Další články

Stoper Dreksa by měl odejít z Karviné do Baku

Obránce Pavel Dreksa by mohl přestoupit z Karviné do ázerbájdžánského klubu Něftči Baku. I když podle oficiálního klubového webu Něftči už sedmadvacetiletý stoper podepsal smlouvu, Karviná přestup zatím dementovala.

Folprecht míří z Liberce na hostování do Neftči Baku

Liberec opustí záložník Zdeněk Folprecht. Pětadvacetiletý hráč míří ze Slovanu na půlroční hostování do ázerbájdžánského celku Neftči Baku. Informovaly o tom internetové stránky severočeského klubu.

Teplice posílí makedonský stoper Dimitrovski

Teplice posílí makedonský stoper Vladimir Dimitrovski. Sedmadvacetiletého hráče, který už v české lize nastupoval za Mladou Boleslav, dělí od podpisu smlouvy jen zdravotní testy. Severočeský klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

V Baku byl po kritice fotbalisty zavražděn místní novinář

Policisté v jihokavkazském Ázerbájdžánu dnes zatkli ligového fotbalistu a pět dalších osob podezřelých ze smrti novináře Rasima Alijeva (30), který zemřel v neděli v Baku po útoku skupiny neznámých osob. Oznámilo to tamní ministerstvo vnitra...

Kopúnek si v Ázerbajdžánu zvykl

Vystřídal víc postů, nejčastěji hrál jako defenzivní záložník, zkusil i stopera nebo pozici v útoku. Turecký trenér Güvenc Kurtar ho stavěl podle toho, jaký soupeř proti Ravanu Baku nastoupil. I takovéto zážitky má v ázerbajdžánském klubu Kamil Kopúnek.

Kopúnek: Nabídka z Baku mě oslovila

Jeho gól Itálii na mistrovství světa si slovenští fanoušci budou pamatovat navždy. Od té doby oblékl dres Saturnu Moskevská oblast, Bari a působil také ve Slovanu Bratislava. Nyní Kamil Kopúnek zamířil na východ, , na smlouvě se dohodl s ázerbajdžánským Ravanem Baku.

Táborský jde hostovat z Teplic do ázerbájdžánské ligy

Český ofenzivní fotbalista Ivo Táborský si vyzkouší ázerbájdžánskou ligu. Na půlroční hostování s opcí ho z Teplic získal aktuálně pátý tým tabulky Inter Baku. Informoval o tom server aktuálně.cz.

Platini je proti myšlence obrození sovětské ligy

Prezident Evropské fotbalové unie UEFA Michel Platini je proti myšlence na zrod soutěže, kterou by hrály kluby z bývalých sovětských republik. Napodobil tak prezidenta FIFA Seppa Blattera, který tento projekt odmítl už v lednu.

Blatter odmítl plány na vzkříšení sovětské ligy

Předseda mezinárodní fotbalové federace FIFA Sepp Blatter odmítl myšlenku na zrod soutěže, kterou by hrály kluby z bývalých sovětských republik. Do plánovaného projektu se podobně jako v Kontinentální hokejové lize měly zapojit týmy z Ruska, Ukrajiny, Běloruska, Arménie, Kazachstánu nebo Ázerbájdžánu.

Tony Adams bude trénovat klub v Ázerbájdžánu

Bývalý anglický reprezentant a obránce Arsenalu Tony Adams míří do Ázerbájdžánu. Podle deníku The Times podepsal s tamním fotbalovým klubem FC Gabala tříletou smlouvu.

Olomoucký Kaščák má nakročeno do Baku

Kapitán olomouckých fotbalistů Marek Kaščák má namířeno do Něftči Baku. Sedmadvacetiletý defenzivní záložník za čtvrtým celkem ázerbájdžánské ligy odletěl na soustředění do Turecka, kde by měl klubu podepsat půlroční smlouvu.

Něftči Baku propustilo trenéra Petrželu

Trenér Vlastimil Petržela skončil v ázerbájdžánském celku Něftči Baku. Podle dnešních informací místních médií vedení klubu českého kouče po čtyřech měsících propustilo. Jeho pravděpodobným nástupcem bude bývalý trenér Dynama Kyjev Anatolij Děmjaněnko, který by měl podepsat kontrakt na tři a půl roku.

Izvestija: Petržela se možná vrátí trénovat do Ruska

Trenér Vlastimil Petržela se možná vrátí pracovat z Ázerbájdžánu do Ruska. Podle deníku Izvestija by kouč, který v minulosti pracoval v petrohradském Zenitu, mohl usednout na lavičku FK Moskva. Ten letos skončil v lize na čtvrtém místě.

Červenka: Zlín mi přirostl k srdci!

Přinášíme vám rozhovor s českým legionářem Bronislavem Červenkou, působícím v ázerbájdžánském klubu Inter Baku. Tomuto týmu náleží po čtyřech odehraných kolech sedmá příčka v tamní Premier league. Do země, ležícího u Kaspického moře, zamířil během letního období jednatřicetiletý Červenka po pěti letech strávených ve Zlíně.

07.09.2007 Rozhovory 52 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele