Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina E
06.09.2011 20:30 CET
0 : 5
(0:0)

Reportáž

San Marino - Švédsko 0:5

Celou hodinu zabralo těžce favorizovaným Švédům prolomení sanmarinské defenzívy. Pomoci jim k tomu musela až červená karta obránce Simonciniho, po níž se konečně roztrhl s góly pytel. Seveřané jich stihli ještě pět.

V první půli se Švédsko nefalšovaně trápilo. Pár šancí si proti trpaslíkovi sice vytvořilo, ale brankáře Valentiniho prakticky neprověřilo. Ibrahimovic střílel jen z velké dálky a Elmanderova hlavička rovněž nepatřila mezi ty s gólovými parametry. Až když byl v 53. minutě vyloučen Simoncini, začali seveřané v přesile doopravdy řádit. Nejprve ještě Larssona skvěle vychytal sanmarinský golman, který pak už ovšem nestačil na Kallströmův šikovný projektil z hranice šestnáctky.

To už byl odpor outsidera definitivně zlomen. Hned v 70. minutě se skvěle prosadil Wilhelmsson a pak Ibrahimovicovu přihrávku zužitkoval obránce Olsson. Čtvrtý zásah přidal Hysén a skóre uzavíral svou druhou trefou až v nastavení Wilhelmsson, na něhož výborně zapracoval Lustig. Švédové takto splnili povinnost a dál drží druhou příčku, která zároveň po úterý může být jejich maximem. Maďaři mají sice stejně bodů, ale o jeden odehraný zápas navíc.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
paver

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

San Marino opět bez šance a záležet bude také, jak rychle se otřepali z pátečního debaklu. Švédsko pochopitelně nečeká nic jiného než 3 povinné body. Tip 0:3.

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja mam taký pocit, že oni sa nepotrebuju otrepávať z nejakych debaklov, ved sú na to určite zvyknutí

Reagovat
Tomtaf

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
vanGomm

Podobné zápasy hlavně ty co hraje San Marino jsou vlastně už dopředu o ničem.Stačí se podívat na jejich bilaci v kval.skupinách.Zde je jen otázkou,kdy to toho velkého favorita přestane bavit sázet jim góly.Holandsko to minule celkem bavilo.Možná,že by asi bylo lepší hrát systém takový jako je u LM tedy předkola.A skupiny by pak byly o 4 týmech.Slyšel jsem ale že na dalším EURU už má prý být dokonce 24 týmů?!No tak to už pak bude stačit vlastně vylosovat dvojice a vítěz je na EURU.Tip výhra o 5 a výše.

Reagovat
smazaný uživatel

San Marino srdnatě vzdorovalo celou hodinu zápasu, ale po ČK se jim již pochopitelně nepodařilo bezbrankový stav udržet a Švédsko si s chutí zastřílelo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele