9. kolo
22.10.2016 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Swansea City - Watford FC 0:0

Na domácí debut Boba Bradleyho se ve Swansea asi příliš dlouho nebude vzpomínat. Velšané natáhli svou sérii bez ligového vítězství už na osm zápasů a vlastní publikum nepotěšili ani jedním vstřeleným gólem. Swans si tedy alespoň připsali první nulu od zahajovacího klání sezony a ojedinělé výhry nad Burnley...

První poločas na Liberty Stadium nenabídl v podstatě žádnou zábavu. Bob Bradley učinil v sestavě hned pět změn a je celkem vypovídající, že nejvíce zaujal mladý debutant na stoperu, Alfie Mawson. Swansea se směrem dopředu lepšila až s postupem času, kdy soupeřům dělala starosti hlavně rychlost Modoua Barrowa.

Velšany však dnes zrazovala slabá koncovka a s pár skvělými zákroky se vytáhl také Heurelho Gomes, který zejména zblízka odmítal Mikea van der Hoorna. Frustraci Swans dále dokonale podtrhla Sigurdssonova rána do tyče.

Watford naproti tomu vesměs ani ty gólové příležitosti neregistroval. Spokojit se musel akorát s dvojím voláním po pokutovém kopu - nejprve se penalta dala pískat po Naughtonově ruce a podruhé po údajném faulu na Behramiho.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
Pospovič

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele