9. kolo
22.10.2016 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Sunderland AFC 1:0

Na olympijském stadionu konečně létají bublinky! West Ham se po sérii velmi špatných výkonů začíná konečně zvedat, na výhru proti Crystal Palace navázal i doma proti Sunderlandu. Svěřenci Davida Moyese prohráli 1:0 až gólem Winstona Reida v nastaveném čase, nic to však nemění na tom, že už devět kol čekají na výhru. Tak mizerný úvod přitom zažívají podruhé za sebou - jako vůbec první tým v historii Premier League.

West Ham vstoupil do utkání velmi dobře, soupeře od první minuty zatlačil na jeho polovinu a ohrožoval Pickfordovu bránu jedním centrem za druhým. Po deseti minutách se navíc Payet proháčkoval až před bránu a povedlo se mu i zakončit - jeho střelu však Pickford dokázal vyrazit.

Chvílemi až geniální Francouz posledně na olympijském stadionu předvedl fantastické gólové sólo a svou domácí formu si převedl i do utkání se Sunderlandem. Krátce před půlhodinovou značkou si opět na hranici šestnáctky věděl rady - tentokrát se pokusil o střelu dříve a trefil tyč. Po tomto okamžiku se hra vyrovnala a lehce aktivnější byli naopak hosté.

Black Cats se ale k ohrožení branky Hammers dostali až po změně stran. A to vlastně bezprostředně, jelikož Khazri hned v první minutě druhé půle uháněl sám na bránu. Adrián však jeho myšlenku vystihl a se střelou si poradil.

Zápas byl na šance velmi chudý a není divu, že o výsledku rozhodl až nastavený čas. Podobně jako při první domácí výhře West Hamu tedy Kladiváři urvali tři body na sklonku utkání - Payet po rohovém kopu přistrčil míč Winstonu Reidovi, ten se za vápnem zbavil protihráče a jeho následná rána prošla přes klubko hráčů až do sítě za záda bezmocného Pickforda.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohodle zapasu 3 body bejt proste musi! Come on you IRON'S 3:0 (Payet,Antonio a konecne snad Zaza)

Reagovat
Pospovič

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Noustress

Sunderland mohl mít zpátky trio Sebastian Larsson, Vito Mannone a Adnan Januzaj to je skôr oslabenie jak posílenie

Reagovat
OnlyWHU

Přání otcem myšlenky :-) 3:1.

Reagovat
JimBob

to bylo zase trapeni, ale slava teda nakonec :D

Reagovat
OnlyWHU

Infarktovka po hrozným trápení. Takhle hodnej už na nás asi nikdo nebude. Ried mi zachránil další bezesnou noc. Ufff...

Reagovat
OnlyWHU

Reid

Reagovat
OnlyWHU

57 tis. diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Kocky prijeli s dvouma autobusama.Kdyby dal Dimi tu prvni tutovku,tak odjizdeli s trojkou urcite.3 body jsme si zaslouzili!!!!! Come on Irons

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele