Bazaly Články


Ostrava, Česko

Policie šetří prodej Bazalů

Moravskoslezská hospodářská kriminálka začala prošetřovat okolnosti prodeje ostravského stadionu Bazaly. Objekt i s pozemky od klubu Baník Ostrava za 114 milionů korun získalo v květnu na základě rozhodnutí zastupitelů město. Zastupitelé nejprve pomoc zadluženému klubu formou odkupu stadionu zamítli. Vzápětí se hlasovalo na žádost ČSSD a TOP 09 znovu. Na druhý pokus už návrh o jeden hlas prošel.

Baník nestihne rekonstrukci do začátku podzimu, půjde do Vítkovic

Fotbalisté Baníku Ostrava zahájí podzimní část sezony v azylu. Důvodem jsou průtahy s rekonstrukcí hřiště na Bazalech, která by kvůli stavebním komplikacím měla být dokončena přibližně s dvou- až třítýdenním zpožděním. Baník by měl úvodní dva domácí zápasy podzimu odehrát na Městském stadionu ve Vítkovicích.

Baník prodal stadion na Bazalech

Stadion Bazaly už není v majetku klubu Baník Ostrava. Areál, v němž Baník sídlí a hraje prvoligové zápasy, koupila za neupřesněnou částku společnost SMK Reality Invest. Fotbalový klub to dnes uvedl na svém oficiálním webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele