Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2016

skupina H
13.10.2015 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Bulharsko - Ázerbájdžán 2:0

Bulharsko si nevydařenou kvalifikaci na mistrovství Evropy lehce spravilo alespoň na závěr, neboť se s ní loučí vítězně. Bulhaři totiž dokázali na vlastní půdě potvrdit proti Ázerbájdžánu roli favorita a zvítězili v poměru 2:0.

Domácí si tak pojistili konečné čtvrté místo ve skupině H a svého úterního soka nechali za sebou rozdílem pěti bodů. Postarali se o to gólovými trefami Mihail Aleksandrov s Dimitarem Rangelovem. První zmiňovaný otevřel skóre ve dvacáté minutě, když se prosadil hlavou z Popovova rohového kopu, jenž usměrnil do pravého dolního rohu branky.

Jedenáct minut po změně stran pak náskok Bulharů zdvojnásobil Rangelov, jemuž k zakončení dopomohl přesný centr zprava z kopačky Milanova. Svěřenci trenéra Peteva tak svou desetizápasovou kvalifikační pouť ukončili bilancí tří vítězství, dvou remíz a pěti porážek se skóre 9:12 a na třetí Chorvatsko tak ztratili propastných devět bodů. Ani hosté nezvládli vzdorovat favoritům jako jiné země během letošního cyklu a s jedinou výhrou a třemi remízami si uhájili pouze místo páté.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
EverlastD

1:1

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
veikko

1:2, Bulhaři jsou tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1..2:0

Reagovat
smazaný uživatel

na Bulhary bych nevsadil ani zlamany 5nik tip1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele