o udržení, 38. kolo
23.05.2009 13:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

St. Mirren FC - Hamilton Academical 0:1

St. Mirren sice podlehl v závěrečném ligovém kole na vlastním hřišti 0:1 Hamiltonu, přesto má místo v nejvyšší soutěži i pro příští rok jisté. Vítězný gól zaznamenal ve 27. minutě hry Simon Mensing.

Domácí fanoušci si i přes prohru svého celku mohli po utkání oddechnout, sestupuje totiž Inverness. St. Mirren vstoupil do zápasu dobře a vytvořil si několik rohových kopů. Jednu z prvních šancí měl Brady a i když gólman Hamiltonu zaspal, míč jeho bránu minul. Na druhé straně se o dvacet minut později pokoušel překvapit Howarda Lyle, balón ale mířil příliš vysoko.

První a také poslední gól utkání padl ve 27. minutě, když se po rohovém kopu Eastona trefil Mensing. St. Mirren nesměl další obdržený gól připustit, i když blízko byl v závěru první půle McArthur. Vyrovnat mohl Brady, jeho pokus však bránu netrefil.

Ve druhé půli měl příležitost Barron, mířil ale vysoko. Po střele Thomase musel zasahovat Howard a držel svůj tým nad vodou. St. Mirren nebyl schopen srovnat stav, i když byl blízko Mehmet, Murdoch zasáhl. V závěru utkání už gól nepadl a Hamilton tak v St. Mirrenu zvítězil 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele