o titul, 35. kolo
30.04.2011 16:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Heart of Midlothian 2:2

Pohledné utkání se hrálo v Kilmarnocku, kam přijeli Heart of Midlothian. Domácí vedli od 55. minuty gólem Fowlera, Skácel ale dokázal srovnat a stav utkání otočil vlastním gólem Pascali, Kilmarnock přesto zabojoval a čtyři minuty před koncem hry srovnal na konečných 2:2 Agard.

Hearts byli na začátku zápasu nebezpečnější, střelu Blacka dobře vyrazil Bell a z rohového kopu našel Thomson na bližší tyči Palazuelose, jenž míč ještě prodloužil na Jonssona, který ale nedokázal hlavičku usměrnit do brány. Nakonec byl blíže gólu Kilmarnock, když se k volnému kopu postavil Eremenko a nastřelil tyč MacDonaldovi brány. Kilmarnock vstoupil do druhé půle aktivně a MacDonald se musel vytáhnout proti hlavičce Pascaliho. Domácí svého soupeře přehrávali a průlom přišel po přihrávce Kellyho, jenž dostal Fowler a obránce Kilmarnocku tvrdou ránou prostřelil vše, co mu stálo v cestě, 1:0.

Hearts se pokusili odpovědět z rohu a po hlavičce Zaliukase, na kterou si naběhl Elliott, musel zaúřadoval Bell a míč dostal do bezpečí. Vyrovnávací gól přišel v 67. minutě, když Templetonův centr trefil břevno, ale Skácel byl poblíž a míč dorazil, 1:1. Po spolupráci Templetona se Stevensonem měl příležitost Black, bránu ale přestřelil. Hearts přesto dokázali utkání otočit, na Thomsonův rohový kop si naběhl Stevenson a hlavičkou i s tečí Pascaliho překonal Bella, 1:2.

Hosté si mohli pojistit vedení, když do pokutového území pronikl Skácel, který ale nepřesně zakončil, stejně jako na druhé straně David Silva. Po centru Eremenka si měl lépe počínat hlavičkující Agard. Při své druhé příležitosti už Agard chybu neudělal, Eremenko mu patičkou poslal míč a Agard přesnou střelou srovnal na 2:2. Kilmarnock mohl brát i tři body, ale pokusy Agarda a Daytona do brány neprošly a Silvovu střelu z okraje pokutového území chytil MacDonald.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele