o udržení, 38. kolo
14.05.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - St. Johnstone FC 0:0

Utkání mezi St. Mirrenem a St. Johnstonem skončilo bezbrankovou remízou, která v tabulce nic neřeší. St. Mirren hrál poslední kolo bez sestupové hrozby a ačkoliv si stejně jako soupeř vypracoval několik zajímavých příležitostí, s ročníkem se loučí remízou.

Začátek utkání příliš atraktivní nebyl a první šance se zrodila až v 17. minutě, kdy pokus Craiga pouze minul Samsonovu bránu. Domácí mohl dostat do vedení útočník Higdon, který si naběhl na centr McLeana, gólman Enckelman si však s jeho hlavičkou dobře poradil.

Těsně před koncem první půle byl Higdon u míče znovu, ale anii tentokrát neměl Enckelman s jeho střelou větší problémy. Na druhé straně vystřelil zdálky Millar a míč proletěl kolem brány. Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté a MacKay měl šanci zahrávat volný kop. Míč přeletěl zeď St. Mirrenu, ale snesl se pouze do náručí Samsona.

Na druhé straně hřiště střílel Thomson, míč byl ale tečován a domácí zahrávali pouze rohový kop. Třináct minut před koncem utkání zahrával přímý kop Higdon, který sice nepostrádal na síle, ale skončil vysoko nad bránou. Na konci zápasu našel Millar přesným nákopem Craiga, ale jeho hlavička do brány nezamířila. V závěrečných minutách si ještě vysloužil potlesk ve stoje domácí kapitán Potter, který je jedním z jedenácti hráčů, kteří v dresu St. Mirrenu končí.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele