o titul, 37. kolo
11.05.2011 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Motherwell FC - Kilmarnock FC 1:1

Kilmarnock si zabezpečil svoji pátou příčku tabulky, když dokázal srovnat stav utkání v Motherwellu na 1:1. Domácí šli do vedení už po osmi minutách hry, kdy se trefil Steve Jones, čtyři minuty po startu druhého poločasu však dokázal srovnat Willy Aubameyang.

Motherwell se přesvědčil, že někdy je nemožné sebrat míč hráčům Kilmarnocku, přesto šel v 8. minutě hry do brzkého vedení. Jones vystřelil svojí pravačkou na bránu, Tim Clancy ještě zkusil míč zablokovat, ale pouze ho tečoval, Bell tak nedokázal zareagovat a Kilmarnock prohrával 0:1. Bránu hostů ještě ohrozil z dálky Humphrey, než se Kilmarnock konečně dostal do hry. Gólovou hlavičku Aubameyanga vykopl z brankové čáry Hammell a střelu Eremenka z těsného úhlu vyrazil Randolph. Bell byl překonán v 38. minutě podruhé, Jennings však stál při centru Humphreyho v ofsajdu a gól nebyl uznán.

Do druhé půle vstoupil Kilmarnock lépe, ve 49. minutě si Eremenko poradil se Saundersem a Dayton napříč pokutovým územím našel Aubameyanga, který pouze usměrnil míč do brány, 1:1. Zahrozil však i Motherwell, ale střela Suttona byla zablokována a po centru Jenningse se k hlavičce dostal Hutchinson, ale Bell míč vyrazil. Oba týmy se na konci utkání snažili vstřelit vítězný gól, ale netrefil se ani Hay, jehož střelu vyrazil Randolph a pomohl tak Motherwellu alespoň k remíze 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele