Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina D
03.06.2011 20:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Rumunsko - Bosna a Hercegovina 3:0

Ve vyrovnané skupině D se do boje o postup vrací Rumunsko, které doma snadno přehrálo Bosnu a Hercegovinu 3:0. Rumuni mají osm bodů, jejich páteční soupeř o jeden méně...

Domácí byli lepším týmem a častěji se snažili o ohrožení brány soupeře. Hasagič si poradil s ránou Muresana z trestného kopu. Nad pálil Mutu, dobrou pozici pak měl opět Muresan, jenomže namířil jenom do Hasagiče.

Hosté zahrozili pouze prostřednictvím spolupráce Džeka a Misimoviče, vše vedlo k brance, která ovšem nebyla uznána pro ofsajd. Ve 36. minutě se poprvé měnilo skóre, Rat našel centrem do pokutového území Mutua a ten si věděl rady - 1:0.

Podobná situace vedle i ke druhé brance. Jenom o čtyři minuty později poslal míč do šestnáctky znovu Rat, Hasagič na jeho přízemní míč nedosáhl, dobíhající Marica naopak ano a v klidu ho dopravil do prázdné brány - 2:0.

Po změně stran se hrálo podle stejných not a v rozmezí několika desítek vteřin šel dvakrát sám na brankáře Torje, v obou případech ztroskotal na Hasagičovi. Bosenská obrana podala hrůzostrašný výkon a důkazem toho byla situace z 54. minuty. Míč postupně podskočili oba stopeři a Marica šel rázem sám na brankáře, kterého elegantně přeloboval - 3:0.

Domácí gólman Tatarusanu dlouho neměl nic na práci a prověřil do až Misimovič. O chvíli později zahrozil i Muslimovič, jehož pokus byl nepřesný.V nastaveném čase se do dějin zápasu znovu zapsal Misimovič, tentokráte ve vlastním pokutovém území fauloval Torjeho a kopala se penalta. Čtvrtou branku odmítl přidat Sapunaru, Hasagič jeho pokus kryl.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

tip neprohra domacich

Reagovat
smazaný uživatel

tip1

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnaný zápas se uskuteční mezi týmy Rumunska a Bosny a Hercegoviny, v této skupině jsou týmy od 2. místa do 5. místa dalo by se říci vyrovnané, každý chce body a chce jich co nejvíce. Rumunsko na své půdě ještě v této kvalifikaci neprohrálo, ale touto statistikou se může pyšnit i Bosna a Hercegovina, ale na cizí půdě. Pro Rumunsko tohle určitě nebude jednoduchý zápas.

Tip: 0

Reagovat
smazaný uživatel

0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Rumunsko vyhrálo rozdílenm třídy a to se tedy zase tak nečekalo. Škoda, že BaH neuhrála alespoň bod. Tato prohra je může hodně mrzet ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele