o udržení, 35. kolo
09.05.2009 16:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

St. Mirren FC - Motherwell FC 1:3

Obavy St. Mirrenu o záchranu se po utkání s Motherwellem navyšují. Hosté jasně vévodili už od začátku utkání a nakonec si ze St. Mirrenu odváží výhru 3:1.

První šanci měl ještě St. Mirren, Mehmetova střela ale nenadělala Smithovi větších problémů. Od této chvíle byl Motherwell lepším týmem a v 18. minutě se zaslouženě ujal vedení. Domácí ještě dostali pryč z vápna rohový kop O'Briena, ovšem Hammell vrátil míč před bránu a volný Murphy zaznamenal hlavičkou první gól zápasu.

Po půlhodině hry dostali hosté další šanci a znovu ji využili. Sheridan našel Hughese, jeho střela odskočila do cesty Clarksonovi a útočník Motherwellu zvýšil na 2:0. St. Mirren se snažil alespoň snížit, pokus Barrona ale nebyl nebezpečný. Howard musel zasahovat i při šanci Sheridana, domácí obrana totiž v dnešním utkání nefungovala příliš dobře.

Běžela přesně hodina hry, když Motherwell odskočil St. Mirrenu už na rozdíl tří gólů a utkání bylo prakticky rozhodnuto. Hughes udržel i pod tlakem míč a přihrál Quinnovi, jeho centr našel Clarksona a byl z toho třetí gól utkání. St. Mirren už dokázal jen snížit, když se trefil náhradník O'Donnell, Motherwell si tak odvezl tři body.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele