Další články

Juventus si v římské odvetě zahrával, Lazio dvougólové vedení neudrželo

Lazio v odvetném semifinále Coppa Italia porazilo Juventus 2:1. Vítězství pro něj však mělo hořkou příchuť, jelikož zároveň znamenalo jeho konec v soutěži. Dvougólové manko nabyté na začátku dubna v Turíně už ve 12. minutě snížil na polovinu Taty Castellanos a stejný hráč ho zkraje druhé půle dočasně i úplně smazal. Zaskočená Stará dáma se ale v poslední desetiminutovce vzchopila a trefou Arkadiusze Milika odmítla hrozící obrat v dvojutkání.

Lazio potřebuje proti Juventusu otočit nepříznivý vývoj na cestě do finále

Juventus cestuje k druhému utkání semifinále Coppa Italia do Říma, kde na něj už dychtivě čeká Lazio. Před Tudorovými jednotkami stojí náročný úkol, protože v prvním vzájemném duelu dostalo Lazio dvě branky. A teď musí vymyslet, jak minimálně dvakrát pokořit obranu Juventusu, aby mělo šanci na finále.

Fiorentina se díky Mandragorově parádě přiblížila skládání finálového reparátu

Fotbalisté Fiorentiny zvítězili v úvodním semifinálovém duelu Coppa Italia nad Atalantou 1:0. Duel přinesl jedinou branku, když se ve 31. minutě trefil nádherně z dálky Rolando Mandragora.

Juve doma vyzrálo na římského soka a pootevřelo finálovou bránu

Hráči Juventusu zvítězili v prvním utkání semifinále Coppa Italia nad Laziem 2:0. Po nepříliš povedené první půli vlétli svěřenci Massimiliana Allegriho do druhého dějství jako uragán. Nejprve rychlou akci zakončila hvězda minulého Eura Federico Chiesa, na kterého navázal o necelou čtvrthodinu později Dušan Vlahovič. Stará dáma tak půjde do odvety v hlavním městě s dvougólovým náskokem.

Atalanta hraje o finále po víc než padesáti letech

Ve středu večer se na stadionu Artemia Franchiho utká domácí Fiorentina s velmi silným soupeřem. S toskánským týmem se popere Atalanta, která sem zavítá ve značně lepší formě a uvolněnějším duchu. Fialky se v prvním semifinálovém klání Coppa Italia pokusí využít domácího prostředí.

Juventus žádá odplatu za nepovedené ligové klání proti Laziu

Jen pouhé tři dny poté, co se Juventus nepříliš úspěšně postavil Laziu a v lize opět prohrál, se oba týmy utkají znovu. Tentokrát v prvním semifinálovém duelu Coppa Italia a domácí Juventus bude nyní moci počítat s podporou zaplněné Allianz Stadium.

Římské derby provázely násilnosti fandů

Římské derby ve čtvrtfinále Italského poháru mezi AS a Laziem provázely ve středu násilnosti fanoušků. Vyhrocený duel na Olympijském stadionu vyhrálo Lazio 1:0.

Nadšený Martínez si užil další trofej. Musíme v tom pokračovat, říká před finále LM

Inter Milán ve středu obhájil vítězství v Coppa Italia, když dokázal otočit utkání s Fiorentinou (2:1). Dvěma brankami se pod obrat podepsal argentinský útočník Lautaro Martínez (25), který po zápase neskrýval, že už pomýšlí na finále Ligy mistrů.

Inter obhájil Coppu, dvěma góly se o obrat postaral Lautaro Martínez

Inter může děkovat Lautaru Martínezovi, který v rozmezí osmi minut smazal náskok Fiorentiny a zajistil milánskému gigantovi další trofej v sezoně. "Fialky" se sice po změně stran zlepšily, ale brankář Handanovič se už překonat nenechal.

Pohároví přeživší Fiorentina s Interem svedou souboj o Coppu

Serie A je sice ještě v plném proudu a několik míst na pohárových i sestupových příčkách ještě zbývá obsadit, ale ve středu večer bude jasno o majiteli další trofeje. Po Scudettu se totiž bude bojovat o vítězství v Coppa Italia a protivníky se stanou Fiorentina s Interem.

Inter znovu ve finále, Juventus srazil na kolena Dimarco

"Stará dáma" v poháru Coppa Italia končí, na San Siru gól dát nedokázala a po laxním výkonu si odváží rozhodující porážku 0:1. Jediným gólem se o postup Nerazzurri postaral obránce Federico Dimarco.

Agent po vyloučení: Lukaku se bránil rasismu a zaslouží si omluvu

Agent Romela Lukaka se ohradil proti vyloučení útočníka Interu Milán v úterním úvodním semifinále Italského poháru s Juventusem. Belgický fotbalista totiž dostal druhou žlutou kartu za reakci na rasistické pokřiky fanoušků domácího celku. Informovala o tom agentura AP.

Stoper Chiellini potvrdil, že po sezoně skončí v Juventusu

Obránce Giorgio Chiellini potvrdil, že po sezoně odejde z Juventusu, se kterým získal devět titulů. Podle italských médií by měl sedmatřicetiletý stoper uzavřít kariéru v zámořské MLS.

Inter v prodloužení otočil utkání s Juventusem a vyhrává Coppu

Stadio Olimpico vidělo další strhující utkání, jak se na finále Coppa Italia sluší. Inter hned na začátku utkání dostal do vedení Barella, ale Juventus se po změně stran nadechl k velkému obratu. Ten ale ukázal i Inter a dvěma gólům Ivana Perišiće děkuje za trofej.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele