o udržení, 35. kolo
10.05.2009 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Inverness Caledonian - Hamilton Academical 1:1

Inverness i Hamilton udělaly krok k záchraně v nejvyšší soutěži, když v dnešním utkání remizovaly 1:1. Domácí celek poslal do vedení krátce po poločasové přestávce Foran, ovšem v 63. minutě vyrovnal Canning na konečných 1:1.

Morais se vrátil do sestavy Invernessu a portugalský záložník hned v úvodu hry vymyslel nebezpečnou přihrávku, na kterou však Foran nedosáhl. Na straně hostí se do šance dostal Neil, jeho pokus ale bránu Frasera neohrozil. Po devatenácti minutách hry našel McBain volného Imrieho, jeho nadějná střela ale v bráně neskončila.

Hamilton chvíli na to zachránil od inkasovaného gólu Černý, když chytil gólovou šanci Moraise. Trenér Hamiltonu Reid byl nucen po půlhodině hry střídat, McCarthy nahradil zraněného McLaughlina. McCarthyho přítomnost zvýšila útočnou aktivitu Hamiltonu, ovšem přímý kop Offionga letěl mimo.

První branka zápasu padla dvě minuty po startu druhé půle, když si Foran vyskočil na centr Moraise a dopravil míč do sítě. Příležitost měl i Imrie, míč však skončil v postranní síti. Hamiltonu se podařilo srovnat stav chvíli po hodině hry. Easton zahrál rohový kop a Canning mířil přesně, 1:1.

Inverness se pokoušel vrátit vedení na svou stranu a další šanci dostal po vyloučení McArthura, který tvrdě fauloval Moraise. Domácí si mohli v nastavení zajistit tři body, ale fantastický Černý vytáhl míč z brankové čáry. Utkání tak skončilo i přes převahu Invernessu remízou 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele