základní část, 4. kolo
12.09.2009 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

St. Mirren FC - St. Johnstone FC 1:1

St. Mirren se St. Johnstonem vybojoval v tvrdém zápase v Paisley remízu 1:1. Domácí celek se ujal vedení ve 33. minutě, po kontroverzní penaltě Mehmeta, St. Johnstone však dokázal vyrovnat, skóroval Morris.

St. Johnstone vstoupil do zápasu aktivněji a střela Gartlanda letěla jen těsně mimo bránu. Domácí si první střelecký pokus připsali až ve 29. minutě, kdy volný kop Dormana skončil pouze na vnější síti. O čtyři minuty později však měli mnohem snadnější pozici, když po kontraktu s Mackayem upadl v pokutovém území McGinn. Mackay rozhodně nebyl s odpískáním penalty spokojený a za protesty uviděl žlutou kartu. Pokutový kop Mehmet proměnil a zajistil St. Mirrenu vedení 1:0.

Hosté se pokoušeli o vyrovnání, pokus Moraise si však pohlídal Gallacher. Další střela už byla gólová. Dlouhý hod Graingera ještě obrana domácích odrazila, ale míč dostal Morris a přesnou střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. St. Johnstone mohl o chvíli později i vést, Morais ale bránu jen těsně netrefil.

St. Johnstone byl i ve druhé půli hodně aktivní a po centru Moraise byl blízko gólu Milne, míč ale do brány nenamířil. Další šanci měl Barron a Main měl co dělat, aby míč vyrazil mimo bránu. Blízko gólu byl Davidson, jeho hlavička však orazítkovala pouze tyč. St. Johnstone se snažil získat v St. Mirrenu tři body, ale stejně jako v předchozím případě, zastavila střelu Millera tyč. I přes převahu St. Johnstonu skončil zápas remízou 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele