o udržení, 38. kolo
23.05.2009 13:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Motherwell FC - Kilmarnock FC 1:2

Kilmarnock ukončil sezónu vítězstvím 2:1 v Motherwellu. Do vedení šli hosté v prvním poločase gólem Invincibileho, v 80. minutě však vyrovnal Sheridan a až překrásný gól Taouila rozhodl o vítězi utkání.

Utkání nezačalo pro Kilmarnock vůbec dobře, už po dvanácti minutách hry musel zraněného Murrayho nahradit Gavid Skelton. Domácí si chvíli poté vytvořili první příležitost, proti střele Sheridana však nemusel mladý gólman Bell zasahovat.

Po dvaceti minutách přišla další rána, Murrayho následoval zraněný Pascali a jeho místo převzal Fowler. Hosté se však nevzdali a o sedm minut později se ujali vedení, když Taouil založil rychlý protiútok a jeho přihrávku využil ve vedoucí gól Invincibile.

Motherwell měl ojedinělou šanci vyrovnat, ale Clarkson nemířil přesně. Po přestávce musel střídat i Motherwell, zraněného Klimpla nahradil Malcolm. Domácí byli poté blízko vyrovnání, McLeanova hlavička ale do brány nezamířila. Šanci měl i Sheridan a Bell si po jeho střele připsal první zákrok.

Deset minut před koncem utkání přišel vyrovnávací gól. Sheridan se dočkal, po dobré práci Clarksona dostal míč a překonal gólmana Kilmarnocku. Poslední slovo měli však hosté. V posledních vteřinách hry našel Fernandez Taouila, jehož překrásná střela darovala tři body Kilmarnocku.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele