Premier League - preview 37. kola

07.05.2016, 08:34, aktualizováno 08.05.2016, 08:35
Previews
Tottenham ztratil šanci na titul, stále ovšem má o co hrát, jelikož proti Southamptonu bude hájit náskok na druhém místě před Arsenalem, který čeká souboj na půdě Manchesteru City. Watfordu se na jaře nedaří a snadné to nebude mít ani v Liverpoolu...
Tottenham Hotspur - Southampton FC  (neděle 14:30)
Titul je sice v nenávratnu, ale pro Tottenham sezóna rozhodně nekončí. Namísto nahánění hbitých Lišek se nyní Kouhouti musí soustředit na bránění svých pozic. Rozhozený tým Mauricia Pochettina hájí druhou příčku před hlavním rivalem - Arsenalem - který se nachází pouhé tři body zpět. Argentinský šéf zažije emotivní souboj se Southamptonem, z jehož lavičky na sever Londýna přišel.

Tottenham byl především na jaře v boji o titul a v konkurenci Leicesteru se dalo očekávat, že bude svého papírově slabšího soupeře dotahovat. Jenže zatímco Foxes týmového ducha a psychickou odolnost zápas od zápasu zesiloval, Londýňané se pod náporem tlaku sesypali a minulé pondělí si navíc uřízli pořádnou ostudu.

K nedůstojnému představení na Stamford Bridge už se nemá cenu příliš vracet, řečeno i napsáno toho bylo dost. Kohoutí řádění zatím za všechny odnesl Moussa Dembélé, který až příliš důkladně zkoumal oči Diega Costy. Kromě posledních dvou utkání letošní sezóny navíc belgický záložník nebude moci nastoupit do úvodních čtyřech klání té nadcházející.

Střed pole Tottenhamu tak dostal pořádnou ránu, za podobnou hloupost totiž už proti WBA dostal třízápasový trest a proti Southamptonu logicky také nenastoupí. Pochettino má navíc velké štěstí, že po sprostých zákrocích nepřišel ještě o Erica Diera nebo Erika Lamelu.

Pozornost si ale zaslouží taky Saints, jejichž výtečná forma z posledních kol dohnala klub z jihu Anglie do těsné blízkosti nejlepších týmů Premier League. Z posledních osmi klání pětkrát Southampton zvítězil a jen jednou prohrál. Předešlá dvě utkání navíc korunoval osmi vstřelenými góly - čtyři z nich do sítě Manchesteru City.

Na sedmém místě tak mají Svatí dvoubodový náskok na finalistu Liverpool, který má však zápas k dobru. Na zahálku tak není prostor. Tottenhamu navíc mají Mané a spol. co vracet - prohráli s ním šest z posledních sedmi vzájemných utkání.

Podobně jako Spurs ani Southampton nemusí počítat pražádné raněné. Velmi pravděpodobně tak do nedělního utkání nastoupí stejná sestava jako před týdnem.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Mason - Lamela, Eriksen, Son - Kane
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Martina, Van Dijk, Fonte, Bertrand - Clasie, Wanyama - Mané, Davis, Tadić - Long
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.75 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Watford FC  (neděle 17:00)
Když se v prosinci vydával Liverpool na půdu Watfordu, ztrácel na svého soupeře bod a vysoká porážka rozdíl ještě navýšila. Nyní už je mezi celky propast jedenácti bodů, lépe jsou na tom však svěřenci Jürgena Kloppa, kteří dohrávají sezónu na dvou frontách. To hosté se koncem dubna probudili z evropského snu a během následujícího týdne jen povinně dohraje tři kola.

V českých diskuzích probíraná pohárová sestava Sparty nachází podobu v posledním ligovém výběru Reds. Ti na hřišti Swansea vystoupili s jejich nejmladší jedenáctkou v historii Premier League, když se věkový průměr sotva přiblížil hranici čtyřiadvaceti let. Touha po zisku trofeje z Evropské ligy, která je po čtvrtku zase blíže realitě, hatí úspěchy ligové a z předešlých sedmi kol tak liverpoolští odcházeli vítězně jen třikrát.

"Budeme potřebovat pomoc fanoušků. Ani nevím o kolik zápasů jsme odehráli více než Watford. Určitě uděláme několik změn a budeme se snažit dělat vše pro vítězství. Respektujeme tuto ligu a chceme skončit na nejlepší možné pozici," omluvně komentuje minulá ligová představení Klopp, jenž věří, že sérii deseti soutěžních duelů na Anfield Road bez prohry prodlouží i několik dnů před finále v Basileji, kam se dostane jen minimum britských fanoušků.

Hornets po prohře v semifinále FA Cupu už žádný tlak do konce sezóny nesvírá, přesto mohou hrát ještě důležitou roli v konečném zúčtování. Reds se sice do Ligy mistrů pokusí proklouznout jinou než ligovou cestou, následující soupeři, Norwich a Sunderland, však motivaci na pokoření již zachráněného celku rozhodně postrádat nebudou. Watfordu přitom od začátku roku vyschl střelecký prach. Stejně mizernou koncovkou se "chlubí" pouze poslední Aston Villa, není tak divu, že v klubové tabulce střelců se na třetím místě drží "Vlastní gól". Až právě proti stále jedinému jistě sestupujícímu celku ještě zaútočil na lídra Ighala Troy Deeney a dvěma zásahy přispěl k druhému vítězství za devět kol.

Do pokusu o historicky první double proti Reds může nastoupit stejná jedenáctka jako před týdnem, zatímco u domácích lze základní sestavu odhadovat jen velmi těžce. Mimo nicméně s určitostí zůstane trio Henderson, Origi, Ings, které by ale mělo ještě před úplným závěrem hlásit návrat z marodky.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Randall, Lucas, Škrtel, Moreno, Allen, Stewart, Ojo, Firmino, Ibe, Benteke
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Paredes, Britos, Cathcart, Anya, Abdi, Suárez, Watson, Jurado, Deeney, Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Arsenal FC  (neděle 17:00)
O anglickém titulu je už sice rozhodnuto, to však neznamená, že by se dál nehrálo ani o další vysoké příčky. Naopak, dnešní program Premier League naposledy v sezoně svádí dohromady dva konkurenty z úplné špice tabulky. Čtvrté Man City by se v případě výhry dotáhlo na svého soka na třetí příčce, zatímco Arsenalu by i jen remíza dala jistotu přímého postupu do skupinové fáze Ligy mistrů...

Oba celky zároveň hledí pod sebe i nad sebe. Citizens totiž po včerejšku dělí dvě kola před koncem už jen jediný bod od páté příčky znamenající žádnou milionářskou soutěž, mezitímco Arsenal dál touží prodloužit svou šňůru umístění nad úhlavním rivalem z White Hart Lane.

Druhý Tottenham má však situaci ve svých rukou; stačí mu po obědě jakkoliv porazit Southampton a žádný takzvaný St. Totteringham Day se letos poprvé od založení Premier League nekoná, což by jedině podtrhlo všeobecně trudný ročník Gunners.

Srdce mnoha gunnerů a goonerů už v tuto chvíli nic nezahojí, ovšem obhajoba místenky v top3 - první taková od sezony 2004/05 - by přeci jen představovala alespoň menší náplast na zklamání ze čtvrtfinálového vypadnutí v rámci FA Cupu či dalšího osmifinálového krachu v Lize mistrů.

Manchester City se naproti tomu může utěšovat svými výkony v Champions League a historicky prvním semifinále. Tam se na druhou stranu bleděmodří vůbec nepochlapili, za celou dobu na branku Realu Madrid vystřelili všehovšudy dvakrát a Pepu Guardiolovi ukázali, že je s nimi potřeba odvést ještě mraky práce.

Čistě v lize se jedná o souboj dvou, kteří zkolabovali - to ani nejde jinak říct. Dnes už se to zdá jako dávná minulost, ovšem Arsenal do nového roku vážně vstupoval coby lídr tabulky a Manchester City ještě před vzájemným soubojem s Leicesterem ze začátku února od senzačního mistra dělily pouhé tři body.

Právě v tu chvíli se pro Citizens vše začalo lámat. Pellegriniho parta doma Mahrezovi a spol. podlehla ošklivě 1:3 a vzápětí jako by se s definitivní platností přeorientovala pouze na LM; pouhých pět výher z následujících 11 kol toho budiž důkazem. V nedávné době se City v lize znovu sebrali a vyhráli čtyři zápasy z pěti, takovou sérii však o minulém víkendu utnul debakl rukama Southamptonu (2:4).

Arsenal aktuálně v domácí soutěži natahuje sérii neporazitelnosti, která v tuhle chvíli hovoří číslem osm a datuje se do doby těsně po vypadnutí z Ligy mistrů. To však na druhý pohled není až tak chvályhodná bilance, neboť rovná polovina oněch utkání ústila v remízový výsledek, a zejména v posledních dvou případech s Crystal Palace a Sunderlandem se jednalo o hořká zklamání.

V prvním vzájemném duelu těchto dvou soupeřů se radoval domácí Arsenal, když 21. prosince uspěl v poměru 2:1. Že se však jedná o patřičně starodávnou záležitost, to vhodně dokumentují už jen jména střelců vítězné strany: za Gunners se prosadili dnes sporadicky startující a pravidelně kritizovaný Theo Walcott spolu s Olivierem Giroudem (bez ligového zářezu od půlky ledna).

Z pohledu Manchesteru City dnes bude kráčet mimo jiné o loučení Manuela Pellegriniho s ochozy na Etihad Stadium. Chilský veterán doma vyhrál pěkných 43 ligových zápasů z celkového počtu 56 (76,8%), zrovna tento ročník je však pro klub v tomto ohledu tím suverénně nejslabším za poslední půl dekády. Citizens už teď na vlastním hřišti nezvládli pět střetnutí; tedy stejný počet duelů jako v předešlých čtyřech sezonách dohromady.

Konkrétně na Arsenea Wengera Pellegrini vyzrál jenom jedinkrát, a to ihned při svém debutu proti Arsenalu, když bleděmodří na Etihad Stadium v prosinci 2013 slavili divokou výhru 6:3. Gólem i asistencí se na tehdejším debaklu podíleli rovněž David Silva a Pablo Zbaleta, ti však oba dnešní šlágr zmeškají vinou zranění. Totéž platí pro Aleksandra Kolarova a Vincenta Kompanyho, jenž zrovna včera na Facebooku potvrdil dokonce i svou absenci na Euru.

Také na Emirates registrují jednoho maroda, kterého se letní vrchol sezony rozhodně nebude týkat - sezona již skončila pro Oxlade-Chamberlaina, k němuž se řadí také za Německo už dávno nenastupující stoper Mertesacker. Mezi náhradníky by opět neměli chybět uzdravení Wilshere s Cazorlou.

Dnešní bitva dvou silných, ale zklamaných se začne odvíjet od 17:00 našeho času a její bezproblémový průběh se pokusí zajistit Anthony Taylor, dle nedávného výzkumu serveru You-Are-The-Ref.com nejméně chybující rozhodčí ze všech anglických.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy - Fernandinho, Fernando - Navas, De Bruyne, Nasri - Agüero
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Gabriel, Monreal - Ramsey (Wilshere), Elneny - Sánchez, Özil, Iwobi - Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.60 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Manchester United  (sobota 13:45)
Zápas, kde se může rozhodnout o všem - Norwich v posledních dvou kolech bezesporu čekají hratelní soupeři, právě doma proti Manchesteru United však Kanárci touží všem ukázat, že v Premier League mají své místo, že si ho opravdu zaslouží. Statečný výkon na Arsenalu Neilovým svěřencům nepřinesl ani bod, udělá tedy domácí prostředí ten zásadní rozdíl?

Pakliže Norwich bojuje o holou záchranu a v sázce má tedy úplně vše, Manchester United se na opačném konci tabulky nenachází v příliš odlišné pozici. Na čtvrté sousedy z města manšestru mají k dobru jeden zápas, a tak manko čtyř bodů docela klidně mohou umazat. Tím spíš se potom musí činit proti soupeři, kterému na podzim na Old Trafford ostudně podlehli 1:2.

Norwich se obecně na hřištích velkých soupeřů letos prezentuje velice slušně (v Liverpoolu remizoval a na půdě Chelsea jen těsně prohrál), a doma to vlastně není o tolik jiné. Na Carrow Road už ztratili body fotbalisté Arsenalu i Manchesteru City a samotní United v Norfolku nepochodili při výletech z let 2012 a 2005.

Kanárci si však v první řadě nutně budou muset rozpomenout na to, jak skórovat. Ačkoliv Arsenal především Nathan Redmond velmi vydatně trápil, Norwichi se ve finále už potřetí v řadě nepodařilo najít recept na soupeřovu obranu, a s pokračováním takové střelecké krize se bude zachraňovat jen těžko.

Manchester United potom v tomhle směru představuje zvláště tvrdý oříšek, když s výjimkou výbuchu na Tottenhamu (0:3 desátého dubna) od začátku března v lize nikdy neinkasoval víckrát než jednou, a z toho pětkrát se dokonce radoval z čistého štítu.

Alex Neil v sobotu po obědě opět nebude moci počítat s klíčovými články defenzívy - záložníkem Alexem Tetteym a stoperem Timmem Klosem. Aby toho potom nebylo málo, v srdci defenzivní linie možná nebude moci nastoupit ani nemocný Ryan Bennett. V takovém případě by se možná na pravém beku do hry podíval odstavený Steven Whittaker, zatímco Russell Martin by se přesunul více doleva.

Manchester United v týdnu utrpěl ztrátu v podobě distancu pro Marouana Fellainiho, jenž neudržel nervy při souboji s Robertem Huthem. Mimoto Louis Van Gaal dlouhodobě nemůže využívat zraněné Lukea Shawa a Bastiana Schweinsteigera.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Pinto, Martin, Bassong, Olsson - Redmond, Howson, O'Neil, Brady - Hoolahan - Mbokani (Jerome)
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Smalling, Blind, Rojo - Schneiderlin, Herrera - Mata, Rooney, Martial - Rashford
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.50 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Na Dean Court se chystá poslední letošní klání Premier League. Pro mnohé překvapivě se sem však po evropském šampionátu zřejmě znovu vrátí. Oslavy nejvyššího postavení Bournemouthu v Anglii uvidí zblízka i Tony Pulis, který právě u svých nynějších hostitelů získal svůj první manažerský post.

Na začátku devadesátých let v tehdy třetiligovém celku končil hráčskou kariéru, aby následně převzal velení a dvakrát za sebou těsně unikl sestupu. Současná situace je přeci jen o něco příjemnější, on i jeho sobotní protivník se může těšit na další ročník mezi elitou, ač forma obou je povážlivě tristní.

Od pokoření Manchesteru United uhráli Baggies pouhé dva body za sedm kol, v nichž navíc skórovali jen dvakrát. A to pokaždé na hřišti soupeřů, od kterých přitom vítězství přivezli pouze jedinkrát z třinácti předešlých pokusů. Cherries oplácí podobnou mincí - pěti porážkami z šesti minulých zápasů, třikrát v řadě pak prohráli před domácími diváky, kteří k tomu museli překousnout deset inkasovaných branek.

Tentokrát cílí na historicky premiérový dvojitý ligový úspěch proti hráčům WBA v jedné sezóně. Přitom už v listopadu je po dramatickém závěru vyřadili z poháru, aby je dva měsíce poté srazily dvěma zásahy obránců. Prosincový duel mimo jiné poznamenaly dvě hloupé červené karty Jamese McCleana a Salomóna Rondóna, kteří si za ztrátu nervů nakonce vysloužili pauzu na tři zápasy.

Oba přitom odcházeli pod sprchy po ataku na Adama Smitha, střelce prvního gólu, jenž kvůli tříslům definitivně přišel o zbytek sezóny. Ten by naopak mohl stihnout smůlou pronásledovaný útočník Max Gradel. V dresu hostů by znovu v základní sestavě měl nastoupit čerstvě sedmnáctiletý Jonathan Leko a v lepší budoucnost doufá i od ledna zraněný James Morrison.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Francis, Elphick, Cook, Daniles, Ritchie, Surman, Arter, Pugh, King, Wilson
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Olsson, Evans, Yacob, Fletcher, Leko, Berahin, McClean, Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.75 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Newcastle United  (sobota 16:00)
Rafa The Magician - Rafa Kouzelník. Takhle se Rafovi Benítezovi přezdívalo po minulém víkendu, a faktem je, že španělský odborník skutečně Newcastlu tak trochu vykouzlil hubenou výhru nad Crystal Palace. Po ní se Straky poprvé od začátku února vyhoupli nad sestupovou propast, stále je však před nimi celá horda práce...

Magpies za sebou nyní mají slušnou čtyřzápasovou sérii bez prohry, jenže z toho třikrát se představili před domácím publikem a mimo sestupovou zónu je drží rovněž jeden odehraný zápas navíc oproti Sunderlandu i Norwichi. Situace NUFC proto navzdory dobrým výsledkům není zas až tak růžová.

Na druhou stranu, teď jsou Straky rozhodně favoritem a mají výhodu, že jejich jediný zbývající výjezd je táhne zrovna do Birminghamu, kde sídlí beznadějně poslední Aston Villa se šňůrou 11 ligových proher v řadě. Tím vínoví vyrovnali klubový rekord z dávného roku 1963 a jejich jedinou motivací teď je nestanovit jeden zbrusu nový.

Newcastle v posledním kole doma přivítá silný Tottenham, a tak se pro něho nyní tři body rovnají absolutní povinnosti. V tomto směru Benítez jistě uvítá také statistiku, podle níž teď Straky mohou s Aston Villou neprohrát už podesáté v řadě.

Pro Rafu Beníteze půjde svým způsobem o pikantní zápas, neboť právě pozici manažera Aston Villy roku 2011 s díky odmítal, a na španělském kouči je teď potvrdit, že se rozhodl dobře. V tom mu bude po čtyřzápasové absenci vinou problémů s třísly pomáhat také pravý bek Daryl Janmaat, kterému by zpět do sestavy mohlo pomoci i lehčí zranění zaskakujícího Vurnona Anity.

Aston Villa zřejmě bude mít slabinu na levém beku, kde kvůli trestu nemůže nastoupit Aly Cissokho; na svou šanci číhají Leandro Bacuna či Kieran Richardson, zdravotně lehce v nepořádku. S otazníkem jsou také starty Veretouta a Gestedeho, zatímco problémový Gabriel Agbonlahor byl klubem zdá se opět vzat na milost.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Bunn - Toner, Clark, Lescott - Hutton, Sánchez, Gueye, Westwood, Bacuna (Richardson) - Ayew, Gestede
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Anita (Janmaat), Mbemba, Lascelles, Dummett - Tioté, Colback - Townsend, Sissoko, Wijnaldum - Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 4.00 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Stoke City  (sobota 16:00)
Crystal Palace se přes matematickou nejistotu zřejmě zachrání a může tak přes tragikomickou formu přemýšlet nad cestou směr Wembley. Hráči Stoke City pak věří, že dubnem pominula jejich děsivá bilance a ještě se pokusí vyrovnat loňský rekordní počet bodů.

Zranění Jacka Butlanda zasáhla tým více, než si lecjaký fanoušek připouštěl, a ke třem deklasujícím porážkám přidali Potters pouze dvě remízy. Z teoretických šancí na poháry je tak pouze boj s Chelsea a se sebou samými. Opravdovou pohodou tak přes klidný závěr ročníku disponuje snad jen Marko Arnautović, který se trefou proti Sunderlandu stal nejlepším střelcem Stoke v jedné sezóně Premier Leauge. Tentokrát přijíždí Potters na půdu, kde sice za deset let prohráli v lize pouze jedinkrát - před dvěma a půl lety proti tehdy poslednímu týmu tabulky - jenže právě od té chvíle už nikdy vzájemné klání sami nevyhráli.

Eagles po prosincovém vybrakování Brittania Stadium sousedili s Tottenhamem a Manchesterem United, až domácí úspěch ve vzájemném setkání v rámci 4. kola FA Cupu jim však opravdu pomohl k letošnímu úspěchu. Connor Wickham totiž před dvěma týdny prvně po návratu od zranění skóroval a poslal svůj tým do závěrečného boje o Evropu. Jen těžko by se přitom hledalo anglické mužstvo, které by si za své výkony v letošním roce zasloužilo takovou šanci méně. Pouhých osm bodů od začátku ledna, ojedinělé ligové vítězství a také jediný zásah v posledních čtyřech kolech - to je tristní resumé celku, které tak svou jistotu prvoligové příslušnosti staví na půl roku starých výsledcích.

K úspěšné rozlučce s domácími fanoušky opět nepomůže Wilfried Zaha, jehož by svalové zranění mohlo vyřadit i z tolik očekávané bitvy ve Wembley. Zbytečnou ztrátu pak Alan Pardew nejspíš nebude riskovat ani u Bolasieho s Jedinakem. Na druhé straně by ze sestavy mohl vypadnout Bojan, ten se totiž nešťastně poranil při čtvrtečním tréninku.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré, Cabaye, McArthur, Sako, Puncheon, Adebayor, Wickham
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Haugaard - Bardsley, Shawcross, Cameron, Pieters, Imbula, Whelan, Adam, Shaqiri, Walters, Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Chelsea FC  (sobota 16:00)
O titulu v Premier League je po minulém kole definitivně rozhodnuto, nyní se oči fanoušků upřou kromě bojů o pohárovou Evropu více také na boj o záchranu. Ten se zúžil prakticky už jen na tři týmy, přičemž dva z nich se přidají k již jasně sestupující Aston Ville. Jedním z horkých adeptů na pád o patro níž je Sunderland, který doma v sobotu odpoledne přivítá Chelsea.

Černého Petra si rovněž může vytáhnout největší rival Black Cats, Newcastle. Třetím do party je Norwich a zajímavé je, že Sunderland se v poslední dvou zápasech sezóny utká se stejnými soupeři jako Canariens, pouze v opačném pořadí. Jedno je jisté, Tyne-Wear derby v příští sezóně v nejvyšší anglické soutěži neuvidíme.

Obhájce titulu ze Stamford Bridge bude chtít na letošní sezónu co nejrychleji zapomenout. V závěru sezóny už nicméně výrazně ovlivnila boj o ligový primát a nyní může zamíchat kartami také v bitvě o přežití. "Každé utkání je pro nás důležité, pro naši hrdost a radost z fotbalu. Za druhé chceme, aby všechny celky bojující o udržení viděli, že ke všem zápasům přistupujeme stejně. Vždy půjdeme za vítězstvím," nezlehčuje současnou situaci manažer Guus Hiddink.

Nizozemského kouče čekají poslední tři duely na lavičce londýnského klubu a do nich může kromě dlouhodobě zraněných Francouzů Loïca Rémyho a Kurta Zoumy nasadit kohokoliv ze soupisky a to včetně brankáře Thibauta Courtoise, jemuž již vypršel trest za červenou kartu z klání proti Manchesteru City. Do velké formě se navíc, bohužel pro Blues trochu pozdě, dostal také Eden Hazard, jenž nejprve dvěma góly skolil Bournemouth a v pondělí proti Tottenhamu korunoval svůj velmi dobrý výkon vyrovnávací trefou.

Právě utkání se Spurs lodivod Black Cats Sam Allardyce svým hráčům při předzápasové přípravě hodně připomínal. Také on nemá s marodkou při ligovém finiši žádné větší problémy, pouze Billyho Jonese přes týden pobolívala kyčel, a tak se nedá očekávat, že by se objevil v základní sestavě.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Yedlin, Kaboul, Koné, Van Aanholt - Kirchhoff - Borini, Cattermole, M'Vila, Khazri - Defoe
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtouis - Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fabregas, Matic - Willian, Oscar, Hazard - Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.60 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Ham United - Swansea City  (sobota 16:00)
Po hladkém vítězství na půdě West Bromwiche se Kladiváři zcela reálně vrátili do boje o Ligu mistrů. Na čtvrté místo ztrácí pět bodů, přičemž Manchester City odehrál o zápas víc a čeká ho náročný duel s Arsenalem. Manchester United pak West Ham vyzve v přímém souboji. První krok však musí mančaft Slavena Biliće učinit doma proti Swansea, kterou musí za každou cenu porazit.

V předposledním zápase na Boleyn Ground hraje West Hamu do karet úplně všechno. Payet a spol. neprohráli v Premier League už deset zápasů za sebou, poslední dva navíc pohodlně vyhráli. Watfordu a WBA ke všemu nasázeli dohromady šest gólů.

Výtečně se jim navíc vede i ve vzájemných zápasech se Swansea. Všechny tři domácí střetnutí v Premier League dokázali vyhrát a na půdě Labutí nepoznali porážku rovněž v posledních třech případech. Velšané se pak výhrou proti Liverpoolu už i matematicky zachránili a v sobotním klání jim už tedy vůbec o nic nejde.

Jako poslední pozitivum pro West Ham musíme započíst i nezvykle četnou marodku Swans. Mimo hru je nejlepší hráč Gylfi Sigurdsson a jeho dva věrní kolegové z ofenzivního kvarteta - Jefferson Montero a Alberto Paloschi. Aby toho nebylo málo, manažer Guidolin nemůže počítat ani s kapitánem Ashleym Williamsem a levým bekem Neilem Taylorem.

Slaven Bilić má k dispozici kompletní kádr - až na výjimku v podobě brankáře Adriána, který laboruje s bolavým lýtkem. Přesto možná uvidíme větší množství hráčů z širšího kádru, jelikož West Ham čeká klíčový duel s Manchesterem United už v úterý.

A právě tam se rozhodne o úspěchu a neúspěchu sezóny Hammers. V případě, že Kladiváři závěr sezóny nezvládnou, může se přes ně přehnat ještě sedmý Southampton, a to by mohlo znamenat i konec nadějí na evropské poháry. West Ham každopádně útočí na vyrovnání nejlepšího umístění v historii Premier League - pátí byli jedinkrát v sezóně 1998/99. Lépe na tom byli naposledy před třiceti lety (třetí).
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Antonio, Reid, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Noble - Sakho, Payet, Lanzini - Carroll
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Amat, Kingsley - Fer, Britton, Cork - Routledge, Ayew - Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Everton FC  (sobota 18:30)
Nemožné se stalo skutečností, největší fotbalová pohádka dostala svůj vysněný happyend. Leicester City, jeden z největších kandidátů na sestup, smetl ze stolu všechny předpoklady, všechny finanční dogmata a ukázal, že i v dnešní penězi prolezlé sportovní době se dá uspět s velkým srdcem a týmovým duchem. Jako první jim k titulu půjde blahopřát Everton.

Na tenhle příběh by se nemělo zapomenout. Není to jen úžasná pohádka, ale především ukázka toho, že nikdy není radno kohokoli podceňovat. Že i chudý a podceňovaný tým může při souhře okolností sestřelit všechny hvězdami nabité celky, a to i v tak bohaté soutěži, jakou je Premier League.

"Co Leicester dokázal je obrovská inspirace pro jakýkoli sportovní tým. Myslím si však, že musíme být realističtí, protože se to nestane normou. Něco takového se v moderní hře ještě nestalo a předpokládám, že nebude snadné to zopakovat," přemítá manažer Evertonu Roberto Martínez, který ale nechce být v roli pouhého gratulanta. "Poblahopřeje jim, ale příští minuty už se budeme snažit se proti nim předvést."

Pod španělským trenérem se povážlivě kýve židle. Velmi pravděpodobně skončí v Premier League opět ve spodní polovině tabulky a záchranná brzda v FA Cupu se taky nepovedla. V posledních týdnech je to pak čirý zmar - vždyť před těsnou výhrou nad Bournemouthem se Toffees hned sedmkrát za sebou museli smířit se ztrátou.

Sobotní večer však nebude o nich. S trochou nadsázky bude jejich úloha spočívat především v tradiční ‚Guard of Honor‘ pro senzační mistry. Leicester slaví od pondělní noci, kdy Chelsea obrala o body Tottenham a Foxes se s definitivní platností stali novými anglickými šampiony.

"Užil jsem si celou sezónu, protože už od počátku jsem cítil něco speciálního. Ale tohle bych si v životě nedokázal představit. Nikdy," pronesl dojatě strůjce šílené story Claudio Ranieri. "Vyhrát titul v Premier League je jedinečná věc - tím spíš s Leicesterem a tím spíš s těmito fantastickými chlapci. Je to neuvěřitelné," dodal italský šéf.

Ten proti Evertonu nebude moct počítat se suspendovanými Dannym Drinkwaterem a Robertem Huthem, jejichž střízlivění se patrně krapet protáhne. Do sestavy se naopak vrací Jamie Vardy. Po roční pauze způsobené zranění je zpátky taky Matty James. V základní sestavě bychom se mohli po dvou utkáních dočkat Marca Albrightona - to za předpokladu, že Ranieri dopřeje první minuty těm, kteří měli největší zásluhu na zisku titulu.

Toffees opět postrádají stopery Phila Jagielku a Ramira Funese Moriho, pročež asi dostane další šanci v sestavě mladík Matthew Pennington. Mimo hru jsou pravděpodobně i Gareth Barry, Seamus Coleman a Gerard Deulofeu.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Wasilewski, Fuchs - Mahrez, King, Kanté, Albrighton (Schlupp) - Okazaki - Vardy
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Bešić, Stones, Pennington, Baines - Gibson, McCarthy - Lennon, Barkley, Mirallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 4.10 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City362211364:3477
2.Tottenham Hotspur361913467:2870
3.Arsenal FC361910759:3467
4.Manchester City361971068:3864
5.Manchester United35179943:3160
6.West Ham United351514660:4359
7.Southampton FC361691153:3957
8.Liverpool FC3515101059:4855
9.Chelsea FC3512121155:4848
10.Stoke City361391438:5248
11.Everton FC3510141155:4944
12.Watford FC351281536:4244
13.Swansea City3611101537:5043
14.West Bromwich Albion3610111532:4641
15.AFC Bournemouth361181743:6341
16.Crystal Palace361091736:4639
17.Newcastle United36891939:6433
18.Sunderland AFC357111740:5832
19.Norwich City35872035:6131
20.Aston Villa36372627:7216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1122)

Přidat komentář
Ángel di María 22
Reagovat
fajdax

Vědělo se, že je je mrtvý už když ho nakládali do toho auta?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nevědělo... ale měl kolaps na trávníku měl dostat masáž srdce ale podcenilo se to...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole, z toho mrazi

Reagovat
fajdax

v pravděpodobné sestavě máte Hutha, kterej má stopku

Reagovat
tony223

ja jim to nahlásil, nicméně to Simpsnem moc nevyřešili

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

jako poslední zápas Tottíku.

Reagovat
Usty

v článku napíšu, že nemůže hrát a do sestavy ho stejně dám... síla zvyku

Reagovat
Miguel19

Giggs zase zlobil? Nebo to už je starej románek?

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle dnes musi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Aspoň jednu pěknou tam mohli vybrat.

Reagovat
božský John

Je to v Anglii, co bys chtel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Higi

Při stejném počtu bodů rozhoduje v Premier league skóre nebo vzájemné zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

skore..zapasy jsou v CL, ne?

Reagovat
masly008

zápasy jsou i v PD

Reagovat
mickey mouse

Dnes od 13:30 Boro-Brighton, líp to na poslední kolo ani nemohlo vyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
tony223

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Chris musí

Reagovat
Whitemedia

Jestli Boro nevyhraje, tak ať jdou do háje, takhle si to na konci posrat

Reagovat
fenixLFC

a nebolo by to prvykrat

Reagovat
Firkraag

Remíza jim stačí, mají lepší skóre.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

1:1

jestli Brighton postoupi, tak mam dalsi oblibenej klub

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa nás poslala do Champu posledně. Jestli to udělá znovu, tak na ně začnu mít skutečně pifku.

Dnes 2-3, Cissé hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze mas pravdu, pocasie tu zatial nic moc, dazd tiez nebyva pomoc na strielanie golov, ale poobede by sa to malo zmenit

Reagovat
smazaný uživatel

The only team to not beat Aston Villa this season are Newcastle. The only team beaten by Derby in their infamous 07/08 11-point season was Newcastle.

Reagovat
vladis271

komentár jedného mufana

Watching Klopp with Liverpool is like watching that really attractive, smart funny girl you have always liked end up with the local dickhead. Kicking yourself because you wish you had made a move but now your stuck with the crazy girl.

Reagovat
Harakan

to souhlasí

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
mikelinos

sem se zas po delší době podíval na hokej a nevěřil sem jaký tam má rozhodčí respekt, to je čistě fotbalová doména obléhat rozhodčího a pořvávat na něj nebo se to děje i v hokeji případně jiných sportech? Protože ve fotbale je to asi v každém utkání a docela mi to vadí

Reagovat
smazaný uživatel

A neni to tim, ze tam jsou mikrofony a jde slyset, co mi hraci rikaji?

Reagovat
Coutinho10

dneska ve fante 4 prestupy a vyuziju Bench Boost...snad to dopadne lip nez triple C s Ozilem

Reagovat
13

takže máš -8 hit nebo -12?

Reagovat
Coutinho10

- 12, ale diky prestupum mi hraje 7 hracu 2 zapasy a z nich sem dal kapitana Rashforda...tak sem zvedavej

Reagovat
Maresma

Já mám fakt dilema dneska s volbou kapitána, chtěl sem dát Martiala, ale odrazuje mě, že má 2x away zápas.

Reagovat
Coutinho10

koukam teda, ze Rashford nehraje a neni ani na lavicce, ale nejsem si uplne jist jak to je s kapitanem a jeho zastupcem double week...ale predpokladam, ze dneska tohle kolo ho zastoupi Milner a kdyz Rashford bude hrat dohravku s WHU, tak v tom kole bude on nebo bych prisel o Milnera, kdyz Rashford bude hrat 2. zapas

Reagovat
13

pokud nenastoupí ani příště, tak dostane budy tvůj vice.. Pokud příště klidně na minutu, tak získáš krásné dva body.

Reagovat
Coutinho10

tak to je celkem debilni, ze se to bere jako celek a ne jako 2 samostatny zapasy

Reagovat
salami

vždyť to dává smysl

Reagovat
Coutinho10

jako jo...ale zrovna kdyz se mi povede trefit kapitana, kterej nehraje ani minutu, tak toho zastupce ani nevyuziju...protoze s WHU bude urcite hrat...tak jenom doufat, ze ukope vic jak zastupce

Reagovat
Coutinho10

tak to je jedno...vyjde to nastejno, protoze jeho zastupce Milner taky nehraje a neni ani na lavce

Reagovat
pepinho2

OT: to jako vážně vydělá postupující do PL 5,8 miliardy nebo to zase jen bulvární Deník Sport nadsazuje?

Reagovat
Mimalu

Může být, za tento rok se mluvilo minimálně o 130m liber, od příští sezóny (pokud se nepletu) má začínat platit nová TV smlouva, navíc úspěch Leicesteru může i ostatním menším klubům pomoct. Těch 170m je IMHO reálných

Reagovat
pepinho2

Díky

Reagovat
B3n

O 170 psalo i BBC

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Není někde nějaká diskuse k NHL?

Reagovat
jenage

nhlportal.cz

Reagovat
C-M@ster

Je někde ten MS článek?

Reagovat
C-M@ster

díku dík

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už je konec tohoto dneee

Reagovat
Nihilister

Dej si oběd , umři a bude klid

Reagovat
Makiii

Dnes proste tu prohru Norwichu z OT musime vratit a nejlip konecne nejakym pohodlnym vysledkem 3:0!

Snad dostane konecne sanci Memphis, ktery si ji opravdu zaslouzi...

Pral bych si videt: DDG - Valencia Smalling Blind BJackson - Herrera Rooney Schneiderlin - Memphis Rashford Martial

Reagovat
Makiii

0:3 samozrejme

Reagovat
fff

Prve slovo plati, druhe leti z gati !

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdycky me fascinuje jak vsichni tvrdí ze si šanci zaslouží. Kazdej zapas jalovej, tréninky flaka, ze mu aj giggs musel domlouvat, ale šanci si opravdu zaslouzi

Reagovat
Busby babes

http://www.thetimes.co.uk/article/uniteds-lost-genius-tragic-tale-of-boy-who-was-as-good-as-giggs-sqc7x38bm?shareToken=f7dbc478b5e604ccc3678aaa309368bc

Docela hustej pribeh o velkem talentu..

Adrian Doherty was a teenage prodigy set for a golden future. But, as he neared his debut, he suffered a knee injury with Manchester United’s A team. By 26, he was dead.

Reagovat
Busby babes

a za tyden o tom klukovi vyjde cela knizka. to asi bude hodne zajimavej "fotbalovej" zivotopis.

Reagovat
pepinho2

OT: Skalák na lavici, po minulém výkonu celkem zaslouženě

Reagovat
Busby babes

#mufc XI: De Gea; Valencia, Smalling, Rojo, Darmian; Carrick, Rooney; Mata, Lingard, Memphis; Martial.

#mufc subs: Romero, McNair, Borthwick-Jackson, Fosu-Mensah, Schneiderlin, Herrera, Januzaj.

Rashford nikde,

Reagovat
Dawon

nestridal minule o polocase? mozna nake zraneni

A Rojo furt v zakladu na to uz fakt nemam psychicke sily

Reagovat
Busby babes

o zadnem zraneni jsem necetl. ale v zasade proc ne, je mu 18 nemuze hrat porad.

Aspon je tam Memphis a Adnan na lavicce. Ale ta sestava je divna, tak uvidime jak to bude fungovat. asi bude hlavne zalezet na tom, jak to sedne Wazzovi na tom CM.

Reagovat
wild

bolo nacase..aj ked skor by som povedal ze je zraneny. A Lingarda by mal tiez konecne posadit

Reagovat
mithro

uz len 4 zapasy.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

tak LVG uz to vysvetlil:

Louis van Gaal says Daley Blind and Marcus Rashford are rested today due to the high number of games they have played lately.

Reagovat
niflheim

Tak snad to bude v klidu

Reagovat
SunFells

Hrál už Wazza CM?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ze hej

Reagovat
Busby babes

parkrat jo. s takovou stridavou uspesnosti. naposledy zacal jako AM a pak se stahoval daleko niz a bylo to dobry.

Reagovat
nani92

Nema skuskove?

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Kopac

skola v prirode

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fantomas

Rashford started 7 games in 28 days. Journalists outraged at him being rested today.Then wonder why young English talents can burn out early

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Popravme Norwich

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Mastný Chobot

celý ten jeho profil je skvelý, ako že sa to nehypuje?

Reagovat
Mimalu

škoda že víc nepřispívá, má tam pěkné perly

Reagovat
niflheim

robert huth ‏@robert_huth 24 Jun 2015

Now the sexy football show rolls into Leicester!!

Reagovat
Mastný Chobot

Centre-half for @LCFC. A small head for such a strong jaw line

hned ho mám radšej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
niflheim

Reagovat
Hokaido

Já to prostě nechápu

Reagovat
Busby babes

ale LVG to schytava.

Chris Sutton: "Van Gaal is bonkers for leaving Rashford out of the squad. 15 minutes to go and you need a goal, who will he bring on?"

Scholes: "There's 3 games to go. Neither Rashford/Blind are going to the Euro's. I don't get it. Play them."

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson točil každý zápas pol zostavy.

Reagovat
fenixLFC

niekto stream na boro?

Reagovat
fenixLFC

ok, netreba

Reagovat
fenixLFC

a rhodes s downingom lavicka

Reagovat
cokoliv

hoď sem link prosím

Reagovat
cokoliv

díky

Reagovat
smazaný uživatel

atmosfera

Reagovat
CR7RONALDO

Jednu změnu vysloveně na poslední chvíli by v základní sestavě mohl udělat Louis Van Gaal. Dle informací BT Sports Anthony Martial po rozcvičce zamířil s nějakým zdravotním neduhem do tunelu a nemusel by být schopen se utkání s Norwichem účastnit. (BT Sports)

Reagovat
Mastný Chobot

mám podané, že nepadne viac ako 2.5 gólu a táto správa zvyšuje moju šancu vyhrať niekoľkonásobne

Reagovat
wild

Tak nakoniec Rooney na hrote, Herrera do zalohy..Martial zraneny

Reagovat
I am Mancunian

tak hlavne, ze rashford nie je ani na lavicke

Reagovat
Dawon

musi byt zraneny snad, tohle by jinak bylo epicke WTF

Reagovat
I am Mancunian

Busby babes07.05.2016 12:56#

tak LVG uz to vysvetlil:

Louis van Gaal says Daley Blind and Marcus Rashford are rested today due to the high number of games they have played lately.

Reagovat
Dawon

aha, hmm tak je pravda, ze hned v utery WHU, ktere muze byt klicove...ale na to, ze nehrajem evropu, tak fakt nevim, kde to velke zapasove zatizeni jako nabrali

Reagovat
I am Mancunian

tak na lavicke sedel mohol, ked budeme muset dat gol, tak neviem koho tam chce dat

Reagovat
Dawon

tak o tom zadna no, ze je LVG kokot asi neni novinka

Reagovat
I am Mancunian

genius

Reagovat
Zaschrona

Roberto Martínez: "After three seasons now. I am in a stronger position than I was the first day I arrived."

Reagovat
REPLIKATOR

Kalas, Čermák na lavce

Pudil, Vydra ani tam

Reagovat
REPLIKATOR

*Skalák

Reagovat
CR7RONALDO

Ale ten Martial sa dosť často zraňuje pri rozcvičke, napr. aj vtedy proti Midtjylandu

Reagovat
salami

se rozcvičuje moc intenzivně

Reagovat
Infernoqt

Jaký to frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi Canos další gol za Brentford.

Reagovat
fenixLFC

stuaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Ty vole jaká přihrávka

Reagovat
I am Mancunian

darmian mrtvy a fosu mensah bez sance, krasne LVG

Reagovat
Dawon

borthwick-jackson hral super, nez se zranil, tohle stridani chvalim...nehejtuj zas z principu kazdou picovinu...fosu-mensah mel hrat od zacatku na stoperu misto Roja, to je samozrejme jiny problem, ale tohle mi nevadi

Reagovat
I am Mancunian

ja hejtujem, lebo fosu hral dobre, spravil penaltu proti evertonu, hned cez polcas ho striedal a teraz ho tresta, pritom rojo hra jak kokot opily a hra stale

Reagovat
Dawon

jojo, to me taky sere samozrejme no...to same jak s Varelou o par tydnu driv...v tomhle je strasny picus, tem mladochum musi timhle totalne znicit sebevedomi

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Dawon

a ne snad? mlady obrance udela jednu chybu, okamzite ho strida, a uz si nikdy nezahraje...to je urcite pro sebevedomi mladeho fotbalisty bozi no

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

a hlavne ze postizeny ROjo ma takove hrubky v kazdem zapase 3, ale hraje vesele dal

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Harakan

WTF

Reagovat
r.mrazik

tak Varela byl marnej hrac

Reagovat
Dawon

krom te hrubky proti poolu hral uplne v pohode, o level lip jak Rojo, srovnatelne s Darminame, s tim ze Darmian umi branit, a Varela zas utocit...podle tehle logiky by clovek odepsal i takoveho Evru, ktery byl prvni pul rok u nas na odstrel

Reagovat
r.mrazik

nebyl v pohode...pozicne mimo,souboje slaby a dopredu nijaky...Varela neni hrac pro MU...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Shaw se vrací, tak si musí zlomit nohu někdo jinej

Reagovat
iamek

Spis achilovka rupla.

Reagovat
niflheim

už se nám dlouho nezranil žádný obránce no.

Reagovat
Dawon

tak zrovna jeho absence nas fakt nepotopi...a aspon si jeste zahrajou mladosi

Reagovat
Whitemedia

Ti opičáci mají teda dost štěstí

Reagovat
niflheim

Toho Roja bych střelil v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho střelil klidně hned

Reagovat
Dawon

ukoncit to trapeni...to je fakt jedna z nejvetsich zahad pro me, cim si ziskal u LVG takovou duveru

Reagovat
I am Mancunian

*zastrelil

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Goldson No jo ještě loni hrál 4. ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick sa snad posral, co dnes predvadza..

Reagovat
REPLIKATOR

Standardní výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Máte tu někdo zkušenosti s kupováním lístků PL na Old Trafford? Dík za odpověď

Reagovat
Jimbo.

Kontaktuj borce z Devilpage.cz

Reagovat
Whitemedia

Proč do prdele nestřílel..

Reagovat
Firkraag

Middlesbrough hodně nevyspělí v zakončení, už to mohlo být tak 4:0

Reagovat
fenixLFC

a brighton dobre komicka obrana

Reagovat
I am Mancunian

Before joining United Darmian hadn't been injured since 2011. This is his third injury in 5 months at United.

Reagovat
fenixLFC

v boro uz malo byt po zapase, takto tam birghotnu stopro zas spadne nejaka haluz

Reagovat
pepinho2

Boro postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

LVG model

Reagovat
niflheim

To je hrozná sračka

Reagovat
Dawon

Heh...ze zapasu s tymama co hrajou o zachranu mame letos 6 bodu z 15 moznych

Reagovat
tony223

Dát Rooneyho do útoku je hozný krok zpět. Co krok, pět kroků..

Reagovat
r.mrazik

to je taaaak pomaly...nez se ten balon dostane na kridlo,tak to trva roky...

Reagovat
r.mrazik

jdete do pice...hrajte kurva dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbal.hattrick.cz/# v pravo dole jak je anketa zahlasujte pro Fabreho nebo pro Edena jako plakát v červnovém čísle časopisu Hattrick.

Reagovat
SunFells

Tak jo, dal jsem to Dočkalovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, tragédia. Aký je to rozdiel keď namiesto Rashforda, Martiala a Rashforda, sú vpredu Rooney, Mata a Depay. Všetci to chcú neustále do nohy, všetci bez pohybu. V strede zálohy to nieje o moc lepšie - síce sa hýbu, ale veľmi často strácajú.

Reagovat
iamek

Mit dva Rashfordy to by byla parada

Reagovat
Manik...

Boro zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Boha jeho, to je fakt ostuda toto

Reagovat
iamek

Doufam, ze mi vecer zlepsi naladu Zimmer, protoze sledovat tohle je zdravi nebezpecne

Reagovat
Busby babes

Wilson ted 2goly a bude.

Reagovat
fantomas

Uplná bolest při sledování tohohle. By člověk řek, že spolu hrajou dva týmy ze středu tabulky.

Reagovat
I am Mancunian

fortuna ligy ale

Reagovat
fantomas

No já tim narážel hlavně na ten relativní nezájem, jak kdyby oba týmy nepotřebovaly vyhrát.

Reagovat
tony223

Nevím jestli je to daný atmosfórou poledního zápasu, ale Norwich hraje bez zápalu. Když je srovnám s Newcastlem nebo Sunderlandem, tak jasný sestupující. Nemají v PL co dělat.

Reagovat
Whitemedia

Takhle mizerně rozehraný přímák už jsem dlouho neviděl

Reagovat
fenixLFC

zaujimava myslienka, len to prevedenie

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tym Depayom urobia neviem. Mal tam situacie, v ktorych by mal byt silny, ale on nevie nič, neurobi klucku, neprihraje, nevystreli, nic..

Reagovat
I am Mancunian

uz davnejsie som to pisal, z depaya nic nebude, to je strateny pripad

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

Má to být už min. 4-0 a místo toho je to 1-1...

Reagovat
fenixLFC

ako vravim, z hovna...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hlava super...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestliže Brighton remizuje, tak kdo postupuje?

Reagovat
SunFells

Boro

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za potvrzení, někdo mi tvrdil, že Brighton, ale přišlo mi to jako blbost.

Reagovat
SunFells

Brighton Ten golman se moc nepředvedl.

Reagovat
Firkraag

Bych řekl, že to bylo nechytatelný

Reagovat
r.mrazik

januzaj na plac....mata do kanclu psat blog

Reagovat
Whitemedia

neboj, přijde Mourinho a bude po Matovi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Máte někdo zkušenosti přímo z nákupem Sky sports? Koukam že ten jejich balíček není zrovna levnej ale uvažuju o tom...

Reagovat
fenixLFC

a nech ten rozhodca ide do pice, vsetko piska na jednu stranu a aj teraz pri hadke dohovara iba gastonovi ked tam stephens (?) skakal

Reagovat
fenixLFC

okej, nic som nepovedal

Reagovat
Whitemedia

Červená za červenou

Reagovat
Firkraag

Ty kráááávo

Reagovat
Whitemedia

Dobře mu tu nohu rozjebal..

Reagovat
fenixLFC

rozhodocvi sa to vymklo z ruk

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadny zo súčasných hráčov United na ihrisku Norwichu nedal v posledných 12 zápasoch gól....

Reagovat
Mastný Chobot

to je dosť brutálne

Reagovat
I am Mancunian

hlavne, ze si rashford odpočíva

Reagovat
smazaný uživatel

11 giroudov

Reagovat
smazaný uživatel

jasna

Reagovat
Busby babes

Au.

Reagovat
r.mrazik

??

Reagovat
Busby babes

Boro. trosku mu tam otevrel nohu.

Reagovat
pepinho2

To je kokot takhle jim to posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná rána... Tvrdá hra dobrá ale tohle bylo spíš do UFC...

Reagovat
Whitemedia

Ale jako chápu, že je to rozhodující důležitý zápas, emoce a ták.. ale že je schopný se borec po takovém faulu na protihráče ještě dohadovat a brečet u rozhodčího..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

blázen :D, Ramirez leží s kyslíkem a nejspíš otevřenou zlomeninou a on se šel hádat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Gól a rudá? Ještě asistence a měl by hattrick Geordieho Howa

Reagovat
I am Mancunian

Incredible stat. 20th time in 36 PL games that #mufc fail to score on first half.

LVG

Reagovat
Grahf

Reagovat
Whitemedia

https://pbs.twimg.com/media/Ch2t3Z3XIAAEQjk.jpg:large bolí mě noha jenom z toho, že na to koukám

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mickey mouse

jau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To je Gaston? Oj.

Reagovat
r.mrazik

a rooney v utoku je taky pekne na hovno...ten neudela jeden poradny nabeh ani za boha...srac linej

Reagovat
tony223

největší zkáza manchesteru i albionu letos

Reagovat
r.mrazik

v utoku rozhodne...silenej kaspar

Reagovat
fenixLFC

hlavne ked som to tvrdil v suvislosti s repre tak to tak nebolo...

Reagovat
tony223

Pro Anglii je nejhorší, že je kapitán. V útoku nemá co dělat. Ale kam s ním? CAM? Ali s Barkleym jsou úplně jinde. Ja bych to viděl spíš na lávku pokud se mladým nebude dařit. Ale Roy si ho tam prostě nacpe. Osobně doufám, že to bude Rooneyho poslední turnaj.. Měl by být.

Reagovat
I am Mancunian

on sa do toho dostane a este vam vsetkym ukaze

Reagovat
r.mrazik

jojo...ve 31 letech nam ukaze

Reagovat
niflheim

Na to čekám od začátku sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

mezi levym obrance a levym strednim obrancem je prostoru jak svine a ten srac stoji uprostred a cumi...vyhod ho!!

Reagovat
Whitemedia

Chelsea team: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Diego Costa.

Reagovat
M0rb1D4S

Hrajeme přece o všechno, mladíci nejsou potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff,už jsem myslel, že tam Mikel nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co to je za sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Guus said he wanted to play a strong team due to this games impact on the relegation battle. Said he wanted to honor the competition by playing a strong team.

Reagovat
M0rb1D4S

V každém kole si najde nějakou výmluvu.

Reagovat
Error

Ať se sakra zajímá o svůj klub.

Reagovat
Mimalu

jo, to by se mu ani nemělo zazlívat, ale aspoň jeden mlaďoch hrát měl...

Reagovat
B3n

S tím souhlasím, ale střed MIkel-Matič a Fabre pod hrotem je otřes. To prostě nejde

Reagovat
Whitemedia

Hiddinkův půl rok absolutně k ničemu, dobře jako, zachránil nás od sestupu ale jinak zbytečný a ztracený čas, to mohl dotrénovat Holland..

Reagovat
smazaný uživatel

Koho z mladíků bys tam rád viděl? Však takový RLC si to vůbec nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

RLC si to nezaslouží proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi jeho pohyb, když hrál ve středu? Chodil tam jako nějaký třicátník, ne jako mladík, který má žrát trávu a prát se o místo.

Reagovat
Whitemedia

A ty jsi viděl Mikela?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl, já tam Mikela nerad vidím, ale odpovídám, proč RLC by neměl hrát.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

moje řeč

Reagovat
Mimalu

představa že RLC hraje na úkor geniálního Mikela, no fuj....

Reagovat
Whitemedia

Traore s Kennedym by stačili, z lavičky pak Clarke-Salter.. Aina by taky zasloužil nějaké minuty, ale jestli nechce prodloužit, tak zrovna tam by to bylo zbytečné.. a RLC si to zaslouží, pokud vezmeš v úvahu, že si to v očích Hiddinka zaslouží Mikel, vždyť ten snad nevynechal jediný zápas od nástupu Guuse..

Reagovat
Whitemedia

Ale jako rozumím, Mikelovi se zase musela přizpůsobit celá sestava, Cesc musí hráč výš a mladíci musejí počkat, Mikel má přednost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s Traorem a Kennedym souhlasím, ale kam Kennedyho, když chceme, aby hrál Hazard?

Reagovat
Whitemedia

Kenedy Hazard Traore

Reagovat
B3n

Pedro by měl hrávat, ať si co nejvíc zvykne. Traoré na hrot ideálně, když už ne Pato teda. Kenedy kamkoliv, jemu to je asi jedno

Reagovat
icemike

k těm zápasům, včetně soboty letošní sezonu odehrál víc zapasů, než za minulé dvě sezony dohromady

Reagovat
Mimalu

, na druhou stranu, Sunderland hraje o záchranu a nebylo by fér nastoupit s nějakou poloviční sestavou, ale dvojice Matic-Mikel hrát fakt nemusela a aspoň pro jednoho z trojice Bertrand/Kenedy/RLC by se místo najít mohlo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstaviť, že by sme dali gól.

Reagovat
Dawon

Sledovat par minut Rooneyho pohyb bez mice v utoku je vazne symfonie

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac sa smejem, keď sa niečo v jeho blízkosti začne diať a on sa len rozkročí a pozerá sa, ako tí rozhodcovia na bránkovej čiare v LM.

Reagovat
tony223

mít do útoku k dispozici hráče jako Jerome M'bokani, to si říká o sestup už od začátku sezóny.

Reagovat
Harakan

United jsou vyloženě na facku

Reagovat
mr.Silver

Ty centry Norwiche

To je jak z.pralesni ligy, at uz tahnou, letos me nebavil ani jeden jejich zapas, ktery jsem videl

Reagovat
I am Mancunian

rojo a jeho bránenie

Reagovat
niflheim

Rojo neubrání ani hovno.

Reagovat
r.mrazik

takhle tragickou utocnou ctyrku jakou mame dneska jsme dlouho nemeli...vsichni ctyri totalne na hovno...

Reagovat
I am Mancunian

ide januzaj, ten to mozno este prekoná

Reagovat
r.mrazik

on ho posadil zpatky na lavici? to je kreten

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

vsak to v utoku slape, neni treba nic menit

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

wazzinkoooo

Reagovat
Ligter

MATAAAAAAAAAAAAAAAA. Ale Ronei to málem solidně zesral

Reagovat
Rohlíček

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
r.mrazik

prvni sracovo nabeh na tu levou stranu o ktery jsem tu psal...borec

Reagovat
smazaný uživatel

Uz bud ticho preboha..

Reagovat
r.mrazik

je to borec co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ty si

Reagovat
r.mrazik

diky...a ted uz me neotravuj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty neotravuj, asi si prides zaujimavy tym svojim stylom pisania, ale naopak, ty si mimoriadne otravny..

Reagovat
Jollae

Reagovat
r.mrazik

zabavna je ta hra,na kterou koukam...ti rikam,neotravuj me porad

Reagovat
r.mrazik

*at si muzu uzivat ten skvely zapas...

Reagovat
Tomekcz

takhle se hraje o LM?

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

MATAAAAAAAA

Reagovat
Dawon

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Rooney to kardinalne posere, a je z toho genialni asistence achjo

Reagovat
Whitemedia

Proti desíti drží Boro postupovou remízu, je vidět, od koho má Karanka školu

Reagovat
tony223

Rooney striker jak prase

Reagovat
wild

Co to tu pisete ze Rooney to posral? Ved to spravil najlepsie ako mohol

Reagovat
Dawon

vsak to naprosto zadupal, o matovi do posledniho momentu nevedel, mel jen obrovske stesti...kvalitni hrot z tohodle musi davat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Mne príde, že o MAtovi vedel od začiatku, lebo sa tým smerom ani nepozrel predtým ako mu nahral. Ale tak nič to nemení natom, že hrá celý zápas hrozne a na hrote ho už nechcem vidieť.

Reagovat
Dawon

no podle me sel teda celkem jasne do zakonceni, akorat nezvladl klicku a byl rad, ez to mohl prituknout pak Matovi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
wild

mozno zakoncit chcel, ale ked si to pozries este raz tak uvidis ze v momente ked zrejme mal strilet tak uz bol pri nom obranca, ktory by to zblokoval..tak si to zasekol a posunul na volneho Matu

Reagovat
Dawon

tak o to mi de no, proste udajne top hrac a nejvetsi hvezda tymu by tohle mela zakoncit golem, nez se k nemu sebehnou dva obranci...pak uz to udelal dobre, o tom zadna

Reagovat
wild

ok, s tym suhlas. Ale mal to skor na lavu nohu takze ktovie ake by to bolo zakoncenie

Reagovat
wild

ved si to potiahol na stred, obohral jedneho obrancu, bol pri nom dalsi, naviazal oboch na seba a dal to Matovi do tutovky..

Reagovat
Dawon

ano, to se stalo...ale ani nahodou to podle me nebyl jeho plan A

Reagovat
wild

ako pisem vyssie, mozno chcel vystrelit, ale uz by to nestihol a nasledne to vyriesil skvele

Reagovat
Dawon

jo to jo, druha faze super, a to je presne to co on umi...ale v utoku chces hrace, ktery tohle sam zakonci golem, nemuzes se dycky spolehat na to, ze tam nekdo takhle dobre dobehne z druhe vlny

Reagovat
Busby babes

a neni to tak nejak jedno? vyresil to paradne. to ze to tak nechtel udelat v momente kdy prebiral mic je snad uplne jedno, ne? Tenhle hejt fakt nechapu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney skúsene Norwich o niečo bližšie k zostupu

Reagovat
Tomekcz

rooney to je matlak, skoro to zas pos.ral akorat mel stesti ze konecne utoci vic nez jeden hrac

Reagovat
smazaný uživatel

rooney je tak pomalý, že to radši nahral na Matu

depay ať jde do píči, ten to má u píče a je tragický totálně... Ronaldo i Nani aspoň makali a i Bebe běhal... tohle namyšlené hovno ať táhne

Reagovat
r.mrazik

snad to udrzime...Morgan na plac

Reagovat
niflheim

Hmm, Lingaard hrál dneska.

Reagovat
Whitemedia

BOROOOOOOOOO.. je to tam!! aspoň někdo mě letos ve fotbale potěšil, i když to teda zbytečně zdramatizovali.

Reagovat
B3n

Pěkně se k tomu proplichtili

Reagovat
smazaný uživatel

Masaker ten Depay

Reagovat
fenixLFC

boroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
mickey mouse

Boroooo Brighton snad ale postoupí taky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

to je ta bajna filozofia

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

I tady Rojo posere offside trap

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boro

Reagovat
wild

zajtra ak City remizuje, tak to mame vo vlastnych rukach, nie?

Reagovat
Firkraag

A kdyz City prohraje, tak i West Ham :-)

Reagovat
Dawon

jop...ale jen do uterka...

Reagovat
I am Mancunian

nie, musia prehrať

Reagovat
Dawon

nemusi

Reagovat
I am Mancunian

a fakt som myslel, ze maju o bod viac

Reagovat
Dawon

je fakt silene, ze mame 2 kola pred koncem porad hodne realnou sanci s tim, jak hrajem

Reagovat
wild

pretoze City je na tom dost podobne

Reagovat
I am Mancunian

bol by sen, keby to dame a lvg zostane este sezonu

Reagovat
wild

preco? Aj na BT to tak vraveli ale nechapem..ved maju len o bod viac

Reagovat
I am Mancunian

pomylil som sa, cely cas som bol v tom, ze maju o bod viac

Reagovat
Maresma

však mají

Reagovat
smazaný uživatel

nie, vyhrat

Reagovat
Ligter

počkejme raději, nehleďme tak daleko do budoucnosti

Reagovat
r.mrazik

tak januzaj zas ne...ale mensah...to je kaspar

Reagovat
I am Mancunian

kokoooy

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak Januzaj si dnes skoro zahral.

Reagovat
I am Mancunian

2x dokonca

Reagovat
niflheim

Januzaj

Reagovat
niflheim

Mike

Reagovat
niflheim

A Rojo si tam podklouzne, fakt klasa.

Reagovat
smazaný uživatel

ten píčus rojo prohral tolik hlaviček a pořád tam klouzá a padá

Reagovat
Ligter

Depay se skoro trefil

Reagovat
niflheim

Rojo prohrál hlavičku, překvapivé.

Reagovat
niflheim

A když už vyhraje, tak rovnou na kopačku soupeři. Snad ho pošlou do té Argentiny.

Reagovat
tony223

United takticky skvělý výkon. Byli trpěliví a smrtící v zakončení.

Reagovat
r.mrazik

uzasny zapas...diky kluci

Reagovat
fenixLFC

https://www.instagram.com/p/BFGwcHFrpk5/ huth sa dnes rata ako fanusik ze?

Reagovat
Ligter

ale super, Bassong nám ještě teoreticky zajistil LM

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Boro konečne

Reagovat
Mimalu

chtít HD stream na Chelsea je asi dneska moc, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Přímo HD to není, ale obraz je pěkný a neseká se.

http://sportsnewsupdated.com/match/sunderland-vs-chelsea-live-stream.html

Reagovat
smazaný uživatel

MU splnilo, ted je na rade Chelsea.

Reagovat
Whitemedia

no nechtěl bych spoléhat na letošní Chelsea..

Reagovat
fenixLFC

stream na newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

dakujem

Reagovat
niflheim
Reagovat
Whitemedia

Willian to tam nakopává všemi směry jako nějaký tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle na Hazarda je pro mě proste faul na žlutou.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Kde koukáte na Chelsea pls..?

Reagovat
off-olda
Reagovat
Miguel19

Hmm, nejde...

Reagovat
off-olda
Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vapne Aston Villy momentalne 4 nafukovaci plazovy mice

Reagovat
Trapper

Hazard, Costaaaa

Reagovat
off-olda

Myslíš Cahilla?

Reagovat
Trapper

Hazard to ma za pekny vykon zatim

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Costááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Whitemedia

COSTAAA

Reagovat
Mimalu

Costaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

To je normalne na kontumaci ale ty balony na hristi

Reagovat
off-olda

OT: ty vole Krejčí

Reagovat
fenixLFC

co maju znamenat tie baloniky/lopty na ville?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim ale pripomelo mi to ten Bentuv gol..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To je kreten ten carovej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

Hazard s Maticem se taky museli probudit až na konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je uplně stejně hrozný jak proti ownymu...

Reagovat
off-olda

Mi přijde, že buď hraje dobře Willian nebo Hazard. Společně snad nikdy nezahráli výborně...

Reagovat
icemike

Will přibral a přestal bránit, už se vidí na Copě nebo OH

Reagovat
Whitemedia

Mikel ať táhne do .......

Reagovat
B3n

Vždyť hraje slušně

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
B3n

Něco víc k tomu nemáš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villa je k smichu, ale Newcastle zatim taky hraje prd. Kreativni stred Sissoko, Tiote, Colback je... skoda mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea neposerte to

Reagovat
vitasrp

Jako nejhorší na týhle záložní trojici je, jak špatnou má strukturu při hře s míčem, ta jejich poziční hra je fakt špatná.

Protože Fabregas Mikelovi ani Matičovi nevěří, stahuje se velmi hluboko a hraje s nimi prakticky v lajně. Problém je, že nejsou ani dostatečně roztažení - ideálně jeden uprostřed, zbylí dva více na stranách, abychom měli neustále spojení mezi jednotlivými hráči - místo toho všichni okupují středové pozice a občas je spoluhráč vzdálen cca 2-3 metry, což je úplně kreténský pokrytí prostoru. Zároveň taky nedochází k žádný rotaci, nikdo nevyváží Fabregasův pohyb do hloubky, tudíž potom nemáme žádnou přítomnost mezi liniemi (pokud si tam neseběhne křídelník) a hru musíme budovat okolo obranného bloku po křídlech.

Reagovat
off-olda

Arsine? (Z mojí strany pochopení textu jako když čtu jeho..)

Reagovat
fenixLFC

v skratke to ze su mikel a matic kopyta sposobuje ze fabregas sa musi stahovat a potom su vsetci traja blizko seba a hovno z toho

Reagovat
fenixLFC

*hovno z toho preto, lebo to okrem krajov nema komu ist

Reagovat
off-olda

Lepší verze.

Reagovat
vitasrp

Je to úplně na píču, potřeboval bych mít možnost k tomu připnout obrázky, aby se to dalo konkrétněji pochopit.

Reagovat
racet

Kdo alespoň někdy hrál fotbal na vyšší úrovni a bral někdy taktické pokyny,tak to chápe i bez obrázku. Jinak moc dobře napsané,baví mě číst tvé rozbory

Reagovat
spider_8

Na tohle se nám bude sakra hodit ten Nainggolan.

Reagovat
vitasrp

Podle mě tomu hlavně pomůže sám Conte, protože tady nejde jenom o individuální činnost hráčů, ale i o týmovou souhru. Na nás je vidět, že nemáme zažitý žádný konkrétní způsob rozehry a ten střed vyloženě neví, jak se rozestavit.

Reagovat
spider_8

Jo, ale co se týče toho vystupování a rozehrávky, tak bude velký rozdíl mít tam jeho a nebo Mikela. Proto doufám, že příští rok budeme hrát 4-3-3 se složením zálohy Fabregas - Matič - Nainggolan.

Reagovat
smazaný uživatel

nainggolan tomu primarne pomuze proto, ze to je dynamickej zaloznik, protoze ted hraje chelsea se dvema slapacema vody, loni to nejakym zazrakem pul roku fungovalo, dal se v tom uz ale pokracovat neda, pokud se chce cfc zase vratit zpatky na vrchol

Reagovat
vitasrp

Jasan, já neříkám, že nový hráč se správným profilem tyhle trable neodstraní, navzdory tomu to teď je taky supr úkaz, jak špatně je Chelsea prostě koučovaná.

Reagovat
Hachim Mastour

ideálně jeden uprostřed, zbylí dva více na stranách, abychom měli neustále spojení mezi jednotlivými hráči

Chelsea ale nehrá 4-3-3.

Reagovat
vitasrp

To je přece úplně fuk. Nějaká grafika může tvrdit, že hrajem4-2-3-1, ale pokavaď se Fabre rozhodne stahovat, přičemž nikdo nebude ten jeho pohyb vyrovnávat, pak je nutný, aby hráči upravili svoje pozice.

Reagovat
B3n

Fabre má hrát vedle Matiče/Mikela hlouběji. Pod hrotem Oscar

Reagovat
spider_8

Terryho musí slušně bolet loket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse ve forme, kterou mel po prestupu, by mel dneska uz dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mikel to prostě do té ulice nedá, já se poseru dopiči z něho.

Reagovat
B3n

To po něm chceš moc. On takovej hráč prostě není.

Reagovat
off-olda

Khazri

Reagovat
Whitemedia

Jak jinak

Reagovat
Whitemedia

Proti nám prostě musí borci dávat životní branky

Reagovat
icemike

a ještě dvě kola zbývají :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea klasicky sere vsechno, co muze

Reagovat
Whitemedia

tak ale nejdřív si tu branku najdi

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bura a neserte

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to neumi odkopnout?

Reagovat
Whitemedia

Počkat, proč teď rozehrává Sunderland?

Reagovat
smazaný uživatel

Trapnej vykon. Benitez sice naucil hrace branit, ale obetoval tomu veskerou kreativitu.

Reagovat
salami

otřesný, jako jediný štěstí je, že hrajou proti naprosto impotentní Ville, do druhý pule Shelvey s Mitrovičem, jestli tohle nevyhrajem, tak je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa asi chce Villu utahat a dodelat odpocatyma stridajicima hracema, ale prijde mi jednodussi jit pro gol od prvni minuty a pak branit, nez naopak. V zapase, kde proste musis vyhrat. Uvidime. Jde se na nejdulezitejsi polocas za poslednich hodne let.

Reagovat
salami

taky si myslim, hlavně když dáš rychlej gol týmu, kterej o nic nehraje a je takhle v háji, tak je v podstatě rozhodnuto, každopádně Shelvey na plac, zatim tam neni ani náznak kreativity

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey na plac misto Cisseho a Wijnaldum na hrot, nebo Mitrovice tam hodit rovnou taky.

Reagovat
vitasrp

Mikel je fakticky nepochopenej fotbalovej génius.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
fenixLFC

3 zaznamenania hodne veci z prvého polcasu newcastlu:

1, baloniky

2, obrovske lopty

3,....okej, tri nedam

Reagovat
smazaný uživatel

se divim, ze na to koukas... ale druhy polocasy mame pod Benitezem vyrazne lepsi, tak snad se rozhodne tam a bude pod dnesku jeste o co hrat

Reagovat
fenixLFC

tym sa jedinym utesujem ze v druhom polcase je to vzdy lepsie. a boj o zachranu ma zaujima a radsej budem pozerat castle ako sunderland...ale uz to lutujem pomaly

Reagovat
icemike

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
niflheim

Chelsea hodně pěkný gól.

Reagovat
Trapper

Lol, Maticovi je ten gol uplne fuk

Reagovat
Whitemedia

Jednou nohou v Juventusu no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
icemike

asi si myslí, že je na tréninku

Reagovat
Whitemedia

MATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
smazaný uživatel

Matic>Mikel.

Reagovat
Miguel19

Taková zbytečnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic IN..

Reagovat
smazaný uživatel

Stoprocentne prijde.. Snad driv nez v 80 minute. Wijnaldum ale musi zacit hrat vic aktivne.. maka dozadu, ale nesmi tomu obetovat veskerou hru vpredu, tam toho moc nepredvedl zas. Ale nechal bych ho hrat urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

NEEMAAAAANJAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle hrejte neco dpc

Reagovat
Mastný Chobot

ok, idem si pustiť Newcastle a chcem vidieť góly

Reagovat
Mastný Chobot

góly Newcastlu, samozrejme

Reagovat
salami

Reagovat
niflheim

WHU

Reagovat
niflheim

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Zrzek

Reagovat
Whitemedia

má jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemá duši.

Reagovat
Whitemedia

Tvoje máma nemá duši.

Reagovat
fenixLFC

je zrzka?

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
Whitemedia

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Colback

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse musi dolu ale uz. Snazim se hledat duvody, proc hraje, ale ja uz na nej fakt nemuzu koukat. :neni tu dost nestastna emotikona:

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, Willian už neví najednou, jak se hraje fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

On jde do dvou hracu a Colback ho vezme zezadu pres parky. Tyhle fauly nas staly uz hodne bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Moses je hrozně tragickém... Nevim jestli sem ho vůbec někdy viděl zahrát dobře...

Reagovat
Whitemedia

V předsezonní přípravě byl výborný, asi ho to jinde, než v Chelsea nebaví

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Asi... Jeho hostovačka v LFC byla taky hodně špatná...

Reagovat
Error

To se ani nedivím, když West Ham už dávno vyhlásil, že si ho nenechají.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale hraje i o další angažmá snad ne? Aby ho vůbec po konci smlouvy v Chelsea někdo chtěl.

Reagovat
Error

Ten někdo určitě nebude soudit podle pár zápasu na konci sezóny. Moses umí být hodně skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel, to je fakt směšný hráč.

Reagovat
B3n

Do teď jsem druhou půlku nestihl. Co udělal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Směšný faul na hranici našeho vápna.

Reagovat
B3n

Ok, pak na to mrknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už môžem konšatovať, že mi WHU slušne odjebal výherný tiket

Reagovat
vitasrp

Hodně solidní zákroky na Edena ovšem během těch dvou zápasů.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Co se pak kurva divíte, že se Hazard bojí dělat kličky, když hraje proti takovým prasáckým kurvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic na hristi a hned jsou dva utoky z akci, ktery by Cisse nezpracoval a nebo prihraval zpatky na beky. Za par let z nej bude skvelej hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme takhle nemohli hrat od zacatku?

Reagovat
smazaný uživatel

Dávaj vás někde nebo jen streamy?

Reagovat
Whitemedia

Cahill se před Eurem docela slušně rozehrává

Reagovat
smazaný uživatel

Hej jsem divný nebo Willian má najednou obě nohy levé?

Reagovat
Error

Guusi, střídáme... A třikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou max, nechceme tam přece dát mladíky, aby si lidi nemysleli, že to neberem vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitro

Reagovat
fenixLFC

mitrovic

Reagovat
salami

to se musí dávat

Reagovat
Trapper

Diegoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
off-olda

Mannone tam byl hrozně rychle..

Reagovat
spider_8

Tak když si zastavoval míč v takový šanci...

Reagovat
off-olda

By musel levou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusel.

Reagovat
Whitemedia

Costa co teď nedal

Reagovat
B3n

Diego

Reagovat
B3n

Ale jinak akce parádní

Reagovat
salami

se posrali s těma balonkama...

Reagovat
Whitemedia

Cattermole naštěstí není Khazri

Reagovat
B3n

Nemanja

Reagovat
Error

Reagovat
off-olda

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Whitemedia

Kokotiiiiiii

Reagovat
Trapper

Wow

neposrat to Costa, u6 mohlo byt hotovo pro nas

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
vitasrp

Jestli se ale něco Guusovi musí nechat, pak to, že defenzivu rozjebal neuvěřitelným způsobem.

Jinak Mikel senzačně samozřejmě.

Reagovat
Mimalu

retardi

Reagovat
Whitemedia

chudák lexess

Reagovat
off-olda

What a assist by Mikel

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
off-olda

Chelsea takový ničitel snů. Slepice od titulu, Newcastle od záchrany...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Error

Ale aspoň je to regulérní. Hrajem stejnou sračku jako povětšinu sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

piči, Mitrooo

Reagovat
Mastný Chobot

vážne tam práve preletela nafukovacia panna?

Reagovat
Miguel19

John Obi Mikel - nejlepší DZ s 95% úspěšností přihrávek. Král prostě.

Reagovat
Whitemedia

je to můj hrdina

Reagovat
B3n

Teď výborně

Reagovat
Whitemedia

Krásné housle

Reagovat
B3n

Jo no, ale že to doběhl zpátky a zachránil už nezmíníš, co ?

Reagovat
Whitemedia

Však já mu za to zatleskal

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je v kombinaci nulový, strašně ty naše ofenzivní hráče brzdí. Zadrbe každou akci.

Reagovat
spider_8

Ale...

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, neříkám, že pro nás není důležitý, ale k těm hráčům, co jsou za ním prostě musíš umět hrát s balonem...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa dostane balon, sklopí hlavu a snaží se dělat kličky, které mu většinou nevyjdou.

Reagovat
spider_8

Někdy jo, ale většinou si s nimi dokáže pěkně narazit a rozhodně se nebojí přihrávat. To, že si to trochu bere pro sebe je pravda, ale to dělá každý koncový útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně naopak to je no. Někdy si dokáže nahrát a většinou to zadrbe. Aspoň, že ty goly celkem dává...

Reagovat
spider_8

Jenže on spoustu těch akcí dokáže i zrychlit a rozhodit obranu soupeře. To, že k tomu patří i předržování míče je fakt, ale ve srovnání s jinými top útočníky mi to přijde podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne jenom to, on prostě nenahraje dobře, pokud nejde o zpětný balon. Ta kombinace tím strašně trpí a jde to poznat.

Reagovat
B3n

Máš z části pravdu, ale je to přehnaný.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

dneska mu nějak hráblo, asi prostě nechce nahrát na willa, protože všichni víme, jak by to skončilo

Reagovat
Trapper

Willian

Reagovat
Whitemedia

No ale pozor, přichází to zachránit Oscar

Reagovat
icemike

člověk si bude muset záznam zpomalit, aby Oscara stíhal sledovat

Reagovat
nani92

pekne Sunderland..ked Newcastle nevie poraziť AV, tak nech ide do riti

Reagovat
Trapper

Pocitam, ze zapas dohrajeme se stredem Mikel Matic..

Reagovat
off-olda

Ha

Reagovat
Error

Ve středu jo, no.

Reagovat
Whitemedia

Mikel nedohraje zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Costa nezpracoval balon tentokrát.

Reagovat
B3n

Zpracoval, ale nevěděl, že má záda.

Reagovat
B3n

Navíc se perfetkně vrátil potom.

Reagovat
Trapper

Paneboze, jeste aby mel stopku do konce.

Reagovat
Whitemedia

Terry

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužená červená, sudí

Reagovat
Mimalu

jestli toto bude poslední Terryho zápas za Chelsea, tak mě asi jebne tvl...

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
vitasrp

Dost možná je.

Reagovat
spider_8

Uff, ještě hrajeme 2 zápasy, takže Terry se nenechal vyloučit v posledním zápase.

Reagovat
vitasrp

Už letos dostal jednu červenou = 2 zápasy trest = konec sezóny.

Reagovat
spider_8

Tak to je v p.či. To je automatické?

Reagovat
vitasrp

Myslím, že ano. Costa měl na začátku dodatečný trest (prostě červenou kartu), a když dostal druhou žlutou na Evertonu, automaticky obdržel trest na dvě soutěžní utkání.

To bych se fakt posral..

Reagovat
Error

Stejně jako Courtois teď, taky stopka na 2.

Reagovat
spider_8

Nebylo to na tom Evertonu trochu jinak, tam přece dostal dodatečný trest ne?

Reagovat
vitasrp

Ten dodatečnej trest mu tu stopku protáhl na 3 soutěžní utkání.

Reagovat
icemike

nepůjde se odvolat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ta Chelsea je tak na kokot klub, že zachrání i Sunderland

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiwwi

Sak konecne urobili niečo dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 vyhry proti arsenalu a ztrata na sunderlandu je u cfc kazdorocni tutovka, kokot je pouze ten, kdo cekal letos neco jineho

Reagovat
Mastný Chobot

zaujímavá každoročná tutovka, ktorá nevyšla už vyše 10 rokov, hm hm hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

booooom

Reagovat
jacobT

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
SunFells

Bocelli > Pirlo

Reagovat
wild

Neskutocna atmosfera, krasne zabery

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Mastný Chobot

Leicesterský trávnikár asi svoju prácu berie skôr ako umenie

Reagovat
wild

tak vykosit picu cez cele ihrisko, to si musel uzivat

Reagovat
Mastný Chobot

všimni si tie hviezdičky tam, to už je machrovina

Reagovat
wild

jj, videl som uz pocas dna fotky travnika, tam to bolo cele krasne videt.. fakt si na tom dal zalezat

Reagovat
Lacko_Boh

wild

Reagovat
Mastný Chobot

VARDYYYY pičo

Reagovat
mickey mouse

Vardy

Reagovat
Mastný Chobot

človek by povedal, že budú ešte rozbití, že to budú mať už v piči, a oni hrajú lepšie jak doteraz

Reagovat
Ligter

to mi nepřijde tak nepravděpodobné, však předvést se ještě ex post před vlastním publikem (byť s jistotou titulu) něco do sebe přece má

Reagovat
wild

tak hraju uz s uplnym pokojom a titulom vo vrecku..to sa im musi hrat velmi uvolnene a v takej atmosfere proste makas aj ked nechces

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Langi

Vardy vystrizlivel nejak rychle

Reagovat
fenixLFC

okazaki si robi prdel z tych kopyt

Reagovat
nani92

Martinez Out, Moyes In

Reagovat
Zaschrona

Ne, diky.

Reagovat
smazaný uživatel

k vam uz jde prece mourinho

Reagovat
Zaschrona

Fakt nerozumim proc zas hraje Oviedo na pravem beku... proc tam nemuze hrat Connolly nebo Hibbo, kteri tam predvedli mnohem lepsi minuty s Saints a Cherries nez to, co zatim dneska predvadi Oviedo - nebo co predvedl v derby...

Reagovat
Mastný Chobot

Morgan mal ísť sám do zakončenia

Reagovat
nani92

mexická vlna skvelá atmosféra, mohol by každé kolo niekto získať titul

Reagovat
Mastný Chobot

aj my?

Reagovat
nani92

jj, vo štvrtom

Reagovat
jacobT

po 4. kole

Reagovat
Mastný Chobot

"Look, we are Premier League Round 4 title winners"

Reagovat
jacobT

ideálny čas na nový štvorročný kontrakt

Reagovat
wild

ako tam moze niekto spať

Reagovat
nani92

prišiel po nočnej ako povedali na Digi

Reagovat
wild

tento tyzden v Lestri urcite nikto nepracoval

Reagovat
Error

Když máš 3 promile...

Reagovat
jacobT

navyše šiesty deň v rade...

Reagovat
oli9

Reagovat
nani92

Reagovat
Error

Pohár se bude předávat dnes nebo až příští víkend?

Reagovat
wild

dnes po zapase

Reagovat
wild

dnes po zapase

Reagovat
Zaschrona

Jakym zazrakem mohl Niasse byt v Rusku hrac roku, to fakt nerozumim. V podstate hrajem v deseti...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrá mimo post?

Reagovat
Zaschrona

Ja - a myslim, ze i on - vubec netusim, co za ukoly vubec ma. Spis mi prijde, ze jen tak zmatene pobiha po hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

"Niasse is strong, Niasse is tall. If nothing's going right, give Niasse the ball and he won't let you down. What other forwards can do, Niasse can do better." - Oumar Niasse, 2015

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Spieval ten Boceli?

Reagovat
wild

ano

Reagovat
Zaschrona

A tohle je presne ten duvod, proc mel byt Martinez vyhozeny uz po derby. Dneska to je opet absolutni lekce totalne naivnimu a mimo realitu zijicimu kouci, tentokrat od muzstva, ktere v tydnu misto priprav vic myslelo na oslavy... Po sezone musi jit, jinak nam realne hrozi, ze spadnem...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

keby niassemu daju na hlavu vrece a odvlecu ho kdesi do lesa kde ho nechaju tak stopro by nebol tak zmateny kde je nez v tomto zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
QooBo

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Keby to nebol tak uvoľnený zápas tak má Pennington redku

Reagovat
jacobT

U Clattenburga by to nebolo ani na žltú

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Plekyyy

Reagovat
Zaschrona

Neslo by ho vyhodit uz behem zapasu?

Reagovat
nani92

šlo, ale ten kurz je taký malý, že by ste na tom ani nezarobili

Reagovat
fenixLFC

to je druha zahodena penalta ktora by znamenala hattrick v zapase proti evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Studge jí dokonce kopnul hodně podobně ne-li stejně

Reagovat
nani92

Vardy chce aspon jednu trofej nechať Kaneovi, sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

To mu Evertonu to tak přeju za toho Moriho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Martinez vydrží ještě sezónu

Reagovat
penepi

stream na Foxes pls?

Reagovat
Zaschrona

KEV ♥

Reagovat
Zaschrona

ten gol ale v podstate jen podtrhuje to, ze Martinez musi jit... jak je mozne, ze ho Martinez porad dokola nestavi, to je k nepochopeni...

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Se Vardy zraní v poslední vteřině zápasu ne? :D

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Den, kdy šel naposledy z Man United respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to pravda. U takových gigantů jako jsou United ten úpadek působí ještě mnohem viditelněji. Přesto si myslím, že za současnou krizi může velkou měrou i Ferguson. Omladit a provést transformací kádr absolutně nezvládl a odešel od týmu, který se na nejdůležitějších pozicích doslova rozpadl.

Reagovat
Busby babes

neboj, zas se dockas.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ne, ono nejde jen o to vyhrávat s nakoupeným týmem za miliardy. A to je, zdá se, momentálně jediná cesta, jak jste schopni se vrátit na špičku. Nicméně to není respektuhodná cesta.

Reagovat
Busby babes

jj a proto mame tym plnej odchovancu. vam se ted chytli dva odchovanci a uz se tu chystas mistrovat ostatni nebo jak? Lamela treba taky neprisel zadarmo. A my jsme nakupovali vzdycky i za Fergusona.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte napíš, že tých odchovancov ste do kádra zradili cielene

Reagovat
smazaný uživatel

*zaradili

Reagovat
Busby babes

a neni to jedno? dostavaji sanci a nekteri ji vyuzijou, nekteri ne. Nebo jako myslis, ze loni sel Tottac do sezony s tim, ze Kane bude utocnik c.1?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie, pretože nebyť zranení, tak žiadni vaši odchovanci šancu nedostanú. Hádam mi len nechceš tvrdiť, že ste vyhodili toľko peňazí kvôli tomu, aby ste sezónu dohrávali s Rashfordom na hrote...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, keby, nebyť, možno, hádam...roky obmlielana pesnička haterov United, vysledok je ale taky, ze za nas hraju v zostave odchovani a v Chelsea je jedno velko hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Ale to bude zrejme tým, že má Chelsea skrátka výborných doktorov a im sa nestáva, že sa im hráči pravidelne dostávajú na injury list, čo je váš prípad.

Máte odchovancov? Máte, to nikde nepopieram, ale nebite sa do pŕs, že ich máte. To je skrátka len súhra relatívnych okolností, že ich vôbec máte v zostave, nič viac, nič menej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že letos tam nebyla možnost zkusit pár kluků z akademie na pozici obránců, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jasne, takze to, ze u vas hrajete zapasy o nicem jako ten vcerejsi v plne sestave a jedinej odchovanec na hristi je 36 letej Terry, tak to je vlastne prace vyborneho doktorskeho tymu...

Sorry, ale z meho uhlu pohledu je uplne fuk co za tim je. zraneni maji i jine tymy a resi to casto jinak. Nerikam, ze jsme jedinej tym, co dava sanci hracum z akademie ale rozhodne u nas ti kluci sanci dostavaji a je pak na nich jak s tim nalozi.

A ano, v lete jsme utratili hodne penez. ale Martial hraje prakticky porad. A pred sezonou se tak nejak pocitalo, ze Martial a Wazza budou prvni dve varianty na hrot, Wilson jako treti volba. Nakonec to dopadlo trochu jinak a treti volbou se stal Rashford. Dostal sanci a vyuzil ji jak nejlip mohl. Ja nemam duvod to nijak shazovat tim, ze sel na hriste jen diky zranenim... no a co? Tak to ve fotbale proste chodi, nekdy musis byt ve spravnej cas na spravnem miste a mit trochu kliku...

Reagovat
smazaný uživatel

Verím tomu, že keby sa u nás naraz zraní dosť hráčov, tak určite dostane šancu aj ten odchovanec. Presne tak, ako ju dostávajú u vás. Nič iné v tom nehľadaj...

Reagovat
Busby babes

no to ja bych tam dost rozdilu videl. treba ze nastupujete do zbytecnych zapasu s plnou palbou. ze v pripade zraneni dvou utocniku nastoupite s Fabregasem na hrotu nebo kdo to tam tenkrat byl... a tak. ale je to jedno. ja jsem rad, ze u nas nastupujou mlady.

Reagovat
smazaný uživatel

To by som videl ako problém trénerskej nekoncepcie. Nemôžeš skrátka porovnávať interim manažéra s manažérom, ktorý je na lavičke dva roky... to skrátka nejde.

Reagovat
Busby babes

no tak tohle je i porovnani s Mourinhem, ze jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho a odchovanci?

Reagovat
Swarley

tyhle sračky o respektu si nechte od cesty

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Říkejme tomu tedy den, kdy jste naposled nebyli pro smích.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

treba se takoveho dne taky jednou dockas...

Reagovat
smazaný uživatel

My sme pro smich fanusikom Tottenhamu, najvtipnejsiemu timu v lige co narobis

Reagovat
Maresma

Reagovat
Counter

Fanouškům Tottenhamu jsou pro smích všichni. A proto jsou tak populární.

Reagovat
Mastný Chobot

Uz sa tesim dnes na Iwobiho, Girouda a Ramseyho v zaklade, Joela na tribune a průchoďák v zalohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že se na to těšíš.

Reagovat
SunFells

ojebává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis se mel minuly tyden nejak urazit, jak ho Wenger stridal. Pry sel hned do satny, pobral si veci a odjel domu...takovy magor snad neni..

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Takhle by hygienu nezanedbal.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som cital niekde spekulaciu ze ak wenger neodide tak odide alexis

Reagovat
Lacko_Boh

škôlka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak telenovela z Juznej Ameriky.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

https://vine.co/v/iQ5h2AhF1eq

Včera ve Villa Parku

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

a preletelo to cez hlavnú kameru, ja som to videl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten počet balónků na hřišti byl na facku. Kontumace

Reagovat
icemike

asi mu byla nevěrná, tak ji vyhodil

Reagovat
REPLIKATOR

Boring James Milner ‏@BoringMilner 16 hod.před 16 hodinami

Watching Leicester lift the Premier League trophy has inspired me. I'm going to tell Jürgen we should try and win it next season.

Reagovat
vrabejka

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Dier, Mason; Lamela, Eriksen, Son; Kane.

Reagovat
Lacko_Boh

hm,uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Dier, Mason; Lamela, Eriksen, Son; Kane.

Tottenham Subs: Vorm, Davies, Wimmer, Carroll, Chadli, Winks, Clinton

Reagovat
smazaný uživatel

oooh Mousa Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Tadic Na co mas ty oci voe

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

soton

Reagovat
smazaný uživatel

sonaldoooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

hodně suverénně

Reagovat
Nikikrew

Krasne Forster. Proti nam zivony vykon a dnes darujes goly Spuds

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Wow. Sonaldo s klidem

Reagovat
Mastný Chobot

If Giroud doesn't score today he will break Chamakh's record of 16 games with no goal under Wenger.

record breaker, history maker

Reagovat
Lacko_Boh

hm chudak Chamakh

Reagovat
Nikikrew

uz si sa postavil na stranu neprajnikov Girouda?

Reagovat
Mastný Chobot

nestojím na žiadnej strane, toto je len jeden fakt Girouda by som vymenil za lepšieho útočníka, ak by sa dalo, veď to asi každý. A že by v súčasnosti nemal hrať v základe, s tým sa tiež zhodne asi každý.

Reagovat
Nikikrew

S tym sa rozhodne zhodneme ale stale si ho cenim ako hraca a ten hate na neho mi pride celkom velky.

Reagovat
Mastný Chobot

keď máš útočníka, čo nedal 16 zápasov v rade gól, tak nejaká kritika/srandičky sú podľa mňa na mieste, nepríde mi to prehnané od nás, fanúšikov. Ostatných môžeš mať v prdelke.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Asi tak no. Kritika oprávněná, jenže se mu zároveň přičítá i to, že on je tím hlavním problémem, proč jsme zase vyhořeli.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

V pripade rovnosti bodu mezi Spurs a tragedama, kdo skonci druhej?

Reagovat
Rybinho85

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

lepší skóre

Reagovat
masly008

ten,soton,je,v,obraně,komický,

Reagovat
smazaný uživatel

bože, ty zahozené šance zase

Reagovat
smazaný uživatel

Hej pičo, mám pro tebe vzkaz z PD sekce, když už jdeš kolem.

Rarášek08.05.2016 14:04#

jen na to sere

[reagovat]

Juan Román Riquelme08.05.2016 14:05#

Nesere. Je tam pod nickom Janko_Nezvladajko

[reagovat]

ZB 0708.05.2016 14:09#

Aha...tak mu řekněte, ať s tím vyhledávačem kouká něco udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

zkusím s tím brzo něco udělat, teď ale musím rozdýchat zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, Arsenal vs City jsou jasnej kříž.

Reagovat
smazaný uživatel

to nám nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane has 1 premier league assist this season. How is that even possible? You should be able to get 2 or 3 assists by chance with good finishers like Eriksen, Son, Alli and Lamela around you.

on je neskutocny sebec, co z neho robi top top strelca, ale top top hrac kvoli tomu podla mna nikdy nebude

Reagovat
Mastný Chobot

teraz si si urobil veľa nepriateľov, Jakub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Vtipné na tom je, že z něj spousta lidí dělá/dělala kreativní hvězdu, která by neměla hrát na hrotu, ale podhrota a sypat míče ostatním...

Reagovat
Mastný Chobot

Davis krasota

Reagovat
smazaný uživatel

No tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

haha zeby?

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal XI vs. Manchester City: Čech; Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal; Elneny, Ramsey; Welbeck, Iwobi, Alexis; Giroud.

ja už neviem fakt

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal subs: Ospina, Gibbs, Coquelin, Wilshere, Cazorla, Campbell, Walcott.

tých 7 náhradníkov by porazilo tých 11 v základe

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja vim #change

Reagovat
mr.Silver

Ozil?

Reagovat
Mastný Chobot

ozaj, dopiči, ani som si nevšimol... asi únava

Reagovat
Mastný Chobot

resp. minor hip injury

Reagovat
smazaný uživatel

ozil tiez odmieta hrat pod wengerom?

Reagovat
SunFells

Bojkotuje to za Alexise, ten hrát prostě musí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale wau to asi bude 442 ci iwobi podhrot?

Reagovat
Mastný Chobot

to víš klasika, Alexis a Welé krídla a Iwobi v strede ako v pohároch

Reagovat
masly008

co,je,s,mesutem,

Reagovat
Mastný Chobot

vyparil sa ako tvoj medzerník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

jj,podělaná,klavesnice,no

Reagovat
Mastný Chobot

nevadí, vyzerá to štýlovo

Reagovat
masly008

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Stylově by vypadalo, pokud by tak napsal diplomku.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je to zas za sestavu...

Reagovat
smazaný uživatel

ako to ze koeman vtedy tak strasne vyhorel vo valencii ked sa javi ako velmi kvalitny trenerik?

Reagovat
fajdax

Kdo vi...

Reagovat
SunFells

Dobrý signál pro Nevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs si řekli že dají šanci Arsenalu??? What

Reagovat
smazaný uživatel

A Wenger ji sestavou hned odmitl

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no... třeba se na nás domluvili aby jsme nešli do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Chce vas vysvobodit od deludeda

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby aspoň to... ale já se bojím že ani to nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

romeu vyzera skor ako produkt rumunskych ulic ako barcelonskej akademie

Reagovat
smazaný uživatel

Rumunsky holky jsou fajn.

Reagovat
fajdax

Slepice Jany zijes?

Reagovat
Hachim Mastour

Wengerovi totálne zajebalo? To čo je? Proti City bez DM a CAM? Santi a Coq mali hrať.

Reagovat
Mastný Chobot

Coq určite mal namiesto Ramseyho, ale Santi ešte nemôže byť ready na 90 minút, aj Yaya je na tom fyzicky lepšie ako on

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna sme skor mohli skusit 433 konecne

Reagovat
Hachim Mastour

S touto zostavou radšej 442

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hachim Mastour

Čo je ?

Reagovat
SunFells

Bez DM a CAM? Já tam vidím obojí.

Reagovat
Hachim Mastour

Elneny nie je DM a Iwobi nie je CAM.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose ono to pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja fakt absolutne nechapem, wenger je ako spokojny s giroudovymi vykonmi , ale nespokojny s campbellovymi?

Reagovat
J0EL

Co je s Mesutom?

Reagovat
Mastný Chobot

minor hip injury

Reagovat
J0EL

Nebude rekord

Reagovat
Counter

Proti Aston Ville být může.

Reagovat
J0EL

3 acka by asi aj proti trapnej Ville boli zazrak s nasimi utocnikmi

Reagovat
Counter

Poslední domácí zápasy sezony myslím docela pravidelně vyhráváme tak 4:0. To by Mesutek dát mohl

Reagovat
Trand

No nevím, tohle mám pořád v živý paměti.

https://www.youtube.com/watch?v=oCHDUA3TpZQ

Reagovat
Counter

Však to bylo venku! Mluvím o domácích zápasech.

Reagovat
Trand

Ajo, špatně čtu.

Reagovat
masly008

kane

Reagovat
mickey mouse

Spurs vyrovnat aspoň

Reagovat
masly008

chodící,fotbal

Reagovat
J0EL

Sliepky este klasicky za Arsenal a nezvladajko si to hodi

Reagovat
SunFells

Nezvladajko je zvyklý nezvládat. Ale tu šanci nemáme moc velkou.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Ak dnes vyhrame, tak je to celkom realne. My mame doma Villu a Spurs vonku Newcastle, ktory bude musiet. Ale uz spekulujem

Reagovat
smazaný uživatel

promyslím to

Reagovat
Heisenberg

Vynikající, dnes bod a o týden Vamos Rafa! Wenger už snad objednává lasagně.

Reagovat
Heisenberg

Nebo dnes prohrajem a tím pádem jsme druhý místo stejně nechtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

AVB > Pochetino.... AVB 72 bodů v sezóně 12/13 kdy všechny velkokluby hrály dobře, Pochetino 70(možná 3) v sezóně, kdy hrály všichni tužku....

Reagovat
SunFells

Reagovat
oddy

slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

WTF

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Stopérska dvojica Škrtel, Lucas Leiva

Reagovat
smazaný uživatel

to se rovnou můžou ty 3 body před zápasem zabalit a uvázat mašličku...

Reagovat
eliskafan

to je škody, že ty špinavé slepice nevypadnou ze čtyřky

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za fotbal který hráli celou sezónu si nižší než druhou pozici nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

V pripade rovnosti bodu mezi city spurs a tragedama bude porad rozhodovat skore?

Reagovat
Mastný Chobot

si jebnutý? pred hodinou a pol si sa na to vyššie pýtal a dostal si odpovede

Reagovat
smazaný uživatel

Však se ptal na něco jinýho.

Reagovat
Mastný Chobot

tak som jebnutý ja, sorry

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

diky..

Reagovat
Mastný Chobot

hej, stále áno

Reagovat
vladis271

Reagovat
CubONE

COYG!

Reagovat
Mastný Chobot

Kos ty mi to neuľahčuješ

Reagovat
SunFells

Kosc

Reagovat
Mastný Chobot

zatiaľ každý od nás totálne mimo

Reagovat
Side

klasika

Reagovat
Counter

Welbeck tři ztráty za čtyři minuty, slušné

Reagovat
Mastný Chobot

neskutoční tragédi všetci

Reagovat
Side

čuráci

Reagovat
Side

Reagovat
masly008

elneny

Reagovat
lucius6

City se zase rozhodlo, že začne hrát naplno. Trochu pozdě, ale proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Prijebany stary ujo za tu sestavu

Reagovat
vladis271

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN

Reagovat
SunFells

Hm, parádní zakončení.

Reagovat
Heisenberg

Nádherná ukázka, že 3. místo v PL > finále LM.

Reagovat
Busby babes

njn, spolehat na Arsenal se neda...

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

vidis, staci vas trosku popichnout...

Reagovat
Busby babes

lol

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

jsem rad, kdyz se pletu.

Reagovat
Counter

Ollieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Agueroooooooooooooo

(možná je přece jenom ještě o trochu lepší než Kane)

Reagovat
smazaný uživatel

piče kurva

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

si pozadu nejako

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud vždy som ti veril

Reagovat
SunFells

Ten Clichy fakt nezakončí

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Giroud

Reagovat
Heisenberg

NENE

GIROOOOOOOOUDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUUUUUUD kral je spat! dajte mu 5 rocny kontrakt

Reagovat
Busby babes

presne, dejte.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
icemike

nemůžou, netrefí se na kolonku s podpisem

Reagovat
SunFells

Chamakh se může jít klouzat

Reagovat
Fenri

Clichy

Reagovat
Mastný Chobot

dnes padne 28 gólov

Reagovat
smazaný uživatel

v součtu všech lig?

Reagovat
Usty

Ten Mangala To je vtip ten borec...

Reagovat
Counter

Clichy asistence v podstatě

Reagovat
Mastný Chobot

nie, Alexis, fanta

Reagovat
Counter

Elneny.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy said. Once a goner always goner

Reagovat
Mastný Chobot

keď dnes Welbeck nezadrbe každú loptu, tak to bude v podstate asi výhra

Reagovat
tunkic

15. minuta a už bych ho nejradši sundal

Reagovat
Mastný Chobot

vlastní fans bučia na Clichyho?

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci na neho bucia, aj jeho vlastna mama

Reagovat
smazaný uživatel

A neni kráva?

Reagovat
smazaný uživatel

my sme si po teci nedali vlastny gol asi prvykrat v takejto situacii

Reagovat
Error

Samostatný článek na hlavní stránce a všichni tady.

Reagovat
smazaný uživatel

je jedno kde sme, hlavne aby sme tam boli spolu

Reagovat
masly008

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

giroudovi to mozno nejde v medzihre, ale aspon dava goly

Reagovat
smazaný uživatel

inak mne to pripada ze v tychto dresoch sme ledva vyhrali nejaky zapas..a to sme away sampioni

Reagovat
CubONE

https://streamable.com/0mmn

WTF Mangala? Najprv ho strati, potom predbehne.

Reagovat
Mastný Chobot

daj tam Joela

Reagovat
smazaný uživatel

welbeck out na 1,5 roka, ale ked sa vrati, bude zase o nieco lepsi

Reagovat
Mastný Chobot

lepší ako dnes by bol aj 20 minút po operácii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

a o nieco starší

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Jackieho nebo Santiho na AM a Iwobi zpet na kridlo

Reagovat
Heisenberg

Vždycky mne dostává náš "pressing" s jedním hráčem, ať už je to Giroud, Welé nebo Alexis.

Reagovat
Mastný Chobot

Wilshere na AM a Iwobi krídlo, môže byť

Reagovat
Mastný Chobot

ale tak to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

zraní se Welbeck a rozběhává se Wilshire? Campbell Wengerovi udělal co?

Reagovat
SunFells

Vole, to za 5 minut ani neucítíš

Reagovat
smazaný uživatel

fu ale vsetky nase posledne zapasy boli strasne mrtvy, na takuto intenzitu niesom pripraveny

Reagovat
SunFells

Koscielny je magický.

Reagovat
SunFells

A Ramsey taky chytrák, když se rozběhne k napumpovanému borcovi, co má blíž k míči.

Reagovat
pepinho2

Obrana oni to City snad přihrávají

Reagovat
Heisenberg

Vynikající náběh od Aarona, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

boze ale wilshere s giroudom spolu na ihrisku, dufam ze sa nebudu spolu zase snazit hrat ten ich sracka futbal

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

ano to je to o co sa snazia a co im vyslo raz, a zadrbali tym asi tak miliardu akcii

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska diky Monrealovi i Navas vypada jako fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

jj dava si ho dost ale to je presne ten typ ktory mu robi problemy obcas

Reagovat
SunFells

Nacho má poslední kola nějakou challange, kolik centrů za sebe nechá projít.

Reagovat
Harakan

Kurva to hrajou v sálovkách ne?

Reagovat
tunkic

Bud to a nebo je to hriste zmrzly, jinak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

O Liverpoole ani ciarka, pozera na to niekto?

Reagovat
masly008

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
mr.Silver

Ramsey kurva, to je neskutecne, jak nekdo dokaze zapomenout hrat fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

fu my si nevieme prihrat teraz

Reagovat
smazaný uživatel

giroud ja uz neviem fakt, nemam na neho nervy asi tak tri roky

Reagovat
smazaný uživatel

fuu tam sa niekto zrakvi dneska

Reagovat
smazaný uživatel

a wilshere bude vyluceny, jemu prepina

Reagovat
smazaný uživatel

Jackie booy.

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi dost neviditelny, mam ho rad, ale on este vobec nema na to aby hral kazdy zapas, aj taketo tazke, bez prestavky

Reagovat
Fenri

Vsak neboj, On se za chvili utavi a nedostane se na hriste dva roky, si odpocine jeste dost

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste na AM, kde zacal,,. Wengele knows

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Alexis dneska žádná sláva teda. Ramsey špatnej.

Reagovat
Mastný Chobot

Prvé polčasy mávame slabé, ale aspoň si vieme prihrať na pár metrov. Neviem, či mám len ja ten dojem, ale dnes otrasný výkon, jeden z najhorších polčasov tento rok. Keby som mal vybrať najlepšieho hráča polčasu od nás, tak neviem, lebo všetci boli napiču, hlavne Kos a Ramsey. Otras.

Reagovat
Mastný Chobot

asi Gabriel, no

Reagovat
smazaný uživatel

umi Ramsey neco jinyho nez prihravku dozadu?

Reagovat
SunFells

Přihrávku do autu.

Reagovat
13

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Zatočil Navas aspoň jednou v životě doleva?

Reagovat
Mastný Chobot

kámo, predstav si ho na kruháči v Londýne

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

ManCity se snaží víc, než bych čekal... Od nás snad ani není koho pochválit, přijde mi jakoby slavili titul s Leicesterem.

Reagovat
wild

mozno aj hej, ved porazili v boji o titul Spurs

Reagovat
tunkic

No to jsou zas individualni vykony

Reagovat
SunFells

Poslal bych tam Walcotta, ať je aspoň sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci, ze tam o balon zakopava Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický prvý polčas. City na Reale odchodili a dneska jazda

Reagovat
13

šetřili se na tohle

Reagovat
Counter

Tohle vůbec nechápu no

Reagovat
Heisenberg

Naše neschopnost udělat něco po zisku míče v dobrým prostoru je obdivuhodná, několikrát se naši dostali za Fernanda i Fernandinha, ale vždycky to zadrbali. Giroud sice gol a aspoň to má Čech na koho kopat, ale jinak klasika, stojí a čeká na přihrávku, případně nabíhá někam ke kraji velkýho vápna. Ostatní z přední 4 mu ale moc nepomáhají, naše útočná fáze je celkově hrozně pomalá, spousta přihrávek za hráče, spousta nepřesností, žádnej pohyb, žádný náběhy (až na Aarona někdy)..

Reagovat
smazaný uživatel

Elneny nevyhral snad jedinej souboj

Reagovat
Mastný Chobot

a to už je tam skoro polroka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
SunFells

Není pravda.

Reagovat
masly008

já.si.toho.taky.všiml

Reagovat
Hokaido

Vyhrál souboj o Arsénovo srdce, to mu stačí na základ minimálně na půl roku.

Reagovat
Hokaido

Čechův...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nevím co si o tom myslet, taky mi to přijde jako chytatelné...

Reagovat
masly008

elneny.u.2.golu.

Reagovat
Counter

KdB celá obrana Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole kraaasny gol

Reagovat
vladis271

Kevinkoooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Gabrielovi mezi nohama

Reagovat
Heisenberg

KdB 1 proti 4 kuželům. Čech na tuhle stranu není letos úplně nejjistější...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
diastan

Keviiiin

Reagovat
smazaný uživatel

špičkově zajebaný brejk

Reagovat
smazaný uživatel

Si tam stredem chodi jak chcou... A Coquelin sedi

Reagovat
smazaný uživatel

tyyy pico to hraje Jack? juchuu konecne

Reagovat
Mastný Chobot

najlepší RB v lige a je tak naivný, že by ho zasekol aj Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Fio to zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

*jestli se dotkne mice

Reagovat
J0EL

Boha co to je zas za striedanie!

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott ten je tak bidnej, ze bych i veril, ze da gola

Reagovat
Edgewalker

Když dal gól Gidoud, dá ho i Theo, to je jasný jak facka!

Reagovat
Hokaido

According to The Times Chelsea have added Hatem Ben Arfa to their list of targets for the summer transfer window.

Pojdddddddddddddddd

Reagovat
smazaný uživatel

Mně připadá jako lepší koupě ben Yedder, když už někoho z Francie.

Reagovat
Hokaido

Ben Arfa > všichni hráči Ligue 1 dohromady.

Reagovat
Hokaido

Já Ibru neuznávám, je to namyšlenej rozmalenec.

Reagovat
božský John

To je sice hezky, ale mej trochu soudnosti

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavne, ze uznavas Gomesa

Reagovat
smazaný uživatel

V PL se ale moc neukázal.

Reagovat
tunkic

Fakt marně přemejšlim, kdo z těch primadon není zralej na vystřídání

Reagovat
smazaný uživatel

To je hra ke zblití

Reagovat
Mastný Chobot

to je sen toto

Reagovat
Mastný Chobot

čiarovému došlo Thea ľúto

Reagovat
Heisenberg

Nespadnul a je z toho roh, akce roku pro Fea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
niflheim

Neměl by se Giroud v takovém momentě snažit spíše dostat před Otamendiho než čekat za ním?

Reagovat
SunFells

Číhat na zadní je stejně dobrý a asi i lepší nápad, když bys to před něj nestih, prudčí přihrávku by tam doklepával.

Reagovat
tony223

ta bojovnost Arsenalu a touha udělat něco s výsledkem je neuvěřitelná

Reagovat
tony223

ta bojovnost Arsenalu a touha udělat něco s výsledkem je neuvěřitelná

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Alexiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
niflheim

Nádherný gól

Reagovat
SunFells

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Trand

Alexiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Mastný Chobot

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Theo je skvelý ale

Reagovat
Mastný Chobot

skvelý nie, ale dobrý

Reagovat
Counter

Jako že tak zazdil tu šanci?

Reagovat
Mastný Chobot

jako že je aktívny a nebezpečný narozdiel od Iwobiho

Reagovat
Counter

A teď...

Reagovat
Mastný Chobot

nj, už je späť

Reagovat
kiwwi

Paradzina...krasne teraz Arsenal 2 akcie po sebe

Reagovat
Counter

A Giroud samozřejmě fantasticky

Reagovat
kiwwi

ale toto sa Giroudovi musi nechat, tie narazacky ma premakane

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

giroudovi teraz vysli dva tukesy za sebou, neuveritelne parada, pomee

Reagovat
Mastný Chobot

a to bola jubilejne prvá dobrá lopta od Alexisa dnes

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIISSS

Reagovat
Heisenberg

Jak to najednou jde, když se někdo hejbe. Giroud super u obou akcí, Feo a Alexis taky.

Reagovat
kiwwi

predpokladam, ze teraz zase prestanu az kym nedostanu na 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherne Giroud

Reagovat
Rohlíček

Alexis Giroud fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

jackie je super

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi bol strasne slabucky dneska

Reagovat
SunFells

Běžte si někdo stoupnout na přední

Reagovat
smazaný uživatel

Wheelchair jeste hraje fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

cech dostal najviac golov spoza sestnastky v lige

Reagovat
Counter

S West Hamem, s Crystal Palace, s Liverpoolem, dneska, kdy ještě? Tady z těch bych mu vyčetl dva.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ale vraj ich bolo 10

Reagovat
Counter

jj, už to taky vidím. Možná Yaya tehdy na Emirates? S tím taky nešlo nic dělat. Jako je to určitě fajn statistika (Čech takhle "vlevo dole" pustil už dost gólů, až je to divné), ale některé góly jsou prostě nechytatelné, i když jsou zdálky - a přispívá k tomu i naše bránění, jak nikdo nechodí do bloků a necháváme soupeře v klídečku střílet.

Reagovat
kiwwi

OT: brankar Espanyolu

https://streamable.com/mlih

Reagovat
masly008

to.nejhorší.městské.derby.na.světe

Reagovat
smazaný uživatel

tiez mi nenapada ziadne menej zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Tam máš Wanker ty píča vytáhlá vyzáblá ektomorfí ... jsi jenom ubohej specialista na neúspěchy. Ty diletantskej profesore .... kdo neumí, ten učí, ty jsi měl někde vyučovat ekonomii ty močko ...... ty PUTA!!! Zmrde zkurvenej, doufám, že tvá poslední sezóna skončí katastrofálně ... ty hovado .... jenom táhneš náš klub dolu.... modlím se k Bohu pravoslavnému, abychom dnes prohráli nebo aspoň remizovali, my jsme v této sezóně měli skončit třeba desátí, aby už těm kundám ve vedení došlo, že musí dojít ke změnám.

Bože jak já si užívám, když na tej lavičce trpíš ty čuráčku starej impotentní. Přeju ti ještě hodně ponížení za to, jak úmyslně škodíš nejlepší týmu v Londýně. Pojdi močkos

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
tony223

uf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Hokaido

Dlouhodobě nejlepšímu týmu v Londýně Arsén určitě neškodí. Spíš naopak...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takto som sa pri zapase nebavil od zapasu so spurs

Reagovat
SunFells

Kun si tam skoro hraje na Suáreze.

Reagovat
Hokaido

Firmino Gomes

Reagovat
kiwwi

Gomes je proste tragicky brankar

Reagovat
Hokaido

No to teda není Dělá občas kiksy, ale určitě letos patří k nadprůměru PL a asi mezi 3 nejlepší hráče Watfordu.

Reagovat
smazaný uživatel

coze, vsak to je traged na pohladanie

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Hokaido

Trageda na pohladanie máš mezi nohama, Palo. Na Gomésa toto nezkúšaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je to tragéd, který občas vytáhne wonder save.

Reagovat
Heisenberg

Elneny dneska špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Hokaido

Nakonec z něj bude Gabriel No.2

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho zena

Reagovat
t0mmy33MCFC

tenhle zapas nevyhrat = tragedie... supackej west ham to pusti united a sme v pi...

Reagovat
smazaný uživatel

no ale fakt od golu sme uplne vypli

Reagovat
Amos

Božeeee zase Joel ani píču, to je fakt kretén ten Wenger. WENGER OUT, SIMEONE IN!

Reagovat
masly008

to.by.jsme.si.se.simeonem.pomohli

Reagovat
smazaný uživatel

A né snad? Co to trepeš za chujoviny?

Reagovat
vladis271

Raheemkovi by som tú EL aj prial.

Reagovat
Coutinho10

i Pepikovi

Reagovat
smazaný uživatel

my sme totalne zalezeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

hrozný.zápas.z.obou.stran

Reagovat
Mastný Chobot

fakt sa ani neposnažíme vyhrať? choďte do piči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Peta ani nemrknul

Reagovat
smazaný uživatel

Wallcott

Reagovat
Mastný Chobot

ach jo, Theo

Reagovat
Mastný Chobot

oni ešte zdržujú, v piči proste...

Reagovat
Edgewalker

Theo neobehraje ani lajnu

Reagovat
smazaný uživatel

uplne ma prestava bavit tento arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

polku hracov by som vyhadzal

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Takový slibný brejk a Theo to tak zazdí.

Reagovat
smazaný uživatel

to sme ani nesli na center mna dzubne

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze mu nestihl prihrat, ale fio by to stejne nedal

Reagovat
Trand

Stejně by to Theo nedal. Prokázal mu službu.

Reagovat
Mastný Chobot

drbe, Giroud? šak to dávaj hneď, ty kolohnát mlandravý

Reagovat
smazaný uživatel

ale jake preslapovacky urobil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, my este mame Lm ve svych rukou

Reagovat
vladis271

City

Reagovat
Mindas

Téhle sezóně opravdu chybí už jen nepostup do LM.

Reagovat
niflheim

Nádhera, člověk čekal, že už je to po Leicesteru v řiti

Reagovat
Tomekcz

zase jsme dostali sanci na top 4? takze dalsi kolo dostanem naloz od West Hamu, protoze LVG je cu.rak

Reagovat
aither

Cenzura

Reagovat
sejber

Par otazok pre goonerov kedze posledne sezony sledujem len sporadicky cez livescore

Co sa stalo s Gibbsom mojim kedysi najoblubenejsim obrancom ze ho zo zostavy vystrnadil 30 rocny juzan?

Ten Gabriel je taky traged vzdy alebo iba dnes v druhom polcase?

Ocakava niekto karieru od Wilshera alebo pojde po stopach Diabyho?

Co s utokom Giroud , Walcott , Welbeck ? Kedze pohlad na ich dlhodobe statistiky vyznie v kontexte s ambiciami na titul komicky.

a nakoniec co s Wengerom? Dokaze este ponuknut klubu nieco ine ako stagnaciu pod vrcholom alebo boli dva FA cupy jeho trofejovou dernierou?

Reagovat
Amos

Kamo na rovinu, chce to čistku jak v kádru, tak na manažerském postu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele