ztratil Pape Souarého, jenž si při dopravní nehodě zlomil stehenní kost a mimo hru bude minimálně půl roku. Stav Yohana Cabayeho zůstává nejistý, zatímco Connor Wickham a Bakary Sako jsou nyní fit a připraveni nastoupit alespoň z lavičky.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Ward, Dann, Delaney, Souaré - McArthur, Ledley - Zaha, Puncheon, Townsend - Benteke
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Given - Johnson, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Whelan, Imbula - Diouf, Allen, Arnautović - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Swansea City  (neděle 15:15)
Neděle se budou v Anglii dlouho odehrávat pod taktovkou Southamptonu, který nyní očekává první nedělní souboj z celkového počtu sedmi v řadě. Soupeřem bude svatým velšské Swansea, které zažívá rozporuplný start do sezony...

Výhra, dvě prohry, postup v Ligovém poháru a o body oloupená Chelsea - fanoušci labutí si v tomto ročníku užili trochu té radosti, ale převažovat nejspíš přeci jen budou pocity zklamání. Zrovna souboje se Sotonem přitom tradičně bývají depresivní písničkou: hned v pěti ze sedmi posledních vzájemných soubojů Swansea ani neskórovalo.

Southampton je zatím spolu s West Hamem patrně největším zklamáním dosavadního ligového ročníku, když sedí s pouhými dvěma body na předposlední příčce. Na druhou stranu, pražská Sparta anglickému soupeři ve čtvrtek nebyla žádným velkým soupeřem, a právě takové povzbuzení Saints zoufale potřebovali.

Manažeři Claude Puel a Francesco Guidolin se částečně znají ze společného působení ve Francii, dnes je to už ale více než 10 let od doby, kdy se naposledy potkali. Italovo Monako tehdy v únoru 2006 Puelovu Lille podlehlo těsně 0:1.

Guidolin již dnes patrně poprvé bude moci využít služeb rekordní posily Borji Bastóna, jehož debut oddálilo poranění stehenního svalu. Naopak Nathan Dyer kvůli vážnému úrazu kotníku zamešká zhruba dva měsíce.

Claude Puel při výhře 3:0 nad Spartou od začátku nevyužil například Nathana Redmonda či Josého Fonteho a tihle dva borci by se nyní okamžitě měli do sestavy vrátit. Menší šrámy si z duelu s Pražany odnesl Jay Rodriguez, jehož stav tedy ještě bude monitorován.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, van Dijk, Fonte, Bertrand - Romeu - Clasie, Davis - Tadić - Redmond, Austin
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Amat, Kingsley - Fer, Cork - Barrow, Sigurdsson, Routledge - Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Sunderland AFC  (neděle 17:30)
Pomalé starty Evertonu pod Davidem Moyesem bývalý svého času evergreenem a skotský manažer se zrovna v Sunderlandu vážně našel - sami Black Cats totiž netriumfovali v ani jednom ze svých posledních 23 vystoupení v srpnu či září a proti Tottenhamu mají předposlední šanci tuto sérii utnout...

Že Moyesova družina nebude na White Hart Lane favorizovaná, to asi netřeba dvakrát zdůrazňovat. Jediný bod ze čtyř úvodních kol ji okamžitě pasuje do důvěrně známé role kandidáta na sestup a snad jediné, co může Sunderland v této době utěšovat, je forma Jermaina Defoea.

Zkušený útočník se trefil v šesti po sobě jdoucích venkovních zápasech Premier League a dnes bude mít samozřejmě o motivaci prodloužit tuto šňůru vrchovatě postaráno. Svá nejlepší léta totiž Defoe nestrávil nikde jinde než právě na severu Londýna, kde tamější fandy rozjásal celkem 91krát.

Defoe Tottenham opustil roku 2014 a za Sunderland kuriózně debutoval právě na White Hart Lane, kde postupně zažil prohry 1:2 a 1:4, aniž by sám zavěsil. Vcelku potom Mackems na londýnské soky nevyzráli od dubna 2010 a se změnou trendu se teď počítat vážně nedá.

Spurs ve středu doma s Monakem utrpěli svou první prohru v tomto ročníku, v lize ale i přes jisté nedostatky nijak zvlášť nezaostávají za úplnou špičkou. Doposud inkasovali všehovšudy dvakrát, a zatímco v prvních třech kolech se výrazně hledali v ofenzívě, před týdnem už Kohouti deklasovali Crystal Palace 4:0.

Velmi tehdy zazářil Korejec Son Heung-min, aby ovšem následně v Lize mistrů střídal už v poločase. Místo ve středu přepouštěl Mousovi Dembélému, který se teď po vypršení dlouhého trestu hotoví k ligovému debutu v tomto ročníku. Naopak Danny Rose zůstává mimo hru.

Na straně Sunderlandu se dají očekávat změny, které by mohly zahrnovat i návraty Cattermolea s Pienaarem, kteří po zraněních opět trénují. Naproti tomu Billy Jones a Victor Anichebe prozatím zápasovou zátěž nesnesou, přičemž Sebastian Larsson s Fabiem Borinim dlouhodobě marodí.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Dembélé - Lamela, Alli, Eriksen - Kane
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - O'Shea, Djilobodji, Koné - Manquillo, Ndong, Kirchhoff, Gooch, van Aanholt - Januzaj, Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.75 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Šťastná výhra nad Southamptonem, šťastná remíza s Paris Saint-Germain... Arsenal nyní proti Hullu potřebuje pro změnu zase jeden přesvědčivý výkon, kterých dosud v této sezoně předvedl jen minimum. Postoupivší Tigers už se ovšem pochlapili proti Manchesteru United a jen tak se vzdávat jistě nebudou ani teď...

Onen statečný výkon proti Mourinhovu týmu kuriózně ústil v jedinou porážku Hullu v probíhajícím ročníku, když v poslední minutě udeřil Marcus Rashford. Po reprezentační pauze potom Tigers ke dvěma úvodním výhrám přidali jeden bod z půdy Burnley, když pro jistotu oni sami úřadovali v závěrečných sekundách díky Snodgrassově přímému kopu.

Obecně se prozatím Hull řadí k nejpříjemnějším překvapením úvodu této sezony Premier League, a tak není divu, že dočasný manažer Mike Phelan již obdržel nabídku na to vést Tigers na plný úvazek. Prozatím ji nepřijal, ale v případě dobrého výsledku proti Arsenalu by k tomu jistě inklinoval.

A to mimo jiné proto, že by šlo o zcela mimořádnou, takřka jedinečnou událost. Od září 2008, kdy výstavní trefa Geovanniho pomáhala zařídit senzační obrat zápasu na Emirates Stadium, vytěžil Hull jediný bod ze sedmi ligových střetnutí a v poslední době se mu nedařilo ani při častých pohárových setkáních. Prohrané finále FA Cupu 2014 následovaly ještě dva brzčí exity, ačkoliv letos na jaře se Gunners v pátém kole nejprve doma pořádně trápili a museli postupovat až díky bezchybné odvetě.

Wengerovi svěřenci mají Kingston upon Hull tradičně rádi a vyloupili ho na všech pěti posledních výjezdech, a zhruba takový záchytný bod nyní francouzský lodivod jistě užije. Tábor fanoušků nespokojených s jeho režimem nijak neřídne, ačkoliv je Arsenal ve čtyřech zápasech neporažen. Bod z Paříže na druhou stranu vypadá dobře opravdu jen na povrchu, zatímco pod ním se skrývá intenzivní tápání hostů.

O lecčems vypovídá i skutečnost, že fanoušci Arsenalu na klubových stránkách zvolili brankáře Davida Ospinu mužem utkání drtivým poměrem 81 %. Přesto se teď mezi tyče opět vrátí Petr Čech. V záložní linii se pak možná dá znovu očekávat dvojice Cazorla - Xhaka, která řídila jedinou přesvědčivou výhru sezony na Watfordu (3:1), ale ve hře bude dozajista i Elneny. K návratu ještě není připraven Ramsey a Olivier Giroud má čerstvě nakopnutý palec.

V nominaci Hullu poprvé od svého přestupu na deadline day nechybí útočník Dieumerci Mbokani a spolu s ním by si před domácím publikem mohlo odbýt svůj debut ještě pět dalších nových tváří v čele s Ryanem Masonem a Willem Keanem, kteří oba střídali v Burnley.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupović - Elmohamady, Davies, Livermore, Robertson - Clucas - Snodgrass, Huddlestone, Mason (Meyler), Diomandé - Hernández
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal - Xhaka, Cazorla (Elneny) - Oxlade-Chamberlain, Özil, Sánchez - Lucas (Giroud)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.20 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Burnley FC  (sobota 16:00)
Dilly ding, dilly dong! Leicester prožil dokonalý vstup do Ligy mistrů a v romantických Bruggách vyhrál jasně 3:0. Sladké probuzení si z celého týmu užil hlavně Riyad Mahrez, jehož start ročníku nezastil v úplně skvělé formě. Evropská prkna, která znamenají svět, mu však sedí, v Belgii dal dva góly a nyní musí své Lišky dovést i do anglických nor. Nyní stojí proti Burnley.

V lize to tak hladký start jako v Evropě nebyl. Leicester coby úřadující šampion prohrál v Hullu, remizoval s Arsenalem a po osamělém vítězství nad Swansea schytal tvrdý direkt od Liverpoolu (4:1). Po této ráně se však Ranieriho svěřenci včas oklepali a následoval zmíněný triumf v Lize mistrů.

Už teď ovšem Foxes z šestnácté pozice ztrácí na čelo tabulky osm bodů a pro návrat do horní poloviny tabulky musí nyní bezpodmínečně zvítězit. Podmínky k tomu má dobré - ve vzájemných zápasech vyhrál šest z posledních devíti a ani jednou neprohrál.

Burnley má po čtyřech kolech stejný počet bodů jako Leicester, pro něj je však čtyřka na kontě poměrně přijatelná cifra. Prohry se Swansea a Chelsea vykoupili Clarets senzačním triumfem nad Liverpoolem; mrzí tak jen remíza doma s Hullem, protože o dva body přišli svěřenci Seana Dychea až v nastaveném čase.

Ryšavý manažer Burnley má dilema uprostřed zálohy, kam by nejspíš rád poskládal dvě nejdražší posily historie klubu Stevena Defoura a Jeffa Hendricka. To by však znamenalo, že by ze sestavy zmizel Dean Marney. Dalším otazníkem je role levého křídla, kde se o post perou Gudmundsson s Arfieldem. Jediným zraněným je Ashley Barnes.

V Leicesteru to budou asi o něco větší škatulata, jelikož Lišky za sebou mají středeční duel v Bruggách. Další rekordní posilu Slimaniho nejspíš v útoku nahradí Shinji Okazaki a do sestavy se touží vrátit taky Danny Simpson, který by měl vyléčit drobný problém se stehenním svalem. Mimo hru zůstávají Jeffrey Schlupp a Nampalys Mendy.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton - Okazaki - Vardy
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyd, Marney (Hendrick), Defour, Gudmundsson - Vokes, Gray
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Sedm zápasů, sedm vítězství, skóre 21:4. Jestliže byl před nástupem Pepa Guardioly do manažerského křesla Manchesteru City skeptický, nyní už ani ti nejzlejší jazykové nedokáží dštít síru. Citizens v čele s Agüerem, Sterlingem a De Bruynem válcují nejen Anglii, ale i Evropu, no a nyní přivítají jednoho z papírově slabších protivníků - Bournemouth.

Největší dojem samozřejmě Guardiola udělal uplynulý týden. V sobotu zvládl patrně nejtěžší zápas celé sezóny Premier League, když na Old Trafford proti Ibrahimovićovi, Mourinhovi a spol. vyhrál 2:1. Úžasný výsledek pak přidal i v Lize mistrů; po výhře 4:0 se Citizens postavili po bok Barcelony v cestě za postupem do osmifinále.

Taky Bournemouth nicméně pomalu ale jistě přidává na tempu, chce totiž co nejdřív nasbírat potřebný počet bodů, aby se v kritické druhé sezóně po postupu nemusel strachovat se záchranářskými povinnostmi. Dvě porážky v úvodu sezóny však vystřídal postup v ligovém poháru, remíza na hřišti Crysal Palace a nakonec hubená výhra 1:0 nad West Bromwichem, kterou fantastickou patičkou zajistil Callum Wilson.

Jenže na Etihad Stadium se jejich šance smrskávají na absolutní minimum. Představa, že Bournemouth obere dosavadního suveréna na jeho stadionu o body se rovná utopii - tím spíš, když si vybavíme loňský ročník a debakl 5:1. Man City dokonce i na jihu Anglie zvítězil jasně 4:0, o favoritovi zápasu zkrátka není pochyb.

Pep Guardiola stoprocentně po hladkém vítězství v Lize mistrů protočí sestavu. V obraně se počítá se stabilní stoperskou dvojicí Stones - Otamendi, kterou však po krajích nejspíš doplní v týdnu odpočívající Sagna s Clichym. Vrátit by se měl i David Silva, Nolito a samozřejmě Kelechi Iheanacho, jemuž místo uvolní suspendovaný Sergio Agüero. Přílišná slabina by to však být nemusela, devatenáctiletý Nigerijec za posledních 60 minut na hřišti dva góly dal a na jeden přihrál.

Naopak Bournemouth po minulém soutěžním utkání nemá ke změnám důvod a dá se očekávat, že Eddie Howe nasadí úplně stejnou jedenáctku jako v zápase s WBA. Velká posila z Arsenalu Jack Wilshere tak pravděpodobně začne opět pouze na lavičce - pokud se ovšem hosté nerozhodnou pro konzervativnější variantu sestavy a místo staženého útočníka Kinga nastoupí právě Wilshere - Eddie Howe se však nechal slyšet, že na svou novou oporu nechce nijak spěchat.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Sagna, Stones, Otamendi, Clichy - Fernandinho - Sterling, De Bruyne, Silva, Nolito - Iheanacho
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Ibe, Surman, Arter, Stanislas - King - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 7.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - West Ham United  (sobota 16:00)
West Bromwich má od čtvrtka definitivně nové čínské majitele a to znamená mimo jiné jedno: budoucnost Tonyho Pulis se ocitá docela dobře ve hvězdách. Holohlavý kouč sám o sobě není každého šálkem čaje a čtyři po sobě jdoucí soutěžní zápasy bez výhry mu taky příliš nenahrávají. Mizerný start do sezony prožívá ale i druhý prvoligový klub s "West" v názvu...

Londýnský West Ham spolu se Southamptonem a Stokem nečekaně utváří chvost tabulky, ačkoliv pod Slavenem Bilićem prožil velice uspokojivou debutovou sezonu. Jenže následně přišel výbuch v předkole Evropské ligy a vzápětí i dvě ligové prohry s celkovým počtem sedmi inkasovaných branek, a na loňský úspěch se rázem snadno zapomíná.

To Tony Pulis se ani nemá příliš na co odvolávat. Vezmeme-li v úvahu i koncovku minulé sezony, v posledních deseti kolech uhrál jedinou výhru, a to v úvodním vystoupení tohoto ročníku. Jinak se West Bromwich trápí především vepředu, kde vsítil jedinou branku v předešlých třech kolech.

Pomůže v tomhle směru velšský lidový hrdina Hal Robson-Kanu, kterého přitom nijak neoplakávali ani v druholigovém Readingu? Mohlo by to být potřeba, protože WBA londýnského soka neporazilo už čtyřikrát v řadě a jeho vzpomínky na poslední vzájemné měření sil na The Hawthorns stěží mohou být černější: Pulisův tým tam závěrem minulého ročníku vyhořel při prohře 0:3.

Dvěma góly se tehdy blýskl netradiční střelec Mark Noble a ten by měl záložní linii Hammers vést i o tomto víkendu, třebaže si před týdnem jeho úraz hlavy vyžádal rovnou osm stehů. Andy Carroll už sice klusá s týmem, ale na zápasovou zátěž to zatím nebude, a dlouhodobě mimo hru jsou potenciální klíčoví hráči jako Cresswell, Sakho či Ayew.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Galloway - Yacob, Fletcher - Phillips, Berahino, Field - Rondón
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Byram, Ogbonna, Reid, Masuaku - Noble, Kouyaté - Antonio, Lanzini, Payet - Zaza
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.30 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Everton FC - Middlesbrough FC  (sobota 18:30)
Jaký rozdíl dělá jeden vyvedený poločasový proslov. Ronald Koeman po utkání se Sunderlandem přiznal, že o pauze v kabině zuřil, a hle - po následné 11minutové explozi Romelua Lukakua rázem evertonský vstup do ročníku nevypadá vůbec zle. Deset bodů ze čtyř zápasů znamená slušný příslib a skalp nováčka z Middlesbrough by potom byl jenom přirozeným pokračováním...

Boro nicméně nepodceňovat, to v žádném případě. Karankův tým poprvé v sezoně prohrál teprve před týdnem, ale třeba konkrétně venku už v lize neprohráli šestkrát v řadě. Jistě, Championship se nedá srovnávat s Premier League, ale Middlesbrough evidentně život na cestách poměrně vyhovuje.

Everton má s Boro poměrně čerstvé zkušenosti, když ho na jaře díky Gerardu Deulofeuovi (gól a asistence) vyřadil ve čtvrtfinále Ligového poháru. Španělský šikula byl tehdy ve výtečné formě, zatímco tento ročník načal poněkud vlažně. Byl to právě Deulofeu, kdo nicméně ve druhé půli utkání se Sunderlandem do značné míry inspiroval mdlý Everton.

Romelu Lukaku před týdnem hattrickem velkolepě ukončil své více než tisíc minut dlouhé čekání na soutěžní branku v klubovém dresu a nyní bezesporu bude chtít navázat. Pozornost však nebude věnována pouze jemu: část si pro sebe ukrojí i Gareth Barry, který se stane teprve třetím hráčem v dějinách Premier League, který pokořil hranici šesti stovek startů.

Aitor Karanka měl v tomto týdnu dostatek starostí. Jednak se musel vypořádávat s tím, jaktože jeho obvykle solidní defenzíva tak polevila proti Crystal Palace, jednak řeší čerstvé zdravotní trable dua Stuani-Rhodes. Nad oběma borci se vznáší otazníky, zatímco Fabio či Leadbitter jsou úplně bez šance.

Na druhé straně barikády musí Ronald Koeman opětovně počítat se zúženým výběrem středopolařů, když mu naráz marodí Darron Gibson, Muhamed Bešić i James McCarthy. Jinak ale Everton na zranění tolik netrpí, a tak se třeba Ross Barkley třese o místo pod tlakem zmíněného Deulofeua, potažmo nové posily Ennera Valencii.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Coleman, Williams, Jagielka, Baines - Gueye, Barry - Bolasie, Deulofeu (Barkley), Mirallas (Valencia) - Lukaku
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Ayala, Gibson, Friend - Clayton, Forshaw - Stuani, Ramírez, Downing - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.90 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Liverpool FC  (pátek 21:00)
Páteční Premier League je zpátky a hned pořádným šlágrem! Chelsea se pod Antoniem Contem konečně jeví jako tým hodný boje o titul, ve čtyřech kolech ztratila pouhé dva body a právě ty ji na druhé příčce dělí od úplného čela. I Liverpool by se mohl nacházet takto vysoko, nebýt osudových výkyvů formy. Suverénní výkon i vítězství proti Leicesteru však ze svěřenců Jürgena Kloppa dělá protivníka, jenž by mohl domácím na Stamford Bridge pořádně zatopit.

Představení Reds proti šampionům minulého ročníku bylo vskutku excelentní a to samé se dá říci také o úvodním kole s Arsenalem. Pokaždé čtyři góly, pokaždé překrásné trefy a pokaždé se na Liverpool pěly ódy. Po klání s anglickým vicemistrem nicméně Mané, Lallana a spol. vybouchli na hřišti Burnley - a nyní se tak musí při další zkoušce konzistence výkonů pokusit o reparát.

Otazník visí nad tím, které hráče k tomu Klopp využije. K dispozici má pochopitelně tu samou jedenáctku, jež zničila Leicester, do sestavy se nicméně tlačí stoper Dejan Lovren a Philippe Coutinho. Oba dva se dají očekávat od první minuty, byť třeba Daniel Sturridge odvedl minulý týden skvělý výkon a nebylo by úplně překvapující, kdyby hrál místo Coutinha on.

David Luiz se tak bude muset připravit na obě varianty. Ano, brazilský stoper a nejdražší obránce historie se poprvé po návratu do Chelsea objeví v základní sestavě, což potvrdil i manažer Antonio Conte. Ten totiž nemůže počítat s kapitánem Johnem Terrym, který má drobný problém s vazy v kotníku, a tak dostane šanci právě Luiz.

Právě brazilská stopa bude v utkání patrně rozhodovat. Na jedné straně ve výtečné formě hrající Firmino a dost možná i Coutinho nebo Lucas, na opačné straně pak vedle zmíněného Luize nastoupí Oscar s Willianem a naturalizovaný Brazilec Diego Costa. Právě on by mohl být rozhodujícím jazýčkem na vahách - stejně jako Firmino vstřelil minulý týden dvě branky a pyšní se skvělou fazonou.

I díky němu se Chelsea může podruhé v sezóně dostat do čela tabulky - před reprezentační pauzou tam Blues strávili sobotní noc po vítězství nad Burnley. Nadějně to vypadá i proto, že Antonio Conte je takovým druhým Mourinhem - tedy co se týče bilance v domácích utkáních. Ital vyhrál posledních 21 (!) domácích ligových klání a neprohrál minulých 30. Naposled padnul v lednu roku 2013.

Byť patří Londýňané k hlavním favoritům na zisk titulu, což v úvodních čtyřech kolech i potvrdili třemi vítězstvími a nedávnou remízou na půdě Swansea, s Livepoolem je čeká náročný test. A to i proto, že v minulé sezóně na Stamford Bridge s tímto soupeřem po jasném průběhu padli v poměru 1:3. Na druhou stranu osm předchozích utkání skončil duel buď remízou, nebo výhrou Chelsea.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Luiz, Azpilicueta - Kanté - Willian, Oscar, Matić, Hazard - Diego Costa
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Matip, Lovren, Milner - Lallana, Wijnaldum, Henderson - Mané, Firmino, Coutinho (Sturridge)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City440011:412
2.Chelsea FC43109:410
3.Everton FC43107:210
4.Manchester United43017:39
5.Tottenham Hotspur42207:28
6.Liverpool FC42119:77
7.Arsenal FC42118:67
8.Hull City42115:37
9.Middlesbrough FC41214:45
10.Watford FC41127:84
11.Crystal Palace41123:44
12.West Bromwich Albion41122:34
13.Swansea City41124:64
14.Burnley FC41123:54
 AFC Bournemouth41123:54
16.Leicester City41124:74
17.West Ham United41035:93
18.Southampton FC40223:62
19.Sunderland AFC40133:81
20.Stoke City40132:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2183)

Přidat komentář
Pospovič

První pořádná zkouška, snad ji Chelsea zvládne v suchým triku Důležité bude proměnovat šance a adaptace Luize. Tip 3:1 whoaa

Reagovat
icemike

Reagovat
Flamex

Je nějáká šance že by mohl chytat Karius?

Reagovat
fajdax

Tajný praní je Cesc místo Matice, ale to je asi sci-fi. Jinak sestava asi jasna. Čekám hodně gólu a na konci snad naši výhru. Costa nám to vystříli.

Reagovat
off-olda

Jsem zvědav koho si Costa vybere místo Škrtela. Padne červená a Chelsea win 4:2.

Reagovat
TopinB

Já typuju další Costův Hattrick - Gól, žlutá karta, kontroverze

Reagovat
SunFells

Tady Live nezaváhá.

Reagovat
niflheim

Kéž by mohli prohrát oba

Reagovat
smazaný uživatel

a nakoniec prehra vzdy len ten arogantny mourinho

Reagovat
samson192

Reagovat
Hokaido

On This Day 1996: Arsène Wenger's impending appointment as Arsenal manager was formally announced.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

skvelý deň pre konkurentov Arsenalu

Reagovat
SunFells

Sice tvá pointa ti vyhrává kokotka dne hned takhle z rána, ale v podstatě máš pravdu - Wengerův vliv přispěl ke zvýšení kvality celé ligy, tedy i těm konkurentům to prospělo.

Reagovat
Rišty

Reagovat
Taiger

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
nani92

však tak som to aj myslel

Reagovat
vladis271

Reagovat
andrew96

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

hezky

Reagovat
icka

Reagovat
fajdax

Kéž by vydržel ještě dalších 20 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

regulérne zmourinhovatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

mozno pre takych ako ty a zacali futbal sledovat pred chvilou

Reagovat
nani92

nn, sledujem ho od 1996

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

akoze od narodenia?

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

nic, vtipek

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mada

Reagovat
Tuxedo

dnes 2:0 Costa,Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

4-4

Reagovat
fajdax

pls

Reagovat
smazaný uživatel

bude to 3:4

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nepripadá vám ihrisko vo FIFE príliš malé, resp. hráči príliš veľkí? Mne to kazí trochu dojem z hry

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřipadá, spíš se mi to hodně líbí. Hlavně kopání penalt už vyřešili pořádně

Reagovat
icemike

s tím jsem se nepopral moc

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, mne to pripadá max 95 na 60 to ihrisko

Reagovat
icemike

zaleží na stadionu, ale ten uhel mi taky zatím vadí,,,hlavně branka je taková menší

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ako nováčik do FIFY som trochu zaskočený, z PESka som zvyknutý na väčšie ihrisko a viac priestoru.

Reagovat
icemike

je to menší, než minule,,respektive každý rok to zmenšují mám pocit...navíc ta tvrdošíjná taktika: zápas uvidite jako v tv, takže ne naketrých stadionech to bude ještě menší; to mi přijde trochu přehnané

Reagovat
smazaný uživatel

Ako že štadióny majú rôzne rozmery ihriska (podľa skutočnosti)?

Reagovat
icemike

Uz v 16 se zohlednoval stadion, takze jsi mel uplne jiny pohled na hřiště na camp nou nebo na watfordu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

NHL lobby

Reagovat
smazaný uživatel

Conte klasicky 1:0

Reagovat
Whitemedia

jestli s naší obranou uhraje čisté konto proti Liverpoolu, tak... nevím, ale byl by to zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ano, Vesmír je právě poháněn paradoxy

Reagovat
smazaný uživatel

Snad natrhneme prdele modrym scumom .

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hokaido

Olo, Olo... Slušně ti jebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty uchyl!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ktoremu fesakovi konkretne?

Reagovat
smazaný uživatel

Fesak, takto okato si to pytat. Ty hovado!

Reagovat
smazaný uživatel

ja ale nie som modry

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icka

Reagovat
Godwinson

Liverpool to zvládne

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Whitemedia

snad tě Godwinson pořád ještě nepřekvapuje

Reagovat
Godwinson

Liverpool je mi sympatičtější

Reagovat
Mastný Chobot

tak to asi každému normálnemu človeku

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ritchie

mě ne a to jsem normální

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho soudíš, že jsi normální?

Reagovat
smazaný uživatel

...Palike ...

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

normálnemu zayo. To, že nás rád nemáš nevadí, tá premisa stále platí.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

5:4 pro Blues....at je sranda

Reagovat
fff

Verim, ze nejaky ten gol dame ... ako to odbranime, to asi rozhodne o zapase .

Reagovat
Miguel19

Kvalita je jednoznačně na naší straně. Snad se to i projeví.

MOTM Luiz.

Reagovat
fff

Jednoznacne na vasej strane?

Reagovat
Maresma

To sis ještě všiml míň vtipný části toho příspěvku

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
icka

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
kvasha16

co sa ti na tom nezda?

Reagovat
fff

Ze jednoznacne na vasej strane je velmi prestrelene.

Reagovat
smazaný uživatel

Len v zalohe (Kante), co moze rozhodnut, ale aj nemusi; inak .

Reagovat
Godwinson

Jako Luiz je vtipnej, ale že by měl Liverpool lepší obranu?

Reagovat
smazaný uživatel

To som napisal? V takomto zlozeni (Luiz a Ivanovič) je +/-vyrovnana.

Reagovat
Godwinson

Je fakt, že jsem myslel, že je tam Leiva. Tohle vypadá o něco málo lépe

Reagovat
Hokaido

To teda fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

Papierovo podla mna ano, ale dost moze zavazit hra zalohy (kt. mate v defenzivnej cinnosti o 2 triedy lepsiu)...

Reagovat
Hokaido

Jo, to jo, to jsem tu psal minulý týden. I tak si ale myslím, že je naše určitě lepší. Clyne je možná lepší, než Braňo, to je všechno. Z Luize se zbytečně dělá až moc velkej tragéd, přitom Lovrena si v pohodě strčí do kapsy. Matip se zatím nejeví špatně, ale že by byl lepší, než Cahill bych teda neřekl. Na levý straně jsem o tři levely jinde.

Reagovat
fenixLFC

uz ste odrazu s cahillom spokojni?

Reagovat
Hokaido

Já určitě moc ne, ale na mým vyjádření to vůbec nic nemění.

Reagovat
Mimalu

Cahill jako stoper no.3 byl vždycky v pohodě, jako záskok to je víceméně kvalitní náhrada

Reagovat
smazaný uživatel

Ako som napisal, zaloha moze velmi pomoct hre obrannej 4ky a tym padom moze zahrat lepsie aj samotna 4ka.

Luiz-Lovren co sa tyka obrany, podla mna rovnocenni hraci (obaja dokazu vybuchnut a urobit hrube pozicne chyby, ale zahrat aj vyborne; v ostatnych ofen.aspektoch je samozrejme Luiz lepsi)... Matip hra vyborne zatial, a ak bude tak pokracovat, tak si dovolim tvrdit, ze preskoci Cahilla, ale na to si budeme musiet este pockat - musi potvrdit vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Co je na tom k smíchu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To hodnocení těch stoperů. Takhle si to může upravit vlastně každej tak nějak aby mu to vyhovovalo no.. beru, že každej má jinej názor, ale stejně. Matip se nejeví špatně, loni v nejlepší 11 Bundesligy, ale lepší než Cahill prostě není.. na druhou stranu Luiz, kterýho většina lidí za jeho výkony na stoperu kritizuje a většina lidí je ráda, že se ho jeho klub zbavil (nejdřív Chelsea, PSG) strčí Lovrena do kapsy.

Klidně to tak může být, ale přijde mi to prostě vtipný. Každý porovnávání individualit v týmu s nějakým jiným týmem je vtipný, protože fanoušci Chelsea budou vždycky tlačit hráče Chelsea a fanoušci LFC zase hráče Liverpoolu.

Reagovat
Arbiter

Ivanović, který je zatím letos téměř bezchybný? Kvalita v obraně je jasně na naší straně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
raduinho

50. pro vítězství Chelsea.

Reagovat
kvasha16

50. sa myslim nezvykne davat, ale tak preco nie

Reagovat
niflheim

Dneska bude hrozně zajímavé sledovat hned několik hráčů. Nejvíce pravděpodobně Milnera na LB (možná i celá obrana, víceméně v úvodu sezóny poměrně špatný výkon proti Arsenalu a jaloví Spurs) a jak si celkově stoperská dvojice Chelsea + Kanté poradí s pressingem a všeobecně rychlostí/šikovností té útočné trojky LFC, Nedivil bych se, kdyby to zkoušeli častěji přes Ivanoviče či přes Luize. Asi si podám redku

Reagovat
smazaný uživatel

Červená je dnes povinnosť zahrať.

Reagovat
Kowe

oba dají gól

Reagovat
smazaný uživatel

1.60

Reagovat
smazaný uživatel

Ale malo by to vpohode padnúť.

Reagovat
niflheim

Možná i nad 3,5 gólu.

Reagovat
Maresma

Asi nějtěžší zápas zatím pro nás, remízu bych určitě bral. Ale kdyby se podařilo vyhrát, tak by to byl fakt parádní vstup do sezony od nás

Reagovat
fff

Od paradneho nas deli hodne dodrbany zapas s Burnley. Ale z pohladu, ze uz mame za sebou Arsenal, Spurs vonku a Leicester za nami, tak tie body su vcelku fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Generalní Gladiator

pro city ideální výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako přeji výhru Reds jako fans, ale jako realitu i sázku právě x a pro nás, to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

2:5

Costa, Hazard (pen) - Firminho 2x, Coutinho, Mané, Milner (pen)

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

ale pise sa to Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

dík, je tak rychlý, že to jeho jméno na dresu vidím vždy rozmazaně

Reagovat
jacobT

zvaz vyssie dioptrie

Reagovat
jacobT

4:5 a Costa s Hazardom po dva kusky

Reagovat
Hokaido

Já dneska určitě dám 6 a víc golů za 10,50.

Reagovat
fff

Matip: “If an opponent tries to talk to me during the game, really, I don’t give a fuck."

https://t.co/7nevGKUEK2

Reagovat
kvasha16

on este nehral proti Costovi nie?

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

"You can play against players who like to make you uncomfortable, but not too many with his size"

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co byste poradili jako nejlepsi sazkovku pro zacatecnika? Diky za jakoukoliv radu

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnou, radši si za to něco kup.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy tvrdi jak na tom zaraba a ojebava tie spolocnosti, avsak, ked sa pozriem na ich zisky, tak som zmateny

Reagovat
ZB 07

ze začátku sázení jsem se taky těšil, jak si tím budu vydělávat a za dva roky se budu válet ve vile na Bahamách, ale postupem času mi došlo, že větší šance je, že trefím všechny čísla ve Sportce než, že něco pořádnýho vyhraju sázkama na fotbal...

Reagovat
Hokaido

Určitě Tipsport.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite ne fortunu

Reagovat
SunFells

Určitě fortunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Automaty

Reagovat
Mastný Chobot

určite ne automaty

Reagovat
Ligter

určitě ne tipsport, fortunu a ani automaty

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

nezacinat

Reagovat
smazaný uživatel

neporadili

Reagovat
Counter

Bet365

Reagovat
smazaný uživatel

To je pre zaciatocnika veru zla rada. Uz len min. vklad je 100 €. Tam je to naprosto genialne, ale ak v tom vies chodit.

Reagovat
Counter

Jakých 100 €? Když jsem si tam zřizoval účet, tak bylo na mně, kolik si tam vložím, akorát lákali na zdvojnásobení vkladu až do hodnoty 1500 Kč nebo tak něco. A co se týče dalších vkladů, tak nejnižší možná částka je 150 Kč.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, no hej, teraz som si spomenul, že 100 € bola minimálka cez bankový prevod. Ostatné prevody neviem akú mali minimálku. Ale i tak, ja som to mohol previesť jedine prevodom

Reagovat
Counter

Aha, dík za info.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, zalozil sem na betu...mininalni vklad byl £5 vypada to prehledne zatim s tim nemam zadny problem

Reagovat
Counter

Hlavní ale není až tak výběr sázkovky, jako umění nezbláznit se z toho a počínat si s nadhledem, i kdyby se zrovna nedařilo :-)

Reagovat
cristiano.K.

hlavně bonusy mají taky nejlepší tak nějak.

Reagovat
nani92

OVB

Reagovat
kvasha16

akoze ked chces vsadit nejake kamaratstvo?

Reagovat
Spasitel

Nemal som rok na vysokej, žeby ma niekto na to nepresviedčal aké to je super

Reagovat
smazaný uživatel

Chodil si na ekonomku?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Zaschrona

Jakoukoliv jinou nez ceskou.

Reagovat
Nihilister

Tipsport/Chance ... ale než sázkovku ti poradim neměj velký oči radši dva až 3 zapasy do kurzu 3 ale za víc peněz lepší než plachty s vyhrou 10000000 ale nevyhrajes nikdy ...

Reagovat
Hokaido

Před Luizův návrat už jsem nějak dostal a docela se na něj dneska těším.

Co se nasazení týče, tak naše zápasy zatím byly top a dneska to i díky němu bude nejspíš ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

3:0

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
cristiano.K.

oni mají lepší defenzivní část i s Luizem, my ofenzivní, může to dopadnout jakkoliv

Reagovat
kvasha16

nechcem rypat, ale vazne lepsiu? teda nejak velmi vas nesledujem, ale mam pocit ze nejak sa tu podcenuje nasa ofenziva

Reagovat
Carrick

máte lepší ofenzivu

Reagovat
smazaný uživatel

vazne lepsiu

Reagovat
nani92

Liverpool ma lepšiu ofenzívu proti mužstvám čo chcú hrať aspoň trošku otvorený futbal ako Arsík či Lestrík..dnes si vylámu zuby

Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

pokud nemáme lepší ofenzivu, tak nemáme lepší vůbec nic, nějak se musíme taky utěšovat.

Reagovat
Whitemedia

Bude to dnes souboj dvou tragických Belgických brankářů a nebo už bude chytat Karius?

Reagovat
Miguel19

tragických

Reagovat
Whitemedia

Tak jako sorry, ale já Courtoise neviděl dobře zachytat už něco málo přes rok no..

Reagovat
Miguel19

Hazard hrál taky rok hovno a nepovažujeme ho za tragického.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

*b

Reagovat
vladis271

Tak nakoniec nám dnes neverím. Boj o stred poľa určite prehráme. A Costa je možno ešte lepšej forme než pred dvoma rokmi. Neudržali by ho ani svetoví obrancovia nie to tie paródie čo v obrane hrajú nám. CFC je v skvelej forme. Možno keby sme hrali na Anfielde ukopali by sme to nadšením, ale vonku nie.

Reagovat
Whitemedia

Snad se na dnešní zápas dobře vyspí i Hazard, budeme ho potřebovat ve formě, proti Swansea mu to moc nešlo..

Reagovat
Mastný Chobot

si si prečítal Zayov koment a si sa dobobkoval, čo?

Reagovat
vladis271

čo napísal ten truthseeker. Má mindráky, že sa na belzebuba jebe kritika. Cuká mu ruka a chce napísať niečo na Kloppa, už sa nemôže dočkačkať večera. Nebodaj vyhráme a on exploduje jak Paľomír.

Reagovat
Mastný Chobot

snáď, nech je sranda

Reagovat
nani92

" že sa na belzebuba jebe kritika" Mourinho určite číta každý deň EF, ktoré je asi jediné miesto, kde ho niekto kritizuje

Reagovat
vladis271

dýchaj zayo

Reagovat
nani92

Rob to čo ťa baví a to v čom si dobrý nechaj sa uniesť buď niekym buď dobrý neostaň slabý si rytier chrabrý neser si do huby a sleduj si svoje.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vidim na 2:2 / 3:3, tie obrany su tragicke a na Kanteho sa neda vecne spoliehat. Bude to ofenzivne dobry zapas

Reagovat
kvasha16

tak dokonca tragicke? znova hovorim, neviem ako Liverpool, ale nasa obrana tragicka neni, Azpik klasicky ide svoj standard a Brano zatial nehra zle (aj ked velka slava to tiez neni), z Luiza sa tu robi strasny traged aj ked nim nie je, pricom pod Contem neodohral ani minutu, a Cahill je Cahill no cize oznacenie nasej obrany ako "tragickej" by som asi nepouzival

Reagovat
niflheim

Gary Neville made the first of his 602 appearances for United on this day in 1992!

Reagovat
nani92

smutný deň pre konkurentov United

Reagovat
smazaný uživatel

suboj tragedov... asi remizka

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Pospovič

Reagovat
fantomas
Reagovat
SunFells

Ten článek je snad tragičtější než ony Wengerovy rozhodnutí. Též ho psal nějaký děda?

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hachim Mastour

B2B Xhaka.

Reagovat
Mastný Chobot

35-miliónový náhradník

Reagovat
nani92

pozor, aby si nezmouinhovatel

Reagovat
fantomas

To znamená co?

Reagovat
nani92

mna sa nepýtaj

Reagovat
Counter

S tím box to box to taky nechápu, ale tak kdoví, co to ve Wengerově světě znamená. Jinak je pro něj docela typické, že nové posily nechává zapracovat do kádru konzervativně, pamatuju, jak na první NLD nechal i Alexise sedět na lávce. O pravidelném nasazování Xhaky do budoucna pořád nepochybuju.

Reagovat
fantomas

Alexis v NLD seděl potom, co v základu načínal šest ze sedmi úvodních soutěžních zápasů, to je trošku něco jinýho. Co je tady nejvíc alarmující, je to párování a vědomý upřednostňování toho horšího.

Reagovat
Counter

Je to něco jiného, ale obdobně nepochopitelné - jakoby Alexis stačil na normální tempo PL, ale NLD ho Wenger ještě naplno vystavit nechtěl, nebo nevím.

S tím párováním to nevidím až tak černě, prostě to chce najít nějaký balanc a do takového velkého zápasu asi Wenger chtěl sázku na jistotu. Že to (herně) krutě nevyšlo je věc druhá Jen je prostě uhozené, že jediný slušný zápas sezony jsme odehráli na Watfordu s duem Xhaka - Cazorla a od té doby nic.

Reagovat
fantomas

No, a právě tahle dvojice jako by od tý doby společně ani nepřipadala v úvahu. Slušný WTF

Reagovat
Counter

Na tiskovce se na to Wengera přímo ptali:

Journalist: When you say it’s about pairs, does that mean it’s difficult for him to play with Cazorla?

Wenger: No, not necessarily. What I mean is that Cazorla and Coquelin have 50 or 60 games together, that has a little impact sometimes on my decisions.

Jako já mu rozumím, že přikládá důležitost sehranosti, ale ty posily tam stejně zakomponovat musí, a to co nejdříve. A od toho jsou snad i tréninky...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Co panikarite, je zaciatok sezony, postupne sa zapracuje a zahra si dostatocne a nepochybujem ze zachvilu bude v zaklade a santi u nas uz aj tak dlho nebude a xhaka neprisiel len na jednu sezonu

Reagovat
fantomas

Tak, "panikaříme"... ono to má celkem vliv na výsledky víš? S PSG se to uhaluzilo, ale i v lize nám to svazuje nohy tohleto.

Reagovat
Maresma

Zná někdo nějakej podnik v Brně (kromě Areny), kde se dá koukat na PL?

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Maresma

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Také niečo existuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
cristiano.K.

taky chodím do hnusný zakouřený hospody,ale furt lepší než koukat přes net.

Reagovat
Kang & Kodos

To by mě nenapadlo, že owny má v Brně bar.

Reagovat
TopinB

Tak tam jdou ty peníze co lidi dávají na efsearch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

možná ve Vegasu na Kolišti, ale na 100% ti to taky neřeknu

Reagovat
Maresma

Reagovat
vodka

Immigrant pub je dost v pohodě. spurs bar je moc zahulený.

Reagovat
Maresma

Reagovat
SunFells

Tam dělají burgery, ne?

Reagovat
vodka

taky, ale v patře nahoře dávají PL pravidelně. je tam teda na hovno akustika, ale ta je hovno aj ve spurs baru.

Reagovat
vodka

hlavně celkově v té zóně kolem úvozu a grohovky asi nenajdeš hospodu, ve které sem nebyl, včetně těch hodně těžkých pajzlů.

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Ja naopak necakam ziadnu prestrelku. Prave naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip, o gol CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech po minele ze zápasu se Southamptonem přepustil místo mezi třemi tyčemi Davidovi Ospinovi,.....

Po minele? Podle mě dost nešťastná teda...Co myslíte Vy?

Reagovat
smazaný uživatel

No minela to urcite nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

nemám názor

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

to musel psat nekdo, kdo to ani nevidel...

Reagovat
Counter

Rozhodně nešťastná. I kdyby se mu mělo vyčítat, že to měl vyrazit silněji (= nad břevno, ne jen do něj), tak se to za minelu považovat nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

fantastickej zakrok a bohuzel se mu to nasledne odrazilo od zad

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ze dost nestastna

Reagovat
LGT

Piče Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

co

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino has travelled with #LFC squad to Stamford Bridge but Brazilian has a minor issue so not expected to start v Chelsea.

Reagovat
Whitemedia

zraněný

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v prdeli..

Reagovat
Svatej

kurva, má hrát to nejsilnější... Nesnášim, když pokaždý někdo musí chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Terry.

Reagovat
Svatej

pochopitelně

Reagovat
Wat

... to je na posrání. Ale velký tým přece jedno zranění nepoloží.

Reagovat
Hachim Mastour

fanta v piči

Reagovat
smazaný uživatel

ved ho vystieda za niekoho kvalitneho na tvojej lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Higi

#LFC team to face @ChelseaFC: Mignolet, Clyne, Matip, Lovren, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Coutinho, Mane, Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea (4-1-4-1): Courtois; Ivanovic (c), Cahill, David Luiz, Azpi; Kante; Willian, Oscar, Matic, Hazard; Costa.

Reagovat
Mimalu

wow, tak to jsem nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 21s22 seconds ago

Chelsea (4-1-4-1): Courtois; Ivanovic (c), Cahill, David Luiz, Azpi; Kante; Willian, Oscar, Matic, Hazard; Costa.

Reagovat
Miguel19

Begovic, Aina, Marcos Alonso, Fabregas, Pedro, Moses, Batshuayi.

Reagovat
Svatej

Courtois; Ivanovic (c), Cahill, David Luiz, Azpi; Kante; Willian, Oscar, Matic, Hazard; Costa

Reagovat
Svatej

ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech po minele ze zápasu se Southamptonem přepustil místo mezi třemi tyčemi Davidovi Ospinovi, .... co to je za pitomce co pise ty bleskovky? jaka minela? on vytahne luxusnim zakrokem standartku na brevno a potom se to smolne odrazi do zad a je to minela??? no to je vuuuuul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Owny

Reagovat
smazaný uživatel

každý vidí to, co chce vidět, jeho chybu nebo jeho smůlu, pravda je někde uprostřed

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Jak může bejt pravda někde uprostřed sakra? Vždyť je evidentní nesmysl, aby to byla jeho chyba, šel za míčem, protože je golman - žádnej robot, kterej má v hlavě rozměr branky a v rychlosti si spočítá, kam letí balón... Nechápu, jak o tom někdo vůbec může pomelizovat, málokdo s tím názorem zřejmě chytal velkej fotbal na nějaký úrovni.

Reagovat
Counter

Však kdyby takový gól dostal Lloris, byla by to ta nejsmůlovatější branka na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby takový gól dostal Lloris, fanoušci Arsenalu by byli první, kdo by se posmíval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

ale len preto ze vam jebe

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi čim dal tím větší id**t

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois; Ivanovic (c), Cahill, David Luiz, Azpi; Kante; Willian, Oscar, Mikel, Hazard; Costa

Reagovat
Mimalu

dík

Reagovat
Whitemedia

kecáš

Reagovat
smazaný uživatel

conte to zmenil ked sa dozvedel o firminovi

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois; Ivanovic (c), Cahill, David Luiz, Azpi; Kante; Willian, Oscar, Mikel, Hazard; Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Preview 5.kola Chelsea - Liverpool FC

V pátek večer nás čeká velmi těžký soupeř z Londýna, poejdeme totiž na Stamford Bridge.

O náboj bude v tomto utkání postaráno. Mezi oběma celky se v posledních duelech docela jiskřilo, především tedy při soubojích Martina Škrtela s Diegem Costou. Slovenský reprezentant již v našem klubu není, Costa v Chelsea ano, navíc hraje v dobré formě a tak se na něj bude muset zaměřit větší pozornost, což tomuto nechutnému reprezentantu Španělska příliš nevoní.

Na zajímavý souboj se můžeme těšit také na lavičkách. Proti sobě totiž nastoupí Jurgen Klopp a Antonio Conte, oba vyznavači ofenzivního fotbalu s kvalitním presingem. Právě tito dva muži jsou v momentální Premier League těmi nejenergičtějšími a nejaktivnějšími při koučování svého týmu.

Jsem opravdu zvědav jak Jurgenn postaví sestavu. Chelsea má velmi dynamickou zálohu v čele s Kantém i na to bude muset Klopp myslet.

Bude chytat Karius? Udrží si Lallana základ na úkor Coutinha? Bude Moreno opět na lavičce?

Zranění: Ojo, Sakho, Gomez, Can, Firmino

Zajímavosti:

Oba manažeři si před zápasem na dálku vyměňovali poklony. Comte nazval Klopp jedním z nejlepších manažerů světa a Klopp zase označil Conteho jako "Guardioly" z Turína.

Pravděpodobná sestava:

Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Wijnaldum, Henderson, Lallana, Coutinho, Mane, Sturridge.

Tip - 1-4 - Luiz, Sturridge, Mane 2, Wijnaldum.

Slovo na závěr:

Bude to další těžký zápas. Očekávám velkou kvalitu a strhující tempo z obou stran. Musíme ale dokázat MY že máme nejlepší ofenzivu v PL. CˇMon REDS máme na ně!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tldr

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

hezky sis s tou sestavou počkal

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec mu sestava nekoresponduje s textem

Reagovat
smazaný uživatel

sesmol nekdy neco sam, hrdino...

Reagovat
smazaný uživatel

1-4 vidim ze si upravil asi len strelcov

Reagovat
Svatej

On si s tím nedávno někdo dal práci a vystopoval všechny jeho tipy. Trefil snad ze 30ti asi 6krát alepson výhru týmu, skore ani jednou

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslim, ze skore raz trafil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Mane jebne 3 kusy dneska

Reagovat
Kowe

Bod by byl dobrej

Reagovat
cristiano.K.

na livesportu nezaznamenali zranění Firmina. Tohle dost možná bude zápas,kdy nám bude víc chybět Emre než Firmino, i když teda samozřejmě tyhle dvě ztráty jsou pro nás klíčové tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas na lavičce ? Conte s ním nepočítá nebo co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pocita, ale ne do zakladu.

Reagovat
Miguel19

Až povedeme 3:0 tak ho tam dá na zklidnění hry.

Reagovat
Mimalu

Cesc Sere se Obimu do řemesla

Reagovat
Miguel19

Jako stát za hovno?

Reagovat
Mimalu

jak to můžeš říct

Reagovat
Whitemedia

úplně normálně

Reagovat
Pospovič

dnes se bude hrát na 2 DM, příště proti slabším už snad dostane šanci

Reagovat
Miguel19

Na 2 DM se hrálo i proti Burnley

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Rachel Riley ve studiu. Awwww ♥

Reagovat
patas92
Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
fantomas

Si to nalaď a neměj blbý otázky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc si kurva vyberu hospodu plnou fanousku chelsea. Bych blil! Snad dostanou na zadek. C'mon LFC!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jazdec

Reagovat
fantomas

Mi zas nic neřekne

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zadanej dneska. Promin

Reagovat
smazaný uživatel

dostanes na zadek?

Reagovat
smazaný uživatel

. Jak Hollan.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Moh bys bejt ještě o trochu vlezlejší, prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Nenamýšľaj si.

Reagovat
Whitemedia

nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Cobra

WTF? Co to má Chelsea za dresy

Reagovat
Cobra

Reagovat
Pospovič

jaké?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
mimi_united
Reagovat
smazaný uživatel

Link pls?

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
tomasinho

Firmino

Reagovat
Coutinho10

podle NBC to je moje 150th appearance

Reagovat
smazaný uživatel

hd stream?

Reagovat
Miguel19

Pedro ta fotka u sestav

Reagovat
TopinB

wtf

Reagovat
Mimalu

hmm Thibo

Reagovat
TopinB

Thibo se už stará o to, aby nikdo neměl nízký krevní tlak....

Reagovat
REPLIKATOR

Courtois

Reagovat
off-olda

Kurtoá A dost ty vole!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ten náš presing je super se nedivím, že mají tolik vždycky hráči naběháno

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho stále trafí životnú proti CFC, tak snáď dnes nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by to prepadlo tomu nosatému hovadu!

Reagovat
nani92

wow Thibo..a to mal byť lepší ako DDG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

jak si zahladený do mancs a všetko porovnávaš s nimi...

Reagovat
TopinB

Reagovat
nani92

wtf, však to boli proovnávania všetkých, prišli z rovnakého klubu v relatívne rovnakom čase

Reagovat
nani92

ale máš pravdu, ak budu jeho vykony takée biedne, tak ho možno budu porovnavať s Mignoletom

Reagovat
Miguel19

Luiz má vlastně "debut" zase proti Live..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: trochu nažhavenie pred 1992

https://www.youtube.com/watch?v=eNhv4JaOM9I

Reagovat
smazaný uživatel

máte niekto dobrý stream?

Reagovat
smazaný uživatel

heej, ale stream, auto a frajerka sa nepožičiava...

Reagovat
smazaný uživatel

a vlastne ti ani nemam čo požičať

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokotko

Reagovat
nani92

jj, ale platím zanho

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem pekne

Reagovat
Coutinho10

na sport365

Reagovat
off-olda

Terry opisuje.

Reagovat
smazaný uživatel

cahill aký buzerantský účes...

Reagovat
Whitemedia

Říká někdo, kdo má v týmu Firmina a Morena

Reagovat
smazaný uživatel

a? ja ich kritizujem rovnako

Reagovat
Whitemedia

jen aby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Lallana žlutou!

Reagovat
off-olda

Já teda nevim, ale kde je ten presing Chelsea z prvního zápasu? Všichni stojí a čumí...

Reagovat
tomasinho

Ivanovič Karta jasná a nic

Reagovat
icka

Reagovat
Arbiter

dyť z opakovačky bylo vidět, že si byl překvapen, že šlápl na nohu

Reagovat
smazaný uživatel

v opakovačkách dokonca dávajú aj tomasinha... nudný zápas

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

*sám

Reagovat
J0EL

Ivanovic uz mohol byt von.

Reagovat
smazaný uživatel

Kante v defenzíve kraľuje

Reagovat
off-olda

Neví někdo, proč Oscar nakonec nenastoupil?

Reagovat
Mimalu

nechali odhodlání v šatně, zatím teda hodně vlažný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Nuuuuda.

Reagovat
Whitemedia

každý tady celý den očekává, jaká to bude přestřelka a ono zatím prd

Reagovat
smazaný uživatel

Migno typico

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz Ivan už mal mať žltú

Reagovat
Mimalu

Reagovat
pingla

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Lovreen

Reagovat
smazaný uživatel

pod Kloppom znovuzrodený

Reagovat
fenixLFC

dejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Svatej

wtf...?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

tebe prepína?

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

scum everywhere

Reagovat
icka

Zkus se podivat na svoje reakce Olo

Reagovat
TopinB

Jako sorry, ale že zrovna ty se budeš ptat jestli někomu přepíná, když dneska tady ze sebe děláš kokotka, že by aj Palike záviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea

Reagovat
TopinB

Reakce hodná Oscara Wildea, fakt si mi to natřel, ty debílku

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš...

Reagovat
patas92

Reagovat
tomasinho

DEJAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Kowe

kokůteeeek

Reagovat
Whitemedia

Tak třeba teď začne hrát Chelsea fotbal.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

gooooool

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
icka

co to kurva bylo

Reagovat
Pospovič

chelsea by mohla začít hrát

Reagovat
johnik

Už se vezou

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp

Reagovat
nani92

obrana

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaaal drevo Dejaaaaaaaan

Reagovat
Miguel19

Zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, se obrátí

Reagovat
Switchback

Pěkný zakončení

Reagovat
vinetou

jooooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

Co kurva měla znamenat ta obrana?

Reagovat
icka

to by me taky zajimalo

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz sa tváriako sebavedomý líder defenzívy a pred FK ani nepozrie, či nie je niekto voľný

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tam bola ešte rozohrávka medzi tým... ale aj tak, nechápem, jak ovce, toto nerobia žiaci

Reagovat
smazaný uživatel

strašne divný zápas

Reagovat
Coutinho10

We are Liverpool Šalalala

Reagovat
cokoliv

Poetry in motion

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea vůbec neví

Reagovat
off-olda

Proč kurva neběhaj???

Reagovat
REPLIKATOR

Matip > Lovren

Reagovat
johnik

Matip útočí mazec

Reagovat
fajdax

WTF co to hrajem?

Reagovat
smazaný uživatel

Matip je výborný.. nejen teď kvůli toho náběhu

Reagovat
TopinB

To smrdí druhým gólem

Reagovat
Whitemedia

Jen co se Luiz dostane do sestavy, tak je všechno v pejči

Reagovat
smazaný uživatel

Matic jak ho vypustil

Reagovat
smazaný uživatel

CO TO JE KURVA

Reagovat
smazaný uživatel

Terry chybí, hodně

Reagovat
Whitemedia

Obrana chybí, hodně..

Reagovat
Counter

OT: Cavani hattrick v rozmezí nějakých pětadvaceti minut

Reagovat
TopinB

Srandaliga

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
johnik

Si udobřuje fans

Reagovat
smazaný uživatel

to si neviem predstavit, kolko sanci si muselo za tych 40 minut PSg vytvorit...

Reagovat
Trapper

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Switchback

4 už

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea chybí, hodně...

Reagovat
Switchback

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Cesc za Matice nahned do pici

Reagovat
Baronne

Luiz je náhodou zatim docela dobrej, rozehrávka překvapivě jistá... Ale k čemu tam je posranej Ivanovič a Oscar, to fakt nevim...

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet

Reagovat
Whitemedia

Oscar a Matic dobře k hovnu zatím, to všechno musí odmakat Kanté..

Reagovat
off-olda

Bude mít Conte koule vystřídat už o poločase, nebo to klasicky vymění v 80+?

Reagovat
Whitemedia

hlavně by je měl v šatně zabít..

Reagovat
off-olda

Oscara bych rituálně obětoval.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
#33CCCC

Kde to pozerate?

Reagovat
johnik

na internetu.....

Reagovat
smazaný uživatel

dnes doma

Reagovat
smazaný uživatel

ale napr. lexess je v bare

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

v práci

Reagovat
Melda

Reagovat
#33CCCC

cakal som taketo reakcie je to tu samy vtip

Reagovat
off-olda

Snad každá akce skončila offsidem ne?

Reagovat
pingla

Takové kopyto a takový gól, mě poser

Reagovat
Mimalu

zcela zaslouženě

Reagovat
patas92

Reagovat
SunFells

Woooooow, nádhera.

Reagovat
johnik

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Svatej

to mrdám

Reagovat
fenixLFC

hendooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak posledné zápasy je Hendo fakt jak Gerrard. Len tka ďalej kurva!!!

Reagovat
tomasinho

HENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

zerte hovna kokotiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Doporucujes nam svou obvyklou veceri?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

otravná špinka

Reagovat
Infernoqt

však vás po zápase sežerou

Reagovat
niflheim

[Common] bur

Reagovat
Baronne

Čech by to měl

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ti největší dřeváci dávají takovýhle góly, to fakt jděte do prdele s timhle

Reagovat
Whitemedia

největší dřeváci jsme dnes my..

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Henderson

Reagovat
Switchback

Tak to běž

Reagovat
off-olda

Reagovat
Pospovič

já to mrdáám

Reagovat
Whitemedia

A na tohle se člověk těší celý týden..

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosím kiwwiho a spol. o komentář k tomu, jak se Henderson zase ukopl. Předem děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

owny pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Zase se ukopl nekopa jeden...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kiwwi

chcel centrovat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

pekne

Reagovat
Coutinho10

hohohoouuuu Heeeendooooooi

Reagovat
REPLIKATOR

Dřevák se ukopl, to nechtěl

Reagovat
johnik

Hendo maže hejtry na chleba

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Henderson Ten byl.

Reagovat
fantomas

Achjo, jak v tej noze někdo může mít takovou sílu, že to placírkou z podobný dálky ležérně pošle do vinglu?

Reagovat
smazaný uživatel

trénink?

Reagovat
fantomas

Blbost

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

(Cpt. Obvious)

Reagovat
SunFells

Někdy místo čtení pochybných článků něco dělej s těma kuřecíma nožkama a přijdeš tomu na kloub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

síla tu fakt nehrá hlavnú rolu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
cristiano.K.

zůstaň u florbalu a nezkoušej kopat do míče.

Reagovat
fantomas

No tady je ale profíků, ona to byla vlastně uplně banální střela

Reagovat
cristiano.K.

nemíchej jablka a hrušky, jsi v šoku ze síly střely placírkou. Střela to byla úžasná. Nicméně takhle silnou placírku má spousta fotbalistů. Mě to třeba kolikrát i u Henda irituje, protože neumí v podstatě vystřelit čistým nártem.

Reagovat
vladis271

pozeral som to s fotrom a 15 min. pred golom hovorím, načo striela ked to nevie. Ako vymietol zasa 13 radu.

Reagovat
fantomas

Tak v šoku... snad je evidentní, že ten příspěvek je psanej v nějaký nadsázce. Jen povzdechnutí za účelem pochvaly gólu.

Reagovat
cristiano.K.

a proč myslíš,že jsou takový reakce na tebe, všichni jsme nechápaví

Reagovat
fantomas

Jn

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

tak gol kola uz mame v pátek

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak bolo to proti chelsea tak klud

Reagovat
smazaný uživatel

pro todle se hraje fotbal!

Reagovat
tomasinho

Zrovna v čase, kdy se Chelsea zvedala a začala být lepší, tak přišel druhý gól, parádní timing

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

vystavni gol...a ze zrovna proti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp

Reagovat
off-olda

Kdy jsme prodali Williana a pořídili tohle?

Reagovat
Mimalu

zhruba v době kdy jsme nastartovali Edena

Reagovat
off-olda

On ale ani neběhá. Úplně se vytratil ten jeho pohyb. By mě fakt zajímalo, jaké má od Conteho úkoly...

Reagovat
masly008

ale tomu kloppovi dobře mrdá.dělá jak kdyby ten gol dal on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Škoda že takhle Cahill nahrává jenom protihráčům. Ať už ten hráč jde do prdele.

Reagovat
mr.Silver

Chelsea hraje jako Arsenal v utery, naprosty chaos. Ale Liverpool je neskutecne aktivni, super napada, moc dobre se na ne kouka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase Matić, riťou dostúpi ku Hendovi

Reagovat
Whitemedia

Antonio Conte: "If someone doesn’t have the right attitude, I prefer to kill him. If you close your eyes, you lose the changing room.

Dnes tam bude hodně mrtvých

Reagovat
smazaný uživatel

Conte sa zabije sam podla mna

Reagovat
icka

vypadal, ze je zabije vsechny

Reagovat
PP

Ty vole.. nádherný gol.. líp to trefit nešlo a Courtois naprosto bez šance..

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, nádhera. Akorát Wijnaldum hraje tužku.

Reagovat
cokoliv

Stewart nebo Grujic do druhé půlky

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hraje hezky ofensivni fotbal je jen skoda ze porazeji silne tymy ale se slabymi to projedou.Kdyby tenhle problem vyresili tak muzou byt hodne vysoko.

Reagovat
johnik

Mignolet chytl balon

Reagovat
Nikikrew

Ten Liverpool proste proti top tímom zahrať vie. Asi nebudeme jediný co sme s nimi doma rupli

Reagovat
Miguel19

Vy jste aspoň neměli top sestavu.

Reagovat
Nikikrew

Jo no bez stopérov a útoku sme mohli vyhrať iba ťažko

Reagovat
off-olda

Zkušený tým ví, kolik si má nechat dát gólů v prvním poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako, 2:0 je 2:0. Horšie ako 1:0 ...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Neon

Reagovat
kvasha16

Reagovat
lajka30

ten Atkinson nemá asi u sebe kartynebo co?

Reagovat
johnik

Hendo

Reagovat
PP

No to by nám tak v PL scházelo, aby se Livpool naučil hrát takto kompaktně dozadu.. Obrana se zálohou naprosto skvělé zastupování..

Reagovat
smazaný uživatel

Ma to jedno pozitivum alespon nebude za blba jen mou ale pomalu i conte.

Reagovat
Svatej

proč by měl bejt za blba?

Reagovat
REPLIKATOR

Oscar hraje

Reagovat
off-olda

Na mém streamu teda ne...

Reagovat
Svatej

krom Kanteho a Luize absolutně žádný pozitivum, absolutně

Reagovat
Svatej

Poslal bych tam Batsmana okamžitě, místo Oscara nebo Matiče. Stejně ten střed nevyužíváme a potřebujem efektivnějc presovat

Reagovat
off-olda

Bača a Fabregas je povinnost.

Reagovat
L.Fofik

Costa, Willian i Hazard absolutně nuloví.. Dopředu vám to vůbec nejde. Fabre na plac ať tomu dá myšlenku místo Oscara, kterej vůbec není vidět.

Potřebujete, aby se Costa nasral a začal pořádně bojovat, Stejně tak musej presovat křídla. Máte pressing jak my.

Reagovat
Pipo123

Dvojica Matič - Kante si dosť prekáža, tam by mal Conte poslať niekoho tvorivejšieho.

Reagovat
blade115

Snad je Conte všechny zabije a do druhý půle nastoupí úplně jinej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Má už někdo gif toho banána?

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Pánbůh zaplať

Reagovat
Wat

Reagovat
Whitemedia

Nula nula nic, tohle je výkon na zabití..

Reagovat
smazaný uživatel

wtf racionálne mi to niekto vysvetlite, mne to príde ako Liverpool hrozný a Chelsea o 3 triedy ešte horšia, Diego Costa takýto polčas snáď nikdy neodohral, nulové nasadenie

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool veľmi dobre a Blues veľmi slabo, bez myšlienky. Fabregas hore, alebo Michi a 442

Reagovat
R22

Zatim dokonalej výkon, takhle kompaktně jsme už dlouho nehráli, výborný Lovren a Matip, Coutinho super, Hendo paráda, jen tak dál

Reagovat
stiflerovamama

Neviem co ste cakali, bola len otazka casu kedy sa najlepsi anglicky zaloznik rozohra.

Reagovat
Miguel19

Strašný trapas. Nejhorší je, že Liverpoolu stačí hrát na půl plynu a stejně jim to v pohodě stačí aby si s námi dělal co chtěl.

Cahill ať už táhne někam daleko do prdele. Křídla, které by nás měla táhnout, kde jsou tvl? Willian zesral všechny akce a takticky si nechá dát žlutou ještě. Hazard co zase? 3 ok zápasy tak mám v píči? Přihrávky dozadu jak Mikel tvl. Krajní obránci dřevění až to bolí. Azpi než si zpracuje balon, hodí ho na levou, tak Liverpool už je u nás u vápna. Od Costy se to odráží jak od zdi tvl.

Dpc, že se tam budou ploužit zrovna dnes, to nepochopím

Reagovat
vilp

Hazardovi chceš vyčítat co? Že mu záloha není schopná dát pořádný míč? Když ta vaše dvojka pivotů neumí při pressinku LFC založit útok, tak je to určitě chyba ofenzivy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

Reagovat
Wat

Já jsem spokojenej. Vedení v poločase o dva góly venku, navíc na Chelsea... Sice neni předváděnej žádnej extra fotbal, dokonce mi přijde, že soupeř víc hraje, ale počítám především góly, protože tohle je zase jeden z těch zápasů, kdy by se měl potvrdit minulej výsledek, zatím to vychází o dost líp než s Burnley.

V druhym poločase hlavně nepolevit v obraně, kde zatím fungujou všichni pěkně, vykrejvaj prostory pohotově a přesně. Když se to podaří držet do nějaký 70. minuty, pak to klidně oživit a zkusit přidat třetího góla, ale jinak se rozhodně není kam hnát.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem špatně. Mané úplně nulový. Nevím co to má znamenat, že hraje tak ze středu ty jeho náběhy na lajně chybí. Jestli stakovým výkonem nastoupíme na druhej poločas tak ještě prohrajem.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážem hrát daleko daleko líp..

Reagovat
off-olda

Tohle fakt nemůžete prohrát.

Reagovat
R22

Reagovat
REPLIKATOR

pls

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo tolik to sem byl snad jedinej kterému přišel náš výkon nic moc?

Reagovat
cristiano.K.

jo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea v prdeli, MU v prdeli tohle musi tesit kazdeho normalniho fandu fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prosím vás, mohl by někdo připojit odkaz na asi nejvtipnější komentář, co sem kdy tady na EF četl? jeho podstatu si už bohužel nepamatuju, vím jen, že pod tím komentářem bylo snad kolem stovky palců či vysmátejch smajlíků. nedávno se tady na něj objevil odkaz, myslím, že to snad bylo pod článkem k reprezentaci, ale fakt si nejsem jistej moc prosim, potřebuju se při pátečním večeru a učením se na zkoušku zasmát :D díky moc předem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Nebyla to vrabejkova třísla pod kolenem?

Reagovat
smazaný uživatel

třísla pod kolenem ne, i když ta mi dala taky celkem zabrat je to tak měsíc, tři týdny, co někdo házel odkaz na ten komentář do diskuze. třeba to někomu naskočí...

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

yess, mam to! s repre to nesouviselo ani trochu teda, ale to už je jedno, díky Kangovi za databázi http://www.eurofotbal.cz/clanky/-223679/?forum=1#p5008573 kdyby se chtěl při pátečním večeru někdo zasmát taky. Jinak Come on Reds, musíme to udržet

Reagovat
Whitemedia

Thibaut Courtois: Has saved only 5 of the 11 shots on target he has faced in the Premier League this season.

To je frajer..

Reagovat
Pospovič

to je machr

Reagovat
REPLIKATOR

Courtois > Čech

Reagovat
Whitemedia

Kuča > Courtois

Reagovat
blade115

Je fakt hroznej, Hazard a spol se aspoň s příchodem Conteho zvedli, on vůbec. Škoda že je ACM už zas solventní, bylo by krásný jim ukradnout Donnarummu.

Reagovat
Hokaido

Není ani potřeba nikoho krást. Máme na lavičce lepšího golmana v nejlepších letech.

Reagovat
blade115

No jo, jenže pokud je Begovic řešení na pět let, tak Donnarumma by byl tak na patnáct nejmíň.

Reagovat
kvasha16

nie ze by som chcel rypat, lebo Tybovi stale verim, ale nehovorili sme si toto aj pred Tybovym prichodom?

Reagovat
blade115

Jo, už když jsem to psal, tak mi to přišlo povědomý... Jednou to ale vyjde!

Reagovat
Pospovič

největší problém je v pohybu, Liverpool tam lítá a maká zatímco Chelsea má přechod do útoku hrozný, pokud se vůbec o nějakém přechodu do útoku dá bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Costa dnes tak mimo, ze ani tu redku nechce

Reagovat
L.Fofik

Reagovat
R22
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
REPLIKATOR

neeeee

Reagovat
smazaný uživatel

jo já už na to koukal hned po tom gólu co to tam dělá

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
Ligter

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že prave tento rok prišiel guardiola...už som chcel použiť stevieho legendarnu vetu

Reagovat
papos182

Reagovat
vladis271

Prosim ta, zas vyteceme s nejakym watfordom etc.

Reagovat
smazaný uživatel

to vytečie okrem man city každý

Reagovat
Pospovič
Reagovat
off-olda

Takovou přehazovačku má na hlavě Cahill...

Reagovat
avicii

taka skoda, mat tam miesto Wijnalduma top DM ako trebars ma CFC Kanteho...tak by sme mohli kralovat mozno aj bez posil v obrane...

Reagovat
Whitemedia

Conte se změnami vyčkává na 80 minutu

Reagovat
fajdax

On tam necHA MATICE

Reagovat
off-olda

On fakt nevystřídal? Začínám pochybovat o jeho zdravém rozumu.

Reagovat
Whitemedia

Je nějaký měkký na ty naše lenochody..

Reagovat
off-olda

Škoda, že nás netrénuje Ščasný.

Reagovat
Mimalu

Willian neobejde ani Milnera

Reagovat
off-olda

Jestli tohle vyhrajeme, přispěji na hownyho web...

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

To se jako fakt rozcvičuje Aina, Pedro a Moses nebo jsem špatně viděl?

Reagovat
fajdax

Mám takovu myšlenku...co kdyby nějakýho trenéra napadlo sestavit celý svůj tým(kromě golmana samozřejmě) z technicky velmi zdatných hráčů místo kopyt na DM a v obraně. Celá jedenáctka by byla složená z hráčů jako je u nás třeba Hazard nebo Willian a ti kteří by byli v obraně tak by se prostě jen naučily trošku té poziční hry a bránění. Nebylo by to lepší?

Reagovat
off-olda

Žes jí radši nezapomněl...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fajdax

naučili* pardon

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, skus si spravit trenersku licenciu, potom zacni trenovat nejaky podpriemerny stredoeuropsky tim a vyskosaj to, ak to nepojde, tak sa vyhovoris, ze si nemal dostatocne kvalitny tim.

Reagovat
fajdax

jasná desítka na Edena...

Reagovat
smazaný uživatel

veď už má desiatku od 2014-2015

Reagovat
off-olda

Oscar

Reagovat
Svatej

atkinsone dopíči už

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
Svatej

nemám s nezvládáním žádnej problém

Reagovat
Mimalu

Costičkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

spoiler

Reagovat
Miguel19

C O S T A !!!

Namanja

Reagovat
Whitemedia

Úžasný výkon od kapitána Branislava Ivanovice

Reagovat
Svatej

VYMRDEJ

Reagovat
johnik

A je tu drama.....

Reagovat
liquicitizen

costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Trapper

Matič, Costaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Matip

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

MATIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné otočení. Neměli být blázni a jít do šaten za stavu 0:2

Reagovat
Whitemedia

Hoďte stream, vždyť já to mám opožděné snad o dvě minuty

Costaaaaaa

Reagovat
tomasinho

My tu nulu nrudržíme prostě nikdy, hrůza Hendo se na Matiče luxusně vyjebal.

Reagovat
Pospovič

gooooooooooooool

Reagovat
blade115

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Coutinho10

neeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOL FAB IN A JEDEM

Reagovat
nani92

obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Matip je na drogách?

Reagovat
smazaný uživatel

Matić už nechce byť DM

Reagovat
smazaný uživatel

a Fabre už musí na plac, ať se to už rozjede naplno

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Henderson s Matipem, co to dopíči bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Lucas?

Reagovat
Miguel19

Škoda. To chtělo jako Live dát ze 2 šancí 2 góly.

Reagovat
off-olda

Už tam toho Batshuaye pošli do italský prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Vy čukotkáři jste strašně nezvládající burani, podle těch nadávek, co tu jsou.

Reagovat
off-olda

Jo tak od tebe...

Reagovat
Whitemedia

Tak jako co máme dělat, když náš trenér odmítá střídat?

Reagovat
TopinB

Nadávat na Arsenal jak to dělají slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger taky nestřídá, tak co...

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

S těmi jeho střídáními už začínám mít vážný problém

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

STŘÍDEJ OMG

Reagovat
smazaný uživatel

ty rohy

Reagovat
off-olda

Tak jsi se Hazarde proběhl úúúplně zbytečně.

Reagovat
Whitemedia

Zápas co zápas čeká na 80 minutu a pak se střídá, mě vomejou

Reagovat
PP

Parádní fotbal teď od obou..

Reagovat
off-olda

Luiz jak prošel naprázdno...

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas se ani nerozcvičuje

Reagovat
Whitemedia

Oscar je až moc dobrý.

Reagovat
Pospovič

Matičovi se už dnes něco povedlo, mohl by jít dolů už

Reagovat
SpecialOne

A nevystřídá a nevystřídá

Reagovat
niflheim

Ruka

Reagovat
off-olda

V pohodě Williane, třeba všech 11 se snaž obehrát...

Reagovat
icemike

Reagovat
EL Gringo

Čistá ruka Luiza

Reagovat
Pospovič

Hodlá kurva střídat?

Reagovat
off-olda

Za 2 minuty přijde Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam dá pedra

Reagovat
Whitemedia

Já říkal, že neumí střídat

Reagovat
smazaný uživatel

Kurtoaa, konečně něco chytl

Reagovat
Whitemedia

Courtois umí i chytat

Reagovat
fenixLFC

divock

Reagovat
off-olda

On něco chytl?

Reagovat
fajdax

napadejteeee do piičiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
PP

Bohajeho, proč Coutse?? Ještě za toho nemehla

Reagovat
off-olda

Lucas, to bychom ještě mohli ne?

Reagovat
Coutinho10

divocaku...mohlo bejt po zapase

Reagovat
nani92

Conteho káva s cukrom a mliekom

Reagovat
J0EL

Moses a Pedro

Reagovat
off-olda

On vystřídá 3 najednou???

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
johnik

Lucas why?

Reagovat
kiwwi

Conte take fifa striedanie

Reagovat
Whitemedia

akorát o 25 minut později..

Reagovat
avicii

toto ma presne napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

mi*

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy kdyz vidim Lucase, nemohu si nevzpomenout na postavu Alana Harpera, trosku podobne nervozni vyrazy, ale hlavne oba stejni zoufalci, bridilove, osiny v zadku a nikdo je nema rad

Reagovat
vladis271

Alan je sympatak narozdiel od toho kopytaka

Reagovat
smazaný uživatel

klame tělem, je to zmrd, lakomec a hrozný sobec :)

Reagovat
nani92

za toto striedanie sa nastaví navyše 30 sekund alebo minuta a pol?

Reagovat
off-olda

On tam nedá Mitchyho? Tak je dement no...

Reagovat
nani92

má slabý passing..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icemike

Reagovat
niflheim

Fabregas to má v piči.

Reagovat
EL Gringo

Lucas typický , kks kokot vazne

Reagovat
Generalní Gladiator

lucas

Reagovat
off-olda

Lucas přišel pozdě, tohle už nedá.

Reagovat
J0EL

Lucas je fakt kus vola

Reagovat
vladis271

Lucas tahni dopce uz konecne

Reagovat
johnik

LUCAS

Reagovat
masly008

tak to byla od hazarda simulace spíš.

Reagovat
vinetou

Reagovat
johnik

Přiznám se že sem ten zákrok neviděl, ale nezahejtuj si na Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

Debilny Lucas zas. Naco ho tam Klopp pcha?

Reagovat
fenixLFC

klasicky lucasov faul

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas proste picus jako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

LUCAS

Reagovat
Mimalu

tvl co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas-Stewart. Kreativna dvojka .

Reagovat
smazaný uživatel

Ja opravdu nechapu jak to ten lucas dela že mu kazdy trener opakovane dava sance

Reagovat
Generalní Gladiator

od klopasi navíc vysloužil nejvřelejší pozápasové sevření

Reagovat
smazaný uživatel

No a proto je trenujou ti treneri a ne ty no.

Reagovat
ADM

Cesc to kopol akože "mám piči, snad trafim aspon loptu" ?

Reagovat
Whitemedia

Za dnešní zápas bych nám odečetl tři body.

Reagovat
J0EL

Kiezby to slo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

ja by som im odpocital vyplaty z uctov za tento tyzden radsej

Reagovat
Whitemedia

nejen hráčům

Reagovat
smazaný uživatel

máááme tooo

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

Yeah

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro tam toho hodně udělal Contíku

Reagovat
niflheim

"This is our year?"

Reagovat
smazaný uživatel

pepek year

Reagovat
vladis271

Neplac

Reagovat
Arbiter

zbytečná ztráta díky naší laxností...

Reagovat
vinetou

je to taaaam

Reagovat
SunFells

Pro mě Liverpool trochu za očekáváním, osobní tip byl 1:3. Ale aspoň se vyhrálo

Reagovat
Deywid

Liverpool slabý, Chelsea ešte horšia...

Reagovat
smazaný uživatel

lfc hralo na pol plynu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vinetou

Origiho chyba, měl to na hlavě.

Reagovat
Coutinho10

je to taaaaaaam....skvelej zacatek vikendu

Reagovat
johnik

Ty vle ten Klopp je borec prostě

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
blade115

Příšerný... Ale tentokrát v tom jede i Conte. Liverpool zahrál skvěle, snad takhle oberou i další velké týmy.

Reagovat
Deywid

práveže Liverpool nepredviedol nič extra, len my sme boli strašne strašne slabí dnes

Reagovat
johnik

Jo byli jste slabí, ale jen díky tomu že jsme vám skoro nepůjčili balón

Reagovat
kvasha16

drzanie lopty 53:47

Reagovat
Whitemedia

Liverpool hrál hovno, ale my bohužel 1000x větší..

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Pozeral som sa na to ako nezaujaty (alebo zaujatý na obe strany?) a prišiel mi to ako dobrý futbal z oboch strán... Bavilo ma to

Reagovat
Whitemedia

Od nás to byl nejslabší výkon sezony no, takže mně se na to dívalo těžko.. a Conte tomu zrovna nepomohl.

Reagovat
blade115

Liverpool byl dobře organizovaný, pozičně ti hráči hráli v obraně dobře, však skoro všechny přihrávky a centry se k brance ani nepřiblížily. Costu v prvním poločase totálně vymazali, křídla a Oscar taky čistá nula. Až v druhé půli zaspali u gólu. My jsme hráli 1000x hůř dost možná kvůli jejich výkonu, to je docela fajn si uvědomit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Ale jako Hendo by si zasloužil nafackovat za to, jak vypustil Matiče před gólem

Super 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool veľmi dobrý výkon, druhý polčas a vlastne za celý zápas nezvládli iba jednu akciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Feghouli pořád nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, jak to dneska posklada. Feghouli minuly tyden uz hral s juniorkou, tak na lavce by nemel chybet

Reagovat
cristiano.K.

link na MOTD z minulého týdne? děkuji.

Reagovat
Maresma

reddit.com/r/footballhighlights

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Nech Wenger neskusa ziadne picovinky so Xhakom. Berem, ze proti silnejsim tymom ako PSG potrebujeme mat jedno ciste DM co je Coq, ale proti Hullu proti ktoremu budeme 70 percent drzat loptu, nam bude Francis k hovnu. Xhaka proti Watfordu nesklamal, naopak spolu so Sanchezom boli najlepsi na ihrisku. Giroud hrat asi nebude, preto Lucas dnes urcite na hrot a ziadny Alexis, ten nech hra na kridle, to iste plati aj pre Iwobiho. Dnes to nebude jednoduche ale 3 body po vcerajsom vysledku su povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi LW, Alexis RW + Xhaka misto Coquelina

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu si pomoct, ale ty nase kridla jsou celkem bida. Walcott s Oxem nenaplnujou ocekavani

a Iwobi je jeste mlady. Jediny Alexis pro me momentalne splnuje kvality, co by melo mit kridlo hrajici v zakladu Arsenalu. Hlavne, ze se prehlizel Campbell tvl

Reagovat
Nikikrew

Suhlas. Ox a Theo ako keby stagnovali, nemali prosite nejaku prelomovu sezonu kde by sa chytil. Ako hovoris, Joel mi priisel z nich ako najlepsi, hlavne aj v obrane. Hlupost Wengera ze ho pustil!

Reagovat
smazaný uživatel

Campbell byl z nich nejfotbalovejsi a makal z nich nejvíc i dozadu no.

Ox má ty svoje chvilky geniality, ale bránit se mu nechce. Walcott nemá ani ty chvilky

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to, ze v nasi nejsilnejsi mozne jedenactce by byl Ramsey na kridle, mluvi za vse

Reagovat
Nikikrew

A to mame este stale zraneneho Welbecka

Reagovat
mr.Silver

Ja teda porad verim, ze v zime nebo v lete prijde Draxler, a to by byla velka parada

Reagovat
Nikikrew

to by bola bomba ale tym padom walcott musi ist prec.,..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ešte by tam mohol hrávať Perez,keď bude aj Giroud ready hrať v základe. Nehovorím že každé kolo,ale varianta Alexis-Giroud-Perez by nemusela byť zlá a aspoň by boli v útoku 3 hráči,ktorý dokážu dať goal. V prípade ak nie Perez tak asi Ramsey by mal byť minimálne pred Walcottom aj Oxom,ktorý hrajú obaja hrozne už pomaly rok. V tom prípade by sa mohlo počas zápasu prechádzať aj na 4-1-2-1-2 s Xhakom/Coqom na DM, na CM Ramsey a Santi,CAM Ozil a vpredu Alexis-Giroud/Perez.

Reagovat
Mastný Chobot

som si istý, že Pereza uvidíme aj na krídle

Reagovat
Mastný Chobot

(tak, ako by sme vídali aj Vardyho, keby prišiel)

Reagovat
Mastný Chobot

Čiže Giroud, ani Ramsey ešte nie sú fit, čo sú veľké rany, samozrejme. Tým pádom to znamená asi Lucasa a Coqa v základe. Dúfam, že sa nedočkáme Alexisa na hrote a rád by som sa vyhol aj dvojke Xhaka - Coq, hoci si viem predstaviť, že presne do takýchto zápasov by to tam Wenger vedel nastrčiť.

Čech - Bel, Kos, Mustafi, Nacho - Coq, Santi - Alexis, Mesut, Iwobi - Lucas, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka musí hrat,neviem si predstaviť,že by ho Wenger nechal sedieť 3 matche po sebe.Aj keď minule sa vyjadroval,že ho vidí viac ako b2b než DM a v prípade,že má hrať Xhaka-Coq tak nech už radšej hrá Coq so Santim....

Reagovat
Mastný Chobot

Však práve.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by mohl ikayi a Sané, jsem zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan hrat bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

If Everton beat Middlesbrough today, it will be their best league start in 38 years.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska späť do reality

Reagovat
smazaný uživatel

Napis to Matipovi na twitter

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s pikachu? Chytil ho Ash?

Reagovat
SunFells

Arsenal XI vs. Hull City: Čech; Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal; Coquelin, Cazorla; Walcott, Özil, Iwobi; Alexis.

On to nezměnil

Reagovat
J0EL

Kokot stary tvrdohlavy

Reagovat
Nikikrew

omfg neskutocne toto uz do p**i

Reagovat
SunFells

Hull City XI vs. Arsenal: Jakupović, Robertson, Davies, Meyler, Huddlestone, Hernández, Snodgrass, Clucas, Livermore, Diomande, Elmohamady.

Reagovat
smazaný uživatel

Totalni kokot ten Wenger

Reagovat
Mastný Chobot

jak že ne? však hrá Theo a Čech, deluded predsa vie rotovať, minulý týždeň si ma za to vycitronoval predsa

Reagovat
SunFells

Tak to mi ukaž, pravděpodobně jsi jen něco nepochopil.

Reagovat
SunFells

Podle očekávání jsi to jen nepochopil, páči sa.

Reagovat
Mastný Chobot

a ty podľa očakávania vysvetlenie nepriložíš, samozrejme milý si ty chlapec

Reagovat
SunFells

Předpokládal jsem, že nejsi retard a uvědomíš si, že když nejde o jednu věc ze dvou, půjde o druhou. Pardon, budu tedy k tobě přistupovat jako ke speciálnímu hochovi. Na tvou fantu ti jebu a jsi lofas, když ji zohledňuješ při sestavách svého oblíbeného týmu.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, pristupuj si ku mne, ako chceš, ale v prvom rade by si mohol vstúpiť do seba

Reagovat
SunFells

"Vstúpiť do seba" je asi taky dílem hluboké úvahy.

Reagovat
Mastný Chobot

*by si si

Reagovat
Le Gunner

Definitivně s ním končím, už ho bránit nebudu.

Reagovat
Le Gunner
Reagovat
Tommy the Gunner

Wenger

Reagovat
Edgewalker

Zase bez hroťáka

Reagovat
Mastný Chobot

ale s 35-miliónovým náhradníkom, to si dovoľ

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne že nam vyfukol Pereza ako backup za Lukakua :D nechapem ten kauf zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

ale ať jde do piče

Reagovat
SunFells

Vardy se Slimanim na hrotě.

Reagovat
SunFells

Man City XI vs. Bournemouth: Bravo; Sagna, Otamendi, Kolarov, Clichy; Fernandinho, Gundogan; Sterling, De Bruyne, Nolito; Iheanacho.

Bournemouth XI vs. Man City: Boruc; Smith, Francis, Cook, Daniels; Arter, Surman; Stanislas, Wilshere, Ibe; King.

Ilkay a JackieBoy v sestavách

Reagovat
diastan

až na Stonese na lavce

Reagovat
diastan

Navíc dnes už konečně nakoukne na hřiště i Kompas

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes City vyhra a odskoci na cele Mufanum a Muzikum

Reagovat
Infernoqt

tak at odskočí, jsou nejlepší, tak si to zaslouží

Reagovat
Hachim Mastour

XHAKA, ELNENY > santi cok

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka, Santi

Reagovat
Hachim Mastour

Santi už nie je to, čo býval a ďalšiu sezónu v Arsenale asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nabere fyzičku, tak to bude znovu klíčový hráč. Dej mu 2-3 zápasy. Loni jsme bez něj ztratili titul a to jsme ho na začátku taky všichni odepisovali

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Inak ale, zatiaľ sa nám pekne vysmieva s tým, ako sme si to maľovali pred sezónou. Ja som myslel, že Coq bude 6. až 7. voľba na 2 miesta v zálohe a on má zatiaľ zo všetkých tých záložníkov najviac zápasov spolu so Santim.

Reagovat
Hachim Mastour

Coqzorla je totiž overená dvojka a Xhaka ešte nezabudol posielať dlhé prihrávky.

Reagovat
Mastný Chobot

hm, Coqzorla, nice, to sa mi páči

Reagovat
PhilipS

Coqzorla se chytí...

Reagovat
Mastný Chobot

Man Utd need to sign a Kroos or Modric to bring the best out of Pogba, says Paul Scholes

Reagovat
SunFells

Nejspíš by ho oba posadili.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

to je expert toto

Reagovat
Hokaido

V záloze s Kroosem a Modričem bych asi ani já nehrál špatně.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tupelo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
technecium

No ale má pravdu

Reagovat
kiwwi

Až nato ze to nepovedal no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kaze

A?

Reagovat
Kaze

Co se vam na tom nezda jako?

Reagovat
Counter

Tak není to dvakrát bystré přispění do diskuze - tohle by šlo říct o jakémkoli hráči. "Postavte ho vedle nejlepších střeďáků na světě a bude hrát zaručeně líp!" Zároveň je tu ten předpoklad, že když už se za nějakého hráče vysází sto mega, měl by být schopný hrát kvalitně i bez takovéhle podpory.

Reagovat
Kaze

Jak jsem to pochopil, tak chce hrace typologicky podobne tem dvoum, ne primo jejich kvality. Proste aby mel Pogba svobodu. Jenze tady zdejsi lide jaksi odignorovali ten neurcity clen a pochopili to tak, ze bysme meli koupit ty dva.

Reagovat
Counter

to je fakt, ale mi to přijde úsměvné i s tímhle předpokladem. Takové hráče už MU teoreticky má v Carrickovi nebo Schneiderlinovi, zrovna s Feyenoordem tu volnost docela měl. A měl takovou svobodu i v Juve?

Reagovat
Kaze

Nekoukal jsem na Juve, ale Marchisio byl vzdycky nejvic vzadu a Vidal toho odbeha za tri, takze tipuju jo. A co se tyce Schneiderlina, nevim, proc nehraje.

Reagovat
Counter

Vidal už tam loni nebyl. Schneiderlin právě proti Feyenoordu hrál, spolu s Herrerou.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PhilipS

Sestava nejelpší možná dneska. Nevím co tu píčujete

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis na hrote je to najlepšie, hej?

Reagovat
PhilipS

Když je Giroud zraněnej tak jo

Reagovat
Hokaido

A proto jste tak zoufale sháněli hroťáka.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

inak mozno to bude aw hravat fakt na tie dvojicky a so xhakom caka na ramseyho. so santim su pomali, s coqom by sa rychlo vykartovali.

Reagovat
Le Gunner

Někdo link na Arsenal, prosím?

Reagovat
Le Gunner
Reagovat
smazaný uživatel

VISITORS LIMIT IS REACHED FOR THIS MATCH fakt diky

Reagovat
PhilipS

Tohle zas bude boj. Ostatně jako každej zápas v PL. Já tu soutěž miluju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Coq božský zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za zradu s tím Stonesem?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

Theo krásna lopta

Reagovat
blaugrana

ACE na city?

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://acb90e3ad2c788e09a0ff42504e9034350e524c7

Španělskej ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

KDB

Reagovat
Taiger

Theo zatím skvělej pohyb, drive, říká se mi to těžce, ale lepší jak Ox posledně.

Reagovat
Nikikrew

Iwoooooooooooooobii

Reagovat
Counter

IWOBIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Mastný Chobot

IWOBIIIIIIIIIIIIIIII

FANTAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Edgewalker

Iwobi

Reagovat
SunFells

Aleeex

Reagovat
Taiger

Iwobi

Reagovat
Rohlíček

Iwooobiiiii

Reagovat
Taiger

A všechno to začlo u Thea, zatím je skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

de Bruyne zatím jede na POTY.

Reagovat
SunFells

Hm, zase bude Koscielny v téhle stoperské dvojici ten inteligentnější ...to dopadlo vždycky dobře

Reagovat
Mastný Chobot

ja na ihrisku niekto, kto to bossuje viac ako Coq?

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr Alexis ako Iwobi nie? Ale je to jedno,hlavne že je to goal

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď Arsík vyhráva, Wanker za zostavu .

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím. Coq sa nakoniec ukazuje ako správa voľba,ale Alexis na hrote je blbosť aj keby dal hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec Alexisuv, ne ?

Reagovat
Mastný Chobot

Livermorovo lýtko, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

City krásnej brejk.

Reagovat
Edgewalker

Monrealova strana je zase děravá jak řešeto

Reagovat
blaugrana

Iheanacho. Strasne sa mi páči.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

City neskutecnej valec

Reagovat
Le Gunner

Ach jaj.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska konecne pekne organizovane presujeme

Reagovat
Mastný Chobot

vďaka Theovi

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi je úžasný, chalan zakladá, rozbieha, zakončuje útoky a z ľavého krídla má snáď najviac kontaktov s loptou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Kedy sa má Gabriel Jesús pripojiť k City? V januári, či až v budúcej sezóne?

Reagovat
smazaný uživatel

leden

Reagovat
blaugrana

De Bruyne alá Iniesta.

Reagovat
Mervin

ale ta hra bez útočníka se mi prostě nelíbí

Reagovat
SunFells

Tu žlutou Cazorlovi zařídil Iwobi, pěkný výklus.

Reagovat
vladis271

Tuto sezonu to bude len suboj o 2. Miesto. Ale v dlhodbu nadvladu pepka neverim. Pride na psa mraz :)

Reagovat
blaugrana

Nevidím žiadny dôvod, prečo by nedokázal vládnuť dlhodobejšie. Má všetko, čo k tomu potrebuje.

Reagovat
Mastný Chobot

fú, Snoddyho levandule

Reagovat
SunFells

Ještě že ta levandule nebyla jedovatá.

Reagovat
Busby babes

Ten Kelechi je skvelej. Jedinavada je, ze hraje za spatnej manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Rashford, no.

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať je s pepem, mourinho by ho poslal na hostovačku a čau

Reagovat
Counter

Bellerínovi se ještě nepovedlo vůbec nic.

Reagovat
blaugrana

Vymeníme za Vidala. Zmena im prospeje.

Reagovat
technecium

Reagovat
SunFells

Za toho dostanete možná Chamberse.

Reagovat
blaugrana

Hmmm. Tak to by sme si moc nepomohli.

Reagovat
SunFells

Ne, to ne

Reagovat
blaugrana

Pridáme ešte Jeremyho a potom by to mohol byť deal.

Reagovat
SunFells

Je pravda, že v rezervě chybí stopeři a hrají je tam středopolaři

Reagovat
blaugrana

Stopéra kvalít Jeremyho by ste snáď neposlali do rezervy.

Reagovat
Manik...

Otamendi dnes skvělý

Reagovat
C-M@ster

Kdo to dával na tu hlavu Mahrezovi?

Reagovat
Coutinho10

Mahrez co chces vic

Reagovat
Neon

V Manchesteru to na drama nevypadá, i když tam hraje MAC:BTH (2:0)

Reagovat
Mastný Chobot

Theo, dopiči už

Reagovat
Taiger

Začneme s pochvalama a už Coq s Theem kazí.

Reagovat
Counter

WTF

Reagovat
Le Gunner

Tak červenou jsem nečekal.

Theo má dneska pasy do vápna super, ale jinak šílený.

Iwobi, Mesut, Coq, Kosc

Reagovat
smazaný uživatel

Walcotta někde k lopatě, tam bude platnější...

Reagovat
SunFells

Alexis úplně drbe na to, že by měl hrát útok, chce prostě jen míč

Reagovat
Nikikrew

Preco to ako nekopal Santi????

Reagovat
Mervin

ten přechod přes půlku byl teď teda ukázkový to bych i o berlích byl v tom vápně dřív

Reagovat
Edgewalker

Alexis Ale redka i pencle jasná.

Reagovat
SunFells

Další penalta

Reagovat
Nikikrew

tak tato bola samozrejme ze jasna

Reagovat
smazaný uživatel

proc to doprdele nekopal Santi

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mato178178

osrat take pravidla ... da im penaltu a este aj cervenu

Reagovat
Mastný Chobot

som vedel, že nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Červená je príliš nie?

Reagovat
Mervin

ani ne, když tím zabráníš brance, tak je to vždycky rudá

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to šlo rovno na brankára

Reagovat
Edgewalker

Na tom nezáleží, když to jde do prostoru brány a hráč vyrazí balon rukou = červená karta.

Reagovat
smazaný uživatel

jen je to syn smuly

Reagovat
smazaný uživatel

vedle,,,,

Reagovat
Mervin

proč to kopal Alexis?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo to nekope Santi keď je na ihirsku???!

Reagovat
Rohlíček

Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

Jakupovič zatím jeden z nejlepších gólmanů ligy. Už od začátku sezóny to neskutečně drží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preco to nekopal iwobi?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze vsechny jeho strely nekdo zblokuje

Reagovat
SunFells

Protože je palič.

Reagovat
smazaný uživatel

jen je to syn smuly

Reagovat
SunFells

Né, je to palič.

Reagovat
Counter

Takový nigerijský Cavani

Reagovat
SunFells

Snad nebude tak zle

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham

Reagovat
SunFells

Já se v těch určených exekutorech fakt už nevyznám ...to si Alexis nárokuje v nové smlouvě, že bude kopat penalty?

Reagovat
Mastný Chobot

zjavne tam chýba osobnosť, ktorá by si to v kabíne dala dokopy... nie, že by to nebolo jasné už podľa toho, čo sa dosť často deje na ihrisku. A Wenger sa na to len z diaľky pozerá.

Reagovat
Counter

Asi nemají jasně určeného hráče na penalty a kope to ten, kdo se zrovna cítí. Což se očividně míjí účinkem

Reagovat
SunFells

Loni mně přišli exekutoři dost jasní - Cazorla a za ním Giroud. Teďka je to divné

Reagovat
Counter

Už kopali Theo a Alexis, že? Snad si to vyříkají / Giroud zase začne nastupovat.

Reagovat
blaugrana

West Ham je slušne mimo. Minulé kolo totálny fail doma a teraz si ich maže na chcleba West Brom.

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi už mohol mať hetrik, to by zo mňa urobilo fantasy génia, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Si muzou s Ozilem podat ruce, pokud jde o penalty..

Reagovat
Taiger

Jakupovič za chycenou penaltu celkem poskočil ve fantě, už má 7 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

robertson velmi sikovny

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom se teď rozstřílelo na 8 kol dopředu.

Reagovat
blaugrana

De Bruyne to tam slušne passuje.

Reagovat
SunFells

West Brom jede na titul

Reagovat
C-M@ster

ISLAM ISLAM ISLAM

Reagovat
Coutinho10

Slimaaaaaaani gooooooooooooooaaaaal

Reagovat
Taiger

My se klasicky budem bát o výsledek, i když hrajem proti deseti.

Reagovat
Cobra

Chadli 1+2

Reagovat
Edgewalker

Santiho bych raději stáhnul o poločase

Reagovat
Mastný Chobot

to by si musel zlomiť nohu po ceste do šatne, aby ho Wengele vystriedal cez polčas

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

lenze stale je to dnes zatial nas naj hrac

Reagovat
Mastný Chobot

keď ignoruješ Coquelina a Iwobiho, tak asi áno

Reagovat
Nikikrew

Pozri sa ake dava Santi tazke prihravky cez obranu, resp medzi hracov to je uplna parada. Ano obaja hraju super ale pre mna je Santi zatial viac :)

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Counter

V podstatě stejné jak s Watfordem, akorát tentokrát jsme ty šance zazdili / Jakupović zazářil.

Reagovat
kiwwi

Ten prvý gól mi príde ze ide trochu na jeho triko

Reagovat
Counter

jj, taky bych řekl, ale jinak je tam dost zachraňuje.

Reagovat
SunFells

Arsenal have missed three of their last six penalties in the Premier League.

Alexis Sanchez is the only Arsenal player to take more than one PL penalty & not score one.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham, uz se nedivim te EL

Reagovat
Krausio_Real_M

Co to ten West Ham letos vyvádí?

Reagovat
smazaný uživatel

Hull zatím úplně bezzubý, v druhém poločase co nejdřív pojistit výhru

Reagovat
Hokaido

Christian with the assist to Islam. Ježiši.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
C-M@ster

Premier League spojuje

Reagovat
Mastný Chobot

Muhammada nespomenieš?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mada

Reagovat
Nikikrew

Viete mi niekto vysvetlit, preco do pici Alexis bere tu loptu do paprce a chce kopat penaltu ked jednotka je teraz SAnti ktory to kope zatial skvele? Mohlo to byt 2:0, navyse proti 10tim a koniec zapasu. Takto aj viem uverit, ze pisnke proti nam nejaku penaltu a bude to este boj, achjo , Santi sa mi brutalne paci, to iste aj Iwobi. Theo paradne pasy do 16tky ale inac aj sialene straty ktore by sa stat nemali. Ozil sa mi dnes lubi, to iste aj obrana. Skoda no, Hull celkom neskodny

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis nehrá zle, ale nemôžem tomu proste prísť na chuť, keď je on na hrote. Snáď tam dá Lucasa čo najskôr. Iwobi s Coqom sú výborní, Mesut má nejakú jesennú letargiu asi.

Reagovat
smazaný uživatel

K Iwobimu bych měl výhradu kvůli napadání. Na zelenáče ho má těžce na háku, ale jinak hraje sympaticky, i když na něm pořád nevidím nic extra, proč zrovna jeho Wenger vytáhnul z akademie

Reagovat
Mastný Chobot

ja teda vidím, okrem hernej inteligencie, citu pre prihrávku a pohybu dokáže byť stále nebezpečný, mne sa teda ako hráč hrozne páči

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

A nebojí se ani vystřelit, zkusit to 1 na 1.

Reagovat
SunFells

Hlavně má dobrou kontrolu míče a zdá se mi, že Wenger u mladých oceňuje, když neztrácí míč. I Willock se mu líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak k tomu Mesutovi. Jsem okrajově zaznamenal, že ručníkáři mají nějaký svátek, nepostí se nebo tak něco? Poslední zápasy hraje fakt strašně

Reagovat
smazaný uživatel

jj vsak xhaka kvuli tomu ani nehraje

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mělo být i bez penalty a červené 3:0 a dohrávat se to z povinnosti. Ale my se budem v 95 klepat o vedení 1:0 Jinak Bilič, kterého tu nějací šílenci chtěli za Wengera je na vyhazov

Reagovat
J0EL

Aj tak by som ho bral.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
J0EL

Wenger ma svojou tvrdohavostou neakutocne nasiera, takze kludne "hocikto".

Reagovat
Counter

Moyes?

Reagovat
J0EL

Preto som to dal uvodzoviek

Reagovat
Nikikrew

jo to chapem ale isto nie Bilic preboha

Reagovat
blaugrana

Na to, ako sa tu kritizoval Pepov štýl, že s ním by mohol ísť v Anglicku doprdele, tak si v ňom očividne fanúšikovia City libujú. Ten potlesk z tribún za konštruktívne riešenia a pod. hovorí za všetko,

Reagovat
Counter

tak kritika letěla spíš z jiných táborů, v ManCity byli nadšení od počátku.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
L.Fofik

Absolutně nechápu, že to nevzal Santi.. Ale to je fuk, hrajeme celkem dobře. Jak už bylo zmíněno, Iwobi,Coq top.. Theo to na tu penaltu cpe výborně. Nevím, mám prostě tendenci ho pořád hájit, ale dneska se mi fakt líbí. Chce míč, rozdává to.. Ano, občas zkazí, ale taky se dovede sprintem vrátit do obrany a vybojovat míč zpátky. Chtěl bych vidět Lucase a asi bych sundal Santiho, kterej sice hraje super, ale už má kartu. Místo něj Xhaka. Hlavně to pojistit na začátku druhý půle. Dneska to prostě musí být za tři body.

Reagovat
C-M@ster

Obertan dal gól za Vrbovce a zatím vedou

Reagovat
Mastný Chobot

City už 49' a my sme ešte nezačali... žeby si Santi lámal nohu v šatni?

Reagovat
diastan

To je paráda sledovat

Reagovat
SunFells

Zase De Bruyne s Iheanachem

Reagovat
Taiger

Sterling s céčkem ve fantě.

Reagovat
C-M@ster

Islam to tam sype.

Reagovat
Coutinho10

slimaaaaaaani agaaaaaina

Reagovat
Mervin

ten Santi je blbeček

Reagovat
SunFells

Islam jede bomby

Reagovat
smazaný uživatel

Dávám tomu 5 minut a Santi jde do sprch

Reagovat
Edgewalker

Jeden faul nebo nějaká poznámka k rozhodčímu a má to spočítaný.

Reagovat
SunFells

Mustafi je hustý, takový schopnější Chambers ...jít po všem jak po uzeným.

Reagovat
Mastný Chobot

a to sme si mysleli, že to bude typologicky náhrada za Pera

Reagovat
SunFells

Per je unikát. A Mustafi ve Španělsku právě taky kraloval v Interceptions, to to jeho bláznovství hádám naznačovalo.

Reagovat
Mervin

toto Iwobi ale dobře zazdil

Reagovat
Mastný Chobot

lol, existuje jasnejší faul než to, čo teraz urobil Mustafi?

Reagovat
Mervin

THEOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mastný Chobot

Theooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

WBA dáva 4-0 West Hamu. WTF.

Reagovat
vodka

dali jim i loni v FA Cupu....

Reagovat
Edgewalker

Jasný, teď se sekne stream

Reagovat
Hokaido

Chadli 2+2.

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi 1+1

Reagovat
SunFells

0+2

Reagovat
Mastný Chobot

piči

Reagovat
Hokaido

klamár

Reagovat
tony223

Bilic, Moyes, Hughes... zatim nejvetsi kandidati na vyhazov

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes ani nie podľa mňa.

Reagovat
tony223

to je spis muj osobni typ... za ty jeho debilni kecy.. vubec bych se nedivil kdyz by prohrali jeste tak ctyri z dalsich peti zapasu

Reagovat
tony223

tip

Reagovat
Hokaido

Ještě Puel.

Reagovat
Ligter

nudný kolo, až moc jednoznačný

Reagovat
diastan

Kolarov to dnes rozdává neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi POTY

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Se mi zjebal stream a naráz 0:2

Reagovat
Nikikrew

aj mne

Reagovat
L.Fofik

Nápodobně :D

Reagovat
SunFells

Asi sledujem ten samý

Reagovat
Edgewalker

ehm..navixsport?

Reagovat
SunFells

Jj, už mi to padlo úplně

Reagovat
Edgewalker

Jj, já se teď dívám na tenhle s nic moc kvalitou, ten snad vydrží http://live.robinwidget.com/static/freeplayer/401452874401310.html

Reagovat
Le Gunner

Během prvního gólu jsem si šel pro párek a během druhého padl stream. Že se na to dneska vůbec dívám.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Rohlíček

Iwobi buh

Reagovat
Counter

Iwobi zase fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

he plays on the right heplay on the left but straight in zhe myiddle hes dynamite, fio,fio,fio (a iwobimu oba zlate mice prosim)

Reagovat
smazaný uživatel

(mezera), plays, the, middle, he's*

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte jeden gól a sme priebežne druhí.

Reagovat
Taiger

Ox si už nezahraje.

Reagovat
Mervin

a má být? však je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Lord Nicklas jde na hriště. Ještě stihne hattrick.

Reagovat
Heisenberg

Iwobi

Reagovat
SunFells

West Ham klade odpor

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli. Ronaldo pre chudobných

Reagovat
Mircu5

Sterlinh

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling je užasný.

Reagovat
smazaný uživatel

A kevin taky 4 kanadský bod.

Reagovat
vladis271

alcantara disapprove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ten feghouli je ale poleno miesto aby si hodil lopt do strany kde ma volno tak ide do dvoch

Reagovat
smazaný uživatel

krása hoši

Reagovat
smazaný uživatel

KDB

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Mircu5

MC krasna kombinace a gol

Reagovat
smazaný uživatel

jak toto muze posoudit jako faul

Reagovat
diastan

KDB, Sterling naprosto boží všechny zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin měl první tři zápasy v PL (i když přímáky měl pořád dobrý) pod svoje možnosti, Raheem byl skvělej prakticky každej zápas.

Reagovat
SunFells

A to se mu tu předpovídala lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Link na WBA-WHU prosím?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

dik :) Na tie sledované zápasy si nájdem stále, ale na tento zrovna som nevedel nájsť nič

Reagovat
Mönchengladbach

Pepek s KdB si Žozého docela mažou na chleba.

Reagovat
Taiger

Coq takovej playmaker.

Reagovat
vladis271

To bolo úplne jasné, že Raheem to v sebe má a potrebuje len niekoho kto to v ňom nájde ako Rodgers. To len hlupáčikovia čo rozumia futbalu ako ja obliekaniu do ženských šatočiek mohli tvrdiť, že je to nejaký anglický kopáč alebo drevák.

Reagovat
SunFells

*To len hlupáčikovia čo rozumia futbalu ako ja, obliekaniu do ženských šatočiek, mohli tvrdiť, že je to nejaký anglický kopáč alebo drevák.

Reagovat
smazaný uživatel

fio

Reagovat
Rohlíček

Walcott

Reagovat
Mastný Chobot

wtf Theo

Reagovat
J0EL

To ma Wenger za tu priposranost

Reagovat
SunFells

Mbokani ale vychcaně

Reagovat
Edgewalker

Už jsem se lekl že nebude drama

Reagovat
smazaný uživatel

ospina>cech

Reagovat
Mastný Chobot

čo sa tam stalo? som nevidel

Reagovat
Counter

Dive

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta...

Reagovat
Counter

Ale jako nedivím se, že to pískl, Čech tam prostě vletěl bez míče.

Reagovat
SunFells

Tak teď místo Pereze uvidíme Gibbse.

Reagovat
Mervin

on je fakt debil ten Wenger...místo toho, aby ho tam poslal za stavu 2:0 se rozehrát, tak tam pošle defenzivní hráče, se kterýma to ještě posereme

Reagovat
Edgewalker

gool

Reagovat
Mastný Chobot

ALEXIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Nikikrew

Sanchezeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
Rohlíček

Sancheeeeeeeez

Reagovat
t0mmy33MCFC

toe hnup ten nolito

Reagovat
SunFells

Rudá, když tvůj tým vede 4:0? Co Nolito udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Strkal se tam s nějakým hráčem Bournemouthu a chtěl mu dát hlavičku nebo co to zkoušel.

Reagovat
SunFells

Dement

Reagovat
smazaný uživatel

Super ho fauloval, on mu vracal hlavickou do tvare.

Reagovat
Usty

Ale po Smithe, že se zachoval jako chlap a nezkoušel simulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale přišlo mi, že to začal hlavně on teda než Nolito. Ten Smith se chová jako čurák celej zápas zatím.

Reagovat
Usty

Jako jo no, taky za to ale dostal zaslouženou žlutou. Nolito to neunesl a šel taky zaslouženě ven...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Theo vs Ox, zatial vyhrava teda u mna Theo, uplne iny hrac ako minuly rocnik

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu? Vždyť je každý zápas tragický, i dnes toho zadrbal hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska u vsech tri golu hral dulezitou roli, vlastne i tu prihravku na penlatu daval on

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně u toho třetího kdy spálil tutovku tam žádnou zásluhu neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

co v te situaci jako mohl udelat lip?? prevzal mic ve strasne tezke pozici, mel minimum casu a jeste dokazal dobre vystrelit.. vzdyt byl pod tlakem toho obrance a to ani nemluvim o tom, ze snad zadny jiny hrac od nas, by se svou rychlosti rychlosti do takove pozice snad ani neodstalo

Reagovat
smazaný uživatel

Pozice byla těžká, ale dobrý útočník by si s tím poradil, Theo kdyby na to měl 10 pokusů, tak nedá ani jeden.

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

ved dnes hral uplne dobre. Straty tram boli ale dnes bol aj efektivny

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Theo hral dneska super a som za neho veľmi rád je to sympoš,ale musí takéto(aj lepšie,keďže spravil toho veľa super ale aj vela zadrbal) výkony podávať pravidelne ak má byť hráčom základnej zostavy. Stále si myslím,že Arsenal by mal priviesť ešte jedno krídlo na vyššej úrovni,pretože ak Thea/Oxa porovnáte s Alexisom to je brutálny rozdiel. Draxler/Mahrez/Griezzu(dobre to asi nie ) ?

Reagovat
TaylorAFC

Tunu toho spálí, ale ty goly a asistence sbírá, takže zatim určitě Theo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

Rozhodně, Ox je chudák úplně mimo, zatímco Theo se chvílema aspoň snaží a spousta věcí mu už vyšla.

Reagovat
lucius6

Podle mě to neudělal ani schválně, to spíš vypadá, že jak na sebe naráželi hlavama, tak Nolito do toho prostě dával sílu, ale pak mu ta hlava sjela a vypadalo to, že mu chce dát hlacičku, ale červenou měli dostat oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to nebude znamenat další zápasy Navase v základu...

Reagovat
lucius6

Mohla by to být šance pro Saného, ale zas neni jisté, že to bude znamenat nějaký trest pro Nolita, aspoň teda doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska fio u vsech 3 golu

Reagovat
blaugrana

Ešte som zvedavý, koľko vysokých víťazstiev si City pripíše. Lebo aj to sa tu riešilo. Že v PL žiadne chaotické výsledky nehrozia.

Reagovat
Ligter

inu až zas natolik těžký los neměli, ale je fakt, že to jen a pouze tím nejde znehodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Bournemouthu nakladá každý.

Reagovat
smazaný uživatel

alexiiiiiiiiis, henderson place v rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, Xhakaaaaaa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Le Gunner

TAK TO MĚ POSEEEEEEER!

Reagovat
SunFells

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Mastný Chobot

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Xhaka

Reagovat
SunFells

Ty krávo, jak natáhl

Reagovat
smazaný uživatel

XHAKA

Reagovat
Rohlíček

Xhakaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
SunFells

Tohle od Kantého neuvidíte

Reagovat
Counter

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

GRANIT

Reagovat
Taiger

Xhakaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Arséne je nasranej že někdo vystřelil z dálky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

už si nekopne

Reagovat
SunFells

Tak teďka po něm fanoušci budou víc hučet, ať dá Xhaku do základu

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže teda Wenger pravidelně naslouchá hučení fanoušků

Reagovat
SunFells

Vnímá je.

Reagovat
Mada

Reagovat
mr.Silver

A ted mu to Wenger v kabine zakaze ale bozi gol

Reagovat
Hachim Mastour

Henderson môže ísť dopiče.

Reagovat
C-M@ster

Ani ne.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Co zkousis, Hendersonuv byl daleko lepsi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak už golman přemýšlel, co má večer koupit v sámošce.

Reagovat
icka

Reagovat
Nikikrew

Sa aj cudujem ze sme dali gol nie iba zo 16tky

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Le Gunner

Sakra...

Reagovat
Counter

To je můj trademark, musíš přijít s něčím vlastním

Reagovat
Le Gunner

Ale když já...

Reagovat
Le Gunner

No, žádný válec to nebyl, ale relativně suché triko.

Reagovat
smazaný uživatel

To má anglická kopaná takové fanouškovské zastoupení?

Reagovat
Edgewalker

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Nolito teraz fakt preukazal,ze je stupid. Comu sa ako cudoval????

Reagovat
L.Fofik

Někdo záznam toho gólu od Granita? Nebo gif? Fakt to bylo lepší než ten Henderson?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo.

Reagovat
L.Fofik

Já si říkám... To by totiž muselo byt extremně výstavní.. Já si myslím, že Hendův gól bude v top 5 gólů roku v PL. Neskutečná bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhakovi tam všetci ustupovali, 10 metrov si to rovnal na tú strelu. Hendo v úplnej inej pozícii aj situácii, navyše to kopol ešte krajšie.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

bolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl krásný, ale Henderson o chlup lepší.

Reagovat
L.Fofik

Souhlasím.. Ten Hendeho zapadl ještě víc do šibenice. Každopádně tohle je to, co jsem chtěl v AFC vidět. Konečně někdo, kdo to vypustí z dálky.. Asi mu to ještě Wengele nestihl zatrhnout

Reagovat
smazaný uživatel

To mi hrozně chybí v naší hře, vůbec se nepokouší střílet ani ze střední vzdálenosti, díky Bohu za takovéhle vyjímky.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Counter

Střely ze střední vzdálenosti mají malou šanci na úspěch, taktika střílet až z šestnáctky (zkrátka co nejblíž bráně) je správná. Samozřejmě že řízci jako Xhaka můžou být v únosné míře akceptovatelná výjimka, ale když vidíš Townsenda nebo Coutinha, kolik milionů akcí tím svým neustálým zakončováním zdálky zadrbou, tak to fakt není ta správná cesta.

Reagovat
Rssa

Coutinho naopak by mel strilet vice, protoze pokazde z toho vyjde nejaky wonder goal. A je to neco, co do hry proste patri, dalsi z moznosti jak odemknout obranu.

Reagovat
Counter

Eh, tak to vůbec. Musí se naučit, kdy je vhodné střílet, a kdy ne. Koukni se na jeho statistiky, to je úplná šílenost, co předvádí.

Reagovat
fenixLFC

spomen si na zapas proti burnley. to som mal sto chuti ho zabit ako to furt metal na rovnake miesto. pokial si pamatam skusal to 9-krat a nebolo z toho fakt nic

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

nebol

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Zaschronovi jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ja by som neuznal, ale dobre pre zápas :)

Reagovat
Mastný Chobot

neuznal, lebo Stekelenburg nevie chytiť loptu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, problém bol v tom, že bol faulovaný.

Reagovat
Mastný Chobot

prvotný problém bol v tom, že do toho išiel jak mamlas

Reagovat
smazaný uživatel

V tom sa zhodneme.

Reagovat
Counter

No nevím, podle mě do toho šel normálně a Negredo ho prostě fauloval. Co měl udělat jinak, schválně to boxovat, protože by ho Negredo mohl faulovat?

Reagovat
Mastný Chobot

pozri sa, v akej pozícii mal ruky, keď išiel do výskoku a keď chytal ruky - nie nad sebou, ale pred sebou

Reagovat
Counter

Byl to jednoduchý centr, který prostě sbalil do rukavic. Že do něj last minute naběhl Negredo a jednoznačně ho fauloval nejde brát jako něco, co se má vyčítat Stekelenburgovi. Je to především chyba Masona a pomezního. Jasné, může se chovat agresivněji (a možná teď taky bude), ale jako brankář s míčem v rukou má být podle pravidel chráněný.

Takhle to přesně zní v pravidlech:

A goalkeeper is considered to be in control of the ball when:

• the ball is between the hands or between the hand and any surface (e.g. ground, own body) or by touching it with any part of the hands or arms except if the ball rebounds accidentally from the goalkeeper or the goalkeeper has made a save

• holding the ball in the outstretched open hand

• bouncing it on the ground or throwing it in the air

A goalkeeper cannot be challenged by an opponent when in control of the ball with the hands.

http://www.awesomescreenshot.com/image/1602574/e3697655b541289524f925c491bd5c5f

Stekelenburg zcela prokazatelně ten míč v rukavicích držel → dle pravidel už jakýkoli Negredův následný čin byl provinění proti pravidlům.

Reagovat
Usty

Hmm, já myslím, že v malým vápně tohle byl faul, Negredo se vůbec nedotkl míče.

Reagovat
Zaschrona

Naprosto jasny faul, Negredo se balonu ani nedotkl... Stekelenburg ale do tohohle musi jit mnohem silneji, vyboxovat, cokoliv, velka chyba...

Reagovat
niflheim

Čekal jsem silnější reakci

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth

Reagovat
niflheim

Save me, Barry!

Reagovat
Zaschrona

BARRYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Usty

Barryyy

Reagovat
fantomas

Hehe, při tý přehnaný ochraně brankářů je fakt směšný rozhodnutí tohleto uznat.

Reagovat
Usty

Ani jeden gól asi neměl platit no

Reagovat
Mastný Chobot

ten Williamsov šlapák by som pískal skôr ako Negredov súboj teda

Reagovat
Zaschrona

so provedl? spadl mi stream

Reagovat
Mastný Chobot

však išiel tam šlapákom do Valdésa, z čoho vyústil Barryho gól

Reagovat
fantomas

Ale nakonec uplně minul. Mně to taky zprvu smrdělo, ale poslední záběr přímo zpoza zad Williamse vypadal nevinně. Negredův prohřešek určitě výraznější.

Reagovat
Counter

To je jedno, že minul, i takový pokus je provinění proti pravidlům.

Reagovat
fantomas

Proč? Tak vysoko, aby to byla nebezpečná hra vysokou nohou, to snad nebylo.

Reagovat
Counter

I kdyby (tu nohu měl podle mě dost vysoko - http://www.awesomescreenshot.com/image/1602584/9051591ffb34e211727cb2b1c64974e9 ), tak to nejde považovat za šlapák?

Reagovat
Zaschrona

jo tak... musim na to mrknout znova v opakovacce, nejak jsem to uplne minul

Reagovat
J0EL

Wenger pls

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Williams je hrozny kokot

Reagovat
Mastný Chobot

to sú jatky

Reagovat
Zaschrona

60 graaaaand krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Saemus je super ako vždy . Boro vyrovnať

Reagovat
Usty

ako vždy? spíš mi přijde, že konečně předvedl něco takovýho po delší době

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho rád... A nepodarenú sezónu pod falošníkom neberiem do úvahy, to bol tragéd...

Reagovat
Usty

svou průlomovou sezónu odehrál taky pod ním, ale už tě nechám

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

a vlastne nehrával už aj pod Moyesom? Minimálne sa striedal s Hibbertom, už vtedy bol dobrý a stal som sa jeho obdivovateľom...

Reagovat
Zaschrona

Hral, posledni sezonu pod Moyesem uz byl pravy bek jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neviem, na čo sa tu Usty hrá.

Reagovat
Zaschrona

Zas ma pravdu Usty v tom, ze jeho zatim nejlepsi sezona byla ta prvni pod Martinezem...

Reagovat
smazaný uživatel

ale prelomová nebola...

Reagovat
Usty

samozřejmě byla, protože právě v ní byl nejlepší pravej bek v lize. předtím to byl jen nadějnej ofenzivní bek

Reagovat
smazaný uživatel

To mozno pre teba, ale z mojho pohladu je prelomova vtedy, ked sa naplno usadi v zakladnej zostave. Kazdopadne je tato debata o nicom, preroze pre mna bol vzdy 'super'

Reagovat
Busby babes

hadat se s Ol!verem, to ani ja nedelam.

Reagovat
Zaschrona

vloni byl bidny nebo zraneny, pres leto taky

Reagovat
smazaný uživatel

a všetko to začalo neregulerným gólom

Reagovat
Zaschrona

melo byt 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi 2.0, pls

Reagovat
kiwwi

Ze ty nemáš v sebe ani kúska sudnosti ešte niekoho súdiť /vysmievať sa/hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Sm0ker

Ty máš co komu říkat něco o soudnosti

Reagovat
icka

Reagovat
Zaschrona

Valdes slabota, ale nemel to lehky... tak jako tak hezky premierovy gol

Reagovat
Zaschrona

Byl to faul, gol platit nemel, ale fakt do toho Stekelenburg sel hrozne. Ale ten vyrovnavaci gol celkem jasna kompenzace, uplne tak jasny faul to nebyl, ale zrejme to taky platit nemelo.

Kazdopadne super reakce po obdrzenem golu, uplne jina mentalni pohoda nez jeste par mesicu zpatky. A nejlepsi zase Gana, bozi nakup.

Reagovat
Zaschrona

Ale celkove teda od nas docela bida, vest s timhle 3-1 je docela pozitivni zjisteni smerem do druhe pule, mame na lepsi vykon.

Reagovat
Ligter

Co Bolasie?

Reagovat
Zaschrona

Zatim spokojenost, splnuje ocekavani, jen ho snad nauci Koeman lepe strilet.

Reagovat
smazaný uživatel

to on se nikdy nenaučí.. ma nějaký wonder střely

Reagovat
Hokaido

Tečoval to Lukaku vůbec? Mám Bolasieho ve fantě a potřebuju kurva nějaké body.

Reagovat
Zaschrona

Zrejme jemne tecoval, takze jen acko.

Reagovat
smazaný uživatel

nevymýšľaj... ja ho mám jak Cčko a zase mi spravi 3/4 z celkového počtu bodov...

Reagovat
Zaschrona

Hmm, snad to neni nic zasadnejsiho. Ale aspon taky moznost pro Valenciu neco predvest.

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER DEN!!! City 4:0, Lipsko 4:0

Reagovat
Zaschrona

Takhle by to slo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj som si myslel že Barry da gol, dal ho tusim aj pred nedávnom ked mal narodky :-) každopádne Toffees

Reagovat
Makiii

Dneska neni o cem, musime se zpet vratit na viteznou vlnu! Na Watford se nam dari, takze to musime prokazat.

DDG – Valencia, Bailly, Smalling, Shaw – Carrick, Pogba – Rashford, Rooney, Memphis – Ibra

Blind, Martial, Herrera, Mata, Fellaini, Schneiderlin

Martial uz si opravdu musi odpocnout a zaroven na druhou stranu Memphis si konecne zaslouzi sanci od zacatku v Holandsku to tam dobre ozivil, snazil se, jezdil dozadu a byl aktivni, jak jinak si ma rict o sanci, kdyz nedostava minuty. Taky bych i rad konecne videl Carricka, kterej by to mohl ulehcit Pogbovi skrz rozehravku a Paul by si mohl ruzne behat,… ale pokud ne on, tak snad Herrera, kterej posledni zapasy hraje opravdu dobre.

0:2

Reagovat
Makiii

Ted jsem cetl, ze Bailly neni v nominaci, tak je to jasny Blind in.

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly je v nominaci na zapas. Odscestoval s tymem

Reagovat
Makiii

Uz to ctu taky, jinde ho asi nechtene vynechali...

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

mohl se vrátit do evertonu jako král, skončí jako krysa a vlastně si ani nic jiného nezaslouží za ty dvě žádosti)) SAF by ho už dávno vykopal, to, že má lepší vztahy s Beckhamem hovoří za vše

Reagovat
vodka

to je to, co sis z toho článku vzal?

Reagovat
smazaný uživatel

tak lepší už to fakt nebude, nemám problém, kdyby seděl, ale je třeba si přiznat, že na jeho úkor trpí celý systém, hrajeme fakt prehistorický fotbal

Reagovat
Busby babes

cetl jsi ten clanek?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, že už lepší nebude a také to byl SAFův miláček, také není tajemstvím, že kdyby SAF vydržel ještě sezónu, tak Rooney letí, čím si asi takhle pohoršil pozici?

Reagovat
Busby babes

to by me fakt zajimalo, jak si na tohle prisel.

Reagovat
smazaný uživatel

co přesně myslíš?

Reagovat
Busby babes

Ze by Rooney letel, kdyby SAF pokracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

v knize SAF kritizoval chování shreka, jeho fyzičku, přípravu apod., ve chvíli, kdy požádal, že chce odejít, tak ho přestal stavět a střídal často, Rooney tvrdí, že chtěl odejít kvůli SAFovi, že ho stavěl mimo pozici a špatné chování.. SAF se domnívá, že chtěl více peněz

každopádně tam bylo jak při první žádosti to vůbec nechápal a udělali pro něj vše, u druhé žádosti už na něj sral :)

Reagovat
kiwwi

ja si to trebars tiez myslim...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

zajimave. I docela trefne s tou kritikou. Obcas je to fakt prehnane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Ted je prave otazka, do jake miry za to muze fakt, ze naskocil do velkeho fotbalu tak brzo, a do jake miry za to muze jeho ne zrovna prikladna zivotosprava

Podle me si za to proste ve velke mire muze sam no, protoze jeho vykony maji sestupnou tendenci uz naky ten patek, a to proste u opravdu top hracu (kterym Rooney kdysi bezpochyby byl) proste tak brzo nevidas. A ikdy ne kazdy supertalent hraje takhle hodne zapasu treba uz od tech 16, tak od tech 18 uz je to uplne normalni, a neverim, ze ty 2 roky hrajou zase tak extra zasadni roli.

Ona proste neni nahoda, ze byl Giggs schopny hrat tak dlouho, kolem 30 mel taky caste problemy se zranenima a fyzicky to nebylo ono, ale razantne zmenil pristup a najednou si prodlouzil sezonu o 10 let. To si proste u Rooneyho neumim predstavit

Reagovat
Busby babes

Tohle se da hrozne spatne porovnat, Wazza je uplne jinej somatotyp, jinej hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF v knize právě hodně kritizoval rooneyho přípravu + už od 16ti hraje hodně dynamickým stylem, ale odešel teda mnohem dříve než se čekalo...

Reagovat
Dawon

To sice jo, ale podle me se proste o sebe nestara tak, jak by mozna bylo zapotrebi.

A prave tim v jakem je oproti prumernemu hraci mnohem vetsimu zapravu by se o sebe mel starat o to vic.

Reagovat
smazaný uživatel

a třeba jak Rooney porušuje tu životosprávu? já teda neberu za porušení věci, že támhle synovi sní bonbóny..

ono tomuhle dost pomahá ten jeho obličej a image hospodskýho povaleče

Reagovat
Dawon

Tak je o nem celkem zname, ze se po sezone zrovna extra nehlida s jidlem a pitim a vetsinou mu trva mnohem dyl nez ostatnim, nez se dostane do nejake zapasove kondice

Reagovat
vodka

na to právě moc důkazů není...

Reagovat
smazaný uživatel

a co SAFova kniha?

Reagovat
smazaný uživatel

co se v ní btw o Rooneym píše?

Reagovat
vodka

Giggs nikdy neměl tolik takových zranění, co Rooney. Zároveň nehrál tak fyzicky náročným stylem, nepotřeobval tolik síly, co Rooney měl.

Reagovat
Counter

V podstatě Taylor neřekl nic nového, akorát to hlavně konečně někdo řekl nahlas (a jak už je pro Guardian obvyklé, v mimořádně kvalitním článku). Nevím, proč se okolo roneie pořád tak chodí po špičkách, že ani Allardyce mu nemůže říct, kde se má na hřišti pohybovat...

Reagovat
vladis271

Guardian

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

vysněná sestava dnes

DDG

Tony - Bailly - Mike - Shaw

Carrick - Herrera - Pogba

Rashford - Ibra - Young

reálná sestava bude nějaká sračka... Real, Barca nebo Bayern by po takové ostudě nasázeli 5 gólu a vrátili se na vítěznou vlnu... jožko dnes ubetonuje 1:0 ze standardky, kterouo dá Fellaini

Reagovat
Busby babes

uff, jsem rad, ze se na to uz nemusim divat, kdyz uz vim, jak to dopadne...

Reagovat
iamek

Reagovat
blaugrana

Victora ta PL totálne zničila. Ale stále patrí do top 3.

Reagovat
Miguel19

Podle mě nejlepší brankář a světě. Spolu se Stegenem samozřejmě.

Reagovat
blaugrana

Stegen, Masip, Valdes

Reagovat
Mastný Chobot

top 3 v Middlesbrough?

Reagovat
blaugrana

Boro mu môže ruky nohy bozkávať, že si taký velikán vybral práve ich.

Reagovat
smazaný uživatel

No vybral... Spíš byli jediní, kdo o něj projevil zájem.

Reagovat
blaugrana

To písali média, lebo vedeli, že Victorove meno predáva. Realita bola však taká, že odmietol množstvo veľkoklubov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Co na tohle říct

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Shaw - Fellaini, Pogba - Rashford, Rooney, Martial - Ibrahimovic

Reagovat
Busby babes

Vitezna.

Reagovat
Mastný Chobot

Rashford - Martial

Reagovat
smazaný uživatel

také fajnová, jen je škoda Pogby v dvojbloku, on by pořád chtěl útočit, v záloze je utopený a Herrera se docela rozehrál a šanci by si zasloužil

Reagovat
Busby babes

Takze zpatku 4-2-3-1. Martial a Rash na kridlech, Mike a Bailly a big Fella v zaloze.

Reagovat
Busby babes

Hm, tak prej 4-3-3 a Wazza v zaloze.

Reagovat
kiwwi

uz som siel nadavat na Mourinha ze sa nevie poucit, ale toto by bolo riesenie (aj ked by som tam namiesto Rooneyho videl radsej Carrasa)

Reagovat
Swarley

Pěkná sestavicka

Reagovat
kiwwi

inac my mame super hracov do 4-3-3 - Marial a Rashford ako utocnici ktori vedia rovnocenne zahrat kridlo, to je proste ideal do tej utocnej trojky, stredakov mame tiez dost a roznorodych, staci si vybrat podla supera, mame rychlych krajnych bekov - proste nehrat 4-3-3 je sialenost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máte uplně všechno a hrajete hovno

Reagovat
smazaný uživatel

máme nejlepšího trenéra

Reagovat
kiwwi

3 výhry zo 4 zápasov sú hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

jasný no.. já teda viděl jen ten proti City. nicméně už jen fakt, že zápasy rozhoduje převážně Zlatan o nějakým kolotoči moc nesvědčí.

*btw: Loni City první 4 zápasy totální válec a hned tu byly řeči o jasným titulu a ejhle..

Reagovat
vodka

herně ano

Reagovat
kiwwi

Vôbec... Herne to bolo zle len proti Feyenoordu a prvý polčas proti City... Ináč spokojnosť

Reagovat
vodka

já ne, bylo to tažené jednotlivcama, Shawem, Tonym na druhé straně, Ibrou vepředu.

Reagovat
kiwwi

A Fellom v strede, Blindom a Baillym v obrane, Pogba tiež dobre výkony... Atd

Reagovat
vodka

zajímavé, že přes všechny ty super výkony to stejně nepůsobilo v ani jednom zápase nějak dominantně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

To už je o tom co čakáš... Mourinhov futbal nikdy nebol o nejakej hernej dominancii s loptou na nohe, keď si čakal ze budeme hrať jak pod Pepkom tak potom chápem tvoje sklamanie

Reagovat
vodka

a hlavně teda bych vzal v potaz aj kvalitu soupeřů, Hull, Bournemouth, Saints....

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne ale fakt.. co tomu týmu chybí? to by mohl z fleku být jeden z nejlegendárnějších týmů historie. ten hráčský materiál tam je neuvěřitelný. Rooneyho soudím hlavně dle jména, pověsti a Swarloše..

Reagovat
Busby babes

Tak misto Wazzy tam muze byt Miky

Reagovat
smazaný uživatel

Miky je podle mě slepej článek, kterýmu se povedla jen ta poslední sezona, kde byl teda ale fakt úžasnej a dost možná nejlepším hráčem BL..

I tak si ale myslím, že zrovna jeho odchodem BVB vydělalo a neumím si moc představit, že bude pár let patřit k základním pilířům hry MU. a za tu cenu to prostě nemůže bejt žolík pro lavičku.

Reagovat
blaugrana

to by mohl z fleku být jeden z nejlegendárnějších týmů historie

To ako fakt myslíš vážne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, že tomu chybí něco "málo" (v úvozovkách radši) jako sehranost, "nějakej" týmovej duch a tak.. ale prostě podívej se na ty jména a to tam byl ještě Angel..

Bránkář - top3

Obrana - ambiciózní, mladá, ale prostě ten potenciál tam je velkej a to se na to snažím dívat i bez možnýho hypeu co se týče celé PL (viz třeba Shaw jako světovej top bek apodobně)

Záloha - Pogba, Schweini (ať odejde nebo ne, pořád tam zatím je), Mata, Carrick, Herrera...

Útok - Zlatan, Rooney! rakety Martial, Rashford se taky jeví skvěle. Depay, Miky...

a ten tým je navíc dostatečně širokej.. já nechápu.. tohle je prostě neskutečně našlapaný.. tady musí být ambice suverenně ty největší

Reagovat
iamek

Pokud to dneska bude 4-3-3, tak jsem kurva zvedavej. Hlavne na Pogbu.

Reagovat
smazaný uživatel

náznak kritiky mourka?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Middlesbrough failed to direct a single shot on target in the game but still scored.

Pěkný.

Reagovat
nani92

tiket proti nám podaný, takže víťazstvo je jasné

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

poprosil bychhodnou dusi o stream na united?

Reagovat
smazaný uživatel

dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford super v základu... chudák Herrera, už si zasloužil šanci :)

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw je ultraskvelý.

Reagovat
Ligter

Shaw krásně, to úplně miluju takovýhle vypíchnutí

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý stream na mancs?

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw skvěle

Jinak to, že Mou řekl Fellainimu, aby jen bojoval a když dosten balon, tak ho odevzdal prvnímu hráči, je pro jeho hru fakt neuvěřitelně důležitý a je na tom hřišti, tak nějak snesitelnější...

Reagovat
smazaný uživatel

úplně random čárky ..

Reagovat
Ligter

takhle nějak jsem psal slohovky na střední

Reagovat
smazaný uživatel

mám na půl otevřený okno a napůl fotbal.. psaní poslepu a bez hlubšího přemýšlení = výsledek výše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ještě to říct Pogbovi, ať to dává dřív od nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Valenciova klicka napravou nohu, to by precetli uz i kluci tady v okrese

Reagovat
Swarley

Shaw to tam teď zkušeně kontroloval

Reagovat
SunFells

Ten to předpověděl a zbytečně neriskoval roh

Reagovat
Ligter

obrana ve stylu ''doufám, že tam nikdo není, nechce se mi skákat''

Reagovat
Swarley

to jsem dělával taky a pak už jsem celou kariéru byl při obranných standardkách na půlce

Reagovat
Ligter

když člověk neví, tak ať jde od toho raději co nejdál to jde

Reagovat
Swarley

hlavně pak velká šance na gól z brejku, bylo to promyšlený

Reagovat
SunFells

Škodááá

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, Watford, ale MU nejakí nezvládajkovia

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba hrá dosť pod svoje možnosti, ale ako súper som za to rád.

Reagovat
vodka

zase dominance

Reagovat
Swarley

omfg, do prdele tak si zavolejte, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba na linku bezpečí.

Reagovat
kiwwi

Smalling s Davidom jak v pripravke

Reagovat
smazaný uživatel

Bravovinka

Reagovat
SunFells

Si děláš prdel

Reagovat
smazaný uživatel

bože to je tak odporný fotbal, tlačí nás Watford a jediná taktika je nakopávat na Ibru

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Ighalo. top stopér

Reagovat
Swarley

to je primárně chyba DDG, nebylo o tom, že by Smalling uhýbal špatně, ale on se naopak jednoznačně chystal ten balon odehrát...a to může znamenat jediný, že si prostě DDG pořádně nezařval...

Reagovat
bbbauch

Ja nechapu, jak muzes mit chut se mu snazit neco vysvetlit, kdyz se chova jak mamlas

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper? Tohle jde snad na hlavu DDG....

Reagovat
bbbauch

Reagovat
blaugrana

Watford.

Reagovat
Mastný Chobot

piči, Ighalooo

Reagovat
Ligter

Ighalo jak Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

omfg ........

Reagovat
Swarley

všechno taaaaaak zbytečně složitý, to je učí Pogba nebo co?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

twl Ighalo

Reagovat
fenixLFC

ighalo, ty si strasne kopyto

Reagovat
Manik...

To je střelec ... To bych ho asi hned vystřídal

Reagovat
Hokaido

Já fakt nechápu, proč to Fellainimu nikdo nepíská. Pomezní to má 4 metry od sebe a zase nic... Každej zápas má těch faulů mraky.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

shrek se klasicky dotkl jednou míče, nestíhá ani do útoku ani dozadu to je jak Real, koupíte bomba hráče za 110m a pak ho staví na pozici, kde hraje tragicky

Reagovat
Counter

Ighalo ach boha

Reagovat
Mastný Chobot

nie je možné, že si Pogba s Fellainim prehodili telá?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Freaky Sunday.

Reagovat
nani92

myslíš, že sa to dá?

Reagovat
Mastný Chobot

keď ti vedia z penisu vytvarovať vagínu, tak prečo nie, však je to skoro podobné

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Watford to dneska da hraji dobre utd je v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

krasa strida nadheru, snad ukopeme aspon top 4

Reagovat
SunFells

Hezky De Gea, dobře se protáhl.

Reagovat
Mastný Chobot

piči, to musíte premieňať

Reagovat
10

Progres United je vzhledem k investicím značnej

Reagovat
J0EL

kiwwi je spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to mě nepřekvapuje

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Ono je to vtipné hlavně v porovnání s Guardiolou. Ale tak Mourinho byl vždycky známý tím, že největší úspěch slaví až během své druhé sezony.

Reagovat
nani92

apsoň majú ľudia rok o čom rozprávať

Reagovat
10

Jen jestli se v nejbližší době druhý sezony někde dočká

Reagovat
vodka

mourinho si to zase vodí...

Reagovat
fenixLFC

ighalo je strasny traged tento kalendarny rok.....

Reagovat
SunFells

Proti Arsenalu měl krásné sólíčko ...ale to bylo tak vše

Reagovat
pingla

pritom minuly rok mel fantasticky podzim...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten priebeh ma už ani nejak neprekvapuje.

Reagovat
Grahf

Tam nefunguje vôbec nič, každý hraje sám za seba

Reagovat
SunFells

Ighalo to dneska řeší fantasticky

Reagovat
Swarley

bože Wazzo, to už by bylo lehčí někoho obhajovat při podezření z vraždy, kdy ho chytili na místě činu se samopalem...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, Rooney je fakt.. hodně nedobrej...

Reagovat
vodka

zatím lepší než Pogba dneska

Reagovat
Swarley

to je taky pravda no, ale že by to byla extra pochvala

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec.. Pogba si to aspoň odbrání a je platnej dozadu.. Rooney nemá absolutně žádnej vliv na hru.. To je jako bychom hráli v 10...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

když člověk vezme ještě v potaz to, jak hrál poslední zápasy Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
Swarley

to se ale dává Zlatane...každopádně tohle je jasnej recept, proč se s tím tak sereme, ze středu rychle do křídla a sypat to na Ibru...

Reagovat
SunFells

Měl to celkem na dlouhou nohu, nebyl to úplný Cavani.

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

však Zlatan taky není Cavani, tohle bych věřil, že dá ale jako určitě to není vražda jak u Ighala...

Reagovat
SunFells
Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Reagovat
Ligter

to je ten vzadu?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec... skoro na to nedosáhnul..

Reagovat
Swarley

tak je to bůh nebo není?

Reagovat
smazaný uživatel

zlatan byl zfaulovaný a na půlce to dobíhal, rooney který měl 25m výhodu ani nedoklusal do vápna

Reagovat
Ligter

je jako fakt nutné hrát takhle špatně? mně to přijde nějak mimo fyzikální zákony úplně

Reagovat
Tomekcz

lempl tohle nedat

Reagovat
smazaný uživatel

šrek dá přihrávku Rashfordovi do brejku a vyklusává k bráně, uvědomuje si ten špekoun, že hraje podhrota a měl by tam jít spritem jak Ronaldo? tam zase není na koho přihrát do vápna

Reagovat
Mastný Chobot

Capoue ako ofenzívny CM pre chudobných sa mi dosť pozdáva

Reagovat
blaugrana

On bol skvelý vo FRA, bol oňho obrovský záujem, ale nakoniec to nejak nedopadlo. Chcel som ho do Barcy.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som ho chcel do Arsenalu, ale ako DM, v Toulouse bol strašne zviera, no, potom vyhorel v Tottenhame a teraz sa chytá vo Watforde, akurát o trošku vyššie. Každopádne, zaujímavý hráč.

Reagovat
blaugrana

Ja tiež. Ako alternáciu za Busa.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver To bola gólová akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Má k dispozícií perfektný káder. Napriek tomu nevidieť žiadnu dominanciu nad súperom. Ako to vravel na jeho prvej tlačovke ? Že philosophy of winning. Tak ja mám asi radšej tú Van Gaalovu.

A samozrejme Guardiola > Mourinho

Reagovat
Ligter

uuu, do hajzlu, to muselo bolet při kocovině člověk s těmi hráči musí soucítit ještě tak nějak víc

Reagovat
Tomekcz

tohle udelat felainy tak dostane redku

Reagovat
I am Mancunian

martial dohral

Reagovat
smazaný uživatel

jednosezonní hvězdička

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

ok

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

5 - West Ham have managed just five headers on target this season, all by Michail Antonio and all of them resulted in goals. Bubbly.

Hm, Giroud má konkurenci

Reagovat
Mastný Chobot

tak keď ti centruje Payet, to by bol aj Cazorla hlavičková obluda

Reagovat
Counter

Viděls ten Payetův přímák včera? Šílenost, jak to takhle v kuse trefuje.

Reagovat
Hokaido

Však včera byl záběr na Pulise, jak slintal.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbaaa

Reagovat
Swarley

wow, Pogbič a už to mohlo být

ale to prostě ono, proč to komplikovat pořád, práskni do toho a je to...

Reagovat
SunFells

Wazza to zkusil

Reagovat
Swarley

to trefil toho před sebou, ne?

Reagovat
SunFells

Mně to nepřišlo jako tečované, ale nevím.

Reagovat
Swarley

pak je to smutný, ale tak může být

Reagovat
Ligter
Reagovat
Counter

Však Pogba do toho práská desetkrát za zápas, úspěšnost někde mezi nulou a jedničkou.

Reagovat
10

Nejpovedenější střela Pogby za poslední rok a půl

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
J0EL

Do stredu brany, akurat Gomez stal ako curak medzi 5tkou a 11tkou...

Reagovat
bbbauch

Ooou skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbič . našťastie to nepadlo

Reagovat
smazaný uživatel

šrek

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
J0EL

Capueeeeeeeeed

Reagovat
Swarley

jako tohle nebyl faul?

Reagovat
Counter

Dle mého byl, nejdřív do Martiala vjel a teprv pak sebral i míč.

Aspoň se má Mou na co vymlouvat.

Reagovat
Counter

Capoueeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul.

Reagovat
Miguel19

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ak toto nebol faul Oliver

Reagovat
Nikikrew

nebol

Reagovat
nani92

Martial piči odkopnem a je to

Reagovat
vodka

toto byl jasný faul ale...

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej balon... chyba Martiala...

Reagovat
Swarley

balon je jedna věc, ale tohle bral jasně i s nohama, jednoznačně faul

Reagovat
smazaný uživatel

šel do toho narozdíl od Martiala tvrdě.. fakt mi to nepřišlo jako faul.. skoro bych řekl, že to vypadá o něco hůř než to ve skutečnosti bylo z toho důvodu, že si to Martial blbě pokryl.

Ale teda nechápu, co se teď Martialovi stalo... Pokud mu bylo špatně, tak měl střídat hned...

Reagovat
SunFells

Hezky pěkně, volalo to po gólu

Reagovat
bbbauch

Nedas...

Reagovat
liquicitizen

Capoue si ide túto sezónu

Reagovat
Mastný Chobot

olé, toto bude dobré fanta kolo KdB kapitán, Iwobi, Capoue, Antonio...

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno spatne a jeste faul

Reagovat
smazaný uživatel

Martial dohral a šrek krásně dobíhal svého hráče

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaaaaal Capoooouuuuuee jo..jeste, ze jsem ho konecne koupil do fanty

Reagovat
SunFells

Good tackle

Reagovat
Mastný Chobot

Savage, že?

Reagovat
SunFells

Na BT a huhňá jak on, tak asi jo

Reagovat
WienArsch

Jak sejmu Martiala

Reagovat
lofin9

čo myslíte, vyhrá dnes CP nad tragickým Stoke?

Reagovat
vitasrp

Na Martiala faul, ale jinak zasloužený vedení.

Reagovat
Counter

Reagovat
stiflerovamama

aaa Capoue zase na lavicke

Reagovat
Manik...

Jasný faul

Reagovat
smazaný uživatel

Je čas začať dávať tipy kedy sa s Joseho stane The Fired One?

Reagovat
Dawon

Me fascinuje jak se ve fotbale totalne ignorujou zraneni hlavy, podle mel Martial jasne stridat s podezrenim na otres mozku

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vodka

dneska tam ale vysloveně chybí Carrick

Reagovat
PP

Hmm, vzal ho i s nohama, nicméně Mourinhův ksicht - k nezaplacení..

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt v prdeli. Každý týden nechávám Capoueho ve fantě pravidelně na lávce v domnění, že prostě už v tý šílený jízdě nebude pokračovat. A on každý týden sbírá a sbírá body.

Reagovat
Counter

Já si ho asi do té fanty dám s takovou, to už není možné.

Reagovat
Tomekcz

jak tohle muze pustit wtf

Reagovat
Nikikrew

Watford!

Reagovat
SunFells

Hej ale dotkl se míče první ...pro mě by se to ale furt mělo pískat.

Reagovat
Usty

Ti borci na BT tam sjíždí v přímým přenose crack, nebo co?

Reagovat
I am Mancunian

martial je evidentne otraseny, ten mal ist hned dol

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dawon

totalni ignor tohodle v kopane no, aby na to taky nedojeli za par let jako v NFL

Reagovat
nani92

asi áno, ale pätolízači sa asi báli, že skončia ako Eva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však to faul nebyl, bral první míč... Martial je tragický celou sezonu a doufám, že už jej konečně posadí kurva.

Reagovat
kiwwi

Pán bude odborník

Reagovat
smazaný uživatel

Není tragický nebo faul byl?

Reagovat
icemike

konečně posadí? nesedí od začátku sezony?

Reagovat
iamek

Toto jako nebyl faul? :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť bral první míč...

Reagovat
10

Martial asi úplně po tom nárazu na vrácení do hry nebyl, to vypadá na otřes mozku...

Reagovat
Counter

naprostá demence tohle. Hlavně že se představila "nová politika" co se týče úrazů hlavy, jak se na to má dávat větší pozor a otřesení hráči mají být hned stažení apod.

Reagovat
10

nechápu

Reagovat
Counter

http://www.bbc.com/sport/football/28656263

Tohle platí od sezony 14/15 a furt na to všichni dlabou.

Reagovat
Kincl

Bídný United a prohrávaj to je fakt krásná neděle :D :D :D lol

Reagovat
nani92

faul-nefaul, Martial to mal dávať dopredu a nie sa tam motkať, ked nás pritlačili a idú ho napádať..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

o tom druhém netušil.. ale faul jasný

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle podivnou otočku směrem k bráně před vápnem udělal koneckonců už během zápasu podruhý...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
r.mrazik

Faul kurva!!

Reagovat
Kincl

no a koho to zajímá hlavně že prohráváte :D

Reagovat
nani92

môžeme minúť vyše 100 mega, ale Youngster si svoje aj tak odohrá každú sezonu

Reagovat
Kincl

a to je dobře :D jen ať jsou další sezonu bez LM :D

Reagovat
I am Mancunian

zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

také byl naše nejlepší křídlo předloni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

skokan ide

Reagovat
smazaný uživatel

mourinha mačká watford jak citrón a hrát v 10ti je super

Reagovat
ACSMan

Nejdřív byla noha až pak míč navíc tohle by měl být faul i kdyby byl ten míč první

Reagovat
ACSMan

Nejdřív byla noha až pak míč navíc tohle by měl být faul i kdyby byl ten míč první

Reagovat
Counter

Tak podle Webba to bylo dost natěsno a rozhodčího za to kritizovat nejde.

Reagovat
Swarley

nejde? to si jako nepočká na tiskovku po zápase?

Reagovat
icemike

Reagovat
PP

Webb se zbláznil.. toto byl faul i kdyby ten balon trefil jasnějc a víc než teď.. prostě mu podrazil nohy..

Reagovat
Swarley

tak zbláznil, rozhodčí takhle drží při sobě, to je docela logické

Reagovat
10

To je pravda, pak je ale jejich názor dost k hovnu a neměli by dostávat prostor se k rozhodnutím kolegů vyjadřovat

Reagovat
iamek

Robert Hlen nesouhlasi.

Reagovat
Counter

Tam šlo o to, že (asi) hrál míč už při tom prvním zákroku, kdy Martiala sejmul.

Reagovat
r.mrazik

no...nehral...webb je stejnej traged ted jako byl driv rozhodci...

Reagovat
Counter

Ale hrál, akorát to byl jen drobný kontakt. Já s tebou souhlasím, taky bych to pískal, ale rozhodnout o tom live je něco jiného a prostě mám pochopení pro rozhodčího, že to pustil.

Reagovat
r.mrazik

piska kazdou kravinu a pak nepiskne tohle...at jde do riti

Reagovat
Counter

Teď to znova rozebírali ve studiu i se zoomem a slow motionem, a furt to není jednoznačné a přikláněji se na stranu rozhodčího. Jak to pak má vidět Oliver z nějakých dvaceti metrů...

Reagovat
Swarley

to hrál, to bylo vidět, ale tak přece ta samotná razance zákroku a směr byl jasně takový, že Martiala bude faulovat...

Reagovat
kiwwi

Aj to je faul

Reagovat
Counter

To v pravidlech nikde není. Záleží na rozhodčím, jak ten zákrok posoudí - jestli je to tackle, při kterém zahrál míč, anebo faul z kategorie careless / reckless atd. Dle mého faul, ale chápu, že to rozhodčí pustil.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Hokaido

Ten už je jako Rio Ferdinand. Po odchodu z United je taky jen kritizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra Ach jaj, to bude asi jeden z tých zápasov

Reagovat
Grahf

Už tretí zápas jak za lvg.

Reagovat
Swarley

proč to teď Rooney jako tou levou nezkusil?

Reagovat
nani92

o 2 roky mladší Ibra by už mal 2 goliky

Reagovat
Tomekcz

uz minulej tyden nas zariznul rozhodci a ted to jenom pokracuje. City money

Reagovat
vodka

strašně jalová hra, Watford je takticky úplně jinde.

Reagovat
nani92

tak takticky..

Reagovat
I am Mancunian

*prakticky

Reagovat
Ligter

taky mi z tý hry začalo koktat

Reagovat
vodka

Watford si systematicky vytváří prostor, mají věčně volné hráče. My oproti tomu nic...

Reagovat
vodka

pardon, dokážeme kvalitně podržet balon mezi stoperama a Fellou, pak nákop....

Reagovat
10

Mazzarri si Mourinha maže na chleba, trošku jsem to čekal...jeho rukopis je jasně vidět, u vás je to stejný jako poslední ?3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je stejně tragické jak za moyese... s dražšími hráči... LVG zápasy kontroloval a soupeř byl zalezlý před 16tkou, tohle je prostě ostuda

Reagovat
Counter

Mazzarrimu přitom úvod sezony nevyšel a Watford ta první kola vypadal skoro na sestup. Pak se jim ale dostal do cesty ještě marnější West Ham a dneska už vypadají k světu (díky marnému MU?).

Reagovat
blade115

Ten jeho systém je vážně zajímavý, kdo by řekl, že se dá z Capoueho tolik vymačkat. Takticky jsou skvělí, jeste ze jsme je meli na začátku sezóny, kdy jeste nebyli tak sehraní. A Pereyra dost dobrý nákup, snad nedopadne jak v Juve.

Reagovat
10

Pereyra vypadá skvěle, líbil se mi ještě víc než Capoue

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Ako vodka, rešpektujem tvoje názory ale toto už je moc nasilu... Vieš čo znamená jalovy? Ibra sam mohol dat hattrick, Pogba brvno, Rashford dobra šanca. Na druhej strane šanca Deeneyho, Ighala a gól po faule

Reagovat
10

Ibra hattrick z čeho?

Reagovat
kiwwi

Skus sa na ten futbal pozerať nie len vymýšľať jaku ďalšiu sracku o pogbovi alebo mourinhovi zase napíšeš

Reagovat
10

Klasik kiwwi asi myslíš ty brejky, akorát si asi dost možná neuvědomuješ, že mu za měsíc bude 35 a rychlostně na tom už prostě není nejlíp...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chápu, že za LVG to bývalo horší, ale myslet si, že dnešní výkon je nějak super a měli jsme vést

Reagovat
kiwwi

Síce s tebou asi nemá veľký význam diskutovať ale aspoň ti napíšem ze nič také ci si napísal si nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ten výkon je jednoduše špatný.. Ibra tři góly? To fakt nevím. Pogba dal břevno ale prakticky naprosto z ničeho a kdyby to nebylo proti nejhoršímu golmanovi v lize, tak by si to každý jiný pohlídal. Rashford šance? Jako ta placírka na konci co letěla pomalu k rohovéme praporku? To je prostě bída. Jalový výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Pogbova střela není šance, to neni nijak vytvořené. Ibra mohl dát 2 goly, jedna ta dlouhá noha z obtížné pozice, pak po chybě Watfordu, jak šel sám a Prödl ho zblokoval. Watford ale hrál líp jednoznačně...

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam Youngster vymýšlel teď? Balon do lajny prostě..

Reagovat
smazaný uživatel

celá PL z nás má akorát srandu a jožka už dávno prokoukli s tím jeho antifotbalem, s LVG byll každý soupeř zalezlí před 16tkou a teď nás mačká feyenoord s watfordem jako nic, bez respektu

Reagovat
Grahf

my proste nevieme najať manažera, ktorý bude produkovať futbal hodný united.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavní je, že jsou naši scumíci spokojení a nakoupili jsme jim pokémony a nejelpšího trenéra

Reagovat
Manik...

Jen jestli je to o managerovi

Reagovat
Grahf

rozhodne. Keď vidím, čo dokáže hrať taký klopp s tými drevákmi, čo tam má...

Reagovat
technecium

Reagovat
Busby babes

Jakym antifotbalem? Predtim jsi psal o betonovani pritom jsme zatim zadnej zapas nijak defenzivne nehrali. Ty tvoje narky...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, betonoval proti feyenoordu, teď jen nakopává na Ibru a spoléhá se na indiv. kvalitu ten fotbal je bez systému, prostě tragédie, hnus, odporné

Reagovat
Busby babes

Betonoval proti Feye??

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
iamek

Ma svuj svet. Takovy lidi jsou nejspokojenejsi :)

Reagovat
blaugrana

Ten Deeney je riadny bujak. Ten isto chodí robiť vyhadzovača na diskotéky.

Reagovat
Ligter

ošklivější, než Grant Holt

Reagovat
blaugrana

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
icka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
10

Pogba hraje maximum, co mu tyhle spoluhráči a systém dovolí...v záloze Watfordu by vyniknul mnohem víc, což mluví za vše.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ángel di María 22

Ty ses taky jak ublizena holka, ted to tu budes chodit psat porad a delat, jak ti to nevadi, ze je pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak má pravdu, mourinho si vybrečí svého vysněného hráče a staví ho mimo pozici, kde hraje nic moc

Reagovat
Ángel di María 22

V tomhle pravdu má, já se jen směju tomu, jak u Pogby komentuje každou kravinu s nějakym ironickym podtextem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak znáš to... po letech měli světového hráče, který utekl do týmu bez LM, to je jak kdyby tvoje TOP MISS holka utekla za nějakým uhrovitým mladíkem

Reagovat
10

Proč lžeš?

Reagovat
10

já nikde nedělám a nikdy jsem nedělal, že mi to nevadí, protože mi to vadilo a vadí, tak nemel sračky

Reagovat
kiwwi

A aj to bude jeho najlepší výkon za rok a pol nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Pokud bereš následujícich 18 měsíců, tak možná klidně ano jinak ty střely se mu v Juve poslední dobou vůbec nedařily, proto jsem to psal, tak si zase nevytvářej v tvojí prázdný hlavičce nějaký hypotézy

Reagovat
smazaný uživatel

Agent José

Reagovat
Tomekcz

tohle se jako nepiska, kdyz ho po strele zajede zezadu jak prase

Reagovat
EXoRcIsT

Fellaini musi ist dole lebo stred je uplne neskodny

Reagovat
Counter

Hlavní chyba je stejně na straně MU, že ještě Martiala poslali zpátky na hřiště. Resp. je to chyba jejich doktora, který buď neviděl, že je Martial mimo, anebo podlehl tlaku, že ho ještě nemůže jen tak stáhnout (má na to právo).

Reagovat
Miguel19

posral se z Mourinha...nechtěl přijít o flek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
r.mrazik

a nebo martial rekl,ze je v pohode...

Reagovat
Swarley

což je asi ten poslední relevantní názor u takových zranění, hráč ti z 90% řekne u takových zákroků, že je/bude v pohodě...

Reagovat
r.mrazik

ale no tak...kdyz ti hrac rekne,ze je v pohode,tak jako doktor nemas v sobe rentgen a dr.house taky nejsi...

Reagovat
Swarley

jako je jasné, že na tom záleží, ale zrovna u těch otřesů je to fakt těžké...hráč je prostě v tu chvíli zblblej, kolikrát nevíš kde jsi, co jsi...pak nejspíš odkýveš fakt všechno...

Reagovat
Dawon

Hele tohle je proste nesmysl, kazdy hrac ti rekne, ze je v pohode a ze chce hrat. U otresu mozku do toho nema co kecat, jsou tam jiste veci, podle kterych se to da poznat a podle kterych by mel doktor postupovat a jestli ho tam v takovem stavu pousti zpatky, tak je to ciste jeho chyba.

Reagovat
r.mrazik

Jasný,protože hmatem a pohledem poznáš,jestli je ten hráč jen otřesený nebo má otřes mozku

Reagovat
Dawon

No evidentne o otresech mozku nemas absolutne zadnou paru, takze tahle debata asi nema moc smysl Zkus si nekde vygooglit "concussion protocol in sports" a neco si o tom precti, nez tady budes rozdavat sve odborne lekarske rozumy

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Nene...na rozumy jste tu právě vy

Reagovat
icka

Reagovat
Kaze

Tak ten protokol existuje z nejakeho duvodu, zejo. Hrac nemusi poznat, ze ma otres, a rekne ti v poho.

Reagovat
r.mrazik

Protokol...Martial se motal? Zvracel? Měl závratě? Co ten doktor pozná,když mu hráč řekne že to je dobrý? Jo sorry...od TV to vlastně poznáš nejlíp

Reagovat
Kaze

Zvraceni je priznak az pozdeji. V te dobe muze fungovat plus minus normalne.

A ne, nepoznam to o moc lip ale vsak Martiala pak vystridal.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Na to existuje určitý protokol.

Reagovat
Dawon

zrovna potencialni otres mozku je neco, v cem hrac nemuze mit absolutne zadne slovo a musi to byt ciste na lekari...tohle je hrozny nesvar fotbalu, jak se to nebere prilis vazne

Reagovat
Counter

No ale na to se nehraje. Podle nových pravidel (platných od sezony 14/15) na slovu hráče nezáleží. Tzn. pokud tomu doktor podlehne, je to jeho chyba.

Reagovat
r.mrazik

No a já jej říkám,že to doktoři jen tak lehce nepoznání na tom hřišti

Reagovat
Counter

Když to nepoznají, tak ho tam nemají pustit.

Reagovat
J0EL

Tak nemozes sa tym lekarom cudovat po tom incidente s Evou.

Reagovat
Counter

Já myslím, že chlapi můžou být v pohodě, o ně takový mediální zájem nebude.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

šéfdoktor Jose nesouhlasí

Reagovat
r.mrazik

hraci z takovy prachy a nakonec si na nas vyslapne trapny feyenoord a watford...carrick na plac sakra...

Reagovat
Pagy

spousta individuálních chyb, tuhle sezonu

i tvůj rash je dneska dost špatnej

Reagovat
r.mrazik

dneska se mu nedari no...bohuzel...

ale ta hra je zatim bidna

Reagovat
smazaný uživatel

0 striel na bránu za polčas

Reagovat
Ángel di María 22

United

Nevim, přijde mi, že Mourinho už ani nemá pořádně systém, nějak mu to odešlo. Pogba zatim vtip v těch pár zápasech.

Reagovat
Busby babes

Take a look at @MUnitedEs's Tweet: https://twitter.com/MUnitedEs/status/777473644725411840?s=09

Jj, prvni byl balon.

Reagovat
iamek

Vsak na BT byl pekny zaber z blizka. Nevim co ta tady nekdo vubec zkousi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pak jsem to viděl na twitteru a beru zpátky, faul to byl Na tom BT sportu mi právě přišlo, že nee.

Reagovat
iamek

Jde strasne tezko poznat, zda trefil balon nebo ne, ale ta razance byla tak velka, ze i kdyby ho liznul, tak to proste piskat mel. Ale to neni omluva pro ten spatny vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Co je průkazného na fotce? Když si pustíš video, tak uvidíš, jak ten balon změní směr i rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak......

Reagovat
Swarley

Herrera in, jako tady není o čem, on je alespoň v té záloze kreativní, udrží míč, otočí ho párkrát kolem hřiště...my získáme balon a okamžitě ho po dvou přihrávkách ztrácíme...ono by to nevadilo, kdyby ty dvě přihrávky vedly někam do křídla a odtud do vápna, ale my se s tím tak sereme, tak komplikovaně a ještě tak neuvěřitelně nepřesně, že to snad ani není možný...

směrem dozadu to taky moc nechápu, jsme roztahaní po celým hřišti a pak nejsme vůbec nikde...Ibra s křídlama a Wazzou jsou nalepení u soupeřové 16ky, ale absolutně neefektivně, přitom naše obrana stojí až někde u té naší...já to nechápu, vždyť Mou hrál pravidelně na absolutně co nejužší hřiště a tak nechápu, o co se jako tímhle snažíme...kdyby o nějaký presing, tak snad potřebujeme i tu obranu vytáhnout nahoru, ale my jako celek hrajeme na nějakých 50-60 metrech a to je prostě k-revsky moc, pak si nás prohazují úplně lehce...stačí se podívat, jak to funguje Watfordu, všichni disciplinovaně pod balon, úzké hřiště a není prostor kudy to dávat, pokud to hraješ tak komplikovaně jako my...

Reagovat
smazaný uživatel

jožko hraje na absolutně nejužší hřiště jen před vlastní šestnáctkou, nikde nikdy nepresoval vysoko

Reagovat
Swarley

ale ani to dneska právě nehrajeme, my nejsme nikdy...ani zalezlej blok, ani presing...

Reagovat
smazaný uživatel

ta hra nemá systém, je to úplně jak za moyese, čekání na ind. kvalitu, nákopy na Ibru..

Reagovat
Swarley

je to ale Mourinho, dejme tomu čas

Reagovat
Busby babes

Btw Wazza pripravil 2sance. Nejvic z celeho tymu.

Reagovat
Swarley

on převzal Matovu superschopnost...produktivita tam je, ale jinak bída...

Reagovat
Dawon

prevzal? Dyt to je dokonaly popis jeho vykonu posledni 2-3 roky

Reagovat
Swarley

tak už je čas začarovat

Reagovat
Nikikrew

Stale si myslim, ze United trpia na tom, ze hraa rooney pod Zlatanom. On bol vzdy predsa utocnik. Ma vyborne futbalove myslenie ale pride mi pomaly, pozrite sa na Kevina aky je rychly. Pogba teda zatial bieda, celkovo ten stred nie je dobry. Snad tak budu hravat celu seoznu

Reagovat
Mastný Chobot

Rooney bol útočník, keď mal 25... Teraz hrá najlepšie, keď nehrá

Reagovat
smazaný uživatel

To aj keby som fandil Unitedu,tak si radsej neotvorim usta a netvrdim,ze to bol faul. Prva bola lopta. Proste stara znama klasika. Zase vyplakavanie. Ved na to sa neda pozerat,co predvadzate. Hanba!!!!

Reagovat
Busby babes

Hele,kdyz ses slepej nebo neznas pravidla, tak se sem aspon nechod ztrapnovat. To ze hrajem tuzku neznamena, ze se proti nam nebudou piskat fauly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Chces snad rict, ze to bylo cisty?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Busby babes

Vejs jsem daval fotku.

Reagovat
smazaný uživatel

fotky nejsou nikdy průkazné

Reagovat
Busby babes

Ty jsi fakt blazen. Nonic aspon vim, zediskuze s tebou nema smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi prostě ještě hloupé dítě, zastavit fotku v takové rychlosti, aby to vypadalo jako faul zvládne i vraejka, raději si pusť video

Reagovat
Busby babes

Dite. Ok.

Reagovat
vodka

no, to je ale fakt, u těch fotek to je vždycky o hovně, ty jsou dobré tak aby ses podíval, do jakého maximálního úhlu se noha vytočila, nebo na ofsajdy a podobné věci. U faulů to nemá moc smysl. Přesto si teda stojím na tom, že to faul na Martiala byl.

Reagovat
Busby babes

Tak na te fotce je videt moment kdy nabral Martiala a ze je mic jeste daleko.

Reagovat
vodka

jo, ale fotka samotná prostě nic neodkazuje, pokud by to bylo celkově video, které si rozfázuješ, tak ok, ale tady nevíš, z kterého momentu to přesně je, takže z toho nejde v podstatě nic vyvodit...

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

tak pokud nekdo videl ten zapas a zakrok tak je mu snad jasne, z jakeho momentu je ta fotka. Sorry, tohle u tehle fotky neberu, kdyz je tam jasne videt, ze nabere Martiala a pak pres nohy se dostane k balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to pískatelné, hlavně to byla martialova chyba a vůbec, měli jsme rozstřílet watford a ne hádat se o jeden možná faul

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu,ze hrajete ako panenky si Rooney este aj pomylil poziciu hraca s hovorcom klubu a vyplakava cely zapas u rozhodcu. Proste hanba Unitedu!!!! A nikto sa neposerie z vasej historie,ked teraz ste vsetkym na smiech!!!!!

Reagovat
Kincl

United musí ztratit!!!!!!! Jedem Watford

Reagovat
Swarley

i teď Ibra, zbytečně další dotek navíc, úplně na píču, prooooč to děláte...

Reagovat
Swarley

jako jinak Young to dost oživil, hraje dobře...větší výstrahu pro zbytek hráčů už fakt nevidím..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč výstrahy? od LVG je to naše nejlepší křídlo a první sezónu LVG nejlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

LVGLVGLVGLVGLVGLVGLVGLVGLVGLVGLVGLVGLVG

Reagovat
Mastný Chobot

Ighalo síce nulový end product, ale motá tam tých červených jak nikto

Reagovat
Swarley

prej dám si dlouhej balon kolem Shawa...ok, zavřete toho blázna...

Reagovat
Grahf

čistý zmar. Ani zaútočiť nevedia

Reagovat
niflheim

Rooney pomalyyyyy.

Reagovat
Manik...

Kde koukáte? Můj stream už to nevydržel, nedá se na to dívat

Reagovat
Manik...

už mám

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney už

Reagovat
stiflerovamama

Rooney strasny traged

Reagovat
10

Rooney hraje velkej zápas

Reagovat
vodka

od 35. minuty snad neudělal dobře nic...

Reagovat
smazaný uživatel

RASHFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORD Otočiť

Reagovat
aimar21

Rooney by sa na to mal uz vykaslat.. :o)

Reagovat
Swarley

konečně rychlá akce na pár doteků, fotbal je fakt složitej...

jedem dál, pomeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

génius vystřídá Tonyho a nechá šreka dohrát

Reagovat
vodka

Ibra - Rash ale zase prostě gol individualit....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Rashfoooooooooord

Reagovat
Ligter

RASHFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORD

Reagovat
smazaný uživatel

takový nezasloužený gól

Reagovat
Tuard.MUTD

Rashhhhh

Reagovat
blade115

Fakt by mě zajímalo, čím si Rooney zasluhuje to neotřesitelné místo v základu. Bez něj by se dalo přejít na daleko efektivnější styl, pomohlo by to Pogbovi, střed by byl daleko silnější a rozhodně by klesl počet ztracených míčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford <3 Ibra <3 Ibra tam prostě sprintuje a šrek vyklusává už ho sundej

Reagovat
J0EL

Nahodak

Reagovat
blaugrana

Rooney kktko namiesto toho, aby to dohrával, tak sa tam začne trepať ako pri epileptickom záchvate.

Reagovat
smazaný uživatel

prasa nechutné

Reagovat
Kaze

Reagovat
ACSMan

Upřímně takovou rychlost co Ibra vyvinul jsem nečekal že od něj uvidím

Reagovat
smazaný uživatel

hanbite sa watford

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Rooney je tragický. On nedá snad ani jeden dobrý balon...

Reagovat
smazaný uživatel

Rash nejlepsi na tom golu byl Rooney mavajici rukama na rozhodciho, ikdyz se balon odrazi jeho smerem na male vapno

Reagovat
10

Zlatan minutu na prostoru Rooneyho...watch and learn

Reagovat
smazaný uživatel

Watford má "The Sir Elton John Stand"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je vlastnil ty vemeno.

Reagovat
smazaný uživatel

a z kade to mám vedieť ty vemeno

Reagovat
Swarley

dost naznačuje název tribuny

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

že práve on vlastnil futbalový klub by som teda nepovedal no.

Reagovat
Swarley

já to taky nevěděl, ale tak jako napadlo by mě to, že to bude mít asi jinej důvod než že umí hrát na klavír

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mozna by bylo dobre nejdriv chvili pogooglit, aby ses dostal trochu do obrazu, nez zacnes kulit bulvy a dusit se smichem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa ukľudni, dobre?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi vlez na hrb, prosim te.

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

hej, bol majiteľom a silno sa pričinil o to, že sú tam, kde sú

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
PhilipS

Myslel jsem, že Mourinho bude mít koule se Rooneyho zbavit, ale ne. S ním United nic nevyhrajou už několik let to není rozdílovej hráč. Vypadá jak kdyby mu bylo 37. Dneska je opět naprosto příšernej

Reagovat
ACSMan

Tak on když k nám přicházel tak už vypadal na 35 takže vlastně moc nestárne

Reagovat
PhilipS

v 18 hrál jak v 28. Byl rychlej, průbojnej. Teď je pomalej a sotva posune balón a to hraje na tý nejdůležitější pozici

Reagovat
vodka

nj, ale že rozhodl předtím zápas s Hullem už je jedno, ne?

Reagovat
PhilipS

asi se mu jednou za čas něco povede. V tý jeho úloze by to bylo trestuhodný, když má skoro volnost. Ale já vždycky když ho vidím, tak je prostě tragickej, když to porovnám o ostatníma hračema ve velkoklubech, co hrajou na týhle pozici. Tam je prostě brutální konkurence. On už na tohle nějakej ten pátek nemá

Reagovat
PhilipS

především si myslím, že mu odešlo zrychlení, jako kdyby stárnul rychlejc. Moc by mě zajímaly nějaký fyzický testy.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney má ale ty zápasy rozhodovat a zatím v zápasech pomáhal spíš soupeřům než nám, takže on v jeho postavení nemá žádnej nárok k obhajobě jeho výkonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je Rooney furt třetí nejlepší hráč do té ofenzivní trojice...

Reagovat
minoLFC

jemu ešte nieje 37?

Reagovat
Kaze

LOL ty zuby brankare Watfordu

Reagovat
Mastný Chobot

nevidel som, ale keďže je to Gomes, tak to bude asi chránič zubov, nie?

Reagovat
Kaze

Jop. Ale ma dost barvity.

Reagovat
Mastný Chobot

v brazílskych farbách, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

strašne málo využívame krajných bekov. Sme v útoku a obaja na polke. V tom sa mi páči pool, kde hrajú ako krídla.

Reagovat
Manik...

Frodo je dnes otřesný

Reagovat
smazaný uživatel

Ok Al Capone, it's time to hit back...

Reagovat
Manik...

Kde koukáte pls.??????????????

Reagovat
Coutinho10

sport365

Reagovat
Manik...

ajo, tam kouknu

Reagovat
Coutinho10

ten anglickej je sice bez HD, ale jede skvele ..nebo v HD ale jinej jazyk

Reagovat
smazaný uživatel

šrek geniální zase

Reagovat
smazaný uživatel

A kedy dá konečne žltú hráčom Watfordu za bránenie v rozohrávke

Reagovat
Kincl

jaj vyrovnali.....musí to být plichta ať se jim City trošku ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan

Reagovat
Dawon

Takovy ten moment, kdyz Fella centruje o dva levely lip jak Rooney...

Reagovat
Grahf

tote rooneyho centre, jones je proti nemu beckham!

Reagovat
Coutinho10

Gomes

Reagovat
blaugrana

Watford musí udržať. To by bola jedna hnusná nezaslúžená výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

GLORY GLORY MANCH......HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Reagovat
niflheim

Gooooooooool.. jak jednoduché.

Reagovat
Dawon

Braneni jak z preboru, fantazie

Reagovat
J0EL

Tomu vravim striedanie

Reagovat
10

Pereyra skvěle gól jak přes kopírák

Reagovat
Ángel di María 22

Golasooo

Reagovat
Kincl

GOOOOOOOOOOOOOOOOL ORGASMUS ou jeeee

Reagovat
blaugrana

Goooooool.

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeaaaah Goolaaaaaasoooooo Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho prvý ligový gól po viac než 4 rokoch. OK

Reagovat
aramaki

watford

Reagovat
Grahf

žmuriňo sa može pakovať

Reagovat
SunFells

Paráááda

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Elton John

Reagovat
Swarley

co k tomu říct, takhle to bránit fakt nejde...

Reagovat
pepinho2

Udržet! Kurz 11 na Watford

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

zuniggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

uz ho vyhodili?

Reagovat
smazaný uživatel

SHOW to bránenie, že najlepší lb Anglicka

Reagovat
10

tzv. No Show bránění

Reagovat
smazaný uživatel

*Shaw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

3 prohry behem tydne, o je velice precizni vykon, parada

Reagovat
blaugrana

Ten opakovaná záber, ako bežal Deeney za Matom...cítil som lásku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šrek zase dohraje zápas

Reagovat
Ranoth

ze ja som na tych kokotov vsadal

Reagovat
Mastný Chobot

Special once

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

dami a pani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kluivert9

Mourinho jede

Reagovat
blaugrana

Už sa teším na tlačovku, na čo sa vyhovorí ten zdochlliak dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

"faul" na martiala

Reagovat
smazaný uživatel

čau mastič

Reagovat
Counter

Určitě ten první gól, možná pak přihodí i penaltu.

Reagovat
aramaki

Nervy tečú

Reagovat
SpecialOne

Eat, sleep, lose, repeat

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

3 prohry v rade, solidni

Reagovat
Dawon

Hezky navrat do reality zase no

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ich celkom rozsekal, nie? Ach

Reagovat
Dawon

My se v poslednich 5 minutach ani nedostanem k balonu To je zase famozni sracka od nas

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš už na to serou

Reagovat
eder

Van Chujinho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

fešák

Reagovat
diastan

Reagovat
PhilipS

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa cítiš ty šašek?

Reagovat
nani92

nanič, zajtra začína škola

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Ja jeste 2 tydny volno

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Fantazie

Reagovat
blaugrana

Rooney. Korunuje svoj spektakulárny výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte aj penalta

Reagovat
J0EL

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
aramaki

čistá penalta, nie je o čom

Reagovat
Coutinho10

penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly

Reagovat
Busby babes

To je myslim pekne zakonceni dnesniho zapasu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
SunFells

Jak si ho tam povodil Jako bych viděl Gabriela na prdeli.

Reagovat
Kincl

Gooooooooooooooooooooooooooooooool jo sakra joo

Reagovat
Dawon

Sme se zhruba od 86. minuty regulerne nedostali k balonu krom nejakeho zoufaleho odkopu, to sem snad v zivote nevidel proti takovemu souperi, naprosto neuveritelne zoufalstvi a sracka od nas.

No Jose, mas rozhodne nad cim premyslet

Reagovat
Counter

Tak co, kiwwi, pořád je ještě kritika MU demagogie, nebo už mi to po třetí prohře za sebou / druhou ligovou odsouhlasíš?

Reagovat
J0EL

o co sa pokusas? On je spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

jak by řekl kiwwinho, ještě nezačala sezóna a už se nás bojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

kiwwi uz s Nezvladajkem opeka parky v kanale

Reagovat
kiwwi

Hlavne ma zaráža tvoja demagogia keď včera si po fauloch ktoré predchádzali gólom hneď dobehol kritizovať rozhodcu, a dnes hľadáš každú zámienku ako by si to mohol nejak zlahcit lebo ide o United

Ja s kritikou Mu nemám problém len ty to robíš jak ti pasuje

Reagovat
Counter

Jaké fauly? V zápase Arsenalu?

Dneska jsem sám opakovaně napsal, že bych to na Martiala taky písknul. Jen prostě chápu rozhodčího, že to pustil, + jsem interpretoval, co říkali na BT.

Reagovat
eder

Mrdky už jsou mimo pohárové příčky. Tak je to krásné, tak to má být!

Reagovat
Mastný Chobot

Piči, ja sa tu smejem a Shaw, de Gea, Ibrahimović vo fante

Reagovat
Maresma

Ibra tam má assist, zůstane mu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maresma

Reagovat
Counter

boooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nestěžuju si, měl jsem ho jako kápa ještě.

Ale neměla být no.

Reagovat
Counter

Já právě Zlatana nemám, protože jeho bodovému přínosu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Já už taky moc ne. Mám teď aktivní WC, abych zas nějak narval zpátky Kuna a přemýšlím, že ho vyměním za Costu/Lukaka.

Reagovat
Counter

Kun bude hrát až od přespříštího kola, ne? Costovi taky nevěřím, on má vždycky dobré nástupy a postupně hasne. Ale zrovna příští kolo proti Arsenalu dá beztak hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

City hrajou League Cup v půli týdne ještě. To se do suspendací taky počítá ne?

Reagovat
Maresma

Jj, přístí kolo už bude k dispozici.

Reagovat
Counter

Aha, a kruci, to mi kompletně mrší plány

Reagovat
Mastný Chobot

paráda, som si neuvedomil vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, konec bláznivých teorií o titulu v podání fans United už v září

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
J0EL

S tym by som velmi nepocital. Pride jedna uhaluzena vyhra a su tu zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď konečne Rooney na lavičku a Pogba na 10.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

kto fauoval pri penalte ? Bol to faul ?

Reagovat
smazaný uživatel

*fauloval

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini a byl.

Reagovat
mr.Silver

Fellaini, jasna penalta

Reagovat
Swarley

to už dost zavánělo zákrokem Baillyho, každopádně v tu chvíli už to bylo fakt jedno, když se 10 minut v závěru nedostaneme ani na míč, tak to je pak těžké

Reagovat
Busby babes

Fella a jasna. ale to uz bylo tak nejak fuk. ani bych mu to nejak zvlast nevycital, stane se.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá neděle.

Reagovat
blaugrana

Čo na to Paul Scholes?

Reagovat
eder

To nevím, ale vím co na to Garry Neville: https://www.youtube.com/watch?v=MLba64rs_XI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Caka rozbehnuty Leicester...ešte jedna prehra a Mourko má vážny problém

Reagovat
vladis271

bolo by to krásne, ale tomu neverím, v tom zápase si nemôžu dovoliť stratiť body.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pogba pekny sklz vyborny nakup

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I to jak se projevuje, sympatak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

on se jeste rozjede, o tom nepochybuju, ale zatim velkem zklamani no...

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

A neodstřelí toho tlustýho Jidáše! Kurva jedna!

Reagovat
Raylan

Sympatický výkon od Watfordu. Pereyra výborný. No na to jak si tu mufani po community shieldu vyskakovali, tak je to zatím velké zklamání..

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra MU, navíc jsem měl ještě vsazeno 4+ gólů, paráda.

Reagovat
r.mrazik

S takovou Jožka nevydrží ani sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co kolik zápasů ještě s Mourinhem ? Myslím, že Blanc už si začal balit.

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

succes sa ani nehybal a bailly prepadol jak zacik

Reagovat
Mastný Chobot

Specialist in Success

Reagovat
Hokaido

Watford za kurz 10 v 75. minutě.

Reagovat
pepinho2

11 v 82.

Reagovat
pepinho2

Tak ne, asi nějak 77

Reagovat
blaugrana

Zenith za kurz 100 v 81. Ale na tom zarobil niekto iný.

Reagovat
smazaný uživatel

Když znáš Mourinha, jak končily naše konce zápasů, tak se na to sází snadno.

Reagovat
Skalda29

Sice jsem předpovídal 1 0 Deeney gol a nebyl jsem daleko :-D

Hrůza ve všech směrech. Nechápu proč tam pořád je Fellaini. Pogba je mrvý, neboť si v tom středu nemá s kým posunout míč. Fellainiho sice vyzdvihujete za černou práci, ale to je tak vše. V tom ho dokáže zastoupit do počtu hrající a (kvůli pravidel splňující) Rooney, který směrem dopředu hodně vyšuměl. Sice semtam něco vymyslí, ale to ho stojí vypadnutí již nastřeleného vlasu.Klidně bych ho posunul do zálohy, na podhrotu je k ničemu. Popř. by mu pomohl Herrera nebo Carrick, kteří by donesli nějakou tvořivost, která chybí. Rooney opravdu není tvůrce hry, Fellaini už vůbec. Když se Pogba snaží rozběhnout akci, tak Fellaini posune míč mimo a Rooney dlouhý pass na kraj.

Je to všechno sice těžké, ale co více chtějí. Proč Mourinho neukazuje ty své rychlé protiútoky jak v Realu. Tupe držení míče jak za poslední 3 "manažery". Měli by se dát dokupy. Jak je možné, že Ferguson porazil se 6 obránci Arsenal a Mourinho dokáže se 4 hrotovými dát gol z haluze.

Reagovat
Kluivert9

Ten taktickej génius zase prohrál?

Reagovat
Manik...

Přitom je to o tom, dát na lavičku Wayna

Reagovat
Orlandiiik

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

LOL, Stoke.

Reagovat
blaugrana

CP.

Reagovat
smazaný uživatel

Dann to je golostroj

Reagovat
blaugrana

Bojan stále vyzerá ako 19 ročný kľuk. Keby nemal tie fúzy, tak 15.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Tak to je, kdyz se na trenersky post angazuje spina z Chelsea....

Reagovat
smazaný uživatel

Long Sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Redmond

To nejde, on prostě není zakončovatel.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt jeden a ten samý problém. Absolutní impotence kolem vápna, neschopnost vypracovat si jakoukoliv šanci. A už když ta šance přijde, tak to Redmond pošle z desítky 20 metrů nad.

Reagovat
smazaný uživatel

Domáci sú zatiaľ lepší alebo ako to vyzerá?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že jo. Swans nic nepředvedli zatím.

Reagovat
Hokaido

Není už čas Redmonda posadit? Austin by si šanci zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš změnit systém. Redmondovi to prostě ve hře na 2 hroty nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Palace sa nakoniec predsa len asi chytia, veľmi dobrý polčas od nich. Benteke + Townsend bol riadny upgrade.

Reagovat
smazaný uživatel

No a Stoke bohužiaľ, tak nejak prejav o ničom. Nikto nevie čo má hrať.

Reagovat
blaugrana

Ich jedinou prednosťou je to, že každý ich hráč okrem Bojana by mohol ísť hrať rugby.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to pripadá, že už je to tak pol na pol. Prestali hrať až taký silový futbal ako kedysi a zasekli sa pri prechode na niečo nové.

Reagovat
blaugrana

Ono zas im chýba Affelay, Shaqiri a Ireland. S nimi by to vyzeralo určite lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Affelay ešte dlho mimo, Shaqiri je každý druhý zápas zranený, Arnautovič veľmi náladový a Bojan sám nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Soton okradený o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

To není možný

Reagovat
Counter

to už byla normálně groteska, něco takového jsem neviděl snad ani u Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Austin! Konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je čas na Austina do fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

no keby hra pravidelne zaklad urcite

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (C); Walker, Alderweireld, Dier, Vertonghen; Dembele, Wanyama; Sissoko, Alli, Son; Kane. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra chtěl jsem si vsadit, ale teď nevím.

Reagovat
FUnk

verts mel zustat na stridacce a misto nej ben.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za ulet?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Townsend

Letos snad není v PL hráč, kterej by si ten gol konečně tak zasloužil.

Reagovat
mr.Silver

Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

Andros Nikdy nepochopím, prečo ho Pochetino pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, to se dá teď říct skoro o komkoliv - Chadli, který měl teď v zápase 2+2 nebo Capoue, který má za 5 kol 4 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zálohu majú Spurs vyriešenú skvele aj bez Capoueho, ale krídla? Lamela a nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ten Lamela není křídlo, je to tak, křídelní role plní nejvíc Rose a Walker

Reagovat
smazaný uživatel

No práve preto ten predaj Townsenda alebo aj Chadliho trochu nechápem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni hlavně chtěli hrát základ.

Reagovat
Counter

Záleží, jak to chce Poche hrát.

Reagovat
blaugrana

Nie všade to hráčom sadne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Ale on mi do toho futbalu Spurs sedí, a pri kritickom počte krajných hráčov...

Reagovat
Hokaido

Třeba zrovna Chadli byl podle mě odstřelenej zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Za nas byl silene neproduktivni.

Reagovat
Counter

On je všude šíleně neproduktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

V Newcastlu nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Forster!

Reagovat
blaugrana

Sagan majstrou Európy.

Reagovat
blaugrana

majstrom*

Reagovat
smazaný uživatel

Mauricio: "Ben Davies hrál 3 zápasy v řadě, takže budeme rotovat, Jan hraje v repre na levým beku standardně."

Tohle si Davies nezaslouží, hned po Danym je první volba.

Reagovat
fenixLFC

rose je zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Khazri zas nic? to hra tak zle alebo ho Moyes ma v pazi?

Reagovat
fenixLFC

moyes je debil

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá možnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland ma snad najotrasnejsie dresy ake som kedy videl. Este aj nasa tretia sada z 2013/14 je lepsia ako toto

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/rTmVO9y_QP0?t=8s

Má to nějaká pozitiva. Son kope rohy z první, příjemná změna oproti těm dementním krátkým rohům. Verts na beku lepší, než co si pamatuju např. za Belgii. A má fakt dobrý a dlouhý auty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie nepremenené šance nás budú mrzieť.

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaal Kane ve fante Captaaaaain konecne vyhraju H2H

Reagovat
Whitemedia

Džumanži válí?

Reagovat
smazaný uživatel

Už má asistenci

Reagovat
Jordi Alba

Januzaj ven

Reagovat
J0EL

U Kanea to vyzera na dlho, to moze byt aj zlomene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak to je mozna cas pouzit divokou kartu

Reagovat
vladis271

hm zaujímavé výsledky dnes. Spravím si kakavko a idem čeknúť diskusiu.

Reagovat
Mastný Chobot

sú dni, kedy by som chcel, aby tu bol Palike

Reagovat
Counter

já ani ne, to by tu bylo taaak nablito...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

este keby spurs nevyhrali bolo by treba kakavka dve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele