Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina F
11.10.2011 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Malta - Izrael 0:2

Izrael dokázal výhrou na Maltě splnit povinnost a zároveň si tak upevnil konečnou třetí příčku ve skupině. Ostrovní celek má naopak po konci kvalifikace na svém kontě pouhý bod.

Svěřenci Luise Fernándeze od začátku ukazovali, že neponechají nic náhodě. První šanci měl nejprve Rafaelov, ale podobně jako Nathko nedokázal zamířit přesně. To už ovšem neplatilo v jedenácté minutě. Rafaelov obelstil ve vápně Scibberase a pohodlně otevřel skóre - 0:1.

Odpověď Malty na sebe nenechala dlouho čekat. Příležitost měl Mifsud, pozorného Aouateho ovšem nepřekonal. Po půlhodině hry se na druhé straně musel čelit rovněž Hogg, který měl se střelou Hemeda plné ruce práce.

I po obrátce byli domácí Izraelcům minimálně vyrovnaným soupeřem. K ohrožení branky se dostali Mifsud s Fenechem, ale ani jejich spolupráce na kýžené srovnání nestačila. O pár minut později měl zkušený útočník další velkou šanci, ale podobně jako Woods nedokázal Aouateho překonat.

Malťané pokračovali v dobývání hostující svatyně. Střela Mifsuda si však cestu mezi tři tyče nenašla. Definitivní podobu potom dostal výsledek v úplném závěru. Nathko našel parádním pasem v pokutovém území volného Gershona, který nezaváhal a uzavřel na 0:2.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paver

výhra Izraele

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

O nic nejde, ale Izrael je jasně lepší - 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Veselac

0:1

Reagovat
Tomtaf

2:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele