Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina E
07.06.2011 20:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

San Marino - Maďarsko 0:3

Fotbalisté Maďarska sice nedokázali zopakovat gólový koncert z domácího prostředí, i tak ovšem pohodlně proti trpaslíkovi získali cenné tři body a stále tak živí ve velmi těžké skupině naději na baráž. Nicméně musí zvládnout zbývající tři velmi náročné duely a ten nejdůležitější je čeká hned na začátku září v domácím prostředí proti Švédsku. Pokud totiž Maďarsko nezvítězí, může se rozloučit s naději alespoň na baráž.

Hosté doposud získali ze sedmi utkání dvanáct bodů, ztratili pouze s největšími favority skupiny. Dvakrát totiž nestačili na Nizozemsko a prohráli také ve Švédsku, duely s Moldavskem i Finskem zvládli. San Marino jen těžko získá ve zbývajících třech utkáních alespoň jeden bod a i druhý úkol bude poměrně obtížný - vstřelit alespoň jednu trefu. Nelichotivé skóre 0:33 je i pro takového trpaslíka až příliš kruté.

Nyní hosté dlouho nemohli najít recept na domácí obranu, avšak soupeře nakonec zlomili těsně před přestávkou a hned po pauze. Třetí pojišťovací trefu přidali sedm minut před závěrečným hvizdem. Na stánku Stadio Olimpico Serravalle začali hosté tlačit hned od začátku a už v 9. minutě si vytvořili první šanci. Krisztian Nemeth sledoval, jak jeho pokus z hranice vápna konči na tyči, skóre se proto neměnilo.

V polovině úvodní půle vypálil skvěle Tamas Hajnal, nicméně domácí gólman Aldo Simoncini dokázal balón brilantně vyrazit kolem tyčky. Ve 26. minutě vyslal prudkou ránu aktivní Nemeth, ta tentokráte letěla o několik centimetrů mimo branku. Hosté se však dočkali necelých pět minut před přestávkou, kdy rohový kop Balazse Dzsudzsaka uklidil do levého dolního rohu Zoltan Liptak.

Záložník PSV Eindhoven trápil obranu soupeře jedním centrem za druhým, gólově se uchytil ten z 49. minuty. Po jeho nádherném pasu zvyšoval náskok hlavou Imre Szabics. V dalším průběhu byli blízko brance Peter Czvitkovics s Dzsudzsakem, avšak prosadil se až v 83. minutě Vladimir Koman, který ze střední vzdálenosti pokořil Simonciniho přízemní střelou - 0:3. Dzsudzsak se mohl do listiny střelců zapsat v nastaveném čase, avšak fantastický zákrok předvedl na poslední chvíli Simoncini.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1 Stejně jako s Finskem.

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...0:2,0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1 3

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí se zase budou bránit jak lvi a zase to bude k prdu. I když to nebudou mít hoši maďarský jednoduché, stejně se jim povede ukořistit 3 body. Tip 0:2.

Reagovat
Ranoth

kdy naposledy strelilo san marino gol ?

Reagovat
smazaný uživatel

who the fuck know LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Hungaria neponechala nic náhodě a domácí výběr přehrála rozdílem třídy, takže opět se předopklady potvrzují ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele