Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina E
11.10.2011 20:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Moldavsko - San Marino 4:0

Moldavská reprezentace doma smetla 4:0 trpasličí San Marino a vlastně si pouze připsala povinné tři body. Hosté se proti Moldavsku drželi hodinu, pak ale přišly dvě slepené branky a bylo z jejich strany po zápase. Na výsledku už nic nezměnila ani červená karta pro domácího Tigirlase.

Domácí výběr byl dle očekávání lepším týmem a během prvního poločasu měl mnohem více ze hry. Nicméně defenzíva San Marina si vedla poměrně dobře. Zmeu a Suvorov pálili vedle, zatímco Dorose vychytal Simoncini. Moldavsko hodně střílelo, ale úspěch to nepřínášelo. Zlom nastal ve 30. minutě, kdy Golovatenco našel přesným pasem Zmeua a ten zajistil domácím vedení 1:0. Brankář Simoncini byl samozřejmě mnohem vytíženější než jeho moldavský kolega, do konce poločasu však už neinkasoval.

Simoncini si připsal další zákrok až ve druhém poločase, kde ho otestoval Chepteme. V 62. a v 66. minutě se utkání definitivně zlomilo ve prospěch domácího celku. Nejprve překonal sanmarinského brankáře jeho vlastní spoluhráč Bacciocchi a hned čtyři minuty na to Suvorov po přesné přihrávce Bugaeva. Brankář Simoncini za stavu 3:0 pro domácí vychytal Zmeua, ale čtvrté brance nakonec stejně neunikl. Andronič doklepl do sítě akci Bugaeva - 4:0 pro Moldavsko. Čtvrtá branka přišla v době, kdy už opustil kvůli červené kartě hrací plochu Tigirlas.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
paver

výhra Moldávie

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Veselac

že by se San Marino na závěr kvalifikace alespoň jednou trefilo? asi ne ....tip 2:0

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele