o udržení, 34. kolo
02.05.2009 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

St. Mirren FC - Inverness Caledonian 1:2

Inverness se v zápase proti St. Mirrenu nevzdal a díky gólu z 84. minuty dokázal vyhrát 2:1. Vedoucí branku vsítil Munro, domácí ale vyrovnali střelou Hamiltona a až Tokely vrátil výhru hostům.

První větší šanci měli domácí, avšak hlavičku Cuthberta dokázal chytit gólman hostí Fraser. Tentýž hráč mohl skórovat i o chvíli později, tentokrát ale mířil vedle. Na druhé straně dokázal vstřelit gól Foran, rozhodčí ho ale neuznal kvůli faulu na brankáře St. Mirrenu. Po dvanácti minutách hry znovu padla branka, která byla tentokrát schválena.

Black zahrál rohový kop do pokutového území, kde Munro hlavičkoval přímo do brány. St. Mirren mohl ihned vyrovnat, avšak Mehmet mířil v obrovské šanci jen nad bránu. Ve druhé půli mohli hosté své vedení zvýšit, Imrie se ale do brány netrefil.

O chvíli později dokonce Imrie nastřelil tyč, ale byli to domácí, kdo vstřelil další gól. Mehmet nadýchaným centrem našel Hamiltona, který vyrovnal na 1:1. Na konci zápasu však slavil Inverness, v 83. minutě se totiž nejprve Rooney neprosadil, ale z další akce padl gól po halfvoleji Tokelyho. Inverness v St. Mirrenu zvítězil 2:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele