o titul, 34. kolo
23.04.2011 16:00 CET
3 : 3
(2:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Motherwell FC 3:3

Motherwell získal na Tynecastlu cennou remízu, přestože po dvaapadesáti minutách hry prohrával už o tři branky, dokázal se vrátit do zápasu a srovnal na 3:3. Hearts tak pokračují v nejistých výsledcích, počtvrté v řadě pouze remizovali a jejich náskok na třetím místě se ztenčuje.

První šanci měli hosté, Saunders posunul Hateleyho roh směrem k bráně, obrana Hearts však zasáhla a míč odklidila. Na druhé straně se po Skácelově hlavičce dostal k ohrožení brány Suso, ale Randolph jeho zakončení vystihl. Krátce na to lízl brankovou konstrukci volný kop Thomsona. Po Saundersově faulu na Stevensona však rozhodčí nařídil pokutový kop a Thomson dostal přesnou střelou Hearts do vedení 1:0.

Hearts mohli brzy vést o dvě branky, Stevenson prošel přes Hutchinsona, ale jeho střela trefila vnější část brankové konstrukce. Domácí se přesto dostali do dvougólového vedení, když Skácel využil spolupráce s Elliottem a střelou do horního rohu brány zvýšil na 2:0. Motherwell se pokusil o odpověď, ale Kello, jenž se vrátil do brány Hearts, vytěsnil hlavičku Saunderse. Krátce poté musel slovenský gólman zasahovat i proti střele Murphyho.

Po startu druhé půle měl Thomson další příležitost z volného kopu, tentokrát míč jen těsně minul bránu. Hearts měli v dnešním utkání skutečně velkou porci smůly, Stevenson tentokrát prošel přes Craigana, ale míč po jeho střele trefil jednu tyč, odrazil se do druhé a poté se vrátil před bránu, odkud ho odkopli bránící hráči. Stevenson se však nakonec dočkal, naběhl si na centr Susa a hlavou překonal gólmana Randolpha, 3:0.

Motherwell se i přes třígólové manko brzy vrátil do hry, Sutton využil přihrávky Jonese a jednoduchou hlavičkou snížil na 3:1. Těsně před hodinou hry to bylo už o jednu branku, Hateleyho volný kop do pokutového území nikdo nezasáhl a míč skončil až v bráně, 3:2. Motherwell se snažil srovnat, ale Kello vyrazil silnou střelu Hateleyho a poradil si i s dalekonosnou ránou Jefferse.

Ross, jenž nahradil Saunderse, měl další příležitost, ale Kello míč znovu dokázal vyrazit a prosadit se nedokázal ani Jones. Do velké šance se v pokutovém území dostal Jeffers, ale jeho zakončení mířilo nad bránu. Motherwellu se však dvě minuty před koncem zápasu podařilo srovnat, Sutton si perfektně načasoval náběh na centr Gunninga a hlavičkou překonal gólmana Hearts, 3:3.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele