Premier League - souhrn 2. kola

19.08.2016, 22:52, aktualizováno 21.08.2016, 18:58
Komentáře a souhrny
WHU nejtěsnějším možným výsledkem udolal Bournemouth. Sunderland podlehl v derby Middlesbrough, Leicester se rozešel smírně s Arsenalem, zatímco Burnley překvapivě zdolalo Liverpool. Londýnské derby mezi Tottenhamem a Crystal Palace ovládli domácí. Watford nestačil na Chelsea, West Brom podlehl Evertonu, tři body pak mají rovněž Hull City a oba celky z Manchesteru...

West Ham United - AFC Bournemouth 1:0

21.08.2016 17:00

Góly: 85. Michail Antonio

Měl to být velký slavnostní okamžik - West Ham otevíral olympijský stadion zápasem s Bournemouthem a více než 50 tisíc fanoušků se v třetí největší aréně Premier League těšili na krásnou podívanou. Zápas byl však velkým zklamáním, které odmítl až pět minut před koncem jediným gólem Michail Antonio. Jeho branka přitom padla až po vyloučení smutného hrdiny Harryho Artera.

Kladivářům chyběla řada ofenzivních opor, od Payeta, Lanziniho, před Ayewa až k Sakhovi a Carrollovi. Podle toho i jejich výkon vypadal - v prvním dějství sice West Ham jedenáctkrát vystřelil, jenže branku trefil až ve čtyřicáté minutě. Enner Valencia nicméně ztroskotal na Arturu Borucovi, jenž byl u bližší tyče včas.

Až ve druhém poločase začalo utkání vypadat alespoň trošku atraktivněji. A překvapivě to měli na svědomí hostující fotbalisté z Bournemouthu, kteří během pár minut zasypali branku Adriána několika střelami. Po zemi to z velké dálky zkoušel Smith, sporadicky i Cook, velmi nadějnou akci Kinga s Ibem pak zastavil blokující zadák Hammers.

Vůbec nejnebezpečnější ránu Cherries měl na svědomí Joshua King. Z více než 20 metrů napřáhl k parádní střele a španělský gólman Adrián musel vytáhnout výborný zákrok, aby míč posunul nad horní tyčku. Jordon Ibe naproti tomu po hodině hry střílel slabě a doprostřed branky. Ojedinělou příležitost West Hamu krátce nato promarnil technickou nedokonalostí Michail Antonio, jenž osamocen na zadní tyči nedokázal míč pořádně trefit.

Třináct minut před koncem základní hrací doby však dostali Kladiváři velkou šanci na to, aby s utkáním něco udělali - Harry Arter totiž zezadu zastavil Kouyatého, a jelikož už měl jednu žlutou kartu, zamířil po zhlédnutí druhého kartonku přímo do kabin. A domácí tuhle příležitost dokonale využili.

Gokhan Töre v 85. minutě odcentroval přes Smithe a Michail Antonio to měl snadné. Na zadní tyči si nedělal hlavu z Danielse a důrazně trknul balón do branky. Bournemouth se i v deseti pokoušel o vyrovnání a v nastaveném čase měl výtečnou příležitost Josh King, k němuž propadl míč z autového vhazování. Stejně jako po pauze ovšem Adrián vytáhl vynikající zákrok. I jeho zásluhou nemuselo Bilicóvy borce mrzet, když Calleri promarnil samostatný nájezd.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Middlesbrough FC 1:2

21.08.2016 14:30

Góly: 71. Patrick van Aanholt - 13. Cristhian Stuani, 45. Cristhian Stuani

Takhle to vážně nepůjde. Ne snad že by si David Moyes to bučení o první přestávce zasloužil, a on sám by vám řekl, že si ani Sunderland nezasloužil tou dobou být už dva góly pozadu, nicméně faktem je, že Black Cats vypadají být na startu sezony dramaticky podvyživení a nutně potřebují nějakou tu injekci do kádru...

Moyesův protějšek Aitor Karanka je tradičně nadšeným rotátorem sestavou a zrovna jedna z dnešních změn se mu vyplatila na výbornou: Cristhian Stuani na pravém křídle nahradil Adomaha a hned po 12 minutách schladil Stadium of Light, přihlížející prvnímu Wear-Tees derby za sedm a půl let.

Vše začala hrubka debutujícího stopera Djilobodjiho, po níž Negredo předal balon Stuanimu a jeho rána z necelých 25 metrů měla nechytatelné parametry. Španělský útočník v dresu Valencie loni napříč 40 zápasy asistoval u tří gólů, hned dvě třetiny této porce však zvládl ukrojit dnes, když ještě na sklonku první půle nesobecky odmítl možnost vlastní střelby a raději přihrával Stuanimu před prázdnou kasu.

David Moyes vůbec netrefil zahajovací jedenáctku, když se rozhodl postavit do zálohy obránce McNaira, a jakmile se mu zranil zkušený O’Shea, sesunul do obranné linie raději Rodwella než McNaira. O pauze už nicméně skotský manažer McNaira nahradil Lensem, čímž signalizoval větší ofenzivní apetit, a ten se skutečně dostavil.

Mackems si rázem vytvářeli více šancí, když po obrátce rivaly přestříleli dokonce 14:3, a drželi víc balon na kopačkách. V 71. minutě konečně vstřelil rozdílovou branku Patrick van Aanholt, když Guzan (vystřídavší zraněného Valdése) pouze vyrazil Watmoreovu střelu. Americký gólman záhy dovolil ještě jednu nadějnou dorážku Donaldu Loveovi, mimoto už ale finální fáze Sunderlandu vázla a Boro se nakonec ubránilo celkem bez problémů.

Více informací k zápasu

Leicester City - Arsenal FC 0:0

20.08.2016 18:30

Góly: -

Úřadující šampion se poprvé od své korunovace představil na domácím hřišti. Ve velmi zajímavém a atraktivním zápase se nakonec o body musel rozdělit s londýnským Arsenalem po bezbrankové remíze. Ačkoliv tedy diváci branku nakonec neviděli, zcela jistě se u sledování tohoto zápasu nenudili.

Hráči Leicesteru zápas odstartovali doslova plni energie. Hned při první akci se před branku Petra Čecha probíjel Jamie Vardy, kterého nakonec obrana hostí dokázala zablokovat za cenu rohového kopu. Celkově úvodní patnáctiminutovka nabídla hodně svižný, rychlý fotbal, který fanoušky bavil i přes to, že nějaké větší příležitosti k vidění nebyly.

V další části první půle se o slovo přihlásili hosté, kteří začali déle držet míč a utkání dominovat. V 25. minutě zahrozil Chamberlain, který si od levé lajny navedl míč doprostřed hřiště a jeho kroucená střela skončila těsně vedle domácí branky.

O šest minut později nacentroval Santi Cazorla z volného přímého kopu, míč ale prolétl bez jakékoliv teče na zadní tyč a nebýt včasného zásahu brankáře Schmeichela, ujal by se londýnský celek vedení. Tím převaha hostů nekončila - ve 34. minutě se k ráně za vápnem odhodla opět Cazorla, mířil ale pouze do náruče brankáře domácích.

Tři minuty před poločasovou přestávkou se do velké šance dostali konečně také domácí. Na famózní míč Mahreze za obranu si naběhl Vardy, kterému ovšem míč z kopačky doslova uzmul brankář Čech. Nedokázal jej ale udržet, čehož využil Drinkwater, který se následně po kontaktu s Koscielnym skácel k zemi. Sudí Clattenburg ovšem penaltu neodpískal a následnou přihrávku Vardyho před prázdnou branku už obránci hostujícího celku zablokovali.

V druhé půli se ráz zápasu lehce změnil - Arsenal ztratil územní převahu, naopak domácí byli schopni podniknout více rušivých protiútoků, získávali větší množství míčů a ani zdaleka nebyli pod takovým tlakem.

V 56. minutě si s ohněm tak trochu zahrával Coquelin, který se žlutou kartou fauloval Mahreze. Clattenburg ale nevyslyšel prosby domácích fanoušků a druhý žlutý kartón nevytáhl. Z následného přímého kopu pak pálila hvězda domácích těsně nad.

Dvacet minut před koncem se po chybě v rozehrávce do vyložené šance řítil Vardy, jenže svou střelu z úhlu mezi tři tyče nenasměroval. Tím také skončila pasáž, ve které měli domácí převahu - Arsene Wenger na hřiště vyslal Özila s Wilsherem a od té doby měli hosté k vítězství blíže.

V 75. minutě se ke střele uvnitř vápna dostal Walcott, jenže bohužel pro Arsenal mířil pouze doprostřed branky. O pět minut později poslal před Schmeichela nebezpečný střílený centr Wilshere, jenže svého spoluhráče nenašel. O chvíli později se v tváří tvář brankáři objevil Walcott, jeho střelu ovšem na poslední chvíli zablokoval Morgan. A když ani 7 minut před koncem neuspěl Özil, zdálo se, že utkání už v klidu dospěje k bezbrankové remíze. V závěru se však ještě naposledy osmělil mistr Anglie - nejprve do pokutového území pronikl Musa, kterého dost pravděpodobně fauloval Bellerín, nicméně penalta se nepískala. A když ani v nastaveném čase obrovskou šanci neproměnil Mahrez, bylo jasné, že se diváci branky skutečně nedočkají.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Liverpool FC 2:0

20.08.2016 16:00

Góly: 2. Sam Vokes, 37. Andre Gray

Jestli se Liverpool před týdnem radoval z velmi cenného vítězství na půdě Arsenalu, pak na půdě Burnley, nad nímž vždy zvítězil ve všech čtyřech případech od roku 2009, předvedl markantně horší výkon. Hlavně první půle byla ze strany Reds hodně mizerná, domácí nejprve dostal do vedení Sam Vokes a tři body pojistil ještě Andre Gray.

Nedůraz, nedisciplinovanost, nekoncentrovanost, individuální chyby. V první půli bylo zkrátka všechno špatně. Asi tak by se dala ve stručnosti charakterizovat práce defenzivních řad mužstva kouče Jürgena Kloppa, které do utkání vstoupilo snad nejhorším možným způsobem. Na soupeřův zásah ze druhé minuty už hosté následně zareagovat nedokázali.

Sotva uběhlo pár desítek vteřin, už obrovskou minelu předvedl Clyne, jenž přímo daroval míč na zlatém podnose domácímu Grayovi, ten ho posunul na hranici vápna na Vokese a úvodní branka byla na světě. A ve 37. minutě potrestal další školáckou hrubici Gray, pro něhož u středové čáry vybojoval míč Defour, debutant v dresu Burnley.

Kloppův tým držel balón na svých kopačkách v osmdesáti procentech případů celkového času, na bránu vyslal celkem 26 střel, jenže domácí brankář Heaton byl prověřován jen střeleckými pokusy z dálky. Na perfektně zorganizovanou defenzívu svého protivníka nenašel Liverpool žádný správný babičkovský recept.

Po taktické stránce zvládl nováček Premier League tohle utkání bravurně, výrazně si spravil chuť po minulé domácí porážce se Swansea a po ročním návratu do nejvyšší soutěže si připsal své první body. Produktivita Burnley byla více než úctyhodná, ze dvou šancí a dvou střel na branku vyprodukoval hned dva rozhodující góly.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Crystal Palace 1:0

20.08.2016 16:00

Góly: 83. Victor Wanyama

Souboj Tottenhamu s Crystal Palace nabídl poměrně jednostranný obrázek hry. Domácí svého soka po celou dobu přehrávali a byli lepším týmem, jenže se jim dlouho nedařilo skórovat. Převahu týmu Mauricia Pochettina dokumentují i statistiky - ten na branku soupeře vyslal celkem 20 střel, připsal si 10 rohových kopů a vyhrál i statistiku držení míče. Střelecké prokletí však zlomil až 7 minut před koncem normální hrací doby Wanyama, jehož gól nakonec stačil k tomu, aby tři body zůstaly na White Hart Lane.

Spurs začali útočně a od prvních minut svého soka zatlačili - ve 12. minutě si na Lamelův centr naskočil Harry Kane, jehož náběh nezachytil Scott Dann, jenže svou hlavičku nasměroval z malého vápna pouze do rukavic brankáře Henesseyho. Hned z následující akce pak hrozilo znovu nebezpečí - na dlouhý míč Rose si do křídla seběhl opět Kane, který následně utekl svým strážcům, jenže v zakončení si opět vylámal zuby na brankáři hostí.

Po dvaceti minutách hry byl Tottenham opět blízko vedoucímu gólu. Znovu u toho byl Lamela, který od rohového praporku poslal vydařený centr, ten našel Wanyamu, a následná hlavička se bohužel pro domácí nevešla mezi tři tyče. V nastaveném čase první půle se dostal do výborné pozice na hranici pokutového území opět anglický útočník ve službách Tottenhamu, jeho projektil však o pár desítek centimetrů minul Henesseyho svatyni. Do kabin se proto odcházelo za bezbrankového stavu.

Jak první poločas skončil, tak ten druhý také začal - obraz hry se nikterak nezměnil. Po necelých 54 minutách o sobě dali konečně vědět také hosté, kdy se Yohan Cabaye dostal k zakončení zpoza hranice šestnáctky, jeho střela však výrazně postrádala přesnost. Jen o dvě minuty později se do další velké šance propracoval Hary Kane. Ten si naběhl na krásný pas Lamely za obranu hostí, přetlačil Souareho, jenže svou hlavičku nasměroval těsně vedle pravé tyče.

Bezbrankovou remízu tak musel až 7 minut před koncem odmítnout Victor Wanyama. Ten využil nedůslednosti hostí při bránění rohového kopu, kdy centr Lamely nejprve dokázal prodloužit na zadní tyč Kane, kde už číhala tato letní posila Tottenhamu, která neměla problémy míč dostat za záda brankáře Henesseyho. Ve zbývajícím čase už hráči Spurs hru kontrolovali a nepřipustili žádné drama, tudíž si nakonec na své konto zapisují zasloužené vítězství.

Více informací k zápasu

Watford FC - Chelsea FC 1:2

20.08.2016 16:00

Góly: 55. Étienne Capoue - 80. Michy Batshuayi, 87. Diego Costa

Chelsea, londýnské derby a tři minuty před koncem Diego Costa rozhoduje na konečných 2:1 pro Blues. Že vám to něco připomíná? Svěřenci Antonia Conteho se na půdě Watfordu dlouho trápili, pak ale zaúřadoval střídající Cesc Fábregas, který měl prsty v obou gólech. Na Capoueho parádní trefu i díky jeho zásluze odpověděli Michy Batshuayi a zmíněný Costa.

Divoký závěr zápasu divákům, a především těm z řad Chelsea, napravil dojem z utkání, které v prvním poločase nabídlo nečekaně nudnou podívanou. V osmé minutě prověřil Courtoise po dobrém náběhu Holebas, ale tím to haslo. Řecký bek ještě u druhé branky stihl heroicky odpravit centr Hazarda, což o chvíli později napodobil Cahill po krásném balónu Amrabata.

V ofenzivě to však Chelsea enormně vázlo. Strategie Antonia Conteho spočívala v tom, že takřka každou akci měli Blues zakončit centrem do šestnáctky. Tam se ovšem celé dějství zdržovali minimálně tři stopeři Watfordu, takže se logicky Gomes nemusel vůbec namáhat. Až v závěru poločasu pálil slabě a navíc tečovaně Hazard.

V neproduktivní strategii pokračovali Blues i po změně stran, čím dál víc se navíc projevovalo, že nekreativní střed Kanté - Matić potřebuje osvěžit. Před Conteho prozřením ještě stačil otevřít skóre Etienne Capoue, a to stylem více než parádním. Guediorův centr si převzal na levé straně vápna, a díky pozoruhodně špatné poziční hře Ivanoviće dokázal míč zpracovat a ještě jej nádherně zavěsit pod břevno.

Kromě Chelsea se většinu zápasu jevil tragicky i Jon Moss - u něj to nicméně není tak nezvyklé. První přehmat vytvořil při simulaci Diega Costy, který už předtím dostal žlutou kartu za nesportovní chování a měl jít tedy pod sprchy. Vzápětí to však kompenzoval nepísknutím penalty za jasnou ruku Cathcarta a přehlédnutím očividného šlapáku Capoueha na Hazarda.

To už italský šéf Chelsea poslal na trávník Mosese, Batshuayie a na posledních 12 minut i Fábregase, který se - bůhví proč - nedostal Contemu do přízně. Španělský génius nicméně během chviličky zahájil tři akce, ze kterých dokázali jeho spoluhráči dvakrát skórovat.

V osmdesáté minutě připravil míč Hazardovi, jehož tvrdou ránu dokázal Gomes jen vyrazit před sebe a Michy Batshuayi jej s vděčností doklepl do branky. Fábregas měl na svědomí i další nebezpečnou akci, když pěkným obloučkem dostal míč na Batshuaye a v následné skrumáži nebyl daleko od gólu Ivanović.

Rozhodující okamžik si ale devětadvacetiletý technik schoval na minutu číslo 87. U vlastního vápna vystihl přihrávku soupeře a geniálním balónem na šedesát metrů poslal Diega Costu do samostatného úniku. Spoluhráč z klubu i reprezentace s šancí naložil na jedničku a rozhodl o vítězství Chelsea 2:1. Výsledek nebyl vyšší vinou břevna, jež zastavilo ránu Batshuayie v nastaveném čase.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Everton FC 1:2

20.08.2016 16:00

Góly: 9. Gareth McAuley - 45+2. Kevin Mirallas, 60. Gareth Barry

West Bromwich proti Evertonu poměrně dlouho vedl, nakonec ale potvrdil, že venkovní výhry jsou pro něj takové malé prokletí. Baggies totiž v posledních třech sezónách devětkrát zvítězili na půdě soupeře, ale jen dvakrát (!) se jim povedlo na tento triumf navázat ihned doma. A desátý pokus dopadl rovněž bídně, Mirallas s Barrym totiž vývoj otočili a přiřkli cenné tři body z Hawthorns na stranu Toffees.

Příběh utkání se začal psát v deváté minutě - jak jinak než standardní situací. Rondon totiž svoji šanci spálil na výborném Stekelenburgovi, a tak se kopal roh. Vysoký míč doplachtil až na hlavu Garetha McAuleyho, jenž setřásl bránícího Jagielku a otevřel skóre. Nad brankou se nicméně vznáší oblak pochybností, jelikož při Gardnerově centru došlo v malém vápně ke kontaktu Stekelenburga s Berahinem.

West Bromwich Albion se na každý pád dostal do vedení a mohl se soustředit na to, co mu jde nejlépe - bránění. Everton byl sice na míči lepší a aktivnější, jenže až do čtyřiadvacáté minuty toho příliš nedokázal. Pak si Barry narazil s Bainesem a poprvé vyprášil rukavice Bena Fostera.

Vyrovnání se však Everton dočkal už v nastaveném čase prvního poločasu; a nejspíš zaslouženě. Po střídání Lukakua za McCarthyho byly Karamelky ještě nebezpečnější, což vyústilo až v krásný ťukec "do šatny". Kevin Mirallas si přes Barryho narazil s Barkleym a křížnou přízemní ranou se trefil přímo k tyči.

Oba brankáři museli zasahovat hned zkraje druhého dějství, Stekelnburg parádně vychytal Fletcherovu tvrdou ránu, zatímco Foster si poradil se střelou Deulofeua po rohovém kopu. S další standardkou ovšem anglický gólman nemohl udělat zhola nic. Deulofeu tentokrát roh zahrával sám, přetažený míč vrátil Holgate na přední tyč, kde číhal trestuhodně volný Gareth Barry. Už v momentu jeho gólově hlavičky zpytoval nedůsledný Evans svědomí.

West Brom měl pořád ještě půl hodiny na vyrovnání, ale od druhé branky soupeře už se nedokázal dostat do vyložené šance. McAuley hlavičkoval vedle, totéž platí o střele Bena Fostera, který se v závěru vytáhl na standardní situaci.

Více informací k zápasu

Swansea City - Hull City 0:2

20.08.2016 16:00

Góly: 79. Shaun Maloney, 90+2. Abel Hernández

Dva zápasy, šest bodů, snový start sezóny pro Hull City! Nováček Premier League zahájil sezónu s pouhými 13 hráči A týmu, přesto nyní trůní na vrcholu ligy ve společnosti obou Manchesterů a Chelsea. Dočasný (jak dlouho?) manažer Mike Phelan vytáhl na hřišti Swansea skvostné střídání - žolík Shaun Maloney totiž první gól dal a na druhý přihrál.

Čistě z logického hlediska nejde o nic převratného. Tigers zkrátka jen dodržují biologické řetězce a po Liškách roztrhali i něžné Labutě. Pro Swans však šlo o veskrze frustrující odpoledne, když na domácí půdě měli dlouho více ze hry a utkání ovládli i dle statistik. Z celkových 23 střel nicméně stlačili mezi tyče pouhopouhé tři.

Krátce po startu nicméně Gylfi Sigurdsson pořádně zahrozil, když napřáhl za vápnem a Eldin Jakupović musel míč vyškrábnout nad břevno. Hull se o útok pokoušel prakticky jen z protiútoků, protože na půli soupeře nedokázal déle kombinovat. Po čtvrthodině hry ovšem mohli Tygři uzurpovat vedení, kdyby Diomande naložil se Snodgrassovým pasem lépe. Takhle jeho divoká rána letěla úplně mimo.

S výjimkou dvou nepřesných hlaviček Llorenteho a podobně mylných střel Fera s Corkem Swansea v ofenzivě mlčela - po změně stran nicméně ve své platonické převaze pokračovala. Proto leckoho překvapilo, když první gólovku měli na svědomí hráči hostí - Snodgrassovu přízemní petelici však stačili fotbalisté v bílém zblokovat.

Francesco Guidolin poslal, podobně jako před týdnem, na trávník Jeffersona Montera, který proti Burnley rozhodl skvělou akcí po levé straně. Výtečná obranná práce stoperů Curtise Daviese a Jakea Livermora však byla i na ekvádorský expres příliš.

Davies se navíc výraznou měrou podílel i na rozhodujícím okamžiku celého duelu u brány Swansea. Jeho hlavičku po rohovém kopu totiž doklepl do prázdné branky střídající Shaun Maloney. Ten využil přidělených dvacet minut vskutku ukázkově - v nastaveném čase totiž navíc přijal skvělý pas od Snodgrasse, posunul balón na Abela Hernándeze a ten měl podobně snadnou pozici jako jeho kolega v útoku - uklidil míč do odkryté svatyně.

Více informací k zápasu

Stoke City - Manchester City 1:4

20.08.2016 13:30

Góly: 49. Bojan Krkić (pen.) - 27. Sergio Agüero (pen.), 36. Sergio Agüero, 86. Nolito, 90+5. Nolito

Pep Guardiola kráčí ve šlépějích svého odvěkého soka Josého Mourinha a i on má po dvou kolech Premier League na kontě plný počet bodů. Manchester City vyhrál na hřišti Stoke City 4:1 především zásluhou nejlepšího střelce ligy Sergia Agüera. Ten se už v prvním poločase dvakrát trefil, po přestávce ho napodobil střídající Nolito. Jediný gól Stoke vstřelil z penalty Bojan.

Úvodní minuty zápasu ale patřily někomu jinému. Než se postupně začal z trávníku vytrácet, zářil na levém křídle Raheem Sterling. Už po deseti minutách si na hranici vápně poradil s přesilou a pálil těsně nad. Krátce na to slabě pálil do Givena, aby svoji silnou pasáž zakončil velmi nebezpečným centrem, jenž do bezpečí odvrátil až skluzující Pieters.

Zápas však řídili dva muži. Mike Dean a Sergio Agüero. Hlavní sudí duelu rozjel svůj pochybný penaltový kolotoč v šestadvacáté minutě, kdy snad ještě regulérně ukázal na puntík po příliš aktivní ruční práci Shawcrosse v souboji s Otamendim. Argentinský kanonýr každopádně nedbal dvou neproměněných penalt proti Steaue a s přehledem otevřel skóre.

Úvodní gól Agüera nabudil a záhy měl na kopačce druhý zásah. To když si narazil s Navasem a prověřil Givena tvrdou ranou na přední tyči. Druhou trefu ale přidal čerstvě nejlepší střelec letošního ročníku (spolu s Ibrahimovićem) až deset minut před pauzou. Kevin De Bruyne poslal do vápna ukázkový centr z přímého kopu a 173 centimetrů vysoký šutér hlavou zvýšil už na 2:0.

V závěru poločasu se domácí právem dožadovali pokutového kopu poté, co Kolarov srazil k zemi Allena. Mike Dean však do píšťalky nefouknul a podivně Stoke penaltu kompenzoval krátce po změně stran za šmátrání Sterlinga na krku Shawcrosse. Bojan nicméně poslal Caballera na opačnou stranu a vrátil svůj tým do zápasu.

Vytouženého vyrovnání se ale nedočkal, po obrátce chyběl oběma týmům poslední dotek a finální přihrávka, kde Man City i Stoke chybovaly. Definitivní rozhodnutí tak přinesla až poslední pětiminutovka, kdy se Potters vrhli do útoku a mezer v obraně dvakrát využil Nolito. Španělský křídelník vždy jen doklepl míč do odkryté svatyně - nejprve mu namazal Iheanacho, v nastaveném čase pak Sterling.

Více informací k zápasu

Manchester United - Southampton FC 2:0

19.08.2016 21:00

Góly: 36. Zlatan Ibrahimović, 52. Zlatan Ibrahimović (pen.)

Dva zápasy, dvě výhry, vstup Josého Mourinha do angažmá v Manchesteru United nemohl být lepší. To samé se dá říct i o Zlatanu Ibrahimovićovi, který svůj gólový účet u Rudých ďáblů zatížil o další dvě branky a navazuje na svou úchvatnou ligovou bilanci v PSG. Southampton lídrovi Premier League nenadělal prakticky žádné problémy, jediný gól dal Tadić z ofsajdu.

Parádní kompletní debut má za sebou Paul Pogba, který se sice mezi střelce nezapsal, ale na hrací ploše byl dost možná vůbec nejlepší. Byl to právě on, kdo měl na svědomí první střelu na branku. Ve třinácté minutě dostal do vápna míč od Ibrahimoviće a přes nohu Cédrica prověřil Forstera na bližší tyči.

Střední pasáž prvního poločasu patřila Southamptonu. Po čtvrthodině hry a centru Targetta měl dobrou palebnou pozici Tadić, ale jeho volej se od tribun na Old Trafford dočkal jen výsměšného povyku. Zajímavě vyhlížela i akce vedená Redmondem, jenže jeho balón před branku byl na Tadiće až příliš prudký. O deset minut později pálil z otočky těsně vedle Shane Long.

Tím ovšem do velké míry jejich ofenzivní snažení skončilo. Manchester začal hru mnohem lépe kontrolovat, a přestože Saints drželi míč častěji na kopačkách, s výjimkou jednoho úniku Longa se již nedostal do výrazných příležitostí.

Ty měl dnes na starosti především jeden muž. Zlatan Ibrahimović. Švédský král poprvé akrobaticky zastříhal s blížící se půlhodinou a Virgil van Dijk měl štěstí, že si ze souboje neodnesl příslušnou ozdobu na tváři. Podle sudího však byla situace v pořádku a v ochozech to jen zašumělo, když balón prosvištěl kolem zadní tyče.

V šestatřicáté minutě ale už i Fraser Forster poznal jeho "hněv" a ani on nedokázal s jeho střeleckými schopnostmi pranic nadělat. Rooneyho centr dosedl přímo na Ibrahimovićovu hlavu a kromě míče od něj odlétl i bránící José Fonte.

Krátce po změně stran se Southampton málem vrátil do zápasu, jen tři minutky po obrátce totiž Dušan Tadić hlavou taktéž rozvlnil síť - jenže v momentě přihrávky se nacházel v postavení mimo hru. A prakticky z protiútoku opět domácí udeřili. Clasie totiž ve vápně hloupě srazil Shawa a kopala se penalta. Té se opět chopil Zlatan a třetím gólem v Premier League si upevnil místo v čele tabulky střelců.

Pak už to byl zápas jednoho týmu. Pogba, Martial, Rooney a Ibrahimović předváděli objektivně skvělý fotbal a především francouzský debutant měl prsty v ohromném množství nebezpečných situací. Byl to však Rooney, kdo vysunul do samostatného úniku Martiala a zastavovat ho musel až Van Dijk. V dalším útoku pálil Pogba, z výtečné pozice nicméně branku minul.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City22006:26
2.Manchester United22005:16
3.Hull City22004:16
4.Chelsea FC22004:26
5.Everton FC21103:24
 Middlesbrough FC21103:24
7.Tottenham Hotspur21102:14
8.Burnley FC21012:13
9.West Bromwich Albion21012:23
 West Ham United21012:23
11.Liverpool FC21014:53
12.Swansea City21011:23
13.Arsenal FC20113:41
14.Watford FC20112:31
15.Leicester City20111:21
16.Southampton FC20111:31
17.Stoke City20112:51
18.Sunderland AFC20022:40
19.Crystal Palace20020:20
20.AFC Bournemouth20021:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1638)

Přidat komentář
iamek

Konecne se na to da divat. Jeste byt vic produktivni a bude to nadhera. A snad bude tu sestavu vic tocit, protoze ten kadr je silene siroky. GGMU

Reagovat
cr7sux

no poslednich 20minut to bylo vetsinu casu nudne braneni

Reagovat
iamek

Kontrola zapasu

Reagovat
Whitemedia

na to si zvykni, to teď uvidíš dost často

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan je král

Reagovat
m.sali

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem, ale tuto sezónu mám fakt z toho dobrý pocit. Podľa mňa máme dosť šancu na titul, a verím tomu, že to aj dáme a tiež dúfam, že vyhráme európsku ligu

Reagovat
smazaný uživatel

na titul to bylo i loni a nakonec i předloni..

Reagovat
risk je zisk

Řikej si co chceš, ale z MU jde ted hodně velký strach. Zůstali kvalitní hraci a přišli opravdu skvěle posily. Navíc Mourinho na lavičce. Celkově bude letos PL naslapana a na to se těším. Muže to letos vyhrát kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude trénovat Arsenal Wenger tak má na titul větší šanci i Bournemouth

Reagovat
lofin9

hahaha ty si vtipný neskutočne

Reagovat
fenixLFC

ked ma byt Redmond tym tahunom, tak to nech su vsetci svati so Svatymi.....pretoze dnes ma nikto od nich nefrustroval viacej, dokonca ani ti komici na bekoch...

Reagovat
Free_player

Sakra .... ani bych se nedivil, kdyby těm bláznům titul Zlatan vystřílel

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba :))

Reagovat
smazaný uživatel

United pěkně zlatan paráda

Reagovat
nani92

ach, ked si človek predstaví tie začiatky sezony s Moyesom a LVG...a teraz toto <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

faktor Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

bez Ibry by to tak veselý nebylo...

Reagovat
nani92

tak by tam bol iný hroťák...Moyes mal RvP

Reagovat
Uwe háže buly

No právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to, jak Moyes rozdrtil Swansea a kiwwi už se viděl s titulem?

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Nie len kiwwi.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze strany United se mi hrozně líbil Bailly. Ve vápně naprosto dominantní, hráčům Saints tam vůbec nic nepustil. Ze strany Saints se mi nelíbilo vůbec nic, snad mimo prvních 25 minut, kdy to na míči vypadalo celkem slušně. Každopádně Puel má co dělat, snad ho trkne že ještě nějaká posila musí přijít.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Saints otřesní

Reagovat
smazaný uživatel

Kto to tu vravel, že starý Ibrahimović nebude stíhať tempo a fyzickú hru v PL To bol asi Vladinko, však

Reagovat
iamek

. Jo to jsem fyzicku od Zlatana obhajoval no. Ale musim se priznat, ze jsem ho moc nechtel. Promin Zlatane <3.

Reagovat
smazaný uživatel

až to takhle bude sázet proti aspirantům na titul tak neřeknu ale zahlásit to po dvou zápasech s outsiderama neni moc vhodný

Reagovat
Neutron

tebe nemusi Zlatan vobec nic dokazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra paráda A co tak koukám, tak se nám vrátila přízeň rozhodčích, to zase bude v alejích nablito

Reagovat
cr7sux

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Swarley

jo jo, Ibra se neprosadí, jasný...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

2 zápasy, gól a asistence, co chceš

Harry by měl začít něco dělat, aby ho dohnal na klubové úrovni...a co jsem viděl EURO, tak i na té reprezentační, bída Janko, bíííída...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím žijete z hodně jednoduchého losu, uvidíme, jak dlouho vám to vydrží.

Reagovat
Swarley

vy zase z jedné sezóny, nic se nemá přeceňovat...uvidíme, jak to bude vypadat dál...

Reagovat
Maresma

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
cink

Reagovat
C-M@ster

V tak nadupaným týmu bych měl gól a asistenci i já.

Reagovat
Swarley

když bude mít bod na zápas, těžko si sedne...

Reagovat
salami

co jsem viděl EURO, tak si můžou Harry se Zlatanem podat ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy to působí až komicky

Reagovat
Rssa

Jo jo, to tak nekdo tvrdil...dedku

Reagovat
Swarley

mít horší paměť než já, tak to už bych fakt nazýval problémem...

Reagovat
Rssa

Ja osobne cekal, ze Zlatan bude TOP v PL. Na to je az moc kvalitni, aby mel nejake problemys prechodem do ligy, ktera uz davno neni tak specificka jak byvala.

Reagovat
Swarley

já to vím, mně to neříkej, vysvětluj to svým kumpánům

Reagovat
Rssa

Nebud zapskly

Reagovat
salami

já myslim, že Zlatanovi by naopak šlo ještě víc na ruku, kdyby byla tak specifická jako dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra čím je starší tím je lepší.... 3 zápasy a 4 goly v Anglickejch soutěžích a to mu někdo nevěřil, že Anglii dá.... pche s prstem v zadku... v 50 bude ještě dávat 30 golů za Bayern....

Reagovat
icemike

2 goly z penalt, btw

Reagovat
MySch017

Toto bola jeho 1. penalta

Reagovat
icemike

Ma chyba. Dival jsem se předtím na Lacazzeta

Reagovat
C-M@ster

1 penalta, 1 ofsajd.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
KingMaster13

Zraje jako víno Čím starší tím lepší a ty nejlepší svoje kousky nám teprve předvede

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba MOTM snad zavřel haterům papulu

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte nám pohár

Reagovat
netopier

A teraz si to zaklial vieš o tom?

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger si dobre nasral do huby s tim vekem o Zlatanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, že Ibra musel přestoupit zrovna tam. Netěším se, až bude hrát proti nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Zatím jsem nadšený z Baillyho K ničemu se Saints dnes nedostali Ibra luxus Takového zabijáka jsme potřebovali. Pogba taky skvělý výkon nato,že to byl 1 zápas Jen tak dál

Reagovat
vrabejka

ZLATAN

Reagovat
Pagy

tak pozdě střídal jose vždycky ?

Reagovat
icemike

Někdy vubec

Reagovat
Y.Cabaye

S MU se letos musí počítat a to je jedině dobře.

Reagovat
2miguel1

No chlapci, ako fans Barcy som rád, že MuTD neni v Champions League ... zatial to vyzerá na válec v premier league

Reagovat
C-M@ster

Po výhrách nad Bournemouthem a doma se Sotonem?

Reagovat
MySch017

Proti obom superom sa pod van Kokotom prehralo. Musis uznat, ze tieto vysledky su lichotive a rozhodne timu dodaju pohodu na kopacky.

Reagovat
C-M@ster

To sice jo, ale válec v PL by to byl teprve až porazí někoho jako Chelsea, City nebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Pls. Ať už byl van Gaal, jaký chtěl, netřeba mu nadávat. Prostě buď rád, že už je pryč

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že nejsme v LM.Ale alespon se mužeme v klidu soustředil na ligu

Reagovat
netopier

Aby vám ju vyfúkol Leicester?

Reagovat
smazaný uživatel

ale jste v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Pereyra a Kaboul ve Watfordu, to by si i zasloužilo článek.

Reagovat
icemike

Juve pouští do světa plno záložníků a skoro žádné nepořizuje

Reagovat
vladis271

Alex Hunter hral ako?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nihilister

Ty komentáře pod videem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten věkový rozdíl je strašně vidět Jsou to sympaťáci

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pagy

při tom prvním golu, kdy rooney centroval, byli v šestnáctce 4 naši hráči ... za lvg byl tam stál jen hroták ... celkem progres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 19.08.2016:

Počet komentářů: 2740

Nejaktivnější uživatel: Zaschrona (58 komentářů)

Vtipálek dne: Kapsid

Palcohonič dne: Ligter

Kokotko dne: Mastný Chobot

Reagovat
Kang & Kodos

Konečně můžu jít spát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

A jaký je vlastně kritérium pro kokot(k)a? Výherci nevypadaj zrovna kokotsky

Reagovat
smazaný uživatel

Asi random výběr ze známějších uživatelů.

Reagovat
Hachim Mastour

Asi počet

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak docela, je to komplikovanější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(chapes?)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Tak dík, no. Teď ještě vymyslet něco vtipnýho a něco na lovení palců.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
icemike

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Zachrona

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, uz jsem se bal ze nejvic komentaru budu mit ja... jeste je to dobre

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

takze to vazne tomu yungovi vyhlasovali

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Masi

Reagovat
Ligter

díky kluci, díky Brnu; je to pro mě ctí. možná by to měl vědět Hollan

Reagovat
smazaný uživatel

Portuguese press reporting that Joel Campbell having medical at Sporting Lisbon. Will join on season-long loan. #afc

Borce, co by mel hrat zaklad, poslem hostovat. To je take wengerovske

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo byl aspon minimalne na stridacce

Reagovat
C-M@ster

Není něco mezi nima? Však není normální, aby ho furt opomíjel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

heh, cim dalej, tym lepsie... typek je najlepsi hrac pripravy a prijemne prekvapenie minulej sezony a za odmenu dostane tribunu na prve kolo a piatu hostovacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovado

Reagovat
Nikikrew

To je snáď joke!

Reagovat
Hachim Mastour

Treba prachy na hrot.

Reagovat
Mastný Chobot

z hosťovačky ich vytrieskame teda

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za pencli kurva

Reagovat
CubONE

Ale Fellaini na DM opat vyborny.

Reagovat
Dejwa

King Ibra

Reagovat
kiwwi

obrana v pohodke, hlavne teda beci uplna pecka Shaw s Tonym, velka spokojnost

Zlatan bombarder a Pogbic delo...ten jeho drive s loptou a mozno existuju porovnatelne dobri alebo podla niektorych aj lepsi stredaci ako on, ale neexistuje lepsi stredak ako v hre 1v1 (mozno ked medzi stredakov zaratame Iniestu )

Reagovat
blaugrana

Medzi čo ine chceš rátať Iniestu?

Reagovat
kiwwi

tak on hraval skor z kridla...myslim stredakov ako bol Xavi, Rakitic, Kroos, proste CMka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

nehovorim ze Pogba nie je dobry ale ten vas hype je az strasne vysoky ..je to vyborny jrac mozno raz bude najlepsi ale vy ho strasne po vcerajsku hypujete a pritom nehral az tak vynimocne...a to 1vs1 ..minimalne Iniesta aj Modric su v tomto lepsi ak ratame drive a vedenie lopty...

Reagovat
smazaný uživatel

Cize ty si ho vysmial, aby si nam povedal, ze Pogba je dobry a napisal si tam Iniestu tak ako aj on. Chlapče, neviem co ty si ratas, ale ak vyrasties, tak zistis, ze nie vsade su hraci Realu, tu to budem brat to s Modricom ako dobry joke, ty drive a vedenie lopty

Reagovat
smazaný uživatel

celý rok tady sllintal nad Pogbou a furt doufal, že ho Zizou koupí a teď, když se na ně vysral, tak se to snaží krotit zhrzenost

Reagovat
noustres

slušný psychologický odhad pacienta

Reagovat
misinho7

aha cize Modric nema dobre vedenie lopty alebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma skvele, neznamena to, ze ho musis natrepat do diskusie len preto, ze je z Realu, jaky drajv ty ratas, ze ho ma lepsi jak Pogba? Modric je najlepsie CM sveta, ale vytiahni hlavu z prdele uz.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ráno zbytku tabulku Co za tým vybudoval Jose Parádní prace

Reagovat
icemike

Vybudoval? Najednou se nakupum pres 200m ted a x milionu pod Lvg rika budovani?

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to delame dobre Jen tak dal hateri nic jinýho vám stejne nezbývá Glory glory Man United

Reagovat
icemike

já nejsem hater united, já jsem hater pokrytectví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak United jsou prikladny pokrytci Naše ego stejne nic neprekona a letos s Ibrou Josem Pogbou vas bude vytacet uz jen na představa kouknout se na EF Závistivci všech tymu dekujeme

Reagovat
icemike

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Neutron

ono sa vacsinou buduje zadarmo, tak isto ako Chelsea alebo City

Reagovat
9augi9

Vybudoval? Áno roky to tam buduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Od fans Loserpoolu jsem zvyklej na vetsi vysmech mel by si trénovat Tohle je slabý

Reagovat
Neutron

to su krce nie vysmech, ked aj po takej dodrbanej sezone sme skoncili pred nimi tak sa nam scouseri nemaju co smiat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si MUFC4EVER, žejo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ja sem Honza a UnitedDevil

Reagovat
smazaný uživatel

Takže MUFC4EVER. Díky za potvrzení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop nemáš zač

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Já si myslím, že je to Kubajs, který zkouší nový tým

Reagovat
smazaný uživatel

psaným projevem by to odpovídalo, ne že ne...

Reagovat
lofin9

daluded mufan

Reagovat
kylo ren

100. Pro ibru

Reagovat
iamek

Ale Fella opet skvelej. Jak jsem ho vyhazoval v darkovem baleni, tak posledni dva zapasy zvladl kurevsky dobre. I ten Blind zatim nechybuje. Tim padem nakup Fonteho na ctvrteho stopera je zbytecnost. Ctyrka Bailly, Small, Blind a Jones musi stacit.

Reagovat
Pagy

Reagovat
smazaný uživatel

protože hraje DMko a má zakázáno vymýšlet píčovinky a dávat to hned na někoho kreativnějšího, což je fajn....

blind byl i minulý rok, když nás nikdo netlačí, tak pomůže s rozehrávkou, ale jinak je strašidelný pod tlakem a snad brzy tam půjde Mike, až na něho nastoupí takový Pelle, tak Blind bude zase hořet jako papír

Reagovat
MySch017

Pelle už šaškuje v Číne...ale ako príklad

Reagovat
iamek

A hlavne nehraje jak hovado. Blind by mel byt proste lepidlo. Smalling trenuje asi deset dni, tak asi nebuse jeste nabuseny fyzicky. Ale obrama vypada dobre. Jeste bych ji procistil ale. Rojo pryc a na hosta cbj, riley a tfm. Darmian nevim uprimne.

Reagovat
smazaný uživatel

a to sme za Baillyho dostali vysmech ze za 30m sme kupili obrancu co nehral zaklad ani vo Villarreale a nakoniec to vyzera tak ze je jasna volba do zakladu.

Reagovat
icemike

možná to bude jeden z nej nákupů v Anglii, vzhledem k poměru cena vs výkon

Reagovat
kiwwi

musim uznat, ze Fella hra teraz fakt dobre...nikto mu na tom DMku neveril ale Jose mu evidentne naordinoval, aby sa nicoho nechytal ked nemusi a nech len bura a fakt mu to ide

Reagovat
Hector17

Pogba totální kopyto a šmatlak

Reagovat
smazaný uživatel

klídek hoši .ešte je len začiatok a už je tu super zábava...pekný futbalový víkend preajem

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak tady někteří do poslední chvíle obhajovali LVG - však to jsou nebe a dudy.

Reagovat
9augi9

Zajace sa počítajú až po hone.

Reagovat
Swarley

a ked si zajko počas toho pohoní?

Reagovat
9augi9

Vtip vylez, no tak ukáž sa.

Reagovat
Swarley

tu som, za kaktusom, netreba ma hladat

ale tiež čakam, kedy zajko pride

Reagovat
J0EL

Stracas formu Swarlos

Reagovat
Swarley

taky to dělám zadarmo, co bys chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

nežebrej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

nemudruj a pošli prachy na můj humor

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
icemike

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on nekdy nejakou mel?

Reagovat
nani92

dobré ránko

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

Takže příště proti Hullu a pak doma City

Reagovat
smazaný uživatel

Dva zápasy s průměrnými soupeři a jak málo stačí fans United ke spokojenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pred zápasem jste tu placalo ze jsme je 3 roky neporazili a ze nebude jednoduché Po zápase je ze Saints klub na sestup Však dockej casu za chvilku tu máme ty smatmaky z druhy strany města Letos budou všichni zesrani z United A tak to ma byt

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Pogba, absolútna fantázia. On urobil svojou dynamikou, hrou dopredu a nie alibisticky krátkymi pomocnými prihrávkami zápas. Len skoda, ze okrem dajme tomu zadných radov boli všetci level a niektorí aj viac pod nim.

Martial zatial vypada ako keby mu cele leto niekto nadával, ze je zlý futbalista, Roonie je výsmech a kazí hru ostatným. Mchitarjan sa technicky javí tri levely vyššie. Matu by to chcelo dat do stredu, Mchitarjan do prava a lindgarda možno naľavo.

Fella zatial dobre, bohvie ako pozicne proti silnejším súperom.

Pri rohoch neskutočná fyzická sila... Ibra, Pogba, Fella, Bailly, príde Smalling.

Každopádne je v tými este co zlepšovať, napr. def. záložník. Ako som písal, chýbajú na niektorých postoch hrací špičky, aby to klapalo.

Ale po dlhom čase zápas potešil.

Reagovat
niflheim

Jak vidím Tonyho, tak mi nějaký Fabinho připadá jako naprostá zbytečnost, zvláště když je tam backup v Darmianovi a Timmym.

Reagovat
Swarley

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Jozo ho vracia do formy z 2010. Uz sa zacal zase trocha aj usmievat co som u neho nevidel uz roky

Reagovat
Swarley

Tonyho mám strašně rád, to je stroj a dříč...

Reagovat
iamek

. Nesmi prijit.

Reagovat
Ligter

Reagovat
CubONE

len zatial ho nikto dozadu poriadne nepreveril.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to dát šanci i Darmianovi, pokud získá zpátky sebevědomí, může být proti těžším soupeřům lepší varianta.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně už žádný Brazilec nebude takový sympaťák, jako byl Rafael..

Reagovat
kiwwi

tak ono sa snad uvazovalo s Fabinhom len vtedy ak by odisiel Darmian, nie?

Reagovat
niflheim

Je to možné, každopádně by rozhodně dvojku dělat nepřišel asi.

Reagovat
nani92

prišiel, José vie posadiť hráča ktoreho kupil

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

Však se o něm při těch výkonech Valencii taky tak nějak přestalo psát ne?

Reagovat
niflheim

Yep

Reagovat
Manik...

United jsou silní. Už před sezónou jsem jim minimálně na TOP3 věřil. Osobně to vidím na vicemistry . Bude hodně záležet na zraněních. Bez Zlatana budou poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford a Martial nam zarucuju ze bez Ibru polovicni urcite nebudeme

Reagovat
Manik...

Martial je zase celkem slabý... A Rashford je mladíček co měl dobrou 1 půl sezónu, takových už bylo... Ale uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba odpisovat hracov ako Martial po dvoch zapasoch. Nedavno bol definitivne odpisany Sterling a od vtedy odohral vyborne zapasy a bol jeden z najlepsich na ihrisku v LM a aj v 1. zapase PL

Reagovat
pingla

Reagovat
Manik...

Martiala bych rozhodně neodepisoval, to je skvělý hráč .

Reagovat
smazaný uživatel

Hra stále pomalá a zatím soupeři nás neprověřili.

hrot: Ibra - naprostý frajer, ale točit tam Rashe více, ale naštěstí jsme nekoupili dalšího hrota, takže snad si Rash zahraje jiné zápasy

LW: Martial si to dává, ještě tam má Shawa, který mu dělá prostor a jde to vidět, vrátit sebědomí a bude to super

CAM: rooney musí dopíče, Mata nebo mikymrdka na střed, oba dva běhaví, s dobrým prvním dotekem a kreativní

RW: mikymrdka nebo Lingard, běhaví, rychlí s dobrým presinkem

CM: pogba, ve druhém poločase už setřásl trému a docela si to vodil, ale ukáže až silnější soupeř, dopředu je lepší než dozadu

DM/CM: schneidy, lepší fyzička, presink, technika, prostě stále lepší než fellaini a Herrera do číny, včera nastoupil na chvíli a byl marný zase

LB: Shaw nejlepší LB ligy

CB: Smalling

CB2: Bejli, zvíře, ale občas tam hrubkou namazal, lepší soupeř by to potrestal

RB: snad Darmian, Valencia je pozičně stále mimo a klička do strany a pokopnou si míč proti lepším nebude fungovat

DDG nejlepší GK na světě

Reagovat
KnoxXx

hra stale pomala a chces tam dat spomalovaca Matu? dobry vtip

Reagovat
smazaný uživatel

jak prosím mata zpomaluje? :( ty si myslíš, že rychlý fotbal je nákop dopředu a nejlépe od DDG na Ibru a hlavou góla viď?

Reagovat
KnoxXx

tazko sa s tebou bavit, ked ten futbal zjavne moc nesledujes - Matu zabrzdi kazdu sancu na rychly brejk, taky hrac nemoze byt na ihrisku, ked je tim vo vedeni

Reagovat
smazaný uživatel

čekáš, že Man Utd se bude jen bránit a útočit z brejku? se prober... Man Utd by měl být tým, který bude diktovat tempo a dominovat hře, tak jak to LVG zamýšlel

Mata je velice pohyblivý hráč, který si chodí do narážeček a neustále se nabízí, moc tomu fotbalu nerozumíš, jestli tobě stačí stojící hráč, který kope míče dopředu, tak je mi tě vážně líto

Reagovat
MySch017

Žiadny Bejli....Bají, ako mu hovorí ten kokot komentátor na Gipsy Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on není Španěl ne? kdyby byl, tak by možná měl pravdu, nevím jak se to čte

Reagovat
MySch017

on to nejak divne "pofrancúzsštil"...on aj Morgana volá Šniderlán

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně je to vedle Mike zvíře, oba dva souboje moc nebudou prohrávat, ještě pochytat tu mládeneckou dravost a hrát to občas raději na jistotu a bude neskutečný

Reagovat
Ferguson6

A to majú Francúzov/Belgičanov volať po anglicky len preto, že sa to tebe tak páči? Ti vadí aj keď Henryho volali Ánry a nie normálne Henry?

Reagovat
kiwwi

tak isto to vyslovuju aj anglicki komentatori

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrovi i Pogbovi přeji v PL hodně úspěchů a doufám, že mi to do konce sezóny Mufani svým onanováním nad každým jejich hovnem nepokazí.

Reagovat
smazaný uživatel

ta sere ked ma niekto radost zo svojho teamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem tohle napsal? Vadí mi, když hráč udělá normální kličku a půlka fandů tady má mokrý trenky. Ale chápu, po tom co jste poslední sezóny měli v záloze, to asi trochu nirvána je.

Váš tým se mi letos líbí. Posílit můžete snad už jen na RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Onania bude podla mna len gradovat a ja sa toho budem tiez s radostou ucastnit takze ked ti to az tak prekaza tak dlho United asi fandit nebudes ja som zatial dokonca aj s RB spokojny. Cisto defenzivny Darmian moze hrat narocne zapasy kde nas budu vela dusit napr. proti MC a ultraofenzivny Valencia proti slabsim klubom kde to nieje tak tazke ubranit.

Reagovat
Robochelsea

Zlatan je strašný frajer, ťažko tomu Manchestru aspoň trochu nepriať...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tu tady vyrojilo za novou náplavu k United.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
lofin9

Reagovat
J0EL

klasika

Reagovat
jany kozak

Ibra si dava tu sranda ligu s prstom v nose

Reagovat
Thorrin

Zlatan. Strašně moc bych ho chtěl zpátky v AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva, tři roky ho tam máš :)

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej to půjde do Bayernu ten mu chybi

Reagovat
Thorrin

Doufám.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
niflheim

Dean

Reagovat
fenixLFC

dean imbula shawcross a rantuvoci tragedi zapasu. allen fajn, bojan sa snazil, iheanacho je super

Reagovat
fenixLFC

*arnautovic

Reagovat
Mastný Chobot

Stoka slabučká, mohli by konečne spadnúť

Reagovat
smazaný uživatel

tady to letos bude fest zasemeneny

Reagovat
Manik...

City dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

och Zlatan, ach Pogba, Mou je genius, jak ten kadr vybudoval, a co Pepino, ach ach dava si to s prstem v prdeli

Reagovat
Uwe háže buly

A Nolito si maže PL na chleba a ukazuje tristní rozdíl v kvalitě.

Reagovat
smazaný uživatel

A čím? Že dvakrát dostane namazáno do prázdný brány?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT Chodíte někdo na Liverpool? Kde sháníte lístky? Já vždy kupoval na footballticketsnet.com ale někdo mi poradil ať se zkusím zeptat tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic, koupím je jako vždy, je to zkurveně drahé ale lístky jsem vždycky dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ty děcka prašivý na webu Chelsea píšou samí sračky na Ivanovice, a přitom sme přes Azpiho málem dostali fíka

Reagovat
Hai

Liverpool is back

Reagovat
papanegra

0

Reagovat
Swarley

škoda, tohle kolo mělo náběh dopadnout trošku líp

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka14.08.2016 19:30#

Skvělé chlapci. Tahle výhra je strašně důležitá. Ofenziva je jasně v nejlepší lize. Divil bych se kdyby si proti nám někdo dokázal udržet čisté konto

Reagovat
Manik...

Nééééé . Jsi rychlejší sakra

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ti byli odsouzení předem

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mastný Chobot

na ňom sa smiať nechcem, on z toho vyrastie, skôr hoďte niečo od Duša

Reagovat
kiwwi

ten pred zapasom s Arsenalom pisal jak je to naprd a moze zato Klopp, potom ked vyhrali tak uz bol majster sveta a teraz tazko povedat jak sa k tomu postavi

Reagovat
smazaný uživatel

teraz už je v kanále

Reagovat
Hokaido

Polibek smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
nani92

Reagovat
Manik...

vrabejka14.08.2016 19:30#

Skvělé chlapci. Tahle výhra je strašně důležitá. Ofenziva je jasně v nejlepší lize. Divil bych se kdyby si proti nám někdo dokázal udržet čisté konto. Dnes nevyhrát by byl hřích jsem rád že jsme to zvládli.

Když Jurgen koupí pořádné LB tak budeme utočit na titul.

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tragéd

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
jk

ou!

Reagovat
fff

Jaaaaj zase ten zapas, kedy clovek ma pocit, ze predrbal 90 minut zivota ...

Reagovat
Wat

Děs a hrůza, nic víc k tomu dodat nejde, střely za šestnáctkou lítaly borcům do kriketu a ve vápně zas všechno zblokovali obránci. Tragédie.

Reagovat
nani92

viem ako sa cítiš, idem dnes na Slovan

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Podakuj sa Kloppovi...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj.

Reagovat
Swarley

není u vás ani rok a už je idiot?

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdim, ze je idiot natrvalo. Ale ako mam nazvat cloveka, kt. dvakrat za sebou urobi tu istu chybu? Alebo urobi ju dvakrat, potom patkrat nie a potom znovu dva-trikrat?! Ako mam nazvat cloveka, kt. nasadi na pozicie CM/Dm Am Wijnalduma a ofenzivneho CM Hendersona na rozohravaca pred sropermi? Kua kua kua?!!!??!

Reagovat
Swarley

ten, co ještě žije v Německu a myslí si, že si tohle v lize může dovolit...pořád prostě zkouší to, ať jste dominantní a lepší v každém zápase, ale k tomu bohužel potřebuje trošku větší kvalitu...já s tebou v podstatě ve všem souhlasím, takhle postavené to nebude v PL fungovat, to nejde...

potřebuje čas si to srovnat, ale vy jste fakt schopní ho ještě tuhle sezónu snad vyhodit nebo co...

Reagovat
Swarley

a pak ještě za mnou přiběhne vlado nebo tvůj brat a budou si ze mně dělat prdel v tom když píšu, že vyhrávat pravidelněji venkovní zápasy u těchto soupeřů je to nejtěžší na celé PL a většinou to i dost výrazně rozhoduje o titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedomyslaj si jak zena, Tomas, prosim.

Reagovat
Swarley

ne ne, je to pravda a dneska to bylo vidět krásně jak na podnose

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preco to furt skusa, ked to snad ani raz nevyslo? Ja netvrdim, nech mu vedenie da ultimatum, ze ked nevyhra dásich 5 zapasov, tak leti, zasluzi si cas, zasluzi si dost casu, ale tato jeho tvrdohlavost spojena s naivitou a snilkovstvom ma uz nebavi.

A este nieco, naco kupoval Wijnalduma? Lrbo to vyzera tak, ze bud ho nemal nasledovaneho (co nie je pravdepodobne) alebo sa pripravujeme na odchod Coutinha o rok? A teraz, ked bol taky drahy ho nasilu pcha tam, kde nie je ani polovicny, ale jedno-tretinovy (a ani to nie mozno) len sby jeho posila hrala? A o tych pokusoch s Hendersonom uz pomlcim, lebo som to tu pisal asi 100x. Skus si predstavot, ze za vas hra stred Herrera-Rooney a Herrera chodi rozohravat medzi stoperov - nieco podobne robi Klopp.

Reagovat
Swarley

tak buď mu to začne vycházet nebo bude muset pořádně příští rok posílit...ale pořád platí jednoduché, lepšího trenéra neseženete, tak buďte trpěliví a neblázněte...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, pan mentor! Myslim si presne to iste.

Reagovat
Swarley

stejně ho vyhodíte, jste vemena

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, si vtipny - ale uz stop Tomi .

Reagovat
fff

Neries

Reagovat
nani92

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papanegra

Can musí hrát, je to jeden z našich nejlepších hráčů, navíc když máme na hovno obranu...

Pak mě dostávaj ty centry do vápna kde nemáme skoro nikoho kdo je schopnej hlavičkovat a Benteke je pryč, tak jsem očekával, že to spíš budou zkoušet průnikama po lajnách a 1v1, bohužel dnes nevymysleli vůbec nic a taky to tak vypadalo...

Reagovat
Whitemedia

Costa dva zápasy, dvakrát neměl kvůli kartám dohrávat a dvakrát rozhodl zápas, to je hráč

Reagovat
Wat

*sráč

Reagovat
SunFells

Reagovat
Manik...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Jako jo, ale je to náš sráč a vyhrává nám zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp ty idiot, podaj si ruku s Brentonom. Uvedom sa rychlo, dik.

Reagovat
smazaný uživatel

owny(Jan)29.10.2015 18:28

a za 3 roky ho budeš nazývat deluded, známe

hmm, tak možná dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Deluded bol len jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Hammering Arsenal and then losing to Burnley is the most Liverpool thing ever.

Reagovat
Hachim Mastour

More like hammering Man City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Na Hull bol kurz 8 a na celzi 6,5 v live.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

CFC jsem taky neodolal :-)

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Rose je o level jinde než Townsend nebo Puncheon, většina těch křídel v PL by právě měla využít jeho defenzivních slabin, ale co naplat, když tě obránce za 90 minut nepustí ke slovu a ještě je tam furt terorizuje.

A vidět Joshe, jak hraje, je radost pohledět. Ten kluk si z toho v jeho věku absolutně nic nedělá, přijde na posledních 10 minut, pohraje si s něma a čau. COYS

Reagovat
slavex

Střed zálohy je prostě velká slabina. Neviděl jsem sice první poločas, ale už proti WHU to bylo úplně bez nápadu. Oscar umí dát max nějakou narážečku s Edenem, ale žádný geniální pas nevymyslí. Kanté je tam od jiných věcí a Matic pořád docela bída. Od příštího zápasu musí jednoznačně nastupovat Fabre vedle Kantého. Byl na hřišti 10 minut a už vymyslel golovou přihrávku. Navíc veškerá rozehrávka chodí přes něj a v té je daleko lepší ne třeba Matic.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Pospovič

parádní střídání, který zaručilo zisk 3 bodů Doufám, že Conte to konečně pochopil, protože do 70 minuty to byla směrem do předu bída. Příští víkend je pohár, tak snad se konečně zaúřaduje na přestupovém trhu. Pedra prodat, Matič mě taky sere. Ale zatím 100% a to je hlavní

Reagovat
Error

Tak už jsem to rozdýchal.

Conte ♥

Reagovat
fenixLFC

okej nechcem robit paniku po jednom nepodarenom zapase ale proste je to frustrujuce. to, ze vytecieme som celkom ocakaval, ale nie takymto stylom. Pritom najfrustrujcuejsie je, ze to je stale dookola ta ista pesnicka. do zapasu vstúpime uplne nekoncentrovane a tak to aj tak vyzera. gol z prvej sance a je po zapase. fakt som naposledy takyto zapas videl ked everton prehral s WBA a aj vtedy mali karamelky vylozenejsie sance. fakt som zvedavy na zapas burnley-WBA okej, nie som....

myslel som si ze nic horsie ako moreno na bekovi nie je, ale uz som si nie taky isty. milner proste nevedel prejst cez hraca a ked proti niekomu stal tak to bolo ako pozerat sa na umierajuce šteňa. a to pritom nebol ani medzi tromi najhorsimi hracmi na ihrisku. clyne si zjavne povedal, ze ked chyba jeden kikse v obrane, mas sancu svojho spoluhraca podrzat a solidne nanho nadviazal. to bolo zufale. kolko tam bolo navyse situacii, kedy sa rodila sanca supera a on proste za tu rucnu nezatiahol.

klavan je typicky liverpoolsky stoper, je rovnaky ako toure, skrtel alebo sakho. v jednom zapase (Arsenal) zahra vyborne a potom pride zapas ako dnesok ked pohnoji co moze. jasne, nie je to rychlostny typ a tak sa dalo cakat, ze proti brejkovym hracom bude mat problem, ale to by mal vyriesit pozicnou hrou. to sa nedialo. aj ked lovren tiez nezahral nic extra, dnes posobil ovela lepsie. aj ked je pravda, ze takymto situaciam by mala zabranit zaloha.

a to sa dostavam k najvacsiemu celého zapasu. naco su nam kurnik dvaja posuvaci v strede zalohy? najma ked jeden je vôbec najhorsim hracom na ihrisku a ani tie lopty nevie presne posuvat a druhy je nepochopitelny prestup, ktorého zmysel v zalohe som dosial este nepochopil? preco nemohol hrat na kridle, coutinho zo stredu a lallana sprava? kvôli tejto neschopnej zalohe sa po loptu musel stahovat aj coutinho, ale najma sturrdige s firminom! preco kvôli wijnaldumovi sedi emre, ktory je uplne niekde inde? preco nemohol hrat grujic, ktory predsalen nejaky vplyv v tej zalohe moze mat?

zufalo nam chybal nejaky strelec z vacsej dialky a niekto, kto vie rozohravat standartky. 12 rohov a mali sme z toho aspon jednu sancu? nie. coutinho sa snazil strielat z dialky, ale ked kurva sedemkrát netrafim tu branu tak to nebudem furt mierit do vinkla firminovi furt neviem prist na chut, casto ma zapasy ako dnes, ze si nespomeniem na jedinu vec ktoru by spravil. ked dostal loptu, vzdy o nu prisiel. sturrdige sa na hrote snazil ale bez podpory a 9 hracom okolo vapna sa to nedalo. zaujal najma keane, ktorému sa stacilo zapichnut vo vapne a vsetko odprataval.

aby som to zhrnul, od nas najhorsi clyne, klavan, henderson a firmino. to ze MOTM od nas sa da spomenut maximalne tak sturrdige alebo aj ten lallana ktory najma v prvom polcase hyril aktivitou skoro ako jediny, to hovori za celu biedu

a posledna vec, co ma frustruje asi najviac. nasi majitelia. spominal to uz rodgers, ze majitelia si musia vybrat, ci chcu prachy alebo uspech. pretoze davat 30 mega rocne na prestupy, to proste nestaci. nech idu do certa s tymi prehlaseniami, ze daju kloppovi kolko chce, ked sme v sezone, kedy sa zvysuju TV prava v pluse! vazne? ked nutne potrebujeme beka a zaloznika? bravo pani, bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Přečetl jsem si to celý, ale spojit Sturridgovo jméno s MOTM, ok. A k těm přestupům.. to jde i za Kloppem. Věřím tomu, že kdyby Hectora třeba chtěl, tak ho prostě majitelé koupí i za těch 20 milionů.

Reagovat
fenixLFC

ved o to ide. tam proste nebolo koho vybrat, ti dvaja aspon bojovali, zvysok nula bodov, z toho vacsina este v minuse. a neviem, ja mam o nasich majiteloch dost pochybnosti, tie vyjadrenia kloppa mi prilis pridu na styl, ze proste prachy moc nie su takze musi byt spokojny s tym co ma. jasne, nepovie to otvorene, ale mne to tak pripada. a najma teraz ked sme dokoncili rekonstrukciu, tak sa dalo ocakvat, ze majitelia dalsie prachy na prestupy moc neuvolnia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna Klopp zatial moc nezvladol prestupy. Po minulej sezone bolo jasne ze treba najviac top CM/DM a vyriesit obranu a mne pripada ze sa to vôbec nepohlo a ten kader ma tam stale strasne slabe miesta.

Reagovat
fenixLFC

ja si neviem vysvetlit toho beka preco sme sa o nikoho ani nezaujimali. ze chceme zaloznika sa vedelo, preto sme sa snazili o dahouda a zielinskeho. nakoniec sme ale asi spanikarili a skoncili s wijnaldumom co teda fakt nechapem.

Reagovat
papanegra

udělá mi někdo z toho stručnej výcuc ať to nemusím číst celé?

Reagovat
Riviera Kid

Za vsechno může Rodgers.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

Reagovat
fenixLFC

clyne klavan hendo firmino na hovno, zaloha su len posuvaci co nic nevymyslia a majitelia su drzgrosi

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší je, že příští zápas budete až nesmyslně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude uz hrat Can, Mane a Origi, tak snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

včera jsem viděl jen kousek a podle tvého komentáře si jde docela udělat obrázek. Nasranej je i oliver, to vypadá, že to včera fakt bylo hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se stane ještě jednou a už budou Kloppa regulérně vyhazovat.

Reagovat
13

Ani náhodou, lepší trenér pro Liverpool neexistuje. Jestli to nepůjde ani s ním, tak ta chyba nebude na trenérském postu.

Reagovat
fenixLFC

tak ze ta chyba nie je najma u trénera vieme uz davno

Reagovat
kiwwi

Tak prečo ste vyhodili Rodgersa?

Reagovat
fenixLFC

pretoze to s nim uz dalej neslo

Reagovat
kiwwi

ale chyba nebola najma unho

Reagovat
fenixLFC

malo tam byt len, ale neva

Reagovat
Zaschrona

Mirallas super, pro me MOTM, dre v presinku jako snad nikdy, pomaha i dozadu a zlepsil kondici, takze vydrzi cely zapas - je fajn ho videt zase zpatky hvezdit pote, co malem kvuli Martinezovi odesel... Ale teda Bolasie nakonec byl tezka konkurence, za pul hodiny byl extremne videt a kdyby Barkley a Lukaku promenili svoje 100% tutovky, tak mel dve acka. Jestli se takhle bude prezentovat obvykle, tak buh. A opet nutno chvalit predevsim trojku Holgate, Gueye a Stekelenburg - vsichni tri neudelali za cely zapas nic zasadniho spatne, snad az na zaverecnou zbytecnou ruku Holgata, z ktereho byla zaverecna standardka pro WBA. Ale nejvetsi radost dneska vubec mam z Koemana - videl, ze postavil spatnou sestavu, vubec to nefungovalo, tak se nebal udelat zmenu na plan B uz v prvni puli a okamzite to zacalo vypadat jinak, druha pule pak byla celkem celkem radost sledovat, mohlo se vyhrat mnohem vetsim rozdilem. Jen tak dal, od zacatku pripravy skvely pokrok. Uz se tesim, jak do tohohle zapadnou dalsi posily.

A WBA docela zklamani. Dopredu toho moc nezvladli, fakt jim tam chybi nekdo trochu kreativni do stredu pole. Ale Pulis tohle zachrani bez problemu, to se nebojim, dozadu jsou pekne neprijemni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp pokracuje v zavedenom trende z minulej sezony. Vyhraju proti komukolvek, ale rovnako dokazu prehrat s kazdym hovnom.

Reagovat
smazaný uživatel

Walker dneska nejlepší na hřišti. Janssen, ačkoliv s tristní koncovkou, super výkon. Lamela klasicky fintičky, patičky, ale následuje úplně nesmyslný zadrbání. Erikssen potřebuje icebucket challenge nebo posadit. Wanyama

Reagovat
Cobra

Eriksen mi začíná pít krev. Vůbec se nesnaží, presuje jen tak na oko, zadrbe co může. Nebál bych se ho posadit i přesto, že naše hra se mi líbí bez ohledu na výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo něho Alliho

Reagovat
fantomas

Benteke karma

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to myslíš tak, že nám to karma oplatila za to, že si Benteke napsal do bia na twitteru, že je hráčem Burnley a ne Crystal Palace? Protože jinak to nechápu.

Reagovat
fff

Co je toto zas za myslienku

Reagovat
fantomas

Prej myšlenku

Reagovat
fff

No sak to upresni, pretoze zatial to vyzera ako riadna blbost od teba

Reagovat
fantomas

To nemá cenu, vy ste zas automaticky nastartovaný jak nadržený jardové.

Reagovat
fff

Takze miesto toho, aby si to vysvetlil, tak zdrhas, ok

Reagovat
fantomas

Jo, s bandou nervozních scouserů se zdržovat nemínim

Reagovat
fff

Co ine od teba cakat .

Reagovat
fantomas

Nápodobně

Reagovat
kiwwi

ako sorry ale fakt to nema ani hlavu ani patu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Whitemedia

Cesc geniální přihrávka, příště už v základu.

Tohle vloni chybělo no, dnes 75 minut hráli příšerně, prohrávalo se a stejně to chlapci otočili, vloni by dostali ještě dvě branky..

Reagovat
icemike

Masuk langsung memberikan Assists

Reagovat
Hokaido

Will Grigg's on Fire. Aggain.

Reagovat
vrabejka

Dlouho mě tak naše prohra opravdu nezvedla ze židle. Ať si říká kdo chce co chce jediným viníkem Klopp.

Nemůže prostě naše jediné pořádně CM Grujiče a Cana držet na lávce a omlouvat je kvůli kondici, Blbost aj kdyby trenovali jen chvíli těch 60 minut by dali. Nedokázal vytvořit zálohu aby byla kreativní a dobře bránila. Prostě Grujič nebo Can měli hrát základ.

Pak nechápu proč zabil Firmina na křídlo který byl totálně nulový. Přitom kdyby ho dal pod Sturridge jako falešnou devítku mohl ten zápas vypadat úplně jinak.

Dále je vidět, že ty chyby Morena nebyly jen jeho poziční hry ale prostě jde to i z Kloppových pokynů což nechápu. Vždyt ani tak DOrtmund nehrál tak útočně.

Další věci že se prostě bojí investovat do pozic kde hoříme. Chybí nám prostě ten holding midfielder. Já si sice myslím, kdyby Grujič Can hráli spolu tak by ta záloha byla o dost pevnější.

Ale pokud to hodlá Klopp takhle dál stavět musí někdo přijít.

Další smutnou věcí, že z 5 ofenzivních hráčů něco vymýšlel jen Couts a ukázalo se jak moc Sadio chybí.

Teď máme těžký los což nám bude vyhovovat více. Ale právě zápasy s těmito outsidery rozhodují o konečné pozici v lize. i v sezoně 13/14 jsme na to doplatili.

Fakt dnes Klopp udělal tolik blbých rozhodnutí až mi připomínal Brendana.

Mluví za mě emoce a možná to s odstupem času budu cítit jinak, ale tahle prohra jde na Kloppovu hlavu a o to víc mě to mrzí.

Reagovat
off-olda

Čekám velké rodeo naši superofenzivy a naši vysokou výhru.

Reagovat
vrabejka

drž hubu fakt na takové trolly, hejtry a ztracené existence co nás budou zesměšnovat nemám náladu.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc se zesměšňuješ ty sám těma svejma siláckejma řečma a velkohubýma prohlášeníma. Se nedív že když tu týden píšeš o Liverpoolu jako o Barceloně, že ti to pak dá každej sežrat.

Reagovat
vrabejka

tak promin že mám radost když po 5 letech sundáme Arsenal na Emirates

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím,nevíte prosím někdo stream na Arsenal s Leicestrem?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
fff

Ale viac nez cokolvek ine, mozno aj viac nez LB, nam chyba ten controlling midfielder ... proste my aj ked chceme akoze rozohrat od stoperov, brankara cez stred, tak Hendo, Wijnaldum ani Lallana ne su hraci, ktory su schopni pod nejakym naznakom tlaku s loptou otocit, teda este predty ju spracovat tak, aby im neodskocila, a konstruktivne to rozohrat, posunut aj smerom dopredu, nielen spat dozadu alebo kusok do strany. Presne hrac ako Dahoud, kedysi Alonso.

Reagovat
fff

ktori

Reagovat
Hachim Mastour

Alebo Xhaka.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

a teraz nech mi niekto vysvetlí, chceli sme Dahouda, a ak áno prečo potom neprišiel?

Reagovat
fenixLFC

pretoze ho gladbach nechcel predat kvôli xhakovi a tomu kopytu nordveitovi

Reagovat
stas87

Pretoze Eberl nie je jebnuty a nepreda si tretieho stredaka za jedno okno. Uz to konecne pochopte, Gladbach navyse bude hrat skupinu CL a aj keby im prisla ponuka na 40-50 mega euro, tak ho teraz v lete nepredaju. Mozno o rok v lete uz by na to Eberl kyvol. Prachy pre Gladbach nie su vsetko.

Reagovat
vladis271

prachy sú všetko pre všetkých. Juventus si nechal odísťrozdielového hráča do horšieho klubu len preto, že povedal tú správnu cenu.

Reagovat
stas87

Neporovnatelne...Gladbach by po predaji dvoch hracov stredu zalohy tazko zhanal podobne kvalitneho hraca, ved im prisiel na ten post akurat Strobl a to je pre mna priemerny hrac. Vyriesili to ciastocne Kramerom, je ale otazka, ci si Dahoud s Kramerom budu rozumiet. Juventus Pogbu dokaze nahradit, kader ma siroky dost. To u Gladbachu by to bolo tazsie a je logicke, ze toto riiziko nikto podstupovat nechcel.

Reagovat
kiwwi

lebo vraj nechcel chodit do horsieho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan jak sa snazi po prehratom zapase LFC takticky provokovat. Ach trubka

Reagovat
vladis271

Pogba išiel

Reagovat
Swarley

do týmu bez LM?

Reagovat
fff

#Roma, #Liverpool and #Leicester have strong interest in #Paredes. #Milan are not giving up either https://t.co/RYb2hgmiwI

Reagovat
Maresma

Kezby.

Reagovat
vrabejka

mě už ty spekulace nezajímají zbytečně je pak člověk několikrát zklamán. Zvlášt u LFC.

Reagovat
tomasinho

Co je zač?

Reagovat
tomasinho

Hm, ten popis je jak na nějakého world class hráče pomalu na to, že odehrál jednu sezonu v Empoli teda. Nevypadá špatně, ale fakt je to takové terno? Já jsem vůči nákupům z Itálie docela skeptický, Kloppovi už takhle nevyšel Immobile.

Reagovat
Maresma

Tak možná je to trošku přehnaný, ale spíš jde o to jakej je to hráč typově. A sice hraje v Itálii, ale Ital to není, to je trošku uklidňující

Reagovat
tomasinho

No typově vypadá ok, ale je to opravdu taková kvalita, že by nás někam posunul?

Reagovat
Maresma

Časem určitě jo.

Reagovat
tomasinho

Časem se mají zlepšit i naši současní hráči furt, to slýchávám dennodenně, potřebujeme okamžitou pomoc.

Reagovat
Maresma

by mě zajímalo, koho si tak představuješ

Reagovat
tomasinho

Já si radši nepředstavuju nic, protože vím, že střeďák je letos utopie, stejně tak jako stoper. Budem rádi za LB.

Ale taky bych někdy rád viděl přijít hotového hráče a ne furt hráče, kteří mají vrchol za 3-4 roky, protože tímhle přístupem se prostě z místa nepohneme.

Reagovat
Maresma

Já zas radši uvidím mladý hráče, kteří zá pár let můžou být top, než kupovat Lallany a Wijnaldumy. Pokud nezačnem přeplácet na platech, jako většina velkoklubů, tak ty hotový hráče prostě nepřilákáme.

Reagovat
tomasinho

Jo, tak to já bych taky viděl radši Dahouda než třeba Wijnalduma, který navíc hraje v pozici, na které prostě není dobrý. Ale nemůžem takový hráče brát furt. Čekáme 2 roky, než se Moreno naučí bránit, čekáme 3 roky, než Sakho ustálí výkony atd. Nejsme úplně proti kupování mladých hráčů, to vůbec ne, ale taky by to chtělo i tu zkušenost a hotového hráče, hlavně lídra, kterých ten tým má málo, jestli vůbec. A jasně, já po přeplácení na platech volám docela hlasitě, na co nám je šetřit, když konkurence přeplácí? Takhle se fakt nikam neposuneme, proto jsem pro.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jste koupili Milnera, Bentaka, letos Matipa...chodej k vam hotovi hraci...

Reagovat
tomasinho

Hotoví hráči s nedostatkem kvality pro základ.

Reagovat
Whitemedia

A Pedra bych prodal, pro mě je to naprosto zbytečný hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley 2-0 Liverpool

Benteke spokojenej asi

Reagovat
Hokaido

Okazaki je zpět, Arsenal dostane přes piču.

Reagovat
Counter

Jako by na to bylo Okazakiho třeba

Reagovat
Counter

Wow, Twitter Andrého Graye je studnice urážlivých a dementních výroků

https://twitter.com/AndreGray7/status/156186307587096577

https://twitter.com/AndreGray7/status/163051682123612160

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Counter

jj, tohle jsem ještě neviděl

Reagovat
Counter
Reagovat
Hokaido

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hokaido

Jiná generace, no...

Reagovat
HullCity

Vždyť o těch teplouších má pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

toto je zas co za kretena?? uniteddevil hadr...

Reagovat
SunFells

tomu bude letos patřit liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge nech pali do pi*e s tym jeho stahovanim sa ala Rooney. Burnley brani s 8 hracmi v 16ke a on si ide na polovicu pre loptu aby ju zase prihral Hendersonovi a ten Klavanovi. Totalne nekoncentrovani hraci od zaciatku ako spiace princezne. Wijnaldum, Henderson, Firmino, Milner, Coutinho - ich vykony to bolo normlane na pokuty toto. Dyche si povodil Kloppa a aj jeho heavy metal.

Reagovat
minoLFC

Klopp Klopp?

Reagovat
terry

Ještě koupíme toho Jamese a bude to dobrý.

Reagovat
Whitemedia

Kašlat na obranu, stačí soupeře přestřílet.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by třeba zajímalo, jak by Costa musel zakončit, aby to Gomes chytil. Však on nekryl snad vůbec žádnej prostor. To je hrozně slabej brankář pro PL tým...

Reagovat
I am Mancunian

neplac

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
I am Mancunian

precitaj si preview

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. teď zas absolutně nechápu vladise

Reagovat
TopinB

To nikdy nikdo, jemu jeblo možná rok zpátky a od té doby je to jenom samé " " a debilní názory

Reagovat
I am Mancunian

ale mam ho rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Já vůbec, ještě obzvlášť když tady začne mlet o politice (což mi v zásadě nevadí) a myslí si, že sežral všechnu moudrost světa a žádný názor nemůže být správný kromě jeho a všichni kdo nesouhlasí jsou fašouni a nacisti a měli by byt zavřeni

Reagovat
smazaný uživatel

vsak vladis ma spavne nazory

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

zrovna jsem to chtel napsat...vsak tu strelu posraly i mouchy jak to bylo pomale...

Kazdopadne skvely jak to watford posral...tak prihravka pred vapnem byla na ranu

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes slabý brankář. Minulou sezonu Watfordu několikrát zachránil prdel.

Reagovat
kiwwi

to tvrdim uz dlho, ze Gomes je slaby brankar a navyse kikser ale usty ci kto ho tu pomaly posuvali do zostavy sezony

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiwwi

Jo tak to si bol ty

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Whitemedia

Vloni chytal jako král..

Reagovat
Counter

Měl tuším nejvíc zákroků z celé ligy nebo tak.

Reagovat
vladis271

star trek alebo arsenal? Moc nemám chuť na futbal po tej pičovine čo sme predviedli.

Reagovat
I am Mancunian

tak potom co sa pytas ty kokot

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

si najdi nejaky iny film/serial

Reagovat
Counter

Jako že se chceš pobavit tragédií někoho jiného?

Reagovat
kvasha16

na redtube.com si urcite spravis naladu

Reagovat
Hokaido

Daniel Sturridge game by numbers v Burnley:

0 shots on target

0 chances created

0 aerial duels

0 take-ons

0 crosses

Hm... Origi byl alespoň lepší?

Reagovat
kiwwi

fenixLFC20.08.2016 18:06#

MOTM od nas sa da spomenut maximalne tak sturrdige

Reagovat
Hokaido

Zrovna ty tady budeš něco furt vytahovat tvl... Fakt neskutečný.

Reagovat
fenixLFC

preco nehodis celu citaciu? sa ti nehodi ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle první venkovní výhra po 8 měsících. Rafa

Reagovat
Whitemedia

Sledoval si to?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop.

Reagovat
Whitemedia

Co Abraham, jak hrál?

Bristol zatím vypadá, že když nedá branku Abraham, tak ji nedá nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Bristol začal hrát dobře teprve potom, co vystřídal, do tý doby neměli skoro žádnou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

čemu se teď jako tlemíš?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League - souhrn 2. kola

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League - souhrn 2. kola

Premier League - souhrn 2.

Premier League - souhrn

PREMIER LEAGUE

Reagovat
Counter

V Champu se už hraje čtvrté kolo, jsi futuristicky napřed!

Reagovat
Busby babes

neomrzi ho to, co?

Reagovat
smazaný uživatel

'@RonaldKoeman confirms @RomeluLukaku9 has told him he wishes to stay at Everton.

Reagovat
I am Mancunian

ked toho kopytaka nikdo lepsi nechce

Reagovat
Zaschrona

Jen za nej nabizi 70 milionu nebo kolik

Reagovat
icemike

Tak z Evertonu sla dvakrat zprava, ze zadna oficiální nabídka nebyla podána, ne?

Reagovat
Pospovič

taky jsem to četl

Reagovat
Zaschrona

Oficialne mozna ne, ale to urcite neznamena, ze se neco nenabizelo nebo ze se nedotazovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Jupí

Reagovat
SunFells

To je kretén

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Údajně proto, že z toho Chelsea sama vycouvala s tím, že nebude přeplácet hráče. Ze stejného důvodu má teď prodloužit Koulibaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ať jde naše vedení do prdele. Máme 5 obránců....

Reagovat
blade115

Tak to samozřejmě neznamená, že nikdo nepřijde. Jen nepřijde nikdo, za koho bychom museli vysolit dvakrát tolik, co je jeho skutečná hodnota. Pořád jsou na trhu Maksimovic nebo Mustafi.

Reagovat
Zaschrona

zdroj?

Reagovat
blade115

To už ti nepovím, zahlédl jsem to někde na Twitteru. Nevím, jestli to je pravda, ale koresponduje to s tím, co už v pátek na tiskovce říkal Conte - že nebude přeplácet hráče. I ten zřejmě ukončený zájem o Koulibalyho tomu nahrává.

Reagovat
Zaschrona

Ok. No ale kazdopadne, koho ted nakoupite... ze by ten Mandzukic?

Reagovat
blade115

Mandzukič by u nás měl ještě horší pozici než v Juve, tam aspoň pravidelně hrají na dva hroty, má tam větší šanci se dostat na hřiště. Nechápu, co by získal přestupem k nám, snad jedině prachy, jinak ho není na co lákat. A já bych ho ani nechtěl popravdě. Vůbec útočník neni nutnost, dokud neodejde Rémy.

Horší to je v obraně, to je fakt průser. Daleko víc mě sere, že jsme od vás nezískali Stonese než Lukaka.

Reagovat
Zaschrona

Ja si prave rikam, ze jestli by mel dorazit Mandzukic, ci nekdo podobny, tak by to asi muselo znamenat hru na dva utocniky. Pokud dal na jednoho, tak Costa, Michy + nekdo jako Brown nebo Solanke musi stacit, ne?

A jo, ten Stones zatim v City vypada dobre, navic HG status pro vas je docela v dlouhodobem horizontu nekde splasit potreba. Zas teda ale plati - nezvladlo by se to i bez posil? Terry, Cahill, brzo bude zpatky Zouma a plus tam porad mate Omerua, pripadne Mikela. Nebylo by nejlepsi pockat rok na Christensena?

Reagovat
blade115

On to očividně bude střídat, takže posílá teoreticky dává smysl. A na mladý se asi moc sázet nebude, to by zůstal Traoré. Normálně by mi teď stačila trojka Costa, Míchy a Rémy. Stejně už na trhu moc vhodných hráčů není.

Tady teda rozhodně ne, však Cahill je už nějakou dobu dost tragickej, Terry má 36 a zřejmě kope poslední rok u nás, bůhví jak na tom bude Zouma po zranění, Ivan musí hrát na kraji a Omeruo jde pryč. Mikela na stopera nikdo pravidelně nestavěl, ačkoliv souhlasím, že to by mohlo fungovat. Christensen právě asi nahradí Terryho. Snad.

Nejlepší by byl právě někdo jako Chiellini, někdo kdo umí zahrát i na kraji, to by vyřešilo spoustu problémů. Ale samozřejmě je to nonsens, Juve ho ani náhodou nepustí. Takhle budeme muset sáhnout po nějaké alternativě no, když Koulibaly nevyjde.

Ale aspoň nás může těšit, že je na cestě nový Hilario...

Reagovat
Zaschrona

Hmm, zase ale ty spekulace o tom, ze by Remy mohl jit. Ale dost mozna by mohla stacit i jen ta dvojka, bez jakekoliv Evropy by to snad slo.

Hmm, co takhle se vlozit Arsenalu do Mustafiho? Ma HG status, umi hrat krome stopera i na kraji obrany, je to mlada kvalita a umi italsky. To by mohl byt pro Conteho docela ideal.

A Begovic nakonec zustane, takze Lopez pada?

Reagovat
blade115

To fakt nevím, se zraní Costa na půl roku a jsme v hajzlu...

Jo, Mustafi je pořád možnost a nedivil bych se kdyby to dopadlo. Conte ale asi bude radši lovit v Itálii, možná ten Maksimovic. No uvidíme, hlavně ať někdo přijde, jinak to bude dost blbý.

Jojo, přesně tak. Příchod Lopeze byl podmíněn jeho odchodem, ale prý zůstává. Eduardo bude trojka.

Reagovat
Zaschrona

Byt v hajzlu jmenem Michy, to bych si taky pral. Ale teda chapu, ze nekdo jako Remy by se tam rozhodne hodil i dal, ale asi se mu nelze divit, ze by chtel jit nekam jinam hrat.

Jsem moc zvedavy, jak to s tou vasi obranou vyresite. Moc by me neprekvapil ani Darmian nebo nekdo podobny, nejaky krajni bek na obe strany by se vam tam rozhodne uzivil. A Begovice je skoda. Zaslouzil by si chytat.

Reagovat
blade115

Míchy je skvelej, ale byl by to pak jedinej útočník v týmu. A to je problém.

Jo, na kraj, na stopera, alespoň jeden hráč tam prostě musí přijít. Begovic je sympatak a kvalitní gólman, ale je logický, že Courtois má přednost. Popravdě se divím, že radši nešel k vám chytat pravidelně.

Reagovat
Zaschrona

Koeman dle vseho nakonec Begovice nechtel, asi jsme vedeli uz dele, ze by mohl byt dostupny Hart. Ale ja osobne bych asi i radsi bral Begovice, zas ale Hart by byl rozhodne mnohem spis v kategorie "marquee signing", takze by pak mohlo byt lehci lakat lepsi hrace.

Reagovat
blade115

Jméno má Hart rozhodně zvučnější, ale Begovič je podle mě lepší brankář.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrala Chelsea v zaveru? Byly ty goly zaslouzene po nejakem vetsim tlaku, nebo jen nejake nakopnute balony a haluz?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dává jen haluz góly.

Reagovat
TopinB

Góly zasloužené, imho, ale Costa měl být venku, se žlutou se tam proletěl

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Swarley

hodně pěkně, si řekl dost výrazně asi o základ místo nevýraznýho Matice, ne?

Reagovat
Whitemedia

Matic byl dnes v klidu, špatně hrál Oscar. Nevím, jestli bude mít Conte koule postavit do zálohy Kantého, Oscara a Cesca.. na druhou stranu Kanté oba dva zápasy zvládl odbránit v podstatě sám

Reagovat
Swarley

vidíš no, to je vlastně asi reálnější varianta, že ho tam pošle místo Oscara...

Reagovat
Wat

Takže Kanté pokračuje v těch zvířecích výkonech z minulý sezóny, jo?

Reagovat
icemike

Zahřívá se

Reagovat
blade115

Nemyslím si, on u nás nebude takový zvíře, prostě bude dělat tu černou práci. Je v tom ale úžasný, tohle je jeden z nejlepších přestupů léta, jen si toho málokdo všimne. Konečně máme nového Makeleleho.

Reagovat
icemike

přišlo mi, že až příliš se krotil. Vždy získal míč, rozhledl a volil nejjednodušší volbu. Když na hřišti není Fabre, je potřeba, aby celá záloha tvořila

Reagovat
blade115

Náhodou se nebojí dlouhých přihrávek, až mě tím překvapil. Ve 4-2-4 by ale byl vidět nepochybně víc, no.

Reagovat
icemike

V určité fazi jsem vubec neviděl ani oscara, ani Pedra

Reagovat
Kovi81

Manja zatim v poho, svoje si odehraje a dneska se mi libil, jednoznacne misto Oscara

Reagovat
icemike

Oooo, Fabregas is magic....

Reagovat
kvasha16

krasicka

Reagovat
smazaný uživatel

uchyl

Reagovat
Whitemedia

Ano, jsem úchyl na asisty

Reagovat
smazaný uživatel

puvodne jsem to precetl jako asiata, ale ted se divu, ze v tom odkazu je zradce, takze jsi uchyl i tak

Reagovat
vladis271

Lingaard je dokedy injury?

Reagovat
smazaný uživatel

v příštích dnech začne trénovat

Reagovat
bbbauch

*Lingard

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kozák letos poprvé nastoupil za Aston Villu, kdy ještě v 1.poločase vystřídal spoluhráče.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nastupoval miuly rok pravidelne, Villa by nespadla

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně škoda toho zranění před 2 rokama, on by těch branek určitě nastřílel dost a byl by i oporou reprezentace.

Reagovat
Steven666

Už vidím to prijímacie konanie na anglických rozhodcov:

člen rozhodcovskej komisie: tak akú máte kvalifikáciu na to stať sa rozhodcom?

uchádzač: mám píštalku!

člen rozhodcovskej komisie: ste prijatý!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
arsavin

Reagovat
Euphael

Tak kdo? Touchel, Bilić nebo Howe?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Tuchel, 2. Blanc

Reagovat
Euphael

Francouze uz pls ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si predstavit Arsenal bez Francouzu

Reagovat
Euphael

Nanhristi at jich klidne par beha (Kos, i ten Giroud pro me za me). Ale na lavicku uz prosim ne

Reagovat
Hachim Mastour

Simeone budúcu sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruzostrasne leto pro nas zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger out

Reagovat
C-M@ster

Clatteburg a jeho „forma”, ať táhne třeba do prdele. První pentle - beru, ta asi nebyla. Redka - sporná, ale měla být. A pentle na konci, to už byl výsměch.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
PhilipS

Nejlíp za Arsenal zahrál dneska Clattenburg. Naopak strašidelnej byl Alexis. Myslel jsem, že Cazorla zůstal v šatně dokud nešel střídat. Jinak druhá půle byla kvalitní, zábavná a Liecester si zasloužil výhru. Xhaka je příslib. Musí přijít hroťák a stoper, to vidí každej....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Krome toho magora. A chobotisko to vystihl presne o polocase, zaloha Coq s Xhakou proste nefunguje, takovy dost hluboky a propadly stred. Co cekat ale od kokota s propadlym hrudnikem

Reagovat
LAM

Arsenal ten boj o titul zabalil letos až moc brzo,ne?

A Wenger i tak nikoho nepřivede a bude mluvit o tom že nikdo dobrej nebyl.

Reagovat
Heisenberg

Pozitiva: Lepší rozehrávka (Xhaka pomohl stejně jak Lestr svojí pasivitou), Ozil, Wheelchair žije a pořád umí hrát fotbal, Holding>Chambers.

Negativa: Hra ve finální třetině, neschopnost vymyslet něco jinýho než centr (do nástupu Ozila), Coquelin v základu když hrajem proti zataženýmu týmu, Alexis.

Odchod Joela na hosta nechápu, v současný konkurenci by byl s klidem v základu/1. střídající hráč. Ale leváka na pravým křídle v Arsenalu nechceme!

Reagovat
*CZE*

Dneska mi to připomnělo starej dobrej Arsenal...70.minut nahrávek až ke krajnímu obránci a centr do vápna kde jsou dva hráči..ted je to ještě lepší, když tam pobíhaj prckové.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále to stačí na Vaší legendární sedmičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáci fandové Arsenalu, celkem mi je jich líto plno z nich je v pohodě a takhle je ničí dědek

Reagovat
smazaný uživatel

žádné slitování pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne tebe neni ani lito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nick

Reagovat
SunFells

Tak takhle teda ne, sezónu v takovém duchu vidět nechci https://youtu.be/JdKI1wj-JpI?t=3m51s

Reagovat
vladis271

u vás nastala aspoň nejaká zmena, u nás vyzerá všetko po starom.

Reagovat
SunFells

Jaká změna?

Reagovat
smazaný uživatel

Video dobrý ale raději bych měl soupeře takže soucítím...

Reagovat
SunFells

Ty máš soupeře v SuperFrankiem.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ? nechápu jak to myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

No právě

Reagovat
SunFells

Tak to možná vedeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Cobra

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Fenri

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Mimalu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Reagovat
*CZE*

Stejně je neskutečný, že tam ten Wenger ještě je. Tituly mu vždycky vyhrávali individuality a top hráči, takticky byl vždycky k smíchu.

Reagovat
Hokaido

Já bych Arsenalu nějakej úspěch i přál, ale je to fakt rok co rok stejný. Už teď je asi jasný, že z toho zase bude boj o LM.

Arséne by fakt měl mít soudnost a zabalit to. Ty dnešní střídání byly úplně amatérský.

Foxes mě opět příjemně překvapili, hlavně v obraně jsem to čekal daleko horší. Musa je nevybroušenej diamant, z něj fakt může být strašná bestie.

Reagovat
Hachim Mastour

Dobrý pokus ale ani Alexis nemôže hrať na hrote.Nie je ako Aguero alebo Suaréz, či ako to Wenger pred pár dňami povedal.Takže Arséne, nastal ten čas, koniec výhovoriek a skúšaní rôznych alternatív, buď kúpiš útočníka alebo ti fans Arsenalu spravia zo života peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Wengera asi chápu s jeho filozofií. Když se například podívá na Kosse, kterýho koupil za pakatel a dneska to je nej stoper PL a Francie, tak si asi mne ruce. Jenže to pak znamená, že Arsenal není tak úplně mezi tou špičkou, která i utrácí a posilnuje kádr, co to jde. Jsme asi jako Ajax .. mám tuhle filozofii rád a je to méně umělé, ale musíme držet krok s top Evropy a ti hold nesoupeří, kdo udělá z neznámého hráče hvězdu ale jsou hladoví a utrácí

Reagovat
Hachim Mastour

Wenger mal šancu kúpiť Vietta a Yedera.

Reagovat
Euphael

Yedera?

Reagovat
Hachim Mastour

Za 8 miliónov by to bol bargain, je to dobrý strelec na to, že hrá (hral) v Toulouse.

Reagovat
Euphael

Je to uplne zebracisko. Takeho kokota jmenovat s Viettem

Reagovat
Hachim Mastour

Ukľudni sa.

Reagovat
Euphael

Ok, pisu si. Priste nereagovat na takeho kokota

Reagovat
Mato178178

to potom moze rovno nechat hrat v utoku walcotta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, to by clovek blil..

Reagovat
Hokaido

A mimochodem jsem dneska viděl 3 zápasy PL a všechny podstatně ovlivnil rozhodčí.

Reagovat
iamek

Nejvetsi slabina ligy

Reagovat
Miguel19

fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi sledovat Spurs, my jsme čistí jako lilie.

Reagovat
Hokaido

Vidíš, a zrovna vám bych nějakej ten zářez i přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kurvo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Busby babes

OT: James Wilson jde hostovat do Derby. no, bude hrat, ale doufal jsem, ze uz pujde spis nekam do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Derby není úplně špatný, bude pravidelně hrát a určitě si zahraje o postup

Reagovat
Busby babes

nerikam, ze to je spatny, jen jsem proste doufal, ze uz pujde nekam do PL. Derby je ok Navic za ne hraju v manageru. .

Reagovat
smazaný uživatel

jo od tud vítr fouká jo taky bych ho rád viděl hrát PL ale zas nechci aby proti nám hráli naši, ty pak nahecovaný nám šoupnou fíka a Jose je zakleje

Reagovat
Mato178178

no neviem ci si zahraje ... cez Martina a benta asi velmi nie

Reagovat
Busby babes

no tak koukam, ze Derby po 4 zapasech 1 vstrelenej gol. To uplne nevypada na to, ze by jejich utok mel nejakou superformu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Is your head in the sand?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

co presne jsem napsal za nesmysl?

Reagovat
Hokaido

Vůbec nic.

Když se řekne Derby, tak mi hnedka naskočí ješitnej Nigel Pearson a jeho legendární tiskovka:

https://www.youtube.com/watch?v=nnlm_DPVpng

Takže to byl jen takovej vtípek.

Reagovat
Busby babes

ok, tak to pak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Arséne Wenger: "I would say that spending is not in itself a quality. Im fed up of responding to the same thing."

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je paličatej až hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

Arséne Wenger: "What matters to me is when you have a club with 600 employees you have the money to pay them at the end of the month."

Reagovat
Hachim Mastour

Are you close to anything at the moment ? Yes but I would say...

Reagovat
I am Mancunian

Wenger annoyed abt questions on transfers" We should be talking abt Rob Holding.He played well. He's English. I'm sorry he didn't cost £55m"

kral

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

jenze v tomhle ma pravdu no. pokud Holding bude hrat takhle celou sezonu, tak si myslim, ze si nikdo nevzpomene na to, ze chteli jeste jineho stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to taky bylo hlavne o Kosovi

Reagovat
Busby babes

tak jasne, ze tohle pomuze, ale imho ten kluk nehral spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral, ale stejne nechces, aby on byl ten, kdo bude hrat s Kosem zaklad. Jako ctvrty stoper ideal.

Chamberse at uklidi nekam na hostovacku

Reagovat
Hachim Mastour

Pekne, takže Mustafi nepríde.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

Strřely mimo bránu=13

Reagovat
smazaný uživatel

chalani z chelsea čo ten Traore je za hrač však ho fackuje lopta ako male decko

Reagovat
iamek

Jejich nejvetsi talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady si to hrozně lidi dávaj ... tady slabší povaha nemůže vydržet ani jeden den

Reagovat
smazaný uživatel

horšieho útočnika v Ajaxe nepamätam .. keď poviem nula urazím nulu

Reagovat
Error

Dej ještě nějakou analýzu po sto odehraných minutách.

Reagovat
smazaný uživatel

prepáč ale nevidel som vôbec nič, čo by dobre spravil každá lopta mu odskočí do tramtárie , strely idú na tréningovú plochu a vyhraný súboj je wtf u neho ... úplne slabučký hráč dúfam, že tam nie je klaudula že musí hrávať lebo s ním aj zostúpime Dolberg je opačný prípad čo k nemu príde to spraví dobre ...

Reagovat
smazaný uživatel

nodoprde...tady se to celkem rozjíždí... nevím čemu se smát první

Reagovat
Hokaido

On vypadá na hřišti divně, ale je docela golovej.

Dej mu čas.

Reagovat
smazaný uživatel

počkať mám dať čas hráčovi čo spáli dve tutovky z päťky a z jednej netrafí ani rohovú zastávku ?

Reagovat
Hokaido

Samozřejmě.

Reagovat
Error

No měl bys, protože každý fanda Chelsea by ti ho popsal přesně opačně. On se tak nějak vždy plantal po hřišti a pak vykouzlil z hovna gól, tutovky vesměs dával.

Z Vitesse si ho nepamatuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

viacmenej sledujem len ajax ... zavše arsenal ... + niekedy keď je nejaký dobrý zápas

Reagovat
Talker

Pokud sleduješ Ajax déle, tak bys měl vědět, že ho 2 roky zpátky popravil dvěmi goly v poháru. A v lize měl serii 13 golů v 15 zápasech. A ve Vitesse obdržel MotY 2 roky zpátky.

Reagovat
Miguel19

Náš nejlepší hráč v přípravě

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

jedna akcia z neho nerobí hráča ...

Reagovat
Whitemedia

těch akcí v té sezoně předvedl nespočetně, v Chelsea dostal málo prostoru a i v té mizérii, kterou jsme vloni hráli, dal dost branek.. v Conteho náročné přípravě nejlepší hráč.. něco holt děláte špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si Usty užil tu smršť, kterou s obranou Lesteru udělal Oxlade, Walcott a Sancheese.

Reagovat
smazaný uživatel

nééé už nééé já sem říkal že max neprohru jinak na Arsenal nesázím protože vždy rupnou

Reagovat
tomasinho

Tak ještěže jsem neviděl asi dneska. Classic EFC. Bez Cana to holt fungovat nemůže ta záloha, to šlo vidět i v prvním zápase.

Reagovat
Hachim Mastour

"I just said - you know I spend £300m if I find the player, if I have the£300m.

Reagovat
smazaný uživatel

ukoncete tu ligu, letos je to strasna fraska

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je na tom Arsenal zle kdyby ste byli první tak říkáte že je to letos super sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

mohol by si to aj rozpisat, nech vieme ake palce ti treba davat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ty otazniky maji byt jako co? za takove odkazy na debilni stranky bych banoval

Reagovat
Gunner14

Proč to sem furt dáváš ty jebko? Si myslíš, že ty otazníky tam dávaj na hráče že se jim nelíbí jak hrajou nebo co ? To není spurs.cz

Reagovat
smazaný uživatel

'Pardew is shit'

'Wijnaldum is invisible'

WE TOLD YOU SO! #nufc

Reagovat
Euphael

spatna sekce

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace a Liverpool nehrajou Premier League?

Reagovat
Euphael

Moje chyba. Puvodne jsem myslel ze tu coes nejakou picovinu od tech spinackych strak. Uznavam ti to.

Reagovat
smazaný uživatel

Muj ignore list tě od týhle chvíle taky uznává.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme se zasmali.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by se u dnešního zápasu Liverpoolu taky nezasmál

Reagovat
Miguel19

#Santos President: „#CFC are not interested in Thiago Maia, I had a meeting with them last week but we talked about other players, not him“

Uf.

Reagovat
smazaný uživatel

tento víkend už zachráni len Diaz

Reagovat
smazaný uživatel

OT: co se stalo se spurs.cz? od té doby, co jsem tam byl naposledy, tak ty stránky vypadají úplně jinak a ani přihlásit se nejde

Reagovat
smazaný uživatel

ok, odted muzes fandit treba arsenalu

Reagovat
Hachim Mastour

Možno by si to vedel keby si nonstop nebol na gunners.cz a nepomáhal tam chlapcom s hodnotením hráčov.

Reagovat
Trand

Reagovat
masly008

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Counter

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

nový web. musíš se znovu zaregistrovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sme hrali asi 75 minút veľmi dobre. Je nutné ešte zlepšiť fyzičku a zapracovať na koncentrácií. Wanyama dobrý pohyb pri góle, ale jeho prvý dotyk bol celý zápas veľmi ťažký. Janssen nepochopiteľne minul pri najväčšej šanci, ale inak perfektne napadal a bojoval. Skvelé posily. Inak Lamela , a Roseova reakcia

https://twitter.com/thfcnostalgia/status/767031213164986368

PS: Hull veľmi im prajem aj ich fanúšikom

Reagovat
LAM

Hm takže Bravo teda nakonec opravdu doCity.Začínaj mít opravdu nabitej kádr.

Reagovat
Busby babes

Tak zrovna na tom Bravo moc nezmeni, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Deluded už je tak deluded, že sa prekecol aj o prestupoch s tým Mustafim? To nikdy nerobil. Keď vyfasujeme 8 od Watfordu ako naposledy na Trafforde, tak sa možno spamätá konečne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

sem dovidíš z kanálu?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, zacláňaš mi

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste donedavna jsem si rikal, ze prijde Mustafi a bude to celkem ok, ale s tou nasi neformou dulezitych hracu a negativni atmosferu kolem tymu, se te sezony zacinam bat.

Wengele z toho tymu neumi uz vytahnout ani maximum. Fakt bych chtel videt, co by z toho dokazal vymacknout treba Simeone

Btw. to odstaveni Campbella je od neho jedna z nejvetsich WTF veci. Neprijde mi, ze jsme v situaci, kdy si muzem dovolit jeste sami hazet klacky pod nohy

Reagovat
Le Gunner

Měli jsme 8 vyfasovat už s Liverpoolem, 0 bodů jak 0 bodů a bylo by 14 dnů navíc...

Reagovat
smazaný uživatel

motd link plís? tyvm

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bbbauch

Filmon.com

Reagovat
nani92

ach, ten tučný Higuain dnes rozhodol o výhre Juve

Reagovat
smazaný uživatel

pri oslavách určite schudne kilečko

Reagovat
nani92

vám v obrane chýba nejaké kilečko

Reagovat
smazaný uživatel

*koliečko

Reagovat
smazaný uživatel

Koliečko*

Reagovat
Ligter

James Wilson prý hostovačka v Derby

Reagovat
Busby babes

Daval jsem to vys. Ne pry, kluby uz to oznamily na twitteru.

Reagovat
Ligter

člověk jednou za uherský rok přijde s novotou a ještě s křížkem po funuse každopádně pro jeho vývoj dobrý. akorát aby se nevyvíjel v klubech typu Derby County ještě dalších deset let

Reagovat
Busby babes

Prave. Chtelo by to aby tam dal 20golu.

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
jacobT

Príde mi nejaký moc pozitívne naladený.

Reagovat
Mastný Chobot

on má zjavne svoju vlastnú realitu a v nej je asi šťastný

Reagovat
Miguel19

Sevilla vs. Espanyol asi dobrej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Palino s Kiwwim dostali ban, ze je tu taky klid? Fantomase v souhrnech tez nevidno, zas odjel krmit decka do Afriky?

Reagovat
Hachim Mastour

Pavol asi áno keďže v jeho posledných piatich komentárov buď pičoval alebo nadával do kokotov.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, ze tu snad vsem nadaval do kokotov, tak se drzel dlouho

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kovi81

Palike zrusil ucet

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

novy level nezvladania

Reagovat
Godwinson

Reagovat
I am Mancunian

to je kokot

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Reagovat
fajdax

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
SunFells

Ale nemyslím si, že je za tím nějaký záchvěv soudnosti.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
nani92

Palo dobrovolne ukončil karieru na EF..ale vráti sa niekedy ako Scholes

Reagovat
bbbauch

Hm, celkem brzo povesil klavesnici na hrebik..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Ritchie

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Musel som este prist vyjadrit posledne slovo, ako lexess kedysi, aj ked u mna navrat nehrozi Bohuzial, web uz nie je ako kedysi, je to tu sama naplava maspustov, fajdaxov, SunFellsov a podobnych trollov, posledna kvapka bola, ked minule som si precital, ze SunFells napisal za den 87 komentarov, tak to je tato sekcia definitivne v prdeli, tahaju to tu taki trollovia..ale web je super, spoznal som tu aj kamošov za tie roky, v kontakte sme mimo EF, takze nema zmysel tu dalej prispievať, nakolko mam tendenciu nezvladat a ked niekto z tych trollov robi takmer 100 komentarov denne, tak je jasne, ze by som nezvladal...vdaka PJ, to ze som nedostal ban za tie roky je neuveritelne, aj ked raz som ho dokonca aj sam ziadal haha, drzte , eurofotbalu zdar a Liverpool do piče

Reagovat
Maresma

Reagovat
SunFells

Ještě přišel nezvládnout "naposledy"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

a so mnou nie si v kontakte

Reagovat
smazaný uživatel

vysmahni Uzgorode

Reagovat
I am Mancunian

sunfiels to tu nici

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal jsem menší výzkum a tobě se více než 87 komentářů za den povedlo napsat ve 143 různých dnech. A např. za 1.4.2013 a 3.4.2013 - tj. za 2 dny jsi napsal přes 450 komentářů, tak nevím, čím se oháníš.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Stěr na závěr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tak i bez těch svých dalších účtů toho má cigán víc celkově, stejně jako za 2016.

Reagovat
kiwwi

Však on sa nesťažuje, ze niekto píše toľko príspevkov, jemu vadí, že toľko príspevkov tu majú trollovia (z jeho pohľadu)

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

pomahal to tady rozjebat a pak se ohani tim, ze to tady slo dolu

Ale je to smutny no...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Le Gunner

Tak to můžeme očekávat ještě účet Paliyke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
13

Tak končí tahle komedie.

Reagovat
TopinB

Nezvládáš

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Tywin Lannister13.08.2014 14:02#

jak to dopadne s posilami Liverpoolu

Lallana - prosadí se, bude hrát většinou základ, ale rozdíl.hráč to nebude,kvalita ala Carozla

Moreno - prosadí se částečně, bude pendlovat mezi lavičkou a základem

Manquillo - neprosadí se, po špatných výkonech se po roce vrátí

Lovren - prosadí se do základu, ale nakonec nebude lepší než agger/skrtel

Can - podle mě nejlepší nákup Liverpoolu, vytlačí Gerrarda ze základu a stane se zákl.kamenem

Markovič - částečně se prosadí, ale nenaplní očekávání

Lambert - vyhoří, ale stál hovno, takže to nebude moc vadit

slusny odhad

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Coz o to, Bertrand toho Shawa docela v pohode nahradil...

Reagovat
kiwwi

Ja som nepochopil co si ty s tým Morenom celý čas vystrajal

Reagovat
Zaschrona

Myslel jsem si, ze by mohl byt dobry, az trochu potrenuje na defenzivni cinnosti - a v prvnich zapasech zacal dobre, hlavne tedy ale smerem dopredu. Bohuzel to ale u tohohle v podstate porad taky zustava. Nebo teda bohuzel pro LFC.

Reagovat
Maresma

wow

Reagovat
Hokaido

Jsem úplně zapomněl, že Lambert hrál za Liverpool.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Symbolicky odchod - vrchny troll odchadza na zaklade vytrollenia od Erika. Skoda.

Reagovat
SunFells

Na Slovensku to slovo má asi jiný význam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Erik, rozhodne.

Reagovat
SunFells

tušil jsem to.

Reagovat
Le Gunner

To je potom těžké, když ani neví, čím ho lidé titulují...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Costa Takovej placák tvl..

Každopádně zase nevyloučenej Costa a zase nám nepískli pentli. Dobrý začátek sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Masakr prostě

Reagovat
kvasha16

aspon ze je to v rovnovahe a nepisknute penalty rovnaju tie odpustene vylucenia

Reagovat
Pospovič

Reagovat
TopinB

WAGNH tomu říkají "Costa hattrick" - Gól, žlutá karta a kontroverze

Reagovat
icemike

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Kdyby aspoň ta simulace nějak vypadala, ale tohle byl opravdu trapný pád..

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero now has the same number of goals in the Premier League as Didier Drogba. He's played 102 games less.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Drogba zadnej legendarni strelec v PL nebyl, zejo. Ta bilance s Arsenalem hrozne klame.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Swarley

https://www.youtube.com/watch?v=tRcOvw5sKsg

tady jsme pochopitelně jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsme na něj s fantíkem a busbym zavzpomínali. Neměl si škytavku?

Reagovat
Swarley

jako jestli tady bojuju někdy za Rooneyho, tak to je fakt hovno oproti tomu, jak bych bojoval za Ruuda...

Reagovat
C-M@ster

Jj, srovnávej želvu se zajícem...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty goly a ta lehkost... Kolik pasů dostal přesně do nohy na malý vápno, to není možný.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Ruud a Henry byli úplně jinde. Taková lehkost a elegance.

A paradoxně jsem oba začal mít strašně rád po zápasech s milovanou Spartičkou. Ruud jí sestřelil 4x, Henry jen 2x.

Reagovat
Kovi81

on byl schopny x zapasu jen odchodit a pak uderit v tom nejdulezitejsim momentu, kdy slo o vsechno

Reagovat
Whitemedia

V jeho posledních třech sezonách ale náhodou makal a hrál dost pro tým nepočítám ten jednosezónní návrat..

Reagovat
Whitemedia

Tak jako on u nás zažil jen dvě sezony, kdy se dostal přes 20 branek no.. jinak si to ale šetřil na finále a Arsenal

Reagovat
Le Gunner

To dá rozum, když je o úroveň výš. Minimálně o jednu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

p045bzp9 ani ne

Reagovat
kiwwi

to bol Olo?

Reagovat
smazaný uživatel

môže byť

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/AndreGray7/status/247755939065786368 Gray čo hrá za Burnley v plnej paráde na twitteri pár rokov dozadu

Reagovat
Maresma

To bohužel není to nejhorší, co na sociální sítě psal.

Reagovat
bandwagoner

Tak Goal dneska jede.

"Chelsea manager Antonio Conte wants to reunite with Juventus defender Georgio Chiellini, with the Blues preparing a £25 million bid for the Italy international."

"Chelsea have made a £60 million bid for Real Madrid midfielder James Rodriguez having missed out on signing Everton striker Romelu Lukaku."

"Chelsea manager Antonio Conte is set to switch his attention towards Juventus striker Mario Mandzukic after failing to tempt Romelu Lukaku back to Stamford Bridge."

"Chelsea's part-exchange deal for Inter midfielder Marcelo Brozovic, which involved John Obi Mikel moving to San Siro, has been rejected by the Serie A outfit." (nechapu proc to nevzali)

Kazdopadne sem zvedavej, jestli vubec nekoho privedem

Reagovat
icemike

No to jsem taky, samá překvapivá jména

Reagovat
TopinB

Člověk by skoro řekl, že si to tahají z prdele

Reagovat
sejber

Celkom by ma zaujimalo ake su nase skutocne ambicie. O titule uz nepocut ani z ust Wengera ktory tituli s AFC vyhraval len v dobach ked bol jedinym konkurentom v tomto boji Ferguson. Po prichode milionarskyh tymov do PL sme raz za tri - styri sezony posobili dojmom ze by sme on mohli konecne zabojovat no okolo marca uz olo vzdy jasne ze je to utopia.

Teraz v dobe ked aj Stoke si moze dovolit utratit za prestupi tolko co mi dokaze uz Wenger len blabotat dookola tu istu pesnicku o nenajdeni vhodneho hraca. Po vcerajsom vyhlaseni o Holdingovi je jasne ze pokial sa nezrani koscielny na pol sezony tak stoper nepride (vsak uz teraz mame v kadri 5 stoperov !!!) . U utocnika som trochu optimistickejsi tam Wenger vyckava na deadline day a na zopakovanie situacie s Ozilom z pred troch rokov.

Celkovo si vsak myslim ze titul by sme neuhrali ani s Ibrahimovicom . Wenger sa dlhodobo potaca v bludnom kruhu nedostatocne vyvazeneho kadra, taktickeho diletantstva,tvrdohlaveho a jesitneho spravania a opakovania tych istych chyb stale dookola.

Pred dvoma rokmi pri zisku prveho Fa cupu som si naivne myslel ze wenger pri s fiancnimi moznostami vsetkym vytrie zrak a skonci v Arsenale na vrchole. Dnes mi je jasne ze mu definitivne usiel vlak a svojim bojom a neprisposobivostou novej dobe mi pripomina katolicku cirkev.je to smutne ze mozno najvacsia legenda klubovej historie bude z kubu odchadzat yadnim vychodom za bucania fanusikov

Reagovat
Mastný Chobot

Ambície vedenia sú jednoduché - dostať sa do LM, nabaliť si vačky a čo najmenej pri tom minúť. Ambície Wengera sú tiež dosť jasné - hrať o titul v PL aj LM a ideálne všetko vyhrať. Problém je ten, že už je mimo reality a nedokáže sa na veci pozrieť objektívne. Žije vo svojom svete a žiadnu kritiku si nepripúšťa. Jediné, čo si už teraz želám, je, nech je táto sezóna čo najmenšie fiasko a nech už Wenger ani neskúša predĺžiť zmluvu, už fakt nevládzem.

Reagovat
sejber

Ja naopak dufam v co najvacsie fiasko. Bez toho tu bude Wenger strasit do sedemdesiatky. Pre vedenie je to iealny manazer klubu zaraba peniaze a drzi ho na dosah spicky a kedze na uspech v PL a LM by bolo treba masivnych investicii sportovych ambicii sa davno vzdali. Wenger asi naozaj veri tomu ze jeho tym ma na to vyhravat trofeje a kym nevypadneme z Big4 tak ho realita ani nemusi priliz zaujimat.

To coho sa obavam najviac je ze vedenie si pocka na najvacsi hype (mesiac alebo dva v ktorych budeme vyhravat zapasy a stahovat manko na celo) a predlzi s Wengerom zmluvu o dalsie tri roky.

Reagovat
Counter

Já teda budu Arsenalu přát vždycky a ne chtít, aby se pravidelně prohrávalo, aby došlo k nějakému bájnému budíčku. Nic takového by nám fakt nepomohlo.

Reagovat
sejber

Ja uz mam na Wengera taku averziu ze si uz ziadne nadeje na uspech pod jeho vedenim nerobim. Bajecny budicek necakam je mi jasne ze to bude strastiplna cesta po vzore Liverpoolu . To vsak musi prist tak ako tak a predlzovanie agonie pod Wengerom nikomu nepomoze. Radsej sa budem tesit na boj o LM pod trenerom s viziou a buducnostou ako pozerat na rutinne ukopanie LM a odovzdane vypadnutie v jej osemfinale pod trenerom ktory to uz nema kam posunut.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hachim Mastour

strastiplna cesta po vzore Liverpoolu.Hell no.

Reagovat
Counter

Já už jsem z toho taky znechucený, ale nevidím to tak, že s odchodem Wengera bude najednou všecko růžové.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

Delay on Mustafi is purely on price. Arsenal know #vcf need the money, so they'd rather push it & wait to try and save £3m-£5m. £ > points?

Načo skúsiť mať o 5 bodov viac, keď môžeme ušetriť 3m?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla i Levyho taktika. Nastesti to vypada, ze Poch mu to uz uplne rozmluvil. Tech par bodu muze byt na konci rozhodujicich.

Reagovat
Mastný Chobot

Samozrejme.

Reagovat
SunFells

Ty body to neovlivnilo, ať už je ta druhořadá informace pravdivá či ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze v zapasu s Liverpoolem se nedalo uhrat s posilama vic?

Reagovat
SunFells

Mluvíme o konkrétním hráči a ten by nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja to myslel obecne. Wenger otali nejen ohledne stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal nekdo neco jineho? Ta saga snad prekona i Gervinha

Reagovat
jacobT

Aspoň bude AW potom môcť povedať, že na útočníka už nezvýšil čas.

Reagovat
vitoAFC

Pokud se skutečně Wenger zaměřil jen na Mustafiho, tak nemá smysl spěchat. Je zraněný a hrát bude moct až v září...

Reagovat
Mastný Chobot

zdroj? však už normálne trénoval najprv individuálne, potom aj s tímom

Reagovat
Phillipinho

Mustafi je normalne v nominaci na prvni ligovy zapas Valencie.

Reagovat
SunFells

A je to první nominace, ve které je.

Reagovat
sejber

Nakoniec pride Chelsea zaplati o 5 mega naviac a za dva dni dohodne prestup. wenger vyhlasi ze na trhu ziadny vhodny hrac nebol a ide sa dalej.

Reagovat
Miguel19

No už aby to bylo kurva.

Reagovat
sejber

Ak onho maju zaujem tak ho ziskaju. Mi predsa na trhu nemozeme superit s najlepsimi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Mustafi je uz vybaveny,tak tu neplas.

Reagovat
sejber

len aby

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ja toho Costu fakt nedavam. Staci mi petiminutovy sestrih z obou zapasu a uz se ve me vari chcanky. Fakt si nepamatuju, ze bych mel kdy na hrace takovou averzi.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Yes, there is...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
icemike

staří říct Costa a do slepic jako když střelí....

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A v souhrnu spurs by rozhodne stal za zmineni Janssen. Jednak hral fakt skvele a drel jako zvire a druhak spalil nejvetsi tutovku zapasu, pri samostatnem uniku na brankare (Bobby is that you?).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

L'Equipe claim Tottenham Hotspur saved €2M on the N'Koudou deal due to 'dozens' of Daniel Levy phone calls.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, co se objevi po prestupu. Ale ja ho castecne chapu. Ta puvodni dohoda (jak se o ni spekulovalo) pro nas nevypadala vyhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně nechápu celý tento nákup, co na tom hráči vidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsme jeste nekoupili zadneho prumeraka z Francie, tak asi proto. Nicmene kvuli tomu tvemu dabelskemu vynalezu bude rozumnejsi rict, ze uvidim a rad se jim necham prekvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne se od nej asi minimalne letos nic velkeho neceka a bude max squad player, takze s jeho prestupem asi neni az tak kam spechat.

Reagovat
jacobT

A to tie telefonáty boli ešte určite na účet volaného.

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad samozřejmost.

Reagovat
icemike

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger uz mi pripomina LVG v United. Ten si taky jel to ,,svoje'' ze on ma pravdu a nic nez pravdu a dalsich 90% lidi jen blbnou. Pritom to bylo naopak.

Pokud letos Arsenal nedosahne na TOP4, je jasne, ze Ozil se Sanchezem si bali kufry, oba rok do konce smlouvy a zajem o ne bude a Wenger je takovej drzgresle, ze zadarmo je nikdy odejit nenecha a bude se opakovat situace s RVP. V ten moment, bez LM, bez techto dvou klicovych hracu, se mu to tam rozzsype jak domecek z karet. Ne ze bych to Arsenalu pral, vzdycky jsem mel rad ten tym za to jaky pekny predvadeli fotbal. Sice nemeli vysledky, ale hrali pekne. Dneska uz ani pekne nehraji a nechapu jak tam Wenger muze mit tak silnou pozici jako Ferguson v United. Ten rozdil uspechu techto dvou panu je diametralne odlisny.

Reagovat
sejber

Uz teraz sa cudujem Alexisovi ze odolava vabeniu Juventusu. Celkovo si myslim ze je asi jedno ci opat ukopeme LM . Musi byt frustrujuce patrit medzi svetovu spicku a hrat v klube bez ambicii a kazdorocne preglgat neuspechy. Pre hracov do 25 rokov je Arsenal idealna volba , ked sa vsak blizi triciatka je otazne ci budu ochotny zabit najlepsie roky kariery bez trofeji.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono konkretne u techto dvou hracu je to fatk asi jedno. I kdyz ta LM bude, ale bude z toho zas nejaky 3-4. misto s tim ze na to prvni bude nejaka velka ztrata, nebo uz o vanocich bude jasno ze na to Arsenal nema aby byl mistr, opet nejake to brzke vyrazeni z LM letos plus zadnej pohar, proste klasicka sezona Arsenalu, tak i tak tihle dva odejdou. Sanchez Italie, A Ozil, hm PSG, United, Bayern,..

Reagovat
Mastný Chobot

Keď Mesut s Alexisom predĺžia, tak sa im budem veľmi čudovať.

Reagovat
afc

Nic sa mu nerozsype. Ustal a zvladol uz daleko tazsie situacie.

Reagovat
Busby babes

to by me teda zajimala ta tezsi situace...

Reagovat
afc

Odchod Fabregasa,Nasriho vyprask na OT a uplne rozpadnuty kader a nakoniec dal 3 flek.

Reagovat
Counter

prohra s LFC a pak 8:2 na OT třeba. Tam jsme byli v totálním rozkladu, základ v té době hráli Jenkinson, Traoré, Coquelin, Frimpong atp.

Reagovat
Busby babes

vidis, to uz je tak davno, ze ani ja si uz poradne nepamatuju, jak spatne jste na tom byli.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsem taky nepochopil, kdyz si vezmu jak kolikrat hraje Wengeruv kun Walcott ..nechapu, v minule sezone si myslim ze v tech zapasech kdy se nedarilo(treba proti Swans doma) hral Joel dobre a hlavne vzdycky makal na 100%..pripadne mi ze ma Wenger proste sve hrace a at uz hraje kdokoliv jiny jakkoliv dobre(udajne hral Joel vyborne v priprave, to nevim nesledoval jsem to) tak stejne nema sanci..

Reagovat
afc

Aj tak by nehraval a po jeho odchode je velka sanca,ze pride niekto Top do ofenzivy.

Reagovat
Mastný Chobot

ty si tak beznádejná naivka, že to nie je možné

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
afc

Takze mi chces povedat,ze pojde s touto ofenzivou do novej sezony,ano?

Reagovat
J0EL

Wenger je toho kludne schopny.

Reagovat
afc

Nemyslim. Chcel Vardyho,Lacazatteho,Mahreza. Ze ani jeden nevysie, nie je tentokrat jeho vina.

Reagovat
fenixLFC

poie ze vhodni hraci nie su dostupni a pôjdete s tym co mate

Reagovat
J0EL

A este skoncime pred vami

Reagovat
fenixLFC

tak my ideme na nejake 6. miesto, vy klasicky na stvrte

Reagovat
J0EL

"Klasicky" myslis naposledy 3 sezony dozadu? ale ano, s touto zostavou a Wengerom uz to lepsie byt nemoze.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

Áno.

Reagovat
afc

Fakt nie.

Reagovat
sejber

Jasne ze ano staci si spomenut na situaciu spred piatich rokov ked do sezony siel napriek enormnej kritike len s jednou posilou (gervinho) a az po osmike od Fergusona sa zobudil a v panike nakupil vsetko co sa kupit dalo . Taktiez pred troma rokmi ked prichadzal Ozil sa na jeho hlavu niesla neskutocna kritika za ignorovanie prestupov a nakoniec ho zachranil az rekordny nakup Mesuta v posledny den presupov. Nic to vsak nemeni na tom ze niektore pozicie v tyme zostavaju kazdorocne nevyriesene a VZDY nato v priebehu sezony doplacame

Reagovat
Mastný Chobot

ja neviem, ale ty žiješ pod kameňom? len tu máš účet 8 rokov a ešte stále si tak naivný? samozrejme, že je schopný to urobiť a pravdepodobne to aj urobí. budeme radi, keď príde nejaký trotel na stopéra a keď skončíme štvrtí a zmier sa s tým, nech si ušetríš sklamanie.

Reagovat
afc

Mustafi je trotel?

Reagovat
Mastný Chobot

dúfam, že nie

Reagovat
Mastný Chobot

*dúfam, že nie, ale ani Wenger o ňom nie je podľa svojich slov veľmi presvedčený

Reagovat
afc

Kde konkretne sa tak vyjadril?

Reagovat
Mastný Chobot

"You must spend money on excellent players. We are struggling to find them.

Mustafi? We hope it will be done. We are struggling to find the players we need."

neviem, ako to pôsobí na teba, ani som nevidel ten rozhovor, ale skôr by som povedal, že Mustafiho ako excellent playera neberie ako berie

Reagovat
afc

Podla mna nechcel o nom moc hovorit. Uz to,ze povedal,ze dufa,ze dojde k dohode je pokrok. Uvidis ak prestupi,ako ho bude ospevovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony za 30mega

Reagovat
Whitemedia

Takže Mustafi už je vybavený a přijde i top posila do ofenzivy? Arsene frajer

Reagovat
afc

Ved to je predsa kazdemu jasne.

Reagovat
Whitemedia

No podle toho, co tu od vás čtu, je to jasné jen tobě

Reagovat
afc

Jak iba mne? Ved stoper je tutovka,ze pride a ked sa zbavil Campbella,tak asi niekto pride aj do ofenzivy. A cele leto sa vie,ze zhana hracov na dva posty.

Reagovat
Mastný Chobot

jo, jo, že ich nezohnal za 3 mesiace, znamená, že za 10 dní ich zoženie, normálne ich vytiahne z klobúka

Reagovat
afc

Ako by povedal Wenger,posledny tyzden byva najviac prestupov,takze sa fakt nemusis bat. Minimalne 2 hraci pridu a uz prestan s tym pesimizmom.

Reagovat
Mastný Chobot

Ty prestaň s tým trápnym a naivným optimizmom, potom budeš na smiech akurát tak. Rovnako ako s tými tipmi pred prvým kolom.

Reagovat
afc

To je fakt trapas,ze som veril,ze neprehrame s Liverpoolom. Och prepac.

Reagovat
Mastný Chobot

Keby si to nerobil v každej možnej situácii, tak by to trapas nebol. Pozri, ja tiež dúfam v kútiku duše, že to nejako dáme dokopy, že možno aj kúpime nejakú hviezdu ešte, že sa stane leicester-like zázrak a že možno vyhráme aj titul, ale nič tomu nenasvedčuje a na základe skúseností z minulosti si dovolím tak maximálne v to trošičku dúfať.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Když se zbavil pro něj nepotřebného hráče na kterého celou sral znamená příchod jiného?

To abych se u nás těšil na 3 nový stopery

Reagovat
Mastný Chobot

ak má niečo odchod Campbella znamenať, tak to bude to, že tých 300 minút za sezónu nebude mať on, ale Gnabry.

Reagovat
afc

Gnabry ide tiez na hostovacku.

Reagovat
SunFells

Tiež unáhlený závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

prej i s opci, cemuz nerozumim

Reagovat
Mastný Chobot

tak si ich minúty vezme Iwobi

Reagovat
SunFells

Ten už si pro udržení příčetnosti normálně lže.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

boro mohlo mat v pohode 6 bodov, ale to by museli hrat az do konca, nie sa na to v 60. minute vzdy vykaslat a snazit sa branit v 10. aj dnes sa im to skoro nevyplatilo

a inak dufam ze sunderland spadne. ten kader je proste typicky druholigovy, odpad a odlozeni priemerni mladici z vacsich timov. minuly rok tam bol aspon khazri mvilla kirchoff defoe a aj tak hrali o zachranu. teraz? mcnair, love, dzumadzi, januzaj atd. defoe na to sam nema a khazri nepochopitelne sedi na lavicke. zas ako vzdy zacnu hrat az ked im pojde o krk fakt najotravnejsi tim spolu s WBA, obaja keby spadnu tak sa kopec ludi potesi a lige chybat ani nahodou nebudu

Reagovat
Whitemedia

a můžou sebou vzít i Watford.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne WBA by mohlo spadnúť, aj keď ich obrancovia a brankár sú vhodní do fanty

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

+CP

Reagovat
Dody10

Reagovat
Pagy

jak hrál januzaj ?

Reagovat
fenixLFC

bol aktivny a patril zo sudnerlandu k tym najlepsim

Reagovat
smazaný uživatel

prosimvás nevíte jak je to s tím fantasy fotbalem má cenu se hlásit po druhém kole?

Reagovat
Hokaido

And the tweet of the day award goes to....... Andy Caroll!

https://twitter.com/AndyTCarroll/status/767369835521142784

Reagovat
Mastný Chobot

wow, on má fakt tak malú hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je nějaký slovenský výraz prot o mít tam nasráno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Áno. Malá hlava, velká kopyta.

Reagovat
pepinho2

No, Stuani mu zdatně konkuruje

Reagovat
Hokaido

Ok, Andy jasně druhej.

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes
Reagovat
SunFells

Wow, Zaha ty peníze vážně chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Kulhavý

Reagovat
Swarley

Reagovat
Whitemedia

škoda, že Švýcar v 6 kole zapnul motor

Reagovat
Hokaido

A Tomáš Kalas mu dělá sponzora, pěkný.

Reagovat
Ligter

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Jaryn nezklamal.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Kulhavý pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=91O667XFPU8

Tak nejenom v Česku se chlastá

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pre stred pola Can-Grujic.

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

magian pls

Reagovat
smazaný uživatel

A kto by mal hrat stred, Duško?

Reagovat
smazaný uživatel

uhrik s krupom

Reagovat
smazaný uživatel

Mobil spomaleny, este som tam doplnal tu nulu. Prispevok je tisicy aj tak .

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Uf, dik za opravu.

Reagovat
minoLFC

len aby to bolo lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Horsie ako Hendo-Wijnaldum sa aj da? Can by to zlepsil podla mna a Grujic sa ukazoval solidne v priprave - stal by sa vyskusanie.

Reagovat
smazaný uživatel

*za

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/CqYI1aVW8AAEN4Y.jpg:large blížšie info ku spoločnosti, ktorá má záujem o LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kladivári pekne, 3 body sú tam

Reagovat
Maresma

Jdu si pro obhajobu v chazy league

Reagovat
Mastný Chobot

ja som ôsmy a to som toto kolo na to zabudol? môže byť

Reagovat
Mastný Chobot

hm, Swarley druhý? tak to je tento ročník dobre slabý

Reagovat
Swarley

https://www.youtube.com/watch?v=GoCOg8ZzUfg

všechny ročníky po mně jsou slabé

Reagovat
Mastný Chobot

s tou pesničkou sa mi spája prvé futbalové youtube video, ktoré som žral, dík za pripomenutie

https://www.youtube.com/watch?v=0EeMpOcAMIA

Reagovat
Swarley

to je tak první video, co bylo kdy vůbec přidáno na youtube

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Swarley

ok, tak to jsem chyběl

Reagovat
Swarley

smutný, že spolu s ním přibližně odešel veškerý strach z Arsenalu, nejoblíbenější hráč mimo MU ever

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočný borec... najhoršie je, že je aj teraz je stále rýchlejší než Giroud

Reagovat
Swarley

byl by i gólovější, ale to už nebudu zbytečně rýpat

Reagovat
Swarley

ok, ještě Ronaldinho, to je srdcovka

Reagovat
Maresma

a Shevchenko ❤

Reagovat
Swarley

tam mám spíš ten tým AC spojený jako celek, to byla neskutečně našlapaná sestava...

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

On se zase ten strach vrati, az se Sanogo aka chaos factor uzdravi

Reagovat
smazaný uživatel

on myslel strach u soupeřů

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

cool efekty, ještě že je balon zakroužkovaný, bych ho přehlídl

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ten Wenger a Sčesny stale top

Reagovat
Mastný Chobot

v tej dobe fičali vlasy jak vifonka, nokia 3310 a dlhé rukávy pod krátkymi, tak ticho, kamarát

Reagovat
Wat

Upadá to, a to neříkám kvůli tomu, že jsem zase tam, kde vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovych komet tu uz na zacatku bylo a vzdycky vyhasly driv, nez se vubec poradne rozsvitily

Reagovat
Maresma

To sem loni slýchával taky

Reagovat
smazaný uživatel

Pff, takovy Kiwwi mel vzdycky ze zacatku velkou hubu, a pak ho predbehl kdejaky luzr

Reagovat
smazaný uživatel

(cti Danicek)

Reagovat
TopinB

Reagovat
Wat

Reagovat
Counter

jen počkej, zajíci!

Reagovat
Zaschrona

http://www.skysports.com/football/news/11671/10546906/everton-in-talks-to-sign-yacine-brahimi-from-porto-sky-sources

Hmm, to mame v planu si nakoupit pulku repre Alzirska? Ghezzal na ceste, Brahimi v jednani, na Slimaniho odmitnuta nabidka.

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb

Reagovat
Zaschrona

To uz nam pak chybi do party jen Mahrez.

Reagovat
smazaný uživatel

jo plany ako Mata, Mourinho, Witsel, Koulibaly?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Kupte Alžírsko a zase si vás odeberu

Reagovat
Zaschrona

V cem je problem?

Reagovat
Whitemedia

Jsou to nesympatické tlamy už tak to tam kazí Lukaku, kupte ještě pár takových nesympaťáků a bude vymalováno

Reagovat
Zaschrona

No jo vlastne, WHITEmedia

Reagovat
Zaschrona

A jinak teda Moyes. Uplna klasika, co vzdycky dela. Snizi ocekavani tak nizko, ze kdyz pak se jeho tym zlepsi, tak vypada jak buh. Media mu na tohle kdysi u nas skocila, ted uz urcite ne. Tvrdit fandum SAFC, ze to bude tvrdy boj o zachranu az do uplneho konce, ti musi byt nadseni...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

kdyz vas prebiral, tak efc na sestup pomalu byl

Reagovat
Zaschrona

No, jenze on tohle drzel i po sezonach, kdy uhraval 5. nebo 6. mista...

Reagovat
vodka

jo, taky ale utrácel o dost míň, než týmy pod ním a kolem něho...

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale pokud po x letech neustalych umisteni v horni polovine, nekdy i nedaleko za LM, porad fandum povida neco o zachrane, je to otravny. V tomhle fakt Martinezuv opak, z extremu do extremu...

Reagovat
r.mrazik

no je fakt,ze to mel zahrat na martineze a po prichodu zacit placat neco o poharech a LM...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

no nadseni z toho asi nebudou, ale co jako jineho ma vyhlasovat? Dyt trenuje Sunderland.

Nebo co pak chces rict Ranierimu, kterej taky porad rika, ze se chtej hlavne zachranit??

Reagovat
Zaschrona

Asked about supporters fearing another season-long struggle, he said: "Well, they would probably be right. That's where they've been every other year for the last four years, so why would it suddenly change? I don't think you can hide the facts. People will be flat because they are hoping that something is going to dramatically change - it can't dramatically change, it can't."

Tohle ti jako prijde ok? V podstate rika, ze nic jinyho nez boj o sestup se cekat neda a pokud to bude cokoliv lepsiho, tak to bude zazrak. Typicky Moyes...

Reagovat
kiwwi

lenze je to pravda...naco im bude tahat medove motuzy popod nos jak vam Martinez...to ti naozaj tak zalezi na tom, aby ti manazer sluboval nieco co nevie splnit?

Reagovat
Zaschrona

Podle me to neni nic jineho, nez to, ze Moyes tim, ze sam vytvari tak nizka ocekavani, tak se snazi nasledne vyvolat dojem, ze dela dobrou praci - a dela to pak i ve stadiu, kdy Everton mel kadr na boj o tom 5. nebo 6. misto.

A Martinez fakt neni dobry priklad. Podle me ho vzal Kenwright dost i proto, ze to je presnej opak Moyese. Extrem jako extrem, nicmene...

Reagovat
salami

ted na to šel jinak, přes léto vytvořil suverenně nejhorší kádr PL a jiný očekávání ani fanoušci mít nemůžou

Reagovat
Zaschrona

Suverene nejhorsi zase ne, ale ten stred obrany je zasadni problem.

Reagovat
salami

no já nevim, beci taky celkem hrozný, Van Aanholt teda aspon umí dopředu, střed zálohy zálohy taky nic moc, na kraje Watmore, kterej roste vdobrýho hráče, Lense se chce zbavit a Khazri sedí a v utoku nedejbože, kdyby se zranil Defoe, a aby to bylo celý, tak ani golmani nejsou žádná špička, jestli tenhle kádr neni na sestup, tak už nevim co

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale treba takovy Bournemouth nevypada lip. Palace vypadaji o neco lip jen diky Bentekemu... atd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Palace mají podle mě lepší tu kostru týmu - Dann, Cabaye a teď Benteke, i když Defoe je Defoe.

Reagovat
salami

CP mi právě přijdou o třídu vejš, Bournemouth sice kvalitativně nevypadá líp, ale zase už spolu nějakej čas fungujou a jenom kosmeticky doplnujou tým, Sunderland je tak nějak spatlanej, Big Sam tomu dal nějakou formu a Moyes nenechal kámen na kameni, ukazovali to v MotD2, jak nastoupili 3 hráči, co patřili do základu v tom závěru sezony, kdy jim to šlapalo, fakt mi přijdou bezkonkurenčně nejhorší ve všech aspektech

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě mi přijde jako největší slabina toho týmu Moyes, kterej si tam cpe hráče United, který nikdo nechce.

Reagovat
Busby babes

a co teda ten Ranieri? taky si vytvari nizsi ocekavani aby pak byl za boha? Protoze jeho jsem slysel mluvit o tom, jak jejich cil je opet 40 bodu a zachrana.

Reagovat
Zaschrona

Po sezone, kdy z toho byl titul, to je celkem alibismus, no.

Reagovat
Busby babes

ja ti nevim, prislo jim 5 super borcu, kteri by je meli vytahnout nekam vys? Neprislo. Ok, to muze byt Moyesova vina. ale jinak proste Sunderland je tym, kterej o toho padaka hrat bude.

Reagovat
Zaschrona

Financne maji realne na to hrat o sedme az dvacate misto, takze cil zachrana je dost tragedie...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš nám říct něco víc k tématu slabých výsledků vůči finanční síle?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

sak ty investice do kadru byly uplne zoufale poslednich par let...

Reagovat
Zaschrona

Respektive pokud to myslis tak, ze ty penize vyhazujou vesmes oknem, tak to souhlas...

Reagovat
vodka

no, je to tak myšlené. Věčné změny trenérů, věčné kupování průměráků a podprůměráků za solidní prachy, aby nakonec i tak hrála většina z těch hráčů, co všechny ty turbulence přežily od začátku. Já to moc nechápu, celý ten Sunderland je nějaký zkurvený, ale asi jaké město, takový klub...

Reagovat
Zaschrona

Jo, takovyhle pristup neni zrovna idealni, ted jen otazka, jestli zrovna Moyes prinese tu ocekavanou stabilitu... Ale teda, proc ma byt Sunderland "nějaký zkurvený"?

Reagovat
smazaný uživatel

takovej sračka klub nebude nikdy hrát o nic jinýho než o záchranu

Reagovat
Zaschrona

hlavne ma hrat stejnou ligu jako vy, derby bude chybet

Reagovat
fenixLFC

boze chran aby hrali rovnaku ligu, newcastle sa vrati a sunderland sa musi pakovat

Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
salami

Reagovat
Busby babes

sice ses me zastal z uplne jinych duvodu, ale to mi nevadi.

Reagovat
vrabejka

FSG would be willing to sell a stake in Liverpool to the right investors. #lfc (Paul Joyce)

Joooo

Reagovat
minoLFC

Reagovat
13

Ryba smrdí od hlavy.

Reagovat
kiwwi

TIL - In 2001, Sir Alex Ferguson signs 35-year old Laurent Blanc. A poor run of form follows where Manchester United suffer defeat to Bolton, Liverpool, Arsenal, Newcastle and Chelsea respectively; by sheer coincidence spelling BLANC

Wau

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamätám. Čítal som to ešte v časopise Futbal.

A raz som tam aj vyhral cenu za to, že som uhádol na konci tú karikatúru. Po dvoch mesiacoch telefonovania a tešenia sa na to, že som vyhral nejakú parádnu loptu alebo kopačky podľa vlastného výberu, mi tí zmrdi poslali vrecko na prezúvky s Lego potlačou.

A tak som prišiel o ilúzie.

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočný príbeh

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybne.

Odvtedy už nie som celý muž.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, chtělo by to teď podepsat nějakýho Hmwls

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

už se spekuluje, že by měl Fella prodloužit smlouvu

Reagovat
Mastný Chobot

to bude legenda

Reagovat
Swarley

no jestli bude hrát takhle, tak i jo

Reagovat
j_mrazik

Už Arsene někoho koupil?

Ten Campbell opravdu šel na hostovačku? Já doufal, že prodáme Walcotta a Joel bude hrát místo něj. Alexise jsem chtěl vidět na hrotu, ale jemu to tam fakt vůbec nejde. Záloha k němu ten balon pořádně nedostane a on má dobrou techniku na křídlo, ale ne do chumlu do vápna. Už aby začali hrát Giroud a Özil. Jeden podrží balon a ten druhý je schopný obejít hráče, což bych čekal spíš od našich křídelníků no, když jsou papírově rychlý jak sračka.

Reagovat
teenz

Bohužel na trhu neni nikdo ideální.

Každopádně ta situace s Joelem je vtipná, být nim, tak odejdu a ne furt hostování. Přitom je to jedno z našich nejlepších křídel. Měl by hrát on + Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

da sa niekde najst preview na PL u23 zapasy ?

Reagovat
Nikikrew

Inac ked prisiel Ozil, neskutocne ozivil nasu hru, vyzerali sme ovela nebezpecnejsie. To je pre mna hrac ktory ma najvacsi impact v hre. Co mi pri zapase s Leicestrom vadilo, ze nasi stredny zaloznici si nenabiehaju do 16tky, teda aspon Santi to mohol robit len on je skor holding midfielder. Xhaka sa mi lubil, ten bude velmi platny. Pre mna je stredova trojka zatial asi Xhaka - Cazorla (Coq) - Ozil, aj ked Jack je tiez velmi kvalitny. Ked pride ten stoper, budem velmi spokojny s kadrom ( o utoku pochybujem, ze niekto pride)

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/a/aFE5e

Once upon a time at Arsenal...ked sa porovna toto s Arsenalom co je teraz, tak to je neuveritelny rozdiel v kvalite

Reagovat
teenz

Což je smutný v situaci, kdy rostou příjmy a je možnost mít kvalitní kádr a ne dřeváky.

Reagovat
Nikikrew

Tak zase ,,neuveritelny'' rozdiel v kvalite to zas nie je. Napr. Bellerin mi pride urcite lepsi ako bol Laurent, to iste Kos ked porovnam s Cambellom ktory mal neskutocne biednu rozohravku. Samozrejme ze ten utok je silnejsi, Henry a Berkamp uplna topka, lenze napr. Ozil je velmi podobny Denisovi, naopak Sanchez mi pride lepsi ako bol napr. Ljunberk, Pires bol taktiez uplna topka. Celkovo ta starsia 11tka bola lepsia a valcovala s United ligu, lenze casy sa zmenili a vela tymov islo kvalitou hore ako napr Tottehnam, Everton, City, Chelsea atd.

Reagovat
Atlético de Madrid

Taky to byly doby, kdy byl Wenger vrcholnej taktickej genius a nedokazal takticky projebat kazdej druhej zapas. Ten jeho kadr hraje mnohdy dost pod svoje moznosti, nema vubec spatny hrace.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Reagovat
tomasinho

“If one game should change my mind then I would be a real idiot,” he said, “I know you [reporters] would all buy a left-back, but a midfielder [too]?”

“I love your job because we can have the ball and then we need to be the best fighters.

“Emre Can was on the bench, he had a back problem, Lucas Leiva is injured and you ask me for a hard midfield player.

“The answer is I don’t know—we will see.”

Lucase se nezbaví ani Klopp, ten chlap je fakt nesmrtelný a příští rok bude mít testimonial

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Legendární

Reagovat
Swarley

jak to, že jsem to nikdy neviděl? to je úplně geniální

Reagovat
smazaný uživatel

aj já, takový ignorant, jsem to viděl

Reagovat
Counter

Tak to nevím, ale na EF už tohle video bylo stopro. Lucas je hotová studnice vtipů sám o sobě, ale Brendanko to posouvá na novou úroveň

Reagovat
SunFells

Bylo to tu jednou

Reagovat
Swarley

já to tady s ním tak hezky a dlouhodobě přeháním a ani nevím, že mě Rodgers takhle lehce utřel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
bbbauch

Reagovat
FUnk

Reagovat
Busby babes

Legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Marko Marin býval v dresu Gladbachu velkým talentem, v posledních letech se ovšem trápí a pravidelně stěhuje. Německý křídelník patří Chelsea, která ho zapůjčila do Sevilly, Fiorentiny, Anderlechtu a Trabzonsporu. A k dalšímu hostování se schyluje, hráč je aktuálně v Řecku a čeká ho zdravotní prohlídka v Olympiakosu Pireus.

tak už naposledy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Kam on se všude nepodívá ...a Arsenal tohle dělá Joelovi

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by to byt trvaly prestup ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik musi byt HG hracu z tech 25 na soupisce? Mladsi hraci, jak 21 let se nepocitaji?

HG: Walcott, Ramsey, Wilshere, Ox, Gibbs, Coquelin, Chambers.

Iwobi a Holding jsou mladsi, takze se nepocitaji. Akpom pujde beztak hostovat a Welbeck by nemel byt zaregistrovany, kdyz bude minimalne do konce roku a dopise se v lednu?

Celkem by to hostovani Campbella v tomhle davalo smysl

Reagovat
SunFells

Měl tam být nějaký návrh na 12 hráčů, ale stále je to na osmi. My jsme v tomhle v klidu, Campbell určitě nešel pryč kvůli tomu. Hráče do 21 let nemusíš registrovat mezi stanovených 25 hráčů, ale klidně můžeš a spousta klubů to tak jistě dělá, aby splnili ty homegrown nároky - protože těch 8 HG se počítá právě z těch 25. #FMŠkola

Reagovat
smazaný uživatel

Asi musim nainstalovat

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bellerina jsem zapomnel

Reagovat
SunFells

Kromě těch, cos zmínil, jsou u nás HG určitě i Martínez, Bellerín, Jenkinson a Gnabry ...a patrně i Welbecka zaregistrují, tam není důvod ho vynechávat, kdyžtak místo něj vynecháš právě někoho pod 21 let.

Reagovat
smazaný uživatel

U Martineze neverim, ze zustane, kdyz byl uz na hostovackach. Na Bellerina jsem zapomnel a s Gnabrym jsem tak nejak pocital misto Campbella kdyztak. Jenkinson zije

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v lednu muzes hrace dopsat ne? V tom pripade na prvni pulku nemusi byt Welbeck vubec napsany, stejne se to u neho zas protahne do buhvi kdy

Reagovat
SunFells

Původně měl chybět déle a nejnovější zpráva je, že bude zpět okolo Vánoc, takže ho napíšou ...jak říkám, on není důvod ho nenapsat.

Půjde-li Martinez hostovat, tak to hodí na někoho jiného, my prostě máme jen mezi áčkaři nějak 15 HG hráčů a hlavně při celkem nízkém počtu nonHG hráčů (13 ze 17 možných), spoustu prostoru zapsat tam kohokoliv uhrovitého z rezervy, kdyby byl problém ...což zdaleka není.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší je si to představit tak, že můžeš mít max. 17 non-HG hráčů starších 21 let. Pak to můžeš doplnit do 25 HG hráči staršími 21 let a ano, do 21 let se nepočítají, těch můžeš mít kolik chceš. Chambers by měl být ještě U-21.

Reagovat
Zaschrona

Pro PL to takhle je. Pro LM/EL to je trochu jine v tom, ze hrace pod 21 let musi byt v klubu alespon 2 roky, aby nemuseli byt zapsani - Holding napriklad. A plus je tam tech 8 non-HG slotu rozdelono na 4 HG v zemi a 4 HG v klubu. Ale s timhle Arsenal problem zrovna vubec nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tých čo momentálne nie sú na hosťovaniach:

HG: Martinez, Macey, Gibbs, Jenkinson, Coquelin, Wilshere, Ramsey, Ox, Welbeck, Walcott = 10

Non-HG: Čech, Ospina, Mertesacker, Koscielny, Gabriel, Debuchy, Monreal, Cazorla, Xhaka, Elneny, Ozil, Alexis, Giroud, Sanogo = 14

U21: Holding, Chambers, Bellerin, Jeff, Iwobi, Akpom, Gnabry + mladíci z akadémie = 7+

Reagovat
fff

Paredesa Rim nechce predavat. Snad nebudu tak tvrdohlavi ako Monchegladbach pri Dahoudovi. Alebo teda snad im dame kolko budu chciet

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Rim ho potrebuje mozno viac ako vy

Reagovat
fenixLFC

koho trapi nejaky rim

Reagovat
vladis271

Ale Grujica chcem vidieť častejšie, bez srandy. Vžd yked hral aj na pár minút bol oživením.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pospovič

jestli ne tak ale za tu almužnu se divím, že se na to nevysral dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Comic Sans. Ideální písmo pro napsání takovýho dokumentu.

Reagovat
kissak

tomu nějak rozumíš

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

samozřejmě že fake

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Ligter

být to Arialem, tak váhám

Reagovat
Zaschrona

Dle Telegraphu pujde Bony v zime do Ciny. Do te doby by mohl hostovat v WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

pre WHU dobra volba, skoda teda ze len do zimy

Reagovat
lucius6

To je podle mě fajn, v Číně za něj daj nějakou neskutečnou pálku a City na něm ještě vydělá.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Není radno rozhazovat za žebříky, musejí jistě platit 35 zaměstnancům.

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jacobT

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Ligter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Reagovat
patas92

Co bylo na tom FB odkazu? Protože to jinak nějak nechápu

Reagovat
Counter

Na FB odkazu bylo akorát to samé. Jde o to, že fotbalový klub veřejně prosí fanoušky, aby mu půjčili žebřík, což prostě vypadá legračně.

Reagovat
patas92

Aha, já myslel, že to je nějaká narážka na něco

Reagovat
jacobT

Reagovat
icemike

Reagovat
Error

[BULVÁR] Chelsea se dohodla s Olympiakosem na přestupu Marka Marina. Hráč podepíše tříletou smlouvu. (Sport1)

Wow, on to bude přestup. Ale divil bych se, kdybychom dostali víc než 0

Reagovat
Whitemedia

nevěřím

Reagovat
Zaschrona

Marko Marin: "It's such a great feeling to sign for a great club like Olympiakos. It's also nice to sign on a permanent deal."

Reagovat
Whitemedia

ty jo, tak já se dočkal, Marin je opravdu pryč.. bude mi chybět, v zápasech za nás vždy odevzdal všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a to rovno zoberu aj iloriho

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je ještě u vás

Reagovat
icemike

to si myslím zaslouží článek

Reagovat
Counter
Reagovat
SunFells

Vi pu pu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Fenri

Jak se chce pochválit, že rozumí francouzštině

Reagovat
Zaschrona

Brendan Galloway has today joined WBA on a season-long loan.

Wolves have signed left-back Cameron Borthwick-Jackson on a season-long loan from Manchester United.

pro oba super

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, počítá se s Holgatem trvale do hry, nebo jen momentálně zaskakuje za někoho zraněného?

Reagovat
Zaschrona

Momentalne zaskakuje za zraneneho Colemana, ktery jeste vynecha minimalne jeden zapas, ale zatim Holgate hraje fakt slusne - o vikendu ho nasi fandove dokonce vybrali nasim hracem zapasu. Koeman ho taky docela chvalil, tak by se dost mozna mohl chytit jako backup na RB a zadna posila by se na ten post nekupovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Holgate hráč zápasu? Vždyť Mirallas byl úplně jinde.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Já o tom nepochybuju, hrál dobře, ale podle mě byl spíš zvolenej kvůli Stonesovi. Nic proti.

Reagovat
Zaschrona

Podle me to je hlavne kvuli tomu, ze lidi proste maji casto radi neokoukane tvare a zvlast talentovane mlade.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem tím i částečně myslel. Prostě odešel Stones, který na tom byl podobně, byl jedním z těch lepších hráčů Evertonu nějaké dvě sezóny, odešel a teď tu je Holgate, který se zatím jeví hodně slušně a mohl by bejt úplně stejnou náhradou, ale svojí roli v tom hraje i to, že si prostě chtějí popíchnout tím "Stones? Who?", jak někteří fans Evertonu píšou.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Galloway měl jít k nám, u WBA si tolik nezahraje

Reagovat
Zaschrona

No, hral tam ted proti nam Evans, takze tam maji docela velkou diru. Lepsi nez Pocognoli by snad mel byt. U vas Haidara a Dummet mi teda prijde lepsi konkurence. A proste lepsi hrat PL nez Champ. Meli jste brat Garbutta.

Reagovat
salami

s Pocognolim se snad už vubec nepočítá, respektive Pulis ho od příchodu snad ani nevyužil

Reagovat
Zaschrona

Navic. Vloni tam hral, myslim, hlavne Chester, letos zatim Evans. Maji tam peknou diru, mohl by si, na tak mladeho obrance nezvykle hodne zahrat. Ale zvlastni, ze Pulis bere takove mlade do obrany. Ale je fajn, ze jde zrovna k nemu, defenzivne se rozhodne neco priuci.

Reagovat
smazaný uživatel

Novinky ohledně Spurs:

Bentaleb do Schalke. První nabídka na 10 mega odmítnuta, v neděli údajně Schalke podalo vylepšenou. Levy prý chce 15, takže se čeká shoda někde na 12-13, možná taky procenta z dalšího prodeje.

N´Koudou uvízl v časoprostoru.

Bulvár:

Munir z Barcelony k nám. Problém v buy-back klauzuli, bez které Barca nechce odchovance prodávat a Levy naopak s tou klauzulí nechce kupovat.

Pau López na přestup, ne jenom hostování. Posíláme nabídky, Espanyol šponuje cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pau Lopez na čo? Lloris môže chytať ešte ďalších 10 rokov ak mu vydrží forma. Nevidím dôvod kupovať 23 ročného brankára na lavičku.

Bentaleb pravdepodobne odíde no, aj keď chýbať mi veľmi nebude. Munir sú asi len rumours a veľa pravdy na tom podľa mňa nie je.

Prestupom N´Koudoua nie som veľmi nadšený, to je len výmena kus za kus s Clintonom. Radšej by som poslal Clintona na hosťovanie do Championshipu, predal Chadliho a priviedol skúsenejšie krídlo. Píše sa aj o Yarmolenkovi z Kyjeva. To by bola super posila.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Yarmolenko mi prijde spis taky jenom jako takova kachna, abychom meli o cem mluvit na deadline.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

Jose nici akademii.

Reagovat
r.mrazik

aspon si kluk zakope...to mensah a rashford jisty zatim nemaji...

Reagovat
Busby babes

jj, Ibra sam odkope 60 zapasu.

Reagovat
CubONE

Tak minuly rok dal 51 zapasov

Reagovat
Hachim Mastour

'ARSENAL MUST MEET BUY-OUT'

Bad news for Arsenal... Valencia say defender Shkodran Mustafi won't be sold in this transfer window, unless the club meets his buy-out clause of £43m.

Mustafi has already agreed in principle to move to the Emirates, but is in Valencia's squad for their first La Liga game of the season against Las Palmas tonight.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadprůměrný stoper a už je to otravnější sága než celý Pogba.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

tak podla pearcea o paredesa nemame zaujem

Reagovat
vladis271

tomu kokotkovi neverím ani to, že je človek.

Reagovat
SunFells

Protože dementuje vymyšlené spekulace?

Reagovat
nani92

Reagovat
Maresma

Protože papouškuje to, co mu nařídí klub.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Je k nepochopení, že hráč jakým Ibrahimovič je a byl, zatím nemá zlatý míč

Reagovat
j_mrazik

Hodne skvelych hracu nema GB.

Reagovat
patas92

*lepsich hracu

Reagovat
Zaschrona

Gareth Barry

Reagovat
FUnk

Reagovat
tomasinho

Henry třeba.

Reagovat
kiwwi

ten isty level

Reagovat
tomasinho

Pro mě teda Henry > Zlatan.

Reagovat
SunFells

Pro něj donedávna taky.

Reagovat
J0EL

vrcnhy pokrytec, dalo sa to ocakavat.

Reagovat
kiwwi

Henry: pocet golov na top urovni - 308 (neratam NY) / 633 zapasov

Zlatan: pocet golov na top urovni - 378 (neratam Malmo) / 657 zapasov

Henry: pocet golov v repre - 51 / 123

Ibra: pocet golov v repre - 62 / 116

Henry: pocet top trofeji (liga, ligovy pohar + europa) 10 + 2 repre

Ibra: pocet top trofeji 20

asistencie je velmi tazke dohladat, predpokladam, ze tam Henry s prehladom vedie, ale teda celkovo mi to pridu ako hraci na jednom leveli a teda Ibra mal lepsiu karieru (a to ho najlepsie este len caka )

Reagovat
jacobT

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-243921/?forum=1#p5667553

už to teda nie je také jednoznačné?

Reagovat
Mastný Chobot

kiwwi17.01.2014 10:01#

Zlatan je kokot a Ribery na to nema

pokrytéééééc

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby to od Kiwwiho někoho ještě překvapilo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Ja sa teda netajím tým že som zlatana strašne nemusel... Názor naňho mi zmenil až Diego2 ktorý mi požičal jeho biografiu a zmenil mi upne ten pohľad naňho... A to nebol ešte s united ani len zďaleka spojovany

A teda keď už tak tak v tej vete len potvrdzujem ze na to Zlatan ma

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

ba dum tss

Reagovat
kiwwi

Bavíme sa o tom kto je na akej úrovni nie o kom si myslím že mal vyhrať loptu... V tom stále stojím za tým že Henry tam v sezóne myslím 2003 ci kedy to bolo mal vyhrať, Ibra takú dominantnú sezónu v nedobe Messiho asi nemal... Odkedy nastúpil Messi s Ronaldom tak sa o tom nemá zmysel baviť, tam sa nikto nechytá

Reagovat
patas92

Henry, Bergkamp, Xavi, Iniesta, Pirlo, Maldini,...

Reagovat
kiwwi

Vôbec nie si zaujatý s tými hráčmi Arsenalu a Barcelony

Reagovat
SunFells

Je taky zaujatý hráči Milánu?

Reagovat
patas92

Tak to jsou hráči, kteří mně napadli hned. Scholese bych tam dal taky. I Rooneyho v rámci celé kariéry řadím výš, než Zlatana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ale sak v pohode, vsetko to boli uzasni hraci, ale vies jake to maju stredaci a obrancovia v tychto anketach...a Bergkamp je podla mna celkom precenovany hrac takto spatne...

Reagovat
vodka

taky, ale rooney se teď musí naučit hrát jinak, bez té výbušnosti, co už ztratil, totiž vypadá jak dřevo.

Reagovat
kiwwi

hlavne si vezmi, ze Zlatan je v 34 rokoch stale world class centre forward a Rooney v 31 uz 2 roky nie...Rooney ma samozrejme ine kvality ktore ho radia medzi world class hracov ale je uzasne aku fyzicku ma Zlatan v takom veku...okrem Drogbu mi nenapada vela inych forwardov ktori by to na top urovni zvladali v takom veku

Reagovat
vodka

Tak ono je hlavně o stylu hry. Jak Scholes mohl hrát pomalu do 40, tak si vem třeba takového Fletchera, jak šel taky s fyzičkou dolů, jako jo, hraje docela solidně, ale už to dávno není ten špičkový box to box hráč. Podobně to máš i u stoperů, Terry vydržel skoro všechno a ještě předloni při vhodném systému byl špička, ale takový Vida po zraněních taky úplně odešel.

Reagovat
vodka

btw: https://twitter.com/ManUtdStuff/status/766959406084792320/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

jinak ještě zajímavost od Ria:

Rio Ferdinand, a Premier League winner with Manchester United, told talkSPORT: “What it looks like is teams are in the tunnel looking across and saying ‘oh that’s Zlatan [Ibrahimovic], oh that’s [Paul] Pogba’ and that is what it used to be like.

“You used to win the games in the tunnel sometimes.

“They still have to prove that, they get it initially but they have to go out and prove it and, including the Community Shield [win over Leicester] they have done that.

“That fear factor will start to grow the longer they go on and win.”

Reagovat
kiwwi

https://www.youtube.com/watch?v=siiiIu6ohec

Oh that's Rooney

kazdopadne uplne s Riom suhlasim, z Ibru ide fakt respekt aj mimo ihriska teraz do toho ten Pogbic, taketo nieco nam fakt chybalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard, Suarez, Lampard...

Reagovat
r.mrazik

Ani jeden...

Reagovat
kiwwi

tak skor ako Gerrard alebo Lampard by na to mal Scholes, ale beriem, ze stredni zaloznici to maju v takychto anketach velmi tazke, takisto ako obrancovia

Suarez ma proste smolu ze zije v dobe Messiho a ze si sam hadze polena pod nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdeze. Skor ako Scholes by mal na to napr. Xabi, ale neofenzivni zaloznici nie su tak popularni, no. S tym sa treba zmierit.

Reagovat
Whitemedia

O to víc překvapí, že to vyhrál Nedvěd

Reagovat
nani92

Nieco ako Suarez..niesu to babky Fifa, tak na nich kaslu

Reagovat
Atlético de Madrid

Je to jednoduchy, proste nikdy nebyl nejlepsi.

Reagovat
kiwwi

Je to asi tak... Kariéra fantastická, málokto mal lepšiu, ale v sezónach samostatne sa vždy našiel niekto lepší

Reagovat
niflheim

Po letošku se to změní.

Reagovat
smazaný uživatel

a trofej z ligy majstrov

Reagovat
Atlético de Madrid

Coz je do jisty miry i jeho selhnai, protoze hral za nejlepsi tymy sveta, ktere kolem nej byly postavene, v domacich soutezich dominovaly a Zlatan v tech klicovych chvilich nedokazal nikdy rozhodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne.

V tych najdolezitejsich zapasoch skor sklamal, nez potvrdil status.

Reagovat
Busby babes

nooo, nevim teda.

Reagovat
Counter

Ale jo.

Reagovat
Counter

Reagovat
Fenri

Reagovat
raduinho

Reagovat
Zaschrona

James McCarthy is set to leave Everton as Ronald Koeman prefers Idrissa Gueye and Gareth Barry as his options in midfield (Daily Mail)

Reagovat
I am Mancunian

uz som aj zabudol, ako si tohto tragedka hajpoval

Reagovat
Zaschrona

A mel jsem na nej nadavat nebo co, kdyz hral dobre? Co vas Captain Fantastic Jones?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

sebekritika

Reagovat
I am Mancunian

len kopkaj jarino

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Sunderland?

Reagovat
Zaschrona

vymenit za Koneho

Reagovat
SunFells

Proč jde Galloway hostovat? To by se nevešel ani na lavku?

Reagovat
Zaschrona

Na LB Baines, Oviedo a pripadne Browning a na stoperu Williams, Jagielka, Funes Mori, Pennington, zrejme Kone a porad hrozi i Abdennour. Bude lepsi, kdyz nekde jinde si poradne zahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak špatný? Já si ho vždycky tajně přál k nám, než došli Elneny a Xhaka

Reagovat
Zaschrona

Jestli je v necem dobry, tak jen v tom, ze je schopny porad behat. Techniku ma dost mizernou, fotbalove mysleni taky bida. Ja bych ho pustil, Clev nabizi fotbalove vic a Tom Davies si taky zaslouzi dostavat sance.

Reagovat
Maresma

Takže takovej o něco horší Henderson

Reagovat
C-M@ster

Borci, jak YT pozná, že obsah, co jste nahráli, je z PL nebo Olympiády.

Dřív se to ochcávalo zrcadlovým převrácením, různým oříznutím/roztažením/rozostřením obrazu nebo natočením na telefon.

Já to teď zkoušel a i zrychlený (na 116%) video z mobilu mi to rozeznalo a bloknulo.

Reagovat
smazaný uživatel

aj natocene na telefon ti zablokuju? tak to uz je ozaj kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

jedine, žeby tie aktuálne a žhavé veci(OL) sledovali viac a nahlasovali-blokovali(??)

Reagovat
C-M@ster

Toho Mongola jsem tam chtěl dát s českým komentářem a bloknou to hned, jak to člověk nahraje. S tím, že i video z mobilu mě docela překvapili - zkouším to různě ořezávat a tak, tak uvidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Mají na ty různý almoritmy.. můžou vypočítávat hash ze zvukový stopy a porovnávat to s originálem, porovnávat určitý části videa a miliardy dalších věcí. Co stačilo na ochcání dřív už dneska stačit nemusí. Plus to, co píše Ejzy níž.. ty populární věci si budou hlídat 2x tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

*algoritmy

Reagovat
C-M@ster

Já stejně obecně tomuhle moc nerozumím, proč to blokujou.

Třeba ta videa z PL absolutně nechápu. Člověk se rád koukne na sestřihy gólů atd.

Chápu, že streamy zápasů by je obírali o zisk, ale jako jinak ne. Měli by spíš hledat kompromisy a ne to striktně všechno mazat...

Reagovat
kiwwi

Pretože na zostrihy ma práva BBC... Upni to na streamable.com

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Los skupin Ligy mistrů je tento pátek?

Reagovat
Mimalu

ve čtvrtek

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Tvl, za Marina jsme dostali 3 mega

Reagovat
Mimalu

hmm, to je tak o 4 mega víc než jsem čekal

Reagovat
M0rb1D4S

https://twitter.com/FootballFanCast/status/767747105456742400

60 milionový top útočník podle Miguelova gusta.

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

To je brutus, nejhorší Theův zápas vypadal líp ...sice těsně, ale jo.

Reagovat
smazaný uživatel

a to byl který?

Reagovat
SunFells

Nj

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Někdy to holt nelepí, no

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja čo som videl aj v príprave tak na tom bol dosť podobne, no...

Reagovat
Mato178178

ale nabehy ma dobre

Reagovat
misinho7

Reagovat
r.mrazik

Di maria jim to tam slusne pripravuje

Reagovat
smazaný uživatel

o parnik najkreativnejsi hrac minulej sezony ak sa nemylim? Je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je věčná škoda, že od vás byl vyhnán. Naprosto parádní hráč.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

A je to teda večná škoda pre koho ze nad tým lexess tak lamentuje?

Reagovat
nani92

no pre nás..aj ked nechápem "že bol od nás vyhnán"..však sa vyhnal sám

Reagovat
kiwwi

Po prvé sa vyhnal sam a po druhé to pre nás žiadna škoda nieje pretože sa kúpil namiesto neho Martial.

Reagovat
nani92

však vraviím, že sa vyhnal sám...Di Maria vo forme >>> MArtial vo forme

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Pro vas. Zrovna nejsem fanda ADM, ale je to skvely hrac, ktereho byl nesmysl poustet. Nejsem si jisty, jestli Martial bude nekdy vubec lepsi hrac.

Reagovat
Busby babes

byl nesmysl poustet? meli jsme ho privazat dratem k topeni na OT nebo jak? Dat obojek na krk, kde by dostal ranu jakmile by prekrocil autovou caru Old Trafford nebo jak presne jsme to meli vyresit, kdyz si postavil hlavu a nechtel za nas hrat?

Ja chapu, ze byl pod smlouvou, takze to bylo jasny, ale bohuzel asi jeste nejsme tak bohati jak Everton a nechcem platit hraci 250+ tydne za to, ze nechodi na treninky...

Reagovat
Zaschrona

Kdyz hrac nechodi na treninky, tak bezne dostava pokuty, protoze porusuje svoji smlouvu, takze mu nic neplatis...

Reagovat
r.mrazik

Ty pokuty jsou Směšný s ohledem na výšku platu...viz Tevez

Reagovat
Zaschrona

6 tydnu platu dolu zase neni uplne tak malo, to uz udela slusne penize - ale je teda fakt, ze je to kapka v mori...

Reagovat
r.mrazik

to je ale maximalka,kterou kluby muzou dat ne? pak by se ozvala hracska asociace....s ohledem na vysku platu za pul roku/rok trucovani to je nic...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

jasne, navic ti rozmrda kabinu. proste pohoda. uplne vidim, jak byste si takoveho hrace nechali.

K cemu ti takovej hrac je? na treninky nechodi, takze ani nehraje a kdyz i hral, tak hral tuzku, protoze na to sral.

Reagovat
Zaschrona

A nebylo to taky kvuli tomu, jak jste se k nemu chovali? Samozrejme takovyho hrace si nechavat, to idealni neni, ale vzdycky se to vetsinou da nejak vykomunikovat...

Reagovat
r.mrazik

ne,vetsinou moc neda...a ne,spatne se k nemu nechovali...

jen proste nechtel byt v manchesteru...to je cely...

Reagovat
Busby babes

jak presne jsme se k nemu jako chovali? Vykradli jsme mu barak nebo kvuli cemu to brecel?

Reagovat
Zaschrona

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/man-utd-news-di-maria-11124749

"It's not nice to say certain things, but it's more that they didn't let me settle properly than I couldn't settle. I left and that team are still playing the same way. Out of the European competitions, far from being champions of the Premier League. I don't think it was my fault or the fault of my team mates. Every time I was given the opportunity, I did all I could but it didn't work out as I hoped. So I decided to leave, not only to be happy but to win things. I started a game in one position then the next game in another. I scored goals playing in one position, then suddenly the next game I was picked to play in a different position.I think this also didn't help me settle. It's up to the manager to decide where and how every player should play, but I think that the player should be comfortable in that position and adapt to it. That is what I'm doing here and I'm very thankful to the manager for it. From the beginning he was clear where he wanted to play me and has never changed his mind. He gave me total freedom to move where I needed to move. I'm very happy here and it wasn't the case over there."

Reagovat
Busby babes

no tak breci ze jednou hral tam, jednou jinde... ok. to je teda duvod bez ohlaseni nedorazit na tour, chapu to dobre?

Sorry, ADM se zachoval neprofesionalne a nic z toho, jak to zkusis ospravedlnit tim jak jak na nej byli vsichni strasne osklivoucci na tom nic nezmeni. Sel pod LVG a myslel si, ze bude mit totalni volnost? Ok no...

Reagovat
Zaschrona

A ja jsem neco takovyho psal? Ja jen tvrdim, ze je predevsim vase chyba, ze jste si takoveho hrace nechali utect. Samozrejme jeho chovani je neprofesionalni, nicmene ma sve opodstatneni, alespon dle ADM.

Reagovat
Busby babes

nema to ani opodstatneni. a neni nase chyba, ze jsme si ho nechali utect. zadnej hrac neni nepostradatelnej. a on se zacal chovat jak neprofesionalni kokot. Takze jsme meli jedinou moznost, prodat ho. Ale do takove situace nas postavil ADM.

Hrac za sebou prakticky spali vsechny mosty a je to chyba klubu. Tak urcite no.

Reagovat
Zaschrona

Jste bez nej slabsi? Podle me teda urcite. A byla to vase volba ho pustit...

Reagovat
Busby babes

jj, byl pod smlouvou. A nejsme bez nej slabsi. S tim jak hral posledni pulrok u nas... dyt ho vytlacil ze sestavy Ashley fucking Young!!!

Reagovat
Zaschrona

ADM:

13/14 11 golu, 26 asistenci

14/15 4 goly, 12 asistenci

15/16 15 golu, 25 asistenci

A ted si teda rikam... je nahoda, ze ta sezona, ktera tam ocividne nepatri, prisla zrovna u vas? Klidne si namlouvej, ze bez nej slabsi nejste, ale lepsiho hrace na kridle proste nemate ani nahodou...

Reagovat
Busby babes

ja si nic nenamlouvam, ja rikam, ze u nas proste hral tuzku. Jo, on rika ze to je diky LVG, ja si zas myslim, ze na to rposte sral uz nekdy od ledna a chtel si vybrecet prestup do PSG.

Ze se hraci zacne darit po prestupu jinam je proste fakt, kterej se ve fotbale stava. Nemam duvod litovat ze odesel. on se zachoval jak kokot, neprofesionalne a nedal nam jinou moznost nez se ho zbavit. A vybral si tak on, ne my. Pokud vim, tak od nas byla i snaha ho udrzet, ale dkyz se hrac nedostavi do treninkoveho kempu a nehodla nastoupit, tak k cemu ti takovej hrac je?

Pokud tohle nevidis a nechces chapat, tak debata nema smysl. Je to jak kdybych ti rikal: proc jste prodavali Stonese? Vsak jste bez nej slabsi....

Reagovat
Zaschrona

No, chtel, ale proc chtel? Zrejme kvuli LVG, protoze mne ten duvod, ze se neusadil v Anglii a ze mu manazer nijak nepomahal, prijde docela relevantni. Ale tak jako tak - vsude jinde prokazuje, ze je dobry hrac. Jen u vas ne. Tak je to problem ADM nebo vas? Podle me hlavne vas, ze jste ho nedokazali vyuzit - a bez nej proste slabsi jste. Ale chapu, ze bylo tezky si ho nechavat... nicmene pokud by to bylo na silu, tak proste co by mu zbyvalo, mel jeste na 4 roky smlouvu, takze by se zas dal dohromady. Takovy vul, aby prosedel cely rok, to neni. Jina vec je, ze by to mohlo ohrozit ochotu hracu k vam chodit, to je jina vec...

A bez Stonese nejsme slabsi, mame za ty prachy Williamse, Bolasieho, Ganu a dlouhodobou nahradu v Holagatovi uz v tymu.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
vodka

tvl, sak ten typek si od prosince nedokazal zpracovat balon

Reagovat
Mimalu

Tak United neměli moc na výběr, AdM se začal chovat jako krysa a s fotbalem, jaký produkoval LVG by se to těžko změnilo. Takto ho prodali aspoň s minimální ztrátou

Reagovat
smazaný uživatel

co ten ghezzal

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

vecna skoda je, ze to je zmrd, co se choval jak mala ubrecena holka. Nelituju ani na okamzik, ze odesel. I pres nesporne fotbalove kvality.

Reagovat
r.mrazik

*že utekl...

Reagovat
SunFells

Taky je to geniální hráč

Reagovat
Wat

Reagovat
nani92

škoda, že nevydržal ešte rok..s Mourinhom by to bolo slušné kombo

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Pospovič

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Pochettina za stabilizovaý káder. Asi ešte nikdy počas môjho fandenia som nebol tak spokojný s kádrom. Od deadline day neočakávam vôbec nič a v kľude budem sledovať iných pri panike. Applaus aj pre Levyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jen ještě prodat toho Bentaleba za slušnej peníz a snad se v sezoně vyhnou zranění Dembelému, jeho absence je dost znát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dúfam aj ja. Ani ma nenapadá podobný typ hráča, ktorým by sme ho okamžite dokázali nahradiť. Možno Strootman, ale ten je pre nás nedostupný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Everton sent photos of the houses of some of their players in an attempt to convince Rachid Ghezzal to join them.

Reagovat
J0EL

Neskutocne ako sa zmenil po tej wonder sezone.

Reagovat
SunFells

Takový Beckham bez povšimnutí.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Čekal jsem tam nějakou pichnu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevim jestli to tu nekdo posloucha ale tri nove valce die aantword z pripravovaneho alba jsou sakra vypecene. A tenhle je fucking nasty: https://m.youtube.com/watch?v=XkmiDwp_HC4 m

Reagovat
smazaný uživatel

Die antwoord* typo

Reagovat
smazaný uživatel

Jee, ty hráli v Chappie Skoro tak nasty, jako ta porážka, kterou jsem ti uštědřil v H2H lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ja a moje fanta, to je kapitola sama pro sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, ze proste nejsem schopny zaradit do sveho vyberu nikoho z nasich konkurentu a vzdycky se presvedcuju, ze to pujde i bez nich, ale nepujde. ja se totiz jinak pristihnu, ze fandim liverpoolu jen kvuli posrane fante. Takhle to mam poreseny. Ale on to zas bude klidny mid table, nemam strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na hovno, ale mám na to ochcávku - nastavim to v pondělí a do konce týdnu zapomenu, jestli toho hráče mám na lavici, nebo na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

*týdne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to niekto počúva ako hudbu? my si to púšťame zo srandy občas, ale že by som si to púšťal v aute alebo tak, to nie

Reagovat
smazaný uživatel

No posledni tyden to hrnu v praci kazdy den minimalne hodinku a nevim proc ne, me rave/rap, electropunk, tekno apod. obecne bavi. Stejne jako k anta diametralne odlisne muziky.

Reagovat
Whitemedia

co takhle neurofunk, ten taky?

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

DnB jsem měl dřív rád obecně hodně a nejradši tenhle temný. Jezdíval jsem i na akce, které kolem těch let 2000-2005 měly takový správný undergroundový nádech. Teďka jsem na něčem byl naposled před dvěma roky tady v brně a byla to víceméně diskotéka, takže zklamání. Občas si ale ještě z nostalgie pustím svoje oblíbence. Hlavně Edu Raše. Ten tady dokonce onehdá hrál, ale nějak jsem se neodhodlal.

Reagovat
Whitemedia

Já s tím začal později, ale od té doby, co jsem Neuro objevil, tak neposlouchám nic jiného.. Ed Rush pořad hraje, ale moc nových songů už nevydává, já si hodně frčím na Current Value, Billain.. to jsou prostě takoví šílenci The Upbeats jsou pořád třída, Gydra, Hypoxia, teď i Noisia vydala zajímavé album..

Jinak na akce jsem dřív jezdil hodně, Let it Roll v létě i v zimě, ale s přibývajícím věkem mi nějak začalo vadit, že se na ty akce všichni jezdí jen nafetovat, z těch lidí pak jde docela strach

Reagovat
Whitemedia

Samozřejmě ještě nesmím zapomenout na Neonlight a dřív hodně i Black Sun Empire, ale ti prostě dělají pořád stejné sety, takže člověka po čase přestanou bavit..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, ale nerozumim jedne veci. Jak se tenhle hudebni vkus kloubi s tvym nickem? Ja mel za to, ze jungle, drum, rave apod. Spojoval lidi, jak bych to rekl, svobodne duse, lidi bojujici proti rasismu, dredare, hippiky, hulice, fetaky - v dnesnim zargonu slunickare. Jak k tomuhle pasuje stranka s nepokryte rasistickym obsahem a vizi o rasove cistote?

Reagovat
Whitemedia

Tak to s tou stránkou byl jen takový chvilkový úlet, jen asi měsíc, ve kterém jsem si založil tenhle nick a od té doby ho používám, ale na té stránce už jsem od té doby nebyl a k tomuhle tématu se od té doby taky nijak nevyjadřuji.. jinak to co píšeš moc neplatí, alespoň podle té hromady lidí, co z těch akcí znám, nikdo z nich není žádné sluníčko to možná dřív platilo, ale teď už fakt ne.. Jinak já jel na první LiR s tím, že si užiji Netskyho, B-Complex a podobné, pak jsem jen náhodou vešel na stage, kde hrál Audio a už to bylo, od té doby jen Neurofunk, jungle a další věci neposlouchám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, jak rikam, ta scena se zmenila. Driv se podle me tolik na DnB akcich ani nesmazilo, ale to uz muze byt iluze a sebeklam.

Reagovat
smazaný uživatel

A elektro a tanecni drogy sly vzdy k sobe. Ale taky je to jeden z duvodu proc ty akce nikterak nevyhledavam. Nastesti je muj hudebni rozprah tak siroky, ze si bzdycky zajdu na to na co mam naladu.

Reagovat
Whitemedia

Já vím no, taky jsem toho v začátcích na akcích dost zkusil, ale po čase mě to přestalo bavit a jezdil jsem už jen za hudbou, zatímco ostatní jezdili jen za fetem

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Wat
Reagovat
Swarley

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Ligter

Reagovat
vrabejka

Už se těším na duo Lovren-Lucas :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Bože můj. Tak ať ho radši prodaj a koupí aspoň nějakou jedničku na stopera. K čemu nám do piče bude hostování? Rok bude hrát jinde a my budem bez stopera. Matip, Lovren, Klavan a nejlepší z té čtyřky půjde pryč, jak typické pro LFC no.

Reagovat
fenixLFC

no, najlepsi....ako ktory polcas

Reagovat
tomasinho

Jakkoliv je nevyrovnaný, je z toho, co nám zbylo, nejlepší. Matipa nechci úplně odepisovat, ale že bych mu nějak věřil, to moc ne teda.

Reagovat
vrabejka

Tak pro Kloppa je dost důležitá kondice a Sakho neodehrál od roku 2011 celou sezónu.Ale bez náhrady je to Kokotina no.

Reagovat
tomasinho

No jo, Studge taky 3 roky neodehrál ani půl sezony a neposílá ho pryč. Prvořadá by měla být kvalita a pokud v kádru lepšího beka nemá, je blbost ho posílat pryč.

Reagovat
vrabejka

Jedině že by jsme chtěli Sakha zahrnout do dealu Paredese

£20M + Sakho loan for Paredes

Reagovat
tomasinho

Ježiši, to vypadá hrozně. Ať nám pošlou Manolase radši a můžem se začít bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Řím, který už tohle léto přivedl 4 stopery si určitě vezme ještě Sakha.

Reagovat
Maresma

Ten klub je fakt zkaženej.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Trenér Valencie právě řekl, že Mustafi není na prodej a zůstane ve Vale

Reagovat
Swarley

vezměte si Sakha na hostování a kruh bude uzavřen ty vole

Reagovat
tomasinho

A my koupíme nakonec na deadline Mustafiho

Reagovat
niflheim

*Fonteho.

Reagovat
Swarley

jako to se ale fakt docela divím, proč ho někdo nezkusí

Reagovat
tomasinho

Dost už Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, je na case provetrat fantu, dokud ma Evans nizkou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

K cemu ti bude ve fante zrovna Evans.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, zranenych mam dost

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc, vsak Vale trenuje Gazidisuv brat

Reagovat
smazaný uživatel

Evans

Reagovat
kiwwi

za 24m libier

Reagovat
niflheim

Máme nějaké procenta?

Reagovat
Swarley

bože můj, ten nemůže do Arsenalu...kombinace jeho náchylnosti na zranění a Arsenalu, to by byl do týdne mrtvej...

Reagovat
nani92

Asi by som zomrel od smiechu aj ja..

Reagovat
niflheim

Mínus a mínus je ale plus.

Reagovat
kiwwi

u Welbza to ale velmi nefunguje

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mastný Chobot

Welbz bol labil už u vás?

Reagovat
vodka

s kolenama už problémy měl i u nás...

Reagovat
kiwwi

celkom dost toho premarodil - hlavne sa vzdy zranil vtedy ked sa zranil aj niekto iny a mohol hrat v zaklade week in week out a dostat sa do laufu

Reagovat
Miguel19

Však už je vybavený.

Reagovat
lofin9

takže do 2 dňov sa fotí v drese Arsenalu

Reagovat
niflheim

Kaveh Solhekol ✔@SkyKaveh

Turkish side Caykur Rizespor say they're close to signing ex Arsenal team-mates Emmanuel Adebayor & Mathieu Flamini http:/ skysports.com/transfer-centre

Tu bylo?

Reagovat
niflheim

Arsenal have made an enquiry for Monaco defender Marcel Tisserand (Daily Mirror)

Manchester United are interested in signing Jose Fonte before the end of the transfer window. (Sun, Manchester Evening News) The Southampton centre-back could replace Phil Jones, who has been linked with a move to Stoke, while Marcos Rojo has also been rumoured away from Old Trafford. (Manchester Evening News) Manchester United set to offer Marcos Rojo to Southampton in part-exchange for in-demand centre-back Jose Fonte. (ESPN)

Chelsea have seen a £30m bid for centre-back Alessio Romagnoli rejected by AC Milan. (Sky Italy)

Fulham boss Slavisa Jokanovic will consider quitting if signings are not made before the end of the window. Apparently Jokanovic is angry after a loan move for Manchester United midfielder Andreas Pereira was denied. (Daily Mirror)

Juventus striker Simone Zaza is "seriously considering" a move to West Ham this summer, according to the player's father. (Sun)

Tottenham are weighing up a move for £12.9m Barcelona striker Munir. (Sun)

Portuguese giants Porto are rivalling Everton in the battle to sign Valencia defender Aymen Abdennour. (Daily Mirror)

West Ham are keen to sign Manchester City's out-of-favour striker Wilfried Bony on loan. (Daily Mirror, "Sky Sources")

Bastian Schweinsteiger will not leave Manchester United despite not being in Jose Mourinho's plans. (Daily Star)

Former Arsenal duo Mathieu Flamini and Emmanuel Adebayor are set to join Turkish outfit Caykur Rizespor. (Daily Star)

German club Mainz are reportedly interested in signing Arsenal winger Serge Gnabry. (Daily Express)

Tottenham are keen on Barcelona forward Munir El Haddadi, according to reports in Spain. (Daily Express) / Stoke are reportedly one of three English clubs closely monitoring the apparently availability of Barcelona's youngster Munir. (Sentinel)

Sunderland and Watford are keen on Atletico Madrid defender Javier Manquillo. (Daily Star)

Everton have dropped their interest in Manchester City keeper Joe Hart because the £7m single-season cost is too steep. (Daily Mail) Wut?

Newcastle's Daryl Janmaat is set for an instant return to the Premier League after West Ham and Watford registered their interest in the defender. (Daily Mail)

Chelsea have told Napoli that they have made their final offer for central defender Kalidou Koulibaly and are now actively pursuing alternatives in case the Italian club refuse to let him go. (Telegraph)

West Brom are unwilling to offload defender Jonny Evans to Arsenal for any price below £25m. (Telegraph)

Everton are in talks to sign Deportivo La Coruna forward Lucas Perez Martinez as Ronald Koeman attempts to boost his attacking options before the transfer window shuts next week. (Telegraph)

Juan Cuadrado could seal his loan move from Chelsea to Juventus in the coming days, according to the Italian club's director Giuseppe Marotta. (London Evening Standard)

Antoine Griezmann believes Paul Pogba has joined the 'perfect' club in Manchester United. (Manchester Evening News) Však brzy půjdeš taky

Aston Villa will consider paying off the remainder of Joleon Lescott's contract if he fails to secure a move away before the end of the month. (Birmingham Mail)

Leicester City have again been linked with a move for the Dynamo Kiev defender Aleksandar Dragovic (Leicester Mercury)

Sebastien Bassong may well yet move to Fulham from Norwich - but only if the centre back takes a paycut. (Fulham Chronicle)

Middlesbrough head coach Aitor Karanka has rejected speculation that striker Jordan Rhodes is set to leave the club this month. (Evening Gazette)

Ipswich Town have handed a trial to much-travelled striker Leon Best. (Ipswich Star)

Manchester City want Hajduk keeper Kalinic. (Sportske Novosti)

Chelsea look to beat Napoli to Maksimovic signing. After cooling their interest in Napoli's Kalidou Koulibaly, the Blues are now looking to take the Torino defender, a long-term target for the southern Italians. (Daily Mail)

Liverpool will look to loan defender Mamadou Sakho out before the end of the transfer window as they look for him to retain his form and fitness. (Telegraph)

Reagovat
r.mrazik

ten Fonte je dobra kravina...a to ho v patek Ibra preskocil u toho golu...Jožko Jožko...takovyho prumeraka misto nasich mladych...

Reagovat
r.mrazik

* jinak me porad dostava,jak wenger nezvlada prestupaky ve vhodnou chvili...zas neco lovi na posledni chvili...kazdorocne...trouba

Reagovat
niflheim

Však i jak pustil Martiala za sebe a zachraňoval van Dijk, to by fakt nedopadlo moc dobře ten nákup, víceméně by z toho byl druhý Rojo.

Reagovat
Pagy

Tak pokud rojo jones out, zbyde ti blind smalling a bailly...fonte 32 let odehraje za nas tak dve tri sezony...takze pokud budou mit ti tvoji dost kvality nevidim duvod proc by se nemeli pres blinda a fonteho v budoucnu prosadit ...

Reagovat
Pagy

Kazdopadne je to stupidni prestup a doufam, ze jones zystane

Reagovat
vodka

pokud to bude fonte za Roja+cash, tak budem za úplné debily...

Reagovat
vodka

navíc, 4. stoper má být prostě nějaký mlaďas, TFM tam je ideální.

Reagovat
Zaschrona

Fonte k vam jen tezko pujde delat ctvrteho stopera...

Reagovat
iamek

Jasny ctvrty stoper. Bailly jasna jednicka. Zvire. Smalling nejlepsi nas hrac minulounsezonu a Blind letos hraje taky dobre a i Mourinho je z nej nadseny. Takze Fonte jako jasna ctyrka.

Reagovat
Zaschrona

Fonte k vam jen tezko pujde delat ctvrteho stopera...

Reagovat
iamek

Po 150. Misto koho by se jako prosadil? Jasna ctyrka.

Reagovat
Maresma

Blinda úplně v pohodě.

Reagovat
kiwwi

len aby Blind neostal v zaklade a pri nom sa nestriedali Smalling s Baillym - v citani hry a v rozohravke je to nas najlepsi stoper

Reagovat
Zaschrona

Pres kohokoliv... Jestli k vam pujde Fonte, tak leda do zakladu, jako lidr obrany...

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

toto snad nemozes mysliet vazne

Reagovat
r.mrazik

prumerny lidr...parada

Reagovat
SunFells

On se průměrným nestane, protože to desetkrát napíšeš.

Reagovat
Swarley

moc v tomhle případě nechápu, proč to třeba nezkusíte vy? vždyť u vás by to dávalo rozhodně větší smysl, než kdyby šel k nám...

Reagovat
SunFells

Nedávalo, protože nám už by se hodil někdo, kdo to po Mertesackerovi s Koscem výhledově převezme. Klidně by teda přijít mohl, tuto sezónu by byl pravděpodobně lepší než jakýkoliv Mustafi, kterého koupíme, ale do dalších let bychom si to zkomplikovali, páč pak bychom museli v krátkém odstupu shánět stopery do základu dva a nebyla by v tom žádná stabilita.

Reagovat
Swarley

právě no, jako jedině záskok na tuhle, případně ještě jednu sezónu...pokud se vám nepovede někoho z těch mladých, nadějnějších přivést, tak bych se zkusil zaměřit v současném rozpoložení u vás právě na něj...

ale jinak souhlas, dlouhodobé řešení to určitě není

Reagovat
SunFells

Tak zase mladé a nadějné taky nepotřebujem A jak říkám, nejde ani o to, že to není dlouhodobé řešení, ona by to bylo trochu házení si klacky pod nohy do dalších let, protože by se toho pak muselo řešit moc a za víc peněz.

Reagovat
vodka

tak v AFC mi dává fakt větší logiku. Tuto sezonu by vytrhnul trn z paty. Do budoucna Koscielny pár sezon ještě jako jasná jednička vydrží, mezitím možná doroste Holding/Chambers...

Reagovat
SunFells

Vás k tomu svádí jen to, že my toho stopera nutně potřebujem, zatímco vy ne. My ale potřebujem jiného stopera a vy pokud nějakým ten post chcete vylepšit, tak on je velice vhodným, protože jinak tam máte nejzkušenějšího Smallinga.

Kdyby se z Holdinga něco vyvedlo, tak je stále dost nejisté, zda by byl stálicí v obraně, natož ideálně její lídr. Chambers nic. Tam by se řešili dva hotový kvalitní hráči tak či tak.

Reagovat
r.mrazik

stejne jako se nestane skvelym,kdyz to budes psat ty no

Reagovat
SunFells

úsměvné

Reagovat
r.mrazik

to vlastně už ani ne...přehypovaných hráčů tu člověk zažil za ty roky mraky,že to prostě prdel už neni

Reagovat
SunFells

Osudy hvězdiček Manchesteru jsou mi známé. Mourinhovi možná taky, pokud obrátil svůj zájem na Fonteho.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

skor je to lider priemerneho klubu ako priemerny lider no...co nic nemeni na veci ze u nas by ziadneho lidra nerobil

Reagovat
Zaschrona

Lidr je Jones, staci

Reagovat
kiwwi

Jones je momentalne nas 4. stoper, neviem co skusas

Reagovat
vodka

no, momentálně 5., Rojo má před ním asi taky přednost.

Reagovat
kiwwi

nemyslim si, kedze aj Jose pouzil Roja skor ako krajneho beka

Reagovat
Zaschrona

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-165254/?forum=1#post3043266

som z toho taky volaky zmateny... to jsou Smalling, Bailly a Blind taky lidri?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Martinez dostane EFC do LM, když už jsme u dementních reakcí

Reagovat
bbbauch

Wtf

Reagovat
vodka

LOL, nejsme na tom tak bledě, jako EFC, když bralo Williamse

Reagovat
Zaschrona

a to ma spolecneho s Fontem co? MUfani jsou fakt unikum

Reagovat
vodka

za to plácání bez čehokoliv na podpoření svého tvrzení je strašně super

Reagovat
kiwwi

to este nevies jak Clasie neprotestoval proti Shawovmu divu pretoze nechcel riskovat zltu

Reagovat
bbbauch

ale videorozhodci by to shawovi nesezral!

Reagovat
Zaschrona

sebekritika

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

Ok. Takze jen trollis, takze diskuze byla zbytecna.

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

to je mozne, ale ak by siel, tak by to 4. stoper bol a minule ste sa tu z toho rehotali jak pripeceni

Reagovat
Zaschrona

tak mozna to ma duvod, ne? tezko predpokladat, ze by Fonte sel k vam sedet na tribunu, kdyz ted dela lidra obrany nadprumerneho PL tymu, s kterym si zahraje EL

Reagovat
kiwwi

lenze vy ste sa smiali tomu, ze Fonte by u nas nebol vykonnostne az 4. stoper, nietomu, ze by k nam siel robit 4. stopera

Reagovat
vodka

a ktereho by pripadne sel delat? pres Baillyho se Smallingem nema sanci a Blind do spousty zapasu zasahne kvuli rozehravce. Neni pro neho proste misto, cele je to o tom, ze prej chce Mourinho nekoho zkuseneho prave pro pripadne zaskoky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly ma za sebou 2 zapasy, tak nevrabejkujte.

Reagovat
Swarley

jj, mladý, perspektivní, který se zatím jeví úžasně, tak co s ním tak uděláme...uklidíme ho na střídačku, jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zacatek by stacilo, kdybyste z nej v srpnu prvni sezony nedelali jasnou jednicku.

Reagovat
kiwwi

a co z neho mame robit ked jasna jednicka je?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si z něj rob třeba atomovou ponorku, tohle píšu těm trochu míň deluded mufanům.

Reagovat
kiwwi

hrali sa 3 zapasy, v 3 zapasoch bol jasnou jednickou - co s nim mame akoze robit ty trubiroh, tvarit sa ze bude naprd a musime kupit niekoho pred neho?

Reagovat
smazaný uživatel

A Smalling je nějakej Mike nebo jak?

Reagovat
kiwwi

zatial pod Mourinhom nehral tak co...pravdepodobne to bude dvojicka Smalling Bailly a hotovo proste...

Reagovat
vodka

Smalling je po zranění, neabsolvoval přípravu, musí získat zpátky fyzičku atd. Pak pravděpodobně nahradí Blinda, při těch současných výkonech (beru, že nebyl ani až tak moc prověřený) je Bailly neposaditelný.

Reagovat
Swarley

tak jasná jednička je Smalling, má zkušenost, drží si už delší dobu vysoký standard...Bailly se zatím jeví jako jasná dvojka a i to pořád stačí na to, že Fonte je zbytečný

Reagovat
smazaný uživatel

A to tři zvládnou všechny zápasy včetně Evropské ligy?

Reagovat
kiwwi

Jones (+TFM ako 5. stoper)

Reagovat
Swarley

počítat snad umíš, ne?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

a jasnou jedničku z něho dělám kde? Jasná jednička je Smalling.

Reagovat
vodka

*zkuseneho a spolehliveho

Reagovat
r.mrazik

protoze za dva,tri roky uz v MU nebudou,protoze je nebude bavit nosit prumernymu Fontemu kuzeli na trening...

Reagovat
smazaný uživatel

K Janmaatovi přibalíme ještě Tiotého.

Reagovat
kiwwi

ked si clovek pomysli jak skoncili vsetci ti hraci z ktorych si tak strasne uchcaval...Collo, Taylor, Cabaye, Tiote, Janmaat, Sissoko atd...a celkovo ta vasa francuzska squadra z ktorej ste tu uchcavali viaceri a vysmievali ste sa mi ked som tvrdil, ze to nie je pre Newcastle dobra cesta...

Reagovat
smazaný uživatel

Janmaat a Sissoko absolutně nespadají do stejný kategorie jako Cabaye, Tioté a Coloccini. Ti první jmenovaní nikdy nedosáhli 5. místa v PL a nepatřili k nejlepším na svých postech v lize. Coloccini a Tioté odpadli věkem, Taylora zničili zranění, Cabaye doplatil na to, že šel do PSG Galacticos, kde hrál sporadicky.

Sissoko a Janmaat ještě můžou dopadnou skvěle a nebo taky bídně. To je na nich. Oba mají 26-27let.

Pochybuju, že jsem se tu já nebo salami nebo další fanoušci NUFC s tebou hádal o to, že příchod Obertanů, Rivierů a dalších je dobrá cesta.

Dobrá cesta je mimochodem co v dnešním anglickém fotbale? Pustit zadarmo Pogbu a pak ho přivést za 105 mega s omluvou "my ho ale teď nutně potřebujeme a klub si na to vydělal sám"?

Reagovat
kiwwi

myslim, ze dobra cesta je taka, ze klub vhodne posilni v ramci svojich financnych moznosti bez velkych zasahov naraz...vy ste v priebehu 2-3 rokov totalne prerobili postupovy kader na sebranku, Liverpool takto podobne nakupil milion anglicanov za spustu penazi a bolo to k hovnu

my sme tiez neurobili vsetko dobre co sa tyka nakupov, ale radsej 1x 100m za Pogbu ako 10x nejake kvaziposily len aby prisli novi hraci

skor to teda ale boli frankofili ktori boli nadseni z toho za ake super peniaze ste dotiahli aku super kvalitu no

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye za 4,2 mega, Tioté za 3,5 mega, Demba zadarmo... z takových přestupů jsme byli podle mě nadšení po právu.

Průser byl příchod Thauvina za 14 nebo kolik apod.

Reagovat
smazaný uživatel

"my sme tiez neurobili vsetko dobre co sa tyka nakupov, ale radsej 1x 100m za Pogbu ako 10x nejake kvaziposily len aby prisli novi hraci"

jen do okamžiku než když si jeden hráč třeba zlomí nohu, pak 9 kvaziposil > nikdo

Reagovat
kiwwi

takto uvazovat nemozes ked sa chces posunut

Reagovat
smazaný uživatel

takhle právě musíš uvažovat, pokud vedeš fotbalový klub

Reagovat
kiwwi

*takhle právě musíš uvažovat, pokud vedeš fotbalový klub Liverpool FC

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopil, dalo se čekat

Reagovat
vodka

tak jak to píšeš ty musí uvažovat hlavně klub, který jde krok za krokem nahoru. Když potřebuješ ale tituly, tak jsou zkrátka nutné sem tam i nákupy top hráčů s okamžitou kvalitou, bylo to tak vždycky.

Reagovat
Zaschrona

on se hlavne jen chtel pochlubit, ze maji Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

však Pogbu jsem vytáhl já v týhle diskuzi..

Reagovat
Zaschrona

ty ses zas chtel pochlubit, ze nemate Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo

Reagovat
kiwwi

zase ti to nevyslo Jaro

Reagovat
Zaschrona

a ted ses chtel pochlubit, ze nedelas carky pred oslovenim?

Reagovat
kiwwi

ani nedavam velke pismena na zaciatku vety a bodku na konci a nepouzivam diakritiku...boha tolko som sa nechvalil uz ani nepamatam

Reagovat
Zaschrona

hrozny narcis

Reagovat
spider_8

Pogba je hráč na dalších 10 let. I kdyby si teď zlomil nohu a třeba sezonu marodil, tak se pořád podle mě vyplatí.

Reagovat
kissak

Jak si sám napsal každý pracuje s prostředkama, který má k dispozici vy Pogbu a my 10 kvaziposil za celkem třetinové peníze jako vy jednoho top hráče. Strategie klubu byla bohužel takto postavená což byla jedna věc a věc druhá byl manažer, kterej do příchodu Rafy měl hodně svázaný ruce naopak neměl dostatečný koule panu Cashelymu vysvětlit a nebo ukázat jak se spravuje fotbalový tým. Toto doufám, že Rafáč změnil jakožto spoustu dalších věcí u Magpies k lepšímu.

Reagovat
vodka

no, zatím kromě výsledků

Reagovat
kiwwi

a Tiote ma teda cerstvych 30 rokov

Reagovat
salami

Reagovat
iamek

To jako Basti zustane i kdyz ho Mourek nechce ? Perreira na hostovacku musi. Ale radsi bych ho videl v PL a Fonte je zbytecnost na ctvrteho stopera. Ctyrka Small - Bailly - Blind a Jones musi stacit.

Reagovat
vodka

Jonese do Stoke bych si nechal líbit, Mourinho mu dostatek času a šancí ani tak nedá...

Reagovat
vodka

Už se k tomu vyjádřil i Bowen: Stoke assistant manager Mark Bowen has confirmed they are interested in signing Manchester United defender Phil Jones .

The 24-year-old has been left out of Jose Mourinho's match day squad for the last three games against Leicester, Bournemouth and Southampton.

And with just over a week to go before the the transfer window shuts, Bowen has admitted Stoke are keen to bring Jones to the Bet365 Stadium.

He told the Stoke Sentinel : "I remember Sam Allardyce talking about him when he broke through and said he was the new Duncan Edwards.

"He did well as a youngster, got the big move, but it hasn't worked out for him there.

"I don't know how close we are or how far down the line it's gone.

"He's played the majority of his career at centre half, but in his younger days he went into midfield as well.

"I don't know what's gone wrong, but he's gone from even a player Fergie was talking about as being someone who could have been one of the greats.

"But we have a bit of reputation for bringing players like that into this set up and then thriving. Fingers crossed, something may happen."

Reagovat
iamek

Skoda tech zraneni no. Jsem zvedav kolik za nej dostanem. Ale nvm zda Fonte za nej je idealni nahrada. 32 lety stopet jako ctyrka mi prijde zbytecnost.

Reagovat
niflheim

Zvláště když tu čtyřku může dělat Timmy nebo Tuanzebe.

Reagovat
iamek

Spis Timmy. Tuanzebe vcera docela slabota. Celkove nase mladez bude letos k smichu.

Reagovat
vodka

uz ctu, ze by u Jonese mohlo jit jenom o hostovani...

Reagovat
niflheim

Tak toto by zrovna bylo i fajn.

Reagovat
vodka

no nebylo, protože by pak přišel Fonte, nebo nějaký jiný pokémon.

Reagovat
niflheim

Na druhou stranu by se mohl Jones rozehrát a zabojovat o základ, nyní je fakt na pozici čtyřky... a kdo ví, jestli není až za Rojem ještě.

Reagovat
Zaschrona

pry nechcem platit cely Hartuv plat, bere 135k

Reagovat
Swarley

to se dalo čekat, že největší problém bude Hartův plat no

Reagovat
niflheim

Aby z toho nakonec ještě nebyl Adebayor - přestoupí a část platu mu ještě bude platit City.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl u nás na hostování, když dopláceli. Po přestupu jsme mu platili celý plat, se kterým šel ale hrubě dolů.

Reagovat
niflheim

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2513483/Manchester-City-paying-Emmanuel-Adebayor-40-000-week-Tottenham.html

Jen záleží co je na to pravdy. Taky jsou na netu zprávy o tom, že ještě loni v zimě bral od Spurs 100 týdně za sezení na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne na tribune, byl uplne mimo kadr a kopal si nejake exhibice v Togu. Prestali jsme platit az kdyz podepsal s Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak ale nechapu jednu vec. Bud mu teda i po prestupu platil mancity 95k a my zbylych 75k a nebo jsme mu i potom co byl propusten platili 100k, ale nechapu, jak by bylo mozny oboje, protoze nevim o tom, ze by se s nim kdy smlouva prodluzovala. Podle me tech 95k platili do jeho prestupu a pak uz mel 100k, ktere jsme platili az do jeho podpisu u eagels. Jinak mi to smysl nedava.

Reagovat
Zaschrona

To by byl celkem ideal - respektive ani nevim, jak to jinak pujde udelat, takhle velky plat mu jen tezko nekdo nabidne... Ono pokud City ve ctvrtek skutecne dotahne prestup Brava, tak Harta se budou potrebovat zbavit, fakt nebudou vydrzovat tak drahou dvojku, navic ani Hart na tom nemuze mit zadny zajem. A moc teda nevim, kam jinam by nakonec mel jit, nez k nam, vsude jinde je v lize plno nebo jsme jednoznacne atraktivnejsi varianta. Musel by leda mimo Anglii - a to vzhledem k jeho ambicim udrzet si post jednicky Anglie, neni vubec idealni volba. Navic zacalovat mu plat budou mit jeste v podstate vsude jeste vetsi problem, nez my - mozna leda tak na Dortmund, teoreticky. Bud bude muset Hartovi hradit cast penez dal City ci bude muset Hart jit s platem dolu, jinak z tohohle nepujde.

Reagovat
fenixLFC

cely cas tu vravis ze sa chcete posunut. ked je to tak, tak musite lakat lepsich hracov, ktori logicky beru viac. a navyse, ved mate nového majitela takze penazi dost, nie?

Reagovat
Zaschrona

to, ze mame penize by ale nemelo resultovat v nesmyslne vyhazovani penez... a to by Hart za tehle podminek teda byl

Reagovat
fenixLFC

keby pride na trvaly prestup tak by ti to nevadilo?

Reagovat
Zaschrona

Hracsky ne, penezne to muze byt problem. Hart nestoji za to, abychom si jim uplne rozhazeli celou platovou strukturu, nemuze brat stejne jako nabizime Lukakovi...

Reagovat
fenixLFC

hart je v top5 brankarov v lige. keby dojdu ti tvoji vysnivani hraci, myslis ze by brali menej? to porovnanie s lukakuom je divne, lukaku je mladsi takze v dalsich pripadnych zmluvách jeho plat pojde hore, u harta v 29 je to malo pravdepodobne

Reagovat
Zaschrona

Jaci mnou vysneni hraci? Ja mam vysnene vesmes uplne jine hrace, nez se snazil Walsh s Koemanem tohle leto dotahnout. Witselovi jsme nabizeli kolem 100k, Mata by asi kolem tech 140k dostal taky, Koulibaly max 100 - a Bolasie a Williams maji pod 100... Ale proste si nemyslim, ze by mel golman dostat tolik penez - Hart zase neni takova hvezda, aby si zaslouzil tolik. Lloris ma 95k, Courtois 120k, Cech 100k. Proc by mel Hart mit radove vic nez tihle?

Reagovat
fenixLFC

everton sa toho martineza nezbavi

Reagovat
spider_8

Kolikátou poslední nabídku už jsme za Koulibaliho poslali?

Ale ten Romagnoli by byl fajn. Elegantní stoper s dobrou rozehrávkou je přesně to, co bychom do budoucna k Zoumovi potřebovali. Jen cena bude přemrštěná, těch odmítnutých 30 by tak zhruba odpovídalo. Snad se nám nějak podaří do toho zabudovat Cuadrada, protože Romagnoli by se mi opravdu líbil.

Reagovat
blade115

Moc bych s tím nepočítal, je neprodejný. Já bych to vážně viděl na toho Maksimovice. Eventuálně Mustafi.

Reagovat
spider_8

Těžko říct no, je pravda že to na něm chtějí v AC postavit. Ale cash + Cuadrado by je mohl přesvědčit, záleží jak tvrdě po něm půjdeme. Z Maksimoviče zrovna odvařený nejsem, to by byla naše 8.-9. volba na stopera tohle léto?

Reagovat
blade115

Nejsem si jistej, jestli ještě maji na Cuadrada volnej non-eu slot. Navíc o něj má zájem Juve, ne ACM. Tohle asi neklapne, podle Di Marzia ani nebudou projednávat další nabídky. Maksimovic je jinak fajn stoper s dobrou rozehrávkou, asi ještě lepší než Romagnoli. Ale je taky starší a nemá takový potenciál no. Jenže je dostupný, to je tohle léto velký plus. David Amoyal ho prirovnaval k Bonuccimu, prý pokud chce Conte hrát na tři vzadu, nekdo jako on je nutnost. Takže možná nová taktická varianta. Bůhví. Já bych šel po Mustafim, to je navíc HG hráč a navíc lepší.

Reagovat
spider_8

AC určitě mělo zájem, koneckonců Montella Cuadrada trénoval ve Fiore, kde nejvíc zářil. Ale jestli to není možné, tak je jasný, že nemá cenu se o Romagnoliho prát nějak do krve. Jinak tys toho Maksimoviče viděl hrát? Já právě vůbec, takže na rozdíl od Romagnoliho nevím, co od něj čekat.

S Mustafim určitě souhlasím, ten už mi nějakou dobu přijde jako nejlepší volba. Navíc bychom ho krásně přetáhli Arsenalu

Reagovat
blade115

Maksimovice jsem určitě někdy musel vidět hrát, ale nijak jsem se na něj nezameroval, tak nevím. Ale říkám, jdou na něj dobrý reference, docela i typově by mohl sedět a hlavně je na odchodu. Asi skončíme s ním. Mustafi by byl samozřejmě lepší, ale taky o 20 mega dražší. A bůhví, jestli chce vůbec odejít.

Reagovat
Darren Fletcher

moja oblubena stoperska dvojica Jones Shawcross spolu?

Reagovat
vodka

taky sem to tak v FM měl, než teda Shawcross měl 33 a točil sem je právě s TFM

Reagovat
niflheim

ROONEY 'GREAT FOR MLS'

Portland Timbers owner Merritt Paulson says Wayne Rooney would be a "great signing" for the MLS.

As one of the biggest stars in English football for the past decade, Rooney would have plenty of interest should he decide to move away from Manchester and follow fellow countrymen such as Steven Gerrard and Frank Lampard to the United States.

"I would argue he still has some good soccer ahead of him," Paulson told the Daily Mirror. "I think he would be a great signing for MLS - 100 percent MLS would be attractive for him.

"Keeping in mind that is a very talented footballer, who has quality soccer ahead of him, you are not talking about a 34 or 35 year old."

Pustíme?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by to majstrštyk od vás.

Reagovat
r.mrazik

idealne hned v zime

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley ho nepustí

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

je to len otazka casu...

Reagovat
Swarley

...kedy všetkym pozavira huby

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

uz si v tom asi sam

Reagovat
Swarley

jo jo, já umím být vytrvalej a tvrdohlavej

Reagovat
Busby babes

ja porad doufam, ze to tak dopadne. Swarley tomu veri no.

Reagovat
Grahf

hnedkaj! Ale radšej do číny, tí by dali väčší balik.

Reagovat
Tomanatura

Prosiiiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

1500. pre Yachtyho

Reagovat
smazaný uživatel

Už prišiel ten Thiago Silva s Griezmannom?

Reagovat
smazaný uživatel

Čau neznáte někdo dobrej stream na premier league. At se mužů o víkendu dívat :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele