základní část, 9. kolo
23.10.2010 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - St. Mirren FC 3:0

Heart of Midlothian potvrdili v utkání se St. Mirrenem roli favorita a nad svým soupeřem zvítězili 3:0. Velký zápas prožil český záložník Hearts, Rudolf Skácel, který vstřelil všechny tři branky svého týmu a stal se hvězdou utkání.

Domácí vstoupili do zápasu skvěle a už po 75 vteřinách vedli. Útočník Kyle poslal míč Skácelovi, ten se zdálky napřáhl a přesnou střelou do spodního rohu brány poslal Hearts do brzkého vedení 1:0. Na druhé straně měl příležitost McGowan, gólově se však neprosadil. Ve 24. minutě vstřelil Skácel už svůj třetí gól ve čtyřech zápasech po návratu do Edinburghu. Před pokutovým územím fauloval Potter Elliota, k volnému kopu se postavil Skácel a poslal míč za záda bezmocného Samsona.

St. Mirrenu viditelně scházela zkušenosti některých zraněných hráčů, Zaliukas dokázal s míčem proběhnout téměř celou délku hřiště, přihrál Skácelovi, jehož gólovou střelu však Potter tečoval na tyč. Hosté se nezlepšili ani ve druhé půli, naopak velkou příležitost měl hlavičkující Elliot. Deset minut před koncem utkání nenasměroval svoji hlavičku do brány ani aktivní Skácel, v nastavení přesto svůj třetí gól zaznamenal, když nikým nechráněný převzal míč a další parádní střelou si připsal svůj hattrick.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele